Voor 50+ uit de Gemeenten Delfzijl - Eemsmond - Appingedam - Loppersum - Slochteren. Gemeente Loppersum

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor 50+ uit de Gemeenten Delfzijl - Eemsmond - Appingedam - Loppersum - Slochteren. Gemeente Loppersum"

Transcriptie

1 PLUSBUS PROGRAMMA September 2015 Voor 50+ uit de Gemeenten Delfzijl - Eemsmond - Appingedam - Loppersum - Slochteren In deze editie Uitstapjes Toelichting op de uitstapjes. Museumjaarkaart. Ingezonden reisverslag. De beldag voor september is vanaf maandag 24 augustus. kantoor van de PlusBus ASWA - gebouw Burgemeester Klauckelaan KZ Appingedam. T : E : Openingstijden Maandag t/m vrijdag S morgens van Middag van uur. Voor u het nieuwe programmaboekje van de maand september. Hiernaast op de foto staan een aantal chauffeurs met de nieuwe aanwinsten voor de Plusbussen: een opklapbare elektrische rolstoel en een mini elektrische inklapbare scootmobiel. We zijn erg blij te kunnen mededelen dat er door een financiële bijdrage van het Loket leefbaarheid we dit hebben kunnen aanschaffen. We hopen op deze manier ook minder mobiele senioren mee te kunnen nemen tijdens onze uitstapjes. Verplaatst u zich thuis of buitenshuis in een rolstoel of scootmobiel dan kunt u gebruik maken van onze extra service. Geef bij uw opgave aan dat u hiervan gebruik wilt maken, en dan nemen wij de scootmobiel/rolstoel voor u mee. We hopen dat veel senioren deze mogelijkheid benutten! Wij wensen u weer veel plezier met de uitstapjes. Gemeente Loppersum Gemeente Delfzijl Gemeente Appingedam Gemeente Slochteren Gemeente Eemsmond De PlusBus is een initiatief van het Nationaal Ouderen Fonds en wordt in deze regio gecoördineerd door de ASWA. Het project is bestemd voor 50+ die zelf niet zo gemakkelijk meer deel kunnen nemen aan het maatschappelijk verkeer en dank zij de PlusBus er weer eens op uit kunnen. Een dagje weg, andere mensen ontmoeten en de zelfredzaamheid vergroten staan centraal. De PlusBus biedt U de mogelijkheid om in een kleine groep een grote dag te beleven tegen een minimale prijs.

2 Bel: Telefonische opgave vanaf: maandag 24 augustus tijdens kantooruren van tot uur en van tot uur. Ouderen Service Punt. tel: Voor alle uitstapjes geldt minimale deelname van 4 personen

3 Programma september sept. Dinsdag uur. Kosten 25,00 Houder V.P. 22,00 ( incl. entree.) Openluchtmuseum Ellert en Brammert in Schoonoord. Openluchtmuseum Ellert en Brammert laat bezoekers de geschiedenis van het zuidoosten van de provincie Drenthe zien. We gaan koffiedrinken bij Snackkiost Eexsterhalte. 02 sept. Woensdag uur. Kosten 25,00 Houder V.P. 22,00 Verrassingstocht. Deze maand weer een tocht met verrassingen. 03 sept. Donderdag Verrassingstocht. Zie 2 sept. 04 sept. Vrijdag Verrassingstocht. Zie 2 sept. 05 sept. Zaterdag uur. Kosten 28,50 Houder V.P. 25,00 Nijkerkse Sleepbootdagen in Nijkerk. Programma: huldiging 100-jarige sleepboot Magda en 109-jarige sleepboot Titanic, ca. 40 historische sleepboten, havenmarkt, levende historie, oldtimers, oude motoren, Vaargroep Flevoland, kapel NSFC, shantykoren, doedelzakspeler, Common Country Dancers, kunstschilders, rondvaartjes, drakenboten. 06 sept. Zondag 13,30 uur. Kosten 21,00 Houder V.P. 18,00 ( incl. entree.) Bezoek praalwagens bloemencorso in Eelde. De prachtige en kleurige corsowagens zijn de hele dag van dichtbij te bewonderen. Tussen 2 en 4 uur staan de figuranten ook nog in volledige uitdossing op en bij de wagens. Tevens is er een markt. 07 sept. Maandag 10:00 uur. Kosten 18,50 Houder V.P. 15,50 Winkelen bij Multi Sud in Leer. s Morgens gaan we winkelen bij Multi Sud, na de lunch gaan we naar het centrum. 08 sept. Dinsdag 09:30 uur. Kosten 53,00 Houder V.P. 50,00 (minimale deelname 12 personen.) Dolfinarium in Harderwijk. Waar vind je de leukste speelkameraadjes die je laten schateren van het lachen? In het Dolfinarium natuurlijk! Van dolfijnen en zeeleeuwen, tot walrussen en roggen, de hele beestenbende doet mee. Helemaal leuk: het Dolfinarium bestaat dit jaar precies 50 jaar! 09 sept. Woensdag 10:00 uur. Kosten 22,50 Houder V.P. 19,50 Vissersdorp Greetsiel. Bekend werd Greetsiel vooral door zijn prachtige haven en de tweelingmolen. De haven en de historische gebouwen in de kernplaats dienden in de laatste eeuw als achtergrond voor bioscoop- en televisiefilms. 10 sept. Donderdag 09:30 uur. Kosten 41,00 Houder V.P. 38,00 ( incl. entree.) Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen. Het thema van dit jaar, Grootmoederstijd, is een feest der herkenning! Verschillende gebeurtenissen in de sport en ontwikkelingen in de techniek worden uitgebeeld in het zand. Tevens wordt er volop aandacht besteed aan het Koningshuis, o.a. de regeertijd van Koningin Wilhelmina, Juliana en Beatrix sept. Zondag 10:00 uur. Kosten 19,00 Houder V.P. 16,00 Internationaal Shanty en Seasong Festival in Emmen. In het centrum van Emmen vindt de 13e editie van het ééndaagse Internationale Shanty & Seasong Festival plaats. Het festival behoort tot één van de grootste van Europa. Naast dit muziek spektakel is er ook een grote braderie en vlooienmarkt. Op zeven podia s verdeeld over de stadsvloer brengen 21 koren uit binnen- en buitenland hun liederen ten gehore.

