November nr 347

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "November 2012 - nr 347"

Transcriptie

1 November nr 347

2 Kijker nr 347 : November 2012 Tot diep in oktober hebben we mogen genieten van een mooie nazomer maar de seizoenen zijn onverbiddelijk. Eens het winteruur daar is, neemt de donkere,mistroostige dag vaak de overhand. Doet men het erom om net in deze periode slecht nieuws uit te brengen? De zaak Lance A. en Johan B., droomreis eindigt in nachtmerrie in Jordanië, zoeken naar 800 miljoen alleen maar om het tekort te beperken voor dit jaar. De index: wordt er gesprongen of niet, (nog?!) later terugbetalen belastingen? Maar bovenal zijn we geschokt door de plotse en harteloze aankondiging van de sluiting van Ford Genk. We wensen alle gezinnen die getroffen zijn veel sterkte. We kunnen doemdenken en zagen dat het een lust is.alleen, dat doet de zaken niet keren. Laat ons uitkijken naar die mooie staalblauwe vriesdag die laat zien dat je ademt,laat ons beseffen dat we blij mogen zijn hier in Bazel of omstreken te wonen, laat ons blij zijn dat er hier nog zoveel leeft in de plaatselijke verenigingen. Laat ons ervan overtuigd zijn en dat onze vereniging van betekenis kan zijn in het opvangen van mensen en hen wat steun, troost, gezelschap en warmte kan bieden. Dát is waar we als KWB een steentje trachten toe bij te dragen. Door aan ons ledenfeest een extra touch te geven. Door zorg te dragen voor de toneelliefhebbers met Toneel onder den Toren. Door de uitstap naar de Poesjenellenkelder. Door speculoos te bedelen aan onze zieke leden met Sinterklaas. De komende weken gaan onze wijkmeesters op ronde voor het innen van de ledenbijdrage 2013.Zoals de vorige jaren bedraagt die 25. Daarvoor krijg je een uitgebreid en gevarieerd activiteiten pakket. Daarvoor krijg je talrijke ledenvoordelen kijk maar in het leden voordelenboekje of lees de aankondigingen in de Raak. Wisten jullie dat we bij elke geplande activiteit onze leden een voordeel bieden via een rechtstreekse korting ofwel door het aanbieden van iets extra s? Op het einde van het werkjaar heb je je lidgeld dubbel en dik terugverdiend. Wij hopen dat we ook het komende jaar jullie vertrouwen mogen genieten! Hou het warm en maak het gezellig dit najaar en tot een volgende ontmoeting op één van onze activiteiten.

3 Agenda KWB programma najaar Zaterdag 10 november ledenfeest Vrijdag 16 november Toneel onder den Toren Zaterdag 1 december voorstelling Poesjenellenkelder Donderdag 6 december speculoos voor de zieken Vrijdag 7 december plaatsen kerststal Vrijdag 21 december Kerstwandeling Zaterdag 2 februari het Groot Armoededictee (gewijzigde datum - voorheen vrijdag 1 februari) Vrijdag 8 februari Bowling Zaterdag 2 maart wandelen onder satellieten Zaterdag 16 maart culinaire quiz Finale Groot Armoededictee Zondag 24 maart Ontbijt aan Bed Familienieuws Geloof het of niet maar wanneer we een nieuw lid kunnen verwelkomen zijn we blij als een kind.deze maand mogen we zelfs twee nieuwe leden verwelkomen Pros Cornelis en Walter Firlefyn. Pros en Walter vonden de weg naar de KWB via onze wereldvermaarde kooklessen.van harte welkom in onze vereniging! Volkssportroute Kruibeke zondag 30 september Zondag 30 september 2012 de eerste gezamenlijke fietstocht van Femma en KWB Bazel. Met prachtig zonnig weer een uitstekende sfeer. De achtentwintig deelnemers hebben zich goed vermaakt door de vele ambachtelijke volksspelen die zij gespeeld hebben. De lekkere dranken en het smakelijke eten bracht de stemming op een nog hoger niveau en zorgden ervoor dat er veel gelachen werd met de spellekes.

4 De fietstocht draagt terecht de naam volkssportroute. Achtereenvolgens werden de volgende spelen gespeeld: het tafelkegelspel in de Kwartel, ringwerpen op de Kinderboerderij, het Mannetjesspel in café De Hen, stangen biljart in het Wilgenhof, Puntensjoelbal in het Gildenhuis van Rupelmonde en tot slot toptafel in taverne De Oyevaer. Uit al deze disciplines hebben we natuurlijk twee winnaars. Luc bij de mannen en Hilde bij de dames. Er waren die dag geen verliezers want iedereen heeft uitstekend genoten. Een fietstocht met Femma en KWB Bazel is zeker voor herhaling vatbaar en hopelijk tot volgend jaar. Kijk ook eens op onze website naar de foto s van deze mooie dag: Dropping 19 oktober Geladen met de meest gesofisticeerde pillampen en faren, al dan niet voorzien van de meest diverse fluohesjes en de opperbeste waterdichte regenkledij en een allegaartje van bontgekleurde paraplu s verzamelde een 43-tal KWB-ers aan den dikke boom. Tegen 19 uur was iedereen paraat voor het icoon onder de activiteiten n.l. de dropping. Groot was de ontsteltenis dat onze vaste chauffeur ingeruild was voor een meer behaard en volslanker figuur. Niet alles verliep vlakjes tijdens de busrit, eerder hotsend en botsend, zwiepend en zwalpend bereikten we toch feilloos de geheime dropzone.

