JOB Jeugdzaalvoetbaltoernooi e editie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "JOB Jeugdzaalvoetbaltoernooi e editie"

Transcriptie

1 JOB Jeugdzaalvoetbaltoernooi e editie Lebo/SVN/VVB DwO'15 Luctor Heinkenszand Kwadendamme Apollo 69 Patrijzen Sporthal De Stenge Sporthal De Zwake

2 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 2 Jeugd Overlegorgaan Borsele Voetballiefhebbers en andere belangstellenden, november 2017 Dit jaar staat voor de 33 e keer het Halt jeugdzaalvoetbaltoernooi van de gemeente Borsele op het programma. Waar het aantal verenigingen de laatste jaren steeds kleiner wordt blijft het aantal deelnemende teams gelijk, een teken dat het voetbal in onze gemeente toekomst heeft. Niet minder dan 76 teams van alle voetbalverenigingen uit de gemeente Borsele zullen deze winter deelnemen aan het jeugdzaalvoetbaltoernooi. Omdat het plezier voorop staat hebben geprobeerd om een zo evenwichtig mogelijk programma op te stellen. Er is bij de indeling van de teams, voor zover mogelijk, gekeken naar de sterkte van de teams zodat er een evenwichtiger toernooi gespeeld kan worden. Aan de verenigingen de taak om de teams dan ook zo in te delen, de sterkste spelers in de hoogste teams, de mindere goden in de lagere teams. Een dringend beroep wordt er gedaan op de leiders van de diverse teams. De verenigingen hebben geinventariseerd welke teams er mee willen doen aan dit jeugdzaalvoetbaltoernooi. De naam van het toernooi zegt het al, jeugd, daar gaat het om. Het gaat niet om de leiders die of geen zin of geen tijd hebben nadat hun team wel is opgegeven. De jeugd rekent erop dat ze lekker kunnen zaalvoetballen, de tegenstanders staan klaar om de strijd aan te gaan. Laat de jeugd niet in de kou staan en zorg dat ze lekker kunnen voetballen ook al komt het jou niet uit. Er is altijd wel iemand anders te vinden binnen de vereniging die als leider wil en kan fungeren. De wedstrijden in de zaal zijn er vooral voor om de voetballoze winterperiode door te komen en te leren de bal te beheersen onder totaal andere omstandigheden. Voetballen in de zaal is vele malen moeilijker omdat de bal veel harder doorrolt en stuitert dan op het veld. Leiders en publiek wordt dan ook gevraagd om niet alleen de belangen van hun eigen team te behartigen maar vooral die van de totale voetbalsport in de gemeente Borsele. We wensen iedereen een sportieve tijd in de zaal en hopen dat er veel publiek op de tribunes zit die niet alleen hun eigen team aanmoedigen maar ook de tegenstanders wanneer deze dat nodig hebben. Namens alle deelnemende verenigingen, Onno Wagenaar

3 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 3 Onwetendheid wellicht??? Gemakzucht misschien??? Gebrek aan verantwoordelijkheidsgevoel??? Geen tijd??? Kleedkamer perikelen 1. Iedere vereniging is verplicht zich om te kleden in een eigen vaste kleedkamer. De leiders zijn verantwoordelijk voor de orde en netheid in deze kleedkamer. Als er iets niet in orde is (vernieling, vandalisme) wordt de vereniging aansprakelijk gesteld. 2. We geven iedereen dan ook het dringende advies regelmatig controle uit te oefenen in de toegewezen kleedkamers. Kinderen die zonder begeleiding in de kleedkamers zijn moeten naar de tribune of de kantine verwezen worden... En niet vergeten. Eventuele schade en vandalisme van anderen direct melden aan je verenigingscontactpersoon bij het JOB en de beheerders van de sporthal. Hiermee voorkomt men dat men later aansprakelijk gesteld wordt voor eventuele kosten. Indeling kleedkamers Deze geldt voor het hele toernooi in sporthallen de Stenge en de Zwake: Kleedkamer 1: Luctor Heinkenszand Kleedkamer 2: Apollo'69, Kwadendamme Kleedkamer 3: LeBo/SVN/VVB Kleedkamer 4: DwO'15 en Patrijzen Belangrijkste taken zaalwacht.

4 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 4 1. Zorg dat je een half uur voor aanvang van de eerste poulewedstrijd aanwezig bent; ook als je niet de eerste wedstrijd moet spelen. 2. Zorg voor aparte spelleiders; scheidsrechteren en een team begeleiden vraagt om moeilijkheden. 3. Stel de klok in aan de hand van het wedstrijd schema. 4. Zorg dat het tijdschema gehandhaafd blijft. Dus: niet uitlopen; bij tijdverlies wedstrijden inkorten. 5. Eventuele op- en aanmerkingen in het logboek schrijven. 6. Buitenstaanders en spelers die niet in de kleedkamers horen wegsturen. 7. Helpen bij het opbouwen en opruimen van de gebruikte materialen. 8. Gehoor geven aan aanwijzingen / opmerkingen van de verantwoordelijke JOB vertegenwoordigers. Zaalwacht. Een 'zaalwacht-team' bestaat (indien niet anders is vermeld) uit 2x2 personen (van iedere vereniging 2) die o.a. de volgende taken hebben: A. Zorgen dat het tijdschema goed aangehouden wordt, dus: * op tijd starten * geen tussentijd verloren laten gaan, dus de tijd van de volgende wedstrijd gelijk starten, de teams mogen eventueel een paar minuten rusten. * niet 'uitlopen' eventueel wedstrijden iets inkorten (of iets verlengen) om de eindtijd te halen. B. Zorgen dat de wedstrijden gefloten worden. C. Tijdwaarnemen. D. Uitslagen invullen op het wedstrijdschema. E. Toezicht houden en erop toezien dat de regels met betrekking tot het gebruik van zaal en kleedkamer nageleefd worden. F. De zaalwacht-periodes zijn in een schema aangegeven. Probeer het 'overnemen' van de ene wacht door de andere soepel te laten verlopen door b.v. iets vroeger te komen. G. Evenredig aan het aantal deelnemende teams zijn de 'zaalwachten' verdeeld. H. Een zaalwacht bestaat uit 2x2 personen: een scheidsrechter/spelleider een tijdwaarnemer twee toezichthouders Deze vier personen mogen elkaar afwisselen. I. Een zaalwachtbeurt is verbonden aan een speelperiode van één poule. a. Minstens één van de zaalwachten dient een kwartier voor aanvang van de zaalwachtperiode aanwezig te zijn. b. De zaalwacht van de eerste poule zorgt ervoor dat de bal, het boek en de hesjes bij de bar worden opgehaald en eventueel de doeltjes worden neergezet. c. De zaalwacht van de laatste poule zorgt dat de bal, het boek en de hesjes weer bij de bar worden ingeleverd en eventueel de doeltjes worden opgeruimd. d. De zaalwacht heeft o.a. tot taak drankgebruik van spelers te controleren. Dat is tijdens het toernooi absoluut verboden.