4 Als u zorg nodig heeft, omdat u ziek bent. Als u hinder ondervindt van handicaps of beperkingen. Als u zorg nodig heeft na een ziekenhuisopname. Kies dan voor De Beste zorg thuis! Verpleging en verzorging Nu ook in Appingedam Buurtzorg Appingedam 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar. VONOY Wijkstraat AH Appingedam T (0596) E I KvK Groningen BTW-nr NL B.02 VOOR OGEN VOOR OREN VOOR MOOI Cris Mulder Directeur/eigenaar Dorpsstraat AW Onstwedde tel. (0599) Goede voetverzorging is voor iedereen belangrijk! De voeten hebben immers nogal wat te verduren. Ze dragen het hele lichaam. Pijnlijke voeten kunnen ernstige problemen opleveren die de pedicure kan verhelpen. Maak tijdig een afspraak bij: PEDICURE Grietje Bontsema T: Zitting op Maandag, dinsdag & woensdag van uur. Adres ASWA gebouw Burg Klauckelaan KZ Appingedam Behandeling uitsluitend op afspraak.

5 Programma september sept Dinsdag uur Kosten 31,00 Houder V.P. 28,00 ( incl. entree.) Vogelpark De Lorkeershoeve in Lutten. Ontdek vogels uit alle werelddelen tijdens de wandeling langs de vele volières op het park van bijna twee hectare. 16 sept. Woensdag uur. Kosten 13,00 Houder V.P. 10,00 Winkelen in Stadskanaal. De Kanaalpassage, een prachtige overdekt winkelcentrum in Stadskanaal. 17 sept. Donderdag 10:00 uur. Kosten 23,00 Houder V.P. 20,00 Rondrit door Noord Duitsland. Er is voor deze rondrit weer een gehele nieuwe route uitgestippeld. 18 sept. Vrijdag uur. Kosten 27,50 Houder V.P. 24,50 (incl. entree/koffie.) Bamboetuin Mei Chu in Wilhelminaoord. Mei Chu is de Chinese benaming voor 'mooie bamboe'. In de bamboetuin van ruim 2 hectare worden 80 soorten bamboe afgewisseld met Chinese en Japanse bomen en planten, heesters en vaste planten. Twee bamboe paalwoningen die op de oorspronkelijke wijze gebouwd zijn De tuin bevat ook een aantal prachtige vijvers. We gaan eerst samen lunchen bij eethuis Aekingerzand in Elsloo. 21 sept. Maandag uur. Kosten 18,50 Houder V.P. 15,50 (incl. koffie/gebak.) Winkelen bij Aldi,Combi en de Lidle in Bunde. Gezellig winkelen in met z n allen koffiedrinken met gebak. u 22 sept. Dinsdag uur Kosten 32,00 Houder V.P. 29,00 (incl. entree.) Openluchtmuseum Ootmarsum. Is een uniek openluchtmuseum te vinden aan de rand van het historische stadje Ootmarsum. Het is een museum dat het leven op het platteland van honderd jaar geleden in Twente laat zien. 23 sept. Woensdag uur. Kosten 35,00 Houder V.P. 32,00 (incl. entree.) Dierentuin Nordhorn! 900 dieren, 90 verschillende soorten. Vanaf de A van aap tot en met de Z van zebra. Beleef vierkante meter dierentuinoppervlak met veel toegankelijke dierenverblijven. 24 sept. Donderdag 13,30 uur. Kosten 11,50 Houder V.P. 8,50 Visje eten bij Visrest. Landman in Termunten. Met z n allen gezellig een visje eten of genieten van het ASWA menu. 25 sept. Vrijdag uur. Kosten 16,50 Houder V.P. 13,50 ( incl. diner.) Voorlichtingsmorgen bij de ASWA. Deze morgen is er weer een interessante voorlichting voor senioren, met als onderwerp Dementie. Deze voorlichting wordt verzorgt door Machteld van Oosterom van Lentis - Team 290, met aansluitend een drie gangen diner. 26 sept. Zaterdag uur. Kosten 20,00 Houder V.P. 17,00 (incl. entree.) Chinees Festival in Haren. In de sfeervolle Chinese Tuin in de Hortus Botanicus Haren vindt een Chinees festival plaats. Het Groningen Confucius Institute organiseert een programma met dans, muziek en zang, film, demonstraties en workshops. Er worden Chinese verhalen verteld en overal in de tuin zijn Chinese hapjes te verkrijgen. 29 sept. Dinsdag uur. Kosten 26,50 Houder V.P. 23,50 Dagje naar Wilhelmshaven. We brengen o.a. een bezoek aan het winkelcentrum Nordsee Passage 30 sept. Woensdag uur. Kosten 17,00 Houder V.P. 14,00 Rondrit door en langs Westerwolde. Er is voor deze rondrit weer een gehele nieuwe route uitgestippeld.

