INFO BROCHURE. Alle info op speelpleinen.kalmthout.be. Check ook onze facebookpagina voor laatste nieuws en foto s.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "INFO BROCHURE. Alle info op speelpleinen.kalmthout.be. Check ook onze facebookpagina voor laatste nieuws en foto s."

Transcriptie

1 INFO BROCHURE Alle info op speelpleinen.kalmthout.be. Check ook onze facebookpagina voor laatste nieuws en foto s.

2

3 SPEELPLEINEN WAARVOOR STAAT SPEELPLEINEN? Speelpleinen Kalmthout probeert alle kinderen en jongeren een toffe zomer te bezorgen. De animatoren zijn een grote groep vrienden die op vrijwillige basis een spelaanbod samen te stellen voor kinderen van 4 tot 15 jaar. Het hele jaar door zetten onze vrijwilligers zich 100% in om er een onvergetelijke zomer van te maken. Ze werken leuke activiteiten uit, knutselen attributen, volgen vormingen om betere animatoren te worden en evalueren zichzelf en de werking regelmatig. Zo zorgen ze ervoor dat het Speelplein van Kalmthout een fijne plek is voor iedereen om te vertoeven. Tel daar het prachtige domein Diesterweg bij en je hebt alles om ieder kind een leuke zomer te bezorgen.

4 KOSTPRIJS HELE DAG per kind HALVE DAG* per kind Eerste kind ingeschreven voor de speelpleinwerking 5,50 3,50 Tweede kind van hetzelfde gezin op dezelfde dag ingeschreven voor de speelpleinwerking 4,50 3,00 Derde kind en meer van hetzelfde gezin ingeschreven op dezelfde dag voor de speelpleinwerking 3,50 2,50 Sociaal tarief (voor kinderen van ouders die vallen onder de regeling verhoogde tegemoetkoming ) 3,50 2,50 Kinderen van OCMW-cliënten gratis gratis *Een halve dag komen, is enkel mogelijk in de voormiddag. De uitstappen op vrijdag zijn soms duurder (10, 15 of 20 euro). Je kan sociaal tarief aanvragen via je gezinsaccount op Ticketgang. Breng hiervoor een kleefbriefje van je ziekenfonds binnen of mail het door naar jeugd@kalmthout.be. Voor meer informatie over verhoogde tegemoetkoming, contacteer je ziekenfonds. De voor- en nabewaking betaal je cash ter plaatse aan 0,50 euro per begonnen kwartier per kind.

5 INSCHRIJVEN MOET IK VOORAF INSCHRIJVEN? Door je vooraf in te schrijven en online te betalen, win je veel tijd. Dat kan via speelpleinen.kalmthout.be/inschrijven tot uur de dag zelf. Ter plaatse inschrijven kan ook maar kom dan zeker op tijd. De activiteiten starten stipt om 9 uur. Daarna laten we geen kinderen meer binnen, zelfs als ze vooraf ingeschreven zijn. Voor de uitstappen op vrijdag is het niet mogelijk om de dag zelf nog in te schrijven. Dat doe je best goed op voorhand, zo ben je zeker dat je kind mee kan. Indien er iets niet goed lukt of je vragen hebt, kom gerust langs bij de jeugddienst in de chalet achter het gemeentehuis. Let op! Vanaf 1 juli zit de jeugddienst op Domein Diesterweg. DE VRIJETIJDSPAS Wanneer je jezelf als gezin registreert, wordt een vrijetijdspas met barcode aangemaakt. Dit pasje kan je op speelpleinen zelf ophalen. Wie al een vrijetijdspas had, kan deze blijven gebruiken. Goed bijhouden is dus de boodschap! Ben je het pasje kwijt, stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar jeugd@kalmthout.be, dan maken we een nieuw (kost: 5). De dagen dat je kinderen naar speelpleinen komen, brengen ze dit pasje mee. Met een scanner aan de inkom checken we of je kinderen ingeschreven zijn.

6 HOE SCHRIJF IK ONLINE IN? 1. Surf naar speelpleinen.kalmthout.be/inschrijven 2. Klik door naar kalmthout.ticketgang.eu 3. Maak hier een gezinsaccount aan of meld je aan indien je al een account hebt. 4. Nu kan je inschrijven voor speelpleindagen en uitstappen. 5. Selecteer de activiteit waarvoor je wil inschrijven en klik op koop. 6. Selecteer in de agenda aan de linkerkant de juiste datum en klik op opslaan. 7. Voeg eventueel inschrijvingen toe en volg de stappen voor betaling. Tip: via ticketgang kan je zelf je fiscale en mutualiteitsattesten downloaden per gezin of per ouder.

7 IK SCHRIJF LIEVER NIET ONLINE IN Indien online inschrijven niet mogelijk is, kan je ook langskomen bij de jeugddienst of op de speelpleinen. Wij helpen dan met het aanmaken van je gezinsaccount en doen vervolgens de nodige inschrijvingen. Vóór de zomer vindt je ons in de chalet achter het gemeentehuis (Kerkeneind 13). Tijdens de zomer kan je ons vinden op domein Diesterweg (Acacialaan).

8 WIE IS WIE JEUGDDIENST De gemeente Kalmthout is de inrichtende organisator van de speelpleinwerking. De medewerkers van de jeugddienst zijn de eindverantwoordelijken van de speelpleinwerking. Zij hebben tijdens de zomer hun kantoor op Domein Diesterweg dus het zou best wel eens kunnen dat je ze nu en dan tegen het lijf loopt. Concreet sturen zij de jobstudenten aan en ondersteunen de vrijwilligers waar nodig. STEFAN BEYERS JEUGDCONSULENT JANNES BRUGHMANS MEDEWERKER JEUGD JOBSTUDENTEN Dit zijn de professionele ondersteuners van de speelpleinwerking en de jeugddienst. Eén van hen is elke dag aanwezig op speelpleinen. Hun werk bestaat vooral uit administratie, de bevordering van de continuïteit, communicatie en ondersteuning van de hoofdleiding.

9 HOOFDLEIDING & KOPPIE De hoofdleiding zijn twee gemotiveerde animatoren die de hele leidingsploeg aansturen tijdens hun week. De koppie is een derde hoofdleiding in opleiding en loopt als het ware stage bij de hoofdanimatoren. Zij zijn die week leiding van de leiding en zorgen voor de algemene organisatie. Je kan hen herkennen aan hun rode sjaaltjes met witte boord. Zij zien erop toe dat alle spelen mooi voorbereid en ingekleed zijn en ondersteunen hun leidingsploeg waar nodig. ANIMATOR De kinderen worden opgedeeld in leeftijdsgroepen. Per leeftijdsgroep zijn er vrijwillige animatoren die leuke activiteiten uitwerken en begeleiden. De groepscoördinator is degene die de eindverantwoordelijkheid heeft over zijn groep. Hij of zij evalueert ook de stagiairs. Elke week is er een nieuw team van animatoren. Ook is er een manusje van alles, die overal inspringt waar nodig, materiaal beheert,... CO-ANIMATOR Een co-animator is een jongere met een beperking die op basis van eigen talenten en met de nodige ondersteuning een aantal deeltaken op het speelplein op zich neemt. Als co-animator ben je een meerwaarde voor de animatorenploeg.

10 LEEFTIJDSGROEPEN Op speelpleinen worden alle kinderen ingedeeld in zes verschillende leeftijdsgroepen. Voor de jongste groepen werken we met gekleurde sjaaltjes. In het kader van hygiëne willen we dat elk kind een persoonlijk sjaaltje heeft. Een sjaaltje kost 3 en je brengt het sjaaltje elke dag mee. Vergeet dat dus zeker niet! Indien je je sjaaltje vergeet of kwijtspeelt, zal je een nieuw moeten aankopen. EENDJES 4-5 jarigen geel sjaaltje KIKKERS 6-7 jarigen groen sjaaltje VARKENS 8-9 jarige roos sjaaltje PANDA S jarige oranje sjaaltje BEREN jarige geen sjaaltje TIJGERS jarigen geen sjaaltje

11 INCLUSIEWERKING Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ook kinderen met een zorgbehoefte willen wij een toffe zomer bieden. Zij worden op ons speelplein de dolfijntjes genoemd. Speelpleinen voor iedereen is ons motto! Alle dolfijntjes spelen namelijk mee in hun eigen leeftijdsgroep. Daarbij worden ze extra begeleid door de inclusieleiding die specifieke ondersteuning bieden waar nodig en rekening houden met de behoeften van ieder kind. De leiding draagt een blauw sjaaltje en de kinderen dragen de sjaaltjes van hun leeftijdsgroep. INSCHRIJVING AANVRAGEN Heeft uw kind extra ondersteuning nodig? Dan kan u een plekje aanvragen in onze inclusiewerking via /kindfiche. Let op! Dit is geen inschrijving. Na uw aanvraag nemen wij contact op voor een verplicht intake gesprek. We bespreken samen de specifieke situatie en bekijken of ondersteuning op maat mogelijk is. Aangezien we met vrijwilligers werken is onze draagkracht beperkt en beoordelen we dus week per week of er voldoende ondersteuning en beschikbare plek is. Enkel dan kan uw kind bij ons terecht. Om een maximale ondersteuning te bieden, kunnen dolfijntjes enkel voor een volledige week (maandag tot donderdag) inschrijven. Voor de uitstap op vrijdag wordt een uitzondering gemaakt. Tijdens de open speelpleindag zal er geen aparte dolfijntjes werking voorzien zijn, aangezien dit sowieso een heel drukke dag wordt.

12 DAG-EN WEEKPLANNING DAGPLANNING 08u00-08u30 Voorbewaking 08u00 Inschrijvingen Om 09u00 laten we niemand meer toe, kom op tijd! 09u00 Start van de voormiddagactiviteiten 10u00 12u00 Tienuurtje (zelf meebrengen) Bij voorkeur een gezonde snack en water. Middagpauze (zelf meebrengen) lunchpakket in broodddoos en drinken in drinkenbus. 13u00 Start van de middagactiviteiten 15u00 Drie-uurtje snack en water voorzien door speelpleinen 15u15 Verderzetten middagactiveiten of groot massaspel 16u00 Einde van de activiteiten 16u15-17u15 Nabewaking Om de kinderen te verzamelen, spelen we een liedje en dansen we het speelpleindansje.

13 WEEKPLANNING Maandag Voormiddag Activiteiten in leeftijdsgroep ingekleed in het weekthema Namiddag Open Speel Aanbod: keuzeactiviteiten elke week verschillend Dinsdag Hele dag Themadag Activiteiten in leeftijdsgroep verkleden in het weekthema mag Woensdag Voormiddag Zwemmen breng je zwemgerief mee Namiddag Groepsactiviteit met alle groepen één groot spel voor iedereen Donderdag Voormiddag Activiteiten in leeftijdsgroep ingekleed in het weekthema Namiddag Open Speel Aanbod: keuzeactiviteiten elke week verschillend Vrijdag Hele dag Uitstap meer info op speelpleinen.kalmthout.be. Vooraf inschrijven verplicht!

14 PRAKTISCH WANNEER? Speelpleinen Kalmthout vindt plaats tijdens de zomervakantie. Van maandag tot vrijdag zeven weken lang. Op de Nationale feestdag (21 juli ) en OLV Hemelvaart (15 augustus) is het geen speelplein. Op de Vlaamse feestdag (11 juli) is het wel speelplein. WAAR? Domein Diesterweg, Acacialaan z/n, 2920 Kalmthout (Heide). OPENINGSUREN JEUGDDIENST (ENKEL TIJDENS DE ZOMER) Van maandag tot vrijdag voormiddag: 9u00-12u00 namiddag: op afspraak

15 WAT ALS JE KIND ZIEK WORDT? Wanneer je kind op de speelpleinen ziek wordt of een accidentje heeft, passen we eerst EHBO toe. Als een dokterbezoek noodzakelijk is, nemen we contact met u op. Indien er geen mogelijkheid is om het kind op te halen of ermee naar de dokter te gaan, gaan we zelf met het kind naar de dokter. Bij een bezoek aan de dokter of het ziekenhuis, moeten er steeds verzekeringspapieren ingevuld worden. Een deel wordt ingevuld door een getuige (leiding) en een ander deel is voor de behandelende arts. Die papieren kan je krijgen op de speelpleinwerking. Het ingevulde document breng je nadien terug binnen op speelpleinen. De gemeente houdt je op de hoogte van de beslissing van de verzekering. WAT ALS JE TOCH NIET KAN? Als je niet kan komen, laat ons dat dan zo snel mogelijk weten door een mail te sturen of te bellen naar de jeugddienst. Dan kunnen wij je activiteit annuleren. Als je ons minstens twee weken op voorhand verwittigt, krijg je je geld teruggestort (min de commissie voor het online systeem). Vul dus zeker je rekeningnummer aan in je account op kalmthout.ticketgang.eu. Als je later dan twee weken op voorhand verwittigt, kan je enkel geld terugkrijgen bij het voorleggen van een doktersattest of bewijs van familiale of persoonlijke redenen.

16 BRENGEN EN HALEN Fietsers, voetgangers en autoverkeer wordt gescheiden voor de veiligheid! Fietsers en voetgangers kunnen op- en afrijden via de Acacialaan. Auto s rijden op en af via de Hollekelderstraat. (stapvoets!) Kort parkeren kan bij het villabos, bereikbaar via de Hollekelderstraat. Parkeerplaatsen zijn beperkt dus we raden aan zo veel mogelijk met de fiets te komen.

17 TIPS! BRENGEN & HALEN Hou het afscheid kort en bondig. Schrijf je op voorhand online in om lange wachtrijen te vermijden. Als je toch ter plaatse inschrijft, breng dan gepast cash geld mee. Maak gebruik van de voor- en nabewaking om drukte te vermijden. (0,50 euro per begonnen kwartier) ETEN & DRINKEN Geef lunchpakket en drinken mee in een brooddoos en drinkbus (we houden niet van onnodige verpakkingen). Om 10 uur eten de kinderen een eigen snack (koek of fruit) en drankje, om 15 uur krijgen ze een snack van speelpleinen. KLEDIJ Doe je kinderen kleren aan die nat en vuil mogen worden (en eventueel kapot mogen gaan). Een kind dat vuil naar huis komt, heeft meestal goed gespeeld. Zet in ALLE kledij de naam van je kind, ook in schoenen, sokken, zwembroeken, zakdoeken, rugzakken, koekendoos, regenjassen en je sjaaltje. Geef steeds gepaste kledij mee: bij regenweer zeker een regenjas en eventueel laarzen en bij warm weer een pet, hoedje, zonnebril,... VERZORGING Smeer je kinderen bij warm weer s ochtends al in met zonnecrème. Indien je kind bepaalde medicatie moet nemen, meld dit dan dagelijks aan de hoofdleiding. Wij mogen enkel medicatie toedienen wanneer je een doktersattest en/of toestemming kan voorleggen. NIET MEEBRENGEN Op speelpleinen spelen we lekker ouderwets. Gsm, i-pad, gameboy,... laten we thuis.

18 ENKELE AFSPRAKEN Om de speelpleinen voor iedereen zo aangenaam mogelijk te maken, willen we graag met alle ouders en alle kinderen enkele afspraken maken: Respect voor elkaar Respect voor alle kinderen Respect voor alle leiding Respect voor het materiaal Respect voor de omgeving, de buren en het prachtige domein Kinderen die de dagelijkse werking van speelpleinen ernstig bemoeilijken of verstoren kunnen na het nemen van maatregelen, in overleg met de animatoren, coördinaten en de jeugdconsulent uitgesloten worden voor bepaalde of onbepaalde duur. TOT OP SPEELPLEINEN DEZE ZOMER!

19

20 CONTACT TIJDENS HET HELE JAAR Jeugddienst Kalmthout Kerkeneind Kalmthout TIJDENS DE ZOMERWERKING Jeugddienst Kalmthout & Speelpleinen Kalmthout Domein Diesterweg (Acacialaan z/n) 2920 Kalmthout Gsm Speelpleinen: (voor NOODGEVALLEN)

LEIDING WORDEN BIJ SPEELPLEINEN KALMTHOUT, HOE DOE JE DAT?

LEIDING WORDEN BIJ SPEELPLEINEN KALMTHOUT, HOE DOE JE DAT? LEIDING WORDEN BIJ SPEELPLEINEN KALMTHOUT, HOE DOE JE DAT? WEL, GOEI NIEUWS: DAT IS EIGENLIJK HEEL SIMPEL. IN DIT DOCUMENTJE VIND JE ALLES WAT JE WETEN MOET. 1. SPEELPLEINEN KALMTHOUT?? Het is waarschijnlijk

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016

PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 PEERDSBOS KIDS & TIENERS ZOMER 2016 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft drie werkingen: kleuters (4-5 jaar), kids ( 6-12 jaar) en

Nadere informatie

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer?

100 % spel en plezier gegarandeerd! Wanneer? Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software For evaluation only. Speelplein Guustje

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software  For evaluation only. Speelplein Guustje Speelplein Guustje Speelplein? Wat is dat? Speelplein Guustje is het gemeentelijk speelplein van Geraardsbergen. Speelplein Guustje bestaat uit een kleuterplein, een groot plein met aparte tienerwerking

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN JOEPIE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN JOEPIE HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN JOEPIE Stadsbestuur Halle Speelplein Joepie Jeugddienst Halle Brouwerijstraat 32 Leide 3 1500 Halle 1500 Halle T: 0473 66 06 31 T: 02 365 98 30 jeugd@halle.be www.jeugdhalle.be

Nadere informatie

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software http://www.foxitsoftware.com For evaluation only. Speelplein Ondersteboven:

Generated by Foxit PDF Creator Foxit Software http://www.foxitsoftware.com For evaluation only. Speelplein Ondersteboven: Speelplein Ondersteboven: Speelplein? Wat is dat? Speelplein Ondersteboven is een werking die valt onder Speelplein Guustje. HET speelplein van Geraardsbergen. Op het speelplein doen de kinderen allerlei

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op Speelplein Speelkriebels! Ravotten, rollebollen

Nadere informatie

PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017

PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017 PEERDSBOS KIDS ZOMER 2017 Peerdsbos? Peerdsbos is een groot speelplein gelegen in het groen in Brasschaat. Speelplein Peerdsbos heeft twee werkingen: kleuters (4-5 jaar) en kids ( 6-12 jaar). In dit document

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING LOVENDEGEM - T VEEPEE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING LOVENDEGEM - T VEEPEE HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING LOVENDEGEM - T VEEPEE ARTIKEL 1 ORGANISEREND BESTUUR De gemeentelijke speelpleinwerking wordt georganiseerd door het gemeentebestuur van Lovendegem. De uitvoering

Nadere informatie

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN 1 WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN WERKINGSDAGEN Week 1 : 1/07 5/07 Week 2: 8/07 12/07 Week 3: 15/07 19/07 Week 4: 22/07 26/07 uitstap op 26/07 Het speelplein is gesloten van 29/07 t.e.m.

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op t Speelplein! Ravotten, rollebollen en buiten

Nadere informatie

JEUGDDIENST. Speelplein. Regels en afspraken. Goedgekeurd in de gemeenteraad op 25/02/2015. Jeugddienst Gemeenveldstraat 3

JEUGDDIENST. Speelplein. Regels en afspraken. Goedgekeurd in de gemeenteraad op 25/02/2015. Jeugddienst Gemeenveldstraat 3 JEUGDDIENST Speelplein Regels en afspraken Goedgekeurd in de gemeenteraad op 25/02/2015 Gemeentebestuur Beersel Speelpleinwerking Jeugddienst Gemeenveldstraat 3 Alsembergsteenweg 1046 1652 Alsemberg 1652

Nadere informatie

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016

Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Zomervakantie 2016 12 juli 2016 5 augustus 2016 Beste, In dit boekje komt u alles te weten over speelpleinwerking Flapuit. Deze zomervakantie zijn we geopend van maandag 12 juli 2016 t.e.m. vrijdag 5 augustus

Nadere informatie

Speelpleinwerking Speelberge

Speelpleinwerking Speelberge Speelpleinwerking Speelberge Wanneer Carnaval (12.02.18 t.e.m. 16.02.18) Pasen (03.04.18 t.e.m. 13.04.18) Zomer (02.07.18 t.e.m. 31.08.18) Herfst (29.10.18 t.e.m. 31.10.18) Kerst (24.12.18 t.e.m. 04.01.19)

Nadere informatie

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN

WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN 1 WAT EEN OUDER VAN EEN SPEELPLEINKIND HOORT TE WETEN WERKINGSDAGEN Week 1 : 3/07 7/07 Week 2: 10/07 14/07 Week 3: 17/07 20/07 gesloten op 21/07 Week 4: 24/07 28/07 uitstap op 28/07 Het speelplein is gesloten

Nadere informatie

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE

Speelplein Jil&Jul. Speelplein Jil&Jul. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde. zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde JEUGDDIENST LIERDE Nieuwstraat 21 9570 Lierde 055/43.10.31 jeugddienst@lierde.be 12 Speelplein Jil&Jul zomer 2014 Gemeentebestuur & OCMW Lierde

Nadere informatie

NAAM VAN DE WERKING: "Speelplein Guustje"

NAAM VAN DE WERKING: Speelplein Guustje Huishoudelijk reglement speelpleinwerking. GR 17.12.2013 De raad in openbare zitting, Gelet op Lokaal Jeugdbeleid Vlaamse beleidsprioriteit 01 (LJBVBP01) De ondersteuning van het jeugdwerk in algemene

Nadere informatie

Infobrochure voor ouders

Infobrochure voor ouders Infobrochure voor ouders Zit je je thuis stierlijk te vervelen? Heb je last van een hevige speelmicrobe? Hou je van actie en avontuur? Kom dan zeker langs op t! Ravotten, rollebollen en buiten spelen staan

Nadere informatie

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen,

OPENDEURAVOND. presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE. Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde. Beste ouders en kinderen, Speelpleinwerking JIL & JUL Lierde presents ZOMER 2012 EEN ORGANISATIE VAN GEMEENTE & OCMW BESTUUR LIERDE Belgique België P.B.-P.P. 9570 Lierde BC 33922 Beste ouders en kinderen, Het is weer zover, binnenkort

Nadere informatie

Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019

Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019 Speelplein De Tunne Zomervakantie 2019 ONDERWATERWERELD Duik mee met je vrienden, vriendinnen en favoriete animatoren in de fantastische onderwaterwereld! Je zult je hier in De Tunne als een vis in het

Nadere informatie

zomerkampen 2018 BOEMERANG- WEEK CREAKAMP DRIEDAAGSE TIENERKAMP DANSKAMP een organisatie van gemeente Nijlen

zomerkampen 2018 BOEMERANG- WEEK CREAKAMP DRIEDAAGSE TIENERKAMP DANSKAMP een organisatie van gemeente Nijlen zomerkampen 2018 DANSKAMP CREAKAMP BOEMERANG- WEEK DRIEDAAGSE TIENERKAMP een organisatie van gemeente Nijlen danskamp 2018 Voor 8-15 -jarigen (geboortejaren 2003 t/m 2010) max. 50 deelnemers maandag 2

Nadere informatie

Beste reizigers. Beste ouders. Dagindeling

Beste reizigers. Beste ouders. Dagindeling Speelplein De TUNNE Paasvakantie 2019 Beste reizigers Tijdens de paasvakantie kan je heel goedkoop en dicht op vakantie gaan. Vanaf maandag 8 april 2019 wordt speelplein De Tunne twee weken lang omgetoverd

Nadere informatie

Speelpleinwerking. Zomervakantie 2016

Speelpleinwerking. Zomervakantie 2016 Speelpleinwerking Zomervakantie 2016 Spel en plezier! Het speelpleinlied SPEELPLEIN IS EEN TOFFE BOEL! Weet je niet goed wat gedaan (wat gedaan) Treuzel niet en trek je speelpleinkleren aan (trek ze aan)

Nadere informatie

MISH MASH. Zomer juli 9 aug jaar

MISH MASH. Zomer juli 9 aug jaar . MISH MASH Zomer 2019 1 juli 9 aug. 12-15 jaar Inhoudstabel Inhoudstabel... 2 Dagelijkse activiteiten... 3 Overzicht activiteiten... 4 Uitstappen op woensdag... 7 Uitstappen op vrijdag... 10 Inschrijven...

Nadere informatie

Onder het motto: goede afspraken maken goede vrienden starten we graag onze zomerwerking.

Onder het motto: goede afspraken maken goede vrienden starten we graag onze zomerwerking. Beste ouder, grootouder, verantwoordelijke Eerst en vooral zijn wij zeer blij u en uw kind te mogen verwelkomen op onze gemeentelijke speelpleinwerking! Met een ploeg van ongeveer 33 animatoren, hoofdanimatoren

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING PAGADDERS RONSE

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING PAGADDERS RONSE HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING PAGADDERS RONSE Art. 1: Het huishoudelijk reglement voor de organisatie van de Speelpleinwerking Pagadders Ronse, wordt goedgekeurd als volgt : HUISHOUDELIJK REGLEMENT

Nadere informatie

Jeugddienst Kortenberg, De Walsplein 30, 3070 Kortenberg, of

Jeugddienst Kortenberg, De Walsplein 30, 3070 Kortenberg, of Hele speelpleindag: 6 Inwoners Kortenberg 8 Niet-inwoners Halve speelpleindag: 3 Inwoners Kortenberg 4 Niet-inwoners Uitstapdag: 8 Inwoners Kortenberg 10 Niet-inwoners Tijdens iedere schoolvakantie, uitgezonderd

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING AALST

HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING AALST HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING AALST Organisatie (De speelpleinwerking) t Speelplein Aalst is een organisatie van de Aalsterse jeugddienst. De jeugddienst zetelt in het Administratief Centrum,

Nadere informatie

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

HUISHOUDELIJK REGLEMENT JEUGDDIENST HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEINWERKING Goedgekeurd bij gemeenteraadsbeslissing op 26/02/2014 Gemeentebestuur Beersel Speelpleinwerking Jeugddienst Gemeenveldstraat 3 Alsembergsteenweg 1046

Nadere informatie

Onthaalbrochure voor ouders

Onthaalbrochure voor ouders Wat de ouder van een speelpleinkind allemaal hoort te weten Onthaalbrochure voor ouders Jeugddienst Temse jeugd@temse.be Frans Boelplein 1 www.jeugd-temse.be 9140 Temse SpeGTfoon: 0496 20 08 94 03 710

Nadere informatie

Jeugdcentrum Vleugel F staat te trappelen om de zomer aan te vangen.

Jeugdcentrum Vleugel F staat te trappelen om de zomer aan te vangen. Jeugdcentrum Vleugel F staat te trappelen om de zomer aan te vangen. We hebben in de aanbieding: skate-, blade- en BMXkampen. speelpleinen in Heverlee, centrum Leuven, Kessel-Lo en Wilsele. JEUGDCENTRUM

Nadere informatie

SWAP TIENERWERKING PAASVAKANTIE ONLINE INSCHRIJVEN vanaf 21 maart om 10u00 kalmthout.be/swap

SWAP TIENERWERKING PAASVAKANTIE ONLINE INSCHRIJVEN vanaf 21 maart om 10u00 kalmthout.be/swap SWAP TIENERWERKING ONLINE INSCHRIJVEN vanaf 21 maart om 10u00 kalmthout.be/swap PAASVAKANTIE 2018 Wat is tienerwerking SWAP? Wat is er leuker dan samen met je vrienden allerlei activiteiten te doen of

Nadere informatie

paas- en zomer vakantie CREATIEF //// SPORT ////////// SFEER ///////// UITSTAPPEN ONTSPANNING// JEUGDVERENIGING infobrochure speelplein2016.

paas- en zomer vakantie CREATIEF //// SPORT ////////// SFEER ///////// UITSTAPPEN ONTSPANNING// JEUGDVERENIGING infobrochure speelplein2016. 1 2 CREATIEF //// SPORT ////////// paas- en zomer vakantie SFEER ///////// 3 5 ONTSPANNING// UITSTAPPEN 4 JEUGDVERENIGING S P E E L P L E I N 3SJE infobrochure speelplein2016.indd 1 7/03/16 12:18 175 PRESS

Nadere informatie

Wanneer? In de krokusvakantie, van 27 februari 2017 tot en met 3 maart 2017.

Wanneer? In de krokusvakantie, van 27 februari 2017 tot en met 3 maart 2017. Vakantiewerking BeZEMSTeel Krokusvakantie 2017 Wat mag je verwachten? Vakantiewerking voor kinderen die in Zemst wonen en/of in Zemst naar school gaan. Boeiende workshops (gegeven door lesgevers) en doldwaze

Nadere informatie

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M

Vakantiekalender zomervakantie. Uitneembare. (inschrijven vanaf MA 01.06.15) binnenin. Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD. in Avelgem A V E L G E M Uitneembare Vakantiekalender zomervakantie binnenin (inschrijven vanaf MA 01.06.15) Gemeente Avelgem VAKANTIE-AANBOD 2015 A V E L G E M V.U. Tom Beunens, Waterhoek 5, 8580 Avelgem in Avelgem 1.GEMEENTELIJK

Nadere informatie

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop!

Speelfijne zomer. Wereld. Met superhelden en een romantisch sprookjesliefde, het Vliegend Varken zet de wereld op zijn kop! Speelfijne zomer Hey hallo! het centrale thema van het speelplein. Als ruimteschip maakt het verschillende tijdreizen, maar ook als cruiseschip ter land ter zee en in de lucht beleeft het zotte avonturen.

Nadere informatie

Speelpleinwerking. Zomervakantie 2015

Speelpleinwerking. Zomervakantie 2015 Speelpleinwerking Zomervakantie 2015 Het speelpleinlied SPEELPLEIN IS EEN TOFFE BOEL! Weet je niet goed wat gedaan (wat gedaan) Treuzel niet en trek je speelpleinkleren aan (trek ze aan) Ben je roos of

Nadere informatie

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF WAT IS SPEELKRIEBELS? SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF Speelkriebels is de gemeentelijke speelpleinwerking van Brecht, actief op het domein van BuSO Kristus Koning. WANNEER IS SPEELKRIEBELS OPEN? Onze

Nadere informatie

Eerst en vooral zijn wij zeer blij u en uw kind te mogen verwelkomen op onze gemeentelijke speelpleinwerking!

Eerst en vooral zijn wij zeer blij u en uw kind te mogen verwelkomen op onze gemeentelijke speelpleinwerking! Beste ouder, grootouder, verantwoordelijke Eerst en vooral zijn wij zeer blij u en uw kind te mogen verwelkomen op onze gemeentelijke speelpleinwerking! Met een ploeg van ongeveer 55 animatoren, hoofdanimatoren

Nadere informatie

Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk TERUGBLIK ZOMER 2014 TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer (vanaf juni) verhuist de jeugddienst

Nadere informatie

http://kampenhout.ticketgang.eu/

http://kampenhout.ticketgang.eu/ Beste ouders, De zomerperiode komt dichterbij. U bent waarschijnlijk volop aan het denken welke zinvolle invulling u kan aanbieden aan uw kinderen. Met deze brochure wil uw gemeente Kampenhout heel graag

Nadere informatie

Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18

Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18 Infoboekje 2016 Speelplein De Tunne Bekestraat 18 Info Volg de stad en de speelpleinwerking ook op en! Stadsbestuur Oudenburg Weststraat 24-8460 Oudenburg T 059-56 84 20 E jeugd@oudenburg.be W www.oudenburg.be

Nadere informatie

SPEELPLEIN ALLES KIDS INFOBROCHURE

SPEELPLEIN ALLES KIDS INFOBROCHURE SPEELPLEIN ALLES KIDS INFOBROCHURE Voorwoord Ravotten met je leeftijdsgenoten, in het bos of op de hei, in de speeltuin of op t speelplein, in t stad, op uitstap, eigenlijk overal. Dat is speelplein! Animatoren

Nadere informatie

Speelplein Kriebels Buitenschoolse kinderopvang Roefels. Gemeente Berlaar Dienst Vrije Tijd

Speelplein Kriebels Buitenschoolse kinderopvang Roefels. Gemeente Berlaar Dienst Vrije Tijd Zomer 2017 aanbod Speelplein Kriebels Buitenschoolse kinderopvang Roefels Gemeente Berlaar Dienst Vrije Tijd 2 BKO Roefels OPVANGLOCATIE Berlaar Centrum Pastorijstraat 60 2590 Berlaar 03 482 08 08 WAT

Nadere informatie

Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod

Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod Algemene voorwaarden Inschrijvingen Vakantieaanbod Jeugdcentrum De Klinker organiseert heel wat leuke activiteiten in de vakanties voor kinderen en jongeren. Indien u inschrijft voor één van deze activiteiten

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement Tienerwerking

Huishoudelijk Reglement Tienerwerking Gemeentebestuur Pittem Markt 1-8740 Pittem 051/46.03.50 Gemeentelijke tienerwerking Huishoudelijk Reglement Tienerwerking V. U.: Gemeentebestuur Pittem, Markt 1, 8740 Pittem 1. Algemeen 1.1. Vestigingsplaats

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement vakantiewerking sport & jeugd

Huishoudelijk reglement vakantiewerking sport & jeugd Huishoudelijk reglement vakantiewerking sport & jeugd Algemeen De vakantiewerking is een project dat ingericht en georganiseerd wordt door het gemeentebestuur van Boechout. Vakantievisie De vakantiewerking

Nadere informatie

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo

HEE KLJ TOPPERS. Wil je een briefje sturen, wel dat kan! Het adres is: KLJ Meisjes, HAMONT (Naam lid) Het Mezennestje Kroonstraat Beverlo HEE KLJ TOPPERS De school is nog niet gedaan, maar ons spetterend KLJ kamp is toch weer bijna in zicht. Dit jaar gaan we op een echt superheldenavontuur en vliegen we naar Beverlo. Voor onze -12 is dit

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Gemeentelijke Speelpleinwerking Markt 1-8740 Pittem 051/46.03.50 Huishoudelijk Reglement Sporthal - Egemstraat 47-8740 Pittem V.U.: Gemeentebestuur Pittem, Markt 1, 8740 Pittem 1. Algemeen 1.1. Vestigingsplaats

Nadere informatie

Onthaalbrochure voor ouders

Onthaalbrochure voor ouders Wat de ouder van een speelpleinkind allemaal hoort te weten Onthaalbrochure voor ouders Jeugddienst Temse jeugd@temse.be Frans Boelplein 1 www.jeugd-temse.be 9140 Temse SpeGTfoon: 0496 20 08 94 03 710

Nadere informatie

speelplein d e t u n n e met de tunne op wereldreis!

speelplein d e t u n n e met de tunne op wereldreis! speelplein d e t u n n e Zomervakanti e 2017 met de tunne op wereldreis! Beste wereldreizigers Gepakt en gezakt! Met hun valies in de hand staan de animatoren voor je klaar want deze zomer trekken ze de

Nadere informatie

Grabbelpas zomer. Programma 2016 voor alle actieve kids met vrije tijd!

Grabbelpas zomer. Programma 2016 voor alle actieve kids met vrije tijd! Grabbelpas zomer Programma 2016 voor alle actieve kids met vrije tijd! Deze folder moet je echt lezen! Je zult de plezantste vakantie van je leven meemaken! Voor kinderen die nu in het 5e en 6e leerjaar

Nadere informatie

Hollywood CINEMA. Speelplein De Tunne Zomervakantie 2018

Hollywood CINEMA. Speelplein De Tunne Zomervakantie 2018 Hollywood T U N N E P O L I S Speelplein De Tunne Zomervakantie 2018 CAMERA KLAAR EN ACTIE! De animatoren hebben speelplein De Tunne omgetoverd tot het decor voor een heuse Hollywoodfilm. Films, paparazzi,

Nadere informatie

Infoboekje zomer Kort Eindeken Lovendegem gsm

Infoboekje zomer Kort Eindeken Lovendegem gsm Infoboekje zomer 2015 Kort Eindeken 22 9920 Lovendegem gsm 0477 34 24 21 www.speelpleinlovendegem.be Beste mama s en papa s Jullie zoon of dochter is vandaag voor de eerste keer naar speelpleinwerking

Nadere informatie

SWAP SWAP TIENERWERKING TIENERWERKING PAASVAKANTIE 2015 CONTACT

SWAP SWAP TIENERWERKING TIENERWERKING PAASVAKANTIE 2015 CONTACT CONTACT Jeugddienst Kalmthout Kerkeneind 13 2920 Kalmthout 03 620 22 65 jeugd@kalmthout.be www.jeukforyou.be SWAP TIENERWERKING ONLINE vanaf 25 maart om 09u00 kalmthout.be/swap PAASVAKANTIE 2015 CONTACT

Nadere informatie

TIENERWERKING VOOR 13 t.e.m. 15-JARIGEN

TIENERWERKING VOOR 13 t.e.m. 15-JARIGEN TIENERWERKING VOOR 13 t.e.m. 15-JARIGEN v.u. Jos Sypré, Bloemendalestraat 112,8730 Beernem 1 Wil je een leuke zomervakantie? Kom naar T-RIT! Alle 13-, 14- en 15-jarigen uit Beernem, Damme en Oostkamp zijn

Nadere informatie

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF

SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF WAT IS SPEELKRIEBELS? www.brecht.be/speelkriebels Bethaniënlei 5 SPEELPLEIN SPEELKRIEBELS - INFOBRIEF Speelkriebels is de gemeentelijke speelpleinwerking van Brecht, actief op het domein van BuSO Kristus

Nadere informatie

Handleiding i-school. Ik zoek info over: Mij registreren in i-school. Inloggen op i-school. Mijn kind inschrijven. Aanvragen Gekkoo Fonds

Handleiding i-school. Ik zoek info over: Mij registreren in i-school. Inloggen op i-school. Mijn kind inschrijven. Aanvragen Gekkoo Fonds Handleiding i-school Met deze handleiding hoopt Gekkoo je snel op weg te helpen om je kinderen in te schrijven voor een activiteit van Gekkoo. Je vindt in deze handleiding zowel hulp terug bij het inschrijfplatform

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement Speelplein Begijnenborre

Huishoudelijk reglement Speelplein Begijnenborre Huishoudelijk reglement Speelplein Begijnenborre HOOFDSTUK 1 ORGANISATIE Artikel 1 - Organisatie De Dilbeekse speelpleinwerking wordt georganiseerd door het gemeentebestuur, Gemeenteplein 1, 1700 Dilbeek.

Nadere informatie

SWAP TIENERWERKING PAASVAKANTIE ONLINE INSCHRIJVEN vanaf 25 maart om 09u00 kalmthout.be/swap

SWAP TIENERWERKING PAASVAKANTIE ONLINE INSCHRIJVEN vanaf 25 maart om 09u00 kalmthout.be/swap SWAP TIENERWERKING ONLINE INSCHRIJVEN vanaf 25 maart om 09u00 kalmthout.be/swap PAASVAKANTIE 2015 Wat is tienerwerking SWAP? Verveel jij je altijd dood tijdens de paasvakantie? Beginnen jouw ouders elke

Nadere informatie

Een organisatie van het Gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas

Een organisatie van het Gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Een vakantie-initiatief voor kinderen van 6 tot 12 jaar Een organisatie van het Gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TERUGBLIK ZOMER 2012 TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk

Nadere informatie

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken

VAKANTIEWERKING GEETBETS. Speelplein Uitstappen Sportweken De Openbare Bibliotheek Geetbets is open tijdens de vakantieperiode! Kom langs met je bibkaart! Leen gratis boeken! VAKANTIEWERKING GEETBETS 2013 Openingsuren dinsdag: 18-20u woensdag: 14-16u donderdag:

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement vakantiewerking jeugd & sport

Huishoudelijk reglement vakantiewerking jeugd & sport Huishoudelijk reglement vakantiewerking jeugd & sport Algemeen De vakantiewerking is een project dat ingericht en georganiseerd wordt door het gemeentebestuur van Boechout. Vakantievisie De vakantiewerking

Nadere informatie

Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk

Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk Een organisatie van het gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas Ondersteund door de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk TERUGBLIK ZOMER 2015 TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Ook deze zomer verhuist de Jeugddienst tijdelijk

Nadere informatie

HERFST 2016 VRIJETIJDSBROCHURE

HERFST 2016 VRIJETIJDSBROCHURE HERFST 2016 VRIJETIJDSBROCHURE Sportkampen Grabbelpopups Kinderopvang 2016 1 OVERZICHT SCHOOLVAKANTIES 2016-2017 HERFSTVAKANTIE maandag 31 november tot vrijdag 4 november 2016 DAGEN SPORTDIENST JEUGDDIENST

Nadere informatie

+ 12 WALIBI IK DOE MEE FILM KAJAK SPEELPLEIN KLEIT BEACH GAMES ZOMER 2017 INTENSIVE JAZZ VOETBAL 3- DAAGSE SKATE EVENT DANSSTAGE PAARDRIJDEN

+ 12 WALIBI IK DOE MEE FILM KAJAK SPEELPLEIN KLEIT BEACH GAMES ZOMER 2017 INTENSIVE JAZZ VOETBAL 3- DAAGSE SKATE EVENT DANSSTAGE PAARDRIJDEN IK DOE MEE + 12 BEACH GAMES FILM KAJAK SPEELPLEIN WALIBI SPEELPLEIN ORANJE KLEIT PAARDRIJDEN ZWEMMEN SNEUKELZOEKTOCHT 3- DAAGSE LASERSHOOT DANSSTAGE SUP + ARROW BATTLE INTENSIVE JAZZ ZOMER 2017 VOETBAL

Nadere informatie

Aralea vzw kinderboerderij Mikerf Mikhof 25 2930 Brasschaat Tel/fax 03/663.77.16 kinderboerderij@aralea.be. Boerderijweken 2015

Aralea vzw kinderboerderij Mikerf Mikhof 25 2930 Brasschaat Tel/fax 03/663.77.16 kinderboerderij@aralea.be. Boerderijweken 2015 Aralea vzw kinderboerderij Mikerf Mikhof 25 2930 Brasschaat Tel/fax 03/663.77.16 kinderboerderij@aralea.be Boerderijweken 2015 Inhoud hoofdstuk Inleiding Dagindeling 1 Wat meebrengen.. 2 Wat breng je niet

Nadere informatie

VAKANTIE-AANBOD 15-16

VAKANTIE-AANBOD 15-16 VAKANTIE-AANBOD 15-16 Gemeente Avelgem Bewaar deze brochure het hele schooljaar! Voor de vakanties volgt enkel een beknopte Vakantiekalender. Alle info is ook online te vinden. A V E L G E M V.U. Tom Beunens,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Wat is Het lieverdje? Het Lieverdje is een occasionele kinderopvang voor kinderen tussen 0 en 3 jaar. De occasionele kinderopvang is niet hetzelfde als de reguliere kinderopvang.

Nadere informatie

Gezocht! Enthousiaste animatoren voor op 't Speelplein!

Gezocht! Enthousiaste animatoren voor op 't Speelplein! Animatoren Gezocht! Enthousiaste animatoren voor op 't Speelplein! Elk jaar zijn wij op zoek naar enthousiaste jongeren om onze animatorenploeg te versterken. Wat bieden wij aan? Een vrijwilligersvergoeding

Nadere informatie

Kalender zomervakantie 2018

Kalender zomervakantie 2018 Kalender zomervakantie 2018 De speelpleinwerking start op maandag 2 juli en eindigt op donderdag 30 augustus. Er is geen werking op woensdag 15 augustus. Speelpleinwerking JOC Emelgem Bosmolens Kachtem

Nadere informatie

SPORTKAMPEN SPORTDIENST. Wat na inschrijving?

SPORTKAMPEN SPORTDIENST. Wat na inschrijving? SPORTKAMPEN SPORTDIENST Wat na inschrijving? INSCHRIJVINGSGELD Wat is er allemaal in de prijs inbegrepen van elk sportkamp? Verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en lichamelijke ongevallen Sportonderricht

Nadere informatie

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT

UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT UiT MET VLIEG ZOMERVAKANTIE 2017 SPEELPLEINWERKING DEUGNIET BIBLIOTHEEK SPORT Zomerkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 3 juli 4 juli 5 juli 6 juli 7 juli 10 juli 11 juli 12 juli 13 juli

Nadere informatie

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT

ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT ZOMERVAKANTIE 2015 ACTIVITEITEN JEUGD & SPORT 1 Dries BOSMANS jeugddienst Dirk SMITS schepen van jeugd Ann SCHRIJVERS schepen van sport Gudrun NIJS sportdienst Wim GORISSEN jeugd- en sportdienst Zet je

Nadere informatie

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Inhoud 1. Waar? 2. Wanneer? 3. Valies 4. Slapen op kamp 5. Eten op kamp 6. Wat gaan we doen? 7. Post 8. Medische toestanden 9. Inschrijven 1. Waar? Kattenberg Kattenberg

Nadere informatie

Onthaalbrochure voor ouders

Onthaalbrochure voor ouders Wat de ouder van een speelpleinkind allemaal hoort te weten Onthaalbrochure voor ouders Jeugddienst Temse jeugd@temse.be Frans Boelplein 1 www.jeugd-temse.be 9140 Temse www.spegt.be 03 710 12 26 SpeGTfoon:

Nadere informatie

Gelet op de organisatie van gemeentelijke speelpleinwerking tijdens de zomermaanden;

Gelet op de organisatie van gemeentelijke speelpleinwerking tijdens de zomermaanden; De gemeenteraad van Vorselaar, Gelet op de organisatie van gemeentelijke speelpleinwerking tijdens de zomermaanden; Gelet op de noodzaak om ouders voldoende te informeren en een aantal praktische zaken

Nadere informatie

Hallo. meisjes es & jongens, mama s en papa s!

Hallo. meisjes es & jongens, mama s en papa s! 2017 Hallo meisjes es & jongens, mama s en papa s! Speelpleinwerking ing Boemerang is er klaar voor! Deze zomer gooien we voor de vijftiende keer onze deuren wagenwijd open om voor veel plezier en amusement

Nadere informatie

Speelplein Kriebels Buitenschoolse kinderopvang Roefels

Speelplein Kriebels Buitenschoolse kinderopvang Roefels Speelplein Kriebels Buitenschoolse kinderopvang Roefels Gemeente Berlaar Dienst Vrije Tijd en BKO BKO Roefels WAT BIEDEN WE AAN? OPVANGLOCATIE Berlaar Centrum Pastorijstraat 60 2590 Berlaar 03 482 08 08

Nadere informatie

SWAP TIENERWERKING PAASVAKANTIE ONLINE INSCHRIJVEN vanaf 22 maart om 9 uur kalmthout.be/swap

SWAP TIENERWERKING PAASVAKANTIE ONLINE INSCHRIJVEN vanaf 22 maart om 9 uur kalmthout.be/swap SWAP TIENERWERKING ONLINE INSCHRIJVEN vanaf 22 maart om 9 uur kalmthout.be/swap PAASVAKANTIE 2019 Wat is tienerwerking SWAP? Wat is er leuker dan samen met je vrienden allerlei activiteiten te doen of

Nadere informatie

Hey. FAQ voor animatoren

Hey. FAQ voor animatoren Hey FAQ voor animatoren Dit documentje geeft je een overzichtje van de enkele vragen die je als (kandidaat)animator kan hebben als je tewerkgesteld wordt bij stad Vilvoorde. We hebben geprobeerd een zo

Nadere informatie

Grabbelpas zomer. Programma 2017 voor alle actieve kids met vrije tijd!

Grabbelpas zomer. Programma 2017 voor alle actieve kids met vrije tijd! Grabbelpas zomer Programma 2017 voor alle actieve kids met vrije tijd! Deze folder moet je echt lezen! Je zult de plezantste vakantie van je leven meemaken! Voor kinderen die nu in het 5e en 6e leerjaar

Nadere informatie

Vakantie in Bierbeek

Vakantie in Bierbeek Vakantie in In deze vakantiebrochure ontdek je wat de kinderen allemaal kunnen beleven gedurende de zomermaanden in. Je krijgt een overzicht van de speelplein- en sportweken én de buitenschoolse kinderopvang.

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement voor deelname aan het gemeentelijk jeugdwerk Wijzigen en opnieuw vaststellen

Huishoudelijk reglement voor deelname aan het gemeentelijk jeugdwerk Wijzigen en opnieuw vaststellen Huishoudelijk reglement voor deelname aan het gemeentelijk jeugdwerk Wijzigen en opnieuw vaststellen 1. Organiserend bestuur Het organiserend bestuur is het gemeentebestuur van Stekene, Stadionstraat 2

Nadere informatie

Speelplein: alle info

Speelplein: alle info Speelplein: alle info Een organisatie van gemeente Sint-Gillis-Waas met ondersteuning van de Vlaamse Dienst Speelpleinwerk Terugblik zomer 2016 Tijdelijke verhuis Jeugddienst De Jeugddienst verhuist deze

Nadere informatie

Grote vakantie 2019 Troetels

Grote vakantie 2019 Troetels Grote vakantie 2019 Troetels Woordje vooraf Beste ouders, Mogen we jullie vragen de kinderen speelkledij en stevige schoenen (bij voorkeur met plakkers) aan te doen en kledij aan te passen aan het weer.

Nadere informatie

Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014

Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014 VAKANTIEOPVANG BIJ KINDEROPVANG PINKELTJE Vrijetijdsaanbod krokus- en paasvakantie 2014 - Kinderopvang op vakantiedagen doorlopend van 07.00 uur tot 18.30 uur. - Voor- en naopvang op vakantiedagen voor

Nadere informatie

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar

KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar KNUFFELPAS Voor kinderen van 3 tot en met 5 jaar Zomervakantie 2013 Een organisatie van gemeentebestuur Sint-Gillis-Waas TIJDELIJKE VERHUIS JEUGDDIENST Deze zomer verhuist de jeugddienst tijdelijk naar

Nadere informatie

Vakantiewerking BeZEMSTeel. Herfstvakantie Kerstvakantie

Vakantiewerking BeZEMSTeel. Herfstvakantie Kerstvakantie Vakantiewerking BeZEMSTeel Herfstvakantie Kerstvakantie + Voor de inschrijvingen voor BeZEMSTeel is de werkwijze veranderd. Voor de herfst en kerstvakantie kan je inschrijven vanaf september. Voor de krokus

Nadere informatie

Handleiding online inschrijven zomerwerking voor ouders

Handleiding online inschrijven zomerwerking voor ouders Handleiding online inschrijven zomerwerking voor ouders Om je zoon/dochter in te schrijven voor de sportkriebelweken of wiebelkriebelweken klik je op onderstaande link: http://boechout.ticketgang.eu/ 1.

Nadere informatie

Speelplaats. 1) Ik hoor de bel - Ik ga vlug naar de klas of naar mijn rij. - Ik sta stil en ik zwijg. - In de gang ben ik rustig.

Speelplaats. 1) Ik hoor de bel - Ik ga vlug naar de klas of naar mijn rij. - Ik sta stil en ik zwijg. - In de gang ben ik rustig. Speelplaats 1) Ik hoor de bel - Ik ga vlug naar de klas of naar mijn rij. - Ik sta stil en ik zwijg. - In de gang ben ik rustig. 2) Speeltijd - Ik blijf op de speelplaats. - Ik mag niet eten en drinken

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

Lucien Londotstraat 3b 3600 Genk 089/

Lucien Londotstraat 3b 3600 Genk 089/ Lucien Londotstraat 3b 3600 Genk 089/35 85 65 www.deregenboog.be vrijetijd@deregenboog.be 0 Net zoals vorig jaar staat de regenboog vzw ook deze zomer klaar om samen met de stad Hasselt te zorgen voor

Nadere informatie

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017

WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/ /07/2017 WIJ GAAN OP KAMP!!!! RIEMST 2/072017 10/07/2017 Liefste Roodkapjes, Hebben jullie zin om mee te gaan op kamp? Dit jaar brengen we Hollywood naar België! Wij kijken er alvast naar uit! Lees zeker verder

Nadere informatie

COMBINATIEDAGEN 2018 Lager onderwijs

COMBINATIEDAGEN 2018 Lager onderwijs COMBINATIEDAGEN 2018 Lager onderwijs Een programma boordevol met sport en spel Van maandag 9 juli tot en met donderdag 12 juli 2018 En/of uitstap op vrijdag 13 juli 2018!!! GESLOTEN OP WOENSDAG 11 JULI

Nadere informatie

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT INCLUSIEF SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk

Nadere informatie

EDITIE ZOMER 2019

EDITIE ZOMER 2019 EDITIE ZOMER 2019 KIDS @KOEKELARE Activiteiten georganiseerd door de gemeentelijke jeugddienst tijdens de zomervakantie (speelpleinwerking en tienerwerking) SPEELPLEINWERKING OPZET Ben je op zoek naar

Nadere informatie

Vakantie-aanbod Zomer 2016

Vakantie-aanbod Zomer 2016 Vakantie-aanbod Zomer 2016 Voor kinderen VANAF 4 jaar! (uitgezonderd kleutersportkamp) TEENS @ Kluisbergen (voor tieners van 10 15 jaar) Beste mama s en papa s, zonen en dochters! Zijn jullie op zoek naar

Nadere informatie

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT

SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT SPEELPLEIN LONDERZEEL HUISHOUDELIJK REGLEMENT Artikel 1 Vestigingsplaats Het gemeentebestuur van Londerzeel organiseert de speelpleinwerking op volgende locatie: Terrein achter het gemeentelijk sportcomplex,

Nadere informatie

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/ Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat 2 2800 Mechelen 015/41 45 26 info@dewondertuin.be www.dewondertuin.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit

Nadere informatie