5 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 5 Mede namens de beheerders wijzen we er iedereen nog eens op dat vernielingen e.d. in rekening gebracht worden. Publiek en spelers mogen daarom niet in kleedkamers e.d. achterblijven. Willen de zaalwachten (en ook leiders!!!) hierop toezien!!! Zorg er voor dat het leeftijdsverschil tussen scheidsrechters en spelers niet te klein is. Vooral bij o15, o17 en o19- junioren graag personen van 18 jaar en ouder. N.B. Let op!!! Voor aanvang van de speelronden moeten de doeltjes en de banken klaar gezet worden door de eerste zaalwacht. Na afloop van de speelronden moeten de zalen, kleedkamers, het materiaal: de doeltjes en de ballen netjes opgeruimd worden. Laat dit niet over aan de zaaleigenaren en / of de mensen van Apollo 69/Luctor Heinkenszand. Deze mensen zijn ook maar vrijwilliger die dit allemaal voor ons en hun eigen vereniging doen.. Toernooiregels en -afspraken. 1. De wedstrijden worden gespeeld volgens de JOB zaalvoetbalregels die verderop beschreven staan. 2. We verwachten dat de scheidsrechters in de jongere leeftijdscategorieën (vooral) niet alleen als scheidsrechter maar ook als spelleider optreden. 3. Een soepele interpretatie van de spelregels in de jongere leeftijdscategorieën is mogelijk behalve op twee punten, te weten: lichamelijk contact (sliding e.d.) wangedrag Dit is absoluut niet toegestaan en dient bestraft te worden met een vrije bal voor de tegenpartij c.q. tijdstraf. 4. De zaalwacht van de eerste en laatste poule zorgen ervoor, dat iedere speeldag de wedstrijdschema's, ballen, overgooiers enz. van te voren worden klaargelegd en na afloop opgeruimd worden. 5. De o11-pupillen spelen met 5 veldspelers en een keeper. 6. De eerstgenoemde club zorgt indien nodig voor reserveshirts of overgooiers. 7. De regels en afspraken met betrekking tot de zaalwacht zijn apart vermeld in dit programma. 8. Er zijn geen bekers of iets dergelijks te verdienen. 9. De o07 en o09-pupillen spelen met 3 spelers en een keeper. 10. Het aantal wisselspelers is niet aan aantallen gebonden.

6 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 6 Spelregels. Begin van het spel. Het eerste in het programma genoemde team neemt de aftrap. De scheidsrechter wijst het te verdedigende doel aan. De aftrap moet binnen 3 seconden na het fluitsignaal van de scheidsrechter worden genomen. De bal in en uit het spel. De bal is 'uit' als: 1. Hij geheel over doellijn of zijlijn is gegaan. 2. Hij het plafond boven het speelveld raakt. Hoe een doelpunt wordt verkregen. 1. Een doelpunt is behaald, zodra een volgens de regels gespeelde bal het doelvlak volledig is gepasseerd. 2. Een geldig doelpunt kan worden gescoord vanuit het gehele speelveld. 3. Als een doelverdediger de bal rechtstreeks in het doel van de tegenstander werpt, is het geen doelpunt. 4. Uit de 'aftrap' kan niet rechtstreeks gescoord worden. Wordt de bal rechtstreeks in het doel van de tegenstander geschoten, dan moet de scheidsrechter doelworp geven. Indien de bal bij een intrap rechtstreeks in eigen doel gaat, moet de wedstrijd worden hervat met een hoekschop. De scheidsrechterbal. De scheidsrechter laat de bal van kniehoogte vallen tussen twee spelers (van elk team één). 1. Alle overige spelers moeten een afstand van ten minste drie meter in acht nemen. 2. Een speler mag de bal niet raken, voordat deze de grond geraakt heeft. De vrije schop/strafschop. Een vrije schop wordt gegeven, als een speler, terwijl de bal in het spel is, een van de volgende overtredingen begaat: Een tegenstander trapt of probeert te trappen. 1. Een tegenstander opzettelijk laat vallen. 2. Door een sliding de bal voor de voeten van de tegenstander wegspeelt, of probeert weg te spelen. 3. Op of naar een tegenstander springt. 4. Een tegenstander op ruwe of gevaarlijke wijze aanvalt. 5. Een tegenstander slaat of probeert te slaan. 6. Een tegenstander vasthoudt of duwt. 7. De bal met de hand of arm speelt (geldt natuurlijk niet voor de doelverdediger binnen zijn doelgebied). 8. Begaat een speler één van de hier genoemde overtredingen binnen zijn eigen strafschopgebied, dan volgt een strafschop. 9. Opzettelijk lichamelijk contact veroorzaken. 10. Een dusdanige speelwijze volgen, die gevaar oplevert voor tegenstander of speler zelf. 11. Spelbederf plegen. Bijv. de bal opzettelijk in de tribune trappen. 12. Opzettelijk treuzelen, door bij spelhervattingen de bal in het bezit te houden. 13. Een tegenstander toeroepen, met de bedoeling hem te misleiden. 14. Opzettelijk een tegenstander hinderen zonder dat men de bal speelt of binnen speelbereik heeft. 15. Zich naar het oordeel van de scheidsrechter onbehoorlijk gedraagt. 16. Als de doelverdediger de bal bij een doelworp met zijn voeten in het spel brengt. Tijdstraf vanaf o15-pupillen (twee of vijf minuten). 1. Bij het uitvoeren van een sliding. 2. Bij ruw of gevaarlijk aanvallen van de tegenstander. 3. Bij vasthouden of duwen van de tegenstander.

