Wat is er mooier dan een deur van BarnWood? Wij zijn op zoek gegaan naar een passende oplossing voor het gebruik van BarnWood in binnendeuren.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wat is er mooier dan een deur van BarnWood? Wij zijn op zoek gegaan naar een passende oplossing voor het gebruik van BarnWood in binnendeuren."

Transcriptie

1 Wat is er mooier dan een deur van BarnWood? Wij zijn op zoek gegaan naar een passende oplossing voor het gebruik van BarnWood in binnendeuren. Op basis van ons paneel-product BarnWood Innsbruck hebben we een universele binnendeur ontwikkeld die zeer gemakkelijk toe te passen is. De deur is 42mm dik en aan beide zijden voorzien van grijs Barn De deur is 42mm dik en aan beide zijden voorzien van grijs BarnWood (verticale of horizontale lamellen). Daarnaast is de slotzijde voorzien van grijs BarnWood en wordt er een losse lamel meegeleverd voor de scharnierzijde.

2 BarnWood Genève betreft ons brute product in het assortiment. Het kenmerkt zich door de verschillende diktes (20 tot 30 mm) en originele zijkanten. Deze planken zijn gedurende 50 jaar toegepast als gevelbekleding in de Alpen. Door de extreme omstandigheden aldaar hebben de planken een geweldige uitstraling gekregen. Het kernhout is blijven staan en het zachte hout is ingeklonken dan wel weggesleten. Dit geeft deze planken een origineel en niet te imiteren karakter. De planken zijn gedroogd op 12%, geborsteld en op kwaliteit en kleur grijs gesorteerd. De breedte is variërend.

3 India heeft het drukste spoorwegen netwerk van de wereld. Dagelijks rijden er duizenden treinen over het spoor die miljoenen reizigers vervoeren. Onder deze rails hebben we ons product gevonden. Toen India nog een kolonie was van Groot-Brittannië hebben de Engelsen eiken balken gebruikt voor de aanleg van de spoorlijnen. Lang gebruik en extreme omstandigheden hebben sporen nagelaten en geeft de balken nu een uniek karakter. De balken zijn echter niet behandeld met chemische middelen zoals wel gebruikelijk is in Europa. BarnWood Indian Express is dus puur natuur. Wij laten de balken, een mix van Europees en Amerikaans eiken, zagen in planken van 40mm dik. Deze plakken zijn circa 21 cm breed en hebben nog de karakteristieke gaten waarop de rails ooit zijn gemonteerd. De lengte van deze bielzen zijn ca. 250 cm, net als de breedte van de spoorwegen.

4 In sommige toepassingen is een vlakke plaat gewenst. Voor deze specifieke toepassingen hebben wij de BarnWood Innsbruck panelen op voorraad. De toplaag van deze panelen heeft dienst gedaan als gevelbekleding van oude boerderijen en stallen in de Oostenrijkse Alpen. Wind, regen en zon hebben deze planken gemaakt zoals ze nu zijn. De gebruikte originele kleur van deze planken is uniek en maakt uw project onderscheidend. Onder de toplaag zitten kruislings verlijmd twee lagen naaldhout. Eigenlijk Onder de toplaag zitten kruislings verlijmd twee lagen naaldhout. Eigenlijk een soort 3 laags multiplex. Deze kruislingse verlijming geeft de gewenste stabiliteit. De panelen zijn gesorteerd op kleur, geborsteld gedroogd tot een circa 12%. Ideaal voor een binnentoepassing. Deze panelen zijn niet geschikt voor buitentoepassing.

5 Irregolare is ons 3D product. Het is opgebouwd uit verschillende diktes, lengtes en breedtes. Dit samenspel geeft tezamen een 3D effect. BarnWood Irregolare is gemaakt van verschillende soorten naaldhout zoals spruce, fir en pine. Deze worden gesorteerd op hun oppervlakte. Het zijn massieve delen Barn Het zijn massieve delen BarnWood die rondom voorzien zijn van mes en groef. De delen zijn verpakt in dozen met daarin 0,8 m2 en kunnen gemakkelijk worden gemonteerd. Op onze website is deze instructie terug te vinden.

6 䐀椀攀瀀椀渀搀攀䬀愀甀欀愀猀甀猀椀渀搀攀猀琀愀搀䬀甀琀愀椀猀椀椀渀䜀攀漀爀最椀攀氀愀琀攀渀眀攀漀渀稀攀䈀愀爀渀圀漀漀搀䬀愀甀欀愀猀甀猀瀀愀渀攀氀攀渀瀀爀漀搀甀挀攀爀攀渀 䐀攀稀攀搀攀挀漀爀愀琀椀攀瘀攀瀀愀渀攀氀攀渀眀漀爀搀攀渀最攀洀愀愀欀琀瘀愀渀最攀瘀攀氀猀瘀愀渀漀甀搀攀瘀攀爀氀愀琀攀渀戀漀攀爀搀攀爀椀樀攀渀攀渀眀漀渀椀渀最攀渀椀渀愀昀最攀氀攀最攀渀戀攀爀最搀漀爀瀀攀渀甀椀琀栀攀琀爀甀椀最攀䬀愀甀欀愀猀甀猀最攀戀攀爀最琀攀 䄀氀猀椀渀最爀攀搀椀攀渀琀眀漀爀搀攀渀攀攀甀眀攀渀漀甀搀攀戀愀氀欀攀渀最攀戀爀甀椀欀琀搀椀攀瘀爀漀攀最攀爀洀攀琀搀攀栀愀渀搀戀攀眀攀爀欀琀稀椀樀渀 嘀攀爀瘀漀漀爀搀攀琀椀樀搀瘀愀渀攀氀攀欀琀爀椀猀挀栀最攀爀攀攀搀猀挀栀愀瀀 䐀椀琀稀椀攀樀攀琀攀爀甀最椀渀栀攀琀瀀爀漀搀甀挀琀 嘀攀爀搀攀爀栀攀攀昀琀搀椀琀瀀爀漀樀攀挀琀渀愀愀猀琀攀攀渀最爀漀攀渀欀愀爀愀欀琀攀爀漀漀欀攀攀渀猀漀挀椀愀愀氀欀愀爀愀欀琀攀爀 圀攀漀渀搀攀爀猀琀攀甀渀攀渀渀愀洀攀氀椀樀欀洀攀琀搀椀琀瀀爀漀樀攀挀琀椀渀攀攀渀洀椀渀搀攀爀漀渀琀眀椀欀欀攀氀搀最攀戀椀攀搀搀攀眀攀爀欀最攀氀攀最攀渀栀攀椀搀琀攀最攀渀攀攀渀攀攀爀氀椀樀欀氀漀漀渀 䐀攀瀀愀渀攀氀攀渀稀椀樀渀瘀漀漀爀渀愀洀攀氀椀樀欀最攀洀愀愀欀琀瘀愀渀攀椀欀攀渀 Ⰰ 椀攀瀀漀昀眀愀氀渀漀漀琀 䔀攀爀猀琀䐀攀瀀愀渀攀氀攀渀稀椀樀渀瘀漀漀爀渀愀洀攀氀椀樀欀最攀洀愀愀欀琀瘀愀渀攀椀欀攀渀 Ⰰ 椀攀瀀漀昀眀愀氀渀漀漀琀 䔀攀爀猀琀眀漀爀搀攀渀搀攀瀀氀愀渀欀攀渀栀愀渀搀洀愀琀椀最猀挀栀漀漀渀最攀洀愀愀欀琀攀渀瘀攀爀栀椀琀琀漀琀㘀最爀愀搀攀渀眀愀愀爀洀攀攀栀攀琀椀渀猀攀挀琀攀渀 ⴀ 瘀爀椀樀椀猀 䐀愀愀爀渀愀眀漀爀搀琀栀攀琀漀瀀欀氀攀椀渀攀搀攀氀攀渀最攀稀愀愀最搀攀渀愀愀渀攀氀欀愀愀爀最攀氀椀樀洀搀琀漀琀瀀愀渀攀氀攀渀瘀愀渀㘀砀 挀洀

7 Wellicht heeft u de laatste trend ook al vernomen: Pallethout! Wij zijn erachter gekomen dat niet al het pallethout even mooi is. Daarom hebben we doorgezocht en voor u een zeer mooie partij vergrijsd pallethout gevonden. De oude grijze pallets laten we uit elkaar halen en maken van de planken mooie pakjes. De planken hebben een afmeting van 16x130x2500mm en betreft een mix van eiken en populieren. De nagels worden afgezaagd en er worden keurige pakketten van 25m2 van gemaakt.

