November nr 337

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "November 2011 - nr 337"

Transcriptie

1 November nr 337

2 Kijker nr 337 : november 2011 Nog een beetje groen, maar overwegend geel, goud en rood. Dat zijn de tinten die in deze tijd van het jaar de omgeving vullen. Jammer van de voorbije zomer (die eigenlijk niet zo fantastisch was) maar voor wie optimistisch wíl zijn is dit toch weer een van de mooiste perioden van het jaar. Privé of op 't werk of in onze ruimere omgeving kan het al eens tegenzitten banken staan op de rand van het faillissement regeringen geraken niet gevormd soms lijkt alles vierkant te draaien en tegen te zitten, maar die seizoenen doen mooi voort. Onvermoeibaar. En daar moeten we een voorbeeld aan nemen. Eerst is er het frisse groen en de bloesem van de lente en dan komen zwoele temperaturen (soms toch ) en kleurrijke vlinders van de zomer. Nu is er de herfst met zijn prachtige kleuren en lekkere geuren en straks nemen we tijdens een paar ijskoude weken een aanloop naar een nieuw seizoen nog een weekje of zes en de zon zit op haar diepste punt. Vandaar begint alles weer bij het begin: lichter, warmer, groener, Voor wie het al eens moeilijk heeft is er dus maar één devies: leef als de seizoenen en begin steeds opnieuw. Schoon schip, tabula rasa, wat achter ons ligt is voorbij, wat voor ons ligt bouwen we op met compost van ons verleden. Zoals de verwelkte bloemen en rottende bladeren van het voorbije seizoen de voedingsbodem vormen voor wat we in de lente en zomer van volgend jaar zullen krijgen. Human wheels spin round and round While the clock keeps the pace Human wheels spin round and round Help the light find my face.

3 AGENDA 18 november: toneel 26 november: ledenfeest 10 december: plaatsing van onze kerststal NIEUWS UIT ONZE VERENIGING. Er wordt weer werk gemaakt van de uitbreiding van onze vereniging. Binnenkort kan je hier dus weer wat nieuwe namen lezen. En een ouwe-getrouwe binnen onze leden heeft een tijdje geleden een groot feest kunnen vieren: Roger Van der Meiren en echtgenote hebben eind augustus hun 50-jarig jubileum gevierd. Dikke proficiat vanwege het ganse team van bestuur en wijkmeesters! UITSTAP NAAR DE OUDE HAVEN ROND T EILANDJE. Het Eilandje was mij vooral bekend om horeca-toestanden en het M(useum) A(an de) S(troom)! Omdat de Kijker een hele leuke en gevatte uitnodiging bevatte om iets over de geschiedenis hierover te horen, was de beslissing vlug gevallen: gaan wandelen 'rond het Eilandje' en dat op een najaars-zomerse-zaterdag. En of we iets hebben bijgeleerd, jawel, zeker en vast! Walter Beckers, de gids van dienst, heeft de weinige maar daarvoor niet minder geïnteresseerde aanwezigen, getrakteerd op een massa aan informatie.

4 Hier een opsomming van enkele weetjes: Het MAS staat niet op het Eilandje, maar er naast. Napoleon heeft het een en het ander veranderd in Antwerpen. Vroeger werd veel gedronken maar er moest eerst hard voor worden gewerkt, vooral met de handen. Nu weet ik de gebouwen van de 'Red Star Line' staan en maar er is nog veel renovatiewerk aan. De 'Polies' mocht vroeger veel meer dan nu, zelfs drinken... Het standbeeld van Jan van Rijswijck staat niet in de Jan van Rijswijcklaan. Een 'tros' is hetzelfde woord in het engels als in het Antwaarps! En dat je geen stoelen mag verplaatsen op de terrassen op de Sint- Godfriduskaai... Nee, dit laatste heeft de gids niet verteld maar hebben we wel ondervonden. Maar zoals gewoonlijk hebben we het niet aan ons hart laten komen en de wandeling afgesloten met een natje op een andere plaats. Welverdiend en hoogstnodig na zo'n warme namiddag... en de afwezigen hadden... DE DROPPING: 7 OKTOBER. Dit is zeker en vast één van de mooiste droppings sinds het ontstaan van die activiteit. De "droppers" smeten ons als eersten van de bus en zoals gewoonlijk kregen we dat plannetje met bijhorende uitleg: "hier ben je ongeveer en daar moet je ongeveer naar toe". Hopla. Gelukkig was het nogal helder weer en ons beetje kennis van de sterrenkunde heeft ons geholpen om het Noorden te vinden en dus onze oriëntatie en dus ook een café onderweg, en en