6 Museumjaarkaart. Heeft u een museumjaarkaart dan kunt u die ook gebruiken tijdens een uitstapje met de Plusbus naar een museum. U kunt dan uw museumjaarkaart meenemen. U kunt dit dan vooraf kenbaar maken aan de begeleidster, op vertoon van deze pas kan er dan eventuele korting gekregen worden op de toegangsprijs. Scootmobiels De Plusbus heeft 2 mini s scootmobiels aangeschaft, dankzij een bijdrage Lokaal Leefbaarheid Groningen. De voertuigen kunnen mee in de bussen. Het team van de Plusbus is er SUPERBLIJ mee. Reisverslag uitstapje naar Ampie s berg in t Harde. Zo gezellig een dagje naar de Ampie s berg in t Harde vertrek richting Van der Valk in Spier voor de koffie. Volgends de berichten werd het een regenachtige dag. Maar wij zaten lekker op het terras aan de koffie. Maar tot onze schrik viel mijn vrouw voor (achter) mij. Dat was het begin van een ongeluksdag bleek later. Gelukkig heeft mijn vrouw niets gebroken en geen letsel over gehouden. Alleen hulp nodig om weer in de beentjes te komen. De reis ging verder in de richting van Elsoo waar men heerlijk en goedkoop de maaltijd kon nuttigen. Wel veel regen onderweg. Maar aangekomen bij het eetcafé was de zon er ook weer. Daarna naar Ampie s berg met onderweg veel regen. Dat gaat mis want hoe maak je dan een mooie foto van de Berg. Maar geen nood daar aangekomen scheen de zon weer. Het geluk is met de dommen. We hebben genoten van het geheel. Er was maar één woord te horen en dat was PRACHTIG/PRACHTIG. Om15.30 zei meneer Kuiper wij gaan vertrekken richting Appingedam. Zo gezegd zo gedaan. Doch na drie kwartier waren er problemen met de sensor van het gaspedaal. Bus aan de kant en er werd links en rechts gebeld. Dus ook naar de pech hulp van Mercedes. Er werd lang gewacht en ieder wist hoe lang het zou duren. Maar iedereen had het mis. En ik maakte de opmerking Voor twaalf uur zijn wij weer thuis. En dat werd het dus ook. We werden naar de firma Wensink in Zwolle gesleept en er werd gesleuteld aan de bus echter zonder resultaat. Geen nooit men liet een Plusbus komen vanuit Appingedam. Dit was een slechte beurt voor de firma Wensink want die had geen bus ter beschikking. Zodoende werd het erg laat. Ondanks alles toch een mooie fijne dag en om elf uur een broodje gekregen van de club om even bij te komen Zo ik hou op met schrijven. Het wordt eentonig. Bedankt beste vrijwilligers. Wij zijn heelhuids thuis gekomen. En meneer Kuipers verdient een grote Pluim voor de juiste maatregelen die hij heeft genomen. PROFICIAT. Fam. J.F. Voorma.

7

8 Truus en Marjans s Damterkaashuis Uw adres voor vele soorten Weydeland Kaas, vers gebrande Noten, diverse soorten Wijn, Groninger Streekproducten en een uitgebreid assortiment Delicatessen. Tevens kunt u bij ons terecht voor goed gevulde schalen met Hapjes of Salades. Bent u op zoek naar een leuk Kado? Stap dan gerust even bij ons binnen Wijkstraat AH Appingedam Tel: Fax: Website Bank: KvK nr.: Maatschappelijk Activering Project De Inzet Productie & Verkoop: Appelmoes, Sap van vruchten en diverse soorten Jam; allen gemaakt door mensen en van vruchten uit de streek Delfzijl - Appingedam - Loppersum. Nette gebruikte kleding voor Dames, Heren & Kinderen Diverse houtproducten zoals tuinbanken, vogelvoederhuisjes, verkooptafels, tuinkasten, oppottafels enz. Cadeauartikelen, Woonaccessoires, Kruiden & Thee Wij komen graag op locatie verkopen tijdens een feest/ evenement/open dag enz. Bloemenhuis t Zwaantje Dijkstraat AM APPINGEDAM T: F: I : E: Tevens zijn onze producten te zien en te koop in o.a. het ASWA gebouw. Info via het ASWA nummer Siemensstrasse RHEDE Telefon: (0049) BRUNCH BUFFET Elke zon- en feestdag van SCHNITZEL MENU Onze specialiteit: jager, Wiener of Zigeu- Snelgersmastraat AA Appingedam Tel Website: INTERNATIONAAL SMULBUFFET Elke zaterdag, zondag - vanaf uur - verwennen wij u met speciale Restaurant Olle Rheen is dagelijks geopend

9 Mopje Een man kwam thuis met twee grote emmers koemest voor de tuin, die hij had gehaald bij een boer uit de buurt. 'Waar is dat voor,' vroeg zijn zoontje van zes. 'Voor de aardbeien,' zei de man. Het zoontje staarde hem aan en zei toen: 'Ik heb ze liever met slagroom, mag dat ook?' Dierenpark Nordhorn. Uit Tips. In Tierpark Nordhorn leeft een groep bosbizons met drie koeien en een stier. Maar er zijn ook genoeg ander sterren! Doodshoofdaapjes, prairiehonden, chimpansees en steenbokken bijvoorbeeld. Achter de gierenrots neemt een imkervereniging je mee in de traditionele bijenhouderij en op de historische boerderij vind je oude huisdierrassen. Internationaal Shanty en Seasong Festival in Emmen. In het centrum van Emmen vindt de 13e editie van het ééndaagse Internationale Shanty & Seasong Festival plaats. Het festival behoort tot één van de grootste van Europa. Naast dit muziek spektakel is er ook een grote braderie en vlooienmarkt. t Veluws Zandsculpturenfestijnin Garderen. Het thema van dit jaar, Grootmoederstijd, is een feest der herkenning! Verschillende gebeurtenissen in de sport en ontwikkelingen in de techniek worden uitgebeeld in het zand. Tevens wordt er volop aandacht besteed aan het Koningshuis, de tijd waarin Koningin Wilhelmina, Juliana en Beatrix ons land regeerden. En wat te denken van de 1e en 2e Wereldoorlog, de bevrijding en de tijd van Ot en Sien? Ook 125 jaar Vincent van Gogh ontbreekt natuurlijk niet! Kortom: laat je betoveren door het bijzondere Nederland uit grootmoederstijd uitgebeeld door de allerbeste zandkunstenaars. Chinees Festival in Haren. In de sfeervolle Chinese Tuin in de Hortus botanicus Haren een Chinees Festival plaats. Groningen Confucius Institute organiseert een programma met dans, muziek, zang, film, demonstraties en workshops. Er worden Chinese verhalen verteld en overal in de tuin zijn Chinese hapjes te verkrijgen.

