Sint-Romboutscollege Mechelen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Sint-Romboutscollege Mechelen"

Transcriptie

1 Sint-Romboutscollege Mechelen Nieuwsbrief 11, Juni Beste ouders Beste leerlingen VOORWOORD Voorwoord Onze zesdejaars zullen binnenkort als oud-leerling het Sint-Romboutscollege verlaten. In de inkomhal van ons college staat het bronzen beeld van de Mechelse kunstenaar Jan de Smedt. Het werk draagt als titel bewustwording en zijn zoon Raphaël stond als kind model voor dit beeld. Het gerucht doet de ronde of is het bijgeloof dat als oud-leerlingen over het voorhoofd van Rafke wrijven, dat zij dan bewust goede keuzes zullen maken in het leven. Het schijnt ook dat als die oud-leerlingen daarna aan de voorgevel over de koperen naamplaat van het Sint-Romboutscollege wrijven, ze dan ook nog een schitterende loopbaan tegemoet gaan. Alleszins een mooi verhaal. Is het waar? Ik weet het niet. De vraag is of onze laatstejaars, of beter gezegd onze nieuwe lichting oudleerlingen, meedoen met dit gebruik. Het is afwachten Kwatongen beweren alleszins dat het een truc is van de directeur om de koperen plaat op de gevel gratis op te poetsen en te laten schitteren in het zonlicht op de Veemarkt. Roddels natuurlijk. Dirk Buelens Directeur

2 Voorwoord VEELZIJDIGE LEERLINGEN: OLYMPIADE WISKUNDE Op 20 mei was het proclamatie van de Vlaamse Wiskunde Olympiade. Twee leerlingen van het 5de en 6de jaar zaten in deze finale. Wieter Jacobs (6Jwewi) behaalde een aanmoedigingsprijs. Arnout Verboven (5Ilawi) behaalde een 3de prijs, waardoor hij bij de allerbeste wiskundeleerlingen van Vlaanderen hoort. Proficiat! VEELZIJDIGE LEERLINGEN: OLYMPIADE CHEMIE Twee leerlingen van onze school wisten zich in november te plaatsen voor de tweede ronde van de Vlaamse Chemie Olympiade: Alexander Reusens (80%) en Niels Verschaeren (82%), beiden uit 6Iwewi. Alexander stootte door naar de finale en eindigde daar op een schitterende derde plaats! Hij mist zo op een haar na het ticket voor de internationale wedstrijd. Op de foto Alexander Reusens, samen met Lieven Scheire en chemieleraar Dries Happaerts.

3 COMENIUS SPANJE Van 18 tot 22 mei hebben wij de kans gekregen om deel te nemen aan de laatste Comenius meeting in Spanje. Ze hebben ons in gastgezinnen hartelijk onthaald, ondanks de taalbarrière. Vanuit het mooie dorp Andoain beleefden we leerrijke momenten. Naast educatieve activiteiten was er ook tijd voor ontspanning en sightseeing. Met een handleiding in 8 verschillende talen bouwden we een elektromotor, in San Sebastian snoven we de Baskische cultuur op en als afsluiter keken we naar verschillende traditionele dansen, uitgevoerd door de leerlingen zelf. Het was een unieke ervaring en we hebben veel internationale contacten gelegd. Zeker een aanrader! Lode, Simon, Christine, Sanne, Judith, Lisa, Robin, Lena, Hannah & Margo. Voorwoord Olympiade wiskunde Middagactiviteit STEM+ Het Sint- Romboutscollege Een nieuwe directeur

4 MIDDAGACTIVITEIT STEM+ Met STEM (STEM= Science-Technology-Engineering- Mathematics) wil men de interesse in wetenschap en techniek aanwakkeren. Een terechte bekommernis. In het Sint-Romboutscollege realiseren we dit via middagactiviteiten (vandaar de +).Tijdens deze middagactiviteiten kunnen de geïnteresseerde leerlingen op allerhande wijze kennis maken met de wetenschappen in de praktijk. Zo moesten de leerlingen zelf berekenen welk materiaal, en hoeveel van dat materiaal ze nodig hadden om hun zelfgemaakte boot drijvend te houden. Hiervoor hadden de leerlingen vele PETflessen gespaard. Dankzij al deze flessen en met een beetje hulp van het rekentoestel, de wet van Archimedes en natuurlijk Ducktape hebben een 30- tal leerlingen enkele boten gebouwd. De boten hebben ze uiteindelijk ook getest in het zwembad, want wetenschappen moet niet enkel rekenwerk zijn, maar mag zeker ook tof zijn! Voorwoord

5 VEELZIJDIGE LEERLINGEN: DANCE BATTLE Voorwoord Na een gans schooljaar intensief trainen mochten onze danseressen zich eindelijk volledig geven op de Dance Battle van SVS. SRCO was goed vertegenwoordigd: als enige school kwamen wij opdagen met twee ploegen! Het dansteam van Margot Huysmans (3Hlat), Hannelore Heylen (4Dgrla), Bo Stürm (4Jwet), Manou Huybrechts (4Iwet), Zara Peiffer (4Aecot), Nelle Verbelen (1Dks) en Lisa De Bussche (5Jwewi) werden verdiend kampioen en kwamen terug met een prachtige beker. Ons jongere dansteam onder leiding van Emma Cauwenberghs (3Hlat) en Lore De Keersmaecker (3Hlat) bestond uit Ine Lambrechts (1Eks), Lies Michielsen (1Eks), Charlotte Van Langenhove (1Eks), Jolien Lamberechts (1Gks), Jola Marissens (3Decow), Tania Swinnen (3Kwet), Britt Verbeek (3Flat), Marie Belis (3Hlat). Zij namen voor de eerste keer deel met ook een prachtige choreografie. Zij grepen net naast de bronzen medaille. Beste leerlingen: een grote pluim voor jullie motivatie en voor jullie prachtige creaties van moderne dans.

6 VEELZIJDIGE LEERLINGEN: ATLETIEK Voorwoord Op 22 april 2015 namen 8 leerlingen van de tweede graad deel aan het Provinciaal Kampioenschap te Hulshout. Drie leerlingen kwamen aan de start bij het sprintnummer van de 100 meter: Thibaud Cools (4A), Redeat Garmyn (4E) en Eline Rombouts (4J). Enkel Eline mocht door naar de finale en eindigde op een mooie 5e plaats. Op de 800 meter behaalden zowel Carolien Van Relegem (4F) als Sander De Grieve (4G) de bronzen medaille. Kwinten Corluy (4G) was binnen de jongensreeks de snelste (2 18 ) en verdiende terecht de gouden medaille. Op de 1500 meter ging Jorne Verbesselt (4G) met de bronzen medaille lopen en Kaat Bakelants (3H) kroonde zich tot provinciaal kampioen binnen de meisjescategorie (5 13 ). Bovendien behaalde ons aflossingsteam van de jongens een knappe 2e plaats op de meter. Door deze schitterende prestaties konden we ons als school selecteren voor het Vlaams Kampioenschap te Oordegem (Lede) op 20 mei Kaat, Sander, Kwinten en Jorne lieten zich opnieuw van hun beste kant zien. We keerden tevreden huiswaarts met één gouden medaille. Kaat Bakelants liep een zeer mooie tijd van 5 10 en behaalde hiermee de Vlaamse SVS-titel op de 1500 meter! Proficiat aan alle atleten!

7 VEELZIJDIGE LEERLINGEN: VOLLEYBAL Voorwoord We namen dit jaar met onze school deel aan de Kardinaalsbeker volleybal. Ellen Van Campenhout (2H), Wannes Van Aken (2F), Thibaut Op De Beeck (3E), Luka Hendrickx (3I), Maarten Van Cle (3K), Stijn Tonnelier (4E) en Sofie Van Loock (4H) schakelden in de eerste ronden Don Bosco Haacht en Sint-Rita Kontich uit. In de finale speelden onze leerlingen tegen de Vrije Middelbare School uit Roeselare. Ondanks stevig weerwerk verloren we tegen een sterkere tegenstander met 3-1. Een puike prestatie van ons gemengd volleybalteam.

8 De leerlingen van het eerste jaar hebben een brief ontvangen om aan te vragen voor volgend schooljaar. We vernemen graag ten laatste op 12 juni via het antwoordstrookje of uw kind ingaat op ons -aanbod of niet. We verwachten met andere woorden van iedereen een antwoord. De toelatingsklassenraad zal dan eind juni een beslissing nemen. U ontvangt deze beslissing samen met het eindrapport. Voorwoord DIATAAL De leerlingen van het eerste jaar hebben de afgelopen weken de vervolgtesten afgelegd van (taalscreening). U vindt de resultaten van uw kind binnenkort onder dossierlijn op SOL. Zowel voor Diatekst (begrijpend lezen) als voor Diawoord (schoolse woordenschat) is een score boven 75 zonder meer uitstekend. Voor leerlingen die wat lager scoren, is het vooral belangrijk om te zien of er een positieve evolutie is ten opzichte van september. U mag ook niet vergeten dat het hier om een momentopname gaat. Deze scores zijn dan ook niet meer dan een indicator. Ze moeten bovendien tegen het licht gehouden worden in het geheel van de schoolse resultaten.

9 Voorwoord HET SINT- ROMBOUTSCOLLEGE INVESTEERT Het sanitaire blok aan de speelplaats wordt helemaal vernieuwd. Dit sanitair wordt voornamelijk door onze leerlingen van de eerste graad en van onze lagere school gebruikt. Er komen meer toiletten voor de meisjes, een nieuwe vloer- en muurbetegeling, een accuraat verluchtingssysteem, automatische spoeling van urinoirs,. Daarenboven wordt ook de gevel van de K-blok (lagere school) vernieuwd: er komen nieuwe ramen en een verluchtingssysteem in de klaslokalen.als alles goed verloopt, zullen de werken klaar zijn tegen begin volgend schooljaar. Ondertussen zijn ook de plannen voor de verbouwing van het vroegere KSA-gebouw in de Lange Heergracht tot 4 klaslokalen voor onze lagere school ingediend bij de bevoegde instanties. En, last but not least, werken we verder aan de oprichting van een kleuterschool in de Bergstraat (vlakbij het college). De gebouwen in de Bergstraat werden ondertussen aangekocht en worden helemaal gerenoveerd. Het gaat om een kleinschalig project (4 kleuterklassen) die perfect aansluiten bij onze lagere school. De vermoedelijke opstart van de kleuterschool is 1 september De toekomst ziet er rooskleurig uit! EEN NIEUWE DIRECTEUR Vanaf 1 september 2015 wordt René Schroyens de 18de directeur van het Sint-Romboutscollege. René Schroyens is 55 jaar en is sinds 1984 in dienst als leraar geschiedenis en godsdienst. In 2009 kreeg hij een coördinatieopdracht en in 2012 werd hij aangesteld als pedagogische directeur. Wij wensen hem van harte veel succes!

10 JUNI 1 MA 2 DI 3 WO 4 DO Rapport DW VR 6 ZA 7 ZO 8 MA 9 DI Rapport DW4 1 ste en 2 de jaar 10 WO Begin GT 3 de graad 11 DO Begin GT 2 de graad 2 de jaar: keuze aanvraag binnen 12 VR Begin GT 2de jaar 13 ZA 14 ZO 15 MA Begin GT 1 ste jaar KS 16 DI Begin GT 1 ste jaar MOWE 17 WO 18 DO 19 VR 20 ZA 21 ZO 22 MA 23 DI Laatste GT 1-6 Begin deliberaties: leerlingen zijn thuis 24 WO u: Proclamatie 6de jaar 25 DO leerlingen zijn thuis 26 VR leerlingen zijn thuis 27 ZA 28 ZO 29 MA Oudercontact/Rapport GT4 30 DI Afsluiting schooljaar (voormiddag)

Sint-Romboutscollege Mechelen

Sint-Romboutscollege Mechelen Sint-Romboutscollege Mechelen Nieuwsbrief 10, Mei Beste ouders Beste leerlingen Een zalig middagzonnetje. VOORWOORD Vijf grote bomen, drie linden en twee beuken -een groene zuurstofbom van ruim 100 jaar

Nadere informatie

Sint-Romboutscollege Mechelen

Sint-Romboutscollege Mechelen Sint-Romboutscollege Mechelen Nieuwsbrief 2, Oktober VOORWOORD Beste ouders, beste leerlingen Voorwoord De eerste excursies van het schooljaar zijn achter de rug. Excursies? En het internet dan? En televisie?

Nadere informatie

Sint-Romboutscollege Mechelen

Sint-Romboutscollege Mechelen Sint-Romboutscollege Mechelen Nieuwsbrief 3, Oktober Beste ouders, beste leerlingen VOORWOORD Voorwoord Geen leerlingen op de speelplaats en toch veel beweging. Verhalen over strafstudies, over kinderstreken

Nadere informatie

Sint-Romboutscollege Mechelen

Sint-Romboutscollege Mechelen Sint-Romboutscollege Mechelen Nieuwsbrief 7, April VOORWOORD Beste ouders, Het derde trimester is dit jaar wat langer dan gewoonlijk. Gelukkig maar want er staat nog heel wat op het programma. Naast de

Nadere informatie

Sint-Romboutscollege Mechelen

Sint-Romboutscollege Mechelen Sint-Romboutscollege Mechelen Nieuwsbrief 1, September VOORWOORD Beste ouders, beste leerlingen En kijk, op de eerste schooldag kwamen ook de eerste zonnestralen te voorschijn. Bijna 200 jongeren gingen

Nadere informatie

René Schroyens, algemeen directeur

René Schroyens, algemeen directeur 2018 2019 Sint-Romboutscollege Mechelen Juni 2019 In dit nummer: OUDERCONTACT 27 JUNI Vanaf 17 uur tot 20 uur BINNENBRENGEN STUDIEKEUZE 2 Beste Net voor het ingaan van de laatste week willen we u informeren

Nadere informatie

Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016

Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016 Vlaamse overheid Antwerpen januari 2016 Antwerpen februari 2016 01 vr 08:07 5.06 01:53 0.21 16 za 08:07 5.32 02:30-0.03 01 ma 08:50 4.82 02:45 0.17 16 di 09:42 5.05 03:47 0.03 20:34 4.98 14:44 0.04 20:38

Nadere informatie

JAARLIJKS TIJDSCHRIFT VOOR EN DOOR LEERLINGEN VAN HET EERSTE JAAR

JAARLIJKS TIJDSCHRIFT VOOR EN DOOR LEERLINGEN VAN HET EERSTE JAAR S R C O JAARLIJKS TIJDSCHRIFT VOOR EN DOOR LEERLINGEN VAN HET EERSTE JAAR JAARGANG 5 - FEBRUARI 08 WWW.SRCO.BE V.U.: Sint-Romboutscollege, Veemarkt 56, 800 Mechelen GA JIJ BINNEN ENKELE WEKEN DE GROTE

Nadere informatie

Oostende januari 2016 Oostende februari 2016

Oostende januari 2016 Oostende februari 2016 Vlaamse overheid Oostende januari 2016 Oostende februari 2016 01 vr 05:39 4.14 - - 16 za 05:21 4.47 - - 01 ma 06:23 3.95 00:26 0.92 16 di 07:05 4.20 01:06 0.64 18:11 4.09 12:23 0.55 17:59 4.47 12:13 0.17

Nadere informatie

Oostende januari 2013 Oostende februari 2013

Oostende januari 2013 Oostende februari 2013 Vlaamse overheid Oostende januari 2013 Oostende februari 2013 01 di 03:06 4.51 09:46 0.22 16 wo 03:52 4.75 10:39-0.17 01 vr 04:03 4.73 10:54 0.04 16 za 04:59 4.49 11:40 0.23 15:27 4.61 21:57 0.47 16:22

Nadere informatie

Nieuwsbrief GO! De Sprong

Nieuwsbrief GO! De Sprong Nieuwsbrief GO! De Sprong VOORWOORD Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan al voor de deur. Het was voor ons een leerrijk schooljaar: soms stressvol, soms moeilijk, maar met

Nadere informatie

JAARLIJKS TIJDSCHRIFT VOOR EN DOOR LEERLINGEN VAN HET EERSTE JAAR

JAARLIJKS TIJDSCHRIFT VOOR EN DOOR LEERLINGEN VAN HET EERSTE JAAR S R C O JAARLIJKS TIJDSCHRIFT VOOR EN DOOR LEERLINGEN VAN HET EERSTE JAAR JAARGANG 4 - FEBRUARI 07 WWW.SRCO.BE V.U.: Sint-Romboutscollege, Veemarkt 56, 800 Mechelen GA JIJ BINNEN ENKELE WEKEN DE GROTE

Nadere informatie

Sint-Romboutscollege Mechelen

Sint-Romboutscollege Mechelen Sint-Romboutscollege Mechelen Nieuwsbrief 6, Februari VOORWOORD Inhoud van deze Beste leerlingen, beste ouders Het Sint-Romboutscollege is een bruisend college waarbij we onze leerlingen ook een gevarieerd

Nadere informatie

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders,

Sleins Skip. Nieuwsbrief juni Seizoen loopt stilaan naar zijn einde. Beste skippers, beste ouders, Sleins Skip Nieuwsbrief juni 2016 1. Seizoen 2015-2016 loopt stilaan naar zijn einde Beste skippers, beste ouders, Het seizoen voor onze recreanten loopt op zijn einde. Op zaterdag 4 juni zal de laatste

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

Sleins Skip. Nieuwsbrief april Inleiding. 1. Vakantieregeling Paasvakantie. Beste ouders,

Sleins Skip. Nieuwsbrief april Inleiding. 1. Vakantieregeling Paasvakantie. Beste ouders, Sleins Skip Nieuwsbrief april 2015 Inleiding Beste ouders, Via deze weg informeren we ouders en skippers over het reilen en zeilen in onze club. Ook deze nieuwsbrief staat vol met nuttige informatie en

Nadere informatie

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem

September2018. In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem 2018-2019 September2018 In dit nummer : Woordje van de directeur Kalender Kaboem Ik ben ik en jij bent jij in zoveel kleine dingen verschillend van mij. Maar soms liggen we samen te dromen van wat zal

Nadere informatie

Sint-Romboutscollege Mechelen

Sint-Romboutscollege Mechelen Sint- Mechelen Nieuwsbrief 5, Januari VOORWOORD Met een scherp geluid spat de kerstbal uiteen op de grond. Met grote ogen, teleurgesteld, kijkt de kleuter zijn oma aan bij een half afgebroken kerstboom.

Nadere informatie

Sint-Romboutscollege Mechelen

Sint-Romboutscollege Mechelen Sint-Romboutscollege Mechelen Nieuwsbrief 8, Maart VOORWOORD Beste ouders, beste leerlingen Inhoud van deze nieuwsbrief Voorwoord Verkiezing nieuwe schoolraad Volgende week starten de Grote Toetsen én

Nadere informatie

JAARLIJKS TIJDSCHRIFT VOOR EN DOOR LEERLINGEN VAN HET EERSTE JAAR

JAARLIJKS TIJDSCHRIFT VOOR EN DOOR LEERLINGEN VAN HET EERSTE JAAR S R C O JAARLIJKS TIJDSCHRIFT VOOR EN DOOR LEERLINGEN VAN HET EERSTE JAAR JAARGANG 6 - FEBRUARI 019 WWW.SRCO.BE V.U.: Sint-Romboutscollege, Veemarkt 56, 800 Mechelen GA JIJ BINNEN ENKELE WEKEN DE GROTE

Nadere informatie

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08.

SEPTEMBER September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN turnen turnen turnen turnen turnen. 1. Maandplanning. Vr 1 sep 08. 1. Maandplanning SEPTEMBER 2017 Vr 1 sep 08.40u 10.05u 10.55u 13.20u 14.05u 14.55u September 2017 Start van de lessen schooljaaropener GEEN ZWEMMEN Voor iedereen groep 56 groep 12 groep 34 4AB 1AB Za 2

Nadere informatie

ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017

ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017 ANTWERPEN januari 2017 ANTWERPEN februari 2017 01 zo 05:33 5,52 - - 16 ma 06:15 5,64 00:41-0,15 01 wo 06:31 5,54 01:05-0,15 16 do 07:08 5,47 01:28-0,10 17:49 5,62 12:28-0,24 18:35 5,75 13:15-0,45 18:51

Nadere informatie

Nieuwsbrief wedstrijdzwemmen Zwemlust Den Hommel

Nieuwsbrief wedstrijdzwemmen Zwemlust Den Hommel Nieuwsbrief wedstrijdzwemmen Zwemlust Den Hommel # juli/augustus 2018 Inhoud: Jarig in juli/augustus Seizoenafsluiting Activiteitencommissie Clubkampioenschappen 17/18 Open Water zwemmen Verslag van de

Nadere informatie

OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017

OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017 OOSTENDE januari 2017 OOSTENDE februari 2017 01 zo 02:40 4,53 09:18 0,24 16 ma 03:25 4,71 10:10-0,10 01 wo 03:39 4,72 10:31 0,01 16 do 04:28 4,57 11:11 0,10 14:59 4,65 21:31 0,43 15:51 4,75 22:27 0,36

Nadere informatie

TUTTI FRUTTI. Woensdag 7 juni 17

TUTTI FRUTTI. Woensdag 7 juni 17 Zeker onthouden Sportdag : Donderdag 29 juni 17 Schooljaar 2017-2018 Vrije lagere school Berkenbos Nieuwsbrief 7 : juni 2017 OPENKLASDAG Herfstvakantie : 30/10/17-03/11/17 Kerstvakantie : 25/12/17 05/01/18

Nadere informatie

Ook dit schooljaar hebben we weer allemaal meegedaan

Ook dit schooljaar hebben we weer allemaal meegedaan Vrije Basisschool De Zonnebloem Oude Diestsestraat 4 3473 Waanrode tel. + fax 016/77 72 67 e-mail : vbw-zonnebloem@scarlet.be Betreft datum Nieuwsbrief juni 2012-06-26 Binnenkort Olympische Spelen en het

Nadere informatie

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 En de winnaar is.. Zandberg D1!!!!! De tweede thriller in twee dagen tijd in het Rat Verlegh-stadion;

SCHOOLVOETBALTOERNOOI 2015 En de winnaar is.. Zandberg D1!!!!! De tweede thriller in twee dagen tijd in het Rat Verlegh-stadion; jaargang 17 nummer 13 donderdag 04-06-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie

Nadere informatie

MEI Breeven Breeven Za 6 mei Zo 7 mei

MEI Breeven Breeven Za 6 mei Zo 7 mei 1. Maandplanning MEI 2017 Ma 1 mei Dag van de Arbeid Vrijaf voor iedereen Di 2 mei Wo 3 mei Voormiddag Bloemenverkoop Vrijwilligers zijn welkom! kleuterspeelplaats Je kan je bestelde bloemen komen afhalen

Nadere informatie

KALENDER + INFO VIJFDE JAAR DON BOSCO HAACHT ASO

KALENDER + INFO VIJFDE JAAR DON BOSCO HAACHT ASO KALENDER + INFO VIJFDE JAAR DON BOSCO HAACHT ASO SCHOOLJAAR 2015-2016 Lijst afkortingen: DBH DW Exc. MS NM PAG SVS VM VT Don Bosco Haacht Dagelijks werk Excursie Middenschool Namiddag Pastorale animatiegroep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF voor ouders en leerlingen

NIEUWSBRIEF voor ouders en leerlingen NIEUWSBRIEF voor ouders en leerlingen september 2012 INHOUD VAN NIEUWSBRIEF 1 Voorwoord Directie Veranderingen op school Ouderavond Feestjaar Tweedaagse eerstejaars Data rapporten en oudercontacten Taaluitwisseling

Nadere informatie

Uit zijn droom geboren

Uit zijn droom geboren Uit zijn droom geboren SCHOOLKALENDER 2014-2015 DON BOSCO INSTITUUT TSO BSO School voor Wetenschap en Technologie STATIONSSTRAAT 89 3150 HAACHT TEL. 016 61 79 70 FAX 016 60 76 85 e-mail: tsobso@dbhaacht.be

Nadere informatie

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN

BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN BIJZONDERHEDEN KOMENDE WEKEN Wo 18-11 Do 19-11 Vr 20-11 Ma 23-11 Kinderraad MR vergadering Di 24-11 Wo 25-11 Knutselen kleuters Do 26-11 Vr 27-11 Ma 30-11 Di 1-12 HIEPERDEPIEP In de periode tot en met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

Assumptanieuwsbrief medewerkers

Assumptanieuwsbrief medewerkers JAARGANG 2 NUMMER 2 Assumptanieuwsbrief medewerkers december 2009 Voorwoord In dit nummer Toespraak directeur Foto s oud-leerlingendag Kersttoneel Hallo iedereen, we kijken in dit nummer terug op een geslaagde

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF #2. In deze uitgave. Nieuwsbrief Broeders Humaniora november 2016

NIEUWSBRIEF #2. In deze uitgave. Nieuwsbrief Broeders Humaniora november 2016 NIEUWSBRIEF #2 Nieuwsbrief Broeders Humaniora november 2016 In deze uitgave De directie aan het woord Proefwerken, hoe werkt dat? Euro student award Wiskunde - B - dag Verbeke Foundation Ondertussen...

Nadere informatie

SJB ZONHOVEN NIEUWSBRIEF

SJB ZONHOVEN NIEUWSBRIEF MAART 2017 SJB ZONHOVEN NIEUWSBRIEF KIJKDAG 12 MAART Wij nodigen alle geïnteresseerden uit op onze kijkdag op zondag 12 maart. Heel wat vakken en werkgroepen worden die dag voorgesteld en je kan ook van

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

NOTULEN KLASSENRAAD testklas

NOTULEN KLASSENRAAD testklas NOTULEN KLASSENRAAD testklas Instellingsnummer: 123456789 Adres:, Schooljaar: 2006-2007 Graad:2 Leerjaar:2 Onderwijsvorm: Algemeen secundair onderwijs Onderverdeling: HUMANE WETENSCHAPPEN Samenstelling

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Zondag 10 juni e lid. Beste lezer. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM

NIEUWSBRIEF. Zondag 10 juni e lid. Beste lezer. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM NIEUWSBRIEF Zondag 10 juni 2018 Beste lezer In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM 450 e lid VTS GYM is bijzonder fier om een 450ste lid te kunnen inschrijven.

Nadere informatie

EDUGO campus De Brug

EDUGO campus De Brug LAGER ONDERWIJS 3 de graad STEM in de lessen Wiskunde Wereldoriëntatie Mens en techniek Mens en natuur Labo s & workshops Wetenschappen: labo (EDUGO campus De Toren) Technologie: workshops (EDUGO campus

Nadere informatie

Mei 2012. op 15 mei 2012 om 19.30 uur. Infoavond in de Waaier voor de ouders van de oudste kleuters

Mei 2012. op 15 mei 2012 om 19.30 uur. Infoavond in de Waaier voor de ouders van de oudste kleuters Nieuwsbrief Nieuwsbrief de Waaier Gesubs. Vrije Lagere School Mgr. Cardijnstraat 39 2460 Kasterlee Tel / Fax : 014/85 00 69 E-mail : dewaaier@skynet.be Web-site : www.vbs-dewaaier.be Mei 2012 Activiteitenkalender

Nadere informatie

MAANDAG 18 JANUARI Kinderen van groep 1-2 zijn vrij!! Studiedag voor juf Karin en juf Catrien Gezamenlijke OV MR vergadering. DINSDAG 19 JANUARI

MAANDAG 18 JANUARI Kinderen van groep 1-2 zijn vrij!! Studiedag voor juf Karin en juf Catrien Gezamenlijke OV MR vergadering. DINSDAG 19 JANUARI WEEKKAART 18-22 januari 2016 www.prinsesirene.nl MAANDAG 18 JANUARI Kinderen van groep 1-2 zijn vrij!! Studiedag voor juf Karin en juf Catrien Gezamenlijke OV MR vergadering. DINSDAG 19 JANUARI WOENSDAG

Nadere informatie

JAARKALENDER 2015 2016

JAARKALENDER 2015 2016 28 augustus: 9.00u oriënterende klassenraden type OV4 31 augustus: 8.30u uitgestelde deliberaties 9.00u personeelsvergadering met fotomoment en vakvergaderingen* 13.00u toelatingsklassenraden *De vakwerkgroepen

Nadere informatie

GO! atheneum Campus Kompas Kwaliteitsonderwijs in Wetteren. Nieuwsbrief 1

GO! atheneum Campus Kompas Kwaliteitsonderwijs in Wetteren. Nieuwsbrief 1 GO! atheneum Campus Kompas Kwaliteitsonderwijs in Wetteren Nieuwsbrief 1 Beste ouders en leerlingen Hierbij onze eerste maandelijkse nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. Langs deze weg willen we een

Nadere informatie

Voorwoord. Beste ouders,

Voorwoord. Beste ouders, 2016 2017 Nieuwsbrief 5 Sint-Romboutscollege Mechelen Februari 2017 Voorwoord Beste ouders, In dit nummer: PASTADAG 11 MAART 2 LiSO 2 SPORT 3 STEM+ eerste graad 4 OLYMPIADES 6 BIAM BEURS 7 februari Thomas

Nadere informatie

Sint-Romboutscollege Mechelen

Sint-Romboutscollege Mechelen Sint-Romboutscollege Mechelen Nieuwsbrief 5, Januari Beste ouders, VOORWOORD Inhoud van deze nieuwsbrief VOORWOORD Voor één groep van leerlingen is het afscheid aan het college toch wel tastbaar nabij.

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

KALENDER + INFO ZESDE JAAR DON BOSCO HAACHT ASO

KALENDER + INFO ZESDE JAAR DON BOSCO HAACHT ASO KALENDER + INFO ZESDE JAAR DON BOSCO HAACHT ASO SCHOOLJAAR 2015-2016 Lijst afkortingen: DBH DW Exc. MS NM PAG SVS VM VT Don Bosco Haacht Dagelijks werk Excursie Middenschool Namiddag Pastorale animatiegroep

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1.

FEBRUARI 2016. FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u namiddagspeeltijd. 1. 1. Maandplanning FEBRUARI 2016 FEBRUARI 2016 ma 1 feb Instapmoment Nieuwe kleuters voor groep 1 Di 2 feb 9u 10.30u speeltijd Voorstelling Door dik en dun Voorstelling Door dik en dun redactieraad Bernarduske

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Geplande activiteiten: 2/11: Benjamindag VTTL van 9u30 tot 12u30 Kinderen vanaf het eerste kleuterklasje tot en met het derde leerjaar zijn welkom om spelenderwijs kennis te maken

Nadere informatie

KALENDER + INFO VIERDE JAAR DON BOSCO HAACHT ASO

KALENDER + INFO VIERDE JAAR DON BOSCO HAACHT ASO KALENDER + INFO VIERDE JAAR DON BOSCO HAACHT ASO SCHOOLJAAR 2015-2016 Lijst afkortingen: DBH DW Exc. MS NM PAG SVS VM VT Don Bosco Haacht Dagelijks werk Excursie Middenschool Namiddag Pastorale animatiegroep

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DECEMBER

NIEUWSBRIEF DECEMBER NIEUWSBRIEF DECEMBER 1 1 IN DE KIJKER: Werken van gedetineerden 2 FACEBOOK.COM/STUDENTENACADEMIEOUDENAARDE Wil je voortdurend op de hoogte blijven van alle nieuwtjes binnen de academie? Neem dan een kijkje

Nadere informatie

J A A RGA NG 3 - FEB R U A R I teamwor k!

J A A RGA NG 3 - FEB R U A R I teamwor k! J A A R L I J K S T I J D S C H R I F T VO O R E N D O O R L E E R L I NG E N VA N H ET EERS TE JA A R J A A RGA NG 3 - FEB R U A R I 0 1 6 teamwor k! W W W.S R C O. B E V.U.: Sin t - R o m b o u t s c

Nadere informatie

Welkom!!! Eerste Graad Topsportschool Volleybal Redingenhof Leuven

Welkom!!! Eerste Graad Topsportschool Volleybal Redingenhof Leuven Welkom!!! Eerste Graad Topsportschool Volleybal Redingenhof Leuven Anke Vanheyste (Topsportcoördinator Leuven) Koen Hoeyberghs (Algemeen Directeur Topsport Volleybal/Volley Vlaanderen) Dominique Baeyens

Nadere informatie

Sint-Romboutscollege Mechelen

Sint-Romboutscollege Mechelen Sint-Romboutscollege Mechelen Nieuwsbrief 8, Juni VOORWOORD Beste ouders, De laatste lijn richting eindmeet is ingeslagen. We maken ons klaar voor de eindspurt. Deze week en begin volgende week ontvangen

Nadere informatie

Wetenschap: labo (campus De Toren) Technologie: workshops (campus. STEM-vakken

Wetenschap: labo (campus De Toren) Technologie: workshops (campus. STEM-vakken STEM in de lessen Workshops Proeven van STEM STEM-academie LAGER ONDERWIJS 3 de graad Wiskunde Wereldoriëntatie Mens en techniek Mens en natuur Wetenschap: labo (campus De Toren) Technologie: workshops

Nadere informatie

Aan alle kandidaten Eindjury / Bronzen Arsène 2012-2013. VERSLAG vergadering eindjury - maandag 4 februari 2013 BELANGRIJK

Aan alle kandidaten Eindjury / Bronzen Arsène 2012-2013. VERSLAG vergadering eindjury - maandag 4 februari 2013 BELANGRIJK Aan alle kandidaten Eindjury / Bronzen Arsène 2012-2013 Gemeentelijke 12-13 JURY en ARSEN verslag vergad VERSLAG vergadering eindjury - maandag 4 februari 2013 BELANGRIJK Vergeet a.u.b. niet het strookje

Nadere informatie

december 2016 Shout Out Op 9 november trok meester Luc met vier ploegen van telkens drie zesdeklassers naar de voorronde van de

december 2016 Shout Out Op 9 november trok meester Luc met vier ploegen van telkens drie zesdeklassers naar de voorronde van de december 2016 Shout Out 2016-2017 Op 9 november trok meester Luc met vier ploegen van telkens drie zesdeklassers naar de voorronde van de basketbal Shout Out van de Antwerp Giants. Bijna honderd teams

Nadere informatie

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit...

September Op vrijdag bent u s morgens van harte welkom op onze speelplaats! Voor onze nieuwelingen rollen wij zelfs de rode loper uit... September 2017 Vr 1 Begin van het nieuwe schooljaar 215 leerlingen stappen onze schoolpoort binnen ( 107 jongens 108 meisjes). 14 gemotiveerde, enthousiaste leerkrachten begeleiden deze bonte groep! Aan

Nadere informatie

1AT. 5de lesuur 12.05u Middagpauze

1AT. 5de lesuur 12.05u Middagpauze 1AT 1ste lesuur Welkom 2de lesuur Schoolagenda 10.10u Speeltijd 3de lesuur Bezinning 4de lesuur Afspraken 5de lesuur 12.05u Middagpauze 6de lesuur Zoekspel 7de lesuur Zoekspel 14.35u Speeltijd 8ste lesuur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2018

NIEUWSBRIEF JUNI 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 4 juni Dinsdag 5 juni Donderdag 7 juni NIEUWSBRIEF JUNI 2018 Agenda Juni 2018 Medisch schooltoezicht

Nadere informatie

JUNI Di 5 jun middagpauze 19.30u Wo 6 jun voormiddag fietsexamen 6AB Via gemeente Do 7 jun middagpauze Middagsport (ulama)

JUNI Di 5 jun middagpauze 19.30u Wo 6 jun voormiddag fietsexamen 6AB Via gemeente Do 7 jun middagpauze Middagsport (ulama) 1. Maandplanning JUNI 2018 Vr 1 jun Za 2 jun Zo 3 jun Ma 4 jun s morgens Voormiddag Volle dag Maandopener in de klas sport Sportdag info-avond overgang 3 kl 1 ste leerjaar Activiteiten overlopen in de

Nadere informatie

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober.

Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. Beste ouders en kinderen, De maand september is opnieuw voorbij gevlogen. Hier volgt de nieuwsbrief voor de maand oktober. ONZE AGENDA : 1 oktober Medisch onderzoek L3 (op school) NM: zwemmen (L2 en L3)

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER. schooljaar 2013-2014. viio handel & zorg

SCHOOLKALENDER. schooljaar 2013-2014. viio handel & zorg SCHOOLKALENDER schooljaar 2013-2014 viio handel & zorg Activiteitenkalender viio handel en zorg: SEPTEMBER 2013 zo 01 1 ma 02 14u30 Onthaaldag voor alle leerlingen Startviering voor alle leerlingen di

Nadere informatie

Gezondheidsrichtlijnen (door stagiaire meester Marijn) Aankondiging modeshow

Gezondheidsrichtlijnen (door stagiaire meester Marijn) Aankondiging modeshow In dit nummer - stadswandeling groep 7 - gevraagd: drogisterij artikelen - Noordelijke tandenpoetsweek - Pasen eitje-tik - inspectiebezoek 9 mei a.s. - sprekers in de klas - bericht van de OR: Avondvierdaagse

Nadere informatie

Internationaal jeugdtornooi van Trier 19 en 20 mei 2012

Internationaal jeugdtornooi van Trier 19 en 20 mei 2012 PERSBERICHT VTTL (17/07/2012) Anna Eerste verovert Europese bijna medaille alle podiums een feit België de jaarlijkse heeft Internationale een eerste Trierer medaille Stadtmeisterschaften veroverd tijdens

Nadere informatie

BV Sparrenburg Info 47 Juli 2011

BV Sparrenburg Info 47 Juli 2011 BV Sparrenburg Info 47 Juli 2011 De voorzitter vertelt De voorzitter vertelt.. Het is bijna vakantie, de periode voor iedereen om tot rust te komen. Voor iedereen, behalve voor de voorzitter. Ik moet studeren.

Nadere informatie

Op 3 en 4 november organiseerden we de provinciale kampioenschappen masters voor de 15+ skippers in Ertvelde.

Op 3 en 4 november organiseerden we de provinciale kampioenschappen masters voor de 15+ skippers in Ertvelde. Sleins Skip Nieuwsbrief november 2018 1. Eerste nieuwsbrief. Beste ouders en skippers, Onze eerste nieuwsbrief is een feit! We hebben een drukke start achter de rug. We waren aanwezig op de sportboem in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 november 12

Nieuwsbrief 23 november 12 Nummer 6 Schooljaar 2012 2013 Nieuwsbrief 23 november 12 In dit nummer: 1. Woensdag GEEN school 2. Uit de pen van het 6de leerjaar 3. Uit de pen van het 2de leerjaar 4. uit de pen van het 4de leerjaar

Nadere informatie

Investeer in de toekomst

Investeer in de toekomst Investeer in de toekomst Sponsor de Nederlandse Wiskunde Olympiade U wilt investeren in de toekomst? Sponsor de Nederlandse Wiskunde Olympiade In een samenleving die van wiskunde aan elkaar hangt van uw

Nadere informatie

OPLOSSINGEN. Wallaroe Vlaamse Wiskunde Olympiade vzw

OPLOSSINGEN. Wallaroe Vlaamse Wiskunde Olympiade vzw OPLOSSINGEN Vlaamse Wiskunde Olympiade vzw Juist antwoord Geen antwoord Fout antwoord Wedstrijdduur Rekentoestel 5 punten 1 punt 0 punten 75 minuten niet toegelaten 1. Correct antwoord: D Wemoeten3keer3jaaroptellenbijdeleeftijdvanWallaroe.12+3+3+3=

Nadere informatie

20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer. 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen. 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls

20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer. 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen. 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls 20u00: Welkom door voorzitter sportraad: Marc Deweer 20u10: Huldiging deel 1: Jeugd en volwassenen 20u40: Intermezzo : optreden Steven Gabriëls 21u10: Huldiging deel 2: Sportclubs 21u25: Voorstellen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2016 Beelden zeggen soms zoveel meer dan woorden!

Nieuwsbrief juni 2016 Beelden zeggen soms zoveel meer dan woorden! Nieuwsbrief juni 2016 Beelden zeggen soms zoveel meer dan woorden! RC neemt afscheid Maria kreeg zowaar een erehaag van al onze eerstejaars Maria De Kegel, leerlingenbegeleider 1ste graad en coördinator

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER Di 30 augustus: 8.30u uitgestelde deliberaties 9.00u personeelsvergadering met fotomoment en vakvergaderingen* 13.00u toelatingsklassenraden *De vakwerkgroepen leggen minimaal 3 vakvergadering vast tijdens

Nadere informatie

Informatiefolder Schoolteams

Informatiefolder Schoolteams Informatiefolder Schoolteams Inleiding Hieronder vind je informatie over de schoolteams voor het schooljaar 2018-2019. Ook dit jaar hebben we ons weer ingeschreven voor verschillende sporten. Tussen de

Nadere informatie

Geniet allemaal van jullie welverdiende zomervakantie en onthoud: many jumps and a lot of joy! Hopelijk aan iedereen: tot seizoen 2015-2016

Geniet allemaal van jullie welverdiende zomervakantie en onthoud: many jumps and a lot of joy! Hopelijk aan iedereen: tot seizoen 2015-2016 Beste skippers en ouders, Het seizoen zit er jammer genoeg op De laatste lessen zijn gegeven, de Come & See - week is succesvol afgerond en op de BBQ werd smakelijk gegeten en veel plezier gemaakt. In

Nadere informatie

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September

De nieuwsbrief van 7 september 2012. Datum Activiteit Voor wie September Overzicht activiteiten september 2012 De nieuwsbrief van 7 september 2012 Datum Activiteit Voor wie September Di. 11-09 Aangekondigde BHV oefening Gr 1-8 Di. 11-09 Informatie-ochtend Ouders van potentiële

Nadere informatie

t GraGo tje juni 2018

t GraGo tje juni 2018 t GraGo tje juni 2018 Kleuterschool Grammene Grijsbulckstraat 3 051 63 64 17 Lagere school Gottem Ardense Jagersstraat 6 051 63 51 47 www.wongrago.be directie@wongrago.be PEUTER- & EERSTE KLEUTERKLAS Dieren

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2013

NIEUWSBRIEF MAART 2013 V.Z.W. Katholiek Onderwijs Mol Sint Jan Berchmanscollege Jacob Smitslaan 36 2400 MOL tel : 014.32.07.51 fax : 014.32.03.55 e-mail : directie@sjblo.be NIEUWSBRIEF MAART 2013 vr 1 1a - 1b - 4a, verkeersklas

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JANUARI 1 0 1-0 1-2 0 1 6

NIEUWSBRIEF JANUARI 1 0 1-0 1-2 0 1 6 NIEUWSBRIEF JANUARI 1 1 In de kijker: Opening tentoonstelling Optiek Van Ommeslaeghe 3 NIEUWS Aanwinsten bibliotheek, Boek Hannelore Snauwaert Op een prille lentedag verdwaalt Flora in het woud. Op haar

Nadere informatie

Sint-Romboutscollege Mechelen

Sint-Romboutscollege Mechelen Sint-Romboutscollege Mechelen Nieuwsbrief 1, September Beste ouders, VOORWOORD Niet alleen voor jullie, ouders en leerlingen, was dinsdag 1 september een spannende dag, maar ook voor ondergetekende als

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

Iedereen voelt zich op zijn best, als niemand wordt gepest. 30 E EDITIE 08-04-2016 JAARGANG 23

Iedereen voelt zich op zijn best, als niemand wordt gepest. 30 E EDITIE 08-04-2016 JAARGANG 23 30 E EDITIE 08-04-2016 JAARGANG 23 WIJ FELICITEREN. 09-04 Britt Goëtjes 10-04 Sammie van Lith 12-04 Ruben van Lent 13-04 Tijn Piek 13-04 Lisa van Brakel 13-04 Dannique van den Broek 14-04 JUF WOUKE 14-04

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Nieuwsbrief jeugd: februari

Nieuwsbrief jeugd: februari Nieuwsbrief jeugd: februari Belangrijke data 4 feb. Provinciaal kampioenschap veldloop Bornem 18 feb. veldloop Lommel 24 feb. Indoor Herentals 25 feb. Belgisch kampioenschap veldloop in Brussel 4 maart

Nadere informatie

KALENDER + INFO DERDE JAAR DON BOSCO HAACHT ASO

KALENDER + INFO DERDE JAAR DON BOSCO HAACHT ASO KALENDER + INFO DERDE JAAR DON BOSCO HAACHT ASO SCHOOLJAAR 2015-2016 Lijst afkortingen: DBH DW Exc. MS NM PAG SVS VM VT Don Bosco Haacht Dagelijks werk Excursie Middenschool Namiddag Pastorale animatiegroep

Nadere informatie

Onze slogan voor dit schooljaar:

Onze slogan voor dit schooljaar: Onze slogan voor dit schooljaar: Agenda 01.02.2017: Bibbezoek 1 ste, 2 de en 3 de graad 06.02.2017: Informatievergadering Eerste Communie 2 de leerjaar 11.02.2017: EETDAG t.v.v. onze school!! U komt toch

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dinsdag 03 april Recreawedstrijd Kieldrecht 24-25/02. Beste lezer. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM.

NIEUWSBRIEF. Dinsdag 03 april Recreawedstrijd Kieldrecht 24-25/02. Beste lezer. In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. NIEUWSBRIEF Dinsdag 03 april 2018 Beste lezer In deze nieuwsbrief vindt u het laatste nieuws over VTS GYM. Sportieve groeten VTS GYM Recreawedstrijd Kieldrecht 24-25/02 Prachtige resultaten voor onze tumblingafdeling

Nadere informatie

In het schooljaar 2012-2013 werd een ouderbevraging of een oudertevredenheidsenquête uitgevoerd.

In het schooljaar 2012-2013 werd een ouderbevraging of een oudertevredenheidsenquête uitgevoerd. Ouderbevraging 2013 Inleiding In het schooljaar 2012-2013 werd een ouderbevraging of een oudertevredenheidsenquête uitgevoerd. De enquête bestond uit 2 delen: Een gedeelte dat per kind in te vullen was

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maart 2018

Nieuwsbrief. Maart 2018 Onze school Wolfsdonk Veerlestraat 7 3201 Langdorp Tel: 013/77 56 44 wolfsdonk.onzeschool@telenet.be Nieuwsbrief Maart 2018 Beste ouder(s), Tijdens de voorbije maanden gebeurde er weer heel wat op onze

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 8 oktober 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Beste ouders en verzorgers Uw school is ingeloot! Thema avond van 26 november Afscheid nemen Kinderboekenweek

Nadere informatie

Informatieavond groep 7. Opening en welkom

Informatieavond groep 7. Opening en welkom Informatieavond groep 7 Opening en welkom voorstellen Juf Iris Juf Danielle Kernwaarden Schoolplan 2015-2019 Doelen Goede samenwerking tussen kinderen, leerkrachten, ouders en andere partners. Een fijne,

Nadere informatie

Je kind voelt zich thuis in onze mobiele school

Je kind voelt zich thuis in onze mobiele school STEDELIJK ONDERWIJS WE WERKEN ERAAN Je kind voelt zich thuis in onze mobiele school Gaat jouw oogappel binnenkort naar een zogenaamde containerklas of mobiele klas? Dan kan je erop vertrouwen dat je kind

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2013

NIEUWSBRIEF MAART 2013 Vrije Basisschool Sint Jozef Kloosterstraat 1 2520 Emblem Ranst Tel. 03/480.19.29 Fax. 03/491.11.42 E mail : dir@sintjozefschool-emblem.be URL : www.sintjozefschool-emblem.be NIEUWSBRIEF MAART 2013 Maandpuntje:

Nadere informatie

CARDIJNKRANT. Cardijnfeest 13 november '15

CARDIJNKRANT. Cardijnfeest 13 november '15 CARDIJNKRANT ZWAT-dag Op maandag 10 oktober gingen de leerlingen van OV1 en OV2 op ZWAT-dag. ZWAT staat voor ZWemmen en ATletiek. Met de bus trokken ze naar Hofstade. Daar deden ze de hele dag allerlei

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar maart Beste ouders en kinderen

Nieuwsbrief. Schooljaar maart Beste ouders en kinderen Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 maart 2012 Beste ouders en kinderen De winter loopt op zijn einde. Af en toe laat de lente zich al voorzichtig voelen. De eerste bloemen steken hun kopjes boven en zonnestralen

Nadere informatie

1ste semester schooljaar SEPTEMBER

1ste semester schooljaar SEPTEMBER 1ste semester schooljaar 2017-2018 SEPTEMBER Week 35 Vr 01.09 Begin van het schooljaar 2017-2018 voor allen om 8.30 u 1ste jaren: verkenning school en omgeving tijdens het 5de, 6de en 7de lesuur o.l.v.

Nadere informatie

Regina Pacis. Algemeen Secundair Onderwijs STE

Regina Pacis. Algemeen Secundair Onderwijs STE Regina Pacis Hove Algemeen Secundair Onderwijs e M STE M rn e d o SPO RT STE M IT ijn Lat 1 kunstproject Piazza dell Arte Groeien op alle vlakken Kwaliteitsvol onderwijs Ons studieaanbod is ruim en we

Nadere informatie