Herent. Vakantiewerking. sport en spel voor iedereen van 4 tot 15 jaar

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Herent. Vakantiewerking. sport en spel voor iedereen van 4 tot 15 jaar"

Transcriptie

1 Herent Vakantiewerking sport en spel voor iedereen van 4 tot 15 jaar Krokus& Pasen 2019

2

3

4 Het speelplein is een plaats waar kinderen tussen 4 en 15 jaar terecht kunnen om een leuke dag te beleven. Opgeleide monitoren werken dagelijks een gevarieerd en gedifferentieerd aanbod uit dat verschillende domeinen omvat en elk kind op zijn niveau aanspreekt. Zo kunnen we de ene dag ruimteschepen bouwen en op Mars gaan wonen, terwijl we op een ander moment knutselen en koken voor de verjaardag van de prinses of voetballen voor het Belgische elftal... Alles is mogelijk en we proberen zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen en de hersenkronkels van de kinderen zelf. Om er voor te zorgen dat alle kinderen die graag willen komen spelen tot bij ons geraken stellen wij alles in het werk om hen daarbij te helpen. De gemeente voorziet - een democratische prijs voor iedereen en een sociaal tarief voor wie het nodig heeft; - voorsprong bij inschrijving (lid OCMW); - hulp bij inschrijving - busvervoer. Speelplein moet een plek zijn waar kinderen in een gekende en beschermde omgeving zichzelf kunnen zijn. Waar ze ten volle kunnen spelen, zonder rekening te moeten houden met propere kledij Daarvoor willen we voorzien in voldoende ruimte, vooral om in alle vrijheid te kunnen buiten spelen. Zo kan elk kind zich ten volle ontwikkelen maar ook de nodige rust vinden om te ontsnappen aan de drukte die een speelpleindag met zich meebrengt. Hoewel we geen schoolse situatie willen creëren, vinden we het toch belangrijk dat de kinderen iets leren. Samen spelen, respect voor elkaar en elkaar helpen zijn eigenschappen die het speelplein tot een fijne plek maken.

5 Op ons speelplein is elk kind even veel waard en welkom om deel te nemen aan de activiteiten. Toch moeten we eerlijk zijn en laten weten dat we geen animatoren hebben die opgeleid zijn om kinderen met zwaardere beperkingen te verzorgen. Ook als blijkt dat de normale werking in het gedrang komt door onaanvaardbaar gedrag of praktische moeilijkheden, zal er met de jeugddienst naar alternatieven gezocht worden om er voor te zorgen dat elk kind op een geschikte plaats terecht komt. Om een kwalitatief aanbod te kunnen voorzien, wordt er veel tijd en materiaal gestoken in het voorbereiden van een speelpleindag. Daarom opteren we vanaf nu ook om met verplichte voorinschrijvingen te werken. Dit om ervoor te zorgen dat er beter kan ingespeeld worden op het aantal kinderen en er kan voorbereid worden naargelang de grootte van de groep. Uit respect voor hen die alle voorbereidingen maken, verwachten we dus een groter engagement dan vroeger van ouders en kinderen. Dit betekent voor ouders ook concreet dat bij inschrijving voor een speelpleindag, deze ook betaald wordt. Terugbetalingen zullen enkel nog gebeuren bij voorlegging van een medisch attest. Hiermee hopen we onze steeds uitbreidende werking veilig, vertrouwd en vooral nog heel prettig te houden.

6 Het is verplicht om voor alle vakanties vooraf in te schrijven voor alle activiteiten van de vakantiewerking. In de kleine vakanties zijn de plaatsen beperkt voor alle activiteiten. In de zomervakantie zijn de plaatsen beperkt voor zwemmen, Kletz en Grabbelpas. Voor een gewone speelpleindag in de zomer zijn de plaatsen niet beperkt MAAR dien je ten laatste de vrijdag voorafgaand aan de speelpleinweek in te schrijven. W a a r o m v o o r i n s c h r i j v i n g e n? Onze werking draagt kwaliteit hoog in het vaandel. De laatste jaren zijn zowel wij als de kinderen een beetje het slachtoffer geworden van ons eigen succes. De aantallen van de kinderen groeien exponentieel terwijl de begeleiding dit niet altijd kan volgen. Wettelijk gezien moet er minimum 1 begeleider zijn per 10 kinderen. Daar willen wij ons dan ook aan houden, want elk kind verdient de nodige aandacht en een veilige plaats om te kunnen spelen. W a n n e e r v o o r a f i n s c h r i j v e n? o n l i n e ( 1 ) o n t h a a l d e k o u t e r ( 2 ) via vanaf za 16/02 (krokus) en za 23/03 (pasen) vanaf 10 uur Voor Klz - GP sluiten de inschrijvingen 5 dagen later (woe) Voor SPL, bus en zwemmen sluiten ze de vrijdag voorafgaand aan de speelpleinweek of als alles volzet is. (1) Betaling gebeurt via Ogone als u via de site reserveert. (2) Betaling kan cash of met bancontact als u naar de Kouter komt. - za 16/02 en za 23/ u - ma 18/02 en ma 25/ u

7 Het is mogelijk om online in te schrijven voor de activiteiten van de vakantiewerking de Speelkriebels via Dat betekent dat u niet meer hoeft aan te schuiven om uw kind in te schrijven. Voor Hib Hop kunt u ook online inschrijven, zij werken via W a n n e e r k a n i k b e g i n n e n i n s c h r i j v e n? Op het moment dat de loketten openen in de Kouter, gaan de inschrijvingen ook online open. Dat is op zaterdag 16/02 om 10u voor inschrijvingen van de krokusvakantie en op zaterdag 23/03 voor de inschrijvingen van de Paasvakantie. E e r s t e k e e r o n l i n e? Het maakt niet uit of u al klant van de vakantiewerking bent of niet, de eerste keer moet u de gegevens van uw gezin en kind ingeven om een kindfiche aan te maken. Een familiefiche aanmaken kan al voor 16/02, zo kan u sneller van start gaan op de dag van de inschrijvingen. Dit kan via H e b i k e e n p a s w o o r d n o d i g? Na het invullen van een kindfiche zal u een mail ontvangen met uw paswoord. Je hebt om te registreren het rijksregisternummer nodig. Breng deze gegevens ook mee naar de Kouter! W a t a l s e r v e r s c h i l l e n d e m e n s e n t e g e l i j k i n s c h r i j v e n? Het inschrijfprogramma kan tegen een stootje en is gemaakt om heel veel mensen tegelijkertijd te laten inschrijven. W a t a l s i k g e e n i n t e r n e t h e b? U bent nog steeds van harte welkom in De Kouter op zaterdag 16/02 en 23/03 tussen 10 en 11 uur en op maandag 18/02 en 25/03 tussen en uur om uw inschrijving ter plaatse te maken. Wij gebruiken hetzelfde programma. U heeft hier geen voorrang op de mensen thuis maar ook geen achterstand.

8 I s o n l i n e i n s c h r i j v e n g e m a k k e l i j k? Omdat onze vakantiewerking veel mogelijkheden heeft, is het niet altijd evident om uw kind in te schrijven. Toch hebben we geprobeerd om het programma zo klantvriendelijk en duidelijk mogelijk te laten ontwikkelen. Je hebt verschillende opties in het programma om in te schrijven. De kalender, voor een periode of willekeurig. U vindt telkens een handleiding op de inschrijvingspagina maar ook via kan u wat meer uitleg terugvinden. Bij twijfel of een vraag kan u altijd contact opnemen met de jeugddienst via Feedback over het systeem is altijd welkom! W a t a l s e e n a c t i v i t e i t v o l z e t i s? Als een activiteit volzet is, zal u merken dat u daarvoor niet meer kan inschrijven. U kan wel de reservelijst aanklikken en u daarop zetten. Wij contacteren u dan als er iemand wegvalt. H o e b e t a l e n? Komt u naar de Kouter, dan kunt u cash of met bankcontact betalen. Schrijft u online in voor de Speelkriebels, dan betaalt u via Ogone met uw kaartlezer/digipass. K a n i k a n n u l e r e n? Zo lang u uw inschrijving niet doorstuurt, kan u dingen wijzigen of annuleren. Eens bevestigd kan u niets meer wijzigen en moet u de jeugddienst bellen om aanpassingen te maken. Gelieve de jeugddienst steeds op de hoogte te brengen als uw kinderen niet aanwezig zullen zijn. M e e r i n f o Jeugddienst Herent Yentl Tobbackx vakantiewerking@herent.be

9 w i e? Alle kids van 4 ( 2015) tot 15 jaar uit Herent en omstreken. s p e e l g r o e p e n wiebels: 4 en 5 jaar pimpels: 6 en 7 jaar sloebers: 8 en 9 jaar gabbers: 10 en 11 jaar kanga s: +12 jaar w a a r? Speellokalen Termerestraat 23 Winksele Ingang langs het weggetje naast de Spar. w a n n e e r? Krokus: Ma 04/03 tot en met vrij 08/03 Pasen: Ma 08/04 tot en met vrij 19/04 telkens van 7.30 tot 18 uur. Speelgroepen: van 9 tot 12 uur en van 14 tot uur Als je komt spelen, hou je dan aan de speelgroepuren aub! p r i j s * 6 per dag 3 per halve dag ( uur of uur) 0,50 per sportopvangbeurt (sportkampen enkel in Warotzaal). Andere opvang zit in de prijs van de activiteiten. * Bij financiële moeilijkheden kunt u contact opnemen met de jeugddienst.

10 z w e m m e n ( n i e t v e r p l i c h t ) Op dinsdagmiddag in zwembad van Wilsele Vertrek om uur, 2 extra! Als je mee gaat zwemmen, dien je ook te betalen voor NM speelplein. Dat is dus 5 voor een halve dag of 8 voor een hele dag. e t e n e n d r i n k e n Drank (water/grenadine) en een vieruurtje zitten inbegrepen in de dagprijs. Boterhammen voor s middags meebrengen, liefst in een brooddoos. i n s c h r i j v e n? Je dient altijd voor alle activiteiten op voorhand in te schrijven! Zorg voor aangepaste, liefst gemerkte, speelkleren!

11 Fietsen is gezond en goed voor het milieu. Daarom wil het speelplein dit ook promoten door de intrede van de fietsmoni. Gedaan met de auto te nemen, wij begeleiden de kinderen graag per fiets tot aan het plein. Concreet betekent dit dat er dagelijks 2 fietstreinen starten. 1 aan het station van Herent met een tussenstop aan de Klein Dalenstraat. 1 aan de kerk in Veltem met een tussenstop aan het station in Veltem. Voorinschrijven is gratis maar verplicht. Wil je deelnemen? - Dan moet je fiets in orde zijn - Dien je een fluo hesje en een fietshelm te dragen - Moet je goed kunnen fietsen - Schrijf in via i-school Indien de kinderen gebracht en opgehaald moeten worden aan de halte, vragen wij u de uren zeker te respecteren. Stopplaats A: Station Herent, kant gemeentehuis Stopplaats B: Klein Dalenstraat (aan het brugje) Stopplaats C: Kerk Veltem Stopplaats D: Station Veltem, kant Warotstraat R i t t e n s c h e m a uur A B C D ochtend 8.15 u 8.20u 8.15u 8.20u avond u 17.10u 17.15u u

12 Ook nu zet het gemeentebestuur weer een busje in tussen Herent, Veltem en Winksele Je kunt hier gebruik van maken om s morgens naar het speelplein te komen en s avonds kun je natuurlijk weer terug. Een rit kost 0,50 heen en terug kost 1 per kind. Aangepast aan de nieuwe locatie stippelden we een nieuwe route uit. De uren wijken dan ook licht af van de vroegere timing! Stopplaats A: L. Van Veltemstraat, Veltem (Frituur Veltems friethuisje) Stopplaats B: Mechelsesteenweg, Buken (t.h.v. nummer 2042) Stopplaats C: Van Bladelstraat, Herent (parking LDC d Ontmoeting) Stopplaats D: Wildemansweg, Herent (Hib Hop) Speelplein: Warotstraat, Winksele (parking sporthal) R i t t e n s c h e m a uur A B C D ochtend 8.15 u 8.25u 8.30u 8.35u avond u 17.00u 16.55u 16.50u

13 Af en toe doen we buiten de dagelijkse werking op het speelplein al eens iets speciaals. Dat kan een uitstap zijn, een toneelvoorstelling,... Belangrijk om weten is dat alle kinderen die die dag op het speelplein zijn en van de juiste leeftijd zijn, zullen deelnemen aan dit extraatje. U hoeft hiervoor niet extra in te schrijven en ook niet bij te betalen. extra 1: Schaatsen Met de oudsten trekken we richting de schaatsbaan van Leuven. Wie? sloe-ga-ka Wanneer? woe 06/03 Samenkomst? Speelplein Winksele uur Meebrengen? dikke sokken, handschoenen

14 E X 1 : Du u r za m e we e k elk jaar proberen we ook op het speelplein te werken rond duurz a m e t h e m a s. D e e e r s t e w e e k va n d e pa a s va k a n t i e g a a n w e d a n o o k w e e r a a n d e s l a g m e t p a s c a l e p m d, r u d y r e s t, z o w i e z a c h t e p l a s t i e k, kat i e ka rto n e n v e l e a n d e r e n o m o n s s t e e n tj e b i j t e d rag e n. Wie? iedereen Samenkomst? Speelplein Winksele uur Wanneer? ma 08/04 - vrij 12/04 Meebrengen? /

15 Klz 1: Jungle Jump We springen er op los in Jungle jump, HET springkastelenfestival uit onze regio! Wanneer? woe 06/03 Prijs? 8 euro Samenkomst? Speelplein Winksele uur Meebrengen? lunch

16 Klz 2: Cubetto Zet samen met cubetto, een houten robot, je eerste stappen in de wereld van het programmeren. Met een eenvoudig controlebord en blokjes, breng je je eigen robotje tot leven! Deze workshop is voor onze 4-6j! Wanneer? vrij 08/03 Prijs? 10 euro Samenkomst? Speelplein Winksele uur Meebrengen? / Klz 3: Lego We Do Hou jij van programmeren en robots bouwen? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Deze workshop is voor jongens en meisjes tussen 6 en 8j. Wanneer? vrij 08/03 Prijs? 10 euro Samenkomst? Speelplein Winksele uur Meebrengen? /

17 Klz 1: Saraland We trekken naar 1 van de grootste binnenspeeltuinen van het land. Een topper voor de echte speelvogels. Wanneer? do 18/04 Prijs? 15 euro Samenkomst? Speelplein Winksele uur Meebrengen? / Klz 2: Brunch! Je gaat zelf aan de slag om een heuse brunch op tafel te toveren. Iemand zin in bananenpannekoekjes?! Daarna ga je ook zelf aan de slag om alles lekker op te eten! Wanneer? vrij 19/04 Prijs? 12 euro Samenkomst? Speelplein Winksele uur Meebrengen? een schort

18 GP 1: Jungle Jump We springen er op los in Jungle jump, HET springkastelenfestival uit onze regio! Wanneer? woe 06/03 Prijs? 8 euro Samenkomst? Speelplein Winksele uur Meebrengen? lunch GP 2: Lego We do Hou jij van programmeren en robots bouwen? Dan is deze workshop echt iets voor jou! Deze workshop is voor jongens en meisjes tussen 6 en 8j. Wanneer? vrij 08/03 Prijs? 10 euro Samenkomst? Speelplein Winksele uur Meebrengen? /

19 GP 3: Lego Mindstorms Tijdens de Lego Mindstorms workshop ontdek je hoe je een robot kan programmeren zodat die doet wat jij wil. Start eenvoudig met vooruit en achteruit rijden en bochten nemen, en laat hem al snel jou opdrachten uitvoeren. Deze workshop is voor jongens en meisjes tussen 9 en 11j. Wanneer? vrij 08/03 Prijs? 10 euro Samenkomst? Speelplein Winksele uur Meebrengen? /

20 GP 1: BALLONnen plooien Wat je zelf doet, doe je meestal beter! Onder dit motto gaan we aan de slag met honderden ballonnen en leren we de basistechnieken om de mooiste en grootste figuren te maken. Wanneer? ma 15/04 Prijs? 12 euro Samenkomst? Speelplein Winksele uur Meebrengen? / GP 2: Saraland We trekken naar 1 van de grootste binnenspeeltuinen van het land. Een topper voor de echte speelvogels. Wanneer? do 18/04 Prijs? 15 euro Samenkomst? Speelplein Winksele uur Meebrengen? lunch

21 GP 3: Molenheide Met alle Herentse waterratten zakken we af richting een subtropisch zwembad met verschillende glijbanen en verrassingen. kortom, een zwemparadijs voor jong en oud! Wanneer? do 18/04 Prijs? 15 euro Samenkomst? Speelplein Winksele uur Meebrengen? lunch, zwemgerief GP 4: Zo zoet Zoetebekken vinden in deze workshop zeker hun zin. Voor ze mogen smikkelen, moeten wel eerst aan het werk want ze maken alle lekkernijen zelf onder leiding van kokkin hannah. Wanneer? vrij 19/04 Prijs? 12 euro Samenkomst? Speelplein Winksele uur Meebrengen? een schort

22 Koezio ft jump XL Bij Koezio word je special agent en krijg je 2 uur om 4 districten te doorlopen. Een parcours op hoogte,het hoofd koel houden bij het oplossen van raadsels,... Het zal veel moed van je vragen om de eindstreep te bereiken! In de namiddag trekken jullie naar Jump XL. Daar vind je super veel trampolines, een ninja parcours en mega airbaigs! Wanneer? woe 17/04 Wie? 12-16j Inschrijven? Prijs? 25 euro

23 Wat als je plots te oud bent om naar het speelplein te komen? Wel, daar hebben wij de perfecte oplossing voor! Niemand is namelijk te oud om naar het speelplein te komen. Wij hebben altijd nood aan goeie monitoren. Ben je nog niet zeker dat het wel iets voor jou is? Kom gewoon een keer proberen. Ervaren monitoren leren je de basis van het vak en maken je wegwijs. Na 10 oefendagen vragen we je wel een animatorcursus te volgen. Dat zorgt ervoor dat je je verder kan vormen, kan omgaan met kinderen met een moeilijke dag, inspiratie houdt voor activiteiten,... Deze cursussen worden altijd erg tof gegeven en we hebben nog nooit iemand teleurgesteld weten terug komen. Het is leerrijk maar totaal niet op een schoolse manier gebracht dus daar moet je geen schrik voor hebben. Nood aan meer info, wil je wat meer weten over een vormingsorganisatie of ons plein? Of twijfel je geen moment en wil je komen staan als moni? Neem sowieso contact op met Yentl of Britt op of via zij zetten met plezier alles voor jou op een rijtje!

24 1) Uw kind is pas verzekerd na het volledig invullen van een gezinsaccount op I-school. 2) Voor een goede communicatie vragen wij u wijzigingen aan gegevens zo snel mogelijk door te geven of aan te passen in I-school. 3) Kinderen worden voor alle activiteiten altijd op voorhand ingeschreven 4) Kosteloos annuleren na voorinschrijving kan enkel bij het voorleggen van een medisch attest of bij overlijden van een nabij familielid. De terugbetaling kan alleen na ontvangst van het attest en een rekeningnummer. 5) Ouders kunnen kinderen brengen en ophalen tussen uur, tussen uur en tussen uur. 6) Ouders respecteren de georganiseerde speeluren van de kinderen (9-12 uur en uur.) 7) Kinderen dragen gemerkte kleding die vuil mag worden. 8) Kinderen brengen een lunchpakket mee, bij voorkeur in een brooddoos. 9) De opvang van Klz-GP (tussen een kwartier en een uur voor of na de activiteit) wordt meteen verrekend in de prijs. Als uw kind langer blijft, dient u in te schrijven voor een extra halve dag speelplein. Uw kind kan enkel in de opvang blijven als zijn/ haar op- en afstapplaats het speelplein is.

25 Paasvakantie 08/04-19/04 Inschrijvrn vanaf 23/03 Inschrijvrn vanaf 15/06 zomervakantie 01/07-27/08 Gesloten: 29/07-02/08 15/08-16/08 herfstvakantie 28/10-31/10 Gesloten: 01/11 Inschrijvrn vanaf 12/10

26 Hib Hop Gaan je kindjes al naar school maar zijn ze nog te jong om naar de Speelkriebels te komen? Of heb je graag een opvang met een kleiner aantal kindjes? Dan kan je terecht tijdens de vakanties bij de Hib Hop in het Wildemanspark. Meer info over hun werking vind je via Sportkampen Onze gemeente telt verschillende sportverenigingen die in de vakanties klaar staan om jullie bengels actief te entertainen. Wij maakten een overzicht van dit sportieve aanbod op onze site: Hier vind je meer info in verband met data, leeftijden, prijzen en inschrijvingen. Boze Wolf GC De Wildeman, ons eigen gemeenschapscentrum, slaat de handen in elkaar met de buurgemeenten en samen laten ze de top van het figurentheater afzakken naar onze regio! Check snel en word verrast door een mega aanbod aan geweldige voorstellingen tussen 17/02 en 17/03!

27 f a c e b o o k l i k e j e u g d h e r e n t o p J e u g d d i e n s t Yentl en Britt Spoorwegstraat 6, Herent 016/ vakantiewerking@herent.be L o c a t i e S p e e l p l e i n w e r k i n g Termerestraat 23, Winksele 0472/

Vakantiewerking Herent Pasen Sport en spel voor iedereen van 4-15j

Vakantiewerking Herent Pasen Sport en spel voor iedereen van 4-15j Vakantiewerking Herent Pasen 2017 Sport en spel voor iedereen van 4-15j 2 Wat staat er in de folder? 1) Wij verhuizen! 4 2) Onze visie 5 3) Verplichte voorinschrijvingen? 7 4) Met Grabbis online inschrijven

Nadere informatie

Vakantiewerking Herent Herfst 2015

Vakantiewerking Herent Herfst 2015 Vakantiewerking Herent Herfst 2015 Sport en spel voor iedereen van 4-15j folder herfst 15.indd 1 28/09/2015 15:52:53 Wat staat er in de folder? 1) Hoe zit het in de herfstvakantie met de verplichte 3 voorinschrijvingen?

Nadere informatie

Vakantiewerking Herent Herfst Sport en spel voor iedereen van 4-15j

Vakantiewerking Herent Herfst Sport en spel voor iedereen van 4-15j Vakantiewerking Herent Herfst 2016 Sport en spel voor iedereen van 4-15j 2 Wat staat er in de folder? 1) Wij verhuizen! 4 2) Aanpassingen in 2016 5 3) Onze visie 7 4) Verplichte voorinschrijvingen? 9 5)

Nadere informatie

Vakantiewerking Herent Krokus 2016. Sport en spel voor iedereen van 4-15j

Vakantiewerking Herent Krokus 2016. Sport en spel voor iedereen van 4-15j Vakantiewerking Herent Krokus 2016 Sport en spel voor iedereen van 4-15j 2 Wat staat er in de folder? 1) Aanpassingen in 2016 2) Onze visie 3) Wij zoeken helpers! 4) Verplichte voorinschrijvingen? 5) Met

Nadere informatie

Vakantiewerking Herent Krokus 2015. Sport en spel voor iedereen van 4-15j

Vakantiewerking Herent Krokus 2015. Sport en spel voor iedereen van 4-15j Vakantiewerking Herent Krokus 2015 Sport en spel voor iedereen van 4-15j Wat staat er in de folder? 1) Aanpassingen in 2015 2) Verplichte voorinschrijvingen? 3) Met Grabbis online inschrijven voor de Speelkriebels!

Nadere informatie

Vakantiewerking Herent Pasen 2016. Sport en spel voor iedereen van 4-15j

Vakantiewerking Herent Pasen 2016. Sport en spel voor iedereen van 4-15j Vakantiewerking Herent Pasen 2016 Sport en spel voor iedereen van 4-15j Wat staat er in de folder? 1) Aanpassingen in 2016 2) Onze visie 3) Nieuw of nieuwsgierig? 4) Wij zoeken helpers! 5) Verplichte voorinschrijvingen?

Nadere informatie

Vakantiewerking Herent Pasen 2014. Sport en spel voor iedereen van 4-15j

Vakantiewerking Herent Pasen 2014. Sport en spel voor iedereen van 4-15j Vakantiewerking Herent Pasen 2014 Sport en spel voor iedereen van 4-15j 2 Wat staat er in de folder? 1) Kinderdag 2014! 2) Hoe zit het in de paasvakantie met de verplichte voorinschrijvingen? 3) Met Grabbis

Nadere informatie

Vakantiewerking Herent Krokus 2014

Vakantiewerking Herent Krokus 2014 Vakantiewerking Herent Krokus 2014 Sport en spel voor iedereen van 4-15j folder krokus 14.indd 1 21/01/2014 12:37:24 Wat staat er in de folder? 1) Leuke familievoorstelling! 2) Hoe zit het in de krokusvakantie

Nadere informatie

Vakantiewerking Herent Zomer Sport en spel voor iedereen van 4-15j

Vakantiewerking Herent Zomer Sport en spel voor iedereen van 4-15j Vakantiewerking Herent Zomer 2017 Sport en spel voor iedereen van 4-15j 2 Wat staat er in de folder? Wij zijn verhuisd! 4 Welkom Julie en Mille! 5 Visie van onze werking 6 Verplichte voorinschrijvingen?

Nadere informatie

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer?

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer? Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie

Vakantiewerking Herent Zomer Sport en spel voor iedereen van 4-15j

Vakantiewerking Herent Zomer Sport en spel voor iedereen van 4-15j Vakantiewerking Herent Zomer 2016 Sport en spel voor iedereen van 4-15j Wat staat er in de folder? 1) Aanpassingen in 2016 2) Onze visie 3) Wij zoeken helpers! 4) Verplichte voorinschrijvingen? 5) Met

Nadere informatie

Een reuzeaanbod SPORT- en SPELkansen tijdens alle vakanties!!

Een reuzeaanbod SPORT- en SPELkansen tijdens alle vakanties!! Joepie, t is herfstvakantie!!! Een reuzeaanbod SPORT- en SPELkansen tijdens alle vakanties!! Sportdienst Herent gemeentelijke vakantiewerking Wat staat er allemaal in deze folder? 1) Extraatje 2) Enkele

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft drie werkingen: kleuters (4-5 jaar), kids ( 6-12 jaar) en

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2016

Vakantie-aanbod Zomer 2016 Vakantie-aanbod Zomer 2016 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek naar

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op t Speelplein! Ravotten, rollebollen en buiten

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012

VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012 VAKANTIEWERKING GEETBETS 2012 SPEELPLEIN WORKSHOPS UITSTAPPEN SPORTWEKEN Het gemeentebestuur van Geetbets stelt voor: Vakantiewerking 2012 Maandag 2 juli t/m vrijdag 13 juli Maandag 6 augustus t/m vrijdag

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

Vakantiewerking Herent Zomer 2014

Vakantiewerking Herent Zomer 2014 Vakantiewerking Herent Zomer 2014 Sport en spel voor iedereen van 4-15j folder zomer 2014 SPL.indd 1 20/05/2014 14:55:57 Wat staat er in de folder? 1) Hoe zit het in de zomervakantie met de verplichte

Nadere informatie

Een reuzeaanbod SPORT- en SPELkansen tijdens alle vakanties!!

Een reuzeaanbod SPORT- en SPELkansen tijdens alle vakanties!! Joepie, t is krokusvakantie!!! Een reuzeaanbod SPORT- en SPELkansen tijdens alle vakanties!! Sportdienst Herent gemeentelijke vakantiewerking Wat staat er allemaal in deze folder? 1) Sportkampen 2) Hib-Hop,

Nadere informatie

Vakantiewerking Herent Zomer 2015. Sport en spel voor iedereen van 4-15j

Vakantiewerking Herent Zomer 2015. Sport en spel voor iedereen van 4-15j Vakantiewerking Herent Zomer 2015 Sport en spel voor iedereen van 4-15j Wat staat er in de folder? 1) Mollekesfest 3 2) Hoe zit het in de zomervakantie met de verplichte voorinschrijvingen? 4 3) Met Grabbis

Nadere informatie

Activiteiten Jeugddienst. herfstvakantie

Activiteiten Jeugddienst. herfstvakantie Activiteiten Jeugddienst herfstvakantie 2016 Grabbelpas- en tieneractiviteiten Halloweenactiviteit (6-12 jaar) Samen met de griezelfiguren gaan we op zoek naar alle ingrediënten die we nodig hebben om

Nadere informatie

Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18

Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18 Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18 Info Volg de stad en de speelpleinwerking ook op en! Stadsbestuur Oudenburg Weststraat 24-8460 Oudenburg T 059-56 84 20 E jeugd@oudenburg.be W www.oudenburg.be

Nadere informatie

jeugd en cultuur Tienerwerking De Joeng voor jarigen PAASVAKANTIE 2016 voor jarigen blader naar blz. 4 blader naar blz.

jeugd en cultuur Tienerwerking De Joeng voor jarigen PAASVAKANTIE 2016 voor jarigen blader naar blz. 4 blader naar blz. jeugd en cultuur voor 7-13 - jarigen blader naar blz. 4 PAASVAKANTIE 2016 Tienerwerking De Joeng voor - jarigen blader naar blz. 5 activiteiten paasvakantie Beste meisjes en jongens, beste ouders Tijdens

Nadere informatie

Vakantiewerking Herent Zomer Sport en spel voor iedereen van 4-15j

Vakantiewerking Herent Zomer Sport en spel voor iedereen van 4-15j Vakantiewerking Herent Zomer 2016 Sport en spel voor iedereen van 4-15j Wat staat er in de folder? 1) Aanpassingen in 2016 2) Onze visie 3) Wij zoeken helpers! 4) Verplichte voorinschrijvingen? 5) Met

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017

PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017 PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft twee werkingen: kleuters (4-5 jaar) en kids ( 6-12 jaar). In dit document

Nadere informatie

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk

Nadere informatie

paas- en zomer vakantie CREATIEF //// SPORT ////////// SFEER ///////// UITSTAPPEN ONTSPANNING// JEUGDVERENIGING infobrochure speelplein2016.

paas- en zomer vakantie CREATIEF //// SPORT ////////// SFEER ///////// UITSTAPPEN ONTSPANNING// JEUGDVERENIGING infobrochure speelplein2016. 1 2 CREATIEF //// SPORT ////////// paas- en zomer vakantie SFEER ///////// 3 5 ONTSPANNING// UITSTAPPEN 4 JEUGDVERENIGING S P E E L P L E I N 3SJE infobrochure speelplein2016.indd 1 7/03/16 12:18 175 PRESS

Nadere informatie

Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders,

Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders, 2017 1 Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders, De buitenschoolse kinderopvang, sportdienst en jeugddienst bieden tijdens de verschillende vakanties opvang, grabbelpas, speelpleinwerking, sportkampen

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op t! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie

EDITIE ZOMER 2019

EDITIE ZOMER 2019 EDITIE ZOMER 2019 KIDS @KOEKELARE Activiteiten georganiseerd door de gemeentelijke jeugddienst tijdens de zomervakantie (speelpleinwerking en tienerwerking) SPEELPLEINWERKING OPZET Ben je op zoek naar

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2015

Vakantie-aanbod Zomer 2015 Vakantie-aanbod Zomer 2015 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp ) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar! ) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek

Nadere informatie

HERFST 2016 VRIJETIJDSBROCHURE

HERFST 2016 VRIJETIJDSBROCHURE HERFST 2016 VRIJETIJDSBROCHURE Sportkampen Grabbelpopups Kinderopvang 2016 1 OVERZICHT SCHOOLVAKANTIES 2016-2017 HERFSTVAKANTIE maandag 31 november tot vrijdag 4 november 2016 DAGEN SPORTDIENST JEUGDDIENST

Nadere informatie

TIENERWERKING VOOR 13 t.e.m. 15-JARIGEN

TIENERWERKING VOOR 13 t.e.m. 15-JARIGEN TIENERWERKING VOOR 13 t.e.m. 15-JARIGEN v.u. Jos Sypré, Bloemendalestraat 112,8730 Beernem 1 Wil je een leuke zomervakantie? Kom naar T-RIT! Alle 13-, 14- en 15-jarigen uit Beernem, Damme en Oostkamp zijn

Nadere informatie

KROKUS 2017 VRIJETIJDSBROCHURE

KROKUS 2017 VRIJETIJDSBROCHURE KROKUS 2017 VRIJETIJDSBROCHURE Sportkampen Grabbelpopups Kinderopvang 2017 1 OVERZICHT SCHOOLVAKANTIES 2017 KROKUSVAKANTIE maandag 27 februari tot vrijdag 3 maart DAGEN SPORTDIENST JEUGDDIENST KINDEROPVANG

Nadere informatie

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT Zomerkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 3 juli 4 juli 5 juli 6 juli 7 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli

Nadere informatie

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF WAT IS SPEELKRIEBELS? SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF Speelkriebels is de gemeentelijke speelpleinwerking van Brecht, actief op het domein van BuSO Kristus Koning. WANNEER IS SPEELKRIEBELS OPEN? Onze

Nadere informatie

SWAP TIENERWERKING PAASVAKANTIE ONLINE INSCHRIJVEN vanaf 25 maart om 09u00 kalmthout.be/swap

SWAP TIENERWERKING PAASVAKANTIE ONLINE INSCHRIJVEN vanaf 25 maart om 09u00 kalmthout.be/swap SWAP TIENERWERKING ONLINE INSCHRIJVEN vanaf 25 maart om 09u00 kalmthout.be/swap PAASVAKANTIE 2015 Wat is tienerwerking SWAP? Verveel jij je altijd dood tijdens de paasvakantie? Beginnen jouw ouders elke

Nadere informatie

Winterleute 21.12.15 > 31.12.15

Winterleute 21.12.15 > 31.12.15 Winterleute 21.12.15 > 31.12.15 Speelberge taartmix Film Dag speelvogels, De winter staat synoniem voor een periode vol korte en koude dagen. Reden genoeg dus voor ons om het voor jou tijdens deze periode

Nadere informatie

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout!

VAKANTIEGIDS. 2,5 18 jaar 2015. Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! VAKANTIEGIDS VAKANTIEGIDS 2,5 18 jaar 2015 Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout! V.U.: College van Burgemeester en Schepenen, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout 1/8 Gelieve mij

Nadere informatie

Hoe ziet een avond eruit? een woordje uitleg Over het IBO

Hoe ziet een avond eruit? een woordje uitleg Over het IBO een woordje uitleg Over het IBO IBO De Verliefde Wolk is meer dan zomaar een opvang. Voor ons is de buitenschoolse opvang gelijk aan vrije tijd. Het is dus geen verlengde van de schooltijd. Het aanbod

Nadere informatie

SWAP SWAP TIENERWERKING TIENERWERKING PAASVAKANTIE 2015 CONTACT

SWAP SWAP TIENERWERKING TIENERWERKING PAASVAKANTIE 2015 CONTACT CONTACT Jeugddienst Kalmthout Kerkeneind 13 2920 Kalmthout 03 620 22 65 jeugd@kalmthout.be www.jeukforyou.be SWAP TIENERWERKING ONLINE vanaf 25 maart om 09u00 kalmthout.be/swap PAASVAKANTIE 2015 CONTACT

Nadere informatie

GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015

GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015 GRABBELPAS & SPORTKAMPEN HERFSTVAKANTIE 2015 GRABBELPAS Hutselknutselstraat Grabbelpas kan je vergelijken met een uitgebreide menukaart. Met een grabbelpasje kan je kiezen uit verschillende gerechtjes:

Nadere informatie

Er zijn grote veranderingen, hopelijk verbeteringen, op komst! Gelieve dit boekje goed te lezen

Er zijn grote veranderingen, hopelijk verbeteringen, op komst! Gelieve dit boekje goed te lezen W U E NGS I I V J N CHRI MMA INS ROGRA P 201 8 1 Voorwoord Kinderen, tieners, jongeren en ouders, De buitenschoolse kinderopvang, sportdienst en jeugddienst bieden tijdens de verschillende vakanties opvang,

Nadere informatie

Buitenschoolse Kinderopvang Roefels

Buitenschoolse Kinderopvang Roefels 4BKO Roefels Buitenschoolse Kinderopvang Roefels Opvanglocatie : Berlaar Centrum Domein Kinderland Ballaarweg 1 (ingang via Dr. Van der Borghtstraat) 2590 BERLAAR 03 482 08 08 Wat bieden we aan? We knutselen,

Nadere informatie

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF WAT IS SPEELKRIEBELS? www.brecht.be/speelkriebels Bethaniënlei 5 SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF Speelkriebels is de gemeentelijke speelpleinwerking van Brecht, actief op het domein van BuSO Kristus

Nadere informatie

HERFST 2017 VRIJETIJDSBROCHURE

HERFST 2017 VRIJETIJDSBROCHURE HERFST 2017 VRIJETIJDSBROCHURE Sportkampen Grabbelpopups Kinderopvang 2017 1 OVERZICHT SCHOOLVAKANTIES 2017-2018 HERFSTVAKANTIE maandag 30 oktober tot vrijdag 3 november 2017 DAGEN SPORTDIENST JEUGDDIENST

Nadere informatie

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus

Vakantiewerking Geetbets Maandag 3 14 juli. Maandag 31 juli 25 augustus Vakantiewerking Geetbets 2017 Maandag 3 14 juli Maandag 31 juli 25 augustus HET SPEELPLEIN De Poel Voor kinderen van 4 tot 14 jaar. 5 hele dag, 3 halve dag In de Poel, Vijverstraat 37 te Grazen van 9u

Nadere informatie

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar Zomervakantie 2013 Een organisatie van gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk naar

Nadere informatie

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk sportcomplex,

Nadere informatie

Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014

Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014 VAKANTIEOPVANG BIJ KINDEROPVANG PINKELTJE Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014 - Kinderopvang op vakantiedagen doorlopend van 07.00 uur tot 18.30 uur. - Voor- en naopvang op vakantiedagen voor

Nadere informatie

MISH MASH. Zomer juli 9 aug jaar

MISH MASH. Zomer juli 9 aug jaar . MISH MASH Zomer 2019 1 juli 9 aug. 12-15 jaar Inhoudstabel Inhoudstabel... 2 Dagelijkse activiteiten... 3 Overzicht activiteiten... 4 Uitstappen op woensdag... 7 Uitstappen op vrijdag... 10 Inschrijven...

Nadere informatie

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE OPGEPAST! Enkele wijzigingen ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS NIEUW! Het grabbelpasje wordt vervangen door de UiTPAS. Om deel te nemen

Nadere informatie

UiT MET VLIEG VAKANTIEACTIVITEITEN VOOR KINDEREN & JONGEREN PAASVAKANTIE 2017 SPORTKAMPEN TIENERACTIVITEITEN SPEELPLEINWERKING DEUGNIET

UiT MET VLIEG VAKANTIEACTIVITEITEN VOOR KINDEREN & JONGEREN PAASVAKANTIE 2017 SPORTKAMPEN TIENERACTIVITEITEN SPEELPLEINWERKING DEUGNIET UiT MET VLIEG VAKANTIEACTIVITEITEN VOOR KINDEREN & JONGEREN PAASVAKANTIE 2017 SPORTKAMPEN TIENERACTIVITEITEN SPEELPLEINWERKING DEUGNIET Sport Kleutersportkamp met de paashaas do 13/04/2017 & vr 14/04/2017

Nadere informatie

Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019

Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019 Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019 ONDERWATERWERELD Duik mee met je vrienden, vriendinnen en favoriete animatoren in de fantastische onderwaterwereld! Je zult je hier in De Tunne als een vis in het

Nadere informatie

Vakantie in Bierbeek

Vakantie in Bierbeek Vakantie in In deze vakantiebrochure ontdek je wat de kinderen allemaal kunnen beleven gedurende de zomermaanden in. Je krijgt een overzicht van de speelplein- en sportweken én de buitenschoolse kinderopvang.

Nadere informatie

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M Uitneembare Vakantiekalender zomervakantie binnenin (inschrijven vanaf MA 01.06.15) Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD 2015 A V E L G E M V.U. Tom Beunens, Waterhoek 5, 8580 Avelgem in Avelgem 1.GEMEENTELIJK

Nadere informatie

PAASVAKANTIE 2016 IN LANGEMARK-POELKAPELLE CONGÉ VOOR KADEES WWW.LANGEMARK-POELKAPELLE.BE

PAASVAKANTIE 2016 IN LANGEMARK-POELKAPELLE CONGÉ VOOR KADEES WWW.LANGEMARK-POELKAPELLE.BE vrijetijdsaanbod voor kinderen aangeboden door team ontspannen en BKO t Buitenbeentje gemeente Langemark-Poelkapelle Kasteelstraat 1 8920 Langemark-Poelkapelle www.langemark-poelkapelle.be PAASVAKANTIE

Nadere informatie

Sport- & jeugddienst Wingene KROKUSVAKANTIE

Sport- & jeugddienst Wingene KROKUSVAKANTIE Sport- & jeugddienst Wingene KROKUSVAKANTIE 2019 KLEUTERSPORTKAMP Een niet te missen carnavalsportkamp met springkasteel voor de kleinsten. Bumba de clown en zijn vriendjes beleven sportieve avonturen

Nadere informatie

Stappenplan oudermodule i-school

Stappenplan oudermodule i-school Stappenplan oudermodule i-school Ga naar www.i-school.be/login. Geef je persoonlijke gebruikersnaam en paswoord in. Er zijn 3 manieren om opvang te reserveren. Afhankelijk van wat je precies wil doen is

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken De Openbare Bibliotheek Geetbets is open tijdens de vakantieperiode! Kom langs met je bibkaart! Leen gratis boeken! VAKANTIEWERKING GEETBETS 2013 Openingsuren dinsdag: 18-20u woensdag: 14-16u donderdag:

Nadere informatie

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Nieuwstraat 21 9570 Lierde 055/43.10.31 jeugddienst@lierde.be 12 Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde

Nadere informatie

zomerkampen 2018 BOEMERANG- WEEK CREAKAMP DRIEDAAGSE TIENERKAMP DANSKAMP een organisatie van gemeente Nijlen

zomerkampen 2018 BOEMERANG- WEEK CREAKAMP DRIEDAAGSE TIENERKAMP DANSKAMP een organisatie van gemeente Nijlen zomerkampen 2018 DANSKAMP CREAKAMP BOEMERANG- WEEK DRIEDAAGSE TIENERKAMP een organisatie van gemeente Nijlen danskamp 2018 Voor 8-15 -jarigen (geboortejaren 2003 t/m 2010) max. 50 deelnemers maandag 2

Nadere informatie

SWAP TIENERWERKING PAASVAKANTIE ONLINE INSCHRIJVEN vanaf 21 maart om 10u00 kalmthout.be/swap

SWAP TIENERWERKING PAASVAKANTIE ONLINE INSCHRIJVEN vanaf 21 maart om 10u00 kalmthout.be/swap SWAP TIENERWERKING ONLINE INSCHRIJVEN vanaf 21 maart om 10u00 kalmthout.be/swap PAASVAKANTIE 2018 Wat is tienerwerking SWAP? Wat is er leuker dan samen met je vrienden allerlei activiteiten te doen of

Nadere informatie

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop!

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop! Speelfijne zomer Hey hallo! het centrale thema van het speelplein. Als ruimteschip maakt het verschillende tijdreizen, maar ook als cruiseschip ter land ter zee en in de lucht beleeft het zotte avonturen.

Nadere informatie

De Kinderschuur Maantje Pepingen Zomervakantie 2017

De Kinderschuur Maantje Pepingen Zomervakantie 2017 De Kinderschuur Maantje Pepingen Zomervakantie 2017 Week 1: 03/07-07/07/2017 Vikingen op schattenjacht Week 2: 10/07-14/07/2017 Kunstkriebels Week 7: 14/08-18/08/2017 Overal Gaatjes Week 6: 07/08-11/08/2017

Nadere informatie

EEN BROCHURE. voor ouders. Chiro is voor alle kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar Spel, plezier en beweging zijn het belangrijkste!

EEN BROCHURE. voor ouders. Chiro is voor alle kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar Spel, plezier en beweging zijn het belangrijkste! EEN BROCHURE voor ouders Chiro is voor alle kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar Spel, plezier en beweging zijn het belangrijkste! ]foto: Dominique Vankan[ Chiro is de grootste Nederlandstalige organisatie

Nadere informatie

VAKANTIE-AANBOD 15-16

VAKANTIE-AANBOD 15-16 VAKANTIE-AANBOD 15-16 Gemeente Avelgem Bewaar deze brochure het hele schooljaar! Voor de vakanties volgt enkel een beknopte Vakantiekalender. Alle info is ook online te vinden. A V E L G E M V.U. Tom Beunens,

Nadere informatie

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software For evaluation only. Speelplein Guustje

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software  For evaluation only. Speelplein Guustje Speelplein Guustje Speelplein? Wat is dat? Speelplein Guustje is het gemeentelijk speelplein van Geraardsbergen. Speelplein Guustje bestaat uit een kleuterplein, een groot plein met aparte tienerwerking

Nadere informatie

grabbelpas nijlen Tienerwerking De Joeng voor jarigen voor jarigen KERSTVAKANTIE blader naar blz. 3 blader naar blz.

grabbelpas nijlen Tienerwerking De Joeng voor jarigen voor jarigen KERSTVAKANTIE blader naar blz. 3 blader naar blz. grabbelpas nijlen voor 4-13 - jarigen blader naar blz. 3 KERSTVAKANTIE 2018-2019 Tienerwerking De Joeng voor 12-15 - jarigen blader naar blz. 9 grabbelpas voor 4-13 - jarigen kalender activiteiten kerstvakantie

Nadere informatie

Vakantiefolder. kerstvakantie 2016

Vakantiefolder. kerstvakantie 2016 Vakantiefolder kerstvakantie 2016 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang Kwaliteitsvolle opvang nodig? Het antwoord is Buitenschoolse Kinderopvang De Kikker! De Kikker is tijdens schoolvakanties op weekdagen

Nadere informatie

Vakantiegids. 2,5 16 jaar Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout georganiseerd door de jeugd -en sportdienst

Vakantiegids. 2,5 16 jaar Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout georganiseerd door de jeugd -en sportdienst Vakantiegids 2,5 16 jaar 2017 Alle activiteiten voor kinderen en jongeren in Kampenhout georganiseerd door de jeugd -en sportdienst 1. GCV Sportpret in samenwerking met gemeente Kampenhout Locatie: alle

Nadere informatie

KLEUTERKRIEBELS Zomer

KLEUTERKRIEBELS Zomer KLEUTERKRIEBELS Zomer Van maandag 1 juli tem donderdag 4 juli 2019 Een programma boordevol met sport en spel Onder het thema Reis rond de wereld in 5 dagen Meer info: Sport T.: 013 67 01 10 sport@laakdal.be

Nadere informatie

Zomerbrigade. Activiteiten en infobundel 2010. Van speelplein t Grobbeltje. V.U.: Gemeentebestuur Kampenhout, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout

Zomerbrigade. Activiteiten en infobundel 2010. Van speelplein t Grobbeltje. V.U.: Gemeentebestuur Kampenhout, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout Zomerbrigade Van speelplein t Grobbeltje Activiteiten en infobundel 2010 V.U.: Gemeentebestuur Kampenhout, Gemeentehuisstraat 16, 1910 Kampenhout Zomer-wie? Jongens en meisjes die het 1e, 2e en 3e middelbaar

Nadere informatie

Sportkampen I.s.m. Tsjaka kampen vzw, Sportwerk Vlaanderen en ISBvzw

Sportkampen I.s.m. Tsjaka kampen vzw, Sportwerk Vlaanderen en ISBvzw I.s.m. Tsjaka kampen vzw, Sportwerk Vlaanderen en ISBvzw Inhoudsopgave 3 Inleiding 3 Krokusvakantie 3 Paasvakantie 4 Zomer 1 4 Zomer 2 5 Praktische informatie 5 Inschrijvingen 5 Prijzen 6 Uren 6 Locatie

Nadere informatie

1. Een grabbelpas is voor kinderen van 6 tot 12 jaar (1ste tot 6de leerjaar) en kost 3. 2. Je grabbelpas kan je online aankopen via

1. Een grabbelpas is voor kinderen van 6 tot 12 jaar (1ste tot 6de leerjaar) en kost 3. 2. Je grabbelpas kan je online aankopen via 1. Een grabbelpas is voor kinderen van 6 tot 12 jaar (1ste tot 6de leerjaar) en kost 3. 2. Je grabbelpas kan je online aankopen via www.steenokkerzeel.be/tickets. Het pasje wordt bezorgd bij deelname aan

Nadere informatie

INFO BROCHURE. Alle info op speelpleinen.kalmthout.be. Check ook onze facebookpagina voor laatste nieuws en foto s.

INFO BROCHURE. Alle info op speelpleinen.kalmthout.be. Check ook onze facebookpagina voor laatste nieuws en foto s. INFO BROCHURE Alle info op speelpleinen.kalmthout.be. Check ook onze facebookpagina voor laatste nieuws en foto s. SPEELPLEINEN WAARVOOR STAAT SPEELPLEINEN? Speelpleinen Kalmthout probeert alle kinderen

Nadere informatie

Grabbelpas zomer. Programma 2017 voor alle actieve kids met vrije tijd!

Grabbelpas zomer. Programma 2017 voor alle actieve kids met vrije tijd! Grabbelpas zomer Programma 2017 voor alle actieve kids met vrije tijd! Deze folder moet je echt lezen! Je zult de plezantste vakantie van je leven meemaken! Voor kinderen die nu in het 5e en 6e leerjaar

Nadere informatie

Deelnameprijs. Wat? Wie? Hoe inschrijven voor de Tervuurse Dagsporter? Waar? Welke sportactiviteiten? Enkele informatieve gegevens

Deelnameprijs. Wat? Wie? Hoe inschrijven voor de Tervuurse Dagsporter? Waar? Welke sportactiviteiten? Enkele informatieve gegevens KERSTVAKANTIE Wat? Tijdens kerstvakantie maak je elke voormiddag kennis met verschillende sporten. Wie? Kinderen geboren in 2009-2008 - 2007-2006 - 2005-2004 - 2003 Wanneer? Op 22, 23, 29 en 30 december

Nadere informatie

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen,

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen, Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE Belgique België P.B.-P.P. 9570 Lierde BC 33922 Beste ouders en kinderen, Het is weer zover, binnenkort

Nadere informatie

Basiscursus voor monitoren

Basiscursus voor monitoren Basiscursus voor monitoren 2015 V.U. Vakantiewerking Scherpenheuvel-Zichem, August Nihoulstraat 13-15, 3270 Scherpenheuvel Voor wie? Ben je minimum 16 jaar of word je nog 16 in de loop van 2015? Kan je

Nadere informatie

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN 1 WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN WERKINGSDAGEN Week 1 : 1/07 5/07 Week 2: 8/07 12/07 Week 3: 15/07 19/07 Week 4: 22/07 26/07 uitstap op 26/07 Het speelplein is gesloten van 29/07 t.e.m.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Speelplein Begijnenborre

Huishoudelijk reglement Speelplein Begijnenborre Huishoudelijk reglement Speelplein Begijnenborre HOOFDSTUK 1 ORGANISATIE Artikel 1 - Organisatie De Dilbeekse speelpleinwerking wordt georganiseerd door het gemeentebestuur, Gemeenteplein 1, 1700 Dilbeek.

Nadere informatie

Het zomersportkamp. ENKEL INSCHRIJVEN VIA DE SPORTDIENST (telefoon, mail, ter plaatse, we behandelen alle inschrijvingen chronologisch)

Het zomersportkamp. ENKEL INSCHRIJVEN VIA DE SPORTDIENST (telefoon, mail, ter plaatse, we behandelen alle inschrijvingen chronologisch) DE SPORTDIENST EN SPORTRAAD VAN PITTEM ORGANISEREN: Het zomersportkamp Voor het 4de tem 6de leerjaar maandag 6 juli tot en met vrijdag 10 juli Inschrijven kan vanaf dsdag 28 april 2015. 60 50 plaatsen

Nadere informatie

Vakantiefolder Krokusvakantie 2016

Vakantiefolder Krokusvakantie 2016 Vakantiefolder Krokusvakantie 2016 De Kikker Buitenschoolse Kinderopvang WIE? De Kikker is er voor kinderen uit het kleuter- en lager onderwijs. In De Kikker worden deze kinderen opgevangen door professionele

Nadere informatie

Zomer awesome. leeftijd

Zomer awesome. leeftijd leeftijd 12-15 Zomer awesome 2016 TCHILLEN UITSTAPPEN Hallo, zomer! In deze brochure vind je de activiteiten die de jeugddienst tijdens de zomervakantie organiseert voor 12- tot 15-jarigen: Tchillen! Uitstappen

Nadere informatie

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Beste, In dit boekje komt u alles te weten over speelpleinwerking Flapuit. Deze zomervakantie zijn we geopend van maandag 12 juli 2016 t.e.m. vrijdag 5 augustus

Nadere informatie

Grabbelpas zomer. Programma 2016 voor alle actieve kids met vrije tijd!

Grabbelpas zomer. Programma 2016 voor alle actieve kids met vrije tijd! Grabbelpas zomer Programma 2016 voor alle actieve kids met vrije tijd! Deze folder moet je echt lezen! Je zult de plezantste vakantie van je leven meemaken! Voor kinderen die nu in het 5e en 6e leerjaar

Nadere informatie

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016

Het team van Jenaplanschool Het Kriebelhuis 2015-2016 Kriebelnieuws Maand september 2015 Start schooljaar Hallo iedereen, Hopelijk hebben jullie kunnen genieten van een leuke en ontspannende vakantie! Een nieuw schooljaar is gestart en we willen bij deze

Nadere informatie

Tijdens de komende herfstvakantie is er weer Mish Mash, de coole tienerwerking van stad Vilvoorde.

Tijdens de komende herfstvakantie is er weer Mish Mash, de coole tienerwerking van stad Vilvoorde. Tijdens de komende herfstvakantie is er weer Mish Mash, de coole tienerwerking van stad Vilvoorde. Heb je zin in actie en avontuur? Wil je nieuwe mensen leren kennen? Is je vakantie doodsaai omdat je vrienden

Nadere informatie

Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen. Ga jij ook mee?

Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen. Ga jij ook mee? Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen Voor het vierde jaar op rij organiseert Jeugd & Vrede vzw weer kampen voor talloze lieve kindjes Jeugd & Vrede is misschien

Nadere informatie

Activiteiten Jeugddienst krokus- & paasvakantie

Activiteiten Jeugddienst krokus- & paasvakantie Activiteiten Jeugddienst krokus- & paasvakantie 2017 Krokusvakantie 2017 Lasershooting Valkenburg (vanaf 12 jaar) Ontdek de grotten van valkenburg op een spannende manier. Donkere ondergrondse gangen,

Nadere informatie

zomeraanbod WWW.KAPRIJKE.BE

zomeraanbod WWW.KAPRIJKE.BE WWW.KAPRIJKE.BE zomeraanbod 2012 In deze brochure krijg je een overzicht van de vele ontspannende, sportieve en vooral superleuke activiteiten die de gemeentelijke diensten organiseren tijdens de zomervakantie.

Nadere informatie

Krokusvakantie De Kinderclub, minisportkamp, maxisportkamp, wintersportdag, BIBquiz, buitenspeeldag en grabbel- en swappas. Van 2,5 tot 16 jaar

Krokusvakantie De Kinderclub, minisportkamp, maxisportkamp, wintersportdag, BIBquiz, buitenspeeldag en grabbel- en swappas. Van 2,5 tot 16 jaar Krokusvakantie 2010 De Kinderclub, minisportkamp, maxisportkamp, wintersportdag, BIBquiz, buitenspeeldag en grabbel- en swappas Van 2,5 tot 16 jaar 1 2 De Kinderclub, minisportkamp, maxisportkamp, wintersportdag,

Nadere informatie

SW 2014.indd 2 20/05/ :58:11

SW 2014.indd 2 20/05/ :58:11 SW 2014.indd 1 20/05/2014 14:58:11 1 2 SW 2014.indd 2 20/05/2014 14:58:11 Wat staat er in de folder? 1. Wat is SWAP? 2. Swap 2014 3. Wat is het speelplein? 4. Extraatjes 5. 15+: wat dan? 6. Sportkampen

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Gekkoo vzw

Algemene voorwaarden Gekkoo vzw Algemene voorwaarden Gekkoo vzw Door in te schrijven voor een activiteit van Gekkoo vzw verklaar je je akkoord met de algemene voorwaarden. Inhoud 1 Speelpleinbende en Kampbende... 1 1.1. Inschrijven...

Nadere informatie

Speelplein De Pagadder

Speelplein De Pagadder Speelplein De Pagadder INFOBROCHURE ZOMERVAKANTIE 2016 Informatie speelpleinwerking in de zomervakantie 2016 Waar? Henri Storyplein Steenakker 250 9000 GENT Wanneer? Van maandag 4 juli 2016 tot en met

Nadere informatie

Algemene informatie:

Algemene informatie: Algemene informatie: Voor wie? Voor kinderen vanaf het 1 ste kleuter t.e.m. 6 e leerjaar. Wat? Sport en spel voor groot en klein! Waar? Alle sportkampen gaan door in de sporthal van Anzegem. Er is busvervoer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZOMERVAKANTIE 2016. INFANO VZW - Adm. Zetel Keizerstraat 35, 1740 Ternat 02/582.72.62 - maantjewambeek@infano.be - 0498/86.32.

NIEUWSBRIEF ZOMERVAKANTIE 2016. INFANO VZW - Adm. Zetel Keizerstraat 35, 1740 Ternat 02/582.72.62 - maantjewambeek@infano.be - 0498/86.32. NIEUWSBRIEF ZOMERVAKANTIE 2016 INFANO VZW - Adm. Zetel Keizerstraat 35, 1740 Ternat 02/582.72.62 - maantjewambeek@infano.be - 0498/86.32.11 Zomervakantie 2016 INFANO VZW - Adm. Zetel Keizerstraat 35, 1740

Nadere informatie