Grundfos uw betrouwbare partner in drukverhoging

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Grundfos uw betrouwbare partner in drukverhoging"

Transcriptie

1 GRUNDFOS DRUKVERHOGING Grundfos uw betrouwbare partner in drukverhoging

2 EEN INTELLIGENT SYSTEEM MET EEN VEELVOUD AAN INSTELLINGSMOGELIJKHEDEN De Hydro MPC is een meerpomps drukverhogingsinstallatie voor proces- en drinkwater en kenmerkt zich door een zeer gebruiksvriendelijke display. Het systeem maakt gebruik van de meertraps centrifugaalpomp de Grundfos CR. De CR serie is standaard voorzien van zeer efficiënte EFF1 motoren die naast een lager energieverbruik ook een significant lager geluidsniveau hebben. De deels in RVS 304 uitgevoerde CR is bovendien voor een geringe meerprijs leverbaar als CRI of CRN. Alle CR pompen profiteren van de unieke cartridge-seal, die zorgt voor een hoge betrouwbaarheid en eenvoudige service. Het brein van de Hydro MPC wordt gevormd door de Multi Pump Control (MPC). Dit nieuw ontwikkelde besturingssysteem heeft als hoofdtaak het controleren van het aantal pompen dat in bedrijf is, daarnaast wordt het toerental van de individuele pompen geregeld. Zo worden de prestaties optimaal afgestemd op de actuele behoefte. Geen enkele andere drukverhogingsinstallatie beschikt over zoveel efficiency verbeterende details als de Hydro MPC. De unieke verfijnde control unit is speciaal voor de Hydro MPC ontwikkeld. Alle instellingen zijn vooraf geprogrammeerd en ingebouwde rekenmodulen zorgen ervoor dat het systeem direct kan reageren op iedere verandering in afname. Pompprestaties bijvoorbeeld worden individueel gemeten en geavanceerde controle technologie zorgt voor een ongekend niveau van samenwerking tussen de verschillende pompen. Betrouwbare microprocessor, gecontroleerde bescherming De Hydro MPC biedt een absoluut betrouwbare, gecontroleerde droogloopbescherming die bovendien eenvoudig werkt. Het systeem bewaakt continu de waterdruk aan de inlaatzijde, of het waterniveau in het reservoir. Het stopt de pompen direct als er een risico op drooglopen bestaat en laat meteen een bericht op het display zien (ook op uw pc, indien u gebruik maakt van de bijbehorende ethernetverbinding).

3 SLIM, ENERGIEBESPAREND EN EEN LAAG GELUIDSNIVEAU De Hydro Multi E is een toerengeregelde meerpomps drukverhogingsinstallatie voor proces- en drinkwater. De intelligente, compacte en energiebesparende drukverhogingsinstallaties uit de Hydro Multi E range zijn voorzien van de door Grundfos ontwikkelde frequentie-omvormers. Een intelligent systeem met een veelvoud aan instellingsmogelijkheden. De Hydro Multi E maakt gebruik van de meertraps centrifugaalpomp de Grundfos CR. De CR serie is standaard voorzien van zeer efficiënte EFF1 motoren die naast een lager energieverbruik ook een significant lager geluidsniveau hebben. De deels in RVS 304 uitgevoerde CR is bovendien voor een geringe meerprijs leverbaar als CRI of CRN. In dit geval zijn alle delen die in aanraking komen met het te verpompen medium uitgevoerd in RVS 304 of 316. Alle CR pompen profiteren van de unieke cartridge-seal, die zorgt voor een hoge betrouwbaarheid en eenvoudige service. Cartridge seal Traditionele asafdichtingen dwingen u te kiezen tussen zachte materialen die de droogloopeigenschappen van de afdichting optimaliseren en een slijtage resistent materiaal dat een lange levensduur garandeert. Met Grundfos als uw partner hoeft u deze keuze niet te maken u krijgt ze allebei! Door de betere silicum carbide (SiC) te combineren met geïmpregneerd grafiet als smeermiddel hebben we een bijzondere afdichting gemaakt dat optimaal bestand is tegen drooglopen en slijtage.

4 HYDRO STANDAARD: BETROUWBARE GRUNDFOS KWALITEIT De Hydro standaard is een vol-automatisch werkende meerpomps drukverhogingsinstallatie voor drinkwater. Iedere Hydro standaard drukverhogingsinstallatie is voorzien van een boostercontroller voor automatische schakeling op basis van druk. Deze eenvoudige installatie is samengesteld uit hoogwaardige materialen en bestaat uit een roestvast stalen fundatieplaat, twee of meer Grundfos CR, CRI of CRN pompen, de benodigde appen-dages en schakelkast. De Hydro standaard wordt compleet gemonteerd, getest en bedrijfsklaar afgeleverd. Hij voldoet aan de eisen en richtlijnen van de waterleiding bedrijven en VEWIN. Door de compacte en overzichtelijke bouw is de Hydro standaard zeer service- en onderhoudsvriendelijk. Geen risico s met het Zekerheidsplan Het Grundfos Zekerheidsplan biedt u de mogelijkheid om voor een vast bedrag per jaar verzekerd te zijn van all-in onderhoud aan uw drukverhogingsinstallatie. U betaalt een vast bedrag per jaar. Het zekerheidsplan is niet alleen toepasbaar op de drukverhogingsinstallaties van Grundfos, ook bestaande installaties van andere fabrikanten kunnen hiervoor in aanmerking komen.

5 BRANDBLUSSEN OP Z N BEST Grundfos heeft veel kennis opgedaan met het bouwen van brandblusinstallaties die uiteraard aan de voorschriften, vermeld in "het brandveilig installeren van gebouwen" voldoen. Een geavanceerd besturingssysteem in combinatie met hoogwaardige pompen zorgen voor de juiste druk en de juiste capaciteit op ieder aansluitpunt. De keuze van het juiste brandblusapparaat is een zorgvuldige taak. In overleg met de lokale overheden, waterleidingbedrijven en/of brandweer wordt een betrouwbaar advies gegeven. Gezamenlijk wordt de keus gemaakt zodat optimale veiligheid gegarandeerd is. Grundfos voorziet u van betrouwbare brandblus-apparatuur van elk formaat. Bij gebruik van brandslanghaspels dient in vele gevallen een brandblus-installatie te worden toegepast die direct op de consumptieleiding kan worden aangesloten. De Grundfos Fire-Compact voldoet aan de eisen van de waterleidingbedrijven en de brandweer en is gebouwd volgens de VEWIN werkbladen 4.5. De Fire-Compact Brandblus-installatie is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Deze kunnen inschakelen door het wegvallen van de waterdruk (type GBID, vaak toegepast bij een separate brandblusleiding) of op commando van een extern signaal (type GBI). In het geval van een in het drinkwaterleidingwerk opgenomen brandblusinstallatie dient u rekening te houden met de eisen van het lokale waterleidingbedrijf. Om bedrijfszekerheid te garanderen, is de installatie uitgevoerd met een 24-uursklok die de pomp voor een korte tijd laat draaien.

