Nieuwsbrief. Start 3 e lesperiode voorjaar Wijziging in de cursusadministratie voor de leercentra in Leeuwarden

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Start 3 e lesperiode voorjaar 2015. Wijziging in de cursusadministratie voor de leercentra in Leeuwarden"

Transcriptie

1 NR 6 JAN 2015 Nieuwsbrief Januari 2015 Start 3 e lesperiode voorjaar 2015 In dit nummer 1 Start 3 e lesperiode voorjaar Wijziging in de cursusadministratie voor de leercentra in Leeuwarden 1 LesOpMaat 2 Workshops 2 Activiteiten wijkgebouw Gerard Dou in Leeuwarden 2 Facebookpagina 2 Lidmaatschap SeniorWeb 3 Nadere informatie en aanmelden 4 Cursusaanbod 5 Workshops voorjaar Colofon Onze nieuwe lessen starten in de week van 15 februari a.s. Ook in deze periode hebben wij weer een uitgebreid aanbod aan cursussen en workshops. We hebben de cursus Android tablet voor gevorderden (4 lessen) aan ons programma toegevoegd. Op verzoek van de wijkverenigingen worden door ons cursussen verzorgd in de Remise en Gerard Dou in Leeuwarden. Het cursusaanbod per leercentrum vindt u op pagina 4 van deze Nieuwsbrief. U kunt zich nu reeds aanmelden. Hoe u dat doet kunt u lezen op pagina 3. Wijziging in de cursusadministratie voor de leercentra in Leeuwarden Na een groot aantal jaren zal de cursusadministratie voor de Leeuwarder leercentra met ingang van deze periode niet meer verzorgd door Mevrouw Sigrid Voeten, maar door een nieuwe vrijwilligster: Tanja Stieber. Zij is bereikbaar via telefoonnummer : Wij bedanken mevrouw Voeten voor haar jarenlange inzet en wensen Tanja veel succes bij de uitvoering van haar nieuwe werkzaamheden. (N.B. Voor Franeker blijft mevrouw Klijnsma deze werkzaamheden uitvoeren) LesOpMaat (Computerles bij u thuis) Ook in deze lesperiode bieden wij, in de regio s Franeker en Leeuwarden, de mogelijkheid aan om uw kennis thuis bij te spijkeren. Wilt u geen complete cursus in een leercentrum volgen of bent u daartoe niet in staat, maar wilt u wel specifieke computer-/tablet-kennis opdoen, dan is onze nieuwe dienst LesOpMaat misschien de oplossing. Computerles bij u thuis LesOpMaat Na vaststelling van uw leerbehoefte komt een ervaren docent, op een afgesproken tijd, voor een vooraf bepaald onderwerp, bij u thuis en neemt de stof met u door op uw apparatuur. U betaalt hiervoor een uurtarief. Kosten: Het tarief bedraagt 15,00 per uur, exclusief reiskosten. Het lestarief en de reiskosten á 0,25 per kilometer, dienen contant aan de docent te worden voldaan. Werkwijze LesOpMaat: U meldt zich bij de administratie met het verzoek om thuis les te krijgen over een bepaald onderwerp. Onze coördinator neemt contact met u op, bespreekt de mogelijkheden en selecteert een geschikte docent, die een afspraak maakt over de datum en het tijdstip van de les(sen) bij u thuis. In overleg dient u zelf te zorgen voor eventueel cursusmateriaal. N.B. Deze dienst is opgezet om les te geven en niet om uw problemen op te lossen. Als u lid bent van SeniorWeb is voor het oplossen van problemen PC-Hulp per Telefoon en eventueel PC Hulp aan Huis beschikbaar.

2 PAGINA 2 NIEUWSBRIEF NR 6 JAN 2015 Workshops Workshops zijn bedoeld om een onderwerp in korte tijd (meestal één middag) praktisch uit te diepen, zodat u daarna zelfstandig aan de slag kunt gaan. Een workshop is een uitgelezen mogelijkheid om in één middag een, voor u interessant onderwerp, nader uit te diepen. De geplande workshops voor de komende lesperiode staan vermeld op pagina 5. Helaas komt het voor dat aangekondigde workshops niet doorgaan wegens gebrek aan belangstelling. Als u zich met meerderen (vrienden, vriendinnen, kennissen, familie) aanmeldt wordt de kans dat een workshop doorgaat groter. Op verzoek van Rabobank Noordwest Friesland verzorgen wij in Franeker en Leeuwarden de workshops Internetbankieren. Aanmelden gaat via de Rabobank. Activiteiten wijkgebouw Gerard Dou in Leeuwarden De wijkvereniging Gerard Dou / Huizum West heeft ons gevraagd om in de komende lesperiode een aantal cursussen in hun wijkgebouw te verzorgen. De volgende cursussen worden, onder voorbehoud van voldoende deelname, aangeboden: Starten met Android tablet (gebaseerd op Samsung Galaxy tablet ): 5 lessen op maandagmiddag van uur. Start 16 februari Kosten 59,00 inclusief leerboek. Starten met ipad (Apple): 5 lessen op maandagmiddag van uur. Start 16 februari Kosten 59,50 inclusief leerboek Windows 7 basis (beginners): 8 lessen op dinsdagmiddag van uur. Start 17 februari Kosten 85,- inclusief leerboek Voor opgave en meer informatie over deze cursussen kunt u bellen met Raymond Pel telefoon , of en naar Facebookpagina Bent u gebruiker van Facebook, dan kunt u nieuws en andere ontwikkelingen volgen op onze Facebookpagina: Seniorwebnoordwestfriesland, Zoek ons op en Vind ons leuk en voeg ons toe als vriend en volg ons. Zodra we iets nieuws op de pagina toevoegen bent u meteen op de hoogte. Lidmaatschap SeniorWeb Het is voor het volgen van onze cursussen en workshops niet noodzakelijk dat u lid bent/wordt van SeniorWeb. Als lid heeft u wel een aantal voordelen: U kunt gebruik maken van de landelijk georganiseerde telefonische PC hulpdienst. Men zal daar eventueel met hulp op afstand proberen uw probleem op te lossen. Indien nodig komt iemand van PC hulp tegen een geringe vergoeding bij u thuis. U krijgt het kwartaalblad de Enter met waardevolle tips thuisgestuurd. U krijgt mogelijkheden om online cursussen te volgen, een groot aantal duidelijke artikelen te raadplegen en uw vragen in een forum te stellen. Landelijk heeft SeniorWeb op dit moment meer dan leden. De missie van SeniorWeb is Participatie én zelfontplooiing van alle senioren in de digitale samenleving. Nadere informatie kunt u vinden op de website

3 NIEUWSBRIEF NR 6 JAN 2015 PAGINA 3 Nadere informatie SeniorWeb Noordwest Friesland is een zelfstandige stichting met drie leercentra in Leeuwarden (2) en Franeker. Alle leercentra beschikken over de modernste computers. Iedere cursist beschikt, tijdens de lessen, over een eigen computer. De leerkrachten zijn ook senioren, dus leeftijdgenoten. Ze worden zorgvuldig geselecteerd op kennis en ervaring in lesgeven. Zij beschikken over de beste hulpmiddelen als beamers en whiteboards. De cursussen bestaan uit 8 lessen van elk anderhalf uur. Wanneer u weinig of geen ervaring hebt met de computer, raden wij aan om met een beginnerscursus te beginnen. Aansluitend kunt u nog allerlei andere cursussen volgen. De meeste lessen worden in de ochtenduren gegeven. Halverwege de les is er altijd (gratis) koffie! De prijs van een cursus van 8 lessen bedraagt 65,- exclusief boek. We werken met de gebruiksvriendelijke, voor senioren geschreven, boeken van Visual Steps en SeniorWeb. De workshops, over verschillende onderwerpen, worden meestal op een middag gegeven. Voor deze workshops moeten de basishandelingen van Windows bij u bekend zijn. De prijs bedraagt 10,- per dagdeel. Cursussen en geplande workshops vinden alleen doorgang bij voldoende belangstelling. INLOOPMIDDAGEN In de leercentra Franeker, Leeuwarden en Camminghaburen wordt wekelijks een zgn. inloopmiddag gehouden. De inloopmiddagen zijn primair bedoeld voor cursisten die de stof willen oefenen. Er zijn ervaren vrijwilligers aanwezig om te assisteren bij het oefenen van de cursusstof en u te helpen met andere PC-vragen of -problemen. Zij zullen hun uiterste best doen om u te helpen. Of dit lukt is natuurlijk afhankelijk van de aanwezige capaciteit en het aanbod. U kunt indien gewenst uw eigen laptop/tablet meenemen. De inloopmiddagen zijn gratis voor cursisten en leden van SeniorWeb. Anderen betalen 2,-. Inloopmiddag Leercentrum LEEUWARDEN: dinsdag van uur. Inloopmiddag Leercentrum FRANEKER: donderdag van uur. Inloopmiddag Leercentrum CAMMINGHABUREN: donderdag van uur. Nadere informatie en aanmelden Voor Franeker: mevrouw K. Klijnsma, telefoon: (na uur) Voor Leeuwarden en Camminghaburen: Cursusadministratie: mevrouw T. Stieber, telefoon: Postadres: Dennenstraat CK Leeuwarden Via onze websites: naar: of kom langs op een inloopmiddag.

4 PAGINA 4 NIEUWSBRIEF NR 6 JAN 2015 Cursusaanbod Leeuwarden Openbare Bibliotheek Beursgebouw Wirdumerdijk CE Leeuwarden Windows 7 deel 2 (gevorderden) Windows 8.1 deel 2 (gevorderden) Overgaan naar Windows 8.1 (4 lessen). (Bestemd voor ervaren XP-, Vista- of Windows 7 gebruikers die (willen) overgaan op Windows 8.1) Starten met Android tablet (gebaseerd op Samsung Galaxy tablet ) (5 lessen) Excel 2010/2013 spreadsheets Fotobewerking met Photostudio Website bouwen met FrontPage De cursusdagen zijn van dinsdag t/m donderdag met lestijden van uur of van uur. Cursusaanbod Franeker Wooncentrum Theresia Zuiderkade MK Franeker Windows 7 deel 2 (gevorderden) Windows 8.1 deel 2 (gevorderden) Overgaan naar Windows 8.1 (4 lessen). (Bestemd voor ervaren XP-, Vista- of Windows 7 gebruikers die (willen) overgaan op Windows 8.1) Starten met Android tablet (gebaseerd op Samsung Galaxy tablet ) (5 lessen) Excel 2010/2013 spreadsheets Fotobewerking met Photostudio Website bouwen met FrontPage De cursusdagen zijn van maandag t/m vrijdag met lestijden van uur of van uur. Eventueel is het mogelijk om op maandagavond een cursus te volgen van uur. Cursusaanbod Camminghaburen MFC Camminghastins Lieuwenburg CK Leeuwarden Overgaan naar Windows 8 (4 lessen). (Bestemd voor ervaren XP-, Vista- of Windows 7 gebruikers die (willen) overgaan op Windows 8.1) Starten met Android tablet (gebaseerd op Samsung Galaxy tablet )(5 lessen) De cursusdagen zijn dinsdag of donderdag. De lestijden zijn van uur of van uur.

5 NIEUWSBRIEF NR 6 JAN 2015 PAGINA 5 Workshops 3 e periode in Leeuwarden Bibliotheek (Beursgebouw) do L 5-feb Mappen en bestanden do L 19-feb Brieven en etiketten Word 2010 wo L 25-feb Kennismaken met Excel 2010 do L 26-feb RABO Internetbankieren wo L 4-mrt Kopen en verkopen via Marktplaats wo L 18-mrt Camera naar computer do L 19-mrt Fotoalbum maken (HEMA) (2 mid.) do L 26-mrt Fotoalbum maken (HEMA) (2 mid.) wo L 1-apr RABO Internetbankieren do L 2-apr Beveiliging van de computer wo L 15-apr Facebook do L 16-apr RABO Internetbankieren wo L 22-apr Kennismaken met PowerPoint 2010 do L 23-apr Mappen en bestanden Workshops 3 e periode Franeker in Wooncentrum Theresia di F 3-feb RABO Internetbankieren wo F 4-feb Mappen en bestanden di F 17-feb ,00 Kopen en verkopen via Marktplaats wo F 18-feb Fotoalbum maken (HEMA) (2 mid.) wo F 25-feb Fotoalbum maken (HEMA) (2 mid.) di F 3-mrt Brieven en etiketten Word 2010 wo F 4-mrt Camera naar computer wo F 11-mrt Facebook (voor Vrouwen van Nu) di F 17-mrt Facebook wo F 18-mrt Kennismaken met Excel 2010 di F 24-mrt Kennismaken met PowerPoint 2010 wo F 25-mrt Beveiliging van de computer wo F 25-mrt RABO Internetbankieren di F 31-mrt Mappen en bestanden Workshops 3 e periode Camminghaburen in MFC Camminghastins di C 3-feb Mappen en bestanden di C 17-mrt RABO Internetbankieren di C 14-apr Mappen en bestanden di C 21-apr Fotoboek maken (CeWe) Colofon Deze nieuwsbrief is bestemd voor docenten en medewerkers van SeniorWeb Noordwest Friesland, oud-cursisten en andere belangstellenden. Als u de Nieuwsbrief elektronisch wilt ontvangen kunt u een mailtje sturen naar U kunt zich daar ook afmelden. De nieuwsbrief zal 3 keer per jaar verschijnen, steeds voor het begin van een nieuwe cursusperiode. Eventuele opmerkingen en tips kunt u per sturen naar SeniorWeb Noordwest Friesland is een zelfstandige stichting met drie leercentra: Leeuwarden, Franeker en Leeuwarden Camminghaburen. NIEUWSBRIEF NUMMER 6 JAN 2015 Samenstelling en lay-out: B.H. Faber

Computercursussen en workshops. programma najaar 2014

Computercursussen en workshops. programma najaar 2014 Computercursussen en workshops programma najaar 2014 Inhoudsopgave Cursussen en workshops... 3 Computer en internet Computer, internet en e-mail voor absolute beginners...4 Vervolgcursus Computer, internet

Nadere informatie

Computercursussen en workshops. programma najaar 2013

Computercursussen en workshops. programma najaar 2013 Computercursussen en workshops programma najaar 2013 Inhoudsopgave Cursussen en workshops... 3 Computer en internet Computer, internet en e-mail voor absolute beginners...4 Vervolgcursus Computer, internet

Nadere informatie

Inleiding en Inhoudsopgave

Inleiding en Inhoudsopgave september 2015 Inleiding en Inhoudsopgave Inleiding SeniorCompAS is een in 1997 opgerichte stichting, die senioren vertrouwd wil maken met de computer. Steeds meer dringt de digitale wereld zich aan ons

Nadere informatie

SeniorWeb in de bibliotheek. CURSUSPROGRAMMA jan 2014

SeniorWeb in de bibliotheek. CURSUSPROGRAMMA jan 2014 SeniorWeb in de bibliotheek CURSUSPROGRAMMA jan 2014 De Lesingang: Theo van Goghhof, Nuenen 1 VRIJWILLIGERSORGANISATIE Stichting SeniorWeb Nuenen c.a. Computeronderwijs voor senioren door senioren Bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2006

Nieuwsbrief december 2006 Nieuwsbrief december 2006 1e jaargang nr. 3 Inhoud overzicht: Toelichting 3e nieuwsbrief Cursusnieuws Workshopnieuws Een Workshop belicht SeniorWeb Nederland Docentennieuws Computertips Sinterklaas? Volgende

Nadere informatie

Bijlage Financiele Administratie en Loonadministratie

Bijlage Financiele Administratie en Loonadministratie Bijlage Financiele Administratie en Loonadministratie BKB + BKC dagopleiding 10 weken 2 BKB + BKC avondopleiding 18 weken 2 Basiskennis Boekhouden (BKB) dagopleiding 5 weken 3 Basiskennis Boekhouden (BKB)

Nadere informatie

Programma Computer Cursussen

Programma Computer Cursussen Programma Computer Cursussen van februari t/m juni 2015 versie 1 Voorwoord De Stichting Ontmoetingsruimte voor en door Ouderen in de Plantage-Weesperbuurt, kortweg SOOP, presenteert hier het programma

Nadere informatie

GRAAN VOOR VISCH. 1e HELFT 2014 12-18 0-12 18+ JAAR JAAR JAAR

GRAAN VOOR VISCH. 1e HELFT 2014 12-18 0-12 18+ JAAR JAAR JAAR GRAAN VOOR VISCH 1e HELFT 2014 0-12 JAAR 12-18 JAAR JAAR 1 Beste wijkbewoners, In deze folder vindt u een overzicht van de activiteiten georganiseerd door verschillende aanbieders in de wijk. De activiteiten

Nadere informatie

Cursussen & Overige activiteiten

Cursussen & Overige activiteiten Cursussen & Overige activiteiten 2008 2009 Twello Stichting Samenwerkende Peuterspeelzalen Voorst Pagina 2 Inhoud Excelsior pagina 6 Stichting Samenwerkende Peuterspeelzalen Gemeente Voorst pagina 8 Gemeentelijk

Nadere informatie

Voorwoord Voorzitter. Dick Post.

Voorwoord Voorzitter. Dick Post. Voorwoord Voorzitter Deze vereniging behelst 3 wijken namelijk Flevowijk Cellesbroek en Middenwetering, wijken met een grote verscheidenheid van bewoners en gebieden. Denk aan het aantal scholen, kerken,

Nadere informatie

februari 2012 nr.1 februari 2012 1 Jaarvergadering Energiecollectief De OV-chipkaart Uw aandacht waard! Gezocht: secretaris V/M In het Alzheimer café

februari 2012 nr.1 februari 2012 1 Jaarvergadering Energiecollectief De OV-chipkaart Uw aandacht waard! Gezocht: secretaris V/M In het Alzheimer café februari 2012 nr.1 Jaarvergadering De OV-chipkaart Gezocht: secretaris V/M Agenda Activiteiten in: De Kortfoort De kleine zaal Overige activiteiten Activiteiten lange termijn Personalia Activiteiten Computercursus

Nadere informatie

Westerwolds Seniorenblad

Westerwolds Seniorenblad Westerwolds Seniorenblad Jaargang 15, nr. 3 september 2011 Redactie Westerwolds Seniorenblad Tel. 0599 582460 E-mail: seniorenblad@rzijn.nu U kunt het Westerwolds Seniorenblad ook ontvangen per mail of

Nadere informatie

Cursusaanbod najaar 2012. Cursussen voor mensen die moeilijker leren en mensen met een verstandelijke beperking

Cursusaanbod najaar 2012. Cursussen voor mensen die moeilijker leren en mensen met een verstandelijke beperking Cursusaanbod najaar 2012 Cursussen voor mensen die moeilijker leren en mensen met een verstandelijke beperking Editie najaar 2012 Inhoudsopgave Welkom Blz. Wat is het Educatie Netwerk? 2 Hoe ziet een cursus

Nadere informatie

maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 uur

maandag t/m vrijdag van 8.00-18.00 uur vragen over hulp bij het huishouden? VIA Houten, Vraagbaak voor Informatie en Advies Hollandsspoor 1 (in Loericker Stee), Houten Geopend: maandag t/m vrijdag van 9.00-12.00 uur Telefonisch bereikbaar:

Nadere informatie

Brochure. Cursus ondernemingsraad en achterbancommunicatie

Brochure. Cursus ondernemingsraad en achterbancommunicatie Brochure Cursus ondernemingsraad en achterbancommunicatie OR en contact met de achterban OR Academy Inhoudsopgave Over OR Academy 3 Cursus ondernemingsraad en achterbancommunicatie 4 Algemene informatie

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Aanbod activiteiten en dienstverlening Stichting Welzijn Castricum december 2013 - januari 2014

Inhoudsopgave. Aanbod activiteiten en dienstverlening Stichting Welzijn Castricum december 2013 - januari 2014 Aanbod activiteiten en dienstverlening Stichting Welzijn Castricum december 2013 - januari 2014 Inhoudsopgave Ontmoetingsactiviteiten De Ochtenden Eten en Ontmoeten Ontmoetingsbijeenkomst slechthorenden

Nadere informatie

CURSUSAANBOD 2014-2015

CURSUSAANBOD 2014-2015 CURSUSAANBOD 2014-2015 0 Het Activiteitencentrum, een plek waar mensen samen komen. Gevestigd in de oude huishoudschool, is het Activiteitencentrum een plek waar van alles gebeurt. Er worden o.a. cursussen

Nadere informatie

Wilt u zo lang mogelijk actief, gezond en veilig thuis kunnen blijven wonen onder eigen regie en in de buurt?

Wilt u zo lang mogelijk actief, gezond en veilig thuis kunnen blijven wonen onder eigen regie en in de buurt? al m 230 eer dan ging leden en u Wilt u zo lang mogelijk actief, en thuis kunnen blijven wonen onder eigen regie en in de buurt? voor! Kom dan deel uitmaken van StadsdorpZuid voor en door bewoners van

Nadere informatie

Leer om te gaan met het pgb Kom op cursus bij Per Saldo

Leer om te gaan met het pgb Kom op cursus bij Per Saldo Leer om te gaan met het pgb Kom op cursus bij Per Saldo De cursussen van Per Saldo zijn afgestemd op vragen van zowel budgethouders als professionele zorgverleners. U wilt: als beginnend pgb er snel de

Nadere informatie

School en computers. Paulusse BedrijfsOpleidingen

School en computers. Paulusse BedrijfsOpleidingen School en computers School en computers Computers zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Kinderen van nu spelen vaak al computerspelletjes voor ze naar groep 1 gaan. Op school nemen computers een

Nadere informatie

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan

Brochure. Training HR en timemanagement. In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Brochure Training HR en timemanagement In 1 dag slimmer met je tijd om leren gaan Inhoudsopgave Over HRM Academy 3 Training HR en timemanagement 4 Algemene informatie over de training 6 Maatwerk 7 Contact

Nadere informatie

Langdurige zorg in een zorginstelling

Langdurige zorg in een zorginstelling Langdurige zorg in een zorginstelling Inhoud Hoe kiest u uw zorgaanbieder 3 Zorgleveringsovereenkomst en zorgplan 4 Uw rechten 5 Wachtlijst en wachtstatus 6 Betaling van de zorg 7 Verhuizen 8 Hebt u advies

Nadere informatie

veel gestelde vragen Het Talenhuis

veel gestelde vragen Het Talenhuis Het Talenhuis Heeft u nog een vraag over studeren bij Het Talenhuis? Op deze pagina vindt u de antwoorden op de. Staat uw vraag er niet tussen, stel hem dan via het contactformulier. Overzicht : Het Talenhuis

Nadere informatie

Met spoed opgenomen hoe nu verder?

Met spoed opgenomen hoe nu verder? Met spoed opgenomen hoe nu verder? Albert Schweitzer ziekenhuis januari 2015 pavo 1169 Inleiding U bent met spoed in het ziekenhuis opgenomen. Daardoor heeft u zich niet kunnen voorbereiden. Er komen ineens

Nadere informatie

Een WW-uitkering, en nu?

Een WW-uitkering, en nu? uwv.nl werk.nl Een WW-uitkering, en nu? Wat u moet weten als u een WW-uitkering krijgt Meer informatie? Deze brochure geeft algemene informatie. Heeft u na het lezen nog vragen? Kijk dan op uwv.nl/werkloos.

Nadere informatie

HEEMSKERK CURSUSBROCHURE

HEEMSKERK CURSUSBROCHURE HEEMSKERK CURSUSBROCHURE 2015 2016 (versie 2, 15 juni 2015) Inhoud Voorwoord.... 3 Basiskennis Boekhouden (BKB ) / Elementair Boekhouden... 4 Basiskennis Calculatie (BKC )... 6 Praktijkdiploma Boekhouden

Nadere informatie

Inschrijvingsbrochure computerlessen voorjaar 2015

Inschrijvingsbrochure computerlessen voorjaar 2015 GEMEENTEIJE ADVIESRAAD VOOR SENIOREN Secretariaat senior@ : Astridplein 17, 9150 Bazel 03 740 04 08 secretariaat.senior@gmail.com 0478 602 494 Website : www.senica.be Voorzitter : evien Foubert 03 744

Nadere informatie

Voorwoord. Inhoudsopgave. Werk Online trainingen over solliciteren en social media 2 Hoe stelt u een goed cv op? 2

Voorwoord. Inhoudsopgave. Werk Online trainingen over solliciteren en social media 2 Hoe stelt u een goed cv op? 2 Oktober 2014 Voorwoord Solliciteren is een baan. Deze stelling horen we binnen de gemeente regelmatig terug van klanten en daar kunnen we ons zeker bij aansluiten. Effectief solliciteren kost tijd en vergt

Nadere informatie

Klein en Groot Genieten

Klein en Groot Genieten Klein en Groot Genieten Je moet nog een keuze maken of je hebt zojuist voor het GeboorteHotel Maasstad gekozen. Goede keuze! Want in het GeboorteHotel kun je in alle rust bevallen en daarna lekker bijkomen

Nadere informatie

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk!

1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips. Haal direct meer uit je netwerk! 1 3 N u t t i g e LinkedIn Tips Haal direct meer uit je netwerk! Inleiding Allereerst wil ik u bedanken voor het downloaden van dit e-book. Na weken van voorbereiding kunnen we dan nu eindelijk dit e-book

Nadere informatie