internet:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "internet:"

Transcriptie

1 CAME CANCELLI AUTOMATICI S.P.A. VIA MARTIRI DELLA LIBERTÀ, DOSSON DI CASIER TREVISO - ITALY CAME FRANCE S.A. 7 RUE DES HARAS NANTERRE CEDEX PARIS FRANCE CAME AUTOMATISMOS S.A. C/JUAN DE MARIANA, MADRID ESPAÑA CAME AUTOMATISMOS CATALUNYA S.A. POL. IND. MOLÌ DELS FRARES - CARRER A, SANT VICENÇ DELS HORTS - BARCELONA ESPAÑA CAME GmbH KORNWESTHEIMER STR., KORNTAL - MÜNCHINGEN BEI STUTTGART - DEUTSCHLAND CAME GmbH AKAZIENSTR SEEFELD BEI BERLIN DEUTSCHLAND CAME (AMERICA) L.L.C NW 82 AVENUE MIAMI (FL) U.S.A. CAME UNITED KINGDOM LTD UNIT 3, ORCHARD PARK IND. EST. TOWN STREET, SANDIACRE NOTTINGHAM - NG10 5BP - U.K. CAME PL Sp. z.o.o. UL ORDONA, WARSZAWA POLAND CAME BELGIUM ZONING OUEST, LESSINES BELGIE AUTOMATISATIE internet: info@came.it CAME DEP /03

2 De Automatiseringssystemen bij u thuis AUTOMATISATIE

3 Volledige Blupartner bijstand die alleen dankzij de kracht van een grote groep aangeboden kan worden Veilige producten die aan de strengste testen werden onderworpen vooraleer bij u te worden geïnstalleerd AUTOMATISATIE CAME: een sterk evenwicht tussen innoverende technologie en grote betrouwbaarheid. Wij ontwerpen, fabriceren en controleren onze producten volgens een filosofie, welke een moderne en innoverende dienst aan onze klanten garandeert. CAME is de Europese leider inzake fabricatie en distributie van electromechanische automatiseringssystemen voor poorten en hekken, dankzij de buitengewone kwaliteiten van de aangeboden producten. De automatiseringssystemen worden aan 7 strenge testen onderworpen gedurende hun fabricatiecyclus, vooraleer ze op de markt worden gebracht. GARANTIE J A A R Grotere waarborg met een volledige CAME installatie

4 Stap binnen in de Wereld van CAME......een wereld van Veiligheid, Dienst, Waarborg en tevredenheid van de klant. AUTOMATISATIE

5 Verbeter uw veiligheid Het CAME automatiseringssysteem biedt u standaard de mogelijkheid een lamp aan te schakelen om de doorgang te verlichten, telkens wanneer u het hek opent. automatiseringssystemen voor schuifhekken Controleer uw huis in één beweging Een anti-diefstalsysteem in- of uitschakelen, de geautomatiseerde rolluiken opendoen: dit zijn enkele van de talrijke toepassingsmogelijkheden van automatiseringssystemen voor het huis.

6 BZDe volledige technologie in één compacte versie Het model wordt standaard met een motor op laagspanning geleverd om aan de gebruiker de uitzonderlijke veiligheids- en werkingskenmerken aan te bieden op alle type schuifhekken op rail tot 200 kg. Dit type biedt ook de mogelijkheid noodstroombatterijen te voorzien om de werking van het systeem bij stroomonderbreking te garanderen. BX verstandig automatiseren Wanneer het schuifhek op rail zwaarder is (tot 800 KG) en wanneer de controle- en veiligheidseisen belangrijker zijn, voorziet het BX gamma een reeks systemen, welke aan de verschillende installatie-, werkings- en veiligheidseisen aangepast worden. Startend met de basisversie, helemaal geschikt voor een residentieel gebruik en zo te evolueren naar de versies met encoder, uitgerust voor de elektronische en permanente controle van de beweging, om dan over te gaan naar de versies uitgerust met motoren op laagspanning voor intensieve werking van het systeem. BK voor al de andere behoeften CAME stelt een reeks oplossingen voor om schuifhekken op rail of zelfdragend tot een maximum van 1200, 1800, 2200 en 3500 kg te automatiseren, in het bijzonder ontworpen voor een hek met grote afmeting en voor speciale toepassingen. Bescherm uw wagen Ideaal voor het reserveren van uw eigen parkeerplaats: de UNIPARK wordt ook via de zender van het hek geactiveerd. een volledig automatiseringssysteem Bij al de modellen op laagspanning (24V) wordt de plaats voor noodstroombatterijen voorzien (2 x 12V/1.2Ah).

7 Verlicht uw huis Wanneer u thuis aankomt, hoeft u alleen op het knopje van uw CAME zender te drukken, uw buitenverlichting schakelt automatisch aan. automatiseringssystemen voor draaihekken Het onvoorziene wordt uitgesloten Wanneer u voor het systeem op 24 v kiest, wordt de werking, zelfs in geval van stroomonderbreking, dankzij de gepaste noodstroombatterijen gegarandeerd.

8 FLEX Dit systeem voor draaihekken kan snel geplaatst worden op alle type palen van min 8 tot max 30cm breedte (scharnierpunt motor tot scharnierpunt hek is max 15 cm). Dit is uitsluitend ontworpen voor particulier gebruik op draaihekken met kleine afmetingen, (tot 1.30 m per vleugel). De FLEX is ook de ideale motor voor het automatisch openen van een voetgangershekje tot max 1,30m. FROG De FROG is de beste en meest geschikte oplossing voor het automatiseren van alle type draaihekken van max 3,5m per vleugel, want de motor verandert niets aan de vorm en aan de esthetische waarde van het hek. In eerste fase wordt de behuizing samen met het hek geïnstalleerd en in de tweede fase de motoren. Dit vermindert de installatiekosten en garandeert een goede werking. FAST Een snel automatiseringssysteem FAST is het nieuwe automatiseringssysteem met knikarm voor draaihekken tot 2,30 m per vleugel: een nieuw product dat voldoet aan een veeleisende toepassing. De FAST wordt geïnstalleerd op palen met een afstand tot max. 20 cm tussen het scharnierpunt van het hek en de as van de motor. Kiezen voor een FAST motor met ingebouwde stuurkast biedt de waarborg voor een snelle installatie waarbij al de bevestigings- en aansluitingsoperaties vereenvoudigd worden. FERNI paal van 8 cm breedte is genoeg ondergronds ATI/KRONO 2 x design 16 verschillende motoren die u de mogelijkheid bieden, de gepaste oplossing te kiezen om aan u behoeften te voldoen. Het verschil tussen de ATI en de KRONO ligt in de design en in de buitenafwerking, dit voor een betere integratie met het hek. De verschillende modellen worden voorzien om op vleugels (bevestigd op metalen palen) van 3m of 5 m max geïnstalleerd te worden. de universele oplossing FERNI: de universele oplossing voor reeds bestaande poorten en voor palen met grote afmetingen. Het wordt geplaatst op vleugels tot 4 m breedte max (per vleugel) en ook wanneer het hek centraal geplaatst is op de paal (tot max. 38 cm tussen het scharnierpunt van het hek en de hoek van de paal).

9 De ingebouwde verlichting wordt standaard op alle modellen voorzien. De lamp brandt onmiddellijk bij het in werking stellen van het systeem. De verlichting duidt aan dat de poort in beweging is en verlicht vooral uw garage, wat het in- en uitrijden veiliger maakt. automatiseringssystemen voor BINNENKANTELENDE POORTEN Bij stroomonderbreking, kan de poort door middel van een handige hendel op de motor gedeblokkeerd worden; de poort kan dan manueel geopend worden en opnieuw bij het sluiten worden vergrendeld. EMEGA comfort en veiligheid De motorisatie van de garagepoort vereenvoudigt het binnenrijden, verlicht automatisch de plaats van de wagen en garandeert het vergrendelen van de poort bij het sluiten. Bij de 24V versie, wordt de werking zelfs in geval van stroomonderbreking gegarandeerd. De motor en stuurkast vormen een perfecte eenheid, zonder esthetisch nadeel voor de poort zelf, dankzij de uiterst beperkte afmetingen en de aantrekkelijke design. De EMEGA is de geschikte motor voor automatisatie van zware binnenkantelende poorten en is beschikbaar in drie modellen. De serie Emega biedt een oplossing voor de poorten tot 9 m 2 en zelfs tot 14 m 2.

10 Vergrendeling bij het sluiten Zelfs bij stroomonderbreking, maakt het ontgrendelingssysteem op de rail het mogelijk de poort manueel te openen, en deze tijdens het sluiten opnieuw te vergrendelen. automatiseringssystemen voor BUITENKANTELENDE- EN SECTIONAALPOORTEN Een systeem met ingebouwde stuurprint, verlichting en plaats voor twee noodstroombatterijen (2 x 12 V/1.2 Ah) in geval van stroomonderbreking. Praktische en veilige voeding van de motor dankzij een stekker uitgerust met zekeringshouder, die voldoet aan de IEC/CEE22 normen. VER de automatisatie klaar in 2 minuten Vanaf nu is het nog gemakkelijker uw garagepoort te automatiseren dankzij de nieuwe VER systemen. Het volstaat de motor op de rail te bevestigen en de assemblage is klaar. Wanneer u voor een VER automatiseringssysteem kiest, geniet uw poort van een regelmatige en constante beweging dankzij het overbrengingssysteem (via ketting of tandriem) die centraal wordt geplaatst. De VER is de ideale oplossing voor poorten met een ingewerkt draaideurtje want hiervoor is geen enkel overbrengingstoebehoren vereist. De stuurkast gebruikt een ENCODER voor de elektronische controle van de beweging.

11 Signalisatietoebehoren Flitslampen die waarschuwen wanneer de gemotoriseerde poorten in beweging zijn (230V en 24V). De intelligente versie telt het aantal bewegingen (instelbaar) en verwittigt wanneer een periodiek onderhoud moet uitgevoerd worden. bedienings- en contr Toebehoren voor detectie van obstakels In- en opbouw infrarood fotocellen zijn beschikbaar, alsook de speciale fotocellen waarvan de infrarood straal gesynchroniseerd is. Veiligheidstoebehoren De veiligheidsprofielen met infrarood zijn een efficiënte oplossing voor de verschillende beschermingseisen. Bedieningstoebehoren Een gepersonaliseerde code kan gekozen worden en garandeert veiligheid. De versie met ingebouwde verlichting op het klavier is tevens verkrijgbaar.

12 Radio bedieningstoebehoren Het openen van de gemotoriseerde poort via afstandsbediening is steeds gemakkelijk: de zender met rolling code van de serie ATOMO is elegant, ergonomisch en veilig. Naargelang uw behoeften heeft u de keuze uit meerdere modellen. Automatische kettingafsluiting CAME biedt u ook: Automatische parkingreservatie systemen roletoebehoren Automatische slagbomen Automatiseringssystemen voor industriële poorten Automatiseringssystemen voor industriële hekken en poorten Automatische winkeldeuren Toegangscontrole en beheersystemen

Automatisatie van Schuifhekken

Automatisatie van Schuifhekken Automatisatie van Schuifhekken 200 Kg De meest verkochte schuifhekmotor in Italië Deze motor op laagspanning bezit buitengewone eigenschappen wat veiligheid betreft. Hij is geschikt voor een schuifhek

Nadere informatie

Automatisch Parkingbeheer

Automatisch Parkingbeheer Automatisch Parkingbeheer De ervaring De ervaring van een internationaal bedrijf Het beheer van de kwaliteitsnorm voor het bedrijf gebeurt volgens de ISO 9001 norm alsook volgens de omgevingsnorm ISO 14001

Nadere informatie

Parkingbeheer en slagbomen....natuurlijk

Parkingbeheer en slagbomen....natuurlijk Parkingbeheer en slagbomen...natuurlijk Ervaring De know how van een multinational Een degelijk distributienetwerk CAME garandeert een sluitende distributiepolitiek op de nationale en internationale markten

Nadere informatie

De produkten. De ervaring. De ervaring van een internationaal bedrijf. CAME, de automatisatiespecialist stelt voor:

De produkten. De ervaring. De ervaring van een internationaal bedrijf. CAME, de automatisatiespecialist stelt voor: Toegangscontrole De ervaring De ervaring van een internationaal bedrijf Het beheer van de kwaliteitsnorm voor het bedrijf gebeurt volgens de ISO 9001 norm alsook volgens de omgevingsnorm ISO 14001 Verspreid

Nadere informatie

unipark Automatisering voor parkeerbeugels voor een enkel parkeervak. Motoren op 24 V DC

unipark Automatisering voor parkeerbeugels voor een enkel parkeervak. Motoren op 24 V DC unipark Automatisering voor parkeerbeugels voor een enkel parkeervak. Motoren op 24 V DC 1 1 Stuurkast 2 UNIP+ARK1 2 3 Max. afstand van de lus tot UNIPARK 2 m 3 parkeer altijd met unipark. In alle omgevingen

Nadere informatie

STYLO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ARM VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 1,8 m lengte per vleugel

STYLO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ARM VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 1,8 m lengte per vleugel STYLO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ARM VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 1,8 m lengte per vleugel 1 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 Fotocel aan de binnenzijde 3 Minimaal 80 mm / 3,2 in 4 4

Nadere informatie

FLY. draaideuren met vleugels van 250 kg maximum. Automatiseringsysteem voor alle draaideur toepassingen

FLY. draaideuren met vleugels van 250 kg maximum. Automatiseringsysteem voor alle draaideur toepassingen A utomatiseringssysteem voor draaideuren met vleugels van 250 kg maximum FLY Automatiseringsysteem voor alle draaideur toepassingen Een revolutionair product speciaal bestemd voor een veilig en betrouwbaar

Nadere informatie

GARD 12 AUTOMATISCHE SLAGBOOM VOOR SPECIALE DOORGANGEN. Nuttige doorgangsbreedte tot 12 m

GARD 12 AUTOMATISCHE SLAGBOOM VOOR SPECIALE DOORGANGEN. Nuttige doorgangsbreedte tot 12 m GARD 12 AUTOMATISCHE SLAGBOOM VOOR SPECIALE DOORGANGEN. Nuttige doorgangsbreedte tot 12 m 1 3 1 2 INTEGRATIE EN MODULARITEIT Een speciale automatisering die perfect integreert met alle uitrustingen voor

Nadere informatie

EMEGA AUTOMATISERING VOOR KANTELPOORTEN. Poortoppervlak tot 14 m²

EMEGA AUTOMATISERING VOOR KANTELPOORTEN. Poortoppervlak tot 14 m² EMEGA AUTOMATISERING VOOR KANTELPOORTEN. Poortoppervlak tot 14 m² 1 Fotocel 1 1 DE VEILIGE, SNELLE EN ELEGANTE AFSLUITING. EMEGA is een automatisering op 24 V DC met ingebouwd functiedisplay voor garagepoorten

Nadere informatie

GARD AUTOMATISCHE SLAGBOOM voor snelle doorgang. Nuttige doorgangsbreedte tot 6,5 m

GARD AUTOMATISCHE SLAGBOOM voor snelle doorgang. Nuttige doorgangsbreedte tot 6,5 m GARD AUTOMATISCHE SLAGBOOM voor snelle doorgang. Nuttige doorgangsbreedte tot 6,5 m 2 1 Diverse soorten bomen, alle van gelakt geëxtrudeerd aluminium, ook met ingebouwde knipperlichtjes 1 2 Voorziening

Nadere informatie

KRONO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m

KRONO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m KRONO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m 1 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 3 2 Fotocel aan de binnenzijde 3 C max.: afstand tussen de binnenzijde

Nadere informatie

FROG ONDERGRONDSE AUTOMATISERING VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 3,5 m

FROG ONDERGRONDSE AUTOMATISERING VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 3,5 m FROG ONDERGRONDSE AUTOMATISERING VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 3,5 m 1 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 Fotocel aan de binnenzijde 2 Ondergrondse oplossing voor hekken bij woningen

Nadere informatie

ATI BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m

ATI BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m ATI BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m 1 3 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 2 Fotocel aan de binnenzijde 3 C max.: afstand tussen de binnenzijde

Nadere informatie

SALOON Gemotoriseerde tourniquet met draaivleugel. Nuttige doorgang max mm bij gecombineerde montage

SALOON Gemotoriseerde tourniquet met draaivleugel. Nuttige doorgang max mm bij gecombineerde montage SALOON Gemotoriseerde tourniquet met draaivleugel. Nuttige doorgang max. 2450 mm bij gecombineerde montage 1 Lichtkroon 2 1 2 4 Regeling van de vleugelsnelheid direct op de printplaat 3 Aluminium vleugel

Nadere informatie

AXO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 7 m lengte per vleugel

AXO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 7 m lengte per vleugel AXO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 7 m lengte per vleugel 1 3 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 Fotocel aan de binnenzijde 2 3 C max.: afstand tussen de

Nadere informatie

FERNI BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ARM VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 4 m

FERNI BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ARM VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 4 m FERNI BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ARM VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 4 m 1 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 Fotocel aan de binnenzijde 3 3 C max.: afstand tussen de binnenzijde van

Nadere informatie

CBX. AUTOMATISERING VOOR schuifdeuren en sectionaalpoorten. Sectionaalpoorten tot 8,5 m hoogte. Schuifdeuren tot 11 m hoogte

CBX. AUTOMATISERING VOOR schuifdeuren en sectionaalpoorten. Sectionaalpoorten tot 8,5 m hoogte. Schuifdeuren tot 11 m hoogte CBX AUTOMATISERING VOOR schuifdeuren en sectionaalpoorten. Sectionaalpoorten tot 8,5 m hoogte Schuifdeuren tot 11 m hoogte 1 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 Fotocel 2 2 2 2 De veelzijdige oplossing

Nadere informatie

twister Driepoottourniquet. Afgewerkt met rvs AISI 304 Afbeeldingen zijn niet bindend

twister Driepoottourniquet. Afgewerkt met rvs AISI 304 Afbeeldingen zijn niet bindend twister Driepoottourniquet. Afgewerkt met rvs AISI 304 Afbeeldingen zijn niet bindend 1 1 Doorgangslicht naar beide kanten met hoge-intensiteitsleds 4 2 Besturingssensoren (alleen op de uitvoeringen PST001)

Nadere informatie

GARD 4 AUTOMATISCHE SLAGBOOM VOOR DOORGANG in drukke gebieden. Nuttige doorgangsbreedte tot 3,75 m

GARD 4 AUTOMATISCHE SLAGBOOM VOOR DOORGANG in drukke gebieden. Nuttige doorgangsbreedte tot 3,75 m GARD 4 AUTOMATISCHE SLAGBOOM VOOR DOORGANG in drukke gebieden. Nuttige doorgangsbreedte tot 3,75 m 1 5 3 1 4 2 7 7 Geïntegreerd ledknipperlicht dat geen onderhoud behoeft en volledige zichtbaarheid garandeert

Nadere informatie

DYNAMIC. Draaihekaandrijving

DYNAMIC. Draaihekaandrijving DYNAMIC Draaihekaandrijving Vloeiend en geruisloos Stevig en robuust Obstakeldetectie met ingebouwde sensor Afstandsbediening met APS Werkt op batterijen of manueel bij stroomuitval Entrya Technologies

Nadere informatie

Catalogus bedieningstoebehoren

Catalogus bedieningstoebehoren Catalogus bedieningstoebehoren Afstandsbedieningen Algemene kenmerken OMOLOGATIE VAN DE AFSTANDSEDIENINGSSYSTEMEN Alle afstandsbedieningssystemen van Came zijn gehomologeerd voor gebruik in Europese landen

Nadere informatie

Automatisatie voor draaihekken

Automatisatie voor draaihekken Autoatisatie voor draaihekken internet: www.cae.it e-ail: verkoop@cae.be CAME CANCELLI AUTOMATICI S.P.A. VIA MARTIRI DELLA LIBERTÀ,15 313 DOSSON DI CASIER TREVISO - ITALY CAME SUD S.R.L. VIA FERRANTE IMPARATO,

Nadere informatie

FROG PLUS ONDERGRONDSE AUTOMATISERING VOOR GROTE DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 7 m vleugellengte

FROG PLUS ONDERGRONDSE AUTOMATISERING VOOR GROTE DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 7 m vleugellengte FROG PLUS ONDERGRONDSE AUTOMATISERING VOOR GROTE DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 7 m vleugellengte 1 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 Fotocel aan de binnenzijde 2 ONGEËVENAARD VERMOGEN. FROG PLUS

Nadere informatie

SYSTEEM VOOR AFSTANDSBEDIENINGEN INSTALLATIEHANDLEIDING TRA08. Nederlands

SYSTEEM VOOR AFSTANDSBEDIENINGEN INSTALLATIEHANDLEIDING TRA08. Nederlands SYSTEEM VOOR AFSTANDSBEDIENINGEN INSTALLATIEHANDLEIDING TRA08 Nederlands NL NEDERLANDS BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN VOOR DE INSTALLATIE OPGELET: EEN VERKEERDE INSTALLATIE KAN ERNSTIGE SCHADE VEROORZAKEN;

Nadere informatie

STILE ONE Gemotoriseerde driepoottourniquet. Installatie op kolomvoet of aan de muur

STILE ONE Gemotoriseerde driepoottourniquet. Installatie op kolomvoet of aan de muur STILE ONE Gemotoriseerde driepoottourniquet. Installatie op kolomvoet of aan de muur 1 Geleidehek van AISI 304 roestvrij staal 2 Afsluiting met sleutel 3 2 3 1 Strip met indicatieleds 5 4 Tot 500 mm (19,7

Nadere informatie

FOTOCELLEN VEILIGHEIDS- ACCESSOIRES. Veiligheidsapparatuur voor automatische hekken

FOTOCELLEN VEILIGHEIDS- ACCESSOIRES. Veiligheidsapparatuur voor automatische hekken FOTOCELLEN VEILIGHEIS- ACCESSOIRES. Veiligheidsapparatuur voor automatische hekken VEILIGHEIS- FOTOCELLEN ELTA-E opbouw Om de automatiseringsinstallatie te vervolledigen biedt CAME een compleet assortiment

Nadere informatie

TOEBEHOREN A U T O MATIS ATIE

TOEBEHOREN A U T O MATIS ATIE TOEBEHOREN VOO R V E I L I G H E I D E N B E D I E N I N G A U T O MATIS ATIE TOEBEHOREN V OOR VEILIGHEID EN BEDIENING HET BELANG VAN DEZE TOEBEHOREN BIJ EEN INSTALLATIE Het is verplicht om bij iedere

Nadere informatie

Easy. Easier. Mhouse. Een vernieuwend systeem om op een eenvoudige en snelle manier uw woning te automatiseren.

Easy. Easier. Mhouse. Een vernieuwend systeem om op een eenvoudige en snelle manier uw woning te automatiseren. Easy. Easier. Mhouse. Een vernieuwend systeem om op een eenvoudige en snelle manier uw woning te automatiseren. Mhouse: kent zijn gelijke niet! Mhouse heeft een zeer geavanceerd gamma en verenigt hierbij

Nadere informatie

Aandrijfsystemen voor draai- en schuifhekken

Aandrijfsystemen voor draai- en schuifhekken Aandrijfsystemen voor draai- en schuifhekken NIEUW Hall-sensor techniek voor de Comfort 55, 55L Voor elk toegangshek de beste aandrijving. Veilig. Weerbestendig. Elegant. Flexibel. 2 Het openen en sluiten

Nadere informatie

WING GEMOTORISEERDE TOURNIQUET MET DRAAIVLEUGEL. Lichtkroon

WING GEMOTORISEERDE TOURNIQUET MET DRAAIVLEUGEL. Lichtkroon WING GEMOTORISEERDE TOURNIQUET MET DRAAIVLEUGEL. Lichtkroon 1 Lichtkroon 2 Vleugels van plexiglas of gehard glas 1 2 4 3 Constructie van rvs met gesatineerde afwerking 4 Printplaat en voeding ingebouwd

Nadere informatie

prijslijst automatisatie - toegangscontrole 2019/1 incl. BTW

prijslijst automatisatie - toegangscontrole 2019/1 incl. BTW prijslijst automatisatie - toegangscontrole 2019/1 incl. BTW Draaipoorten - VPP 2019/1 Vleugellengte KUSTOS A25 KUSTOS A40 GIUNO A20 GIUNO A50 P4,5 VIRGO IGEA tot 1m50 x tot 2m00 x tot 2m50 x tot 3m00

Nadere informatie

AUTOMATISATIE LVAN DRAAIHEKKENS MET KNIKARM MOTOR. 230 Vac / 24 Vdc. 2,5 m (4,5m met elektrisch slot) 200 kg DRAAIHEKKENS MET KNIKARM MOTOR

AUTOMATISATIE LVAN DRAAIHEKKENS MET KNIKARM MOTOR. 230 Vac / 24 Vdc. 2,5 m (4,5m met elektrisch slot) 200 kg DRAAIHEKKENS MET KNIKARM MOTOR PRODUCT OVERZICHT AUTOMATISATIE LVAN DRAAIHEKKENS MET KNIKARM MOTOR BL AUTOMATISATIE LVAN DRAAIHEKKENS MET KNIKARM MOTOR BL Max. vleugelbreedte per vleugel 2,5 m (4,5m met elektrisch slot) 200 kg Max.

Nadere informatie

1/9 1.630,00 1.830,00 2.030,00 571,50 95,00

1/9 1.630,00 1.830,00 2.030,00 571,50 95,00 1/9 Model Barones in geheel open uitvoering, met getoogde vorm Middelzwaar kader van 5cm dik Compleet met hangwerk (zwart, recht van model, slechts aan één zijde van de poort zichtbaar) Laag/middelhoog

Nadere informatie

TOEBEHOREN A U T O MATIS ATIE

TOEBEHOREN A U T O MATIS ATIE TOEBEHOREN VOO R V E I L I G H E I D E N B E D I E N I N G A U T O MATIS ATIE TOEBEHOREN V OOR VEILIGHEID EN BEDIENING HET BELANG VAN DEZE TOEBEHOREN BIJ EEN INSTALLATIE Het is verplicht om bij iedere

Nadere informatie

Book Automation for sectional doors up to 12 m 2 and overhead doors up to 11 m 2

Book Automation for sectional doors up to 12 m 2 and overhead doors up to 11 m 2 NL Book Automation for sectional doors up to 12 m 2 and overhead doors up to 11 m 2 Book Automatisering voor sectionaalpoorten tot 12 m 2 en kantelpoorten tot 11 m 2 1. DESIGN Beschikbaar in de versies

Nadere informatie

Aandrijvingen voor schuifpoorten

Aandrijvingen voor schuifpoorten Aandrijvingen voor schuifpoorten Type installatie Residentieel gebruik C720 24V 740 741 C721 746 24V Collectief gebruik 746 844 omkeerbaar 844 Industrieel gebruik 844 omkeerbaar 844 844 driefasig 884 driefasig

Nadere informatie

OvO automation for sectional doors up to 9 m2

OvO automation for sectional doors up to 9 m2 NL Ovo Automation for sectional doors up to 9 m 2 Ovo Automatisering voor sectionaalpoorten tot 9 m 2 1. VOOR SECTIONAALPOORTEN TOT 9 m 2 SOEPELE BEWEGING BETROUWBARE ELEKTRONICA Ovo is de nieuwe automatisering

Nadere informatie

3 6 9 B 1 4 7 A SCHUIFHEKKEN DRAAIHEKKEN E L E K T R O N I S C H P O O R T B E S L A G GARAGEPOORTEN ALGEMENE TOEBEHOREN. Santens - Vertommen - Dhondt

3 6 9 B 1 4 7 A SCHUIFHEKKEN DRAAIHEKKEN E L E K T R O N I S C H P O O R T B E S L A G GARAGEPOORTEN ALGEMENE TOEBEHOREN. Santens - Vertommen - Dhondt 1 4 7 A 2 5 8 0 3 6 9 B SCHUIFHEKKEN DRAAIHEKKEN GARAGEPOORTEN ALGEMENE TOEBEHOREN 1105 SCHUIFHEKKEN Elektromechanische schuifhekopener Elektromechanische schuifhekopener BX-serie 230V Elektromechanische

Nadere informatie

somfy.nl catalogus voor Motorisering van garagedeuren

somfy.nl catalogus voor Motorisering van garagedeuren somfy.nl catalogus voor Motorisering van garagedeuren Geschikt voor de meest gangbare typen en modellen garagedeuren. Met de Dexxo Pro motoriseert u garagedeuren tot 15m², met vele persoonlijke instellingsopties.

Nadere informatie

rolls Automation for sectional doors up to 23 m 2 and overhead doors up to 14 m 2

rolls Automation for sectional doors up to 23 m 2 and overhead doors up to 14 m 2 NL rolls Automation for sectional doors up to 23 m 2 and overhead doors up to 14 m 2 Rolls Automatisering voor sectionaalpoorten tot 23 m 2 en kantelpoorten tot 14 m 2 1. DESIGN EN TECHNOLOGIE De draaiende

Nadere informatie

Aandrijfsystemen voor garagedeuren

Aandrijfsystemen voor garagedeuren Aandrijfsystemen voor garagedeuren Stand-by verbruik: slechts 0,3 Watt! Voor elke garagedeur de beste aandrijving. Veilig. Comfortabel. Snel. Energiebesparend. 2 Het openen en sluiten van een deur is voor

Nadere informatie

OPLEIDINGen came benelux

OPLEIDINGen came benelux OPLEIDINGen came benelux Waarom deelnemen aan een CAME cursus? 1. 3. 2. Omdat dit u de mogelijkheid geeft om de CAME producten te leren kennen, wanneer u automatisering, toegangscontrole, videofonie of

Nadere informatie

WANNEER EEN IDEE DE WERELD VERANDERT PRIJSLIJST 2015 PRIJSLIJST FAAC BENELUX

WANNEER EEN IDEE DE WERELD VERANDERT PRIJSLIJST 2015 PRIJSLIJST FAAC BENELUX WANNEER EEN IDEE DE WERELD VERANDERT PRIJSLIJST 2015 PRIJSLIJST FAAC BENELUX Geldig vanaf 09/2015 Aandrijvingen voor draaihekken Type installatie externe motor Residentieel 391 390 390 412 413 415 415

Nadere informatie

en KanTeLPOORTen TOT 8,5 m 2

en KanTeLPOORTen TOT 8,5 m 2 NL elevo automatisatie VOOR SeCTIOnaLe POORTen TOT 10 m 2 en KanTeLPOORTen TOT 8,5 m 2 Elevo Automatisatie voor sectionale poorten tot 10 m 2 en kantelpoorten tot 8,5 m 2 1. COMPACT EN GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN

Nadere informatie

Ditec ALU48 Systeem voor aluminium glaspanelen voor automatische toegangssystemen

Ditec ALU48 Systeem voor aluminium glaspanelen voor automatische toegangssystemen Ditec ALU Systeem voor aluminium glaspanelen voor automatische toegangssystemen NL www.entrematic.com PRE STER END Efficiëntie Praktisch: alle voordelen van een automatisch bestuurd schuifdeursysteem voor

Nadere informatie

BEDIENINGSKAST VOOR MOTOREN OP 24V SERIE Z 24 HANDLEIDING VOOR DE INSTALLATIE ZL90. Nederlands

BEDIENINGSKAST VOOR MOTOREN OP 24V SERIE Z 24 HANDLEIDING VOOR DE INSTALLATIE ZL90. Nederlands BEDIENINGSKAST VOOR MOTOREN OP 24V SERIE Z 24 HANDLEIDING VOOR DE INSTALLATIE ZL90 Nederlands NL BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOORSCHRIFTEN VOOR DE INSTALLATIE OPGELET: EEN VERKEERDE INSTALLATIE KAN ERNSTIGE

Nadere informatie

WANNEER EEN IDEE DE WERELD VERANDERT PRIJSLIJST 2015 PRIJSLIJST FAAC BENELUX

WANNEER EEN IDEE DE WERELD VERANDERT PRIJSLIJST 2015 PRIJSLIJST FAAC BENELUX WANNEER EEN IDEE DE WERELD VERANDERT PRIJSLIJST 2015 PRIJSLIJST FAAC BENELUX Geldig vanaf 09/2015 Aandrijvingen voor draaihekken Type installatie externe motor Residentieel 391 390 390 12 13 15 15 S18

Nadere informatie

novo Control devices for automations

novo Control devices for automations NL novo Control devices for automations Novo Controle-eenheden voor automatisaties Novo is de lijn van accessoires van KINGgates die zich in iedere omgeving integreert. De omkapselingen in gelakt metaal

Nadere informatie

Draadloze automatisering voor de controle van uw huis

Draadloze automatisering voor de controle van uw huis // io-homecontrol : comfort, veiligheid en energiebesparing Draadloze automatisering voor de controle van uw huis Garagedeuraandrijvingen, inrithekken en huisdeuren met io-homecontrol -technologie Comfort

Nadere informatie

WANNEER EEN IDEE DE WERELD VERANDERT PRIJSLIJST 2015 PRIJSLIJST FAAC BENELUX

WANNEER EEN IDEE DE WERELD VERANDERT PRIJSLIJST 2015 PRIJSLIJST FAAC BENELUX WANNEER EEN IDEE DE WERELD VERANDERT PRIJSLIJST 2015 PRIJSLIJST FAAC BENELUX Geldig vanaf 09/2015 Aandrijvingen voor draaihekken Type installatie externe motor Residentieel 391 390 390 412 413 415 415

Nadere informatie

Draadloze automatisering voor de controle van uw huis

Draadloze automatisering voor de controle van uw huis // io-homecontrol : comfort, veiligheid en energiebesparing Draadloze automatisering voor de controle van uw huis Aandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken met de io-homecontrol -technologie Comfort

Nadere informatie

Technische raadgevingen. Guide pour choisir...

Technische raadgevingen. Guide pour choisir... Technische raadgevingen Guide pour choisir... 226 Guide pour choisir... Technische raadgevingen 227 Technische raadgevingen Keuze van de aandrijving De keuze van de aandrijving is afhankelijk van het gebruik,

Nadere informatie

STOW mobile. De ideale oplossing voor compacte opslag in combinatie met toegankelijkheid van elke pallet.

STOW mobile. De ideale oplossing voor compacte opslag in combinatie met toegankelijkheid van elke pallet. STOW mobile De ideale oplossing voor compacte opslag in combinatie met toegankelijkheid van elke pallet. mobiele pallet stellingen De Stow Mobile verrijdbare stelling is een systeem met hoge dichtheid

Nadere informatie

PS4000 BETAALD PARKEREN. Automatische parkeerplaatsen tegen betaling tot 10.000 plaatsen

PS4000 BETAALD PARKEREN. Automatische parkeerplaatsen tegen betaling tot 10.000 plaatsen Automatische parkeerplaatsen tegen betaling tot 10.000 plaatsen PS4000 BETAAL PARKEREN e oplossing voor alle type parkings, ook met meerdere verdiepingen. PS4000 is een compleet systeem voor het beheer

Nadere informatie

intro Automation for swing gates with leaves up to 4 m Kg, undergroung installation

intro Automation for swing gates with leaves up to 4 m Kg, undergroung installation NL intro Automation for swing gates with leaves up to 4 m - 650 Kg, undergroung installation Intro Automatisering voor draaipoorten Max. afmeting vleugel 4 m - 650 kg 1. DESIGN EN TECHNOLOGIE COMPLEET

Nadere informatie

Domotica en communicatie Unica Wireless

Domotica en communicatie Unica Wireless Presentatie P104878 D17 Presentatie Scenario s Draadloos comfort is een gamma draadloze producten die gebruik maken van radiotechnologie (RF) om informatie uit te wisselen. Deze producten zijn uitermate

Nadere informatie

RUPES NEDERLAND BV EP 3A

RUPES NEDERLAND BV EP 3A HE 200K 3 DRIE REDENEN OM VOOR EEN HE 200K 1 2 3 KOSTENBESPARING De automatische opstartfunctie die in het systeem is geïntegreerd en de hoge betrouwbaarheid van de pompen verminderen energie- en onderhoudskosten.

Nadere informatie

Produktie en distributie van D.H.Z. automatische openers voor hekken / deuren / garagedeuren

Produktie en distributie van D.H.Z. automatische openers voor hekken / deuren / garagedeuren hekopener.nl garagedeuropeners.eu deurdranger.eu Produktie en distributie van D.H.Z. automatische openers voor hekken / deuren / garagedeuren alles inclusief afstandsbediening Nederlands Belgisch Deutsch

Nadere informatie

Het pluspunt voor deuren. PORTEO. Deuren comfortabel openen en sluiten.

Het pluspunt voor deuren. PORTEO. Deuren comfortabel openen en sluiten. Het pluspunt voor deuren. PORTEO Deuren comfortabel openen en sluiten. PORTEO. Geeft deuren meer comfort. De PORTEO, de nieuwe comfortabele aandrijving van DORMA, opent en sluit deuren moeiteloos. Automatisch,

Nadere informatie

DRAAIPOORTAANDRIJVINGEN

DRAAIPOORTAANDRIJVINGEN DRAAIPOORTAANDRIJVINGEN HOOGWAARDIGE OPLOSSINGEN VOOR DRAAIPOORTEN INHOUDSOPGAVE DRAAIPOORTAANDRIJVINGEN NovoSwing 04 / 05 PowerSwing 06 / 07 400 CBAC I SB I SB Lang 08 / 09 402 CBC 10 / 11 750 CBAC I

Nadere informatie

Open. with bars up to 4 and 6 m long

Open. with bars up to 4 and 6 m long NL Open Automation for barriers with bars up to 4 and 6 m long Open Automatisering voor slagboominstallaties met slagbomen tot 4 en 6 m 1. COMPLEET GAMMA TOTALE VEILIGHEID ACCESSOIRES Beschikbaar in 2

Nadere informatie

io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis!

io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis! io-homecontrol van Somfy voor rolluiken Voor hen die het beste eisen voor hun huis! i o - h o m e c o n t r o l v a n S o m f y v o o r r o l l u i k e n Voel je veilig thuis! Wilt u verzekerd zijn van

Nadere informatie

Aandrijvingen voor garagedeuren

Aandrijvingen voor garagedeuren Aandrijvingen voor garagedeuren Aandrijvingen voor sectionale en buitendraaiende kanteldeuren Residentieel gebruik Collectief gebruik Industrieel gebruik D600 D1000 D1000 Max. oppervlakte garagedeur (m

Nadere informatie

Draadloze automatisering voor de controle van uw huis Aandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken met de io-homecontrol -technologie

Draadloze automatisering voor de controle van uw huis Aandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken met de io-homecontrol -technologie // io-homecontrol : comfort, veiligheid en energiebesparing Draadloze automatisering voor de controle van uw huis Aandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken met de io-homecontrol -technologie Comfort

Nadere informatie

DEUREN & POORTEN. Belangrijke opmerking over de draairichting van de deuren en poorten. Maestro - deur. Palace - deur.

DEUREN & POORTEN. Belangrijke opmerking over de draairichting van de deuren en poorten. Maestro - deur. Palace - deur. DEUREN & POORTEN Belangrijke opmerking over de draairichting van de deuren en poorten. Om de draairichting van de deuren en poorten te bepalen, maken wij gebruik van de DIN-norm. We bekijken de poort steeds

Nadere informatie

CISA biedt een oplossing voor elke situatie

CISA biedt een oplossing voor elke situatie Panieksluitingen 2 Panieksluitingen Als het over veiligheid gaat, dan is er CISA Sinds 1926 staat CISA synoniem voor bescherming. Het bedrijf biedt geavanceerde oplossingen voor mechanische en elektronische

Nadere informatie

io-homecontrol van Somfy voor zonweringen

io-homecontrol van Somfy voor zonweringen io-homecontrol van Somfy voor zonweringen E x c l u s i e f Voor hen die het beste eisen voor hun huis en terras! i o - h o m e c o n t r o l v a n S o m f y v o o r z o n w e r i n g e n Eis het beste

Nadere informatie

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT PANORAMIC Het Panoramic-assortiment werd in 1987 geboren. De motor werd toen van de achterkant naar de zijkant verplaatst om plaats te maken voor de telescopische arm. Een revolutionaire wijziging die

Nadere informatie

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers

Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU - Eenpersoons Hoogwerkers Veilig en snel naar de exacte hoogte ALU Eenpersoons Hoogwerkers www.boeckergroup.com ALU eenpersoons hoogwerkers Altijd up to date! Al meer dan 25 jaar staat Böcker wereldwijd bekend om zijn betrouwbare

Nadere informatie

Slagboomsystemen Ingangscontrole voor uw inrit

Slagboomsystemen Ingangscontrole voor uw inrit Slagboomsystemen Ingangscontrole voor uw inrit 2 Over SOMMER Over SOMMER WIJ LEVEREN DE KWALITEIT U KUNT GENIETEN VAN HET GEMAK! Ook jaren later nog kunt u vertrouwen op de producten van SOMMER. Dat ligt

Nadere informatie

Vereenvoudig uw leven met Nice. Oplossingen onder handbereik voor de automatisering van schermen en luiken

Vereenvoudig uw leven met Nice. Oplossingen onder handbereik voor de automatisering van schermen en luiken Vereenvoudig uw leven met Nice Oplossingen onder handbereik voor de automatisering van schermen en luiken Het is leuker om het met Nice te doen Een automatiseringssysteem voor schermen en luiken maakt

Nadere informatie

SCHUIFPOORTAANDRIJVINGEN

SCHUIFPOORTAANDRIJVINGEN SCHUIFPOORTAANDRIJVINGEN VEILIG, ROBUUST EN BETROUWBAAR INHOUDSOPGAVE SCHUIFPOORTAANDRIJVINGEN NovoGate 04 / 05 PowerSlide 06 / 07 C721 08 / 09 741 E Z16 10 / 11 844 ER Z16 12 / 13 Toebehoren 14 / 15

Nadere informatie

Aandrijvingen voor draaihekken Type installatie

Aandrijvingen voor draaihekken Type installatie Aandrijvingen voor draaihekken Type installatie externe motor Residentieel 391 390 390 412 413 415 415 S418 402 PED. S450H Collectief 415 L 415 L PED. 400 S450H Industrieel 400 Max. vleugelbreedte 2,50

Nadere informatie

Access controlled Future secured. PORTFOLIO VOETGANGERS PORTFOLIO PEDESTRES VOETGANGERS

Access controlled Future secured. PORTFOLIO VOETGANGERS PORTFOLIO PEDESTRES VOETGANGERS Access controlled Future secured. PORTFOLIO VOETGANGERS PORTFOLIO PEDESTRES VOETGANGERS AUTOMATIC SYSTEMS Automatic Systems is één van de leiders op de internationale markt van geautomatiseerde toegangscontrolesystemen.

Nadere informatie

Productgamma. De beste BFT oplossingen voor u geselecteerd

Productgamma. De beste BFT oplossingen voor u geselecteerd Productgamma De beste BFT oplossingen voor u geselecteerd New power in your hands. Onze strategische focus, waar we het verschil maken en waarmee we ons onderscheiden, onze DNA:, Universal Link. Deze exclusieve

Nadere informatie

dynamos xl Automation for sliding gates up to 2500 kg

dynamos xl Automation for sliding gates up to 2500 kg NL dynamos xl Automation for sliding gates up to 2500 kg Dynamos XL Automatisering voor schuifpoorten tot 2500 kg 1. SNEL EN ROBUUST INTENSIEF GEBRUIK SLIMME TRADITIONELE ELECTRONICA Dynamos XL in 24 Vdc

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

SYSTEMEN VOOR SLAGBOMEN BARR500 24V

SYSTEMEN VOOR SLAGBOMEN BARR500 24V SYSTEMEN VOOR SLAGBOMEN Elektromechanische slagbomen op 4 Vdc voor doorgangen tot 6 m voor intensief gebruik. EENVOUDIG TE INSTALLEREN Dit door het instelbare verankeringssysteem en de bovenaan geplaatste

Nadere informatie

SYSTEMEN VOOR SCHUIFHEKKEN 2.500KG PASS V FOTO AUTOMATIC GATES

SYSTEMEN VOOR SCHUIFHEKKEN 2.500KG PASS V FOTO AUTOMATIC GATES SYSTEMEN VOOR SCHUIFHEKKEN FOTO AUTOMATIC GATES Onomkeerbare elektromechanische motorreductor op 230 Vac en 380 Vac driefasig voor schuifhekken van grote afmetingen en een gewicht tot 2500 kg, voor intensief

Nadere informatie

STUURKAST VOOR MOTOREN OP 230 V 319U46NL. Installatiehandleiding ZA3N. Nederlands

STUURKAST VOOR MOTOREN OP 230 V 319U46NL. Installatiehandleiding ZA3N. Nederlands STUURKAST VOOR MOTOREN OP 230 V 319U46NL Installatiehandleiding ZA3N NL Nederlands BELANGRIJKE VEILIGHEIDSVOOR-SCHRIFTEN VOOR DE INSTALLATIE OPGELET: EEN VERKEERDE INSTALLATIE KAN ERNSTIGE SCHADE VEROORZAKEN;

Nadere informatie

Machines. Stampers 68-83 kg AVS 68-4/ADS 70

Machines. Stampers 68-83 kg AVS 68-4/ADS 70 Machines Stampers 68-83 kg AVS 68-4/ADS 70 Twee machines voor universeel gebruik Universele toepassing De stampers uit de Ammann serie brengen topprestaties, zijn gebruiksvriendelijk en hebben een ergonomisch

Nadere informatie

Prestaties. Design. De rookmelder van de nieuwe generatie

Prestaties. Design. De rookmelder van de nieuwe generatie [ & Prestaties Design [ De rookmelder van de nieuwe generatie [, de rookmelder die op geen ander lijkt [ In houd Wij hebben 4 jaar gewerkt aan het materiaal, de elektronica en het ontwerp van het product,

Nadere informatie

M40 EN G40 SERIES. De digitale kennis van vandaag opent uw sectionale poort

M40 EN G40 SERIES. De digitale kennis van vandaag opent uw sectionale poort M40 EN G40 SERIES De digitale kennis van vandaag opent uw sectionale poort Maak kennis met het brein achter de de nieuwste technologie die uw poort aandrijft. De broers Primo, Dino en Renato Florian, ingenieurs

Nadere informatie

1.1 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGEL

1.1 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGEL A VLEUGELOPENER INHOUD..2 ALGEMENE VOORZORGSMAATREGEL INSTALLATIE A. STANDAARD INSTALLATIE B. AFSTANDEN TABEL C. ONDERDELEN VAN INSTALLATIE D. INSTALLATIE VAN GELICALISEERDE WAPENOPENER E. DRAADVERBINDING.

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

SC 70-230 V. SC-70 230 V.xls 1 / 9

SC 70-230 V. SC-70 230 V.xls 1 / 9 SC-70 230 V.xls 1 / 9 Elektromechanische onomkeerbare motor voor schuifhekken tot 800 kg voor intensief gebruik. Technische gegevens: Voeding Normaal opgenomen vermogen Opgenomen stroom 230 V AC 360 W

Nadere informatie

Serie 1800 N Serie 3000 N Serie 5300 N Serie 7500 N Serie 15000 N DORMA. EM elektromagnetische vergrendelaars

Serie 1800 N Serie 3000 N Serie 5300 N Serie 7500 N Serie 15000 N DORMA. EM elektromagnetische vergrendelaars Serie 1800 N Serie 3000 N Serie 5300 N Serie 7500 N Serie 15000 N DORMA EM elektromagnetische vergrendelaars Serie 1800 N - Compact - Mini magneet ontworpen voor minder stevige, maar toch betrouwbare vergrendeling.

Nadere informatie

Kwaliteitsaandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken. Garagedeuraandrijving LIFTRONIC voor kantel- en sectionaaldeuren

Kwaliteitsaandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken. Garagedeuraandrijving LIFTRONIC voor kantel- en sectionaaldeuren MEER COMFORT BIJ U THUIS Kwaliteitsaandrijvingen voor garagedeuren en inrithekken Garagedeuraandrijving LIFTRONIC voor kantel- en sectionaaldeuren Inrithek-aandrijving PORTRONIC voor draai- en schuifhekken

Nadere informatie

PHAROS, NIEUW GAMMA COMBI-VLOERVERWARMINGSKETELS

PHAROS, NIEUW GAMMA COMBI-VLOERVERWARMINGSKETELS Gas Zonne-energie PHAROS, NIEUW GAMMA COMBI-VLOERVERWARMINGSKETELS PERSMAP Januari 2014 PHAROS: DE ALLES-IN-ééN -ZUILEN Om de kwaliteit van haar oplossingen te verbeteren en tegelijk te beantwoorden aan

Nadere informatie

Automatische schuifdeuren

Automatische schuifdeuren Automatische schuifdeuren Kwaliteit is onze drijfveer In samenwerking met ervaren partners produceert TORMAX wereldwijd schuifdeuroplossingen voor zeer uiteenlopende toepassingen. De basis van de systemen

Nadere informatie

Veelzijdige en geoptimaliseerde verlichting voor stroomen bedieningspanelen

Veelzijdige en geoptimaliseerde verlichting voor stroomen bedieningspanelen Veelzijdige en geoptimaliseerde verlichting voor stroomen bedieningspanelen LED-lampen voor universele behuizingen schneider-electric.com/enclosures LED-lamp voor multimontage Maakt optimaal gebruik van

Nadere informatie

max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel

max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel max-e de elektrische aandrijving voor uw manuele rolstoel geeft u een maximale mobiliteit www.aat-online.de Mobiliteit is synoniem van vrijheid. In een rolstoel betekent dit zich zowel binnen als buiten

Nadere informatie

Machines. Trilplaten vooruit achteruit 100 475 kg APR 2220 / 2620 / 3020 / 3520 / 4920 / 5920. www.ammann-group.com

Machines. Trilplaten vooruit achteruit 100 475 kg APR 2220 / 2620 / 3020 / 3520 / 4920 / 5920. www.ammann-group.com Machines Trilplaten vooruit achteruit 100 475 kg APR 2220 / 2620 / 3020 / 3520 / 4920 / 5920 www.ammann-group.com Zware Inzet De trilplaat voor alle toepassingen Universele inzet De Ammann lijn van lichte-

Nadere informatie

CS 80 MAGNEO. De nieuwe automatische schuifdeur voor ieder interieur.

CS 80 MAGNEO. De nieuwe automatische schuifdeur voor ieder interieur. CS 80 MAGNEO De nieuwe automatische schuifdeur voor ieder interieur. Een absolute vernieuwing in de realisatie van ieder interieur: de compacte CS 80 MAGNEO schuifdeuraandrijving - revolutionaire, magnetische

Nadere informatie

PakoKit: een praktische en eenvoudig te gebruiken set voor markiezen!

PakoKit: een praktische en eenvoudig te gebruiken set voor markiezen! PakoKit Set voor markiezen De allernieuwste oplossingen van Nice voor de automatisering van markiezen: betrouwbare en stille werking voor een optimaal beheer van de bewegingen. PakoKit: een praktische

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

www.coopman.be Titan Traplift voor rechte trappen

www.coopman.be Titan Traplift voor rechte trappen www.coopman.be Titan Traplift voor rechte trappen De oplossing voor alle rechte trappen De Titan en de nieuwe Titan-xtra bieden een oplossing voor elk budget en voor alle behoeften omelide and new omelide

Nadere informatie

Novomatic aandrijving. voor sectionaaldeuren en kanteldeuren

Novomatic aandrijving. voor sectionaaldeuren en kanteldeuren Novomatic aandrijving voor sectionaaldeuren en kanteldeuren Geniet van comfort en zekerheid Niemand zou tegenwoordig nog mogen afzien op het gemak en comfort van een automatische garagedeur. Kies daarom

Nadere informatie

GEBOUWD VOOR DE KLEINE HOEKJES

GEBOUWD VOOR DE KLEINE HOEKJES GEBOUWD VOOR DE KLEINE HOEKJES De nieuwe lichtgewicht N8090CB-1ML-E is perfect in balans. Het apparaat schiet nagels tot 90 mm er gemakkelijk in. Werk de taak snel en betrouwbaar af, zelfs in de kleinste

Nadere informatie