Voor onze activiteiten kunt u zich telefonische aanmelden:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor onze activiteiten kunt u zich telefonische aanmelden:"

Transcriptie

1 ZOMERPROGRAMMA 2014

2 Datum Activiteit Prijs Opgeven Ma.2 juni Zomerbridge 2,00 Nee Wo.11 juni Forelvissen 12,50 Vóór 6 juni Ma.16 juni Zomerbridge 2,00 Nee Wo.18 juni Fietstocht Eigen rek. Ja Do.19 juni Dierenpark 27,00 Vóór 11 juni Di.24 juni Italiaans buffet 15,00 Vóór 19 juni Wo. 25 juni Amvo-rit 6,00 Ja Ma. 7 juli Zomerbridge 2,00 Nee Di. 8 juli Beauty&Wellness 10,00 Ja Wo.9 juli Fietstocht Eigen rek. Ja Wo.16 juli Scootertocht Eigen rek. Ja Ma. 21 juli Zomerbridge 2,00 Nee Di. 22 juli Zomers buffet 15,00 Vóór 17 juli Wo. 23 juli Amvo-rit 6,00 Ja Vr. 25 juli Darttoernooi 5,00 Vóór 21 juli Ma. 4 aug. Zomerbridge 2,00 Nee Wo. 6 aug. Fietstocht Eigen rek. Ja Do. 14 aug. Mindfullness 7,50 Ja Ma.18 aug. Zomerbridge 2,00 Nee Wo. 20 aug. Amvo-rit 6,00 Ja Di. 26 aug. BBQ buffet 15,00 Vóór 21 aug. Voor onze activiteiten kunt u zich telefonische aanmelden: Tevens kunt u zicht aanmelden via mail: harriet@swon.org Wilt u meer informatie over ons zomerprogramma neemt u dan gerust even contact met ons op!

3 ZOMERPROGRAMMA 2014 Voorwoord Voor u ligt het zomerprogramma Wij hebben weer diverse activiteiten op het programma staan. Het valt niet mee om het altijd iedereen naar het zin te maken maar door de diversiteit van dit programma hopen wij toch dat er een leuke activiteit voor u tussen zit. We proberen de kosten van de uitjes zo laag mogelijk te houden. Er zijn een aantal activiteiten waar de kosten wat hoger liggen; dit heeft te maken met de entreegelden en de vervoerskosten. Geef u vroeg genoeg op! U kunt zich op verschillende manieren bij ons aanmelden voor de diverse activiteiten. U kunt zich telefonisch of per mail aanmelden. Mocht u om welke reden dan ook afzien van uw reservering, laat het ons zo snel mogelijk weten. U krijgt na inschrijving géén schriftelijke bevestiging van deelname. U dient zelf in de gaten te houden voor welke activiteit u zich heeft opgegeven. Tel: / mail: harriet@swon.org Weersomstandigheden De weersomstandigheden kunnen bepalend zijn of een activiteit wel dan niet kan doorgaan. U kunt het beste vooraf even contact hierover met ons opnemen.

4 ZOMERPROGRAMMA JUNI Maandag 2 en 16 juni Zomerbridge In de zomermaanden wordt er geen competitie gespeeld. Wel wordt er voor de liefhebbers tweemaal per maand, op de eerste en derde maandagmiddag van de maand, een zgn. zomerbridge georganiseerd. Hierbij is iedereen welkom, leden en niet- leden. Nietleden betalen dan een kleine vergoeding. Een ieder wordt verzocht uiterlijk uur aanwezig te zijn i.v.m. het indelen van de tafels. Gezien de speelruimte is er een maximum gesteld van 48 deelnemers. Zomerbridge in Veluvine Kosten 2,00 (niet leden) Aanwezig zijn om uur Woensdag 11 juni Forelvissen Forellenpark De Haere Op Forellenpark de Haere kunt u naar hartenlust forelvissen. De 4 forelvijvers die er ter beschikking zijn, zijn zeer ruim aangelegd, in een prachtige, natuurlijke omgeving.het hele park bestaat uit een oppervlakte van circa 5 hectare, zodat u al de ruimte heeft om de hengelsport te beoefenen. We gaan met eigen vervoer en verzamelen om uur in Veluvine. Forrelvissen Kosten 12,50 Vistijd uur Eventuele huur hengel & leefnet voor eigen rekening

5 Woensdag 18 juni Fietstocht Rondje Pontje (38 km) Deze tocht vertrekt vanaf Veluvine Nunspeet aan de F.A.Molijnlaan 186. Aanwezig 8.30 u en vertrek om uur. De start van de Fietstocht is in Bemmel. De fietstocht gaat door de Gemeente Lingerwaard. Onderweg zijn er diverse bezienswaardigheden. We eindigen de dag in Restaurant t Edelhert in Elspeet waar we deze dag afsluiten met een diner. Kosten voor eigen rekening. We vertrekken met auto s vanaf Veluvine. Fietstocht Buiten de Regio Consumpties zijn voor eigen rekening Donderdag 19 juni Dierenpark Amersfoort Op donderdag 19 juni gaan wij een bezoek brengen aan Dierenpark Amersfoort. Dierenpark Amersfoort is al in 1948 opgericht. Het park is een groot succes en ontvangt ieder jaar vele bezoekers. Breng een bezoek aan het paleis van Darius ontmoet Siberische tijgers, jakhalzen en vale gieren. In de mysterieuze Stad der Oudheid wonen dieren uit het oude Midden-Oosten, de mantelbavianen op het apeneiland en de kaalkopibissen rondom de Tempel van Luxor. In het dierenpark wonen wel 150 verschillende diersoorten. Wij vertrekken om uur met de bus vanaf Veluvine en gaan om ongeveer uur weer naar richting huis. Dierenpark Amersfoort Kosten 27,00 incl. toegang en busreis naar Amersfoort Consumpties v ór eigen rekening. Opgeven voor 11 juni!

6 Dinsdag 24 juni Italiaans Buffet Ontmoet Veluvine Wij hebben deze zomer gekozen voor een aantal zomerse maaltijden. Wat is er nu gezelliger dan met z n allen eten. Wij zorgen voor de maaltijd en gezellige muziek. Dinsdag 24 juni staat in het teken van Italië. De middag begint om uur. Wij zorgen voor het lekkere eten en de gezellige muziek en u zorgt voor de gezelligheid & sfeer. Meer informatie en opgeven kan bij de SWON per mail harriet@swon.org of telefonisch Italiaans Buffet Kosten 15,00 Consumpties voor eigen rekening Woensdag 25 juni Amvo-rit naar Aardbeientuin in Oene Op deze middag gaan we naar de aardbeientuin in Oene. In dit bedrijf worden aardbeien geteeld in zowel kassen als in de buitenlucht. De aardbeien staan op stellingen van 1.50 meter hoog, zodat er niet meer kruipend hoeft te worden geoogst. Er is een terras waar koffie/thee genuttigd kan worden en in de winkel zijn veel verschillende producten te koop. Natuurlijk zijn er verse aardbeien te koop maar ook jam, vruchtensappen, boerenijs en aardbeienwijn. Wij vertrekken om uur v.a. Veluvine en verwachten om ongeveer uur weer thuis te zijn. Aardbeientuin Oene Kosten 6,00 Consumpties voor eigen rekening

7 ZOMERPROGRAMMA JULI Maandag 7 en 21 juli Zomerbridge In de zomermaanden wordt er geen competitie gespeeld. Wel wordt er voor de liefhebbers tweemaal per maand, op de eerste en derde maandagmiddag van de maand, een zgn. zomerbridge georganiseerd. Hierbij is iedereen welkom, leden en niet-leden. Niet- leden betalen dan een kleine vergoeding van 2,00 per persoon. Een ieder wordt verzocht uiterlijk uur aanwezig te zijn i.v.m. het indelen van de tafels. Gezien de speelruimte is er een maximum gesteld van 48 deelnemers. Zomerbridge in Veluvine Kosten 2,00 (niet leden) Aanwezig zijn om uur Dinsdag 8 juli Beauty&Wellnessmiddag Laat u een middagje heerlijk verwennen en u goed voorlichten op het gebied van Beauty&Wellness. U kunt deze middag kiezen uit verschillende massages er is een kapster aanwezig om u advies te geven over de nieuwste trends, de pedicure kan al uw vragen beantwoorden op het gebied voetverzorging en onze nagelstyliste kan uw nagels er weer mooi uit laten zien. Ook een visagiste is aanwezig om u de laatste tips te geven op het gebied van make-up.

8 We sluiten de middag af met een heerlijke smoothie en een gezonde snack en u gaat met een goed gevulde goodiebag naar huis. De middag begint om uur. Beauty&Wellnessmiddag Kosten 10,00 incl. Smoothie Overige consumpties voor eigen rekening Woensdag 9 juli Fietstocht Regio fietstochten starten vanaf Veluvine Nunspeet aan de F.A.Molijnlaan 186. Aanwezig 9.00 uur en vertrek 9.30 uur. s Morgens staat er een koffie met gebak pauze op het programma. Deze kosten zijn voor eigen rekening. Uw lunchpakket graag zelf meenemen; in de route is een gezamenlijk lunchstop opgenomen. Na afloop van de regiotochten gaan we onder het genot van een hapje en een drankje altijd nog even gezellig nakletsen. Fietstocht in de Regio Kosten 5,00 Consumpties onderweg voor eigen rekening Woensdag 16 juli Scootertocht Een onvergetelijk dagje toeren op uw eigen scooter. U kunt de scooter met zijn tweeën bemannen of alleen. Onder begeleiding van een gids toert langs mooie plekjes. We starten vanaf Veluvine Nunspeet aan de F.A. Molijnlaan 186. Aanwezig 9.00 uur vertrek 9.30 uur de verwachting is dat we rond uur in Veluvine terug zullen zijn. Uw eventuele drankjes en lunchpakket dient u zelf mee te nemen. Scootertocht Consumpties onderweg zijn voor eigen rekening.