7 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 7 4. Bij onbehoorlijk gedrag aanmerkingen op de leiding, het bij herhaling maken van dezelfde overtreding, het uit balorigheid wegtrappen van de bal. 5. Bij het opzettelijk niet in acht nemen van de gewenste afstand. 6. Bij spelbederf. 7. Bij pupillen kan de scheidsrechter een verplichte wissel opleggen. Definitieve veldverwijdering. Bij gewelddadige handeling of ernstig gemeen spel. 1. Bij wangedrag t.o.v. leiding of spelers. 2. Bij onbehoorlijk of beledigende taal. 3. Bij herhaling zich schuldig maken aan onbehoorlijk gedrag. De vrije schop. Wordt genomen op de plaats van de overtreding. Is deze plaats tussen doellijn en vrije schop lijn dan wordt hij genomen vanaf de vrije schop lijn zo dicht mogelijk bij de plaats van de overtreding. Tegenstanders moeten een afstand van ten minste drie meter in acht nemen. Zodra de tegenstanders op afstand staan moet de vrije schop binnen drie seconden genomen worden. De bal hoeft niet stil te liggen. De nemer van de vrije schop mag de bal pas weer aanraken, nadat een andere speler de bal heeft aangeraakt. De strafschop. 1. De bal moet stilliggen. 2. De keeper mag zijn voeten niet verplaatsen, voordat de bal is gespeeld. 3. De strafschop moet worden genomen van het hart van de vrije schop lijn. 4. Na fluitsignaal, strafschop binnen drie seconden nemen. 5. Zo nodig wordt de speeltijd verlengd voor het nemen van de strafschop. De intrap. Moet genomen worden vanaf het punt waar de bal de lijn passeerde. 1. Speler moet met beide voeten achter de lijn staan en de bal moet op de lijn liggen. 2. Tegenstanders moeten ten minste drie meter afstand nemen. 3. Ook hier geldt weer de drie secondenregel. 4. Uit een intrap kan niet rechtstreeks een doelpunt worden gemaakt. De doelworp. Zodra de keeper met de bal in zijn doelgebied is, moet de doelworp binnen drie seconden genomen worden. De doelverdediger (veldregels). Heeft de doelverdediger binnen zijn doelgebied de bal in zijn handen opgevangen dan mag hij de bal op elke wijze wegwerken. Het wegtrappen vanuit de hand is echter niet toegestaan. Indien de doelverdediger tijdens het spel de bal in zijn hand heeft, dan dient hij deze bal onmiddellijk in het spel te brengen, waarbij het niet is toegestaan de bal voor de tweede keer in de hand te nemen alvorens de bal door een tegenstander is aangeraakt. Overtreedt de doelverdediger deze regel dan dient dit te worden bestraft met een vrije schop door de tegenstander op de vrijeschoplijn. Gebeurd dit buiten het doelgebied maar binnen het strafschopgebied dan dient dit te worden bestraft met een strafschop. Het is de doelverdediger toegestaan een zich in zijn doelgebied bevindende bal met de hand of met de arm te spelen, terwijl hij zelf geheel of met enig deel van zijn lichaam buiten het doelgebied verblijft; de plaats van de bal is derhalve bepalend. De hoekschop. 1. Tegenstander moet ook hier weer tenminste drie meter afstand nemen. 2. Zodra een tegenspeler op afstand staat, hoekschop binnen drie seconden nemen. 3. Hoekschopnemer mag de bal pas weer spelen, nadat een andere speler de bal heeft aangeraakt.

8 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 8 Uit een hoekschop kan rechtstreeks gescoord worden. Dispensatiespelers. Bij het jeugdzaalvoetbal mogen per team nooit meer dan twee dispensatiespelers tegelijk aan het spel deelnemen. Uitzonderingen pupillen-zaalvoetbal. 013-pupillen (vier veldspelers + keeper): De keeper brengt de bal altijd 'werpend' in het spel. Dit mag zowel onder- als bovenhands gebeuren. Bij de uitbal via de zijlijn moet de bal ingetrapt worden vanaf de plaats waar de bal over de zijlijn ging. o11-pupillen (vijf veldspelers + keeper): Ook bij deze groep brengt de keeper de bal 'werpend' in het spel. Ook hier is zowel onder- als bovenhands toegestaan. Wanneer de bal over de zijlijn is gegaan volgt een intrap. o07 en o09-pupillen (drie veldspelers + keeper): Deze groep speelt volledig volgens de voor hen geldende veldvoetbal'regels'. De keeper mag de bal werpend of trappend in het spel brengen en er wordt normaal ingegooid

9 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 9 za wo za za za za za wo za za za za Stenge Zwake :00 09:00 09:15 09: :30 09: :45 09:45 10: :00 10:15 10:15 10:30 10:30 10:45 10:45 11:00 11: :15 11: :30 11: :45 11: :00 12:00 12:15 12:15 12:30 12:30 12: :45 13:00 13: :15 13: :30 13: :45 13: :00 14:00 14:15 14: :30 14: :45 14:45 15:00 15: :15 15:15 15:30 15:30 15:45 15:45 16:00 16:00 16: :15 16:30 16:30 16:45 16:

10 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 10 Jo07 / Mo07 Er worden bij de o07-pupillen twee wedstrijden tegelijk gespeeld. Tussen de wedstrijden door is er een paar minuten rust. Er mag even rust genomen worden tussen de wedstrijden door, de tijd loopt echter door dus niet te lang. De o07-pupillen spelen in de breedte van de sporthal met vier spelers tegen vier spelers. Een van deze vier spelers is de keeper. Er mag onbeperkt gewisseld worden. Bal tegen de achterkant is 'uit', bal tegen de zijkant betekent: 'doorspelen'. Deze spelers hebben nog geen idee van de speciale zaalvoetbalregels. Ruw spel e.d. dient bestraft te worden met een vrije bal voor de tegenpartij. Ieder team wordt begeleid door een leider, samen met de leider van de tegenpartij zorgen ze samen voor de spelleiding. Een zaalwacht bij de o07-pupillen kan uit één persoon per team bestaan, hij/zij zorgt voor de centrale tijdwaarneming, zorgt er voor dat de wedstrijdjes op schema verlopen en houdt toezicht in kleedkamers en X = zaalwacht Poule 711 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Lebo/SVN/VVB Jo07-1 Plaats De Zwake X Luctor Heinkenszand Jo07-1 Dag woensdag DwO'15 Jo07-1 Datum 27 dec 2017 Kwadendamme Jo07-1 Begintijd 09:00 09:00-09:18 L Lebo/SVN/VVB Jo :00-09:18 R DwO'15 Jo :20-09:38 L Luctor Heinkenszand Jo :20-09:38 R Lebo/SVN/VVB Jo :40-09:58 L Luctor Heinkenszand Jo :40-09:58 R Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo07-1 Kwadendamme Jo07-1 DwO'15 Jo07-1 Kwadendamme Jo07-1 Kwadendamme Jo07-1 DwO'15 Jo07-1 Poule 712 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Patrijzen Jo07-1 Plaats De Zwake X Lebo/SVN/VVB Jo07-2 Dag woensdag Luctor Heinkenszand Jo07-2 Datum 27 dec 2017 Begintijd 10:00 10:00-10:18 L Patrijzen Jo :20-10:38 L Lebo/SVN/VVB Jo :40-10:58 L Patrijzen Jo Lebo/SVN/VVB Jo07-2 Luctor Heinkenszand Jo07-2 Luctor Heinkenszand Jo07-2 Poule 713 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Kwadendamme Jo07-2 Plaats De Zwake X Patrijzen Jo07-2 Dag woensdag Luctor Heinkenszand Jo07-3 Datum 27 dec 2017 Begintijd 10:00 10:00-10:18 R Kwadendamme Jo :20-10:38 R Patrijzen Jo :40-10:58 R Kwadendamme Jo Patrijzen Jo07-2 Luctor Heinkenszand Jo07-3 Luctor Heinkenszand Jo07-3

11 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 11 Poule 721 ## 00: P DV DT Ronde 2 Lebo/SVN/VVB Jo07-1 Plaats De Zwake Luctor Heinkenszand Jo07-1 Dag zaterdag X Patrijzen Jo07-1 Datum 30 dec 2017 X Kwadendamme Jo07-2 Begintijd 09:00 09:00-09:18 L Lebo/SVN/VVB Jo :00-09:18 R Patrijzen Jo :20-09:38 L Luctor Heinkenszand Jo :20-09:38 R Lebo/SVN/VVB Jo :40-09:58 L Luctor Heinkenszand Jo :40-09:58 R Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo07-1 Kwadendamme Jo07-2 Patrijzen Jo07-1 Kwadendamme Jo07-2 Kwadendamme Jo07-2 Patrijzen Jo07-1 Poule 722 ## 00: P DV DT Ronde 2 DwO'15 Jo07-1 Plaats De Zwake X Luctor Heinkenszand Jo07-2 Dag zaterdag X Patrijzen Jo07-2 Datum 30 dec 2017 Begintijd 10:00 10:00-10:18 L DwO'15 Jo :20-10:38 L Luctor Heinkenszand Jo :40-10:58 L DwO'15 Jo Luctor Heinkenszand Jo07-2 Patrijzen Jo07-2 Patrijzen Jo07-2 Poule 723 ## 00: P DV DT Ronde 2 Kwadendamme Jo07-1 Plaats De Zwake X Lebo/SVN/VVB Jo07-2 Dag zaterdag X Luctor Heinkenszand Jo07-3 Datum 30 dec 2017 Begintijd 10:00 10:00-10:18 R Kwadendamme Jo :20-10:38 R Lebo/SVN/VVB Jo :40-10:58 R Kwadendamme Jo Lebo/SVN/VVB Jo07-2 Luctor Heinkenszand Jo07-3 Luctor Heinkenszand Jo07-3

12 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 12 Poule 731 ## 00: P DV DT Ronde 3 Lebo/SVN/VVB Jo07-1 Plaats De Zwake X Luctor Heinkenszand Jo07-1 Dag zaterdag Kwadendamme Jo07-1 Datum 20 jan 2018 X Patrijzen Jo07-1 Begintijd 09:00 09:00-09:18 L Lebo/SVN/VVB Jo :00-09:18 R Kwadendamme Jo :20-09:38 L Luctor Heinkenszand Jo :20-09:38 R Lebo/SVN/VVB Jo :40-09:58 L Luctor Heinkenszand Jo :40-09:58 R Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo07-1 Patrijzen Jo07-1 Kwadendamme Jo07-1 Patrijzen Jo07-1 Patrijzen Jo07-1 Kwadendamme Jo07-1 Poule 732 ## 00: P DV DT Ronde 3 Luctor Heinkenszand Jo07-2 Plaats De Zwake X Kwadendamme Jo07-2 Dag zaterdag Patrijzen Jo07-2 Datum 20 jan 2018 X Apollo'69 Jo07-1 Begintijd 10:00 10:00-10:18 L Luctor Heinkenszand Jo :00-10:18 R Patrijzen Jo :20-10:38 L Kwadendamme Jo :20-10:38 R Luctor Heinkenszand Jo :40-10:58 L Kwadendamme Jo :40-10:58 R Luctor Heinkenszand Jo Kwadendamme Jo07-2 Apollo'69 Jo07-1 Patrijzen Jo07-2 Apollo'69 Jo07-1 Apollo'69 Jo07-1 Patrijzen Jo07-2 Poule 733 ## 00: P DV DT Ronde 3 X DwO'15 Jo07-1 Plaats De Zwake Lebo/SVN/VVB Jo07-2 Dag zaterdag X Luctor Heinkenszand Jo07-3 Datum 20 jan 2018 Begintijd 11:00 11:00-11:18 R DwO'15 Jo :20-11:38 R Lebo/SVN/VVB Jo :40-11:58 R DwO'15 Jo Lebo/SVN/VVB Jo07-2 Luctor Heinkenszand Jo07-3 Luctor Heinkenszand Jo07-3

13 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 13 Jo09 / Mo09 Er worden bij de o09-pupillen twee wedstrijden tegelijk gespeeld. Tussen de wedstrijden door is er 2 minuten rust. Er mag even rust genomen worden tussen de wedstrijden door, de tijd loopt echter door dus niet te lang. De o09-pupillen spelen in de breedte van de sporthal met vier spelers tegen vier spelers. Een van deze vier spelers is de keeper. Er mag onbeperkt gewisseld worden. Bal tegen de achterkant is 'uit', bal tegen de zijkant betekent: 'doorspelen'. Deze spelers hebben nog geen idee van de speciale zaalvoetbalregels. Ruw spel e.d. dient bestraft te worden met een vrije bal voor de tegenpartij. Ieder team wordt begeleid door een leider, samen met de leider van de tegenpartij zorgen ze samen voor de spelleiding. Een zaalwacht bij de o09-pupillen kan uit één persoon per team bestaan, hij/zij zorgt voor de centrale tijdwaarneming, zorgt er voor dat de wedstrijdjes op schema verlopen en houdt toezicht in kleedkamers en op materialen. X = zaalwacht Poule 911 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Lebo/SVN/VVB Jo09-1 Plaats De Zwake X Luctor Heinkenszand Jo09-1 Dag woensdag DwO'15 Jo09-1 Datum 27 dec 2017 Patrijzen Jo09-1 Begintijd 11:00 11:00-11:18 L Lebo/SVN/VVB Jo :00-11:18 R DwO'15 Jo :20-11:38 L Luctor Heinkenszand Jo :20-11:38 R Lebo/SVN/VVB Jo :40-11:58 L Luctor Heinkenszand Jo :40-11:58 R Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo09-1 Patrijzen Jo09-1 DwO'15 Jo09-1 Patrijzen Jo09-1 Patrijzen Jo09-1 DwO'15 Jo09-1 Poule 912 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Lebo/SVN/VVB Jo09-2 Plaats De Zwake X Luctor Heinkenszand Jo09-2 Dag woensdag Patrijzen Jo09-2 Datum 27 dec 2017 Begintijd 12:00 12:00-12:18 L Lebo/SVN/VVB Jo :20-12:38 L Luctor Heinkenszand Jo :40-12:58 L Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo09-2 Patrijzen Jo09-2 Patrijzen Jo09-2 Poule 913 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Lebo/SVN/VVB Jo09-3 Plaats De Zwake X Luctor Heinkenszand Jo09-3 Dag woensdag Patrijzen Jo09-3 Datum 27 dec 2017 Begintijd 12:00 12:00-12:18 R Lebo/SVN/VVB Jo :20-12:38 R Luctor Heinkenszand Jo :40-12:58 R Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo09-3 Patrijzen Jo09-3 Patrijzen Jo09-3

