Kerkdiensten zondag 10 januari 9.30 uur Ds. K.M. Teeuw, bevestiging en afscheid ambtsdragers uur Ds. M. van Campen, Ede

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Kerkdiensten zondag 10 januari 9.30 uur Ds. K.M. Teeuw, bevestiging en afscheid ambtsdragers 18.30 uur Ds. M. van Campen, Ede"

Transcriptie

1 Kop: AALST Week: 2 Predikant: Ds. K.M. Teeuw, Hambloksestraat 11, 5308 KN Aalst, tel , predikant@hervormdaalst.eu Scriba: G.C. Grandia, Goudenregenlaan 64, 5308 LH Aalst, tel , ggrandia@cs.com Diaconie: NL31 RABO Kerkvoogdij: NL31 RABO Kerkdiensten zondag 10 januari 9.30 uur Ds. K.M. Teeuw, bevestiging en afscheid ambtsdragers uur Ds. M. van Campen, Ede Bij de diensten Zondag bent u en jij van harte welkom in de witte kerk. s Morgens is het een bijzondere dienst, want broeder P. van den Boogert en broeder K. Klop zullen respectievelijk als ouderling-kerkrentmeester en diaken bevestigd worden. We wensen hen allebei een goede en zegenrijke dienst toe, samen met hun familie en vrienden. We zijn dankbaar dat ze zich allebei in willen zetten voor de opbouw van onze christelijke gemeente. Daarin zien we iets van Gods trouw. God gaat door, ook onder ons! Tegelijk wensen we hen in de komende periode vreugde en wijsheid toe in hun ambtswerk, waarbij ze zich afhankelijk van God mogen weten. Zoals het bekende lied het zingt: k Stel mijn vertrouwen op de HEER, mijn God. Tegelijk nemen we ook afscheid van de broeders J. van Ballegooijen (ouderling) en broeder J. den Daggelder (ouderling-kerkrentmeester). Verderop in deze kolommen wordt daar nog wat speciale aandacht aan besteed. Ik hoop te preken over de gelijkenis van het onkruid en het tarwe, wat ons veel aanreikt als het gaat over de vraag hoe God zijn koninkrijk en de gemeente opbouwt in deze wereld. Hopelijk komt u ook s avonds naar de kerk om Gods Woord tot u te nemen. Ds. M. van Campen uit Ede is in ons midden. Laten we bidden om Gods Geest en om geopende harten! Voorzang s Morgens: liturgie; s Avonds: 33:2 Crèche Zondagmorgen passen Ellen Vernooij en Marnica Grandia op de kinderen in t Kruispunt. Organisten s Morgens: Dick Kraan; s Avonds: Reinart Bragt. Collecten Zondag zijn er drie collecten. De eerste rondgang is bestemd voor de instandhouding van de eredienst (kerkrentmeesters), de tweede is voor de GZB. De collecte aan de uitgang is bestemd voor de instandhouding van het pastoraat. We hopen dat u opnieuw royaal wilt geven aan de verschillende doeleinden.

2 Kerkauto Als u gebruik wilt maken van een kerkauto kunt u bellen naar Marius en Hermien van Ooijen ( ), Thea Bisschop ( ) of naar Meta van Wendel de Joode ( ). Verantwoording De opbrengst van de collecten tijdens de achterliggende feestdagen en zondagen kunt u hieronder lezen. Op zondag 20 december: instandhouding van de eredienst (kerkrentmeesters) 340,55; diaconie (weeskinderen Rwanda) 255,80; instandhouding pastoraat 233,80. Op 24 december: plaatselijk jeugdwerk 212,70. Op 25 december: instandhouding van de eredienst (kerkrentmeesters) 314,56; IZB 240,10; exploitatie t Kruispunt (kerkrentmeesters) 227,30. Op zondag 27 december: instandhouding van de eredienst (kerkrentmeesters) 240,35; diaconie 170,20; instandhouding pastoraat 191,75. Op 31 december: instandhouding van de eredienst (kerkrentmeesters) 145,55; Leerstoelfonds (Gereformeerde Bond) 112,35; instandhouding van het pastoraat (kerkrentmeesters) 109,95. Op 1 januari: instandhouding van de eredienst (kerkrentmeesters) 82,65; diaconie 52,30; instandhouding van het pastoraat (kerkrentmeesters) 68,60. Op zondag 3 januari: instandhouding van de eredienst (kerkrentmeesters) 284,15; diaconie 193,20; exploitatie t Kruispunt 206,60. Ook ontvingen we via pastorale bezoeken en rond de feestdagen aan giften voor de kerk: 20,-, 10,-, 10,-, 10,-, 10,-, 10,-, 5,-, 5,-. Voor het verjaringsfonds troffen we in de collectezak 10,- en 10,- aan. Opnieuw hartelijk voor alle gaven die u heeft geschonken. Collectemunten U kunt hiervoor terecht bij fam. Van Wendel de Joode van de Kon. Emmastraat 27 tijdens werkdagen tot uur s middags. Website Op de website zijn de gemeenteberichten opgenomen en kunnen de kerkdiensten beluisterd worden. Onze zieken Momenteel verblijven er voor zover ik weet geen gemeenteleden in het ziekenhuis. Ondertussen zijn er wel verschillende mensen die thuis met ziekte, zorg of verdriet te maken hebben. Ook leven we mee met hen die in verpleeg- of verzorgingshuizen verblijven. Laten we met de dichter steeds leven uit dit geheim: Welzalig de man die de HEERE vreest (Psalm 112:1) Geboorte In het gezin van Adriaan en Jolande van Helden van de Waterviolier 12 is grote vreugde gekomen. Uit Gods hand hebben ze op 29 december jongstleden een zoontje ontvangen. Het draagt de namen Eimert Geert Cornelis, waarbij de roepnaam Guus is. Lana