5 De vijf groepen werden een voor een gedropt. Gewapend met een prima print van een kaart zocht en vond elke groep vrij snel hun juiste route. Ook de plaats was vrij snel bekend. De omgeving van Schellebelle en Berlare. De nacht was warm dus zwaar bezweet kwam iedere groep tijdig bij de eerste controlepost aan. Aldaar werden we getrakteerd op een jeneverke, lekker wanneer het bitterkoud is buiten,maar bij zo n warme bijna zwoele nacht? Niettemin heeft deze klare ons wel gesmaakt. Dank je wel. Door bossen en langs weilanden en waterpartijen passeerden we badend in het licht vele reclameborden voor Palm, Duvel, Laffe, Maes, Jupiler enz om te stranden aan het Donkmeer. Een ware marteling voor vele dorstige levers. Hier heeft menige groep de dans van welles of nietes verloren tegen de kracht der reclame en de strijd verloren tegen dorst en honger.. Iets verderop was toch de tweede controlepost nl. het jongerencafé. De meeste groepen redeneerden hier dat een dropping lopen op één been niet praktisch is,maar wel vermoeiend,zodat ook hier -zij tegen ons principe - iets werd genuttigd. Tijdig zijn al de groepen aldaar aangekomen en verder getrokken naar het eindpunt.weerom langs donkere wegen en bossen bereikten allen tijdig het eindpunt. De waard van café Turfput loodste ons naar een zaal achter het café, groot was de verrassing! Geen boterhammen met kop of préparé uit het vuistje, maar feestelijk gedekte tafels Wit gestreken tafellakens, brandende kaarsen maar vooral lekkere warme tomatensoep met ballekes werden ons opgediend door Bernadette(neen niet ons Bernadette)maar door Bernadetje van Bèrloare Nadat iedereen was voldaan en na nog een natje te hebben gedronken reden we terug huiswaarts zodat we omstreeks 2 uur in Bazel terugwaren. Conclusie:dankzij het lekker weertje, de prachtige omgeving,de perfect ingeschatte afstand,de lekkere soep,het strikte tijdschema en het hele leuke gezelschap was dit een knaller van een dropping. Een pluim voor de organisatoren.

6 Toneel onder den toren vrijdag 16 november 2012 Onze jaarlijkse toneelavond onder den Toren gaat door op vrijdag 16/11/2012 om 20u30. We spreken af om 19u30 onder de Bazelse klokkentoren waar we ons verdelen (carpoolen) en rond 19u 40 vertrekken we naar den Boerentoren. Wie rechtstreeks rijdt gelieve dit te vermelden ter plaatse of geef een seintje aan Luc Vloemans De inkomprijs is 9 voor leden en voor niet leden 10 Gelieve te storten op KWB rekeningnr. Be met vermelding toneel en het aantal personen. Kuuroord Fontina Tina en Fons hebben al hun geld gestoken in een kuuroord dat echter niet zo goed van de grond wil komen en ze geraken in financiële moeilijkheden. Hun laatste hoop ligt in de komst van prinses Clothilde die incognito naar hun kuuroord komt.om haar tevreden te stellen,moeten echter heel veel problemen opgelost worden en dat doen ze dan ook met heel veel creativiteit Dit alles garandeert de toeschouwer een regelrechte aanval op de lachspieren! Poppenspel Poesje Repenstraat: Zaterdag 1 december 2012 Historiek In de 19de eeuw was het poppenspel erg populair bij de bewoners van volksbuurten in steden.omdat het arme publiek zich geen plaatsje in de schouwburg met echte acteurs kon veroorloven, werd er in kelders gespeeld. Het repertoire bleef al die jaren hetzelfde: volksvertelsels en oude ridderromans waarin telkens dezelfde poesjenellen(de zogenaamde voddebalen de Neus, de Schele, de Kop, de Bult en Belleke)de hoofdrol spelen. Ook de traditie om alleen mannen te laten praten werd behouden. We spreken af om 1900u aan de ingang van de kerk van Bazel. Vervoer doen we met eigen wagen(kostendelend samen rijden). Inschrijven is noodzakelijk en dit bij Luc Fret (lucfret@fulladsl.be GSM )ten laatste tegen 23/11/2012. (Graag ook vermelden of je zelf over vervoer beschikt) 5 leden, 7 niet leden