14 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 14 Poule 921 ## 00: P DV DT Ronde 2 Lebo/SVN/VVB Jo09-1 Plaats De Zwake DwO'15 Jo09-1 Dag zaterdag X Patrijzen Jo09-1 Datum 30 dec 2017 X Luctor Heinkenszand Jo09-2 Begintijd 11:00 11:00-11:18 L Lebo/SVN/VVB Jo :00-11:18 R Patrijzen Jo :20-11:38 L DwO'15 Jo :20-11:38 R Lebo/SVN/VVB Jo :40-11:58 L DwO'15 Jo :40-11:58 R Lebo/SVN/VVB Jo DwO'15 Jo09-1 Luctor Heinkenszand Jo09-2 Patrijzen Jo09-1 Luctor Heinkenszand Jo09-2 Luctor Heinkenszand Jo09-2 Patrijzen Jo09-1 Poule 922 ## 00: P DV DT Ronde 2 Luctor Heinkenszand Jo09-1 Plaats De Zwake X Lebo/SVN/VVB Jo09-3 Dag zaterdag X Patrijzen Jo09-3 Datum 30 dec 2017 Begintijd 12:00 12:00-12:18 L Luctor Heinkenszand Jo :20-12:38 L Lebo/SVN/VVB Jo :40-12:58 L Luctor Heinkenszand Jo Lebo/SVN/VVB Jo09-3 Patrijzen Jo09-3 Patrijzen Jo09-3 Poule 923 ## 00: P DV DT Ronde 2 Lebo/SVN/VVB Jo09-2 Plaats De Zwake X Patrijzen Jo09-2 Dag zaterdag X Luctor Heinkenszand Jo09-3 Datum 30 dec 2017 Begintijd 12:00 12:00-12:18 R Lebo/SVN/VVB Jo :20-12:38 R Patrijzen Jo :40-12:58 R Lebo/SVN/VVB Jo Patrijzen Jo09-2 Luctor Heinkenszand Jo09-3 Luctor Heinkenszand Jo09-3

15 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 15 Poule 931 ## 00: P DV DT Ronde 3 X Lebo/SVN/VVB Jo09-2 Plaats De Zwake Patrijzen Jo09-2 Dag zaterdag X Luctor Heinkenszand Jo09-3 Datum 20 jan 2018 Begintijd 11:00 11:00-11:18 L Lebo/SVN/VVB Jo :20-11:38 L Patrijzen Jo :40-11:58 L Lebo/SVN/VVB Jo Patrijzen Jo09-2 Luctor Heinkenszand Jo09-3 Luctor Heinkenszand Jo09-3 Poule 932 ## 00: P DV DT Ronde 3 Lebo/SVN/VVB Jo09-1 Plaats De Zwake X Luctor Heinkenszand Jo09-1 Dag zaterdag Patrijzen Jo09-1 Datum 20 jan 2018 X Lebo/SVN/VVB Jo09-3 Begintijd 12:00 12:00-12:18 L Lebo/SVN/VVB Jo :00-12:18 R Patrijzen Jo :20-12:38 L Luctor Heinkenszand Jo :20-12:38 R Lebo/SVN/VVB Jo :40-12:58 L Luctor Heinkenszand Jo :40-12:58 R Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo09-1 Lebo/SVN/VVB Jo09-3 Patrijzen Jo09-1 Lebo/SVN/VVB Jo09-3 Lebo/SVN/VVB Jo09-3 Patrijzen Jo09-1 Poule 933 ## 00: P DV DT Ronde 3 DwO'15 Jo09-1 Plaats De Zwake X Luctor Heinkenszand Jo09-2 Dag zaterdag Patrijzen Jo09-3 Datum 20 jan 2018 X Apollo'69 J009-1 Begintijd 13:00 13:00-13:18 L DwO'15 Jo :00-13:18 R Patrijzen Jo :20-13:38 L Luctor Heinkenszand Jo :20-13:38 R DwO'15 Jo :40-13:58 L Luctor Heinkenszand Jo :40-13:58 R DwO'15 Jo Luctor Heinkenszand Jo09-2 Apollo'69 J009-1 Patrijzen Jo09-3 Apollo'69 J009-1 Apollo'69 J009-1 Patrijzen Jo09-3

16 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 16 Jo11 / Mo11 Probeer zo snel mogelijk na het eindsignaal te starten, dus: snel veld verlaten, snel opstellen. De tijd begint na het eindsignaal van de vorige wedstrijd te lopen. De o11-pupillen spelen op het hele veld met 6 tegen 6 spelers. Onder deze 6 spelers is er één keeper. Deze spelers hebben al wat meer oog voor de speciale zaalregels zoals b.v. keeper moet inwerpen i.p.v. intrappen. De manier waarop is nog vrij. Ruw spel bestraffen met vrije bal, geen tijdstraffen. Strafschoppen pas geven na waarschuwingen of na opzettelijke overtredingen. Poule 1111 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Lebo/SVN/VVB Jo11-1 Plaats De Stenge X Luctor Heinkenszand Jo11-1 Dag woensdag DwO'15 Jo11-1 Datum 27 dec 2017 Kwadendamme Jo11-1 Begintijd 09:00 09:00-09:18 Lebo/SVN/VVB Jo :20-09:38 DwO'15 Jo :40-09:58 Luctor Heinkenszand Jo :00-10:18 Lebo/SVN/VVB Jo :20-10:38 Luctor Heinkenszand Jo :40-10:58 Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo11-1 Kwadendamme Jo11-1 DwO'15 Jo11-1 Kwadendamme Jo11-1 Kwadendamme Jo11-1 DwO'15 Jo11-1 Poule 1112 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Patrijzen Jo11-1 Plaats De Stenge X Lebo/SVN/VVB Jo11-2 Dag woensdag Luctor Heinkenszand Jo11-2 Datum 27 dec 2017 Luctor Heinkenszand Jo11-3 Begintijd 11:00 11:00-11:18 Patrijzen Jo :20-11:38 Luctor Heinkenszand Jo :40-11:58 Lebo/SVN/VVB Jo :00-12:18 Patrijzen Jo :20-12:38 Lebo/SVN/VVB Jo :40-12:58 Patrijzen Jo Lebo/SVN/VVB Jo11-2 Luctor Heinkenszand Jo11-3 Luctor Heinkenszand Jo11-2 Luctor Heinkenszand Jo11-3 Luctor Heinkenszand Jo11-3 Luctor Heinkenszand Jo11-2 Poule 1113 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Lebo/SVN/VVB Jo11-3 Plaats De Stenge X Luctor Heinkenszand Jo11-4 Dag woensdag Luctor Heinkenszand Mo11-1 Datum 27 dec 2017 Begintijd 13:00 13:00-13:28 Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo :30-13:58 Luctor Heinkenszand Jo Luctor Heinkenszand Mo :00-14:28 Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Mo11-1

17 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 17 Poule 1121 ## 00: P DV DT Ronde 2 Lebo/SVN/VVB Jo11-1 Plaats De Stenge Luctor Heinkenszand Jo11-1 Dag zaterdag X Patrijzen Jo11-1 Datum 6 jan 2018 X Luctor Heinkenszand Jo11-2 Begintijd 09:00 09:00-09:18 Lebo/SVN/VVB Jo :20-09:38 Patrijzen Jo :40-09:58 Luctor Heinkenszand Jo :00-10:18 Lebo/SVN/VVB Jo :20-10:38 Luctor Heinkenszand Jo :40-10:58 Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo11-1 Luctor Heinkenszand Jo11-2 Patrijzen Jo11-1 Luctor Heinkenszand Jo11-2 Luctor Heinkenszand Jo11-2 Patrijzen Jo11-1 Poule 1122 ## 00: P DV DT Ronde 2 DwO'15 Jo11-1 Plaats De Stenge Lebo/SVN/VVB Jo11-2 Dag zaterdag X Luctor Heinkenszand Jo11-3 Datum 6 jan 2018 X Apollo'69 J011-1 Begintijd 11:00 11:00-11:18 DwO'15 Jo :20-11:38 Luctor Heinkenszand Jo :40-11:58 Lebo/SVN/VVB Jo :00-12:18 DwO'15 Jo :20-12:38 Lebo/SVN/VVB Jo :40-12:58 DwO'15 Jo Lebo/SVN/VVB Jo11-2 Apollo'69 J011-1 Luctor Heinkenszand Jo11-3 Apollo'69 J011-1 Apollo'69 J011-1 Luctor Heinkenszand Jo11-3 Poule 1123 ## 00: P DV DT Ronde 2 Kwadendamme Jo11-1 Plaats De Stenge Lebo/SVN/VVB Jo11-3 Dag zaterdag X Luctor Heinkenszand Jo11-4 Datum 6 jan 2018 X Luctor Heinkenszand Mo11-1 Begintijd 13:00 13:00-13:18 Kwadendamme Jo :20-13:38 Luctor Heinkenszand Jo :40-13:58 Lebo/SVN/VVB Jo :00-14:18 Kwadendamme Jo :20-14:38 Lebo/SVN/VVB Jo :40-14:58 Kwadendamme Jo Lebo/SVN/VVB Jo11-3 Luctor Heinkenszand Mo11-1 Luctor Heinkenszand Jo11-4 Luctor Heinkenszand Mo11-1 Luctor Heinkenszand Mo11-1 Luctor Heinkenszand Jo11-4

18 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 18 Poule 1131 ## 00: P DV DT Ronde 3 X Lebo/SVN/VVB Jo11-1 Plaats De Stenge Luctor Heinkenszand Jo11-1 Dag zaterdag X Patrijzen Jo11-1 Datum 20 jan 2018 Begintijd 09:00 09:00-09:28 Lebo/SVN/VVB Jo :30-09:58 Luctor Heinkenszand Jo :00-10:28 Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo11-1 Patrijzen Jo11-1 Patrijzen Jo11-1 Poule 1132 ## 00: P DV DT Ronde 3 DwO'15 Jo11-1 Plaats De Stenge X Kwadendamme Jo11-1 Dag zaterdag Luctor Heinkenszand Jo11-2 Datum 20 jan 2018 X Lebo/SVN/VVB Jo11-3 Begintijd 10:30 10:30-10:48 DwO'15 Jo :50-11:08 Luctor Heinkenszand Jo :10-11:28 Kwadendamme Jo :30-11:48 DwO'15 Jo :50-12:08 Kwadendamme Jo :10-12:28 DwO'15 Jo Kwadendamme Jo11-1 Lebo/SVN/VVB Jo11-3 Luctor Heinkenszand Jo11-2 Lebo/SVN/VVB Jo11-3 Lebo/SVN/VVB Jo11-3 Luctor Heinkenszand Jo11-2 Poule 1133 ## 00: P DV DT Ronde 3 X Lebo/SVN/VVB Jo11-2 Plaats De Stenge Luctor Heinkenszand Jo11-4 Dag zaterdag X Luctor Heinkenszand Jo11-5 Datum 20 jan 2018 Begintijd 12:30 12:30-12:58 Lebo/SVN/VVB Jo :00-13:28 Luctor Heinkenszand Jo :30-13:58 Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo11-4 Luctor Heinkenszand Jo11-5 Luctor Heinkenszand Jo11-5 Poule 1134 ## 00: P DV DT Ronde 3 X Luctor Heinkenszand Jo11-3 Plaats De Stenge Apollo'69 J011-1 Dag zaterdag X Luctor Heinkenszand Mo11-1 Datum 20 jan 2018 Begintijd 14:00 14:00-14:28 Luctor Heinkenszand Jo :30-14:58 Apollo'69 J :00-15:28 Luctor Heinkenszand Jo Apollo'69 J011-1 Luctor Heinkenszand Mo11-1 Luctor Heinkenszand Mo11-1

19 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 19 Jo13 / Mo13 Probeer zo spoedig mogelijk na het eindsignaal te starten, dus: snel veld verlaten, snel opstellen. De tijd loopt door dus verloren tijd kan niet ingehaald worden. De o13-pupillen spelen met vijf tegen vijf spelers. Onder deze vijf is er één de keeper. In deze leeftijdscategorie moeten we de zaalvoetbalregels echt aan gaan leren, zeker na enkele beurten mogen we best meer 'eisen' stellen. Ook onopzettelijke overtredingen bestraffen (spelers waarschuwen/verbeteren) eventueel met 'lichtere' straf, dus b.v. geen strafschop maar vrij trap cirkel. Tijdstraffen alleen bij wangedrag en opzettelijke overtredingen. X = zaalwacht Poule 1311 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Lebo/SVN/VVB Jo13-1 Plaats De Zwake X Luctor Heinkenszand Jo13-1 Dag woensdag DwO'15 Jo13-1 Datum 27 dec 2017 Begintijd 13:00 13:00-13:28 Lebo/SVN/VVB Jo :30-13:58 Luctor Heinkenszand Jo :00-14:28 Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo13-1 DwO'15 Jo13-1 DwO'15 Jo13-1 Poule 1312 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Lebo/SVN/VVB Jo13-2 Plaats De Zwake X Luctor Heinkenszand Jo13-2 Dag woensdag DwO'15 Jo13-2 Datum 27 dec 2017 Begintijd 14:30 14:30-14:58 Lebo/SVN/VVB Jo :00-15:28 Luctor Heinkenszand Jo :30-15:58 Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo13-2 DwO'15 Jo13-2 DwO'15 Jo13-2 Poule 1313 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Luctor Heinkenszand Mo13-1 Plaats De Zwake X DwO'15 Mo13-1 Dag zaterdag DwO'15 Mo13-2 Datum 23 dec 2017 Begintijd 09:00 09:00-09:28 Luctor Heinkenszand Mo :30-09:58 DwO'15 Mo :00-10:28 Luctor Heinkenszand Mo DwO'15 Mo13-1 DwO'15 Mo13-2 DwO'15 Mo13-2

20 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 20 Poule 1321 ## 00: P DV DT Ronde 2 Lebo/SVN/VVB Jo13-1 Plaats De Stenge X Luctor Heinkenszand Jo13-1 Dag zaterdag X Apollo'69 Jo13-1 Datum 13 jan 2018 Begintijd 09:00 09:00-09:28 Lebo/SVN/VVB Jo :30-09:58 Luctor Heinkenszand Jo :00-10:28 Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo13-1 Apollo'69 Jo13-1 Apollo'69 Jo13-1 Poule 1322 ## 00: P DV DT Ronde 2 DwO'15 Jo13-1 Plaats De Stenge X Lebo/SVN/VVB Jo13-2 Dag zaterdag X Patrijzen Jo13-1 Datum 13 jan 2018 Begintijd 10:30 10:30-10:58 DwO'15 Jo :00-11:28 Lebo/SVN/VVB Jo :30-11:58 DwO'15 Jo Lebo/SVN/VVB Jo13-2 Patrijzen Jo13-1 Patrijzen Jo13-1 Poule 1323 ## 00: P DV DT Ronde 2 Luctor Heinkenszand Jo13-2 Plaats De Stenge X DwO'15 Jo13-2 Dag zaterdag X Patrijzen Jo13-2 Datum 13 jan 2018 Begintijd 12:00 12:00-12:28 Luctor Heinkenszand Jo :30-12:58 DwO'15 Jo :00-13:28 Luctor Heinkenszand Jo DwO'15 Jo13-2 Patrijzen Jo13-2 Patrijzen Jo13-2 Poule 1324 ## 00: P DV DT Ronde 2 Luctor Heinkenszand Mo13-1 Plaats De Zwake X DwO'15 Mo13-1 Dag zaterdag X DwO'15 Mo13-2 Datum 20 jan 2018 Begintijd 13:00 13:00-13:28 Luctor Heinkenszand Mo DwO'15 Mo :30-13:58 DwO'15 Mo DwO'15 Mo :00-14:28 Luctor Heinkenszand Mo DwO'15 Mo13-2

21 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 21 Jo15 / Mo15 Zaalwachten let erop dat tijdens de wedstrijden niemand in de kleedkamers en gangen rondhangt. Na afloop van elk toernooi moeten de kleedkamer netjes en opgeruimd achtergelaten worden. X = zaalwacht Poule 1511 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Lebo/SVN/VVB Jo15-1 Plaats De Stenge X Luctor Heinkenszand Jo15-1 Dag zaterdag DwO'15 Jo15-1 Datum 23 dec 2017 Luctor Heinkenszand Jo15-2 Begintijd 09:00 09:00-09:18 Lebo/SVN/VVB Jo :20-09:38 DwO'15 Jo :40-09:58 Luctor Heinkenszand Jo :00-10:18 Lebo/SVN/VVB Jo :20-10:38 Luctor Heinkenszand Jo :40-10:58 Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo15-1 Luctor Heinkenszand Jo15-2 DwO'15 Jo15-1 Luctor Heinkenszand Jo15-2 Luctor Heinkenszand Jo15-2 DwO'15 Jo15-1 Poule 1512 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Lebo/SVN/VVB Jo15-2 Plaats De Stenge X DwO'15 Jo15-2 Dag zaterdag Luctor Heinkenszand Jo15-3 Datum 23 dec 2017 Begintijd 11:00 11:00-11:28 Lebo/SVN/VVB Jo :30-11:58 DwO'15 Jo :00-12:28 Lebo/SVN/VVB Jo DwO'15 Jo15-2 Luctor Heinkenszand Jo15-3 Luctor Heinkenszand Jo15-3

