Projects by InnoteQ. Van de onderdelen van een Senseo, tot de ontwikkeling van een wortelkanaalbehandelingsapparaat,

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Projects by InnoteQ. Van de onderdelen van een Senseo, tot de ontwikkeling van een wortelkanaalbehandelingsapparaat,"

Transcriptie

1

2

3 InnoteQ is onderdeel van de Total Support Group en werkt nauw samen met de TSG Academy. InnoteQ, without technology you ve got nothing! Projects by InnoteQ Van de onderdelen van een Senseo, tot de ontwikkeling van een wortelkanaalbehandelingsapparaat, Nanodispenser en de nieuwste verlichtingstechniek. Met onze specialisaties Product & Machine Development, Industrialisation of Proto & Pilot Production zorgen wij voor de juiste oplossing. Of het nu gaat om analyse, machineoptimalisatie of een volledig producttraject. TSG Group InnoteQ bestaat al ruim tien jaar en is onderdeel van de TSG Group. Binnen deze groep is de samenwerking sterk en efficiënt. TSG Group bestaat uit: Design by Essempio INNOTEQ Projects by InnoteQ Engineering by Total Support Over de brochure In deze brochure geven wij u informatie over onze diensten. Ontdek aan de hand van ons portfolio wat wij voor u kunnen betekenen en neem een kijkje in onze Proto & Pilot Production.

4 InnoteQ is onderdeel van de Total Support Group en werkt nauw samen met de TSG Academy. InnoteQ, without technology you ve got nothing! Stuurwielschakelaar Opel De bediening van het (knipper)licht en de ruitenwisser moet tegen een stootje kunnen. Kwaliteit, uitstraling en levensduur staan voorop in de ontwikkeling en productie van de stuurwielschakelaars voor de Opel Insignia en de Opel Astra. Wij hebben in samenwerking met Methode Electronics na het ontwerp de producttekeningen afgerond. Direct daarna is het tooltraject opgestart in China en zijn er in korte tijd 45 proto matrijzen 4 en 5 enkelvoudige stempels ontwikkeld en geproduceerd. Na het testprogramma is het ontwerp gefinetuned en zijn wijzigingen doorgevoerd in de gereedschappen. De meervoudige matrijzen en stempels zijn compleet volgens PPAP vrijgegeven. Het gehele project is uitgevoerd volgens de automotive-norm: TS16949.

5

6 InnoteQ is onderdeel van de Total Support Group en werkt nauw samen met de TSG Academy. InnoteQ, without technology you ve got nothing! Clixys De Clixys takt met één handeling 3- of 5-aderige groene vlakbandkabels voor laagspannings- installaties af. De Clixys aftak connector ontwikkelen wij van productconcept tot en met engineering en begeleiding van productiegereedschappen in Nederland en China. De behuizing van het systeem is voorzien van piercing contacten die met behulp van een tang, in één klik, de kabels op de juiste wijze doorklieven. Dankzij sterkte- en warmteberekeningen en een uitgekiend spuitgietproces vervormt de behuizing daarbij niet. Door een slimme modulaire opbouw van het product wordt fors bespaard op de investeringen in gereedschappen. De aftak connector is opgeleverd inclusief KEMA keur. Inmiddels hebben ABB en Draka een unieke marktpositie met vijf patenten op de Clixys.

7 INNOTEQ

8 InnoteQ is onderdeel van de Total Support Group en werkt nauw samen met de TSG Academy. InnoteQ, without technology you ve got nothing! Nanodispenser De Nanodispenser van Labcyte wordt gebruikt in de biomedische industrie. Op hoge snelheid geeft dit disposable product bijzonder kleine volumes (0,05 50 µl) af. Wij zijn verantwoordelijk voor het productontwerp, de materiaalselectie en engineering. 8 De Nanodispenser bevat een fragiele, unieke naald met een buitendiameter van 0,305 mm en een inwendige diameter van 0,161 mm. De kunststofhouder spuitgieten we op onze spuitgietmachine van PEEK, vanwege de biomedische toepassing van het product. Deze houder wordt samengebracht met de naald, vervolgens verlijmd en voorzien van een O-ring. De Nanodispenser assembleren en controleren wij in onze Proto & Pilot Production.

9

10 Philips Lumiblade OLED Na de gloeilamp, halogeenverlichting en LED s zijn wij ook betrokken bij de ontwikkeling van OLED. De eerste platte lamp ter wereld met een levensduur van uur. Philips Lumiblade introduceerde tijdens Light+Building 2010 een commercieel verkrijgbare OLED-module. Wij ontwikkelen een groot 10 deel van de modulaire behuizing. Denk hierbij aan brainstorming, conceptualisatie, materiaaladvies tot en met kleinserie fabricage in onze Proto & Pilot Production. Niet alleen de onderdelen die de module vormen, maar ook de gereedschappen en matrijzen voor de fabricage zijn door ons ontwikkeld en vervaardigd. De ontworpen behuizing past bij de 3,5 mm dikke lichtbron. Door een slim gekozen connector systeem kan de lamp als plug-and-play module worden gekoppeld.

11 INNOTEQ

12 InnoteQ is onderdeel van de Total Support Group en werkt nauw samen met de TSG Academy. InnoteQ, without technology you ve got nothing! Handling- en transporttools ASML verplaatst kostbare, kwetsbare modules van 3.000kg tot kg van Veldhoven naar de klant. Overal ter wereld. Dat gewicht, te vergelijken met een vrachtwagen, wordt gedragen door verschillende handling- en transporttools. 12 De verschillende handling- en transporttools moeten voldoen aan specificaties die door ASML zijn opgesteld. Een cleanroom proof ontwerp en juiste interface zijn bijkomende eisen. Elk tool wordt uitvoerig getest, voordat deze in gebruik wordt genomen. Wij verzorgen (mechanical) design, FEM-berekeningen, tekeningen en documenten. Vanaf het concept houden wij rekening met de beschermende en ondersteunende functies van de handling- en transporttools. Sommige tools worden gebufferd en afgeveerd om G-krachten tijdens transport op te vangen. Door de handling- en transporttools is ASML niet meer afhankelijk van de vakkundigheid van medewerkers, maar kan zij vertrouwen op de intelligentie van de tool.

13

14 InnoteQ is onderdeel van de Total Support Group en werkt nauw samen met de TSG Academy. InnoteQ, without technology you ve got nothing! Senseo Philips zette in 2001 samen met Douwe Egberts de koffiemarkt op z n kop met de introductie van de Senseo. Wij zijn door Philips DAP gevraagd om het industrialiseren en de optimalisatie van onder meer de Dip Tray en Padholders op ons te nemen. De Padholders zijn belangrijk voor de smaak van en schuimvorming op de koffie. Wij introduceren de optimale combinatie voor wat betreft design, handling en kostprijs. Dit realiseren we met onze dieptreksimulatieprogramma, dieptrektooling voor prototyping en dieptrekpersen. Voor de perfecte schuimvorming vervangen we de keramieke nozzle door een goedkoper en beter werkend metalen dieptrek product. De nieuwe nozzle is voorzien van een gepatenteerde snijtechnologie en omspoten in het kunststofgedeelte van de Padholder. Dit project is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling in het kader van OP-Zuid. Hier wordt geïnvesteerd in uw toekomst!

15 INNOTEQ

16 InnoteQ is onderdeel van de Total Support Group en werkt nauw samen met de TSG Academy. InnoteQ, without technology you ve got nothing! Downpak Tandartsen brengen tijdens behandelingen met de Downpak het middel Gutta Percha aan in het wortelkanaal. Dit gebeurt met een trillende naald waarvan de laatste 5 mm wordt verhit tot 350 C. De naald bevindt zich in de disposable tip. De body van de MDCL Downpak is een draadloos high 16 tech product, waarin de elektronica een trilmotortje aanstuurt en de verwarming van de naald regelt. Het ontwikkelproces van de Downpak, van eerste design tot en met het prototype, ligt in onze handen. Daarnaast is de serieproductie ingericht volgens ISO De kop van de Body is verzwaard met High Gravity materiaal, zodat de zware battery pack geen balansprobleem veroorzaakt. High Gravity is een kunststof met de soortgelijke massa van lood. De Downpak is hierdoor helemaal in evenwicht.

17

18 Aluweldtool Kilometerslange Aluweld hoogspanningskabels worden ondergronds en in zee geplaatst om het elektriciteitsnet te voeden. Wij ontwikkelen de Prysmian Aluweldtool, waarmee de buitenmantel van kabels wordt verwijderd om losse kabeldelen te kunnen verbinden. Dit voorheen twee uur durende karwei is hiermee verminderd naar een klusje van enkele minuten. 18 De kabel bestaat uit een laag polyethyleen verlijmd aan een aluminium beschermlaag. Deze moet worden verwijderd, zonder dat de waterdichte folie van de kabel wordt geraakt. Na het opstellen van het programma van eisen hebben we een tool ontwikkeld waarmee twee zaagbladen via een haakse overbrenging de buitenlaag inzagen. Een signaleringssysteem geeft aan wanneer de juiste zaagdiepte is bereikt. De Aluweldtool zaagt de kabel vervolgens over een lengte van maximaal vijf meter in. De tool zorgt voor een veilige, ergonomisch verantwoorde werksituatie, waarbij het strippen van de kabel niet langer afhankelijk is van een monteur.

19 INNOTEQ

20 InnoteQ is onderdeel van de Total Support Group en werkt nauw samen met de TSG Academy. InnoteQ, without technology you ve got nothing! Proto & Pilot Production In onze eigen werkplaats bewerken, assembleren en produceren wij (onderdelen van) producten en machines met low volume and high complexity. Wij ontwikkelen zowel prototypes (één exemplaar) als pilots (eerste proefserie) van fijnmechanische samenstellingen. De voordelen: Geen vertraging in het ontwikkelproces Snelle en directe lijn van engineering naar proto 20 Geen verstoring van lean productie bij de massaproducent Producent wordt niet belast met het maken van kleine series De Proto & Pilot Production bestaat onder meer uit een compleet machinepark voor mechanische bewerkingen en productiemachines als stamppersen, spuitgiet- en dieptrekmachines. Ook hebben wij de kennis en materialen in huis voor speciale bewerkingen als laserlassen van metalen. Naast een meetkamer en een ESD-veilige assemblageruimte is er ook een medische assemblageruimte, waarin we volgens de methodieken van medische certificering met name kleine (fragiele) producten, schoon assembleren.

21

22 22 U leest nu deze brochure, ga rechtstreeks naar de InnoteQ site. InnoteQ, without technology you ve got nothing!

23 l InnoteQ l Furkapas MD Eindhoven l T F l info@tsggroup.nl -

24

Essempio is onderdeel van de Total Support Group en werkt nauw samen met de TSG Academy. Essempio, form follows function!* Design by Essempio

Essempio is onderdeel van de Total Support Group en werkt nauw samen met de TSG Academy. Essempio, form follows function!* Design by Essempio Essempio is onderdeel van de Total Support Group en werkt nauw samen met de TSG Academy. Essempio, form follows function!* Design by Essempio Van eerste schets tot uitvoerbaar design tot fotorealistische

Nadere informatie

Engineering by Total Support

Engineering by Total Support Engineering is onderdeel van de Total Support Group en werkt nauw samen met de TSG Academy. Engineering, knowledge shapes our future! Engineering by Total Support Heeft u behoefte aan technische kennis

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

Machinefabriek De Valk De Vest 76 NL-5555 XP Valkenswaard +31 (0)40 201 24 88 info@machinefabriekdevalk.nl V2.0

Machinefabriek De Valk De Vest 76 NL-5555 XP Valkenswaard +31 (0)40 201 24 88 info@machinefabriekdevalk.nl V2.0 Machinefabriek De Valk Fabricage mechanische componenten Assemblage van modules en machines Cleanroom faciliteit Competence Centre Additive Manufacturing 1 Machinefabriek De Valk in vogelvlucht Familiebedrijf

Nadere informatie

Tools for professionals marktverkenning & productontwikkeling

Tools for professionals marktverkenning & productontwikkeling MAX designers: 2 partners + designers > 30 jaar actief als industrieel ontwerpers partners direct betrokken in projecten netwerk van toeleveranciers en specialisten lid van FHI development club, elektronica

Nadere informatie

Vereniging van toeleveringsbedrijven uit West-Normandië

Vereniging van toeleveringsbedrijven uit West-Normandië Vereniging van toeleveringsbedrijven uit West-Normandië Leden SOTRABAN werd in 1972 opgericht en is een vereniging van +/- zestig toeleveringsbedrijven uit de departementen Calvados, Manche en Orne in

Nadere informatie

Hoe ga je van idee naar product? Jan Leideman

Hoe ga je van idee naar product? Jan Leideman Hoe ga je van idee naar product? Jan Leideman 1 Demcon Demcon ontwikkelt en produceert producten en modules voor de medisch, industrial en high tech markt Opgericht in 1993, ~200 medewerkers, Vestigingen

Nadere informatie

Kleine series uitbesteden in China

Kleine series uitbesteden in China Fred van Dijk Kleine series uitbesteden in China Presentatie Introductie Voorbeelden van uitbesteding China/Taiwan de LYFTY Conclusies FIRST Het ontwikkelen en ontwerpen van industriële producten die geschikt

Nadere informatie

Engineering & Projects Production Assembly & Testing

Engineering & Projects Production Assembly & Testing Engineering & Projects Production Assembly & Testing Marssteden 212 7547 TD Enschede Postbus 1300 7500 BH Enschede T: 053-4310573 F: 053-4306600 E: info@gme.nl I: www.gme.nl GM Engineering & Projects Algemeen

Nadere informatie

Kracht door samenwerking

Kracht door samenwerking VDL Belgium Kracht door samenwerking VDL Belgium Buigen is een bijzonder vakgebied. VDL Belgium is de uitvinder van gepatenteerde technieken om buizen te plooien en te produceren. We waren een van de eerste

Nadere informatie

Whatever the challenge, we will build it. Deze brochure is verrijkt met Layar

Whatever the challenge, we will build it. Deze brochure is verrijkt met Layar Whatever the challenge, we will build it. NL Deze brochure is verrijkt met Layar Hoe complex ook, geen technologisch vraagstuk gaat Mevi te ver. Frezen tot op 1 μm nauwkeurig. Whatever the challenge, we

Nadere informatie

Onderwerp. Clixys productoverzicht Installeren om te presteren

Onderwerp. Clixys productoverzicht Installeren om te presteren Onderwerp Clixys productoverzicht Installeren om te presteren 1 Onderwerp Inhoud Toepassingen 3 Clixys installatie in een wandgoot 4 Clixys met kabeldozen 4 Clixys met schakelunits 5 Clixys wisselschakeling

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

Informatie folder 2011

Informatie folder 2011 2011 Informatie folder Uw partner voor het verzorgen van: Besturingssystemen, Kabelsamenstellingen en Mechatronische Modules Ontzorgen is onze missie. DriesSteijn Industrial Support positioneert zich op

Nadere informatie

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel

1.200. Uw draaibank. Het is tijd om gebruik te maken van het volledige potentieel van uw machine. seconden klauw snelwissel Machinebouwers sinds 1991 Voor enkelstuks en kleine series Nederlandse ontwikkeling Eigen besturing Fabrieksservice STYLE besturing Eenvoudig en snel programmeren 2014 SCHUNK GmbH & Co. KG Handbediendeklauwplaat

Nadere informatie

LED Modulair Systeem

LED Modulair Systeem LED Modulair Systeem Inhoud Introductie...3 Armatuur...4 Montage...10 Voordelen...16 Weergave led lichtkleuren...17 Garantie...18 Showroom...19 Parkeergarage...20 Industrie...21 Bedrijfshal...22 Scholen...23

Nadere informatie

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 lifting

Great variety. Great solutions. Nederlands. 1 2 3 lifting Great variety. Great solutions. Nederlands 1 2 3 lifting 2 aansluiting cilinder Your solution producer cilinder gas (stikstof) Over ons Het nieuwe merk GASSPRINGS.EU is binnen Europa dé specialist op het

Nadere informatie

Railkokersystemen geïntegreerd in installaties

Railkokersystemen geïntegreerd in installaties Railkokersystemen geïntegreerd in installaties Ruud Twiss / Paul Langbein 14 maart 2018 Inleiding Binnen onze maatschappij gaat steeds meer gebruik gemaakt worden van elektriciteit. De installaties daarvan

Nadere informatie

FREEDOMLIFT ZWARE 2-KOLOMS HEFBRUGGEN. De superieure 2-koloms hefbrug met volledig vrije werkvloer Capaciteit 5.500 kg, 7.000 kg en 9.

FREEDOMLIFT ZWARE 2-KOLOMS HEFBRUGGEN. De superieure 2-koloms hefbrug met volledig vrije werkvloer Capaciteit 5.500 kg, 7.000 kg en 9. ZWARE 2-KOLOMS HEFBRUGGEN FREEDOMLIFT De superieure 2-koloms hefbrug met volledig vrije werkvloer Capaciteit 5.500 kg, 7.000 kg en 9.000 kg STERTIL SUPERIOR SOLUTIONS BY QUALITY PEOPLE Superior solutions

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules

Kracht door samenwerking. VDL Industrial Modules Kracht door samenwerking VDL Industrial Modules IN DE HIGH-TECH WERELD WAARIN U EN WIJ OPEREREN, DRAAIT ALLES OM EFFICIENCY: STREVEN NAAR REDUCTIE VAN KOSTEN EN UITBESTEDING VAN NIET KERNCOMPETENTIES.

Nadere informatie

EVOLUTION 2 XENONKIT WHEN DESIGN MEETS TECHNOLOGY. Xenon brochure Evolution Serie Hilox Lighting. Hilox Lighting. Lucas Gasselstraat 19

EVOLUTION 2 XENONKIT WHEN DESIGN MEETS TECHNOLOGY. Xenon brochure Evolution Serie Hilox Lighting. Hilox Lighting. Lucas Gasselstraat 19 Xenon brochure Evolution Serie Hilox Lighting EVOLUTION 2 XENONKIT WHEN DESIGN MEETS TECHNOLOGY 2016-2017 Hilox Lighting Lucas Gasselstraat 19 5611ST, Eindhoven The Netherlands Tel: +31 (0)85-06 089 06

Nadere informatie

WELKOM. 28 april 2011

WELKOM. 28 april 2011 WELKOM 28 april 2011 Historie 1978 1979 2000 2003 2006 2008 2010 2010 oprichting Halin in Nuenen vestiging in Veldhoven verhuist naar huidige locatie ISO9001/2000 certificering Oprichting Halin Group en

Nadere informatie

Ins & outs van een doordacht en toekomstgericht ontwerp

Ins & outs van een doordacht en toekomstgericht ontwerp Ins & outs van een doordacht en toekomstgericht ontwerp Ir. Ruud Groeneveld Ontwerpstudio DUNC b.v. Inhoud Introductie User interface vormen Bedieningsmogelijkheden - Schakelaars - Siliconen toetsen -

Nadere informatie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie De TRUMPF 3D laser systemen STAP IN DE 3D WERELD VAN TRUMPF: Van applicatie ontwikkeling tot en met productie Met de TRUMPF TruLaser Robot en de TRUMPF TruLaser Cell bieden wij u op het gebied van lasersnijden

Nadere informatie

TECHNOLOGY Het eerst batterij-aangedreven krimpgereedschap met de PowerSense technology.

TECHNOLOGY Het eerst batterij-aangedreven krimpgereedschap met de PowerSense technology. www.nussbaumer.be TECHNOLOGY Het eerst batterij-aangedreven krimpgereedschap met de PowerSense technology. Tijden veranderen. BATTERIJ-AANGEDREVEN KRIMPGEREEDSCHAP EK 50ML En dus ook de eisen. Snel, licht

Nadere informatie

glaesum group synergy in global industry

glaesum group synergy in global industry glaesum group synergy in global industry Glaesum Group Synergy in global industry Met warmte-, metaal- en procestechniek als speerpunten voorziet de Glaesum Group de professionele, industriële markt van

Nadere informatie

Whatever the challenge, we will build it.

Whatever the challenge, we will build it. Whatever the challenge, we will build it. Hoe complex ook, geen technologisch vraagstuk gaat Mevi te ver. Frezen tot op 1 μm nauwkeurig. Whatever the challenge, we will build it Een goed idee vraagt om

Nadere informatie

STYLE Education series

STYLE Education series STYLE Education series GREAT MACHINES FOR SMALL SERIES STYLE Teach-in Eduturn en Edumill CNC Technologie voor het onderwijs STYLE Besturing STYLE High Tech STYLE High Tech heeft speciaal voor het technisch

Nadere informatie

Behuizing PCB-tester. RM congres NL 31 oktober 2006 Eindhoven. 31 oktober 2006 copyright Amecha 1

Behuizing PCB-tester. RM congres NL 31 oktober 2006 Eindhoven. 31 oktober 2006 copyright Amecha 1 Behuizing PCB-tester RM congres NL 31 oktober 2006 Eindhoven 31 oktober 2006 copyright 2006 - Amecha 1 Agenda Technologie cluster SLS technologie Introductie Amecha Case: Product Ontwerpstappen Conclusies

Nadere informatie

VDL Parree. Kracht door samenwerking

VDL Parree. Kracht door samenwerking VDL Parree Kracht door samenwerking VDL Parree AL MEER DAN 60 JAAR IS VDL PARREE PRODUCENT VAN KUNSTSTOF SPUITGIET ONDERDELEN EN METALEN STANSDELEN DIE ZE DESGEWENST OOK VOOR HAAR KLANTEN SAMENSTELT TOT

Nadere informatie

www.smartsteel-constructions.com SMARTSTEEL STRUCTURES

www.smartsteel-constructions.com SMARTSTEEL STRUCTURES SMARTSTEEL STRUCTURES Dankzij zijn superieure engineering skills en nieuwe generatie productietechnieken, introduceren wij u SMARTSTEEL. SMARTSTEEL constructions opent een nieuw tijdperk in stalen structuren

Nadere informatie

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals

Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen. Het leidingsysteem voor professionals Nu ook in diameters van 32, 40 en 50 mm! TECElogo steekfittingen Het leidingsysteem voor professionals Wij hebben TECElogo. En u het bijbehorende gereedschap: uw handen. De nieuwe generatie professionele

Nadere informatie

VDL Parree. Kracht door samenwerking

VDL Parree. Kracht door samenwerking VDL Parree Kracht door samenwerking VDL Parree AL MEER DAN 60 JAAR IS VDL PARREE PRODUCENT VAN KUNSTSTOF SPUITGIET ONDERDELEN EN METALEN STANSDELEN DIE ZE DESGEWENST OOK VOOR HAAR KLANTEN SAMENSTELT TOT

Nadere informatie

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging

Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Gefascineerd door elektronica, gedreven door uw uitdaging Altijd de goede verbinding! Kwaliteit, snelheid en flexibiliteit: uw wensen zijn ons uitgangspunt EPR Technopower is gespecialiseerd in de Engineering,

Nadere informatie

ManSafe SRL. Automatisch valstopapparaat geschikt voor industriële toepassingen

ManSafe SRL. Automatisch valstopapparaat geschikt voor industriële toepassingen ManSafe SRL Automatisch valstopapparaat geschikt voor industriële toepassingen Een robuust en duurzaam apparaat Latchways heeft naast een futuristisch design het unieke ontwerp gecombineerd met onderdelen

Nadere informatie

Technische Fiche. Geïsoleerde kanalen. Clima Construct. Rechthoekige geïsoleerde kanalen. luchttechniek groothandel - fabrikant

Technische Fiche. Geïsoleerde kanalen. Clima Construct. Rechthoekige geïsoleerde kanalen. luchttechniek groothandel - fabrikant Clima Construct luchttechniek groothandel - fabrikant Geïsoleerde kanalen Technische Fiche Met onze voorgeïsoleerde luchtkanalen in schuimplaat bieden wij oplossingen voor al uw koelings en verwarmingstoepassingen.

Nadere informatie

Waarom overstappen van pneumatische cilinders naar elektrisch aangedreven actuatoren?

Waarom overstappen van pneumatische cilinders naar elektrisch aangedreven actuatoren? Waarom overstappen van pneumatische cilinders naar elektrisch aangedreven actuatoren? Waar Vision & Robotics Veldhoven Wanneer Donderdag 12 juni 2014 15:40 16:00 uur Spreker Martin van den Berg Eltrex

Nadere informatie

Kracht door samenwerking VDL MPC

Kracht door samenwerking VDL MPC Kracht door samenwerking VDL MPC VDL MPC VDL Mechanische Precisie Componenten (VDL MPC) heeft meer dan 90 jaar specialistische ervaring in nauwkeurige plaatbewerking en verspaning met bijbehorende assemblage

Nadere informatie

FLUID POWER IN DE WERKPLAATS EN OP MACHINES

FLUID POWER IN DE WERKPLAATS EN OP MACHINES FLUID POWER IN DE WERKPLAATS EN OP MACHINES By-pass toepassing voor de aansluiting van compressor componenten. Aluminium leidingsystemen voor distributie van perslucht, vacuüm en niet brandbare gassen

Nadere informatie

Product naam: MM07550

Product naam: MM07550 Product naam: MM07550 Specificaties MM07550: Groep Armatuur Soort LUSTER LED Lampsoort Overig Straalhoek 90 graden Dimbaar NEE Fotometrische data LA3129 Behoort tot de HIGH BAY Refl. Alu. Compleet Design

Nadere informatie

V i s i e o p P r e c i s i e. Van prototype tot serieproductie

V i s i e o p P r e c i s i e. Van prototype tot serieproductie V i s i e o p P r e c i s i e Van prototype tot serieproductie Specialisten in hoogwaardige fijnmechanische prod Brandt Fijnmechanische Industrie b.v. vormt samen met haar zusteronderneming Dinfa Precision

Nadere informatie

Solar montagesystemen voor open velden

Solar montagesystemen voor open velden Solar montagesystemen voor open velden Snel en eenvoudig te installeren Elke gewenste tilthoek We support your investment Energiecentrale op maat Het rendement van zonnepanelen is voor een belangrijk deel

Nadere informatie

Product naam: MM08255

Product naam: MM08255 Product naam: MM08255 Specificaties MM08255: Groep LED Lumen 90 grdn cone 680 lm Levensduur L90 40.000u Lumen/Watt 68.00 lm/watt Wattage W Soort Reflector AR Spanning 2V RA 82 Lichtkleur 2800K Warmwit

Nadere informatie

ABS modules & manden - type A

ABS modules & manden - type A De injectie gegoten ABS gesloten modules en open manden onderscheiden zich op vlak van krasvastheid, hoge sterkte en slagvastheid. Zorgvuldige materiaalselectie en kwaliteitshandhaving gedurende het productieproces

Nadere informatie

Product naam: MM03676

Product naam: MM03676 Product naam: MM03676 Specificaties MM03676: Levensduur: 25000u Lengte: 118 mm Wattage: 9.00W Spanning: 230 V Kleur: 4000K (koelwit) Beschermingsklasse: IP20 Lumen: 600 lu Te vervangen lamp: RA: 80 Lamp

Nadere informatie

Product naam: MM03034

Product naam: MM03034 Product naam: MM03034 Specificaties MM03034: Levensduur: 20000u Lengte: 55 mm Wattage: 4.00W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K Gewicht: 40 gr Cd: 800 cd Spanning: 230 V Bundelbreedte: 24 graden Beschermingsklasse:

Nadere informatie

[ Alleen kwaliteit produceert kwaliteit ]

[ Alleen kwaliteit produceert kwaliteit ] [ Alleen kwaliteit produceert kwaliteit ] [ P r o f i e l b e w e r k i n g s c e n t r a ] 3-assen 4-assen 5-assen 7-assen elumatec GmbH & Co. KG >Pinacher Straße 61 >D 75417 Mühlacker - Lomersheim >Telefon

Nadere informatie

De Prowise filosofie. Prowise 2011 Pagina 2

De Prowise filosofie. Prowise 2011 Pagina 2 Bijlage 1 Producten De Prowise filosofie Onze jarenlange ervaring vertaalt zich in een zeer klantgerichte filosofie. Afspraak is afspraak en klanttevredenheid zijn geen loze begrippen maar het fundament

Nadere informatie

Product naam: MM04135

Product naam: MM04135 Product naam: MM04135 Specificaties MM04135: Levensduur: 15000u Wattage: 7.50W Kleur: 2800K (warmwit) Lumen: 600 lu Cd: 230 cd RA: 80 Bundelbreedte: 90 graden Lamp soort: R63 Lampvoet: E27 Lengte: 103

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Plafondlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle plafonnière. Het transparante glas en de afwerking in mat chroom brengen een

Nadere informatie

Product naam: MM07927

Product naam: MM07927 Product naam: MM07927 Specificaties MM07927: Groep LED Lumen/Watt 77.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort RICO en ZEKI 50 & 111 Levensduur L90 25.000u RA 80 Wattage * 6W Beschermingsgraad IP44 Spanning

Nadere informatie

Hardheidsmeter Hartip MH180

Hardheidsmeter Hartip MH180 Hardheidsmeter Hartip MH180 Compacte kunststof behuizing, geschikt voor werken onder ongunstige condities. Werkt onder elke hoek, ook ondersteboven Groot meetbereik voor alle metalen. Directe weergave

Nadere informatie

Flexibiliteit met RM technologie Alex van der Zouw i.s.m. Paul C. Helder

Flexibiliteit met RM technologie Alex van der Zouw i.s.m. Paul C. Helder Flexibiliteit met RM technologie Alex van der Zouw i.s.m. Paul C. Helder 31-10-06 Symposium Rapid Manufacturing - www.amitek.nl - www.hippus.nl - 1 Wie is Amitek Prototyping De meest veelzijdige prototyper

Nadere informatie

Grauel Printing & Assembly

Grauel Printing & Assembly Grauel Printing & Assembly WOTS 05.10.2016 Ruud Schenning the New Generation Assembly Platform, NGAP! 1 Agenda NGAP presentatie Introductie AAE & Grauel Markt en machineplatformen NGAP - FMS platform High

Nadere informatie

VDL Wientjes Emmen. Kracht door samenwerking

VDL Wientjes Emmen. Kracht door samenwerking VDL Wientjes Emmen Kracht door samenwerking VDL Wientjes Emmen VDL WIENTJES EMMEN KENT DE ONEINDIG VELE MOGELIJKHEDEN VAN KUNSTSTOF. ALS SPECIALIST PRATEN WIJ U GRAAG BIJ OVER ONZE DIVERSE VERWERKINGSTECHNIEKEN

Nadere informatie

Product naam: MM02673

Product naam: MM02673 Product naam: MM02673 Specificaties MM02673: Levensduur L90: 20000u Lengte: 74 mm Wattage: 7.00W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K Gewicht: 82 gr Lumen: 750 lm Spanning: 230 V Cd: 320 cd Beschermingsklasse:

Nadere informatie

Product naam: MM01919

Product naam: MM01919 Product naam: MM01919 Specificaties MM01919: Levensduur: 25000u Wattage: 7.00W Kleur: 2800K Cd: 600 cd RA: 85 Bundelbreedte: 35 graden Lamp soort: PAR16 Lampvoet: E14 Lengte: Diameter: Gewicht: Spanning:

Nadere informatie

Lighting and Electronics the way you want it Lighting and Electronics the way you want it. Jack van Daal Business Development Manager

Lighting and Electronics the way you want it Lighting and Electronics the way you want it. Jack van Daal Business Development Manager Lighting and Electronics the way you want it Lighting and Electronics the way you want it Jack van Daal Business Development Manager RENA Electronica Profiel Ervaren in innovatieve elektronica Opgericht

Nadere informatie

Great variety. Great solutions. Nederlands. lifting

Great variety. Great solutions. Nederlands. lifting Great variety. Great solutions. Nederlands 123 lifting 2 aansluiting cilinder Your solution producer cilinder gas (stikstof) zuiger Over ons Het nieuwe merk GASSPRINGS.EU is binnen Europa dé specialist

Nadere informatie

Siliconen verwarmingsmatten

Siliconen verwarmingsmatten Flexibele, siliconen verwarmingsmatten zijn voor zeer veel verschillende toepassingen bruikbaar. De verwarmingsmatten worden toegepast in onder andere laboratoria, ruimtevaart, machinebouw, tankindustrie

Nadere informatie

Machinefabriek Gebrs. Frencken B.V. Machinefabriek. Gebrs. Frencken. Member of the Frencken Group

Machinefabriek Gebrs. Frencken B.V. Machinefabriek. Gebrs. Frencken. Member of the Frencken Group Machinefabriek Gebrs. Frencken B.V. Member of the Frencken Group Machinefabriek achinefabriek Gebrs. Frencken Gebrs. Frencken achinefabriek Gebrs. Frencken Frencken Group Fijnmechanische verspaning, prototyping

Nadere informatie

PERFECTIE IN PRECISIE

PERFECTIE IN PRECISIE PERFECTIE IN PRECISIE INNOVATIEVE FIJNMECHANISCHE PRECISIEPRODUCTEN M MEMBER OF THE MADERN GROUP AJB IN VOGELVLUCHT ( sinds 1973 ) ( 20 werknemers ) ( AJB Rozenburg ) ( Lid van Madern Groep ) Conventionele

Nadere informatie

Waarom testen? Het draait allemaal om: - winst marge - klant tevredenheid - product inzicht (van productie tot eind gebruiker)

Waarom testen? Het draait allemaal om: - winst marge - klant tevredenheid - product inzicht (van productie tot eind gebruiker) Waarom testen? Zorgen dat het ontwikkelde product geschikt is voor zijn einddoel Minimale transportschade, waardoor minder beschadigde producten bij einddoel Voorkomen van schade claims en juridische kosten

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Hanglamp Matrix chroom Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle hanglamp. Het zwarte glas en de afwerking in chroom brengen een vleugje luxe in elke

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice

Kracht door samenwerking. VDL Staalservice Kracht door samenwerking VDL Staalservice VDL Staalservice VDL Staalservice, opgericht in 1983, maakt sinds 1993 deel uit van VDL Groep. vdl staalservice, met ongeveer 100 medewerkers, biedt een scala

Nadere informatie

Het ontwikkelproces naar Inkjet Modules

Het ontwikkelproces naar Inkjet Modules Het ontwikkelproces naar Inkjet Modules ML13.027 2013-01-31 FHI Future Technology Today 2013 1 Waar staan wij voor? intelligente elektronica voor meet- en regeltechniek fysica in hard en software tot uiting

Nadere informatie

Product naam: MM05294

Product naam: MM05294 Product naam: MM05294 Specificaties MM05294: Groep Armatuur Lumen/Watt 100.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort LUSTER LED Wattage * 110W RA Spanning * 220-240V Straalhoek 60 graden Lichtkleur K (koelwit)

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. NSA Metaalindustrie

Kracht door samenwerking. NSA Metaalindustrie Kracht door samenwerking NSA Metaalindustrie NSA Metaalindustrie ALS HET OM UW PRODUCT GAAT, IS ONZE MISSIE HELDER. MET PRAKTISCHE OPLOSSINGEN VERBETEREN WE DE FUNCTIONALITEIT EN VERLAGEN WE DE INTEGRALE

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Wandlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle wandlamp. Het zwarte glas en de afwerking in mat chroom brengen een vleugje luxe

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN. Jan Groothedde. Manager sales en design engineering

EVEN VOORSTELLEN. Jan Groothedde. Manager sales en design engineering AUTOMATISERING CSA EVEN VOORSTELLEN Jan Groothedde Manager sales en design engineering INHOUD Wie zijn wij? Wat is automatisering? Automatisering CSA Afsluiting WIE ZIJN WIJ? WIE ZIJN WIJ? MKB bedrijf

Nadere informatie

Enclosure solutions for you.

Enclosure solutions for you. Enclosure solutions for you. Overzicht Feiten over Eldon Standaardproducten Aanpassingsmogelijkheden Marktpositie Eldon Bedrijfsproces Feiten over Eldon Eldon in het verleden, heden en de toekomst. Fabrikant

Nadere informatie

Product naam: MM01886

Product naam: MM01886 Product naam: MM01886 Specificaties MM01886: Groep Armatuur Soort LUSTER LED Wattage W Beschermingsgraad IP20 Spanning 220-240V Hoogte 339mm Diameter 317.00mm Fotometrische data F11301SU-SV13 Lichtkleur

Nadere informatie

Product naam: MM02274

Product naam: MM02274 Product naam: MM02274 Specificaties MM02274: Levensduur: 30000u Lengte: 93 mm Wattage: 15.00W Diameter: 111 mm Kleur: 2800K Gewicht: 290 gr Cd: 18000 cd Spanning: 230 V RA: 85 Beschermingsklasse: IP20

Nadere informatie

Product naam: MM03734

Product naam: MM03734 Product naam: MM03734 Specificaties MM03734: Levensduur: 30000u Wattage: 25.00W Kleur: 3000K (wit) Lumen: 2000 lu RA: 80 Power factor: 0.95 > Lamp soort: T8 Lampvoet: G13 Lengte: 1500 mm Diameter: 28 mm

Nadere informatie

FELCO 820. Elektrische snoeischaar. Een complete oplossing voor het snoeien! www.felco820.com

FELCO 820. Elektrische snoeischaar. Een complete oplossing voor het snoeien! www.felco820.com FELCO 820 Elektrische snoeischaar Een complete oplossing voor het snoeien! www.felco820.com FELCO 820 Een complete oplossing voor het snoeien! Volledig ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Zwitserland,

Nadere informatie

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V.

Dit product is verkrijgbaar bij Carel Lurvink B.V. This product is available at Carel Lurvink B.V. Carel Lurvink B.V. DitproductisverkrijgbaarbijCarelLurvinkB.V. ThisproductisavailableatCarelLurvinkB.V. CarelLurvinkB.V. Marssteden40 7547TCEnschede,NL Postbus450 7500ALEnschede,NL Telefoonnummer0031(0)534344343 Faxnummer0031(0)534337105

Nadere informatie

CalcMaster. Innovatieve adviserings software. Als gesprekspartner aan tafel bij de advisering voor de:

CalcMaster. Innovatieve adviserings software. Als gesprekspartner aan tafel bij de advisering voor de: CalcMaster software Productkosten optimalisatie 1 / 12 CalcMaster Innovatieve adviserings software Als gesprekspartner aan tafel bij de advisering voor de: Productdesigner Matrijzenmaker Spuitgieter- In-

Nadere informatie

Winterpromotie 2015. Winterpromotie 2015. Winterpromotie 2015

Winterpromotie 2015. Winterpromotie 2015. Winterpromotie 2015 0474941 Winterpromotie 2015 Winterpromotie 2015 Winterpromotie 2015 Mobiele COB straler veiligheidsklasse II SPECIAL ROBUST IP 65 5 m Mobiele Chip-LED-lamp ML CN 110 SK II IP 65 Voor gebruik binnen- en

Nadere informatie

Product naam: MM03375

Product naam: MM03375 Product naam: MM03375 Specificaties MM03375: Levensduur L90: 25000u Lengte: 133 mm Wattage: 16.00W Diameter: 121 mm Kleur: 2800K (warmwit) Spanning: 230 V Lumen: 950 lm Beschermingsklasse: IP54 Cd: 6000

Nadere informatie

Topsealer 2000. Technische gegevens: TYPE TOPSEALER 2000. 520x400x540 mm. (bxdxh) Temperatuur sealplaat Maximaal 300 ºC. 350 verpakkingen per uur

Topsealer 2000. Technische gegevens: TYPE TOPSEALER 2000. 520x400x540 mm. (bxdxh) Temperatuur sealplaat Maximaal 300 ºC. 350 verpakkingen per uur Topsealer 2000 Topsealer 2000 De Topsealer 2000 is een handbediende sluit-machine. De trays worden perfect gesloten middels een folieseal, die 100% zeker is. De Topsealer 2000 is geconstrueerd volgens

Nadere informatie

Product naam: MM07927

Product naam: MM07927 Product naam: MM07927 Specificaties MM07927: Groep LED Lumen/Watt 77.00 lm/watt Levensduur L70 50.000u Soort RICO & ZEKI Levensduur L90 25.000u RA 80 Wattage * 6W Beschermingsgraad Spanning * 16-21V Hoogte

Nadere informatie

Product naam: MM08255

Product naam: MM08255 Product naam: MM08255 Specificaties MM08255: Groep LED Lumen 90 grdn cone 680 lm Levensduur L90 40.000u Lumen/Watt 68.20 lm/watt Wattage 11W Soort Reflector AR111 Spanning 12V RA 82 Lichtkleur 2800K (warmwit)

Nadere informatie

Rollover. Tafel Applicator. The Art of Laminating. www.rollover.no

Rollover. Tafel Applicator. The Art of Laminating. www.rollover.no Rollover Tafel Applicator The Art of Laminating www.rollover.no Rollover Tafel Applicator De innovatieve Aplicator van Rollover biedt een uitstekende oplossing voor de dagelijkse productie-uitdagingen

Nadere informatie

Geachte lezer, Prettig met u kennis te maken!

Geachte lezer, Prettig met u kennis te maken! Geachte lezer, Prettig met u kennis te maken! Wij zijn Vitsch Electronics. Een krachtig team van vakmensen met de juiste kennis en ervaringen die uw elektrotechnische opdracht efficient aanpakken om tot

Nadere informatie

AKF / AGF INDUSTRIE B.V. Bedrijfsbrochure NL

AKF / AGF INDUSTRIE B.V. Bedrijfsbrochure NL AKF / AGF INDUSTRIE B.V. Bedrijfsbrochure NL INHOUD Historie 3 Productontwikkeling 5 Hoogst haalbare kwaliteit 6 Veelgestelde vragen 7 Advies 8 2 HISTORIE De historie van AKF/AGF Industrie B.V. gaat terug

Nadere informatie

Bandelementen & Plaatelementen Raamelementen & Neuselementen. period: 2005

Bandelementen & Plaatelementen Raamelementen & Neuselementen. period: 2005 Bandelementen & Plaatelementen Raamelementen & Neuselementen Datum: 29/01/2005 period: 2005 T +31(0) 70-3906777 F +31(0) 70-3906046 E info@thermal-elements.com I www.thermal-elements.com Introductie Thermal-Elements

Nadere informatie

Product naam: MM03675

Product naam: MM03675 Product naam: MM03675 Specificaties MM03675: Levensduur: 25000u Lengte: 118 mm Wattage: 9.00W Spanning: 230 V Kleur: 2800K (warmwit) Inbouwmaat: 118 mm Lumen: 600 lu Beschermingsklasse: IP20 RA: 80 Te

Nadere informatie

PIPES FOR LIFE. Pipelife flexiplus quick line

PIPES FOR LIFE. Pipelife flexiplus quick line PIPES FOR LIFE Pipelife flexiplus quick line Met de bedrade flexibele buizen van Pipelife heeft u de beste kwaliteit voor iedere installatie Pipelife Pipelife maakt al meer dan 65 jaar buizen voor elektrotechnische

Nadere informatie

Man-up Hoogbouwtrucks

Man-up Hoogbouwtrucks Man-up Hoogbouwtrucks 24/7 service wereldwijd netwerk Combitrucks EK Man-up hoogbouwtrucks Hoge performance gecombineerd met smalle gangen Compact, krachtig, manoeuvreerbaar, eenvoudig te bedienen en boven

Nadere informatie

Evolution xenonkit. Qu ty gh ng. Xenon brochure Evolution Serie Hilox Lighting. Hilox Lighting. Lucas Gasselstraat 19. Tel: +31 (0)

Evolution xenonkit. Qu ty gh ng. Xenon brochure Evolution Serie Hilox Lighting. Hilox Lighting. Lucas Gasselstraat 19. Tel: +31 (0) Xenon brochure Evolution Serie Hilox Lighting HiLOx Qu ty gh ng Evolution xenonkit 2016 Hilox Lighting Lucas Gasselstraat 19 5611ST, Eindhoven The Netherlands Tel: +31 (0)85-06 089 06 info@hilox.eu www.hilox.eu

Nadere informatie

Multi-Spiral. Koelen/ Vriezen. Opslagsysteem. Snijden/ Decoreren. Narijzen. Depannen. Bakken. Member of the

Multi-Spiral. Koelen/ Vriezen. Opslagsysteem. Snijden/ Decoreren. Narijzen. Depannen. Bakken. Member of the Multi-Spiral Narijzen Snijden/ Decoreren Bakken Depannen Koelen/ Vriezen Opslagsysteem Member of the Kaak FPS: inleiding Kaak Food Production Systems vormt samen met Kaak Bakeware de basis van de huidige

Nadere informatie

Product naam: MM07300

Product naam: MM07300 Product naam: MM07300 Specificaties MM07300: Groep Armatuur Soort ZEKI 50 & 111 en RICO Spanning 220-240V Beschermingsgraad IP44 Lampsoort Armatuur In/opbouw Hoogte 35mm Dimbaar U-DIM Diameter 80.00mm

Nadere informatie

BIPV presentatie STAFIER SOLAR ONZICHTBARE ZONNEPANELEN. KIEN SEAC THEMAOCHTEND 17 en 24 Mei : OPKOMENDE TECHNOLOGIE IN PV VOOR DE E-INSTALLATEUR

BIPV presentatie STAFIER SOLAR ONZICHTBARE ZONNEPANELEN. KIEN SEAC THEMAOCHTEND 17 en 24 Mei : OPKOMENDE TECHNOLOGIE IN PV VOOR DE E-INSTALLATEUR BIPV presentatie STAFIER SOLAR ONZICHTBARE ZONNEPANELEN KIEN SEAC THEMAOCHTEND 17 en 24 Mei : OPKOMENDE TECHNOLOGIE IN PV VOOR DE E-INSTALLATEUR BIPV presentatie STAFIER SOLAR ONZICHTBARE ZONNEPANELEN

Nadere informatie

Productontwikkeling Kunststof-Spuitgieten Matrijzenbouw

Productontwikkeling Kunststof-Spuitgieten Matrijzenbouw Nederlands BREIDENBACH Productontwikkeling Kunststof-Spuitgieten Matrijzenbouw www.fwbreidenbach.nl van idee tot product... Productontwikkeling & Design Constructie & Matrijzenbouw Spuitgieten Idee generatie

Nadere informatie

Product naam: MM03295

Product naam: MM03295 Product naam: MM03295 Specificaties MM03295: Levensduur: 25000u Lengte: 78 mm Wattage: 4W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K (warmwit) Spanning: 230 V Cd: 200 cd Beschermingsklasse: IP20 RA: 80 Te vervangen

Nadere informatie

Product naam: MM04062

Product naam: MM04062 Product naam: MM04062 Specificaties MM04062: Levensduur: 15000u Lengte: 87 mm Wattage: 3.50W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K (warmwit) Spanning: 230 V Lumen: 250 lu Beschermingsklasse: IP20 Cd: 120 cd Te

Nadere informatie

Product naam: MM01921

Product naam: MM01921 Product naam: MM01921 Specificaties MM01921: Levensduur: 25000u Lengte: 76 mm Wattage: 7W Diameter: 50 mm Kleur: 2800K Spanning: 230 V Cd: 600 cd Beschermingsklasse: IP20 RA: 85 Te vervangen lamp: Bundelbreedte:

Nadere informatie

MODULAIR NETWERK SYSTEEM

MODULAIR NETWERK SYSTEEM MODULAIR NETWERK SYSTEEM een razendsnelle route voor infra De infrastructuur voor telecommunicatie, data en industrie staat volledig in het teken van razendsnelle verbindingen die voldoen aan de vraag

Nadere informatie

3.3 Behuizing 1, 2 & 3 (Jeroen)

3.3 Behuizing 1, 2 & 3 (Jeroen) 3.3 Behuizing 1, 2 & 3 (Jeroen) 3.3.1 Inleiding: In deze paragraaf wordt besproken hoe deze onderdelen van de lijmklem tot stand zijn gekomen, bijvoorbeeld het verwerkingsproces. Hoe krijgt het onderdeel

Nadere informatie

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin.

Impact. Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. Ruim en robuust. www.sealskin. Impact Ruim en robuust Een complete serie met prachtige nisdeuren, ruime hoekoplossingen en bijzondere inloopdouches. www.sealskin.nl/getwet 1 Kwaliteit voorop Een douchecabine die opvalt vanwege zijn

Nadere informatie