jaargang 17, nummer 21 agenda

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "www.maxend.nl jaargang 17, nummer 21 e-mail:ria@maxend.nl agenda"

Transcriptie

1 schooljaar juli jaargang 17, nummer 21 agenda donderdag 9 juli uur tweede rapport vrijdag 10 juli studiedag voor de leerkrachten van groep 1 t/m 8. Alle leerlingen zijn vrij. zaterdag 11 juli teamdag voor het Maxendpersoneel maandag 13 juli uur Groep 8 speelt de musical Iketsjer voor de bewoners van Laarstede maandag 13 juli uur groep 8 speelt de musical voor de familieleden van de spelers maandag 13 juli uur schoonmaak klaslokalen. dinsdag 14 juli uur groep 8 voert de musical op voor alle kinderen van de school dinsdag 14 juli uur afscheidsavond van groep 8 woensdag 9 juli groep 8 is deze ochtend vrij donderdag 16 juli uur groep 8 verlaat de Maxendschool en heeft vakantie vrijdag 17 juli groep 1 komt op school vrijdag 17 juli uur laatste talentmoment van schooljaar 2014/2015 vrijdag 17 juli uur aanvang van de zomervakantie 24,25 en 26 augustus kindervakantieweek maandag 31 augustus uur eerste schooldag van schooljaar studiedag op vrijdag 10 juli Morgen, vrijdag 10 juli is er een studiedag voor alle leerkrachten van groep 1 t/m 8. Dat betekent dat alle kinderen morgen vrij zijn. Veel plezier! we starten het nieuwe schooljaar samen Maandag 31 augustus starten we het nieuwe schooljaar We komen die ochtend met z n allen: kinderen, ouders en leerkrachten om uur tezamen in de aula van de KanZ. Juf Marja, de directeur, verwelkomt iedereen en wellicht zijn er nog bijzonderheden te melden. We maken ook kennis met de (nieuwe) medewerkers van onze school. Het betekent dus, dat we 31 augustus om uur niet rechtstreeks naar de klassen gaan, maar in de aula samenkomen!!!

2 van harte proficiat 10 juli Julietta v.balveren, groep 2a 11 juli Finne v.venrooij, groep 3a 11 juli Daniël de Groot, groep 5b 12 juli Nick v.dijk, groep 2b 12 juli Fenne v.d.wijst, groep 7b 13 juli Judith v.d.enden, groep 6a 13 juli Sonya Haydari, groep 8a 16 juli Miek v.rooij, groep 3a 16 juli Kaisa Malys 3a 16 juli Jop Bevers, groep 6a 17 juli Remco Houtert, groep 4a 19 juli Siem v.dijk, groep 7a 20 juli Joep v.nuland, groep 7a 22 juli Quint Farneubun, groep 3a 22 juli Victoria Guerrero Rioa, groep 5a 24 juli Giel v.gaal, groep 2a 25 juli Laura Schuurmans, groep 8a 25 juli juffrouw Janne Poort-v.Lierop 27 juli Femke Schuurmans, groep 8a 28 juli Tijmen Franssen, groep 7a 30 juli Geert v.d.laar, groep 6b 30 juli Sara Theunisz, groep 8a 02 augustus Valentijn Timmers, groep 7b 02 augustus Isa v.d.broek, groep 7b 02 augustus Zavannah de Mars, groep 7b 03 augustus Natalia Sitek, groep 1/2a 03 augustus Teun Langenhuizen, groep 6b 04 augustus Teus v.rooij, groep 2a 05 augustus Jagoda Smolinska, groep 3a 07 augustus Roij v.wershoven, groep 7a 07 augustus Fiene Wijdeven, groep 5/6b 08 augustus Milan v.d.heijden, groep 8 09 augustus Auke Schuurmans, groep 6b 11 augustus Aureli Sirken, groep 3a 13 augustus Kim v.geffen, groep 7a 11 augustus juffrouw Hélène Gilsink 17 augustus Famke v.vilsteren, groep 7a 18 augustus Donna v.d.donk, groep 2a 21 augustus Jolijn Schouten, groep 4a 25 augustus Anna Seip, groep 7b 25 augustus meneer Bas Poort 27 augustus Bartosz Szkapiak, groep 8b 30 augustus juffrouw Elly Oosterholt-Leijen 01 september Mara v.dinther, groep 1/2b 01 september David Blommers, groep 1/2a 01 september Lieke Verwijst, groep 7a 03 september Eva Verbeek, groep 1/2b