8 BarnWood Pennsylvania is ons product voor buitengebruik. Naast wandbekleding voor binnenmuren, is Barnwood namelijk ook een prachtig product voor de gevelbekleding van buitenmuren. De eiken planken vinden hun oorsprong in oude schuren en stallen ten Noord-Oosten van Pittsburgh in de Verenigde Staten. Wind, regen en zon hebben deze planken gemaakt zoals ze nu zijn. De eiken planken zijn bekantrecht zodat De eiken planken zijn bekantrecht zodat ze gemakkelijk en direct toepasbaar zijn.

9 Salzburg is ons klaar-voor-gebruik product. Deze planken hebben ooit dienst gedaan als gevelbekleding van oude boerderijen en stallen in de Oostenrijkse Alpen. Wind, regen en zon hebben deze planken gemaakt zoals ze nu zijn. De gebruikte originele kleur van deze planken is uniek en maakt uw project onderscheidend. De planken zijn gesorteerd op kleu De planken zijn gesorteerd op kleur. Daarna worden ze gedroogd tot een circa 12%. Vervolgens worden ze geschaafd op dikte (circa 20 mm) en voorzien van mes en groef. Tot slot worden de delen geborsteld en verpakt. De breedte is gemixt variërend van 12 cm tot en met 25 cm. Lengte 150 cm tot en 350 cm.

10 Continu zijn wij op zoek naar nieuwe, unieke BarnWood-producten. Zo kwamen wij onlangs in aanraking met dit prachtige Siberische lariks dat behandeld is volgens de traditionele Japanse Shou Sugi Ban-methode. Dit is een methode speciaal voor het maken van unieke wandbekleding. Tijdens de behandeling wordt het hout verkoold, gekoeld, schoongemaakt en geolied. Door deze volgorde van handelingen krijgt het hout een echte verbrande look, maar geeft het product nauwelijks af. Voorheen werd voor deze behandeling enkel Japans ceder gebruikt, maar ook behandeling van ons Siberisch lariks geeft een prachtig resultaat.

11 伀渀猀䈀愀爀渀圀漀漀搀匀氀漀漀瀀䠀漀甀琀椀猀最攀稀愀愀最搀甀椀琀漀甀搀攀䄀洀攀爀椀欀愀愀渀猀最爀攀渀攀渀戀愀氀欀攀渀 䐀攀稀攀戀愀氀欀攀渀稀椀樀渀愀昀欀漀洀猀琀椀最甀椀琀攀攀渀瘀漀漀爀洀愀氀椀最攀瘀攀攀瘀漀攀搀攀爀昀愀戀爀椀攀欀椀渀䴀攀挀栀攀氀攀渀攀渀搀愀琀攀爀攀渀甀椀琀㠀㜀 圀椀樀瘀攀爀眀攀爀欀攀渀搀攀稀攀洀愀猀猀椀攀瘀攀戀愀氀欀攀渀琀漀琀瀀氀愀渀欀攀渀瘀愀渀㐀 ⴀ 㔀 ⴀ 㘀洀洀 䐀攀戀愀氀欀攀渀稀椀樀渀最攀猀挀栀愀愀昀搀漀昀洀攀琀愀甀琀栀攀渀琀椀攀欀攀瘀攀爀昀氀愀最攀渀瘀攀爀欀爀椀樀最戀愀愀䐀攀戀愀氀欀攀渀稀椀樀渀最攀猀挀栀愀愀昀搀漀昀洀攀琀愀甀琀栀攀渀琀椀攀欀攀瘀攀爀昀氀愀最攀渀瘀攀爀欀爀椀樀最戀愀愀爀 Ⰰ 眀愀琀栀攀琀渀漀最洀攀攀爀欀愀爀愀欀琀攀爀最攀攀昀琀 䠀攀琀䴀攀挀栀攀氀猀攀栀漀甀琀栀攀攀昀琀攀攀渀戀椀樀稀漀渀搀攀爀瘀攀爀栀愀愀氀 Ⰰ 眀愀琀眀椀樀最爀愀愀最洀攀琀甀搀攀氀攀渀

12 Deze eiken wagondelen zijn afkomstig uit goederenwagons van de Oostenrijkse spoorwegen en hebben zich onder extreme omstandigheden staande weten te houden. Hierdoor hebben ze die unieke robuuste uitstraling gekregen die mooi past als tafel, keukenblad of kast. De planken zijn teruggedroogd naar 12% omdat ze vaak worden toegepast in een binnensituatie.

13 Ons design-product is uitermate geschikt om uw interieur een geweldige extra look te geven. De panelen zijn gemaakt uit hout dat jarenlang de zon, wind en regen heeft weerstaan in de Oostenrijkse bergen. De tijd heeft het houtoppervlak zodanig aangetast dat het een uniek karakter heeft gekregen. Door gebruik te maken van verschillend gekleurde stukken hout is de Door gebruik te maken van verschillend gekleurde stukken hout is de toplaag van de 3-laags plaat voorzien van een kubusvorm. Het hout is gedroogd op 12% en de platen hebben afmetingen van 285cm x 117cm.

吀栀攀漀戀猀䌀唀刀䔀伀洀搀愀琀䠀攀琀䬀愀渀匀漀甀渀搀猀礀猀琀攀洀昀琀 䄀瘀攀爀愀最攀刀漀戀

吀栀攀漀戀猀䌀唀刀䔀伀洀搀愀琀䠀攀琀䬀愀渀匀漀甀渀搀猀礀猀琀攀洀昀琀 䄀瘀攀爀愀最攀刀漀戀 Mei 2019 吀栀攀漀戀猀䌀唀刀䔀伀洀搀愀琀䠀攀琀䬀愀渀匀漀甀渀搀猀礀猀琀攀洀昀琀 䄀瘀攀爀愀最攀刀漀戀 䘀漀爀昀甀琀猀一甀爀漀礀䐀椀攀琀攀爀嘀漀渀䐀攀甀爀渀攀䈀漀椀氀爀吀栀漀洀愀猀一愀攀渀攀渀匀椀猀琀攀爀䰀甀欀攀 吀栀攀匀琀椀挀欀礀䘀椀渀最攀爀猀 䬀椀瀀挀漀爀渀倀愀爀猀椀昀愀爀椀䬀愀洀洀攀渀椀戀漀攀洀猀欀椀䐀䨀䜀甀渀渀攀 洀攀琀欀椀渀搀攀爀愀渀椀洀愀琀椀攀瘀愀渀㐀栀琀漀琀㤀栀 嘀嘀䬀 琀漀琀㔀

Nadere informatie

䜀爀愀琀椀猀氀攀猀瀀愀欀欀攀琀倀愀搀搀攀渀猀琀漀攀氀攀渀

䜀爀愀琀椀猀氀攀猀瀀愀欀欀攀琀倀愀搀搀攀渀猀琀漀攀氀攀渀 䜀爀愀琀椀猀氀攀猀瀀愀欀欀攀琀倀愀搀搀攀渀猀琀漀攀氀攀渀 漀渀搀攀爀搀攀攀氀甀椀琀栀攀琀戀漀攀欀 ᠠ 䄀氀攀欀椀渀搀攀爀攀渀渀愀愀爀戀甀椀琀攀渀 䄀愀渀最攀戀漀搀攀渀搀漀漀爀䬀一一嘀 ⴀ 唀椀琀最攀瘀攀爀椀樀攀渀愀甀琀攀甀爀猀瘀愀渀栀攀琀戀漀攀欀 ᠠ 䄀氀攀欀椀渀搀攀爀攀渀渀愀愀爀戀甀椀琀攀渀 » Het hele jaar door kun je paddenstoelen vinden, alleen

Nadere informatie

匀攀瀀琀攀洀戀攀爀 ⴀ 漀欀琀漀戀攀爀 欀爀愀戀戀攀氀猀 䌀栀椀爀漀搀爀椀攀栀漀攀欀

匀攀瀀琀攀洀戀攀爀 ⴀ 漀欀琀漀戀攀爀 欀爀愀戀戀攀氀猀 䌀栀椀爀漀搀爀椀攀栀漀攀欀 匀攀瀀琀攀洀戀攀爀 ⴀ 漀欀琀漀戀攀爀 欀爀愀戀戀攀氀猀 䌀栀椀爀漀搀爀椀攀栀漀攀欀 Drie woorden: precycle, recycle en upcycle. Of in één woord: minder verspillen! Minder verspilling van eten, van materiaal, van water, van energie en van grondstoffen.

Nadere informatie

schooljaar 17/18 Kalender

schooljaar 17/18 Kalender schooljaar 17/18 Kalender I N F O Groepsindeling Jaarkalender Rehobothschool Directie Marjolein van Gelsdorp, Rob Salij Intern begeleider Ingeborg van der Voort Bouwcoördinator Lianne de Haan, Christina

Nadere informatie

OPEN LESSEN: 4 T/M 16 SEPT

OPEN LESSEN: 4 T/M 16 SEPT 2017-2018 OPEN LESSEN: 4 T/M 16 SEPT Kleuterballet & Kleuterdans Al vanaf 4 jaar ben je welkom voor wekelijkse danslessen. Focus! is sinds de oprichting in 2009 uitgegroeid van kleine dansstudio tot dé

Nadere informatie

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 眀眀眀 猀椀渀琀 ⴀ 洀愀爀琀椀渀甀猀 戀攀 匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 㠀 㤀 䐀䔀䌀䔀䴀䈀䔀刀 瘀 甀 㨀匀愀洀䰀愀洀戀爀攀挀栀琀猀䜀攀戀愀渀渀攀 ⴀ 䜀爀漀攀稀攀渀猀琀爀愀愀琀㠀アハ ート䄀アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 嘀攀爀猀挀栀椀樀渀琀洀愀愀渀搀攀氀椀樀欀猀 Ⰰ 戀攀栀愀氀瘀攀椀渀樀甀渀椀攀渀愀甀最甀猀琀甀猀 甀椀琀最椀昀琀攀欀愀渀琀漀漀爀アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 Beste

Nadere informatie

Ontwikkeling en implementatie van geïntegreerde bestrijding in zomerbloemen

Ontwikkeling en implementatie van geïntegreerde bestrijding in zomerbloemen Ontwikkeling en implementatie van geïntegreerde bestrijding in zomerbloemen Bodemgebonden plagen en ziekten Chantal Bloemhard en Daniel Ludeking Rapport GTB-1048 Dit onderzoek is uitgevoerd in samenwerking

Nadere informatie

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 眀眀眀 猀椀渀琀 ⴀ 洀愀爀琀椀渀甀猀 戀攀 匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 㠀 㤀 一伀嘀䔀䴀䈀䔀刀 瘀 甀 㨀匀愀洀䰀愀洀戀爀攀挀栀琀猀䜀攀戀愀渀渀攀 ⴀ 䜀爀漀攀稀攀渀猀琀爀愀愀琀㠀アハ ート䄀アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 嘀攀爀猀挀栀椀樀渀琀洀愀愀渀搀攀氀椀樀欀猀 Ⰰ 戀攀栀愀氀瘀攀椀渀樀甀渀椀攀渀愀甀最甀猀琀甀猀 甀椀琀最椀昀琀攀欀愀渀琀漀漀爀アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 Beste

Nadere informatie

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 眀眀眀 猀椀渀琀 ⴀ 洀愀爀琀椀渀甀猀 戀攀 匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 㠀 㤀 伀䬀吀伀䈀䔀刀 瘀 甀 㨀匀愀洀䰀愀洀戀爀攀挀栀琀猀䜀攀戀愀渀渀攀 ⴀ 䜀爀漀攀稀攀渀猀琀爀愀愀琀㠀アハ ート䄀アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 嘀攀爀猀挀栀椀樀渀琀洀愀愀渀搀攀氀椀樀欀猀 Ⰰ 戀攀栀愀氀瘀攀椀渀樀甀渀椀攀渀愀甀最甀猀琀甀猀 甀椀琀最椀昀琀攀欀愀渀琀漀漀爀アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 Beste

Nadere informatie

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M

TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN: OPENBARE BASISSCHOOL DE BELHAMEL, HET FACET EN KINDEROPVANGORGANISATIE IKOOK! I.S.M Integraal Kindcentrum Dommelen: Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 19 10 mei 2019 nr. 16 TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN IKC DOMMELEN:

Nadere informatie

Verbetering van de lichtonderschepping in een tomatengewas door aanpassing van de rijstructuur

Verbetering van de lichtonderschepping in een tomatengewas door aanpassing van de rijstructuur Verbetering van de lichtonderschepping in een tomatengewas door aanpassing van de rijstructuur Effecten van de rijstructuur op lichtverdeling, fotosynthese en productie Tom Dueck 1, Elly Nederhoff 1, Sjoerd

Nadere informatie

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 眀眀眀 猀椀渀琀 ⴀ 洀愀爀琀椀渀甀猀 戀攀 匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 㠀 㤀 䘀䔀䈀刀唀䄀刀䤀 瘀 甀 㨀匀愀洀䰀愀洀戀爀攀挀栀琀猀䜀攀戀愀渀渀攀 ⴀ 䜀爀漀攀稀攀渀猀琀爀愀愀琀㠀アハ ート䄀アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 嘀攀爀猀挀栀椀樀渀琀洀愀愀渀搀攀氀椀樀欀猀 Ⰰ 戀攀栀愀氀瘀攀椀渀樀甀渀椀攀渀愀甀最甀猀琀甀猀 甀椀琀最椀昀琀攀欀愀渀琀漀漀爀アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 Beste

Nadere informatie

Bestrijding van Botrytis in gerbera tijdens de teelt en in de na-oogstfase

Bestrijding van Botrytis in gerbera tijdens de teelt en in de na-oogstfase Bestrijding van Botrytis in gerbera tijdens de teelt en in de na-oogstfase Deelproject 4 van Parapluplan Gerbera: kasklimaat, energie en botrytis bij gerbera; oorzaak, verband en maatregelen E.A. van Os,

Nadere informatie

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 眀眀眀 猀椀渀琀 ⴀ 洀愀爀琀椀渀甀猀 戀攀 匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 㠀 㤀 䨀䄀一唀䄀刀䤀 瘀 甀 㨀匀愀洀䰀愀洀戀爀攀挀栀琀猀䜀攀戀愀渀渀攀 ⴀ 䜀爀漀攀稀攀渀猀琀爀愀愀琀㠀アハ ート䄀アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 嘀攀爀猀挀栀椀樀渀琀洀愀愀渀搀攀氀椀樀欀猀 Ⰰ 戀攀栀愀氀瘀攀椀渀樀甀渀椀攀渀愀甀最甀猀琀甀猀 甀椀琀最椀昀琀攀欀愀渀琀漀漀爀アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 Beste

Nadere informatie

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 眀眀眀 猀椀渀琀 ⴀ 洀愀爀琀椀渀甀猀 戀攀 匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 㠀 㤀 䴀䔀䤀 䨀唀一䤀 瘀 甀 㨀匀愀洀䰀愀洀戀爀攀挀栀琀猀䜀攀戀愀渀渀攀 ⴀ 䜀爀漀攀稀攀渀猀琀爀愀愀琀㠀アハ ート䄀アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 嘀攀爀猀挀栀椀樀渀琀洀愀愀渀搀攀氀椀樀欀猀 Ⰰ 戀攀栀愀氀瘀攀椀渀樀甀渀椀攀渀愀甀最甀猀琀甀猀 甀椀琀最椀昀琀攀欀愀渀琀漀漀爀アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 Beste

Nadere informatie

Verbeterde spintbestrijding door inductie van plantweerbaarheid in komkommer

Verbeterde spintbestrijding door inductie van plantweerbaarheid in komkommer Verbeterde spintbestrijding door inductie van plantweerbaarheid in komkommer Gerben J. Messelink, Eric de Groot en Renata van Holstein-Saj Rapport GTB-1045 2010 Wageningen, Stichting Dienst Landbouwkundig

Nadere informatie

Biologische bestrijding van wittevlieg in de sierteelt

Biologische bestrijding van wittevlieg in de sierteelt Biologische bestrijding van wittevlieg in de sierteelt Juliette Pijnakker, Pierre Ramakers en Ada Leman SunergieKas Rapport GTB-1039 2010 Wageningen, Wageningen UR Glastuinbouw Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 眀眀眀 猀椀渀琀 ⴀ 洀愀爀琀椀渀甀猀 戀攀 匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 㠀 㤀 䄀倀刀䤀䰀 瘀 甀 㨀匀愀洀䰀愀洀戀爀攀挀栀琀猀䜀攀戀愀渀渀攀 ⴀ 䜀爀漀攀稀攀渀猀琀爀愀愀琀㠀アハ ート䄀アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 嘀攀爀猀挀栀椀樀渀琀洀愀愀渀搀攀氀椀樀欀猀 Ⰰ 戀攀栀愀氀瘀攀椀渀樀甀渀椀攀渀愀甀最甀猀琀甀猀 甀椀琀最椀昀琀攀欀愀渀琀漀漀爀アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 Beste

Nadere informatie

onbezorgd leven Het woord opgeven staat niet in ons woordenboek Winnen: tijdschriftenbon (70 titels!) Dat is handig: belasting hulp webshop

onbezorgd leven Het woord opgeven staat niet in ons woordenboek Winnen: tijdschriftenbon (70 titels!) Dat is handig: belasting hulp webshop onbezorgd leven MAART #01 2017 KRUISVERENIGING APELDOORN E.O. pag. 3 Scootmobiel voor slechts 2.495,-! Jan en Vera Elijzen: Het woord opgeven staat niet in ons woordenboek Gratis Thermen Bussloo voucher.

Nadere informatie

Liebelleken. Liebelleken kampeditie Poperinge.

Liebelleken. Liebelleken kampeditie Poperinge. Liebelleken Liebelleken 2015-2016 kampeditie Poperinge (Redactie@chiroliebel.be) Kamp 2016 Leven op het ritme van de wind en van de zon... Het zou zomaar de slogan kunnen zijn van een milieuvriendelijk

Nadere informatie

WOOD PRODUCTS. Balken, bekantrecht, planken en meer. by Carpentier Hardwood Solutions

WOOD PRODUCTS. Balken, bekantrecht, planken en meer. by Carpentier Hardwood Solutions WOOD PRODUCTS Balken, bekantrecht, planken en meer by Carpentier Hardwood Solutions Gespecialiseerd in eiken, thermisch behandeld hout en Europees loofhout SMART WOOD FOR NICE PLACES Carpentier wordt al

Nadere informatie

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 眀眀眀 猀椀渀琀 ⴀ 洀愀爀琀椀渀甀猀 戀攀 匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 㠀 㤀 䴀䄀䄀刀吀 瘀 甀 㨀匀愀洀䰀愀洀戀爀攀挀栀琀猀䜀攀戀愀渀渀攀 ⴀ 䜀爀漀攀稀攀渀猀琀爀愀愀琀㠀アハ ート䄀アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 嘀攀爀猀挀栀椀樀渀琀洀愀愀渀搀攀氀椀樀欀猀 Ⰰ 戀攀栀愀氀瘀攀椀渀樀甀渀椀攀渀愀甀最甀猀琀甀猀 甀椀琀最椀昀琀攀欀愀渀琀漀漀爀アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 Beste

Nadere informatie

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 眀眀眀 猀椀渀琀 ⴀ 洀愀爀琀椀渀甀猀 戀攀 匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 㠀 㤀 匀䔀倀吀䔀䴀䈀䔀刀 瘀 甀 㨀匀愀洀䰀愀洀戀爀攀挀栀琀猀䜀攀戀愀渀渀攀 ⴀ 䜀爀漀攀稀攀渀猀琀爀愀愀琀㠀アハ ート䄀アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 嘀攀爀猀挀栀椀樀渀琀洀愀愀渀搀攀氀椀樀欀猀 Ⰰ 戀攀栀愀氀瘀攀椀渀樀甀渀椀攀渀愀甀最甀猀琀甀猀 甀椀琀最椀昀琀攀欀愀渀琀漀漀爀アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 Beste

Nadere informatie

Boemerangske KSA St.-Jacob Oudenaarde

Boemerangske KSA St.-Jacob Oudenaarde Boemerangske KSA St.-Jacob Oudenaarde Beste ouders, leden, sympathisanten U hoort het al van alle kanten: de winter is in t land Het heeft al eens goed gesneeuwd, o wat was dat plezant Vorig weekend stond

Nadere informatie

Condensatie tegen het kasdek

Condensatie tegen het kasdek Condensatie tegen het kasdek Licht- en energie-effecten van condensatie op acht kasdekmaterialen C. Stanghellini, V. Mohammadkhani, M.A. Bruins, S. Hemming, P. Sonneveld, G.J. Swinkels Rapport GTB-1025

Nadere informatie

OP SAFARI BOMMETJE! NAZOMEREN AAN HET ZWEMBAD LAATSTE BLIK IN DE KERK WAAR WE NIET MEER KWAMEN MET SAYENNE EN ELINE

OP SAFARI BOMMETJE! NAZOMEREN AAN HET ZWEMBAD LAATSTE BLIK IN DE KERK WAAR WE NIET MEER KWAMEN MET SAYENNE EN ELINE Losse nummers 2,50 Nummer 7, herfst 2015 OP SAFARI MET SAYENNE EN ELINE BOMMETJE! NAZOMEREN AAN HET ZWEMBAD LAATSTE BLIK IN DE KERK WAAR WE NIET MEER KWAMEN bami I 1 Nasmaak Ik kreeg heel veel leuke reacties

Nadere informatie

Bijenstal. Gezondsheids onderzoek. Pollen onderzoek. Bijles bij Danny. Bijen in de kunst

Bijenstal. Gezondsheids onderzoek. Pollen onderzoek. Bijles bij Danny. Bijen in de kunst Gezondsheids onrzoek Bijles bij Danny Bijen in kunst Pollen onrzoek pagina 14 pagina 11 pagina 12 pagina 8 BIJ ZONDERE HEERLIJKHEDEN BIJ BILDERBERG RÉSIDENCE GROOT HEIDEBORGH Wist u dat Bilrberg Résince

Nadere informatie

Beers MagàZien. 100 jaar Metallo #19. ambassadeur Alicja Gescinska

Beers MagàZien. 100 jaar Metallo #19. ambassadeur Alicja Gescinska 1 Beers MagàZien lente 2019 #19 100 jaar Metallo Geert Van Eetvelde in de kijker: ambassadeur Alicja Gescinska Jaarverslag in cijfers 150 jaar fanfare Het Werk der Toekomst Tuinhier geeft planttips #19

Nadere informatie

VISUAL INVENTORY. naam: Rowenna Roelofsen Klas: V1-07 Vak: Vormgeving 2 Docent: Nicole Frank Datum: versie 2

VISUAL INVENTORY. naam: Rowenna Roelofsen Klas: V1-07 Vak: Vormgeving 2 Docent: Nicole Frank Datum: versie 2 VISUAL INVENTORY naam: Rowenna Roelofsen Klas: V1-07 Vak: Vormgeving 2 Docent: Nicole Frank Datum: 25-01-16 versie 2 Verhaal: Paranoia Stijloefeningen (57) Paranoia Posted on 21 april 2011 by Molovich

Nadere informatie

Het Nieuwe Telen Anthurium

Het Nieuwe Telen Anthurium Het Nieuwe Telen Anthurium Ontwerpen en doorrekenen van een energiezuinig teeltconcept Nieves García, Feije de Zwart, Caroline Labrie Rapport GTB-1056 Referaat Voor het gewas Anthurium heeft een groep

Nadere informatie

Paul van Lier Hoofd wedstrijdleider

Paul van Lier Hoofd wedstrijdleider 2018 Wedstrijdleider Ik hoor je denken: blijft er dan niets hetzelfde? Tuurlijk wel. Blikken van 4 ballen. Wedstrijden tot diep in de nacht. Feestjes tot nog dieper in de nacht. Change is good, is it?

Nadere informatie

Spookfiles A58 zet volgende stap met coöperatieve fase

Spookfiles A58 zet volgende stap met coöperatieve fase Spookfiles A58 zet volgende stap met coöperatieve fase Road & City door Redactie Mobility Matters 26-04-2016 Het project Spookfiles A58 staat aan de vooravond van de tweede, coöperatieve fase. Hierbij

Nadere informatie

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀

匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 眀眀眀 猀椀渀琀 ⴀ 洀愀爀琀椀渀甀猀 戀攀 匀椀渀琀 ⴀ 䴀愀爀琀椀渀甀猀搀攀渀 搀攀 䴀䔀䤀 䨀唀一䤀 瘀 甀 㨀倀椀攀琀攀爀樀愀渀匀挀栀漀氀猀娀愀瘀攀氀瘀攀渀渀攀猀琀爀愀愀琀㠀 アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 嘀攀爀猀挀栀椀樀渀琀洀愀愀渀搀攀氀椀樀欀猀 Ⰰ 戀攀栀愀氀瘀攀椀渀樀甀渀椀攀渀愀甀最甀猀琀甀猀 甀椀琀最椀昀琀攀欀愀渀琀漀漀爀アハ ート㔀䠀愀猀猀攀氀琀 Beste leden, ouders

Nadere informatie

Geïntegreerde bestrijding van Echinothrips americanus in de sierteelt

Geïntegreerde bestrijding van Echinothrips americanus in de sierteelt Geïntegreerde bestrijding van Echinothrips americanus in de sierteelt Juliette Pijnakker, Pierre Ramakers, Ada Leman en Jael Stelma Rapport GTB-1055 2010 Wageningen, Wageningen UR Glastuinbouw Wageningen

Nadere informatie

Vier soorten parket: 1. Laminaat 2. Lamellen parket 3. Gelijmd parket 4. Massieve delen

Vier soorten parket: 1. Laminaat 2. Lamellen parket 3. Gelijmd parket 4. Massieve delen Vier soorten parket: 1. Laminaat 2. Lamellen parket 3. Gelijmd parket 4. Massieve delen Laminaat vloeren Dit zijn vloeren welke eigenlijk niet zoveel uitleg meer nodig hebben, temeer daar bijna iedereen

Nadere informatie

LIVIN! ROUKENS BUITENLEVEN WONEN EN LEVEN IN RIDDERKERK & BARENDRECHT NIEUWBOUWPROJECTEN ONDER DE AANDACHT

LIVIN! ROUKENS BUITENLEVEN WONEN EN LEVEN IN RIDDERKERK & BARENDRECHT NIEUWBOUWPROJECTEN ONDER DE AANDACHT LIVIN! Hét woon- en lifestyle magazine van Ridderkerk & Barendrecht ROUKENS BUITENLEVEN NIEUWBOUWPROJECTEN ONDER DE AANDACHT WONEN EN LEVEN IN RIDDERKERK & BARENDRECHT Voorwoord Hoe ziet jouw ultieme woondroom

Nadere informatie

Kringloopwinkel Prinsenbeek: weggooien is zonde

Kringloopwinkel Prinsenbeek: weggooien is zonde MODERN Prinsenbeek Kringloopwinkel Prinsenbeek: weggooien is zonde Sinds enkele maanden heeft Prinsenbeek zijn eigen kringloopwinkel, in het voormalige pand van de Boerenbond. Beheerder en initiatiefnemer

Nadere informatie

Dierenambulance Waterland

Dierenambulance Waterland Dierenambulance Waterland JAARGANG 18, NUMMER 1, JANUARI 2018 OP 5 AUGUSTUS 2018 VIEREN WIJ HET 40 JARIG BESTAAN VAN DIERENAMBULANCE WATERLAND Alarmnummer 0299 432338 dag en nacht bereikbaar Fietsarrangementen

Nadere informatie

Facelift. U kunt voor verschillende varianten van een facelift kiezen:

Facelift. U kunt voor verschillende varianten van een facelift kiezen: Facelift Voor de behandeling van rimpels heeft u verschillende mogelijkheden. Van minder ingrijpende behandelingen tot een operatieve facelift in verschillende variaties. Elk gezicht is uniek. Welke vorm

Nadere informatie

OPEN DEUR. Koekelare FABRIEKSVERKOOP. Micheldenolf Meubelfabriek Oostendesteenweg Eernegem LAATSTE APPARTEMENT

OPEN DEUR. Koekelare FABRIEKSVERKOOP. Micheldenolf Meubelfabriek Oostendesteenweg Eernegem LAATSTE APPARTEMENT VEEL LEES PLEZIER! bazuin Bruggestraat 113 - Torhout - 050 211 611 Ringlaan 60 - Koekelare - 051 588 633 info@bazuin.be www.bazuin.be Week 07 15/02/2017 51 Jaargang Editie 2246 GRATIS FRISDRANKEN GRATIS

Nadere informatie

499, VERKOOP VERHUUR NIEUWBOUW MODESHOW 0492/ De Wereld is Klein. in De Mast op 22 SEPTEMBER

499, VERKOOP VERHUUR NIEUWBOUW MODESHOW 0492/ De Wereld is Klein.   in De Mast op 22 SEPTEMBER VEEL LEES PLEZIER! bazuin Bruggestraat 113 - Torhout - 050 211 611 Ringlaan 60 - Koekelare - 051 588 633 info@bazuin.be www.bazuin.be Week 38 20/09/2017 51 Jaargang Editie 2274 GRATIS FRISDRANKEN GRATIS

Nadere informatie

KALKSTIKSTOF. Als middel tegen emelten en engerlingen? Vicon Slim strooien. Waterbehandelsystemen Water is meer dan H2O HET VAKBLAD VOOR GREENKEEPING

KALKSTIKSTOF. Als middel tegen emelten en engerlingen? Vicon Slim strooien. Waterbehandelsystemen Water is meer dan H2O HET VAKBLAD VOOR GREENKEEPING Jaargang 26 4-2015 Greenkeeper HET VAKBLAD VOOR GREENKEEPING KALKSTIKSTOF Als middel tegen emelten en engerlingen? Vicon Slim strooien Waterbehandelsystemen Water is meer dan H2O www.greenkeeperoftheyear.nl

Nadere informatie

Houten sprookjesfiguren in park

Houten sprookjesfiguren in park wekelijkse informatiekrant Gemeente s malling erland editie 2 november 2017 Zie ook www.smallingerland.nl Houten sprookjesfiguren in park 2017 is het Stijljaar. De kunststroming De Stijl heeft ook zijn

Nadere informatie

van dik hout zagen wij planken

van dik hout zagen wij planken van dik hout zagen wij planken info@danklofhoutnl wwwdanklofhoutnl ABN/AMRO 496336894 RABO 116292849 KvK s-hertogenbosch 16054857 BTW nummer: 008230237B01 Maar niet alléén planken Ons leveringprogramma

Nadere informatie

t Belke Officieel Clubblad van Tennisvereniging Voerendaal

t Belke Officieel Clubblad van Tennisvereniging Voerendaal t Belke Officieel Clubblad van Tennisvereniging Voerendaal Jaargang 39, nummer 2, 2016 Zomernummer Belke nr.2 2016 pagina 1 Inhoudsopgave Colofon 2 Voorwoord 3 Onze adverteerders in beeld 4 TVV 40 jaar

Nadere informatie

Groot Mijdrecht: inzicht in functioneren wellen

Groot Mijdrecht: inzicht in functioneren wellen Groot Mijdrecht: inzicht in functioneren wellen W.J. Zaadnoordijk 1, J. Velstra 2, A.J.J. Vergroesen 3, J. Mankor 4 Inleiding Polder Groot Mijdrecht is een droogmakerij in het uiterste noordwesten van

Nadere informatie

Monitoring ClimecoVent-systeem in de praktijk

Monitoring ClimecoVent-systeem in de praktijk Monitoring ClimecoVent-systeem in de praktijk Technisch, teeltkundig en economisch onderzoek naar een energiezuinige kas bij kwekerij Grenspaal B.V. Marcel Raaphorst Jos Voermans (Climeco) SunergieKas

Nadere informatie

VANHAMEL Ooit beste doelman op KVO-tornooi SPELERS EN FANS UNITED : ONS NU SAMEN HERPAKKEN!

VANHAMEL Ooit beste doelman op KVO-tornooi SPELERS EN FANS UNITED : ONS NU SAMEN HERPAKKEN! OKTOBER 2017 - nr 3 SPELERS EN FANS UNITED : ONS NU SAMEN HERPAKKEN! VANHAMEL Ooit beste doelman op KVO-tornooi ZINHO GANO Speelde samen met Lukaku: Hij was toen groter dan mij en ik nog sneller dan hem

Nadere informatie

30 of minder? Compliment!

30 of minder? Compliment! wekelijkse informatiekrant Gemeente s malling erland editie 11 januari 2018 Zie ook www.smallingerland.nl 30 of minder? Compliment! Bruggen in Smallingerland 3 podium voor kunst Frisian Ports verlengt

Nadere informatie

Deelproject 6: Voorspellen en Sturen

Deelproject 6: Voorspellen en Sturen Deelproject 6: Voorspellen en Sturen Pieter de Visser, Oliver Körner, Filip van Noort, Leo Marcelis Rapport GTB-1049 2010 Wageningen, Wageningen UR Glastuinbouw Wageningen UR Glastuinbouw Adres : Droevendaalsesteeg

Nadere informatie

Uniek partnership borgt de veiligheid van zorg in 100% lean ziekenhuis

Uniek partnership borgt de veiligheid van zorg in 100% lean ziekenhuis Uniek partnership borgt de veiligheid van zorg in 100% lean ziekenhuis Energy efficiency door Redactie Dimensions 26-01-2016 Het zorglandschap verandert, en daarmee ook de rol van ziekenhuizen. Met de

Nadere informatie

Principes voor de ontwikkeling van een trainer-coach

Principes voor de ontwikkeling van een trainer-coach ONTWIKKELING Tekst: Tjeu Seeverens en Sef Vergoossen Ronnie Couwenberg, life & performance coach én voetbaltrainer Principes voor de ontwikkeling van een trainer-coach Ronnie Couwenberg coacht topsporters,

Nadere informatie

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur

Collectie 2015-1. Parketvloeren. Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Collectie 2015-1 Parketvloeren Karakteristieke natuurlijke vloeren voor ieder interieur Forte Inhoudsopgave 2 3 Inhoudsopgave Hout is een natuurproduct en geeft daarmee een natuurlijke uitstraling. Elke

Nadere informatie

win PYAAR PYAAR Interview Verhaal van Lila Dharwin Jaijairam 13-14-15 AUG. voor zang en dans FREE ISSUE

win PYAAR PYAAR Interview Verhaal van Lila Dharwin Jaijairam 13-14-15 AUG. voor zang en dans FREE ISSUE FR ISSU PYR juli 2016 m a g a z i n e v o omra gha zi inn ed vooso rt ah inn deone s t a n e n PYR talentenjcht voor zang en dans MLD J U!! Verhaal van Sadhana Lila 24 juli Yaadon ki raat Devindra Pooran

Nadere informatie

Fairtrade certificaat voor bouwbedrijf Kleinhuis en Jumbo de Drait

Fairtrade certificaat voor bouwbedrijf Kleinhuis en Jumbo de Drait wekelijkse informatiekrant Gemeente s malling erland editie 17 mei 2018 Zie ook www.smallingerland.nl Fairtrade certificaat voor bouwbedrijf Kleinhuis en Jumbo de Drait Nieuwe privacywet 3 Turfrace Smallingerland

Nadere informatie

Kosmos Ik. 3

Kosmos Ik.   3 Inhoudstafel Kosmos Ik uit de cursus Filosofische esoterie (hoofdstuk 7 ) april 1983 Kosmos Ik U heeft al meermalen gehoord van de oude elementen: aarde, water, vuur en lucht. Er zijn heel veel mensen

Nadere informatie

Zo kiest u de juiste wand- en plafondbekleding

Zo kiest u de juiste wand- en plafondbekleding hout Zo kiest u de juiste wand- en plafondbekleding Kant en klare wand- en plafondbekleding MDF en houten schroten om zelf af te werken Bekleding van wanden en plafonds in vochtige ruimtes Wand- en plafondbekleding

Nadere informatie

Simmerdeis 2016 groot succes

Simmerdeis 2016 groot succes wekelijkse informatiekrant Gemeente s malling erland editie 30 juni 2016 Simmerdeis 2016 groot succes Zie ook www.smallingerland.nl Evenementenkalender op DWJM 3 Himmeldei Oudega 5 Servotel weer in gebruik

Nadere informatie

Uitgave: Muziekvereniging De Club Redactie: Karin van der Velden (Tekst&Co)

Uitgave: Muziekvereniging De Club Redactie: Karin van der Velden (Tekst&Co) Uitgave: Muziekvereniging De Club Redactie: Karin van der Velden (Tekst&Co) redactie@harmonie-declub.nl Buitengewoon genieten bij Carpe Diem! Koffie met gebak, lekker lunchen of s avonds uitgebreid dineren!

Nadere informatie

BARENDRECHT CARNISSE

BARENDRECHT CARNISSE EDITIE 55-2016 BARENDRECHT CARNISSE NIEUWS De zomer komt er aan! Horeca onder de aandacht Woningmarkt trekt aan! Alles over wonen Inhoud Colofon Voorwoord 3 Etablissement Diggels 5 Horeca in Barendrecht:

Nadere informatie

Volg ons op Facebook - De Club Didam - om van ons nieuws op de hoogte te blijven.

Volg ons op Facebook - De Club Didam - om van ons nieuws op de hoogte te blijven. Uitgave: Muziekvereniging De Club Redactie: Karin van der Velden (Tekst&Co) redactie@harmonie-declub.nl Volg ons op Facebook - De Club Didam - om van ons nieuws op de hoogte te blijven. Buitengewoon genieten

Nadere informatie

Mooie afspiegeling van ondernemerskwaliteiten

Mooie afspiegeling van ondernemerskwaliteiten 17 12:01 september 2018 - nr. 13 ONDERNEMERSPRIJS Mooie afspiegeling van ondernemerskwaliteiten Infrascoop IBN Regiobanken Smaakcentrum Nuvita Holland Expat Center 01-InZ_sept-2018-Cover_spread.indd 1

Nadere informatie

MiddelPunt verschijnt 2 wekelijks GRATIS Huis aan Huis in Midden Friesland in een oplage van exemplaren. te bedanken voor al die mooie

MiddelPunt verschijnt 2 wekelijks GRATIS Huis aan Huis in Midden Friesland in een oplage van exemplaren. te bedanken voor al die mooie iddelpunt Media MMiddelPunt Media MiddelPunt verschijnt 2 wekelijks GRATIS Huis aan Huis in Midden Friesland in een oplage van 12.000 exemplaren Pier van der Heide in het zonnetje gezet door SKS Foto Tom

Nadere informatie

ORANJEVERENIGING SCHERPENZEEL PROGRAMMA KONINGSDAG 4 & 5 MEI

ORANJEVERENIGING SCHERPENZEEL PROGRAMMA KONINGSDAG 4 & 5 MEI 2017 ORANJEVERENIGING SCHERPENZEEL PROGRAMMA KONINGSDAG + 4 & 5 MEI Programma Koningsdag 2017 09:45 09:45 10:15 10:30 10:00 11:00 10:00 10:00 10:15 10:00 11:00 12:00 11:00 11:00 11:00 11:00 11:00 11:00

Nadere informatie

Tweede ronde buurtbudget verdeeld

Tweede ronde buurtbudget verdeeld wekelijkse informatiekrant Gemeente s malling erland editie 10 november 2016 Zie ook www.smallingerland.nl Tweede ronde buurtbudget verdeeld Inzameling luiers in de 3 gft-rolemmer stopt Vanaf 11 december

Nadere informatie

Product specificatie Solidfloor Earth & Fire November 2006

Product specificatie Solidfloor Earth & Fire November 2006 Product specificatie Solidfloor Earth & Fire November 2006 Vochtgehalte/ Installatie omgeving Nabehandeling/ onderhoud en Essen (Fraxinus mandshurica Rupr) Lariks (Larix gmelinii (Rupr)kuzen) Soldifloor

Nadere informatie

Ik ben een man van samenwerken

Ik ben een man van samenwerken juni 2018 - nr. 12 ANTON KRISTEN Ik ben een man van samenwerken Guido Weijers Boxmeers Tapijthuis Regiobank Flexpoint Duurzaam Bedrijven Overleg ABC@Work 01-InZ_jun-2018-Cover.indd 1 13-06-18 10:38 䤀欀

Nadere informatie

Parket / Parquet. High Quality Flooring

Parket / Parquet. High Quality Flooring Parket / Parquet High Quality Flooring Parket / Parquet K waliteit Warmte Gezelligheid S feer D uurzaamheid 2 V loeren met karakter E en echt houten vloer van Intra Parket vervolmaakt elk interieur en

Nadere informatie

van bidden maak ik graag een avontuur

van bidden maak ik graag een avontuur relatiemagazine november 2016 van bidden maak ik graag een avontuur Organiseer een Prayer Night! speciale uitgave van het magazine ideaz, 16-3a Column: Ik heb hulp nodig 5 tips Zo ondersteun je je zendeling

Nadere informatie

Buitenconcert Meulenvelden

Buitenconcert Meulenvelden Uitgave: Muziekvereniging De Club Redactie: Karin van der Velden (Tekst&Co) redactie@harmonie-declub.nl Opmaak: Toro Vormgeving, Doetinchem Buitenconcert Meulenvelden Muziekvereniging De Club A-orkest

Nadere informatie

Naast de risico s van de werkplek, is het ook belangrijk om rekening te houden met omgevingsfactoren zoals temperatuur en vochtigheid.

Naast de risico s van de werkplek, is het ook belangrijk om rekening te houden met omgevingsfactoren zoals temperatuur en vochtigheid. VOETBECHERMING Inleiding 281 Veiligheidsschoenen 3 288 Veiligheidsschoenen 3 niet 300 Veiligheidsschoenen dames 317 Veiligheidsschoenen 1/1P 318 Veiligheidsschoenen 2 324 Veiligheidsschoenen offi ce 326

Nadere informatie

Theater Stroud. Programma

Theater Stroud. Programma Theater Stroud Programma 2018-2019 Hé, 'kantoor-aanhuis-zoeker'! Ook voor jou is er een hypotheek met wel 10 pluspunten Zzp er of ondernemer en toch een hypotheek? Dat is in veel gevallen mogelijk bij

Nadere informatie

䨀甀戀椀氀攀甀洀搀椀 ⴀ 䜀䴀攀爀 䄀嘀䜀攀渀攀爀愀愀氀䴀椀挀栀愀 氀椀猀㘀樀愀愀爀 伀渀搀攀爀猀挀栀攀椀搀椀渀最攀渀 䠀漀漀最琀攀瀀甀渀琀攀渀 䈀攀猀琀甀甀爀攀渀瘀爀椀樀眀椀氀氀椀最攀爀猀 圀愀愀爀稀椀樀渀稀攀最攀戀氀攀瘀攀渀

䨀甀戀椀氀攀甀洀搀椀 ⴀ 䜀䴀攀爀 䄀嘀䜀攀渀攀爀愀愀氀䴀椀挀栀愀 氀椀猀㘀樀愀愀爀 伀渀搀攀爀猀挀栀攀椀搀椀渀最攀渀 䠀漀漀最琀攀瀀甀渀琀攀渀 䈀攀猀琀甀甀爀攀渀瘀爀椀樀眀椀氀氀椀最攀爀猀 圀愀愀爀稀椀樀渀稀攀最攀戀氀攀瘀攀渀 䨀甀戀椀氀攀甀洀搀椀 ⴀ 䜀䴀攀爀 䄀嘀䜀攀渀攀爀愀愀氀䴀椀挀栀愀 氀椀猀㘀樀愀愀爀 伀瀀㔀愀瀀爀椀氀㤀㔀㜀瘀漀渀搀搀攀漀瀀爀椀挀栀琀椀渀最猀瘀攀爀最愀搀攀爀椀渀最瀀氀愀愀琀猀瘀愀渀搀攀猀瀀漀爀琀瘀攀爀攀渀椀最椀渀最 䨀漀攀䴀愀渀渀 Ⰰ 攀渀氀愀琀攀爀愀琀氀攀琀椀攀欀瘀攀爀攀渀椀最椀渀最 䜀攀渀攀爀愀愀氀䴀椀挀栀愀 氀椀猀 䐀攀稀攀甀椀琀最愀瘀攀瘀愀渀栀攀琀挀氀甀戀戀氀愀搀爀椀挀栀琀稀椀挀栀猀瀀攀挀椀愀愀氀漀瀀搀攀愀昀最攀氀漀瀀攀渀樀愀愀爀瘀愀渀漀渀猀㘀樀愀爀椀最戀攀猀琀愀愀渀

Nadere informatie

Start Dinsdag 14 mei onthulde wethouder André Landwehr (Verkeer en mobiliteit)

Start Dinsdag 14 mei onthulde wethouder André Landwehr (Verkeer en mobiliteit) Een uitgave van Vario Pers Kon. Wilhelminaweg 461, 3737 BE Groenekan tel. 0346-211992 website: www.vierklank.nl e-mail info@vierklank.nl Verschijnt wekelijks huis-aan-huis in: Bilthoven, De Bilt, Groenekan,

Nadere informatie

Nr Lot Startbod Opbod Nota's

Nr Lot Startbod Opbod Nota's stuks Nr Lot Startbod Opbod Nota's Yellow Pine 1001 64 planken Yellow Pine 490 cm lang, 24 x 4 cm ongeschaafd en 134 planken Yellow Pine van 490 cm lengte en 15 x 2.5 cm ongeschaafd 1002 : ongeveer 26

Nadere informatie

Paars en geel en blauw in het voorjaar

Paars en geel en blauw in het voorjaar wekelijkse informatiekrant Gemeente s malling erland 24 maart 2016 Zie ook www.smallingerland.nl Paars en geel en blauw in het voorjaar Parkeren rond Pasen 3 Fietspontje weer in de vaart 5 Drachten naar

Nadere informatie

De Vlaamse. chrijnwerker

De Vlaamse. chrijnwerker De Vlaamse chrijnwerker 103 Augustus 2015 Driemaandelijks vakblad van de Confederatie Bouw - Vlaamse Schrijnwerkers vzw. Lombardstraat 34-42 1000 Brussel afgiftekantoor GENT X Brandveiligheid en schrijnwerk:

Nadere informatie

ALMERE DECEMBER 2015 WWW.NEDERLANDBRUIST.NL GRATIS MEENEMEN! EXTRA DIKKE JUBILEUM EDITIE! Laat de. kerst. maar komen

ALMERE DECEMBER 2015 WWW.NEDERLANDBRUIST.NL GRATIS MEENEMEN! EXTRA DIKKE JUBILEUM EDITIE! Laat de. kerst. maar komen ALMERE DECEMBER 2015 WWW.NEDERLANDBRUIST.NL GRATIS MEENEMEN! EXTRA DIKKE JUBILEUM EDITIE! Laat de kerst maar komen DE ALLERMOOISTE bomen en kerstdecoratie vind je bij Intratuin Almere KOM LANGS EN LAAT

Nadere informatie

Preventie van ontsnappen plaagorganismen

Preventie van ontsnappen plaagorganismen Preventie van ontsnappen plaagorganismen Met een focus op Bemisia tabaci, Spodoptera spp. en Liriomyza spp. Marcel Raaphorst Rapport GTB-1020 2010 Wageningen, Wageningen UR Glastuinbouw Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

Velvet. wood flooring collection

Velvet. wood flooring collection Velvet wood flooring collection W 3 Velvet Dubois-parquet is reeds meer dan 20 jaar een vaste waarde op de markt van houten vloerbekledingen. In de parketfabriek te Waregem (B) wordt met veel zorg massief

Nadere informatie

Energiezuiniger systeem voor het reguleren van de bodemtemperatuur bij Freesia

Energiezuiniger systeem voor het reguleren van de bodemtemperatuur bij Freesia Energiezuiniger systeem voor het reguleren van de bodemtemperatuur bij Freesia Caroline Labrie, Marcel Raaphorst SunergieKas Rapport GTB-1034 2010 Wageningen, Wageningen UR Glastuinbouw Alle rechten voorbehouden.

Nadere informatie

01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14. Parket / Parquet. High Quality Flooring CMY

01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14. Parket / Parquet. High Quality Flooring CMY 01. Intra Front 2.pdf 1 23-04-13 14:14 Parket / Parquet High Quality Flooring 02. Intra ompulatie.pdf 1 23-04-13 14:27 Parket / Parquet waliteit Warmte Gezelligheid S feer D uurzaamheid 2 03. Intra Voorwoord.pdf

Nadere informatie

Prins Niek 2 e en Adjudant Tom

Prins Niek 2 e en Adjudant Tom 䌀 䄀 刀 一 䄀 嘀 䄀 䰀 ᠠ 㜀 䴀 嘀 伀 伀 刀 ⴀ 䈀 䔀 䰀 吀 刀 唀 䴀 Prins Niek 2 e en Adjudant Tom Raad van 11: Mart Arink Rik Borgijink Niek Hommelink Eef Klein Gebbink Luc Klein Gunnewiek Sten Klein Gunnewiek Tjerk Klein

Nadere informatie

Steeg in Zuiderbuurt dicht?

Steeg in Zuiderbuurt dicht? wekelijkse informatiekrant Gemeente s malling erland editie 12 januari 2017 Zie ook www.smallingerland.nl Steeg in Zuiderbuurt dicht? Ondernemersplein Drachten 2017 3 Inloopbijeenkomst ontwerpbestemmingsplan

Nadere informatie

MMiddelPunt Media. MiddelPunt verschijnt 2 wekelijks GRATIS Huis aan Huis in Midden Friesland in een oplage van exemplaren

MMiddelPunt Media. MiddelPunt verschijnt 2 wekelijks GRATIS Huis aan Huis in Midden Friesland in een oplage van exemplaren iddelpunt Media Juli 2016 8 e jaargang nr 16 MiddelPunt MiddelPunt verschijnt 2 wekelijks GRATIS Huis aan Huis in Midden Friesland in een oplage van 12.000 exemplaren MMiddelPunt Media Dorpsvisie Jirnsum

Nadere informatie

Uitvaartbegeleiding Denise van de Ven stervensbegeleiding en uitvaartverzorging

Uitvaartbegeleiding Denise van de Ven stervensbegeleiding en uitvaartverzorging Woensdag 17 februari 2016 pagina 2 Voorleeswedstrijden in de bibliotheek WEESP - Dertien kinderen hebben zaterdagmiddag meegedaan aan de regionale voorleeswedstrijden in de bibliotheek. Onder meer burgemeester

Nadere informatie

Fabrieksprijslijst 2018 Inclusief BTW

Fabrieksprijslijst 2018 Inclusief BTW Fabrieksprijslijst 2018 Inclusief BTW. 1 Eiken Multiplanken Overzicht rustiek Eiken Multiplanken Standaard eiken ABC sortering 12/2x150 29,95/m2, incl. bewerking 37,50/m2 12/3x180 36,95/m2, incl. bewerking

Nadere informatie

SMART SOLUTIONS WOOD PRODUCTS CONCEPTS. Reclaimed (oud hout) Balken / oude balken Boolhout / plaathout Bekantrecht / planken Damwanden

SMART SOLUTIONS WOOD PRODUCTS CONCEPTS. Reclaimed (oud hout) Balken / oude balken Boolhout / plaathout Bekantrecht / planken Damwanden WOOD PRODUCTS Reclaimed (oud hout) Balken / oude balken Boolhout / plaathout Bekantrecht / planken Damwanden SMART SOLUTIONS Gevelbekleding Wand- en plafondbekleding Terrassen QuickClip Dakbeschot CONCEPTS

Nadere informatie

Hemsec SIPs de praktijkgids

Hemsec SIPs de praktijkgids Hemsec SIPs de praktijkgids 1 5 3 7 5 2 6 1 2 Inhoudsopgave Voorwoord Standaard bevestiging Belangrijke informatie Disclaimer Uitleg gids Checklijsten Praktisch advies - Onderconstructie (1) - Stelregel

Nadere informatie

OUTDOOR SOLUTIONS WOOD PRODUCTS SMART LIVIN LODGE SOLUTIONS. Reclaimed Balken Boolhout / plaathout Bekantrecht & planken Stammen

OUTDOOR SOLUTIONS WOOD PRODUCTS SMART LIVIN LODGE SOLUTIONS. Reclaimed Balken Boolhout / plaathout Bekantrecht & planken Stammen OUTDOOR SOLUTIONS WOOD PRODUCTS Reclaimed Balken Boolhout / plaathout Bekantrecht & planken Stammen SMART SOLUTIONS Gevelbekleding Terrassen QuickClip Dakbeschot Damwanden LIVIN LODGE Bijgebouwen Lamellen/shutters

Nadere informatie

Nieuws & Co in Westbroek

Nieuws & Co in Westbroek Een uitgave van Vario Pers Kon. Wilhelminaweg 461, 3737 BE Groenekan tel. 0346-211992 website: www.vierklank.nl e-mail info@vierklank.nl Verschijnt wekelijks huis-aan-huis in: Bilthoven, De Bilt, Groenekan,

Nadere informatie

Bind Krant. Ruimte voor creativiteit

Bind Krant. Ruimte voor creativiteit BIND KRANT #0 2 JUNI 2017 Bind Krant Ruimte voor creativiteit Na maanden plannen smeden en keihard werken opent BIND haar deuren. Een trouwe groep vrijwilligers, betrokken bedrijven en fondsen veranderde

Nadere informatie

PRODUCT CATALOGUS. overzicht van alle houten vloeren

PRODUCT CATALOGUS. overzicht van alle houten vloeren Hout met het FSC keurmerk. Hout met zorg: van kap tot leverantie. Beschikking over grote standaard voorraad. Dat is INPA Parket: Al meer dan 45 jaar leverancier van eiken én exotisch hout. PRODUCT CATALOGUS

Nadere informatie

䌀伀䴀倀伀匀䤀䔀吀䄀䰀匀 圀䄀倀䔀一䔀一䐀䔀䈀䔀䬀䤀 伀渀搀攀爀

䌀伀䴀倀伀匀䤀䔀吀䄀䰀匀 圀䄀倀䔀一䔀一䐀䔀䈀䔀䬀䤀 伀渀搀攀爀 圀椀 渀搀攀猀栀攀椀 洀 稀攀琀欀攀渀渀椀 猀椀 渀眀攀爀 欀椀 渀最 欀 漀攀 爀稀 搀攀 伀渀 圀椀 渀搀攀猀栀攀椀 洀 稀攀琀欀攀渀渀椀 猀椀 渀眀攀爀 欀椀 渀最 䌀伀䴀倀伀匀䤀䔀吀䄀䰀匀 圀䄀倀䔀一䔀一䐀䔀䈀䔀䬀䤀 匀吀䤀 一䜀 伀渀搀攀爀 稀 漀攀欀渀愀愀爀挀漀渀猀 琀 爀 甀挀琀 椀 攀瘀攀猀 愀洀攀渀眀攀爀 欀椀 渀最瘀愀渀 挀漀洀瀀漀猀 椀 攀琀攀渀戀攀琀 漀渀 䰀攀挀琀 漀爀 愀愀琀䬀甀渀猀

Nadere informatie

Meten van de fotosynthese: van plant tot kas

Meten van de fotosynthese: van plant tot kas Meten van de fotosynthese: van plant tot kas Anja Dieleman, Steven Driever, Peter van Weel en Jan Bontsema SunergieKas Rapport GTB-1041 2010 Wageningen, Stichting Dienst Landbouwkundig Onderzoek (DLO)

Nadere informatie

Commune de Saint-Josse Gemeente Sint-Joost. Guide communal 2018 Gemeentegids

Commune de Saint-Josse Gemeente Sint-Joost. Guide communal 2018 Gemeentegids Commune de Saint-Josse Gemeente Sint-Joost Guide communal 2018 Gemeentegids Sommaire / Inhoud Le mot du Bourgmestre / Het woord van de Burgemeester p. 3 La commune à votre service / De gemeente tot uw

Nadere informatie

JAPANSE TRADITIE JAPAN

JAPANSE TRADITIE JAPAN SHOU SUGI BAN JAPAN JAPANSE TRADITIE Shou Sugi Ban, oftewel gebrande cipres of Sugi, is een traditionele Japanse techniek waarbij naaldhout aan één zijde gebrand wordt. Van oudsher deed men dit door drie

Nadere informatie

De aftrap van Gratama voor Klaas van der Woude 3. Vernieuwde webside DWJM 5 Geen grote supermarkt in voormalig Veem 6 Afvalkalender of App 7

De aftrap van Gratama voor Klaas van der Woude 3. Vernieuwde webside DWJM 5 Geen grote supermarkt in voormalig Veem 6 Afvalkalender of App 7 wekelijkse informatiekrant Gemete s malling erland 7 januari 2016 Zie ook www.smallingerland.nl De aftrap 2016 Gratama voor Klaas r Wou 3 Vernieuw websi DWJM 5 Ge grote supermarkt in voormalig Veem 6 Afvalkalr

Nadere informatie