3 heeft nu een broertje, wat gezellig is. Vanaf deze plaats willen we hen als gemeente van harte feliciteren met dit grote geschenk. Wij zijn dankbaar dat de geboorte voorspoedig is verlopen en dat jullie na de ziekenhuisopname gelijk naar huis mochten om van de kraamtijd te genieten. We wensen jullie als gezin de zegen van God toe. Wat is het bijzonder als je ervaren mag dat Hij jullie als gezin dagelijks draagt en beschermt. Daarom ook wijsheid toegewenst bij de christelijke opvoeding, zodat Guus bij het ouder worden Jezus Christus persoonlijk leert kennen in zijn leven. Verhuisbericht Marco, Mirella en Levi van Aalst laten weten dat ze verhuisd zijn naar de Schoolstraat 2a, 5305 EA te Zuilichem. Kerkelijk willen ze graag bij onze hervormde gemeente in Aalst betrokken blijven. We wensen hen Gods zegen toe in hun nieuwe woning en alle goeds voor de toekomst. Afscheid ambtsdrager (1) Aanstaande zondagmorgen hopen we afscheid te nemen van broeder Jack van Ballegooijen als ouderling. Twaalf jaar lang heeft hij als ambtsdrager de gemeente mogen dienen. Aanvankelijk bekleedde hij geruime tijd het ambt van diaken, terwijl de laatste twee jaar ouderling mocht zijn. Uit liefde tot God mocht hij zich inzetten voor onze gemeente. Vanaf deze plaats willen we hem daarvoor hartelijk bedanken. Daarbij betrekken we ook zijn vrouw Ada en zijn gezin. Boven alles danken we God. Slechts dankzij Zijn genade mogen we ambtsdrager zijn en de christelijke gemeente dienen. We wensen onze broeder Gods zegen toe, samen met allen die bij hem horen, waarbij we ook denken aan zijn gezondheidssituatie. We hopen dat de hartritmestoornissen helemaal verholpen mogen worden. Afscheid ambtsdrager (2) Zondagmorgen nemen we tevens afscheid van Jan den Daggelder, die zich jarenlang als ouderling-kerkrentmeester voor onze gemeente heeft ingezet. Twintig jaar in totaal. Het is deze kolommen van de kerkbode onmogelijk om te zeggen wat hij in al die jaren voor de kerk heeft betekent. Liefdevol ging hij daarin zijn weg, zowel in mooie als in moeilijke tijden. Ook hem zeggen we hiervoor hartelijk dank. Voor zijn vrouw Anja en het gezin betekende het dat hij meer dan eens s avonds van huis was voor een vergadering of voor iets anders. Boven alles danken we Jezus Christus. Gedragen door Hem mocht je in je ambt actief zijn. Groot is Uw trouw, o HEER, mijn God en Vader, is een lied wat je daarom aanspreekt. We wensen je Gods nabijheid toe op weg naar de toekomst, samen met allen die om je heen staan. Hopelijk geeft het afstand nemen van het kerkenwerk je een stukje verdiende rust. Startavond Actie Kerkbalans Bij deze nodigen we alle wijk- en buurtcontactpersonen uit om tijdens de startavond op 12 januari aanwezig te zijn in t Kruispunt. We starten om uur. We hopen op die avond de enveloppen uit te delen en elkaar te stimuleren om ook dit jaar weer een mooie actie op touw te zetten. Van harte uitgenodigd! Het College van Kerkrentmeesters.

4 Verjaringsfonds De zakjes van het verjaringsfonds over het vierde kwartaal 2015 kunnen ingeleverd worden bij Fia van Wijk, E.P. van Ooijenstraat 8a. Liefst op maandagavond 11 januari tussen 6 en 7 uur. Lukt dat niet dan graag op een ander moment in diezelfde week. Fia van Wijk. Ichthuskring Op 13 januari hopen we als Ichthuskring bijeen te komen in de pastorie. Zoals gewoonlijk start de avond om uur. We hopen na te denken over Johannes 2 vers 1-11, waar Jezus een bezoek brengt aan een bruiloftsfeest. Tijdens dat feest ontstaan er spanningen: de wijn raakt onverhoopt op, er is een conflict tussen de Heere Jezus en zijn moeder, en ook nog eens wacht Jezus lang voordat Hij in actie komt. Achter deze spanningen gaat een diepere boodschap schuil, juist ook voor ons vandaag. Tijdens de kringavond hopen we dat met elkaar te ontdekken. Allemaal weer van harte welkom! Hopelijk hebben we weer mooie en opbouwende gesprekken met elkaar! 4U2 Beste jongeren! Op 16 januari hebben we weer een leuke 4U2-avond met elkaar. Zorg ervoor dat je erbij bent. We gaan met elkaar wat leuks doen, ergens buiten Aalst. Wat precies is nog geheim. Om uur vertrekken we. De kosten zijn 5,-. Geef je zo snel mogelijk op via 4U2@hervormdaalst.eu. Tot dan! Groetjes, de leiding. Doopzitting en doopaangifte Op 24 januari staat er een doopdienst op de planning. De doopouders worden van harte uitgenodigd bij de doopzitting op 18 januari om uur in de pastorie. We hopen met elkaar in de gesprek te gaan over de betekenis van de doop. Wat gebeurt er met je kindje als het doopwater over zijn of haar voorhoofd gaat? Welke beloften geeft God op dat moment mee? Wat betekent dit voor de christelijke opvoeding? Graag voor 15 januari het trouwboekje inleveren bij de scriba van de kerkenraad, broeder G.C. Grandia van de Goudenregenlaan 64. Dank Rond het Kerstfeest en de jaarwisseling ontvingen wij uit Aalst op verschillende manieren mooie en goede wensen. We zien er de nog voortdurende verbondenheid in. Het belangrijkste is dat we die verbondenheid beleven mogen in de Naam van onze Heere Jezus Christus. Allen hartelijk dank daarvoor en wederzijds wensen wij u Gods zegen toe in het nieuw begonnen jaar Hartelijke groet, fam. B. den Butter, Huizen. Agenda In t Kruispunt tenzij anders vermeld: 10 jan uur: Belijdeniscatechese 11 jan uur: Basiscatechese (groep 5-8) 12 jan uur: Catechese jarigen 12 jan uur: Catechese jan uur: Startavond Actie Kerkbalans 13 jan uur: Ichthuskring

