Industrial Pump Group Nederland B.V.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Industrial Pump Group Nederland B.V."

Transcriptie

1 Industrial Pump Group Nederland B.V.

2 Industrial Pump Group Nederland B.V. Uw merkonafhankelijke partner voor: Inspectie Service Onderhoud Verkoop Reparatie Installatie Trouble-shooting Training Meer dan 30 jaar ervaring in het leveren, repareren, modificeren en installeren van alle merken soorten en maten van pompen

3 Over ons IPG Nederland BV Het idee ontstond op de kop van de haven van IJmuiden, uitkijkend over het Noordzeekanaal. Honderden bedrijven, duizenden pompen, een enorme markt. Directeur/eigenaar Frank Korf van de Industrial Pump Group Nederland BV uit Velsen-Noord en zijn broer Robert de Brouwer wisten het. Niet meer de hele wereld over om pompen te verkopen en te repareren, maar een landelijke en vooral regionale focus. Het van origine familiebedrijf is met haar expertise van grote toegevoegde waarden voor iedereen die met pompen werkt, van museum tot offshore en alles wat daar tussen zit. Verkoop IPG is merkonafhankelijk en opereert op de Nederlandse markt echter door de verregaande samenwerking met haar leveranciers kan zij ook wereldwijd leveren. Ons verkoopteam bestaat uit een binnen- en buitendienst die u kan begeleiden bij het maken van een pompselectie, levering en montage van het geleverde product. Service en reparatie De service van IPG Nederland reikt verder dan het verkooptraject: ook na de verkoop bieden wij ondersteuning aan. Onze gekwalificeerde monteurs zijn 24/7 beschikbaar en kunnen worden ingezet voor projecten in binnen en buitenland. Wij beschikken over twee volledig ingerichte werkplaatsen voorzien van technisch hoogwaardige gereedschappen. Dit staat garant voor een snelle en efficiënte service of reparatie afhandeling. Ook klantspecifieke modificaties aan de pomp of een onderdeel kan in onze werkplaats worden uitgevoerd. De geschiedenis van de Industrial Pump Group Nederland gaat terug tot 1962, toen de grootvader van Korf een machinefabriek begon in IJmuiden. Die fabriek was gespecialiseerd in de reparatie van draglines. Toen in de jaren tachtig van de vorige eeuw de draglines plaatsmaakten voor hydraulische kranen, moest er een nieuwe markt worden gevonden. Dat werden pompen. Korf: Mijn vader, die toen het bedrijf leidde, kwam een leverancier van pompen tegen die hem vroeg onderdelen te vervaardigen. Dat was een heel andere markt, een behoorlijke omschakeling. Je begint met eenvoudige reparaties en uiteindelijk bouw je zelf pompen en hou je voorraad voor de pompfabrikanten. Klinkt simpel, maar het was een heel proces.

4 Waternorm pompen voor diverse toepassingen WATERNORM POMPEN Wij bieden een compleet assortiment aan van standaard pompen, verticale en horizontale meertrapspompen en splitcasepompen. Allen gefabriceerd met de modernste technieken en met een brede materiaalkeuze: gietijzer, roestvaststaal, duplex of bronzen uitvoeringen leverbaar. UTILITEITSBOUW Drukverhogingsets zijn ontwikkeld om schoon water vanuit het waterleidingsysteem vanuit kantoren, gemeenschappelijke instellingen, woningen en bedrijven te pompen en druk ervan te verhogen. Een drukverhogingsgroep bestaat uit parallel geschakelde pompen welke gemonteerd wordt aan de aanzuig en persleiding. AGRICULTUUR - BEREGENING De waternorm pompen voor diepe en ondiepe bronnen behouden ook bij grote hoeveelheden zand hun integriteit en efficiëntie. Er is ook een serie zelfaanzuigende jet pompen leverbaar, die ontwikkeld zijn om zelfs bij lage temperaturen goed te functioneren. EENTRAPS POMPEN Groot assortiment kortgekoppelde blokpompen voor huishoudelijk en (licht-) industrieel gebruik. Leverbaar in diverse materiaal - samenstellingen en met diverse dichtingsvarianten, IE2 of IE3 motoren conform EC 640/2009 in mono of driefase uitvoering.

5 Afvalwater DOMPELPOMPEN De uitvoering van onze dompelpompen en waaiers varieert van volledig gesloten waaiers, half open waaiers en volledig open waaiers tot vortex waaiers en één of meerkanaal waaiers. Leverbaar in gietijzer, roestvaststaal of Duplex. Tevens zijn slijtvaste uitvoeringen of pompen voor explosiegevaarlijke omgeving (ATEX zone 2) leverbaar. DROOG OPGESTELD Dompelpompen voorzien met koelmantel of droogopgestelde pompen in horizontale of verticale opstelling met EC normmotor. Verkrijgbaar in gietijzer, duplex of slijtvaste uitvoering. Keuze uit wervelwaaier of kanaalwaaier. Tevens in slijtvaste uitvoering leverbaar VERSNIJDEND Voor het verpompen van huishoudelijk, gemeentelijk en industrieel afvalwater en fecaliën, ook met grove en vezelachtige bestanddelen. Het voor de waaier ingebouwde snijwerk verkleint alle snijbare vaste bestanddelen, zodat het medium door de leidingen vanaf DN 40 kan worden gepompt.. DRAINAGE & SLUDGE De drainage pomp wordt veelal toegepast in de grond-, weg- en waterbouw, bronbemalers en materieeldiensten. De uitvoering varieert van kunststof tot roestvaststaal. Voor het verpompen van zand en slib houdend water zijn slijtbestendige uitvoeringen beschikbaar.

6 Industriële pompen WORMPOMPEN Excentrische wormpompen zijn positieve verdringerpompen ontworpen voor vloeistoffen als abrasieve slurries, viskeuze producten, oliën en emulsies. Deze pompen worden gebruikt in de chemische-, cosmetische-, farmaceutische- en voedingsindustrie. De CIP en SIP pompen voldoen aan de strengste eisen voor sterilisatie, reiniging en hygiëne. Hiermee wordt tegelijkertijd voldaan aan de 3-A sanitaire normen en richtlijnen van de EHEDG. Ook conform ATEX leverbaar. PLUNJERPOMPEN Het unieke pompmechanisme, ontworpen door Jüri Keikov, bestaat uit twee halve pompkamers en een roterend plunjer systeem. Het plunjersysteem bestaat uit een centrale rotor en twee plunjers en gezamenlijk vormen zij vier kamers. Het volume verschil, hoger aan de intrede zijde lager aan de uittrede zijde zorgt voor het verpompen van de vloeistof. KUNSTSTOFPOMPEN & TANKS 0 IPG is de exclusieve verdeler voor Tecnium Casals Cardona Ind. SA producten in Nederland. Tecnium is gespecialiseerd in het produceren van kunststof pompen, tanks en ventilatoren voor chemische vloeistoffen en gassen.

7 Bronpompen BRONPOMPEN Bronpompen worden toegepast voor het op - pompen van grondwater voor diverse doeleinden.. Leverbaar met water of olie gevulde motoren. Hoge efficiency, hoge bestendigheid tegen zand en andere abrasieve materialen. Onze pompen zijn uitvoerig getest en hebben hun betrouwbaarheid wereldwijd bewezen in talloze applicaties. ZEEWATER LIFTPOMPEN Voor off shore applicaties heeft IPG een zeer uitgebreide range van onderwaterpompen met diameters van 4 tot 14, leverbaar in gegoten materialen roestvaststaal AISI 316, Duplex of zinkvrij marine brons. Technisch specifieke wensen kunnen bij ons in de werkplaats worden uitgevoerd. DEEPWELL BRONPOMPEN PumpTek is een innovatieve en dynamische pompproducent welke uitgebreide oplossingen biedt voor de wereldwijde olieproductie en water industrie. De focus ligt op elektrisch aangedreven onderwater en oppervlaktepompen en motoren, frequentieregeling en monitoring apparatuur en complete systeem oplossingen. De onderwater pompen zijn centrifugale meertrapspompen standaard in slijtvaste uitvoering. Elk waaierhuis bevat een waaier en een diffuser.

8 Water behandeling MIXERS & VOORTSTUWERS In het biologische proces van een afvalwaterzuivering spelen mixers een belangrijke rol. De juiste opstelling van een onderwater mixer voorkomt dat er een te lage of te hoge voortstuwing optreedt. De nominale snelheid voor een actief slibmengsel bedraagt ongeveer 0,3 m/s. Bij te lage snelheden neemt het zuurstofrendement af. Voortstuwers Spelen een belangrijke rol in het biologische proces van een afvalwaterzuivering en zorgen voor geleidelijke vermenging van grote volumes met een minimaal energieverbruik. De juiste opstelling van een voortstuwer voorkomt een te lage of te hoge voortstuwing. De nominale snelheid voor een actief slibmengsel bedraagt ongeveer 0,3 m/s. Bij te lage snelheden neemt het zuurstofrendement af. SERVICE & REPARATIE Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor service en reparatie van mixers en voortstuwers. Omdat we merkonafhankelijk werken, hebben we samenwerkingsovereenkomsten met verschillende pompfabrikanten. De gunstige ligging van onze vestiging draagt bovendien bij aan een snelle service.

9 API Normpompen CANNED MOTOR POMPEN - Groep gebouwd volgens API 685 op aanvraag - Hydraulisch gedeelte volgens toepassing: API 610, ISO 2858 of ANSI - Uitwisselbaarheid: dezelfde motor kan op verschillende hydraulische delen gemonteerd worden zonder aanpassingen - Automatische ontluchting bij opvullen pomp - Pomp kan volledig worden leeggemaakt voordat hij gedemonteerd wordt - Snelle circulatie van de vloeistof in de motor om de opwarming tot een minimum te beperken - Opvangen van de druk onafhankelijk van de slijtage (brevet) - Vloeistofdetectie en temperatuur sonde als optie PROCES POMPEN - Constructie volgens API 610 laatste uitgave, asafdichting volgens API Pomphuis op ashoogte ondersteund - Pomp in procesbouwwijze - Flenzen volgens de specificaties van de klant - As gelagerd in 3 oliegesmeerde lagers met oliestand regeling - Gesloten waaier met slijtringen - Maximale uitwisselbaarheid van de verschillende onderdelen van de reeks - Uitstekend rendement - Uiterst lage vereiste NPSH - Inbouwmogelijkheid van een inducer bij een zeer lage beschikbare NPSH

10 Brandblus pompunits BRANDPLUS POMPUNITS Brandblus units met toebehoren ontworpen, gebouwd en getest conform nationale en internationale richtlijnen. Complete turn key pompstations naar klant specifieke eisen. Ook pomp technische oplossingen voor: - Drinkwater voorziening: - Koelwater - Blusinstallaties conform NFPA 20, LPC, VdS - Beregeningsinstallaties - Afvalwater (transport pompen) Bij de selectie van de pomp houden we rekening met de gewenste specificaties, keuze voor aandrijving, de watertoeloop, opvoerhoogte en capaciteit. Leidingparameters, appendages en afstand tot lozingspunt alsmede het te verpompen medium worden in onze overweging voor de juiste pompkeuze meegenomen. DRIJVENDE POMPUNITS Draagbare drijvende fire fighting pompserie welke uitblinkt door zijn eenvoud en hoge kwaliteit. Alle door ontwikkelde producten zijn vervaardigd uit duurzaam en recyclebaar kunststof. Carrosserie en wageninrichting Kunstof carrosserieën, wagen inrichtingen, en speciale aanhangwagens voor de fire fighting markt. Het ontwerp van zowel de carrosserie, wageninrichting of speciale aanhangwagen wordt in nauwe samenwerking met de klant tot stand gebracht. Dit resulteert in een 3D ontwerp van het te verwachten eindproduct.

11 1 Pomp onderdelen ONDERDELEN Naast pompen levert IPG ook onderdelen voor pompen en mixers. Bij het vervangen van onderdelen voor uw pomp of mixer is het typeen serienummer van het betreffende pomponderdeel belangrijk. Op het type plaatje staan alle relevante gegevens vermeld. U kunt deze telefonisch via (0251) aan ons doorgeven. Net zo gemakkelijk is het om een foto van het type plaatje te maken en het via de pc of uw mobiele telefoon te versturen naar info@industrialpumps.nl. ELEKTROMOTOREN IPG levert een complete range in Europa geproduceerde IEC genormaliseerde elektro motoren conform IEC in 50 Hz en 60 Hz. Het programma loopt op tot een vermogen van 55 kw en is leverbaar in efficiency klasse IE2 en IE3. Tevens kunnen motoren tot en met een vermogen van 15 kw worden voorzien van een aan de motor gemonteerde frequentie omvormer. Optioneel kan de motor worden geleverd met een anti condens verwarming, thermische beveiliging en PTC s in wikkeling en lagers. Op verzoek kunnen ook speciale spanningen gefabriceerd worden.

12 Industrial Pump Group Nederland BV Staalstraat JP Velsen Noord Nederland Tel: +31 (0) Web: De Industrial Pump Group Nederland B.V. is gespecialiseerd in reparatie, verkoop en distributie van alle soorten pompsets, accessoires en reserveonderdelen. Van chemiepompen, onderwaterpompen en afvalwaterpompen, tot brandblus- en vacuümpompen. Reparaties worden uitgevoerd in de werkplaats van IPG in Velsen-Noord. IPG levert, onderhoudt en repareert pompen die voldoen aan de DIN, ISO, ANSI en API-normen.

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop HET VERSCHIL Het TOYO programma omvat ruim 135 robuuste centrifugaalpompen voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. De pompen

Nadere informatie

dpvci verticale insteekpomp

dpvci verticale insteekpomp de dynamiek van water dpvci verticale insteekpomp 2 de kracht van innovatie Het efficiënt koelen, smeren en reinigen van gereedschappen en producten met het maximaal haalbare pomprendement en optimale

Nadere informatie

AFVALWATER FEKA GL 500-650 FEKA GL 750-1000 - 1200 VOOR VERPOMPEN VAN AFVALWATER VOOR VERPOMPEN VAN AFVALWATER DOMPELPOMPEN DOMPELPOMPEN

AFVALWATER FEKA GL 500-650 FEKA GL 750-1000 - 1200 VOOR VERPOMPEN VAN AFVALWATER VOOR VERPOMPEN VAN AFVALWATER DOMPELPOMPEN DOMPELPOMPEN FEKA GL 500-650 VOOR VERPOMPEN VAN AFVALWATER Dompelpomp met half open Vortex waaier geschikt voor het verpompen van vervuild afvalwater met vrije doorgang voor vaste bestanddelen tot een max.doorsnede

Nadere informatie

Slijtvaste onderwater pompen

Slijtvaste onderwater pompen Slijtvaste onderwater pompen HET VERSCHIL Onze reeks omvat meer dan 100 verschillende modellen van centrifugaalpompen, voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. Meer

Nadere informatie

KC+ Serie INLEIDING KC+ SERIE

KC+ Serie INLEIDING KC+ SERIE KC+ Serie KC+ Serie INLEIDING Landustrie Sneek BV is al sinds 1913 actief in de behandeling en het transport van water. Op de Nederlandse markt is Landustrie toonaangevend voor wat betreft het ontwerpen,

Nadere informatie

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE Waar betrouwbare watervoorziening essentieel is. Temperatuurcontrole Elektronische gegevensverwerking Laserapparatuur Industriële koeling Verwarming en koeling in industriële

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw 2 kennis en ervaring centraal Waar water is, zijn pompen. Los of samengebouwd tot een nieuwe installatie, Duijvelaar Pompen levert een breed

Nadere informatie

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE Waar betrouwbare essentieel is. Temperatuurcontrole Elektronische gegevensverwerking Laserapparatuur Industriële koeling Verwarming en koeling in industriële processen Variabele

Nadere informatie

Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpomp. Centrifugaalpompen

Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpomp. Centrifugaalpompen Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpomp Centrifugaalpompen 191 Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpompen De Verdermag pompenreeks is een zeer complete serie magneetgedreven centrifugaalpompen. De

Nadere informatie

B08 DOMPEL- EN BRONPOMPEN. Tsurumi dompelpompen Serie: OMU, KTZ en BE

B08 DOMPEL- EN BRONPOMPEN. Tsurumi dompelpompen Serie: OMU, KTZ en BE B08 DOMPEL- EN BRONPOMPEN Tsurumi dompelpompen Serie: OMU, KTZ en BE Tsurumi dompelpompen voor industrieel afvalwater, rioolwater en voor de aannemerij. Pomptypen voor schoon en verontreinigd water Afvalwater

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek 2 compleet en duurzaam Duijvelaar Pompen biedt een breed assortiment aan schoon- en vuilwaterpompen en installaties. Producten die in

Nadere informatie

RVS 316 Elektrische Dubbele membraan pomp

RVS 316 Elektrische Dubbele membraan pomp RVS 316 Elektrische Dubbele membraan pomp Eten, drinken, farmaceutica, proces Afvalwater behandeling Chemie en petro chemie Poeder coaten Verf, hars en inktsoorten Mijnbouw en bouw industrie Olie & benzine

Nadere informatie

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding.

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding. bouwer van pompen Inleiding Al vele jaren hebben wij een luisterend oor voor onze klanten om vragen te beantwoorden, problemen te lokaliseren en oplossingen aan te bieden om tot een optimalisatie van het

Nadere informatie

Dompelpompen voor bronbemaling, afvalwater, scheepvaart en verhuur

Dompelpompen voor bronbemaling, afvalwater, scheepvaart en verhuur Dompelpompen voor bronbemaling, afvalwater, scheepvaart en verhuur Introductie AFEC pompen, een complete lijn dompelpompen brengt u the best return on investment. AFEC Pompen is een ISO gecertificeerde

Nadere informatie

Jabsco Lobben - en impellerpompen. Verdringerpompen

Jabsco Lobben - en impellerpompen. Verdringerpompen Jabsco Lobben - en impellerpompen Verdringerpompen 175 Jabsco Lobbenpompen De lobbenpomp is van oorsprong ontwikkeld als sanitaire verdringerpomp voor het verpompen van voedingsmiddelen. Door het hygiënische

Nadere informatie

Sero Zijkanaalpompen. Centrifugaalpompen

Sero Zijkanaalpompen. Centrifugaalpompen Sero Zijkanaalpompen Centrifugaalpompen 221 Sero Zijkanaalpompen De Sero zijkanaalpompen zijn door hun speciale constructie goed in staat om water met lucht te verpompen. Echter is dit pompprincipe tussen

Nadere informatie

de dynamiek van water vuil- en rioolwaterpompen

de dynamiek van water vuil- en rioolwaterpompen de dynamiek van water vuil- en rioolwaterpompen 2 breed inzetbaar De ene keer is het een complete gemeente die voor z n afvoer van afvalwater vertrouwt op Duijvelaar Pompen, de andere keer een woonboot.

Nadere informatie

n e p m o p n ro B AquaLuxe Nederland BV 2013 Alle bedragen zijn excl BTW drukfouten/prijswijzigingen voorbehouden

n e p m o p n ro B AquaLuxe Nederland BV 2013 Alle bedragen zijn excl BTW drukfouten/prijswijzigingen voorbehouden Bronpompen 4 Bronpompenset Plug and Play 4 Inch elektrische bronpompen De FB4 Series bronpompen zijn geschikt voor schoon bronwater van 4 bronnen (min. 110 mm) De buitengewone eenvoudige opbouw van de

Nadere informatie

GS SERIE BRONPOMPEN VOOR BRONNEN VAN 4"

GS SERIE BRONPOMPEN VOOR BRONNEN VAN 4 SERIE BRONPOMPEN VOOR BRONNEN VAN 4" TOEPASSINGEN Watertoevoer Beregening Drukverhoging. Brandbusinstallatie TECHNISCHE SPECIFICATIES Capaciteit tot 21 m3/h. Opvoerhoogten tot 340 m. Maximale diameter

Nadere informatie

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding.

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding. bouwer van pompen Inleiding Al vele jaren hebben wij een luisterend oor voor onze klanten om vragen te beantwoorden, problemen te lokaliseren en oplossingen aan te bieden om tot een optimalisatie van het

Nadere informatie

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken

www.veenhuis.com Mest bewerken NIEUW Mest bewerken Mest bewerken www.veenhuis.com NIEUW Mest bewerken MEST BEWERKEN Als specialist op het gebied van mesttransport en mestaanwending breidt Veenhuis Machines BV haar assortiment uit met een complete range

Nadere informatie

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding.

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding. bouwer van pompen Inleiding Al vele jaren hebben wij een luisterend oor voor onze klanten om vragen te beantwoorden, problemen te lokaliseren en oplossingen aan te bieden om tot een optimalisatie van het

Nadere informatie

Hygienische RVS 316 L Elektrische Dubbele membraan pomp

Hygienische RVS 316 L Elektrische Dubbele membraan pomp Hygienische RVS 316 L Elektrische Dubbele membraan pomp Inclusief plug en Play frequentie omvormer met schakelaar Eten, drinken, farmaceutica, proces Afvalwater behandeling Chemie en petro chemie Farmaceutische

Nadere informatie

de dynamiek van water vuil- en rioolwaterinstallaties

de dynamiek van water vuil- en rioolwaterinstallaties de dynamiek van water vuil- en rioolwaterinstallaties 2 compleet betrouwbaar Efficiënte afvoer van afvalwater is net zo belangrijk als de aanvoer van schoon drinkwater. Duijvelaar Pompen heeft al meer

Nadere informatie

Centrifugale elektrische pompen - type C

Centrifugale elektrische pompen - type C Centrifugale elektrische pompen - type C GEBRUIK EN TOEPASSINGEN - Waterbehandeling - Water voor menselijke consumptie - Water voor frisdrank - Osmose - Waterzuiveringsinstallatie - Micro-filtratie - Demineralisatie

Nadere informatie

POMPEN Adviesbureau de Koster v.o.f.

POMPEN Adviesbureau de Koster v.o.f. POMPEN Adviesbureau de Koster v.o.f. 2016 Pagina 1 2.6 Wormpomp Dit type verdringerpomp wordt wormpomp, monopomp of enkelwormpomp genoemd. Het hart van de pomp zijn de rotor en de stator. De metalen worm,

Nadere informatie

Vernieuwd en uitgebreid: De SVI serie verticale insteekpompen

Vernieuwd en uitgebreid: De SVI serie verticale insteekpompen Vernieuwd en uitgebreid: De SVI serie verticale insteekpompen De nieuwe SVI serie van ITT Lowara is de perfecte oplossing voor verschillende industriële toepassingen, van koel- en smeermiddelenapplicaties

Nadere informatie

Inline pompen inline pumps Cast iron EVOTRON

Inline pompen inline pumps Cast iron EVOTRON EVOTRON Elektronische pomp met energieverbruik volgens energieklasse A voor circulatie van water in centrale verwarming en airconditioning systemen. Voordelen: Dankzij de geavanceerde technologie van de

Nadere informatie

The source of every solution. Pompen en onderwatermotoren.

The source of every solution. Pompen en onderwatermotoren. The source of every solution Pompen en onderwatermotoren www.pleuger.nl Pompen en onderwatermotoren Topkwaliteit en uiterst betrouwbaar in veeleisende omstandigheden Pleuger Water Solutions is dé specialist

Nadere informatie

pompen met woelkop Ideaal voor het verpompen van zand, slib en bentoniet - voor professioneel gebruik

pompen met woelkop Ideaal voor het verpompen van zand, slib en bentoniet - voor professioneel gebruik pompen met woelkop Ideaal voor het verpompen van zand, slib en bentoniet - voor professioneel gebruik Krachtige werveling. De op de as gemonteerde woelkop vermengt het en zorgt er voor dat slib, zand en

Nadere informatie

MESTPOMPEN & -MIXERS. Landia verticale mengmestpompen. 64 Tel. (+31)(0) Fax. (+31)(0)

MESTPOMPEN & -MIXERS. Landia verticale mengmestpompen. 64 Tel. (+31)(0) Fax. (+31)(0) Landia verticale mengmestpompen Aandrijving middels tractoraftakas of elektromotor Vermogen van elektromotoren: 11,0-30,0kW, capaciteit to 450m 3 /uur Buisdiameters pomp naar keuze: 5 of 6 Geleidegroeven

Nadere informatie

PE & PTFE elektrische Dubbele membraan pomp

PE & PTFE elektrische Dubbele membraan pomp PE & PTFE elektrische Dubbele membraan pomp Eten, drinken, farmaceutica, proces Afvalwater behandeling Chemie en petro chemie Poeder coaten Verf, hars en inktsoorten Mijnbouw en bouw industrie Olie & benzine

Nadere informatie

Europese topkwaliteit WATER AS VALUE. jaar GARANTIE

Europese topkwaliteit WATER AS VALUE. jaar GARANTIE Europese topkwaliteit WATER AS VALUE jaar GARANTIE POMPEN VOOR DE TUIN Pompen voor de tuin zijn zelfaanzuigende pompen, voorzien van een praktisch handvat, een geïntegreerde aan/uit-schakelaar en een kabel

Nadere informatie

de dynamiek van water dpv verticale pompen Jansen Pompentechniek T: +31(0) E:

de dynamiek van water dpv verticale pompen Jansen Pompentechniek T: +31(0) E: de dynamiek van water dpv verticale pompen 2 de kracht van innovatie De kunst van watertransport is de juiste oplossing met maximale efficiency te vinden voor iedere situatie. Onze reeks verticale meertraps

Nadere informatie

BA200E Elektrisch aangedreven Multifunctionele vuilwaterpomp Max. 650 m 3 /uur, Max. 31 mwk

BA200E Elektrisch aangedreven Multifunctionele vuilwaterpomp Max. 650 m 3 /uur, Max. 31 mwk Pompspecificaties: Type... BA200E D328 Max. capaciteit... 650 m 3 /uur Max. druk... 31 mwk Aansluitdelen... Pers DN 150 (6ʺ) Aansluitdelen... Zuig DN 200 (8ʺ) Vuildoorlaat... 80 mm (3,15ʺ) Waaiertype...

Nadere informatie

Roestvaststalen centrifugaalpompen

Roestvaststalen centrifugaalpompen Roestvaststalen centrifugaalpompen VOOR ALGEMENE EN PROCESINDUSTRIE ICP MCP IFF IRP MSP MFF Reeds meer dan 30 jaar bewijst de ICP2-pomp zich als een zeer betrouwbare procespomp in de algemene proces industrie.

Nadere informatie

2610-drainagepomp. Compromisloos ontwerp

2610-drainagepomp. Compromisloos ontwerp 2610-drainagepomp Compromisloos ontwerp De nieuwe 2600-serie van Flygt betekent een belangrijke doorbraak in de drainagepomptechnologie. Deze volledig nieuw ontwikkelde, robuuste en betrouwbare pompen

Nadere informatie

HOVAP. Een complete serie hygiënische pompen in roestvast staal geschikt voor vloeistoffen tot 500 mpa s. Hygiënische centrifugaalpompen

HOVAP. Een complete serie hygiënische pompen in roestvast staal geschikt voor vloeistoffen tot 500 mpa s. Hygiënische centrifugaalpompen HOVAP Een complete serie hygiënische pompen in roestvast staal geschikt voor vloeistoffen tot 500 mpa s Kenmerken Uitgevoerd met standaard elektromotoren. Verkrijgbaar volgens ATEX CE Ex IIG c T3/T4. Toepassing

Nadere informatie

CombiTherm centrifugaal pomp bestand tegen hoge temperaturen Werkingsprincipe Eigenschappen

CombiTherm centrifugaal pomp bestand tegen hoge temperaturen Werkingsprincipe Eigenschappen CombiTherm centrifugaal pomp bestand tegen hoge temperaturen Johnson Pump heeft haar bestaande Combi reeks centrifugaal pompen uitgebreid met een uitvoering die bestand is tegen vloeistoffen met een hoge

Nadere informatie

Mestpompen & -mixers. Landia verticale mengmestpompen. Landia dompelpompen, middeldruk

Mestpompen & -mixers. Landia verticale mengmestpompen. Landia dompelpompen, middeldruk Landia verticale mengmestpompen Aandrijving middels tractoraftakas of elektromotor Vermogen van elektromotoren: 11-30kW, capaciteit tot 450m 3 /uur Buisdiameters pomp naar keuze: 5 of 6 Geleidegroeven

Nadere informatie

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding.

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding. bouwer van pompen Inleiding Al vele jaren hebben wij een luisterend oor voor onze klanten om vragen te beantwoorden, problemen te lokaliseren en oplossingen aan te bieden om tot een optimalisatie van het

Nadere informatie

Your added value provider

Your added value provider Energiebesparing Presentatie Energiebesparing waarom? Meer netto winst Efficient proces Energie besparen Minder CO2 beter milieu Minder onderhoud Energiebesparing: Energieverbruik Wereldwijd Rendement,

Nadere informatie

DL SERIE DOMPELPOMPEN VOOR VER- VUILD WATER De elektropompen van de DL serie zijn beschikbaar met een één-kanaal waaier of met vortexwaaier

DL SERIE DOMPELPOMPEN VOOR VER- VUILD WATER De elektropompen van de DL serie zijn beschikbaar met een één-kanaal waaier of met vortexwaaier SERIE DOMPELPOMPEN VOOR VER- VUILD WATER De elektropompen van de DL serie zijn beschikbaar met een één-kanaal waaier of met vortexwaaier (DLV). Pompen voor vervuild water, met een opvoerhoogte tot 20 m

Nadere informatie

230 V 230/400 V L/MIN SB3-15M SB3-15T 0,37 0,5 3, , ,2 32,7 28,2 22,7 16,5 9,8 1

230 V 230/400 V L/MIN SB3-15M SB3-15T 0,37 0,5 3, , ,2 32,7 28,2 22,7 16,5 9,8 1 SB 3 3 RVS bronpompen Deze serie 3 RVS bronpompen is voorzien van gestandaardiseerde NEMA motoren en ontworpen voor toepassingen daar waar het waterpeil lager dan 8 meter onder het maaiveld ligt. De motoren

Nadere informatie

GRUNDFOS sololift & unilift. Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing

GRUNDFOS sololift & unilift. Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing GRUNDFOS sololift & unilift Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing sololift+ Uitstekende prestaties elegant ontwerp & De range is gemaakt volgens de Grundfos kwaliteitsnormen. De is eenvoudig

Nadere informatie

Zelfaanzuigende pompen

Zelfaanzuigende pompen Constructie Direct gekoppelde zelfaanzuigende jetpompen voor ondiepe putten met ingebouwde uitstoter. : versie met Pomphuis en lantaarnbeugel van gietijzer. B-: versie met Pomphuis en lantaarnbeugel van

Nadere informatie

POMPTYPE VERMOGEN AMPERAGE Q = CAPACITEIT GEWICHT 230 V L/MIN 0 10 20 30 40 50 60 70 80 H = OPVOERHOOGTE IN METERS

POMPTYPE VERMOGEN AMPERAGE Q = CAPACITEIT GEWICHT 230 V L/MIN 0 10 20 30 40 50 60 70 80 H = OPVOERHOOGTE IN METERS Ecojet (R) glasvezel versterkte kunststof zelfaanzuigende De Leader serie Ecojet (R) bestaat uit een hoogwaardige glasvezel versterkte kunststof geruisarme centrifugaalpomp. Deze pompen worden geleverd

Nadere informatie

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding.

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding. bouwer van pompen Inleiding Al vele jaren hebben wij een luisterend oor voor onze klanten om vragen te beantwoorden, problemen te lokaliseren en oplossingen aan te bieden om tot een optimalisatie van het

Nadere informatie

KW HP RPM GEAR 300M GEAR 300T 0,25 0,35 1450 5,5 5,3 5,2 5 ½ GEAR 600M GEAR 600T 0,37 0,5 1450 10,3 10 9,8 9,6 ¾

KW HP RPM GEAR 300M GEAR 300T 0,25 0,35 1450 5,5 5,3 5,2 5 ½ GEAR 600M GEAR 600T 0,37 0,5 1450 10,3 10 9,8 9,6 ¾ tandradpompen Gear Tandradpompen van het type GEAR zijn zelfaanzuigende pompen met een by-pass. Deze pompen zijn toepasbaar voor het transport van dikkere media zonder vaste bestanddelen tot een maximale

Nadere informatie

BA100E Elektrisch aangedreven Multifunctionele vuilwaterpomp Max. 260 m 3 /uur, Max. 21 mwk

BA100E Elektrisch aangedreven Multifunctionele vuilwaterpomp Max. 260 m 3 /uur, Max. 21 mwk Pompspecificaties: Type... BA100E D265 Max. capaciteit... 260 m 3 /uur Max. druk... 21 mwk Aansluitdelen... DN 100 (4ʺ) Vuildoorlaat... 80 mm (3,15ʺ) Waaiertype... Half-open waaier Vacuümsysteem... BBA

Nadere informatie

s p nertrapeemomp AquaLuxe Nederland BV 2013 Alle bedragen zijn excl BTW drukfouten/prijswijzigingen voorbehouden

s p nertrapeemomp AquaLuxe Nederland BV 2013 Alle bedragen zijn excl BTW drukfouten/prijswijzigingen voorbehouden Meertraps pompen EV F Omschrijving VERTICALE MEERTRAPS POMPEN COMPLEET UITGEVOERD IN ROESTVRIJ STAAL MET AEG Zeer geruisloze en betrouwbare meertraps pompen die zijn ontworpen voor water of vloeistof zonder

Nadere informatie

Leveringsprogramma Kunststofpompen

Leveringsprogramma Kunststofpompen Leveringsprogramma Kunststofpompen /PE-UHMW//PFA Modellen Horizontaal met magneetkoppeling Horizontaal met mechanische afdichting Verticaal met labyrintafdichting Verticaal met mechanische afdichting Cantilever-pomp

Nadere informatie

de dynamiek van water dpv verticale meertraps centrifugaal pompen

de dynamiek van water dpv verticale meertraps centrifugaal pompen de dynamiek van water dpv verticale meertraps centrifugaal pompen de kracht van innovatie De kunst van watertransport is de juiste oplossing met maximale efficiency te vinden voor iedere situatie. Onze

Nadere informatie

Winner. 4 RVS bronpompen 7-1.1

Winner. 4 RVS bronpompen 7-1.1 4 RVS bronpompen Winner Deze serie 4 RVS bronpompen is voorzien van gestandaardiseerde NEMA motoren en ontworpen voor toepassingen daar waar het waterpeil lager dan 8 meter onder het maaiveld ligt. De

Nadere informatie

VORTEX 750 zonder flens 7.5 (5.5) /50/ /50/ VORTEX 1500 zonder flens 15 (11)

VORTEX 750 zonder flens 7.5 (5.5) /50/ /50/ VORTEX 1500 zonder flens 15 (11) Dompelpompen VUILWATER POMPEN 4080201 VORTEX 50 0.5 (0.37) 4080202 VORTEX 75 0.75 (0.55) 4080203 VORTEX 100 1 (0.75) 4080204 4080105 VORTEX 140 1.4 (1.04) 4080106 4080205 VORTEX 150 1.5 (1.1) 4080206 4080207

Nadere informatie

Saniboy GSP in standaard woonark

Saniboy GSP in standaard woonark ...rioleringaansluiting woonarken Saniboy GSP in standaard woonark Oplossing varend woonschip. FEKA-unit met 300 liter buffertank. Hoofdpomp TP 2 (230V) in combinatie met 2 V snijdpomp. Rioleringaansluiting

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor industrie

de dynamiek van water producten en diensten voor industrie de dynamiek van water producten en diensten voor industrie 2 dynamiek is onze uitdaging Zoveel vragen als er zijn vanuit de industrie, zoveel oplossingen heeft Duijvelaar Pompen. Ons standaard assortiment

Nadere informatie

POMPTYPE VERMOGEN TOERENTAL H = OPVOERHOOGTE IN METERS Ø GEAR 300M GEAR 300T 0,25 0,35 1450 5,5 5,3 5,2 5 ½

POMPTYPE VERMOGEN TOERENTAL H = OPVOERHOOGTE IN METERS Ø GEAR 300M GEAR 300T 0,25 0,35 1450 5,5 5,3 5,2 5 ½ tandradpompen Gear Tandradpompen van het type GEAR zijn zelfaanzuigende pompen met een by-pass. Deze pompen zijn toepasbaar voor het transport van dikkere media zonder vaste bestanddelen tot een maximale

Nadere informatie

Tandradpompen met inwendige vertanding. R serie. made for your process

Tandradpompen met inwendige vertanding. R serie. made for your process Tandradpompen met inwendige vertanding R serie made for your process Tandradpompen met inwendige vertanding R Werkingprincipe De tandradpompen met inwendige vertanding van de R-serie zijn zelfaanzuigende

Nadere informatie

Inline-pompen. Toepassingen

Inline-pompen. Toepassingen Productinformatie 1146.51/2-51 Etaline Inline-pompen Automatisering mogelijk met Hyamaster hyatronic Toepassingen F Verwarmingsinstallaties F Airconditioning F Koelsystemen F Tapwaterinstallaties F Watervoorziening

Nadere informatie

Combi Modulair Systeem

Combi Modulair Systeem Combi Modulair Systeem Centrifugaal pompen volgens internationale normen EN 733 EN 22858 ISO 5199 API 610 De genormeerde pompen van SPX Johnson Pump voor water-, chemische en petrochemische toepassingen

Nadere informatie

de dynamiek van water break-units onderbrekingsinstallaties Jansen Pompentechniek T: +31(0)485-371318 E: info@pompentechniek.nl

de dynamiek van water break-units onderbrekingsinstallaties Jansen Pompentechniek T: +31(0)485-371318 E: info@pompentechniek.nl de dynamiek van water break-units onderbrekingsinstallaties 2 break-unit bescherming van water Zuiver en betrouwbaar water is essentieel voor iedereen. Het heeft vele toepassingen die samen zijn aangesloten

Nadere informatie

Tandradpompen. FM/FT serie

Tandradpompen. FM/FT serie Tandradpompen FM/FT serie De tandradpompen uit de F en FM serie zjin zelfaanzuigende pompen voor het verpompen van smerende vloeistoffen zonder vaste bestanddelen, met een capaciteit tot max. 70 l/min

Nadere informatie

De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor.

De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor. De ABS EffeX serie De eerste afvalwaterpompen ter wereld die aangedreven worden door een premium-efficiency motor. www.absgroup.com The ABS EffeX range complies fully with Een geheel nieuwe benadering

Nadere informatie

Dompelpompen Grundfos met bovenuitgang Vlakzuigpompen Simer en City met bovenuitgang Dompelpompen DAB

Dompelpompen Grundfos met bovenuitgang Vlakzuigpompen Simer en City met bovenuitgang Dompelpompen DAB Dompelpompen Grundfos met bovenuitgang Vlakzuigpompen Simer en City met bovenuitgang Dompelpompen DAB Grunfos KP robuste kokerpomp geheel van roestvast staal vervaardigd. Zeer geschikt voor de scheepvaart,

Nadere informatie

LEO AGRO. Verwarming en ventilatie voor de landbouw in barre omstandigheden in stallen of gebouwen.

LEO AGRO. Verwarming en ventilatie voor de landbouw in barre omstandigheden in stallen of gebouwen. Efficiënte verwarming voor in de landtuinbouw bij extreme lage temperaturen en agressieve ruimtelijke dampen LEO AGRO Verwarming en ventilatie voor de landbouw in barre omstandigheden in stallen of gebouwen

Nadere informatie

Tandradpompen Monoblok. WPL/WPP serie

Tandradpompen Monoblok. WPL/WPP serie Tandradpompen WPL/WPP serie Tandradpompen WPL/WPP De tandradpompen uit de serie WPL en WPP zijn zelfaanzuigende pompen voor het verpompen en doseren van dunvloeibare vloeistoffen zonder vaste bestanddelen

Nadere informatie

Blackmer Schottenpompen. Verdringerpompen

Blackmer Schottenpompen. Verdringerpompen Blackmer Schottenpompen Verdringerpompen Blackmer Schottenpompen Schottenpompen nemen binnen de bekende soorten verdringerpompen een ietwat afwijkende positie in. Ze zijn namelijk buiten enkele specifieke

Nadere informatie

CENTRIFUGAALVENTILATOREN VOOR LAGEDRUK CBM Groot

CENTRIFUGAALVENTILATOREN VOOR LAGEDRUK CBM Groot Serie dubbelaanzuigende centrifugale lagedruk ventilatoren met directe aandrijving, vervaardigd uit verzinkt plaatstaal. Alle modellen hebben centrifugale waaiers met voorover gebogen schoepen van verzinkt

Nadere informatie

staal Dubbele terugslagklep Reservoir van PE 350 l Smart home mogelijkheid CAPACITEIT

staal Dubbele terugslagklep Reservoir van PE 350 l Smart home mogelijkheid CAPACITEIT JUNG PUMPEN COMPLI 1200 Aansluitklaar Geschikt voor onderdompeling In hoogte verstelbare inlaat Inlaatklemflens van roestvrij staal Dubbele terugslagklep Reservoir van PE 350 l Smart home mogelijkheid

Nadere informatie

A F V A L W A T E R P O M P E N

A F V A L W A T E R P O M P E N INLEIDING Op de Nederlandse markt is Landustrie toonaangevend als leverancier van pompen en pompinstallaties. Zowel voor de gemeentelijke, industriële en waterschapsmarkt ontwerpt en realiseert Landustrie

Nadere informatie

Niet zelfaanzuigende centrifugaal waterpompen. Artikel Type Spanning Vermogen PK/kW Liters/minuut Arbeidshoogte Aansluitingen Prijs

Niet zelfaanzuigende centrifugaal waterpompen. Artikel Type Spanning Vermogen PK/kW Liters/minuut Arbeidshoogte Aansluitingen Prijs Niet zelfaanzuigende centrifugaal waterpompen Deze centrifugaalpompen zijn uitgevoerd met een messing waaier en roestvrijstalen popas en zijn geschikt voor het verpompen van schoon of licht verontreinigd,

Nadere informatie

in de rioolwaterzuivering

in de rioolwaterzuivering in de rioolwaterzuivering fluidity.nonstop in de rioolwaterzuivering AxFlow, een gerenommeerde verkoop-, engineering- en service-organisatie, levert een complete range aan producten variërend van speciaalpompen

Nadere informatie

Wangen Pompen 100% betrouwbaar

Wangen Pompen 100% betrouwbaar Wangen Pompen 100% betrouwbaar De beste kwaliteit pomp is de meest economische oplossing. Wilt u tijdrovende reiniging, hoge slijtage, veelvuldige reparaties en dure productiestilstand voorkomen? Dan heeft

Nadere informatie

Ventilatoren voor agressieve media

Ventilatoren voor agressieve media I Prijslijst Ventilatoren voor agressieve media IE 009/0/EG PRF Ventilator VP Huisbescherming ASS-P Flexibele verbinding SD Trillingsdempers ASSP Flexibele verbinding VKS-P Terugslagklep VKA-P Handbediende

Nadere informatie

INDUSTRIESMERING HOGEDRUK VETSMEERPOMPEN FKGM-EP

INDUSTRIESMERING HOGEDRUK VETSMEERPOMPEN FKGM-EP INDUSTRIESMERING HOGEDRUK VETSMEERPOMPEN FKGM-EP Techniek, waar men op vertrouwen kan. Meervoudige plunjerpompen Geschikt voor olie en vet Degelijke robuuste bouw Enkel uit te wisselen pompelementen Regelbare

Nadere informatie

S.O.S. Mobile heater

S.O.S. Mobile heater S.O.S. Mobile heater Mobiele elektrische verwarming De snelle oplossing voor ketelstoringen en -vervangingen Technische gegevens Elektrische verwarming Driefase / 400V Monofase / 230V Perilecstekker Verloopstekker

Nadere informatie

made for your process

made for your process made for your process Kennis en ervaring Pompen vormen het hart van tal van processen. Vanuit die gedachte werken we bij BEDU Pompen. In de bijna 35 jaar van ons bestaan hebben we een schat aan kennis

Nadere informatie

CDU. Condenspomp. Diversen. Prestatie curve: Technische beschrijving 15-1

CDU. Condenspomp. Diversen. Prestatie curve: Technische beschrijving 15-1 CDU Condenspomp Een condenspomp is een speciale pomp, die wordt gebuikt voor het verpompen van condenswater van airconditionings, koel- en vriesinstallaties, verwarmingsketels, boilers en luchtbevochtigers

Nadere informatie

Tandradpompen met inwendige vertanding. R serie. made for your process

Tandradpompen met inwendige vertanding. R serie. made for your process Tandradpompen met inwendige vertanding R serie made for your process Tandradpompen met inwendige vertanding R Werkingprincipe De tandradpompen met inwendige vertanding van de R-serie zijn zelfaanzuigende

Nadere informatie

Ready DuuRzame, lichtgewicht en eenvoudig te onderhouden DRainagePomPen 50 Hz

Ready DuuRzame, lichtgewicht en eenvoudig te onderhouden DRainagePomPen 50 Hz Ready Duurzame, lichtgewicht en eenvoudig te onderhouden DRAINAGEPOMPEN 50 Hz Veel toepassingen. Breed inzetbaar. Gemaakt voor een lange levensduur. Ready 4 en 8: Met een gewicht van respectievelijk slechts

Nadere informatie

A WORLDWIDE SERVICE OPERATION. Training

A WORLDWIDE SERVICE OPERATION. Training Training Pentair s Fairbanks Nijhuis Services traint wereldwijd de gebruikers van de Fairbanks Nijhuis producten op het gebied van installatie, bediening en onderhoud. Deze trainingen aan management en

Nadere informatie

Revisie & Onderhoud. vos rotating is part of the vos industrial group. www.vos-rotating.com

Revisie & Onderhoud. vos rotating is part of the vos industrial group. www.vos-rotating.com evisie & Onderhoud vos rotating is part of the vos industrial group Alles draait om service en revisie Vos otating voert met behulp van gespecialiseerd personeel en geavanceerde apparatuur alle reparatie-,

Nadere informatie

Grundfos uw betrouwbare partner in drukverhoging

Grundfos uw betrouwbare partner in drukverhoging GRUNDFOS DRUKVERHOGING Grundfos uw betrouwbare partner in drukverhoging EEN INTELLIGENT SYSTEEM MET EEN VEELVOUD AAN INSTELLINGSMOGELIJKHEDEN De Hydro MPC is een meerpomps drukverhogingsinstallatie voor

Nadere informatie

OVERZICHT Explosieveilig materieel

OVERZICHT Explosieveilig materieel OVERZICHT Explosieveilig materieel Dompelpompen Aansluitingen perszijde Capaciteit max Druk max mwk Uitvoering Vermogen P1 kw Pomp naam Pos 2" 31,5 3 x V 1,2 TP3V13/2D EX 1 2" 3 13 3 x V 1,6 TP3V17/2D

Nadere informatie

Hydrofoor Installaties Drukverhoging Hydro Ultra

Hydrofoor Installaties Drukverhoging Hydro Ultra Hydro Ultra De Hydro Ultra hydrofoorsets zijn gebouwd met als basis een robuuste gietijzeren of RVS pompen, voorzien van een ingebouwde thermische beveiliging. Deze set is samengebouwd met een Pressure

Nadere informatie

CombiLine. Inbouwcirculatiepomp

CombiLine. Inbouwcirculatiepomp CombiLine Inbouwcirculatiepomp Voor het optimaal functioneren van uw bedrijf is een goede temperatuurbeheersing in de kas van essentieel belang. Circulatiepompen spelen hierin een zeer belangrijke rol.

Nadere informatie

Explosieveilige ventilatoren

Explosieveilige ventilatoren 0 I lijst Explosieveilige ventilatoren De lijn van explosiebeveiligde ventilatoren is één van onze sterke punten. ant ons productportfolio voldoet aan de hoogste eisen als het gaat om de ventilatie van

Nadere informatie

Roestvast stalen centrifugaalpompen VOOR DE VOEDINGS- EN PROCESINDUSTRIE

Roestvast stalen centrifugaalpompen VOOR DE VOEDINGS- EN PROCESINDUSTRIE Roestvast stalen centrifugaalpompen VOOR DE VOEDINGS- EN PROCESINDUSTRIE De Packo FP2 en FP3-centrifugaalpompen zijn het resultaat van ruim 50 jaar ervaring in de verwerking van roestvast staal voor de

Nadere informatie

We zijn groot in ontwikkeling en productie van industriële fans

We zijn groot in ontwikkeling en productie van industriële fans Air to measure We zijn groot in ontwikkeling en productie van industriële fans Wij zijn er van overtuigd dat onze kennis en vakmanschap de beste en meest duurzame oplossing voor elk vraagstuk in de ventilatietechniek

Nadere informatie

FreFlow. Zelfaanzuigende Centrifugaalpompen

FreFlow. Zelfaanzuigende Centrifugaalpompen FreFlow Zelfaanzuigende Centrifugaalpompen SPX heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen, vervaardigen en onderhouden van zelfaanzuigende centrifugaalpompen voor matig verontreinigde vloeistoffen. Op

Nadere informatie

(MultiStream ) Draairichtingsonafhankelijke SiC-mechanische asafdichting Vochtdichte gegoten kabelinvoer Ingebouwde motorbeveiliging

(MultiStream ) Draairichtingsonafhankelijke SiC-mechanische asafdichting Vochtdichte gegoten kabelinvoer Ingebouwde motorbeveiliging JUNG PUMPEN Verstelbare één kanaalswaaier Aansluiting naar keuze in PN 6 of PN 10 Droogloopveilig Controleerbaar oliereservoir Insteekbare kabelverbinding (MultiStream 10... 100...) Draairichtingsonafhankelijke

Nadere informatie

SCM 4 plus. Exclusieve Verdeler. Meercellige 4" bronpompen

SCM 4 plus. Exclusieve Verdeler. Meercellige 4 bronpompen SCM plus Exclusieve Verdeler Meercellige " bronpompen SCM Plus MEERCELLIGE BRONPOMPEN De SCM PLUS bronpompen zijn pompen waarbij het hydraulisch gedeelte direct gekoppeld is aan een onderwatermotor. Deze

Nadere informatie

Zelfaanzuigende centrifugaal pompen

Zelfaanzuigende centrifugaal pompen Zelfaanzuigende centrifugaal pompen Serie B P u m p s f o r r e s u l t s * Kenmerken De BBA zelfaanzuigende centrifugaalpompen zijn zeer geschikt voor het verpompen van schone en vervuilde vloeistoffen.

Nadere informatie

Niet zelfaanzuigende centrifugaal waterpompen

Niet zelfaanzuigende centrifugaal waterpompen Niet zelfaanzuigende centrifugaal waterpompen Deze centrifugaalpompen zijn uitgevoerd met een messing waaier en roestvrijstalen popas en zijn geschikt voor het verpompen van schoon of licht verontreinigd,

Nadere informatie

RVS verticale meertraps centrifugaalpompen

RVS verticale meertraps centrifugaalpompen Multigo Deze meertrapspompen hebben als voordeel dat de motor door de te verpompen vloeistof gekoeld wordt. Zeer goed toepasbaar voor drukverhogingsets (zie hoofdstuk 8). Zeer geruisarm in vergelijking

Nadere informatie

Spin Pompen. Corporate identity Spin Pompen voeding en farma.

Spin Pompen. Corporate identity Spin Pompen voeding en farma. Spin Pompen Corporate identity Spin Pompen voeding en farma. De mensen bij Spin Pompen? Wij kiezen ervoor om klein te blijven, gemotiveerde en betrokken collega's adviseren in verdringerpompen voor de

Nadere informatie

Flygt 2600 reeks sludgepompen. Maximaliseer de bedrijfszekerheid met breed inzetbare onderwaterpompen

Flygt 2600 reeks sludgepompen. Maximaliseer de bedrijfszekerheid met breed inzetbare onderwaterpompen Flygt 26 reeks sludgepompen Maximaliseer de bedrijfszekerheid met breed inzetbare onderwaterpompen Inleiding Het verpompen van sludge en andere vloeistoffen vraagt om aanpassingsvermogen Bouw/tunnelbouw

Nadere informatie