10

11 Samenvatting Uitstapjes deze maand: O Dinsdag O Woensdag O Donderdag O Vrijdag O Zaterdag O Zondag O Maandag O Dinsdag O Woensdag O Donderdag O Zondag O Dinsdag O Woensdag O Donderdag O Vrijdag O Maandag O Dinsdag O Woensdag O Donderdag O Vrijdag O Zaterdag O Dinsdag O Woensdag 01 sept. Openluchtmuseum Ellert en Brammert in Schoonoord. 02 sept. Verrassingstocht. 03 sept. Verrassingstocht. 04 sept. Verrassingstocht. 05 sept. Nijkerkse Sleepbootdagen in Nijkerk. 06 sept. Bezoek praalwagens bloemencorso in Eelde. 07 sept. Winkelen bij Multi Sud in Leer. 08 sept. Dolfinarium in Harderwijk. 09 sept. Vissersdorp Greetsiel. 10 sept. Veluws Zandsculpturenfestijn in Garderen. 13 sept. Internationaal Shanty en Seasong Festival 15 sept. Vogelpark De Lorkeershoeve in Lutten. 16 sept. Winkelen in Stadskanaal. 17 sept. Rondrit door Noord Duitsland. 18 sept. Bamboetuin Mei Chu in Wilhelminaoord. 21 sept. Winkelen bij Aldi, Combi en de Lidle in Bunde. 22 sept. Openluchtmuseum Ootmarsum. 23 sept.. Dierentuin Nordhorn! 24 sept. Visje eten bij visrest. Landman in Termunten. 25 sept. Voorlichtingsmorgen bij de ASWA. 26 sept. Chinees Festival in Haren. 29 sept. Dagje naar Wilhelmshaven. 30 sept. Rondrit door en langs Westerwolde. Beldag: vanaf 24 augustus Opgave voor deelname aan de uitstapjes kan van maandag t/m vrijdag tijdens de kantooruren van het Ouderen Service Punt uur uur en van uur uur tel.nr Indien u onverhoopt verhinderd bent, dient u dit een dag voor vertrek door te geven. Wij kunnen een ander dan de gelegenheid geven om mee te gaan. De Ouderen Ombudsman is er speciaal voor ouderen. Een onafhankelijke vraagbaak. Om hen, soms letterlijk, de weg te wijzen. Via de telefoon, maar ook via internet. De Ouderen Ombudsman medewerkers zitten dagelijks klaar om de telefoon aan te nemen en zorgen dat ook op deze website up to date informatie is te vinden. Een (gratis) onafhankelijke en betrouwbare gids. Bij vragen over uiteenlopende onderwerpen als wonen, zorg, welzijn of mobiliteit, maar ook geldzaken. Geen vraag is te gek. Bel: (2 cent p/m) ma t/m vrij tussen 9.00 en uur.

12

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank

Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Programma Boodschappen PlusBus Borger Odoorn September en oktober 2015 Di. 1 september Boodschappen doen in Borger en bezoek RABO bank Met de mogelijkheid om naast de RABO bank ook de dinsdagmarkt te bezoeken.

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207

PROGRAMMA. PlusBus KOLLUMERLAND. Aanmelden:0511-700207. maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 PROGRAMMA PlusBus KOLLUMERLAND Aanmelden:0511-700207 maandag t/m vrijdag tussen 9.00-12.00 uur 0511-700207 oktober november december 2013 Dinsdag 1 oktober Vaartocht op het Wad en het Lauwersmeer is een

Nadere informatie

Programma januari en februari 2016

Programma januari en februari 2016 Programma januari en februari 2016 Zo. 13 december Dickens Day te Beerta Grootste Dickens evenement van het Noorden. Kerstmarkt in Dickens stijl. Met personages uit de boeken van Chales Dickens, standhouders

Nadere informatie

Programma maand mei 2013.

Programma maand mei 2013. Programma maand mei 2013. Wij bieden 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld onder meer begeleiding, zowel individueel als in groepsverband, bij het doen van boodschappen, het bezoeken van voorzieningen,

Nadere informatie

Veel plezier! Veel plezier! Veel plezier! Jan./febr. 2018

Veel plezier! Veel plezier! Veel plezier! Jan./febr. 2018 Jan./febr. 2018 Dit is het eerste programmaboekje in het nieuwe jaar. Namens alle medewerkers wensen we U een goed en vooral een gezond 2018. In deze editie Uitstapjes jan./febr. 2018. Toelichting op de

Nadere informatie

Veel plezier! Veel plezier! Veel plezier! Nov./dec

Veel plezier! Veel plezier! Veel plezier! Nov./dec Nov./dec. 2017. In deze editie Uitstapjes nov./dec. 2017. Toelichting op de uitstapjes. Kerstvakantie Plusbus. Voordeelpas 2018. De beldag voor de uitstapjes van november/december start op maandag 30 oktober.

Nadere informatie

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015

Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2015 Programma Augustus 2015 Opgeven vanaf dinsdag 23 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Katwijk aan zee Een dagje aan het strand, met de mogelijkheid

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

Ik wens u heel veel plezier met onze programma voor de maand maart.

Ik wens u heel veel plezier met onze programma voor de maand maart. Programma maart 2012 Voor u ligt het boekje van maart. Maart roert zijn staart, maar ik hoop, dat we in deze maand al veel mooie lentedagen mogen beleven. Ik wil iedereen, die inmiddels onze actie Vrienden

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Kijkt u ook eens op onze website waar het programma ook is opgenomen. De naam van onze website waaronder u ons kunt vinden is: http://plusbusbo.nl/.

Kijkt u ook eens op onze website waar het programma ook is opgenomen. De naam van onze website waaronder u ons kunt vinden is: http://plusbusbo.nl/. Er Op Uit! met de PlusBus Borger-Odoorn Borger, 15 april 2016 Geachte heer, mevrouw, Bijgaand voor u het programma van de PlusBus Borger-Odoorn. Het is het programma voor de maanden mei en juni 2016. Kijkt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF APRIL 2016 VAN DE VOORZITTER BELASTINGAANGIFTE 2015 CAPELSE ZOMERSCHOOL 2016

NIEUWSBRIEF APRIL 2016 VAN DE VOORZITTER BELASTINGAANGIFTE 2015 CAPELSE ZOMERSCHOOL 2016 NIEUWSBRIEF APRIL 2016 VAN DE VOORZITTER Het is weer voorjaar! Er breekt weer een fijne tijd aan voor velen van ons. Ons eerste busreisje van dit jaar naar het van Gogh museum was erg gezellig en smaakt

Nadere informatie

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd!

PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011. De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! PROGRAMMA BOODSCHAPPENPLUSBUS Van 1 september t/m 31 oktober 2011 De feestdag van het 1-jarig bestaan was erg geslaagd! Beste mensen. Leest u deze brief a.u.b. aandachtig door. En toen was het alweer

Nadere informatie

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016

PROGRAMMA Maart Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 23 Februari 2016 PROGRAMMA Maart 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Maart is mogelijk vanaf dinsdag 23 Februari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur of

Nadere informatie

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon:

Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit. Reserveren voor december is mogelijk. vanaf 29 november per telefoon: Boodschappen PlusBus Haarlem Samen Er Op Uit Reserveren voor december is mogelijk vanaf 29 november 2017 per telefoon: +31 (0)23 2052319 op werkdagen van 09:00 tot en van 13:00-16:00 uur of per mail: info@haarlemsjopper.nl

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016

PROGRAMMA Februari 2016. Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit. vanaf dinsdag 26 Januari 2016 PROGRAMMA Februari 2016 Boodschappen PlusBus Etten Leur Samen Er Op Uit Reserveren voor Februari is mogelijk vanaf dinsdag 26 Januari 2016 per telefoon: 076 532 50 42 op werkdagen van 09:00 tot 12:00 uur

Nadere informatie

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA JULI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA JULI 2017 Ook voor de maand juli hebben wij weer geprobeerd een leuk programma Te bedenken voor SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur ons brengt. Ook paleis

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2017

PROGRAMMA OKTOBER 2017 PROGRAMMA OKTOBER 2017 Oktober wordt ook wel de wijnmaand genoemd en sinds de 16 e eeuw de rozenkransmaand. Jongeren weten misschien niet meer wat een rozenkrans is, maar onze lezers hebben meer ervaring

Nadere informatie

Woonzorgcentrum Theresia

Woonzorgcentrum Theresia zonnehuisgroep amstelland Woonzorgcentrum Theresia Het leeft hier. Er lopen altijd mensen rond. Net een dorp. Licht, vriendelijk en sfeervol. ruimte voor wensen Theresia is een kleinschalig woonzorgcentrum,

Nadere informatie

PROGRAMMA OKTOBER 2016

PROGRAMMA OKTOBER 2016 PROGRAMMA OKTOBER 2016 Voor u ligt het programma voor oktober van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss Met de boodschappenritten en ook weer diverse leuke uitstapjes. Deze maand gaan we onder andere naar

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven

BoodschappenPlusBus. Programma Juni 2016. Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei. tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195. Jachtlust Bilthoven BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juni 2016 Opgeven vanaf dinsdag 24 Mei tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Jachtlust Bilthoven Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9.00-12.00 uur. Spelregels

Nadere informatie

Inhoud. Thuiszorg Persoonsalarmering 7. Adressen en openingstijden

Inhoud. Thuiszorg Persoonsalarmering 7. Adressen en openingstijden Inhoud 1. De Buurthuiskamer 2. Warme maaltijd 3. ZINNpas 4. ZINN tours 5. ZINN Behandeldiensten 6. Wat biedt ZINN nog meer? Thuiszorg Persoonsalarmering 7. Adressen en openingstijden 2 Zo lang mogelijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief Stadjerspas

Nieuwsbrief Stadjerspas Nieuwsbrief Stadjerspas Laat de zomervakantie maar beginnen! Pathé Naar de film bij Pathé Op vertoon van de Stadjerspas voor slechts 1 naar de film op woensdag 15 juli 2015. NB. Voor 3D-films moet 3,50

Nadere informatie

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten

Woensdag 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Activiteitenkrant augustus 2015 12 en 19 augustus Bustocht en Pannenkoeken eten Bij Pannenkoekenboerderij De Ponthoeve in Vianen Kijk voor meer informatie in deze krant. ZOMERMARKT 2015 GROOT SUCCES. Mooi

Nadere informatie

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF

WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF WELKOM BIJ VERPLEEGHUIS DE LINGEHOF VOOR EEN LEVEN MET KLEUR Welkom bij De Lingehof het huis in het hart van het Over-Betuwse Bemmel In De Lingehof kunt u aangenaam wonen met gespecialiseerde verzorging

Nadere informatie

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN

Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze. laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban, uw persoonlijke keuze laurens DEN HOOGENBAN Den Hoogenban Laurens Den Hoogenban is een woonzorglocatie voor ouderen, die is gelegen in de wijk Overschie. De locatie kenmerkt zich door de

Nadere informatie

Nieuwsblad van de PlusBus

Nieuwsblad van de PlusBus MEENEEMEXEMPLAAR Nieuwsblad van de PlusBus De Ronde Venen Jaargang 10, nummer 12 december 2016 Aanmelden uitjes en boodschappen Vanaf maandag 28 november én op alle werkdagen daarna kunt u aanmelden tussen

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de

Vanaf 14 november 2014. top 10. www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de Vanaf 14 november 2014 top 10 world christmas destinations www.kerststad.nl www.dieweihnachtsstadt.de kerststad valkenburg www.kerststad.nl route d amuse www.route-damuse.nl Een gezellige wandeling door

Nadere informatie

Herema State. Dienstverlening voor senioren

Herema State. Dienstverlening voor senioren Herema State Dienstverlening voor senioren Uw welzijn......daar draait het om! Iedereen geeft een eigen invulling aan plezierig wonen. Voor de één heeft dat te maken met een bepaald woonoppervlak en leefruimte,

Nadere informatie

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017

PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA AUGUSTUS 2017 Veel vakanties lopen in de maand augustus al weer op hun eind. Maar wij gaan nog even door en hebben weer enkele leuke uitstapjes gepland. Deze maand gaan we, daar waar de chauffeur

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma juni 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma juni 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor de

