RICOH BELGIUM, Leuvensestwg. 510, 1930 ZAVENTEM 02/ Fax 02/ Home page:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "RICOH BELGIUM, Leuvensestwg. 510, 1930 ZAVENTEM 02/712.12.12 Fax 02/712.12.13 Home page: www.ricoh-belgium.com E-mail: info@ricoh-belgium."

Transcriptie

1 RICOH BELGIUM, Leuvensestwg. 510, 1930 ZAVENTEM 02/ Fax 02/ Home page: Juni Ricoh introduceert "Caplio GX Een platte 5-megapixel digitale camera met 28 mm groothoekzoom met uitzonderlijke lensconstructie en s werelds snelste* sluitertijd Datum van lancering: juni Meer uitleg p. 2-5 Technische specificaties; p. 6 Illustratie: Aarzel niet om contact op te nemen voor bijkomende foto s. Ricoh in het algemeen: p.7 Contact: RICOH BELGIUM, Lucienne Henken Tel.: 02/ Fax: 02/ l.henken@ricoh.be Home page:

2 Ricoh introduceert "Caplio GX Een platte 5-megapixel digitale camera met 28 mm groothoekzoom met uitzonderlijke lensconstructie en s werelds snelste* sluitertijd Ricoh introduceert met vreugde de Caplio GX, een prachtige 5-megapixel digitale camera met 28 mm- 85 mm groothoekzoomlens die zeker bovenaan het lijstje zal staan van zowel enthousiaste professionals als fotoamateurs. De lijst met aantrekkelijke punten voor de Caplio GX begint met zijn royale 5.13 effectieve megapixel CCD en heldere (f=2,5-4,3) 3X optische lensstructuur die bestaat uit 9 glaselementen in 7 groepen en prachtige beelden tot 2592 x 1944 pixels produceert, groot genoeg om hoge resolutie foto s af te drukken in het formaat A3. De 28 mm-85 mm groothoek (een formaat dat equivalent is aan een 35 mm filmcamera) verschaft een zeer nuttige kijkhoek van 75 graden die resulteert in flink verbeterde landschapsfoto s, groepsfoto s en een hele reeks andere groothoekmogelijkheden die meer informatie in één enkele foto vastleggen dan de meeste digitale camera s. De Caplio GX biedt een handige elektronische draaiknop voor de wijsvinger om handmatig een reeks instellingen te bedienen zoals lensopening, witbalans, ISO-gevoeligheid en belichtingsniveau s. Bovendien is zijn gestroomlijnd, eersteklas ontwerp slechts 29 mm dik met een rubberen handgreep die de rechterzijde van zijn lichtgewicht aluminium spuitgegoten behuizing van 205 gram mooi omvat. In opvolging van het sterke punt van de Caplio RX, is de Caplio GX ook extreem snel. Omwille van s werelds snelste sluitertijd van slechts 0,12 seconde en inschakeltijd van 1,2 seconde, kunnen waardevolle fotogelegenheden in een oogwenk vastgelegd worden. Al te vaak stellen zelfs de duurdere digitale camera s de gebruikers teleur met trage sluitertijden en inschakeltijden de Caplio GC brengt een einde aan deze problemen.

3 Een ander groot voordeel van deze digitale camera is zijn macromodus. De Caplio GX van Ricoh neemt briljante macrofoto s van op 1 cm en biedt de functie auto-focus doel waardoor de fotograaf zich rond het beeld kan verplaatsen om het gewenste focuspunt te vinden. Het meest indrukwekkende kenmerk is misschien wel het redelijke prijskaartje van de Caplio GX. Alhoewel het een hoge kwaliteitscamera is die zich richt op prosumers, heeft Ricoh de Caplio geprijsd op niveau van een middenklasse een welkome verrassing. "De Caplio GX is gewoonweg de beste digitale camera die onze organisatie (Ricoh) ooit geproduceerd heeft, zegt de heer Katsunori Nakata, de General Manager van het Marketing Office van Ricoh. "We hebben onze superieure lensproductie-kennis, stijlvol ontwerp en gesofistikeerde Caplio-technologie gecombineerd om een werkelijk uitstekende 5 megapixelcamera met 28 mm-85 mm groothoek 3 x optische lens te brengen met s werelds snelste sluitertijd van slechts 0,12 seconde.* Zijn nieuwe elektronische draaiknop die snel diafragma, belichting en andere geavanceerde instellingen kan wijzigen, zal van het toestel een hebbeding maken voor de collectie van elke professionele fotograaf. En niet te versmaden, we hebben de Caplio geprijsd op een betaalbaar middenklasse-niveau! Vanaf 6 mei 2004 voor alle autofocus digitale camera's.

4 Hoofdkenmerken: Krachtige 5-megapixel 1/1,8 CCD produceert afdrukken in A3-formaat De Caplio GX is uitgerust met een zeer krachtige 5-megapixel (5,13 effectief) 1/1,8 CCD, die een afdruk in A3-formaat kan produceren die zelfs de meest kritische professional zal imponeren. De enorm verbeterde beeldprocessor zorgt ervoor dat de kleuren rijker, scherper en zuiverder zijn zelfs in grote gedrukte formaten. De superieure lensconstructie maakt het verschil De technici van Ricoh hebben een superieur lensontwerp ontwikkeld met 9 glaselementen geplaatst in 7 groepen die helpen om een aanzienlijke hoeveelheid licht te leveren aan de rand van de foto s zelfs in een groothoekbewerking. Bovendien werken 4 asferische lenzen en 4 lenzen met hoge brekingsgraad en kleine dispersie om correcties aan te brengen voor aberratie in alle zoomgebieden op een gecontroleerde en evenwichtige manier. 28 mm-85 mm groothoek 3x optische plus 4x digitale zoom Een ander sterk punt van de Caplio GX is zijn veelzijdige 28 mm groothoeklens die het nemen van landschapfoto s tot een waar genoegen maakt. Met een kijkhoek van 75 graden vergelijkbaar met enkel 62 graden van conventionele digitale 35 mm camera s zijn er tal van fotomogelijkheden voor de Caplio GX. Zijn accurate 3x optische + 4x digitale zoom levert een uitstekende combinatie van 12 x zoom, equivalent aan een telefotobereik van mm op een gewone 35 mm camera. Professioneel lichtgewicht ontwerp met een elektronische handmatige bedieningsknop Gebouwd voor professionals en amateurs, biedt de Caplio GX een handige elektronische draaiknop die handmatig instellingen kan bedienen zoals diafragma van de diafragmavoorkeuzemodus, snelheid, witbalans, ISO-gevoeligheid en belichtingsniveau s van genomen foto s. Bovendien is zijn gestroomlijnd, compact ontwerp slechts 29 mm dik met een rubberen handgreep die de rechterzijde van zijn lichtgewicht aluminium spuitgegoten behuizing van 205 gram mooi omvat. s Werelds snelste sluitertijd Met s werelds snelste sluitertijd van 0,12 seconde, kunnen de eigenaars van de Caplio GX vol vertrouwen fotomogelijkheden benutten waarbij snelheid van essentieel belang is en laten ze de "klik en wacht sluitertijden van andere camera s achter zich. Tot genoegen van persfotografen kan de Caplio zichzelf instellen en een foto nemen in slechts 1,2 seconde.

5 Flexibiliteit voor bediening diafragmavoorkeuze De handige draaiknop aan de voorkant van de Caplio GX laat de gebruikers een specifieke f-stop selecteren met diafragmavoorkeuze AE (automatische belichting) of manuele belichting. Functies zoals deze helpen de Caplio GX tegemoet te komen aan de creatieve eisen van ernstige fotografen die vereisen dat bepaalde beelden een bijzondere "velddiepte of andere gewenste elementen hebben. Prachtige macrofoto s van op 1 cm afstand met flashbenadrukking van op 15 cm De Caplio GX beschikt nu over de mogelijkheid om objecten van 18 mm (H) x 24 mm (B) vast te leggen van op een afstand van slechts 1 cm. Houd de camera stil van op deze afstand en gebruik zijn functie auto-focus doel waardoor de gebruiker zich rond het beeld kan verplaatsen (panning) om het gewenste focuspunt te vinden. Het toestel beschikt zelfs over een ingebouwde flits voor opnames van op een afstand van 15cm die objecten benadrukt terwijl ze beschermd worden tegen ongewenste witvervagingseffecten. Drie handige stroombronnen De Caplio GX is ideaal voor de mobiele gebruiker die het hoogste niveau van stroomflexibiliteit, prestaties en doeltreffendheid vereist. Maak tot 400 opnames* tussen oplaadbeurten bij gebruik van de duurzame herlaadbare lithium-ion batterij (optioneel) of maak gebruik van een stroombron in de omgeving en gebruik de optionele AC adapter. De Caplio GX beschikt ook over de mogelijkheid om te schakelen tussen twee AA alkaline (meegeleverd) of nikkelmetaalhydride batterijen en een synchro monitor die energie bespaart door de monitor enkel automatisch in te schakelen als de sluiterknop ingedrukt is om een opname te bekijken of de zoom te bedienen. * Tot 400 opnames onder normale gebruiksomstandigheden (met 50% flits- en zoomgebruik, LCD aan, 30 seconden tussen opnames, bekijken van alle foto s) Zes handige scènemodi De Caplio GX is uitgerust met zes handige scènemodi (portret, sporten, landschap, nacht, tekst en ultragevoelig) die bedoeld zijn om de fotograaf te helpen bij het vastleggen van verschillende opnamesituaties in hun beste licht. In de ultragevoelige stand, belicht het scherm automatisch de objecten om te helpen bij het kaderen van het beeld in slecht verlichte omgevingen zoals een diner bij kaarsenlicht of de lounge van een trendy nachtclub.

6 Kenmerken: 5,1 megapixel CCD sluitervertraging van 0,12 seconde om te focussen en foto te nemen inschakeltijd van 1,2 seconde 3x optische groothoekzoom (equivalent aan 28-85mm) bij f2.5 - f4.3 1,8 LCD monitor met pixels Niet-gecomprimeerde modus (TIFF) Auto-diafragmavoorkeuze Volledige handmatige belichting Ingebouwde flitser en hotshoe 16 MB on board geheugen compatibel met SD-geheugenkaarten Zes gebruiksvriendelijke praktische scènemodi AVI-film met geluid + voicememo-opname 256-punt multimeting lichtsensor + integraalmeting en spotmeting Auto-bracketing en witbalans bracketing Ergonomische handgreep Compact 111.6mm B x 29mm D x 58mm H

7 About RICOH In 1985 werd de Belgische branch van Ricoh Europe BV opgericht teneinde producten in België en Luxemburg te verdelen. Gelegen te Zaventem commercialiseert Ricoh Belgium copiers, scanners, digitale duplicatoren en groot formaat copiers. Deze zeer performante uitrustingen worden verspreid via een vast netwerk van dealers en een «Major Account» Sales team. Met een zakencijfer van meer 37 miljoen Euro eind 2003 en met meer dan 120 werknemers, heeft Ricoh Belgium haar plaats tussen de Belgische marktleiders weten te veroveren en duidelijk de tendens van digitale integratie geïntroduceerd. Iedereen gebruikt een PC, een printer, een copier, een scanner of een fax. Maar zelden worden de gemakken geboden door de integratie van al deze toestellen in een digitale omgeving benut voor een optimale communicatie. Eén van de belangrijkste doelen van Ricoh is om in de kantoren van al haar klanten een digitale omgeving te creëren teneinde productiviteit tegemoet te komen en meer ruimte voor creativiteit te bieden. De gehele Ricoh organisatie telt 394 filialen verspreid over de wereld en stelt ongeveer personen tewerk en sloot haar fiscaal jaar van 2003 af met een geconsolideerd zakencijfer van 1.738,4 miljard Yen ($ 14,7 miljard). Momenteel staat Ricoh op de eerste plaats met haar marktaandelen voor copiers in Europa en Japan en op nummer 2 in de Verenigde Staten. Voor verdere inlichtingen: RICOH BELGIUM Lucienne Henken Tel.: Fax: l.henken@ricoh.be Home page:

Meer uitleg p. 2-4. Ricoh in het algemeen. p. 5

Meer uitleg p. 2-4. Ricoh in het algemeen. p. 5 RICOH BELGIUM, Leuvensestwg. 510, 1930 ZAVENTEM 02/712.12.12 Fax 02/712.12.13 Home page: www.ricoh-belgium.com E-mail: info@ricoh-belgium.com Oktober 2003. Ricoh Aficio AP600N: Snelle A3 kantoorprinter.

Nadere informatie

18x optische zoom tilt fotografie naar een hoger niveau. De Olympus SP-550 UZ: eindeloze mogelijkheden

18x optische zoom tilt fotografie naar een hoger niveau. De Olympus SP-550 UZ: eindeloze mogelijkheden PERSBERICHT 18x optische zoom tilt fotografie naar een hoger niveau De Olympus SP-550 UZ: eindeloze mogelijkheden Aartselaar, 25 januari 2007 Bekijk alles van dichtbij op een geheel nieuwe manier. Met

Nadere informatie

Nikon kondigt twee nieuwe18-55mm DX-zoomobjectieven aan

Nikon kondigt twee nieuwe18-55mm DX-zoomobjectieven aan Nikon kondigt twee nieuwe18-55mm DX-zoomobjectieven aan Handzame,veelzijdige objectieven voor alledaags gebruik Nikon breidt het assortiment NIKKOR-objectieven uit met twee nieuwe DX-formaat zoomobjectieven

Nadere informatie

PERSBERICHT 22 augustus 2018 De nieuwe LUMIX LX100 II: Premium kwaliteit en volledige manuele controle

PERSBERICHT 22 augustus 2018 De nieuwe LUMIX LX100 II: Premium kwaliteit en volledige manuele controle PERSBERICHT 22 augustus 2018 De nieuwe LUMIX LX100 II: Premium kwaliteit en volledige manuele controle Grote, uiterst gevoelige 17-megapixel multi-aspect sensor Leica DC Vario-Summilux-lens met lichtsterk

Nadere informatie

De gloednieuwe Nikon D850: uitzonderlijke beeldkwaliteit ligt nu binnen handbereik

De gloednieuwe Nikon D850: uitzonderlijke beeldkwaliteit ligt nu binnen handbereik De gloednieuwe Nikon D850: uitzonderlijke beeldkwaliteit ligt nu binnen handbereik Nikon introduceert vandaag de D850 en biedt full-frame fotografen daarmee de ultieme combinatie als het op resolutie,

Nadere informatie

5x zoom en dubbele beeldstabilisatie voor een nog grotere vrijheid

5x zoom en dubbele beeldstabilisatie voor een nog grotere vrijheid PERSBERICHT 5x zoom en dubbele beeldstabilisatie voor een nog grotere vrijheid De Olympus µ 830: pracht en prestaties Aartselaar, 30 september 2007 Een geweldige combinatie van design en functionaliteit

Nadere informatie

Nikon introduceert de lichtsterke en lichtgewicht AF-S NIKKOR 400mm f/2.8e FL ED VR: precisie bij elke snelheid

Nikon introduceert de lichtsterke en lichtgewicht AF-S NIKKOR 400mm f/2.8e FL ED VR: precisie bij elke snelheid Nikon introduceert de lichtsterke en lichtgewicht AF-S NIKKOR 400mm f/2.8e FL ED VR: precisie bij elke snelheid Info Amsterdam Gepubliceerd op: 14 mei 2014 Samenvatting Nikon kondigt vandaag een nieuw

Nadere informatie

Digitale camera met 7,1x groothoeklens plus lage ruis bij fotografie met hoge gevoeligheid

Digitale camera met 7,1x groothoeklens plus lage ruis bij fotografie met hoge gevoeligheid Düsseldorf, 28. Augustus 2007 Persbericht Digitale cameras Nieuw: RICOH Caplio R7 Digitale camera met 7,1x groothoeklens plus lage ruis bij fotografie met hoge gevoeligheid Tokio, Japan 28 augustus, 2007

Nadere informatie

Press Release. Vermogen in zakformaat voor de serieuze fotograaf Canon introduceert de nieuwe PowerShot S95. EMBARGO: 19 augustus 2010, 06:00 CEST

Press Release. Vermogen in zakformaat voor de serieuze fotograaf Canon introduceert de nieuwe PowerShot S95. EMBARGO: 19 augustus 2010, 06:00 CEST Press Release EMBARGO: 19 augustus 2010, 06:00 CEST Vermogen in zakformaat voor de serieuze fotograaf Canon introduceert de nieuwe PowerShot S95 Diegem, 19 augustus 2010 Canon introduceert vandaag het

Nadere informatie

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE COOLPIX- CAMERA S MET SUPERZOOMOBJECTIEVEN VAN NIKON

MAAK KENNIS MET DE NIEUWE COOLPIX- CAMERA S MET SUPERZOOMOBJECTIEVEN VAN NIKON 17 januari 2019, 10:12 (CET) MAAK KENNIS MET DE NIEUWE COOLPIX- CAMERA S MET SUPERZOOMOBJECTIEVEN VAN NIKON Amsterdam, 17 januari 2019 - Nikon introduceert twee nieuwe COOLPIX-camera s met superzoomobjectieven

Nadere informatie

Nikon brengt drie S-Line NIKKOR Z- objectieven en de vattingadapter FTZ uit en kondigt de ontwikkeling aan van de de 58mm f/0.

Nikon brengt drie S-Line NIKKOR Z- objectieven en de vattingadapter FTZ uit en kondigt de ontwikkeling aan van de de 58mm f/0. Nikon brengt drie S-Line NIKKOR Z- objectieven en de vattingadapter FTZ uit en kondigt de ontwikkeling aan van de de 58mm f/0.95 S Noct Exclusief ontworpen voor het Z-vattingsysteem van Nikon met een nieuwe

Nadere informatie

Fotografie Basiskennis! 13 september 2005 Door Augustijn Buelens & Jeff Ceuppens

Fotografie Basiskennis! 13 september 2005 Door Augustijn Buelens & Jeff Ceuppens Fotografie Basiskennis! 13 september 2005 Door Augustijn Buelens & Jeff Ceuppens Fotografie de basiskennis! Waarom? Analoog of digitaal blijft gelijk! Basiskennis is onontbeerlijk! Beter inzicht in wat

Nadere informatie

Nikon wint vier TIPA World Awards 2018

Nikon wint vier TIPA World Awards 2018 Nikon wint vier TIPA World Awards 2018 Nikon maakt vol trots bekend dat vier van haar producten zijn onderscheiden met een prestigieuze TIPA World Award 2018, gesponsord door de Technical Image Press Association

Nadere informatie

De Olympus µ-9000, µ-7000 en µ-5000 geven het begrip elegantie een nieuwe betekenis

De Olympus µ-9000, µ-7000 en µ-5000 geven het begrip elegantie een nieuwe betekenis PERSBERICHT Uitbreiding van de klassieke µ-serie De Olympus µ-9000, µ-7000 en µ-5000 geven het begrip elegantie een nieuwe betekenis Aartselaar, 7 januari 2009 De populaire Olympus µ-serie is uitgebreid

Nadere informatie

Shanny SN600C-RF Speedlite. Review van de Shanny SN600C-RF met SN-E3-RF radio trigger

Shanny SN600C-RF Speedlite. Review van de Shanny SN600C-RF met SN-E3-RF radio trigger Shanny SN600C-RF Speedlite Review van de Shanny SN600C-RF met SN-E3-RF radio trigger STEPHAN HOEK 26-01-2015 SHANNY SN600C-RF & SN-E3-RF REVIEW Chinese fabrikant Shanny heeft een nieuwe flitser met radio

Nadere informatie

Nikon wint vier TIPA Awards 2017

Nikon wint vier TIPA Awards 2017 Nikon wint vier TIPA Awards 2017 Nikon kondigt met trots aan dat vier van haar producten de prestigieuze TIPA Awards 2017 hebben ontvangen, die worden gesponsord door de TIPA (Technical Image Press Association),

Nadere informatie

Overwegingen bij het kopen van een digitale foto camera.

Overwegingen bij het kopen van een digitale foto camera. Overwegingen bij het kopen van een digitale foto camera. Prijs, vorm, kleur en koopmoment. Digitale fotocamera's met verwisselbare lens t.o.v. camera's met vaste lens. Minimum aantal pixels. Lengte breedte

Nadere informatie

* De in dit document gebruikte beeldverhoudingen zijn dezelfde als die voor een 35mm camera.

* De in dit document gebruikte beeldverhoudingen zijn dezelfde als die voor een 35mm camera. Düsseldorf, 24. Juni 2008 Pers Bericht Digitale Cameras Nieuw: RICOH GX200 De allernieuwste 24 mm super groothoekzoomlens compacte digitale camera met hoge resolutie via de 12 megapixels CCD en voorzien

Nadere informatie

Samyang introduceert 2e Autofocus objectief voor Canon Full-Frame, de AF 85mm ƒ/1.4 EF.

Samyang introduceert 2e Autofocus objectief voor Canon Full-Frame, de AF 85mm ƒ/1.4 EF. Samyang introduceert 2e Autofocus objectief voor Canon Full-Frame, de AF 85mm ƒ/1.4 EF. Nieuw-Vennep, 18 juni 2018: Transcontinenta BV, de distributeur voor Samyang in de Benelux, kondigt hierbij met trots

Nadere informatie

35mm COMPACT CAMERA S

35mm COMPACT CAMERA S 35mm COMPACT CAMERA S 38-150mm ZOOM COMPACTCAMERA MET ED-GLAS Onovertroffen stijl. Verbluffende prestaties. Deze opwindende ultracompacte camera biedt gebruiksgemak, 4x zoom mogelijkheid en levert foto

Nadere informatie

Test Nikon D50. 1juli 2005 update december 2011

Test Nikon D50. 1juli 2005 update december 2011 Test Nikon D50 1juli 2005 update december 2011 Met een aankondiging op 20 april 2005 kijk je natuurlijk ook naar de D70s camera die op dezelfde dag is aangekondigd. Elders op m n site een vergelijking.

Nadere informatie

Ultiem lichtsterk 14-24mm groothoekzoomobjectief met minimale vervorming

Ultiem lichtsterk 14-24mm groothoekzoomobjectief met minimale vervorming Februari, 2018 A Art SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM Ultiem lichtsterk 14-24mm groothoekzoomobjectief met minimale vervorming 1. Onovertroffen optische kwaliteit uit de Art lijn 2. Compatibel met Canon lens

Nadere informatie

Draadloze flitserunits FL-50R en FL-36R met afstandsbediening voor een ongekende flexibiliteit en groot gebruiksgemak

Draadloze flitserunits FL-50R en FL-36R met afstandsbediening voor een ongekende flexibiliteit en groot gebruiksgemak PERSBERICHT Flitserfotografie niet langer complex Draadloze flitserunits FL-50R en FL-36R met afstandsbediening voor een ongekende flexibiliteit en groot gebruiksgemak Hamburg, 17 oktober 2007 U hoeft

Nadere informatie

FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE SQ10,

FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE SQ10, Introductie Instax Square SQ10 Camera 11 MEI 2017, NEDERLAND SAMENVATTING FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE SQ10, DE EERSTE HYBRIDE INSTANT CAMERA MET VIERKANT BEELDFORMAAT FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE

Nadere informatie

10-megapixel compactcamera met 7,1x optische groothoek-zoomlens en verbeterde beeldverwerkingfuncties

10-megapixel compactcamera met 7,1x optische groothoek-zoomlens en verbeterde beeldverwerkingfuncties Düsseldorf, 19. Februari 2008 Pers Bericht Digitale cameras Nieuw: RICOH R8 10-megapixel compactcamera met 7,1x optische groothoek-zoomlens en verbeterde beeldverwerkingfuncties Tokio, 19 februari 2008:

Nadere informatie

Groothoek. Ultragroothoek. Fisheye: Nikon introduceert drie nieuwe NIKKOR-objectieven voor fascinerende mogelijkheden

Groothoek. Ultragroothoek. Fisheye: Nikon introduceert drie nieuwe NIKKOR-objectieven voor fascinerende mogelijkheden Groothoek. Ultragroothoek. Fisheye: Nikon introduceert drie nieuwe NIKKOR-objectieven voor fascinerende mogelijkheden Nikon breidt haar assortiment objectieven uit met het allereerste NIKKOR-fisheyezoomobjectief

Nadere informatie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Epson OrderController-software Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Draaien onder kleine hoek Helderheid, contrast, huideffening en vele andere fantastische functies Rodeogeneffect onderdrukken Geavanceerde

Nadere informatie

Informatie over Lenzen

Informatie over Lenzen Informatie over Lenzen Camera CCD Sensor: De grootte van de camerabeeld sensor (CCD) beïnvloed ook de kijkhoek, waarbij de kleinere beeldsensoren een smallere kijkhoek creëren wanneer gebruikt met eenzelfde

Nadere informatie

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s.

4 inch screen. The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Klik hier voor de specificaties 4 inch screen The ARCHOS 40 Titanium is voorzien van een groot 4 inch scherm, ideaal voor mails, web of uw foto s of video s. Uitstekende kijkhoeken De hoge kwaliteit van

Nadere informatie

Macro fotografie De eerste is de scherpstelafstand van de lens De tweede belangrijke waarde is de reproductiefactor

Macro fotografie De eerste is de scherpstelafstand van de lens De tweede belangrijke waarde is de reproductiefactor Macro fotografie is volgens velen één van de moeilijkst uit te voeren vormen van fotografie doordat je zo dicht op je onderwerp zit en dat je diafragma ver open is je slechts enkele millimeters hebt om

Nadere informatie

Sony Cyber-shot DSC-H2 Teardown

Sony Cyber-shot DSC-H2 Teardown Sony Cyber-shot DSC-H2 Teardown Geschreven door: baq INTRODUCTIE De binnenkant verhaal van een compacte digitale camera van Sony. Deze behoren tot een vriend van mij, en is eigenlijk gebroken, brak de

Nadere informatie

Opdrachten. Druk dit document af en maak hierop aantekeningen tijdens uw fotosessies

Opdrachten. Druk dit document af en maak hierop aantekeningen tijdens uw fotosessies 1 Opdrachten In Hoofdstuk 1 De digitale camera en Hoofdstuk 2 Digitaal fotograferen van het Handboek Digitale fotografie en fotobewerking staan opdrachten die u zelf kunt uitvoeren. Als u alle opdrachten

Nadere informatie

fotografie Aquarium Er E n r ö ö Dob Do ro r n o yi 23-1-2014 1

fotografie Aquarium Er E n r ö ö Dob Do ro r n o yi 23-1-2014 1 Aquarium fotografie Ernö Dobronyi 23-1-2014 1 Onderwerpen Hardware Welke camera Welke objectief Welke flitser Welke hulpmiddelen De theorie Beeldvorming Witbalans Reflectie Compositie Pauze De praktijk

Nadere informatie

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET

Persbericht. EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET Persbericht EMBARGO: 5 januari 2010, 15:00 CET De nieuwe LEGRIA HF R serie voor gemakkelijk vastleggen en delen van Full HD video LEGRIA HF R18 LEGRIA HF R18 LEGRIA HF R16 LEGRIA HF R17 Diegem, 5 januari

Nadere informatie

DIGITALE CAMERA. Specificaties voor Nikon COOLPIX S1 digitale camera. Systeemvereisten voor PictureProject

DIGITALE CAMERA. Specificaties voor Nikon COOLPIX S1 digitale camera. Systeemvereisten voor PictureProject Specificaties voor Nikon COOLPIX S1 digitale camera Type: S1 digitale camera Effectieve pixels: 5,1 miljoen CCD 1/2,5-inch (5,36 miljoen pixels in totaal) Beeldgrootte: Hoog (2592*), Normaal (2592), Normaal

Nadere informatie

SONY ALPHA ILCE mm ZWART 554,00. Kenmerken. Artikelcode : SOILCE6000LB

SONY ALPHA ILCE mm ZWART 554,00. Kenmerken. Artikelcode : SOILCE6000LB SONY ALPHA ILCE-6000 + 16-50mm ZWART Artikelcode : SOILCE6000LB Sony ILCE-6000L. Cameratype: MILC, Megapixels: 24,3 MP, Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie: 6000 x 4000 Pixels. ISO gevoeligheid

Nadere informatie

De dunste camera ter wereld met 28 mm-groothoek 7,1x optische zoomlens

De dunste camera ter wereld met 28 mm-groothoek 7,1x optische zoomlens Düsseldorf, Maart 2007 Persbericht Digitale cameras Nieuw: RICOH Caplio R6 De dunste camera ter wereld met 28 mm-groothoek 7,1x optische zoomlens Tokio, Japan 1 maart 2007 Ricoh Co., Ltd. (president en

Nadere informatie

SONY ALPHA ILCE7B BODY 914,00. Kenmerken. Artikelcode : SPILCE7B

SONY ALPHA ILCE7B BODY 914,00. Kenmerken. Artikelcode : SPILCE7B SONY ALPHA ILCE7B BODY Artikelcode : SPILCE7B Sony ILCE-7. Cameratype: MILC body, Megapixels: 24,3 MP, Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie: 6000 x 4000 Pixels. ISO gevoeligheid (max): 25600.

Nadere informatie

DB-2180 Binocular LCD DigiCam Product informatie D E B C

DB-2180 Binocular LCD DigiCam Product informatie D E B C DB-2180 Binocular LCD DigiCam Product informatie F D E L K J A B C G I NL H A: Verrekijker lens (8 x vaste vergroting) B: Digitale camera lens (8 x vaste vergroting) C: Digitale camera focus draaiknop

Nadere informatie

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info

Spreekbeurten.info Spreekbeurten en Werkstukken http://spreekbeurten.info Digitale camera Voorwoord Ik doe mijn werkstuk over de digitale camera, omdat mij dat wel interessant lijkt. Verder leek het mij een onderwerp wat niemand zou kiezen en waar de meeste kinderen niet veel

Nadere informatie

Digitale Fotografie. 11 oktober 2005 - Door Jeff Ceuppens

Digitale Fotografie. 11 oktober 2005 - Door Jeff Ceuppens Digitale Fotografie 11 oktober 2005 - Door Jeff Ceuppens Welkom aan alle digitale fotografen Het doel van deze avond: Informatie over digitale fotografie GEEN one man show, maar.. Een dialoog onder geïnteresseerden

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

www.studio-vandam.eu Eerste Druk Uitgifte in eigen beheer: studio vandam 2015: studio vandam ISBN: 979402137712 Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar

Nadere informatie

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen zijn te downloaden

Nadere informatie

Reader 37. Workshop Fotografie. September 2007 Mediatheek Moller Tilburg

Reader 37. Workshop Fotografie. September 2007 Mediatheek Moller Tilburg Reader 37 Workshop Fotografie September 2007 Mediatheek Moller Tilburg 2 Inhoudsopgave 1 Theorie van fotografie.. 4 1.1 Diafragma en sluitertijd. 4 1.2 Pixels. 8 1.3 Bestandgrootte.. 9 1.4 Scherpte/diepte.

Nadere informatie

Maak kennis met de nieuwe Nikon COOLPIX A100 en A10: kwaliteitsbeelden maken met eenvoud en stijl

Maak kennis met de nieuwe Nikon COOLPIX A100 en A10: kwaliteitsbeelden maken met eenvoud en stijl Maak kennis met de nieuwe Nikon COOLPIX A100 en A10: kwaliteitsbeelden maken met eenvoud en stijl Nikon brengt twee nieuweaanvullingen op hun lijn van COOLPIX-compactcamera's uit, beide ontworpen methet

Nadere informatie

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar)

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar) Warmtebeeldcamera PCE-TC 9 warmtebeeldcamera met autofocus / 384 x 288 pixels / IP 50 behuizing / realtime overdracht van de warmtebeeldcamera naar de PC / digitale camera met 3.0 megapixels / vídeo-uitgang

Nadere informatie

Eén standaard. Twee oplossingen.

Eén standaard. Twee oplossingen. Eén standaard. Twee oplossingen. 6100 KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie 5100 KODAK RVG 5100-systeem voor digitale radiologie 6100 5100 KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie KODAK

Nadere informatie

Op maat gesneden oplossingen voor een professionele kwaliteit. Olympus voldoet aan speciale wensen met zes nieuwe kits voor de E-520

Op maat gesneden oplossingen voor een professionele kwaliteit. Olympus voldoet aan speciale wensen met zes nieuwe kits voor de E-520 PERSBERICHT Op maat gesneden oplossingen voor een professionele kwaliteit Olympus voldoet aan speciale wensen met zes nieuwe kits voor de E-520 Aartselaar, augustus 2008 Professionele fotografen zijn actief

Nadere informatie

Persbericht. Een kijkje achter de schermen: de ontwikkeling van de nieuwe Canon EOS 7D. Onder embargo tot 1 september 2009

Persbericht. Een kijkje achter de schermen: de ontwikkeling van de nieuwe Canon EOS 7D. Onder embargo tot 1 september 2009 Persbericht Onder embargo tot 1 september 2009 Een kijkje achter de schermen: de ontwikkeling van de nieuwe Canon EOS 7D Prototypes in de ontwikkeling van de EOS 7D Canon ontwikkelt al meer dan 50 jaar

Nadere informatie

Compacte zwart-wit laserprinters

Compacte zwart-wit laserprinters Compacte zwart-wit laserprinters De nieuwe mono laser reeks van Brother is betrouwbaarder, compacter en stiller dan ooit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter inclusief inbox toner

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Warmtebeeldcamera PCE-TC 34 Lange afstand-warmtebeeldcamera inclusief software / verwisselbare accu / groothoekobjectief / 3,5 inch display / meetresolutie van 640 x 480 Pixel / lcd-display / lichtgewicht:

Nadere informatie

Nederlands. Handleiding. Inhoud :

Nederlands. Handleiding. Inhoud : Nederlands Transmitter Speed 19350 Handleiding Inhoud : Kenmerken Plaatsen van de batterij HotShoe connector Gebruikshandleinding Frequenties Ontspanmodus Geïntegreerd sync contact Elinchrom RX functies

Nadere informatie

HDR- FOTOGRAFIE. Inleiding. Het digitale beeld - Bijlage

HDR- FOTOGRAFIE. Inleiding. Het digitale beeld - Bijlage HDR- FOTOGRAFIE Inleiding Wanneer je door de zoeker van je al dan niet spiegelreflex camera kijkt en een prachtige scène hebt waargenomen en vastgelegd, dan is er naderhand soms enige teleurstelling wanneer

Nadere informatie

Welkom op deze Fotocursus

Welkom op deze Fotocursus Welkom op deze Fotocursus 1 DIGITALE FOTOCURSUS Fons Strijbosch www.footoos.nl fons@footoos.nl 0653 847682 2 LESONDERDELEN 3 LESONDERDELEN Camera techniek (instellingen) 3 LESONDERDELEN Camera techniek

Nadere informatie

Publicatiedatum: 2 februari 2010

Publicatiedatum: 2 februari 2010 Fujifilm FinePix S1600/S1800/S2500HD: hoge prestaties en high definition gecombineerd in Fujifilms nieuwe serie bridgecamera's voor 2010. Een krachtig zoombereik en de laatste ontwikkelingen in hd-technologie

Nadere informatie

CANON EOS 6D + EF 40 mm STM 2 059,00. Kenmerken. Artikelcode : CNEOS6DEF40STM

CANON EOS 6D + EF 40 mm STM 2 059,00. Kenmerken. Artikelcode : CNEOS6DEF40STM CANON EOS 6D + EF 40 mm STM Artikelcode : CNEOS6DEF40STM Canon EOS EOS 6D + EF 40mm f/2.8 STM. Cameratype: SLR camerakit, Megapixels: 20,2 MP, Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie: 5472 x 3648

Nadere informatie

CANON EOS 200D BODY 2250C001AA 559,00. Kenmerken. Artikelcode : CNRFEOS200D001

CANON EOS 200D BODY 2250C001AA 559,00. Kenmerken. Artikelcode : CNRFEOS200D001 CANON EOS 200D BODY 2250C001AA Artikelcode : CNRFEOS200D001 Canon EOS 200D. Cameratype: SLR camerabody, Megapixels: 24,2 MP, Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie: 6000 x 4000 Pixels. ISO gevoeligheid

Nadere informatie

Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional!

Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional! VR VR Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional! Groot borduurgebied van 200 x 200 mm Tot 1000 steken per minuut Automatisch draadinrijgsysteem

Nadere informatie

Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders

Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders Persbericht EMBARGO: 5 januari 2009, 18:00 MET Meer plezier, meer vrijheid: Canon introduceert range kleinste SD flash camcorders U kunt deze en andere afbeeldingen downloaden van www.canon.nl/pers Hoofddorp,

Nadere informatie

CANON COMPACT CAMERA IXUS 190BK EU26 175,99

CANON COMPACT CAMERA IXUS 190BK EU26 175,99 CANON COMPACT CAMERA IXUS 90BK EU26 Artikelcode : CNIX90BK Canon Digital IXUS 90. Cameratype: Compactcamera, Megapixels: 20 MP, Beeldsensorformaat: /2.3", Type beeldsensor: CCD, Maximale beeldresolutie:

Nadere informatie

2. Monitor schermweergave

2. Monitor schermweergave Gebruikshandleiding 1. Productoverzicht 1 1 DISPLAY-knop 2 Led Aan/Uit-knop 3 MODUS-knop 4 VOEDING-knop 5 MENU-knop 6 OMHOOG-knop 7 SD-kaartsleuf 8 Voeding-LED 9 SLUITER-knop 10 USB-bus 11 AV-bus 12 RECHTS/ZELFONTSP

Nadere informatie

CANON COMPACT CAMERA IXUS 190BK EU26 179,99

CANON COMPACT CAMERA IXUS 190BK EU26 179,99 CANON COMPACT CAMERA IXUS 90BK EU26 Artikelcode : CNIX90BK Canon Digital IXUS 90. Cameratype: Compactcamera, Megapixels: 20 MP, Beeldsensorformaat: /2.3", Type beeldsensor: CCD, Maximale beeldresolutie:

Nadere informatie

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit.

Verwacht u aan meer. Stil, snel en betrouwbaar. Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. Verwacht u aan meer Stil, snel en betrouwbaar Ontdek de compacte laserprinters van Brother voor nog straffere afdrukprestaties in zwart-wit. www.brother.be Snelle, stille en compacte netwerkprinter met

Nadere informatie

donderdag 17 februari 2005 Analoog vs Digitaal 1

donderdag 17 februari 2005 Analoog vs Digitaal 1 Analoog vs Digitaal donderdag 17 februari 2005 Analoog vs Digitaal 1 Programma De verschillende modules: De foto maken Mijn eerste afdruk Basis verbeteringen aanbrengen Geavanceerde bewerkingen De meest

Nadere informatie

Gloednieuwe, continu verbonden D5600 voor de creatieve geest

Gloednieuwe, continu verbonden D5600 voor de creatieve geest Gloednieuwe, continu verbonden D5600 voor de creatieve geest Nikon breidt haar assortiment van SnapBridge compatibele camera s uit met de D5600, een inspirerende DX-formaat D-SLR voor mensen die de creatieve

Nadere informatie

SONY CYBERSHOT DSC-RX100M mm ZWART 539,00

SONY CYBERSHOT DSC-RX100M mm ZWART 539,00 SONY CYBERSHOT DSC-RX100M3 24-70mm ZWART Artikelcode : SODSCRX100M3 Sony Cyber-shot DSC-RX100M3. Cameratype: Compactcamera, Megapixels: 20,1 MP, Beeldsensorformaat: 1", Type beeldsensor: CMOS, Maximale

Nadere informatie

De voordelen van de belichtingsregelingen onder creatief gebruik zijn in de meeste gevallen een juist belichte en creatievere foto.

De voordelen van de belichtingsregelingen onder creatief gebruik zijn in de meeste gevallen een juist belichte en creatievere foto. Belichtingsregelingen: Creatief gebruik Dit tweede deel, over het programmakeuzewiel, behandelt het creatief gebruik van belichtingsregelingen. Deze geavanceerde belichtingsregelingen zijn tegenwoordig

Nadere informatie

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen.

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen. Dell Chromebook 11 Superieure duurzaamheid en ontwerp Schoolbestendig: De Dell Chromebook 11 is MIL-STD (Amerikaanse militaire standaard) getest op duurzaamheid, druk, temperatuur, vochtigheid, schokken

Nadere informatie

Veiligheidsvoorschrift

Veiligheidsvoorschrift Waarschuwing Om schade aan de kaart of het toestel te voorkomen, moet u de stroom uitschakelen voor u de kaart verwijderd of plaatst Veiligheidsvoorschrift 1) Gebruik een 12V DC stroom adapter. 2) Zorg

Nadere informatie

Het POP C gamma van ALCATEL ONETOUCH : Hippe en kleurrijke en smartphones

Het POP C gamma van ALCATEL ONETOUCH : Hippe en kleurrijke en smartphones Persbericht Het POP C gamma van ALCATEL ONETOUCH : Hippe en kleurrijke en smartphones Brussel, 16 juni 2014 ALCATEL ONETOUCH stelt haar nieuwe gamma betaalbare, makkelijk te kiezen en erg gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Thermografische camera / i5 / i7 Thermografische camera voor verschillende toepassingen (elektrische toepassingen / gebouw diagnostiek) / extreem gebruiksgemak / beeldopslag op mini-sd-kaart / Software

Nadere informatie

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen

Persbericht. Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen Persbericht ***EMBARGO GELDIG TOT 19 AUGUSTUS 2009, 15.00 uur*** Canon introduceert drie intelligente PIXMA All-in-One instapmodellen, met hoge printkwaliteit voor iedereen PIXMA MP250 PIXMA MP490 Deze

Nadere informatie

Beleef het avontuur met de gloednieuwe COOLPIX W300 voor alle weertypen

Beleef het avontuur met de gloednieuwe COOLPIX W300 voor alle weertypen Beleef het avontuur met de gloednieuwe COOLPIX W300 voor alle weertypen Nikon introduceert de gloednieuwe COOLPIX W300, een compactcamera voor alle weersomstandigheden, die ook diep onder water kan worden

Nadere informatie

De opvolger van de GR DIGITAL met nog betere beeldkwaliteit en prestaties.

De opvolger van de GR DIGITAL met nog betere beeldkwaliteit en prestaties. Düsseldorf, 30. October 2007 Persbericht Digitale cameras Nieuw: RICOH GR DIGITAL II De opvolger van de GR DIGITAL met nog betere beeldkwaliteit en prestaties. Tokio, Japan 30. Oktober: Ricoh-president

Nadere informatie

Digitale fotografie. 7 juni 2010. Gezinsbond Kieldrecht en Luc Bosmans

Digitale fotografie. 7 juni 2010. Gezinsbond Kieldrecht en Luc Bosmans Digitale fotografie 7 juni 2010 Gezinsbond Kieldrecht en Luc Bosmans Zoek het niet te ver! Digitale fotografie Je moet niets noteren (maar je mag het wel). Stuur een mail naar: bosmans.luc@skynet.be en

Nadere informatie

OPDRACHTKAART. Thema: AV-technieken. Fotografie 2. De fotocamera AV-01-02-01. Voorkennis: Geen

OPDRACHTKAART. Thema: AV-technieken. Fotografie 2. De fotocamera AV-01-02-01. Voorkennis: Geen OPDRACHTKAART AV-01-02-01 De fotocamera Voorkennis: Geen Intro: We kunnen fotocamera s verdelen in twee grote groepen, namelijk analoge camera s en digitale camera s. Door middel van deze opdracht krijg

Nadere informatie

Krachtige geavanceerde zoom in nieuwe MiniDV-range

Krachtige geavanceerde zoom in nieuwe MiniDV-range Persbericht Krachtige geavanceerde zoom in nieuwe MiniDV-range U kunt deze en andere foto's met hoge resolutie downloaden van www.canon.nl/press_centre Hoofddorp, 7 januari 2008: Canon introduceert de

Nadere informatie

Persbericht. Controle, vermogen, creativiteit met de nieuwe EOS 60D stimuleert Canon fotografen de volgende stap te zetten

Persbericht. Controle, vermogen, creativiteit met de nieuwe EOS 60D stimuleert Canon fotografen de volgende stap te zetten Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2010, 06.00 (CEST) Controle, vermogen, creativiteit met de nieuwe EOS 60D stimuleert Canon fotografen de volgende stap te zetten Amstelveen, 26 augustus 2010 Canon introduceert

Nadere informatie

Windows Phone 8X HTC. De enige Windows Phone met Beats Audio

Windows Phone 8X HTC. De enige Windows Phone met Beats Audio De enige Windows Phone met Beats Audio Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De enige Windows Phone met Beats Audio Iconisch

Nadere informatie

SONY ALPHA ILCE mm ZWART 469,99. Kenmerken. Artikelcode : SOILCE5100LB

SONY ALPHA ILCE mm ZWART 469,99. Kenmerken. Artikelcode : SOILCE5100LB SONY ALPHA ILCE-5100 16-50mm ZWART Artikelcode : SOILCE5100LB Sony ILCE-5100L. Cameratype: MILC, Megapixels: 24,3 MP, Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie: 6000 x 4000 Pixels. ISO gevoeligheid

Nadere informatie

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink Pro PRO Voor alle professionals MagniLink Pro is ontworpen voor elke werknemer, ongeacht de aard van werk. MagniLink Pro is een compleet systeem

Nadere informatie

35mm COMPACT CAMERA S

35mm COMPACT CAMERA S en ontwerp kunnen zonder aankondiging of verplichting van de fabrikant gewijzigd worden. 2001-2003 NIKON CORPORATION WAARSCHUWING LEES VOOR EEN JUIST GEBRUIK DE HANDLEIDING AANDACHTIG DOOR, ALVORENS HET

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

CANON POWERSHOT G9 X MKII BLACK 429,99. Kenmerken. Autosoft Computers. Artikelcode : CNPSG9XMK2BK

CANON POWERSHOT G9 X MKII BLACK 429,99. Kenmerken. Autosoft Computers. Artikelcode : CNPSG9XMK2BK CANON POWERSHOT G9 X MKII BLACK Artikelcode : CNPSG9XMK2BK Canon PowerShot G9 X Mark II. Cameratype: Compactcamera, Megapixels: 20,1 MP, Beeldsensorformaat: 1", Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie:

Nadere informatie

Gebruiksaanwijzing Digitale Deur Spion deurvideo kit

Gebruiksaanwijzing Digitale Deur Spion deurvideo kit Gebruiksaanwijzing Digitale Deur Spion deurvideo kit MDL-35160/B Voor deuren van 40 tot 100mm dik TYPE: MDL-35160/B TOTALE VEILIGHEID Zien wie er voor uw deur staat DIGITALE DEUR SPION Type MDL-35160/B

Nadere informatie

Casio EXILIM Zoom EX-Z330: compactcamera met flair Nieuwe Casio-camera combineert aantrekkelijk design met veel technische extra s

Casio EXILIM Zoom EX-Z330: compactcamera met flair Nieuwe Casio-camera combineert aantrekkelijk design met veel technische extra s Casio EXILIM Zoom EX-Z330: compactcamera met flair Nieuwe Casio-camera combineert aantrekkelijk design met veel technische extra s Amstelveen, 7 januari 2010 Om het nieuwe jaar goed te beginnen, introduceert

Nadere informatie

SEFICA camerabewaking. Voor een beter zicht op uw toekomst

SEFICA camerabewaking. Voor een beter zicht op uw toekomst SEFICA camerabewaking Voor een beter zicht op uw toekomst Sefica, een professioneel en Belgisch kwaliteitsmerk De producten van Sefica zijn aanwezig in verschillende productlijnen (camerabewaking, inbraakdetectie,

Nadere informatie

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam Showroom en Technische dienst Schipholweg 337D 1171 PL Badhoevedorp T: 0299 657 185 F: 0299 657 187 E:

Nadere informatie

Programma s, onderwerpsstanden en andere instellingen voor de D600

Programma s, onderwerpsstanden en andere instellingen voor de D600 Programma s, onderwerpsstanden en andere instellingen voor de D600 2 programma s, onderwerps standen en andere instellingen voor de d600 o 70 mm, 30 s, f 9 De instellingen die in dit hoofdstuk besproken

Nadere informatie

Digitale Video. Gebruikershandleiding

Digitale Video. Gebruikershandleiding Digitale Video Gebruikershandleiding Nl 2 Inhoud Aan de slag Kennismaken met uw digitale video... 3 Het paneel gebruiken... 4 Aan-/uitzetten... 5 Modi... 6 Modusschakelaar... 7 Modus Movie Films opnemen...

Nadere informatie

VOOR DE SPECIALE ÉN GEWONE DAGEN. BLINK UIT MET DE NIEUWE Nikon D-SLR D3500

VOOR DE SPECIALE ÉN GEWONE DAGEN. BLINK UIT MET DE NIEUWE Nikon D-SLR D3500 VOOR DE SPECIALE ÉN GEWONE DAGEN. BLINK UIT MET DE NIEUWE Nikon D-SLR D3500 Amsterdam, 30 augustus 2018: Nikon introduceert de nieuwe D3500, een compacte D- SLR op instapniveau met 24,2 MP die een model

Nadere informatie

SONY CAMERA ILCE6000LH 539,00. Kenmerken. Vanmarcke Computers. Artikelcode : SOILCE6000LH

SONY CAMERA ILCE6000LH 539,00. Kenmerken. Vanmarcke Computers. Artikelcode : SOILCE6000LH SONY CAMERA ILCE6000LH Artikelcode : SOILCE6000LH Sony? ILCE-6000 + E PZ 16-50mm. Cameratype: MILC, Megapixels: 24,3 MP, Type beeldsensor: CMOS, Maximale beeldresolutie: 6000 x 4000 Pixels. ISO gevoeligheid

Nadere informatie

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners

Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Flexibele & compacte A3 kantoorpartners Het krachtige kantoorpakket Om voorop te blijven in de huidige concurrerende zakenwereld, heeft u de flexibiliteit nodig om veel verschillende taken optimaal te

Nadere informatie

Basisbegrippen in de fotografie

Basisbegrippen in de fotografie Basisbegrippen in de fotografie Met betrekking tot belichting Aanleiding: De aanleiding voor het houden van deze presentatie zijn de verzoeken die gedaan zijn tijdens de introductie op de eerste clubdag

Nadere informatie

Inleiding. Inhoud van de verpakking. Nederlandse versie. JB000160 Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera

Inleiding. Inhoud van de verpakking. Nederlandse versie. JB000160 Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera JB000160 Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera Inleiding Allereerst hartelijk bedankt voor de aanschaf van deze Sweex 4.2 Megapixel Digitale Camera Voor een juiste werking van deze Sweex 4.2 Megapixel Digitale

Nadere informatie

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Onze unieke Epson UltraChrome K3-inkttechnologie biedt u ultieme afdrukresultaten in zwartwit en kleur. Waar andere inktsets

Nadere informatie

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink Pro PRO Voor alle professionals MagniLink Pro is ontworpen voor elke werknemer, ongeacht de aard van werk. MagniLink Pro is een compleet systeem

Nadere informatie

Belangrijkste technische specificities

Belangrijkste technische specificities FUJIFILM Introduceert : voor het GFX Medium Format systeem; Het FUJINON GF250mmF4 R LM OIS WR teleobjectief; De 1.4x teleconverter; Macro tussenringen. Gorinchem, 12 april 2018. FUJIFILM kondigt vandaag

Nadere informatie

Welkom op de avond Basistechniek camera. Gerrit Valkenwoud

Welkom op de avond Basistechniek camera. Gerrit Valkenwoud Welkom op de avond Basistechniek camera Gerrit Valkenwoud 1 Basistechniek camera Nodig om je te onderscheiden van de kiekjesmaker Geeft beter voorspelbare foto s Alleen te leren door veel te doen Lees

Nadere informatie