NIEUWSBRIEF DECEMBER 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF DECEMBER 2015"

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2015 Agenda 02 december Maandopening 04 december Sinterklaas op school 08 december Kerst-knutsel-activiteit voor de hele school 09 december Teamvergadering 09 december Verlichtingsproject groep december Frisparty 15 december Kerst-knutsel-activiteit voor de hele school 15 december Kijkavond 16 december Uden on Ice van uur uur 16 december Nieuwsbrief 4 17 december Alle kinderen vrij vanaf uur 17 december Kerstviering van december Studiedag; alle kinderen vrij 21 december t/m Kerstvakantie 3 januari Verjaardagen in 8 december Mike Groep december juf Mirjam Sinterklaasfeest vrijdag 4 december Op vrijdag 4 december brengt Sinterklaas met zijn Pieten weer een bezoek aan de Meent. Om 8.45 uur zal hij arriveren. Hoe zal hij dit jaar aankomen? Wij zullen hem aan de voorkant van de school ontvangen. U bent als ouder met eventuele nog niet schoolgaande kind(eren) van harte welkom. Sinterklaas gaat als eerste naar binnen gevolgd door kinderen, leerkrachten en hulpouders. De niet schoolgaande kinderen kunnen buiten Sinterklaas een hand geven/ afscheid nemen en gaan dan weer naar huis. Wanneer de weersomstandigheden het niet toelaten om de Sint buiten te ontvangen, wachten de kinderen hem op in de grote hal, samen met de leerkrachten en de hulpouders. Niet schoolgaande kinderen kunnen dan niet mee naar binnen. Met de hulp van kinderen die hulppiet zijn, (wel verkleed, maar niet geschminkt) zal het vast weer een mooi Sinterklaasfeest worden. Actie 'Samen voor de Voedselbank' Omdat Brabanders elkaar helpen en de Meent helpt dus ook! Het doel: Levensmiddelen inzamelen voor mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank.

2 Wist je dat in Brabant één op de drie gezinnen onder de armoedegrens leeft? Wist je dat in Brabant kinderen opgroeien in armoede? Het komt steeds vaker voor dat mensen bij de voedselbank moeten aankloppen. Op dit moment zijn zo'n vijfduizend gezinnen afhankelijk van hulp van de voedselbanken in Brabant. Dit jaar doet de Meent van harte mee aan deze actie die loopt vanaf maandag 7 december t/m donderdag 17 december. Omdat de Meent graag haar steentje wil bijdragen, vragen wij aan iedereen die het kan missen om mee te doen en iets te geven uit de lijst van acht lang houdbare producten. Dit zijn producten waar de klanten van de voedselbank voor een langere periode iets aan hebben. Het doel is om zoveel mogelijk producten in te zamelen waar Brabanders, die het het hardst nodig hebben, echt iets aan hebben. De lijst waaruit u kunt kiezen: Thee: In alle soorten en maten, liefst in doosjes vanwege het stapelen Koffie: Voor filtermachines, geen Senseo pads of cups of iets dergelijks Rijst: Liefst in standaardpak Pasta: Liefst in pak vanwege stapelen Pastasaus: In pak of zak, niet in pot Soep: In blik, liefst niet in slappe pakken Zoet beleg: Hagelslag is fijn want dat zit in een pak maar jam, pindakaas of chocopasta mag natuurlijk ook Melk: Lang houdbare melk; liefst in pak, geen fles U kunt dagelijks van uur de lang houdbare producten bij ons inleveren. Kerst-knutsel-activiteit Als de Sint weer vertrokken is, willen we laten zien waar de Meent zo sterk in is: het samen creëren van iets moois. Op dinsdagmiddag 8 en 15 december werken we met alle kinderen aan kerstkunstwerken. We gaan timmeren, zagen, plakken, verven, naaien en nog veel meer. Ook gaan we met z n allen een schoolwerkstuk maken waarvoor we wc-rolletjes nodig hebben!!! Iedereen van de Meent levert zijn bijdage aan dit schoolwerkstuk. De voorbereidingen zijn al in volle gang, maar we zijn nog op zoek naar ouders die ons kunnen helpen tijdens deze activiteiten. U gaat een groepje van maximaal 10 kinderen begeleiden bij een knutselactiviteit. Mocht u dit iets lijken, geeft u het dan door aan de leerkracht van uw zoon of dochter? Kijkavond Op dinsdag 15 december gaan van uur onze schooldeuren weer voor u open zodat u kunt zien met welke projecten en methodes uw kind(eren) bezig is/zijn en natuurlijk het resultaat van het school-kerst-knutselwerk. U bent van harte welkom.