6

7 PRESTATIES ONDER DRUK De Mini Compact CR(E) wordt vaak gebruikt voor kleinere watervoorzieningssystemen. Een bekend voorbeeld hiervan zijn appartementen en grachtenpanden waar net te weinig druk is om comfortabel te kunnen douchen. De Mini compact wordt ook toegepast voor beregening, tuinbesproeiing en velerlei toepassingen in de proces-industrie. Voor het verpompen van agressievere vloeistoffen is een geheel roestvaststalen uitvoering op aanvraag leverbaar. Het variabele toerental van de Mini Compact CR(E) zorgt voor een aanzienlijke verhoging van het comfort door de druk op het tappunt gelijk te houden. Daardoor wordt aanzienlijk op water en energie bespaard. De installatie krijgt het water uit het drinkwaternet of uit een nabij gelegen onderbrekingsreservoir. De druk in het systeem wordt door de drukopnemer nauwkeurig gemeten en door de regelbare motor op de ingestelde druk gehouden. Bij toepassing van een onderbrekingsreservoir dient een laagwaterbeveiliging te worden toegepast. Uiteraard dienen aanpassingen aan het waterleidingnet gemeld te worden bij de inspectie van uw regio. Indien gewenst kan er klantspecifiek worden gebouwd. Vele opties en mogelijkheden De Mini Compact CR(E) heeft een uitgebreid scala aan mogelijkheden. Zo is de MINI compact CR(E) optioneel onder andere leverbaar met KIWA gekeurde afsluiters.de installatie kan worden voorzien van een voordrukbeveiliging met manometer. De Mini Compact CR(E) is tevens leverbaar met terugslagklep gemonteerd aan de zuigzijde. Verder bestaat de mogelijkheid om de installatie te voorzien van onderbrekingsreservoirs in kunststof of roestvaststaal voor proces- of drinkwater en dit zijn slechts enkele voorbeelden!

8 KLEIN VAN FORMAAT, GROOTS IN DADEN Een krachtige straal is niet vanzelfsprekend. Het kan voorkomen dat het systeem te weinig druk levert om optimaal te kunnen genieten van uw douche. Voor dit soort situaties heeft Grundfos de UPA Homebooster ontwikkeld, een compacte roestvaststalen drukverhogingspomp die zorgt voor extra druk op uw systeem. De UPA verhoogt de druk van kranen, douches en aansluitpunten van drinkwater. De UPA is geschikt voor open systemen. De UPA werk door middel van een flow switch die start en stopt wanneer de kraan open of dicht wordt gedraaid. Voordrukbeveiliging De voordrukbeveiliging kan toegepast worden op de UPA Homebooster of ander type een-fase pomp tot een maximaal vermogen van 1.1 kw. De voordrukbeveiliging is compleet uitgevoerd met universele stuurleiding voorzien van voordrukschakelaar, manometer, stopkraan met

9 DRUKVERHOGINGSINSTALLATIES WORDEN STEEDS COMPACTER De Grundfos MQ is een compacte zelfaanzuigende meertrapspomp en drukverhogingsinstallatie. Hij is ontworpen voor huishoudelijke watervoorzieningen waarbij betrouwbaarheid en eenvoudige installatie noodzakelijk zijn. De MQ is eenvoudig te installeren. Het drukvat en de schakelaar zijn al ingebouwd. De inlaat en de pers hebben een 1 aansluiting. De persaansluiting kan 5 graden gedraaid worden om het op bestaand leidingwerk aan te kunnen sluiten. De pomp is eenvoudig en gemakkelijk te bedienen. De instellingen worden duidelijk weergegeven op het gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. Hij heeft tevens een klein ingebouwd drukvat die ervoor zorgt dat er direct water beschikbaar is. De MQ is gebouwd voor een lang storingsvrij gebruik. De MQ is gebouwd van weer- en corrosiebestendig materiaal. De anti-pendel functie voorkomt dat de pomp continu in- en uitschakelt bij een kleine lekkage of een druppelende kraan. Als er geen water beschikbaar is, zal de pomp zichzelf uitschakelen en weer inschakelen als er water is. aftap en T-stuk voor inbouw in de bestaande waterleiding aan de zuigzijde van de drukverhogingspomp. De voordrukbeveiliging kan in combinatie met bovenvermelde drukverhogingspompen worden toegepast in drink-, proces- en overige watervoorzienings applicaties zoals voor een appartement, grachtenpand, bungalow of wasinstallatie. Deze voordrukbeveiliging beschermt de dienst waterleiding tegen een te lage druk overeenkomstig de VEWIN voorschriften.

10 Hydro MPC E Utiliteitsbouw Industrie Waterleidingbedrijven Capaciteit : max. 720 m 3 /h Opvoerhoogte : max. 160 m Mediumtemp. : 0 tot 70 C Max.druk : 16 bar Constante druk Eenvoudige installatie Laag energieverbruik Groot werkgebied Een- of meerpomps installaties Hydro Multi E Utiliteitsbouw Industrie Waterleidingbedrijven Capaciteit : max. 720 m 3 /h Opvoerhoogte : max. 160 m Mediumtemp. : 0 tot 70 C Max.druk : 16 bar Constante druk Eenvoudige installatie Laag energieverbruik Groot werkgebied Een- of meerpomps installaties Hydro Standaard Utiliteitsbouw Industrie Waterleidingbedrijven Capaciteit : max. 22 m 3 /h Opvoerhoogte : max. 63 m Mediumtemp. : 0 tot 40 C Max.druk : 10 bar Druk geschakeld Eenvoudige installatie Laag energieverbruik Groot werkgebied Een- of meerpomps installaties Fire Compact Kantoorgebouwen Bedrijfshallen Capaciteit : max. 120 m 3 /h Opvoerhoogte : max. 160 m Mediumtemp. : 0 tot 70 C Max.druk : 16 bar Complete Unit Eenvoudige installatie Brandblus installatie Mini Compact Drukverhoging Kleine watervoorzieningen Capaciteit : max. 120 m 3 /h Opvoerhoogte : max. 160 m Mediumtemp. : 0 tot 70 C Max.druk : 16 bar Complete Unit Eenvoudige installatie Compact ontwerp Uiterst efficient UPA Homebooster Drukverhoging voor woningbouw Capaciteit : max. 1,4 m 3 /h Opvoerhoogte : max. 8 m Mediumtemp. : 70 C Uitvoering : RVS gegoten Hoge bedrijfszekerheid Geschikt voor het verpompen van zoet water en drinkwater zonder chemische toevoegingen MQ Drukverhoging Bronwatersystemen Substraatunits Capaciteit : max. 5 m 3 /h Opvoerhoogte : max. 48 m Mediumtemp. : 0 tot 35 C Max.druk : 7,5 bar Complete drukverhogingsunit Eenvoudig te installeren en te bedienen Geluidsarm Onderhoudsvrij Zelfaanzuigend

11 ZEKERHEIDSPLAN VOOR DRUKVERHOGINGSINSTALLATIES Het Grundfos Zekerheidsplan biedt u de mogelijkheid om voor een vast bedrag per jaar verzekerd te zijn van all-in onderhoud aan uw drukverhogingsinstallatie. U betaalt alleen één vast bedrag per jaar. Het Zekerheidsplan is niet alleen toepasbaar op de drukverhogingsinstallaties van Grundfos, ook bestaande installaties van andere fabrikanten kunnen hiervoor in aanmerking komen. HET GRUNDFOS ZEKERHEIDSPLAN BIEDT U MET EEN VASTE PREMIE PER JAAR DE VOLGENDE VOORDELEN: > Preventief onderhoud > Vervanging van alle benodigde onderdelen is inbegrepen > Inclusief storingen (excl. voordruk en stroomstoring) * Looptijd tot maximale leeftijd van de installatie tot 15 jaar. A- CONTRACT** Naast het uitgebreide Zekerheidsplan (15 jaar) biedt Grundfos ook contracten aan om alleen onderhoud aan uw drukverhogingsinstallatie te laten verrichten. De kosten voor dit preventieve onderhoud zijn in het A-contract opgenomen. Storingen en materialen wordt apart gefactureerd en zijn niet in het contract op te nemen. Speciale drukverhogingsinstallaties en andere merken op aanvraag. Voor gedetailleerde gegevens verwijzen wij u naar onze contract voorwaarden. VUILWATERINSTALLATIE** Ook voor de service en het onderhoud van uw vuilwaterinstallaties kunt u bij ons terecht. Neem voor meer informatie contact op met de afdeling verkoop: of kijk op onze site: Ga vervolgens naar service en verstuur uw aanvraag middels het online onderhoudscontract.

12 Being responsible is our foundation Thinking ahead makes it possible Innovation is the essence 0208/1200

GRUNDFOS mq -upa 15-90. compacte pompen voor huishoudelijke watervoorziening

GRUNDFOS mq -upa 15-90. compacte pompen voor huishoudelijke watervoorziening GRUNDFOS mq -upa 15-90 compacte pompen voor huishoudelijke watervoorziening Drukverhogingsinstallaties voor huishoudelijke toepassingen Klein van formaat, groot in daden De UPA Homebooster is een kleine

Nadere informatie

de dynamiek van water premium line compacte drukverhogingsinstallaties

de dynamiek van water premium line compacte drukverhogingsinstallaties de dynamiek van water premium line compacte drukverhogingsinstallaties 2 compact hydro-unit en veilig De Hydro-Unit drukverhogingsinstallaties zijn optimaal inzetbaar voor verschillende toepassingen. Bijvoorbeeld

Nadere informatie

de dynamiek van water premium line compacte drukverhogingsinstallaties

de dynamiek van water premium line compacte drukverhogingsinstallaties de dynamiek van water premium line compacte drukverhogingsinstallaties 2 compact hydro-unit en veilig Drukverhogingsinstallaties zijn optimaal inzetbaar voor verschillende doeleinden, zoals hotels, ziekenhuizen

Nadere informatie

de dynamiek van water utility line drukverhogingsinstallaties

de dynamiek van water utility line drukverhogingsinstallaties de dynamiek van water utility line drukverhogingsinstallaties 2 hydro-unit utility line Voor elke drukverhogingsapplicatie produceert Duijvelaar Pompen een hoogwaardige oplossing. Uit ervaring weten we

Nadere informatie

GRUNDFOS DATA BOOKLET. Zelf aanzuigende meertraps pomp 50 Hz

GRUNDFOS DATA BOOKLET. Zelf aanzuigende meertraps pomp 50 Hz GRUNDFOS DATA BOOKLET Zelf aanzuigende meertraps pomp 50 Hz Inhoud Algemene gegevens Toepassingen blz 3 Typesleutel blz 3 Te verpompen media blz 3 Gebruikscondities blz 3 Technische gegevens blz 3 Kenmerken

Nadere informatie

GRUNDFOS tapwatercirculatiepompen. heet voor je het weet

GRUNDFOS tapwatercirculatiepompen. heet voor je het weet GRUNDFOS tapwatercirculatiepompen heet voor je het weet Zonder tapwatercirculatiesysteem: Koud... koud... koud... koud... koud... koud... koud... koud... koud... koud... koud... Met tapwatercirculatiesysteem:

Nadere informatie

de dynamiek van water break-units onderbrekingsinstallaties Jansen Pompentechniek T: +31(0)485-371318 E: info@pompentechniek.nl

de dynamiek van water break-units onderbrekingsinstallaties Jansen Pompentechniek T: +31(0)485-371318 E: info@pompentechniek.nl de dynamiek van water break-units onderbrekingsinstallaties 2 break-unit bescherming van water Zuiver en betrouwbaar water is essentieel voor iedereen. Het heeft vele toepassingen die samen zijn aangesloten

Nadere informatie

GRUNDFOS sololift & unilift. Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing

GRUNDFOS sololift & unilift. Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing GRUNDFOS sololift & unilift Afvalwaterprobleem? Grundfos heeft de juiste oplossing sololift+ Uitstekende prestaties elegant ontwerp & De range is gemaakt volgens de Grundfos kwaliteitsnormen. De is eenvoudig

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor industrie

de dynamiek van water producten en diensten voor industrie de dynamiek van water producten en diensten voor industrie 2 dynamiek is onze uitdaging Zoveel vragen als er zijn vanuit de industrie, zoveel oplossingen heeft Duijvelaar Pompen. Ons standaard assortiment

Nadere informatie

Hydrofoor Installaties Drukverhoging Hydro Ultra

Hydrofoor Installaties Drukverhoging Hydro Ultra Hydro Ultra De Hydro Ultra hydrofoorsets zijn gebouwd met als basis een robuuste gietijzeren of RVS pompen, voorzien van een ingebouwde thermische beveiliging. Deze set is samengebouwd met een Pressure

Nadere informatie

Hydro Booster Silent DAB

Hydro Booster Silent DAB Hydro Booster Silent DAB De meest geruisarme meercellige zelfaanzuigende pomp ter wereld (67dB), voor huishoudelijke bevoorrading van regenwater (huis, tuin) met elektronische sturing. De pomp is uitgerust

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek

de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek de dynamiek van water producten en diensten voor installatietechniek 2 compleet en duurzaam Duijvelaar Pompen biedt een breed assortiment aan schoon- en vuilwaterpompen en installaties. Producten die in

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor de recreatiebranche

de dynamiek van water producten en diensten voor de recreatiebranche de dynamiek van water producten en diensten voor de recreatiebranche 2 vanzelfsprekend duijvelaar In de recreatiebranche heeft u te maken met allerlei verschillende waterapplicaties; sanitair, restaurants,

Nadere informatie

GRUNDFOS injectieregelafsluiter. Submersible Pump Valve

GRUNDFOS injectieregelafsluiter. Submersible Pump Valve GRUNDFOS injectieregelafsluiter Submersible Pump Valve 2 Grundfos full-line supplier ÓÓk voor Warmte Koude Opslag Als pompfabrikant is Grundfos al jaren actief in de markt van de warmte en koude opslag

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor gebouwbeheer

de dynamiek van water producten en diensten voor gebouwbeheer de dynamiek van water producten en diensten voor gebouwbeheer 2 water in goede handen Als eigenaar of beheerder wilt u dat installaties in uw gebouw efficiënt en betrouwbaar functioneren. Regelmatig onderhoud

Nadere informatie

Grundfos MAGNA Bijzonder veelzijdig

Grundfos MAGNA Bijzonder veelzijdig GRUNDFOS MAGNA Grundfos MAGNA Bijzonder veelzijdig Intelligente toerengeregelde circulatiepompen voor verwarmings- en airconditioningssytemen. Machtige MAGNA: Betrouwbaar. Veelzijdig. Krachtig. Het prestigieuze

Nadere informatie

DE EERSTE IN ZIJN SOORT

DE EERSTE IN ZIJN SOORT DE EERSTE IN ZIJN SOORT DOWNLOAD DE APP, ONTDEK AUGMENTED REALITY We hebben ons niet alleen beperkt tot het verbeteren van wat er al was! In plaats daarvan waren we de eerste om een revolutionaire innovatie

Nadere informatie

e-hm GROTER ASSORTIMENT, MEER OPTIES EN HOOGSTE EFFICIENCY IN HAAR KLASSE

e-hm GROTER ASSORTIMENT, MEER OPTIES EN HOOGSTE EFFICIENCY IN HAAR KLASSE e-hm GROTER ASSORTIMENT, MEER OPTIES EN HOOGSTE EFFICIENCY IN HAAR KLASSE In huis vraagt iedere Waar is het water? Waaater? Neeee, het water! Kinderzwembad Voor eten en drinken (per persoon per dag) Waar

Nadere informatie

Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpomp. Centrifugaalpompen

Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpomp. Centrifugaalpompen Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpomp Centrifugaalpompen 191 Verdermag Magneetgedreven centrifugaalpompen De Verdermag pompenreeks is een zeer complete serie magneetgedreven centrifugaalpompen. De

Nadere informatie

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw

de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw de dynamiek van water producten en diensten voor installatiebouw 2 kennis en ervaring centraal Waar water is, zijn pompen. Los of samengebouwd tot een nieuwe installatie, Duijvelaar Pompen levert een breed

Nadere informatie

FREQUEN T I E GE R E GE LD DR UKV ERHOGI NGSSYST E E M

FREQUEN T I E GE R E GE LD DR UKV ERHOGI NGSSYST E E M FREQUEN T I E GE R E GE LD DR UKV ERHOGI NGSSYST E E M COMPACT EN VEELZIJDIG e.sybox is het meest complete en gebruiksvriendelijke systeem op de markt van electronisch geregelde pompsystemen voor toepassing

Nadere informatie

UNIEK IN ZIJN SOORT NIEUW 280 W. 2,7 Bar 9 l/min TOEPASSINGEN GESCHIKT OM WATER TE POMPEN UIT : CERTIFICATEN

UNIEK IN ZIJN SOORT NIEUW 280 W. 2,7 Bar 9 l/min TOEPASSINGEN GESCHIKT OM WATER TE POMPEN UIT : CERTIFICATEN UNIEK IN ZIJN SOORT DOWNLOAD DE APP EN ONTDEK AUGMENTED REALITY ij heeft een andere uitstraling dan elke andere booster set is klein en volledig geïntegreerd. Zodra u hem installeert en gebruikt, realiseert

Nadere informatie

dpvci verticale insteekpomp

dpvci verticale insteekpomp de dynamiek van water dpvci verticale insteekpomp 2 de kracht van innovatie Het efficiënt koelen, smeren en reinigen van gereedschappen en producten met het maximaal haalbare pomprendement en optimale

Nadere informatie

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min

Schroefcompressoren SONETTO-serie. capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Schroefcompressoren SONETTO-serie capaciteiten: 0,24 1,43 m 3 /min Intelligent, innovatief, betrouwbaar De SONETTO-serie van ALUP Compact, efficiënt en eenvoudig in gebruik Bediening, onderhoud en service

Nadere informatie

Drukverhogingsinstallaties. Inhoud

Drukverhogingsinstallaties. Inhoud Drukverhogingsinstallaties. Drukverhogingsinstallaties kunnen op veel verschillende manieren worden uitgevoerd. Dit artikel wil een hulpmiddel zijn bij de keuze van de juiste uitvoering. Ingegaan wordt

Nadere informatie

GARDEN-INOX 132 M ALGEMENE GEGEVENS

GARDEN-INOX 132 M ALGEMENE GEGEVENS Voorstel 1 Zelfaanzuigende pomp met draagbeugel en manuele ON- Off schakelaar GARDEN-INOX 132 M DEBIET MAX : 4,8 m³/u DRUK MAX : 4,8 bar AANBEVOLEN OPTIES : nr4 Toepassingen Zelfaanzuigende verplaatsbare

Nadere informatie

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE Waar betrouwbare watervoorziening essentieel is. Temperatuurcontrole Elektronische gegevensverwerking Laserapparatuur Industriële koeling Verwarming en koeling in industriële

Nadere informatie

de dynamiek van water vuil- en rioolwaterpompen

de dynamiek van water vuil- en rioolwaterpompen de dynamiek van water vuil- en rioolwaterpompen 2 breed inzetbaar De ene keer is het een complete gemeente die voor z n afvoer van afvalwater vertrouwt op Duijvelaar Pompen, de andere keer een woonboot.

Nadere informatie

Grundfos Conlift. Automatische condensaat afvoer unit. weg met condensaat

Grundfos Conlift. Automatische condensaat afvoer unit. weg met condensaat Grundfos Conlift Automatische condensaat afvoer unit weg met condensaat 2 een betrouwbare partner WANNEER CONDENSAATAFVOER NODIG IS Conlift1 en Conlift2 Conlift2 ph+ 3PB PB3 conlift een betrouwbare partner

Nadere informatie

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq.

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. PROFESSIONALS IN PERSLUCHT RCE 55-90 kw Betrouwbaarheid Deze nieuwe lijn schroefcompressoren uit de "RCE" serie is tot stand gekomen door gebruik van

Nadere informatie

FREQUENTIEGEREGELD DRUKVERHOGINGSSYSTEEM

FREQUENTIEGEREGELD DRUKVERHOGINGSSYSTEEM Life made for you FREQUENTIEGEREGELD DRUKVERHOGINGSSYSTEEM Onze ideeën rond ergonomische technologie en onze know-how inzake technologie gebaseerd op 27 jaar ervaring in de mechanische en electronische

Nadere informatie

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE

e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE e-hm MAATWERK VOOR DE INDUSTRIE Waar betrouwbare essentieel is. Temperatuurcontrole Elektronische gegevensverwerking Laserapparatuur Industriële koeling Verwarming en koeling in industriële processen Variabele

Nadere informatie

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven

de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven de dynamiek van water onderhoudsdiensten voor service- en installatiebedrijven 2 uitgebreide service Als professional in onderhoud vragen uw klanten flexibiliteit, kwaliteit en duidelijkheid van u. Op

Nadere informatie

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN?

GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? GRUNDFOS pump audit HOE EFFICIËNT EN DUURZAAM ZIJN UW POMPEN? Een Grundfos pump audit creëert duidelijkheid Is duurzaamheid één van de doelstellingen in uw organisatie? Steeds meer bedrijven en (semi-)

Nadere informatie

Optimaliseer uw pompsysteem op een intelligente manier. Marco Bellemans Dirk Raes

Optimaliseer uw pompsysteem op een intelligente manier. Marco Bellemans Dirk Raes Optimaliseer uw pompsysteem op een intelligente manier. Marco Bellemans 0498926443 Dirk Raes 0498926449 LATEN WE VERDER DENKEN DAN DE POMP ALLEEN EN NEEM UW GEHELE SYSTEEM ONDER DE LOEP. Systeemvereisten/moeilijkheden

Nadere informatie

de dynamiek van water vuil- en rioolwaterinstallaties

de dynamiek van water vuil- en rioolwaterinstallaties de dynamiek van water vuil- en rioolwaterinstallaties 2 compleet betrouwbaar Efficiënte afvoer van afvalwater is net zo belangrijk als de aanvoer van schoon drinkwater. Duijvelaar Pompen heeft al meer

Nadere informatie

grundfos BETROUWBARE DOMPELBARE DRUKVERHOGINGSPOMPEN &SBA DOMPELBARE DRUKVERHOGINGSPOMPEN

grundfos BETROUWBARE DOMPELBARE DRUKVERHOGINGSPOMPEN &SBA DOMPELBARE DRUKVERHOGINGSPOMPEN grundfos BETROUWBARE DOMPELBARE DRUKVERHOGINGSPOMPEN SB &SBA DOMPELBARE DRUKVERHOGINGSPOMPEN GRUNDFOS POMP OPLOSSINGEN De Grundfos dompelbare pompoplossingen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen,

Nadere informatie

Multi Eco-Pro Productinformatie

Multi Eco-Pro Productinformatie Huishoudelijk waterleidingstation met schakelautomaat Multi Eco-Pro Productinformatie Impressum Productinformatie Multi Eco-Pro Alle rechten voorbehouden. De inhoud mag zonder schriftelijke toestemming

Nadere informatie

Serie norm- en blokpompen

Serie norm- en blokpompen GRUNDFOS NB/NK Serie norm- en blokpompen Perfectie onder zware omstandigheden NB/NK INLEIDING Grundfos levert een vrijwel onbegrensde serie blokpompen (NB) en normpompen op fundatieplaat (NK), en door

Nadere informatie

Pioneering for You. Drukverhoging Wilo Economy Booster 1-3 Comfortabele en veilige drukverhoging voor individuele woningbouw

Pioneering for You. Drukverhoging Wilo Economy Booster 1-3 Comfortabele en veilige drukverhoging voor individuele woningbouw Pioneering for You Drukverhoging Comfortabele en veilige drukverhoging voor individuele woningbouw WILO Pioneering for You Sterke schommelingen in het waterverbruik en hooggelegen waterafnamepunten, bijvoorbeeld

Nadere informatie

de dynamiek van water break-units

de dynamiek van water break-units de dynamiek van water break-units 2 break-unit bescherming van water Zuiver en betrouwbaar water is essentieel voor iedereen. We kennen vele toepassingen die samen zijn aangesloten op hetzelfde drinkwaterleidingstelsel.

Nadere informatie

Watervoorziening voor een- en tweegezinswoningen: Wilo-ElectronicControl. Productbrochure.

Watervoorziening voor een- en tweegezinswoningen: Wilo-ElectronicControl. Productbrochure. Watervoorziening voor een- en tweegezinswoningen: Wilo-ElectronicControl. Productbrochure. Water is bij ons in goede handen. Dankzij 140 jaar ervaring. Water is een kostbare grondstof. Wij gebruiken het

Nadere informatie

Jabsco Lobben - en impellerpompen. Verdringerpompen

Jabsco Lobben - en impellerpompen. Verdringerpompen Jabsco Lobben - en impellerpompen Verdringerpompen 175 Jabsco Lobbenpompen De lobbenpomp is van oorsprong ontwikkeld als sanitaire verdringerpomp voor het verpompen van voedingsmiddelen. Door het hygiënische

Nadere informatie

IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT

IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT IN-LINE pompen MET HOOG RENDEMENT grundfos IN-LINE POMPEN TP, TPD, TPE, TPED MET DE TP/TPE BIEDT GRUNDFOS EEN UITGEBREIDE SERIE INLINE POMPEN MET HOOG RENDEMENT Een grote diversiteit aan toepassingen Gebruik

Nadere informatie

Stabu breektank documentatie. Inleiding

Stabu breektank documentatie. Inleiding Product info Stabu breektank Stabu breektank documentatie Inleiding Blz. Documentatie 5 liter breektank -. Documentatie 0 liter breektank -. Documentatie 000 liter breektank 5-6. Documentatie 000 liter

Nadere informatie

INSTRUCTIEBOEKJE HG800P / HG1200R. hydrofoorgroepen

INSTRUCTIEBOEKJE HG800P / HG1200R. hydrofoorgroepen INSTRUCTIEBOEKJE HG800P / HG1200R hydrofoorgroepen 2 Hartelijk dank! Hartelijk dank dat u voor een EUROM HG hydrofoorgroep gekozen hebt. U hebt daarmee een goede keus gemaakt! Wij hopen dat hij tot uw

Nadere informatie

in de rioolwaterzuivering

in de rioolwaterzuivering in de rioolwaterzuivering fluidity.nonstop in de rioolwaterzuivering AxFlow, een gerenommeerde verkoop-, engineering- en service-organisatie, levert een complete range aan producten variërend van speciaalpompen

Nadere informatie

Pioneering for You. Drukverhoging Wilo Economy Booster 2-2 & 2-4. Comfortabele en veilige drukverhoging voor appartementen en kleine utiliteit

Pioneering for You. Drukverhoging Wilo Economy Booster 2-2 & 2-4. Comfortabele en veilige drukverhoging voor appartementen en kleine utiliteit Pioneering for You Drukverhoging Comfortabele en veilige drukverhoging voor appartementen en kleine utiliteit WILO Pioneering for You Sterke schommelingen in het waterverbruik en hooggelegen waterafnamepunten,

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

brand units brandblusinstallaties

brand units brandblusinstallaties brand units brandblusinstallaties duijvelaar pompen technische gegevens INDEX Brand-Unit : Introductie 02 Referentielijst Kenmerken PB 04 Kenmerken PS 05 Kenmerken FU3 06 Typeverklaring 07 Brand-Unit DPV

Nadere informatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met De nieuwe generatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met De nieuwe generatie HYDROVAR toegenomen flexibiliteit en besturing met De nieuwe generatie Hydrovar pompbesturing maakt pompen flexibeler en efficiënter m Wand- of motormontage m Meer flexibiliteit m Kostenbesparend m Hitech

Nadere informatie

Watervoorziening DWA-M.. / DWA-P/R.. Drukverhoginginstallaties. Meer dan pompen

Watervoorziening DWA-M.. / DWA-P/R.. Drukverhoginginstallaties. Meer dan pompen Watervoorziening DWA-M.. / DWA-P/R.. Drukverhoginginstallaties Meer dan pompen a Inhoudoverzicht DWA-M/ DWA-P/R Pagina Algemene informatie 2 DWA-M Capaciteitsoverzicht 5 DWA M algemeen 6 Typen en afmetingen

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

Grundfos ALPHA2. Haal uw voordeel uit het label. Vervanging door een A-label circulatiepomp levert de hoogste besparingen op.

Grundfos ALPHA2. Haal uw voordeel uit het label. Vervanging door een A-label circulatiepomp levert de hoogste besparingen op. GRUNDFOS Grundfos Met veel trots introduceert Grundfos de nieuwe generatie energiezuinige circulatiepompen de. De is een revolutie van formaat in een kleine verpakking. Met een A-label op de energieschaal,

Nadere informatie

SCK. Schroefcompressoren SCK

SCK. Schroefcompressoren SCK SCK Schroefcompressoren SCK 41-100 ALUP Méér dan perslucht alleen! ALUP levert sinds 1923 een totaaloplossing voor de persluchtbehoefte van haar klanten. Deze oplossing omvat analyse, advies, planning,

Nadere informatie

Lowara Ecocirc EB(V) Hoogefficiënte traploos instelbare tapwatercirculatiepomp. Jansen Pompentechniek T: +31(0)485-371318 E: info@pompentechniek.

Lowara Ecocirc EB(V) Hoogefficiënte traploos instelbare tapwatercirculatiepomp. Jansen Pompentechniek T: +31(0)485-371318 E: info@pompentechniek. Lowara Ecocirc EB(V) Hoogefficiënte traploos instelbare tapwatercirculatiepomp Ecocirc tapwatercirculatiepompen Toepassing Circulatiepompen worden ingebouwd in de circulatieleiding van warmwaterinstallaties.

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

Onderwatermotorpomp. Ixo. Productinformatie

Onderwatermotorpomp. Ixo. Productinformatie Onderwatermotorpomp Ixo Productinformatie Impressum Productinformatie Ixo Alle rechten voorbehouden. De inhoud mag zonder schriftelijke toestemming van de fabrikant niet worden verspreid, verveelvuldigd,

Nadere informatie

POMPTYPE VERMOGEN AMPERAGE Q = CAPACITEIT GEWICHT 230 V L/MIN 0 10 20 30 40 50 60 70 80 H = OPVOERHOOGTE IN METERS

POMPTYPE VERMOGEN AMPERAGE Q = CAPACITEIT GEWICHT 230 V L/MIN 0 10 20 30 40 50 60 70 80 H = OPVOERHOOGTE IN METERS Ecojet (R) glasvezel versterkte kunststof zelfaanzuigende De Leader serie Ecojet (R) bestaat uit een hoogwaardige glasvezel versterkte kunststof geruisarme centrifugaalpomp. Deze pompen worden geleverd

Nadere informatie

KW HP RPM GEAR 300M GEAR 300T 0,25 0,35 1450 5,5 5,3 5,2 5 ½ GEAR 600M GEAR 600T 0,37 0,5 1450 10,3 10 9,8 9,6 ¾

KW HP RPM GEAR 300M GEAR 300T 0,25 0,35 1450 5,5 5,3 5,2 5 ½ GEAR 600M GEAR 600T 0,37 0,5 1450 10,3 10 9,8 9,6 ¾ tandradpompen Gear Tandradpompen van het type GEAR zijn zelfaanzuigende pompen met een by-pass. Deze pompen zijn toepasbaar voor het transport van dikkere media zonder vaste bestanddelen tot een maximale

Nadere informatie

Hoe directe ketelvoedingoplossingen geld besparen

Hoe directe ketelvoedingoplossingen geld besparen Hoe directe ketelvoedingoplossingen geld besparen Grundfos ketelvoedingsystemen: Doe het regelventiel weg! Standaard ketelvoedingsystemen zijn voorzien van een regelventiel, bypasse en overgedimensioneerde

Nadere informatie

Tandradpompen met inwendige vertanding. R serie. made for your process

Tandradpompen met inwendige vertanding. R serie. made for your process Tandradpompen met inwendige vertanding R serie made for your process Tandradpompen met inwendige vertanding R Werkingprincipe De tandradpompen met inwendige vertanding van de R-serie zijn zelfaanzuigende

Nadere informatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie

HYDROVAR. toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie HYDROVAR toegenomen flexibiliteit en besturing met de nieuwe generatie Hydrovar pompbesturing maakt pompen flexibeler en efficiënter m Wand- of motormontage m Meer flexibiliteit m Kostenbesparend m Hitech

Nadere informatie

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding.

De pomp staat voor ons centraal als een kloppend hart. Vandaar bouwen we verder. Van papier tot werkelijkheid! Inleiding. bouwer van pompen Inleiding Al vele jaren hebben wij een luisterend oor voor onze klanten om vragen te beantwoorden, problemen te lokaliseren en oplossingen aan te bieden om tot een optimalisatie van het

Nadere informatie

Huishoudelijk waterleidingstation met schakelautomaat. Multi Eco-Pro. Productinformatie

Huishoudelijk waterleidingstation met schakelautomaat. Multi Eco-Pro. Productinformatie Huishoudelijk waterleidingstation met schakelautomaat Multi Eco-Pro Productinformatie Impressum Productinformatie Multi Eco-Pro KSB Aktiengesellschaft Alle rechten voorbehouden. Inhoud mag zonder schriftelijke

Nadere informatie

GRUNDFOS SUBMERSIBLE PUMP VALVE. Injectie regelafsluiter met hydraulische positiesturing. Allconnect Pressure 2.0

GRUNDFOS SUBMERSIBLE PUMP VALVE. Injectie regelafsluiter met hydraulische positiesturing. Allconnect Pressure 2.0 GRUNDFOS SUBMERSIBLE PUMP VALVE Injectie regelafsluiter met hydraulische positiesturing Allconnect Pressure 2.0 2 Grundfos full-line supplier ÓÓk voor Warmte Koude Opslag Als pompfabrikant is Grundfos

Nadere informatie

de dynamiek van water dpv verticale pompen Jansen Pompentechniek T: +31(0) E:

de dynamiek van water dpv verticale pompen Jansen Pompentechniek T: +31(0) E: de dynamiek van water dpv verticale pompen 2 de kracht van innovatie De kunst van watertransport is de juiste oplossing met maximale efficiency te vinden voor iedere situatie. Onze reeks verticale meertraps

Nadere informatie

Albrand verdelers Het hart van comfortabele vloerverwarmingssystemen. verdelers

Albrand verdelers Het hart van comfortabele vloerverwarmingssystemen. verdelers Albrand verdelers Het hart van comfortabele vloerverwarmingssystemen verdelers Comfortabel, efficiënt en energiezuinig De verdeelsystemen van Albrand De verdelers uit het Albrand programma zijn uitgebalanceerde

Nadere informatie

Adviesprijs excl. BTW SH Shurflo drinkwaterpomp LF 12V 3.8 l/min. 2.1 Bar 54,50

Adviesprijs excl. BTW SH Shurflo drinkwaterpomp LF 12V 3.8 l/min. 2.1 Bar 54,50 Nieuw in ons assortiment Distributeur Nederland Voor de Marine Pompen en toebehoren. Shurflo drinkwaterpompen type LF Deze Shurflo Low Flow drinkwaterpomp is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld 1 tappunt.

Nadere informatie

Hallo SOLOLIFT2 Vaarwel vuile handen

Hallo SOLOLIFT2 Vaarwel vuile handen Hallo SOLOLIFT2 Vaarwel vuile handen 2 De nieuwe SOLOLIFT2 loopt generaties voor Compacte opvoerinstallaties gingen gebukt onder een slechte reputatie, maar er is inmiddels een nieuwe generatie! Door innovatie

Nadere informatie

GRUNDFOS lifelink. Duurzame en transparante drinkwateroplossing voor de allerarmsten in de wereld

GRUNDFOS lifelink. Duurzame en transparante drinkwateroplossing voor de allerarmsten in de wereld GRUNDFOS lifelink Grundfos LIFELINK Duurzame en transparante drinkwateroplossing voor de allerarmsten in de wereld GRUNDFOS LIFELINK Water vormt de basis van al het leven en van economische ontwikkeling

Nadere informatie

S.O.S. Mobile heater

S.O.S. Mobile heater S.O.S. Mobile heater Mobiele elektrische verwarming De snelle oplossing voor ketelstoringen en -vervangingen Technische gegevens Elektrische verwarming Driefase / 400V Monofase / 230V Perilecstekker Verloopstekker

Nadere informatie

ASSORTIMENT Centrale verwarming- en tapwaterketels. centrale verwarming en warmwatersystemen Eco Heating Systems Groningen B.V.

ASSORTIMENT Centrale verwarming- en tapwaterketels. centrale verwarming en warmwatersystemen Eco Heating Systems Groningen B.V. ASSORTIMENT Centrale verwarming- en tapwaterketels centrale verwarming en warmwatersystemen Eco Heating Systems Groningen B.V. AMBASSADOR + Centrale verwarmingsketel De cascadeoplossing bij uitstek De

Nadere informatie

RVS 316 Elektrische Dubbele membraan pomp

RVS 316 Elektrische Dubbele membraan pomp RVS 316 Elektrische Dubbele membraan pomp Eten, drinken, farmaceutica, proces Afvalwater behandeling Chemie en petro chemie Poeder coaten Verf, hars en inktsoorten Mijnbouw en bouw industrie Olie & benzine

Nadere informatie

Waterregeltechniek. De juiste keuze

Waterregeltechniek. De juiste keuze Waterregeltechniek Drink- en proceswater De juiste keuze Drukregeling Gegarandeerde kwaliteit De kwaliteit van de Honeywell waterbehandelingsproducten is alom gewaardeerd. Niet alleen wordt de grootste

Nadere informatie

Tandradpompen met inwendige vertanding. R serie. made for your process

Tandradpompen met inwendige vertanding. R serie. made for your process Tandradpompen met inwendige vertanding R serie made for your process Tandradpompen met inwendige vertanding R Werkingprincipe De tandradpompen met inwendige vertanding van de R-serie zijn zelfaanzuigende

Nadere informatie

KLIMAATTECHNIEK Cumulus verstuivers

KLIMAATTECHNIEK Cumulus verstuivers Cumulus is een internationaal toonaangevend bedrijf op het gebied van : Professionele lucht- en persluchtverstuivers Waterbehandelingstechnieken Klimaattechniek en geeft advies over het systeem dat bij

Nadere informatie

CONCEPT WATERWERKBLAD. DRUKVERHOGINGINSTALLATIES Specifieke bepalingen en berekeningsgrondslagen voor installaties met schakelvat

CONCEPT WATERWERKBLAD. DRUKVERHOGINGINSTALLATIES Specifieke bepalingen en berekeningsgrondslagen voor installaties met schakelvat Herziening van juni 2004 CONCEPT WATERWERKBLAD DRUKVERHOGINGINSTALLATIES Specifieke bepalingen en berekeningsgrondslagen voor installaties met schakelvat WB 4.3 A DATUM: JULI 2017 Auteursrechten voorbehouden

Nadere informatie

Hygienische RVS 316 L Elektrische Dubbele membraan pomp

Hygienische RVS 316 L Elektrische Dubbele membraan pomp Hygienische RVS 316 L Elektrische Dubbele membraan pomp Inclusief plug en Play frequentie omvormer met schakelaar Eten, drinken, farmaceutica, proces Afvalwater behandeling Chemie en petro chemie Farmaceutische

Nadere informatie

hydro units drukverhoging

hydro units drukverhoging hydro units drukverhoging duijvelaar pompen technische gegevens INDEX Algemeen 01 Kenmerken 04 Besturingen DPC, MC 06 Besturingen HU1, MCF, MCJ 07 Besturingen Pico, Palm 08 Typeverklaring 09 Technische

Nadere informatie

POMPTYPE VERMOGEN AMP. Q = CAPACITEIT GEWICHT 230 V L/MIN M³/H 0 0,6 1,2 1,8 2,4 3 3,6 4,2 4,8 5,4 6

POMPTYPE VERMOGEN AMP. Q = CAPACITEIT GEWICHT 230 V L/MIN M³/H 0 0,6 1,2 1,8 2,4 3 3,6 4,2 4,8 5,4 6 wwwpompenvantorrecom RVS /kunststof geruisarme hydrofoorinstallaties Inoxcontrol zeer geruisarm De Inoxcontrol is het nieuwste op het gebied van watervoorziening Absoluut geruisarm Zeer hoog rendement

Nadere informatie

WATERWERKBLAD. DRUKVERHOGINGINSTALLATIES Algemeen

WATERWERKBLAD. DRUKVERHOGINGINSTALLATIES Algemeen Herziening van Juni 2004 WATERWERKBLAD DRUKVERHOGINGINSTALLATIES Algemeen WB 4.3 DATUM: JAN 2018 Auteursrechten voorbehouden Dit werkblad heeft betrekking op de hierna aangegeven typen drukverhoginginstallaties.

Nadere informatie

Zeer fijne nevel en efficiënt. Een geavanceerd hogedruk bevochtigingssysteem. Condair HP

Zeer fijne nevel en efficiënt. Een geavanceerd hogedruk bevochtigingssysteem. Condair HP Zeer fijne nevel en efficiënt Een geavanceerd hogedruk bevochtigingssysteem Condair HP Ventielenblok Het ventielenblok zorgt voor de aansturing van verschillende nozzles. Een 15-trapsregeling is mogelijk

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

Rendement binnen handbereik

Rendement binnen handbereik GRUNDFOS Control MPC Rendement binnen handbereik GEBRUIKERSVRIENDELIJKE POMPBESTURING EN -BEWAKING VOOR DRUKVERHOGING, VERWARMING EN AIRCONDITIONING CONTROL MPC INLEIDING GRUNDFOS CONTROL MPC VERHOOGT

Nadere informatie

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix

SHUFFLE-MIX. www.shufflemix.nl. Shuffle-Mix SHUFFLE-MIX www.shufflemix.nl Shuffle-Mix Shuffle-Mix Bent u op zoek naar een compact systeem om uw producten te beluchten? Wilt u ook kosten besparen? Lees dan deze brochure met daarin het volledige Shuffle-Mix

Nadere informatie

s p nertrapeemomp AquaLuxe Nederland BV 2013 Alle bedragen zijn excl BTW drukfouten/prijswijzigingen voorbehouden

s p nertrapeemomp AquaLuxe Nederland BV 2013 Alle bedragen zijn excl BTW drukfouten/prijswijzigingen voorbehouden Meertraps pompen EV F Omschrijving VERTICALE MEERTRAPS POMPEN COMPLEET UITGEVOERD IN ROESTVRIJ STAAL MET AEG Zeer geruisloze en betrouwbare meertraps pompen die zijn ontworpen voor water of vloeistof zonder

Nadere informatie

HYA RAIN ECO. Installatie voor het gebruik van regenwater

HYA RAIN ECO. Installatie voor het gebruik van regenwater Installatie voor het gebruik van regenwater HYA RAIN ECO Vrije uitloop volgens EN 1717 DVGWgetest DW0402AS2173 Toepassingen F Regenwatergebruik F Tapwatergebruik F Bevloeiingsinstallaties F Beregeningsinstallaties

Nadere informatie

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES De Kiggen afvalpersen van Geesinknorba bieden veel slimme voordelen:

Nadere informatie

De norm voor uitstekende watervoorziening. De Wilo-Helix EXCEL. Productbrochure.

De norm voor uitstekende watervoorziening. De Wilo-Helix EXCEL. Productbrochure. De norm voor uitstekende watervoorziening. De Wilo-Helix EXCEL. Productbrochure. 2 Een uitstekende innovatie rendeert. Voor de ondernemingen van vandaag en voor de komende generaties. Op basis van 140

Nadere informatie

MEMORANDUM 71 ONDERDRUKBEVEILIGING IN SPRINKLERINSTALLATIES

MEMORANDUM 71 ONDERDRUKBEVEILIGING IN SPRINKLERINSTALLATIES MEMORANDUM 71 ONDERDRUKBEVEILIGING IN SPRINKLERINSTALLATIES 1 Inleiding Voor sprinklerinstallaties op een drinkwaterleiding is een vacuüm beveiligingstoestel nodig dat niet nader in de VAS of NEN-EN 12845+NEN

Nadere informatie

AIRWORKS OLIEVRIJE COMPRESSOREN ISO KLASSE 0

AIRWORKS OLIEVRIJE COMPRESSOREN ISO KLASSE 0 AIRWORKS OLIEVRIJE COMPRESSOREN ISO8573-1 KLASSE 0 100% Olievrije Perslucht In de Farmaceutische industrie, medische- en tandheelkundige laboratoria, de levensmiddelen- en drankenindustrie en elektronica-

Nadere informatie

KIVU WATERONTHARDERS

KIVU WATERONTHARDERS KOESTER WATER KIVU WATERONTHARDERS Deze toestellen voldoen aan de behoeften van 1 tot 15 personen, rekening houdend met de hardheid en het waterverbruik. Besparing 1,5 mm kalk op een weerstand verhoogt

Nadere informatie

POMPTYPE VERMOGEN TOERENTAL H = OPVOERHOOGTE IN METERS Ø GEAR 300M GEAR 300T 0,25 0,35 1450 5,5 5,3 5,2 5 ½

POMPTYPE VERMOGEN TOERENTAL H = OPVOERHOOGTE IN METERS Ø GEAR 300M GEAR 300T 0,25 0,35 1450 5,5 5,3 5,2 5 ½ tandradpompen Gear Tandradpompen van het type GEAR zijn zelfaanzuigende pompen met een by-pass. Deze pompen zijn toepasbaar voor het transport van dikkere media zonder vaste bestanddelen tot een maximale

Nadere informatie

AquaCell: Een nieuwe dimensie in waterontharding

AquaCell: Een nieuwe dimensie in waterontharding quacell: Een nieuwe dimensie in waterontharding Een constante stroom van zacht water Dubbele harscilinders geven een ononderbroken stroom van zacht water, zelfs tijdens de regeneraties. Volumesturing De

Nadere informatie

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN Het Nederlandse Airworks Compressors maakt uitsluitend gebruik van Europese producenten en gebruikt voor zijn compressoren de beste op de markt te verkrijgen componenten. Airworks

Nadere informatie

Handleiding aansluiten en in gebruik nemen zelfaanzuigende SHE pompen

Handleiding aansluiten en in gebruik nemen zelfaanzuigende SHE pompen Handleiding aansluiten en in gebruik nemen zelfaanzuigende SHE pompen Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Uitvoering 3 Installatie 3 Vullen 5 Starten ( eerste keer) 5 Starten ( normaal gebruik) 5

Nadere informatie

Leidingreparatie en -onderhoud

Leidingreparatie en -onderhoud Leidingreparatie en -onderhoud Uitgebreide keuze bij één leverancier. Uniek duurzaam ontwerp. Betrouwbare prestaties en snel. Type Aantal modellen Pagina Druktestpompen 2 9.2 Pijpbevriezers 2 9.3 Ontkalkingspompen

Nadere informatie

HU CUBE. Technische data serie: DPVME 2, 4, 6

HU CUBE. Technische data serie: DPVME 2, 4, 6 HU CUBE Technische data serie: DPVME 2, 4, 6 Inhoudsopgave 1 Introductie 1.1 Afkortingen... 3 1.2 Range... 3 1.3 Werking lekwaterdetectie... 3 1.4 Werkbereik... 3 1.5 Basis materialen... 3 1.6 Goedkeuringen...

Nadere informatie

Centrifugaalpomp. Multi Eco. Productinformatie

Centrifugaalpomp. Multi Eco. Productinformatie Centrifugaalpomp Productinformatie Impressum Productinformatie Alle rechten voorbehouden. De inhoud mag zonder schriftelijke toestemming van de fabrikant niet worden verspreid, verveelvuldigd, bewerkt

Nadere informatie