ZVC MIKRA Hierna korte evaluaties van de wedstrijden van onze competitie zaalvoetbalploegen. We hebben zo een algemeen seizoensoverzicht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ZVC MIKRA 2015-2016. Hierna korte evaluaties van de wedstrijden van onze competitie zaalvoetbalploegen. We hebben zo een algemeen seizoensoverzicht"

Transcriptie

1 ZVC MIKRA Hierna korte evaluaties van de wedstrijden van onze competitie zaalvoetbalploegen. We hebben zo een algemeen seizoensoverzicht Beoordelingen : Goed tot zeer goed Normaal Minder goed tot slecht : ZVC Caf United B ZVC Mikra : 3 4 (LVZM Reeks 2) Hopelijk is deze eerste wedstrijd representatief voor het nieuwe seizoen! Mikra ging goed georganiseerd van start in een gelijkoplopende wedstrijd. Beide ploegen dwongen een aantal mooie kansen af, en wat vorig seizoen het grote probleem was kansen omzetten in doelpunten lukte nu wel. We gingen dan ook de rust in met een niet onverdiende 0 2 voorsprong. Een vrij snel tegendoelpunt in de tweede helft zorgde voor een kleine terugval die leidde tot een 2 2 stand. Belangrijk moment was toen Luc voor gerechtigheid zorgde door een totaal onterechte strafschop te stoppen! Dit bracht het vertrouwen terug en Mikra liep vrij snel uit tot 2 4. In de toegevoegde tijd werd nog een tegendoelpunt geïncasseerd maar de overwinning werd niet meer uit handen gegeven. (JPC) Fair play : / Scheidsrechter (De Clercq R.) : / Doelman : : HV United ZVC Mikra : 4 5 (LVZM Reeks 2) Mikra startte opnieuw sterk en met vertrouwen aan de wedstrijd. Er werden meer dan voldoende kansen afgedwongen om de rust in te gaan met 2 à 3 doelpunten voorsprong, maar afwerken lukte spijtig genoeg niet zoals in de vorige wedstrijd (laat ons eerlijk zijn ook wegens een uitstekende doelman bij de tegenstrever). Ruststand 0 1. De tweede helft werd spijtig genoeg vrij twijfelend en traag ingezet en de gelijkmaker was dan ook voorspelbaar en verdiend. Dit was blijkbaar de kick die nodig was. Mikra begon terug te voetballen en kansen af te dwingen en scoren lukte nu wel. We liepen uit tot 1 4 en daarna tot 2 5, maar dan sloeg een soort nonchalance toe waardoor de tegenstrever nog tot 4 5 kon terugkomen, en het bleef zo nog bibberen tot de laatste seconde om de (zeker verdiende) overwinning binnen te halen. (JPC) Fair play : / Scheidsrechter (De Clercq R.) : / Doelman :

2 : ZVC Mikra Bianconeri : 2 3 (LVZM Reeks 2) Afgaande op de resultaten van Bianconeri tijdens het vorige en het huidige seizoen beloofde dit een moeilijke wedstrijd te worden Maar Mikra had zich voorgenomen om er gewoon voor te gaan en er het beste van te maken. Elke objectieve en sportieve aanwezige (dus niet sommige Bianconeri spelers die een winning-goal vieren met een opgestoken middenvinger naar de tegenstrever ) zal bevestigen dat de nederlaag totaal onverdiend is via een meer dan betwistbare strafschop een tweetal minuten voor affluiten. Laten we onthouden dat Mikra zondermeer een zeer goede wedstrijd speelde! (JPC) Fair play : / Scheidsrechter (Daoudi H.) : / Doelman : : ZVK Racing Utax B ZVC Mikra : 2 4 (LVZM Reeks 2) In een wedstrijd die bij momenten meer weg had van buiten voetbal (met de bijhorende overtredingen) dan van zaalvoetbal konden de Mikra mannen gelukkig het hoofd koel houden en zijn ze tot de laatste minuut georganiseerd blijven voetballen. Nochtans kwamen we vrij vroeg op een 1 0 achterstand, maar met goed voetbal en uitgespeelde doelkansen werd deze omgezet in een 2 3 ruststand. Nog één doelpuntje na de rust bleek voldoende voor een meer dan verdiende overwinning! (JPC) Fair play : / Scheidsrechter (Mus) : / Doelmannen : : ZVC Caf United A (R1) ZVC Mikra : 4 1 (LVZM Beker) Op een zaterdagavond (niet meteen onze voorkeursdag ) moet je voor de beker op verplaatsing bij een ploeg uit de hoogste reeks, en dit door diverse omstandigheden met slechts 5 spelers Niet meteen een gunstig vooruitzicht. De Mikra spelers zitten weliswaar meer dan ooit met de goede spirit en ze maakten er dan ook een zeer goede wedstrijd van. Met goed georganiseerd spel, en zonder onnodige risico s te nemen werd de rust gehaald met een verdiende 0 0 stand. Tijdens de tweede helft werd het goede spel verder gezet, maar door het gebrek aan wissels kwamen de onvermijdelijke kleine foutjes die door de tegenstrever doeltreffend werden afgestraft. Verdiende overwinning voor Caf United, maar proficiat aan de Mikra spelers voor een voorbeeldige inzet! (JPC) Fair play : / Scheidsrechter (Steenbrugghe) : / Doelman : : ZVC Mikra VW au Contraire B : 8 1 (LVZM Reeks 2) Ietwat twijfelende start van de wedstrijd waarin de tegenstrever teveel ruimte kreeg. Dit leidde tot een onvermijdelijke vrij vroege 0 1 achterstand. Dit bleek weliswaar het sein dat de Mikra spelers nodig hadden om de positieve tendens van het lopende seizoen weer op te pikken. We gingen dan ook de rust in met een onbetwistbare 3 1 voorsprong. In de tweede helft werden nog amper kansen weggegeven, en gingen we gewoon door op ons elan met een terechte en oververdiende 8 1 overwinning als resultaat. (JPC) Fair play : / Scheidsrechter (Bal) : / Doelman :

3 : ZVC Mikra De Rimpel : 6 0 (LVZM Reeks 2) Een van de problemen tijdens het vorige seizoen was dat in wedstrijden tegen lager gerangschikte ploegen wat nonchalance en onderschatting aan de basis lag van puntenverlies. Dit seizoen niet! Tegen De Rimpel werd onmiddellijk geconcentreerd en met volle inzet gespeeld. Een 3 0 stand bij de rust was rekening houdend met het aantal kansen zeker niet overdreven. Na de rust werd op hetzelfde elan verder gegaan met een onbetwistbare 6 0 overwinning als resultaat. Een dikke proficiat voor de ganse ploeg, maar toch een extra proficiat voor Ilya als het resultaat 6 0 is en je hebt 5 maal gescoord en 1 assist gegeven dan is dit zeker verdiend. Ook duim omhoog voor de tegenstrevers die zich niet gingen ingraven maar de volledige wedstrijd bleven voetballen! (JPC) Fair play : / Scheidsrechter (Janssens R.) : / Doelman : : ZVC Mikra Stokkel Boys B (R3A) : 8 2 (LVZM Beker) Jullie maken mij het leven gemakkelijk In feite kan gewoon het verslag van de vorige wedstrijd gekopieerd worden. Enkel een paar cijfers verschillen : bij de rust was het 4 0 en de totaal terechte eindstand was 8 2. (JPC) Fair play : / Scheidsrechter (Perdieus) : / Doelman : : ZVC Mikra Jong Duisburg : 5 4 (LVZM Reeks 2) Geen gemakkelijke wedstrijd tegen een tegenstrever die zeker niet onderschat mag worden. Jong Duisburg verraste met rustig de bal in de ploeg te houden waardoor Mikra aanvankelijk weinig balbezit had en dus amper dreigend kon zijn. Pas na een 0 1 achterstand kwam Mikra in zijn normaal spel, met als resultaat een terechte 2 1 voorsprong bij de rust. Na de rust kwam Mikra verrassend snel tot een 4 1 voorsprong. Dit moet dan rust en kalmte brengen zou je denken niets was minder waar : plotseling leek niets meer te lukken en Jong Duisburg kwam ook verrassend snel terug tot 4 3. De 5 3 op een achttal minuten van het einde leek beslissend te zijn, maar Duisburg gaf zich niet gewonnen en het bleef echt knokken tot de laatste seconde om de overwinning (5 4) veilig te stellen! (JPC) Fair play : / Scheidsrechter (Steenbrugghe) : / Doelman : : ZVC Mikra Den Dikke & Den Dunne : 3 1 (LVZM Reeks 2) We wisten op voorhand dat dit een voetballend sterke tegenstrever is dus werd de wedstrijd goed georganiseerd aangevat. Dit leidde tot heel wat doelkansen maar de paal, de lat en een zeer goede doelman bij de tegenstrever resulteerde in een niet echt geruststellende 1 0 tussenstand. Na de rust werd op hetzelfde elan verder gegaan en kon de voorsprong worden opgedreven tot 3 0. Via een ietwat ongelukkige own goal kwam de tegenstrever nog terug tot 3 1 wat hen duidelijk hoop gaf op nog beter, maar Mikra bleef rustig voetballen en stelde de verdiende overwinning veilig. (JPC) Fair play : / Scheidsrechter (Vanderheyden) : / Doelman :

4 : Spartak Relst - ZVC Mikra : 1 2 (LVZM Reeks 2) Spartak Relst is een sterke ploeg die uitgaat van rustig en risicoloos balbezit-voetbal. Tegen een dergelijke ploeg is het de boodschap om ze bij de weinige kansen die ze creëren het scoren te beletten, en zelf heel doeltreffend te zijn bij het eigen ook al beperkt aantal doelkansen. Dit is perfect gelukt : na een scoreloze eerste helft benutte Mikra na de rust via twee fantastische assists van Ilya meteen de eerste twee doelkansen die ze kregen. Met een zeer mooi maar toch ietwat gelukkig doelpunt kwam de tegenstrever nog terug tot 1 2, maar Mikra hield verder de wedstrijd goed onder controle en stelde een moeilijke overwinning veilig. Goed bezig mannen! (JPC) Fair play : / Scheidsrechter (Amri) : / Doelman : : Aaminse Utd ZVC Mikra : 7 2 (LVZM Reeks 2) Het sprookje kon niet blijven duren we wisten dat we sowieso geconfronteerd zouden worden met een sterkere tegenstrever en dat de fantastische reeks kon onderbroken worden. Aaminse Utd of beter gezegd een voor deze competitie te sterke nr. 10 was voor Mikra een maatje te groot. Mikra speelde een verdienstelijke wedstrijd maar kwam te vaak een stapje tekort. Met een 4 1 ruststand werd het in de tweede helft vooral schade beperken. Zondermeer verdiende overwinning voor de tegenstrever weliswaar met ietwat overdreven cijfers. Gewoon snel vergeten en op naar de volgende wedstrijd! (JPC) Fair play : / Scheidsrechter (Verhoeven) : / Doelman : : Forza Wimme & Co (R3A) ZVC Mikra : 2 13 (LVZM Beker) Indrukwekkende cijfers, maar niettemin was dit een wedstrijd die snel willen vergeten. Als de tegenstrever met slechts 4 spelers aanwezig is dan is het op zich niet echt aangenaam voetballen en is er geen gevoel van tevredenheid bij een echt verdiende overwinning! (JPC) Fair play : / Scheidsrechter (Vrachten) : / Doelman : : Den Uyl ZVC Mikra : 5 10 (LVZM Reeks 2) Een wedstrijd op zaterdagavond tegen de laatste uit de rangschikking vorig seizoen werd dit te vaak een wedstrijd die verloren ging ingevolge overschatting en nonchalance. Dit seizoen niet : de wedstrijd werd aangevat met de ingesteldheid om zo snel mogelijk het verschil te maken. En dat lukte ook : na een kwartier stond een 0 3 voorsprong op het scorebord. En toen vond de ref dat hij in the picture moest komen : onze doelman kreeg de gele kaart strikt volgens het boekje misschien verdedigbaar; in de geest van de wedstrijd totaal belachelijk! Den Uyl is een ploeg die los van de stand sportief en met inzet blijft voetballen en Mikra hield zich dan ook ten volle aan fair play. Orin kwam de doelman vervangen en verraste ons aangenaam met een aantal schitterende reddingen, wat zeker een aandeel had in een onbetwistbare overwinning (JPC) Fair play : / Scheidsrechter (Vrachten) : / Doelman :

5 : ZVC Mikra ZVC Caf United B :.. (LVZM Reeks 2) Bij Mikra was de motivatie er om in het nieuwe jaar van start te gaan met een goede prestatie en een positief resultaat. De voltallige ploeg was dan ook aanwezig om de feestvermoeidheid er af te spelen. Spijtig genoeg kwam de tegenstrever dit plan verstoren : met enkel een afgevaardigde en één speler kan er niet gespeeld worden! Wij nemen aan dat dit een forfait wordt maar wachten bevestiging van de competitie af. De spelers gooiden de spieren los met een onderling wedstrijdje, maar laat het duidelijk zijn dat ze liever de echte wedstrijd hadden gespeeld! (JPC) Fair play : (voor de afwezigen!)/ Scheidsrechter (Daoudi H.) : n.v.t. / Doelman : n.v.t. Beslissing LVZM (vergadering ) : Mikra wint de wedstrijd met 5 0 FF : ZVC Mikra Dream Evil II (R3A) : 5 1 (LVZM Beker) Moeilijke eerste helft tijdens dewelke Mikra niet echt in het eigen ritme geraakte. Dit was ook de verdienste van de tegenstrever die met rustig rondtikken de bal in eigen rangen hield en een paar doelkansen afdwong. Zuiver op het aantal kansen verdiende Mikra wellicht een voorsprong, maar scoren lukte niet waardoor we de rust ingingen met een 0 1 achterstand! In de tweede helft schakelde Mikra onmiddellijk in een hogere versnelling en al snel stond de gelijke stand op het bord. Vanaf dan hadden we de wedstrijd goed onder controle en vermits scoren nu wel lukte werd het nog een verdiende 5 1 overwinning. (JPC) Fair play : / Scheidsrechter (Aerts) : / Doelman : : ZVC Mikra ZVK Racing Utax B : 5 2 (LVZM Reeks 2) Mikra kwam vrij snel met 2 0 voor. Wie dan denkt dat de wedstrijd gespeeld is heeft het mis, in het bijzonder tegen een tegenstrever die niet bereid is om zich zomaar te laten verslaan. Utax kwam beter in de wedstrijd en zaaide met de aansluitingstreffer wat onrust bij Mikra. Gelukkig kon nog voor de rust een derde doelpunt worden gescoord waardoor de tweede helft rustig kon worden aangevat. Utax bleef in zijn kansen geloven maar Mikra kon op de juiste momenten nog tweemaal te scoren waardoor een verdiende 5 2 overwinning niet meer echt in het gedrang kwam. (JPC) Fair play : / Scheidsrechter (Cuyt L.) : / Doelmannen :

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10 Wedstrijd : Vosselaar - KFCT U10 Datum : Zaterdag 22-10-16 Vandaag een matchke tegen het 'zwarte beest' van onze jongens: Vosselaar. De laatste thuismatch tegen onze buren werd nog nipt verloren, dus onze

Nadere informatie

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015

Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Verslag Hector 1 - Sportclub Enschede 1 Eindstand 2-4 Zondag 13 september 2015 Na de overwinning tegen Rood Zwart stond de uitwedstrijd tegen Hector op het programma. Deze hadden hun eerste wedstrijd gelijk

Nadere informatie

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U11

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U11 Wedstrijd : Hoogstraten - KFCT U11 Datum : Zaterdag 03-12-16 Op 5 december 2015 verloren we thuis met 0-8 (!) van Hoogstraten. Onze jongens waren er zich van bewust dat dit niet nog eens mocht gebeuren.

Nadere informatie

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3

G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 G.v.v. Haaften rust 0-1 eind 1-3 De eerste wedstrijd van seizoen 2010-2011 was een vriendschappelijke tegen G.v.v. uit Geldermalsen. Deze ploeg is net gepromoveerd naar de 4 e klas op de zondag. Zonder

Nadere informatie

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk

Jeugd Valkenier Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Digitaal mededelingenblad van en voor de jeugdafdeling van VV de Valk Programma Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang Datum Wedstrijd Aanwezig Aanvang 22-11 De Valk A1 - Bladella A2 13.45 14.45 22-11 Eindhoven

Nadere informatie

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring!

De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 kampioen na superspannende wedstrijd tegen VV Sittard JO9-1 Doordeweekse wedstrijd tegen Roda JC was ook een geweldige ervaring! De Ster JO9-1 speelde deze week maar liefst drie wedstrijden

Nadere informatie

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag

Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag Eilermark 1 SCE 1 uitslag 2-3 Zondag 4-9-2016 Zwaarbevochten maar verdiende overwinning in Glanerbrug Het seizoen ging weer beginnen. En niet tegen de minste tegenstander. Het was geen publiek geheim dat

Nadere informatie

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2

De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 De derde periode en het kampioenschap van TEC zaterdag 2 Als koploper begonnen we aan de 3e periode. De voorsprong op nummer 2 Oranje Wit was 2 punten. Nummer 3 LRC stond op 9 punten achterstand. Met nog

Nadere informatie

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse!

EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC wint thriller tegen PSV en blijft in de Hoofdklasse! EDC heeft dit seizoen met slechts 2 overwinningen nog net de nacompetitie bereikt. Daarin werd het thuis opgenomen tegen PSV Dammen uit Eindhoven.

Nadere informatie

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap

Stormvogels 28. Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G. Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels. vertrekken toch bleven, keeper Jaap Stormvogels 28 Seizoen 2011 / 2012 - Klasse 5G Een seizoen vol hooggespannen verwachtingen en jonge vogels De klassenindeling van de vijfde klasse G werd in zeker drie dorpen met gejuich ontvangen. Siebengewald,

Nadere informatie

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U11

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U11 Wedstrijdverslagen Wedstrijd : KFCT Zele Datum : Zaterdag 21-01-17 Onze eerste overwinning na Nieuwjaar en sinds 10 december 2016 was oververdiend, en deed ons deugd. Bijna de hele wedstrijd zagen we éénrichtingsvoetbal.

Nadere informatie

Voetbal(len) in de wiskundeles

Voetbal(len) in de wiskundeles Voetbal(len) in de wiskundeles Item 1 --- Shot op doel Opdracht : a) figuur links boven (keeper op midden van de doellijn) Welke speler (B of D) maakt de grootste kans om te scoren? b) figuur rechtsboven

Nadere informatie

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal

Voetbal 1 CATEGORIEEN 2 DEELNAME 3 MATERIAAL 4 WEDSTRIJDREGLEMENT. Piramidaal provinciaal Voetbal Piramidaal provinciaal 1 CATEGORIEEN Miniemen jongens (A + B). Cadetten jongens (A + B). Scholieren jongens (A + B). Meisjes cat. 1: miniemen (A + B) + cadetten A. Meisjes cat. 2: cadetten B +

Nadere informatie

KVV VLAAMSE ARDENNEN

KVV VLAAMSE ARDENNEN Jeugdwerking KVV Vlaamse Ardennen verwelkomt u op het 17e KVVVA Indoortornooi U6 tem U11 Zaterdag 23 december 2017 Sporthal t Rosco Leuzesesteenweg 241 9600 Ronse Tornooiverantwoordelijken: Amaury Ghistelinck

Nadere informatie

Proteus minitoernooi 2012 (2)

Proteus minitoernooi 2012 (2) Proteus minitoernooi 2012 (2) Sterrencompetitie Doelgroepenbad 14-12-2012 Nadat vorige week vrijdag de 1 e wedstrijden waren gespeeld stond vandaag de laatste poule wedstrijd op het programma. Tevens stond

Nadere informatie

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN

BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN BEKER VAN ANTWERPEN - HEREN SEIZOEN 2013-2014 REGLEMENT Artikel 1 Het Provinciaal Comité richt ieder seizoen een Provinciale competitie in: Beker van Antwerpen genoemd. Deze competitie heeft tot doel de

Nadere informatie

Verslagen partijen 2 e ronde

Verslagen partijen 2 e ronde Verslagen partijen 2 e ronde Geschreven door Dewi van den Bos Het Roode Hert en de rest van het bestuur van het toernooi kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. 13 april 2012, 6 e en laatste speelavond

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er maximum 10 spelers (5 basisspelers en 5 wisselspelers) op het wedstrijdblad geschreven worden.

1. Categorieën. 2. Deelname. Per wedstrijd mogen er maximum 10 spelers (5 basisspelers en 5 wisselspelers) op het wedstrijdblad geschreven worden. Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL Zaalvoetbal 1. Categorieën Miniemen (2006 + 2005) jongens - meisjes Cadetten (2004 + 2003) jongens - meisjes Scholieren (2002 + 2001 + 2000) jongens - meisjes 2. Deelname

Nadere informatie

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1

Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag Zondag JA1 Cartouche JA1 Rotterdam JB3 JB1 Uitslagen CTH teams LOHC Tegenstander Uitslag Klasse Zaterdag JA1 - Cartouche JA1 2-8 Top JB1 - Rotterdam JB3 4-3 1 e klasse JC1 - Leonidas JC1 4-1 Top JC2 - HDS JC1 1-6 1 e klasse JD1 - HGC JD1 0-6 Top

Nadere informatie

Beste tafeltennisvrienden,

Beste tafeltennisvrienden, Beste tafeltennisvrienden, Korte nieuwsflits deze week, maar niet onbelangrijk! Zondag 22 februari spelen onze heren hun tweede wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Het wordt een uitwedstrijd in Oegstgeest,

Nadere informatie

SEIZOENBOEK

SEIZOENBOEK SEIZOENBOEK 2010-2011 Zaterdag 11 september 2010 Rigtersbleek G1 - Oranje Nassau G1 De eerste thuiswedstrijd tegen Oranje Nassau. De wedstrijd verliep zeer teleurstellend. Vanaf de eerste minuut kon je

Nadere informatie

Wij zijn als team op de hoogte dat de organisatie het recht heeft ons te diskwalificeren bij het niet naleven

Wij zijn als team op de hoogte dat de organisatie het recht heeft ons te diskwalificeren bij het niet naleven TORNOOI REGLEMENT A. GEDRAGSCHARTER Als deelnemende ploeg aan het GARRINCHA tornooi gaan wij ermee akkoord de volgende regels in acht te nemen om van het tornooi een succes te maken. Wij zijn als team

Nadere informatie

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING

Weekbrief No 37 Seizoen Secretariaat: SENIORENAFDELING 1 Weekbrief No 37 Seizoen 2009 2010 24-05-2010 Secretariaat: Estria.jeugdsecretariaat@planet.nl SENIORENAFDELING Uitslagen Zaterdag 22 mei Estria vet. St. Hubert Vet. 1-2 INFORMATIE JEUGDAFDELING Mededelingen

Nadere informatie

Minipolo toernooi in Apeldoorn

Minipolo toernooi in Apeldoorn Minipolo toernooi in Apeldoorn Verslag pupillen 1 Op zondag 7 april deed Proteus weer mee met het minipolotoernooi van Aquapoldro in Apeldoorn. Vanuit de pupillen 1 werd Proteus vertegenwoordigd door 1

Nadere informatie

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum

Programma voetbal Datum Thuis Uit Tijd Plaats Junioren di. 12-mei. C3 ST SV United/BVV'27 C3G Sporting S.T. C1 18:30 Wanssum Agenda Dinsdag 12 mei: Sponsoravond Vrijdag 22 mei: Vrijwilligersavond Zaterdag 30 mei: Open dag / speler van het jaar Zaterdag 6 juni: 2de Meulebѐѐk Toernooi Uitslagen voetbal Datum Thuis Uit Uitslag

Nadere informatie

K. Bocholt V.V. vzw Eikenlaan z/n, 3950 Bocholt Tel. 089/ 46 31 90 Bankrek.nr.: 068-0381620-49 BTW nr: 705.100.126

K. Bocholt V.V. vzw Eikenlaan z/n, 3950 Bocholt Tel. 089/ 46 31 90 Bankrek.nr.: 068-0381620-49 BTW nr: 705.100.126 K. Bocholt V.V. vzw Eikenlaan z/n, Bocholt, 5 juli 2013. 089/46 49 09 Beste spelers, bestuursleden, scheidsrechters, ouders, supporters en sympathisanten. De Koninklijke BOCHOLT VV richt voor de ZESDE

Nadere informatie

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2.

Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Alkmania F5 Alphia F2 Afgelopen zaterdag stonden de geweldenaren van de F5 weer vroeg in de wei voor de wedstrijd tegen Alphia F2. Vlak voordat de wedstrijd begon ging het toekomstige Nederlands elftal

Nadere informatie

zaterdag 2 juni 2012 minivoetbaltornooi

zaterdag 2 juni 2012 minivoetbaltornooi ERLR - HEIKNT zaterdag 2 juni 2012 F.. HEIKNT minivoetbaltornooi op hun terreinen aan de Melkouwensteenweg te erlaar - Heikant Ploegen en reeksindeling Reglementen Wedstrijdschema LLEN TIJDIG OP POST!!

Nadere informatie

Wedstrijdanalyse formulier Trainer Coach veldvoetbal

Wedstrijdanalyse formulier Trainer Coach veldvoetbal Wedstrijdanalyse formulier Trainer Coach veldvoetbal NAAM: CURSUS: DOCENT: WEDSTRIJD: DATUM: tekst tekst tekst tekst tekst @trainercoaches facebook.com/trainersencoaches youtube.com/voetbalpuntnl ANALYSEREN

Nadere informatie

ALGEMEEN TORNOOIREGLEMENT INSCHRIJVINGEN

ALGEMEEN TORNOOIREGLEMENT INSCHRIJVINGEN Vlaamse vleugel van de KBVB Stamnummer 5000 ALGEMEEN TORNOOIREGLEMENT INSCHRIJVINGEN 1. Het tornooi wordt voorbehouden aan clubs die enkel recreatief of gewestelijk voetballen en aangesloten zijn bij Voetbal

Nadere informatie

1ste. Jordantcup. KVK Hingene. Op 26 & 27 augustus KVK Hingene KBVB Stamboeknummer Terreinen: Groenstraat Bornem

1ste. Jordantcup. KVK Hingene. Op 26 & 27 augustus KVK Hingene KBVB Stamboeknummer Terreinen: Groenstraat Bornem 1ste Jordantcup Op 26 & 27 augustus 2017 KVK Hingene KVK Hingene KBVB Stamboeknummer 4215 Terreinen: Groenstraat 4 2880 Bornem KVK Hingene KVK Hingene KBVB Stamboeknummer 4215 1ste Jordantcup Op 26 & 27

Nadere informatie

TAB DEN THIJS HERENTALS

TAB DEN THIJS HERENTALS 23ste Memorial " Luc De Rijck " zondag 24 mei 2015 Reeksen Reeks A Real Tigeros Bushido C mon FC Vonder Walem Boys Le Future Reeks B Forza Juno De machiene van de hei tikkie heen tikkie terug BBG T Spel

Nadere informatie

4.1 Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de KBVB.

4.1 Er wordt gespeeld volgens de reglementen van de KBVB. 1. CATEGORIEEN VOETBAL PIRAMIDAAL PROVINCIAAL Miniemen jongens (2003 + 2002) Cadetten jongens (2001 + 2000) Scholieren jongens (1999 + 1998 + 1997) Categorie 1 meisjes (2003 + 2002 + 2001) Categorie 2

Nadere informatie

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen?

Het creëren van kansen en het scoren. Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen? Het creëren van kansen en het scoren Uiteindelijk moet er gescoord worden. Hoe creëer je kansen en wat is van belang bij het benutten van kansen? i. Het creëren van kansen en het scoren Duel 1 tegen 1

Nadere informatie

ESDO E2 wint thuis van Luno E3

ESDO E2 wint thuis van Luno E3 ESDO E2 wint thuis van Luno E3 Zaterdag 16 april 2011. Op een zon overgoten speelveld in Kockengen wist ESDO E2 de winst te pakken in een spannend duel tegen Luno E3 uit Linschoten. Dit keer geen geblibber

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd. Olympia E3 -Combinatie E2 Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België)

Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Internationaal Jeugdtoernooi Namen (België) Op woensdag 31 Oktober en donderdag 1 November vond in Namen voor de 16 e keer het Internationale jeugdtoernooi van Namen plaats. Evenals vorig jaar nam de afdeling

Nadere informatie

WAAROM ZIJN AFSPRAKEN NODIG?

WAAROM ZIJN AFSPRAKEN NODIG? CHARTER FC DESTELBERGEN WAAROM ZIJN AFSPRAKEN NODIG? Voetbal is een populaire sport waardoor vele spelers, ouders, trainers en bestuursleden hoge verwachtingen hebben om allerlei redenen. Deze verwachtingen

Nadere informatie

TORNOOIREGLEMENT U7,U8 & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN

TORNOOIREGLEMENT U7,U8 & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN TORNOOIREGLEMENT U7,U8 & PRAKTISCHE RICHTLIJNEN Wij wensen u hartelijk te danken voor uw inschrijving voor ons tornooi. Wij hopen dat wij, samen met u, erin slagen een voetbalfeest aan onze jonge spelertjes

Nadere informatie

2de. Jordantcup. KVK Hingene. Op 25 & 26 augustus KVK Hingene KBVB Stamboeknummer Terreinen: Groenstraat Bornem

2de. Jordantcup. KVK Hingene. Op 25 & 26 augustus KVK Hingene KBVB Stamboeknummer Terreinen: Groenstraat Bornem 2de Jordantcup Op 25 & 26 augustus 2018 KVK Hingene KVK Hingene KBVB Stamboeknummer 4215 Terreinen: Groenstraat 4 2880 Bornem KVK Hingene KVK Hingene KBVB Stamboeknummer 4215 2de Jordantcup Op 25 & 26

Nadere informatie

FUN WEDSTRIJD EN TUSSEN VORMEN. Initiator Voetbal (Getuigschrift C)

FUN WEDSTRIJD EN TUSSEN VORMEN. Initiator Voetbal (Getuigschrift C) FUN WEDSTRIJD EN TUSSEN VORMEN FUN - WEDSTRIJDVORM 1 TITEL : 3+K / 2+K TOPSCORER Golven : 2 x 3 spelers en 3 x 2 spelers Golf tot bal uit het spel is Elk 3tal 10x de kans om aan te vallen en dan wisselen

Nadere informatie

Schotklok & Jurytafel. Bijscholing DWA Oost

Schotklok & Jurytafel. Bijscholing DWA Oost Schotklok & Jurytafel Bijscholing DWA Oost Agenda Achtergrond Time-out Jurytafel Schotklok 3.12 Verbod om in de aanval de toegestane tijdslimiet te overschrijden Zuivere speeltijd Tips & Tricks Achtergrond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jongste Jeugd

Nieuwsbrief Jongste Jeugd Seizoen 2015 2016, nr. 1 Nieuwsbrief Jongste Jeugd Hoera, het nieuwe seizoen is weer gestart! Wij hebben er weer zin in. Ook dit seizoen zullen we weer een aantal nieuwsbrieven naar jullie sturen, waarin

Nadere informatie

4-TAL HOCKEY : SPEL- EN GEDRAGSREGELS

4-TAL HOCKEY : SPEL- EN GEDRAGSREGELS Referentie : Spelregels FIH Versie : 1-2008, van toepassing vanaf 1/2/2008 Deze regels zijn van toepassing op eekhoorntjes meisjes. De wijzigingen ten opzichte van de vorige versie 1-2003 zijn aangegeven

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

RAPIDE CLUB LEBBEKE. Reglement & wedstrijdschema KBVB 8601

RAPIDE CLUB LEBBEKE. Reglement & wedstrijdschema KBVB 8601 KBVB 8601 RAPIDE CLUB LEBBEKE Reglement & wedstrijdschema U17 Terreinen : Sportcomplex Lebbeke K. Albert I straat 124-9280 Lebbeke - Tel. 052 / 41 47 20 www.rclebbeke.be - tornooien@rclebbeke.be 1 mei

Nadere informatie

Koninklijke Belgische Hockey Bond vzw Association Royale Belge de Hockey asbl 6-TAL HOCKEY JONGENS: SPEL- EN GEDRAGSREGELS

Koninklijke Belgische Hockey Bond vzw Association Royale Belge de Hockey asbl 6-TAL HOCKEY JONGENS: SPEL- EN GEDRAGSREGELS Referentie : Spelregels FIH Versie: 7-2009 (van toepassing vanaf 1/9/2009) Deze regels zijn van toepassing op eekhoorntjes jongens. De wijzigingen ten opzichte van de vorige versie 1-2003 zijn aangegeven

Nadere informatie

ZAALVOETBALTORNOOI OP ZATERDAG 17 & ZONDAG 18 DECEMBER 2016 U6 T/M U11 DEELNEMENDE PLOEGEN:

ZAALVOETBALTORNOOI OP ZATERDAG 17 & ZONDAG 18 DECEMBER 2016 U6 T/M U11 DEELNEMENDE PLOEGEN: ZAALVOETBALTORNOOI OP ZATERDAG 17 & ZONDAG 18 DECEMBER 2016 U6 T/M U11 DEELNEMENDE PLOEGEN: TW3000, KFC DIEST, HO TESTELT, SK DEURNE, VK LINDEN, SNA KEIBERG, VC BEKKEVOORT, KVK WELLEN, VC WOLFSDONK SPORT,

Nadere informatie

1e Matexi Indoor Cup 10 december december 2016

1e Matexi Indoor Cup 10 december december 2016 1e Matexi Indoor Cup 10 december 2016 11 december 2016 De Matexi Indoor Cup gaat door in samenwerking met de D store soccerarena, waarvoor dank! Een uniek project in Tienen: de D'Store Soccer Arena Indoor

Nadere informatie

24 ste JEUGDTORNOOI 6 en 7 MEI 2017

24 ste JEUGDTORNOOI 6 en 7 MEI 2017 24 ste JEUGDTORNOOI 6 en 7 MEI 2017 DUIVELTJES PREMINIEMEN MINIEMEN GEMEENTELIJK SPORTCENTRUM - DUFFEL - Niet op de openbare weg werpen a.u.b. JEUGDTORNOOI KFC DUFFEL 6 en 7 mei 2017 Beste spelers, ouders

Nadere informatie

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012

Good Luck B2 - Baronie B5. Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012 Good Luck B2 - Baronie B5 Drie punten verdient, maar slechts een binnengehaald! 01 dec 2012 Een koude, maar zonnige morgen met een optimistische team die er klaar voor was om drie hele punten binnen te

Nadere informatie

Van pupil E naar D...

Van pupil E naar D... Van pupil E naar D... Van 7 tal Naar 11 tal Pagina 1 Voorwoord Beste E speler maar toekomstig D speler, Om je alvast een klein beetje te helpen hebben we een boekje gemaakt. Door het lezen van dit boekje

Nadere informatie

Overgangsploeg MVZ Zedelgem : Februari - Maart

Overgangsploeg MVZ Zedelgem : Februari - Maart Overgangsploeg MVZ Zedelgem : Februari - Maart Maandverslagen zijn voor mietjes, een tweemaandelijks verslag is voor echte venten. Een flauwer excuus voor het niet tijdig schrijven van de verslagen kon

Nadere informatie

Seven-a-side Variaties. Standaard set van variaties van toepassing op het Seven-a-side Spel

Seven-a-side Variaties. Standaard set van variaties van toepassing op het Seven-a-side Spel Seven-a-side Variaties Standaard set van variaties van toepassing op het Seven-a-side Spel De spelregels gelden voor het seven-a-side spel, afgezien van de volgende variaties: SPELREGEL 3: AANTAL SPELERS

Nadere informatie

Herinneringstornooi "Gunther Laureyssens" KFC HEIKANT ZELE

Herinneringstornooi Gunther Laureyssens KFC HEIKANT ZELE Herinneringstornooi "Gunther Laureyssens" KFC HEIKANT ZELE Tornooidocumenten Reeks U13 Zaterdagvoormiddag 29 april INGESCHREVEN PLOEGEN KFC HEIKANT DYNAMO BEERVELDE KFCH SINAAI VK TIELRODE SKL DOORSLAAR

Nadere informatie

Nieuwsbrief 29 maart 2015

Nieuwsbrief 29 maart 2015 Nieuwsbrief 29 maart 2015 Ook afgelopen week weet ons eerste elftal wederom de krant te halen na de nul drie overwinning van vorige week zaterdag. Ook de krant pakt de resultaten van OFB 1 op en zo zie

Nadere informatie

Seizoenssponsors KRC Genk Jeugdopleiding

Seizoenssponsors KRC Genk Jeugdopleiding Seizoenssponsors KRC Genk Jeugdopleiding 20162017 WELKOM este allemaal, Het 1 mei tornooi van KRC Genk behoeft geen lange introductie. Het is een niet te missen traditie geworden. Na spannende voorrondes

Nadere informatie

Winst voor F1 door fantastisch spel

Winst voor F1 door fantastisch spel Winst voor F1 door fantastisch spel Zetten, 08 april 2015 Vandaag of liever gezegd, vanavond stond een inhaalwedstrijd tegen medekoploper SKV F1 op het programma. Net als onze jongens, waren de jongens

Nadere informatie

KVV VLAAMSE ARDENNEN

KVV VLAAMSE ARDENNEN Jeugdwerking KVV Vlaamse Ardennen verwelkomt u op het 16e KVVVA indoortornooi U6 tem U11 Maandag 26 december 2016 Sporthal t Rosco Leuzesesteenweg 241 9600 Ronse Tornooiverantwoordelijken: Amaury Ghistelinck

Nadere informatie

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10

KFC Turnhout Wedstrijdverslagen U10 Wedstrijd : De Kempen (U11) - KFCT U10B Datum : Zaterdag 23-04-16 09:00 Uitslag : 2-9 In de kleedkamer hadden we ons voorgenomen om van de laatste competitiewedstrijd echt iets te maken. Op een positieve

Nadere informatie

1. Categorieën. 2. Deelname

1. Categorieën. 2. Deelname Reglementen PIRAMIDAAL PROVINCIAAL VOETBAL 1. Categorieën Miniemen jongens (2006 + 2005) Cadetten jongens (2004 + 2003) Scholieren jongens (2002 + 2001 + 2000) Categorie 1 meisjes (2006 + 2005 + 2004)

Nadere informatie

BEKER VAN ANTWERPEN - VROUWEN SEIZOEN

BEKER VAN ANTWERPEN - VROUWEN SEIZOEN BEKER VAN ANTWERPEN - VROUWEN SEIZOEN 2016-2017 REGLEMENT Artikel 1 Het Provinciaal Comité richt ieder seizoen een Provinciale competitie in: Beker van Antwerpen genoemd. Vrijblijvende deelname van één

Nadere informatie

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup.

De gezelligheid en sportiviteit voeren vandaag de boventoon dus is de belangrijkste prijs de ING Fair Play Cup. 2 Terrein: Sportpark Madestein, Madesteinweg 17, Den Haag, Telefoon: 070-3978920 Secretariaat: p/a Valkenierstraat 9, 2694 BN s-gravenzande Telefoon: 0174-420578 of 06-10570872; E-mail: secretaris@svloosduinen.nl

Nadere informatie

DE SOEVEREIN-ARENA SPORTVELDENSTRAAT 10 - LOMMEL PROGRAMMA LFW2015. LOMMEL FUTSAL WEEK is een organisatie van:

DE SOEVEREIN-ARENA SPORTVELDENSTRAAT 10 - LOMMEL PROGRAMMA LFW2015. LOMMEL FUTSAL WEEK is een organisatie van: 26 t.e.m. 29 DECEMBER 2015 JEUGD FUTSAL TOERNOOI DE SOEVEREIN-ARENA SPORTVELDENSTRAAT 10 - LOMMEL PROGRAMMA LFW2015 LOMMEL FUTSAL WEEK is een organisatie van: met ondersteuning van Stad Lommel Dit evenement

Nadere informatie

Informatie. Magazine A1. A1 heeft totaal info via mail, social media, en website. VV Steenbergen A1 Magazine 2014-2015 editie 8

Informatie. Magazine A1. A1 heeft totaal info via mail, social media, en website. VV Steenbergen A1 Magazine 2014-2015 editie 8 Magazine 2014-2015 editie 8 A1 Magazine A1 A1 heeft totaal info via mail, social media, en website In deze achtste editie van het A1 magazine blikken we D it te am k an a lle s aan terug op de thuiswedstrijd(en)

Nadere informatie

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36

SPORT-FLITS Dosc A1. pag. 1. Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/ nummer 36 SPORT-FLITS Dosc A1 Zaterdag 25 juni 2016 Hansie bedankt!!! Jaargang 2015/2016 - nummer 36 Vandaag, 25 juni 2016, stond de allerlaatste (?) wedstrijd van Hans Schell als trainer/coach op het programma,

Nadere informatie

Charter voor ouders en supporters (versie 9/2015)

Charter voor ouders en supporters (versie 9/2015) Charter voor ouders en supporters (versie 9/2015) KSVOOSTKAMP Vooreerst verwijzen we naar de Visie van KSVO, bevat oa de kernwaarden (bevat ook paragraaf rond respect en waarden/normen). Laatste versie

Nadere informatie

Ik kan winnen, maar ik ben ook klaar om te verliezen

Ik kan winnen, maar ik ben ook klaar om te verliezen Ik kan winnen, maar ik ben ook klaar om te verliezen Over het formuleren van doelstellingen vanuit NLP (Neuro Lingustisch Programmeren) ging mijn artikel in de vorige Eekhoorn. NLP houdt zich vooral bezig

Nadere informatie

36e Memorial J.-P. D Hondt

36e Memorial J.-P. D Hondt Jeugdtornooi 36e Memorial J.-P. D Hondt 8 & 9 AUGUSTUS 2015 Terrein B-complex, Ten Houte, Schorisse-Maarkedal Tel: 055/ 21 67 17 Welkom Dank voor jullie inschrijving, en van harte welkom op onze 36ste

Nadere informatie

BEKER VAN ANTWERPEN - DAMES

BEKER VAN ANTWERPEN - DAMES BEKER VAN ANTWERPEN - DAMES SEIZOEN 2013-2014 REGLEMENT Artikel 1 Het Provinciaal Comité richt ieder seizoen een Provinciale competitie in: Beker van Antwerpen genoemd. Vrijblijvende deelname van één elftal

Nadere informatie

S.V. Moorslede vzw ZEVENENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Woensdag 28 december Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen U13

S.V. Moorslede vzw ZEVENENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI. Woensdag 28 december Sporthal Moorslede. Deelnemende ploegen U13 S.V. Moorslede vzw ZEVENENTWINTIGSTE ZAALVOETBALTORNOOI Woensdag 28 december 2016 Sporthal Moorslede Deelnemende ploegen U12 Club Stamnummer clubkleuren SV Moorslede 2505 Geel - Rood - Rood SC Zonnebeke

Nadere informatie

WORLD RUGBY SPELREGELWIJZIGNG / TOELICHTINGEN

WORLD RUGBY SPELREGELWIJZIGNG / TOELICHTINGEN WORLD RUGBY SPELREGELWIJZIGNG / TOELICHTINGEN INGAANDE OP 1 SEPTEMBER 2016 SPELREGEL WIJZIGING / TOELICHTING COMMENTAAR Spelregel 3.14 WISSELSPELERS DIE GAAN DEELNEMEN AAN DE WEDSTRIJD Indien een speler

Nadere informatie

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie)

Maandag 18 februari Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Maandag 18 februari 2019 Hellevoets Effect 1-Salamanders 6: 3-7 (2 e klasse D reguliere competitie) Hellevoets Effect 1 blijft vrijwel zeker alleen deze voorjaarscompetitie in de 2e klasse D van de reguliere

Nadere informatie

Charter Ouders. Het charter

Charter Ouders. Het charter Charter Ouders Vooreerst willen wij alle ouders, begeleiders en spelers danken voor het vertrouwen dat jullie stellen in SK Reningelst. Goede afspraken maken goede vrienden, daarom hebben wij dit charter

Nadere informatie

De Strafworp. Allereerst worden algemene punten genoemd waarmee een oefening gevarieerd kan worden.

De Strafworp. Allereerst worden algemene punten genoemd waarmee een oefening gevarieerd kan worden. De Strafworp - 1 - De Strafworp Doel Aanleren en verbeteren van de strafworp. De techniek is vergelijkbaar met de laatste fase van de doorloopbal en is de eerste stap in het aanleren van de doorloopbal.

Nadere informatie

Minivoetbaltornooi. Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door. Supportersclub De Wanhoop

Minivoetbaltornooi. Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door. Supportersclub De Wanhoop Minivoetbaltornooi Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door Supportersclub De Wanhoop 30 & 31 Mei 2015 Deelnemende Ploegen Groep A De chocosjotters uitkleden en wassen in kleedkamer 1 VC

Nadere informatie

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat

Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat Op 1 mei 2012 begon ons Europese avontuur, we kregen te horen dat we de kans hadden om Europacup te gaan spelen. Ik sprong een gat in de lucht, dat ik dit in mijn volleybalcarrière nog mee zou maken had

Nadere informatie

10 e KTVV-TopTornooi Jeugd 2017

10 e KTVV-TopTornooi Jeugd 2017 10 e KTVV-TopTornooi Jeugd 2017 «Memorial Steve Seiffermann» georganiseerd door K.TERNESSE V.V. Op vrijdag 5 mei 2017 voor U14 Op zaterdag 6 mei 2017 voor U10 tem U13 Op zondag 7 mei 2017 voor U6 tem U9

Nadere informatie

11 e KTVV-TopTornooi Jeugd 2018

11 e KTVV-TopTornooi Jeugd 2018 11 e KTVV-TopTornooi Jeugd 2018 «Memorial Steve Seiffermann» georganiseerd door K.TERNESSE V.V. Op vrijdag 4 mei 2018 voor U15 Op zaterdag 5 mei 2018 voor U6 tem U9 Op zondag 6 mei 2018 voor U10 tem U13

Nadere informatie

Paastornooi. Eendracht Hekelgem 2015 (U7, U9, U11, U13 & U15) (U6, U8, U10 & U 12)

Paastornooi. Eendracht Hekelgem 2015 (U7, U9, U11, U13 & U15) (U6, U8, U10 & U 12) Paastornooi Eendracht Hekelgem 2015 Zaterdag 04 April Maandag 06 April (U7, U9, U11, U13 & U15) (U6, U8, U10 & U 12) Voorwoord. Beste voetbalvrienden, Eendracht Hekelgem organiseert naar jaarlijkse gewoonte

Nadere informatie

39e Memorial J.-P. D Hondt

39e Memorial J.-P. D Hondt Jeugdtornooi 39e Memorial J.-P. D Hondt 11 & 12 AUGUSTUS 2018 Terrein B-complex, Ten Houte, Schorisse-Maarkedal Tel: 055/ 21 67 17 Welkom Dank voor jullie inschrijving, en van harte welkom op onze 39ste

Nadere informatie

20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40

20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40 20 ste KERST - INDOORTORNOOI 2018 K STORMVOGELS LOPPEM - 6136 TORNOOIREGLEMENT ZATERDAG 29 DECEMBER 2018 U6 - U12 U8 U11 U15 08u00-11u45 12u15-16u15 16u40-18u40 18u45-21u40 ZONDAG 30 DECEMBER 2018 U7 U9

Nadere informatie

37 e jaargang nr december

37 e jaargang nr december 37 e jaargang nr.14 18 december 2017 www.kvscmh.nl UITSLAGEN: Senioren 1 - Eyckelkorf/omhoog 10 10 Senioren 2 - Oranje Wit 2 10 16 De Corridor 3 - Senioren 4 13 5 Senioren 5 mw - Flamingo s 8 7 Junioren

Nadere informatie

K.E. Appelterre-Eichem Lentetornooi 2014

K.E. Appelterre-Eichem Lentetornooi 2014 K.E. Appelterre-Eichem Lentetornooi 2014 Voorafgaande bepaling Door hun inschrijving, verbinden alle deelnemende clubs zich ertoe onderhavig reglement strikt na te leven. Algemene bepalingen 1. Het Lentetornooi

Nadere informatie

RAPIDE CLUB LEBBEKE. Reglement & wedstrijdschema KBVB 8601

RAPIDE CLUB LEBBEKE. Reglement & wedstrijdschema KBVB 8601 KBVB 8601 RAPIDE CLUB LEBBEKE Reglement & wedstrijdschema U15 Terreinen : Sportcomplex Lebbeke K. Albert I straat 124-9280 Lebbeke - Tel. 052 / 41 47 20 www.rclebbeke.be - info@rclebbeke.be 9 mei 2015

Nadere informatie

Wedstrijdverslagen 9 april. Meisjes

Wedstrijdverslagen 9 april. Meisjes Wedstrijdverslagen 9 april Meisjes Blerick MA1 Nova MA1 3-1 Vandaag thuis de topper tegen NOVA MA1. Samen hetzelfde aantal punten alleen het doelsaldo van NOVA is beter. Dus de opdracht van vandaag is

Nadere informatie

zondag 20 september 2015

zondag 20 september 2015 Heren 1, Stichting Rotterdam Volleybal en spelen in de Eredivisie. Onderstaand bericht ontvingen we van de voorzitter van de stichting: Beste leden van Fusion, Voor een aantal van jullie kwam de berichtgeving

Nadere informatie

20 ste JEUGDTORNOOI KSKL TERNAT MARCEL RASPE CUP 2018

20 ste JEUGDTORNOOI KSKL TERNAT MARCEL RASPE CUP 2018 20 ste JEUGDTORNOOI KSKL TERNAT MARCEL RASPE CUP 2018 ZATERDAG 05/05/2018 ALGEMEEN REGLEMENT ARTIKEL 1 Het tornooi wordt ingericht door K.S.K.L. TERNAT stamnr. 5368. Alle wedstrijden worden betwist op

Nadere informatie

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum

EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum EDC op zijn sterkst toch net ietsjes zwakker dan Huizum Zaterdag 2 november mocht EDC het opnemen tegen Huizum, dat nog maar 1 punt had gescoord uit 3 wedstrijden. EDC was in de sterkste formatie en Igor

Nadere informatie

HANDLEIDING Timer en 24 sec Operator

HANDLEIDING Timer en 24 sec Operator HANDLEIDING Timer en 24 sec Operator ALGEMENE INSTRUCTIE De jurytafel is als volgt ingericht: SPEELVELD Tijdwaarnemer ; Scorer ; 24 Seconde operator ALGEMENE INSTRUCTIEfewv CHECKLIST MATERIALEN TIMER Twee

Nadere informatie

Minivoetbaltornooi. Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door. Supportersclub De Wanhoop

Minivoetbaltornooi. Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door. Supportersclub De Wanhoop Minivoetbaltornooi Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door Supportersclub De Wanhoop 28 & 29 Mei 2016 Deelnemende Ploegen Groep A Boempa en de kids uitkleden en wassen in kleedkamer 1 KV

Nadere informatie

Tornooibrochure 45 ste Paastornooi Eendracht Hekelgem 2018

Tornooibrochure 45 ste Paastornooi Eendracht Hekelgem 2018 Tornooibrochure 45 ste Paastornooi Eendracht Hekelgem 2018 Maatschappelijke zetel : Tenbos 7, EENDRACHT HEKELGEM Voorwoord Eendracht Hekelgem organiseert dit jaar zijn 45ste paastornooi voor de lichtingen

Nadere informatie

Een ploeg bestaat uit 5 basisspelers en maximum 5 wisselspelers. Er wordt bij voorkeur gespeeld met een specifieke minivoetbal low bounce -voetbal.

Een ploeg bestaat uit 5 basisspelers en maximum 5 wisselspelers. Er wordt bij voorkeur gespeeld met een specifieke minivoetbal low bounce -voetbal. Voetbal: minivoetbal 1 CATEGORIEEN 3 de 4 de leerjaar: jongens meisjes 5 de 6 de leerjaar: jongens meisjes 2 DEELNAME Een ploeg bestaat uit 5 basisspelers en maximum 5 wisselspelers. 3 MATERIAAL Er wordt

Nadere informatie

H1 wint alles, 33 uit 11!

H1 wint alles, 33 uit 11! Nieuwsbrief 11 H1 wint alles, 33 uit 11! Afgelopen zondag was een historische dag voor hockey in de 1 e klasse. HC Zwolle H1 won alle 11 heenwedstrijden. De dames roken aan hun tweede overwinning, maar

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 Dames 1 slecht uit de startblokken, Heren 1 wint gemakkelijk.

Nieuwsbrief 15 Dames 1 slecht uit de startblokken, Heren 1 wint gemakkelijk. Nieuwsbrief 15 Dames 1 slecht uit de startblokken, Heren 1 wint gemakkelijk. Dames 1 Anders dan in het begin van het seizoen, lijkt Dames 1 nu echt het spoor bijster. Tegen Groningen hadden onze dames

Nadere informatie

Minivoetbaltornooi. Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door. Supportersclub De Wanhoop

Minivoetbaltornooi. Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door. Supportersclub De Wanhoop Minivoetbaltornooi Ingericht op de terreinen van FC Meensel-Kiezegem door Supportersclub De Wanhoop 27 & 28 Mei 2017 Deelnemende Ploegen Groep A Latje Trap uitkleden en wassen in kleedkamer 1 Wolfpack

Nadere informatie

REGLEMENT ZAAL VOETBAL WEEKCOMPETITIE HAALTERT-NINOVE

REGLEMENT ZAAL VOETBAL WEEKCOMPETITIE HAALTERT-NINOVE REGLEMENT ZAAL VOETBAL WEEKCOMPETITIE HAALTERT-NINOVE SEIZOEN 2013-2014 Het spel: Het spel bestaat uit 2 ploegen, om de wedstrijd te beginnen moet een ploeg uit minimum 4 spelers bestaan. Indien er tijdens

Nadere informatie

Zijn nu al zeker van eindronde en dat is een echte meevaller

Zijn nu al zeker van eindronde en dat is een echte meevaller KFC Meulebeke - Bruno Derveaux ziet periodetitel als beloning voor erg jonge spelersgroep. Zijn nu al zeker van eindronde en dat is een echte meevaller Coach Bruno Derveaux wil na de belangrijke maanden

Nadere informatie

Good Luck MB1 - Riel MB1

Good Luck MB1 - Riel MB1 Good Luck MB1 - Riel MB1 Afgelopen zaterdag hebben wij onze eerste competitie wedstrijd gespeeld in de 1ste klas. We waren echt benieuwd hoe het zou gaan. We wisten dat de meisjes van Riel ook uit de 2de

Nadere informatie

REGLEMENT ANTWERP STUDENTS LEAGUE ZAALVOETBAL 2011-2012

REGLEMENT ANTWERP STUDENTS LEAGUE ZAALVOETBAL 2011-2012 REGLEMENT ANTWERP STUDENTS LEAGUE ZAALVOETBAL 2011-2012 1. Deelnemen 1.1. Meedoen aan deze competitie kan enkel als men in het bezit is van een geldige sportsticker. Sportstickers kunnen ter plaatse aangekocht

Nadere informatie