9 Dinsdag 22 juli Zomers buffet Ontmoet Veluvine Wij hebben deze zomer gekozen voor een aantal zomerse maaltijden. Wat is er nu gezelliger dan met z n allen eten. Wij zorgen voor de maaltijd en gezellige muziek. Dinsdag 22 juli staat in het teken van de Zomer. De middag begint om uur. Wij zorgen voor het lekkere eten en de gezellige muziek en u zorgt voor de gezelligheid & sfeer. Meer informatie en opgeven kan bij de SWON per mail harriet@swon.org of telefonisch Zomers Buffet Kosten 15,00 Consumpties voor eigen rekening Woensdag 23 juli AMVO naar de Fantasietuin in Oldebroek Op deze middag gaan we naar Oldebroek. Om precies te zijn naar de Fantasietuin van Jenny en Beert Put. Al meer dan 25 jaar is de familie bezig om op een vlak stuk grond van +/- 4000m2 een verrassende, inspirerende tuin te maken. De grote verzameling tropische kuipplanten, samen met de waterpartijen, beekjes e.d. doen veel denken aan een ver vakantieland. Er is een terras en een bezoekersruimte waar koffie of thee gedronken kan worden. Wij vertrekken om uur en verwachten om uur weer thuis te zijn Tropische tuin Oldebroek Kosten 6,00 Consumpties voor eigen rekening

10 Vrijdag 25 juli Senioren Darttoernooi in Veluvine Voor de eerste keer wordt er bij de SWON een Darttoernooi georganiseerd voor Senioren. Er wordt 501 gespeeld. Er zijn drie wedstrijdbanen beschikbaar De middag begint om uur. Let s play Dart s Senioren Darttoernooi Kosten 5,00 Consumpties voor eigen rekening. ZOMERPROGRAMMA AUGUSTUS Maandag 4 en 18 augustus Zomerbridge in Veluvine In de zomermaanden wordt er geen competitie gespeeld. Wel wordt er voor de liefhebbers tweemaal per maand, op de eerste en derde maandagmiddag van de maand, een zgn. zomerbridge georganiseerd. Hierbij is iedereen welkom, leden en niet- leden. Niet- leden betalen dan een kleine vergoeding. Een ieder wordt verzocht uiterlijk uur aanwezig te zijn i.v.m. het indelen van de tafels. Gezien de speelruimte is er een maximum gesteld van 48 deelnemers. Zomerbridge Kosten 2,00 (niet-leden) Aanwezig zijn om uur

11 Woensdag 6 augustus Fietstocht De Vechtplassen & Heide Deze tocht vertrekt vanaf Veluvine Nunspeet, met auto s, aan de F.A.Molijnlaan 186. Aanwezig 8.30 u en vertrek om uur. De start is in Maarssen vanaf het Harmonieplein. De fietstocht gaat prachtige rivieren en kastelen. Onderweg zijn er diverse bezienswaardigheden. We sluiten de dag af met een diner in Restaurant t Edelhert in Eslpeet. Kosten voor eigen rekening Fietstocht Buiten de Regio Consumpties zijn voor eigen rekening Donderdag 14 augustus Kennismaking met Mindfullness Op donderdagmiddag 14 augustus organiseren wij een workshop mindfulness. De middag wordt gegeven door Heidy Bouw. Kort gezegd houdt Mindfullness in, dat je met je hoofd en lijf in het hier en nu staat. Dus niet onder het koffie drinken met vriendinnen of al in je hoofd bezig zijn met het boodschappenlijstje voor vanmiddag. De maatschappij is druk, gejaagd en wij gaan daar in mee. Toch is het vaak zinvol om je bewust te zijn van waar we mee bezig zijn. Met simpele dingen kunnen we meer rust brengen in ons lijf, maar vooral in ons hoofd. De middag bestaat uit een stuk informatie en uitleg over Mindfullness en enkele oefeningen. Cursus mindfullness Kosten 7,50 Aanvang uur tot uur Opgeven vóór 7 augustus (minimaal aantal 10 deelnemers) Woensdag 20 augustus Amvo-rit naar theeschenkerij Boerengoed in Oosterwolde Een bezoek aan de theeschenkerij Boerengoed staat deze middag op het programma. Deze theeschenkerij is in Oosterwolde. Het is

12 een oer-hollands plekje, waar rust de boventoon voert. Er zijn tientallen theesoorten, waaruit je kunt kiezen en thee drinken in de tuin met een idyllisch vergezicht over de weilanden. In de winkel zijn verschillende theesoorten te koop, maar kunt u er ook originele cadeautjes vinden. Kortom een gezellig middag uit. Wij vertrekken om uur v.a. Veluvine en verwachten om uur weer thuis te zijn Tropische tuin Oldebroek Kosten 6,00 Consumpties voor eigen rekening Dinsdag 26 augustus BBQ buffet Ontmoet Veluvine Wij hebben deze zomer gekozen voor een aantal zomerse maaltijden. Wat is er nu gezelliger dan met z n allen eten. Wij zorgen voor de maaltijd en gezellige muziek. Dinsdag 26 augustus sluiten we het zomerprogramma af met een BBQ De middag begint om uur wij zorgen voor het lekkere eten en de gezellige muziek en u zorgt voor de gezelligheid & sfeer. Meer informatie en opgeven kan bij de SWON per mail harriet@swon.org of telefonisch BBQ Buffet Kosten 15,00 Consumpties voor eigen rekening

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL

RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL PROGRAMMA JUNI 2019 RONDVAART DE DOMMEL NAAR HOEK VAN HOLLAND FANTASIETUIN DE STAL We hebben weer leuke uitjes in het programma staan! Voor ieder wat wils. Wij horen graag op de beldag (of daarna) van

Nadere informatie

Activiteitenfolder december 2015

Activiteitenfolder december 2015 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder december 2015 Aangepaste openingstijden Prinsenhof: 11 december: Gesloten tot 11.30 uur 24 december: Gesloten vanaf 14.00 uur Gesloten: 25,

Nadere informatie

Locatie Kasteelhof / De Hof

Locatie Kasteelhof / De Hof Locatie Kasteelhof / Maandelijkse uitgave van - Augustus 2017 - Krant ook te bekijken via: https://www.zmw.nl/client/ Beste lezer, In deze activiteitenkrant treft u de activiteiten aan die georganiseerd