Nadere informatie

Programmaboekje Juli 2015

Programmaboekje Juli 2015 Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Bereikbaar: op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnr. 013-5728389 Annuleren buiten bovenstaande tijden: zie pag. 3 Programmaboekje Juli 2015 Te boeken

Nadere informatie

Dagbehandeling De Horst

Dagbehandeling De Horst Dagbehandeling De Horst U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar zonder extra ondersteuning lukt dat niet meer. U wordt ouder en krijgt geheugenproblemen. Het is niet meer zo gemakkelijk

Nadere informatie

Rode Kruis Hof van Twente

Rode Kruis Hof van Twente Dagtochten 2015 Rode Kruis Hof van Twente Voorwoord Ook dit jaar is de reiscommissie er weer in geslaagd prachtige en interessante reis bestemmingen voor U samen te stellen. Net als vorig jaar is het vertrek

Nadere informatie

Programma Oktober 2016

Programma Oktober 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2016 Opgeven vanaf dinsdag 27 september Of Woensdag 28 september tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding

Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Kerst en Oud & Nieuw bij Bartiméus Doorn 2017: programma vrijetijdsbesteding Ook dit jaar organiseert de afdeling Vrije Tijd weer mooie en gezellige activiteiten voor onze bewoners en hun familie/ vertegenwoordigers

Nadere informatie

Programma September 2017

Programma September 2017 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma September 2017 Beldagen zijn 22 en 23 augustus tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR Maartensdijk 0346 214195

Nadere informatie

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017

Gemoedelijk Twente. Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold. Seniorenvakantie De Lutte. 2-9 juni 2017 Gemoedelijk Twente Seniorenvakantie De Lutte 2-9 juni 2017 Hannie, Joke, Jan, Gerrit en Arnold Dag 1 De Lutte Nadat iedereen is aangekomen in Arnhem gaan we op weg naar De Lutte in Twente. Het is een mooie

Nadere informatie

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten

Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten Juni 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Dansmiddag Kersen eten Bingo Film Woensdag 21 juni Kersen eten foto Entree: 3,00 Inclusief een drankje. Een kaartje kunt u tot 19

Nadere informatie

tijdens de Week van het Geluk 2017

tijdens de Week van het Geluk 2017 Schiedam Groenoord van 21 september t/m 1 oktober 2017 Schiedammers ma tijdens de Week van het Geluk 2017 Geluk zit in kleine dingen: een boodschapje meenemen, een arm om de schouder, een goed gesprek,

Nadere informatie

Dit is een gatentoets die een selectie van teksten bevat die geleerd zijn in de cursus Nederlands voor buitenlanders. Er zijn 100 opgaven.

Dit is een gatentoets die een selectie van teksten bevat die geleerd zijn in de cursus Nederlands voor buitenlanders. Er zijn 100 opgaven. Dit is een gatentoets die een selectie van teksten bevat die geleerd zijn in de cursus Nederlands voor buitenlanders. Er zijn 100 opgaven. U hebt voor deze toets maximaal een uur. Wacht tot u mag beginnen

Nadere informatie

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus.

Centrale thema. Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. Centrale thema Zomervakantie 2013: Maandag 22 Juli t/m Vrijdag 30 Augustus. De zomervakantie begint weer en ook deze vakantie hebben we weer een vakantie programma. Het centrale thema is dit jaar Te land,

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

BUURTMARKT BREEDEWEG VAN VELE MARKTEN THUIS. Appeltje van Oranje is een initiatief van het

BUURTMARKT BREEDEWEG VAN VELE MARKTEN THUIS. Appeltje van Oranje is een initiatief van het BUURTMARKT BREEDEWEG VAN VELE MARKTEN THUIS Appeltje van Oranje is een initiatief van het WELKOM BIJ BUURTMARKT BREEDEWEG Op een markt is altijd van alles te doen. Daarom is het dé plek waar mensen uit

Nadere informatie

Take a look at my life 43

Take a look at my life 43 Take a look at my life 43 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Activiteitenprogramma Mei 2016

Activiteitenprogramma Mei 2016 Activiteitenprogramma Mei 2016 Wiemersheerd, T Hoge Heem, Assieshof, van Leeuwenhof, De Hoven Beste bewoners, aanleun bewoners en belangstellenden, Voor u het maandprogramma van Mei. Ook deze maand hebben

Nadere informatie

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015

Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105. Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 Stichting Multicultureel Centrum de Hudsonhof Hudsonhof 1-9 1057 KP Amsterdam Tel: 020 2334105 Hudsonhof Activiteitenlijst september 2015 1 Belangrijk nieuws!! Tip 1 Op maandag 14 september is er een gratis

Nadere informatie

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start.

BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK. Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. BEELDHOUWEN EN SCHILDEREN IN NOORD FRANKRIJK ATELIER MOOI WERK Na lang voorbereiden gaat in deze zomer mijn eerste cursus in Frankrijk van start. In Noord Frankrijk, 385 km van Den Haag, net onder de Franse

Nadere informatie

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee.

Zaterdag 24 Juni. Vier sluisentocht. Vandaag lekker met boot mee. Vrijdag 23 Juni, Sietske op gehaald in Arnhem om op vakantie te gaan naar Limburg. Eerst nog even naar Veenendaal om Janine en Eelco op te halen, nu kan de vakantie echt beginnen. Onderweg lekker ons broodje

Nadere informatie

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 1x toegang tot het Sprookjeshof Zuidlaren. Sprookjesachtig genieten met het hele gezin.!!! 60,50 *P.P. Op basis van 4 personen Het maakt helemaal niks meer

Nadere informatie

ditie E Berkenhove www.atlant.nl

ditie E Berkenhove www.atlant.nl Wonen in Berkenhove Berkenhove ligt op een prachtige locatie Vlakbij appartementencomplex Berkenhove vindt u de binnenstad van Apeldoorn. Theater Orpheus ligt op loopafstand, net als de gezellige winkels

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI EN JULI 2016

NIEUWSBRIEF JUNI EN JULI 2016 NIEUWSBRIEF JUNI EN JULI 2016 AGENDA TAALCAFÉS EN MEER HANDIG OM DEZE DATA IN JE AGENDA TE SCHRIJVEN! Vrijdag 10 juni Taalcafé om 10.00 uur in lokaal 0.12 in het Noorderpoort. Vrijdag 24 juni Taalcafé

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd

Nieuwsbrief Vrije Tijd Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 7 april 2017 Nieuws Agenda 9 april: FC Utrecht- Twente 22 april: Vogelwandeling Zeist. 23 april: FC Utrecht- Roda JC. 27 april: Koningsdag. 28 april: optreden van Doornvogels

Nadere informatie

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014

Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Verslag Activiteiten Zomervakantie 2014 Maandag 28 juli 2014: een dagje dierenpark. Onze eerste activiteit was een dagje naar het dierenpark in Overloon. Iedereen ging gezellig mee, behalve Linda en Bas

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp

Oja! Gezamenlijke nieuwsbrief van SPIL-centrum Philipsdorp Nummer 01 01 september 2014 Belangrijke data 08 september Algemene ouderavond 12 september groepen 1 t/m 4 zijn vrij 15 september Oja-2 verschijnt Nieuws vanuit Saltoschool De Bergen Nieuwe schooljaar

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011

ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 ACTIVITEITENKALENDER APRIL 2011 Uitgelicht Vrijdag 1 april 16.00-17.00 uur Receptie 25-jarig bestaan Schoorwijckkoor Donderdag 7 april 10.00-12.00 uur Seniyour truien Donderdag 7 april 19.30-21.30 uur

Nadere informatie

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek

Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Zeddam in het mooie Montferland, de parel van de Achterhoek Voor u ligt de nieuwe folder van ons hotel voor 2016. Hotel Eureka ligt in het Montferland, een bosrijke omgeving met volop fiets- en wandelmogelijkheden,

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 3 maart 2014

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 3 maart 2014 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 3 maart 2014 Programma 17 maart - 30 april 2014 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! Het voorjaar komt er aan! Bolletjes steken hun kopjes al boven de grond uit.

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag

BoodschappenPlusBus. Programma Juli Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni. tussen 9:00 en 12:00 uur. Zandacademie Den Haag BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Juli 2017 Opgeven vanaf dinsdag 27 en 28 Juni tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 Zandacademie Den Haag Service centrum Maartensdijk Maertensplein 96 3738GR

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Mei 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Mei 15 Activiteiten Walcheren Mei 15 zat 9 mei Onze koks hebben weer een heerlijk menu bedacht: Voorgerecht : salade met spekjes en hardgekookte eieren Hoofdgerecht: ratatouille met Franse worstjes en stokbrood

Nadere informatie

De Bezige Belt. Programmaboekje Vakantiepark De Kleine Belties. Peuter & Kleuter week 1 tot 8 juli

De Bezige Belt. Programmaboekje Vakantiepark De Kleine Belties. Peuter & Kleuter week 1 tot 8 juli De Bezige Belt Programmaboekje Vakantiepark De Kleine Belties Peuter & Kleuter week 1 tot 8 juli Dag allemaal! Mijn naam is Eekie en ik ben een grote eekhoorn, en ik woon al héél lang op De Kleine Belties.

Nadere informatie

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 31 augustus 2015

Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 31 augustus 2015 Dit programma kunt u boeken vanaf maandag 31 augustus 2015 Programma 14 september - 31 oktober 2015 WELKOM BIJ DE BoodschappenPlusBus! Hoewel het nog zomer op de kalender is, komt de herfst ook dichterbij.

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juli

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juli Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juli 2015 WOENSDAG 09.30-11.00 en Speel-o-theek Speelgoeduitleen voor 14.00-16.00 uur kinderen. Uitleentermijn van 3 weken 19,50 per jaar 1 JULI 10.00-16.00

Nadere informatie

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder

Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Evenementenkalender Vivium De Bolder Evenementenkalender Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 en Najaar winter 2017 Benieuwd naar concerten & evenementen in De Bolder? Vivium helpt u verder Concerten & evenementen > De Bolder

Nadere informatie

de kunst van het leven

de kunst van het leven de kunst van het leven Woon- en zorgcentrum Franciscus De Meierij 1 7631 AM Ootmarsum T 0541-280 888 franciscus@zorggroepsintmaarten.nl www.zorggroepsintmaarten.nl de kunst van het leven De kunst van het

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. December Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender December 2015 DINSDAG 1 DECEMBER 09.15-11.45 uur Internetcafé Persoonlijke begeleiding bij het, momenteel een wachtlijst 9.30-11.30 uur Hobbycafé Gezellig samen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MEI

ACTIVITEITENKALENDER MEI ACTIVITEITENKALENDER MEI Uitgelicht Woensdag 4 mei 20.00Dodenherdenking Donderdag 5 mei Bevrijdingsdag Zaterdag 7 mei 10.30-12.00 Film: "Mijn nostalgisch Nederland, Edam en Volendam" (Inloop) Donderdag

Nadere informatie

Kaas en zuivel uit de kiem van de natuur! Bestel de mooiste kerstpakketten bij Kaamps: Twents, ambachtelijk, lekker & gezond!

Kaas en zuivel uit de kiem van de natuur! Bestel de mooiste kerstpakketten bij Kaamps: Twents, ambachtelijk, lekker & gezond! Kaas en zuivel uit de kiem van de natuur! Bestel de mooiste kerstpakketten bij Kaamps: Twents, ambachtelijk, lekker & gezond! Kersttoppers Bent u op zoek naar een origineel kerstpakket? Loop dan eens binnen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 1947 2017 Nieuwsbrief juli 2017 Feest Heikant 70 jarig bestaan 1947-2017 Datum 8 juli 2017 UITSTAPJE. Het belooft een avontuurlijke dag en avond te worden vol verrassingen en veel gezelligheid! We hopen

Nadere informatie

Grand Café Restaurant Zuiderkroon Activiteiten September & Oktober 2011

Grand Café Restaurant Zuiderkroon Activiteiten September & Oktober 2011 Beste Bezoeker, De zomer is bijna voorbij, we gaan weer richting de herfst. Naast de gezellige activiteiten die wij wekelijks organiseren in Zuiderkroon, zoals de bingo en de soosmiddagen, organiseren

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof?

