De produkten. De ervaring. De ervaring van een internationaal bedrijf. CAME, de automatisatiespecialist stelt voor:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De produkten. De ervaring. De ervaring van een internationaal bedrijf. CAME, de automatisatiespecialist stelt voor:"

Transcriptie

1 Toegangscontrole

2 De ervaring De ervaring van een internationaal bedrijf Het beheer van de kwaliteitsnorm voor het bedrijf gebeurt volgens de ISO 9001 norm alsook volgens de omgevingsnorm ISO Verspreid distributienetwerk CAME verzekert een nationale en internationale distributie via zijn filialen en distributienetwerk, klaar om aan alle behoeften van lokale gebruikers te voldoen. PRODUCTEN CAME, de automatisatiespecialist stelt voor: Systeem RBM8 Toegangscontrolesysteem tot 1500 gebruikers met magneetkaarten, proximitykaarten, afstandsbediening met programmeerbare code, TAG en/of codeklavier. Computerprogramma en bijhorende interface inbegrepen. Afmetingen ( h x l x d ) 320 x mm Behuizing in ABS IP 54 Systeem RBM2 Volledig systeem voor toegangscontrole tot 500 gebruikers, d.m.v. magneetkaarten en/of proximitykaarten Computerprogramma en bijhorende interface inbegrepen Afmetingen ( h x l x d )225 x 115 x 87 mm. Behuizing in ABS IP 54 De produkten Systeem RBM83 Meer voordelen met een systeem van CAME Toegangscontrolesysteem tot 3000 gebruikers met magneetkaarten, proximitykaarten, afstandsbediening met programmeerbare code, TAG en/of codeklavier. Computerprogramma en bijhorende interface inbegrepen. Afmetingen ( h x l x d ) 320 x mm Behuizing in ABS IP 54 Dankzij de CAME produkten kunnen zelfs bestaande hekken gemakkelijk geautomatiseerd worden. De CAME technologie biedt verschillende soorten automatisaties aan, in overeenstemming met de gebruikte poorten of hekken. Alle CAME automatisaties zijn voorzien van originele CAME-bedienings-en veiligheidstoebehoren. Deze staan borg voor een intensief gebruik en behoeven geen enkel nazicht noch periodiek onderhoud..

3 Toepassing Luchthavens Bedrijven De gebruiksmogelijkheden Het toegangscontrolesysteem CAME vertegenwoordigt de meest vooruitstrevende technologie voor het in-en uitgaand beheer van alle toegangen. Ondernemingen, openbare gebouwen, scholen, toeristischeof dienstverlenende infrastructuren, enz. enkele van de vele toepassingsgebieden voor onze toegangscontrolesystemen. De CAME-systemen, die eenvoudig en snel te installeren zijn laten het beheer toe van alle gegevens betreffende installatie en gebruiker via computer : controle van het binnenkomen en buitengaan van personen, alsook hun aanwezigheid is eenvoudig en snel te overzien. Een CAME toegangscontrolesysteem biedt volgende voordelen: een vermindering in de beheerskost van de installatie, een verbetering van het veiligheidsniveau, een vereenvoudiging van de interne procedures, de controle op aanwezigheid op afstand. Hospitalen TST02 Magneetkaarten Formaat ISO die op verzoek en aanduiding van de klant gepersonaliseerd kunnen zijn. Gelezen door de magneetkaartlezer LT001, beheren zij de toegang tot de gegevensbank en activeren aldus de in - en uitgaande bewegingen. Serie S Codeklavier Bedieningen TST01 Proximitykaarten CAME toegangscontrolesystemen zijn voorbestemd om aangesloten te worden op besturingssystemen die specifiek ontworpen zijn om te beantwoorden aan alle mogelijk gestelde vereisten. De magneet- of proximitykaarten kunnen gepersonaliseerd worden. Ze zijn de eenvoudigste en snelste manier voor een groot aantal gebruikers. De afstandsbediening met programmeerbare code, het codeklavier en de miniatuur badge vervolledigen het gamma en beantwoorden aan alle vereisten voor zowel kleine als grote installaties. Formaat ISO die op verzoek en aanduiding van de klant gepersonaliseerd kunnen zijn. Door het contact met de LT00 lezer, beheren zij de toegang tot de gegevensbank en activeren aldus de in- en uitgaande bewegingen Bedieningen Praktisch en bedrijfszeker, bestaan ze tevens in een versie met verlicht toetsenbord. Hun gepersonaliseerde nummercode verleent toegang tot de gegevensbank. Elke gebruiker is in de mogelijkheid zich, zonder bijkomende handelingen, te begeven in zijn toegelaten zones. Sportinfrastructuren TAG transponder Zijn kleine afmeting laat toe om ingebouwd te worden in de afstandsbediening van de serie ATOMO of TOP SA/MA. Dubbele functie is dus mogelijk: afstandsbediening en proximitybadge. Gezondheidsinstellingen Serie ATOMO - TAM Afstandsbedieningen Steden. Beschikbaar van één tot 8 kanalen. Hun gepersonaliseerde nummercode verleent toegang tot de gegevensbank. Elke gebruiker is in de mogelijkheid zich, zonder bijkomende handelingen, te begeven in zijn toegelaten zones De serie ATOMO garandeert dank zij de ROLLING- CODE het totaal codegeheim.

4 De centrales De centrales Systeem RBM2 Uitermate polyvalent en eenvoudig te bedienen, is dit systeem geschikt voor imum 500 gebruikers. Specifiek ontworpen voor gebruik met magneet- of proximitykaarten die al dan niet toegang verlenen. De voorziene software laat toe kaarten te personaliseren en de functie anti-pass back of betalend parkeren te activeren. Deze centrale kan ook stand alone werken maar dan met beperkte functies. De centrales De drie modellen zijn aangepast aan alle beheersbehoeften Maximale capaciteit tot 3000 gebruikers met software ontworpen om aan alle eisen te voldoen. Volledig beheerd door microprocessor worden alle gegevens met betrekking tot de gebruiker opgeslagen. Ze zijn in staat meerdere lezers en doorgangspunten te controleren. Volledig autonoom, kunnen ze met een vaste computerverbinding werken tot een afstand van meter Daarenboven bestaat er een afzonderlijke parkingcontrole voor zowel occasionele als vaste gebruikers (vb. dienstabonnementen..). Systeem RBM8 PC30 De interface REM Om meerdere lezers te plaatsen of om grotere afstanden te overbruggen tussen centrale en computer, is er een speciale module beschikbaar die combineerbaar is met de verschillende systemen. De centrale REM voor de uitbreiding van de systemen RBM 8 en RBM 83. PC30 en PC 40 : interfaces voor computeraansluiting tot een afstand van meter tussen de systemen RBM8 RBM83 of RBM2. Tenslotte, gecombineerd met de systemen RBM8 RBM 83, de module R501N voor afstandsbediening, de module R800 voor codeklavieren en de module R700 voor de magneetlezer LT001 of proximitylezer TSP00. PC40 Besturingen Specifiek ontworpen voor toegangscontrole van middelgrote tot grote ondernemingen. Deze centrale kan tot 1500 gebruikers beheren en er kunnen tot 68 lezers aangesloten worden. Deze centrale is compatibel met alle types van bedieningen en laat ook verschillende gebruiksmogelijkheden toe. De interface en de software laten een gepersonaliseerde werking toe naar wens van de klant. Deze biedt speciale functiemogelijkheden zoals het onderverdelen van de gebruikers in groepen en het volledig blokkeren van het systeem bij een noodgeval R501N R700 Systeem RBM83 Deze centrale is het best geschikt voor het controleren van industriezones, grote ondernemingen, hospitalen, parkings, enz. Ze controleert de bewegingen van 3000 gebruikers en men kan tot 132 lezers aansluiten. Via de interface en de software is het mogelijk ingewikkelde installaties te realiseren wanneer men de gegevens van alle gebruikers ter beschikking heeft. R800

5 RBM2 RBM2 Software Uitgevoerd met een grafische interface zodat het gebruik eenvoudig en direct is. Ze werkt onder Windows op een standaard PC Pentium. Kan volgens de specifieke eisen van de klant geconfigureerd worden en laat toe de vooropgezette parameters van de gebruikers te programmeren en vervolgens de geselecteerde doorgangen te beheren. Eénmaal geconfigureerd kan het systeem zelfs stand-alone werken en een persoonlijk paswoord beschermd de gegevens tegen elke ongewenste toegang. RMB2 Installatie Het systeem laat het beheer tot imum 500 gebruikers toe. De centrale is ontworpen voor het aansluiten van magneet- of proximitykaartlezers, deze werken ook wanneer de centrale niet met een pc verbonden is Een imum van 4 lezers (2 parallel per deur) in of uit (of 2 deuren IN/UIT ) kunnen aangesloten worden, alsook een rood/groen licht voor de aanduiding vrij / volzet. Hierna volgt een voorbeeld van basisinstallatie. RBM2 RBM2 software en materiële eigenschappen Software onder Windows, bruikbaar op alle versies vanaf Windows 95. Grafische ondersteuning door middel van iconen. Bediening via computer: Voor afstanden groter dan 5 meter tussen de computer en de centrale RBM2 gebruikt men de interface serie PC 40 Bediening Proximity- of magneetkaarten ISO Functies Betaling per doorgang krediet beschikbaar op de kaart met de overeenkomstige eenheden verminderd. (Deze eenheden worden toegekend op het ogenblik dat de kaart in het systeem geprogrammeerd wordt) Betaling per tijdseenheid krediet beschikbaar op de kaart met overeenkomstige eenheden verminderd afhankelijk van de gebruikte parkeertijd. (Deze eenheden worden toegekend op het ogenblik dat de kaart in het systeem geprogrammeerd wordt) Het blokkeren van de kaart De kaart kan op elk ogenblik via het systeem geblokkeerd worden. Inbrengen van de kaart Een nieuwe kaart kan op elk ogenblik in het systeem worden ingebracht. Werking groen/rood licht Speciaal voor parkinggebruik. Naargelang de beschikbare plaatsen controleert ze de toestand vrij/ volzet en bedient ze de werking van de verkeerssignalisatie. Anti-pass back bij in- en uitgang In de gecontroleerde zone kan de kaart enkel opnieuw gebruikt worden na eerst te hebben in- of uitgecheckt en dit om te voorkomen dat ze onder gebruikers uitgewisseld wordt. Anti-pass back met tijd Men kan een reeds geprogrammeerde kaart blokkeren aan de ingang voor een bepaalde tijd (vb 2 uur wachten alvorens men terug binnen mag). Overzicht van de doorgangen Datum en uur van de laatste doorgang van elke gebruiker (enkel op het scherm van pc). Weergave De aanwezigheid van gebruikers kan in het systeem weergegeven worden. Onmiddellijke bediening Onmiddellijk van de computer naar de automatisatie. RBM 8 Software CONTROLLO ACCESSI Slagboom INGANG 1 5 m (zonder PC40) PC m (met PC40) 100 m 100 m RBM2 100 m 100 m Rood/groen licht Slagboom INGANG 2 INSTALLATIE Slagboom UITGANG 1 Slagboom UITGANG 2 N.B. Elk onderdeel is met de centrale verbonden d.m.v. een speciale kabel.het is mogelijk om alleen twee slagbomen te configureren voor dubbele functie van IN UIT.

6 RBM8-RBM83 RBM8-RBM83 software en materiële eigenschappen Software onder Windows, bruikbaar op alle versies vanaf Windows 95. Grafische ondersteuning door middel van iconen. Bediening via computer door middel van interface serie PC30. Maximale verbindingafstanden COMPUTER PC30 /. 5 m PC30 RBM8 / m RBM8 laatste REM: Max m - REM en lezers /. 100 m Bedieningen RBM8 - RBM83 Magneet- of proximitykaarten formaat ISO met gepersonaliseerde kaarten. Codeklavier. Afstandsbediening met 1, 2, 4 (ATOMO-TOP of TAM) of 8 (TAM) verschillende toetsen. TAG : zijn kleine afmeting laat toe om ingebouwd te worden in de afstandsbediening van de serie ATOMO of TOP SA/MA. Dubbele functie is dus mogelijk: afstandsbediening en proximitybadge. 8 numerieke ingangen zijn beschikbaar op de RBM8 + 2 numerieke ingangen voor elke REM. RBM8-RBM83 Software Eenvoudig en compleet. Uitgevoerd met een duidelijke grafische interface, kan het systeem van 1500 tot 3000 gebruikers beheren, naargelang de gekozen versie. Kan volgens de specifieke eisen van de klant geconfigureerd worden, bevat een historiek van de doorgangen, beheert de gebruikers, eventueel in groep en personaliseert de tijdszones. Bijkomende functies voor specifieke toepassingen zoals parkings, ondernemingen, openbare diensten enz. vervolledigen het product. Het systeem wordt op een eenvoudige wijze verbonden met de PC. printer aangesloten op de pc. Anti-pass back bij in- en uitgang In de gecontroleerde zone kan de kaart enkel opnieuw gebruikt worden na eerst te hebben in- of uitgecheckt en dit om te voorkomen dat ze onder gebruikers uitgewisseld wordt. Anti-pass back met tijd Men kan een reeds geprogrammeerde kaart blokkeren aan de ingang voor een bepaalde tijd (vb 2 uur wachten alvorens men terug binnen mag). Historiek van de doorgangen Opslaan van de laatste bewegingen. Weergave De aanwezigheid van gebruikers kan in het systeem weergegeven worden. Onmiddelijke bediening Direct van de computer naar de automatisatie. Beheer van gebruikers Kunnen ingedeeld worden in 8 groepen, met de mogelijkheid tot het toekennen van kortingen per gebruiker (alleen voor de RBM8). RBM 8 Software CONTROLLO ACCESSI RBM8-RBM83 5 m 1000 m PC m (laatste REM) RBM8-RBM83 Installatie Toegangscontrolesysteem tot 1500 gebruikers voor de RBM8 en 3000 gebruikers voor de RBM83. Compatibel met alle bedieningen zoals magneetkaarten en /of proximitykaarten, afstandsbediening met programmeerbare code, TAG en codeklavier. Er kunnen tot 68 lezers aangesloten worden op RBM8 en tot 132 lezers op de RBM83. De functie rood/groen licht is eveneens mogelijk voor het aanduiden van vrij/volzet Hierna volgt een voorbeeld van basisinstallatie. 32 REM op RBM8 64 REM op RBM83 REM en bediening Bekabeling via REM RBM8-RBM83 Functies RBM8 (1500 gebruikers) - RBM83 (3000 gebruikers) Betaling per doorgang krediet beschikbaar op de kaart met de overeenkomstige eenheden verminderd. (De eenheden worden toegekend op het ogenblik dat de kaart in het systeem geprogrammeerd wordt en kunnen variëren naargelang de gebruikte tijdszone). Betaling per tijdseenheid krediet beschikbaar op de kaart met overeenkomstige eenheden verminderd afhankelijk van de gebruikte parkeertijd. (De eenheden worden toegekend op het ogenblik dat de kaart in het systeem geprogrammeerd wordt). Tijdszones 8 per dag instelbaar per gebruiker ( uitsluitend RBM8). Het blokkeren van de kaart De kaart kan op elk ogenblik via het systeem geblokkeerd worden. Inbrengen van de kaart Een nieuwe kaart kan op elk ogenblik in het systeem worden ingebracht. Parkingbeheer Beheer van 4 niveaus of verdiepingen met signalisatie via rood/groen licht om vrij/volzet van de parking aan te duiden. Uitprinting Het afdrukken van de opgeslagen gegevens kan dmv een Speciale functies Verlofdagen De installatie kan worden geblokkeerd of vrijgegeven met. 60 dagen per jaar. Automatische bedieningen 2 mogelijkheden, met instelbare tijd openen/sluiten, per dag en dit enkel op één uitgang. Blokkeren van de installatie Mogelijkheid voor het volledig blokkeren van de installatie via PC. Alarmfunctie Deze pulsen kunnen worden aangesloten op de digitale ingangen van de RBM8 of de REM. Speciale functies RBM83 (3000 gebruikers) Paswoord voor toegang tot het systeem. Alfanumerisch paswoord ter bescherming van de toegang tot de software. Tijdszones Kunnen geselecteerd of toegekend worden per groep. Groepsfuncties Specifieke functies die kunnen toegekend worden aan een groep. Synchronisatie Bij het wegvallen van de spanning heeft het systeem de mogelijk om een reset uit te voeren van de anti-pass back van de gebruikers. INGANG - UITGANG 1 ATOMO TAG TAM Klavier serie S rood/groen licht m 100 m en bediening Bekabeling via REM INGANG - UITGANG 2 N.B. Elk onderdeel is met de centrale verbonden d.m.v. een speciale kabel. Een imum van 4 lichten rood/groen kunnen aangesloten worden. RBM8-RBM83 heeft 8 relais uitgangen en 8 digitale ingangen. REM INSTALLATIE

7 internet: CAME CANCELLI AUTOMATICI S.P.A. VIA MARTIRI DELLA LIBERTÁ, DOSSON DI CASIER TREVISO - ITALY CAME SUD S.R.L. VIA FERRANTE IMPARATO, 198 CM2 LOTTO A/ NAPOLI - ITALY CAME LOMBARDIA PIAZZA CASTELLO, COLOGNO MONZESE MILANO - ITALY CAME FRANCE S.A. 7 RUE DES HARAS NANTERRE CEDEX PARIS - FRANCE CAME AUTOMATISMOS S.A. C/JUAN DE MARIANA, MADRID ESPAÑA CAME AUTOMATISMOS CATALUNYA S.A. POL.IND. MOLÌ DELS FRARES - CARRERA, SAN VICENC DELS HORTS BARCELONA - ESPAÑA CAME GmbH KORNWESTHEIMER STR KORNTAL - MÜNCHINGEN BEI STUTTGART - DEUTSCHLAND CAME GmbH AKAZIENSTR SEEFELD BEI BERLIN DEUTSCHLAND CAME (AMERICA) L.L.C NW 82 AVENUE MIAMI (FL) U.S.A. CAME UNITED KINGDOM LTD UNIT 3, ORCHARD BUSINESS PARK TOWN STREET, SANDIACRE NOTTINGHAM - NG10 5PB - U.K. CAME PL Sp. z o.o. UL ORDONA, WARSZAWA POLAND CAME BELGIUM ZONING OUEST, LESSINES BELGIQUE CAME is de eerste Europese fabrikant die een compleet gamma van automatisatie voor poorten en hekken op de markt heeft gebracht dat conform is aan de veiligheidsnormen NFP CAME dankt zijn succes in de eerste plaats aan de kwaliteit van de systemen, geschikt voor intensief gebruik en vrij van periodiek onderhoud. Een automatisatiesysteem van CAME kan zonder problemen op een bestaand systeem geplaatst worden. Voor meer informatie over het gamma van CAME kan u steeds terecht bij de verdeler in uw buurt. In het gamma van CAME vindt u automatisaties voor: Schuifhekken Draaihekken Garage- en sectionaalpoorten Industriële poorten Parkings en slagbomen Winkeldeuren + toegangscontrole + toebehoren voor VEILIGHEID en CAME 05/03 DEP 5570

Automatisch Parkingbeheer

Automatisch Parkingbeheer Automatisch Parkingbeheer De ervaring De ervaring van een internationaal bedrijf Het beheer van de kwaliteitsnorm voor het bedrijf gebeurt volgens de ISO 9001 norm alsook volgens de omgevingsnorm ISO 14001

Nadere informatie

Automatisatie van Schuifhekken

Automatisatie van Schuifhekken Automatisatie van Schuifhekken 200 Kg De meest verkochte schuifhekmotor in Italië Deze motor op laagspanning bezit buitengewone eigenschappen wat veiligheid betreft. Hij is geschikt voor een schuifhek

Nadere informatie

internet:

internet: CAME CANCELLI AUTOMATICI S.P.A. VIA MARTIRI DELLA LIBERTÀ, 15 31030 DOSSON DI CASIER TREVISO - ITALY CAME FRANCE S.A. 7 RUE DES HARAS 92737 NANTERRE CEDEX PARIS FRANCE CAME AUTOMATISMOS S.A. C/JUAN DE

Nadere informatie

Parkingbeheer en slagbomen....natuurlijk

Parkingbeheer en slagbomen....natuurlijk Parkingbeheer en slagbomen...natuurlijk Ervaring De know how van een multinational Een degelijk distributienetwerk CAME garandeert een sluitende distributiepolitiek op de nationale en internationale markten

Nadere informatie

PS4000 BETAALD PARKEREN. Automatische parkeerplaatsen tegen betaling tot 10.000 plaatsen

PS4000 BETAALD PARKEREN. Automatische parkeerplaatsen tegen betaling tot 10.000 plaatsen Automatische parkeerplaatsen tegen betaling tot 10.000 plaatsen PS4000 BETAAL PARKEREN e oplossing voor alle type parkings, ook met meerdere verdiepingen. PS4000 is een compleet systeem voor het beheer

Nadere informatie

FLY. draaideuren met vleugels van 250 kg maximum. Automatiseringsysteem voor alle draaideur toepassingen

FLY. draaideuren met vleugels van 250 kg maximum. Automatiseringsysteem voor alle draaideur toepassingen A utomatiseringssysteem voor draaideuren met vleugels van 250 kg maximum FLY Automatiseringsysteem voor alle draaideur toepassingen Een revolutionair product speciaal bestemd voor een veilig en betrouwbaar

Nadere informatie

EMEGA AUTOMATISERING VOOR KANTELPOORTEN. Poortoppervlak tot 14 m²

EMEGA AUTOMATISERING VOOR KANTELPOORTEN. Poortoppervlak tot 14 m² EMEGA AUTOMATISERING VOOR KANTELPOORTEN. Poortoppervlak tot 14 m² 1 Fotocel 1 1 DE VEILIGE, SNELLE EN ELEGANTE AFSLUITING. EMEGA is een automatisering op 24 V DC met ingebouwd functiedisplay voor garagepoorten

Nadere informatie

unipark Automatisering voor parkeerbeugels voor een enkel parkeervak. Motoren op 24 V DC

unipark Automatisering voor parkeerbeugels voor een enkel parkeervak. Motoren op 24 V DC unipark Automatisering voor parkeerbeugels voor een enkel parkeervak. Motoren op 24 V DC 1 1 Stuurkast 2 UNIP+ARK1 2 3 Max. afstand van de lus tot UNIPARK 2 m 3 parkeer altijd met unipark. In alle omgevingen

Nadere informatie

Catalogus bedieningstoebehoren

Catalogus bedieningstoebehoren Catalogus bedieningstoebehoren Afstandsbedieningen Algemene kenmerken OMOLOGATIE VAN DE AFSTANDSEDIENINGSSYSTEMEN Alle afstandsbedieningssystemen van Came zijn gehomologeerd voor gebruik in Europese landen

Nadere informatie

GARD 12 AUTOMATISCHE SLAGBOOM VOOR SPECIALE DOORGANGEN. Nuttige doorgangsbreedte tot 12 m

GARD 12 AUTOMATISCHE SLAGBOOM VOOR SPECIALE DOORGANGEN. Nuttige doorgangsbreedte tot 12 m GARD 12 AUTOMATISCHE SLAGBOOM VOOR SPECIALE DOORGANGEN. Nuttige doorgangsbreedte tot 12 m 1 3 1 2 INTEGRATIE EN MODULARITEIT Een speciale automatisering die perfect integreert met alle uitrustingen voor

Nadere informatie

MH200N MH200N. Gebruikshandleiding 05/10-01 PC

MH200N MH200N. Gebruikshandleiding 05/10-01 PC MH200N MH200N Gebruikshandleiding 05/10-01 PC 2 MH200N Gebruikshandleiding Inhoud Beschrijving van de MH200N 4 1. Gebruik van de MH200N met Webpagina s vanop Personal computer 5 2. Basisfuncties 7 2.1

Nadere informatie

U heeft de controle. U hebt de Contrôle EDEN & Geran uw leveranciers voor toegangscontrole

U heeft de controle. U hebt de Contrôle EDEN & Geran uw leveranciers voor toegangscontrole U heeft de controle De software SENATORFX.NET Technische Eigenschappen: Tot 10.000 gebruikers, beheer tot 512 lezers Compatibel met de OS van Windows XP tot 7, Eén enkele licentie, geen opties, Database

Nadere informatie

ATI BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m

ATI BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m ATI BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m 1 3 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 2 Fotocel aan de binnenzijde 3 C max.: afstand tussen de binnenzijde

Nadere informatie

twister Driepoottourniquet. Afgewerkt met rvs AISI 304 Afbeeldingen zijn niet bindend

twister Driepoottourniquet. Afgewerkt met rvs AISI 304 Afbeeldingen zijn niet bindend twister Driepoottourniquet. Afgewerkt met rvs AISI 304 Afbeeldingen zijn niet bindend 1 1 Doorgangslicht naar beide kanten met hoge-intensiteitsleds 4 2 Besturingssensoren (alleen op de uitvoeringen PST001)

Nadere informatie

SYSTEEM VOOR AFSTANDSBEDIENINGEN INSTALLATIEHANDLEIDING TRA08. Nederlands

SYSTEEM VOOR AFSTANDSBEDIENINGEN INSTALLATIEHANDLEIDING TRA08. Nederlands SYSTEEM VOOR AFSTANDSBEDIENINGEN INSTALLATIEHANDLEIDING TRA08 Nederlands NL NEDERLANDS BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN VOOR DE INSTALLATIE OPGELET: EEN VERKEERDE INSTALLATIE KAN ERNSTIGE SCHADE VEROORZAKEN;

Nadere informatie

GARD AUTOMATISCHE SLAGBOOM voor snelle doorgang. Nuttige doorgangsbreedte tot 6,5 m

GARD AUTOMATISCHE SLAGBOOM voor snelle doorgang. Nuttige doorgangsbreedte tot 6,5 m GARD AUTOMATISCHE SLAGBOOM voor snelle doorgang. Nuttige doorgangsbreedte tot 6,5 m 2 1 Diverse soorten bomen, alle van gelakt geëxtrudeerd aluminium, ook met ingebouwde knipperlichtjes 1 2 Voorziening

Nadere informatie

MH200N MH200N. Gebruikshandleiding.

MH200N MH200N. Gebruikshandleiding. www.legrand.com Inhoud Beschrijving van de 4 1. Gebruik van de met Webpagina s vanop Personal computer 5 2. Basisfuncties 7 2.1 Scenario s 7 2.2 Diagnostiek 7 3. Functies voorbehouden aan de gebruiker

Nadere informatie

AXO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 7 m lengte per vleugel

AXO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 7 m lengte per vleugel AXO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 7 m lengte per vleugel 1 3 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 Fotocel aan de binnenzijde 2 3 C max.: afstand tussen de

Nadere informatie

Gebruikshandleiding 06/10-01 PC

Gebruikshandleiding 06/10-01 PC Gebruikshandleiding 06/10-01 PC 2 LegrandSchedulerConfig Gebruikshandleiding Inhoud Beschrijving van de 4 1. Gebruik van de met Webpagina s vanop Personal computer 5 2. Basisfuncties 7 2.1 Scenario s 7

Nadere informatie

STYLO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ARM VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 1,8 m lengte per vleugel

STYLO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ARM VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 1,8 m lengte per vleugel STYLO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ARM VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 1,8 m lengte per vleugel 1 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 Fotocel aan de binnenzijde 3 Minimaal 80 mm / 3,2 in 4 4

Nadere informatie

FROG ONDERGRONDSE AUTOMATISERING VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 3,5 m

FROG ONDERGRONDSE AUTOMATISERING VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 3,5 m FROG ONDERGRONDSE AUTOMATISERING VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 3,5 m 1 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 Fotocel aan de binnenzijde 2 Ondergrondse oplossing voor hekken bij woningen

Nadere informatie

TOEBEHOREN A U T O MATIS ATIE

TOEBEHOREN A U T O MATIS ATIE TOEBEHOREN VOO R V E I L I G H E I D E N B E D I E N I N G A U T O MATIS ATIE TOEBEHOREN V OOR VEILIGHEID EN BEDIENING HET BELANG VAN DEZE TOEBEHOREN BIJ EEN INSTALLATIE Het is verplicht om bij iedere

Nadere informatie

CBX. AUTOMATISERING VOOR schuifdeuren en sectionaalpoorten. Sectionaalpoorten tot 8,5 m hoogte. Schuifdeuren tot 11 m hoogte

CBX. AUTOMATISERING VOOR schuifdeuren en sectionaalpoorten. Sectionaalpoorten tot 8,5 m hoogte. Schuifdeuren tot 11 m hoogte CBX AUTOMATISERING VOOR schuifdeuren en sectionaalpoorten. Sectionaalpoorten tot 8,5 m hoogte Schuifdeuren tot 11 m hoogte 1 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 Fotocel 2 2 2 2 De veelzijdige oplossing

Nadere informatie

TOEBEHOREN A U T O MATIS ATIE

TOEBEHOREN A U T O MATIS ATIE TOEBEHOREN VOO R V E I L I G H E I D E N B E D I E N I N G A U T O MATIS ATIE TOEBEHOREN V OOR VEILIGHEID EN BEDIENING HET BELANG VAN DEZE TOEBEHOREN BIJ EEN INSTALLATIE Het is verplicht om bij iedere

Nadere informatie

Compatibel met designlezers die deurstatus weergeven. SOLARKPB Proximity lezer 125 khz + Digicode zwart polycarbonaat

Compatibel met designlezers die deurstatus weergeven. SOLARKPB Proximity lezer 125 khz + Digicode zwart polycarbonaat Configuratie Vrije topologie: ster, bus, lus of combinatie Compatibel met designlezers die deurstatus weergeven SOLARPW Grote designlezer Wit polycarbonaat STARPB Smalle designlezer Zwart polycarbonaat

Nadere informatie

FROG PLUS ONDERGRONDSE AUTOMATISERING VOOR GROTE DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 7 m vleugellengte

FROG PLUS ONDERGRONDSE AUTOMATISERING VOOR GROTE DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 7 m vleugellengte FROG PLUS ONDERGRONDSE AUTOMATISERING VOOR GROTE DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 7 m vleugellengte 1 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 Fotocel aan de binnenzijde 2 ONGEËVENAARD VERMOGEN. FROG PLUS

Nadere informatie

MONTAGEHANDLEIDING RK-65K

MONTAGEHANDLEIDING RK-65K MONTAGEHANDLEIDING RK-65K INLEIDING De RK-65K is een programmeerbare nabijheidslezer voor 1 deur die een toegang controleert tot 65.000 gebruikers. De lezer kan een elektrisch slot of een automatisatie

Nadere informatie

Automatisatie voor draaihekken

Automatisatie voor draaihekken Autoatisatie voor draaihekken internet: www.cae.it e-ail: verkoop@cae.be CAME CANCELLI AUTOMATICI S.P.A. VIA MARTIRI DELLA LIBERTÀ,15 313 DOSSON DI CASIER TREVISO - ITALY CAME SUD S.R.L. VIA FERRANTE IMPARATO,

Nadere informatie

NEDERLANDS DG502U DG502U. Gamma: Digicode INSTALLATIE HANDLEIDING. Group Company

NEDERLANDS DG502U DG502U. Gamma: Digicode INSTALLATIE HANDLEIDING. Group Company NEDERLANDS Gamma: INSTALLATIE HANDLEIDING Group Company Klem B E M R C T V1,V2 ST1 S,S Omschrijving Drukknop 1 binnen (aanvraag tot verlaten) Drukknop 2 binnen (aanvraag tot verlaten) Gemeen Normaal gesloten

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding F524 Energy Data Logger www.legrand.com Inhoud Energy Data Logger 1 Beschrijving 4 1.1 Mededelingen en tips 4 1.2 Hoofdfuncties 4 1.3 Legenda 5 2 Verbinding 6 2.1 Verbindingsschema 6 3 Configuratie 7

Nadere informatie

KRONO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m

KRONO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m KRONO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m 1 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 3 2 Fotocel aan de binnenzijde 3 C max.: afstand tussen de binnenzijde

Nadere informatie

OC 1020 ZO 2 kanaals zender / ontvanger combinatie.

OC 1020 ZO 2 kanaals zender / ontvanger combinatie. Bestelnummer: OC 12V2 OC 24V1 : Voeding 12V 2A stekkermodel. : Voeding 24V 1A stekkermodel. OC 1020 ZO 2 kanaals zender / ontvanger combinatie. Zeer doordachte zender / ontvanger combinatie. Voor het op

Nadere informatie

Eenvoud en prestatie. 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop. Ingebouwde realtime webserver

Eenvoud en prestatie. 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop. Ingebouwde realtime webserver Laptop/PC Tablet-PC Smartphone Eenvoud en prestatie 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop Ingebouwde realtime webserver Snelle en eenvoudige programmeermode voor gebruikerskaarten

Nadere informatie

HANDLEIDING CIFERO XT CODEKLAVIER

HANDLEIDING CIFERO XT CODEKLAVIER HANDLEIDING CIFERO XT CODEKLAVIER April 2014 TECHNISCHE GEGEVENS Aansluitspanning 12 tot 24V AC/DC ±20% Stroomverbruik in rust o bij gelijkspanning 20mA DC o bij wisselspanning 80mA AC Maximaal stroomverbruik

Nadere informatie

GARD 4 AUTOMATISCHE SLAGBOOM VOOR DOORGANG in drukke gebieden. Nuttige doorgangsbreedte tot 3,75 m

GARD 4 AUTOMATISCHE SLAGBOOM VOOR DOORGANG in drukke gebieden. Nuttige doorgangsbreedte tot 3,75 m GARD 4 AUTOMATISCHE SLAGBOOM VOOR DOORGANG in drukke gebieden. Nuttige doorgangsbreedte tot 3,75 m 1 5 3 1 4 2 7 7 Geïntegreerd ledknipperlicht dat geen onderhoud behoeft en volledige zichtbaarheid garandeert

Nadere informatie

NEDERLANDS DG502UP. Autonome centrale 2 deuren. De keuze van de installateur cdvibenelux.com

NEDERLANDS DG502UP. Autonome centrale 2 deuren. De keuze van de installateur cdvibenelux.com NEDERLANDS De keuze van de installateur 1. PRODUCT PRESENTATIE Klem B E M R C T V1,V2 ST1 S,S Omschrijving Drukknop 1 binnen (aanvraag tot verlaten) Drukknop 2 binnen (aanvraag tot verlaten) Gemeenschappelijke

Nadere informatie

Wandlezer online. Ethernet / RS485. Virtueel netwerk met offline cilinders. Ethernet / RS485. Programmeer station. Ethernet / VPN VPN

Wandlezer online. Ethernet / RS485. Virtueel netwerk met offline cilinders. Ethernet / RS485. Programmeer station. Ethernet / VPN VPN Wandlezer online Ethernet / RS485 Virtueel netwerk met offline cilinders Programmeer station Ethernet / RS485 Service apparaat VPN Ethernet / VPN Ethernet Online systeem d.m.v. Wi-Fi VPN Ethernet Ethernet

Nadere informatie

www.burg.biz Elektronisch deurslot Comfortabele veiligheid. Elektronisch ideaal voor particuliere en zakelijke deuren.

www.burg.biz Elektronisch deurslot Comfortabele veiligheid. Elektronisch ideaal voor particuliere en zakelijke deuren. Comfortabele veiligheid. Elektronisch deurslot ideaal voor particuliere en zakelijke deuren. Geniaal veilig. Geniaal eenvoudig. www.burg.biz De perfecte combinatie van veiligheid en eenvoud. SETS Optimaal

Nadere informatie

1/5 3ONE6 TOUCH AUDIO/VIDEO-DEURSTATION. H.264. VIP AWARDS OVERVIEW 3454S

1/5 3ONE6 TOUCH AUDIO/VIDEO-DEURSTATION. H.264. VIP AWARDS OVERVIEW 3454S 1/5 OVERVIEW Deurstation voor inbouw, uitgerust met 8" capacitief touchscreen HD met achtergondverlichting. Met IK08-certificaat. Configureerbare grafische interface (namenlijst met zoekfunctie, statische

Nadere informatie

Voor de koppeling is door Paxton gebruik gemaakt van een Barcode/QR code scanner type QSCAN- 0G000 van het merk Interbar.

Voor de koppeling is door Paxton gebruik gemaakt van een Barcode/QR code scanner type QSCAN- 0G000 van het merk Interbar. Een streepjescode of barcode is de benaming voor een opeenvolging van lijnen die een code representeert die door een barcodelezer gelezen kan worden. Een QR-code (Quick Response) is een tweedimensionale

Nadere informatie

Video intercomsysteem

Video intercomsysteem Video intercomsysteem Inhoud Pag. 03) Technische specificaties Pag. 04) (Vervolg) Technische specificaties 2-Draads systeem Pag. 05) IT-OUT201/1; opbouw buitenpost IT-OUT201/2; opbouw buitenpost Pag. 06)

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding 353000 Module Toetsenbord Sfera Installatiehandleiding 04/16-01 PC 2 Module Toetsenbord Sfera Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 1.1 Mededelingen en tips 4 Installatiehandleiding 2 Beschrijving 5 2.1 Hoofdfuncties

Nadere informatie

Handleiding voor professionele gebruikers

Handleiding voor professionele gebruikers CAME Connect voor automatiseringen FA00403-NL Handleiding voor professionele gebruikers INDEX ALGEMENE INFORMATIE Pag. 2 Ondersteunde browsers... 2 Particuliere gebruikers... 2 Professionele gebruikers...

Nadere informatie

www.burg-wachter.com Elektronisch deurslot Comfortabele veiligheid. Elektronisch ideaal voor particuliere en zakelijke deuren.

www.burg-wachter.com Elektronisch deurslot Comfortabele veiligheid. Elektronisch ideaal voor particuliere en zakelijke deuren. Comfortabele veiligheid. Elektronisch deurslot ideaal voor particuliere en zakelijke deuren. Geniaal veilig. Geniaal eenvoudig. www.burg-wachter.com De perfecte combinatie van veiligheid en eenvoud. SETS

Nadere informatie

AUTONOME CILINDERS EN BESLAGEN RFID evoxs

AUTONOME CILINDERS EN BESLAGEN RFID evoxs Serie evoxs Easy - EVX-C / EVX-LP / EVX-LPK KARAKTERISTIEK Vereenvoudigd gebruik : badge, programmatie toestel of code Tot 128 gebruikers en 64 deuren Office mode (permanent open ) 3 management keuzes

Nadere informatie

MICROS+ centrale eenheid

MICROS+ centrale eenheid MICROS+ centrale eenheid TDS10012 Centrale eenheid voor het installeren van domotica installaties die standaard uitgerust is met 2 Autobus aansluitingen, een USB connectie en een Ethernet connectie, waarmee

Nadere informatie

Eenvoud en prestatie. 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop. Ingebouwde realtime webserver

Eenvoud en prestatie. 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop. Ingebouwde realtime webserver Laptop/PC Tablet-PC Smartphone Eenvoud en prestatie 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop Ingebouwde realtime webserver Snelle en eenvoudige programmeermode voor gebruikerskaarten

Nadere informatie

Digitale sluitsysteem 3060

Digitale sluitsysteem 3060 Stand: Januari 2004 Inhoudsopgave 1.0 Algemeen werkingsprincipe 3 2.0 De componenten van het digitale sluit- en organisatiesysteem 3060 3 2.1 Software LDB 3 2.2 Programmering 4 2.3 Digitale cilinder 3061

Nadere informatie

rolls Automation for sectional doors up to 23 m 2 and overhead doors up to 14 m 2

rolls Automation for sectional doors up to 23 m 2 and overhead doors up to 14 m 2 NL rolls Automation for sectional doors up to 23 m 2 and overhead doors up to 14 m 2 Rolls Automatisering voor sectionaalpoorten tot 23 m 2 en kantelpoorten tot 14 m 2 1. DESIGN EN TECHNOLOGIE De draaiende

Nadere informatie

SC Standalone 2-deurs toegangscontrolesysteem INHOUD: 1. KENMERKEN. 61 mm. 1

SC Standalone 2-deurs toegangscontrolesysteem INHOUD: 1. KENMERKEN. 61 mm.   1 61 mm SC24000 NL Standalone 2-deurs toegangscontrolesysteem INHOUD: 1. Kenmerken... 1 2. Montage... 2 3. Typische tweedeurs-toepassing... 2 4. Beschrijving van aansluitblok... 3 5. Instellingen van DIP-schakelaars...

Nadere informatie

1/6 3ONE6 SENSE-DIGITAAL RVS AUDIO DEURSTATION-SBC 3ONE6 AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3451AS

1/6 3ONE6 SENSE-DIGITAAL RVS AUDIO DEURSTATION-SBC 3ONE6 AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3451AS 1/6 OVERVIEW Roestvast stalen deurstation van 3 mm roestvast staal AISI 316. Met IK08-certificaat. Compleet met grafisch display 128x64 pixels met achtergrondverlichting. Alfanumeriek toetsenbord met exclusieve

Nadere informatie

FOTOCELLEN VEILIGHEIDS- ACCESSOIRES. Veiligheidsapparatuur voor automatische hekken

FOTOCELLEN VEILIGHEIDS- ACCESSOIRES. Veiligheidsapparatuur voor automatische hekken FOTOCELLEN VEILIGHEIS- ACCESSOIRES. Veiligheidsapparatuur voor automatische hekken VEILIGHEIS- FOTOCELLEN ELTA-E opbouw Om de automatiseringsinstallatie te vervolledigen biedt CAME een compleet assortiment

Nadere informatie

COMMITTED TO INNOVATION. 2-draadssysteem

COMMITTED TO INNOVATION. 2-draadssysteem COMMITTD TO INNOVATION. -draadssysteem Bfast slechts draden voor videofonie eenvoudig Wat kan het leven toch mooi zijn als alles eenvoudig, snel en vlekkeloos verloopt. Daarom is er nu Bfast van Bitron

Nadere informatie

Draadloze automatisering voor de controle van uw huis

Draadloze automatisering voor de controle van uw huis // io-homecontrol : comfort, veiligheid en energiebesparing Draadloze automatisering voor de controle van uw huis Aandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken met de io-homecontrol -technologie Comfort

Nadere informatie

APT-200. Tweeweg handzender. Firmware versie 1.00 apt-200_nl 03/19

APT-200. Tweeweg handzender. Firmware versie 1.00 apt-200_nl 03/19 APT-200 Tweeweg handzender Firmware versie 1.00 apt-200_nl 03/19 SATEL sp. z o.o. ul. Budowlanych 66 80-298 Gdańsk POLAND tel. +48 58 320 94 00 www.satel.eu BELANGRIJK Uw rechten op garantie vervallen

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding 353000 Module Toetsenbord Sfera Installatiehandleiding 06/12-01 PC 2 Module Toetsenbord Sfera Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 1.1 Mededelingen en tips 4 Installatiehandleiding 2 Beschrijving 5 2.1 Hoofdfuncties

Nadere informatie

1/6 3ONE6 SENSE DIGITAAL RVS DEURSTATION A/V, SBC 3ONE6 AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3451S

1/6 3ONE6 SENSE DIGITAAL RVS DEURSTATION A/V, SBC 3ONE6 AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3451S 1/6 OVERVIEW Roestvast stalen deurstation voor inbouw van 3 mm roestvast staal AISI 316. Met IK08-certificaat. Compleet met grafisch display 128x64 pixels met achtergrondverlichting. Alfanumeriek toetsenbord

Nadere informatie

DG502U 12 3 ST1 M A G N. Omschrijving. Reset jumper Alarm contact

DG502U 12 3 ST1 M A G N. Omschrijving. Reset jumper Alarm contact DG502U 1 2 3 4 5 6. 7 8 9 12 3 ST1 0 # RL1 RL2 Slot R C T R C T S S B M E 1 2 3 4 5 6 12 V 12 V DR1 V1 M A G N V2 DR2 230V~ Voeding 12V ~ of = G e b r u i k s h a n d l e i d i n g klem B E M R C T V1,V2

Nadere informatie

Een compleet programma temperatuurregelaars en aansluiting op gebouw beheer systemen. Maximaal schakelvermogen:

Een compleet programma temperatuurregelaars en aansluiting op gebouw beheer systemen. Maximaal schakelvermogen: Controls Een compleet programma temperatuurregelaars en aansluiting op gebouw beheer systemen. Instelbaar temperatuurbereik: Maximaal schakelvermogen: Alarmfunctie (lage temperatuur): Koppeling met Gebouw

Nadere informatie

novo Control devices for automations

novo Control devices for automations NL novo Control devices for automations Novo Controle-eenheden voor automatisaties Novo is de lijn van accessoires van KINGgates die zich in iedere omgeving integreert. De omkapselingen in gelakt metaal

Nadere informatie

Handheld-Serie tt7000ls

Handheld-Serie tt7000ls Handheld-Serie tt7000ls Eraar een nieuwe dimensie in de moderne eehouderij met handheld computers Speciaal ontwikkeld oor de moderne eeteelt! bescherming tegen stof, spatwater en uil (IP65) modulair ontwerp

Nadere informatie

53451 LokProgrammer. Beknopt overzicht.

53451 LokProgrammer. Beknopt overzicht. 53451 LokProgrammer Beknopt overzicht. Tweede editie, februari 2012 Hardware versie V3.0 Software versie 2.x.x Software versie 4.x.x Houd er rekening mee dat dit overzicht slechts inleidende informatie

Nadere informatie

Productcatalogus. Starter-systeem. Het summum in beveiliging zonder sleutels.

Productcatalogus. Starter-systeem. Het summum in beveiliging zonder sleutels. Productcatalogus. Starter-systeem Het summum in beveiliging zonder sleutels. ZONDER SLEUTEL OPENEN EN SLUITEN: GEWOON MET EEN SIGNAAL! HANG UW OUDE SLEUTELS AAN DE WILGEN... Bij een mechanisch sluitsysteem

Nadere informatie

dmxdomotica DDC1-IP-RGB Controller. Simplistic Light Domotica in drie stappen:

dmxdomotica DDC1-IP-RGB Controller. Simplistic Light Domotica in drie stappen: dmxdomotica DDC1-IP-RGB Controller. Simplistic Light Domotica in drie stappen: 1: Monteren componenten en aansluiten. 2: Adressen instellen op de DMX dimmers Zones in stellen op de drukknop interfaces.

Nadere informatie

Net2 toegangscontrole. Paxton Access

Net2 toegangscontrole. Paxton Access Net2 toegangscontrole Paxton Access Waarom een toegangscontrole systeem gebruiken? Waarom geen sleutels meer? Met een toegangscontrolesysteem kunt u bepalen wie er toegang krijgt tot uw gebouw. Sleutels

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding 07/12-01 PC 353200 Nabijheidslezer Sfera Installatiehandleiding 2 Nabijheidslezer Sfera Inhoudsopgave 1 Inleiding 4 1.1 Mededelingen en tips 4 Installatiehandleiding 2 Beschrijving 5 2.1 Hoofdfuncties

Nadere informatie

1/6 3ONE6 SENSE - DIGITAAL RVS A/V DEURSTATION - S2 3ONE6 AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3451S

1/6 3ONE6 SENSE - DIGITAAL RVS A/V DEURSTATION - S2 3ONE6 AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3451S 1/6 OVERVIEW SENSE - DIGITAAL RVS A/V DEURSTATION - S2 Roestvast stalen deurstation voor inbouw van 3 mm roestvast staal AISI 316. Met IK08-certificaat. Compleet met grafisch display 128x64 pixels met

Nadere informatie

Net2 kaarten bedrukken

Net2 kaarten bedrukken kaarten bedrukken kaarten bedrukken - Welke methode? Er bevinden zich twee pakketen om kaarten te bedrukken in de software. Een basis vast formaat dat al aanwezig is in de software sinds 2003 (V3.16) en

Nadere informatie

SECUSK2EM CODEKLAVIER HANDLEIDING

SECUSK2EM CODEKLAVIER HANDLEIDING SECUSK2EM CODEKLAVIER 1 RELAIS/1000 GEBRUIKERS, MET BADGELEZER Waterdicht autonoom klavier IP66, behuizing ABS, zwart. Drukknoppen met witte LED achtergrondverlichting. Incl. proximity lezer EM 125 KHz,

Nadere informatie

Domotica in drie stappen: Systeem omschrijving: DDNET:

Domotica in drie stappen: Systeem omschrijving: DDNET: dmxdomotica DDC1-IP Controller. Ipad en Android Simplistic Light Domotica in drie stappen: 1: Monteren componenten en aansluiten. 2: Adressen instellen op de DMX dimmers Zones in stellen op de drukknop

Nadere informatie

WING GEMOTORISEERDE TOURNIQUET MET DRAAIVLEUGEL. Lichtkroon

WING GEMOTORISEERDE TOURNIQUET MET DRAAIVLEUGEL. Lichtkroon WING GEMOTORISEERDE TOURNIQUET MET DRAAIVLEUGEL. Lichtkroon 1 Lichtkroon 2 Vleugels van plexiglas of gehard glas 1 2 4 3 Constructie van rvs met gesatineerde afwerking 4 Printplaat en voeding ingebouwd

Nadere informatie

Alarmsysteem VERSA IP/Plus

Alarmsysteem VERSA IP/Plus Alarmsysteem beveiliging, functionaliteit, comfort VEILIG EN GEMAKKELIJK IN GEBRUIK FLEXIBEL EN VEELZIJDIG Kostenbesparende oplossing en eenvoudige installatie OP AFSTAND TE BEDIENEN BETROUWBARE MEERVOUDIGE

Nadere informatie

GPRS-A. Universele monitoringsmodule. Quick start. De volledige handleiding is verkrijgbaar op Firmware versie 1.00 gprs-a_sii_nl 02/18

GPRS-A. Universele monitoringsmodule. Quick start. De volledige handleiding is verkrijgbaar op   Firmware versie 1.00 gprs-a_sii_nl 02/18 GPRS-A Universele monitoringsmodule Quick start De volledige handleiding is verkrijgbaar op www.osec.nl Firmware versie 1.00 gprs-a_sii_nl 02/18 SATEL sp. z o.o. ul. Budowlanych 66 80-298 Gdańsk POLAND

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

SIM plaatsen rode en groene LED

SIM plaatsen rode en groene LED MODELLEN GSM07 BESCHRIJVING De GSM07 is een compacte QuadBand GSM module. De unit is ontworpen om via de mobiele telefoon toegang te verkrijgen tot woningen, parkeergarages of andere gebouwen of toepassingen.

Nadere informatie

Revolutionair Toegangscontrolesysteem

Revolutionair Toegangscontrolesysteem Revolutionair Toegangscontrolesysteem A complete sense of satisfaction with everything from Stanley Security Products whatever your business. Stanley Security Products, een verkoopdivisie van de wereldwijde

Nadere informatie

Book Automation for sectional doors up to 12 m 2 and overhead doors up to 11 m 2

Book Automation for sectional doors up to 12 m 2 and overhead doors up to 11 m 2 NL Book Automation for sectional doors up to 12 m 2 and overhead doors up to 11 m 2 Book Automatisering voor sectionaalpoorten tot 12 m 2 en kantelpoorten tot 11 m 2 1. DESIGN Beschikbaar in de versies

Nadere informatie

Superactie 3 Bedraad alarmsysteem-100 serie -nog geen 1200 EUR Gratis buitensirene

Superactie 3 Bedraad alarmsysteem-100 serie -nog geen 1200 EUR Gratis buitensirene Leplae Alarmsystemen MBZ erkend onder nummer: 20 0928 63) Incert nummer: B- 1692 Thierry Leplae Hooiweg 16c 2222 Itegem e-mail: info@leplae-alarmsystemen.be Website : www.leplae-alarmsystemen.be Fax.:

Nadere informatie

GOPro. jcmtechnologies. programmeerbare zenders 868 MHz. toegangscontrole. GOPro-mini GOPro-2 GOPro-4. www.jcm-tech.com

GOPro. jcmtechnologies. programmeerbare zenders 868 MHz. toegangscontrole. GOPro-mini GOPro-2 GOPro-4. www.jcm-tech.com EA807 GOPro toegangscontrole gamma MOTION 868 MHz Toepasbaar op roldeuren kanteldeuren schuifdeuren klapdeuren sectiedeuren valdeuren barrières draaideuren pilonen programmeerbare zenders 868 MHz Legal

Nadere informatie

1/5 3ONE6 TOUCH RVS A/V DEURSTATION - VIP H.264. AWARDS OVERVIEW 3454S

1/5 3ONE6 TOUCH RVS A/V DEURSTATION - VIP H.264. AWARDS OVERVIEW 3454S 1/5 OVERVIEW Deurstation voor inbouw, uitgerust met 8" capacitief touchscreen HD met achtergondverlichting. Met IK08-certificaat. Configureerbare grafische interface (namenlijst met zoekfunctie, statische

Nadere informatie

Architectuur SynGuard Comfort

Architectuur SynGuard Comfort Architectuur SynGuard Comfort Met SynGuard voor toegangscontrole wil Syntegro een moderne en krachtige oplossing brengen geschikt voor alle bedrijven van welke grootte of complexiteit ook. SynGuard heeft,

Nadere informatie

SPRAAK MODULE INT-VG. 1. Eigenschappen. 2. Specificaties

SPRAAK MODULE INT-VG. 1. Eigenschappen. 2. Specificaties SPRAAK MODULE INT-VG int-vg_nl 12/11 De INT-VG module werkt samen met de INTEGRA en VERSA alarmsystemen en maakt implementatie van spraakberichten mogelijk (deze module vervangt de CA-64 SM spraak synthesizer

Nadere informatie

AUTOMATISATIE LVAN DRAAIHEKKENS MET KNIKARM MOTOR. 230 Vac / 24 Vdc. 2,5 m (4,5m met elektrisch slot) 200 kg DRAAIHEKKENS MET KNIKARM MOTOR

AUTOMATISATIE LVAN DRAAIHEKKENS MET KNIKARM MOTOR. 230 Vac / 24 Vdc. 2,5 m (4,5m met elektrisch slot) 200 kg DRAAIHEKKENS MET KNIKARM MOTOR PRODUCT OVERZICHT AUTOMATISATIE LVAN DRAAIHEKKENS MET KNIKARM MOTOR BL AUTOMATISATIE LVAN DRAAIHEKKENS MET KNIKARM MOTOR BL Max. vleugelbreedte per vleugel 2,5 m (4,5m met elektrisch slot) 200 kg Max.

Nadere informatie

Domotica en communicatie Unica Wireless

Domotica en communicatie Unica Wireless Presentatie P104878 D17 Presentatie Scenario s Draadloos comfort is een gamma draadloze producten die gebruik maken van radiotechnologie (RF) om informatie uit te wisselen. Deze producten zijn uitermate

Nadere informatie

AP22 Analoog Display

AP22 Analoog Display Datasheet AP22 AP22 Analoog Display Toepasbaar als: Display voor positie en snelheid Grenswaardebewaking met hysterese 48 mm ca. 90 mm 96 mm Voor sensoren met analoge interface Instelbaar tussen -10..+10

Nadere informatie

Integratie van Net2 met een inbraakalarmsysteem

Integratie van Net2 met een inbraakalarmsysteem Integratie van met een inbraakalarm Overzicht kan controleren of het inbraakalarm in of uit geschakeld is. Als het alarm aan staat zal alleen toegang verlenen aan gebruikers die gemachtigd zijn om het

Nadere informatie

Montagevoorschriften

Montagevoorschriften Montagevoorschriften BCU Mont_BCU1_NL.Doc 1/9 Inhoudsopgave 1. Montage van de onderdelen... 3 2. Aansluitingen van de 8 polige stekker... 3 3. Aansluitingen van de 10 polige stekker... 4 4. Opstarten...

Nadere informatie

SLEUTELMANAGEMENT. Dit unieke beheersysteem is na levering direct te gebruiken.

SLEUTELMANAGEMENT. Dit unieke beheersysteem is na levering direct te gebruiken. De MB Safety IQ-serie zorgt ervoor om al uw belangrijke sleutels en/of lockers te beheren. Het beheer kan via een computer of het touchscreen op de kasten. Sleutelbeheer- en lockersystemen kunnen onderling

Nadere informatie

Otegemstraat Zwevegem (België) Tel.: +32 (0) Fax: +32 (0) De keuze van de installateur

Otegemstraat Zwevegem (België) Tel.: +32 (0) Fax: +32 (0) De keuze van de installateur CDVI Benelux Otegemstraat 241 8550 Zwevegem (België) Tel.: +32 (0)56 73 93 00 Fax: +32 (0)56 73 93 05 De keuze van de installateur Atrium is een modern toegangscontrolesysteem dat u in staat stelt om de

Nadere informatie

Configuratiehandleiding CONNECT GW

Configuratiehandleiding CONNECT GW Gatewaymodule FA00386-NL B A 2 10 Configuratiehandleiding CONNECT GW ALGEMENE INFORMATIE Om één of meerdere automatiseringen aan het portaal CAME Cloud of een speciaal lokaal netwerk te kunnen verbinden

Nadere informatie

TELESCOPISCHE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2202

TELESCOPISCHE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2202 TELESCOPISCHE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2202 Afmetingen deur pg. 2 Profiel systemen pg. 2 o LR 12 Licht profielsysteem voor glas tot 12 mm dikte pg. 2 o LR 22 Licht profielsysteem voor glas tot 22 mm

Nadere informatie

A1400 AIR. Automatiseringssysteem voor schuifdeuren

A1400 AIR. Automatiseringssysteem voor schuifdeuren A0 AIR Automatiseringssysteem voor schuifdeuren A0 AIR De goede oplossing voor al uw behoeften OPLOSSINGEN MET BEHUIZING H 100 mm 31.5 ±.5 0.5 33 3.5 13.5 0.5 ±10 30.5 9 100 0.5 55 ±.5 3.5 33 8 ±6 30.5

Nadere informatie

TOEGANGSCONTROLE & INTERCOM

TOEGANGSCONTROLE & INTERCOM www.hexta.nl HEKWERK & TERREINBEVEILIGING TOEGANGSCONTROLE & INTERCOM De toegangscontrolesystemen van Hexta zorgen voor een verantwoord evenwicht tussen selectieve gastvrijheid en maximale beveiliging.

Nadere informatie

AP22 Analoog Display

AP22 Analoog Display Datasheet AP22 AP22 Analoog Display Toepasbaar als: Display voor positie en snelheid Grenswaardebewaking met hysterese Display voor niet lineaire bewegingen 48 mm ca. 90 mm 96 mm Voor sensoren met analoge

Nadere informatie

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De compleet draadloze toegangscontrole oplossing die voldoet aan al uw eisen. Net2 PaxLock is een veelzijdig product, ontworpen

Nadere informatie

Met het MKP-300 bediendeel kunt u het MICRA Alarmsysteem bedienen. Deze werkt alleen als de MICRA module in de alarm module mode is ingesteld.

Met het MKP-300 bediendeel kunt u het MICRA Alarmsysteem bedienen. Deze werkt alleen als de MICRA module in de alarm module mode is ingesteld. MKP-300 DRAADLOOS BEDIENDEEL MKP300_NL 03/12 Met het MKP-300 bediendeel kunt u het MICRA Alarmsysteem bedienen. Deze werkt alleen als de MICRA module in de alarm module mode is ingesteld. 1. Eigenschappen

Nadere informatie

SLEUTELMANAGEMENT. Dit unieke beheersysteem is een gevolg van optimaliseren en standarisatie van de verschillende ontwikkelde producten.

SLEUTELMANAGEMENT. Dit unieke beheersysteem is een gevolg van optimaliseren en standarisatie van de verschillende ontwikkelde producten. De MB Safety IQ serie maakt het nu mogelijk om al uw belangrijke sleutels en/of lockers te beheren zonder dat het noodzakelijk is een computer te koppelen. Bovendien kunnen het sleutelbeheer- en lockersysteem

Nadere informatie

ENTREEHAL APPARTEMENTSGEBOUW TOT 100 NAMEN 11. HEK/VOETGANGERSHEK EN 2 GSM-HAUSSMANN-KLAVIEREN MET CODE

ENTREEHAL APPARTEMENTSGEBOUW TOT 100 NAMEN 11. HEK/VOETGANGERSHEK EN 2 GSM-HAUSSMANN-KLAVIEREN MET CODE 1. www.intratone.com ENTREEHAL APPARTEMENTSGEBOUW TOT 100 NAMEN. NAMENBORD ENTREEHAL EN MEDEDELINGENBORD TOT 1.000 NAMEN BASISSCHEMA'S 3. ENTREEHAL MET SLEUTELKLUIS TOT 1.000 NAMEN. MEDEDELINGENBORD 5.

Nadere informatie

Cerussa Point Clock 700 Pre-requirements

Cerussa Point Clock 700 Pre-requirements Cerussa Point Clock 700 Pre-requirements Inhoudstafel A. Algemeen... 3 B. Cerussa HR... 3 C. Bekabeling en aansluitingen... 3 D. IT infrastructuur... 4 E. Montage... 4 Cerussa Point Clock 700 Pre-requirements

Nadere informatie

Alarmsysteem VERSA IP/Plus

Alarmsysteem VERSA IP/Plus Alarmsysteem beveiliging, functionaliteit, comfort VEILIG EN GEMAKKELIJK IN GEBRUIK FLEXIBEL EN VEELZIJDIG Kostenbesparende oplossing en eenvoudige installatie alarmsysteem met ingebouwde Ethernet, GSM/GPRS*,

Nadere informatie