7 Kooklessen seizoen 2013 Op dinsdag 23 oktober vond de startavond van de kooklessen plaats. De groepen werden ingedeeld en de datums werden geprikt en de keukens werden gereserveerd. Zoals vorig jaar doet onze kas ook dit weer een serieuze duit in het zakje. Elke groep mag rekenen op 75 steun om zich te bekwamen in het bereiden van de heerlijkste gerechten! Hierbij alvast een geheugensteuntje: Groep 1 Groep 2 Groep 3 Erik De Roeck Kris Vercauteren Dirk Lijssens Chef: Birgit De Schepper Jeanine Brijs Ludo Maris Plaats: Cantarel Temse Sint Joris Sint Joris Data: Te bepalen Di 5 februari Do 24 januari Di 26 februari Do 21 februari Di 26 maart Do 21 maart Di 23 april Do 25 april Finale: Za 25 mei Za 8 juni Rekening nummer KWB Bazel: IBAN: BE BIC: GKCCBEBB p.a. Luc Vloemans Rupelmondestraat Bazel

8 Voordeel actie: Uw KWB lidkaart is geld waard. Wisten jullie dat we dankzij het KWB lidmaatschap mooie en unieke kortingen kunnen krijgen op een brede waaier van activiteiten en producten? Van boek tot reis, van restaurant tot benzine,. het aanbod is al even gevarieerd als KWB zelf. Om dit te promoten zal in uw kijker op regelmatige basis een voordeelactie voorgesteld worden. En ook plaatselijke handelaars zullen aan bod komen om van uw lidmaatschap een winstgevende zaak te maken. Aanbod Ga met uw KWB lidkaart en deze bon naar Bert de Lamper en krijg 10% korting bij aankoop van een kerstboom naar keuze. alle verhuizingen, groot en klein meubellift tot 8ste verdieping met bediening liftservice tot 8ste verdieping (ongeveer 25 m hoog) inpakmateriaal ( dozen - inpakdekens - folie -plakband) demonteren en monteren van meubels zelfwerkend patroon met 15 jaar ervaring levering van kolen en gas Bert de Lamper Rupelmondestraat Bazel Tel bon per klant

Oktober nr 346

Oktober nr 346 Oktober 2012 - nr 346 Kijker nr 346 : Oktober 2012 Een nieuw werkjaar Hoe vergroot je de vriendschap dit jaar? Hoe werk je aan een bruisende buurt? Hoe wil je daklozen een thuis geven? Hoe wil je mensen

Nadere informatie

December 2012 - nr 348

December 2012 - nr 348 December 2012 - nr 348 Kijker nr 348 : December 2012 De voorbije maand heeft KWB Bazel zich weer van zijn beste kant laten zien: maar liefst drie KWB activiteiten hebben plaatsgevonden en niet van de minste.

Nadere informatie

februari 2015 - nr 371

februari 2015 - nr 371 februari 2015 - nr 371 Kijker nr 371 februari 2015 Een korte maand amper 28 dagen en de winter kan nog alle kanten uit. Laat ons hopen dat de voorspelling uit de oude weerspreuk Is februari nat en koel,

Nadere informatie

Januari nr 349

Januari nr 349 Januari 2013 - nr 349 Kijker nr 349 : Januari 2013 Strooi wat vrede in een pan, laten sudderen als je kan. Giet er dan wat liefde bij wat wordt dat een lekkernij! Meng wat vriendschap en vertier, bovenop

Nadere informatie

Oktober 2013 - nr 356

Oktober 2013 - nr 356 Oktober 2013 - nr 356 Kijker nr 356: Oktober 2013 Lag het aan de keuze van een zaterdagnamiddag, lag het aan het slechte weer, lag het aan een mooie sneukeltocht activiteit op zondag, of gewoon een gebrek

Nadere informatie

Februari nr 350

Februari nr 350 Februari 2013 - nr 350 Kijker nr 50 : Februari 2013 Begin februari, een eerste voorjaarszonneke verwarmt mijn rug, af en toe en achter glas wel te verstaan.toch wordt ne mens er goed gezind van. Ik kijk

Nadere informatie

Kijker nr 351: maart 2013

Kijker nr 351: maart 2013 Maart 2013 - nr 351 Kijker nr 351: maart 2013 De voorbije weken lagen ACW en zijn deelverenigingen (waaronder KWB) sterk onder vuur. Ik wil niet deelnemen aan de ganse polemiek want aan het begin van de

Nadere informatie

Oktober nr 398

Oktober nr 398 Oktober 2017 - nr 398 Kijker nr 398 Oktober 2017 2 Na een voorzichtige start in september steken we in oktober met onze KWB-werking een tandje bij. De avonden worden langer, de herfstkleuren zorgen- in

Nadere informatie

Kijker nr 372 maart 2015

Kijker nr 372 maart 2015 maart 2015 - nr 372 Kijker nr 372 maart 2015 Begin maart. We staan op de drempel van hopelijk - een mooie lente en nog mooiere zomer. KWB Bazel laat de winterslaap achter zich. Na een uiterst geslaagd

Nadere informatie

Kijker nr 403 Maart 2018

Kijker nr 403 Maart 2018 Maart 2018 - nr 403 2 Kijker nr 403 Maart 2018 Nu het maart is kunnen we hopelijk de Russische beer achter ons laten en de weg naar de lente inslaan. Aan het weer zal het nog niet dagelijks te merken zijn,

Nadere informatie

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website: Mail naar.

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website:  Mail naar. Programma Werkjaar 2015-2016 Bezoek ook eens onze website: www.kwbgooik.be Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Mail naar M i n i R a a k September 2015 kwb gooik & strijland September 2015 September kondigt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

September. September, de eerste bladeren vallen van de bomen, teken dat de herfst gaat komen.

September. September, de eerste bladeren vallen van de bomen, teken dat de herfst gaat komen. Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be September 2014 Editie 423 September September, de eerste bladeren vallen van de bomen, teken dat de herfst

Nadere informatie

Energiek Mechelen 16 oktober

Energiek Mechelen 16 oktober Energiek Mechelen 16 oktober Noteer met stip in je agenda " ENERGIEK MECHELEN" op zondag 16 oktober. Volg alle info in "De Bond" of op de website www.gezinsbond.be maar bestel je toegangsticket via de

Nadere informatie

november 2014 - nr 368

november 2014 - nr 368 november 2014 - nr 368 Kijker nr 368 november 2014 Een eerste november die eerder aan 1 mei doet denken dan aan de voorloper van de winter. De warmste novemberdag sinds 1901. Laat ze maar doen. Maar we

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

September nr 397

September nr 397 September 2017 - nr 397 2 Kijker nr 397 September 2017 Wanneer ik even tijd maak om dit voorwoord te schrijven is het 1 september. Voor mij een vrije snipperdag voor vele anderen de eerste schooldag. Het

Nadere informatie

December 2015 - nr 380

December 2015 - nr 380 December 2015 - nr 380 Kijker nr 380 december 2015 De voorbije weken bracht ons allen in verwarring, de moordende raid op vrijdag 13 november in Parijs hakt er nog steeds stevig in en heeft gevolgen voor

Nadere informatie

CBS Joris de Witte. Nieuwsbrief november 2015. Geplande evenementen. Is dit nieuw(s)? Kopij inleveren: Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder!

CBS Joris de Witte. Nieuwsbrief november 2015. Geplande evenementen. Is dit nieuw(s)? Kopij inleveren: Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder! Nieuwsbrief november 2015 CBS Joris de Witte Alleen ga je snel(ler). Samen kom je verder! Jan Wolkerslaan 16 2343 BK Oegstgeest www.cbsjorisdewitte.nl T: 0715175410 Is dit nieuw(s)? Inderdaad! We hebben

Nadere informatie

Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011

Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011 Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011 De warmste oktobermaand sinds 46 jaar hebben we achter de rug en bij zeer mooie weeromstandigheden mochten we onze geliefden herdenken. De klok is weeral een uurtje

Nadere informatie

Activiteiten Kemados.

Activiteiten Kemados. Activiteiten Kemados. Zaterdag 23 januari: Jaarlijkse feestbanket + 90 jaar bestaat kemados Onze jaarlijkse viering ter ere van priester zaliger De L Elpée. We nodigen u daarvoor op zaterdag 23 januari

Nadere informatie

oktober 2014 - nr 367

oktober 2014 - nr 367 oktober 2014 - nr 367 Kijker nr 367 oktober 2014 Met nog wat mooie late zomerse dagen eind september zijn we in oktober aanbeland. De maand waarin de sappige zomerse meloenen veranderen in orange pompoenen

Nadere informatie

Februari nr 360

Februari nr 360 Februari 2014 - nr 360 Kijker nr 360 - februari 2014 Het is al februari en de echte winter moet nog beginnen in ons landje. De pessimisten onder ons denken dat we er niet onderuit kunnen en we ons deel

Nadere informatie

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be

Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be Het ganse jaar DIRECTE KASSAKORTINGEN met de MPC kortingskaart www.mpc.be Nieuwsbrief 12 December 2011 indien de mail niet leesbaar is click hier Geachte leden, nieuwslezers of handelaars, met onze maandelijkse

Nadere informatie

DATA VOLGENDE AKTIVITEITEN NOVEMBER/DECEMBER 2015: zondag 15 november: Gewestelijke sportnamiddag, Palaestra.

DATA VOLGENDE AKTIVITEITEN NOVEMBER/DECEMBER 2015: zondag 15 november: Gewestelijke sportnamiddag, Palaestra. LEDENBRIEF afdeling Petegem 7/2015 november/december 2015 Beste leden, Dit is de laatste ledenbrief voor 2015. Naast aankondigingen voor de laatste aktiviteiten van dit jaar, kunnen we u ook reeds een

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 18 december 2015 05 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Nieuw MR-lid Sinterklaasfeest en Kerstmarkt Voorlichtingsavond Voortgezet Onderwijs Schoonmaakavond Voorleesontbijt CITO-toetsen

Nadere informatie

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders

Beste ouders. Indien u toch nog met vragen zit, kan u contact opnemen via groepsploeg@gmail.com. Beste ouders Agenda: 6-8/11: Leidingsweekend Tak van dienst: 24/10: Verkenners 31/10: JIN Het Schilderhofke Jaargang: 2015-2016 Redactie: Eline Debrock Mail: groepsleiding@schilderhof.be Website: www.schilderhof.be

Nadere informatie

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010 RAAKJE KWB ARDOOIE September 2010 Na twee maanden vakantie, is KWB Ardooie terug. We stellen u dan ook graag ons nieuwe jaarprogramma voor. Je zult zien, het is een rijkgevuld programma. Misschien dat

Nadere informatie

Programma Werkjaar e.bikoogbw.kwww september 2017

Programma Werkjaar e.bikoogbw.kwww september 2017 Programma Werkjaar 2017-2018 www.kwbgooik.be september 2017 kwb gooik & strijland September 2017 Een jaar geleden suggereerden we op dit zelfde plekje dat de tijd onwaarschijnlijk snel voorbij gaat. Dat

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Beste ouders, Hier volgen onze afspraken voor deze feestmaand.

Beste ouders, Hier volgen onze afspraken voor deze feestmaand. Beste ouders, Sinterklaas is in het land! Kinderen hebben overal hun schoentjes klaargezet voor Sinterklaas en Zwarte Piet. Joepie!!! Na 6 december nemen we onze aanloop naar de eindejaarsfeesten. Een

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

Oktober nr 378

Oktober nr 378 Oktober 2015 - nr 378 Kijker nr 378 oktober 2015 Hij is er dan toch nog gekomen, die nazomer van eind september. Doet toch altijd deugd dat zonnetje, en een welkome partner in ons streven naar een warme

Nadere informatie

M i n i R a a k December 2015

M i n i R a a k December 2015 M i n i R a a k December 2015 kwb gooik & strijland KERSTMIS 2015 & NIEUWJAAR 2016 Kerstmis. Kerstmis bij de kribbe - met liefde en zorg voor mekaar. Kerstmis bij de kribbe - met aandacht voor onze zieken.

Nadere informatie

Bezoek van gastgezinnen/ouders aan de kindertehuizen, maart 2015.

Bezoek van gastgezinnen/ouders aan de kindertehuizen, maart 2015. Bezoek van gastgezinnen/ouders aan de kindertehuizen, maart 2015. Na het geslaagde gastouderbezoek in 2013 zijn van 19 tot 22 maart j.l. weer een aantal gastouders/gezinnen naar Hongarije vertrokken om

Nadere informatie

Nieuwsbrief MOSA~regio

Nieuwsbrief MOSA~regio Nieuwsbrief MOSA~regio Januari 2016 Jaargang 4, nummer 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter 1 Komende evenementen 1 Activiteiten Sinterklaas 2 Nieuwjaarsborrel 2 Grote Clubactie 3 ALV 3 Kerstontbijt 4

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

De kinderpagina is dit keer van groep 3, en de pagina over Plan Nederland komt van groep 6/7

De kinderpagina is dit keer van groep 3, en de pagina over Plan Nederland komt van groep 6/7 OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Email:locatieoverwhere@prismapurmerend.nl Website : www. prismapurmerend.nl Wat vindt u onder andere in

Nadere informatie

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen

Van 14u tot 16u gratis workshops ( spelletjes ) door de leerkrachten en voor de kinderen mei nummer 13 Inhoudstafel: 1. Inhoudstafel 2. Nieuws uit De kring 3. Kinderen in beeld 4. Wist-je-weetjes 5. Ouderparticipatie 6. Niet te missen 7. Kinderpagina Nieuws uit de kring: Noteer het alvast

Nadere informatie

december nr 369

december nr 369 december 2014 - nr 369 Kijker nr 369 december 2014 Mia heeft het licht gezien, ze zegt niemand gaat verloren. Sterren komen sterren gaan. Op een koude mistige grauwe zondagmorgen klinkt het wrang zo onverwacht

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Groen Duffel informeert.

Groen Duffel informeert. Groen Duffel informeert. Beste leden en sympathisanten, Graag brengen we jullie op de hoogte van nieuws uit (Groen-)Duffel. In dit nummer: * Verkiezingen zondag 25 mei * Zin in een (gegidst) bezoek aan

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke

NIEUWSBRIEF. Week 47 Vrijdag 21 november 2008. J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum. Berichten van: Ineke J.H. Donnerschool Lokatie Hilversum Week 47 Vrijdag 21 november 2008 NIEUWSBRIEF Berichten van: Ineke Berichten van Groep geel Groep paars Groep goud Groep oranje Groep rood Belangrijke data: 5 december

Nadere informatie

mooie herfstdag Oktober 2014 Editie 424

mooie herfstdag Oktober 2014 Editie 424 Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be Oktober 2014 Editie 424 mooie herfstdag het belooft een mooie herfstdag te worden een dag om je liefde te

Nadere informatie

Oktober nr 408

Oktober nr 408 Oktober 2018 - nr 408 Kijker nr 408 Oktober 2018 2 Na een voorzichtige start in september verhogen we het toerental van onze KWB-werking in de tiende maand van het jaar. Er is onze jaarlijkse najaar klassieker

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste scouts mensen allemaal, We zijn aangekomen aan de laatste maand van ons scoutsjaar. Hopelijk wordt het ook de beste maand van het jaar. Goed opletten voor

Nadere informatie

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera!

Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Een nieuw scoutsjaar gaat weer van start! Hoera! Zoals jullie allen wel zullen weten betekend dat dit jaar we met de verkenners naar het buitenland trekken. Naar waar? Voor jullie alvast nog een groot

Nadere informatie

Beste lezer van Kleine Raak

Beste lezer van Kleine Raak 57ste jaargang nr 1 (september) uitgiftedatum: 06/09/2013 oplage: 160 ex. Beste lezer van Kleine Raak Slogan KWB Peizegem werkjaar 2012-2013 Oogstmaanden! En wij bij KWB beginnen aan een nieuw werkjaar.

Nadere informatie

januari 2015 - nr 370

januari 2015 - nr 370 januari 2015 - nr 370 Kijker nr 370 januari 2015 Beste vrienden, KWB Bazel wenst jullie een jaar lang elke dag veel zon, liefde, vriendschap, geluk en een goede gezondheid! Het eindejaar brengt al gauw

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

November 2011 - nr 337

November 2011 - nr 337 November 2011 - nr 337 Kijker nr 337 : november 2011 Nog een beetje groen, maar overwegend geel, goud en rood. Dat zijn de tinten die in deze tijd van het jaar de omgeving vullen. Jammer van de voorbije

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Beste mensen, Marc Heyrman

Beste mensen, Marc Heyrman Voor jongeren met een beperking GOED wonen Oisterwijk Van harte gefeliciteerd met de organisatie en de persoonlijke aandacht voor iedere deelnemer. Ik heb aan de start en in Arendonk kunnen zien (als toeschouwer)

Nadere informatie

DINEREN IN DE HOFTRAMMM

DINEREN IN DE HOFTRAMMM DINEREN IN DE HOFTRAMMM De bijzondere creatie van Bobby van Galen en Pierre Wind Foto s en tekst: Martien Versteegh Eigenaar en gastheer Bobby van Galen heet u van harte welkom Het begon met een droom

Nadere informatie

STRAAL 2017/05. Lange Nieuwstraat Antwerpen

STRAAL 2017/05. Lange Nieuwstraat Antwerpen STRAAL Lange Nieuwstraat 109-2000 Antwerpen 2017/05 03 203 76 90 0499/52 06 45 www.lm.be karin.vernelen@lmpa.be Rekeningnummer : IBAN: BE17 3200 9182 5021 Verschillende typetjes in de wachtzaal van een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Voorwoord VZW DANSCLUB DE SALVANDY. In dit nummer

NIEUWSBRIEF. Voorwoord VZW DANSCLUB DE SALVANDY. In dit nummer NIEUWSBRIEF VZW DANSCLUB DE SALVANDY November 2015 - jaargang 7, nummer1 Voorwoord Door Marieke - bestuur Beste leden, Dit is mijn eerste voorwoordje en tevens de eerste nieuwsbrief van het nieuwe dansseizoen.

Nadere informatie

Februari 2013 Editie 408

Februari 2013 Editie 408 Secretariaat: Staf Van Espen Beverlaak 126 3118 Werchter 0478/888108 gustaaf.vanespen@scarlet.be Februari 2013 Editie 408 Winter Buiten is het akelig koud binnen staat de kachel aan en ruikt het naar hout

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

60 jaar. Maart 2011 27/07

60 jaar. Maart 2011 27/07 60 jaar Maart 2011 27/07 27 ste jaargang. nr 07 korte inhoud Wat voorbij is... Je kind is wat je eet... Culturele avond... Alternatief verwarmen Wat komt... KWBuurtkwis... Camping KWB... KAV activiteit

Nadere informatie

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs!

SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! SV Baarn D1 pakt eerste prijs in Parijs! De D1 van SV Baarn is met Pinksteren vier dagen naar Parijs geweest. Dit was een onvergetelijke ervaring voor de spelers uit het team. De ploeg van Jacco Engelsman,

Nadere informatie

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort INFO MEI 2014 In t kort Ma. 5 en 19 mei mei Za. 17 mei Zo. 8 juni Vr., za. en zo.. 13, 14 en 15 juni Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Eet- en dansfestijn Dagfietstocht

Nadere informatie

December /12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel. 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal

December /12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel. 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal December 2018 08/12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal februari Samenaankoop chocolade Pasen 17/02 Ontbijt ten voordele van Wereldsolidariteit

Nadere informatie

Hasselt, juli Beste vrienden,

Hasselt, juli Beste vrienden, Hasselt, juli 2017 Beste vrienden, Terwijl we al hebben genoten van de mooie zomer en nog zoveel meer, zijn we er weer met ons nieuw programma. We hebben gezocht naar een gevarieerd najaarsprogramma..

Nadere informatie

26ste Kapitteldiner Hotel Mardaga - AS 5 mei 2017

26ste Kapitteldiner Hotel Mardaga - AS 5 mei 2017 26 ste Kapitteldiner Hotel Mardaga - AS 5 mei 2017 Maaslandse Wijnvrienden vzw 15 april 2017 Jaargang 5 Nieuwsflash 8 Maaslandse Wijnvrienden Nieuwsflash! 5 mei 2017 :26ste KAPITTELDINER Ons jaarlijks

Nadere informatie

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal,

Nieuws update eind november 2014. Beste allemaal, Nieuws update eind november 2014 Programma editie 2014: Fietsdagen: Vrijdag 19 december, zaterdag 20 december en zondag 21 december, met maandag 22 december gezamenlijk Serious Breakfast en het aanbieden

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Nu de eerste twee maanden van het scoutsjaar voorbij zijn, naderen we de winter! Dit is uiteraard geen excuus om lekker warm binnen te zitten. Nee nee, als echte scouts geven we

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen,

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen, herfst 17 0m even bij stil te staan Woordje van de directie Beste ouders en kinderen, Het lijkt alsof we nog maar net gestart zijn en de herfstvakantie staat al voor de deur. Welverdiend, want alle kinderen

Nadere informatie

Oktober nr 388

Oktober nr 388 Oktober 2016 - nr 388 Kijker nr 388 Oktober 2016 Ondanks het mooie blijvende nazomertje is de herfst in aantocht. De bladeren in de bomen kleuren roodbruin of vallen naar beneden, de nachten worden langer,

Nadere informatie

V O O R J A A R 2 0 1 6

V O O R J A A R 2 0 1 6 WWW.CCSINT-NIKLAAS.BE FAMILIE V O O R J A A R 2 0 1 6 We Document Art Metro Boulot Dodo NEVSKI PROSPEKT 5-8 zondag 15 januari 2016-15u - Een onopmerkelijke en ietwat wereldvreemde man, Herman, komt thuis

Nadere informatie

September nr 355

September nr 355 September 2013 - nr 355 Kijker nr 355: September 2013 't Is weer voorbij die mooie zomer. Slechts enkele weken geleden stonden we er nog voor, nu kijken we - niet zonder weemoed - terug op een fijne vakantieperiode.

Nadere informatie

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014

Activiteitenprogramma zomervakantie 2014 Beste ouders, hallo kinderen, Programma Voor jullie ligt het programma voor de van BSO Tinteltuin Hoorn. Jullie kunnen in dit programma lezen wat we deze vakantie gaan doen. Het is fijn als alle kinderen

Nadere informatie

KSA GERAARDSBERGEN OUD-HERNIEUWERS

KSA GERAARDSBERGEN OUD-HERNIEUWERS KSA GERAARDSBERGEN OUD-HERNIEUWERS van 9 t.e.m. 11 november 2013 in Chevetogne Volg ons ook op www.ksageraardsbergen.be Beste oud-hernieuwers, Hoewel we mogen rekenen op een mooie nazomer, kunnen we er

Nadere informatie

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben.

Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. ZOMERSPELEN 2015 Leuk dat je meedoet aan de Zomerspelen van dit jaar! Als je dit gele boekje goed leest, weet je alvast iets over de leuke week die je zult hebben. De zomerspelenweek is dit jaar van 17

Nadere informatie

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge:

Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: DE KOERIER ANBO - WEMELDINGE Februari/Maart 2016 Activiteiten commissie A.N.B.O. afdeling Wemeldinge: Cathrien Kole Bonzijweg 14 tel. 621386 Corrie Mol Kon. Wilhelminastraat 20 tel. 621400 Adri de Lange

Nadere informatie

Kijker nr 342 : April 2012

Kijker nr 342 : April 2012 April 2012 - nr 342 Kijker nr 342 : April 2012 Maart is door de dramatische gebeurtenis in Zwitserland voor velen een emotionele maand geworden. Een indrukwekkende minuut stilte op wat een gewone vrijdag

Nadere informatie

Nieuw! MUSICAL WEEKEND. 18-19 - 20 maart. zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! een weekend vol met

Nieuw! MUSICAL WEEKEND. 18-19 - 20 maart. zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! een weekend vol met Nieuw! MUSICAL WEEKEND 2016 18-19 - 20 maart een weekend vol met zang, dans en acteren en natuurlijk veel plezier! Scala Musical Weekend 2016 Het is zover! Met ingang van het seizoen 2015-2016 organiseert

Nadere informatie

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober

Belangrijke data: 20 september: OVERGANG. September-oktober Belangrijke data: 20 september: OVERGANG September-oktober Xaverius-St.Rita A21/46G Dag beste ouders, leden en sypathisanten, September 2015 De zomervakantie is weer bijna voorbij, september staat voor

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

Niets vragen, niets weigeren

Niets vragen, niets weigeren Franciscus van Sales (1567-1622) leefde in het Franse stadje Annecy, in een tijd van politieke verwarring en godsdienstoorlogen. Hij is bekend als schrijver van twee belangrijke en invloedrijke handleidingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4

Nieuwsbrief Tennisvereniging De Gouwen, jaargang 4, nummer 4 Nieuwsbrief juli 2011 Van de voorzitter Beste leden, Het seizoen 2011 is halverwege, dat betekent dat veel leden druk bezig zijn met de open toernooien of genieten van hun vakantie. Voor de club is ons

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Vragenlijst tevredenheidsonderzoek bij Restaurants, Tavernes en Brasseries

Vragenlijst tevredenheidsonderzoek bij Restaurants, Tavernes en Brasseries Online Surveys & Data Analyse www.datablender.be Vragenlijst tevredenheidsonderzoek bij Restaurants, Tavernes en Brasseries Opgesteld door Frans Schockaert frans.schockaert@datablender.be 0499/ 26 35 83

Nadere informatie

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE

INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE INFOBOEKJE KLEUTERS LENTEWEELDE Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter

Nadere informatie

OVERZICHT THEMA. - Behaal punten voor je vereniging met je tijd - Zwem je persoonlijk record - Behaal bingo-punten

OVERZICHT THEMA. - Behaal punten voor je vereniging met je tijd - Zwem je persoonlijk record - Behaal bingo-punten Zwemmers! De zomer is bijna over, dus het is tijd om nieuwe doelen te stellen voor dit seizoen. We zijn blij om je te melden dat je uitgenodigd bent voor het Nationaal Studenten Zwem Competitie (NSZK)

Nadere informatie

kalender 2015-2016 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be

kalender 2015-2016 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be kalender 2015-2016 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be inhoud voorwoord 3 lid worden 3 sport & ontspanning 4 themavergaderingen & vorming 6 gezinsactiviteiten 6 werkman 7 jong kwb 7 kwb merchtem viert

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari 2018 63 ste jaargang - nr.: 2 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

Begin jaren 90 was er een uitwisseling tussen Dart Club Sport en één Engels dartsteam.

Begin jaren 90 was er een uitwisseling tussen Dart Club Sport en één Engels dartsteam. Begin jaren 90 was er een uitwisseling tussen Dart Club Sport en één Engels dartsteam. Gezellig met ongeveer 15 personen naar Engeland om daar een lang weekend tegen elkaar te gaan darten en uiteraard

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

E-mailkrantje - Computerwerkgroep - 50-plus

E-mailkrantje - Computerwerkgroep - 50-plus Inhoud: MEI 2015 Planning 2015 2016 Dag van de buren Bezoek aan domein Schorpion te Vliermaal Fototips voor de iphone- en ipad-camera. Planning 2015-2016 De cursussen van dit werkjaar lopen ten einde.

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Januari 2015. 11 januari: Winterwandeling & Nieuwjaarsreceptie 13 januari: Raad van Bestuur

Januari 2015. 11 januari: Winterwandeling & Nieuwjaarsreceptie 13 januari: Raad van Bestuur Januari 2015 Ma Di Wo Do Vr Za Zo 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 11 januari: Winterwandeling & Nieuwjaarsreceptie 13 januari: Raad van Bestuur 17 januari:

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009.

Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2009. Page 1 of 5 Bob van Asselt Van: Nieuwsbrief [nieuwsbrief@onderdekastanje.nl] Verzonden: dinsdag 16 maart 2010 21:33 Onderwerp: Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart 2010 Nieuwsbrief Onder de Kastanje maart

Nadere informatie

Per Omgaande schooljaar 2015 2016 04 december 2015 nummer 7

Per Omgaande schooljaar 2015 2016 04 december 2015 nummer 7 Bossestraat 8b 5374 HT Schaijk Postbus 111 5374 ZJ Schaijk e-mail: dir.denomgang@optimusonderwijs.nl tel: 0486-461283 Per Omgaande schooljaar 2015 2016 04 december 2015 nummer 7 Inhoud Van de directie

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie