Sept./okt Lieve mensen,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sept./okt Lieve mensen,"

Transcriptie

1 Sept./okt Voor 50+ uit de Gemeente Delfzijl - Het Hoge Land - Appingedam - Loppersum - Midden Groningen Lieve mensen, In deze editie Mededeling Service Punt. Uitstapjes Sept./okt Toelichting op de uitstapjes. De beldag voor de uitstapjes van sept./okt.. start op maandag 26 augustus. kantoor van de PlusBus ASWA - gebouw Burgemeester Klauckelaan KZ Appingedam. T : E : osp@aswa-welzijn.nl Hierbij het programmaboekje voor de maanden sept./okt. weer met diverse uitstapjes met voor elk wat Wills! We kunnen weer terug kijken op de geslaagde uitstapjes die gemaakt zijn in de maanden juli/aug. Bijvoorbeeld naar Ampies berg en naar o.a. de Hansesteden Elburg en Kampen en de rondritten. Heeft u zelf nog leuke suggesties voor een uitstapje dan horen we het graag. Over enkele maanden verwachten we onze tweede nieuwe bus, en we hopen dat we met u weer heel veel veiliger kilometers kunnen maken. Wist u eigenlijk dat u verplicht bent om tijdens de uitstapjes in bezit te zijn van een geldig identiteitsbewijs Het kan misschien eens voorkomen dat er tijden het uitstapje iets gebeurd, dan is het goed om een ID-kaart bij u te hebben. Maar ook zou het fijn zijn als u een telefoonnummer van een bekende bij U heeft die we in geval van nood kunnen bellen. Openingstijden Service Punt. s Morgens van uur. (ma t/m vr) De PlusBus is een initiatief van het Nationaal Ouderen Fonds en wordt in deze regio gecoördineerd door de ASWA. Het project is bestemd voor 50+ die zelf niet zo gemakkelijk meer deel kunnen nemen aan het maatschappelijk verkeer en dankzij de PlusBus er weer eens op uit kunnen. Een dagje weg, andere mensen ontmoeten en de zelfredzaamheid vergroten staan centraal. Gemeente Gemeente Gemeente Gemeente Gemeente De PlusBus biedt U de mogelijkheid om in een kleine groep een fijne dag te beleven tegen een minimale prijs. Midden Groningen Delfzijl Appingedam Loppersum Het Hogeland

2 Ga ook eens met de PlusBus en neem u vriendin of buurvrouw ook eens mee. Telefonische opgave vanaf: maandag 26 aug. tijdens kantooruren. s Morgens van uur. (ma t/m vr)

3 Sept./okt Programma September. Woensdag 4 sept uur. Kosten 19,00 Houder V.P. 16,00 (incl. ontbijt/koffie.) Ontbijt en winkelen bij de IKEA in Groningen. Deze morgen gaan we eerst met z n allen ontbijten, aansluitend kunt u gaan winkelen. Donderdag 5 sept. 09:30 uur. Kosten 27,00 Houder V.P. 24,00 Verrassingstocht. Deze dag hebben we weer een verrassingstocht voor u samengesteld. Vrijdag 6 sept uur. Kosten 25,00 Houder V.P. 22,00 (incl. entree.) Pasar Malan in Assen. Met ruim 6000m 2, meer dan 100 kramen, 10 restaurants en 60 artiesten en muzikanten is de Pasar Malam Assen (samen met Rotterdam Ahoy) de grootste 3-daagse Pasar Malam in Nederland! Maak eens een praatje met de standhouders, ze kunnen je alles vertellen over hun producten en de aanbiedingen die ze op de Pasar Malam hebben. Zaterdag 7 sept uur. Kosten 32,00 Houder V.P Visserijdag in Spakenburg. De visserijdag in Spakenburg brengt u terug in de tijd dat Spakenburg een vissershaven was. De Bruine Vloot Spakenburg, organisator van dit festijn, laat de bezoekers de sfeer proeven van de ooit zo levendige visserijcultuur in dit voormalige Zuiderzeedorp. Dinsdag 10 sept. 09:30 uur. Kosten 26,00 Houder V.P. 23,00 Fantasietuin in Oldebroek. Al meer dan 25 jaar is de Fam. Van de Put bezig om van een vlak stuk grond( +/- 4000m2) een verrassende, inspirerende tuin te maken. Naar Engelse voorbeelden zijn verschillende folies gebouwd en geeft het geheel een Aziatische uitstraling. De Fantasietuin Oldebroek beschikt over een keldergrot waarin exposities te zien zijn. Ook is er een Japanse tuin met hoogteverschillen tot vijftien meter. Voor een lekker kopje koffie of thee en koek kun je terecht in de bezoekersruimte. Vrijdag 13 sept. 14:00 uur. Kosten 17,00 Houder V.P. 14,00 Visje eten op Lauwersoog. Na een mooie toeristische route gaan we met z n allen gezellig een visje eten bij visrestaurant Schierzicht op Lauwersoog. U kunt genieten van een prachtige uitzicht over de haven. Voor u is er eventueel het speciale Schierzicht menu. Mededeling. Omdat het Service Punt s middags en in het weekend niet bereikbaar is, kunt u bij verhindering bellen naar ons nieuwe telefoonnummer (dit geld alleen voor de middagen en de weekenden.) Wij zijn bereikbaar van uur tot uur.

4 Hier had uw advertentie kunnen staan. Wilt u de volgende keer met uw advertentie staan Bel of mail naar T: E:osp@aswa-welzijn.nl Dankzij de PLUSBus kunnen senioren er, samen met anderen, wekelijks op uit om verschillende activiteiten te ondernemen. Door het aanbieden van tochtjes in de omgeving en verrassingstochten, worden 55-plussers in de gelegenheid gesteld om deel te nemen aan het maatschappelijk leven. Er worden uitstapjes gemaakt naar musea, markten, restaurants, evenementen, natuurgebieden, winkelcentra. Ook wordt er altijd ergens gezamenlijk koffie gedronken. Chauffeurs: Chienus, Be, Henk, Arend, Piet, Herman, Harke, Jaap, Peter en Bert. Begeleidsters:: Anneke K, Giny, Nel, Hilda, Anneke L, Elly, Greetje, Anneke S, Lien, Dieuwerke, Anneke Z en Rieka. Dorpsstraat AW Onstwedde tel. (0599)

5 Sept./okt Programma September. Dinsdag 17 sept. 09:30 uur. Verrassingstocht. (zie donderdag 5 sept.) Woensdag 18 Sept. 13:30 uur. Kosten 22,00 Houder V.P. 19,00 (incl. entree.) Openluchtmuseum Het Hooge Land in Warffum. Het verleden komt tot leven in het hart van het Noord- Groninger dorp Warffum. Ontdek in openluchtmuseum Het Hoogand het platteland van ruim honderd jaar geleden. Kijk rond in twintig oude gebouwen en ervaar hoe de mensen vroeger woonden en werkten. Visje eten bij visrestaurant Landman in Termunten. Met z n allen een visje eten, of u kiest bijvoorbeeld voor het speciale ASWA menu. Donderdag 19 Sept. 14:00 uur. Kosten 14,00 Houder V.P. 11,00 Vrijdag 20 sept. 09:30 uur. Verrassingstocht. (zie donderdag 5 sept.) Zaterdag 21 Sept. 13:30 uur. Kosten 19,00 Houder V.P. 16,00 Mini-verrassingstocht. We hebben ook nu weer een leuke verrassing voor u. Dinsdag 24 sept. 09:30 uur. Kosten 23,00 Houder V.P. 20,00 Dagje naar Woudsend. Een aanrader is een wandeling door het oude historisch centrum van Woudsend met unieke steegjes en verrassende winkeltjes in de gezellige Midstrjitte. Ontdek tijdens een korte wandeling het watersportdorp Woudsend met leuke straatjes en steegjes, de molens en de kerken. Kortom sfeer, gezelligheid en nostalgie voor jong en oud. Woensdag 25 sept. 09:30 uur. Kosten 22,00 Houder V.P. 19,00 Rondrit over/langs De Hondsrug. Dit is het land van de prehistorie met zijn talrijke hunebedden en grafheuvels, maar ook het land van uitgestrekte bossen,heidevelden en vergezichten vanaf de Hondsrug. Donderdag 26 sept. 09:30 uur. Kosten 39,00 Houder V.P. 36,00 ( incl. entree.) Emsflower in Emsbúren. Het Erlebnispark van Emsflower bied een kijkje achter de schermen van Europa's grootste perk- en potplantenkwekerij. Meer dan 300 miljoen planten per jaar verlaten onze kassen! Laat je verbazen over de automatisering in de tuinbouwbranche. Geniet van de aanliggende tropische tuinen en ontdek de verschillende exotische dieren. In de vlindertuin vliegen honderden tropische vlinders rond! Vrijdag 27 sept. 09:30 uur. Kosten 35,00 Houder V.P. 32,00 ( incl. entree.) Dierentuin Taman Indonesia in Kallenkote. Weleens gehoord van katten die de duurste koffiebonen uitpoepen? Of Beo s die kunnen praten? Neem dan eens een kijkje in tropisch dierenpark Taman Indonesia. Bij ons vind je allerlei bijzondere dieren uit Indonesie zoals de Binturong, de Loewaks en Maleise Bosuilen, en kun je genieten van Indische hapjes en drankjes, een kijkje nemen in een Mentawai paalwoning of rondsnuffelen op een heuse pasar.

6 Sept./okt Programma September. Zondag 29 sept. 13:30 uur. Kosten 22,00 Houder V.P. 19,00 (incl. entree/rondleiding/koffie.) Tropische kas in Beesterzwaag. Dit idyllische plekje, in de Overtuin van het adellijke Lycklamahûs aan de Hoofdstraat te Beetsterzwaag, is zeker het bezoeken waard. Tuinmannen in dienst van de adel kweekten hier in het verleden allerlei - voor die tijd exotische bloemen en vruchten. Nu zijn de kassen voor iedereen toegankelijk en zo kan iedereen genieten van bloemen en planten die vroeger slechts voor enkelen bereikbaar waren. Programma Oktober. Dinsdag 1 okt. 09:30 uur. Kosten 22,00 Houder V.P. 19,00 Winkelen bij Dollart Center in Emden. s Morgens gaan we naar het overdekte winkelcentrum, s middags gaan we naar het centrum. Woensdag 2 okt. 13:30 uur. Kosten 18,00 Houder V.P. 15,00 Rondrit Eems-Oldambt. De Eems-Oldambtroute voert door het Old-ambt, het gebied langs de Eems en de Dollard dat door grootschalige open polders wordt gekenmerkt. Aan de kust ligt Delfzijl, de grootste havenstad van Noord- Nederland, en meer landinwaarts Slochteren, kern van het gaswinningsgebied. In het verleden drukten herenboeren hun stempel op het land. Dat is nog steeds te zien aan de villa-achtige boerderijen. Donderdag 3 okt. 14:00 uur. Kosten 14,00 Houder V.P. 11,00 Visje eten bij Bert's Vis-Stee in Zuidbroek. We gaan hier voor het eerst een visje eten. Vrijdag 4 okt. 13:30 uur. Kosten 16,00 Houder V.P. 13,00 Bezoek Galerie Roesd in Tolbert. Een gezellige kunstwinkel die bestaat uit een showroom met ruim 700 Giclées, cadeau -winkel en brasserie. Kom genieten van al het moois en lekkers! Zondag 6 okt uur Kosten 26,00 Houder V.P. 23,00 (incl. entree.) Hobby Event in Assen. Een evenement waar u gezellig kunt shoppen, demonstraties bijwonen en ideeën op kunt doen. Tussendoor kunt u op het horeca terras even rustig bijkomen onder het genot van een lekker kopje koffie. Kortom, een gezellig uitstapje. Dinsdag 8 okt uur Kosten 20,00 Houder V.P. 17,00 Winkelen bij Multi Sud in Leer. s Morgens gaan we eerst winkelen bij Multi Sud, aansluitend kunt u gaan lunchen bij één van de restaurants. Daarna gaan we het centrum van Leer in. Toch even heerlijk erop uit! Woensdag 9 okt. 13:30 uur. Kosten 15,00 Houder V.P. 12,00 Venema Textiel in Finsterwolde/Intratuin in Winschoten. Deze middag brengen we een bezoek aan Venema textiel, want dan is de nieuwe collectie weer binnen. Het is een moderne kledingzaak waar het nog ouderwets winkelen is. Aansluitend gaan we naar de Intratuin in Winschoten. Donderdag 10 okt. 09:30 uur. Kosten 27,00 Houder V.P. 24,00 Verrassingstocht. Ook deze maand weer een verrassingstocht. Vrijdag 11 okt. 10:00 uur. Kosten 34,00 Houder V.P. 31,00 (incl. proeverij.) Rosink advocatenboerderij in Dwingeloo. Rosinkhof biedt u een leuke, gezellige en geheel verzorgde proeverijen aan in de sfeervolle proeverijruimte op de boerderij

7 Mededeling Als blijkt dat bij opgave van een uitstapje deze volgeboekt is, komt u op de reservelijst. We streven erna om een ander datum te plannen. U wordt hierover geïnformeerd. Het kan echter zijn dat in het programmaboekje een ander uitstapje vermeld staat, op de dag dat u meegaat, maar dan is deze komen te vervallen. Uitstapjes Pasar Malan Assen. Een Pasar Malam is een evenement waar Indonesië en de Indonesische, Indische en Molukse cultuur centraal staan. Hier proef je de geuren en kleuren van het Oosten en ontdek je Indonesië vlak om de hoek! De Pasar Malam bestaat uit een Oosterse specialiteitenmarkt, Indisch eten en een dag vullend programma op 2 podia met live muziek en culturele dansdemonstraties. Dit alles is sfeervol in het thema aangekleed. Met ruim 6000m2, meer dan 100 kramen, 10 restaurants en 60 artiesten en muzikanten is de Pasar Malam Assen (samen met Rotterdam Ahoy) de grootste 3-daagse Pasar Malam in Nederland! Maak eens een praatje met de standhouders, ze kunnen je alles vertellen over hun producten en de aanbiedingen die ze op de Pasar Malam hebben! Elk restaurant heeft zijn eigen specialiteiten, loop dus zeker even bij alle stands langs om een goede keuze te kunnen maken. Wildlands Aventuur Zoo in Emmen. Het kan: een wereldexpeditie maken in één dag. In WILDLANDS reis je door de jungle, de savanne en het poolgebied. Als echte avonturier ontdek je nieuwe werelden, sta je oog in oog met wilde dieren en beleef je spannende avonturen. Visserijdag Spakenburg. De visserijdag in Spakenburg brengt u terug in de tijd dat Spakenburg een vissershaven was. Op de eerste zaterdag van september, wordt traditiegetrouw in Spakenburg de Visserijdag georganiseerd. De Bruine Vloot Spakenburg, organisator van dit festijn, laat de bezoekers de sfeer proeven van de ooit zo levendige visserijcultuur in dit voormalige Zuiderzeedorp. Het evenement speelt zich voornamelijk af in en rond de Oude Haven en op de prachtig gerestaureerde scheepstimmerwerf Nieuwboer met de Rode Loods.

8

9 Sept./okt Programma Oktober. Dinsdag 15 okt. 13:30 uur. Kosten 19,00 Houder V.P. 16,00 (incl. koffie/iets Winkelen bij de Lidl en de Combi in Bunde. Eerst gezellig koffiedrinken, daarna kunt u rustig gaan winkelen. Woensdag 16 okt. 09:30 uur. Kosten 20,00 Houder V.P. 17,00 (incl. maaltijd.) Snerttocht. Deze dag hebben we voor u een tocht uitgestippeld, met als hoogtepunt een snertmaaltijd. Donderdag 17 okt. 09:30 uur. Kosten 42,00 Houder V.P. 39,00 (incl. entree.) Wildlands Zoo in Emmen. In WILDLANDS Adventure Zoo Emmen maak je een wereldreis in één dag. Reis door de jungle, de savanne en het poolgebied. Ontdek nieuwe werelden, sta oog in oog met wilde dieren en beleef spannende avonturen! Vrijdag 18 okt. 09:30 uur. Verrassingstocht. (zie donderdag 10 okt.) Zondag 20 okt. 13:30 uur. Kosten 19,00 Houder V.P. 16,00 Mini-verrassingstocht. Vandaag weer een leuke verrassingstocht. Dinsdag 22 okt. 09:30 uur. Kosten 23,00 Houder V.P. 20,00 Herfstrondrit door Drenthe. Met veel plezier hebben wij weer een mooie rit voor u georganiseerd. De rit voert ons, zoals de titel al doet vermoeden, door Drenthe met z n herfstkleur. Woensdag 23 okt. 09:30 uur. Herfstrit door Drenthe. (zie dinsdag 22 okt.) Donderdag 24 okt. 14:00 uur. Kosten 14,00 Houder V.P. 11,00 Visje eten bij visrestaurant Landman in Termunten. Met z n allen een visje eten, of u kiest bijvoorbeeld voor het speciale ASWA menu. Vrijdag 25 okt. 09:30 uur Snerttocht. ( zie woensdag 16 okt.) Dinsdag 29 okt. 09:30 uur. Kosten 27,00 Houder V.P. 24,00 Herfstrit door Noord Duitsland. Er is voor deze rondrit weer een gehele nieuwe route uitgestippeld. Woensdag 30 okt. 09:30 uur. Verrassingstocht. (zie donderdag 10 okt.) Donderdag 31 okt. 13:30 uur. Kosten 16,00 Houder V.P. 13,00 Wad en Maren-route. Aan de Waddenzee ligt het Groninger Wad- en Marengebied, een open landschap met wierden- en dijkdorpen. Dit land is veroverd op de zee en het ademt nog steeds dat mooie, desolate sfeertje dat het noorden van Groningen zo kenmerkt.

10 Met een VP pas heeft u 3,00 euro korting per uitstapje. De kosten voor deze VP pas zijn 15,00 euro per jaar. U kunt de VP pas aanvragen tijdens kantooruren van het Service Punt of bij de chauffeur/begeleidster. Bloemenhuis t Zwaantje Dijkstraat AM APPINGEDAM Siemensstrasse RHEDE Telefon: (0049) info@olle-rheen.de BRUNCH BUFFET Elke zon- en feestdag van SCHNITZEL MENU Onze specialiteit: jager, Wiener of Zigeu- Snelgersmastraat AA Appingedam Tel INTERNATIONAAL SMULBUFFET Elke zaterdag, zondag - vanaf uur - verwennen wij u met speciale Restaurant Olle Rheen is dagelijks geopend

11 Uitstapjes. De Fantasietuin in Oldebroek. Welkom in De Fantasietuin Oldebroek. Al meer dan 25 jaar is de Fam. Van de Put bezig om van een vlak stuk grond( +/- 4000m2) een verrassende, inspirerende tuin te maken. Naar Engelse voorbeelden zijn verschillende follies gebouwd en geeft het geheel een Aziatische uitstraling. De inspiratie om dit allemaal te realiseren komt uit onze interesse in tropische landen. De grote verzameling tropische kuipplanten samen met de waterpartijen, beekjes, grotten en rotspartijen doen denken aan een ver vakantieland. Natuurlijk ontbreken de tropische vogels, vissen en andere dieren niet in onze tuin. Het hoogteverschil van +/- 15 meter zorgt voor een afwisselend en spannend geheel. Openluchtmuseum Het Hooge Land in Warffum. Hoe leefden mensen honderd jaar geleden in Groningen? Een wandeling door Openluchtmuseum Het Hoogeland geeft het antwoord. De woning van een dagloner, de werkplaats van een schilder, een schoolgebouw en een café: allemaal zijn ze bewaard gebleven. Ook staat er een slagerij, een smederij, een woonwagen, een burgermanswoning, de huizen van de veearts en de koster, een gasthuis voor oude vrouwen en een schipperswoning. Erg bijzonder is een Gronings babyhuisje. Vroeger werden baby's daarin gelegd om ze op een veilige manier aan de buitenlucht te laten wennen. De Tropische Kas in Beesterzwaag. De kas bevat geen historische verzameling meer, want wat in de tijd van de jonkheren en baronnen qua planten nog bijzonder was is nu in elk tuincentrum te koop. Er is wel een aantal historische planten die door hun ouderdom en grootte speciaal zijn: zoals de Koffieboom en de Bougainvillea. Het achterste gedeelte van de kas is het warmst. Hier is het echte tropische regenwoud met planten met luchtwortels die veel vocht nodig hebben. Gastvrouw Alice van Binsbergen: We streven naar een luchtvochtigheid van minimaal 60%. In dit gedeelte van de kas staan orchideeën, tillandsia s, vleesetende planten en de hertshoornvaren. Ten behoeve van de vleesetende planten staan er jampotjes met rottend fruit. Daarmee worden fruitvliegjes gekweekt. In het voorste gedeelte staan tropische succulenten, vetplanten die water opslaan in een deel van hun lichaam, en planten die een minder Hobby Event in Assen. Creatieve knutselaars kunnen hun hart ophalen in Expo Assen (voormalig TT-Hall). Daar wordt Hobby Event gehouden. De beurs waar u inspiratie op kunt doen, workshops kunt volgen en natuurlijk lekker kunt schoppen. Bezoekers maken kennis met de meest uiteenlopende hobby s. Van chalkboarden tot breien en van diamond painting tot 3D kaarten maken, er is voor iedereen wel iets te vinden wat aanspreekt. Ruim 130 standhouders geven uitleg en willen hun producten verkopen. Daarnaast kunnen bezoekers aanschuiven bij diverse workshops en demonstraties bijwonen.

12 GA OOK EENS MEE met de Mededeling Voor alle uitstapjes geldt : dat we erna streven om u één uur voor de vermelde tijd van huis ophalen. De kosten van de uitstapjes zijn exclusief koffiedrinken, lunch, entree, tenzij anders is vermeld.

13 September. O Woensdag 04 sept. Winkelen bij IKEA in Groningen. O Donderdag 05 sept. Verrassingstocht. O Vrijdag 06 sept. Pasar Malan in Assen. O Zaterdag 07 sept. Visserijdag in Spakenburg. O Dinsdag 10 sept. De Fantasietuin in Oldebroek. O Vrijdag 13 sept. Visje eten op Lauwersoog. O Dinsdag 17 sept. Verrassingstocht. O Woensdag 18 sept. Openluchtmuseum in Warffum. O Donderdag 19 sept. Visje eten bij Landman. O Vrijdag 20 sept. Verrassingstocht. O Zaterdag 21 sept. Mini-verrassingstocht. O Dinsdag 24 sept. Dagje naar Woudsend. O Woensdag 25 sept. Rondrit Hondsrug. O Donderdag 26 sept. Emsflower in Emsbúren. O Vrijdag 27 sept. Dierentuin Taman Indonesia in Kallenkote. O Zondag 29 sept. De Tropische Kas in Beesterzwaag, Beldag: vanaf maandag 26 augustus Opgeven voor deelname aan de uitstapjes kan van maandag t/m vrijdag tijdens de kantooruren van het Service Punt. ma t/m vr uur uur. Tel. nr Indien u onverhoopt verhinderd bent, dient u dit een dag voor vertrek door te geven. Wij kunnen een ander dan de gelegenheid geven om mee te gaan. Wij willen u vragen, wanneer u meegaat met een uitstapje zoveel mogelijk met gepast geld te betalen, dit i.v.m. het wisselgeld.

14

15 Oktober. O Dinsdag 01 okt. Winkelen in het Dollart Center in Emden. O Woensdag 02 okt. Rondrit Eems-Oldambt. O Donderdag 03 okt. Visje eten in Zuidbroek. O Vrijdag 04 okt. Galerie Roesd in Tolbert. O Zondag 06 okt. Hobby Event in Assen. O Dinsdag 08 okt. Winkelen Multi Sud in Leer. O Woensdag 09 okt. Venema textiel/intratuin. O Donderdag 10 okt. Verrassingstocht. O Vrijdag 11 okt. Advocaatproeverij in Dwingeloo O Dinsdag 15 okt. Winkelen bij de Lidl en de Combi in Bunde. O Woensdag 16 okt. Snerttocht. O Donderdag 17 okt. Wildland Aventuur Zoo in Emmen. O Vrijdag 18 okt. Verrassingstocht. O Zondag 20 okt. Mini-verrassingstocht. O Dinsdag 22 okt. Herfstrit door Drenthe. O Woensdag 23 okt. Herfstrit door Drenthe. O Donderdag 24 okt. Visje eten bij visrestaurant Landman in Termunten. O Vrijdag 25 okt. Snerttocht. O Dinsdag 29 okt. Herfstrit door Noord Duitsland. O Woensdag 30 okt. Verrassingstocht. O Donderdag 31 okt. Wad en Marenroute. Beldag: vanaf maandag 26 augustus Opgeven voor deelname aan de uitstapjes kan van maandag t/m vrijdag tijdens de kantooruren van het Service Punt. ma t/m vr uur uur. Tel. nr Indien u onverhoopt verhinderd bent, dient u dit een dag voor vertrek door te geven. Wij kunnen een ander dan de gelegenheid geven om mee te gaan. Wij willen u vragen, wanneer u meegaat met een uitstapje zoveel mogelijk met gepast geld te betalen, dit i.v.m. het wisselgeld.

16 Uitstapjes naar o.a. Visrestaurants. Tuincentrums. Rondritten. Winkelcentrums. Kerstmarkten. Verrassingstochten. Ga ook eens met de PlusBus mee een visje eten, naar een tuincentrum, of een bezoek aan een modewinkel, een dagje winkelen of laat u verrassen op één van de verrassingstochten of is een mooie rondrit iets voor u.

Jan./febr In deze editie

Jan./febr In deze editie Jan./febr. 2019 Voor 50+ uit de Gemeente Delfzijl - Eemsmond - Appingedam - Loppersum - Midden Groningen Dit is het eerste programmaboekje in het nieuwe jaar. Namens alle medewerkers van de PlusBus en

Nadere informatie

Nov./dec In deze editie

Nov./dec In deze editie Nov./dec. 2019 Voor 50+ uit de Gemeente Delfzijl - Het Hoge Land - Appingedam - Loppersum - Midden Groningen In deze editie Mededeling: i.v.m. de feestdagen. Informatie over de beldag. Informatie over

Nadere informatie

Maart/april In deze editie

Maart/april In deze editie Maart/april 2019 Voor 50+ uit de Gemeente Delfzijl - Eemsmond - Appingedam - Loppersum - Midden Groningen In deze editie Mededeling Service Punt. Uitstapjes maart/april 2019. Toelichting op de uitstapjes.

Nadere informatie

Veel plezier! Veel plezier! Veel plezier! Sept./okt. 2018

Veel plezier! Veel plezier! Veel plezier! Sept./okt. 2018 Sept./okt. 2018 Voor 50+ uit de Gemeente Delfzijl - Eemsmond - Appingedam - Loppersum - Midden Groningen Lieve mensen, Het is bijna zover, november is de maand dat we het 10 jarig jubileum vieren van de

Nadere informatie

Veel plezier! Veel plezier! Veel plezier! Jan./febr. 2018

Veel plezier! Veel plezier! Veel plezier! Jan./febr. 2018 Jan./febr. 2018 Dit is het eerste programmaboekje in het nieuwe jaar. Namens alle medewerkers wensen we U een goed en vooral een gezond 2018. In deze editie Uitstapjes jan./febr. 2018. Toelichting op de

Nadere informatie

Mei/juni Lieve mensen, Hierbij het programmaboekje voor de maanden mei en juni.

Mei/juni Lieve mensen, Hierbij het programmaboekje voor de maanden mei en juni. Mei/juni 2019 Voor 50+ uit de Gemeente Delfzijl - Het Hoge Land - Appingedam - Loppersum - Midden Groningen Lieve mensen, Hierbij het programmaboekje voor de maanden mei en juni. In deze editie Mededeling

Nadere informatie

Veel plezier! Veel plezier! Veel plezier! Mei/juni. 2018

Veel plezier! Veel plezier! Veel plezier! Mei/juni. 2018 Mei/juni. 2018 In deze editie Uitstapjes mei/juni. Toelichting op de uitstapjes. Foto s uitstapjes van het afgelopen jaar. De beldag voor de uitstapjes van mei/juni start op maandag 23 april. Ingezonden

Nadere informatie

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Programma Boodschappen PlusBus Borger Odoorn September en oktober 2015 Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Met de mogelijkheid om naast de RABO bank ook de dinsdagmarkt te bezoeken.

Nadere informatie

Veel plezier! Veel plezier! Veel plezier! Nov./dec. 2018

Veel plezier! Veel plezier! Veel plezier! Nov./dec. 2018 Nov./dec. 2018 Voor 50+ uit de Gemeente Delfzijl - Eemsmond - Appingedam - Loppersum - Midden Groningen Lieve mensen, Het is zover, samen vieren wij met u op 6, 9 en 16 november het 10 jarig jubileum van

Nadere informatie

Veel plezier! Veel plezier! Veel plezier! Nov./dec

Veel plezier! Veel plezier! Veel plezier! Nov./dec Nov./dec. 2017. In deze editie Uitstapjes nov./dec. 2017. Toelichting op de uitstapjes. Kerstvakantie Plusbus. Voordeelpas 2018. De beldag voor de uitstapjes van november/december start op maandag 30 oktober.

Nadere informatie

Programma januari en februari 2016

Programma januari en februari 2016 Programma januari en februari 2016 Zo. 13 december Dickens Day te Beerta Grootste Dickens evenement van het Noorden. Kerstmarkt in Dickens stijl. Met personages uit de boeken van Chales Dickens, standhouders

Nadere informatie

Ik wens u heel veel plezier met onze programma voor de maand maart.

Ik wens u heel veel plezier met onze programma voor de maand maart. Programma maart 2012 Voor u ligt het boekje van maart. Maart roert zijn staart, maar ik hoop, dat we in deze maand al veel mooie lentedagen mogen beleven. Ik wil iedereen, die inmiddels onze actie Vrienden

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

PlusBus. Programma december 2017, januari en februari Gezellig een dagje weg!

PlusBus. Programma december 2017, januari en februari Gezellig een dagje weg! PlusBus Gezellig een dagje weg! Programma december 2017, januari en februari 2018 www.stichtingtrias.nl De PlusBus is er voor mensen van 55 jaar en ouder die het leuk vinden om in groepsverband eropuit

Nadere informatie

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 PROGRAMMA PlusBus KOLLUMERLAND Aanmelden:0511-700207 maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 oktober november december 2013 Dinsdag 1 oktober Vaartocht op het Wad en het Lauwersmeer is een

Nadere informatie

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN

HOF VAN HALENWEG LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN HOF VAN HALENWEG 2-221 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN DE WONING ULTIEM RELAXEN IN HET BOS Na een boswandeling is het heerlijk genieten in deze sfeervolle woning: Hoewel cv-verwarmd, zorgt de gaskachel

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

Programma maand mei 2013.

Programma maand mei 2013. Programma maand mei 2013. Wij bieden 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld onder meer begeleiding, zowel individueel als in groepsverband, bij het doen van boodschappen, het bezoeken van voorzieningen,

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem. Samen Er Op Uit. Reserveren voor juli en augustus is mogelijk. vanaf 4 juli per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor juli en augustus is mogelijk vanaf 4 juli 2018 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 13:30-15:30 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

HOF VAN HALENWEG 2-4 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN

HOF VAN HALENWEG 2-4 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN HOF VAN HALENWEG 2-4 LANDGOED HET GROTE ZAND HOOGHALEN DE WONING SLIMME INVESTERING Zoekt u een alternatief voor uw spaargeld, zoekt u een plek om lekker zelf van te genieten, die u ook kunt verhuren?

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 februari 2015 nummer 2 copyright 2015 klik hier voor de agenda : www.tjampoer.nl

Nieuwsbrief 17 februari 2015 nummer 2 copyright 2015 klik hier voor de agenda : www.tjampoer.nl b11agina 1 van 11 Indisch4ever Van: Datum: dinsdag 17 februari 2015 15:41 Aan: Onderwerp: Nieuwsbrief Tjampoer februari 2015, nummer 2 Nieuwsbrief 17 februari

Nadere informatie

Voor 50+ uit de Gemeenten Delfzijl - Eemsmond - Appingedam - Loppersum - Slochteren. Gemeente Loppersum

Voor 50+ uit de Gemeenten Delfzijl - Eemsmond - Appingedam - Loppersum - Slochteren. Gemeente Loppersum PLUSBUS PROGRAMMA September 2015 Voor 50+ uit de Gemeenten Delfzijl - Eemsmond - Appingedam - Loppersum - Slochteren In deze editie Uitstapjes 2015. Toelichting op de uitstapjes. Museumjaarkaart. Ingezonden

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 20 januari 2014 Programma 1 februari - 16 maart 2014 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! Het nieuwe jaar ligt voor ons; namens alle vrijwilligers van de BoodschappenPlusBus

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2017 Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Zandacademie Den Haag Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR

Nadere informatie

Lianne Marieke Jacco. Bep Peter Ien. Marina Rein Shirley

Lianne Marieke Jacco. Bep Peter Ien. Marina Rein Shirley Lianne Marieke Jacco Bep Peter Ien Marina Rein Shirley Vrijdag 09-08-2019 Rond 13:00 zijn we vanuit Arnhem vetrokken richting Veenendaal, samen met Lianne, Bep, Marieke en Peter. Met helaas wat minder

Nadere informatie

Kapbergen. Programma KAPBERGEN. juni De programma s op de verschillende dagen van het

Kapbergen. Programma KAPBERGEN. juni De programma s op de verschillende dagen van het Kapbergen Programma juni 2017 De programma s op de verschillende dagen van het KAPBERGEN Onbeperkt genieten! DE KLUP BLOEMENDAALSEWEG 68 2804 AB GOUDA WWW.DEKLUPGOUDA.NL TEL. 0182 527 566 Kapbergen Na

Nadere informatie

Voor onze activiteiten kunt u zich telefonische aanmelden:

Voor onze activiteiten kunt u zich telefonische aanmelden: ZOMERPROGRAMMA 2014 Datum Activiteit Prijs Opgeven Ma.2 juni Zomerbridge 2,00 Nee Wo.11 juni Forelvissen 12,50 Vóór 6 juni Ma.16 juni Zomerbridge 2,00 Nee Wo.18 juni Fietstocht Eigen rek. Ja Do.19 juni

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013

BoodschappenPlusBus Amersfoort. Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 5 februari 15 maart 2013 BoodschappenPlusBus Amersfoort: samen er op uit. Graag brengen wij de spelregels onder uw aandacht: Voor alle activiteiten geldt:

Nadere informatie

Programma December 2017

Programma December 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma December 2017 Beldagen zijn 28 en 29 November tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 14 Activiteiten Walcheren September 14 zon 7 sept Rondje fietsen op Walcheren Zou u best mooie fietstochten willen maken, maar doet u dat liever niet alleen? Fiets dan mee met 'Fietsen op Walcheren'. Dit

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2019

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2019 De Helderse Vallei is een natuurcentrum op loopafstand van het Noordzeestrand. Bekijk de natuurexpositie, doe mee met een excursie of struin in de gezellige winkel. Vanaf De Helderse Vallei zijn er wandel,

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2016

PROGRAMMA OKTOBER 2016 PROGRAMMA OKTOBER 2016 Voor u ligt het programma voor oktober van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. Deze maand gaan we onder andere naar

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus MEENEEMEXEMPLAAR Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 12 december 2016 Aanmelden uitjes en boodschappen Vanaf maandag 28 november én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juni 2016 Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Jachtlust Bilthoven Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00 uur. Spelregels

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019

PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 PROGRAMMA DECEMBER 2018 & JANUARI 2019 WE NADEREN ALWEER HET EINDE VAN HET JAAR! MET SINTERKLAAS, KERST EN OUD EN NIEUW MAAR OOK MET TOCH WEER ENKELE MOOIE RITTEN. OOK HET NIEUWE JAAR BEGINNEN WEER GOED.

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

Kijkt u ook eens op onze website waar het programma ook is opgenomen. De naam van onze website waaronder u ons kunt vinden is: http://plusbusbo.nl/.

Kijkt u ook eens op onze website waar het programma ook is opgenomen. De naam van onze website waaronder u ons kunt vinden is: http://plusbusbo.nl/. Er Op Uit! met de PlusBus Borger-Odoorn Borger, 15 april 2016 Geachte heer, mevrouw, Bijgaand voor u het programma van de PlusBus Borger-Odoorn. Het is het programma voor de maanden mei en juni 2016. Kijkt

Nadere informatie

Kijkt u ook eens op onze website waar het programma ook is opgenomen. De naam van onze website waaronder u ons kunt vinden is:

Kijkt u ook eens op onze website waar het programma ook is opgenomen. De naam van onze website waaronder u ons kunt vinden is: Borger, 21 augustus 2017 Geachte heer, mevrouw, Hierbij doe ik u het programma van de PlusBus Borger-Odoorn voor de maanden september en oktober 2017 toekomen. Ook nu zult u Jan-Roelof of Wietske weer

Nadere informatie

Programma Oktober 2016

Programma Oktober 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2016 Opgeven vanaf dinsdag 27 september Of Woensdag 28 september tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Maart 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Maart 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Februari 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal vrijwilliger

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Programmaboekje December 2013

Programmaboekje December 2013 Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Bereikbaar: op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnr. 013-5728389 Annuleren van een boeking: zie pagina 3 Programmaboekje December 2013 Te boeken vanaf:

Nadere informatie

Programma. Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht. Dagactiviteitencentrum. Rosendael. somatiek

Programma. Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht. Dagactiviteitencentrum. Rosendael. somatiek Programma Dagactiviteitencentrum Dagactiviteitencentrum Indusdreef 5, Utrecht Rosendael somatiek 2018-10 1 MAANDAG Algemene Activiteit Vandaag de dag - Jacqueline MAANDAG Oud Utrecht - Ellen Creatieve

Nadere informatie

Programma September 2017

Programma September 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma September 2017 Beldagen zijn 22 en 23 augustus tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder Programma uitstapjes Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Najaar 2017 Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Vivium helpt u verder Uitstapjes Najaar 2017 Gaat u mee? Het Uitbureau

Nadere informatie

Programma zomervakantie

Programma zomervakantie Programma zomervakantie In de zomervakantie organiseert Praktijk de Regenboog opnieuw een vakantieprogramma. Het programma is bedoeld voor kinderen met een beperking en kinderen die extra aandacht en begeleiding

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Programmaboekje ** en ** 2017

Programmaboekje ** en ** 2017 Boodschappen PlusBus in de gemeente Haarlem +31 (0)23 2052319 Programmaboekje ** en ** 2017 LET OP: DIT IS EEN VOORBEELD PROGRAMMA!!!!!!! Geachte deelnemer, U ontvangt hierbij ons programma voor de maanden

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Oktober 17

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Oktober 17 Activiteiten Walcheren Oktober 17 zat 14 okt Pannenkoekenwandeltocht We gaan weer eens wandelen. En heel leuk de wandelclub uit Goes komt ook mee lopen! Na afloop is er dan voor iedereen één lekkere pannenkoek.

Nadere informatie

Oktober 2015. Programmaboekje. Te boeken vanaf: Dinsdag 22 sept. 2015

Oktober 2015. Programmaboekje. Te boeken vanaf: Dinsdag 22 sept. 2015 Afz: BoodschappenPlusBus Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Bereikbaar: op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnr. 013-572 8389 Annuleren buiten bovenstaande

Nadere informatie

Activiteiten De Zes Molens

Activiteiten De Zes Molens Activiteiten De Zes Molens Ongedwongen & gezellige activiteiten in april 2019 Locatie De Zes Molens Activiteiten: meedoen en erbij horen P. 02 Afgelopen maand kon u deelnemen aan diverse activiteiten.

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Januari 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Mei 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Mei 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Mei 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015

PROGRAMMA Juli 2015. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf 23 juni 2015 PROGRAMMA Juli 2015 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Juli is mogelijk vanaf 23 juni 2015 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of per mail: plusbus@avoord.nl

Nadere informatie

ACTIVITEITEN DO 19 APRIL & VR 20 APRIL. Stadstour; een mooie wandeling langs alle bijzondere plekken van de cultuurstad Groningen

ACTIVITEITEN DO 19 APRIL & VR 20 APRIL. Stadstour; een mooie wandeling langs alle bijzondere plekken van de cultuurstad Groningen PERSREIZEN 2018 De combinatie van enerzijds een bruisende, historische stad en anderzijds een serene provincie, maakt Groningen bijzonder mediageniek. Wij heten journalisten, bloggers, vloggers en influencers

Nadere informatie

activiteitenoverzicht augustus 19

activiteitenoverzicht augustus 19 activiteitenoverzicht Cjoe@curtisslaan augustus 19 Inhoud 1. Nieuws 4 2. Interview 5 3. Lunchen met Mike 6 4. Activiteitenoverzicht 7 Groepsbegeleiding 7 Inloop Curtisslaan & Inloop Ypendael 7 Bakken

Nadere informatie

Er Op Uit! Telefoon: 0511 700207 PROGRAMMA MAART/APRIL

Er Op Uit! Telefoon: 0511 700207 PROGRAMMA MAART/APRIL Er Op Uit! De PlusBus biedt ouderen begeleiding en vervoer naar winkels, voorzieningen en diverse activiteiten. U wordt thuis opgehaald en daar ook weer teruggebracht. Wij bellen even met u of de reis

Nadere informatie

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016

Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt. NIEUWSFLITS September NIEUWSFLITS september 2016 Steunpunt Mantelzorg Bellingwedde-Oldambt September 2016 september 2016 In deze editie: Hoi Ingeborg, dit is een test! Trefpunt Mantelzorg Wandelen Werkt! Wandelen met een wandelcoach door mooi Bellingwedde

Nadere informatie

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel

Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Vakantieprogramma BSO Woldkasteel Zomer 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s) en kinderen, Dit jaar hebben wij voor jullie een zomervakantieboekje gemaakt, waarin jullie alles kunnen lezen over het verloop

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december

NIEUWSBRIEF. 5 e jaargang - dec nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december NIEUWSBRIEF 5 e jaargang - dec. 2017 - nr. 11 Onder redactie van het secretariaat van CCN-Z. Kerstmarkt 16 december Heb je plannen om dit jaar een of meerdere Kerstmarkten te bezoeken? Meer dan genoeg

Nadere informatie

De muziekreis naar Valkenburg.

De muziekreis naar Valkenburg. De muziekreis naar Valkenburg. 24 maart 2014 Vandaag gaan we met het Buitenhof naar Valkenburg voor de muziekreis. De begeleiders Marij en Henk gaan al vroeg op pad om iedereen op te halen. Marij haalt

Nadere informatie

VILLA EVORA! MEI 2015

VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA! MEI 2015 VILLA EVORA In de meivakantie van 2015 hadden wij het geluk om 12 dagen door te brengen in Villa Evora te Gazipasa van Maria en Sjef de Vries! Het bleek een geweldige plek voor een

Nadere informatie

Welkom in Denemarken augustus Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1

Welkom in Denemarken augustus Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1 Welkom in Denemarken 9-16 augustus 2019 Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1 Op vakantie met Jan Ramona Karel Erik Helena Paul Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 15 10 april 2018 Nieuws Agenda 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond in Restaurant in Doorn(VOL) 27 apr : Koningsdag Doorn

Nadere informatie

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd!

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011 De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! Beste mensen. Leest u deze brief a.u.b. aandachtig door. En toen was het alweer

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018 \ De Burgerij Ransdaal juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma juni 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website April 2018 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie De Palatijn worden aangeboden. Voor wie graag

Nadere informatie

PROGRAMMA FEBRUARI 2018

PROGRAMMA FEBRUARI 2018 PROGRAMMA FEBRUARI 2018 De lentemaand is ook de carnavalsmaand. Daar valt niet aan te ontkomen, maar we hebben ook nog enkele leuke uitstapjes. Wij wensen u fijne dagen. UITSTAPJES MAAR 2018 PROEF INVOEGEN

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden,

Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden, zomer uitstapjes Stichting d e Ba a n 20I0 Haarlem, april 2010 Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden, Ook dit jaar organiseert De Baan

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017

Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Andalusië Spanje 5 okt - 12 okt 2017 Als in Nederland de herfst z n intrede doet, vieren wij nog even de Spaanse zomer. Met gemiddeld 23 graden is Andalusië een heerlijke najaarsbestemming. We gaan 8 dagen

Nadere informatie

CMWW Brunssum Onderbanken 06 27620511 Email: boodschappenplusbus@cmww.nl. Programmaboekje januari 2016

CMWW Brunssum Onderbanken 06 27620511 Email: boodschappenplusbus@cmww.nl. Programmaboekje januari 2016 CMWW Brunssum Onderbanken 06 27620511 Email: boodschappenplusbus@cmww.nl Programmaboekje januari 2016 Voor wie is de BoodschappenPlusBus bedoeld? Alle 55 plussers woonachtig in de gemeente Brunssum. Wat

Nadere informatie

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke

Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier. Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Deelnemers: Bert, Robert, Els, Nel, Marijke en Pier Begeleiders: Henriëtte, Frank en Tineke Vrijdag 5 september 2014. Vertrek 13.00 uur uit Arnhem met Pier en Marijke. In Veenendaal stappen Robert en Nel

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Activiteitenprogramma 2009

Activiteitenprogramma 2009 Activiteitenprogramma 2009 Zaterdag 4 april Openingstocht Seizoen Rondje Appingedam Ontmoetingsdag "vrienden Wirdumerklap" Even weer bootcontact met een leuke tocht op het Damsterdiep. Ik ontvang jullie

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep

Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep Zorgeloos wonen Vivium Zorggroep Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 os Zorgelo Wonen Prettig wonen, midden in het leven, met alle zorg dichtbij? Vivium helpt u verder Kies foto 2 Welkom bij Zorgeloos

Nadere informatie

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen

Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen Dagtochten 2011. Dagtocht 6. Drenthe / Groningen s Morgens brengen wij eerst een bezoek aan het gevangenismuseum in Veenhuizen. Hier worden wij ontvangen met koffie en koek en krijgen hier onder leiding

Nadere informatie

Grand Café Restaurant Zuiderkroon Activiteiten September & Oktober 2011

Grand Café Restaurant Zuiderkroon Activiteiten September & Oktober 2011 Beste Bezoeker, De zomer is bijna voorbij, we gaan weer richting de herfst. Naast de gezellige activiteiten die wij wekelijks organiseren in Zuiderkroon, zoals de bingo en de soosmiddagen, organiseren

Nadere informatie

Urban Experience Groningen

Urban Experience Groningen persreizen 2019 De combinatie van enerzijds een bruisende, historische stad en anderzijds een serene provincie, maakt Groningen bijzonder mediageniek. Wij heten journalisten, bloggers, vloggers en influencers

Nadere informatie