2800 serie tweede generatie: vele verbeteringen met behoud van het goede.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "2800 serie tweede generatie: vele verbeteringen met behoud van het goede."

Transcriptie

1

2

3 2800 serie tweede generatie: vele verbeteringen met behoud van het goede.

4 De bedrijfswagens uit de 2800 serie zijn stuk voor stuk ontwikkeld om te voldoen aan de hoge eisen die bij het zware veruoer over de lange afstanden gesteld worden. De wagens zijn er direct op gebouwd om, ondanks de steeds toenemende wettelijke beperkingen en de steeds krappergestelde marges, tòch tot een gunstig exploitatiesaldo te komen. Daardoor hebben de bedrijfswagens uit deze seriezowel in als buiten Europa een geweldige reputatie opgebouwd. Uit de ervaring, die DAF met deze serie heeft opgedaan, en uit de resultaten van permanente en systematische kwaliteitsrapportering vanuit 'het veld' naar de centrale organisatie van DAF Trucks, is er een vernieuwde 2800 serie ontwikkeld: de 2800 tweede generatie. Deze nieuwe serie heeft al het goede dat de 2800 groot heeft gemaakt plùs een aantal belangri.ike verbeteringen die de 2800 tweede generatie zowel voor de kostenbewuste ondernemer als de moderne chauffeur bijzonder aantrekkelijk maken. Deze nieuwe 2800 serie is, voor de vervoerder die bereid is te investeren in een kwaliteitsprodukt waar een kwal iteitsorgan isatie achter staat, bijzonder interessant. Want hij beseft dat een zekere toekomst voor zijn bedrijf alleen met goed vakmanschap en het beste materieel gewaarborgd is.

5 II' It

6 In het moderne vervoer is een comfortabele, veilige cabine niets minder dan een noodzaak. En dat geldt zeker voor het zware vervoer op de lange afstanden. Daarom lopen die veiligheid en dat comfort als een rode draad door het hele ontwerp van de nieuwe caorne. Deze filosofie van het cabineontwerp is voor de chauffeur natuurlijk erg prettig: hij krijgt daardoor een ruime en comfortabele werkplek waarin hij gemakkelijk en ontspannen achter het stuur kan zitten. Maardaardoor heeft het ook voordelen voor de ondernemer: een chauffeur die zijn werk onder prettige omstandigheden kan verrichten zal dat werk ook goed doen. En dat is weer direct van invloed op de bedrijfskosten van de truck. De basis voorde veiligheid van de cabine wordt gevormd door een sterk raamwerk van ge-perste stalen profielen. Tal van constructiedétai ls, zoals een samendrukbare bevestiging van de stuurkolom, maken die veiligheid compleet. Natuurlijk heeft de chauffeur naar alle kanten een goed uitzicht en zijn alle bedieningsorganen zò geplaatst dat hij ze makkelijk bereiken kan. Het nieuw ontworpen instrumentenpaneel is snel en gemakkelijk te overzien. Ook aan de klimaatbeheersing in de cabine is ruime aandacht besteed. De royaal bemeten verwarmingsinstallatie en de vele uitblaasopeningen garanderen een prettige temperatuur en een snelle ontwaseming of ontdooiing van de ruiten. Verderwordt het persoonli.ik comfort van de chauffeur en eventueel de bijrijder verhoogd door de uitgekiende verlichting, de vele ruime opbergvakken, de inrichting van de slaapcabine en de prettig aandoende stoffering. Door de vele verbeteringen behoort de 2800 tweede generatie tot de absolute top wat betreft veiligheid en comforl. De beide volgende pagina's tonen, in woord en beeld, een aantal van deze verbeteringen.

7 I Door het nieuwe frontontwerp, waarbij het merk en de typeaanduiding een andere plaats kregen, is de tweede generatie 2800 ook van buiten herkenbaar. De wagen kreeg gelijk een strakker en robuuster uiterliik mee. ll De beide achteruitkijkspiegels zijn vergroot. Aan de bijrijderszijde is een spiegel bijgeplaatst om de gedragingen van de volgwagen beter in het oog te kunnen houden. Alle drie spiegels zijn verwarmd vooreen goed zicht onder alle omstandigheden. I De chauffeur zal bij het in- en vooral uitstappen merken dat de treden een stuk breder zijn geworden. Verder wordt het in- en uitstappen vergemakkelijkt door de dubbele handgrepen die nieuw gevormd en beter geplaatst zijn. Il De cabine is overdag goed te verduisteren. Er loopt bovendien een extra gordijn in het midden. Het interieur is in donkerbruin en beige uitgevoerd. De stoel- en bedbekleding is van wol, slijtvast en goed te reinigen. t Het instrumentenpaneel is geheel opn ieuw ontworpen. De contrólelampjes zijn in vele gevallen in de bijbehorende schakelaars opgenomen. De toerenteller werd voorzien van gekleurde vlakken, waardoor er gemakkelijker zuinig oereden kan worden. ll Het nieuwe, zachte stuurwiel heeft een kleinere diameter gekregen. Vanaf het stuur kan de combinatieschakelaar voor claxon, wissers, wis/wassers, dimen grootlicht, lichtsignaal en richtingaanwijzers worden bediend. I Boven de voorruit is een grote bergruimte gekomen, waarin ook de radiorecorder kan worden opgenomen. Speakers, antenne en bedrading zijn reeds aanwezig. De zonnekleppen onder deze bergruimte beslaan de gehele breedte van de cabine. II Aan beide uiteinden van het dashboard is een uitblaasopening van het verwarmingssysteem gekomen, waardoor de zijruiten vrij van aanslag blijven. De portierruit aan de bijrijderszijde kan vanaf de bestuurdersplaats elektrisch worden bediend.

8 De nieuwe 2800 cabine: ruim en prettig door het hoge comfort en de grote veiligheid. I De binnenverlichting werd uitgebreid: twee spotjes boven het bovenste bed, één boven iedere stoel en naast het onderste bed. De standaard geleverde looplamp kan zowel buiten als binnen de cabine op het elektrisch systeem worden aangesloten. I Meervoudig verstelbare, verende stóelen behoren tot de standaarduitvoeringvan de 2800 tweede generatie. Een luchtgeveerde chauffeurs stoel kan tegen nreerprijs worden geleverd. Vóór de stoel van de bijrilder is er een voetensteun gemonteerd. I De warmte- en geluidsisolatie van de cabine is aanmerkelijk verbeterd. In de hemel is isolatiemateriaal opgenomen, in de wanden en de bodem is het vermeerderd. In het slaapcompartement is er rondom dubbele beglazing aangebracht. It De middenconsole biedt in zijn nieuwe vorm veel praktische bergruimte voor papieren, wegenkaarten, thermosflessen, cassettes en andere persoonlijke bezittingen. Met de inbouw van een airconditioning is bij het ontwerp van de console rekening gehouden.

9

10 DKTD 1160 In de 2800-serie worden 11,6 liter DAF diesel motoren toegepast die uitblinken wat betreft compacte bouw, bedrijfszekerheid, gunstig eigen gewicht, lange levensduur maar bovenal zuinigheid. *-+/'' *--ì",/ De motoren zijn van huis uit op drukvulling berekend. DAF is op dat gebied een koploper, evenals op het gebied van de inlaatluchtkoeling. De ervaring die in de loop der jaren op beide gebieden werd verzameld heeft geleid lot de ontwikkeling van de motoren met het huidige indrukwekkende prestatieniveau. De motoren worden geleverd in een aantal verschillende uitvoeringen, DKS 1160 i'( jj* DKS 1160 E,;; die het mogelijk maken voor de diverse toepassingen in het zware vervoer op de lange afstand steeds een prestatieniveau op maat te kiezen. - -:--j_rr De DKTD 1160, bijvoorbeeld, met directe inspuiting en drukvulling levert een vermogen van 188 kw (256 Pk)bij 2200 omw./min. en een maximaal koppel van927 Nm (94,5 mkg). Bij de DKS 1160 kan men door het toepassen van inlaatluchtkoeling, over een hoger vermogen beschikken: 228 kw (310 pk). Het maximale koppel is 'l'172 Nm (119,5 mkg).

11 DKS 1160 E: uitstekende prestaties en uiterste zutnigheid.

12 I I t t --:.-- - Nieuw is de DKS 1160 E, de 'economy'- versie van de DKS Kenmerkend voor deze motor is het maximale toerental van slechts 1800 omw./min., waardoor de motor alleen het zuinige gebied u it het motortoerentalgebied gebrui kt. Een ander kenmerk is de flinke koppeltoename bij afnemend toerental, waardoor de motor bijzonder elastisch is. Het maximale koppel van '1260 Nm, ofwel '129 mkg, wordt al bereikt bij 1300 omw./min. Het maximale vermogen is 206 kw (280 pk). De nieuwe DKS 1160 E bevat vele interessante détails, die samen de goede totaaleigenschappen van de motor verklaren. Veel van deze détails zijn overigens ook van toepassing op de DKTD 1160 en de DKS 'l160. I De drukvulling levert een overmaat verbrandingslucht. Hierdoor is het rendement beter en wordt het vermogen verhoogd. Bovendien wordt de in de u itlaatgassen aanwezige energie (ten dele) benut. I Door de inlaatluchtkoeling kan de vullingsgraad nog meer verhoogd worden. Bovendien wordt de temperatuur in de cilinders gedrukt, waardoor de levensduur verlengd wordt. I Doordat het maximale motortoerental 1800 omw./min. bedraagt, is een laag verbruik, weinig afhankelijk van de rijstijl, gegarandeerd. I Goede prestaties kunnen met het hoge koppel worden gerealiseerd. Een hoog koppel betekent concreet een goede trekkracht en een hoge gemiddelde snelheid. I Door het lage maximum toerental is ook de zuigersnelheid laag, waardoor de slijtage verminderd. Het geluidsniveau voor chauffeur en omgeving is gezakt.,lr Y7 ---I ilr..""n-'..::i::,_;:. -."il :-:-==- '1 i1.., -ì;*ìffii:í;"._ -^ l ll I Dwarskoeling, dubbele thermostaat, oliekoeler en zuigerkoeling zorgen voor een gelijkmatige en goed uitgebalanceerde warmtehu ishouding. I Doordeautomatischeventilatorkoppeling wordt, bij uitgeschakelde ventilator, extra vermogen of extra brandstofbesparing gerealiseerd bij een verlaagd gelu idsniveau. I Een rookbegrenzer,werkend opde vuldruk van de cilinders, zorgt voor een rookvrij functioneren van de motor. I De lange levensduur wordt mede bereikt door détails als een gasgenitreerde krukas, een stellietlaag op de klepzittingen, druksmering voor de zuigerpennen en 'inserts' voor de bovenste zuigerveren voor een slijtvaste zurger. Om een zuinige bedrijfswagen te maken heb je méér nodig dan alleen een zuinige motor. Even belangrijk is de overige componenten van de aandrijflijn zò op de motor af te stemmen dat er zo veel mogelijk in het zuinige toerengebied van de motor kan worden gereden en dat er steeds voldoende trekkracht ter beschikking staat. f l

13 DAF chassis: met aandriifliincomponenten voor prestaties op maat. I IncombinatiemetdeDKSEmotoris er gekozen voor een geheel gesynch roniseerde 1 O-versnell ingen ZF-bak. De bak wordt bediend met een dubbele H-schakeling en de overbrengingsverhoudingen sluiten goed aan bij het beperkte toerengebied dat bespeeld moet worden. Dooreen achterasreductie van 4.49:1 te kiezen, is het mogelijk een maximale snelheid van 94 km/h te bereiken. I Ookde normale DKS motorwordt standaard met deze bak geleverd, maar desgewenst is ook de Fuller RTO 9513 te leveren, dieeen uitstekende naam op het gebied van levensduur heeft. I De DKTD 1160 is uitgerust met een 6-versnel I ingsbak met voorschakelbak, in een volledig gesynchroniseerde uitvoering. Om uit deze veelheid van keuzemogelijkheden voor elke toepassing de juiste keuze te maken heeft DAF computersystemen ontwikkeld die u daarbij de helpende hand kunnen reiken. Alle belangrijke gegevens over voertuigprestaties en -afmetingen zijn met behulp van dezesystemen binnen enkele minuten beschikbaar. De chassis in de 2800-serie zijn te leveren met een enkele, aangedreven achteras, (4x2) met een aangedreven achteras plus sleepas (6x2) en met twee aanged reven achterassen (6x4). I De aangedreven as van de 4x2- en 6x2-typen (type 2699) heeft na de pignon/kroonwiel reductie nog een naafreductie. Dat betekent een gematigde belasting van pignon, kroonwiel en steekassen en een compacte bouw met meer bodemvrijheid. De as is technisch-constructief goed voor 13 ton, hetgeen echter door Tl@ppel kglmlid t2o m rgo 90 ìln t2oo íooo 80o 200 t D f20 1@ 80 kw P vermogpn tr -;4r 240 2q) g/kìffi verbruik DKS 1160 E prestatie versn. bd< - ZF 16 S 13oft1.46-o.85) achteras -4.49:1 banden -12x22.5 o Klrl/H so Ío lú snelhead (Krn/h) n motortoercntd tti-l r200 oq) &o 600 /{X) 200 dx)

14 wetteliike normen kan worden beperkt. Het aslichaam heeft een vierkante doorsnede met een gunstige gewicht-sterkte verhouding. I ln de 6x2-uitvoering, geéigend voor hogere laadvermogens, wordt de 269f)- as gecombineerd met een sleepasconstructie: twee onaf hankelijk van el kaar opgehangen aseinden. Afhankelijk van de wetgeving ter plaatse kan een 18 tons of een 20 tons sleepasstel worden gekozen. De eerstgenoemde kan worden geleverd met een elektrohydraulische hef inrichting voor de sleepas. I De 6x4 modellen hebben twee aangedreven assen met een derde differentieel om verschillen in toerental tussen beide assen te compenseren. Als de weg- of terreinomstandigheden dat nodig maken kan dat differentieel worden geblokkeerd. Dit beproefde DAF-tandemstel heeft een techn ische garantie van 20 ton. I Eventueel kanookde2699-as (4x2en 6x2) met een mechanisch blokkeerbaar differentieel worden uitgerust.

15 Elektrische installatie: bij de tweede generatie volledig vernieuwd en door- hdoor betrouwbaar.

16 Hoewel de veranderingen aan de elektrische installatie wat minder in het oog springen,zijnze toch van groot belang. Want elk van deze veranderingen is er direct op gericht de stilstand door storingen zo veel mogelijk te beperken. : Een grool aantal vitale componenten zoals relais en zekeringen zijn ondergebracht in een centrale aansluitkast die in de cabine tussen de chauffeur en de bijrijder is gebouwd. Daar zil de kast veilig, corrosie- en trillingsvrij en bovendien makkelijk te bereiken. I De gehele bedrading, met nummers en kleuren gecodeerd, wordt in draadbomen gebundeld en met connectors op de centrale kast aangesloten. I De basis van de elektrische installatie wordt gevormd door een 35 A wisselstroomdynamo en twee 180 Ah accu's. Deze accu's worden afgeschermd door een kunststof accudeksel dat met snelsluitingen kan worden vastgezet. Het deksel voorkomt kortsluiting en vervuiling. I Een sterk chassisraam vormt de ruggegraat van alle 2800 bedrijfswagens. Bij de trekkerchassis vereenvoudigen reeds gemonteerde hoekprofielen het aanbrengen van de koppelschotel. De trekhaakbalk van de vrachtwagenchassis kan in vier standen worden vastgezet en is voorzien van een gestandaardiseerd gatenpatroon voor een vangmu ilkoppeling. I Door gebruikmaking van flexibele remleidingen van kunststof is het 2-krings luchtd ru k remsysteem betrouwbaar en makkelijk te onderhouden. Een uitlaatrem. een lastafhankelijke beremming van de achteras(sen) en een handremsysteem met veercilinders is standaard. Uiteraard

17 DAF chassis: solide constructie voor duurzaam en kosten bewust transport. voldoet het hele systeem aan de desbetreffende EG-normen. I Goede rijeigenschappen van de 2800-serie worden door lange soepele paraboolveren gerealiseerd, hierbij gesteund door dubbelwerkende schokbrekers. Waar nodig zorgen stabilisatoren voor een verdere verbetering van het weggedrag. I De 2-assige vrachtwagen- en trekkerchassis kunnen achter met luchtvering worden uitgerust. Dat biedt interessante voordelen bij vervoer van kwetsbare lading en bij gebruik van diverse laad- en lossystemen. De 2800-serie tweede generatie geeft de transportondernemer mogel ij kheden zijn vervoersproblemen op een rendabele wijze op te lossen.

18

19

20 2800 serie tweede generatie voor een continuering van rendabel transport. Steunend op de vele ervaringen die met de 2800-serie in het verleden werden opgedaan is. met toevoeging van nieuwe mogelijkheden, een verjonging van deze succesvol le serie doorgevoerd. Deze nieuwe 2800-serie is eveneens verkrijgbaar in 4x2,6x2 of 6x4 uitvoering en er zijn zelfs chassis met dubbele gestu u rde voorassen leverbaar. Achter dit nieuwe kwaliteitsprodukt van DAF staat natuurlijk ook de DAF organisatie met haar uitgebreide service-net, haar gespecial iseerde monteurs en werkplaatsen, haar lnternational Truck Service en haar oo snel heid toegespitste onderdelenvoorziening. Deze organisatie staat U zeven dagen perweek,24 uur perdag bij om een winstgevende exploitatie van Uw trucks te kunnen waarmaken. De standaarduitrusting van de chassis kan afwijken van hetgeen op de af beeld ingen wordt getoond Zie voor gedetailleerde technische gegevens de desbetreffende soecif icatiebladen Wijzigingen voorbehouden DAF Nederland Bedriifswagen B.V. Eindhoven, Holland Tel

21

22

DAF Trucks N.V. - DAF Nederland Hugo van der Goeslaan 1 Postbus PV Eindhoven Telefoon: +31 (0) Fax: +31 (0)

DAF Trucks N.V. - DAF Nederland Hugo van der Goeslaan 1 Postbus PV Eindhoven Telefoon: +31 (0) Fax: +31 (0) Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend. DAF Trucks N.V. behoudt zich het recht voor om zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen in de productspecificaties aan te brengen. De producten

Nadere informatie

TT-ATT 2600 TANDEMASSERSS VOOR HET ZWAARSTE INTERNATIONALE TRANSPORT KENTEKENN VAN BETROUWBAARHEID

TT-ATT 2600 TANDEMASSERSS VOOR HET ZWAARSTE INTERNATIONALE TRANSPORT KENTEKENN VAN BETROUWBAARHEID TT-ATT 2600 TANDEMASSERSS VOOR HET ZWAARSTE INTERNATIONALE TRANSPORT Opp tal van trajecten in het Europese vervoersnet gaat de tandemasser een steeds belangrijkere rol spelen. Teneindee onder alle omstandigheden

Nadere informatie

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY

GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY GEMAAKT OM TE LEVEREN DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM DE NIEUWE LF EURO 6, GEMAAKT OM TE LEVEREN De nieuwe LF biedt alles wat u mag verwachten van een moderne distributietruck. Hij is

Nadere informatie

GEBOUWD OM TE PRESTEREN DAF CF CONSTRUCTION FAT (6X4) KIPPER-TREKKER

GEBOUWD OM TE PRESTEREN DAF CF CONSTRUCTION FAT (6X4) KIPPER-TREKKER GEBOUWD OM TE PRESTEREN DAF CF CONSTRUCTION FAT (6X4) KIPPER-TREKKER COMFORT OP ALLE TERREINEN Nieuwe comfortabele stoelen, een nieuw stuurwiel en een dashboard met alle schakelaars overzichtelijk per

Nadere informatie

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN

ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN ONDERSCHEIDENDE TECHNISCHE ARGUMENTEN John Deere 4-cilinder, 4.5 liter, 140 PK: PREMIER/FEEDSTAR 110-120-140 4-cilinder, 4.5 liter, 177 PK: PREMIER/FEEDSTAR 170-200 6-cilinder, 6.8 liter, 225 PK: PREMIER

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

DAFF 900-1100 serie: doorr ontwerp en constructiee ideaal voor distributiewerk k

DAFF 900-1100 serie: doorr ontwerp en constructiee ideaal voor distributiewerk k 900-1100 0 * DAFF 900-1100 serie: doorr ontwerp en constructiee ideaal voor distributiewerk k Hett werkterrein van de vervoerder in de lichtee sector ligt voornamelijk op de korte afstand,, bij de distributie

Nadere informatie

DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport

DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport DAF, a World of Applications Waste & Environmental Transport DAF, a World of Applications DAF voertuigconcepten LF Distributie Stedelijk CF XF Nationaal Lange afstand Rij-afstand DAF cabine-overzicht DAF

Nadere informatie

VITRA. multi tool carrier

VITRA. multi tool carrier VITRA multi tool carrier VITRA MULTI TOOL CARRIER De ideale oplossing voor alle werkzaamheden De ideale oplossing voor de Nederlandse markt. Een krachtige en comfortabele multi tool carrier, optimaal wendbaar

Nadere informatie

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk.

De GM-serie is zowel in vorm als inhoudelijk vernieuwd en is klaar om de uitdaging aan te gaan met een moderne markt in de vermogensklasse tot 55 pk. De toegevoegde waarde in termen van technische eigenschappen komt van de nieuwe 3- en 4-cilinder Yanmar motoren met vermogen van 35 tot 54 pk, die worden gemonteerd in de 40-45-50-55 modellen. Het 55 model

Nadere informatie

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers

SXG 216 /323 /326. Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers SXG 216 /323 /326 Krachtige en betrouwbare dieselzitmaaiers Krachtig & betrouwbaar Bij de zitmaaiers van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: uitmuntende wereldvermaarde technologie van

Nadere informatie

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³

Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Kverneland Siloking Selfline 4.0 premium 15m³ Een concept van vermogen en capaciteit de Premium Selfline 4.0 biedt meer prestaties en efficiëntie. De langere laadfrees kan voer verzamelen tot 5m hoogte.

Nadere informatie

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines

980 mm 1363 mm. 319 Compacte graafmachines 980 mm 1363 mm 319 Compacte graafmachines Makkelijk verplaatsbaar Een graafmachine van de ene naar de andere werkplek veplaatsen is nooit zo eenvoudig geweest. De Bobcat 319 compacte graafmachine kan vervoerd

Nadere informatie

DE nieuwe EuRo 6 BouwVoERtuIgEn DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.

DE nieuwe EuRo 6 BouwVoERtuIgEn DRIVEN BY QUALITY DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF. De nieuwe Euro 6 Bouwvoertuigen DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM Nieuw: de CF Construction. Speciaal ontwikkeld voor toepassingen in de bouw, waarbij regelmatig off road gereden wordt.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution.

Inhoudsopgave. Tenias sinds 1957. Overzicht modellen. Serie Evolution. Technische specificaties Serie Evolution. Opties Serie Evolution. Frontloader systems Inhoudsopgave Overzicht modellen Serie Evolution Technische specificaties Serie Evolution Opties Serie Evolution Serie 00 Technische specificaties Serie 00 Opties Serie 00 Werktuigprogramma

Nadere informatie

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN Het Nederlandse Airworks Compressors maakt uitsluitend gebruik van Europese producenten en gebruikt voor zijn compressoren de beste op de markt te verkrijgen componenten. Airworks

Nadere informatie

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE.

N I E U W E B R A N S O N K 7 8. Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE. N I E U W E B R A N S O N K 7 8 Krachtige Tier lv motor met 78 pk en Power Shuttle BRANSON K SERIE www.bransontractors.nl Importeur Branson Benelux B.V. Branson beschikt over een moderne fabriek in Zuid

Nadere informatie

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner

TM 3215/3265. Uw professionele veelzijdige partner TM 3215/3265 Uw professionele veelzijdige partner Krachtig & betrouwbaar Bij de tractoren van Iseki zit al het vakmanschap in één enkele machine: de ISEKI TM serie bestaat uit twee modellen met hydrostatische

Nadere informatie

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626

MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 MechaTrac / MF Dealers Nederland September 2012 MF 7626 Massey Ferguson breid zijn award winnende MF 7600 serie uit met een extra 6 cilinder model. Dit model zal een maximaal vermogen hebben van 255 Pk

Nadere informatie

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard

MECHRON HEt 4 X 4 werkpaard Kioti Mechron, wat gaan we doen vandaag? MECHRON HET 4 X 4 WERKPAARD Dit is de alleskunner, de Kioti Mechron. Hij staat klaar om je mee te nemen waar jij maar wil. De Mechron is de transporter van een

Nadere informatie

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens

VS.2. Verticale getrokken voermengwagens VS.2 Verticale getrokken voermengwagens MEER DAN 50 JAAR ERVARING 1969 De drang naar innovatie zorgde ervoor dat Sgariboldi in 1969 de eerste voermengwagen ontwikkelde. Vandaag de dag produceert Sgariboldi

Nadere informatie

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER

Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 kg KUBOTA WIELLADER Motor vermogen: 26 pk Eigen gewicht: 1599 KUBOTA WIELLADER KRACHTIG, SOEPEL EN VEELZIJDIG Kubota heeft een nieuwe lijn wielladers in het assortiment van 1000 tot 2800. Deze nieuwe RT-serie is ontworpen

Nadere informatie

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties

n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie Laag in gewicht HOOg in prestaties n2-serie De N2 Serie is geschikt voor een snelle en efficiënte inzameling van huishoudelijk afval en recyling materialen. De N2 Serie heeft een opbouw met een

Nadere informatie

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner

KNIKLADERS Een flexibele en compacte alleskunner Team TOBROCO Industrielaan 2, 5061 KC Oisterwijk Tel.: +31 (0)13-5211212 Fax: +31 (0)13-5234045 Internet: www.tobroco-giant.com E-Mail: info@tobroco.com D267 D337T D337T X-TRA KNIKLADERS Een flexibele

Nadere informatie

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946.

MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL. Zetor Tractoren sinds 1946. MAJOR HET BETROUWBARE INSTAPMODEL Zetor Tractoren sinds 1946. EEN UNIVERSELE TRACTOR VOOR ALLEDAAGS GEBRUIK! DE ZETOR MAJOR IS EEN COMPACTE TRACTOR MET EEN VERMOGEN IN DE CATEGORIE TOT 80 PK. HIJ HERINNERT

Nadere informatie

SCANIA BOUWVOERTUIGEN. Robuust, sterk en flexibel

SCANIA BOUWVOERTUIGEN. Robuust, sterk en flexibel SCANIA BOUWVOERTUIGEN Robuust, sterk en flexibel SCANIA BOUWVOERTUIGEN Klaar voor het zware werk. Op zwaar terrein. Bij Scania stellen we alles in het werk om met onze ervaring en expertise de krachtigste

Nadere informatie

AGROKID DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG.

AGROKID DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG. AGROKID 210 220 230 DE BESTE SCHAKEL TUSSEN MENS EN WERKTUIG. DE AGROKID. De kleinste van DEUTZ-FAHR is de grootste wanneer het gaat om het klaren van klussen in de tuinbouw, landschapsbeheer, boomteelt

Nadere informatie

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Persmap Januari 2014 ARIANEXT, EEN COMPLEET GAMMA WARMTEPOMPEN VOOR ENERGIEZUINIGE WONINGEN Chaffoteaux vergroot zijn gamma multi-energiesystemen voor de verwarming

Nadere informatie

Nieuwe Cat TH306D verreiker

Nieuwe Cat TH306D verreiker datum Aug 2016 van Mylle tel. 056/22.36.01 e-mail info@mylleh.be blz. 1 / 1 Nieuwe Cat TH306D verreiker Caterpillar lanceert een nieuwe TH306D Telescoop lader. Deze 6,1 ton machine komt met een laadvermogen

Nadere informatie

De nieuwe Toyota PROACE

De nieuwe Toyota PROACE De nieuwe Toyota PROACE 2 Goede zaak Dankzij een even rijke als veelzijdige standaarduitrusting verenigt de nieuwe Toyota PROACE het nuttige met het aangename. Zoals maximaal rijcomfort en een laadvolume

Nadere informatie

Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties! Een 36 pk Kubota dieselmo

Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties! Een 36 pk Kubota dieselmo 4548 Tendo verreiker Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com Verreiker Tobroco Machines presenteert de Giant 4548 Tendo verreiker, deze kleine compacte verreiker heeft grote prestaties!

Nadere informatie

Nieuwe Cat TH3510D verreiker

Nieuwe Cat TH3510D verreiker blz. 1 / 1 Nieuwe Cat TH3510D verreiker Caterpillar lanceert een nieuwe TH3510D Telescoop lader. Deze 9,2 ton machine komt met een laadvermogen van 3.5 ton en een lifthoogte van 9,8 m tussen de modellen

Nadere informatie

De perfecte conventionele ketel. Warmte is ons element. Gietijzeren ketel Vermogensbereik : 21 tot 85 kw Gelevlambrander Blauwevlambrander

De perfecte conventionele ketel. Warmte is ons element. Gietijzeren ketel Vermogensbereik : 21 tot 85 kw Gelevlambrander Blauwevlambrander [ Lucht ] [ Water ] [ Aarde ] Gietijzeren ketel Vermogensbereik : 21 tot 85 kw Gelevlambrander Blauwevlambrander [ Buderus ] De perfecte conventionele ketel We zijn niet allemaal op zoek naar de allernieuwste

Nadere informatie

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Elektrische trekkers/magazijntrucks MOVING YOU FURTHER HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES n Foto kan optionele uitrusting omvatten. Een revolutie voor de productiviteit in de materiaalsector! Dankzij de jarenlange

Nadere informatie

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN Het Nederlandse Airworks Compressors maakt uitsluitend gebruik van Europese producenten en gebruikt voor zijn compressoren de beste op de markt te verkrijgen componenten. Airworks

Nadere informatie

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens

Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines. Bedrijfswagens Volkswagen Bedrijfswagens Dubbele Cabines Bedrijfswagens De Dubbele Cabines van Volkswagen Bedrijfswagens. Met het oog op snelheid en efficiency is het voor u belangrijk dat mensen en materieel gelijktijdig

Nadere informatie

DE NIEUWE VOLVO FM METHAAN-DIESEL. Een doorbraak voor gasaangedreven zware voertuigen

DE NIEUWE VOLVO FM METHAAN-DIESEL. Een doorbraak voor gasaangedreven zware voertuigen DE NIEUWE VOLVO FM METHAAN-DIESEL Een doorbraak voor gasaangedreven zware voertuigen HOGE PRESTATIES, ZEER EFFICIËNT - ÉN EEN DUURZAME OPLOSSING De introductie van de Volvo FM Methaan-Diesel betekent

Nadere informatie

volvo 9500 RENDEMENT OP DE WEG

volvo 9500 RENDEMENT OP DE WEG volvo 9500 RENDEMENT OP DE WEG Uw passagiers verdienen een Volvo De Volvo 9500 is de eerste stap in de wereld van Volvotouringcars. Betrouwbaar, veilig en comfortabel, een bus die uw bedrijf jaar na jaar

Nadere informatie

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be

Toyota Tonero. biedt het juiste antwoord JA!TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Toyota Tonero biedt het juiste antwoord TAK! ANO!SI! YES!OUI! SIM!ANO! IGEN!DA! NAI!JAH! www.toyota-forklifts.be Kan ik een truck kopen waarvan het rijgedrag ideaal is voor mijn toepassing? De keuze is

Nadere informatie

FUSO CANTER 3C13-3C13D

FUSO CANTER 3C13-3C13D FUSO CANTER 3C13-3C13D Model Type 3C13 3C13D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB01BL4SEA6 FEB01CL4SEA6 FEB01EL4SEA6 FEB01GL4SEA6 FEB01EL4WEA6 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB) 2500 2800 3400

Nadere informatie

Diesel & LPG heftrucks

Diesel & LPG heftrucks Diesel & LPG heftrucks eco-x 24/7 service wereldwijd netwerk DX GX De diesel en LPG vorkheftruck range van UniCarriers Uiterste precisie tot uw dienst THE BEST OF Door het samenvoegen van de drie onderscheidende

Nadere informatie

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader Knikladers Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com HD X-TRA X-TRA HD Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines

Nadere informatie

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren.

Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Efficiëntie ontmoet performance. MAN TGX met nieuwe D38-motoren. Performance in een nieuwe dimensie. In deze brochure zijn deels uitvoeringen afgebeeld die niet tot de standaarduitvoering behoren. 2. Fahrerhaus

Nadere informatie

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur

TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Accu's Betrouwbaar, optimale prestaties en een lange levensduur TRP Lucht-, Elektroen EBS-spiralen TRP biedt een compleet assortiment accu s van hoge kwaliteit. TRP accu's zijn ontworpen, getest en

Nadere informatie

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA

NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A New Holland Serie TCD-A tractoren Modellen TC27DA, TC40DA en TC45DA NEW TCD-A Stijlvolle werkpaarden die de bestaande normen verleggen. Er zijn weinig compacte tractoren die zowel de sterke prestaties

Nadere informatie

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie.

STW34/STW37/STW40. Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. ST KUBOTA DIESEL TRACTOR STW34/STW37/STW40 Uitzonderlijke betrouwbaarheid, eenvoudige bediening, ongeëvenaarde prestaties en krachtige motoren kenmerken de nieuwe STW-serie. SERIE STW STW34/STW37/STW40

Nadere informatie

300.9D. Hydraulische minigraafmachine

300.9D. Hydraulische minigraafmachine 300.9D Hydraulische minigraafmachine Motor Vermogen 13,7 kw 18,6 pk Gewicht Transportgewicht zonder veiligheidsframe 935 kg Transportgewicht met veiligheidsframe 985 kg Compacte afmetingen Eenvoudige terreintoegang

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL

Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL Wacker Neuson EW65 PRO / EW65 PRO XL WWW.ARIEATLAS.NL De machine: Upgrade De EW65 PRO of PRO XL is een upgrade van de standaard EW65. Een groot verschil hierin is de verbeterde bediening. Hierdoor is de

Nadere informatie

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL

BESCHRIJVING F800 F850 F853 F853H F853HS F853HSL knikladers SERIE De F800 serie van FUCHS is de kleinste in de lijn. De machines onderscheiden zich in motor vermogen en aandrijving. De F800 t/m F853 hebben twee tandwielpompen. Eén voor het rijden en

Nadere informatie

PRESS info. Scania V8 1969-2009 Scania s legende wordt 40. P09301NL / Per-Erik Nordström 31 maart 2009

PRESS info. Scania V8 1969-2009 Scania s legende wordt 40. P09301NL / Per-Erik Nordström 31 maart 2009 PRESS info P09301NL / Per-Erik Nordström 31 maart 2009 Scania V8 1969-2009 Scania s legende wordt 40 De kracht, het gevoel en dat onmiskenbare geluid zij verklaren voor een belangrijk deel waarom Scania

Nadere informatie

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader

Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment kniklader Knikladers Giantmade made in Giant inholland Holland www.tobroco.com Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines over een breed assortiment

Nadere informatie

Smart ForTwo Electric Drive

Smart ForTwo Electric Drive Smart ForTwo Electric Drive Rijdt als een trein Autotest De Smart ForTwo is van nature kampioen zuinig rijden. Dat is te danken aan de geringe omvang van de auto. Bij een geringe omvang hoort ook een gering

Nadere informatie

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN Het Nederlandse Airworks Compressors maakt uitsluitend gebruik van Europese producenten en gebruikt voor zijn compressoren de beste op de markt te verkrijgen componenten. Airworks

Nadere informatie

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1

ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/ :29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:29 Page 1 ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007 14:30 Page 2 Micro graafmachine ine ammannyanmar_doctechnique_sv08-nl_10p.qxp 16/01/2007

Nadere informatie

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K

2120/A 2126/A 2131/K 2138/K LADER 2120/A 2126/A 2131/K 2138/K De - knikladers met systeem, we hebben begrepen wat U nodig hebt. Universeel Betrouwbaar Uitstekend 2120/A 2126/A Bediening Eénhendelbediening van de ventielen zorgt voor

Nadere informatie

Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen

Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen 3 30 kw Elektrische verwarming 9 modellen Luchtverhitter Tiger Robuuste luchtverhitter voor draagbaar gebruik in veeleisende omgevingen Toepassing Tiger is een serie robuuste en compacte luchtverhitters

Nadere informatie

Caravelair 2016 nieuws

Caravelair 2016 nieuws Caravelair 2016 nieuws 1/7 13 juli 2015 Caravelair 2016 nieuws Afgelopen jaar was een uitstekend seizoen voor de Antares en Antares Style series. Ondanks de nog wat terughoudende markt blijkt dat de producten

Nadere informatie

Gemaakt op 27 april :45. Technische specificatie 220 TJ+ Telescopische kraan Diesel Hoogwerkers

Gemaakt op 27 april :45. Technische specificatie 220 TJ+ Telescopische kraan Diesel Hoogwerkers Gemaakt op 27 april 2017 14:45 Technische specificatie Telescopische kraan Diesel Hoogwerkers M I L PRE Y R INA Capaciteit metric imperial Werkhoogte 21.74 m 71.32 ft Platformhoogte 19.74 m 64.76 ft Zijwaarts

Nadere informatie

Era S Voor rolgordijnen en rolluiken.

Era S Voor rolgordijnen en rolluiken. Era S Voor rolgordijnen en rolluiken. Compact, stil en praktisch in gebruik om optimale performances te bieden en aan alle eisen te kunnen voldoen, ook in installaties van beperkte afmetingen. Era S, voor

Nadere informatie

PRODUCT INFORMATIEBLAD

PRODUCT INFORMATIEBLAD PRODUCT INFORMATIEBLAD DIBO-JMB-M 200>500 BAR 18>30 LITER TRAILER Scan hier uw QR-code met uw smartphone. Of kijk op www.dibo.nl De JMB-M warmwaterhogedrukreiniger is dankzij zijn eigen krachtbron en autonome

Nadere informatie

GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA

GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA GINAF TRUCKS IN BEELD PRODUCTPROGRAMMA Geavanceerde chassistechniek, uitgebreid voertuigprogramma, de hoogste wettelijke laadvermogens in elke klasse, ruime technische reserve HPVS, EVS en TRIDEM : Toppers

Nadere informatie

TAKEUCHI TB215R 1575 KG

TAKEUCHI TB215R 1575 KG TAKEUCHI TB215R 1575 KG TAKEUCHI De hydraulisch uitschuifbare onderwagen zorgt voor een COMPACT, ZONDER COMPROMIS IN CAPACITEIT TAKEUCHI TB215R DE TB215R IS HET ANTWOORD OP DE VRAAG VAN ONZE KLANTEN VOOR

Nadere informatie

Airworks schroefcompressoren kenmerken zich door de bewezen kwaliteit en innovatieve karakter.

Airworks schroefcompressoren kenmerken zich door de bewezen kwaliteit en innovatieve karakter. Het Nederlandse Airworks Compressors maakt uitsluitend gebruik van Europese producenten en gebruikt voor zijn compressoren de beste op de markt te verkrijgen componenten. Airworks Compressors staan voor

Nadere informatie

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken.

De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. ATM 5000 De TERRION ATM 5000 tractor wordt gebouwd in Tambow. Hierbij is gebruik gemaakt van moderne machinebouwtechnieken. De tractor is ontwikkeld voor grote prestaties en langdurig gebruik. Deze tractor

Nadere informatie

Slijtvaste onderwater pompen

Slijtvaste onderwater pompen Slijtvaste onderwater pompen HET VERSCHIL Onze reeks omvat meer dan 100 verschillende modellen van centrifugaalpompen, voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. Meer

Nadere informatie

Componenten voor hydraulische uitrusting. Algemeen. Maatregelen vóór het starten van een nieuw hydraulisch systeem

Componenten voor hydraulische uitrusting. Algemeen. Maatregelen vóór het starten van een nieuw hydraulisch systeem Algemeen Algemeen De volgende componenten voor het bedienen van hydraulische uitrusting kunnen af fabriek worden besteld: De volgende componenten zijn beschikbaar: Bedieningshendel Hydraulische olietank

Nadere informatie

VERREIKERS VAN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra. 75-122 pkmf

VERREIKERS VAN MASSEY FERGUSON. MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra. 75-122 pkmf VERREIKERS MF 9205, MF 9306Xtra, MF 9407Xtra, MF 9407S Xtra 75-122 pkmf VAN MASSEY FERGUSON 01 www.masseyferguson.com 01 02 Kenmerken die in elke behoefte voorzien 01 Compleet assortiment aanbouwdelen

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

Een eersteklas ervaring

Een eersteklas ervaring VOLVO 9900 Een eersteklas ervaring In de nieuwe generatie Volvo 9900 zit iedereen voorin. Het is een compleet uitgeruste touringcar die net dat beetje meer biedt wat het verschil maakt. Volop ruimte, grote

Nadere informatie

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel

Eenvoudig monteren met bevestigingsprofiel RolgoRDijNEN Rolgordijn Small RS Het SMALL rolgordijn van M + N Projecten is ontworpen voor rolgordijnen met een kleine roldiameter en biedt een esthetische oplossing voor kleinere ramen. De afmetingen

Nadere informatie

Knikladers Giant made in Holland Giant made in Holland V362 V452T V452T HD V452T X-TRA V452T X-TRA HD

Knikladers Giant made in Holland Giant made in Holland   V362 V452T V452T HD V452T X-TRA V452T X-TRA HD Knikladers Giant made in Holland Giant made in Holland www.tobroco.com HD X-TRA X-TRA HD Knikladers Om zoveel mogelijk aan de eisen en wensen van haar klanten te kunnen voldoen beschikt Tobroco Machines

Nadere informatie

TRIOTRAC TRIOTRAC Trioliet. Ontwikkelt voor ú.

TRIOTRAC TRIOTRAC Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOTRAC TRIOTRAC 1700-2000-2400 Trioliet. Ontwikkelt voor ú. TRIOTRAC Voeren met de grootste precisie De zelfrijdende voermengwagen Triotrac is uitermate geschikt voor grotere rundveebedrijven die op

Nadere informatie

Specificaties SCHELL SG 100 werktuigendrager met achterwielbesturing

Specificaties SCHELL SG 100 werktuigendrager met achterwielbesturing Specificaties SCHELL SG 100 werktuigendrager met achterwielbesturing Motor: 4 cilinder diesel motor met directe inspuiting 2998 cc Maximaal 100 pk gereduceerd naar 85 pk Brandstofverbruik : ongeveer 4,5-5,5

Nadere informatie

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN

AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN AIRWORKS ZUIGERCOMPRESSOREN Het Nederlandse Airworks Compressors maakt uitsluitend gebruik van Europese producenten en gebruikt voor zijn compressoren de beste op de markt te verkrijgen componenten. Airworks

Nadere informatie

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto V Dynamic

Finnik Autorapport Fiat Grande Punto V Dynamic HR-861-X Finnik Autorapport Fiat Grande Punto 1.4-16V Dynamic Deze Fiat Grande Punto komt uit 2008, werd geleverd van 01-07-2007 tot 31-01-2008 en kostte toen 15.980,-. Deze geïmporteerde personenauto

Nadere informatie

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING

MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE MAXIMALE KEUZE VOOR GESCHEIDEN AFVALINZAMELING MF-SERIE Iedere achterlader van Geesinknorba biedt u drie krachtige voordelen: uitstekende, betrouwbare werkprestaties, hogere efficiëntie van uw

Nadere informatie

Betrouwbare, robuuste scootmobielen...

Betrouwbare, robuuste scootmobielen... Betrouwbare, robuuste scootmobielen... met een indrukwekkende actieradius, een sterke motor en een prachtig design. www.prestonability.com www.afikim.nu info@prestonability.com Tel NL 036 53 53 580 Tel

Nadere informatie

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties

CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties CBF25 - CBF25S - CBF25G CBF25Q - CBF25B - CJF10 Specificaties Handpallettruck 2,5 (1.0) ton Handpallettruck De handpallettruck is ongetwijfeld het meest eenvoudige, maar essentiële, hulpmiddel voor intern

Nadere informatie

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU

PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU PRODUCTCATALOGUS DEENS ONTWERP GEPRODUCEERD IN DE EU M 80 DWANGMENGER (80 L) De Baron M80 is een krachtige en efficiënte menger. De M80 zorgt voor een optimale mengkwaliteit voor verschillende samenstellingen

Nadere informatie

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION

RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION renault-trucks.nl RENAULT TRUCKS MASTER RED EDITION, DE BEDRIJFSWAGEN VOOR PROFESSIONALS De Red EDITION is verkrijgbaar in 4 lengte- en 3 hoogtematen met een laadvolume

Nadere informatie

KOELING INDEL B TRAVELBOX 15 LITER 12/24 VOLT INDEL B TRAVELBOX 18 LITER 12/24 VOLT

KOELING INDEL B TRAVELBOX 15 LITER 12/24 VOLT INDEL B TRAVELBOX 18 LITER 12/24 VOLT Travel Box is een complete lijn van kwaliteitsvolle draagbare compressor koelboxen van Indel B. Ontworpen voor diverse doeleinden: voor het gebruik in bedrijfsvoertuigen en bussen, voor recreatieve doeleinden,

Nadere informatie

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE

MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE F I A T D U C A T O 2. 0 M u l t i j e t 2 E u r o 6 MOTORCODE - CARROSSERIEVERSIE Versie Motorcode 250A2000 De volgende carrosserieversiecode en sleutel zijn een voorbeeld dat voor alle carrosserieversiecodes

Nadere informatie

Where you want to be.

Where you want to be. Where you want to be. Where you want to be. 2 Betrouwbaar en uiterst functioneel in al zijn eenvou d. Ontworpen voor een mobiel leven voor iederee n die dit anders niet zouden hebben. De Sterling scooters

Nadere informatie

CPD 10/15/18/20/25/30/35 H-B

CPD 10/15/18/20/25/30/35 H-B CPD 10/15/18/20/25/30/35 CPD 30 H-C elektrisch TOEGEPASTE ERGONOMIE Bij het ontwerpen van de H2000 trucks heeft de ergonomische wetenschap centraal gestaan en zorgt voor een efficiënte werkplek Batterij

Nadere informatie

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting

Configuratie. Jimny 3 deurs. Samenvatting Jimny 3 deurs 5 jaar garantie en assistance Compacte 4x4 Uitstekende terreincapaciteiten Laagste kostprijs per kilometer Uniek in zijn segment Krachtige motor Bekijk alle 4x4's van Suzuki Samenvatting

Nadere informatie

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq.

Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. Schroefcompressoren RCE 55-90 kw RCE 55-75 kw Freq. PROFESSIONALS IN PERSLUCHT RCE 55-90 kw Betrouwbaarheid Deze nieuwe lijn schroefcompressoren uit de "RCE" serie is tot stand gekomen door gebruik van

Nadere informatie

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES

kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen Stationaire PerSen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES kiggen EEN OPTIMALE INVESTERING DOOR INTELLIGENTE FUNCTIES De Kiggen afvalpersen van Geesinknorba bieden veel slimme voordelen:

Nadere informatie

Dulevo 90 Elite. Oscar winning performance. Benzine/ LPG Batterij Diesel

Dulevo 90 Elite. Oscar winning performance. Benzine/ LPG Batterij Diesel Dulevo 90 Elite Benzine/ LPG Batterij Diesel Oscar winning performance Deze veegmachine is o.a. ontworpen met het oog op comfort, veiligheid, gebruiks- en onderhoudsgemak. Standaard is de veegmachine voorzien

Nadere informatie

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 email, persenaire@home.nl - website, www.pme.nl 1 INHOUD Pagina 1. Oorsprong fabriek 3 2. Geleverde

Nadere informatie

Finnik Autorapport Peugeot 308 SW 1.6 HDiF X-Line

Finnik Autorapport Peugeot 308 SW 1.6 HDiF X-Line KN-060-B Finnik Autorapport Peugeot 308 SW 1.6 HDiF X-Line Deze Peugeot 308 SW komt uit 2008, werd geleverd van 01-04-2008 tot 30-09-2010 en kostte toen 26.700,-. Deze geïmporteerde personenauto staat

Nadere informatie

4-Serie CNG. ravo4.com

4-Serie CNG. ravo4.com 4-Serie CNG ravo4.com De schoonste in zijn soort met de grootste capaciteit ravo 4-serie s werelds eerste compacte CNG veegmachine Waarom CNG? Steeds meer gemeenten ontdekken de voordelen van CNG ten opzichte

Nadere informatie

FUSO CANTER 7C15-7C15D

FUSO CANTER 7C15-7C15D FUSO CANTER 7C15-7C15D Model Type 7C15 7C15D Cabine Enkel Dubbel Modelcode FEB71CL4SEA7 FEB71EL4SEA7 FEB71GL4SEA7 FEC71HL4SEA7 FEC71KL4SEA7 FEB71GL4WEA7 Zitplaatsen 3 6 + 1 Afmetingen mm Wielbasis (WHB)

Nadere informatie

TAKEUCHI TB KG

TAKEUCHI TB KG TAKEUCHI TB250 4965 KG INDRUKWEKKENDE GRAAFKRACHT & BETROUWBARE PRESTATIES TAKEUCHI TB250 DE TB250 IS ÉÉN VAN DE MEEST COMPACTE VIJF TONNERS DIE JE KUNT VINDEN. HIJ IS UITGERUST MET EEN INDRUKWEKKEND STERKE

Nadere informatie

Hiab 130 R Vermogen 13 tm

Hiab 130 R Vermogen 13 tm Hiab 130 R Vermogen 13 tm Productbrochure Capaciteit en flexibiliteit Ontworpen voor maximale prestatie De Hiab 130 Roller kraan heeft een verrassend groot bereik; met behulp van maximaal vier verlengstukken

Nadere informatie

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop

Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop Slijtvaste onderwaterpompen met woelkop HET VERSCHIL Het TOYO programma omvat ruim 135 robuuste centrifugaalpompen voor het verpompen van zware vloeistoffen met vaste en schurende bestanddelen. De pompen

Nadere informatie

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045

P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 P.M.E. Persenaire Mobile Efficiency Tel. +31(0)570-59 0296 fax +31(0)570-590748 mob. +31(0)6-55301045 email, persenaire@home.nl - website, www.pme.nl 1 INHOUD Pagina 1. Oorsprong fabriek 3 2. Geleverde

Nadere informatie

Greentec Stobbenfrezen

Greentec Stobbenfrezen Greentec Stobbenfrezen Greentec 660 stobbenfrees Uitgekiende freeswielkap: Goede lossing en weinig morsen Zeer compacte, aftakas aangedreven stobbenfrees voor het professionele werk. Direkte aandrijflijn

Nadere informatie

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine

301.4C. Hydraulische minigraafmachine. Motor. Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 301.4C Hydraulische minigraafmachine Motor Brutovermogen Gewicht Transportgewicht met overkapping Transportgewicht met cabine 17,9 kw 1380 kg 1470 kg Veelzijdigheid Eenvoudig te transporteren en betere

Nadere informatie

Mercedes-Benz Vito 114 CDI 7G-Tronic Dubbelcabi

Mercedes-Benz Vito 114 CDI 7G-Tronic Dubbelcabi Tony Vos 28 november 2018 De gulden middenweg De Europese bestelautomarkt is grofweg in drie segmenten ingedeeld. Aan de basis staan de compacte modellen als de Volkswagen Caddy en Renault Kangoo. Mercedes-Benz

Nadere informatie