5 We hadden snel door dat we min of meer parallel met de Belgisch- Nederlandse grens aan het lopen waren en dat ons eerste doelwit Koewacht moest zijn. Kort voor de eerste tussenstop kwamen we langs een eerste gelegenheid waar men de dorstigen kon laven: een cafertaria van een voetbalclub. Gek hoe - net over de grens - de bieren van hier toch in andere flesjes geserveerd worden, maar het heeft er niet minder om gesmaakt! Eén van de eerste voorwaarden voor een geslaagde dropping was vervuld: we hadden een pintje kunnen drinken onderweg! En wat is nog zo'n voorwaarde? Juist: frietjes! En ook hier weer geluk: op nog geen 100 meter van de tussenstop passeerden we een splinternieuwe frituur geopend op dinsdag en helemaal kaal-gegeten door enkele tientallen KWB-ers de vrijdag erna. Terwijl het eerste deel al redelijk rustig was geweest om te wandelen, had men ons beloofd dat het tweede deel veel schoner ging zijn, nog rustiger! En dat klopte perfect. Na het verlaten van Koewacht wandelden we nog even langs de grens tussen Nederland en België om dan definitief de donkere bossen in te duiken. Gedreven door de competitiedruk met een andere ploeg die ons op de hielen zat (of beter: we kregen de indruk dat die zaklampen steeds maar dichter bij kwamen) zijn we een bospaadje ingeslagen waarvan we niet zeker waren waar het naar toe liep als het al niet gewoon doodlopend was Een schitterend paadje dat inderdaad min of meer doodliep op een buitenverblijf van iemand, maar van daaruit vertrok er toch weer een ander pad via een hek ("het is open"). Dat pad liep toevallig nog in de juiste richting ook en zo kwamen we een uurtje later en dus al iets na middernacht aan in een oase in de bossen van Stekene. Een oase midden in het groen, onder een tent, met drank en hot dogs Dirk bracht ons - nadat iedereen daar was geraakt én zijn hapje en drankje binnen had - weer veilig naar Bazel. Bedankt aan de organisatoren! Dit is eentje om nog lang te onthouden. En wie weet van mij mag het in die buurt nog eens zijn! TONEEL OP VRIJDAG 18 NOVEMBER PRIVÉ VOOR TWEE IN KBC. Zo zou je het inderdaad kunnen noemen: Privé voor twee in KBC. Op 18 november om 20h30 is het weer KWB-toneelavond in den Boerentoren. Dit jaar krijgen we een grote klassieker uit het genre: "privé voor twee" (origineel is het beroemde Engelse stuk "Key for two" van John Chapman). Regisseur is niemand minder dan Pascalleke euh Danny Heylen.

6 Pauline heeft het prima voor elkaar: een mooi appartement, een echtgenoot die zich ergens in de binnenlanden van Zuid-Amerika bevindt en twee minnaars in de buurt voor de romantische momenten. Beide heren weten regelmatig de weg naar Pauline te vinden, zonder van elkaars bestaan (én vooral hun daden) op de hoogte te zijn. En zo beleeft Pauline, dankzij haar creatieve en doeltreffende planning, veel lust en weinig last. Zeg nou zelf: toch de ultieme droom van iedere moderne vrouw? Maar dan komt er (natúúrlijk) een kink in de kabel: door een klein ongelukje dreigen haar twee minnaars elkaar te ontmoeten. En dat moet, koste wat het kost, voorkomen worden. Met de hulp van haar zus stelt Pauline alles in het werk om haar heerlijk leventje nog te redden. En dat lijkt de beide dames nog aardig goed te lukken ook. Totdat de voordeurbel de komst van een onverwachte, en beslist niet welkome gast aankondigt. Hét sein om alles uit de kast te halen om nog te redden wat er (bijna niet meer) te redden valt. Privé voor twee is een geweldige, doldwaze klucht, geschreven door twee topauteurs die hun sporen in dit genre ruimschoots hebben verdiend! Zoals vorige jaren is de inkom 8 Euro voor leden (voor niet-leden is dat 9 Euro). Dit is inclusief parking en een drankje tijdens de pauze. We rijden met eigen wagens. Afspreken doen we om 19h15 aan de kerk van Bazel. Wie op eigen houtje wil gaan / rijden gelieve de toegangskaarten af te halen vanaf 16 november bij Luc Vloemans (Rupelmondestraat 219). De kaarten zijn beperkt, dus niet te lang wachten: of !! ZATERDAG 26 NOVEMBER LEDENFEEST Wie herinnert zich niet het fantastische feest naar aanleiding van 60 jaar KWB Bazel! Tweemaal ging het licht uit maar de sfeer was niet kapot te krijgen. Dit jaar weliswaar geen jubileumjaar maar terug ons traditioneel jaarfeest met bestuursverkiezingen. Dit jaar maken we op zaterdag 26 november de Hoogstraat onveilig vanuit t Hoogzaal. Wij zorgen voor eten, drank en vertier, jullie talrijke aanwezigheid zorgt voor de ambiance en een fantastische avond!

7 Deelname kost 20,- Euro maar kinderen betalen slechts 12,- Euro (drank is apart af te rekenen). Inschrijven kan bij Kris Vercauteren op , de centjes overschrijven mag altijd op Op het menu staat: Aperitief Bourgondisch varken aan 't spit met frietjes Uitgebreid groentebuffet Dessert Koffie of thee. Na het eten is er de gelegenheid om de beentjes te strekken op de dansvloer. Be There! KOOKLESSEN SEIZOEN Onze kooklessen zijn al jarenlang een groot succes op onze activiteitenkalender. De laatste 10 jaar hebben we telkens op een ruime dertig deelnemers kunnen rekenen en moest soms enige creativiteit aan de dag gelegd worden om iedereen een plaatsje te kunnen geven. En ja... soms moest al eens iemand geweigerd worden. Dit jaar zijn we nog niet gestart met onze lessenreeks en velen hebben reeds gevraagd wanneer de startvergadering plaatsvindt. We hebben de voorbije jaren steeds kunnen rekenen op een aantal professionele koks die jaar na jaar het samenstellen van de kooklessen op zich hebben genomen. Wanneer zo n sleutelfiguren door persoonlijke redenen ongewild even niet beschikbaar zijn, blijkt eens te meer dat zo n vrijwilligers onmisbaar zijn voor onze KWB en hoe moeilijk zij te vervangen zijn. Een pasklare oplossing ligt niet voor de hand. De tijd dringt echter en we hebben besloten om met een aantal koks uit de verschillende kookploegen de koppen bij elkaar te steken om enige alternatieven te bekijken. We prikken een datum midden november en spreken verder af via de groepsverantwoordelijken (Jan De Lamper, Ernst Plaetinck en Dirk Lyssens). Heb je ideeën, ken je iemand die een bijzonder gerechtje kan klaarmaken en dat met een aantal amateurs wil delen, wil je met de groep zelf iets afspreken, laat het weten. Suggesties steeds welkom bij luc.van.elsen@telenet.be. Plaats en datum geven we later via door.

