ruan schilderwerken want goed schilderwerk is een vak apart!

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ruan schilderwerken want goed schilderwerk is een vak apart!"

Transcriptie

1

2

3 ruan want goed schilderwerk is een vak apart!

4 ruan Wij zijn een schildersbedrijf dat zowel als, behang, plaatsen van enz. uitvoert volgens de regels van de kunst. Wij bieden u kwalitatief hoogwaardig werk met heldere afspraken, van tot de uitvoering van de werkzaamheden! Tegen zeer concurrerende prijzen. Kwaliteit van het werk en een langdurige relatie met de klant zijn voor ons het belangrijkst. Ons personeel bestaat daarom ook uit ervaren vakmensen, die hun werk met zorg en liefde uitvoeren.

5 ruan Hier kunt u enkele vb zien van intrieur ieder uitvoering met een persoonlijk karakter van de klant Samen met u zoeken we naar de juiste kleurkeuze, daar nemen we graag de tijd voor, want trouwens u moet na de je op je gemak voelen, dit is het moeilijkste van ons vak, meer met de goede materialen is dit een koud kunstje geworden. In sommige vb hebben we eerst een kleurensimulatie gemaakt via computer, zo zag de klant een bv foto van haar interieur in verschillend kleuren opgevuld. FOTO S VOOR

6 ruan Hier kunt u enkele vb zien van intrieur ieder uitvoering met een persoonlijk karakter van de klant Samen met u zoeken we naar de juiste kleurkeuze, daar nemen we graag de tijd voor, want trouwens u moet na de je op je gemak voelen, dit is het moeilijkste van ons vak, meer met de goede materialen is dit een koud kunstje geworden. In sommige vb hebben we eerst een kleurensimulatie gemaakt via computer, zo zag de klant een bv foto van haar interieur in verschillend kleuren opgevuld. EN NA! VOOR!

7 ruan Hier kunt u enkele vb zien van intrieur ieder uitvoering met een persoonlijk karakter van de klant Samen met u zoeken we naar de juiste kleurkeuze, daar nemen we graag de tijd voor, want trouwens u moet na de je op je gemak voelen, dit is het moeilijkste van ons vak, meer met de goede materialen is dit een koud kunstje geworden. In sommige vb hebben we eerst een kleurensimulatie gemaakt via computer, zo zag de klant een bv foto van haar interieur in verschillend kleuren opgevuld. EN NA! VOOR!

8 ruan Hier kunt u enkele vb zien van intrieur ieder uitvoering met een persoonlijk karakter van de klant Samen met u zoeken we naar de juiste kleurkeuze, daar nemen we graag de tijd voor, want trouwens u moet na de je op je gemak voelen, dit is het moeilijkste van ons vak, meer met de goede materialen is dit een koud kunstje geworden. In sommige vb hebben we eerst een kleurensimulatie gemaakt via computer, zo zag de klant een bv foto van haar interieur in verschillend kleuren opgevuld. EN NA! VOOR!

9 ruan Het onderhoudsschilderwerk aan de kant is meer dan overschilderen. Wij beginnen dan ook altijd met het inspecteren van de te schilderen ondergronden. De volgende belangrijke punten verdienen daarbij altijd extra aandacht: Zijn de glas kitnaden nog intact, zodat er geen water kan indringen? Is de hechting van de voorgaande lagen voldoende? Is de verf gebarsten en/of moet deze verwijderd worden? Zijn de omtrekspeling van de ramen en deuren voldoende? Wij stellen vooraf altijd een behandelplan op, met een passende voor het te schilderen werk. Wij geven u, indien gewenst, vooraf kleuradvies. Dit advies is gratis indien wij voor u schilderwerk uitvoeren. FOTO S VOOR

10 ruan Het onderhoudsschilderwerk aan de kant is meer dan overschilderen. Wij beginnen dan ook altijd met het inspecteren van de te schilderen ondergronden. De volgende belangrijke punten verdienen daarbij altijd extra aandacht: Zijn de glas kitnaden nog intact, zodat er geen water kan indringen? Is de hechting van de voorgaande lagen voldoende? Is de verf gebarsten en/of moet deze verwijderd worden? Zijn de omtrekspeling van de ramen en deuren voldoende? Wij stellen vooraf altijd een behandelplan op, met een passende voor het te schilderen werk. Wij geven u, indien gewenst, vooraf kleuradvies. Dit advies is gratis indien wij voor u schilderwerk uitvoeren. EN NA! VOOR!

11 ruan Het onderhoudsschilderwerk aan de kant is meer dan overschilderen. Wij beginnen dan ook altijd met het inspecteren van de te schilderen ondergronden. De volgende belangrijke punten verdienen daarbij altijd extra aandacht: Zijn de glas kitnaden nog intact, zodat er geen water kan indringen? Is de hechting van de voorgaande lagen voldoende? Is de verf gebarsten en/of moet deze verwijderd worden? Zijn de omtrekspeling van de ramen en deuren voldoende? Wij stellen vooraf altijd een behandelplan op, met een passende voor het te schilderen werk. Wij geven u, indien gewenst, vooraf kleuradvies. Dit advies is gratis indien wij voor u schilderwerk uitvoeren. EN NA! VOOR!

12 ruan Het onderhoudsschilderwerk aan de kant is meer dan overschilderen. Wij beginnen dan ook altijd met het inspecteren van de te schilderen ondergronden. De volgende belangrijke punten verdienen daarbij altijd extra aandacht: Zijn de glas kitnaden nog intact, zodat er geen water kan indringen? Is de hechting van de voorgaande lagen voldoende? Is de verf gebarsten en/of moet deze verwijderd worden? Zijn de omtrekspeling van de ramen en deuren voldoende? Wij stellen vooraf altijd een behandelplan op, met een passende voor het te schilderen werk. Wij geven u, indien gewenst, vooraf kleuradvies. Dit advies is gratis indien wij voor u schilderwerk uitvoeren. <EN NA! VOOR!

13 ruan coaten Na een ontmossing volgens de regels van de kunst (met onder meer het gebruik van een mineraal product dat nieuwe mosvorming tegengaat), laten de positieve effecten zich ook weer gedurende een tiental jaren voelen. Daken worden in de eerste plaats ontmost om esthetische redenen, maar de behandeling heeft wel meer voordelen. Indien u het te ver laat komen kan - in uitzonderlijke omstandigheden - een dak dat bedekt is met mos, zijn vochtwerende functie verliezen. Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen, vernieuwen en verfraaien van een pannendak. Na behandeling is het dak weer als nieuw en krijgt het huis of bedrijfspand een behoorlijke meerwaarde. <EN NA! VOOR!

14 ruan coaten Na een ontmossing volgens de regels van de kunst (met onder meer het gebruik van een mineraal product dat nieuwe mosvorming tegengaat), laten de positieve effecten zich ook weer gedurende een tiental jaren voelen. Daken worden in de eerste plaats ontmost om esthetische redenen, maar de behandeling heeft wel meer voordelen. Indien u het te ver laat komen kan - in uitzonderlijke omstandigheden - een dak dat bedekt is met mos, zijn vochtwerende functie verliezen. Wij zijn gespecialiseerd in het verduurzamen, vernieuwen en verfraaien van een pannendak. Na behandeling is het dak weer als nieuw en krijgt het huis of bedrijfspand een behoorlijke meerwaarde. <EN NA! VOOR!

15 ruan Laminaat is niet meer weg te denken uit onze huizen. Iedereen kent de belangrijkste merken van en velen hebben al een minstens voor één kamer gebruikt. Laminaat heeft dan ook heel wat voordelen tegenover andere vloerbedekkingen, maar er zijn ook nadelen. We zetten ze hier eventjes op een rij: - Laminaat is vrij goed bestand tegen beschadigingen. Beschadigingen zijn echter niet weg te / retoucheren. - Laminaat voelt vrij hard aan en geeft niet meteen een warm gevoel - Laminaat is tegenover heel wat andere vloerbekledingen (tapijt, parket en kurk) minder geluidsarm FOTO S VOOR

16 ruan Laminaat is niet meer weg te denken uit onze huizen. Iedereen kent de belangrijkste merken van en velen hebben al een minstens voor één kamer gebruikt. Laminaat heeft dan ook heel wat voordelen tegenover andere vloerbedekkingen, maar er zijn ook nadelen. We zetten ze hier eventjes op een rij: - Laminaat is vrij goed bestand tegen beschadigingen. Beschadigingen zijn echter niet weg te / retoucheren. - Laminaat voelt vrij hard aan en geeft niet meteen een warm gevoel - Laminaat is tegenover heel wat andere vloerbekledingen (tapijt, parket en kurk) minder geluidsarm <EN NA! VOOR!

17 ruan Laminaat is niet meer weg te denken uit onze huizen. Iedereen kent de belangrijkste merken van en velen hebben al een minstens voor één kamer gebruikt. Laminaat heeft dan ook heel wat voordelen tegenover andere vloerbedekkingen, maar er zijn ook nadelen. We zetten ze hier eventjes op een rij: - Laminaat is vrij goed bestand tegen beschadigingen. Beschadigingen zijn echter niet weg te / retoucheren. - Laminaat voelt vrij hard aan en geeft niet meteen een warm gevoel - Laminaat is tegenover heel wat andere vloerbekledingen (tapijt, parket en kurk) minder geluidsarm <EN NA! VOOR!

18 ruan Gipswanden en plafonds Diverse :gipskarton wanden en plafonds. Als wandbekleding is gipskarton ideaal geschikt voor niet-bepleisterbare oppervlakten. Plafonds en wanden uit gipskarton worden opgebouwd vanuit een lichte onderstructuur in metaal waarop de platen ter plaatse gemonteerd worden. Door de uitgebreide keuze aan elementen kan aan elke wens qua vorm, uitzicht en prestatie voldaan worden FOTO S VOOR

19 ruan Gipswanden en plafonds Diverse :gipskarton wanden en plafonds. Als wandbekleding is gipskarton ideaal geschikt voor niet-bepleisterbare oppervlakten. Plafonds en wanden uit gipskarton worden opgebouwd vanuit een lichte onderstructuur in metaal waarop de platen ter plaatse gemonteerd worden. Door de uitgebreide keuze aan elementen kan aan elke wens qua vorm, uitzicht en prestatie voldaan worden <EN NA! VOOR!

20 maak hier uw keuze voor de ruan gelieve contact op te nemen met mij voor een betreffende - naam adres tel opmerkingen ga terug naar hoofdmenu SEND

21 Ter informatie hierboven vindt u een klein voorstel voor een eventuele vernieuwde website alles in een nieuw kleedje, ook lettertype ruan wat meer tijdloos maken krachtige kleuren, zwart, grijs, bordeauxrood, etc de foto s worden links onder geplaatst als je er op klikt, of over schuift, gaan ze groot open de klant moet een duidelijk beeld krijgen van voor en na keep it simple, niet te veel tralala, vooral info moet op elke pagina duidelijk aanwezig zijn, want dat is uiteindelijke doelstelling mensen moeten reageren. kostprijs voor aanmaak, bespreking tot eindpunt waarbij de hostyou-firma en de webdesigner het overneemt bedraagt 400 euro. (prijs exclusief btw) Hiervoor ontvangt u : - volledige opmaak van website op papier, zodat webdesigner een duidelijk draaiboek voor website krijgt -bij van al het nodige fotomateriaal -bij en moderniseren van eventuele teksten,etc wilt u zo vriendelijk zijn altijd iets te laten weten aub, ook indien de niet positief is (voor onze planning) uiteraard blijven onze ontwerpen steeds eigendom tot einde uitvoering. met vriendelijke groeten frans kwanten

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

Project Toegepaste Informatica 4BKa 2012-2013

Project Toegepaste Informatica 4BKa 2012-2013 Inleiding De bedoeling van deze opdracht is, jullie eens iets verder te laten nadenken over computers en de huidige technologie. Probeer deze opdracht zo goed mogelijk uit te werken, zodat je op een redelijk

Nadere informatie

Maandag 25 april 2010 (net na de Paasvakantie)

Maandag 25 april 2010 (net na de Paasvakantie) Inleiding De bedoeling van deze opdracht is, jullie eens iets verder te laten nadenken over computers en de huidige technologie. Probeer deze opdracht zo goed mogelijk uit te werken, zodat je op een redelijk

Nadere informatie

bij aankoop vanaf e25,- aan dimago producten.

bij aankoop vanaf e25,- aan dimago producten. TIJD VOOR WAT ANDERS Met goed onderhouden schilderwerk is uw huis een sieraad voor de buurt. Door te kiezen voor andere kleuren voor uw schilderwerk krijgt uw huis een volledig andere uitstraling. Uw Verf

Nadere informatie

Altijd Achterberg Schilders

Altijd Achterberg Schilders Altijd Achterberg Schilders serieus over schilderwerk schilderen behangen glaszetten trots... 2 Voor u ligt onze brochure waarin wij u een kijkje geven in ons schildersbedrijf. Een bedrijf waar we erg

Nadere informatie

OPLEIDINGENSTRUCTUUR SCHILDER

OPLEIDINGENSTRUCTUUR SCHILDER OPLEIDINGENSTRUCTUUR SCHILDER 1. BESCHRIJVING Referentiekaders: WELZIJN OP HET WERK Beroepsprofielen (SERV, oktober 2004) Beroepsprofielen in de bouwnijverheid (HIVA/FVB, 1998) Instapcompetenties (TEMPERA/FVB,

Nadere informatie

Zelf zwevend parket of laminaat leggen. Parket De voorbereidingen Zwevend parket leggen Kwaliteitseisen

Zelf zwevend parket of laminaat leggen. Parket De voorbereidingen Zwevend parket leggen Kwaliteitseisen Zelf zwevend parket of laminaat leggen Parket De voorbereidingen Zwevend parket leggen Kwaliteitseisen Zelf zwevend parket of laminaat leggen 2 3 Het interieur van de woning verfraaien, wie doet dat niet

Nadere informatie

Examen VMBO-BB. bouwtechniek-schilderen CSPE BB. gedurende 605 minuten. Bij dit examen horen een uitwerkbijlage en digitale bestanden.

Examen VMBO-BB. bouwtechniek-schilderen CSPE BB. gedurende 605 minuten. Bij dit examen horen een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Examen VMBO-BB 2015 gedurende 605 minuten bouwtechniek-schilderen CSPE BB Bij dit examen horen een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit 14 opdrachten. Voor dit examen zijn maximaal

Nadere informatie

Handleiding gebruik website Koperen Passer Antwerpen 3 Club 1

Handleiding gebruik website Koperen Passer Antwerpen 3 Club 1 Centrale KP website : http://www.koperenpasser.be/ Onze website : http://www.koperenpasser.be/a3_1/ledenlogin/ Handleiding gebruik website Koperen Passer Antwerpen 3 Club 1 Beknopte handleiding voor de

Nadere informatie

Hét pronkstuk van je tuin

Hét pronkstuk van je tuin Hét pronkstuk van je tuin Tuinhuizen Garages Carports Pergolas Cottages b e s t e p r i j s / k wa l Beste KEUZE p l a at s i n g s d i e n s t e i g e n i t e i t gemaakt in onze ateliers M A D E I N

Nadere informatie

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen

dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen dakraam.nl Een verrassende kijk op dakramen Dakraam.nl Dakraam.nl is dé specialist op het gebied van dakramen. Met meer dan 2500 dakramen van diverse topmerken op voorraad heeft dakraam.nl het grootste

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

SCHILDERSBEDRIJF. DE GROENE OLIFANT uw gekwalificeerde en verzekerde partner voor uw schilderwerken.

SCHILDERSBEDRIJF. DE GROENE OLIFANT uw gekwalificeerde en verzekerde partner voor uw schilderwerken. SCHILDERSBEDRIJF DE GROENE OLIFANT uw gekwalificeerde en verzekerde partner voor uw schilderwerken. Schildersbedrijf De Groene Olifant is een gekwalificeerde en verzekerde partner/schilder voor al uw schilderwerken,

Nadere informatie

Aanleveren voor vormgeving. Beste klant,

Aanleveren voor vormgeving. Beste klant, Aanleveren voor vormgeving Beste klant, Gefeliciteerd met uw keuze voor de duplicatiefabriek. Met goed aangeleverde drukwerkbestanden kunnen wij de orderflow (en dus uw levertijd) optimaal houden. Daarom

Nadere informatie

Bourgeois. Jan De Cooman restaureert een Bourgeois B43 Amazone - 1967. Fabrikant uit België - Oostende, actief van 1960 tot 1975.

Bourgeois. Jan De Cooman restaureert een Bourgeois B43 Amazone - 1967. Fabrikant uit België - Oostende, actief van 1960 tot 1975. Bourgeois Fabrikant uit België - Oostende, actief van 1960 tot 1975. Jan De Cooman restaureert een Bourgeois B43 Amazone - 1967. E-mail adres: Jan De Cooman Deze caravan kon ik van de eerste eigenaar kopen.

Nadere informatie

Catalogus Kubus Quattro en Kubus Domino 2016. strakke design-tuinhuisjes zonder dakoversteek met of zonder overkapping vuren ceder iroko

Catalogus Kubus Quattro en Kubus Domino 2016. strakke design-tuinhuisjes zonder dakoversteek met of zonder overkapping vuren ceder iroko Catalogus Kubus Quattro en Kubus Domino 2016 strakke design-tuinhuisjes zonder dakoversteek met of zonder overkapping vuren ceder iroko Brand Timmerfabriek Solide Binnendams 60 3373 AE Hardinxveld-Giessendam

Nadere informatie

OPLEIDINGENSTRUCTUUR SCHILDER-DECORATEUR

OPLEIDINGENSTRUCTUUR SCHILDER-DECORATEUR OPLEIDINGENSTRUCTUUR SCHILDER-DECORATEUR 1. BESCHRIJVING Referentiekaders: WELZIJN OP HET WERK Beroepsprofielen (SERV, oktober 2004) SCHILDER-DECORATEUR Beroepsprofielen in de bouwnijverheid (HIVA/FVB,

Nadere informatie

Opleveren STC Loopplank Juni 2013

Opleveren STC Loopplank Juni 2013 Opleveren STC Loopplank Juni 2013 Beste bewoner, In deze folder vind je alle informatie ten aanzien van het opzeggen van je kamer bij STC-Loopplank. We hebben geprobeerd alles duidelijk en bondig op papier

Nadere informatie

Zelf klussen in uw woning

Zelf klussen in uw woning Zelf klussen in uw woning Informatie over veranderingen in uw woning Zelf klussen in uw woning Klussen mag! Veel mensen denken dat je in een huurhuis niets naar eigen wens mag veranderen. Doe je dit wel

Nadere informatie

THUISBIOSCOOP. Van Ommeren Installaties De Hofstede 41A 4033 BV Lienden Telefoon: 0344 60 14 12 info@vanommerenisntallaties.nl

THUISBIOSCOOP. Van Ommeren Installaties De Hofstede 41A 4033 BV Lienden Telefoon: 0344 60 14 12 info@vanommerenisntallaties.nl THUISBIOSCOOP Hoe een thuisbioscoop er uit moet zien? Dat ligt voor iedereen natuurlijk anders. Wat wel voor iedereen geldt: een thuisbioscoop moet een plek zijn waar u optimaal kunt genieten van een perfect

Nadere informatie

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming 1 september 2008. STUDIEGEBIED Bouw

Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming 1 september 2008. STUDIEGEBIED Bouw STUDIEGEBIED Bouw Secundair volwassenenonderwijs Modulaire opleiding Schilder-decorateur BO BW 011 Versie 1.0 BVR Pagina 1 van 22 Inhoud Vlaams Ministerie van Onderwijs en Vorming 1 september 2008 1 Deel

Nadere informatie

RD-ELASTOMETAL. Een UNIEKE coating met een ongekend lange levensduur! RD-ELASTOMETAL: Universele toepassingen

RD-ELASTOMETAL. Een UNIEKE coating met een ongekend lange levensduur! RD-ELASTOMETAL: Universele toepassingen Een UNIEKE coating met een ongekend lange levensduur! SAMENSTELLING: Leon Bancken : Universele toepassingen : Het absolute wapen tegen roest Het aanbrengen van a l s a n t i c o r r o s i e s y s t e e

Nadere informatie

PRIJSLIJST. bouwpakketten (ex. btw)

PRIJSLIJST. bouwpakketten (ex. btw) PRIJSLIJST bouwpakketten (ex. btw) INHOUD Huisje van Hout SERIE SKÄRGÅRD SERIE FJÄLL SERIE SAGA SERIE DRÖM SERIE STOR TOELICHTING BOUWPAKKETTEN Huisje van Hout levert houten huizen van 9 tot 90 m 2 met

Nadere informatie

Uw opdracht vandaag is morgen. ons visitekaartje

Uw opdracht vandaag is morgen. ons visitekaartje Uw opdracht vandaag is morgen ons visitekaartje Schilderwerken maken al tientallen jaren deel uit van de core business. Daarbij is het aanbod bijzonder uitgebreid. Het gaat van de beheersing van ambachtelijke

Nadere informatie

R. Hoogland Project Support

R. Hoogland Project Support RH R. Hoogland Project Support Dhr. Timmerman Baksteenweg 28 2514 PP Den Haag Den Haag, 1 februari 2011 Ref. Betreft Project : 08-OF-065 : Prijsaanbieding binnenschilderwerk : Bouwplaats 30, Den Haag Geachte

Nadere informatie

Bij dit examen horen een bijlage, een uitwerkbijlage en een digitaal bestand.

Bij dit examen horen een bijlage, een uitwerkbijlage en een digitaal bestand. Examen VMBO-BB 2013 gedurende 570 minuten bouwtechniek-schilderen CSPE BB Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit examen horen een bijlage, een uitwerkbijlage en een digitaal bestand. Dit examen bestaat

Nadere informatie

ERFURT-Vliesfaser behang Muurbekleding van hoge kwaliteit uit 100% vliesvezel.

ERFURT-Vliesfaser behang Muurbekleding van hoge kwaliteit uit 100% vliesvezel. ERFURT-Vliesfaser behang Muurbekleding van hoge kwaliteit uit 100% vliesvezel. vliesfaser VKFES-FLYVF-VF-SF-A4-NL02.indd 2 19.05.2005 9:48:05 Uhr ERFURT-Vliesfaser behang 100% kwaliteit voor veeleisende

Nadere informatie

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN

VOORDELEN LAMINAATVLOEREN VOORDELEN LAMINAATVLOEREN Betrouwbaar en budgetvriendelijk Kies voor laminaat wanneer u een stijlvolle vloer wenst en toch budgetvriendelijk moet zijn. Voor een zachte prijs krijgt u de warmte en uitstraling

Nadere informatie

Familie Hoosemans. GlobaleTechnische Omschrijving Schilderwerk - Binnen Modernisering Schaapsdrift 20 Doorwerth

Familie Hoosemans. GlobaleTechnische Omschrijving Schilderwerk - Binnen Modernisering Schaapsdrift 20 Doorwerth Familie Hoosemans GlobaleTechnische Omschrijving Schilderwerk - Binnen Modernisering Schaapsdrift 20 Doorwerth Versie 28 januari 2018 4 maart 2018 / 29 maart 2018 / 6 mei 2018 Opdrachtgever: Ir. W.A.C.M.

Nadere informatie

WELKOM. Adres: INoffice Woerden. Polanerbaan 13 H. 3447 GN Woerden. Reserveren, aanvragen & informatie: info@inoffice.

WELKOM. Adres: INoffice Woerden. Polanerbaan 13 H. 3447 GN Woerden. Reserveren, aanvragen & informatie: info@inoffice. WELKOM Adres: INoffice Woerden Polanerbaan 13 H 3447 GN Woerden Reserveren, aanvragen & informatie: info@inoffice.nl 0348 48 21 22 Welkom bij INoffice Woerden Ondernemerscentrum INoffice Woerden heeft

Nadere informatie

MICHI EL. Verftest Bio-based muurverf In opdracht van Thatchtec BV 10 december 1914. Door Michiel Tollenaar uitgevoerd

MICHI EL. Verftest Bio-based muurverf In opdracht van Thatchtec BV 10 december 1914. Door Michiel Tollenaar uitgevoerd Verftest Bio-based muurverf In opdracht van Thatchtec BV 10 december 1914 Door Michiel Tollenaar uitgevoerd Om te onderzoeken hoe het product (poederverf) bevalt bij degenen die ze verwerken hebben jullie

Nadere informatie

naast uw rol... ook een hedendaagse Personaliseer uw muren

naast uw rol... ook een hedendaagse Personaliseer uw muren naast uw rol... ook een hedendaagse Personaliseer uw muren Personaliseer uw muren INdoor MUREN PERSONALISEREN Het concept Imagewall biedt u een formule aan die exclusieve beeldintegratie binnen een bedrijfsinterieur,

Nadere informatie

GARAGES. IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be

GARAGES. IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be GARAGES IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be Kwaliteit! IBC Massieve Houtbouw is al meer dan 30 jaar de specialist in houten constructies

Nadere informatie

Werkwijzer samenwerking vak- en taaldocent - Voorbeeld

Werkwijzer samenwerking vak- en taaldocent - Voorbeeld Werkwijzer samenwerking vak- en taaldocent - Voorbeeld De voorbeeldtaak: Techniek, afdeling Schilderen Je gaat schilderwerk op hout buiten inspecteren. Dit kan het schilderwerk van een deel van het schoolgebouw

Nadere informatie

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree.

Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. Dit document ontvangt u als bijlage bij de door u aangevraagde offerte van Apple Tree. De inhoud van dit document bestaat uit twee delen, te weten: Advieswijzer. In dit document leest u meer over Apple

Nadere informatie

5.1 Uw bestelling. Uw gegevens. Facturatie gegevens VERPLICHT. Standnummer: Naam: Bedrijf: Adres: Contactpersoon: Btw-nr.: Plaats:

5.1 Uw bestelling. Uw gegevens. Facturatie gegevens VERPLICHT. Standnummer: Naam: Bedrijf: Adres: Contactpersoon: Btw-nr.: Plaats: 5.1 Uw bestelling Facturatie gegevens Standnummer: Naam: Adres: Btw-nr.: Telefoonnr. contactpersoon: E-mail contactpersoon: Postcode: Klantnummer: Plaats: vb 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Code Modelreferentie Aantal

Nadere informatie

Examen VMBO-BB. bouwtechniek-schilderen CSPE BB. gedurende 670 minuten. Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en digitale bestanden.

Examen VMBO-BB. bouwtechniek-schilderen CSPE BB. gedurende 670 minuten. Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Examen VMBO-BB 2012 gedurende 670 minuten bouwtechniek-schilderen CSPE BB Naam kandidaat Kandidaatnummer Bij dit examen horen bijlagen, een uitwerkbijlage en digitale bestanden. Dit examen bestaat uit

Nadere informatie

ROLLUIKEN KLAPLUIKEN. hét kwaliteitsprofiel

ROLLUIKEN KLAPLUIKEN. hét kwaliteitsprofiel ROLLUIKEN KLAPLUIKEN I k d o e i n a l l e s m i j n z i n. hét kwaliteitsprofiel E e n h u i s m o e t w a r m t e e n g e b o r g e n h e i d g e v e n. R o l l u i k e n e n k l a p l u i k e n k u

Nadere informatie

LEEF 2015 Expohallen Roeselare

LEEF 2015 Expohallen Roeselare LEEF 2015 Expohallen Roeselare 1. STANDENBOUW ALUMINIUM TRUSSEN: A. 6m truss opgehangen aan 2 handtakels Opmerking: niet op alle standen is opstelling A mogelijk. Neem hiervoor contact op met de organisatie.

Nadere informatie

als er asbest in uw woning zit

als er asbest in uw woning zit als er asbest in uw woning zit Veel van onze woningen zijn gebouwd voor 1993. Dit betekent dat er in veel van onze woningen asbest kan zitten. Lefier wil voor al haar huurders een gezonde woonomgeving.

Nadere informatie

VERLOST UIT HET DONKER

VERLOST UIT HET DONKER Anders in de rij Veldstraat 59 VERLOST UIT HET DONKER Het huis in de Veldstraat is dit jaar precies 100 jaar oud. In de stadsarchieven staat het ingeschreven als een realisatie van ene A. Vandenberghe.

Nadere informatie

IMAGE WALL PERSONALISEER UW MUREN BRENG LEVEN IN UW INTERIEUR!!

IMAGE WALL PERSONALISEER UW MUREN BRENG LEVEN IN UW INTERIEUR!! IMAGEWALL PERSONALISEER UW MUREN Plaats met Imagewall uw geliefkoosde foto van familie of hobby, een tijdloos beeld, op een muur van uw inkomhal, bureau, slaapkamer of leefruimte en BRENG LEVEN IN UW INTERIEUR!!

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

CARPORTS. IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be

CARPORTS. IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be CARPORTS IBC nv MASSIEVE HOUTBOUW Tentoonstellingspark: Ringlaan 62 2240 Zandhoven 03/464.06.00 www.ibc.be - info@ibc.be Kwaliteit! IBC Massieve Houtbouw is al meer dan 30 jaar de specialist in houten

Nadere informatie

BIJLAGE: HET OPZEGGEN VAN DE HUUROVEREENKOMST EN HET OPLEVEREN VAN DE WONING AAN OFW

BIJLAGE: HET OPZEGGEN VAN DE HUUROVEREENKOMST EN HET OPLEVEREN VAN DE WONING AAN OFW BIJLAGE: HET OPZEGGEN VAN DE HUUROVEREENKOMST EN HET OPLEVEREN VAN DE WONING AAN OFW 1 Inleiding In deze begeleidende brochure staat uitgebreid omschreven hoe u uw woning dient op te leveren bij het opzeggen

Nadere informatie

Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud. Inventariseren, inspecteren en analyseren project Mozartlaan

Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud. Inventariseren, inspecteren en analyseren project Mozartlaan Inventariseren, inspecteren en analyseren project Mozartlaan Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud Bij de nulmeting verzamel je alle gegevens die je nodig hebt om onderhoudsscenario s en activiteitenplannen

Nadere informatie

Catalogus Kubus Quattro en Kubus Domino 2015. strakke design-tuinhuisjes zonder dakoversteek met of zonder overkapping vuren ceder iroko

Catalogus Kubus Quattro en Kubus Domino 2015. strakke design-tuinhuisjes zonder dakoversteek met of zonder overkapping vuren ceder iroko Catalogus Kubus Quattro en Kubus Domino 2015 strakke design-tuinhuisjes zonder dakoversteek met of zonder overkapping vuren ceder iroko Brand Timmerfabriek Solide Binnendams 60 3373 AE Hardinxveld-Giessendam

Nadere informatie

als u gaat verhuizen wonen met karakter

als u gaat verhuizen wonen met karakter als u gaat verhuizen wonen met karakter wonen met karakter U heeft besloten uw woning te verlaten. In deze brochure leest u hoe u de huur van uw huidige woning op moet zeggen en wat er verder bij komt

Nadere informatie

Vooronderzoek. Envelop

Vooronderzoek. Envelop Vooronderzoek Aangezien wij thuis geen post over magazines of dergelijke hadden ontvangen, ga ik een voorbeeld van Yves Rocher nemen. Zij hadden post naar mijn moeder gestuurd waarin zij hun nieuw product

Nadere informatie

Waarom een huwelijksreportage?

Waarom een huwelijksreportage? Waarom een huwelijksreportage? Welkom op mijn website! Tijdens de voorbereidingen van jullie huwelijk vraag je jezelf misschien af, of een professionele fotograaf nodig is om jullie dag compleet te maken.

Nadere informatie

Hout Coatings. Planhus ONDERHOUDSADVIES. uw verfspecialist voor houten woningen en projecten

Hout Coatings. Planhus ONDERHOUDSADVIES. uw verfspecialist voor houten woningen en projecten ONDERHOUDSADVIES Planhus Onderhouds en schilder advies Planhus Geachte heer/mevrouw, U hebt gekozen voor een houten huis. Dat is een bewuste, verstandige keuze waarmee wij u van harte mee feliciteren.

Nadere informatie

V.V.E. Singel 39/97, p/a de Fluit 35, 1398 CA Muiden. t.a.v. de heer J. Bovenlander.

V.V.E. Singel 39/97, p/a de Fluit 35, 1398 CA Muiden. t.a.v. de heer J. Bovenlander. V.V.E. Singel 39/97, p/a de Fluit 35, 1398 CA Muiden. t.a.v. de heer J. Bovenlander. betreft: trappenhuizen flats Singel 39/97 te Vlissingen. Middelburg, 15 februari 2010. Mevrouw, Mijne heren, Hiermee

Nadere informatie

Huur opgezegd? Het opleverproces

Huur opgezegd? Het opleverproces U heeft de huur opgezegd en wilt graag weten hoe het verder gaat. In deze informatiewijzer beschrijven we het opleverproces, hoe we omgaan met Zelf Aangebrachte Veranderingen en de kosten van de herstelwerkzaamheden

Nadere informatie

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment

Als alles glad moet verlopen. Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Als alles glad moet verlopen Het nieuwe Brillux pleisterassortiment Grondig vernieuwd Brillux pleister Achter elk perfect oppervlak gaat een perfecte voorbereiding schuil. Om deze belangrijke werkzaamheden

Nadere informatie

Zó pakt u dat aan! Uw resultaat telt. Sigma. 10 jaar schildervrij*

Zó pakt u dat aan! Uw resultaat telt. Sigma. 10 jaar schildervrij* Zó pakt u dat aan! Uw resultaat telt. Sigma. * Mits toegepast en onderhouden volgens voorgeschreven verfsysteem. U leest er meer over in deze folder. 10 jaar schildervrij* Met Sigma S2U Allure is uw buitenschilderwerk

Nadere informatie

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder

opruiming! interieuradvies & wooninrichting zondags open! Maakt wonen bijzonder interieuradvies & wooninrichting Maakt wonen bijzonder opruiming! We maken plaats voor de voorjaarscollectie bank Jesse P2 gordijnen P4 zondags open! van 12.00 tot 17.00 uur verf behang vloeren gordijnen

Nadere informatie

Zelf klussen FORMULIER. Wat mag wel en niet

Zelf klussen FORMULIER. Wat mag wel en niet FORMULIER Zelf klussen Wat mag wel en niet Hieronder vindt u een overzicht van de meest voor komende veranderingen. In de kolommen geven wij u helder aan wat u mag aanpassen met of zonder toestemming van

Nadere informatie

Uw klant ontvangt een beveiligd Excelbestand. Hij kan het bestand openen en printen, maar uiteraard niet de inhoud, d.w.z. prijzen veranderen.

Uw klant ontvangt een beveiligd Excelbestand. Hij kan het bestand openen en printen, maar uiteraard niet de inhoud, d.w.z. prijzen veranderen. Dagelijks e-mailen van prijslijsten en offertes Het programma om offertes en prijslijsten te e-mailen wordt kortweg Offerteprogramma genoemd. Met dit programma verstuurt u in Excel gemaakt offertes en

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

PRODUCT > PROTOTYPE. In 3 stappen van idee naar markt PRODUCT > PROTOTYPE > PRODUCEREN PRODUCT > PROTOTYPE > PRO

PRODUCT > PROTOTYPE. In 3 stappen van idee naar markt PRODUCT > PROTOTYPE > PRODUCEREN PRODUCT > PROTOTYPE > PRO PRODUCT > PROTOTYPE > PRO PRODUCT > PROTOTYPE > PRODUCERE PRODUCT > PROTOTYP PRODUCT > PROTOTYPE > PRODUCEREN PRODUCT > PROTOTYPE > PROD PRODUCT > PROTOTYPE > PRO PRODUCT > PROTOTYPE > PRODUCEREN { In

Nadere informatie

De Groene Olifant GROEP AA BVBA BREMSTRAAT 97 3530 HOUTHALEN 011/ 98.82.69 0484/ 24.00.26. info@degroeneolifant.be www.degroeneolifant.

De Groene Olifant GROEP AA BVBA BREMSTRAAT 97 3530 HOUTHALEN 011/ 98.82.69 0484/ 24.00.26. info@degroeneolifant.be www.degroeneolifant. GROEP AA BVBA De Groene Olifant BREMSTRAAT 97 3530 HOUTHALEN 011/ 98.82.69 0484/ 24.00.26 info@degroeneolifant.be www.degroeneolifant.be GROEP AA BVBA: Schildersbedrijf De Groene Olifant 1 Schildersbedrijf

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste mengverf

Zo kiest u de juiste mengverf verf Zo kiest u de juiste mengverf Overzicht assortiment Mengverven De verfmengmachine van GAMMA biedt ongekende mogelijkheden. GAMMA mengt voor u muur-, lak-, grond- en andere speciaalverf zoals beton-

Nadere informatie

Buitenzijde Buitenzijde Ramen verdiept Ramen verdiept HPL plaat Rabat panelen Profiel HPL plaat Profiel rabatt panelen

Buitenzijde Buitenzijde Ramen verdiept Ramen verdiept HPL plaat Rabat panelen Profiel HPL plaat Profiel rabatt panelen WINDOX Handelsonderneming Brinkmanstraat 20 3067 TA Rotterdam Tel: 06 30 34 11 40 Fax: 010 4131709 E-mail: info@ K.v.K. nr. 24361456 te Rotterdam BTW nr: NL-2093.25.963.B01 Rek Nr. 311811868 T.n.v. I.B.Krzyzagorska

Nadere informatie

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende!

We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Maandag, 1 september 2014 Beste ouders, kinderen, grootouders, We hopen dat iedereen vandaag een fantastische start van het nieuwe schooljaar kende! Wij heten jullie alvast van harte welkom en hopen op

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief juli 2015 Nieuwsbrief juli 2015 vloeren en wanden plaatsen glaszetters aan de slag DORPSSTRAAT STREEFKERK ColoFon Deze nieuwsbrief wordt om de 7 weken verspreid onder kopers van het project Dorpsstraat Streefkerk,

Nadere informatie

VERFSYSTEMEN Woodcore jachten

VERFSYSTEMEN Woodcore jachten VERFSYSTEMEN Woodcore jachten Woodcore onder de waterlijn Woodcore boven de waterlijn Woodcore dek Woodcore opbouw Woodcore interieur www.de-ijssel-coatings.nl januari 2015 JACHTEN WOODCORE EPOXY INHOUD

Nadere informatie

Muurverfsystemen voor binnen 4972

Muurverfsystemen voor binnen 4972 OMSCHRIJVING In de nieuwbouw worden plafonds en wanden regelmatig afgewerkt met spuitpleisters. Deze pleisters geven een fraaie, witte en gestructureerde afwerking, bezitten een goede hechting op steenachtige

Nadere informatie

intake-/wooninventarisatie model

intake-/wooninventarisatie model intake-/wooninventarisatie model Naam : adres : postcode & woonplaats : tel. privé : tel. mobiel : e-mail : Vooraf: 1. Wanneer 'Interieur in Kleur' een significante omzet genereert in de vorm van de te

Nadere informatie

Verhuizen uit een woning van Maasvallei

Verhuizen uit een woning van Maasvallei Verhuizen uit een woning van Maasvallei Wat te doen als u de huurwoning verlaat Verhuizen uit een woning van Maasvallei Wat te doen als u de huurwoning verlaat. Verhuizen is een hele klus. Veel mensen

Nadere informatie

Huur opgezegd? Welke stappen moet u nemen en hoe laat u uw woning netjes achter?

Huur opgezegd? Welke stappen moet u nemen en hoe laat u uw woning netjes achter? Huur opgezegd? Welke stappen moet u nemen en hoe laat u uw woning netjes achter? Gaat u verhuizen? Bij een verhuizing komt vaak heel veel kijken. Het is een drukke periode waarin u veel moet regelen. In

Nadere informatie

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat

Design and Quality IKEA of Sweden KOOPHULP VLOEREN. laminaat KOOPHULP VLOEREN laminaat GOED OM TE WETEN IKEA vloeren kunnen op bestaande vloeren worden gelegd met uitzondering van hoogpolige vaste vloerbedekking. Gebruik bij het leggen van een vloer altijd een NIVÅ

Nadere informatie

Waarom spelregels? Wijzigingen Toestemming vragen De spelregels op een rij

Waarom spelregels? Wijzigingen Toestemming vragen De spelregels op een rij ZELF AANBRENGEN VAN VERANDERINGEN (ZAV) In uw woning brengt u een belangrijk deel van uw tijd door. U wilt uw woning daarom ongetwijfeld naar uw eigen smaak inrichten, zodat het prettig wonen is. Veel

Nadere informatie

Beton is een mengsel van grind, zand, cement en water. Gewapend beton is beton dat verstevigd is met ijzer.

Beton is een mengsel van grind, zand, cement en water. Gewapend beton is beton dat verstevigd is met ijzer. De ruwbouw is het geheel van funderingen, muren, balken, welfsels en dak. Een aannemer in bouwwerken voert de ruwbouw uit. Hij heeft gekwalificeerde vaklui als metselaars, betonbekisters en ijzervlechters

Nadere informatie

DL CHEMICALS DECO SNJF PARAFILL PARQUET EXTERIOR TRANSPARENT STRUCTURE

DL CHEMICALS DECO SNJF PARAFILL PARQUET EXTERIOR TRANSPARENT STRUCTURE NL DL CHEMICALS DECO SNJF PARAFILL PARQUET EXTERIOR TRANSPARENT STRUCTURE VLUG OVERSCHILDERBAAR NON-CRACKING MAT BLIJFT MAT MAKKELIJK VERWERKBAAR Een vlug overschilderbare elastische afdichtingskit op

Nadere informatie

algemene schilderwerken

algemene schilderwerken algemene schilderwerken Hieronder verstaan we, het schilderen van muren, plafonds, ramen en deuren. Een binnenmuur wordt meestal geschilderd met latexverf of acrylaatverf, dit zijn verfsoorten op waterbasis.

Nadere informatie

Kalkverf. Kalkverf biedt steeds een bijzondere meerwaarde!

Kalkverf. Kalkverf biedt steeds een bijzondere meerwaarde! Kalkverf Premium Quality Kalkverf van Stoopen & Meeûs is een kalkmatte, decoratieve verf die binnen, maar ook buiten kan toegepast worden. Binnen zijn er vele decoratieve schilder- en spateltechnieken

Nadere informatie

Op de grote vitrines in het midden van de zaal liggen rode lappen. Je mag ze optillen en de bijzondere boeken bekijken.

Op de grote vitrines in het midden van de zaal liggen rode lappen. Je mag ze optillen en de bijzondere boeken bekijken. OPDRACHTENFORMULIER PAS OP Lucht- en lichtgevaar ZAAL 2 Op de grote vitrines in het midden van de zaal liggen rode lappen. Je mag ze optillen en de bijzondere boeken bekijken. 1. Waarom liggen die lappen

Nadere informatie

DOOR OP DE KNOP KIES VERBLIJF TE KLIKKEN, KUNT U NAAR DE PLANNER VAN HET VERBLIJF/PRODUCT GAAN. U ZIET DAN ONDERSTAAND MENU.

DOOR OP DE KNOP KIES VERBLIJF TE KLIKKEN, KUNT U NAAR DE PLANNER VAN HET VERBLIJF/PRODUCT GAAN. U ZIET DAN ONDERSTAAND MENU. HANDLEIDING RESERVEREN & FACTUREREN GRAFISCHE WEERGAVE RESERVERINGEN 5 PRODUCTEN/VERBLIJVEN MET ELK 30 PLAATSEN 100 TARIEVEN GEWOON IN EXCEL ELK JAAR WEER GEBRUIKEN HOOFDMENU INDIEN HET BESTAND GEOPEND

Nadere informatie

Vloeren op een zwevende dekvloer met vloerverwarming en vloerkoeling.

Vloeren op een zwevende dekvloer met vloerverwarming en vloerkoeling. Vloeren op een zwevende dekvloer met vloerverwarming en vloerkoeling. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij. DEN HEIJER WONINGSTOFFERING Edisonstraat 17 Zoetermeer MAISON WONINGSTOFFERING Coppeliaschouw

Nadere informatie

Woon oriënta*e. H13 Vloeren

Woon oriënta*e. H13 Vloeren Woon oriënta*e H13 Vloeren Keuze van vloeren Smaak Prijs Func*e Effect Duurzaamheid Verschillende ruimten vragen qua func*onaliteit om een ander type vloer Keuze van vloeren Harde vloerbedekking Plavuizen

Nadere informatie

Standaard Dienstverleningsdocument. Verzekering Visie

Standaard Dienstverleningsdocument. Verzekering Visie Standaard Dienstverleningsdocument Vermogen opbouwen Verzekering Visie - Copyri ght Adfiz Verzekering Visie Tjeukemeer 3 C 8502 TH JOURE 0513 762 742 info@verzekeringvisie.nl In dit document staat wat

Nadere informatie

Echt #vanhout is toch het mooist

Echt #vanhout is toch het mooist Echt #vanhout is toch het mooist HOUT0006-Brochure A5.indd 1 Dit is een uitnodiging om uw ogen te openen. Kijk om u heen. Zoek het hout in uw omgeving. Heel goed mogelijk dat uw tafel of bureau van hout

Nadere informatie

MONUMENTAAL ONDERHOUD

MONUMENTAAL ONDERHOUD MONUMENTAAL ONDERHOUD Monumenten: zorg er goed voor Monumenten hebben vaak in meerdere opzichten een belangrijke betekenis. Als specialist in monumentaal onderhoud helpt Burgers van der Wal deze waarde

Nadere informatie

Leerjaar 2 : Doelenlijst leerroute A, B en C

Leerjaar 2 : Doelenlijst leerroute A, B en C Leerjaar 2 : Doelenlijst leerroute A, B en C Thema 7: Klussen in en om het huis Praktijkkern d: Schilderwerk uitvoeren Thema 7 Praktijkkern d Klussen in en om het huis Schilderwerk uitvoeren Overkoepend

Nadere informatie

Gedetailleerde beschrijving

Gedetailleerde beschrijving SBBBBBB 4 H Pagina 1 van 11 Gedetailleerde beschrijving stijlvolle half-open bebouwingen. Casco. Gedeeltelijke of volledige afwerking mogelijk. 9255 Buggenhout, Hoogweg Contactgegevens Wim Persyn Erkend

Nadere informatie

Wanneer is een woonhuis met bedrijfsruimte nu goed?

Wanneer is een woonhuis met bedrijfsruimte nu goed? Wanneer is een woonhuis met bedrijfsruimte nu goed? Inleiding: Wonen naast je bedrijfsruimte juist nu aantrekkelijker. Dat geldt voor de winkel met bovenwoning, maar zeker ook voor het woonhuis met bedrijfsgebouw.

Nadere informatie

UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN QBASISCABINE QPLUSCABINE QTOPCABINE. vertical solutions

UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN QBASISCABINE QPLUSCABINE QTOPCABINE. vertical solutions UITVOERINGSMOGELIJKHEDEN QBASISCABINE QPLUSCABINE QTOPCABINE vertical solutions Wat verwacht u van een LIftenfIrMa? als u op zoek bent naar een lift voor een woontoren, bedrijf of appartement, gaat u niet

Nadere informatie

Renovatie Ter Weeuwenstraat 5

Renovatie Ter Weeuwenstraat 5 Renovatie Ter Weeuwenstraat 5 Badkamer boven Afmeting: 271 x 259 cm (zie bijlage plattegronden pagina 3) Bestaande inrichting/afwerking: Vloer en wanden betegeld Wastafel, hangtoilet, douchecabine 1 lichtpunt,

Nadere informatie

SPUITKURK. Heidelaan Zelzate Tel: 0472/

SPUITKURK. Heidelaan Zelzate Tel: 0472/ SPUITKURK Heidelaan 61 9060 Zelzate Tel: 0472/ 33 85 42 email: namira@elfinastyle.be www.elfinastyle.be Liquid-Kurk spuitkurk is akoestisch isolerend, dampopen, waterdicht en brandwerend multi-toepasbaar

Nadere informatie

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014

HORECABEURSGOES Dé vakbeurs van Zuid-West Nederland en Vlaanderen 10 t/m 12 maart 2014 HORECABEURSGOES Formulier : Formulier 2: Formulier 3: Formulier 4: Formulier 5: Formulier 6: Formulier 7: Formulier 8: Bedrijfsprofiel en naamsvermelding Exposantenkaarten / parkeerkaarten / uitnodigingskaarten

Nadere informatie

ruimt op profiteer nu Het voordelige huismerk van de échte binnenhuisadviseur. Mijn huis restylen wordt met NL Label wel héél aantrekkelijk.

ruimt op profiteer nu Het voordelige huismerk van de échte binnenhuisadviseur. Mijn huis restylen wordt met NL Label wel héél aantrekkelijk. ruimt op Mijn huis restylen wordt met wel héél aantrekkelijk. Het delige huismerk de échte. profiteer nu zonwering laminaat PVC Parade tapijt tmcs.nl/opruiming opruiming Het huismerk. Hollands design met

Nadere informatie

Het instappen in de Paranormale Wereld

Het instappen in de Paranormale Wereld Het instappen in de Paranormale Wereld Eerste druk, 2014 2014 Johanna de Vos isbn: 9789048432189 nur: 728 Uitgever: Free Musketeers, Zoetermeer www.freemusketeers.nl Hoewel aan de totstandkoming van deze

Nadere informatie

Sanders & Co. Schilderservice Behang & Kleuradvies

Sanders & Co. Schilderservice Behang & Kleuradvies Datum :8 februari 2012 Betreft :Offerte Offerte :08012012.01 De heer Bewoners Lelystad Sanders & Co Schilderservice Behang & Kleuradvies Vakmanschap Betrouwbaar Efficiëntie Garantie Kromme Rijn 9 8032

Nadere informatie

Gezellig wonen! Grote keuze aan sfeervolle decoratie

Gezellig wonen! Grote keuze aan sfeervolle decoratie Gezellig wonen! Grote keuze aan sfeervolle decoratie Ruim assortiment, laat je inspireren, laat je verleiden Cadeautip! Een geschenkbon voor de feestdagen Elke klant zijn eindejaarsgeschenk! december =

Nadere informatie

Peins, 15 juni 2015. Beste Lezer,

Peins, 15 juni 2015. Beste Lezer, Peins, 15 juni 2015 Beste Lezer, Vol vertrouwen sturen wij u deze brief. Wij willen u iets vragen maar u ook iets geven. Iets van bijzondere waarde. Eigenlijk willen we iets met u ruilen Atelier De Kunst

Nadere informatie

3 Dè winkel. 3.1 Exterieur

3 Dè winkel. 3.1 Exterieur 3 Dè winkel Op een doordachte en consequente manier is een huisstijl gecreëerd voor Profiel Verf & Behang, Voor Verf & Wonen en Voor Verf. Deze zijn van groot belang voor het welslagen van de winkelformule.

Nadere informatie

Mosa. Tiles. Mosa Project

Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa inside Succesfactor voor nieuwbouw Voor kopers van nieuwbouwwoningen is de afwerking van de woning steeds belangrijker. Kopers kiezen steeds vaker voor bekende A-merken in

Nadere informatie

TV ORIGIN - STRAMIEN R O O M B Y R O O M 17 MAART 2014

TV ORIGIN - STRAMIEN R O O M B Y R O O M 17 MAART 2014 D E R E S T A U R A T I E, H E R I N V U L L I N G E N M O G E L I J K E U I T B R E I D I N G V A N H E T K A S T E E L S C H O O N S E L H O F T E H O B O K E N R O O M B Y R O O M 17 MAART 2014 K a

Nadere informatie

CREATIEF DESKUNDIG BETROUWBAAR

CREATIEF DESKUNDIG BETROUWBAAR WONEN IS MEER DAN EEN DAK BOVEN JE HOOFD! CREATIEF DESKUNDIG BETROUWBAAR Het bedrijf een korte introductie Verrassend creatief met hands-on mentaliteit Actief op het gebied van het ontwikkelen, realiseren,

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden:

Algemene Voorwaarden: Algemene Voorwaarden: Op al onze leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van RS Components van toepassing. Zie hiervoor onze catalogus of www.rsonline.nl of www.rsonline.be. Aanbiedingen gelden zolang

Nadere informatie