3 Op woensdag 16 december gaan alle kinderen van de Meent schaatsen op de schaatsbaan van Uden on Ice. We vertrekken vanuit school, lopend naar de markt. De kinderen schaatsen van tot uur. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Het de bedoeling dat de kinderen op die ochtend zelf schaatsen meenemen. Als u zelf geen schaatsen heeft is het ook mogelijk om schaatsen te huren. De kosten hiervoor zijn 2,50 en voor rekening van de ouders. Als u schaatsen wilt huren doet u 2,50 in een enveloppe en schrijft daarop de naam en de schoenmaat van uw kind. U levert de enveloppe uiterlijk op dinsdag 15 december in bij de leerkracht van uw kind. Let op: u doet dit alleen als u kind zelf geen schaatsen meeneemt. Donderdag 17 december kinderen s middags vrij De kinderen gaan, net als andere jaren, alleen in de ochtend naar school van uur. De middag is voor de kinderen vrij. Dit doen we omdat we de kinderen s avonds allemaal terug verwachten om met elkaar te genieten van een geweldige kerstviering. Kerstviering Op donderdag 17 december vieren wij Kerst met een sfeervol kerstdiner en een musical. Om het kerstdiner tot een succes te maken hebben we uw hulp hard nodig. We vinden het fijn als u, samen met uw kind, voor het hapjesbuffet een gerecht maakt. Dit gaat als volgt in zijn werk. Per groep komt in de klas een intekenlijst te hangen. Daarop kunt u aangeven wat u wilt gaan maken. Het is de bedoeling dat u 5 porties maakt en het gerecht moet direct op tafel gezet kunnen worden. Wilt u a.u.b. uw schalen, borden etc. voorzien van uw naam? Voor een drankje, voorgerechtje en dessert wordt gezorgd. Om komen de kinderen naar school en nemen het gerecht mee. We kunnen dan gaan genieten van een heerlijk kerstdiner! Hoewel er een allergielijst bij ons op school aanwezig is, is het verstandig dat de ouders van kinderen met een allergie vooraf contact opnemen met de leerkracht van het kind. Dit vanwege de grote diversiteit aan gerechten. Vanaf uur zijn de ouders van harte welkom op het plein, waar u in het licht van een knapperend vuurtje kunt genieten van een beker warme chocolademelk of een glaasje glühwein. Tussen en gaan de deuren van de school open. U kunt uw kind dan in de klas ophalen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u daarvoor bij de leerkracht van uw kind terecht.

4 Een bericht van de verkeersouders Verlichtingsproject De herfst is nu echt begonnen, het wordt al vroeg donker. In deze tijd van het jaar kan het zijn dat uw kind ook in de schemering of het donker deelneemt aan het verkeer. Het is dan heel belangrijk dat uw kind goed zichtbaar is voor andere weggebruikers. Dat kan door de aanwezigheid van reflectoren en het laten branden van fietsverlichting. Ook lichte of reflecterende kleding is van nut. De remweg van een auto is lang, daarom kan een reflector of verlichting bij uw kind voor een autobestuurder het verschil maken tussen wel of niet op tijd remmen. Let ook op kinderen die op een skateboard of step aan het verkeer deelnemen. Verlichting is voor hen niet verplicht, maar natuurlijk wel veel veiliger! Maak uw kind bewust van het belang van goed zichtbaar zijn. Op YouTube zijn veel filmpjes te vinden die dit op een duidelijke manier laten zien. Wij gaan zelf ook met dit thema aan de slag op De Meent. Op 9 december gaan we met de kinderen van groep 6 aan de slag met Verlichting. Dit jaar hebben we de kinderen van groep 6 van De Leeuwerik te gast bij dit project. Brabants Veiligheidslabel Op 9 november is de inspecteur van het Brabants Veiligheidslabel op onze school geweest. Hij heeft kennis genomen van wat De Meent onderneemt op het gebied van verkeersveiligheid. Wij moeten tot begin december wachten tot we zeker weten dat wij ons label mogen blijven houden. Maar de inspecteur liet wel los dat wij ons geen zorgen hoeven te maken! Tenslotte Wie wil ons maatje worden? Wij zijn ook blij als u zich niet vast wilt leggen maar ons wel incidenteel wilt helpen met de uitvoering van projecten! Spreek ons aan voor meer informatie, of mail naar: verkeersoudersuden@ziggo.nl Verkeersouders De Meent, Talitha, Franka, Isabel Sinterklaas is inmiddels weer in ons land en in de kleuterhal staat een geweldig mooie stoomboot waar lekker in gespeeld kan worden! Alle kleine sinterklaasjes en pietjes genieten volop hiervan. Ook de rest van de school is door de oudervereniging helemaal in Sinterklaassfeer gebracht en klaar voor de ontvangst van de Goedheiligman.

5 Afgelopen maandag was de Algemene Ledenvergadering van de oudervereniging. Daaraan gekoppeld organiseerden we een informatieavond Mediawijsheid en Social Media gepresenteerd door Erwin Vos. Hierbij waren ook de ouders van de Leeuwerik uitgenodigd. De opkomst was wat mager, maar de presentatie heel interessant! Voor degene die graag nog wat meer informatie over dit onderwerp willen, op de site van de Meent staan onder het kopje ouders, veilig internet enkele interessante links. Ook kunt u hier de uitkomst van de kinderenquête terugvinden. Verder is de oudervereniging, aangevuld met enkele andere ouders, alweer druk bezig met de voorbereidingen voor de kerstmusical. Er wordt druk gerepeteerd en ondertussen veel gelachen. Het uiteindelijke doel, om 18 december weer een spetterende kerstmusical neer te zetten voor de kinderen zal zeker lukken! Op de tweede MR vergadering van dit schooljaar hebben we gesproken over het jaarverslag van , de begroting van komend jaar en we hebben de eerste fase van het verbeterplan We zetten De Meent op groen geëvalueerd. Een mooie opsteker hierbij is dat de tussentijdse resultaten in alle groepen en voor alle vakken voldoende tot goed zijn! Wij zien dat als pluim voor iedereen die mee helpt om het verbeterplan in stappen uit te voeren. Zo is inmiddels een continuerooster ingevoerd om de onderwijstijd efficiënter te benutten, worden groepsplannen op alle groepen vergelijkbaar gemaakt en gebruikt, is het (leer)klimaat in de hoogste groepen sterk verbeterd door met name grote extra inzet van de leerkrachten en worden lessen geobserveerd en geëvalueerd, waardoor leerkrachten zich meer gecoached voelen bij het opstarten van nieuwe methoden en structuren. De MR ziet de genoemde voorbeelden als stappen in de goede richting en wil het team steunen bij het ingeslagen verbetertraject. De MR denkt en beslist mee over al deze (en andere) schoolzaken en levert daarmee een bijdrage aan de kwaliteit van het onderwijs op school. De MR heeft daarvoor regelmatig (ongeveer 6x per schooljaar) overleg met de directie. Voor komend jaar is de MR op zoek naar een nieuw MR-lid uit de oudergeleding. Mocht u interesse hebben om de MR (op termijn) te komen versterken, laat het ons weten! Met name is vertegenwoordiging uit de oudergeleding van de onderbouw welkom! Om in contact te komen met de MR kunt u mailen naar mr.obsdemeent@stichtingoog.nl of kijk op de website van De Meent bij het kopje ouders. Fris Party Vrijdag 11 december 2015 KerstParty - Groep FrisParty organiseert een gezellige KerstParty. We gaan KerstPizza s maken èn opeten natuurlijk! En je kunt kerststukjes maken, kerstkaarten knutselen en kerstballen maken voor in je kerstboom. LET OP: Neem je eigen (bloem)potje mee voor je kerststukje!

6 Wanneer: Vrijdag 11 december 2015, van uur tot uur Waar: Aula Muzerijk, Klarinetstraat 4 Uden Entree: 1,00 Aanmelden: Via de inschrijflijst op school of via de site of via frispartymuzerijk@gmail.com Kerstkaarten bezorgen we op het huisadres Direct na Sinterklaas komt Kerst er weer aan. Kerst is een sfeervolle tijd, een tijd waarin mensen elkaar het beste wensen. Vaak doen ze dat doormiddel van het versturen of het afgeven van een prachtige kerstkaart. Wij juichen dit gebruik van harte toe, maar vragen iedereen om de kerstkaarten bij het huisadres van de geadresseerde te bezorgen. We snappen heel goed dat het uitdelen van kerstkaarten school heel gemakkelijk is, maar helaas weten we dat er ook kinderen zijn die geen kerstkaart krijgen en dat is niet prettig. Dus daarom zeggen we: Lekker veel kerstkaarten schrijven en lekker veel wandelen, om de kerstkaarten bij de juiste persoon te krijgen.

NIEUWSBRIEF 4 December 2015

NIEUWSBRIEF 4 December 2015 NIEUWSBRIEF 4 December 2015 Agenda 02 december Sint op school 09 december Teamvergadering 09 december Verlichtingsproject groep 5-6 (op de Meent) 10 december Letterfeestje K in groep 1-2 11 december FrisParty

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

Nieuws van directie. Agenda

Nieuws van directie. Agenda Agenda 12 december Inloopochtend groep 6 13/14 december Kerstactie: voedselbank 14 december MR overleg 19 december Bord / bestek / beker mee voor kerstdiner 21 december Kerstdiner op school 22 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit:

Nieuwsbrief. Kerstviering. DVD Kerstspel. In dit nummer: Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 8 december 2015 Nieuwsbrief Kerstviering Het programma voor de kerstviering op woensdag 16 december ziet er als volgt uit: 16.30 uur: kinderen komen aan in de eigen klas, ouders kunnen de koude gerechten

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

N U M M E R 1 5. Bedankjes

N U M M E R 1 5. Bedankjes Nieuwsbrief N U M M E R 1 5 8 D E C E M B E R 2 0 1 6 Aanmelding nieuwe leerlingen I N D E Z E N I E U W S B R I E F O N D E R A N D E R E Er is een wachtlijst voor kinderen die in 2017 4 jaar worden.

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 16 december 2016

Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Nieuwsbrief 8 16 december 2016 Agenda 22 december 22 december 23 december 26 december 9 januari 10 januari 13 januari Kerstdiner OV/ ouders versiering opruimen, 19:00 uur Studiedag, kinderen vrij Start

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier

Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015. Agenda Zaterdag 12 december Oud papier INFOOTJE NR. 07 Schooljaar 2015-2016 Maandag 7 december 2015 Agenda Zaterdag 12 december Oud papier Donderdag 17 december 13.15 uur: kerststukjes maken samen met opa s en oma s 17.00 19.00 uur: kerstdiner

Nadere informatie

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker

Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker Deze school maakt deel uit van Stg. BOOM De Windmaker jaargang 20 nr. 06 datum 24-11-2016 week 46&47 Website: www.bsdemolenhoek.nl, e-mail: administratie.demolenhoek@stgboom.nl Agenda 29-11 Oudergesprekken

Nadere informatie

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016!

Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Nieuwsbrief 7 11-12-2015 Namens het team van basisschool de Bongerd wensen wij u alvast hele fijne kerstdagen en een goed en gezond 2016! Sinterklaas Op vrijdag 4 december hebben we samen met basisschool

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13

Informatieblad Schooljaar 2015-2016. Maandag 30 november, nr.13 Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 30 november, nr.13 Bericht van de ouderraad Sinterklaas komt vrijdag 4 december weer op bezoek. Dit gaat gepaard met iets lekkers. Wij weten dat er kinderen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om!

Waterlandjournaal. Beste ouder(s) en verzorger(s), Het laatste Waterlandjournaal van dit schooljaar alweer. Wat vliegen die dagen en weken om! Waterlandjournaal Jaargang 5 nr. 5 22 december 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Beste ouder(s) en verzorger(s), Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Kijkmiddag project

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 16, 12-12-2018 Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag Herinnering Een foute kersttrui, je kent hem vast en zeker wel. Eentje met ouderwetse motiefjes of grappige afbeeldingen.

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014)

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u o.a. informatie over: Terugblik Sinterklaasfeest Kerst op de Biezenkamp NXP adopteert de Biezenkamp Kampioenen op school

Nadere informatie

14 dec Optreden gr 5 en gr 6: 13.45 uur 13 jan Studiedag; alle leerlingen vrij 16 dec Teamvergadering 14 jan Nieuwsbrief 4 17 dec Oudergesprekken

14 dec Optreden gr 5 en gr 6: 13.45 uur 13 jan Studiedag; alle leerlingen vrij 16 dec Teamvergadering 14 jan Nieuwsbrief 4 17 dec Oudergesprekken December 2015 - nummer 3 Agenda 4 dec Sinterklaasviering 18 dec Kerstviering 7 dec OR-vergadering 21 dec 1 jan Kerstvakantie GMR-vergadering 6 jan Luizencontrole 8 dec Oudergesprekken VO-avond gr 7 en

Nadere informatie

Bericht van de kerstcommissie

Bericht van de kerstcommissie Jaargang 17 Nummer 17, 19-12-2018 Bericht van de kerstcommissie Herinnering Beste ouders/verzorgers, Op donderdag 20 december vindt de kerstviering op onze school plaats. We vieren dit met een sfeervol

Nadere informatie

Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag BERICHT VAN DE KERSTCOMMISSIE

Berichtje van de leerlingenraad. Kersttruiendag BERICHT VAN DE KERSTCOMMISSIE Jaargang 17 Nummer 15, 05-12-2018 Nieuws van Sint De Sint en zijn Pieten hebben een bezoek gebracht aan onze school. In een mooie oude auto arriveerde hij op het grote schoolplein. Daar werd hij enthousiast

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers,

Weilustwekker. Schooljaar Nr november 2018 VAN HET TEAM. Beste ouders en verzorgers, Weilustwekker Schooljaar 2018-2019 Nr. 13 22 november 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, De eerste officiële ouderavonden van dit schooljaar zitten er weer op. Volgende week zijn de gesprekken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. Basisschool De Borckeshof. welkom Kerstman! December NIEUWSBRIEF Agenda December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december Werkgroep Andere Tijden 9 december Basisschool De Borckeshof Techniek groep 7/8 (fiets mee) VO Voorlichtingsavond groep

Nadere informatie

Agenda INLEIDING. 3 december nummer 8. Geachte ouder(s), Sprankelende groet, Marieke Ham

Agenda INLEIDING. 3 december nummer 8. Geachte ouder(s), Sprankelende groet, Marieke Ham 3 december 2018 - nummer 8 INLEIDING Geachte ouder(s), Nog twee nachtjes slapen en dan verwelkomen we Sinterklaas op school. De Sint werkgroep is weer heel actief geweest en heeft gezorgd voor een mooi

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

Jaargang: 17 Nr

Jaargang: 17 Nr Jaargang: 17 Nr. 4 21-12-2013 NIEUWSBRIEF van Katholieke Basisschool PIROUETTE Eindredactie: Sergio van Dijk, Rienke van den Berg, Ignace Kloet Technische realisatie: Aster Brouwer, ICT-coördinator. AGENDA

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2018-2019 06 Afscheid juf Wilma. Deze week vertelde juf Wilma dat ze per 1 januari 2019 een nieuwe functie heeft. Hartstikke fijn voor haar en uiteraard een felicitatie waard. In de bijlage,

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers,

Onderwerpen: 05-12-2014 nieuwsbrief 15. Uitgelicht: Jarig! Jarig! Beste ouders / verzorgers, 05-12-2014 nieuwsbrief 15 Beste ouders / verzorgers, Onderwerpen: Jarig! Belangrijke data kerst Kerstviering wat doe jij? ouder-kind gymmen schoolkrant kinderkerstspel Uitgelicht: Juf Monique Sportief

Nadere informatie

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte.

Deze week wordt ook bekend of de mogelijke staking door gaat op dinsdag 12 december en de school gesloten is. Ik houd u op de hoogte. Nummer: 6 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Morgen is het zover, dan komt Sinterklaas aan op de Watermolen. Een spannende dag voor alle leerlingen. Mocht u willen kijken tijdens

Nadere informatie

MARIMBAZUIN

MARIMBAZUIN MARIMBAZUIN 03-12-2016 De van Willem, directeur a.i. In deze Marimbazuin leest u weer over een aantal belangrijke zaken rond de school. De decembermaand vol feestelijkheden is begonnen, en vanmorgen is

Nadere informatie

30 ste jaargang nr. 4, december 2015

30 ste jaargang nr. 4, december 2015 30 ste jaargang nr. 4, december 2015 Fietsenkeuring Op 6 november zijn de fietsen van onze leerlingen gekeurd. Van de 89 fietsen zijn 56 fietsen goedgekeurd. Een goede verlichting op de fiets is heel belangrijk!

Nadere informatie

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd!

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd! OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere G GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Ema llocatieoverwhere@prismapurmerend.nl Web www. prismapurmerend.nl Deze info is speciaal gewijd aan

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL

WEEKBRIEF DREEFSCHOOL WEEKBRIEF DREEFSCHOOL Hoofdgebouw Dependance Dreef 20, Kleine Houtweg 24 2012 HS Haarlem 2012 DA Haarlem Tel. 023 5312912 Tel.023 7110456 www.dreefschool.nl info@dreefschool.nl directeur: Jan Vos van Marken

Nadere informatie

Jaargang 27 No december 2017

Jaargang 27 No december 2017 Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 27 No. 14 8 december 2017 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Paulusschool Tel: (024) 6415783 Noorderlicht E-mail: directie-paulus@kansenkleur.nl Thea.Wilbrink@kansenkleur.nl

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 Agenda: Wo 4 juli: afscheid van juf Sabine/afscheid schoolverlaters van De Klimboom Do 5 juli: laatste schooldag groep 1 t/m 7 Vr 6 juli: studiedag/kinderen een vrije dag en

Nadere informatie

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst Woensdag 6 december AFGELOPEN WEEK.. Kregen wij bezoek van de gympieten. De groepen 1 tot en met 4 konden in de gymzaal laten zien hoe goed zij het pietengymmen beheersten. Een van de pieten had zelfs

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Agenda. 11 december MR vergadering. 12 december Oudercafé. 17 december OV vergadering.

Nieuwsbrief 7. Agenda. 11 december MR vergadering. 12 december Oudercafé. 17 december OV vergadering. Nieuwsbrief 7 Agenda 11 december 2018 19.30 MR vergadering 12 december 2018 Oudercafé 17 december 2018 19.30 OV vergadering 19 december 2018 Kerstviering 20 december 2018 Kerstbakjes maken 21 december

Nadere informatie

Sinterklaas, Kerst en Oud en nieuw

Sinterklaas, Kerst en Oud en nieuw Nieuwsbrief Sinterklaas, Kerst en Oud en nieuw De feestmaand is nu echt begonnen. Door de sneeuwval in november zaten we er meteen in. Kachels aan en je koude handen warmen aan een kopje thee hoort er

Nadere informatie

Belangrijke data. Kerstbakjes maken. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #7

Belangrijke data. Kerstbakjes maken. 1 Hienwijzer schooljaar Editie #7 Belangrijke data 10 december Strookje inleveren opgave aantal personen bezoek kerstviering 10 december 14.00 uur: Orkestrepetitie voor kinderen die muziekles hebben 10 december Start inzamelingsactie gratis

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Woensdag 13 december AFGELOPEN WEEK..

Woensdag 13 december AFGELOPEN WEEK.. Woensdag 13 december AFGELOPEN WEEK.. Was er voor alle groepen Adventsviering. In 3 korte momenten zijn de groepen in de aula van de middenbouw bij elkaar geweest om stil te staan bij de Advent. Wat is

Nadere informatie

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda

De Achtbaan. Nieuwsbrief Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Nieuwsbrief 7 2018-2019 Make a wish Sinterklaas Kerst Podium Privacy wetgeving Talentenmiddag Parro Data voor in de agenda Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de 7-de nieuwsbrief van dit schooljaar!

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

s Ochtends bezoek GGD aan groep 2 14 januari Open huis AJC s avonds (leerlingen groep 8 en ouders) 14 januari Natuurexcursie groep 7a

s Ochtends bezoek GGD aan groep 2 14 januari Open huis AJC s avonds (leerlingen groep 8 en ouders) 14 januari Natuurexcursie groep 7a Jrg. 15 nr. 8 5 december 2013 Agenda 9 december 10 december Voorlichtingsavond AJC om 19:00 uur (havo, atheneum en gymnasium) Voorlichtingsavond AJC om 19:00 uur (vmbo tl(mavo) en havo) 11 december Voorlichtingsavond

Nadere informatie

het KerstSchoolnieuws

het KerstSchoolnieuws het KerstSchoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, 14 december 2018 E-mail: administratie@koempoelan.nl Beste ouder(s), Sinterklaas

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

1 december Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Schooljaar: 2017-2018, nummer 6 Nieuwsbrief De Zon Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer.

Tijdens deze week gaan we met elkaar op schoolreisje, we kijken de musical van groep 8, vieren de verjaardagen van de juffen en nog veel meer. FEESTWEEK 2017 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 10 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. Een week vol leuke activiteiten om het schooljaar op

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Lampionnenoptocht Wateringse Veld

Lampionnenoptocht Wateringse Veld rk basisschool De Fontein Laan van Wateringse Veld 462 2548 CK Den Haag tel. 070 3965050 fax 070 3964577 e-mail: info@fontein.nl http://www.fontein.nl Jaargang 18, nummer 14, 12 december 2014 Lampionnenoptocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2

Kerstfeest Schooljaar 2012-2013. Nummer 5. 29-11-2012 Enkele belangrijke data: Lightwise Groep 1 en 2 Binnenkort zullen op speelse wijze ook de fietsen van de kleuters en de leerlingen van groep 3-4 getest worden en hopelijk kunnen er ook dan weer volop goedkeuringsstickers worden uitgedeeld, want we gaan

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 20 Nieuwsbrief 14 januari 2014 Belangrijke data 15 januari Safariteam 20 januari Basketbal groep 8

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014

Gezellig koffie of thee drinken. dinsdag 26 augustus woensdag 20 augustus 2014 donderdag 21 augustus vrijdag 29 augustus 2014 Jaar overzicht schooljaar 2014-2015. Ondanks dat dit overzicht met zorg is samengesteld kan het voorkomen data gewijzigd worden of er meer activiteiten worden gepland. In het Rembrandtnieuws zal daarom

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 6 Vrijdag 6 november 2015 Agenda Vrijdag 6 november Maandag 9 november Woensdag 11 november Vrijdag 20 november Maandag 30 november Groep 1-2

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015 Nummer 5 december 2015 Agenda Wo 2 dec Inloopochtend 8:15-8:30 uur Vrij 4 dec Sinterklaasviering, alle leerlingen om 12:00 uur vrij Do 17 dec Kinderen vrij om 12:00 uur i.v.m. kerstdiner 17:00-18:30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 7,

Nieuwsbrief. Nummer 7, Vanuit de directie (3) Advent De adventstijd begint vier zondagen voor Kerst. Dit begint aanstaande zondag 3 december. De Advent is de tijd van voorbereiding op het kerstfeest; de tijd waarin de komst

Nadere informatie

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen R E N D A L N I E U W S : K E R S T V I E R I N G O P T R E N D A L D R I E K O N I N G E N Z I N G E N H A N D B A L K E R S T T O E R N O O I N I E U W S V A N U I T A N D E R E O R G A N I S A T I E

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

Op weg naar het Kerstfeest.

Op weg naar het Kerstfeest. Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief 0 8 1 0-12 - 2015.. activiteiten commissie, alle hulpouder(s), leerlingen en leerkrachten voor alle hulp tijdens de Sinterklaas ochtend en middag! Zonder jullie hadden

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 6, 2 december 2016

Schooljaar Nummer 6, 2 december 2016 Schooljaar 2016-2017 Nummer 6, 2 december 2016 Kalender: 5 dec Sinterklaas bezoekt De Regenboog 6 dec Inloop tot 9.00 uur 8 dec Groep 3 krijgt tennisles 8 dec Respons 11 dec Verjaardag juf Diana, vrijwilligster

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -

Nieuwsbrief nr. 19 -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. - Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 19 12 e jaargang Vrijdag 19 juni 2015 Bedankavond hulpouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 26 november 2018 nummer 96. Agenda. Vanuit de directie

NIEUWSBRIEF. Anne Frankschool 26 november 2018 nummer 96. Agenda. Vanuit de directie NIEUWSBRIEF Anne Frankschool 26 november 2018 nummer 96 Agenda 29 november Schoen zetten 3 december Informatieavond Voortgezet Onderwijs (Ouders groep 7 en 8) 3 december - Start adventsvieringen 4 december

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 5 23 december 2016 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie ICT nieuws Nieuws vanuit de OR Mijnschoolinfo Bibliotheek

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Een heel gezellige tijd is weer aangebroken. Ouders en teamleden hebben gezorgd voor een prachtige aankleding van onze school. Elke morgen is er weer iets nieuws te zien in

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers,

V a n d e d i r e c t i e. Sterke vaders gezocht. NSA activiteiten. Beste ouders/verzorgers, Nummer: 8 Agenda V a n d e d i r e c t i e Beste ouders/verzorgers, Vorige week donderdagavond hebben we een geweldig optreden gehad van alle kleuters. Zij speelden deze avond de musical De kleine Kerstman.

Nadere informatie

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s),

SterrebosSnipper. vrijdag 7 december Beste ouder(s)/verzorger(s), SterrebosSnipper Beste ouder(s)/verzorger(s), vrijdag 7 december 2018 Afgelopen woensdag was het even spannend of het Sinterklaasfeest door kon gaan op onze school. De pieten kwamen met de vrachtwagen,

Nadere informatie