Nadere informatie

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of

Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: of of Organisatie Opgeven en algemene informatie bij Martha en Toon Roks, Thornerstraat 48, tel: 381995 of 06.34204870 of 06.43753307 fietsdagtocht donderdag 27 juni wandeltocht woensdag 10 juli opening de Achtertuin

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 1 Zomerprogramma VTV Delft 2017! Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2017! Een zomer genieten met elkaar! Het is zomervakantie van maandag 10 juli t/m

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

ACTIVITEITEN In de RONDEDANS

ACTIVITEITEN In de RONDEDANS ACTIVITEITEN In de RONDEDANS Dienstencentrum Rondedans Wijkvereniging Noorderkwartier Julianastraat 74 p.a. Lusthoflaan 8 2316 NZ Leiden 2316 JA LEIDEN 071 707 42 00 www.leidennoord.nl www.radius-welzijn.nl

Nadere informatie

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Zomerprogramma zomerprogramma 2007 Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Maandag 2 juli FEEST!! RINY IS JARIG 10.30 Koffie + gebak voor de ouders 12.00 Eten met de kinderen

Nadere informatie

Foto s wandeling Mechelse heide

Foto s wandeling Mechelse heide Foto s wandeling Mechelse heide Wandeling: De Mechelse Heide op dinsdag 26 september Gilde Westelijke Mijnstreek organiseert op dinsdag 26 september weer haar volgende wandeling na de zomervakantie

Nadere informatie

Activiteiten juni juli 2016

Activiteiten juni juli 2016 Activiteiten juni juli 2016 woensdag donderdag JOURNAAL JUNI WEEK 22 1 juni 09.00 Handwerken in 't Trefpunt. 2 juni 9.15 Meer Bewegen voor Ouderen, Arend Dik zaal. vrijdag 3 juni 14.30 GEEN kruiswoord-

Nadere informatie

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON

Maandagmorgen gymnastiek van 10.00 10.45 uur door de SWON Voorwoord Samen met de Stichting Welzijn Ouderen Nunspeet (SWON) en Het Venster worden er al jarenlang activiteiten georganiseerd in de recreatiezaal van de Brem, van Hallstraat 1. Het aantal mensen dat

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.!

ROUTE BPC. Maak kennis met onze locaties.! ROUTE BPC Maak kennis met onze locaties.! WE STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR. Volg me.. BUITENPOORT CATERING Al bijna 35 jaar vormen we met ons team een hechte familie en zijn we volledig op elkaar ingespeeld.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017

Nieuwsbrief Tom-bus ***BELANGRIJK*** Programma Februari 2017 www.tomindebuurt.nl Nieuwsbrief Tom-bus Programma Februari 2017 De Tom-bus biedt ouderen begeleiding met vervoer naar dagbesteding, winkels en activiteiten. In deze nieuwsbrief leest u het programma voor

Nadere informatie

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest!

LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! LUOSTO WINTERSAFARI S 2015-2016 Kom zoals je bent, wij zorgen voor de rest! 1. SNEEUWSCOOTERSAFARI NAAR DE WILDERNIS (16:30-18:30) di, wo, vr en zo De beste manier om de natuur te verkennen. Tijdens deze

Nadere informatie

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen

Schildervakanties. Inspirerende workshops en vrij schilderen Schildervakanties Kunstschilder José van den Helder-van Oudenallen geeft met veel enthousiasme schilderworkshops voor beginnende en gevorderde schilders. Op een vrije en toegankelijke manier brengt zij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen,

Nieuwsbrief. Gezelschapsbank maart 2015. Beste mensen, Nieuwsbrief Gezelschapsbank maart 2015 Beste mensen, De dagen beginnen alweer langer te worden en we gaan op naar de zomer. Heerlijk om naar buiten te gaan en leuke dingen te ondernemen. De Gezelschapsbank

Nadere informatie

- Waddinxveen - Programma Activiteiten voor senioren

- Waddinxveen - Programma Activiteiten voor senioren - Waddinxveen - Programma 2017 Activiteiten voor senioren De komende zomerperiode organiseert Palet Welzijn extra activiteiten voor senioren vanaf 55 jaar. De activiteiten worden gehouden in het Anne Frank

Nadere informatie

Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari

Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari Wandeltocht Selfkant en omgeving op dinsdag 31 januari Gilde Westelijke Mijnstreek organiseert op dinsdag 31 januari weer haar eerste wandeling van dit jaar. Deze wandeling zal dicht bij Sittard plaatsvinden.

Nadere informatie

Het Theeblaadje Juni 2015

Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theeblaadje Juni 2015 Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Het is een gezellig ontmoetingscentrum voor 55-plussers waar diverse activiteiten plaatsvinden. Het Theehuis

Nadere informatie

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland:

Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen zijn geweest binnen onze afdeling staan de volgende activiteiten gepland: Voorzitter: Secretaris: Willy Beldman Willy Baltes Larenseweg 67 Eekelscharen 2 tel. 0548 366952 tel. 0548 366095 September 2013. Beste leden, Nu de zomer weer voorbij is en inmiddels al enkele vergaderingen

Nadere informatie

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee

Bus. arrangementen. Bremerbergse Hoek. Suggesties voor de koffie/thee Suggesties voor de koffie/thee 1 x Koffie/thee met cake 2 x Koffie/the met cake 1 x Koffie/thee met appeltaart. 2 x Koffie/thee met appeltaart. 1 x Koffie/thee met gesorteerd gebak. 2 x Koffie/thee met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017

Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 Nieuwsbrief 31 juli t/m 6 augustus 2017 LINQUENDA THEATER Op MAANDAG 31 JULI komt er speciaal voor u een theatershow. Laat u verrassen met de show Terug naar vroeger van LINQUENDA Theatershows. Nodig hiervoor

Nadere informatie

Mededeling. Beste heer/mevrouw,

Mededeling.  Beste heer/mevrouw, www.tomindebuurt.nl Mededeling Beste heer/mevrouw, Op dit moment staat u in ons adressenbestand om de nieuwsbrief van de Tombus te ontvangen. Om ons adressenbestand up-to-date te houden willen wij u vragen

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017

PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 PROGRAMMA SEPTEMBER 2017 September: herfstmaand ook wel fruitmaand genoemd. De dagen worden weer korter en s-nachts wordt het weer frisser. Vaak biedt september ons nog een heerlijke nazomer. Daar gaan

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag

Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Vrijwilligerswerk op de locatie Taxandria, maandag Voorleesgroep Groep moet nog opgezet worden, koffie zetten/schenken, cliënten halen/brengen, levendig kunnen voorlezen, zelfstandigheid, affiniteit met

Nadere informatie

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni

Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender. Juni Dinxperlose Ontmoeten & Activiteitenkalender Juni 2015 MAANDAG 1 JUNI 10.00-11.00 uur Leesclub Grootletterboeken te leen voor de leesliefhebbers 0,25 per boek oplossen van allerlei puzzels 14.45-16.00

Nadere informatie

We zijn inmiddels weer een aantal weken verder sinds de vorige uitgave van het ABO- Nieuws. Hieronder vindt u het actuele nieuws van ABO.

We zijn inmiddels weer een aantal weken verder sinds de vorige uitgave van het ABO- Nieuws. Hieronder vindt u het actuele nieuws van ABO. We zijn inmiddels weer een aantal weken verder sinds de vorige uitgave van het ABO- Nieuws. Hieronder vindt u het actuele nieuws van ABO. Officiële start ABO Op 15 april 2016 is tijdens een receptie in

Nadere informatie

Programma Oktober 2016

Programma Oktober 2016 BoodschappenPlusBus 0346 21 41 95 Programma Oktober 2016 Opgeven vanaf dinsdag 27 september Of Woensdag 28 september tussen 9:00 en 12:00 uur. 0346 214195 NIEUWE SPELREGELS Samen boodschappen doen, genieten

Nadere informatie

Recreatiekalender Merwebolder

Recreatiekalender Merwebolder Januari 2018 Ma 1 Di 2 Wo 3 Nieuwjaarsbal 19:00 uur Do 4 Vr 5 Za 6 Zo 7 Ma 8 Di 9 Wo 10 Do 11 Vr 12 Za 13 Zo 14 Ma 15 Di 16 Wo 17 Workshop Bloemstukje Maken 19:00 uur Do 18 Filmavond in de Ark 19:00 uur

Nadere informatie

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

Musicalweek. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Recreatiebospark De Reehorst Enzerinckweg 12 7251 KA Vorden tel (0575) 551582 www.dereehorst.nl info@dereehorst.nl SPORT EN SPEL Musicalweek Iedere dag (m.u.v. maandag) leuke

Nadere informatie

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE

Golfweek SPORTIEF. Culinair. genieten UITNODIGING & INFORMATIE Golfweek UITNODIGING & INFORMATIE & 2015 SPORTIEF Culinair genieten In de week van maandag 31 augustus tot en met zaterdag 5 september kunt u deelnemen aan de wedstrijden voor het goede doel tijdens onze

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Ronde van de West-Friese Dijk

Ronde van de West-Friese Dijk Ronde van de West-Friese Dijk Goede Vrijdag 25 maart 2016 Dit jaar een vroege editie van Ronde van de West-Friese Dijk De organisatie is in handen van Pierre Wassenaar en Wim van Gelder. Start in Bakkum

Nadere informatie

Info scooterverhuur. Italiaans retroscooter rijden in Salland!

Info scooterverhuur. Italiaans retroscooter rijden in Salland! Info scooterverhuur Houdt u van actie en gezelligheid? Wat dacht u hiervan? U start de dag met een uitgebreide uitleg over de stijlvolle, pittige Italiaanse retroscooters. Mocht u onze route willen rijden

Nadere informatie

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten.

INDIANEN. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. Met otto, elle of izzi!... Camping De Wigwam Sminkewei 7 8567 HB Oudemirdum tel (0514) 571223 www.dewigwam.nl info@dewigwam.nl SPORT EN SPEL Iedere dag (m.u.v. zondag) leuke sporten spelactiviteiten. INDIANEN

Nadere informatie

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019

Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting. Juli, Augustus en September 2019 Wijkcentrum Gasterij de ontmoeting Juli, Augustus en September 2019 Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

Het Theeblaadje Oktober 2013

Het Theeblaadje Oktober 2013 Het Theeblaadje Oktober 2013 55+ ontmoetingscentrum is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Ontmoetingscentrum is in het bijzonder een centrum waar senioren elkaar ontmoeten al dan niet gekoppeld

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015

Activiteiten programma De Meerstede Mei 2015 Vrijdag 1 mei Handwerken en breien voor goede doelen Nel en Dickij zorgen voor gezellige sfeer. Tot 16.00 uur Dinsdag 5 mei Bevrijdingsborrel De grote zaal is open en de vrijwilligers staan voor u klaar.

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2015

Kindervakantiewerk 2015 Kindervakantiewerk 2015 Groep 1-2 Informatie groep 1-2 2015. Inleiding Het is zomer en dat betekent dat de KVW week er weer aan komt! Dit is een week vol leuke spellen en geweldige activiteiten. Onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017

Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 Nieuwsbrief 3 juli t/m 9 juli 2017 ROLLATOR 2-DAAGSE MAANDAG 3 EN WOENSDAG 5 JULI Op maandag en woensdag 3 en 5 juli zal de 6 e rollator 2-daagse plaatsvinden vanuit het project DE PADEN OP. Wij hopen

Nadere informatie

Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden,

Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden, zomer uitstapjes Stichting d e Ba a n 20I0 Haarlem, april 2010 Aan alle deelnemers van Stichting De Baan plus ouders, verzorgers, vrijwilligers en andere belangstellenden, Ook dit jaar organiseert De Baan

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Ook deze zomervakantie zijn er weer diverse activiteiten voor jong en oud! Alle activiteiten gaan door bij minimaal 3 inschrijvingen.

Ook deze zomervakantie zijn er weer diverse activiteiten voor jong en oud! Alle activiteiten gaan door bij minimaal 3 inschrijvingen. Zomeratelier 2017 Ook deze zomervakantie zijn er weer diverse activiteiten voor jong en oud! Alle activiteiten gaan door bij minimaal 3 inschrijvingen. Zomeratelier mixed media zelfportret op doek Eerst

Nadere informatie

Activiteitenboekje. Inloophuis de Ontmoeting januari juni In verscheidenheid verbonden

Activiteitenboekje. Inloophuis de Ontmoeting januari juni In verscheidenheid verbonden Activiteitenboekje Inloophuis de Ontmoeting januari juni 2018 In verscheidenheid verbonden VOORWOORD 2 Voor u ligt het boekje van het project In verscheidenheid verbonden. Een half jaar vol aantrekkelijke

Nadere informatie

Programma maand mei 2013.

Programma maand mei 2013. Programma maand mei 2013. Wij bieden 55plussers uit de gehele gemeente Barneveld onder meer begeleiding, zowel individueel als in groepsverband, bij het doen van boodschappen, het bezoeken van voorzieningen,

Nadere informatie

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011

vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 vrijdag 22 april 2011 tot dinsdag 26 april 2011 1x toegang tot het Sprookjeshof Zuidlaren. Sprookjesachtig genieten met het hele gezin.!!! 60,50 *P.P. Op basis van 4 personen Het maakt helemaal niks meer

Nadere informatie

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018

\ De Burgerij Ransdaal juni 2018 \ De Burgerij Ransdaal juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Activiteitenfolder januari 2016

Activiteitenfolder januari 2016 ntmoetingscentrum de plek waar je thuis bent Activiteitenfolder januari 2016 Namens iedereen van Ontmoetingscentrum Prinsenhof, wensen wij u een mooi en gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed te beginnen,

Nadere informatie

Vrije tijd. Walcheren Februari 2014

Vrije tijd. Walcheren Februari 2014 Walcheren Februari 2014 TOVEREN TOVEREN MET FOTO S Een leuke minicursus over werken met fotografische technieken In vier workshops, drie avonden en één keer op zaterdag, gaan we leuke, verrassende technieken

Nadere informatie

Zomer festival. by SOVAK

Zomer festival. by SOVAK Zomer festival by SOVAK Programmaboekje 2018 Openingsfeest met zanger Bas en een springkussen! Het zomerprogramma staat in het teken van de muziek en we gaan gezellig van start met..muziek en zang van

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Juli 17

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren Juli 17 Activiteiten Walcheren Juli 17 Studio 58 zegt: het is tijd voor een goed zomer feest! Wij zouden het fantastisch vinden als jullie dit disco dance- feest samen met ons wil komen beleven. Disco dance feest

Nadere informatie

In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie

In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie 1 #16 4 mei 2019 In deze NieuwsFLITS!: Jubileum-uitnodiging (10 juli) Samen Doen - Samen Oplossen (23 mei) mededeling evenementencommissie JUBILEUM-UITNODIGING -herinnering- (10 juli) Hierbij nodigt het

Nadere informatie

Welzijns Activiteiten Overdal

Welzijns Activiteiten Overdal Welzijns Activiteiten Overdal Augustus 2018 Dag Activiteit Tijd/Plaats Woensdag 1 aug Donderdag 2 aug Sjoelen De Schakel 15:00 uur Vrijdag 3 aug Weeksluiting (G.Meyer) Dag Activiteit Tijd/Plaats Maandag

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos.

Vrijdag 14 september is er Smashsoos. Smash treedt het eerste uur op. Daarna is er gewone soos. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 37 13 september 2018 Nieuws Agenda 15 sept : workshop Strandschilderij(vol) 16 sept : voetbal FC Utrecht- Emmen 28 sept : band Alleen maar Hollands 29 sept. : De Hongerige Klant

Nadere informatie

Schiedammers maken geluk

Schiedammers maken geluk Schiedam Groenoord van 21 september t/m 28 september 2018 Schiedammers maken geluk tijdens de Week van het Geluk 2018 Er zijn zoveel wegen naar Geluk en hopelijk is deze week er 1 van. Even aandacht voor

Nadere informatie

Het programma omvat een grote diversiteit aan activiteiten op het gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning en gezelligheid.

Het programma omvat een grote diversiteit aan activiteiten op het gebied van ontspanning, cultuur en educatie, inspanning en gezelligheid. 1 De Stichting Zomerschool voor Senioren (ZvS), waarin de drie ouderenbonden samenwerken met Stichting De Schoor, verzorgt ook dit jaar weer voor de 50-plussers van Almere een aantal activiteiten tijdens

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli

Recreatieprogramma. Zomerweek tot en met 28 Juli Recreatieprogramma Zomerweek 30 22 tot en met 28 Juli WELKOM ALLEMAAL! Het wordt een super leuke vakantie want, wij organiseren allemaal leuke activiteiten voor jong en oud! Voor alle activiteiten geldt,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht

Agenda Het Korennieuws Juli Zaterdag 26 Augustus Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus Vergadering Spooktocht Agenda 2017 Het Korennieuws Juli 2017 Zaterdag 26 Augustus 14.00 Vossenjacht Dinsdag 29 Augustus 20.30 Vergadering Spooktocht Zondag 03 September 07.30 Vissen Zondag 17 September 13.30 Fietstocht BBQ Zaterdag

Nadere informatie

Recreatief, creatief, sportief en workshops

Recreatief, creatief, sportief en workshops Recreatief, creatief, sportief en workshops t Binnenhuys De Meent 4 3833 EA Leusden U bent van harte welkom! t Binnenhuys: Dé plek voor recreatie, creativiteit, sport en workshops Voorwoord Midden in Leusden

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Activiteitenfolder oktober 2015

Activiteitenfolder oktober 2015 Activiteitenfolder oktober 2015 Prinsenhof bruist van de activiteiten in oktober! We organiseren deze maand een nieuwe ontmoetingsmiddag met een heerlijke maaltijd, mooie activiteiten bij het verliescafé,

Nadere informatie

KVW / 9 AUGUSTUS

KVW / 9 AUGUSTUS KVW 2019 4 / 9 AUGUSTUS KVW ZOMER CARNAVAL Als het warm wordt, wordt het leven beter. Dat is het motto van de mensen in verre landen die zomercarnaval vieren. Zij vieren, uitgedost en wel, een groot feest

Nadere informatie

Activiteitenfolder november 2015

Activiteitenfolder november 2015 Activiteitenfolder november 2015 Wat kunt u deze maand allemaal van ons verwachten? We openen onze deuren waarbij u een kijkje kan nemen achter de schermen van Prinsenhof. Daarnaast hebben we onze maandelijkse

Nadere informatie

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018

Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 Vakantie-Dag-Activiteiten 2018 De Klup organiseert van 20 t/m 24 augustus 2018 de jaarlijkse Vakantie-Dag-Activiteiten (VDA) voor mensen met een verstandelijke beperking. Voor deelname aan de VDA hoef

Nadere informatie

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019

KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 KERAMIEK Atelier HalfOm Cursussen/workshops 2018 / 2019 Cursus/workshop Aantal lessen Aanvang Kosten p.p Keramische vormgeving 25x 3u 17 sept 2018 387,50 Later instromen gedurende de cursus mogelijk. middag/avond

Nadere informatie

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant.

Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Animatie programma Fijne vakantie! Wij hebben hier natuurlijk super leuke faciliteiten zoals bowlingbanen, midgetgolf, een mooi zwembad en een gezellig restaurant. Maar naast al dat moois organiseren wij

Nadere informatie

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma.

SPROOKJES. THEATER Met otto, elle of izzi! SPORT EN SPEL KNUTSELEN. Dit is een voorbeeld boekje van een GROEN recreatiewerk programma. Met otto, elle of izzi!... Camping Vossenberg Centrumweg 17 8162 PT Epe Tel: 0578-613800 info@campingvossenberg.nl www.campingvossenberg.nl SPORT EN SPEL SPROOKJES Iedere dag (m.u.v. zaterdag) leuke sporten

Nadere informatie

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen!

Berghuizen Breed. Doe mee met leuke activiteiten in Zuid-Berghuizen! Tot woensdag 9 maart aanmelden Berghuizen Breed De eerste testuitgave in Zuid-Berghuizen, gemaakt en bezorgd door vrijwilligers. Lees en laat ons weten wat u ervan vindt! Mail uw ervaring, tips en vragen

Nadere informatie

Dagbehandeling De Horst

Dagbehandeling De Horst Dagbehandeling De Horst U wilt graag zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen, maar zonder extra ondersteuning lukt dat niet meer. U wordt ouder en krijgt geheugenproblemen. Het is niet meer zo gemakkelijk

Nadere informatie

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015

Activiteiten programma De Meerstede Oktober 2015 Donderdag 1 oktober A&H mode U kunt weer komen kijken en kopen bij het modehuis A&H. Zij hebben mooie kleding die zij graag aan u laten zien. Tijd 14.00 uur Tot 15.30 uur Vrijdag 2 oktober Dickij en Nel

Nadere informatie

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen

Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Folders KIRI 5x _ V2:Opmaak 1 29-04-2009 15:55 Pagina 1 Arrangementen KIRI Bowling Hoogeveen Bowling- Pool- en Darts-tarieven Bowlingtarieven: per uur/per baan (max. 6 personen per baan) Maandag t/m vrijdag:

Nadere informatie

April 2018 Meer informatie over onze activiteiten: In onze jaargids of op

April 2018 Meer informatie over onze activiteiten: In onze jaargids of op April 2018 Meer informatie over onze activiteiten: In onze jaargids 2017-2018 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

4-7-2016 ma 13:30 16:30 Bridge

4-7-2016 ma 13:30 16:30 Bridge 2016 Zomeractiviteiten/workshops Laatst bijgewerkt: 01-07-2016 Koffie/thee 1,00 per kop Servicecentrum Maartensdijk Ook voor boodschappen en uitjes Graag tot ziens bij MENS De Bilt! tijdens de zomerperiode

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug.

Jaargang nummer 19 Donderdag 29 juni :00: Start zomervakantie t/m 20 aug. Jaargang 2016-2017 nummer 19 Donderdag 29 juni 2017 AGENDA Week 26 Oudergesprekken Woensdag 28 juni Doorschuifochtend Dinsdag 4 juli: Afscheidstheater groep 8 Woensdag 5 juli: Picknick / Afscheid meester

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 12 20 maart 2018 Nieuws Agenda 23 mrt: Optreden bigband Jazz-West(nog plaats) 24 mrt: Workshop Paaskip maken (VOL) 31 mrt: Hongerige klant (VOL) 6 apr : Disco in Zeist (nieuw)

Nadere informatie

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss

Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Wekelijkse activiteiten Ontmoetingsruimte De Spil in Oss Maandag 10.00 tot 21.30 uur / Inloop de Spil Loop eens binnen bij De Spil voor een kop koffie en een praatje. De krant ligt klaar om gelezen te

Nadere informatie

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website

Meer informatie over de activiteiten is te lezen op onze website Augustus 2017 Altijd wat te doen: In deze activiteitenagenda staan de activiteiten beschreven die zowel op locatie De Kooimeer, locatie De Nieuwpoort als locatie de Palatijn worden aangeboden. Voor wie

Nadere informatie

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen

Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen Inhoud Activiteitenaanbod zorgcentrum De Bogen... 1 Voorwoord... 2 Voor elk wat wils... 2 Valkenhofpas... 3 Hoe is de pas verkrijgbaar?... 3 Activiteitenaanbod op

Nadere informatie

Wijkcentrum De Gasterij

Wijkcentrum De Gasterij Wijkcentrum De Gasterij Wat gezellig dat u gekomen bent Wijkbewoners ontmoeten elkaar onder het genot van een kopje koffie of thee, nemen deel aan gezamenlijke activiteiten of organiseren zelf een activiteit.

Nadere informatie

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters!

Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Buurten in Termei Ontmoeting & gezelligheid in Open Vensters! Programma Januari 2019 Voorwoord Als eerste de allerbeste wensen voor 2019. In dit boekje vindt u alle activiteiten van de maand januari. U

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN

PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN PROGRAMMABOEKJE THEMAWEEK BOEKEN Rigtershof Van 11 t/m 15 juli 2016 BOEKEN Beste bewoners, Ook dit jaar wordt er weer een gezellige themaweek georganiseerd. Omdat het dit jaar het jaar van het boek is,

Nadere informatie

Het Theeblaadje Januari 2013

Het Theeblaadje Januari 2013 Het Theeblaadje Januari 2013 55+ ontmoetingscentrum Het Theehuis Het Theehuis is een wijklocatie van zorgorganisatie Het Spectrum. Ontmoetingscentrum Het Theehuis is in het bijzonder een centrum waar senioren

Nadere informatie

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE

juni/juli/aug 2018 EXTRA lunch en film WANNEER TIJD KOSTEN LOCATIE juni/juli/aug 2018 Meer informatie over onze activiteiten: In onze jaargids 2017-2018 of op www.welzijnbloemendaal.nl. Wilt u zich aanmelden? Dat kan via de website of telefonisch: (023)525 03 66 (Bloemendaal)

Nadere informatie

Rijk van Nijmegen 3 dagen

Rijk van Nijmegen 3 dagen Rijk van Nijmegen 3 dagen singlereis wandelvakantie vanaf 179 Wandelvakantie door het rijk van Nijmegen! Het Rijk van Nijmegen is één van de groenste regio's in Nederland en een ronduit fantastisch wandelgebied.

Nadere informatie

\ De Burgerij Klimmen juni 2018

\ De Burgerij Klimmen juni 2018 \ De Burgerij Klimmen juni 2018 De Hoeskamers Bij de Hoeskamer van de Burgerij kunt u terecht voor een kopje koffie, een gezellig praatje en leuke activiteiten. Tevens kunt u in de Hoeskamer een afspraak

Nadere informatie

Programmaboekje Juli 2015

Programmaboekje Juli 2015 Kerkenbosplaats 1 5043RX Tilburg Bereikbaar: op dinsdag en donderdag van 09.00-12.00 uur op telefoonnr. 013-5728389 Annuleren buiten bovenstaande tijden: zie pag. 3 Programmaboekje Juli 2015 Te boeken

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

zomerprogramma (jul&aug 2018)

zomerprogramma (jul&aug 2018) zomerprogramma (jul&aug 2018) Zaterdag: Ochtend (10:00-13:00) Klimmen & Abseilen 32,50 Komen jullie ook gezellig klimmen & abseilen in steengroeve Dieupart in Aywaille? Wij klimmen hier op een rotswand

Nadere informatie