Op zoek naar leuke activiteiten en verenigingen in De Stichtse Hof? Meer informatie? Welzijnsprogramma 2015 Vivium De Stichtse Hof Neem voor meer informatie gerust even contact op met het Uitbureau van De Stichtse Hof. Wij helpen u graag! Op zoek naar leuke activiteiten

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 INFOOTJE NR. 17 Schooljaar 2014-2015 Maandag 1 juni 2015 Agenda Maandag 8 juni OR-vergadering Woensdag 10 juni Alle leerlingen vrij i.v.m. studiedag Donderdag 11 juni 13.05 vertrek per fiets, IVN project,

Nadere informatie

Take a look at my life 35

Take a look at my life 35 Take a look at my life 35 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

BoodschappenPlusBus Amersfoort

BoodschappenPlusBus Amersfoort BoodschappenPlusBus Amersfoort Maandprogramma 16 september - 31 oktober 2013 Welkom bij de BoodschappenPlusBus! De zomer loopt helaas al op een einde, maar in dit nieuwe maandprogramma treft u nog leuke

Nadere informatie

MundoRado reis naar Maleme, Kreta.

MundoRado reis naar Maleme, Kreta. MundoRado reis naar Maleme, Kreta. Op maandag 9 juni was het zover. We gingen op vakantie naar het mooie eiland Kreta en om precies te zijn, naar Maleme. Om 12.00 uur moesten wij ons verzamelen op Schiphol

Nadere informatie

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief.

met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. met activiteiten van Savant Ik ben blij dat ik nu mee doe. Gewoon gezellig en lekker actief. Gewoon gezellig, lekker actief! Met de activiteiten van Savant Zorg kunt u samen met anderen veel plezier beleven.

Nadere informatie

Mededeling. Beste heer/mevrouw,

Mededeling.  Beste heer/mevrouw, www.tomindebuurt.nl Mededeling Beste heer/mevrouw, Op dit moment staat u in ons adressenbestand om de nieuwsbrief van de Tombus te ontvangen. Om ons adressenbestand up-to-date te houden willen wij u vragen

Nadere informatie

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto

Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens. foto April 2017 Deze maand hebben we weer tal van activiteiten voor u, o.a.: l Koningsfilm l Spelletjesmiddag l Bingo l Dansavond Zaterdag 15 april Paasbrunch met medewerking van de Donjongens foto Aanvang:

Nadere informatie

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk

Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Activiteitenkrant december 2016 Zondag 11 december Kerstdiner bij Van der Valk Aanvang: 16:00 uur Einde: 20:30 uur Zaal open vanaf 15:30 uur. Uw bijdrage: 15,00. Deze uitnodiging is alléén voor onze vaste

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Augustus

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Augustus Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Augustus 2015 ZONDAG 2 AUGUSTUS 15.00 uur Heilig Avondmaal Samenkomst met voorganger Ds. P. Bochanen WOENSDAG 5 AUGUSTUS 10.30-11.30 uur Creatieve activiteit

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma April 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma April 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Augustus 2013. Even voorstellen: Marianne Groenink, Reborn Feet, pedicure.

Augustus 2013. Even voorstellen: Marianne Groenink, Reborn Feet, pedicure. Augustus 2013 Even voorstellen: Marianne Groenink, Reborn Feet, pedicure. Ik ben Marianne Groenink, geboren in Steenwijk Na 10 jaar in de zorg te hebben gewerkt was ik aan iets nieuws toe... Ik kwam op

Nadere informatie

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder

Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Kies. foto 2. Kies. foto 1. Kies. foto 3. Programma uitstapjes Vivium De Bolder Programma uitstapjes Vivium De Bolder Kies foto 2 Kies foto 1 Kies foto 3 Najaar 2017 Op zoek naar een afwisselend aanbod van uitstapjes? Vivium helpt u verder Uitstapjes Najaar 2017 Gaat u mee? Het Uitbureau

Nadere informatie

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we

De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we KERST Een mooie kerst! De kerstdagen bij Van der Valk Hotel Apeldoorn de Cantharel zijn ons zolang we ons kunnen heugen, bijzonder dierbaar. Het zijn dagen die we graag met u delen. Het hotel is op zijn

Nadere informatie

Het huis van je leven. Het Bosje. in het hart van Elst

Het huis van je leven. Het Bosje. in het hart van Elst Het huis van je leven Het Bosje Nieuwe levensloopbestendige woningen in het hart van Elst Een leven lang lekker wonen Een levensloopbestendig huis ziet er op het oog niet zo heel anders uit als een traditionele

Nadere informatie

Themaweek. Seewende 12 1/2 jaar

Themaweek. Seewende 12 1/2 jaar Themaweek Seewende 12 1/2 jaar 3 juni 2004 3 december 2016 Seewende 12 ½ jaar Op 3 december 2016 is het 12 ½ jaar geleden dat Seewende officieel is geopend door twee bewoners en mw. Ross- van Dorp, staatssecretaris

Nadere informatie

Uw vertrekbasis : LE BOAT Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland Tel 0031 (0) 610 954 497

Uw vertrekbasis : LE BOAT Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland Tel 0031 (0) 610 954 497 Uw vertrekbasis : LE BOAT Palmboschweg 18 3853 LB Ermelo Holland Tel 0031 (0) 610 954 497 WIJ VRAGEN U OM ONDERSTAANDE PRAKTISCHE INFORMATIE MET BETREKKING TOT UW VERTREKBASIS GOED DOOR TE LEZEN Deze informatie

Nadere informatie

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be Nieuwsbrief 12 December 2011 indien de mail niet leesbaar is click hier Geachte leden, nieuwslezers of handelaars, met onze maandelijkse

Nadere informatie

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds

PROGRAMMA MEI De SAMEN-UITbus is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds PROGRAMMA MEI 2017 Voor u ligt het programma voor MEI van de SAMEN-UITbus voor Bernheze en Oss We gaan weer op pad voor de boodschappenritten en er zijn ook weer diverse leuke uitstapjes. Alvast veel leesplezier

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie