PS4000 BETAALD PARKEREN. Automatische parkeerplaatsen tegen betaling tot plaatsen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "PS4000 BETAALD PARKEREN. Automatische parkeerplaatsen tegen betaling tot 10.000 plaatsen"

Transcriptie

1 Automatische parkeerplaatsen tegen betaling tot plaatsen PS4000 BETAAL PARKEREN e oplossing voor alle type parkings, ook met meerdere verdiepingen. PS4000 is een compleet systeem voor het beheer van parkings tegen betaling, voor éénmalige klanten en voor abonnees. e installatie is configureerbaar met één of meerdere kassa s, manueel of automatisch, op meerdere niveau s, met externe melding van de beschikbaarheid van de parkeerplaatsen.

2 Betaald parkeren, tot parkeerplaatsen e jeton GET is ideaal voor het beheer van éénmalige gebruikers. e jetons zijn duurzaam en bestand tegen magnetische velden en zonnestralen. ankzij hun kleine afmetingen kunnen zij gemakkelijk opgeborgen worden in een geldbeugel. PS4000 BETAAL PARKEREN PS4000 is een compleet systeem voor het beheer van parkings voor commercieel gebruik van kleine, gemiddelde en grote afmetingen. e ingangs- en uitgangsunits, samen met de kassa s, zijn speciaal ontworpen voor het beheer van parkings, voor éénmalige gebruikers en abonnees. it systeem kan geïntegreerd worden met proximitykaarten of met munten voor éénmalige gebruikers. Ook installaties met meerdere in- en uitgangen op verschillende niveaus of verdiepingen kunnen geconfigureerd worden. Ingangs- en uitgangsunit rukknop voor het verdelen van de jetons, dit vanuit twee verschillende hoogtes. Voorziening voor de intercomverbinding met de bewakingsdienst, voor noodoproepen. Proximitykaartlezer gebruikt door de abonnees. V be E pa be w 1 ni M éé Bij uit Ee wa be int ee ve e badge TSP00 is een specifiek product voor het beheer van gebruikers die een abonnement nemen voor de parking. Ruime uitsparing voor het nemen van de fiches. Specifieke interne elektronica voor het beheer van de unit, met sleutelslot. m Bij m lijk de wo M va. Robuuste en versterkte kasten in plaatstaal met antiroest behandeling en epoxidepoederlak. e handige sleutelhangertransponder is steeds binnen handbereik van de abonnees. PSE4000 Ingangsunit eze wordt geïnstalleerd aan de ingang van de parking, met een maximum van 16 units. e éénmalige klant vraagt een jeton via de drukknop om toegang te krijgen. e abonnee kan rechtstreeks zijn proximitykaart gebruiken om toegang te krijgen door eenvoudigweg de lezer te benaderen met zijn kaart.e ingangsunit wordt normaalgezien gecombineerd met een automatische slagboom van CAME, serie GAR, en met bedienings- en veiligheidstoebehoren, (volgens de technische normen). PSU4000 Uitgangsunit eze wordt geïnstalleerd aan de uitgang van de parking, voor maximum 16 units. e éénmalige klant kan de jeton gebruiken, die gevalideerd werd aan de automatische kassa, om de parking te verlaten. e abonnee kan rechtstreeks zijn kaart gebruiken om de parking te verlaten. Ook de uitgangsunit wordt normaalgezien gecombineerd met een automatische slagboom van CAME, serie GAR, en met bedienings- en veiligheidstoebehoren (volgens de technische normen).

3 Voorbeeld installatie e configuratie van deze installatie is de basis voor een goed en efficiënt beheer van de parking. Er bestaan veel toepassingsmogelijkheden in functie van de te beheren parking, van het aantal in- en uitgangen en van de manuele of automatische betalingsplaatsen. In zijn maximale configuratie is PS4000 in staat om te werken met 16 toegangsunits, 16 uitgangsunits, 8 automatische kassa s, 1 manuele kassa en 16 bijkomende kassa s. eze installatie kan worden gebruikt op 16 verschillende verdiepingen of niveau s voor de zone van de parking. Met de minimale configuratie kan men de in- en uitgangsunit verbinden, met één bewaakte kassa voor de manuele betaling van het te betalen bedrag. e basisconfiguratie Bij de kleine installaties is de werking mogelijk met de minimum uitrusting: de ingangsunit, de uitgangsunit en de manuele kassa. Een typisch toepassingsvoorbeeld is de parking van een winkelcentrum, waar de klanten de parkeerplaatsen gebruiken en rechtstreeks kunnen betalen aan de externe automatische kassa, of aan de kassa s van de interne verkoopspunten. eze toepassing garandeert efficiëntie en een eenvoudig gebruik, dat steeds perfect kan worden uitgebreid indien de verkeersbehoeften dit eisen. Bijkomende kassa e grote installatie voor meerdere verdiepingen Bij grote installaties kunnen er meerdere in- en uitgangsunits nodig zijn, maar vooral de automatische betalingskassa s zijn absoluut noodzakelijk. Het is steeds mogelijk om het betalingssysteem te integreren met de manuele kassa s of met bijkomende kassa s, die verspreid opgesteld worden, ver weg van de parking. Met deze configuratie kan men ook de abonnees beheren door middel van proximitykaart.. Manuele kassa PSC1 Bijkomende kassa PSI16 Centrale voor de bijkomende kassa s Met de manuele kassa PSC1 kan men betalingen beheren, ook vanop afstand, zonder PC. Het mechanisme kan de bedragen detecteren van de jetons en ze vervolgens valideren voor de uitgang. oor middel van de controleeenheid PSI16 kan men tot 16 bijkomende kassa s aansluiten

4 e software e software voor het beheer, dat werkt met windows, heeft een duidelijke en intuïtieve grafische interface en heeft geen speciale hardware nodig. Het gebruik is uiterst eenvoudig, en het personeel zal ook zonder opleidingsperiode in staat zijn om op korte tijd het systeembeheer uit te voeren. Een continue verbinding met de PC is niet noodzakelijk, men heeft deze enkel nodig voor de programmatie van de beginconfiguratie en voor het invoeren van nieuwe abonnees. e software kan tot abonnees en éénmalige gebruikers beheren, voor een totaal van liefst plaatsen e functies e software PSS4000 staat de volledige controle toe van het beheer van abonnementen. oor het eenvoudig gebruik kan men makkelijk alle parameters lezen en configureren. Eens de installatie is geconfigureerd, werkt het systeem ook zonder continue verbinding met de PC. Voor het beheer vanop afstand, kan men de software via modem gebruiken. e automatische parking e zone voor het betaald park eren is vandaag een commerciële realiteit, die steeds meer gebruikt wordt als oplossing voor de parkeerproblemen van grote, maar ook kleine stadscentra. e oplossing van CAME voorziet alle mechanismen voor het specifieke beheer, controle en bediening van een parking, alsook de automatisatie zoals automatische slagbomen met bedienings-en veiligheidstoebehoren. e abonnementen Voor de klanten die abonnee willen worden van de parking, is het mogelijk om de verschillende mogelijkheden van betaling te configureren, met gelijkmatig verminderd krediet, verschillend op basis van uur, en ook aanpasbaar per unit. e controle van de doorgangen gebeurt in dit geval met gecodeerde en in het systeem ingevoerde kaarten. Voor de installaties met automatische kassa is het eveneens mogelijk om het herladen van het abonnement rechtstreeks vanuit de kassa te activeren, dus ook in het geval van een installatie zonder personeel of wanneer het personeel al weg is. e abonnementen kunnen rechtstreeks door de software worden gecontroleerd, wanneer het absoluut noodzakelijk is om verschillende functies op een reeds in het systeem ingevoerde badge te blokkeren of te activeren. Centrale voor de aansluiting van hulpcontacten e centrale maakt de verbinding mogelijk met bijvoorbeeld verkeerslichten, lichtborden, beveiliging, inductielussen en is voorzien van maximaal 8 uitgangen. PSSRV en PSINS verkeerslicht en lichtbord Het verkeerslicht en het lichtbord PSSRV en PSINS zijn absoluut noodzakelijke toebehoren voor het beheer van de parking. oor ze te verbinden met het systeem en de software, kan men de beschikbare parkeerplaatsen extern melden.

5 e voordelen Een CAME systeem ontworpen voor het automatische parkingbeheer. it is de ideale oplossing voor het automatiseren en beheren van de parking, door gelijktijdig de kosten en de doorgangsveiligheid te controleren. Elk onderdeel werd speciaal bestudeerd om te voldoen aan alle typische behoeften van moderne parkings, door steeds een maximale comptabiliteit te behouden met alle andere producten van CAME, volgens een preciese filosofie, zodat we geen grenzen hebben bij de ontwikkeling van een installatie. Wanneer men voor CAME kiest, benut men maximaal de mogelijkheden van een product dat speciaal bedacht werd om te voldoen aan uw behoeften. e automatische kassa. Verlichte display voor de visualisatie van het te betalen bedrag. Intercom verbonden met de bewakingsdienst van de parking (optioneel). Grote uitsparing voor de teruggave van het wisselgeld in munten. Robuuste en versterkte kast, behandeld met antiroest. PSC4000 Automatische kassa it model is uitgerust met een gleuf voor munten van verschillende grootte en met een proximitykaartlezer voor proximitykaarten en -sleutelhangers voor de abonnees. Het systeem geeft geen wisselgeld maar kan worden geïntegreerd met bewaakte betalingsdiensten (manueel), verbonden aan de personal computer voor het beheer van de klanten en de abonnementen, of via de voorziene hulpkassa s, enkel voor manuele betalingen zonder dat men deze moet verbinden met de pc.

6 COIN COIN PROUCTEN e modellen Controle-eenheid PSE4000 PSU4000 PSC4000 Ingangsunit in plaatstaal met antiroest behandeling en gelakt in RAL1028, voorzien van een proximitykaartlezer en verdeelsysteem voor jeton. Uitgangsunit in plaatstaal met antiroest behandeling en gelakt in RAL1028, voorzien van een proximitykaartlezer en jetonslikker. Automatische kassa in plaatstaal met antiroest behandeling en gelakt in RAL1028, voorzien van een proximitykaartlezer, alsook een betalingssysteem met munten, muntslikker en display. Bewaakte kassa PSM4000 Manuele kassa unit samengesteld uit: RBMP1 Elektronische centrale PSS4000 Software voor het beheer, met windows PS1 isplay PC30 Seriële interface voor de verbinding met de PC Made in Italy Bijkomende kassa s PSI16 Centrale voor bijkomende kassa s, die tot 16 betalingsplaatsen van het type PSC1 kan controleren. PSC1 Bijkomende kassa, maakt het mogelijk een betaalstation te maken zonder pc. Toebehoren voor het vervolledigen van de installatie Made in Italy Came Cancelli Automatici is een gecertificeerd bedrijf voor het beheerssysteem van de bedrijfskwaliteit ISO 9001:2000 en voor het milieubeheer ISO Came ontwerpt en produceert geheel in Italië. PSI001 Controle-eenheid voor hulpcontacten, laat de aansluiting toe van verkeerslichten, lichtborden en inductielusdetectoren (8 uitgangen) PSSRV Verkeerslicht met rood-groen licht Ø 210 mm PSINS Tweezijdig lichtbord met beschrijving VRIJ-VOL(ZET), geleverd met montagebeugel SMA Eénkanaals inductielusdector SMA2 Tweekanaals inductielusdectoren TST01 Proximitykaart van het formaat ISO TST04 Proximitykaart beschrijfbaar van het formaat ISO PCT Sleutelhangertransponder TAG Transponder om in te bouwen in de Zender van CAME, serie ATOMO, TOP-432NA en TOP-434NA Technische gegevens: Type PSE4000 PSU4000 PSC4000 PSC4001 Beschermingsgraad IP54 Voeding 230V A.C. Werkingstemperatuur -20 C +55 C Afmetingen (mm) 1500x445x x295x x335x x600x607 Gebruiksgrenzen: Maximum aantal parkeerplaatsen: Specifieke software: JA Gebruik zonder PC: JA (gedeeltelijk) Type van verbinding met pc: RS232 - RS485 Maximum afstand tussen PSC4000 en pc: 5m zonder PC40 (RS232) 1000m met PC40 (RS485) Maximum aantal manuele kassa s: 16 Maximum aantal niveau s of verdiepingen: 4 Afmetingen: PSE4000 PSU4000 PSC info@came.it CAME EP /2007 e gegevens en informatie in deze folder kunnen op elk ogenblik gewijzigd worden zonder verwittiging, enkel en alleen door CAME Cancelli Automatici s.p.a.

FLY. draaideuren met vleugels van 250 kg maximum. Automatiseringsysteem voor alle draaideur toepassingen

FLY. draaideuren met vleugels van 250 kg maximum. Automatiseringsysteem voor alle draaideur toepassingen A utomatiseringssysteem voor draaideuren met vleugels van 250 kg maximum FLY Automatiseringsysteem voor alle draaideur toepassingen Een revolutionair product speciaal bestemd voor een veilig en betrouwbaar

Nadere informatie

Automatisch Parkingbeheer

Automatisch Parkingbeheer Automatisch Parkingbeheer De ervaring De ervaring van een internationaal bedrijf Het beheer van de kwaliteitsnorm voor het bedrijf gebeurt volgens de ISO 9001 norm alsook volgens de omgevingsnorm ISO 14001

Nadere informatie

De produkten. De ervaring. De ervaring van een internationaal bedrijf. CAME, de automatisatiespecialist stelt voor:

De produkten. De ervaring. De ervaring van een internationaal bedrijf. CAME, de automatisatiespecialist stelt voor: Toegangscontrole De ervaring De ervaring van een internationaal bedrijf Het beheer van de kwaliteitsnorm voor het bedrijf gebeurt volgens de ISO 9001 norm alsook volgens de omgevingsnorm ISO 14001 Verspreid

Nadere informatie

MH200N MH200N. Gebruikshandleiding 05/10-01 PC

MH200N MH200N. Gebruikshandleiding 05/10-01 PC MH200N MH200N Gebruikshandleiding 05/10-01 PC 2 MH200N Gebruikshandleiding Inhoud Beschrijving van de MH200N 4 1. Gebruik van de MH200N met Webpagina s vanop Personal computer 5 2. Basisfuncties 7 2.1

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwe generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

GARD AUTOMATISCHE SLAGBOOM voor snelle doorgang. Nuttige doorgangsbreedte tot 6,5 m

GARD AUTOMATISCHE SLAGBOOM voor snelle doorgang. Nuttige doorgangsbreedte tot 6,5 m GARD AUTOMATISCHE SLAGBOOM voor snelle doorgang. Nuttige doorgangsbreedte tot 6,5 m 2 1 Diverse soorten bomen, alle van gelakt geëxtrudeerd aluminium, ook met ingebouwde knipperlichtjes 1 2 Voorziening

Nadere informatie

twister Driepoottourniquet. Afgewerkt met rvs AISI 304 Afbeeldingen zijn niet bindend

twister Driepoottourniquet. Afgewerkt met rvs AISI 304 Afbeeldingen zijn niet bindend twister Driepoottourniquet. Afgewerkt met rvs AISI 304 Afbeeldingen zijn niet bindend 1 1 Doorgangslicht naar beide kanten met hoge-intensiteitsleds 4 2 Besturingssensoren (alleen op de uitvoeringen PST001)

Nadere informatie

GARD 12 AUTOMATISCHE SLAGBOOM VOOR SPECIALE DOORGANGEN. Nuttige doorgangsbreedte tot 12 m

GARD 12 AUTOMATISCHE SLAGBOOM VOOR SPECIALE DOORGANGEN. Nuttige doorgangsbreedte tot 12 m GARD 12 AUTOMATISCHE SLAGBOOM VOOR SPECIALE DOORGANGEN. Nuttige doorgangsbreedte tot 12 m 1 3 1 2 INTEGRATIE EN MODULARITEIT Een speciale automatisering die perfect integreert met alle uitrustingen voor

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Temperatuur - luchtvochtigheid PCE-1 WMS Uitbreidbaar temperatuur en vochtigheid - Meetsysteem bijvoorbeeld Magazijn of Productie hal (maximaal 100 meetpunten worden bewaakt) Het meetsysteem voor magazijn

Nadere informatie

Alfanet PC-interface 2e gen.

Alfanet PC-interface 2e gen. Alfanet PC-interface 2e gen. Hardware Gebruiksaanwijzing Omschrijving : Alfanet PC-interface met real-time klok Doc.nr.: 020310 Soort: HANDLEIDING Aantal bladen: 8 Versie: V1.2 Bestand: Do020310 Alfanet

Nadere informatie

unipark Automatisering voor parkeerbeugels voor een enkel parkeervak. Motoren op 24 V DC

unipark Automatisering voor parkeerbeugels voor een enkel parkeervak. Motoren op 24 V DC unipark Automatisering voor parkeerbeugels voor een enkel parkeervak. Motoren op 24 V DC 1 1 Stuurkast 2 UNIP+ARK1 2 3 Max. afstand van de lus tot UNIPARK 2 m 3 parkeer altijd met unipark. In alle omgevingen

Nadere informatie

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De compleet draadloze toegangscontrole oplossing die voldoet aan al uw eisen. Net2 PaxLock is een veelzijdig product, ontworpen

Nadere informatie

inhoud beveiliging - gemak - energiebesparend wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 net10 lezers 12

inhoud beveiliging - gemak - energiebesparend wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 net10 lezers 12 productcatalogus inhoud wat is net10? 4 net10 server 6 net10 controller 8 net10 desktoplezer 10 beveiliging - gemak - energiebesparend net10 lezers 12 net10 smartpoint 14 net10 connectors 16 beveiliging

Nadere informatie

MH200N MH200N. Gebruikshandleiding.

MH200N MH200N. Gebruikshandleiding. www.legrand.com Inhoud Beschrijving van de 4 1. Gebruik van de met Webpagina s vanop Personal computer 5 2. Basisfuncties 7 2.1 Scenario s 7 2.2 Diagnostiek 7 3. Functies voorbehouden aan de gebruiker

Nadere informatie

EMEGA AUTOMATISERING VOOR KANTELPOORTEN. Poortoppervlak tot 14 m²

EMEGA AUTOMATISERING VOOR KANTELPOORTEN. Poortoppervlak tot 14 m² EMEGA AUTOMATISERING VOOR KANTELPOORTEN. Poortoppervlak tot 14 m² 1 Fotocel 1 1 DE VEILIGE, SNELLE EN ELEGANTE AFSLUITING. EMEGA is een automatisering op 24 V DC met ingebouwd functiedisplay voor garagepoorten

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Het systeem is ontworpen door ;

Nadere informatie

Gebruikshandleiding 06/10-01 PC

Gebruikshandleiding 06/10-01 PC Gebruikshandleiding 06/10-01 PC 2 LegrandSchedulerConfig Gebruikshandleiding Inhoud Beschrijving van de 4 1. Gebruik van de met Webpagina s vanop Personal computer 5 2. Basisfuncties 7 2.1 Scenario s 7

Nadere informatie

Wandlezer online. Ethernet / RS485. Virtueel netwerk met offline cilinders. Ethernet / RS485. Programmeer station. Ethernet / VPN VPN

Wandlezer online. Ethernet / RS485. Virtueel netwerk met offline cilinders. Ethernet / RS485. Programmeer station. Ethernet / VPN VPN Wandlezer online Ethernet / RS485 Virtueel netwerk met offline cilinders Programmeer station Ethernet / RS485 Service apparaat VPN Ethernet / VPN Ethernet Online systeem d.m.v. Wi-Fi VPN Ethernet Ethernet

Nadere informatie

Architectuur SynGuard Comfort

Architectuur SynGuard Comfort Architectuur SynGuard Comfort Met SynGuard voor toegangscontrole wil Syntegro een moderne en krachtige oplossing brengen geschikt voor alle bedrijven van welke grootte of complexiteit ook. SynGuard heeft,

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Manometer serie PCE-P15 / 30 / 50 hogedruk manometer met RS-232-interface en software, voor positieve, negatieve en differentiële druk, geschikt voor lucht en gassen, 4 modellen Wij bieden u een hoogwaardige

Nadere informatie

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar

Net2 Entry. Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Het simpelste IP deurintercom systeem beschikbaar Net2 Entry Nieuwste generatie intercom met verbeterde functionaliteiten voor veelzijdige beveiliging en gebouwbeheer Net2 Entry is het meest

Nadere informatie

1/6 3ONE6 SENSE-DIGITAAL RVS AUDIO DEURSTATION-SBC 3ONE6 AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3451AS

1/6 3ONE6 SENSE-DIGITAAL RVS AUDIO DEURSTATION-SBC 3ONE6 AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3451AS 1/6 OVERVIEW Roestvast stalen deurstation van 3 mm roestvast staal AISI 316. Met IK08-certificaat. Compleet met grafisch display 128x64 pixels met achtergrondverlichting. Alfanumeriek toetsenbord met exclusieve

Nadere informatie

OCS TOUCH LOCK OPLOSSINGEN VOOR HET SLUITEN VAN VESTIAIRE KASTEN

OCS TOUCH LOCK OPLOSSINGEN VOOR HET SLUITEN VAN VESTIAIRE KASTEN OCS TOUCH LOCK OCS TOUCH LOCK OPLOSSINGEN VOOR HET SLUITEN VAN VESTIAIRE KASTEN Technologie en ontwerp komen samen in dit slot, dat gemakkelijk en zonder sleutels te gebruiken is en waarvoor de gebruiker

Nadere informatie

1/6 3ONE6 SENSE DIGITAAL RVS DEURSTATION A/V, SBC 3ONE6 AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3451S

1/6 3ONE6 SENSE DIGITAAL RVS DEURSTATION A/V, SBC 3ONE6 AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3451S 1/6 OVERVIEW Roestvast stalen deurstation voor inbouw van 3 mm roestvast staal AISI 316. Met IK08-certificaat. Compleet met grafisch display 128x64 pixels met achtergrondverlichting. Alfanumeriek toetsenbord

Nadere informatie

PaxLock Pro Robuuste, alles in één, draadloze toegangscontrole oplossing

PaxLock Pro Robuuste, alles in één, draadloze toegangscontrole oplossing Beschikbare kleuren: Wit Zwart Interne en externe versie beschikbaar PaxLock Pro Robuuste, alles in één, draadloze toegangscontrole oplossing Verkrijgbaar in zwart of wit, met hoogglans afwerking, wat

Nadere informatie

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing

Net2 PaxLock. De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De complete draadloze toegangscontrole oplossing Net2 PaxLock De compleet draadloze toegangscontrole oplossing die voldoet aan al uw eisen. Net2 PaxLock is een veelzijdig product, ontworpen

Nadere informatie

KRONO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m

KRONO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m KRONO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m 1 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 3 2 Fotocel aan de binnenzijde 3 C max.: afstand tussen de binnenzijde

Nadere informatie

Intelligente Gebouwbeheersysteem Oplossingen

Intelligente Gebouwbeheersysteem Oplossingen Intelligente Gebouwbeheersysteem Oplossingen Gebruiksvriendelijk, robuust, en gemakkelijk te installeren en configureren. En dat met een aantrekkelijk prijskaartje. Open standaarden bieden ongeziene compatibiliteit

Nadere informatie

Video intercomsysteem

Video intercomsysteem Video intercomsysteem Inhoud Pag. 03) Technische specificaties Pag. 04) (Vervolg) Technische specificaties 2-Draads systeem Pag. 05) IT-OUT201/1; opbouw buitenpost IT-OUT201/2; opbouw buitenpost Pag. 06)

Nadere informatie

Handheld-Serie tt7000ls

Handheld-Serie tt7000ls Handheld-Serie tt7000ls Eraar een nieuwe dimensie in de moderne eehouderij met handheld computers Speciaal ontwikkeld oor de moderne eeteelt! bescherming tegen stof, spatwater en uil (IP65) modulair ontwerp

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding LC-Products B.V. tel. (+31) 088-8111000 email: info@lc-products.nl website: www.lc-products.nl LC-Products. All rights reserved. No part of this publication may be reproduced in any form or by any means

Nadere informatie

CBX. AUTOMATISERING VOOR schuifdeuren en sectionaalpoorten. Sectionaalpoorten tot 8,5 m hoogte. Schuifdeuren tot 11 m hoogte

CBX. AUTOMATISERING VOOR schuifdeuren en sectionaalpoorten. Sectionaalpoorten tot 8,5 m hoogte. Schuifdeuren tot 11 m hoogte CBX AUTOMATISERING VOOR schuifdeuren en sectionaalpoorten. Sectionaalpoorten tot 8,5 m hoogte Schuifdeuren tot 11 m hoogte 1 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 Fotocel 2 2 2 2 De veelzijdige oplossing

Nadere informatie

Classe 100 binnenposten

Classe 100 binnenposten binnenposten Unieke mogelijkheden in functionaliteit en montage V12E De ideale basisoplossing: simpel, compact en essentieel A12C A12M A12B X12B V12B Eén binnenpost voor toegangscontrole en visualistatie

Nadere informatie

Versie 1.0. Gebruikshandleiding. van de Stereo Controle (art. L4561N) TiStereoControl. Software voor de configuratie 06/08-01 PC

Versie 1.0. Gebruikshandleiding. van de Stereo Controle (art. L4561N) TiStereoControl. Software voor de configuratie 06/08-01 PC Versie 1.0 06/08-01 PC Gebruikshandleiding TiStereoControl Software voor de configuratie van de Stereo Controle (art. L4561N) TiStereoControl 2 3 INHOUD 1. Vereisten Hardware en Software 4 2. Installatie

Nadere informatie

Emeris Log oplossing. Sleutel functies en voordelen

Emeris Log oplossing. Sleutel functies en voordelen Emeris Log oplossing Met de Emeris Log-oplossing kunt u de consumptie van een watermeter 24 uur per dag controleren. Het is eenvoudig te installeren en voorkomt dure IT-projecten. Het concept bestaat uit

Nadere informatie

1/5 3ONE6 TOUCH RVS DEURSTATION A/V, SBC AWARDS 3ONE6 AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3453S

1/5 3ONE6 TOUCH RVS DEURSTATION A/V, SBC AWARDS 3ONE6 AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3453S 1/5 OVERVIEW Roestvast stalen deurstation voor inbouw, uitgerust met 8" capacitief touchscreen HD met achtergondverlichting. Met IK08-certificaat. Configureerbare grafische interface (namenlijst met zoekfunctie,

Nadere informatie

TELESCOPISCHE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2202

TELESCOPISCHE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2202 TELESCOPISCHE SCHUIFDEURAUTOMAAT imotion 2202 Afmetingen deur pg. 2 Profiel systemen pg. 2 o LR 12 Licht profielsysteem voor glas tot 12 mm dikte pg. 2 o LR 22 Licht profielsysteem voor glas tot 22 mm

Nadere informatie

Ditec ALU48 Systeem voor aluminium glaspanelen voor automatische toegangssystemen

Ditec ALU48 Systeem voor aluminium glaspanelen voor automatische toegangssystemen Ditec ALU Systeem voor aluminium glaspanelen voor automatische toegangssystemen NL www.entrematic.com PRE STER END Efficiëntie Praktisch: alle voordelen van een automatisch bestuurd schuifdeursysteem voor

Nadere informatie

OC 1020 ZO 2 kanaals zender / ontvanger combinatie.

OC 1020 ZO 2 kanaals zender / ontvanger combinatie. Bestelnummer: OC 12V2 OC 24V1 : Voeding 12V 2A stekkermodel. : Voeding 24V 1A stekkermodel. OC 1020 ZO 2 kanaals zender / ontvanger combinatie. Zeer doordachte zender / ontvanger combinatie. Voor het op

Nadere informatie

Installatiehandleiding

Installatiehandleiding F524 Energy Data Logger www.legrand.com Inhoud Energy Data Logger 1 Beschrijving 4 1.1 Mededelingen en tips 4 1.2 Hoofdfuncties 4 1.3 Legenda 5 2 Verbinding 6 2.1 Verbindingsschema 6 3 Configuratie 7

Nadere informatie

TOEBEHOREN A U T O MATIS ATIE

TOEBEHOREN A U T O MATIS ATIE TOEBEHOREN VOO R V E I L I G H E I D E N B E D I E N I N G A U T O MATIS ATIE TOEBEHOREN V OOR VEILIGHEID EN BEDIENING HET BELANG VAN DEZE TOEBEHOREN BIJ EEN INSTALLATIE Het is verplicht om bij iedere

Nadere informatie

FOTOCELLEN VEILIGHEIDS- ACCESSOIRES. Veiligheidsapparatuur voor automatische hekken

FOTOCELLEN VEILIGHEIDS- ACCESSOIRES. Veiligheidsapparatuur voor automatische hekken FOTOCELLEN VEILIGHEIS- ACCESSOIRES. Veiligheidsapparatuur voor automatische hekken VEILIGHEIS- FOTOCELLEN ELTA-E opbouw Om de automatiseringsinstallatie te vervolledigen biedt CAME een compleet assortiment

Nadere informatie

Eenvoud en prestatie. 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop. Ingebouwde realtime webserver

Eenvoud en prestatie. 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop. Ingebouwde realtime webserver Laptop/PC Tablet-PC Smartphone Eenvoud en prestatie 3 in 1 te programmeren : stand-alone, webbased of door middel van PC/laptop Ingebouwde realtime webserver Snelle en eenvoudige programmeermode voor gebruikerskaarten

Nadere informatie

KitWay-Fi. Way-Fi WAY-FI KIT MET DOORSCHAKELING VAN DE OPROEP NAAR UW SMARTPHONE. Technologie. Plug&Play. Do it your Way when you are away!

KitWay-Fi. Way-Fi WAY-FI KIT MET DOORSCHAKELING VAN DE OPROEP NAAR UW SMARTPHONE. Technologie. Plug&Play. Do it your Way when you are away! Kit MET WI-FI CONNECTIE Technologie dr. niet gepolariseerd Plug&Play Do it your Way when you are away! WAY-FI KIT MET DOORSCHAKELING VAN DE OPROEP NAAR UW SMARTPHONE BLIJF VAN OVERAL TER WERELD VERBONDEN

Nadere informatie

Architectuur SynGuard Elegant

Architectuur SynGuard Elegant Architectuur SynGuard Elegant Met SynGuard voor toegangscontrole wil Syntegro een moderne en krachtige oplossing brengen geschikt voor alle bedrijven van welke grootte of complexiteit ook. SynGuard heeft,

Nadere informatie

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid

IT SOLUSCOPE. intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE intuïtiviteit, traceerbaarheid, overzichtelijkheid IT SOLUSCOPE Intuïtief IT SOLUSCOPE IT Soluscope is gebaseerd op informatietechnologie en verbindt uw Soluscopereprocessingapparatuur voor

Nadere informatie

Alfanet PC-interface 2e gen. RS485 naar RS232 of USB met of zonder extra geheugen

Alfanet PC-interface 2e gen. RS485 naar RS232 of USB met of zonder extra geheugen Alfanet PCinterface 2e gen. RS485 naar RS232 of USB met of zonder extra geheugen Hardware Gebruiksaanwijzing Omschrijving : Alfanet PCinterface met realtime klok Doc.nr.: 020310 Soort: HANDLEIDING Aantal

Nadere informatie

INTERCOM SYSTEMEN MET IMPACT

INTERCOM SYSTEMEN MET IMPACT INTERCOM SYSTEMEN MET IMPACT Wat zijn de belangrijkste verwachtingen bij een moderne gebouw? Comfort, beveiliging, innovatieve oplossingen en het gevoel dat elk detail u stijl reflecteert in alle belangrijke

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

AARHE - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARH

AARHE - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARH AARHE - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARHEID - IDENTIFICATIE - TRACEERBAARH 5 www. pro-pen.com EENVOUDIG & VEELZIJDIG De P5000 is eenvoudig te installeren en te gebruiken;

Nadere informatie

Alfanet IP-interface RS485 naar Ethernet

Alfanet IP-interface RS485 naar Ethernet Alfanet IP-interface RS485 naar Ethernet Hardware Gebruiksaanwijzing Omschrijving : Alfanet IP-interface Doc.nr.: 080886 Soort: HANDLEIDING Aantal bladen: 8 Versie: V1.2 Bestand: Do080886 Alfanet IP-Interface

Nadere informatie

Wallbox. Wallbox. Vermogen. Verbinding met de wagen

Wallbox. Wallbox. Vermogen. Verbinding met de wagen Wallbox Wallbox De Wallbox is modulair samen te stellen en biedt keuze uit 3 vermogens: 3.7 kw, 11 kw en 22 kw. Indien een eenvoudige lader gewenst wordt zonder communicatiemogelijkheden, kies dan voor

Nadere informatie

Het AXOLUTE gamma verrijkt zich ook buiten het gebouw

Het AXOLUTE gamma verrijkt zich ook buiten het gebouw Het AXOLUTE gamma verrijkt zich ook buiten het gebouw Products Design: Zecca&Zecca and BTicino Industrial Design Staal 3 Afwerking staal voor moderne en prestigieuze omgevingen High-tech spirit en essentieel

Nadere informatie

Stroomtekort in België

Stroomtekort in België Stroomtekort in België Zal de stroom ook in uw gemeente uitgeschakeld worden? Dan : - Werkt uw verwarming niet meer (uw verwarming heeft spanning nodig voor de circulatiepomp) - Koelt uw ijskast en diepvriezer

Nadere informatie

U heeft de controle. U hebt de Contrôle EDEN & Geran uw leveranciers voor toegangscontrole

U heeft de controle. U hebt de Contrôle EDEN & Geran uw leveranciers voor toegangscontrole U heeft de controle De software SENATORFX.NET Technische Eigenschappen: Tot 10.000 gebruikers, beheer tot 512 lezers Compatibel met de OS van Windows XP tot 7, Eén enkele licentie, geen opties, Database

Nadere informatie

Verzinkbare verkeerscontrolepaal. Electro-hydraulische aandrijving Slag cilinder 600 mm 800 mm Diameter cilinder Staal Fe 360 (7mm dikte)

Verzinkbare verkeerscontrolepaal. Electro-hydraulische aandrijving Slag cilinder 600 mm 800 mm Diameter cilinder Staal Fe 360 (7mm dikte) J275 HA Verzinkbare verkeerscontrolepaal automatisch De J275HA is een automatische verzinkbare verkeerscontrolepaal die aanbevolen wordt bij dagelijkse frequente doorgangen. Hij kan worden geactiveerd

Nadere informatie

BUFFET RLX-serie Wereldwijd de smaak van kwaliteit Wereldwijd de smaak van kwaliteit

BUFFET RLX-serie Wereldwijd de smaak van kwaliteit Wereldwijd de smaak van kwaliteit RLX-serie Een RLX van Bravilor Bonamat is de ideale machine voor uw koffiecounter, bar of buffet. Verse koffie, altijd binnen handbereik. Maar in een handomdraai ook heet water voor thee, soep of andere

Nadere informatie

Zoneregeling Alpha² draadloos

Zoneregeling Alpha² draadloos Alpha² draadloos Alpha² draadloos Basisstation De Alpha² zoneregeling is dé oplossing voor slimme temperatuurregeling per ruimte. Hiermee is comfort verzekerd evenals de efficiëntie van het energieverbruik.

Nadere informatie

NEDERLANDS AP22. Atrium door handle controller. De keuze van de installateur cdvibenelux.com

NEDERLANDS AP22. Atrium door handle controller. De keuze van de installateur cdvibenelux.com NEDERLANDS Atrium door handle controller De keuze van de installateur cdvibenelux.com Snelstartgids voor Atrium Inleiding: De Atrium Door Handle Controller is een onderdeel van het Atrium toegangscontrolesysteem.

Nadere informatie

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden 2 Praesideo Public Address- en ontruimingssystemen van Bosch Informeer en bescherm uw

Nadere informatie

AXO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 7 m lengte per vleugel

AXO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 7 m lengte per vleugel AXO BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met max. 7 m lengte per vleugel 1 3 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 Fotocel aan de binnenzijde 2 3 C max.: afstand tussen de

Nadere informatie

1/5 3ONE6 TOUCH AUDIO/VIDEO-DEURSTATION. H.264. VIP AWARDS OVERVIEW 3454S

1/5 3ONE6 TOUCH AUDIO/VIDEO-DEURSTATION. H.264. VIP AWARDS OVERVIEW 3454S 1/5 OVERVIEW Deurstation voor inbouw, uitgerust met 8" capacitief touchscreen HD met achtergondverlichting. Met IK08-certificaat. Configureerbare grafische interface (namenlijst met zoekfunctie, statische

Nadere informatie

MICROS+ centrale eenheid

MICROS+ centrale eenheid MICROS+ centrale eenheid TDS10012 Centrale eenheid voor het installeren van domotica installaties die standaard uitgerust is met 2 Autobus aansluitingen, een USB connectie en een Ethernet connectie, waarmee

Nadere informatie

ATI BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m

ATI BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m ATI BOVENGRONDSE AUTOMATISERING MET ZUIGER VOOR DRAAIHEKKEN. Hekken met vleugels tot 5 m 1 3 1 Knipperlicht met energiezuinige leds 2 2 Fotocel aan de binnenzijde 3 C max.: afstand tussen de binnenzijde

Nadere informatie

Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen

Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex Geïntegreerd systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell Galaxy Flex Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Laat uw pand met een gerust hart goed Galaxy

Nadere informatie

IDAgeChecker BDX118T11xx Manual V02.00

IDAgeChecker BDX118T11xx Manual V02.00 XLN-t bvba Hoogstraat 52 B 2580 Putte-Beerzel Belgie - Belgium tel +32 (0) 15 24 92 43 fax +32 (0) 15 25 10 58 RPR Mechelen BTW BE 423 212 087 Bank 733-2011497-38 IDAgeChecker BDX118T11xx Manual V02.00

Nadere informatie

beproefde kwaliteit uit België plaatselijke technische ondersteuning onklopbaar in service

beproefde kwaliteit uit België plaatselijke technische ondersteuning onklopbaar in service PC35CAMSFG www.sefica.be NEPTUNE SERIE VIDEOFONIE BUITENPOST RJ45 AANSLUITING beproefde kwaliteit uit België plaatselijke technische ondersteuning onklopbaar in service 1.3 megapixel resolutie 80 openingshoek/kijkhoek

Nadere informatie

Smart and simple cabling solutions*

Smart and simple cabling solutions* Smart and simple cabling solutions* 19 Een exclusief design voor meer functies * Simpele en innovatieve bekabeling-oplossingen BAIES KASTEN ET EN ACCESSOIRES INNOVATIE EN KWALITEIT Multimedia Connect,

Nadere informatie

KitWay-Fi. Way-Fi NIEUW BELPANEEL EN MEER FUNCTIES MET WI-FI CONNECTIE WAY-FI KIT MET DOORSCHAKELING VAN DE OPROEP NAAR UW SMARTPHONE.

KitWay-Fi. Way-Fi NIEUW BELPANEEL EN MEER FUNCTIES MET WI-FI CONNECTIE WAY-FI KIT MET DOORSCHAKELING VAN DE OPROEP NAAR UW SMARTPHONE. KitWay-Fi NIEUW BELPANEEL EN MEER FUNCTIES MET WI-FI CONNECTIE Technologie dr. niet gepolariseerd Plug&Play WAY-FI KIT MET DOORSCHAKELING VAN DE OPROEP NAAR UW SMARTPHONE Way-Fi Gratis APP beschikbaar

Nadere informatie

SYSTEMEN VOOR SLAGBOMEN BARR500 24V

SYSTEMEN VOOR SLAGBOMEN BARR500 24V SYSTEMEN VOOR SLAGBOMEN Elektromechanische slagbomen op 4 Vdc voor doorgangen tot 6 m voor intensief gebruik. EENVOUDIG TE INSTALLEREN Dit door het instelbare verankeringssysteem en de bovenaan geplaatste

Nadere informatie

1 INTRODUCTIE...5 2 SYSTEEMVEREISTEN...6. 2.1 Minimum Vereisten...6 2.2 Aanbevolen Vereisten...7

1 INTRODUCTIE...5 2 SYSTEEMVEREISTEN...6. 2.1 Minimum Vereisten...6 2.2 Aanbevolen Vereisten...7 NEDERLANDS...5 nl 2 OVERZICHT nl 1 INTRODUCTIE...5 2 SYSTEEMVEREISTEN...6 2.1 Minimum Vereisten...6 2.2 Aanbevolen Vereisten...7 3 BLUETOOTH VOORZIENINGEN...8 4 SOFTWARE INSTALLATIE...9 4.1 Voorbereidingen...10

Nadere informatie

CallRecorder. FeaturePhone 175

CallRecorder. FeaturePhone 175 CallRecorder FeaturePhone 175 Telefoontoestel met geïntegreerde Call Recorder Registreert telefoongesprekken volautomatisch op CD recordable Capaciteit tenminste 175 uur en 15000 opnamen per CD Additionele

Nadere informatie

Animeo IB+ : control solution for building enveloppe performance. Oplossingen voor tertiaire gebouwen

Animeo IB+ : control solution for building enveloppe performance. Oplossingen voor tertiaire gebouwen Oplossingen voor tertiaire gebouwen Animeo Oplossingen om de krachtlijnen van de gevels te verbeteren Animeo is het nieuwe SOMFY besturingssysteem bestemd voor tertiaire toepassingen zoals : Openbare op

Nadere informatie

1/6 3ONE6 SENSE - DIGITAAL RVS A/V DEURSTATION - S2 3ONE6 AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3451S

1/6 3ONE6 SENSE - DIGITAAL RVS A/V DEURSTATION - S2 3ONE6 AUDIO- EN VIDEODEURINTERCOM OVERVIEW 3451S 1/6 OVERVIEW SENSE - DIGITAAL RVS A/V DEURSTATION - S2 Roestvast stalen deurstation voor inbouw van 3 mm roestvast staal AISI 316. Met IK08-certificaat. Compleet met grafisch display 128x64 pixels met

Nadere informatie

1/5 3ONE6 TOUCH RVS A/V DEURSTATION - VIP H.264. AWARDS OVERVIEW 3454S

1/5 3ONE6 TOUCH RVS A/V DEURSTATION - VIP H.264. AWARDS OVERVIEW 3454S 1/5 OVERVIEW Deurstation voor inbouw, uitgerust met 8" capacitief touchscreen HD met achtergondverlichting. Met IK08-certificaat. Configureerbare grafische interface (namenlijst met zoekfunctie, statische

Nadere informatie

Mysterieus zwart. Axolute uniek.

Mysterieus zwart. Axolute uniek. Mysterieus zwart. Axolute uniek. Gewoonweg wit. Axolute uniek. 2 3 Products Design: Zecca&Zecca and BTicino Industrial Design De exclusieve Axolute collectie waar zwart glas domineert Video Station Nighter,

Nadere informatie

Efficiëntie? Dat is werken

Efficiëntie? Dat is werken Efficiëntie? Dat is werken met actuele informatie. Punt. Isabel Corporate Synchroniser Isabel Corporate Synchroniser Hoe efficiënt werkt u vandaag? Vandaag is het uitwisselen van bestanden tussen Isabel

Nadere informatie

en KanTeLPOORTen TOT 8,5 m 2

en KanTeLPOORTen TOT 8,5 m 2 NL elevo automatisatie VOOR SeCTIOnaLe POORTen TOT 10 m 2 en KanTeLPOORTen TOT 8,5 m 2 Elevo Automatisatie voor sectionale poorten tot 10 m 2 en kantelpoorten tot 8,5 m 2 1. COMPACT EN GEMAKKELIJK TE INSTALLEREN

Nadere informatie

Interactief, real time security management

Interactief, real time security management P2000 en P2000LE SECURITY MANAGEMENT SYSTEEM Interactief, real time security management P2000 Security Management Systeem Schaalbaar, intuïtief en eenvoudig in gebruik Het Johnson Controls P2000 security

Nadere informatie

SFERA. Nieuwe. 2-draads. audio video

SFERA. Nieuwe. 2-draads. audio video SFERA audio video Nieuwe Buitenposten 2-draads audio video 2-draads SFERA twee gezichten één uniek elektronisch hart design 2 Flexibiliteit 4 onbeperkt aantal combinaties 6 Technologie, kwaliteit en stevigheid

Nadere informatie

MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat

MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat MC 885 HL CMP Hoog/Laag Brander Thermostaat VDH doc: 9675 Versie: v. Datum: 7729 Software: 9668 MC885HLCMP File: Do9675.wpd Regelbereik: 5/+7 C per, C * Werking De MC 885 HL CMP is een brander thermostaat

Nadere informatie

Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen

Galaxy Flex. Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex Een eenvoudige en effectieve manier om uw pand te beveiligen Galaxy Flex, het nieuwe geïntegreerde systeem voor inbraakbeveiliging en toegangsbeheer van Honeywell, biedt u een eenvoudige manier

Nadere informatie

MADE TO PROTECT. alarmsysteem

MADE TO PROTECT. alarmsysteem MADE TO PROTECT alarmsysteem alarmsysteem Creëer uw systeem: bekabeld draadloos of hybride Draadloze 433 MHz communicatie: twee-weg met het PRF-LCD-WRL bediendeel en de MSP-300 sirene/flitser één-weg met

Nadere informatie

DOUCHE AUTOMATISERING WEB-BASED TAPWATER & LEGIONELLA PREVENTIE SYSTEEM

DOUCHE AUTOMATISERING WEB-BASED TAPWATER & LEGIONELLA PREVENTIE SYSTEEM DOUCHE AUTOMATISERING WEB-BASED TAPWATER & LEGIONELLA PREVENTIE SYSTEEM Webeasy is wereldwijd het eerste bedrijf dat producten en applicaties voor gebouw- en industriële automatisering ontwerpt en aanbiedt

Nadere informatie

SLEUTELMANAGEMENT. Dit unieke beheersysteem is na levering direct te gebruiken.

SLEUTELMANAGEMENT. Dit unieke beheersysteem is na levering direct te gebruiken. De MB Safety IQ-serie zorgt ervoor om al uw belangrijke sleutels en/of lockers te beheren. Het beheer kan via een computer of het touchscreen op de kasten. Sleutelbeheer- en lockersystemen kunnen onderling

Nadere informatie

SFERA. Nieuwe. 2-draads. audio video

SFERA. Nieuwe. 2-draads. audio video SFERA audio video Nieuwe Buitenposten 2-draads audio video 2-draads SFERA twee gezichten één uniek elektronisch hart design 2 Flexibiliteit 4 onbeperkt aantal combinaties 6 Technologie, kwaliteit en stevigheid

Nadere informatie

Besturing A3 F ALGEMENE KENMERKEN

Besturing A3 F ALGEMENE KENMERKEN Besturing A3 F ALGEMENE KENMERKEN De sturingskast A3 F is een bedieningscentrale voor 2 operators 220V mono 50 Hz, Deze bedieningscentrale is modulair opgebouwd om de installatie en onderhoud te vergemakkelijken.

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

SLEUTELMANAGEMENT. Dit unieke beheersysteem is een gevolg van optimaliseren en standarisatie van de verschillende ontwikkelde producten.

SLEUTELMANAGEMENT. Dit unieke beheersysteem is een gevolg van optimaliseren en standarisatie van de verschillende ontwikkelde producten. De MB Safety IQ serie maakt het nu mogelijk om al uw belangrijke sleutels en/of lockers te beheren zonder dat het noodzakelijk is een computer te koppelen. Bovendien kunnen het sleutelbeheer- en lockersysteem

Nadere informatie

Parkingbeheer en slagbomen....natuurlijk

Parkingbeheer en slagbomen....natuurlijk Parkingbeheer en slagbomen...natuurlijk Ervaring De know how van een multinational Een degelijk distributienetwerk CAME garandeert een sluitende distributiepolitiek op de nationale en internationale markten

Nadere informatie

Stroomtekort in België

Stroomtekort in België Stroomtekort in België Oplossingen en systemen Stil Milieubewust Energie bufferen Duurzaam Solar Self consumption Stroomtekort in België Zal de stroom ook in uw gemeente uitgeschakeld worden? Dan: Werkt

Nadere informatie

Classe 100. Ongeziene mogelijkheden in functionaliteit en montage V12E

Classe 100. Ongeziene mogelijkheden in functionaliteit en montage V12E Ongeziene mogelijkheden in functionaliteit en montage V12E 2 De ideale basisoplossing: simpel, compact en essentieel A12C A12M A12B X12B V12B Eén toestel voor videofonie en visualistatie van energieverbruik

Nadere informatie

DE EFFICIËNTE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR DE PRODUCTIE VAN SANITAIR WARM WATER

DE EFFICIËNTE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR DE PRODUCTIE VAN SANITAIR WARM WATER EOS PLUS HP DE EFFICIËNTE EN MILIEUVRIENDELIJKE OPLOSSING VOOR DE PRODUCTIE VAN SANITAIR WARM WATER Lucht-water warmtepomp voor de productie van Sanitair Warm Water zonder gebruik van gas. Deze pomp, speciaal

Nadere informatie

Zorgen dat alle berichten overkomen is het allerbelangrijkst.

Zorgen dat alle berichten overkomen is het allerbelangrijkst. Zorgen dat alle berichten overkomen is het allerbelangrijkst. PRAESIDEO Digitaal Public Address- en gesproken woord ontruimingssysteem boschsecurity.com PRAESIDEO Digitaal Public Address- en spraakgestuurd

Nadere informatie

Net2CountedAccess. Handleiding 1.0

Net2CountedAccess. Handleiding 1.0 1.0 INTOACCESS B.V. THE INTEGRATORS A.Hofmanweg 5A 2031 BH Haarlem The Netherlands info@intoaccess.com www.intoaccess.com +31(0)23 7505 128 Page 2 of 13 Net2CountedAccess Index Installatie en configuratie

Nadere informatie

Automatisatie van Schuifhekken

Automatisatie van Schuifhekken Automatisatie van Schuifhekken 200 Kg De meest verkochte schuifhekmotor in Italië Deze motor op laagspanning bezit buitengewone eigenschappen wat veiligheid betreft. Hij is geschikt voor een schuifhek

Nadere informatie

Morpheus. Gebruikers Handleiding Clifford Electronics Benelux, Lijnden.

Morpheus. Gebruikers Handleiding Clifford Electronics Benelux, Lijnden. Morpheus Gebruikers Handleiding 2005 Clifford Electronics Benelux, Lijnden. Software. De Morpheus systeem is bedoeld om COBRA producten te configureren en te onderzoeken. Morpheus software kan van de site

Nadere informatie

Optinet SX/MX. Installatiehandleiding. Opticom Engineering B.V.

Optinet SX/MX. Installatiehandleiding. Opticom Engineering B.V. Optinet SX/MX Installatiehandleiding Opticom Engineering B.V. INSTALLATIE - 2 - oktober 2010 TOEPASSING De Optinet is een complete communicatie interface voor het fabrikaat onafhankelijk beheren en bewaken

Nadere informatie

Schakelkasten Gemotoriseerde bediening RTSE * - Geleid van 40 tot 3200 A

Schakelkasten Gemotoriseerde bediening RTSE * - Geleid van 40 tot 3200 A RTSE * - Geleid van 40 tot 3200 A Geïntegreerde producten en oplossingen De oplossing voor > Hoogbouw > Datacenter > Energie opwekking > Medische ruimten > Bank en verzekeringen > Transport (Luchthaven,

Nadere informatie