8

Juli - augustus 2011 - nr 335

Juli - augustus 2011 - nr 335 Juli - augustus 2011 - nr 335 Kijker nr 335 : zomer 2011 Voor sommigen zit het er misschien al bijna op. Voor anderen is het nog maar pas begonnen en voor nog anderen duurt het nog enkele weken. Eén ding

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Bootvakantie 2015 11 oktober t/m 16 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

Oktober 2013 - nr 356

Oktober 2013 - nr 356 Oktober 2013 - nr 356 Kijker nr 356: Oktober 2013 Lag het aan de keuze van een zaterdagnamiddag, lag het aan het slechte weer, lag het aan een mooie sneukeltocht activiteit op zondag, of gewoon een gebrek

Nadere informatie

EEN FEESTJE ORGANISEREN

EEN FEESTJE ORGANISEREN EEN FEESTJE ORGANISEREN De cursus is bijna afgelopen. Je wil met de hele klas een feestje organiseren. Jullie bereiden in groep het feestje voor en schrijven een uitnodiging. Wat moet je doen? Dit is groepswerk.

Nadere informatie

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg

De Wilg. Programmaboekje Activiteiten. Lokaal Dienstencentrum. De Wilg Lokaal Dienstencentrum De Wilg J A A R G A N G 1, N R. 4 J U L I A U G U S T U S 2 0 1 6 Programmaboekje Activiteiten De Wilg Witvrouwenveldstraat 1 2550 Kontich 03 450 82 82 OF 03 450 82 80 (onthaal)

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 13 oktober Bootvakantie 2017 8 oktober t/m 13 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017

LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 LEDENBRIEF afdeling Petegem 4/2017 juli/augustus 2017 Beste leden, bij het begin van de vakantiemaanden, bieden wij u volgende agendapunten aan: - petanque, elke donderdagavond in juli en augustus - stedelijke

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014

Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014 Welkom op de eigen pagina van speelzaal Sprinkhaan, seizoen 2013 / 2014 Puk is jarig! Vieren jullie dit met ons mee? Klik hier voor de uitnodiging. Thema: Wat heb jij aan vandaag? Het thema wat heb jij

Nadere informatie

weddings BY RENAISSANCE HOTELS

weddings BY RENAISSANCE HOTELS RENAISSANCE AMSTERDAM HOTEL Kattengat 1 Amsterdam, 1012SZ t. +31 (0) 20 621 2223 f. +31 (0) 20 627 5245 RenaissanceAmsterdam.nl Het historische Hart van Amsterdam ROMANTIEK IN DE STAD Bij Renaissance geloven

Nadere informatie

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober

MPS Prins Willem Alexander. Bootvakantie oktober t/m 12 oktober Bootvakantie 2018 7 oktober t/m 12 oktober Voorwoord Namens Stichting On Toer heten we iedereen welkom aan boord van de Mps Prins Willem Alexander. Wij vinden het leuk dat jullie keuze op onze bootvakantie

Nadere informatie

VAN 21 SEPTEMBER TOT EN MET 27 SEPTEMBER. MAANDAG 21 SEPTEMBER OM 14u30: VERJAARDAGSFEEST MET OLIEBOLLEN Waar? In het restaurant

VAN 21 SEPTEMBER TOT EN MET 27 SEPTEMBER. MAANDAG 21 SEPTEMBER OM 14u30: VERJAARDAGSFEEST MET OLIEBOLLEN Waar? In het restaurant VAN 21 SEPTEMBER TOT EN MET 27 SEPTEMBER MAANDAG 21 SEPTEMBER OM 14u30: VERJAARDAGSFEEST MET OLIEBOLLEN Waar? In het restaurant MAANDAG 21 SEPTEMBER 2015 Deze maandagmorgen komen we samen in de leefzaal

Nadere informatie

Februari 2017 Jg 5, nr2. Komende evenementen. Komende evenementen

Februari 2017 Jg 5, nr2. Komende evenementen. Komende evenementen Komende evenementen WEEK 6 MAART week van de vrijwilligers VRIJDAG 17 MAART repetitie schoolfeest gemeenteschool Alveringem WEEK 20 MAART week van de soep DINSDAG 4 APRIL optreden Willy Deroo WOENSDAG

Nadere informatie

Welke doelen stellen we ons volgend. Weet dat wij kunnen helpen! Weldra en ieder van ons kan nu terugblikken. jaar? Willen we nog een categorie

Welke doelen stellen we ons volgend. Weet dat wij kunnen helpen! Weldra en ieder van ons kan nu terugblikken. jaar? Willen we nog een categorie Kon. Soleo SPREUK V/D MAAND: Als ik iets goeds zie, geef ik een compliment. Als ik iets fouts zie, bied ik mijn hulp aan. -Nelson Mandela- Mei 2015 EN ZO WORDT OOK DIT SEIZOEN GESCHIEDENIS De eindrondes

Nadere informatie

M i n i R a a k December 2015

M i n i R a a k December 2015 M i n i R a a k December 2015 kwb gooik & strijland KERSTMIS 2015 & NIEUWJAAR 2016 Kerstmis. Kerstmis bij de kribbe - met liefde en zorg voor mekaar. Kerstmis bij de kribbe - met aandacht voor onze zieken.

Nadere informatie

1. Ik zie op tegen de herfst 36% 17% 5% 0% 0% Weet niet. Zeer mee eens Mee eens Neutraal Mee oneens Zeer mee oneens

1. Ik zie op tegen de herfst 36% 17% 5% 0% 0% Weet niet. Zeer mee eens Mee eens Neutraal Mee oneens Zeer mee oneens Herfstdip De dagen worden korter, de temperatuur daalt en het landschap wordt langzaamaan minder groen door de vallende blaadjes. De herfst is weer bijna in aantocht. In hoeverre bent u het (on)eens met

Nadere informatie

Uitvliegerskrant. December 2014

Uitvliegerskrant. December 2014 De Uitvliegerskrant December 2014 Maandelijks tijdschrift - jaargang 15, nr. 10 Verschijnt niet in juli en augustus Verantwoordelijke uitgever: Kathleen Bevernage P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon

Nadere informatie

Scouts- en gidsenbarbecue

Scouts- en gidsenbarbecue Scouts & Meisjesgidsen Temse & hun groepscomité NODIGEN UIT in samenwerking met De Vleeshoeve Bakkerij Bolsens Drankenhandel Fontana Scouts- en gidsenbarbecue Keuze uit 10 stukken, een smaakopwekkertje

Nadere informatie

Toots in concert: woensdag 29 mei 2013

Toots in concert: woensdag 29 mei 2013 Extra uitnodiging! Toots in concert: woensdag 29 mei 2013 "Een concert met Toots om goede doelen te ondersteunen." Ondanks zijn respectabele leeftijd van 90 jaar slaagt Toots er nog steeds in om loepzuivere

Nadere informatie

Driedaagse GR 5 Fraipont-Vielsalm

Driedaagse GR 5 Fraipont-Vielsalm Driedaagse GR 5 Fraipont-Vielsalm Op vrijdag 4 mei 2007 is het weer zover. Ik neem de trein naar Brussel Noord en zoek er op het perron Staf Van Gorp ook wel eens Staf Kaart genoemd. Ik ken Staf enkel

Nadere informatie

K A J O G I APRIL J O N G G I D S E N

K A J O G I APRIL J O N G G I D S E N K A J O G I APRIL J O N G G I D S E N VOORWOORD Beste Vincies en ouders, De maand maart is voorbij en we blikken terug op een geslaagde Kaas & Wijnavond. Bedankt aan iedereen die kwam meegenieten op deze

Nadere informatie

Zoekt u vrijwilligerswerk? Dan zoeken wij u, want samen staan we sterk!

Zoekt u vrijwilligerswerk? Dan zoeken wij u, want samen staan we sterk! Vrijwilligers voor de cafetaria/restaurant Voor onze cafetaria en het restaurant zijn we op zoek naar gemotiveerde, positieve en sociale vrijwilligers die de gebruikers van ons dienstencentrum een warme

Nadere informatie

Nieuwsbrief vierde kwartaal Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent

Nieuwsbrief vierde kwartaal Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent Nieuwsbrief vierde kwartaal 2018 Aan alle ouders/verzorgers van de Morgenster/Morgenzon, Advent 'Stil nu, stil nu, maak nu geen gerucht. Het wonder komt heel zachtjes aan, kerstkind wil naar binnen gaan.

Nadere informatie

Lekker biken vanaf. 2 x HTH HTH x 3

Lekker biken vanaf. 2 x HTH HTH x 3 Lekker biken vanaf Château le Verdoyer Tijdelijk wonen in je tweede huis kan al langer op het park Château le Verdoyer in de buurt van de Franse Dordogne. Een chalet voor een paar weken welverdiende vakantie

Nadere informatie

JOEPSOKRA. Joeng en oep pensioen trefpunt OLV Hoboken trefpunt Jaargang 4 nr. 4 Mei 2018

JOEPSOKRA. Joeng en oep pensioen trefpunt OLV Hoboken trefpunt Jaargang 4 nr. 4 Mei 2018 JOEPSOKRA Joeng en oep pensioen trefpunt 110905 OLV Hoboken trefpunt110901 Jaargang 4 nr. 4 Mei 2018 jaar jong 3 jaar oud Als je tevreden bent met weinig, bezit je veel De niet zo verantwoordelijke uitgever

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari ste jaargang - nr.: 2 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Februari 2018 63 ste jaargang - nr.: 2 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

Met de veteranen een weekend naar

Met de veteranen een weekend naar Met de veteranen een weekend naar We vertrokken vrijdag 17 mei om 16:00 van het chalet om de vlieger vanaf Charleroi te nemen. Daar aangekomen namen we onze traditionele doop Aan boord waren er geen rode

Nadere informatie

April BE

April BE April 2018 www.kvlvbeveren.be BE63 7376 0310 3708 U kan enkel deelnemen aan een activiteit als u 1. inschrijft bij de verantwoordelijke 2. betaald hebt (storting op bovenstaande KVLV rekening) en dit alles

Nadere informatie

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen

Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen www.edusom.nl Opstartles 10. EXTRA Oefenen met woorden bij de lessen Het is belangrijk om veel woorden te leren. In deze extra les vindt u extra woorden bij de Opstartlessen 1 t/m 5. Kijk ook eens naar

Nadere informatie

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen.

Outback Australië. Je kunt een auto huren of kopen. Dat kan op veel plaatsen. Outback Australië Voor mij is Australië een heel bijzondere plek. Waarom? Dat zal ik uitleggen. Het begon al toen ik voor het eerst in Australië kwam. Ik stapte uit het vliegtuig. Meteen merkte ik dat

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Het jaarlijks Kerstfeest

Het jaarlijks Kerstfeest Het jaarlijks Kerstfeest Voor het tweede opeenvolgende jaar was LLT voor het kerstfeest te gast bij restaurant Den Eyck in Kasterlee. Dit jaar, op 17 december 2011, waren de weergoden ons gunstiger gezind.

Nadere informatie

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement

Te huur HOOFDSTUK 4 WOORDEN. Kies het goede woord. 1 Ik woon in een flat op de vierde... a verdieping b appartement 51 51 HOOFDSTUK 4 Te huur WOORDEN 1 1 Ik woon in een flat op de vierde.... a verdieping b appartement 2 Het is een rijtjeshuis met een grote woonkamer en drie.... a tuinen b slaapkamers 3 Mijn woonkamer

Nadere informatie

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de

Dat was nog 200 meter recht omhoog en zat niet bij de toer in. Aan de andere kant dito naar beneden en toen gletsjer ijzers onder en over de Begin september 2016 hebben wij, Paul, Jordi, Peter, Ed en ik (Erik) de achtdaagse toer gelopen in Val Gardena Dolomieten. Deze toer was zonder meer grandioos en grandioos geregeld. Na enig zoeken op internet,

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen.

Wat gaan we doen? Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch. 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 103 103 HOOFDSTUK 7 Wat gaan we doen? WOORDEN 1 Kies uit: bijzondere dagelijks gratis aanstaande praktisch 1 Dick en Anna gaan vrijdag trouwen. Dat is over twee dagen. 2 Op 22 november zijn we 25 jaar

Nadere informatie

Zomeractiviteit 2017 Mijn van Waterschei 24 juni 2017

Zomeractiviteit 2017 Mijn van Waterschei 24 juni 2017 Zomeractiviteit 2017 Mijn van Waterschei 24 juni 2017 Maaslandse Wijnvrienden vzw 2 juni 2017 Jaargang 5 Nieuwsflash 9 Maaslandse Wijnvrienden Nieuwsflash! Zaterdag 24 juni 2017 : Zomeractiviteit Met de

Nadere informatie

Galm. Nieuws uit Bunt en Donk. Gewest Ekeren. Nr 588 Juli/Augustus 55 ste jaargang

Galm. Nieuws uit Bunt en Donk. Gewest Ekeren. Nr 588 Juli/Augustus 55 ste jaargang Gewest Ekeren Galm Nieuws uit Bunt en Donk 2018 Nr 588 Juli/Augustus 55 ste jaargang Rek KWB Bunt BE47 7895 6115 1280 Donk BE06 7895 5530 6022 http://www.kwbekerendonk.net/ DONKS K W B Eens gezin d NIEUWS

Nadere informatie

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers.

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Verslag bewonersreis. Maandag 14 mei 2018 Deze morgen vertrokken in het koude Houthulst en 2u30 later kwamen we aan in het mooie, zonnige Bergeijk

Nadere informatie

Oktober nr 398

Oktober nr 398 Oktober 2017 - nr 398 Kijker nr 398 Oktober 2017 2 Na een voorzichtige start in september steken we in oktober met onze KWB-werking een tandje bij. De avonden worden langer, de herfstkleuren zorgen- in

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 10 06 maart 2018 Nieuws Agenda 9 mrt: NL doet in Zeist 16 mrt: Restaurant voor de doof/blinde woningen(vol) 23mrt: Optreden bigband Jazz-West 31 mrt: Hongerige klant (nieuw)

Nadere informatie

Oktober nr 388

Oktober nr 388 Oktober 2016 - nr 388 Kijker nr 388 Oktober 2016 Ondanks het mooie blijvende nazomertje is de herfst in aantocht. De bladeren in de bomen kleuren roodbruin of vallen naar beneden, de nachten worden langer,

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018

Vrije tijd. Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio58 & omgeving Activiteiten September 2018 Studio 58 Beukenstraat 58 4462TT Goes 0113 228575 (als je iets wilt doorgeven vóór of tijdens eethuis of activiteit) Aanmelden voor alle activiteiten via:

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N O V E M B E R 2 0 1 3 N I E U W S B R I E F I N D I T N U M M E R : 1 B I N N E N K O R T 2 O P R O E P P R O J E C T M U Z I S C H E V O R - M I N G 3 B E Z O E K A A N H E T G E M E E N T E H U I S

Nadere informatie

Eugénie Brands EEN WITTE RAAF. Uitgeverij Aspekt

Eugénie Brands EEN WITTE RAAF. Uitgeverij Aspekt Eugénie Brands EEN WITTE RAAF Uitgeverij Aspekt 1 Ze hebben m n Fordje Ka weer aan de praat gekregen. Hij is zo volgestouwd dat ik nauwelijks over de bagage heen kan kijken. De TomTom is ingesteld en nu

Nadere informatie

t Waaltje vrouwen van Nu afd. Zwartewaal

t Waaltje vrouwen van Nu afd. Zwartewaal 1 t Waaltje vrouwen van Nu afd. Zwartewaal 10 mei 2016 Uitnodiging Dinsdag 10 mei 2016 in de Gaffelaar Aanvang: 20.00 uur - Zaal open 19.30 uur Dames we hebben dinsdag 10 mei alweer onze laatste avond

Nadere informatie

kalender 2015-2016 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be

kalender 2015-2016 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be kalender 2015-2016 Bezoek onze website: www.kwbmerchtem.be inhoud voorwoord 3 lid worden 3 sport & ontspanning 4 themavergaderingen & vorming 6 gezinsactiviteiten 6 werkman 7 jong kwb 7 kwb merchtem viert

Nadere informatie

Beste Vincies en ouders, De maand maart is voorbij en we blikken terug op een geslaagde Kaas & Wijnavond. Bedankt aan iedereen die kwam meegenieten

Beste Vincies en ouders, De maand maart is voorbij en we blikken terug op een geslaagde Kaas & Wijnavond. Bedankt aan iedereen die kwam meegenieten Beste Vincies en ouders, De maand maart is voorbij en we blikken terug op een geslaagde Kaas & Wijnavond. Bedankt aan iedereen die kwam meegenieten op deze fantastische avond. Een ander hoogtepunt in maart

Nadere informatie

Verhaal: Jozef en Maria

Verhaal: Jozef en Maria Verhaal: Jozef en Maria Er was eens een vrouw, Maria. Maria was een heel gewone jonge vrouw, net zo gewoon als jij en ik. Toch had God haar uitgekozen om iets heel belangrijks te doen. Iets wat de hele

Nadere informatie

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni

Dag allemaal, NR 2-2015 April-mei-juni Dag allemaal, Ik hoop dat jullie net zoals de mensen van OnderOns genieten van het mooie weer. Net zoals zovele organisaties gaan we het de maanden juli en augustus iets kalmer aan doen bij OnderOns. De

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

ah. ik ben pyjama. aangenaam! lou!

ah. ik ben pyjama. aangenaam! lou! op zoek naar de jeugdherberg? ja! die zou hier toch in de buurt moeten zijn? ja, hoor! daar... maar eh... in dit seizoen... waarschijnlijk is hij vol. ze gaven me n paar andere adresjes, maar... je had

Nadere informatie

oktober 2014 - nr 367

oktober 2014 - nr 367 oktober 2014 - nr 367 Kijker nr 367 oktober 2014 Met nog wat mooie late zomerse dagen eind september zijn we in oktober aanbeland. De maand waarin de sappige zomerse meloenen veranderen in orange pompoenen

Nadere informatie

Eerste druk, maart Monique van Stenus

Eerste druk, maart Monique van Stenus De dienstmeisjes Eerste druk, maart 2012 2012 Monique van Stenus isbn: 978-90-484-2288-3 nur: 312 Uitgever: Free Musketeers, Zoetermeer www.freemusketeers.nl Hoewel aan de totstandkoming van deze uitgave

Nadere informatie

Nr 2/ 17. GILDENBRIEF LANDELIJKE GILDE Londerzeel St-Kristoffel & St-Jozef. Woordje van de voorzitter. Beste leden,

Nr 2/ 17. GILDENBRIEF LANDELIJKE GILDE Londerzeel St-Kristoffel & St-Jozef. Woordje van de voorzitter. Beste leden, Nr 2/ 17 GILDENBRIEF LANDELIJKE GILDE Londerzeel St-Kristoffel & St-Jozef Woordje van de voorzitter Beste leden, We hebben al een stukske kunnen proeven van het lentegevoel in ons lichaam, maar ook in

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest.

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Juli: Lander Laura D Amber Lynn Daan Berre Neil Sien Augustus:

Nadere informatie

Nu kijken we weeral vooruit naar het einde van het Snipperjaar en jammer genoeg moeten we melden dat er dit jaar geen Snipperkamp zal zijn in juli!

Nu kijken we weeral vooruit naar het einde van het Snipperjaar en jammer genoeg moeten we melden dat er dit jaar geen Snipperkamp zal zijn in juli! GEEN SNIPPERKAMP, LEES HIERONDER WAAROM Het Snipperweekend zit er weeral op en het was weer een pracht editie! Hopelijk hebben de kindjes ervan genoten! De leiding en kookploeg al vast wel... Nu kijken

Nadere informatie

Nieuwjaarswandeling. 14 januari 2018

Nieuwjaarswandeling. 14 januari 2018 Jaaroverzicht 2018 Nieuwjaarswandeling 14 januari 2018 Spijtig genoeg werden er geen foto s genomen. Toch was het heel gezellig en ideaal om het nieuwe jaar in te zetten! Toneel 10 februari 2018 Voor de

Nadere informatie

Namibië. 25 augustus 2015

Namibië. 25 augustus 2015 Namibië 25 augustus 2015 Verslag Namibië 27-6 tm 9-7- 2015 27-6 Vertrek vanaf Frankfurt om 20.10 uur. 28-6 Na een vlucht van 10 uur zijn wij aangekomen op Windhoek. Wat was het koud s,morgens vroeg om

Nadere informatie

vip dossier januari Kruibeke Gemeente

vip dossier januari Kruibeke Gemeente vip dossier 12-13 januari 2019 - Kruibeke Gemeente Index Voorwoord VIP formules BK VIP Goud BK VIP Zilver BK VIP Brons BK Veldrijden 2019 Polders van Kruibeke Beste cyclocrossliefhebber, Amper 5 jaar geleden

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging

jaargang 18 nummer 5 oktober 2015 Uitnodiging Secr. Gerard Thijssen Rozenbloemstraat 34, 4921 KG Made Tel: 0162-683323 Mail: heemkundemadedrimmelen@gmail.com NIEUWSBRIEF jaargang 18 nummer 5 oktober 2015. Uitnodiging Op dinsdag 20 oktober organiseert

Nadere informatie

digitil 18 - aug 2014

digitil 18 - aug 2014 digitil 18 - aug 2014 In deze digitil: Reünie op zondag 24 augustus Men s Night op dinsdag 26 augustus Ladies Night op woensdag 27 augustus Zaterdag 30 augustus tennisclinic Sjeng Schalken Jubileum loterij

Nadere informatie

2 en 16 mei: Kookles. Een maaltijd kost dus vanaf nu 4, op voorhand te betalen.

2 en 16 mei: Kookles. Een maaltijd kost dus vanaf nu 4, op voorhand te betalen. 2 en 16 mei: Kookles Samen gezellig koken met Mieke, onze vrijwilligster. Mieke geeft ondertussen wat uitleg over hoe je lekker en eenvoudig kunt koken. Het is dus nog leerrijk ook! De kookles start om

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste ouders, leden en sympathisanten, Afgelopen maand, februari dus, hebben we ons vooral geamuseerd op het techniekenweekend en de groepsdag. Deze waren beide

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart, april 2018

Nieuwsbrief maart, april 2018 Nieuwsbrief maart, april 2018 7 maart Vorige week was het zo koud dat we het zelfs de koudste wandeling sinds het bestaan van www noemden. Vandaag is het minstens 15 graden warmer en Dolf is ook opgestaan

Nadere informatie

Johan van Caeneghem. Het Schemerhuis

Johan van Caeneghem. Het Schemerhuis Johan van Caeneghem Het Schemerhuis 4 Dit boek heeft het keurmerk Makkelijk Lezen De nieuwe weg Hé, kijk daar eens, zegt Jay. Wat is dat?, vraagt Johanna. Dat is een weg, zegt Jay. Dat kan niet, zegt Johanna.

Nadere informatie

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016

Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 www.ocmwgeraardsbergen.be Gasthuisstraat 26 9500 GERAARDSBERGEN Tel 054 43 20 02 Gsm 0479 73 85 19 Een organisatie van het Activiteitenkalender JANUARI FEBRUARI 2016 ALLE ACTIVITEITEN en UITSTAPPEN dienen

Nadere informatie

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER

VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER VAN 8 DECEMBER TOT 14 DECEMBER MAANDAG 8 DECEMBER 2014 Griet begeleidt de leefzaal boven. Ann Sophie gaat vandaag even op de schoolbanken zitten. Wij gaan na het ontbijt op zoek naar onze individuele kerst

Nadere informatie

Wij zijn met elkaar op vakantie:

Wij zijn met elkaar op vakantie: Wij zijn met elkaar op vakantie: Manja Ciska Adri Piet Paul Zaterdag 28 juli: Vanmorgen zijn we allemaal vroeg opgestaan om op tijd in Arnhem op het kantoor te zijn. Vertrek naar Bremm om 10 uur. Tot onze

Nadere informatie

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari

Voorwoord. - vrijdag 5 januari (schaatsen) - vrijdag 12 januari - vrijdag 19 januari - vrijdag 26 januari Voorwoord Beste ouders, leden en sympathisanten De eerste maand van 2018 is aangebroken! Hopelijk heeft iedereen fijne feestdagen achter de rug. Januari betekent niet alleen het begin van het nieuwe jaar,

Nadere informatie

11 januari 2019, 19u30. by corpuswijk. Inschrijven vóór 5 januari via of bij de voorzitter (Oorlogstraat 6B)

11 januari 2019, 19u30. by corpuswijk. Inschrijven vóór 5 januari via of bij de voorzitter (Oorlogstraat 6B) 11 januari 2019, 19u30 WINTERBAR by corpuswijk Wissel je wensen voor het nieuwe jaar uit met alle buren tijdens onze unieke openlucht winterbar. Trek je warmste sokken en wollen muts aan en kom proeven

Nadere informatie

INFORMATIE KOOKSTUDIO

INFORMATIE KOOKSTUDIO INFORMATIE KOOKSTUDIO Heeft u de smaak al te pakken? Kookstudio De Smaak Van... is een professioneel en goed uitgeruste kookstudio in het centrum van Almelo. De kookstudio biedt mogelijkheden voor uiteenlopende

Nadere informatie

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!!

Huissprokkels. Welkom mei. Huissprokkels maandelijks. Nieuw Nieuw Nieuw!!! Nieuwsbrief bewoners mei 2018 Huissprokkels Welkom mei Huissprokkels maandelijks Vanaf nu verschijnt de bewonerskrant huissprokkels maandelijks om je nog beter te informeren over het leven in ons huis.

Nadere informatie

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren.

Juni. Welkom bij Camping De Heldense Bossen. Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Juni Welkom bij Camping De Heldense Bossen Tijdens uw verblijf kunt deelnemen aan een aantal activiteiten die wij voor u organiseren. Voor een aantal activiteiten kunt u zich inschrijven bij de receptie,

Nadere informatie

Magisch vuur. Greta De Nil. Illustraties Koen Aelterman

Magisch vuur. Greta De Nil. Illustraties Koen Aelterman Magisch vuur Magisch vuur Greta De Nil Illustraties Koen Aelterman Schrijver: Greta De Nil Coverontwerp: Koen Aelterman ISBN: 9789402138870 2015 Greta De Nil Hoofdstuk 1 Hoeveel is 10 + 17, Boris? vraagt

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin

Luciano en Hans. Christiaan en Richard. Jena en Arianne. Bianca en Gerrit. Danielle en Jan. Jules en Martin Luciano en Hans Christiaan en Richard Jena en Arianne Bianca en Gerrit Danielle en Jan Jules en Martin Het was vroeg.6 uur verzamelen op station Utrecht Centraal. Vandaar gingen we via Rotterdam naar Brussel.

Nadere informatie

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2015

Activiteiten bij De Helderse Vallei - juli 2015 woensdag 1 juli: Nationale Modderdag 14.00-16.00 uur Het is Nationale Modderdag, een dag waarop je buiten in de modder mag spelen en natuurlijk lekker vies mag worden! Trek laarzen en oude kleren aan en

Nadere informatie

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30

NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 NIEUWS UIT DE SCHOOL 30 Vrijdag 26 oktober 2018 De Marie Louise op de eerste schooldag. Een schooljaar is soms stormachtig, winderig. Maar vergeet niet dat de school de veilige haven is waar we steeds

Nadere informatie

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar -

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar - Panningen april 2007 Hallo Buurtgenoten. Dit jaar is voor onze buurt een speciaal jaar want dan vieren wij het 40 jarige bestaan van Buurtvereniging Nobis. We proberen een aantal activiteiten extra leuk

Nadere informatie

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld

Openingstijden Het Madeliefje. Openingstijden het Krummelhûs. Openingstijden Het Zonneroosje. Openingstijden De Wegwijzer. Openingstijden De Stroekeld Openingstijden Het Madeliefje Maandag t/m vrijdag Openingstijden het Krummelhûs Di, Do, en vrijdag Openingstijden Het Zonneroosje Maandag t/m Vrijdag Openingstijden De Wegwijzer Ma, Di, Do en Vrijdag Openingstijden

Nadere informatie

Januari - februari 2019

Januari - februari 2019 Januari - februari 2019 1 17 Even voorstellen Hoi, ZOEF is een samenwerking tussen Alderande, De Hagewinde, Emiliani en De Sperwer vzw. Vanaf januari 2013 organiseren wij activiteiten. Tijdens de activiteiten

Nadere informatie

Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december Kerstverhaal

Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december Kerstverhaal Kinderkerstfeest van de Kindernevendienst 26 december 2016 Kerstverhaal Heel lang geleden was er een jonge vrouw, Maria. Zij woonde in het dorpje Nazareth. Maria was een heel gewone vrouw, net zo gewoon

Nadere informatie

Antoine in Nepal. Karel Peeraer.

Antoine in Nepal. Karel Peeraer. Antoine in Nepal Karel Peeraer www.ezelen.be Een wereldreis naar geluk! Welkom Het is fijn wandelen als de natuur je rugzakje draagt. Antoine wandelt door de bergen. Zijn oogjes kijken in het rond. Plots

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 4 December 2015

Nieuwsbrief nummer 4 December 2015 Nieuwsbrief nummer 4 December 2015 Beste tennisvrienden, sponsors en adverteerders, Het tennisseizoen van 2105 zit er weer op. Het bestuur wenst iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en

Nadere informatie

De geest is goed, maar het lichaam is versleten tekst PATRICK MEERSHOEK foto s AD NUIS

De geest is goed, maar het lichaam is versleten tekst PATRICK MEERSHOEK foto s AD NUIS IK HEB EEN SCHANDELIJK HOOG IQ. Ik lees kranten in zeven talen. Ik heb vroeger veel in het buitenland gezeten. De actualiteit houd ik met hartstocht bij, maar naar de televisie kijk ik niet en naar de

Nadere informatie

U kunt stemmen via deze link:

U kunt stemmen via deze link: Hoi ik ben Amy ik ben 9 jaar en ik zit in groep 6b. Ik schrijf dit omdat ik graag kinderburgemeester van Groningen wil worden. Als kinderburgemeester zou ik graag met de inzet van alle kinderen een nog

Nadere informatie

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website: Mail naar.

Programma Werkjaar Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website:  Mail naar. Programma Werkjaar 2015-2016 Bezoek ook eens onze website: www.kwbgooik.be Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Mail naar M i n i R a a k September 2015 kwb gooik & strijland September 2015 September kondigt

Nadere informatie

Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website: Mail naar. M i n i R a a k

Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Bezoek ook eens onze website:  Mail naar. M i n i R a a k Bezoek ook eens onze website: www.kwbgooik.be Reacties, tips, opmerkingen, vragen? Mail naar M i n i R a a k Februari 2016 kwb gooik & strijland Inhoud Verslagje winterwandeling... 3 Wat kooknieuws...

Nadere informatie

Een nieuw leven. Een maand eerder. Zondag 25 juli

Een nieuw leven. Een maand eerder. Zondag 25 juli Een maand eerder Zondag 25 juli Een nieuw leven Het lijkt me zo leuk om naar Aruba te verhuizen. Simon krijgt daar een topbaan en ik kan mijn leven weer op orde brengen. Ik kan gaan doen wat ik wil. Een

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 20

FC KERKSKEN: programma week 20 FC KERKSKEN: programma week 20 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 20 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie