Beste ouders en verzorgers,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beste ouders en verzorgers,"

Transcriptie

1 Locatie Juliana Kon. Emmalaan EA Leerdam Schooljaar Nr januari Beste ouders en verzorgers, Hierbij ontvangt u de eerste nieuwsbrief in dit nieuwe jaar. En dan zijn we al weer midden in de 2 e schoolweek beland. De activiteiten van de decembermaand en de jaarwisseling lijken al weer ver achter ons. De kinderen zijn druk met de sneeuwpret. Toch kijken we nog met voldoening terug op viering van het Kerstfeest in de Bethelkerk. Dat verliep goed en er was ook een goede belangstelling. Vanuit het Licht van Kerst en in het geloof dat God bij ons is. mogen we met goede moed en verwachting verder gaan in dit nieuwe jaar. Biddend om Zijn zegen. Gelukkig kwam ieder in gezondheid terug op school. Het was prettig om elkaar een goed nieuw jaar toe te wensen en daar werd door verschillende ouders gebruik van gemaakt. We hadden ook op de eerste schooldag een ontmoeting met de bewoners van de Amaliahof. Zij zijn ook erg tevreden over het gezamenlijk vertoeven in het complex. De kinderen en leerkrachten zijn weer begonnen met hernieuwde krachten en er wordt hard gewerkt in alle groepen. Bijzonder is dat we gestart zijn met een geheel nieuwe instroomgroep van de jongste kleuters. Juffrouw Jolanda is met veel plezier en enthousiasme begonnen. De zorg voor elkaar mag er weer zijn. Ieder pakt zijn taken weer op. Gaatjes worden opgevangen ook met de ouders onderling. Onze zeer actieve ouder Miranda Kaasschieter (waanneer is zij niet op school?) had de eerste week een flinke griep. Hoe moest dat met het brigadieren, de hoofdluiscontrole, het opleuken van de school, het opruimen van de kerstspullen, enz?. Spontaan zijn alle taken onderling overgenomen en opgevangen. Klasse en ieder bedankt.

2 Dankbetuiging van familie van juffrouw Janny Hummel. We kregen het volgende verzoek om aan u door te geven: De dankbetuigingen zijn maandag 12 januari verzonden. Helaas hebben wij van veel kinderen en ouders geen adres. Zou je in de nieuwsbrief van school namens ons een woord van dank willen plaatsen voor alle liefdevolle woorden en tekeningen. We wisten dat kleuters Janny's lust en leven waren, maar de reacties geven aan dat Janny "de kleuterschool" was. En ook zo werd het gezien door ouders en kinderen. Die gedachte is ontroerend en troostend: Zij was niet alleen voor ons, maar ook voor veel anderen een buitengewoon waardevol mens. Omgekeerd zijn allen, die verbonden zijn of waren met de Julianaschool, voor haar heel waardevol geweest. Wij moeten verder met ons leven, u moet verder met uw leven. We bevelen u daarbij aan in Gods hand, die ook Janny omvat hield. Namens de familie, Pieter Hummel. Hoofdluis controle Woensdag 9 januari was de eerste controle na de Kerstvakantie. En direct een mooi resultaat: de hele school is hoofdluisvrij! Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Nu er een koude periode aanbreekt en daardoor weer mutsen e.d. gedragen zullen worden, is het wel zaak de hoofden regelmatig thuis te controleren. Heeft u toch een vermoeden van hoofdluis, laat dat dan even weten, dan kunnen we daar via de hoofdluiswerkgroep actie op ondernemen. 2 Van harte welkom op de site van de Julianaschool Met deze website willen we ouders, kinderen en overige bezoekers een goed beeld geven van onze school. Ook willen we u op deze manier op de hoogte houden van de actualiteit en de ontwikkelingen. Voor een nadere kennismaking met de Juliana, kunt u altijd een afspraak maken voor een rondleiding of gesprek. Eigentijds onderwijs met zorg en aandacht voor het individuele kind

3 Nieuwe website De nieuwe site draait nu een maand en nog steeds worden er regelmatig nieuwe zaken op geplaatst. Ook kunt u direct vanaf de site op de weblog van de groepen klikken, via de map groepswerk. We hopen dat u de weblog van de groep(-en) van uw kind regelmatig bezoekt, want de leerkrachten plaatsen steeds meer informatie daarop. Er is ook de mogelijkheid van het bekijken van gemaakte filmpjes. Soms ziet u dat via het groepsnieuws of soms onder het meer algemene nieuws. Van vader Hol kregen we nog de volgende filmpjes van 2 podiumvoorstellingen en de kinderboekenweek. Klik op de groep hieronder om het filmpje te bekijken. Podiumvoorstelling groep 5, podiumvoorstelling groep 8, kinderboekenweek Hallo wereld. Of Podiumvoorstelling groep 8 Podiumvoorstelling Groep 5 Hallo wereld, kinderboekenweek In geval dat er een nieuwe films zijn geven we dat zo mogelijk door. Foto-indrukken van groepsnieuws. Groep 3-5 verraste een bewonersechtpaar van de Amaliahof op hun 60- jarige huwelijksdag. (Nieuwe) Schoolgids De gids is geheel geactualiseerd en op de site geplaatst. De nodige informatie over de school en hoe er wordt gewerkt kunt u hierin vinden. U kunt deze vinden onder schoolinfo en dan schoolgids aanklikken. U kunt de schoolgids ook openen door hier te klikken. Als ouder kreeg u niet eerder de papieren versie. Veel ouders kijken automatisch via de site. Er zijn wel een aantal exemplaren gedrukt die we gebruiken voor nieuwe ouders of als er gezinnen zijn die graag een papieren exemplaar ontvangen. Als u die wens aangeeft via de mail of via uw kind bij de leerkracht, dan geven wij een exemplaar van de Schoolgids mee naar huis. Toetsen LeerlingVolgSysteem (LVS) In de maand januari staan de toetsen van het LVS centraal. In alle groepen zullen deze toetsen deze periode worden afgenomen. Het gaat dan om de volgende toetsen: - Rekenen en Wiskunde - Begrijpend Lezen - Spelling - Technisch lezen: de Drie Minuten Toets (DMT) - AVI lezen De laatste twee toetsen worden afgenomen door juffrouw Heleen. Kinderen met leesproblemen worden apart getoetst door onze IB er, Susanne Belder. Op 4, 5 en 6 februari zal de Eindtoets Basisonderwijs worden afgenomen in groep 8.

4 Attentie voor schoolregels Aan het begin van het jaar hebben we voor de goede orde en een soepel verloop met de leerlingen de vaste regels nog eens doorgenomen. Dat willen we zo consequent mogelijk handhaven. En graag ook dat de ouders hier op mede toezien. De leerlingen van gr. 1-2 worden gebracht via de hoofdingang. De leerlingen van gr. 3 t/m 8 gaan via het schoolplein bij de zijingang naar binnen. Het is niet de bedoeling om voor de schoolbel naar binnen te gaan, tenzij dat is afgesproken met de leerkracht of dat er een bijzondere situatie is. De ingang bij het fietsenhok dient ook zo vrij mogelijk te blijven zodat ieder de fiets (let op de fietsgrens, zie daarvoor pagina 28 van de schoolgids) goed kan wegzetten (aan de rechterkant in het fietsenhok). Er blijven soms meerdere dagen of in het weekend fietsen achter in het fietsenhok. Dat is niet de bedoeling. Graag ook het verzoek aan de ouders om de ingang en het schoolplein zoveel mogelijk vrij te houden voor de (spelende) kinderen. Er zijn veel achtergebleven spullen in de gevonden voorwerpbak bij de hoofdingang. O.a. ook gevonden: bruine suède vingerhandschoenen van een volwassene. Toegangsdeur bij hoofdingang zo mogelijk op slot onder schooltijd. Zo mogelijk wordt de deur van de hoofdingang onder schooltijd op slot gedaan. Het verzoek is dat de laatste brigadier aan de binnenkant de knop zo draait dat de twee zwarte streepjes op elkaar aansluiten. Dan kan de school nog wel worden verlaten, maar van buitenaf is er geen vrije toegang. In ge val van nood dat u toch onder schooltijd de school in moet, kunt u eventueel aanbellen. Echter we hebben geen conciërge en de leerkrachten geven les). Dus mogelijk kunt u dan via het schoolplein de zij-ingang nemen. Aandacht voor omgangsregels en sociaal oké. Wellicht heeft u ze al zien hangen in de hal: de nieuwe schoolregels. Vorig jaar hebben we intensief overleg gehad welke regels wij belangrijk vinden en hoe wij deze structureel gaan behandelen in de groepen. Er zijn negen regels opgemaakt en die komen regelmatig aan de orde. Hiervoor is een rooster. De regel wordt in elke groep besproken en opgehangen en komt ook terug in de thema s van onze methode Kinderen en hun sociale talenten. Wij hopen op deze manier de kinderen er meer bewust van te maken hoe wij met elkaar omgaan op school Kinderen en hun sociale talenten Week Thema Regel van de week Week 2 (7-1) Alle regels bespreken Week 3 & 4 Ervaringen delen (les b) Naar elkaar luisteren! Week 5 & 6 Aardig doen (les b) Van elkaar afblijven! Week 7 & 8 Samen spelen en werken * Iedereen hoort erbij! Week 10&11 (4-3) Omgaan met ruzie (les b) Niemand uitschelden! Week 12 & 13 Een taak uitvoeren (les b) Je eigen afval opruimen! Week 14 & 15 Jezelf presenteren (les b) Niet zoveel letten op elkaar!

5 Een uitbeelding van de regels: Van elkaar afblijven Naar elkaar luisteren Iedereen hoort erbij Niemand uitschelden Je eigen afval niet zoveel letten op stop, denk, doe pesten pikken we niet van elkaars spullen opruimen letten afblijven Onderzoek. De school doet ook mee aan een onderzoek van de Universiteit te Utrecht. Leerlingen van gr. 6, 7 en 8 worden nader getest op invloeden van stimulansen voor de werkprestatie of tegen eventuele faalangst. Hiervoor worden in februari twee testen afgenomen en de resultaten worden later binnen de werkgroep besproken om te kijken of we hier voordeel uit kunnen halen. De betreffende ouders krijgen hierover binnenkort bericht. Nieuwe instroomgroep Zoals eerder aangegeven is juffrouw Jolanda Vrolijks in januari gestart met de nieuwe instroomgroep. De kleutergroep van juffrouw Riëtte de With geraakte te vol en blijft nu gehandhaafd op 28 leerlingen. Inmiddels zijn er vanaf 1 oktober tot en met januari 13 nieuwe vierjarige instromers. De leerlingen die in februari 4 jaar worden popelen om voor het eerst kennis te maken. Dat zijn: Carmine van Meeteren, Rosalie Kling en Pinkie van Velzen. In de maand maart komen er nog eens vier leerlingen bij en komt de instroomgroep al weer uit op 20 leerlingen. Uiteraard zijn we blij met deze toeloop. Gelukkig hebben we door de nieuwbouw nu voldoende ruimte.

6 Aanmelden nieuwe leerlingen Met de nieuwe aanmeldingen gaan we mogelijk richting de dertig leerlingen. Voor de opvang in één lokaal is dat ook aardig aan de maximale kant. Dat moeten we ook al gaan bekijken voor het nieuwe schooljaar. Daarom is er des te meer het verzoek om tijdig de leerlingen aan te melden. Er is voor de locatie Juliana geen specifieke aanmeldingsdag of bijeenkomst. Voor jongere broertjes of zusjes kan een inschrijfformulier worden opgevraagd bij de directie. Voor nieuwe leerlingen is het verzoek dat de ouders zelf contact met school opnemen. Er worden met de directie aparte afspraken gemaakt voor bezoek, rondleiding, kennismaking en inschrijving. Bij voorkeur kan de inschrijving plaatsvinden als de leerling 2,5 jaar is. Onze school wil staan voor kwalitatief eigentijds onderwijs, vanuit een overtuigde Christelijke identiteit. Zie o.a. ook de website: Hebt u bekenden in uw omgeving? Zeg het voort!!. De Julianaschool viert 100 jarig bestaan. In de nieuwsbrief van 6 november en 19 december hebben we al een en ander gemeld. In april 2013 is er de viering van het 100-jarig bestaan van de Julianaschool. Daar willen we uitvoerig en feestelijk bij stilstaan. Inmiddels is er al druk overleg geweest in commissies met leden van het team en de ouderraad. Verschillende activiteiten worden uitgewerkt. De activiteiten vinden plaats in de periode van 15 t/m 25 april Met het oog op de activiteiten en de reünie voor oud-leerlingen en leerkrachten, op zaterdagmiddag 20 april, komt er binnenkort een apart informatiedeel op de site. De leerlingen worden ook opgeroepen zich te kleden in de Ot en Sienstijl. De schoolfotograaf zal van de groepen ook foto s maken in de oude stijl (op 22-4). Tijdens een historische optocht op maandagmiddag, 22 april, gaan we gekleed in oude stijl en met zo mogelijk historische voorwerpen en gebruiksartikelen. De ouders worden opgeroepen oude kleding en oude materialen te maken/verzamelen. N.B. Op woensdag 20 februari is er een presentatie van huurkleding, waarbij ouders de kinderhuurkleding kunnen uitzoeken. Inloop in de hal van de school van uur tot uur. Op de achtergrond wordt er nu concreter gewerkt aan de activiteiten. Om het nodige te kunnen bekostigen of extra te kunnen doen is een Sponsor Bowling actie gestart.

7 Financiën Sponsor Bowling Actie Om de mogelijkheden voor de viering van het 100-jarig jubileum te realiseren zijn extra gelden nodig. Ouder Ivar Brefeld heeft dit geweldig enthousiast opgepakt. Net voor de kerstvakantie zijn apart hiervoor de papieren uitgereikt aan de leerlingen van gr. 3 t/m 8. We roepen ieder op om enthousiast mee te doen: leerlingen en ondernemers. De sponsoractie loopt tot 25 januari. Op woensdagmiddag 13 februari gaan de leerlingen echt bowlen en hun punten scoren. Hierover nog de volgende aanvullende opmerkingen: Voor de duidelijkheid: de deelname is vrijwillig. We hopen dat zoveel mogelijk kinderen en leerkrachten meedoen. In de toelichtingbrief voor het sponsoren gaf een zin enige verwarring. De zin moet als volgt gelezen worden: Als sponsorbijdrage hopen we dat er iets ingevuld wordt van 15 tot 25 cent per punt (per abuis is hier kind vermeld). Maar meer mag natuurlijk ook. Voor woensdagmiddag 13 februari zijn de banen als volgt gereserveerd: Van tot uur voor de leerlingen van gr. 3 en 4. Van tot uur voor de leerlingen van gr. 5 en 6 Van16.00 tot uur voor de leerlingen van gr. 7 en 8 Daarna eventueel de leerkrachten en mogelijk ook ouders? De organisatie wordt gedragen door vrijwilligers/ouders. Graag dat hulpouders zich opgeven per mail bij de heer Ivar Brefeld (ibreef@upcmail.nl) of dit aangeven bij de inlevering van de sponsorbrieven. Bij opgave verwachten we dat u de aangegeven tijd aanwezig bent bij de bowlingbanen van Monkey Town Leerdam, Industrieweg 23. Per uur kunnen zo n 5 ouders begeleiden en zij krijgen vooraf een korte instructie. Inleveren van de sponsorlijsten en reacties graag tot 25 januari. De sponsorbrieven krijgen de leerlingen na de bowlingmiddag zo snel mogelijk terug en dan kunnen zij het geld verzamelen en weer inleveren (sponsorlijst + geld) op school. Ter aanmoediging zijn de papieren nogmaals bijgevoegd. Met een hartelijke groet, namens het team, J. Verspuij Talentgericht en Sociaal Oké! Zie hieronder nog de agenda, het vakantierooster enkele actuele foto-indrukken

8 19 december 25 januari Actie SPONSOR BOWLING 25 januari Laatste inleverdag sponsorformulieren 30 januari De leerlingen van gr. 1 t/m 4 zijn vrij i.v.m. studiemorgen van leerkrachten. Het betreft de afstemming voor het werken met de jonge kinderen en het uitwerken van de goede leerlijnen 13 februari Bowlingmiddag in Monkey Town met programma voor leerlingen gr. 3 t/m februari Presentatie huurkleding 100 jaar. Inloop van uur. 22 februari Alle leerlingen zijn vrij i.v.m. studiedag leerkrachten. We verdiepen ons verder op de uitwerking van sociaal Oké en talentgericht werken. 25 febr. t/m 1 maart Voorjaarsvakantie Vakantierooster schooljaar Graag geven we het nieuwe overzicht zodat u de vakantieplanning erop kunt aanpassen. Voorjaarsvakantie Paasvakantie Meivakantie Pinkstervakantie 25 februari t/m 1 maart + vrij op 22 februari i.v.m. studiedag leerkr. 29 maart t/m 1 april 29 april t/m 10 mei 20 mei + vrij op 17 juni i.v.m. studiedag leerkr. Zomervakantie juli t/m 30 augustus 2013 Herfstvakantie 21 oktober t/m 25 oktober Kerstvakantie 23 december t/m 3 januari 2014 Voorjaarsvakantie 17 februari t/m 21 februari Paasvakantie/meivakantie 18 april t/m 5 mei Hemelvaart 29 en 30 mei 2 e Pinksterdag + studiedag 9 juni en 10 juni Zomervakantie juli t/m 29 augustus 2013 Let op: Aanvullend zijn er nog enkele dagdelen in het rooster opgenomen voor scholing leerkrachten en extra vrije dagen of middag voor de zomervakantievakantie.

9 Nog enkele foto-indrukken van de eerste schooldagen in 2013

10

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2013-2014 Nr. 7. 10 januari 2014 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, De eerste schoolweek in dit jaar

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 13. 18 februari 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Na een best wel enerverende

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 12. 6 februari 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, De informatie in deze brief

Nadere informatie

Schooljaar 2013-2014 Nr. 11. 23 mei 2014

Schooljaar 2013-2014 Nr. 11. 23 mei 2014 Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2013-2014 Nr. 11. 23 mei 2014 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, We zitten midden in een periode

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 15. 27 maart 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, De maand maart is bijna weer voorbij.

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 17. 24 april 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Hebben we weleens een week meegemaakt

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 16. 12 april 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, In de komende weken staat de viering

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2013-2014 Nr. 3. 17 oktober 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Het is al bijna herfstvakantie.

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 19. 7-6- 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Op 15 mei ontving u de laatste officiële

Nadere informatie

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015.

Bonifax. St. Bonifaciusschool Kloosterland 5 2242 JS Wassenaar 070-5116379 www.bonifaciusschool.nl ouders@bonifaciusschool.nl. Wassenaar, maart 2015. Bonifax Wassenaar, maart 2015. Beste ouders/verzorgers, Deze Bonifax is voor de maand maart 2015. Deze maand staat grotendeels in het teken van de projectweken met als afsluiting de open-huis-avond op

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nr. 11 20 februari 2015. Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317

Schooljaar 2014-2015 Nr. 11 20 februari 2015. Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2014-2015 Nr. 11 20 februari 2015 Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl info@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, Graag wens ik u allen, met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1

Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Nieuwsbrief Dinsdag 26 augustus 2014 Nr. 1 Belangrijke data Elke eerste schooldag na de vakantie is het luizencontrole. Vrijdag 5 september Groepen 1/2 vrij Dinsdag 9 september Informatiemiddag 14.30 uur/avond

Nadere informatie

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking

Coöperatieve werkvorm Zoek de valse, Tweevergelijking Mmmmm In dit nummer: - Jarigen - Update nieuwbouw - Tevredenheidsonderzoek - Kijkmiddag - Coöperatieve werkvorm - Kerst 2014 - Informatie over Kies - Even voorstellen - Agenda Elke eerste maandag van de

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Onlangs was de nieuwe algemeen directeur van stichting Proceon op schoolbezoek. Hij was aangenaam verrast

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Schooljaar Nr juli 2014

Schooljaar Nr juli 2014 Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2013-2014 Nr. 13. 8 juli 2014 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Aan het einde van de middag kom

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Leren van elkaar. Agenda

Leren van elkaar. Agenda Agenda Donderdag 5 februari - Schoonmaakmiddag gr 1-8 - Nieuwsbrief 8 Vrijdag 13 februari Weeksluiting met ouders gr 3/4 05-02-2015 Nr. 8 2014-2015 Leren van elkaar Beste ouders, verzorgers van de leerlingen

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Schooljaar Nr november 2012

Schooljaar Nr november 2012 Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 7. 6 november 2012 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, In deze nieuwsbrief willen we

Nadere informatie

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015

Verjaardagen van kinderen: Specifieke informatie voor ouders en verzorgers: Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Nieuwsbrief : 1 Datum: 28 augustus 2015 Verjaardagen van kinderen: De komende 14 dagen vieren de volgende leerlingen hun verjaardag. Te beginnen in groep 1/2 B, daar is Tijn binnenkort het feestvarken.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Als schoolteam hebben we 10 juni een bespreking- en studiedag.

Als schoolteam hebben we 10 juni een bespreking- en studiedag. Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2013-2014 Nr. 12. 6 juni 2014 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, Hierbij de volgende officiële nieuwsbrief,

Nadere informatie

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen.

Basisschool Pius X. Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. 2 van 10 september 2015. Beste ouders en kinderen. Basisschool Pius X Jaargang 18 Nieuwsbrief nr. van september 0 Jordaansingel 0, 81 GP, Haaksbergen. Tel. 03-136. Directie@piusx.eu Beste ouders en kinderen. Om maar meteen met de deur in huis te vallen:

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het is voorjaar. De natuur staat weer in bloei. s Morgens mogen we wakker worden van het gefluit van de vogels. Het is bijna Hemelvaartsdag en Pinksteren.

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Beste ouders en verzorgers,

Beste ouders en verzorgers, Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2012-2013 Nr. 14. 8 maart 2013 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Beste ouders en verzorgers, We schrijven inmiddels 8 maart

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nr. 13 14 april 2015. Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317

Schooljaar 2014-2015 Nr. 13 14 april 2015. Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 Schooljaar 2014-2015 Nr. 13 14 april 2015 Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl info@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, In de periode tussen de Pasen

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK

NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK NIEUWSBRIEF PCBS DE RANK PCBS De Rank J. van Goyenstraat 4 3181 HE Rozenburg 0181-214972 www.pcbsderank.nl info@pcbsderank.vcodekring.nl Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief nr. 09 18 december 2015 De nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015

Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015 Nieuwsbrief November 2014 Jaargang: 2014-2015 Nieuwe leerlingen op onze school Senne van Oene is onze nieuwe leerling in groep 1a. Welkom Senne, een hele fijne tijd bij ons op school toegewenst! Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling

Nieuwsbrief JUNI Het einde van het schooljaar nadert... Groepsverdeling, groepsbezetting en lokaalindeling Het einde van het schooljaar nadert... Beste ouder(s)/verzorger(s), We zitten aan het einde van het schooljaar en tellen af naar de zomervakantie. In deze nieuwsbrief treft u het vakantierooster voor het

Nadere informatie

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014

D i g i t a l e n i e u w s b r i e f. Openbare basisschool Prof. Kohnstamm Nummer 1; schooljaar 2013/2014 VANUIT DE SCHOOLLEIDING Start nieuwe schooljaar Het nieuwe schooljaar is deze week van start gegaan. Op maandagmorgen waren er heel veel kinderen die zin hadden om weer naar school te gaan! Gelukkig want

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag!

Nieuwsbrief nr. 16. Koningsdag! Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 16 12 e jaargang Vrijdag 24 april 2015 Koningsdag!

Nadere informatie

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016

KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 KBS DE LANGENOORD CREATIVITEIT EIGENWAARDE - BETROKKENHEID Schooljaar 2016-2017 // 17 e jaargang // nummer 3 // 8 september 2016 Website www.delangenoord.nl De Langenoord Afgelopen maandag hebben we inspectiebezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2015

Nieuwsbrief Oktober 2015 Inhoudsopgave Control-click om direct naar het onderwerp van uw keuze te gaan Inhoudsopgave... 1 Oudergesprekken... 1 Lustrumfeest... 2 Kinderboekenweek - Voorleeswedstrijd... 2 Vanuit de OAC, HULP gevraagd...

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis

Wij wensen iedereen nog twee goede laatste schoolweken toe! Christianne Ahuis 1 Wekelijkse nieuwsbrief van de openbare daltonbasisschool de Tandem voor ouders/verzorgers en leerlingen. REDACTIE Rob van de Geer 3 3 rvdgeer@detandem.nl Op maandag tot 12:00 uur bereikbaar op school

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8!

Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! Toetsen.. doen we niet alleen in groep 8! St. Vitusstraat 2 1404 HS Bussum telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 10, 1 februari 2013 Nieuws van de directie Inschrijving

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Beste ouders/verzorgers Na een fijne week voorjaarsvakantie zijn we maandag 7 maart 2016 weer van start

Nadere informatie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie

Agenda NIEUWSBRIEF. cbs De Bron. Zomervakantie Agenda cbs De Bron NIEUWSBRIEF nieuwsbrief - cbs De Bron Juli 2019 Do 11 juli Kennismaken nieuwe groepen Do 11 juli Bedankmiddag voor ouders! Ma 15 juli Musical gr. 8 Di 16 juli Laatste schooldag gr. 8

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Schooljaar Nr. 9 9 januari Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan EA Leerdam

Schooljaar Nr. 9 9 januari Beste ouders en verzorgers, Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan EA Leerdam Schooljaar 2014-2015 Nr. 9 9 januari 2015 Cbs. Ichthus-Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl info@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, Deze brief maak ik af aan het

Nadere informatie

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016

Lukasschool. Nummer 1. 2 september 2016 Lukasschool Nummer 1 2 september 2016 In deze Nieuwsbrief: Belangrijke data; Nieuwe collega s stellen zich voor; Snappet in de bovenbouw; Data voor op uw kalender 2016-2017: leg ze vast!!!; Offerfeest;

Nadere informatie

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten.

Mocht het zo zijn dat op enig moment de kleutergroep te groot wordt dan is er ruimte om een tweede groep te starten. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Kopij inleveren uiterlijk woensdag bij Jan Buijtenhuijs of zenden aan nieuwsbrief@hietweide.nl 19 juni Nr. 17-35 Agenda 23 juni Swim to play

Nadere informatie

Schoolinfo. Hierbij ontvangt u de vijftiende schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief.

Schoolinfo. Hierbij ontvangt u de vijftiende schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief. Schoolinfo 2 maart 2017 2016-2017, nr 15 Hierbij ontvangt u de vijftiende schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief. Groet Freerk Elzinga Flessenactie

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016. nr. 3 / 2 oktober 2015

Schooljaar 2015-2016. nr. 3 / 2 oktober 2015 Schooljaar 2015-2016 nr. 3 / 2 oktober 2015 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, Over twee weken is het Herfstvakantie,

Nadere informatie

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard

Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard INFOBULLETIN Oktober 2013 Samenwerken om er voor te zorgen dat iedereen succesvol is. Hoogvliet, 26 september 2013 Aan de ouders/verzorgers van de leerlingen van de locatie de Boomgaard Kinderboekenweek

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl

Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl NIEUWSFLITS 31e jaargang / Nummer 11 / 9 februari 2016 Rijslag 15-21 * 2587 BB Den Haag * 070-355 84 54 * info@hetvolleleven.nl * www.hetvolleleven.nl Agenda Belangrijke data vr 19.02.2016 Margedag: alle

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Er zijn slechts 2 dagen in het jaar, waaraan je niets kunt doen, de ene is gisteren, de andere morgen Nieuwsbrief april 2015 Inhoud Nieuwsbrief - Beste ouders: nieuwe cao - Vakantierooster - Leerling tevredenheidpeiling

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair

Nieuwsbrief nr. 21. De Fairytale Fair Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 21 12 e jaargang Vrijdag 17 juli 2015 De Fairytale

Nadere informatie

Nieuwsbrief Oktober 2014

Nieuwsbrief Oktober 2014 Nieuwsbrief Oktober 2014 De volgende editie krijgt u op vrijdag 28 november U kunt de nieuwsbrief per mail ontvangen door u zelf aan te melden op onze website, ook kunt u hem bekijken op de website onder

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 Nieuws van de Ouderkamer

NIEUWSBRIEF 3 Nieuws van de Ouderkamer NIEUWSBRIEF 3 Nieuws van de Ouderkamer OBS De Akkers en PSZ t Valkje Jagerslaan 15 3075 AA Rotterdam Telefoon 010 2907827 email L.Reichardt@de-akkers.nl www.de-akkers.nl November 2015 Waar te vinden? De

Nadere informatie

Woensdag 6 juli andere schooltijden ( uur!!)

Woensdag 6 juli andere schooltijden ( uur!!) Nr 17, 30 juni 2016 Beste ouders/verzorgers, In deze Boemerang de uitspraak van de Raad van State m.b.t. de tijdelijke voorziening. Ook natuurlijk het laatste nieuws over de groepsverdeling en de formatie.

Nadere informatie

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon:

Augustus Aantekeningen. ma di wo do vr za zo. Meerssenstraat 1b 5045 JB Tilburg. Telefoon: kalender schooljaar 2015-2016 Augustus 2015 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 5 Eerste schooldag Op 31 augustus start het nieuwe schooljaar om 8.30

Nadere informatie

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10

Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Infootje cursusjaar 2014-2015 nr. 25 week 10 Godsdienstige vorming Het thema van deze week is: Niet mogen meedoen. Soms kun je niet meedoen, soms mag je niet meedoen. Van je bezorgde ouders mag je niet

Nadere informatie

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B:

2 Nieuwe leerling De volgende nieuwe leerling is de afgelopen periode bij ons gestart in groep 1/2 B: 26 maart 2015 Pagina 1 Geachte ouders/verzorgers Vrolijk Pasen Nieuwe leerlingen Avondvierdaagse Pagina 2 Pasen is opnieuw beginnen Denkend aan Hem die leven is Pasen is zich steeds bezinnen Op alles wat

Nadere informatie

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen.

Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. 28 augustus 2018 Dromen krijgen Een nieuw jaar, een nieuwe dag, vol beloften, vol met dromen, vol verwachtingen, vol plannen, die je uit wilt laten komen. Een nieuw jaar word je gegeven als druppel in

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 11 22 mei 2014

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 11 22 mei 2014 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 11 22 mei 2014 OUDERAVOND 22 APRIL Op dinsdag 22 april organiseerden wij een Ouderavond met een viertal workshops. Dat waren: Positief

Nadere informatie

Amsterdam, 1 mei 2015. Beste ouders,

Amsterdam, 1 mei 2015. Beste ouders, Vancouverstraat 3 1056 DT Amsterdam 020-6128000 directie@rosaboekdrukker.net www.rosaboekdrukker.net Amsterdam, 1 mei 2015 Beste ouders, In deze brief informeren wij u over de nieuwe CAO voor het Primair

Nadere informatie

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16:

Vakantierooster & studiedagen komend cursusjaar Hieronder ziet u het vastgestelde vakantierooster voor komend cursusjaar 2016-2017: Nr 16: Nr 16: 17 juni 2016 Inleiding De afgelopen periode hebben we hard gewerkt aan de voorbereidingen voor volgend cursusjaar. In deze nieuwsbrief krijgt u daar dan ook veel informatie over. Onder andere het

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

1 juli 2014. Betreft: Klassenverdeling 2014-2015. Geachte ouders/verzorgers, www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl

1 juli 2014. Betreft: Klassenverdeling 2014-2015. Geachte ouders/verzorgers, www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Locatie Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 1 juli 2014 www.cbs-ichthus.nl info@cbs-ichthus.nl Betreft: Klassenverdeling 2014-2015 Geachte ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de informatie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 23 december 2016

Nieuwsbrief. 23 december 2016 Nieuwsbrief 23 december 2016 CBS Het Talent Achterdijkshoorn 9 2635 MK Den Hoorn tel: 015-2626285 E: info@cbshettalent.nl W: www.cbshettalentdenhoorn.nl directeur: M. Faber Beste ouders/verzorgers, Dit

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde

Beste Ouders, Team Sint Jozefschool. Contact: Schatbergstraat GK Lichtenvoorde Beste Ouders, Voor het schooljaar 26-27 ontvangt u van ons de schoolkalender. Op deze kalender kunt u zien welke activiteiten in het schooljaar zijn ingepland. U ontvangt geen papieren versie van de schoolgids.

Nadere informatie

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis

MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis MEDEDELINGEN RK basisschool De Walvis nummer 1 vrijdag 4 september 2015 Geachte ouders, verzorgers, Hierbij gaan de eerste mededelingen. De nieuwsbrief komt uit op de laatste schooldag van de maand. En

Nadere informatie

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius.

pit de school met Schoolkalender 2007-2008 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat 37 2628 SR Delft T 015-256 83 65 info@cornelismusius. de school met pit Schoolkalender 0-0 RK Basisschool Cornelis Musius Prins Mauritsstraat SR Delft T 0- info@cornelismusius.nl Peuterspeelzaal Het Muizenhuis Prins Mauritsstraat SR Delft T 0-0 0 muizenhuis@laurentiusstichting.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Vakantierooster 2015-2016 Deze week is het rooster voor het schoolseizoen 2015-2016 goedgekeurd en door de MR positief bekrachtigd. Voor ouders en belangstellenden

Nadere informatie

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018

GAANDERWIJZER jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 GAANDERWIJZER 2018-2019 jaargang 2, nummer 11 7 februari 2018 Voor in uw agenda Februari Studiedag 8 Alle groepen vrij Maart 1 Carnaval op Gaanderwijs Alle groepen om 12.00 uur vrij 10/11/18 Oudergesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015

NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Fivelingo 84-86 2716 BG Zoetermeer 079 3211055 info@ikcdepiramide.nl www.ikcdepiramide.nl Van een brede basis naar de top! NIEUWSBRIEF SCHOOLJAAR 2014-2015 NR. 4 30 JAN. 2015 Facebook Sinds dit schooljaar

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 23-03-2018 Kalenderactiviteiten januari 28 maart MR 30 maart Studiedag (alle leerlingen zijn vrij van school) 1-2 april Pasen 4 april Studiedag (alle leerlingen zijn vrij van school) 8 april

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Schooljaar nr. 8 / 15 januari 2016

Schooljaar nr. 8 / 15 januari 2016 Schooljaar 2015-2016 nr. 8 / 15 januari 2016 CBS Juliana Kon. Emmalaan 45 4141 EA Leerdam 0345-614317 www.cbsjuliana.nl directie@cbsjuliana.nl Beste ouders en verzorgers, De eerste nieuwsbrief van dit

Nadere informatie

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam

Roncallischool. Padevoortseallee AL Zeddam Roncallischool Padevoortseallee 21 7038 AL Zeddam 0314-651530 info@roncalli.nl www.roncalli.nl Prikbord jg. 20-nr. 6: 21 december 2016 Laatste prikbord op papier Dit is het laatste Prikbord op papier.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Agenda. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER april Plaatsingsbeleid basisonderwijs gemeente Haarlem

Agenda. editie Aziëweg. JAARGANG NUMMER april Plaatsingsbeleid basisonderwijs gemeente Haarlem JAARGANG 2017-2018 NUMMER 14 12 april 2018 editie Aziëweg Agenda Zaterdag 21 april Lentemarkt Vrij 27 april t/m zon 13 mei Meivakantie Vrijdag 18 mei Pinksterfeest, 13:00u vrij Za 19 mei t/m ma 21 mei

Nadere informatie

Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017

Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017 Nieuwsbrief Meidoornlaan januari 2017 Agenda 16 januari 18 januari 19 januari 23 januari t/m 6 februari 17 februari 20 t/m 24 februari 3 maart 6 t/m 10 maart Ouderraadvergadering Studiedag MR-vergadering

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

22 e jaargang nr juli 2018

22 e jaargang nr juli 2018 22 e jaargang nr.13 13 juli 2018 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. De eerstvolgende nieuwsbrief

Nadere informatie