5 16 jan uur: 4U2 17 jan uur: Zingen na de dienst 18 jan uur: Doopzitting (pastorie) Nadenkertje Met het kerstfeest in de rug een nadenkertje van C.S. Lewis: De Zoon van God is mens geworden, zodat wij zonen en dochters van God kunnen worden. Tenslotte De feestdagen liggen intussen achter ons. Een hartelijke groet en Gods zegen voor het nieuwe jaar dat alweer even begonnen is. Ook namens Kathleen en de kleine Juda, Ds. K.M. Teeuw Voor onder algemene berichten: ORGELCONCERT MARTIN MANS IN SINT MAARTENSKERK ZALTBOMMEL Op zaterdag 6 februari 2016 geeft de bekende organist Martin Mans een orgelconcert in de Sint Maartenskerk in Zaltbommel. Martin speelt improvisaties over allerlei thema s van geestelijke liederen tot klassieke thema s en populaire muziek. Hij speelt ook improvisaties op verzoek die bij de ingang kenbaar gemaakt kunnen worden. Improviseren op het orgel is het grote talent van deze musicus en wereldwijd worden zijn cd s beluisterd en wordt hij uitgenodigd om concerten te komen geven. Deze maand vertrekt hij voor 14 concerten naar Zuid-Afrika. Onlangs heeft hij een nieuwe orgel cd uitgebracht met improvisaties over liederen van Johannes de Heer. Deze liederen worden veelgevraagd en op het concert in Zaltbommel zal hij er enkele ten gehore brengen: Alle roem is uitgesloten, k Ben reizend nar die stad en Groot is Uw trouw. Aanvang: 20:00 uur. Locatie: Sint Maartenskerk, Kerkplein 1, Zaltbommel. Toegang: 10,=. Online 9,=. Leden PCOB, KBO en ANBO 8,=. Kinderen t/m 11 jaar 5,=. Reserveren: of t Ook kaartverkoop aan de kerk.

Dankdienst zaterdag 1 oktober uur Ds. K.M. Teeuw, dankdienst 25-jarig huwelijk Jan en Anja den Daggelder

Dankdienst zaterdag 1 oktober uur Ds. K.M. Teeuw, dankdienst 25-jarig huwelijk Jan en Anja den Daggelder Kop: AALST Week: 39 Predikant: Ds. K.M. Teeuw, Hambloksestraat 11, 5308 KN Aalst, tel. 0418-640458, e-mail: predikant@hervormdaalst.eu Scriba: G.C. Grandia, Goudenregenlaan 64, 5308 LH Aalst, tel. 0418-673047,

Nadere informatie

Kerkdiensten zondag 3 april 9.30 uur Kand. P.D. Teeuw, Papendrecht uur Ds. K.M. Teeuw, thema Wat betekent Christus opstanding?

Kerkdiensten zondag 3 april 9.30 uur Kand. P.D. Teeuw, Papendrecht uur Ds. K.M. Teeuw, thema Wat betekent Christus opstanding? Kop: AALST Week: 12 en 13 Predikant: Ds. K.M. Teeuw, Hambloksestraat 11, 5308 KN Aalst, tel. 0418-640458, e-mail: predikant@hervormdaalst.eu Scriba: G.C. Grandia, Goudenregenlaan 64, 5308 LH Aalst, tel.

Nadere informatie

ZONDAG 17 november 2013. Wie is arm wie is rijk?

ZONDAG 17 november 2013. Wie is arm wie is rijk? ZONDAG 17 november 2013 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Thema: Wie is arm wie is rijk? Dienst van bevestiging: mw. Aaltje Timmerman tot ouderling Eredienst. Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr.

Nadere informatie

Crèche Zondagmorgen passen Margarita van Heusden en Eunice van de Boogert op de kinderen in t Kruispunt.

Crèche Zondagmorgen passen Margarita van Heusden en Eunice van de Boogert op de kinderen in t Kruispunt. Kop: AALST Week: 16 Predikant: Ds. K.M. Teeuw, Hambloksestraat 11, 5308 KN Aalst, tel. 0418-640458, e-mail: predikant@hervormdaalst.eu Scriba: G.C. Grandia, Goudenregenlaan 64, 5308 LH Aalst, tel. 0418-673047,

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 25 juni 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. In deze dienst zal Erna Dros bevestigd worden als ouderling. We zullen als gemeente afscheid nemen van de vorige ouderling/voorzitter

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 18 juni 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. L. Giethoorn Groningen Ouderling: Dorinda Hijszeler Diaken: Jan

Nadere informatie

Kracht en liefde worden ons gegeven

Kracht en liefde worden ons gegeven Liturgie voor het ochtendgebed op zondag 31 december 2017 Kracht en liefde worden ons gegeven Lezers: Organiste : Ontvangst Annemarie Voorbraak Wijnand Kramer Jan Prij Hanneke Muntjewerf Ineke van der

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 9 december 2018-2 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Kees-Jan Antuma Diaken:

Nadere informatie

Zo is dan het geloof uit het gehoor, en het gehoor door het Woord Gods

Zo is dan het geloof uit het gehoor, en het gehoor door het Woord Gods Zo is dan het geloof uit het gehoor, en het gehoor door het Woord Gods Romeinen 10: 17 Toelichting op de gang van zaken in de eredienst Informatie voor onze gasten Op pagina 4 vindt u de volgorde van de

Nadere informatie

Kerk- en Schooldienst in de Maranathakerk. in samenwerking met de Protestants Christelijke Basisschool Samen op Weg VERWONDERING!

Kerk- en Schooldienst in de Maranathakerk. in samenwerking met de Protestants Christelijke Basisschool Samen op Weg VERWONDERING! Kerk- en Schooldienst in de Maranathakerk in samenwerking met de Protestants Christelijke Basisschool Samen op Weg VERWONDERING! Voorganger: ds. Peter Smilde Pianist en organist: Bas van Viegen Met medewerking

Nadere informatie

Boekje over de kerk. voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep

Boekje over de kerk. voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep Boekje over de kerk voor kinderen van ca. 4 10 jaar gemaakt door de jongste catechisatiegroep Over dit boekje Wij hebben op catechisatie wat geleerd over de kerk. Daar willen we je wat over vertellen.

Nadere informatie

Zeg maar 'ja' tegen het leven!

Zeg maar 'ja' tegen het leven! Israël - Zondag 5 oktober 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen Thema: Zeg maar 'ja' tegen het leven! Dienst van bevestiging van ambtsdragers en medewerkers. Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr.

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 29 oktober 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. D. Tieleman Groningen Ouderling: Sytske Koopmans Diaken: Tineke

Nadere informatie

Waarom een Zondagboek?

Waarom een Zondagboek? Waarom een Zondagboek? Voor jou Op zondag ga je naar de kerk. Misschien vind je dat wel heel gewoon. Dat doen we toch altijd? Maar eigenlijk is het heel bijzonder. Want in de kerk luisteren we naar de

Nadere informatie

Audry Antuma. Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Audry Antuma. Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 14 januari 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. In deze dienst wordt de maaltijd van de Heer gevierd. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 21 juli 2019 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Medewerkenden aan deze dienst zijn:

Medewerkenden aan deze dienst zijn: Zondagsbrief voor zondag 2 december 2018-1 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Erna Dros Diaken: Jan

Nadere informatie

Orde I Schrift, zegen en gebed

Orde I Schrift, zegen en gebed Orde I Schrift, zegen en gebed groet en inleidend woord Vrede voor jou N en vrede voor jou N. Alles wat goed is en gelukkig maakt, het kome over jullie beiden. Vrede voor u allen, zoals wij hier bij elkaar

Nadere informatie

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 21 oktober 2018

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 21 oktober 2018 KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 21 oktober 2018 09.00 uur: prop. T. J. Lucas 13.15 uur: ds. G.H. Molenaar Ps. 9: 1 (voorzang) Ps. 52: 7 (voorzang) Ps. 65: 1 Ps. 16: 6 Ps. 119: 76 Ps. 118: 1 en 7 Ps.

Nadere informatie

Orde van dienst Voor zondag 16 juni 2019 Zondag Trinitatis Van de Drie-eenheid

Orde van dienst Voor zondag 16 juni 2019 Zondag Trinitatis Van de Drie-eenheid Orde van dienst Voor zondag 16 juni 2019 Zondag Trinitatis Van de Drie-eenheid Ate Trox, Ingrid van Veen en Johan Offringa nemen vandaag afscheid Ellie van Dijken wordt bevestigd als Ouderling-Kerkrentmeester

Nadere informatie

7 juli uur. Thema: Ga in vrede

7 juli uur. Thema: Ga in vrede 7 juli 2019 9.30 uur Thema: Ga in vrede Tijdens deze dienst nemen Tim Nicolaas Gerrit van der Veen en Jochem Korjan Vink afscheid van de kinderverteldienst. Voorganger: ds. Gerdien Neels Organist: Hans

Nadere informatie

Liturgie. PGA wijkgemeente. Arnhem Zuid

Liturgie. PGA wijkgemeente. Arnhem Zuid Liturgie PGA wijkgemeente Arnhem Zuid Vierplaats De Kandelaar mei 2015 APOSTOLISCHE GELOOFSBELIJDENIS Ik geloof in God, de Vader, de Almachtige, Schepper des hemels en der aarde. En in Jezus Christus,

Nadere informatie

Liturgie voor de afscheids- en bevestigingsdienst van ambtsdragers op zondag

Liturgie voor de afscheids- en bevestigingsdienst van ambtsdragers op zondag Liturgie voor de afscheids- en bevestigingsdienst van ambtsdragers op zondag 9-10-2016 Voorganger: Organist: m.m.v. Locatie: Afscheid van: Bevestiging van: ds. Nita van der Horst-Kattenberg Sander vd Houten

Nadere informatie

Zondag 12 juni Welkom in De Regenboog!

Zondag 12 juni Welkom in De Regenboog! Zondag 12 juni 2016 Welkom in De Regenboog! Voorganger: ds. Wil Kaljouw Ouderling van dienst: Henk Morsink Organist: Jan Ebeltjes Lector: Dieneke van Hoegee Koster: Lied voor de dienst: Lied 683 In deze

Nadere informatie

Liturgie zondagmorgen 8 januari 2017 Jeugddienst 12-

Liturgie zondagmorgen 8 januari 2017 Jeugddienst 12- Liturgie zondagmorgen 8 januari 2017 Jeugddienst 12- Voorganger: ds W.G. Teeuwissen Samen in de naam van Jezus 1 Samen in de naam van Jezus heffen wij een loflied aan, want de Geest spreekt alle talen

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 28 juli 2019 Kleur: Groen

Zondagsbrief Zondag 28 juli 2019 Kleur: Groen Zondagsbrief Zondag 28 juli 2019 Kleur: Groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: dhr. Klaas Bos uit Goes Ada Dieleman Joke de Putter Ko Dees Joris Vasse Aan alle kinderen in

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2019 T/M 2022

BELEIDSPLAN 2019 T/M 2022 BELEIDSPLAN 2019 T/M 2022 HERVORMDE GEMEENTE TE HERKINGEN Laat uw licht zo schijnen voor de mensen, dat zij uw goede werken zien en uw Vader, Die in de hemelen is, verheerlijken. Mattheus 5:16 Preses:

Nadere informatie

Liturgie voor de vierde zondag van Advent en bevestigingsdienst

Liturgie voor de vierde zondag van Advent en bevestigingsdienst Liturgie voor de vierde zondag van Advent en bevestigingsdienst 18-12-2016 Voorganger: Organist: Locatie: Bevestiging van: Thema: ds. Nita van der Horst - Kattenberg Marco 't Hart Dorpskerk te Oostvoorne

Nadere informatie

Zondagsbrief voor zondag 23 december e advent

Zondagsbrief voor zondag 23 december e advent Zondagsbrief voor zondag 23 december 2018-4 e advent Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Sytske Koopmans Diaken:

Nadere informatie

Zondagsbrief voor zondag 18 augustus Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk.

Zondagsbrief voor zondag 18 augustus Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Zondagsbrief voor zondag 18 augustus 2013 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. L. Giethoorn, Groningen Ouderling: Els Beelen Diaken: Joke

Nadere informatie

Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament

Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament Protestantse Gemeente De Levensbron te Rilland. Tweede zondag in de Advent, 6 december 2015 Kerkdienst van Woord en Sacrament Voor de dienst luisteren we naar: In de hemel is de Heer (Andre van Zyl). In

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 8 september 2019 Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten van deze zondag

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 6 mei 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Ari Troost Ouderling: Sytske Koopmans Diaken: Marja de Jong Lector:

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 16 september 2018 kleur: groen Dienst: Oude kerk om 9.00 uur Voorganger: Ds. P. Verbaan, Ermelo Organist: mevr.

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 27 mei 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

PROTESTANTSE KERK CASTRICUM. Dorpskerk. Op oudejaarsavond 31 december 2018 Aanvang 19.00uur

PROTESTANTSE KERK CASTRICUM. Dorpskerk. Op oudejaarsavond 31 december 2018 Aanvang 19.00uur PROTESTANTSE KERK CASTRICUM Dorpskerk Op oudejaarsavond 31 december 2018 Aanvang 19.00uur voorganger : Ouderling: Diaken: Lectrix: Organist: Ds. Dick van Arkel Han van Konijnenburg Martin Tromp Joke Westenberg

Nadere informatie

Wat is een kerkdienst?

Wat is een kerkdienst? Inhoudsopgave Welkom...3 Wat is een kerkdienst?... 4 Liturgie...5 Schema liturgie... 6 Begrippen... 8 Ruimte voor uw aantekeningen... 9 Contact...10 Routebeschrijving... 11 2 Welkom Allereerst hartelijk

Nadere informatie

9 juni 2019 Pinksterfeest Messiaskerk Wassenaar

9 juni 2019 Pinksterfeest Messiaskerk Wassenaar 9 juni 2019 Pinksterfeest Messiaskerk Wassenaar De doop wordt bediend aan Emma Sofie Hogendoorn & Samuel Pieter Hendrik de Vaal Je innerlijke zekerheden aanspreken, hoe doe je dat? Over koers houden te

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 3 maart 2019 Kleur: Groen

Zondagsbrief Zondag 3 maart 2019 Kleur: Groen Zondagsbrief Zondag 3 maart 2019 Kleur: Groen Voorganger: ds. Wim van den Hoek, Breskens Ouderling van dienst: Wim de Putter Organist: Connie van Hermon Koster: Leen Dieleman Video Wall: Joris Vasse Crèche:

Nadere informatie

GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK

GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK Januari 2019 Maartenskerkgemeente Doorn GEEF ÓM JE KERK GÉÉF VOOR JE KERK OREN EN OGEN VAN DE KERK IN DE STRAAT Sonja Bloemers DOOR JOU DOET GOD ZIJN WERK Fred Ekhart GELOVEN DOE JE SAMEN Hester van der

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 2 juli 2017 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: José Groenboom Diaken: Jan Reinder

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2 Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 11 november 2018 kleur: groen Dienst: Oude kerk om 10.30 uur Voorganger: mevr. Ds. A. Verbaan-van den Heuvel

Nadere informatie

Hervormde Gemeente te Dirksland

Hervormde Gemeente te Dirksland Hervormde Gemeente te Dirksland Beste leden van de Hervormde Gemeente van Dirksland, We maken deel uit van een gemeente, dit verbindt ons met elkaar en inspireert ons. We verblijden en steunen elkaar in

Nadere informatie

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken Lied 62 vers 1 en 4

tijdens het orgelspel worden de tafelkaarsen aangestoken Lied 62 vers 1 en 4 DUINZICHTKERK, zondag 20 januari 2019 2 e zondag van Epifanie Wijkgemeente Archipel-Benoordenhout Voorganger: ds. J. Rinzema, Laren Ouderling van dienst: Jenny du Pon Diaken van dienst: Willemien de Vlieger

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 3 februari 2019 Kleur: Groen

Zondagsbrief Zondag 3 februari 2019 Kleur: Groen Zondagsbrief Zondag 3 februari 2019 Kleur: Groen Voorgangers: ds. Anke Dekker uit Brielle Ouderling van dienst: Daniëlle Rijksen Organist: Akko de Feijter Koster: Ko Dees Video Wall: Finie Herrebout Crèche:

Nadere informatie

ORDE VAN DIENST. zondag 16 juli 2017

ORDE VAN DIENST. zondag 16 juli 2017 ORDE VAN DIENST zondag 16 juli 2017 Voorganger: Ds. Evert Jan de Wijer Organist: Anco Vahl Ouderling van dienst: Leo Endedijk Diaken van dienst: Jitske de Jong PROTESTANTSE WIJKGEMEENTE Prinses Irenestraat

Nadere informatie

Dit boekje wordt u aangeboden door. de Protestantse gemeente te Menaam

Dit boekje wordt u aangeboden door. de Protestantse gemeente te Menaam 1 Dit boekje wordt u aangeboden door de Protestantse gemeente te Menaam Het is bedoeld om onderwerpen te behandelen die te maken hebben met het dopen en de doopdienst. Daarnaast is geprobeerd enige vragen

Nadere informatie

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen

Protestantse gemeente te Hoek. Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Protestantse gemeente te Hoek Zondagsbrief Zondag 5 augustus 2018 Kleur: groen Voorganger: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video wall: Crèche: ds. Pieter Overduin uit Hulst Henk Siersema Joke de

Nadere informatie

Feestelijke Kerstmorgendienst

Feestelijke Kerstmorgendienst Feestelijke Kerstmorgendienst dinsdag 25 december 2018 aanvang 10.00 uur Voorganger: ds. Saskia Ketelaar uit Lede Ouderling van dienst: Daniëlle Rijksen Organist: Akko de Feijter Muzikale medewerking:

Nadere informatie

handreiking om de kerkdienst te volgen

handreiking om de kerkdienst te volgen Uitgave: oktober 2006 Evangelisatiecommissie Chr. Geref. Kerk De Zaaier Foto s: Jaco Reijgersberg Als pdf te downloaden van www.cgkdezaaier.nl handreiking om de kerkdienst te volgen Inhoudsopgave Welkom

Nadere informatie

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 24 juni 2018

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 24 juni 2018 KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 24 juni 2018 09.00 uur: ds. G.H. Molenaar 13.15 uur: ds. G.H. Molenaar Ps. 145: 2 (voorzang) Ps. 2: 7 (voorzang) Ps. 66: 1 en 4 Ps. 86: 6 Ps. 73: 14 Ps. 119: 13 Schriftlezing:

Nadere informatie

Gedoopt worden Fenna van Keulen en Damayanthi, Gadisha en Nilanthi Kampinga

Gedoopt worden Fenna van Keulen en Damayanthi, Gadisha en Nilanthi Kampinga 0 Welkom in het Open Hof Orde voor de viering op zondag 2 juni 2019 om 9.30 uur in Open Hof Gedoopt worden Fenna van Keulen en Damayanthi, Gadisha en Nilanthi Kampinga Protestantse Wijkgemeente Open Hof

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 20 mei 2018 Pinksteren Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: dhr. Bert Broers Ouderling: Erna Dros Diaken: Liesbeth Roelfsema

Nadere informatie

Goede buren. Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam

Goede buren. Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam Goede buren Startzondag 13 september 2015 m.m.v. Jeugdkoor Joy uit Streefkerk o.l.v. Vincent van Dam Voorganger: ds. Joke van der Neut Organist: Alex Hommel Orgelspel Welkom door ouderling van dienst Jan

Nadere informatie

Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden

Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden Liturgie zondag 18 juni 2017 Doopdienst Thema verbonden Voorganger: Ds. Margriet van de Bunt Organist: Marinus den Harder Jennifer Jonker en Lianne Loekie Jochemsen worden gedoopt. Welkom en mededelingen-

Nadere informatie

E R E D I E N S T. 25 december 2014 Kerstmorgen. KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN

E R E D I E N S T. 25 december 2014 Kerstmorgen. KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN E R E D I E N S T 25 december 2014 Kerstmorgen KERSTFEESTVIERING met de KINDEREN Protestantse gemeente Brielle Sint-Catharijnekerk voorganger ds. Anke Dekker ouderling Rienk Koopmans organist Marco t Hart

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Harvest Celebration Center 2011-2015

Beleidsplan Stichting Harvest Celebration Center 2011-2015 Beleidsplan Stichting Harvest Celebration Center 2011-2015 Wie zijn wij? Stichting Harvest Celebration Center is een stichting die zich in wil zetten voor de degene die om welke reden ook niet kunnen deelnemen

Nadere informatie

Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse

Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse Hervormde gemeente Haaksbergen Buurse 3 e zondag van Epifanie 27 januari 2013 Afscheid en (her-)bevestiging van ambtsdragers Voorganger Ouderling Organist Koster : ds. Bob Wijnbergen : Nynke van Genderen

Nadere informatie

DE WEEK VOOR WE HET AV0NDMAAL VIEREN

DE WEEK VOOR WE HET AV0NDMAAL VIEREN DE WEEK VOOR WE HET AV0NDMAAL VIEREN AVONDMAAL VIEREN Het Avondmaal is meer dan zomaar een maaltijd. Om dat te begrijpen, is dit boekje gemaakt. Vooral is daarbij gedacht aan de kinderen, omdat zij met

Nadere informatie

Zondagsbrief en Orde van Dienst. voor. Zondag 14 juli

Zondagsbrief en Orde van Dienst. voor. Zondag 14 juli Zondagsbrief en Orde van Dienst voor Zondag 14 juli Dorpskerk Eelde-Paterwolde Zondagsbrief voor zondag 14 juli 2019 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden Voorganger: Ouderling:

Nadere informatie

Zondag 21 mei kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord. Thema: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet

Zondag 21 mei kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord. Thema: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet Zondag 21 mei 2017 kinderdienst Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Hans van Noord Thema: Ik zie, ik zie wat jij niet ziet INTOCHT Binnenkomst kerkenraad Vóór de dienst, als de dominee al binnen is,

Nadere informatie

voor zondag 25 augustus 2019 om uur in de Dorpskerk te Schoonebeek. Afsluiting VAKANTIEBIJBELWEEK 2019

voor zondag 25 augustus 2019 om uur in de Dorpskerk te Schoonebeek. Afsluiting VAKANTIEBIJBELWEEK 2019 voor zondag 25 augustus 2019 om 10.00 uur in de Dorpskerk te Schoonebeek. Afsluiting VAKANTIEBIJBELWEEK 2019 Voorganger : Ds. Jan Hermes Ouderling van dienst: mevrouw Martine van den Boschde Groote Diaken

Nadere informatie

Welkom in de kerkschoolgezinsdienst van zondag 16 februari 2014. Organist Cornelis Jacobi

Welkom in de kerkschoolgezinsdienst van zondag 16 februari 2014. Organist Cornelis Jacobi Welkom in de kerkschoolgezinsdienst van zondag 16 februari 2014 Voorganger Organist Beamer ds Henk-Jan de Groot Cornelis Jacobi Welkom en mededelingen Zingen allemaal: - Goedemorgen welkom allemaal Goedemorgen,

Nadere informatie

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK

KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK KERKBLAD HERVORMD DOORNSPIJK Zondag 23 december 2018 & Kerstdagen Zondag 23 december 2018 09.00 uur: prop. E. Meijer 13.15 uur: ds. P. Molenaar Ps. 21: 13 (voorzang) Ps. 132: 11 (voorzang) Ps. 96: 1 en

Nadere informatie

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard

Kerk: Brugkerk, Kroonplein 1 te Lemelerveld Aanvang: 9.30 uur Organist: Wim Pardoen Voorganger: ds. Kees Benard Orde van dienst voor zondag 19 april 2015, 3 e zondag van Pasen - schoolkerkdienst Ik zie het wel Met medewerking van de Regenboogschool en ouders en kinderen van de Heideparkschool Kerk: Brugkerk, Kroonplein

Nadere informatie

Mededelingen door de ouderling van dienst. Gijs van Ginkel Ouderling Scriba

Mededelingen door de ouderling van dienst. Gijs van Ginkel Ouderling Scriba Mededelingen door de ouderling van dienst Gijs van Ginkel Ouderling Scriba Psalm 100 vers 1, 2, 3 en 4 Psalm 100 vers 1, 2, 3 en 4 Psalm 100 vers 1, 2, 3 en 4 Psalm 100 vers 1, 2, 3 en 4 Psalm 100 1, 2,

Nadere informatie

zondag 30 oktober 2016 In deze dienst wordt Noa Sophie van de Bunt gedoopt

zondag 30 oktober 2016 In deze dienst wordt Noa Sophie van de Bunt gedoopt zondag 30 oktober 2016 In deze dienst wordt Noa Sophie van de Bunt gedoopt Voorganger: Ds. Margriet va de Bunt Organist: Tijn Bouw Welkom en mededelingendoor de ambtsdrager van dienst Lied Vrede voor jou

Nadere informatie

Protestantse Gemeente te Haaksbergen-Buurse

Protestantse Gemeente te Haaksbergen-Buurse Protestantse Gemeente te Haaksbergen-Buurse 6 e zondag van Pasen Dienst waarin 4 diakenen in het ambt bevestigd worden. 26 mei 2019 voorganger: ds. Job Stein organist: mw. Marion Röber lector: Jannie de

Nadere informatie

Welkom en mededelingen (waarbij: kaarsen aansteken en gedichtje)

Welkom en mededelingen (waarbij: kaarsen aansteken en gedichtje) Liturgie voor de kerkdienst op zondag 3 december 2017 (1 e zondag van Advent) In deze dienst wordt het heilig Avondmaal gevierd. Lied van de maand : couplet 1 en 3 van het projectlied. Welkom en mededelingen

Nadere informatie

Liturgie voor de dienst waarin Esther Maaike Anna de Boer en Daniël Harm Jonker de doop zullen ontvangen. Verbondenheid met God

Liturgie voor de dienst waarin Esther Maaike Anna de Boer en Daniël Harm Jonker de doop zullen ontvangen. Verbondenheid met God Liturgie voor de dienst waarin Esther Maaike Anna de Boer en Daniël Harm Jonker de doop zullen ontvangen Verbondenheid met God Zondag 21 juni 2015, 9.30 uur PKN Hervormde kerk te Warstiens Voorganger :

Nadere informatie

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga.

Welkom in de Menorah. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist. M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga. Welkom in de Menorah M.m.v. de Overstappers Elise Akkerman, Melanie Schutter en Marrit Tuinenga. Voorganger Ouderling v. dienst Lectrice Organist : Ds. A.H. Boschma : mw. L. van der Veen : De Kinderen

Nadere informatie

Welkom in Open Hof. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen

Welkom in Open Hof. Protestantse Wijkgemeente Open Hof te Kampen 1 Welkom in Open Hof Orde voor de viering op zondag 15 september 2019 om 9.30 uur in Open Hof Startzondag: Een goed verhaal voorgangers: drs. Berthina van der Kamp ds. Kasper Jager orgel en piano: Diddy

Nadere informatie

De tien Geboden. Tien belangrijke regels. Aangepaste dienst Zondag 17 april 2016 Ds. Henk Bondt

De tien Geboden. Tien belangrijke regels. Aangepaste dienst Zondag 17 april 2016 Ds. Henk Bondt De tien Geboden Of Tien belangrijke regels Aangepaste dienst Zondag 17 april 2016 Ds. Henk Bondt Welkom Mededelingen Votum en groet Zingen: Gezang 119: 1 en 2 De kerk van alle tijden kent slechts één vaste

Nadere informatie

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1.

Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. Weekbrief Wijkgemeente 1 Hervormd Woudenberg zondag 11 november 2018 Drop Content Blocks Here Rondom de eredienst Graag heten we u én jou van harte welkom in de kerkdiensten van wijkgemeente 1. De kerkdiensten

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 30 september 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Bert Altena. Vries Ouderling: Erna Dros Diaken: Jan Menno

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 17 juni 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in de Dorpskerk. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: Kees Jan Antuma Diaken: Jan Menno

Nadere informatie

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help!

Zondag 16 februari 2014. Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Zondag 16 februari 2014 Protestantse Gemeente Biddinghuizen THEMA: Ho, stop, help! Voorganger: ds. Bram Bregman Organist: dhr. Klaas Keimpema Pianist en dirigent schoolkoor: dir. Adriaan Stuij Welkom -

Nadere informatie

Officiële naam Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel.

Officiële naam Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel. Officiële naam Hervormde Gemeente Ouderkerk aan den IJssel. Deze gemeente is een zelfstandig onderdeel als bedoeld in artikel 2 boek 2 Burgerlijk wetboek en bezit rechtspersoonlijkheid. Dit is ook vastgelegd

Nadere informatie

HET WOORD: SCHRIFT EN TAFEL

HET WOORD: SCHRIFT EN TAFEL Thema: Wachten Orde van dienst: - VOORBEREIDING Zondag 28 december 2014 Zuiderkerkgemeente Voorganger: ds. E. Wisselink Organist: mevr. Willy Misker Wit Wit is de kleur van de vreugde, wit is de kleur

Nadere informatie

Zondagsbrief Zondag 27 januari 2019 Kleur: Groen

Zondagsbrief Zondag 27 januari 2019 Kleur: Groen Zondagsbrief Zondag 27 januari 2019 Kleur: Groen Voorgangers: Ouderling van dienst: Organist: Koster: Video Wall: Crèche: dhr. Jan Willem Slager uit Goes Henk Siersema Akko de Feijter Leen Dieleman Nelly

Nadere informatie

Kerkbode van de Protestantse gemeente De Hoeksteen

Kerkbode van de Protestantse gemeente De Hoeksteen Afgiftekantoor: 8300 KNOKKE STATION - Erkenningsnummer: P913075 - Verantw. uitgever en afzendadres: ds. A. Eberson, Reigaarsvlietstraat 2, 8300 Knokke-Heist Kerkbode van de Protestantse gemeente De Hoeksteen

Nadere informatie

Zondag 10 juni 2018 Doopdienst van Lise Noëlle den Butter Kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Jan Quakkelaar.

Zondag 10 juni 2018 Doopdienst van Lise Noëlle den Butter Kinderdienst. Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Jan Quakkelaar. Zondag 10 juni 2018 Doopdienst van Lise Noëlle den Butter Kinderdienst Dominee: ds. Adri van der Wal Organist: Jan Quakkelaar Thema: Water INTOCHT Binnenkomst kerkenraad We zijn even stil en bereiden ons

Nadere informatie

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK

HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK zondagsbrief 30 juli 2017 HARTELIJK WELKOM IN DE PETRAKERK 6 e zondag van de zomer Kleur: Groen De kleur van de natuur in de zomer, van de hoop op de komende grote zomer. Voorganger: ds. Barbara Elenbaas

Nadere informatie

VOORBEREIDEN op ontmoeting

VOORBEREIDEN op ontmoeting VOORBEREIDEN op ontmoeting De klok luidt Muziek NADEREN tot de Eeuwige Intocht met lied Wees welkom allemaal Ontsteken van de kaarsen Stilte en welkom Aanvangsgebed met Bemoediging (C2G en gemeente) Votum

Nadere informatie

Beleidsplan Hervormde Gemeente. s Grevelduin- en Vrijhoeve-Capelle 2014-2018

Beleidsplan Hervormde Gemeente. s Grevelduin- en Vrijhoeve-Capelle 2014-2018 Beleidsplan Hervormde Gemeente s Grevelduin- en Vrijhoeve-Capelle 2014-2018 Preambule op basis van het Convenant Algemeen De Hervormde Gemeente van s Grevelduin- en Vrijhoeve-Capelle vormt een gemeenschap,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou!

Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Nieuwsbrief 17 Christus kwam ook voor jou! Intro Het club- en verenigingseizoen is alweer in volle gang. We kijken met dankbaarheid terug naar de opening van het winterwerk. Verderop in deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Afscheid en (her)bevestiging ambtsdragers.

Afscheid en (her)bevestiging ambtsdragers. Afscheid en (her)bevestiging ambtsdragers. Startzondag 16 september 2018 Voorganger: ds. Karolien Zwerver Organist: Klaas Bos Muzikanten: Jente Joosen en Astrid Hommes Om te beginnen Zingen: psalm 84 vers

Nadere informatie

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade.

Na afloop van elke zondagsdienst is er gelegenheid elkaar te ontmoeten met koffie/thee/limonade. Zondagsbrief voor zondag 4 februari 2018 Hartelijk welkom in deze dienst in het Borchkwartier. Medewerkenden aan deze dienst zijn: Voorganger: ds. Kaj van der Plas Ouderling: José Groenboom Diaken: Jan

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2&3 Bennekom. Zondag Reminiscere

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2&3 Bennekom. Zondag Reminiscere Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk 2&3 Bennekom Zondag 21 februari 2016 kleur: paars Zondag Reminiscere Dienst: Oude kerk om 10.30 uur Voorganger: mevr. Ds. M.A. de Hoog, Doorn Organist: dhr. Sjoerd Meijer

Nadere informatie

Beleidsplan. Hervormde gemeente Zutphen b.a. Irene

Beleidsplan. Hervormde gemeente Zutphen b.a. Irene Beleidsplan Hervormde gemeente Zutphen b.a. Irene 1. Inleiding De kerkorde van de Protestantse Kerk in Nederland schrijft in ordinantie 4, artikel 8 lid 5 voor dat de kerkenraad telkens voor een periode

Nadere informatie

Zaterdag 2 februari 2013 (57e jaargang, nr. 2)

Zaterdag 2 februari 2013 (57e jaargang, nr. 2) Contactblad van de Protestantse Gemeente te Nigtevecht www.kerknigtevecht.nl Zaterdag 2 februari 2013 (57e jaargang, nr. 2) Zondag 3 februari 10.00 uur Ds. H. Eschbach, Terschuur Collecten : Evangelisch

Nadere informatie

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w.

Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. Protestantse Gemeente Bilthoven i.w. zondag 8 juni 2014 Noorderkerk, 10.30 uur Pinksteren Voorgangers Ouderlingen Diaken Lector Zondagskind Leiding kinderkerk Organist Cantorij Koster Collecte ds Benedikte

Nadere informatie

Zondagmorgen 6 september

Zondagmorgen 6 september 12 e zondag van de zomer, kleur wit, viering HA Voorganger: Ds. J.E. Schelling Organist: Dhr. André de Jager Ouderling van dienst: Gerard de Haan Kosters: Dick en Marry de Jong Geluid studio: Alfred den

Nadere informatie

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang!

Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Matteüs 25:1-13 - Gezinsdienst: Wachten duurt lang! Liturgie Zingen: -Opwekking 654 Dank U voor deze nieuwe dag -Zoek eerst het Koninkrijk van God -Weet je waar het hemels koninkrijk op lijkt (Elly en

Nadere informatie

Zondagsbrief 7 januari 2018

Zondagsbrief 7 januari 2018 Zondagsbrief 7 januari 2018 Voorganger : ds. John Boogaard Ouderling : Jeroen Nagtegaal Kind vd zondag : Cas Collecten 1 e : Diaconie 2 e : Kerk Denkt u bij de uitgang aan de Zendingsbus? De opbrengst

Nadere informatie

AFSLUITENDE VAKANTIE BIJBEL WEEK DIENST

AFSLUITENDE VAKANTIE BIJBEL WEEK DIENST ZONDAG 21 AUGUSTUS 2016 09:30 (deuren open 09:00) AFSLUITENDE VAKANTIE BIJBEL WEEK DIENST VREDEHORST WEEKTEKST IK STA VOOR DE DEUR EN KLOP AAN. ALS IEMAND MIJN STEM HOORT EN DE DEUR OPENT, ZAL IK BINNENKOMEN

Nadere informatie

Maartenskerk Hillegom. liturgie voor de dienst van zondagmorgen 14 oktober doop van Nolan van Gijlswijk

Maartenskerk Hillegom. liturgie voor de dienst van zondagmorgen 14 oktober doop van Nolan van Gijlswijk Maartenskerk Hillegom liturgie voor de dienst van zondagmorgen 14 oktober 2018 doop van Nolan van Gijlswijk voorganger: ds. Wim J. Zaagsma - organist: Koos Damman pianist: Cees Diepeveen - saxofonist:

Nadere informatie

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk Oost Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording

Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk Oost Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Kerkbrief Hervormde gemeente Wijk Oost Bennekom Protestantse Gemeente Bennekom in wording Zondag 17 maart 2019 kleur: paars Dienst: Ichthuskerk om 9.30 uur Voorganger: mevr. Ds. A. Verbaan-van den Heuvel

Nadere informatie