3 de laatste basisschoolweek van groep 8 De laatste schoolweken voor de leerlingen van groep 8 staan in het teken van het afscheid van een basisschooltijd van 8 jaar. Na de vakantie hebben de kinderen buiten het vertrouwde Nistelrode en de vertrouwde Maxendschool een nieuw plekje gevonden in het voortgezet onderwijs. Het programma van groep 8 wijkt in de laatste weken daarom natuurlijk af van de normale lesweken: Maandag 13 juli, 10:30 uur voeren de kinderen de Musical Iketsjer op voor de bewoners van Laarstede. Maandagmiddag 13:30 uur speelt groep 8 de musical voor alle familieleden (dus niet de ouders) De kinderen van groep 8 blijven deze dag over op school. Dinsdag 14 juli 10:30 uur voert groep 8 de musical op voor de kinderen van de school. Dinsdag 14 juli 19:00 uur is de afscheidsavond van groep 8 en wordt de musical Iketsjer opgevoerd voor de ouders van de leerlingen van groep 8. Deze avond geldt niet voor broertjes of zusjes die op t Maxend les hebben. Deze kinderen zien de musical deze week namelijk onder schooltijd. Oudere broers en zussen, die de basisschool verlaten hebben zijn welkom. De organisatie wil dat vooraf bekend is hoeveel mensen zij die avond kan verwachten. Er wordt dus vriendelijk verzocht om dit door te geven. Woensdag 15 juli zijn de kinderen van groep 8 een dagje vrij. Donderdag 16 juli worden de kinderen van groep 8 de hele dag op school verwacht. Er wordt afscheid genomen en opgeruimd. Om uur zwaaien we met alle kinderen groep 8 uit. Groep 8 heeft donderdag 16 juli vanaf 15:15 uur vakantie!!! Dus ook vrijdag 17 juli zijn de kinderen van groep 8 vrij!! Beeldmateriaal kamp en musical: Zoals elk jaar wordt er ook dit jaar een film van het kamp en van de musical gemaakt. Daarnaast komen de foto s van het kamp en de musical gezamenlijk op één cd. In totaal zijn er 3 cd s en kosten de 3 cd s 10,00. Wilt u niet alle cd s maar bijvoorbeeld enkel de cd met daarop de kampfilm dan kost deze 4,00. De organisatie hoort graag zo snel mogelijk wie er geïnteresseerd is in deze cd s of cd. samenvattend: Hoeveel personen of christel.a@maxend.nl) komen naar de afscheidsavond?(bas@maxend.nl Wie koopt de kampcd/ of de musicalcd?(bas@maxend.nl ofchristel.a@maxend.nl) schoolgids staat op de site De nieuwe schoolgids staat komende week op de site. De schoolgids van dit schooljaar( ) is verwijderd. > ouders, >informatie

4 mededelingen van groep 3 voor 2015 / 2016 Vanaf groep 3 hebben de kinderen op school een etui nodig met daarin een prittstift (géén lijmstift), een puntenslijper met opvangbakje een schaar en een 23-ringmap. Voor de gymles hebben de kinderen vanaf groep 3 gymspullen nodig: t-shirt, korte broek en gymschoenen, liefst met klittenband (is veilig) en stevige, lichtgekleurde zolen. Het is belangrijk dat uw kind zelf de gymkleding aan- en uit kan doen. Na de gym wordt er gedoucht. Daarvoor is een handdoek nodig; geen zeep of douchegel. de sponsors van het kamp van groep 8 In de vorige max(s)eintjes schreven enkele leerlingen van groep 8: Zhané, Aïsha, Fieke en Sara over de kampbelevenissen. Om het kamp financieel rond te krijgen zijn sponsors benaderd, die loyaal hun steun materieel / financieel gaven. De volgende sponsors worden hartelijk bedankt: Daisy: kapper en Harisz Bijoux aan het Laar. Mooi van van Tilburg, Hubo/Bart Pennings, Ronald Verhoeven/ marsjes, Dio-shop/Kristel v.dijk, fa. Strijbosch, Dennis Nelissen, en Gijs v. Erp/ Barbecue en Zo,en Tramstation /Tonnie v.es. Benito v.dijk en Lilian Gerrits zorgden dat de kampeermaterialen en bagage in Gemert werden bezorgd. de VakantieBieb Van de bibliotheek: Kinderen, die gedurende de zomervakantie weinig lezen, vallen al snel 1 à 2 AVI-niveaus terug in hun leesontwikkeling, blijkt uit onderzoek. Blijvend lezen in de zomervakantie is daarom belangrijk en dat kan heel goed met de VakantieBieb-app van de Bibliotheek. Deze zomer komt de bibliotheek met een nieuwe editie, met meer jeugdtitels dan ooit. Voor ieder kind vanaf 6 jaar is er wat leuks te vinden. De VakantieBieb-app is vanaf 1 juni beschikbaar. Veel scholen en leerlingen hebben vorig jaar positief op de VakantieBieb gereageerd. Daarom is de app dit jaar al ruim voor de zomervakantie beschikbaar, zodat leerkrachten de e-books tijdens de les onder de aandacht kunnen brengen. Verder zijn vanaf 1 juni op een instructiefilmpje, het eerste hoofdstuk van een aantal e-books en een aantal lessuggesties te vinden. Met de VakantieBieb wil de bibliotheek kinderen, leerkrachten en ouders inspireren om met zomerlezen aan de slag te gaan. Dus download de app die vanaf 1 juni beschikbaar is. Klik voor meer informatie op Vragen over de VakantieBieb kunt u stellen via info@akantiebieb.nl.

5 schooljaar Aantal uren onderwijs: Voor onze school hebben we een ritme vastgesteld waarbinnen de kinderen steeds vaker en dus meer naar school gaan. Groep 1 is elke vrijdag vrij Groep 2 en 3 zijn elke vrijdagmiddag vrij. Hierdoor voldoen wij aan het minimaal aantal lesuren voor de groepen 1 t/m 8. De kinderen van de groepen 1 t/m 3 gaan bij uitzondering met carnaval ( ) de hele dag naar school (er is dan een continurooster). Ook op 22 april 2016 (koningsdag) en de laatste schooldag (vrijdagochtend 22 juli 2016) verwachten wij de kinderen van groep 1 om respectievelijk gezamenlijk de themadag te vieren en het schooljaar af te sluiten. Op woensdag 16 december verwachten wij alle kinderen van tot uur op school i.v.m. de gezamenlijke kerstviering. De kinderen van de groepen 1-2 zijn ook op donderdag en vrijdag 16 en 17 juni vrij i.v.m. met het kamp van groep 8. Schooltijden: De schooltijden zijn voor alle kinderen gelijk. maandag uur uur dinsdag uur uur woensdag uur donderdag uur uur vrijdag uur uur Wij vragen u uitdrukkelijk uw kinderen op tijd naar school te brengen of te sturen. Ouders mogen hun kind(eren) naar binnen brengen, maar om de zelfstandigheid van de kinderen te bevorderen vragen wij u de kinderen vanaf groep 3 te stimuleren alleen naar binnen te gaan. Half negen start de leerkracht met de lessen en moet u het lokaal verlaten. Het is dan niet meer de bedoeling dat u bij het lokaal blijft staan om nog naar uw kind te kijken. Vakantierooster en vrije dagen: Herfstvakantie t/m Kerstvakantie t/m Carnaval t/m Pasen Meivakantie t/m Pinksteren Zomervakantie t/m Extra vrije dagen: In het kader van de ontwikkeling van ons team hebben we de volgende studiedagen en/of studiemiddagen gepland waarop alle leerlingen vrij zijn. Plenaire studiemiddagen, -dagen groep 1 t/m 8 vrij:

6 donderdagmiddag woensdag woensdag woensdag dinsdagmiddag woensdag Pinksteren (hele dag) dinsdagmiddag donderdagmiddag Vrije dagen groepen 1-2: en donderdag en vrijdag zijn groep 1-2 vrij. De laatste vrijdag voor kerst en de laatste schooldag heeft iedereen om uur vrij. Continurooster Op speciale dagen vragen wij de kinderen een lunchpakketje mee te brengen. De kinderen blijven dan tussen de middag gezamenlijk op school eten. De schooltijden zijn dan aangepast. De school start zoals gewoonlijk om uur maar eindigt eerder; namelijk om uur. De volgende dagen hebben we een continurooster: (groep 4 t/m 8) (groep 1 t/m 8) (groep 4 t/m 8) (groep 4 t/m 8) (groep 4 t/m 8). Ingang (looproute binnenkomst) De kinderen van de groepen 5 t/m 8 komen door de hoofdingang binnen. De groepen 1/2, 3 en 4 komen door de eerste zijdeur (consultatiebureau) binnen en lopen zo door naar hun groep. Alle kinderen (ook de kinderen van de groepen 1 t/m 4) wachten tot de bel gaat op de grote speelplaats. Het team basisschool t Maxend Hieronder volgt een overzicht van de personeelsleden die werkzaam zijn op onze school en hun taken en verantwoordelijkheden. Marja Timmermans-Mikkers: Nicole van Orsouw: Janne Poort-v.Lierop: Maria v.schijndel-v.kessel: Rita v.dooren- v.d. Elsen: groep 1/2a Mireille v.sommeren-drissen: groep 1/2a directeur (aanwezig afwisselend ma of vrijdag, dinsdag woensdag (10x) en donderdag. teamcoördinator gr. 5 t/m 8 (aanwezig wo t/m vr), groep 7a. teamcoördinator gr. 1 t/m 4 (aanwezig ma t/m wo),groep 5a (begeleider afstudeerder) intern begeleider gr.1 t/m 8 (aanwezig di, wo,do)

7 Christel Mourmans-v.Boxmeer: groep 1/2b Benita v.doren- v.orsouw: groep 1/2b Héléne Gilsing: groep 3a Rianne v.santvoort-v.d.boom: groep 3a Jos v.d. Bogaart: groep 4a Mariska v.d.graaf- Reuvers: groep 4a Judith v.roosmalen: groep 5a (afstudeerder PABO) Tonnie v.vliet: groep 5a Monique Leyen: groep 4/6b Maaike Arts: groep 6a Janneke Litjens: groep 6a Janneke Romijnders: groep 7a (ICT-er) Ilse v.bakel groep 7a (vervanging verlof Nicole) Elly Oosterholt Leyen: groep 7/8b Christel v.d.akker: groep 8a Kees Faber: 1 dag groep 7/8b, ondersteuning groep 4 t/m 8, gym groep 7a Ria v.d.akker- v.d.lee: vrijwilliger, ondersteuning Jeanne Smits: administratief medewerkster Annie v.lokven-v.es: conciërge Sander v.bree: conciërge Leerkrachten die één dag of minder in een groep staan hebben geen groepsverantwoordelijkheid (zie bijlage richtlijnen groepsverantwoordelijkheid op de website). het laatste talentmoment van schooljaar Vrijdag 17 juli, de laatste schooldag, worden de kinderen van onze school weer uitgenodigd om hun specifieke talenten te laten zien aan elkaar. Misschien hebben kinderen een zangtalent of kunnen al goed een muziekinstrument bespelen, of willen over een bijzondere hobby vertellen/ laten zien. Misschien zijn er kinderen met een acteer- /dans- vertel- of een bijzonder talent, dat nog niet zo bekend is. De vorige talentmomenten waren op schoolniveau. Per klas werden kinderen gekozen/aangewezen om hun bijzondere talent aan de kinderen van de school te laten zien. In het kader van het afscheid van dit schooljaar, van de juf/meester en klasgenoten blijven de kinderen in de klas en laten elkaar zien wat ze kunnen : liedje, muziekinstrument, laten zien wat er is geknutseld, een kunstje, een verhaal, een bijzondere hobby, toneelstukje, dansje, truckje etc. etc. Het wordt vast een mooie afsluiting van schooljaar 2014/2015 een hele fijne vakantie

8 Volgende week vrijdag 17 juli is er weer een schooljaar voorbij. We zien weer terug op een fijn jaar, dat qua gevoel voorbij gevlogen is. U allen, ouders, medewerkers, een hele fijne vakantie; ga genieten met je kinderen, je gezin, je vrienden, je familie; ze zijn het waard. Of je nou thuis blijft, ver weg of dichtbij de vakantie doorbrengt. Neem de tijd en maak er iets moois van! Maandag 31 augustus 2015, om uur starten we het nieuwe schooljaar in de aula. Bobz organiseert een galabal voor groep 8 Vrijdag 10 juli worden alle jongens en meisjes die de basisschool verlaten in de spotlights gezet!! Alleen zij mogen de rode loper betreden. Begeleid en in allerlei originele creaties passeren zij de revue met auto s, scooters en old-mobiles. Ook zijn alle meesters en juffen welkom op dit galabal! De avond is van uur tot uur. Belangstellenden zijn van harte welkom om mee te genieten van dit spektakel! (gratis entree en Bobz zorgt voor de hapjes) Rond de klok van uur is het verzamelen op het parkeerterrein van het Sportpark. let op: de voertuigen die deelnemen aan de stoet moeten voldoen aan de bepaling gesteld bij of krachtens de wegenverkeerswet 1994 en ingericht zijn voor het vervoer van personen. gymrooster start 30 augustus 2015 maandag groep 7/8b groep 8a woensdag groep 3a groep 4a en 4b woensdag groep 5a vrijdag groep 7a groep 6a en 6b speelzaal: dinsdag uur groep ½ a dinsdag uur groep ½ b donderdag uur groep ½ b donderdag uur groep ½ a Kinderen en leerkrachten zochten verkoeling tijdens de warme week. De volgende max(s)eintjes verschijnen 3 september

www.maxend.nl jaargang 15, nummer 20 agenda leerlingen van groep 8 nemen afscheid van school en om 15.15 uur begint voor voor hen de vakantie

www.maxend.nl jaargang 15, nummer 20 agenda leerlingen van groep 8 nemen afscheid van school en om 15.15 uur begint voor voor hen de vakantie schooljaar 2012-2013 27 juni www.maxend.nl jaargang 15, nummer 20 donderdag 28 juni vrijdag 28 juni vrijdag 28 juni vrijdag 28 juni agenda e-mail:ria@maxend.nl leerlingen van groep 8 nemen afscheid van

Nadere informatie

www.maxend.nl jaargang 15, nummer 19 agenda dinsdag 18 juni ochtend leerlingen maken kennis in de nieuwe groep van schooljaar 2013-2014.

www.maxend.nl jaargang 15, nummer 19 agenda dinsdag 18 juni ochtend leerlingen maken kennis in de nieuwe groep van schooljaar 2013-2014. schooljaar 2012-2013 13 juni www.maxend.nl jaargang 15, nummer 19 agenda e-mail:ria@maxend.nl dinsdag 18 juni ochtend leerlingen maken kennis in de nieuwe groep van schooljaar 2013-2014. dinsdag 18 juni

Nadere informatie

vakantierooster schooljaar 2015-2016

vakantierooster schooljaar 2015-2016 schooljaar 2014-2015 28 mei www.maxend.nl jaargang 17, nummer 18 e-mail:ria@maxend.nl agenda. 1,2 en 3 juni 18.00 uur wandeldriedaagse, georganiseerd door Stichting Jeugdbelangen. dinsdag 2 juni schoolfeest:

Nadere informatie

agenda we starten het nieuwe schooljaar 2014-2015 samen een geslaagd kamp

agenda we starten het nieuwe schooljaar 2014-2015 samen een geslaagd kamp schooljaar 2013-2014 11 juli www.maxend.nl jaargang 17, nummer 21 e-mail:ria@maxend.nl agenda vrijdag 11 juli 12.00 uur de zomervakantie begint (tot en met 22 augustus) vrijdag 11 juli 10.30 uur kinderen

Nadere informatie

Het Mozaiek zet je in beweging!

Het Mozaiek zet je in beweging! Maandkalender juli 2018 1 16 2 Juffen-meesterdag groep 6; 17 s middags musicaluitvoering gr. 8 voor kleutergroepen; 3 Rapport 2 mee naar huis; 18 Musicaluitvoeringen groep 8 voor groepen 3 t/m 8; 4 Groep

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 14 juli 2016 kalender Donderdag 14 juli Musical groep 8 L/S Maandag 18 juli Juffendag groepen 5 Dinsdag 19 juli Meester- en juffendag groepen 4 Laatste schooldag en uitzwaaien groepen 8 Woensdag 20 juli

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 2018-2019 Deze jaarkalender bevat vele praktische zaken, zoals: namen, schooltijden, vakanties etc. Bewaar deze kalender dus goed en geef hem een mooi, zichtbaar plaatsje in huis. Verzuim

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

kalender Fabriek Magnifique nummer: Vrijdag 22 juli Laatste schooldag ( uur) Maandag 5 september uur opening nieuwe schooljaar

kalender Fabriek Magnifique nummer: Vrijdag 22 juli Laatste schooldag ( uur) Maandag 5 september uur opening nieuwe schooljaar 21 juli 2016 Jaargang 8 - nummer 40 kalender Fabriek Magnifique Vrijdag 22 juli Laatste schooldag (09.30-11.30 uur) Maandag 5 september 08.45 uur opening nieuwe schooljaar A.s. vrijdag start het Art en

Nadere informatie

Beste Ouders / Verzorgers.

Beste Ouders / Verzorgers. Beste Ouders / Verzorgers. In het jaarboek vindt u de praktische zaken met betrekking tot onze school. De vakanties, activiteiten, belangrijke regels en afspraken staan hierin vermeld. In de loop van dit

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2016

Nieuwsbrief juli 2016 Kwadijk 92, 1471 CE Kwadijk Nieuwsbrief juli 2016 Belangrijke data juli: 6 juli Studiedag, kinderen vrij 7 juli Rapport mee 7/8 juli Kleuterspellen mee naar huis, schoonmaak 11 juli Bedankochtend 11 juli

Nadere informatie

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje

Grote Duizendpoot AGENDA. Duizendpoot met informatie voor schooljaar Wenuurtje Grote Duizendpoot Mededelingenblad voor ouders / verzorgers RK Basisschool De Borghoek Jaargang 0 no. 19 juli 2017 Beste ouders / verzorgers, Voor u ligt de laatste Duizendpoot van het schooljaar. Deze

Nadere informatie

Te laat. Groep 6 bingo! Fietsexamen. Dinsdag 12 juli 2016

Te laat. Groep 6 bingo! Fietsexamen. Dinsdag 12 juli 2016 R.K. BASISSCHOOL OP T HWAGVELD Past. Dom. Hexstraat 16 6231 HG MEERSSEN Telefoon 043 3642813 info.hwagveld@innovo.nl Dinsdag 12 juli 2016 Te laat Het valt ons op dat er nog steeds kinderen te laat op school

Nadere informatie

SPORCKTKALENDER

SPORCKTKALENDER SPORCKTKALENDER 2018-2019 augustus 2018 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Sporcktinfo 1 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 21 22 23 24 25 26 27 28 29 Sporcktinfo 2 30 31 Op 20 augustus start het nieuwe

Nadere informatie

augustus 2014 ma di wo do vr za zo wk32 Wk33 Wk34 Wk 35

augustus 2014 ma di wo do vr za zo wk32 Wk33 Wk34 Wk 35 augustus 204 2 3 4 5 6 7 8 9 0 wk32 2 3 4 5 6 7 Wk33 8 9 20 2 22 23 24 Wk34 25 26 27 28 29 30 3 Wk 35 = Nieuwsbrief ouders = deze week hoofdluiscontrole Schooltijden Basisschool: ma t/m vrij: 8.30-4.45

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein.

We zien iedereen graag gezond weer terug op maandagochtend 28 augustus. We starten het schooljaar dan gezamenlijk op het plein. NIEUWSBRIEF Donderdag 13 juli 2017 Beste ouder(s)/verzorgers, De laatste nieuwsbrief van dit schooljaar! Het was een druk en enerverend schooljaar, maar ook een mooi schooljaar. We hebben met elkaar grote

Nadere informatie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie

Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Zomer vakantie Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Eerste schooldag 2018 / 2019 21 Offerfeest 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 10.00 groep 3/4 bezoek

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Amsterdam, 1 mei 2015. Beste ouders,

Amsterdam, 1 mei 2015. Beste ouders, Vancouverstraat 3 1056 DT Amsterdam 020-6128000 directie@rosaboekdrukker.net www.rosaboekdrukker.net Amsterdam, 1 mei 2015 Beste ouders, In deze brief informeren wij u over de nieuwe CAO voor het Primair

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017

Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 20 / nummer 0 31 augustus 2017 Belangrijke data: 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Kalender 2015 2016 OBS De Walsprong, Prins Clausstraat 2a 5301 RT Zaltbommel 0418 512306 Beste ouders/ verzorgers, In deze

Nadere informatie

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT.

Er is er maar één die praat, zodat luisteren beter gaat. 40 E EDITIE JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. KENNISMAKING NIEUWE LEERKRACHT. 40 E EDITIE 06 07 2018 JAARGANG 25 WIJ FELICITEREN. 08-07 Jurre Versteegh 11-07 Lynn van Schip 11-07 Finn Zwezerijn 12-07 Kyon dre Koeiman VOLGENDE WEEKBABBEL. I.v.m. de laatste schooldag krijgen de kinderen

Nadere informatie

JAARKALENDER

JAARKALENDER JAARKALENDER 208 209 Augustus 208 3 2 3 4 32 7 8 9 0 33 3 4 5 7 8 34 20 2 22 23 24 25 35 27 28 29 30 3 September 208 35 3 3 Start nieuwe schooljaar Inloop in de nieuwe groepen 4 5 Luizencontrole 7 Nieuwsbrief

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

EINDE VAN HET SCHOOLJAAR

EINDE VAN HET SCHOOLJAAR CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 Juni 2014 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door te

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag Jaaragenda 2017-2018 na goedkeuring MR Augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Alle groen en geel gekleurde dagen zijn vrije dagen voor de leerlingen

Nadere informatie

augustus 2017 = nieuwsbrief ma di wo do vr za zo = hoofdluiscontrole wk 32 wk wk Eerste schooldag wk 35 Schooltijden

augustus 2017 = nieuwsbrief ma di wo do vr za zo = hoofdluiscontrole wk 32 wk wk Eerste schooldag wk 35 Schooltijden augustus 2017 = nieuwsbrief = hoofdluiscontrole 1 2 3 4 5 6 Schooltijden Basisonderwijs: Ma. t/m vrij: 8.45-15.00 uur Woensdag eindtijd 12.15 uur. Middag vrij. Voorschool: 7 wk 32 8 9 10 11 12 13 Ma. t/m

Nadere informatie

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto.

Schoolfotograaf Vrijdag 15 september komt de schoolfotograaf weer langs. Broertjes en zusjes mogen vanaf uur op de foto. 21 juli 2017 (nr 11) Zomerfeest Wat was het weer een geslaagd en gezellig zomerfeest! Ouders van de Stuurluigroep, ook via deze weg dank jullie wel voor het organiseren! Mochten er trouwens ouders zijn,

Nadere informatie

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat Locatie Sittard: Kleine Steeg 11 046-451349 sittard@hoefer.nl Locatie Geleen: Dunantstraat 11 046-4745675 geleen@hoefer.nl september 2016 Locatie Sittard: Kleine Steeg 11, 6131KJ Sittard 046-4513149 sittard@hoefer.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE JULI/AUGUSTUS 2017

MAANDINFORMATIE JULI/AUGUSTUS 2017 MAANDINFORMATIE JULI/AUGUSTUS 2017 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 Website: http://www.startblokschiedam.nl AGENDA JULI /AGUSTUS 2017 Ma 03 Di 04 Wo 05 Do 06 Vr

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Team Directie: Jan Willem Muntendam 0346-566929 e-mail: jwmuntendam@vechtstreekenvenen.nl

Team Directie: Jan Willem Muntendam 0346-566929 e-mail: jwmuntendam@vechtstreekenvenen.nl September 2015 1 Di 2 Wo 3 Do 20.00-22.00 uur uitleg TADAA 4 Vrij Circus TADAA 5 Za 6 Zo 7 Ma 8 Di Startgesprekken groep 1 t/m 7 9 Wo 10 Do Startgesprekken groep 1 t/m 7 11 Vrij 12 Za 13 Zo 14 Ma 15 Di

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018

Nieuwsbrief juli Verderop in deze nieuwsbrief. De komende maand: Agenda. zondag 1 juli e Communie groep 4. maandag 9 juli 2018 Nieuwsbrief juli 2018 Jaargang 27 Nummer 11 De komende maand: Agenda 1 juli 2018 10.00 uur 1e Communie in de kerk 4 juli 2018 Brandweerlessen in alle groepen 5 juli 2018 Continurooster i.v.m. studiemiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat?

Nieuwsbrief. Juni 2015. Juf Marije voortaan als Marije Maassen van den Brink door het leven gaat? In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief Juni 2015 Wist u dat? Nieuws uit groep 1 & 2 Musical groep 8 Groepsindeling 2015-2016 Uitnodiging Feestelijk Overblijven Onderzoek continurooster Oud papier Zomerlezen

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Borgh Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G NB Nieuwsbrief juli 2015 Inhoudsopgave: Beste ouders, afscheid Formatie 2015-2016, afscheid groep 8, leerkrachtendag, vrijdagochtend 3 juli

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs)

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Dag van de week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Wie? Juf Femke Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Juf Femke Juf Femke Juf Femke Meneer Marcel

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel

SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel 2017 2018 SCHOOLKALENDER O.B.S. de Singel Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de kalender van het schooljaar 2017-2018. Dit schooljaar zijn de kinderen verdeeld over 10 groepen en een peutergroep.

Nadere informatie

Kalender 2015 / 2016

Kalender 2015 / 2016 Samen-werken aan talentontwikkeling Kalender 2015 / 2016 1 Za 2 Zo Augustus 2015 3 Ma Wk --/32 4 Di 5 Wo Juf Ingrid en Juf Mariëlle jarig 6 Do 7 Vr Juf Angela jarig 8 Za 9 Zo 10 Ma Wk -- / 33 11 Di 12

Nadere informatie

Fellenoortje mei 2019

Fellenoortje mei 2019 Fellenoortje mei 2019 Beste ouders/verzorgers, Het schooljaar is al bijna weer voorbij. Met elkaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe schooljaar 2019-2020. In dit Fellenoortje lees je

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015

Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Nieuwsbrief 18 Nieuwsbrief 4 juni 2015 Vanuit de directie Uitwisseling Voor de groepen 7 zit de uitwisseling met de school uit Oostkamp er weer op. De kinderen hebben hele fijne en leerzame dagen gehad.

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

NFORMATIEBOEKJE 2014-2015

NFORMATIEBOEKJE 2014-2015 NFORMATIEBOEKJE 2014-2015 Mededelingen Locatie indelingen Schooltijden Vakantierooster Studiedagen Gymrooster en afspraken Gouden Regels Zaandam, augustus 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

agenda van harte proficiat

agenda van harte proficiat schooljaar 2017-2018 31 augustus www.maxend.nl jaargang 19, nummer 1 e-mail:ria@maxend.nl agenda maandag 11 september woensdag 13 september woensdag 27 september dinsdag 3 oktober 18.45 uur Informatieavond

Nadere informatie

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd)

Op maandagmiddag is juf Ruth in groep 2 (groep 2a en groep 2b worden dan samengevoegd) Nieuwsbrief jaargang 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 12 augustus 2017 De schoolgids gaat digitaal. Aan het begin van het schooljaar kunt u de schoolgids (2017-2018) vinden op onze website. De kalender, zonder

Nadere informatie

VAKANTIES VOLGEND SCHOOLJAAR (HERHAALD BERICHT) 2 CREAGROEP DE WINGERD ZOEKT ENTHOUSIASTE CREA-BEA S 2 SCHOOLATLETIEKFINALE 2

VAKANTIES VOLGEND SCHOOLJAAR (HERHAALD BERICHT) 2 CREAGROEP DE WINGERD ZOEKT ENTHOUSIASTE CREA-BEA S 2 SCHOOLATLETIEKFINALE 2 In dit blaadje: VAKANTIES VOLGEND SCHOOLJAAR (HERHAALD BERICHT) 2 CREAGROEP DE WINGERD ZOEKT ENTHOUSIASTE CREA-BEA S 2 SCHOOLATLETIEKFINALE 2 DIGITAAL KNUTSELEN VOOR VADERDAG BIJ CODERDOJO ROOSENDAAL 3

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast.

Inhoud. Afgelopen woensdag is iedereen al een kijkje wezen nemen in de nieuwe groep en bij de (nieuwe) juf. Iedereen was erg enthousiast. Jaargang 10 Nummer 20 28 juni 2019 Agenda Maandag 1 juli Donderdag 4 juli Vrijdag 5 juli Maandag 8 juli t/m Vrijdag 16 augustus In deze nieuwsbrief Inhoud Vanuit de Directie Vakantiebieb-app Diamantterras

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni/juli 2018

Nieuwsbrief juni/juli 2018 Nieuwsbrief juni/juli 2018 Dit is de laatste nieuwsbrief van het schooljaar 2017-2018. Een enerverend jaar waarin we afscheid hebben genomen van juf Lianne met een mooi circusfeest in Standdaarbuiten en

Nadere informatie

Praktische informatie 2015-2016

Praktische informatie 2015-2016 Praktische informatie 2015-2016 Nijmegen, juli 2015 Beste ouders, verzorgers, Samen met de schoolgids vormt dit boekje een complete informatiebron voor de ouders van De Windroos, locatie Lindenholt. We

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber

Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber Nieuwsbrief o.b.s. De Eiber www.obsdeeiber.nl Jaargang 31, nummer11 19-06-2019 Vruchtbare grond: Juf Rozemarijn en juf Hedwig zijn beide zwanger! Dat vinden we natuurlijk fantastisch nieuws. Gefeliciteerd!

Nadere informatie

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8

Belangrijke data. Dit is de een na laatste Punter van Afscheid groep 8 NUMMER 20 JAARGANG 33 5 juli 2019 Belangrijke data 3 juli Musical groep 8B 5 juli Musical groep 8A 5 juli Rapporten mee 8 juli Meet and greet ( nieuwe groepen volgend schooljaar) 23 augustus Start nieuwe

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

INFO De Toverlaars. Agenda. Info 10 - juni 2019 JULI. 8 juli t/m 18 augustus Zomervakantie

INFO De Toverlaars. Agenda. Info 10 - juni 2019 JULI. 8 juli t/m 18 augustus Zomervakantie INFO De Toverlaars Slagveld 55 4871 ND Etten-Leur tel. 076 5040287 www.toverlaars.nl detoverlaars@stichtingleersaam.nl Info 10 - juni 2019 Agenda JULI 2 Uitzwaaien groep 8 Afscheidsavond groep 8 3 Gr.

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - zaterdag, 13 juli 2019 Jaargang 19 Nummer 20 BASISSCHOOL Willibrord ***Inhoud:*** Mededelingen ** Afscheidsavond groep 8 ** Afscheid van juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2017

Nieuwsbrief augustus 2017 Nieuwsbrief augustus 2017 Schooltijden In onderstaand schema de schooltijden voor komend schooljaar. Op vrijdag gaan we dit jaar een half uurtje langer door. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag

Nadere informatie

De Springplank: info 15 juni 2016.

De Springplank: info 15 juni 2016. De Springplank: info 15 juni 2016. Nieuwe leerling. We willen Luuk, Diede en Yeliz, van harte welkom heten bij ons op school. Diede en Yeliz zijn nu aan het oefenen in groep 1/2. Luuk is er al voor vast.

Nadere informatie

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S),

BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), BESTE OUDER(S) / VERZORGER(S), Dit is de jaarbijlage 2014-2015 van de RK basisschool Vredeburg. Het is de bedoeling om deze jaarbijlage te gebruiken, als aanvulling op de schoolgids. In de schoolgids wordt

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.

info 12 schooljaar 2014-2015 Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij. Aan: Van: Alle kinderen en ouders Team Basisschool de Staaij 024-6961202 E-mail: info@bs-destaaij.nl www.bs-destaaij.nl info 12 schooljaar 2014-2015 Betreft Het schooljaar Vakantie-rooster 2015-2016 Groep

Nadere informatie

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019

23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 23 e jaargang nr.20 Vrijdag 28 juni 2019 Beste ouders, verzorgers en belangstellenden van de leerlingen van Het Mozaïek, In de komende twee weken gaan we samen met de kinderen het schooljaar afronden.

Nadere informatie

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep

hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep hallo welkom op Een dag in onze kleutergroep Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons op school, De Petteflet. Jouw juffen zijn juf Jolanda en juf Anja of juf Nicole en juf Alcesta. Dit boekje

Nadere informatie

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do

Schooljaar Juf Els ma,di,wo,do Juf Imke vr Juf Eunice ma, di, wo, vr Juf Imke do In deze nieuwsbrief Aanvulling groepsindeling Laatste schooldag Vrije dagen schooljaar 2018-2019 Afscheid juf Esther en meester Jacco Even voorstellen Gevonden voorwerpen Nieuwsbrief Schooljaar 2017-2018

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Augustus Schoolactiviteiten

NIEUWSBRIEF Augustus Schoolactiviteiten INHOUD Schoolactiviteiten Tot ziens meester Henny, 1 Welkom juffrouw Angelique In- en uitgangen 1 Bewegingsonderwijs Leerlingenlijst Renovatie Stagiaires Start project WO Leesbevordering Fietscontrole

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

Een leerzaam, prettig schooljaar

Een leerzaam, prettig schooljaar O.B.S.De Schatkist Kerkrade, juli 2017. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor U ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2017 2018 met allerlei informatie over onze school. Zo heeft U altijd

Nadere informatie