FAQ S² Pack

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "FAQ S² Pack 25-02-2010"

Transcriptie

1 FAQ S² Pack FREQUENTLY ASKED QUESTIONS VIVIUM S² Pack 1. Waar komt de naam S² vandaan? 2. Waarom S² Pack? 3. Wat zijn de voorwaarden om een S² Pack te onderschrijven? 4. Wat zijn de voordelen van S² Pack? 5. Welke informatie wordt er door het S² Box systeem verzameld? 6. Wie ontvangt de door het S² Box systeem verstuurde informatie? 7. Hoe respecteert VIVIUM de wet met betrekking tot de bescherming van het privé leven? 8. Beperkt de aanwezigheid van een S² Box systeem de verzekerde in het gebruik van zijn/haar wagen? 9. Waar en hoe kan de verzekerde het S² Box systeem laten installeren? 10. Binnen welke termijn gebeurt de installatie? 11. Wat als de polis in de toekomst in voege treedt? 12. Mag de verzekerde het S² Box systeem laten installeren door zijn/haar gebruikelijke garage? 13. Kan het S² Box systeem de andere elektronische onderdelen van de wagen beïnvloeden? 14. Hoe weet de verzekerde of het S² Box systeem werkt? 15. Zijn de plaatsing, het gebruik en het wegnemen van het S² Box systeem écht gratis? 16. Wie is de eigenaar van het S² Box systeem? 17. Wat als de verzekerde van voertuig verandert? 18. Wat indien de schorsing van het S² Pack wordt gevraagd? 19. Hoe vaak komt de verzekerde in aanmerking voor een gratis installatie van een S² Box systeem? 20. Mag de verzekerde het S² Box systeem ook na zijn/haar 25 ste verjaardag houden? 21. Behoudt de verzekerde zijn/haar premiekorting na zijn/haar 25 ste verjaardag? 22. Wat als de verzekerde het S² Box systeem laat wegnemen tijdens de looptijd van het contract? 23. Als de verzekerde zijn/haar contract opzegt, hoeveel moet hij/zij dan betalen om het S² Box systeem te laten wegnemen? 24. Wat bij ongeval? 25. Wat als de verzekerde geen GSM heeft? 26. Hoe moet de verzekerde zijn/haar GSM nummer aan VIVIUM meedelen?

2 27. Wat als het GSM nummer van de verzekerde verandert? 28. Wat in geval van diefstal van het voertuig? 29. Hoe lang mag de verzekerde het S² Box systeem gebruiken? 30. Kunnen ouders een S² Pack onderschrijven? 31. Is het S² Pack een soort Pay As You Drive systeem? 32. Wat houdt de vergoedingsgrens van euro vermeld in de S²Packverklaring precies in? 33. Wat moet ik doen bij vervanging van een voertuig? 34. Welke installateur kies ik bij een tweede montage? 35. Mag ik zelf de installateur bellen? 36. Mijn omniumwaarborg gaat nu in, BA volgt later. Wanneer wordt het S² Box systeem geïnstalleerd? 37. Mijn klant is gecontacteerd door de bijstandverlener. Nochtans is er niets gebeurd. 38. Wat bij schorsing?

3 1. Waar komt de naam S² vandaan? De naam S² verwijst naar de twee grote voordelen die in het programma verwerkt zitten: voordelige premies die de klant geld besparen ( Save ) en de diensten die er op gericht zijn de veiligheid te verhogen in geval van schade ( Safe ). De exponent verwijst naar de twee S en van deze voordelen en naar de technische kant van het S² Box systeem. 2. Waarom S² Pack? Voor de verzekerden: Het idioom jongere = slechte chauffeur en de tarificatietechnieken die gebaseerd zijn op segmentatie, hebben ertoe geleid dat verzekeringsmaatschappijen sinds het midden van de jaren 90 hoge premieniveaus toepassen voor jonge bestuurders. We stellen echter vast dat heel wat jongeren ook heel goede bestuurders zijn. Het blijft echter moeilijk om deze kwaliteit te bewijzen bij de onderschrijving van een contract. Voor de makelaar: Vaak wordt de problematiek rond het correct verzekeren van jongeren aangehaald. Door de voor hen van toepassing zijnde tarieven leidde dit vaak tot valse verklaringen bij de onderschrijving van het contract. VIVIUM: Zich bewust zijnde van de verantwoordelijkheid als verzekeraar binnen de maatschappij en vanuit de wens om jonge verantwoorde bestuurders een oplossing te bieden die een voordelige premie combineert met een optimale ongevallenbescherming, heeft VIVIUM beslist om aan jongeren van 18 tot en met 25 jaar het zogenaamde S² Pack aan te bieden. 3. Wat zijn de voorwaarden om een S² Pack te onderschrijven? Gebruikelijke bestuurder: tussen 18 en 25 jaar maximum op het moment van de onderschrijving van de polis EN geen ongeval in BA gehad hebben (één ongeval in recht wordt echter aanvaard) noch in MS (er wordt geen rekening gehouden met de schadegevallen in Brand, Diefstal, Glasbraak, Vandalisme of Natuurkrachten). Voertuig: particuliere voertuigen ingeschreven door een natuurlijke persoon, geen sportkenmerken en max. 85 KW. Waarborgen: minimum moet BA onderschreven worden.

4 4. Wat zijn de voordelen van S² Pack? S² Pack omvat 5 belangrijke elementen: 1. De gratis installatie van het zogenaamde S² Box systeem in het voertuig voor een periode van 3 jaar. 2. Aantrekkelijke tariefvoorwaarden vanaf de onderschrijving voor alle verantwoorde bestuurders. 3. Nieuwe diensten aangeboden dankzij de aanwezigheid van een S² Box systeem in het voertuig: a. e-call: bij ongeval in België waarbij het voertuig tot stilstand is gekomen na een impact van 2,5 g signaleert de in de wagen geïnstalleerde sensor onmiddellijk waar het voertuig zich bevindt met het oog op een snelle interventie. De bijstandverlener (IMA) zal de bestuurder contacteren met een voorstel tot eventuele verdere hulpverlening: sturen van hulpdiensten indien verzekerde gekwetst is, depannage, vervoer van de inzittenden naar eindbestemming of huisadres, voorstel tot verwittiging thuis of werkgever, voorstel tot contactname met politie Indien de verzekerde niet bereikt kan worden, zal een SMS verzonden worden met de vraag om contact op te nemen met de bijstandverlener (IMA) Indien er in dit geval een impact van meer dan 4g waargenomen wordt, zal er onmiddellijk een takelwagen naar de plaats van het ongeval gestuurd worden. b. bij diefstal kan locatie van het voertuig worden bepaald om zo de recuperatie ervan te vergemakkelijken. Zelfs wanneer het voertuig niet is verzekerd tegen diefstal wordt deze dienst aangeboden. c. automatische verzending van een SMS wanneer het systeem vaststelt dat de spanning van de batterij afneemt (bijvoorbeeld wanneer de lichten blijven branden) of wanneer het systeem registreert dat de batterij wordt afgekoppeld. 4. De jonge bestuurder krijgt toegang tot een gepersonaliseerde internetsite waarop alleen hij/zij informatie kan consulteren over zijn/haar rijgewoonten. 5. De toepassing in burgerlijke aansprakelijkheid van een vrijstelling van 300 EUR voor schadegevallen veroorzaakt door een bestuurder van 18 tot en met 25 jaar veroorzaakt op zaterdag, zondag en maandag tussen 00u00 en 06u00. De specifieke vrijstelling in burgerlijke aansprakelijkheid voor jonge bestuurders van 18 tot en met 22 jaar wordt daarentegen afgeschaft.

5 5. Welke informatie wordt er door het S² Box systeem verzameld? Conform de wet betreffende de bescherming van het privé leven, ontvangt de Maatschappij geen enkele andere informatie dan de gegevens die de verzekerde zelf kan raadplegen op zijn/haar persoonlijke website. Na de gewenste observatieperiode gekozen te hebben (per dag, per week, per maand, ) ontvangt de verzekerde 4 types van informatie in verband met zijn/haar rijgewoonten: Het percentage van de tijd dat men het voertuig gebruikt heeft tijdens de geobserveerde periode en het aantal afgelegde kilometers tijdens deze periode. Er is geen informatie over de snelheid of rijstijl. Het gebruikspercentage en het aantal afgelegde kilometers in België in steden, op snelwegen, op andere plaatsen en in het buitenland. Het gebruikspercentage en het aantal afgelegde kilometers in functie van het uur. Er wordt een onderscheid gemaakt tussen 3 periodes van gebruik tijdens de week (al dan niet spitsuur en nacht) en 2 periodes tijdens het weekend (dag of nacht). Het aantal kilometers dat per dag van de week gereden werd tijdens de observatieperiode in verhouding tot het percentage dat de wagen niet gebruikt werd tijdens die week. Naast deze gegevens worden ook de ongevallen die door het S² Box systeem werden geregistreerd, weergegeven: de datum, het uur, de plaats, de snelheid en de g-kracht op het moment van het ongeval. 6. Wie ontvangt de door het S² Box systeem verstuurde informatie? Alle doorgestuurde gegevens worden ontvangen door de maatschappij Octo Telematics S.r.l., Via Lamaro, Roma, Italia die deze gegevens bundelt vooraleer ze ter beschikking te stellen van de Maatschappij en haar verzekerden. Alle gegevens met betrekking tot deze firma kan u terugvinden via de website Conform de wet met betrekking tot de bescherming van het privé leven zullen de persoonlijke verzamelde gegevens niet toegankelijk zijn voor de makelaars.

6 7. Hoe respecteert VIVIUM de wet met betrekking tot de bescherming van het privé leven? VIVIUM verbindt er zich formeel toe: 1. de verzamelde informatie te laten behandelen door een systeembeheerder (Octo Telematics), onafhankelijk van VIVIUM, die deze zal bundelen alvorens ze door te geven aan de Maatschappij. VIVIUM zal nooit kunnen weten waar de verzekerde zich bevindt, hoe snel hij/zij rijdt of om hoe laat precies men het voertuig gebruikt, behalve en uitsluitend bij ongevallen, en dit om de positie te kunnen bepalen en snel voor bijstand te kunnen zorgen. 2. de door Octo Telematics verzamelde informatie ter beschikking te stellen van de verzekerde via zijn/haar gepersonaliseerde toegang tot de voor dit doel gecreëerde internetsite. 3. over geen enkele andere informatie te beschikken dan deze die ter beschikking van de verzekerde wordt gesteld. 4. geen informatie, privé of vertrouwelijk, door te geven aan derden. 8. Beperkt de aanwezigheid van een S² Box systeem de verzekerde in het gebruik van zijn/haar wagen? Neen, het gebruik van het voertuig wordt niet beperkt, bijvoorbeeld qua aantal afgelegde kilometers of periodes van gebruik. De verzekerde gaat en staat waar hij wil! 9. Waar en hoe kan de verzekerde het S² Box systeem laten installeren? Op het moment van de onderschrijving kiest de verzekerde samen met zijn makelaar de installateur waarbij men het S² Box systeem zal laten installeren. Dit stelt de verzekerde in staat om iemand te kiezen in de buurt van zijn/haar woonst of werkplaats. De informatie (onder andere het GSM nummer) wordt doorgegeven aan Octo Telematics van zodra de acceptatie van het dossier door de Maatschappij bevestigd werd. De verzekerde wordt in dat geval binnen de 2 dagen gecontacteerd door de erkende installateur om een afspraak te maken. De installatie zelf duurt tussen 1 en 1,5 uur, afhankelijk van de kenmerken van het voertuig. De beheerder van het net van de erkende installateurs is MS Europe, Paleizenstraat 44b 52, 1030 Brussel. 10. Binnen welke termijn gebeurt de installatie? De installatie moet gebeuren binnen de 30 kalenderdagen na de ingangsdatum van het contract. Als het S² Box systeem niet geactiveerd wordt binnen deze periode, kan VIVIUM de polis annuleren of de premie aanpassen.

7 11. Wat als de polis in de toekomst in voege treedt? In dat geval wordt de verzekerde ongeveer twee weken voor de ingangsdatum van zijn/haar contract gecontacteerd door de firma die belast is met de installatie van het S² Box systeem om samen de praktische afspraken te maken voor de installatie. Het S² Box systeem moet ten laatste 30 kalenderdagen na de ingangsdatum van het contract worden geplaatst en geactiveerd. 12. Mag de verzekerde het S² Box systeem laten installeren door zijn/haar gebruikelijke garage? Sommige merken hebben een officiële goedkeuring gevraagd om een S² Box systeem te installeren, maar niet allemaal. Dit wordt momenteel nog onderzocht. 13. Kan het S² Box systeem de andere elektronische onderdelen van de wagen beïnvloeden? Het S² Box systeem is een elektronische box die werd ontwikkeld door Meta System, een gespecialiseerde groep op het gebied van auto-elektronica. Deze groep heeft al honderdduizenden boxen geïnstalleerd in verschillende Europese landen. De installatie gebeurt volgens een ISO-norm die het hoogste kwaliteitsniveau garandeert. Tot op heden werd er nog geen enkel interferentieprobleem vastgesteld. 14. Hoe weet de verzekerde of het S² Box systeem werkt? De verzekerde krijgt een SMS ter bevestiging van zodra het S² Box systeem operationeel is. Men krijgt ook een SMS bij het minste defect aan het systeem. 15. Zijn de plaatsing, het gebruik en het wegnemen van het S² Box systeem écht gratis? Ja, alle kosten vallen volledig ten laste van VIVIUM. 16. Wie is de eigenaar van het S² Box systeem? Het S² Box systeem blijft eigendom van de Maatschappij. 17. Wat als de verzekerde van voertuig verandert? Net zoals bij een nieuwe zaak, zal de verzekerde door de installateur gecontacteerd worden binnen de 2 dagen na het acteren van de wijziging voertuig door de Maatschappij. De voorwaarden voor nieuwe zaken zijn ook hier van toepassing. 18. Wat indien de schorsing van S² Pack wordt gevraagd? Een schorsing van de polis kan aanleiding geven tot het recupereren van het S² Box systeem. 19. Hoe vaak komt de verzekerde in aanmerking voor een gratis installatie van een S² Box systeem? Maximaal 2 keer tijdens de 3 jaar waarin VIVIUM het S² Box systeem ter beschikking stelt. Dit betekent dan ook dat de klant niet meer van de voordelen van het S² Pack kan genieten vanaf de 2de wijziging van voertuig binnen de 3 jaar na de onderschrijving van het contract.

8 20. Mag de verzekerde het S² Box systeem ook na zijn/haar 25 ste verjaardag houden? Ja, hij/zij mag het S² Box systeem houden tot hij/zij van voertuig verandert en ten laatste tot het einde van de periode van 3 jaar waarin het S² Box systeem gratis ter beschikking wordt gesteld. Tijdens deze periode behoudt men ook de toegang tot zijn/haar gepersonaliseerde website. 21. Behoudt de verzekerde zijn/haar premiekorting na zijn/haar 25 ste verjaardag? Ja, zolang men hetzelfde voertuig behoudt, zelfs na de demontering van het S² Box systeem. 22. Wat als de verzekerde het S² Box systeem laat wegnemen tijdens de looptijd van het contract? De Maatschappij behoudt zich het recht voor om de premie aan te passen of om over te gaan tot het annuleren van de polis. De kosten van demontering zullen ten laste vallen van de verzekerde. 23. Als de verzekerde zijn/haar contract opzegt, hoeveel moet hij/zij dan betalen om het S² Box systeem te laten wegnemen? Bij opzeg van het contract zal VIVIUM gratis het S² Box systeem laten demonteren. 24. Wat bij ongeval? Er worden geen acties ondernomen zolang het ongeval gebeurt met een g-kracht minder dan 2,5. Bij een ongeval in België, waarbij het voertuig tot stilstand komt na een impact van meer dan 2,5 g, zendt het systeem onmiddellijk de exacte plaats van het voertuig door, om een vlugge interventie mogelijk te maken. De bijstandverlener (IMA) neemt onmiddellijk contact op met de verzekerde via zijn/haar GSM om samen met hem/haar te bepalen of er bijstand nodig is. Indien de verzekerde niet bereikt kan worden, zal er tot 3 maal toe een SMS verstuurd worden. Reageert de verzekerde dan nog niet, zal er geen interventie gebeuren. Indien de sensor een g-kracht van meer dan 4 waarneemt, wordt er onmiddellijk een takelwagen naar de plaats van het ongeval gestuurd. 25. Wat als de verzekerde geen GSM heeft? Hij/zij kan het S² Pack niet onderschrijven. 26. Hoe moet de verzekerde zijn/haar GSM nummer aan VIVIUM meedelen? Dit dient meegedeeld te worden op het moment van de onderschrijving. 27. Wat als het GSM nummer van de verzekerde verandert? Het nieuwe GSM nummer dient zo snel mogelijk aan de Maatschappij meegedeeld te worden, via zijn makelaar, of via het icoontje op de website ( 28. Wat in geval van diefstal van het voertuig? De verzekerde, zelfs als hij/zij niet verzekerd is voor diefstal, kan de lokalisatie van het voertuig aanvragen, indien hij/zij strikt volgende stappen volgt: 1. de verzekerde, en hij/zij alleen, dient de meldkamer te contacteren van zodra de diefstal van het voertuig wordt vastgesteld op het nummer 0800/ bij de politie aangifte doen 3. het schadegeval aangeven aan de Maatschappij indien de verzekerde de waarborg diefstal heeft onderschreven.

9 29. Hoe lang mag de verzekerde het S² Box systeem gebruiken? Maximum 3 jaar. Na deze termijn zal de installateur een afspraak met de verzekerde maken om het S² Box systeem te verwijderen. De tariefvoorwaarden blijven echter van toepassing tot de volgende vervanging van voertuig. VIVIUM behoudt zich echter het recht voor om op elk moment het S² Box systeem te laten verwijderen. 30. Kunnen ouders een S² Pack onderschrijven? Enkel in contracten opgesteld op naam van de ouders waarbij de jonge bestuurder als gebruikelijke bestuurder van het voertuig is aangeduid en waarbij de tarificatie gebaseerd is op de kenmerken van de jonge bestuurder kan VIVIUM de S² Pack voorwaarden toepassen. VIVIUM raadt in dit geval aan dat de polis wordt opgemaakt op naam van de jonge bestuurder. 31. Is het S² Pack een soort Pay As You Drive systeem? Het S² Pack is geen systeem van het type Pay As You Drive. De premie is niet afhankelijk van de gewoontes of het rijgedrag van de jonge bestuurder, noch van de verzamelde gegevens. 32. Wat houdt de vergoedingsgrens van euro vermeld in de S²Pack-verklaring precies in? De maatschappij kan (uitsluitend) aansprakelijk gesteld worden voor de door haar zware fout of bedrog veroorzaakte lichamelijke of materiële schade. Deze aansprakelijkheid die voortvloeit uit de installatie van het S² Box systeem is in alle gevallen gelimiteerd tot euro. Deze limiet heeft echter niets te maken met de verplichtingen naar aanleiding van een schadegeval zoals die bepaald zijn in de polisvoorwaarden. 33. Wat moet ik doen bij vervanging van een voertuig? Bij vervanging van een voertuig is het belangrijk zo snel mogelijk uw regioteam op de hoogte te brengen. Zij kunnen het nodige doen om een demontage van het S² Box systeem te regelen. Om de installateurs de gelegenheid te geven zich te organiseren, vragen wij aan onze klant dat hij het voertuig nog minstens vijf dagen ter beschikking houdt. Zolang er geen demontage is, kan er ook geen nieuwe installatie gebeuren op het vervangende voertuig. 34. Welke installateur kies ik bij een tweede montage? De nieuwe installatie dient te gebeuren door de installateur die de demontage heeft uitgevoerd. Bijvoorbeeld: indien na een totaal verlies de mobiele installateur voor de demontage zorgde, bent u verplicht om opnieuw dezelfde mobiele installateur te contacteren voor een nieuwe installatie. 35. Mag ik zelf de installateur bellen? In principe is het niet nodig dat uw klant de installateur belt. Het systeem is zo opgezet dat de installateur uw klant zal contacteren voor een afspraak. Soms is de klant moeilijk bereikbaar en in dat geval is de klant natuurlijk vrij om zelf naar de installateur te bellen. U vindt de contactgegevens op V-Connect. 36. Mijn omniumwaarborg gaat nu in, BA volgt later. Wanneer wordt het S² Box systeem geïnstalleerd?

10 Wij zullen bij ingang van de omnium overgaan tot de installatie, zodat uw klant onmiddellijk van de services kan genieten. 37. Mijn klant is gecontacteerd door de bijstandverlener. Nochtans is er niets gebeurd. Het systeem zal dit als een vals alarm detecteren. Indien er een afwijking op het voertuig wordt vastgesteld, zal uw klant gecontacteerd worden door de installateur. 38. Wat bij schorsing? In principe zal er bij schorsing een demontage gevraagd worden. In dit geval kan er geen nieuwe installatie meer gebeuren op hetzelfde voertuig. Indien de schorsing tijdelijk is en het voertuig binnen een korte termijn terug in voege zal gesteld worden, dient u dit vooraf mee te delen aan het regioteam

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS IDEAL AUTO JR.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS IDEAL AUTO JR. FAQ Ideal Auto Jr. 10-2015 FREQUENTLY ASKED QUESTIONS IDEAL AUTO JR. 1. Waarom Ideal Auto Jr.? 2. Wat zijn de voorwaarden om Ideal Auto Jr. te kunnen onderschrijven? 3. Wat zijn de voordelen van Ideal

Nadere informatie

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS IDEAL AUTO JR.

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS IDEAL AUTO JR. FAQ Ideal Auto Jr. 10-2015 FREQUENTLY ASKED QUESTIONS IDEAL AUTO JR. 1. Wat zijn de voordelen van Ideal Auto Jr.? 2. Welke informatie verzamelt de P&V Go Box? 3. Wie krijgt de informatie van uw P&V Go

Nadere informatie

FAQ P&V Auto Jr. FAQ /6

FAQ P&V Auto Jr. FAQ /6 FAQ P&V Auto Jr. 1. Wat zijn de voordelen van P&V Auto Jr.? 2. Wat houden de extra diensten van P&V Auto Jr. precies in? 3. Welke informatie verzamelt P&V van mij? 4. Wie krijgt de informatie van mijn

Nadere informatie

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op!

Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar. Autoverzekeringen. In alle zekerheid de weg op! Fortis AG Uw verzekeringen bij uw makelaar Autoverzekeringen In alle zekerheid de weg op! In onze mobiele wereld neemt de auto een belangrijke plaats in. Samen met uw familie maakt u er dan ook vaak gebruik

Nadere informatie

tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand

tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand Actie Auto tot en met 31/08/2014 * 1 + 2 + 3 maanden gratis * 1 maand gratis BA Auto 2 maanden gratis Top Omnium of Top Occasium 3 maanden gratis Top Bijstand Onderschrijf een contract BA Auto en ontvang

Nadere informatie

U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven!

U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven! U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven! U rijdt al jaren zonder ongeval in fout? U hebt een verantwoordelijke rijstijl? Kortom u bent een goede bestuurder? Dan doen

Nadere informatie

TARIEFFICHE LICHTE VRACHT

TARIEFFICHE LICHTE VRACHT Inhoud TARIEFFICHE LICHTE VRACHT 1. Bonus-malusschaal in burgerrechtelijke aansprakelijkheid... 1 2. Bijlage woonzones burgerrechtelijke aansprakelijkheid... 5 3. Volledige omnium met aankoopprijsgarantie...

Nadere informatie

Eindelijk, De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1!

Eindelijk, De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1! De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1! Eindelijk, wordt de goede bestuurder vergoed voor zijn kwetsuren door zijn verzekering B.A. Auto! Eén bestuurder op twee denkt dat zijn

Nadere informatie

Eindelijk, De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1!

Eindelijk, De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1! De BA Max Aangeboden voor het leven aan alle goede bestuurders 1! Eindelijk, wordt de goede bestuurder vergoed voor zijn kwetsuren door zijn verzekering B.A. Auto! De BA Max Aangeboden voor het leven aan

Nadere informatie

U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven!

U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven! U hebt de laagste Bonus-Malus? Ontdek uw exclusieve voordelen voor het leven! U rijdt al jaren zonder ongeval in fout? U hebt een verantwoordelijke rijstijl? Kortom u bent een goede bestuurder? Dan doen

Nadere informatie

4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Bonus-Malus -2 uniek en voor het leven!

4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Bonus-Malus -2 uniek en voor het leven! 4. Uw extra troef: Turbo Bonus, in een hogere versnelling naar de laagste bonusmalusgraad! Met Turbo Bonus tellen ongevallen van meer dan 5 jaar geleden niet meer mee voor de berekening van de bonus-malusgraad.

Nadere informatie

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OMNIUM Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Omnium kiest u de beste bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering

Nadere informatie

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval.

VIVIUM Auto. Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering. De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. VIVIUM Auto Zorgeloos op weg met de 5 sterren autoverzekering De autoverzekering die u een échte oplossing biedt bij een ongeval. 1. U kunt met een gerust hart uw wagen toevertrouwen aan een specialist

Nadere informatie

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OMNIUM. Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OMNIUM Kies de beste omnium voor uw nieuwe wagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Omnium kiest u de beste bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering

Nadere informatie

TECHNISCHE OPLEIDING : AEDES VERZEKERINGEN

TECHNISCHE OPLEIDING : AEDES VERZEKERINGEN TECHNISCHE OPLEIDING : AEDES VERZEKERINGEN INHOUDSTAFEL 1. OPMAKEN VAN EEN OFFERTE / VOORSTEL / POLIS 2. AANVRAGEN VAN EEN UITZONDERING AUTO / MOTO 3. DOMICILIATIEBERICHTEN AANMAKEN 4. BOEKHOUDING 5. SCHADEGEVALLEN:

Nadere informatie

FAQ Safe Home. Inhoudsopgave

FAQ Safe Home. Inhoudsopgave FAQ Safe Home Inhoudsopgave 1. De waarborg nemen... 2 2. De sensoren en hun werking... 4 2.1 Internet... 4 2.2 De sensoren... 5 3. De verzekeringsvoordelen... 6 3.1 Engelse franchise... 6 3.2 Premievoordeel...

Nadere informatie

Verzekeringsvoorstel autodeelpolis Autopia VERZEKERINGSNEMER

Verzekeringsvoorstel autodeelpolis Autopia VERZEKERINGSNEMER Verzekeringsvoorstel autodeelpolis Autopia VERZEKERINGSNEMER Producent: Casier-Decoodt Risk & Insurance Vlootnummer: 13433 Maatschappij: Vivium Identiteit verzekeringsnemer Naam: Voornaam: Geboortedatum:

Nadere informatie

De beste Technologie voor uw Veiligheid

De beste Technologie voor uw Veiligheid De beste Technologie voor uw Veiligheid B.V.V.O. Goedgekeurd (Beroepsvereniging Voor de Verzekeringensondernemingen) Onder de volgende nummers: MetaSystem S.p.A. Via Galimberti, 8 42100 Reggio Emilia ITALY

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden. Pack CarSharing

Algemene Voorwaarden. Pack CarSharing Algemene Voorwaarden Pack CarSharing 0079-8285130N-16122017 AG Insurance nv E. Jacqmainlaan 53, B-1000 Brussel RPR Brussel BTW BE 0404.494.849 www.aginsurance.be Tel. +32(0)2 664 81 11 Fax +32(0)2 664

Nadere informatie

ACTIE GEZIN. tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot. 2 jaar aan halve prijs! Familiale. Rechtsbijstand Privéleven*

ACTIE GEZIN. tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot. 2 jaar aan halve prijs! Familiale. Rechtsbijstand Privéleven* ACTIE GEZIN tot en met 31/12/2014* Bescherm uw gezin en krijg tot 2 jaar aan halve prijs! Top + Familiale Rechtsbijstand Privéleven* 2 jaar aan halve prijs! Top + Familiale Rechtsbijstand Privéleven* Onderschrijf

Nadere informatie

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering.

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. The Classic Car Insurance & Assistance Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. The Classic Car Insurance The Classic Car Assistance De Belgische Federatie voor Oude Voertuigen vzw werkt al

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Met Top Omnium kiest u de volledige bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt ervoor dat

Nadere informatie

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen.

Employee Privilege Programme. Supervoordelig bellen. Employee Privilege Programme Supervoordelig bellen. Forse besparingen op de gsm-factuur voor de hele familie! Een overeenkomst waar u en uw hele gezin van genieten. Uw bedrijf heeft zopas een overeenkomst

Nadere informatie

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u.

Peugeot Verzekering. Onze verzekering, even uniek als u. Peugeot Verzekering Onze verzekering, even uniek als u. Een volledige autoverzekering op maat! Niet alleen tijden veranderen, ook de autoverzekeringen. Premies worden niet langer berekend op basis van

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Met Top Omnium kiest u de volledige bescherming voor uw nieuwe wagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt ervoor dat

Nadere informatie

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OCCASIUM Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Occasium kiest u voor de beste bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte

Nadere informatie

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering.

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. The Classic Car Insurance & Assistance Uitzonderlijk, uitzonderlijke verzekering. Since 1993 The Classic Car Insurance The Classic Car Assistance De Belgische Federatie voor Oude Voertuigen vzw werkt al

Nadere informatie

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ

PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ PEUGEOT VERZEKERING ONZE AUTOVERZEKERING, EVEN UNIEK ALS JIJ JOUW NIEUWE PEUGEOT OF PEUGEOT OCCASIE ALTIJD OPTIMAAL BESCHERMD! NIEUW, BIJNA NIEUW OF OCCASIE: KIES DE OMNIUMFORMULE DIE BIJ JOU PAST! Je

Nadere informatie

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Apotheek

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Apotheek Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Apotheek Modulis, voor een globale visie en een eenvoudiger beheer van uw verzekeringen! Goede raad geven en magistrale bereidingen maken behoort tot uw beroep. En u

Nadere informatie

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen!

Top Omnium. Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium Volledige bescherming voor uw nieuwe wagen! Top Omnium is een verzekeringsproduct van AG Insurance. Het betreft een verzekeringscontract voor een duur van één jaar, stilzwijgend verlengd voor

Nadere informatie

uw autoverzekering op maat

uw autoverzekering op maat uw autoverzekering op maat Bij AXA stellen we u geen gewone autoverzekering voor, we bieden u een autoverzekering die op u persoonlijk is afgestemd. Sinds hoeveel jaar hebt u uw rijbewijs? Wanneer had

Nadere informatie

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Bakker - Banketbakker Hét recept voor een bescherming op maat!

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Bakker - Banketbakker Hét recept voor een bescherming op maat! Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Bakker - Banketbakker Hét recept voor een bescherming op maat! Modulis, voor een globale visie en een eenvoudiger beheer! U werkt met hart en ziel aan heerlijk brood

Nadere informatie

DVV e-services. Demo en korte handleiding

DVV e-services. Demo en korte handleiding DVV e-services Demo en korte handleiding Inleiding Hoe toegang krijgen? Functionaliteiten Inleiding DVV e-services is een gratis en beveiligde internettoepassing waar u online uw verzekeringsportefeuille

Nadere informatie

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT

citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT CITROËN financial services citroen.be CITROËN VERZEKERING U BENT ONZE PRIORITEIT Citroën Verzekering: uw Citroën-Verdeler weet er alles van Bij wie kan u beter terecht voor uw autoverzekering dan bij uw

Nadere informatie

Algemene informatie ING Autoverzekering

Algemene informatie ING Autoverzekering Algemene informatie ING Autoverzekering ingauto.be Identiteit en personalia van de betrokken partijen De ING Autoverzekering wordt u aangeboden door: Verzekeraar: ING Insurance Services nv naar Nederlands

Nadere informatie

Uw motorfiets is meer dan een vervoermiddel voor u. Het is een passie, een levensstijl... Daarom wilt u hem ook zo goed mogelijk beschermen.

Uw motorfiets is meer dan een vervoermiddel voor u. Het is een passie, een levensstijl... Daarom wilt u hem ook zo goed mogelijk beschermen. Uw motorfiets is meer dan een vervoermiddel voor u. Het is een passie, een levensstijl... Daarom wilt u hem ook zo goed mogelijk beschermen. Kies voor een volledige bescherming op maat, uniek in België.

Nadere informatie

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be

TOP OCCASIUM. Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel. www.aginsurance.be TOP OCCASIUM Kies de beste omnium voor uw tweedehandswagen! Spaar en behaal maximaal fiscaal voordeel www.aginsurance.be Met Top Occasium kiest u voor de beste bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte

Nadere informatie

Ongeval? Wat nu? In samenwerking met: AXA Belgium NV BTW: BE 0404.483.367 RPR: Brussel Erkenning CBFA: 0039. Tel.: (02) 678 61 11 Fax: (02) 678 93 40

Ongeval? Wat nu? In samenwerking met: AXA Belgium NV BTW: BE 0404.483.367 RPR: Brussel Erkenning CBFA: 0039. Tel.: (02) 678 61 11 Fax: (02) 678 93 40 Verantwoordelijke Uitgever: Mercedes-Benz Financial Services BeLux NV Tollaan 68 B-1200 Brussel BTW: BE 0405.816.821 RPR: Brussel CBFA: 14855. Tel.: (02) 254 68 11 Fax: (02) 254 68 12 www.mercedes-benz.be

Nadere informatie

Autoverzekering. De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv.

Autoverzekering. De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv. Autoverzekering De polis Autoverzekering is een autoverzekering naar Belgisch recht, aangeboden door Argenta Assuranties nv. Uw appeltje voor de dorst www.argenta.be Gerust onderweg met de autoverzekering

Nadere informatie

DVV e-services. Demo en korte handleiding

DVV e-services. Demo en korte handleiding DVV e-services Demo en korte handleiding Inleiding Hoe toegang krijgen? Functionaliteiten Inleiding DVV e-services is een gratis en beveiligde internettoepassing waar u online uw verzekeringsportefeuille

Nadere informatie

GAP-verzekering «Terug naar de factuur»

GAP-verzekering «Terug naar de factuur» GAP-verzekering «Terug naar de factuur» Een onontbeerlijke aanvulling op de volledige of gedeeltelijke omniumverzekering Waarom een GAP-verzekering? Bij totaalverlies kan het bedrag dat je ontvangt van

Nadere informatie

BA Max XL. Iedereen optimaal beschermd, wereldwijd!

BA Max XL. Iedereen optimaal beschermd, wereldwijd! BA Max XL Iedereen optimaal beschermd, wereldwijd! BA Max in het kort 1. De BA Max wordt voor het leven aangeboden aan goede bestuurders Met een contract B.A. Auto aan BM -2 bij AG Insurance. Automatisch

Nadere informatie

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Kinesitherapeut

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Kinesitherapeut Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Kinesitherapeut Modulis, voor een globale visie en een eenvoudiger beheer van uw verzekeringen! Mensen weer op de been helpen, letterlijk en figuurlijk, dat doet u elke

Nadere informatie

Verzekering (reddings)boten

Verzekering (reddings)boten Verzekering (reddings)boten Elke decretaal erkende sportfederatie, zoals de Vlaamse Reddingsfederatie vzw (RedFed), is verplicht de deelnemende sport-beoefenaars te verzekeren. Dit voor wat betreft de

Nadere informatie

1.1 Verzekeringnemer Onder verzekeringnemer wordt begrepen degene die de overeenkomst met de maatschappij sluit.

1.1 Verzekeringnemer Onder verzekeringnemer wordt begrepen degene die de overeenkomst met de maatschappij sluit. 1 Algemene voorwaarden Bike Cover Omnium Artikel 1 Begripsomschrijving 1.1 Verzekeringnemer Onder verzekeringnemer wordt begrepen degene die de overeenkomst met de maatschappij sluit. 1.2 Verzekerde Onder

Nadere informatie

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Apotheek. Specifieke waarborgen voor kerngezonde verzekeringen

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Apotheek. Specifieke waarborgen voor kerngezonde verzekeringen Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Apotheek Specifieke waarborgen voor kerngezonde verzekeringen Modulis, voor een globale visie en een eenvoudiger beheer! Goede raad geven en magistrale bereidingen maken

Nadere informatie

Reglement van de DVV Stars (versie 01/08/2013)

Reglement van de DVV Stars (versie 01/08/2013) Reglement van de DVV Stars (versie 01/08/2013) Inhoud Deel 1: Hoe DVV Stars sparen?... 2 Hoofdstuk 1: Hoe DVV Stars sparen in uw autopolis?... 2 Art. 1.1.1. Op welke voertuigen kunt u DVV Stars sparen?...

Nadere informatie

VIVIUM BUSINESS SOLUTIONS PROJECT

VIVIUM BUSINESS SOLUTIONS PROJECT PRODUCENT Van Eynde N.Zakenkantoor (DX 91304 KIM) Dorpsstraat, 45 (999/031000) 9130 KIELDRECHT TEL.: 03/773.37.30 FAX.: 03/773.40.14 NICO@NVE.BE VERZEKERINGNEMER Mevrouw PICAVET Melissa Paardenkerkhofstraat,

Nadere informatie

Verzekeringsvoorstel beroepsaansprakelijkheid en financiële waarborg vastgoedmakelaars.

Verzekeringsvoorstel beroepsaansprakelijkheid en financiële waarborg vastgoedmakelaars. Verzekeringsvoorstel beroepsaansprakelijkheid en financiële waarborg vastgoedmakelaars. 1. Makelaar Naam:... FSMA-nr:... Straat:... nr :... bus :... Postnummer:... Gemeente:... Telefoon:... Fax:... E-mailadres:...

Nadere informatie

Driekleur Privé Compleet Plan

Driekleur Privé Compleet Plan Driekleur Privé Compleet Plan Ik kies voor een praktische én voordelige totaaloplossing Driekleur Privé Compleet Plan 2 U wilt uw risico s op een betaalbare én gemakkelijke manier afdekken? Dan is het

Nadere informatie

Hoofdstuk 1: Toegang tot Pay@Finpost: abonnementen & digipass

Hoofdstuk 1: Toegang tot Pay@Finpost: abonnementen & digipass In deze rubriek verzamelden we de meest voorkomende vragen en onze antwoorden over Pay@Finpost. Indien u desondanks in deze lijst geen antwoord op uw vragen vindt, aarzel dan niet ons te contacteren op

Nadere informatie

Overeenkomst: Dienstencheques

Overeenkomst: Dienstencheques Overeenkomst: Dienstencheques Tussen de erkende onderneming Active Cleaning Services bvba, gevestigd Berkenlaan 2 te 1170 Watermaal Bosvoorde enerzijds en De gebruiker: (Mevrouw, de heer) Wonende.... anderzijds,

Nadere informatie

PRODUCTFICHE. Productoverzicht. De klant kiest zelf in alle vrijheid en transparantie. Hij betaalt alleen voor wat hij echt nodig heeft.

PRODUCTFICHE. Productoverzicht. De klant kiest zelf in alle vrijheid en transparantie. Hij betaalt alleen voor wat hij echt nodig heeft. PRODUCTFICHE De klant kiest zelf in alle vrijheid en transparantie. Hij betaalt alleen voor wat hij echt nodig heeft. Bij Audi Insurance stelt de klant zelf zijn autoverzekering samen. Afhankelijk van

Nadere informatie

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Kinesitherapeut Specifieke waarborgen voor gespierde verzekeringen

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Kinesitherapeut Specifieke waarborgen voor gespierde verzekeringen Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Kinesitherapeut Specifieke waarborgen voor gespierde verzekeringen Modulis, voor een globale visie en een eenvoudiger beheer! Mensen weer op de been helpen, letterlijk

Nadere informatie

We hebben de vragen ingedeeld als volgt:

We hebben de vragen ingedeeld als volgt: In deze rubriek verzamelden we de meest voorkomende vragen en onze antwoorden over Pay@Finpost. Indien u desondanks in deze lijst geen antwoord op uw vragen vindt, aarzel dan niet ons te contacteren op

Nadere informatie

Ontdek alle mogelijkheden van Vivium Assist

Ontdek alle mogelijkheden van Vivium Assist Ontdek alle mogelijkheden van Vivium Assist Vivium Assist biedt heel wat functionaliteiten. We sommen ze hier graag voor u op: 1. Hoofdscherm Op het hoofdscherm vindt u centraal de knop om de bijstand

Nadere informatie

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering.

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. The Classic Car Insurance & Assistance Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. WIE ZIJN WIJ? De Belgische Federatie voor Oude Voertuigen vzw werd opgericht in 1988 en is het overkoepelend orgaan

Nadere informatie

ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond

ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond uw AXA bankagent of verzekeringsmakelaar ik bundel mijn verzekeringen en ik word extra beloond Raadpleeg uw AXA bankagent of verzekeringsmakelaar voor meer informatie over de voorwaarden van happy family

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

Globalia Pro. 1. De voordelen : 2. De voorwaarden : 3. De takken :

Globalia Pro. 1. De voordelen : 2. De voorwaarden : 3. De takken : 1. De voordelen : Bonus van 10% tot 15% (bij leven) op de jaarpremies Een contract - Een vervaldatum - Een premie Geen fractioneringskosten (indien domiciliëring) Geen poliskosten Uiterst voordelige tarieven

Nadere informatie

Verzekeringsvoorstel beroepsaansprakelijkheid veiligheidscoördinatoren.

Verzekeringsvoorstel beroepsaansprakelijkheid veiligheidscoördinatoren. Verzekeringsvoorstel beroepsaansprakelijkheid veiligheidscoördinatoren. 1. Makelaar Naam:... FSMA-nr:... Straat:... nr :... bus :... Postnummer:... Gemeente:... Telefoon:... Fax:... E-mailadres:... 2.

Nadere informatie

Uw mobiliteit. In alle zekerheid de weg op!

Uw mobiliteit. In alle zekerheid de weg op! Uw mobiliteit In alle zekerheid de weg op! Uw mobiliteit Uw Auto Een Burgerlijke Aansprakelijkheid die u meer biedt Turbo Bonus, een nieuwe nog voordeligere berekeningswijze voor uw Bonus-Malus De Bonus-Malus

Nadere informatie

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Voedingswinkel. Kwaliteitswaarborgen op maat van uw onderneming

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Voedingswinkel. Kwaliteitswaarborgen op maat van uw onderneming Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Voedingswinkel Kwaliteitswaarborgen op maat van uw onderneming Modulis, voor een globale visie en een eenvoudiger beheer van uw verzekeringen! Voeding is delicaat en moet

Nadere informatie

REGLEMENT VAN HET PROGRAMMA MYAXA FIDELITY

REGLEMENT VAN HET PROGRAMMA MYAXA FIDELITY REGLEMENT VAN HET PROGRAMMA MYAXA FIDELITY INLEIDING Dit document bevat de regels die gelden voor het getrouwheidsprogramma van AXA Belgium "MyAXA Fidelity" (hierna "het Programma"). Dit document bevat

Nadere informatie

gezinsplan Uw veiligheid, wij zorgen ervoor. ALGEMENE VOORWAARDEN Baloise Group

gezinsplan Uw veiligheid, wij zorgen ervoor. ALGEMENE VOORWAARDEN Baloise Group gezinsplan ALGEMENE VOORWAARDEN Uw veiligheid, wij zorgen ervoor. Baloise Group INHOUD Het Gezinsplan bestaat uit deze Algemene Voorwaarden en de Bijzondere Voorwaarden. Wij raden u aan beide aandachtig

Nadere informatie

MyBroker. Gebruikershandleiding

MyBroker. Gebruikershandleiding MyBroker Gebruikershandleiding Inhoudsopgave 1. WAT MOET IK DOEN OM TOEGANG TE KRIJGEN TOT MIJN KLANTENZONE?... 3 1.1. PER E-MAIL... 3 1.2. VIA ONZE WEBSITE... 4 2. DE TOEGANG TOT MYBROKER... 5 3. CONSULTATIE

Nadere informatie

ACE 50+ Gegarandeerde levensverzekering Aanvullend voordeel:

ACE 50+ Gegarandeerde levensverzekering Aanvullend voordeel: ACE 50+ Gegarandeerde levensverzekering Vrije keuze verzekerd bedrag tot maximaal 12.630,- afhankelijk van uw leeftijd en de premie die u kiest Lage instappremies; vanaf 4,99 per maand Maximale aanvangsleeftijd

Nadere informatie

Employee Privilege Programme

Employee Privilege Programme Employee Privilege Programme Bellen tegen supervoordelige tarieven Elke dag meer mogelijkheden Flinke besparingen op de gsm-rekening van het hele gezin Een exclusief contract waarvan u met het hele gezin

Nadere informatie

VIVIUM Auto. Het voelt goed om een keuze te hebben. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL Koningsstraat 153 1210 Brussel tel. +32 2 406 35 11 fax +32 2 406 35 66

VIVIUM Auto. Het voelt goed om een keuze te hebben. MAATSCHAPPELIJKE ZETEL Koningsstraat 153 1210 Brussel tel. +32 2 406 35 11 fax +32 2 406 35 66 MAATSCHAPPELIJKE ZETEL Koningsstraat 153 1210 Brussel tel. +32 2 406 35 11 fax +32 2 406 35 66 ZETEL ANTWERPEN Desguinlei 92 2018 Antwerpen tel. +32 3 244 66 88 fax +32 3 244 66 87 VIVIUM N.V. Lid van

Nadere informatie

AANSLUITINGSFORMULIER VERZEKERINGSPAKKET

AANSLUITINGSFORMULIER VERZEKERINGSPAKKET ASSURNAT n.v. Generaal Bernheimlaan 18 bus 1 1040 Brussel Telefoon : 02/643 20 20 - Fax : 02/643 20 29 - E-mail: info@assurnat.be CBFA 67904 AANSLUITINGSFORMULIER VERZEKERINGSPAKKET (Brand/Diefstal Hospitalisatie

Nadere informatie

VIVIUM Auto. Het voelt goed om een keuze te hebben.

VIVIUM Auto. Het voelt goed om een keuze te hebben. VIVIUM Auto Het voelt goed om een keuze te hebben. Bij VIVIUM kiest u zelf in alle vrijheid uw bescherming bij een auto-ongeval. Zo bent u er altijd helemaal gerust in. Pieker niet over uw auto. Rijd ermee.

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie

Inhoud van TRIUMPH road Assistance

Inhoud van TRIUMPH road Assistance Inhoud van TRIUMPH road Assistance 1) Bijstand aan geimmobiliseerde motorfietsen a) Plaatselijke pechverhelping, 24uur op 24, op de openbare weg, de woon- of werkplaats van de bestuurder, zonder kilometer

Nadere informatie

Toelichting over de rol van Medex bij arbeidsongevallen

Toelichting over de rol van Medex bij arbeidsongevallen Toelichting over de rol van Medex bij arbeidsongevallen Leo Blanchette - Fotolia.fr 2 Medex is uw medische dienst voor arbeidsongevallen 1. Medex is bevoegd om de tijdelijke arbeidsongeschiktheid bij een

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober - november 2016

Nieuwsbrief oktober - november 2016 Nieuwsbrief oktober - november 2016 1. Hoe een jonge bestuurder verzekeren 2. Inschrijving elektrische fietsen 3. Overgangsmaatregel bromfietsen 4. Wagen staat buiten? Hoe een jonge bestuurder verzekeren?

Nadere informatie

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER

HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER HANDLEIDING GEBRUIK WEBSITE 1 HOE WERKT HET PERSOONLIJK DIGITAAL DOSSIER Op deze pagina s van dit document vindt u de belangrijkste punten over het gebruik van het Persoonlijk Digitaal dossier. Inhoud:

Nadere informatie

Veilig Gevoel Verzekeringsvoorstel

Veilig Gevoel Verzekeringsvoorstel Verzekeringsvoorstel Bemiddelaar Nr.... FSMA-nr.... Referentie... Naam... Telefoon... Verkoop op afstand Ja Neen Polisreferentie Nieuwe zaak Overname andere maatschappij, kopie andere polissen bijvoegen

Nadere informatie

KBC POLIS MOTORFIETS

KBC POLIS MOTORFIETS KBC POLIS MOTORFIETS Deze polis verzekert de specifieke risico s die voortvloeien uit het gebruik van een motorfiets. Iedere eigenaar of (financiële) leasingnemer van een motorfiets. Verzekeringen Welke

Nadere informatie

Op de weg in België - 2008 -

Op de weg in België - 2008 - Op de weg in België - 2008 - Als bestuurder van een gemotoriseerd voertuig in België moet u aan enkele verplichtingen voldoen. Rijbewijs en Wegcode Om u in België in het verkeer te begeven, moet u in het

Nadere informatie

Een abonnement van De Lijn aanvragen in MLP

Een abonnement van De Lijn aanvragen in MLP Een abonnement van De Lijn aanvragen in MLP Als een werkzoekende burger in een VDAB of VDAB-erkende opleiding kiest voor een abonnement van De Lijn, dan registreer je eerst een abonnement van 1 maand.

Nadere informatie

Als Private Lease-gebruiker kunt u meegenieten van onze volumekortingen op de aankoop van voertuigen.

Als Private Lease-gebruiker kunt u meegenieten van onze volumekortingen op de aankoop van voertuigen. ALGEMEEN Wat is Private Lease? Private Lease is een huurformule voor particulieren. Met Private Lease kunt u een wagen leasen, wat betekent dat u het gebruiksrecht krijgt. In het leasetarief zit meteen

Nadere informatie

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering.

The Classic Car Insurance & Assistance. Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. The Classic Car Insurance & Assistance Uitzonderlijk voertuig, uitzonderlijke verzekering. WIE ZIJN WIJ? De Belgische Federatie voor Oude Voertuigen vzw werd opgericht in 1988 en is het overkoepelend orgaan

Nadere informatie

Belangrijkste troeven

Belangrijkste troeven Belangrijkste troeven 1 2 3 4 5 6 Laagste bonus-malusgraad voor veilige bestuurders vanaf 30 jaar Geen premieverhoging bij een ongeval in fout dankzij de Safety Card Allianz 0-vrijstelling De waarde van

Nadere informatie

Auto Verzekeringsvoorstel

Auto Verzekeringsvoorstel Auto Verzekeringsvoorstel AMMA VERZEKERINGEN o.v. Vereniging voor onderlinge verzekeringen met vaste en onveranderlijke bijdragen krachtens artikel 2, 2 van de wet van 25.06.1992 (B.S. 20.08.1992) toegelaten

Nadere informatie

Aansluitingsformulier voor de verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid. Verzekeringsbemiddeling en distributie van verzekeringen

Aansluitingsformulier voor de verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid. Verzekeringsbemiddeling en distributie van verzekeringen 1 Aansluitingsformulier voor de verzekering van de burgerrechtelijke beroepsaansprakelijkheid Verzekeringsbemiddeling en distributie van verzekeringen Verzekeringsmakelaars en -agenten 1. Algemene gegevens

Nadere informatie

Questions and answers

Questions and answers jaren Questions and answers Vertrouwelijk 1 Alleen voor intern gebruik Samenvatting Het systeem van schadevrije jaren gebruiken autoverzekeraars om het risico in te schatten van iemand die een autoverzekering

Nadere informatie

Top Occasium. Een echte omnium voor uw tweedehandswagen!

Top Occasium. Een echte omnium voor uw tweedehandswagen! Top Occasium Een echte omnium voor uw tweedehandswagen! Met Top Occasium kiest u voor de optimale bescherming voor uw tweedehandswagen Uw verplichte verzekering Burgerlijke Aansprakelijkheid Auto zorgt

Nadere informatie

Handleiding Zakelijk Beheer

Handleiding Zakelijk Beheer Handleiding Beheer 1 Handleiding Beheer - April 2011 Handleiding Beheer Indien u een zakelijk abonnement heeft bij Telfort, kunt u automatisch gebruik maken van zakelijk beheer. Hieronder vindt u een instructie

Nadere informatie

A t u o t o s s v a v n a n m e m e e r e r d a d n a n 1 0 1 0 j a j a a r a r toch pechverhelping.

A t u o t o s s v a v n a n m e m e e r e r d a d n a n 1 0 1 0 j a j a a r a r toch pechverhelping. Inhoudsopgave Auto s van meer dan 10 jaar toch pechverhelping. We komen in de maanden dat vriesweer wordt aangekondigd en waarbij motorpech realiteit is. Dit is zeker het geval met wagens die al enkele

Nadere informatie

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Tandarts

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Tandarts Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Tandarts Modulis, Voor een globaal overzicht en een eenvoudig beheer van uw verzekeringen! De beste tandverzorging geven, dat is uw beroep. En ook voor uw beroepsverzekeringen

Nadere informatie

Modulis VIP. Een exclusieve formule voor uw beroepsgebonden verzekeringen. Onderschrijf uw Modulis VIP 1 -dossier en geniet exclusieve voordelen

Modulis VIP. Een exclusieve formule voor uw beroepsgebonden verzekeringen. Onderschrijf uw Modulis VIP 1 -dossier en geniet exclusieve voordelen Onderschrijf uw Modulis VIP 1 -dossier en geniet exclusieve voordelen Modulis VIP Een exclusieve formule voor uw beroepsgebonden verzekeringen - de voordelen van een Modulis-dossier - een gespecialiseerde

Nadere informatie

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Mediahuis NV, BTW BE 0439.849.666, Katwilgweg 2 in 2050 Antwerpen (hierna genoemd: de organisator).

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Mediahuis NV, BTW BE 0439.849.666, Katwilgweg 2 in 2050 Antwerpen (hierna genoemd: de organisator). WEDSTRIJDREGLEMENT JUNI 2016 1. Organisatie Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Mediahuis NV, BTW BE 0439.849.666, Katwilgweg 2 in 2050 Antwerpen (hierna genoemd: de organisator). Deelnemen aan de

Nadere informatie

Touring Belgium bijstand voertuigen

Touring Belgium bijstand voertuigen Belgium bijstand voertuigen Het hieronder vermelde tarief is een jaarpremie, taksen inbegrepen. Territorialiteit : België Begunstigden : Eigenaar van het voertuig+ bestuurder (mits toestemming) + alle

Nadere informatie

Verzekeringsvoorstel burgerlijke aansprakelijkheid architect.

Verzekeringsvoorstel burgerlijke aansprakelijkheid architect. Verzekeringsvoorstel burgerlijke aansprakelijkheid architect. 1. Makelaar Naam:... FSMA-nr:... Straat:... nr :... bus :... Postnummer:... Gemeente:... Telefoon:... Fax:... E-mailadres:... Protect-nr:...

Nadere informatie

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Huisarts

Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Huisarts Goedeklantbonus 10 % Pack Modulis Huisarts 2 Modulis, Voor een globaal overzicht en een eenvoudig beheer van uw verzekeringen! Uw patiënten de beste zorg geven, naar hen luisteren en hun ziektes behandelen,

Nadere informatie

Verklarende nota betreffende de polis BA VME

Verklarende nota betreffende de polis BA VME Verklarende nota betreffende de polis BA VME 730.379.384 2 1 Wie is de onderschrijver van dit verzekeringsprogramma? VZW CIB VLAANDEREN 2 Wie is de verzekeringsnemer? De door deze polis verzekerde Vereniging

Nadere informatie

VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW.

VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW. BMW Financial Services www.bmw.be Echt rijplezier VERZEKERING EN DE DIENST BMW PROTECTION. DE ALLES-IN-ÉÉN BESCHERMING VOOR UW NIEUWE BMW. SLECHTS ÉÉN STOP VOOR UW NIEUWE BMW. Met BMW Financial Services

Nadere informatie

Gewestelijke dienst. a) Naam en voornaam:...

Gewestelijke dienst. a) Naam en voornaam:... Gewestelijke dienst Ongevalsaangifte Artikel 36, 2 en 3 gecoördineerde wet van 4.7.94 Art. 24 K.B. van 3.7.96 Identificatie van de gerechtigde a) Naam en voornaam:... b) Inschrijvingsnummer bij de gewestelijke

Nadere informatie

Bijzondere voorwaarden Brandpolis Package NSPV

Bijzondere voorwaarden Brandpolis Package NSPV Bijzondere voorwaarden Brandpolis Package NSPV Verzekeringsmaatschappij: Algemene voorwaarden: VIVIUM VIVIUM HOME SOLUTIONS de algemene voorwaarden zijn ter uwe beschikking op de volgende link: http://www.vivium.be/fileadmin/user_upload/ntcdocu

Nadere informatie

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen. Alle kosten in de hand met Suzuki All-inclusive. Inhoudsopgave veelgestelde vragen Inhoudsopgave veelgestelde vragen Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Klik op een categorie: 1. Contract 2. Schade en onderhoud 3. Financiële aspecten 4. Einde contract 5. Verzekering 6. Contact

Nadere informatie