22 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 22 Poule 1521 ## 00: P DV DT Ronde 2 Lebo/SVN/VVB Jo15-1 Plaats De Stenge Luctor Heinkenszand Jo15-1 Dag zaterdag X Patrijzen Jo15-1 Datum 30 dec 2017 X Lebo/SVN/VVB Jo15-2 Begintijd 09:00 09:00-09:18 Lebo/SVN/VVB Jo :20-09:38 Patrijzen Jo :40-09:58 Luctor Heinkenszand Jo :00-10:18 Lebo/SVN/VVB Jo :20-10:38 Luctor Heinkenszand Jo :40-10:58 Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo15-1 Lebo/SVN/VVB Jo15-2 Patrijzen Jo15-1 Lebo/SVN/VVB Jo15-2 Lebo/SVN/VVB Jo15-2 Patrijzen Jo15-1 Poule 1522 ## 00: P DV DT Ronde 2 DwO'15 Jo15-1 Plaats De Stenge X Luctor Heinkenszand Jo15-3 Dag zaterdag X Patrijzen Jo15-3 Datum 30 dec 2017 Begintijd 11:00 11:00-11:28 DwO'15 Jo :30-11:58 Luctor Heinkenszand Jo :00-12:28 DwO'15 Jo Luctor Heinkenszand Jo15-3 Patrijzen Jo15-3 Patrijzen Jo15-3 Poule 1523 ## 00: P DV DT Ronde 2 Luctor Heinkenszand Jo15-2 Plaats De Stenge X DwO'15 Jo15-2 Dag zaterdag X Patrijzen Jo15-2 Datum 30 dec 2017 Begintijd 12:30 12:30-12:58 Luctor Heinkenszand Jo :00-13:28 DwO'15 Jo :30-13:58 Luctor Heinkenszand Jo DwO'15 Jo15-2 Patrijzen Jo15-2 Patrijzen Jo15-2

23 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 23 Jo17 / Mo17 Zaalwachten let erop dat tijdens de wedstrijden niemand in de kleedkamers en gangen rondhangt. Na afloop van elk toernooi moeten de kleedkamer netjes en opgeruimd achtergelaten worden. X = zaalwacht Poule 1711 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Lebo/SVN/VVB Jo17-1 Plaats De Zwake X Luctor Heinkenszand Jo17-1 Dag zaterdag DwO'15 Jo17-1 Datum 23 dec 2017 Begintijd 10:30 10:30-10:58 Lebo/SVN/VVB Jo :00-11:28 Luctor Heinkenszand Jo :30-11:58 Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo17-1 DwO'15 Jo17-1 DwO'15 Jo17-1 Poule 1712 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Apollo'69 Jo17-1 Plaats De Zwake X Kwadendamme Jo17-1 Dag zaterdag Luctor Heinkenszand Jo17-3 Datum 23 dec 2017 Begintijd 12:00 12:00-12:28 Apollo'69 Jo :30-12:58 Kwadendamme Jo :00-13:28 Apollo'69 Jo Kwadendamme Jo17-1 Luctor Heinkenszand Jo17-3 Luctor Heinkenszand Jo17-3 Poule 1713 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Lebo/SVN/VVB Jo17-2 Plaats De Zwake X Luctor Heinkenszand Jo17-2 Dag zaterdag DwO'15 Jo17-2 Datum 23 dec 2017 Begintijd 13:30 13:30-13:58 Lebo/SVN/VVB Jo :00-14:28 Luctor Heinkenszand Jo :30-14:58 Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo17-2 DwO'15 Jo17-2 DwO'15 Jo17-2 Poule 1714 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Luctor Heinkenszand Mo17-1 Plaats De Zwake X DwO'15 Mo17-1 Dag zaterdag DwO'15 Mo17-2 Datum 23 dec 2017 Begintijd 15:00 15:00-15:28 Luctor Heinkenszand Mo DwO'15 Mo :30-15:58 DwO'15 Mo DwO'15 Mo :00-16:28 Luctor Heinkenszand Mo DwO'15 Mo17-2

24 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 24 Poule 1721 ## 00: P DV DT Ronde 2 Lebo/SVN/VVB Jo17-1 Plaats De Zwake X Luctor Heinkenszand Jo17-1 Dag zaterdag X Apollo'69 Jo17-1 Datum 13 jan 2018 Begintijd 09:00 09:00-09:28 Lebo/SVN/VVB Jo :30-09:58 Luctor Heinkenszand Jo :00-10:28 Lebo/SVN/VVB Jo Luctor Heinkenszand Jo17-1 Apollo'69 Jo17-1 Apollo'69 Jo17-1 Poule 1722 ## 00: P DV DT Ronde 2 DwO'15 Jo17-1 Plaats De Zwake X Kwadendamme Jo17-1 Dag zaterdag X Luctor Heinkenszand Jo17-2 Datum 13 jan 2018 Begintijd 10:30 10:30-10:58 DwO'15 Jo :00-11:28 Kwadendamme Jo :30-11:58 DwO'15 Jo Kwadendamme Jo17-1 Luctor Heinkenszand Jo17-2 Luctor Heinkenszand Jo17-2 Poule 1723 ## 00: P DV DT Ronde 2 Lebo/SVN/VVB Jo17-2 Plaats De Zwake X DwO'15 Jo17-2 Dag zaterdag X Luctor Heinkenszand Jo17-3 Datum 13 jan 2018 Begintijd 12:00 12:00-12:28 Lebo/SVN/VVB Jo :30-12:58 DwO'15 Jo :00-13:28 Lebo/SVN/VVB Jo DwO'15 Jo17-2 Luctor Heinkenszand Jo17-3 Luctor Heinkenszand Jo17-3 Poule 1724 ## 00: P DV DT Ronde 2 Luctor Heinkenszand Mo17-1 Plaats De Zwake X DwO'15 Mo17-1 Dag zaterdag X DwO'15 Mo17-2 Datum 13 jan 2018 Begintijd 13:30 13:30-13:58 Luctor Heinkenszand Mo DwO'15 Mo :00-14:28 DwO'15 Mo DwO'15 Mo :30-14:58 Luctor Heinkenszand Mo DwO'15 Mo17-2

25 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 25 Jo19 / Mo19 Zaalwachten let erop dat tijdens de wedstrijden niemand in de kleedkamers en gangen rondhangt. Na afloop van elk toernooi moeten de kleedkamer netjes en opgeruimd achtergelaten worden. X = zaalwacht Poule 1911 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Luctor Heinkenszand Jo19-1 Plaats De Stenge X Patrijzen Jo19-1 Dag zaterdag Luctor Heinkenszand Jo19-2 Datum 23 dec 2017 Begintijd 12:30 12:30-12:48 Luctor Heinkenszand Jo :50-13:08 Patrijzen Jo :10-13:28 Luctor Heinkenszand Jo Patrijzen Jo19-1 Luctor Heinkenszand Jo19-2 Luctor Heinkenszand Jo19-2 Poule 1912 ## 00: P DV DT Ronde 1 X Patrijzen Jo19-2 Plaats De Stenge X Luctor Heinkenszand Jo19-3 Dag zaterdag Luctor Heinkenszand Jo19-4 Datum 23 dec 2017 Begintijd 13:30 13:30-13:58 Patrijzen Jo :00-14:28 Luctor Heinkenszand Jo :30-14:58 Patrijzen Jo Luctor Heinkenszand Jo19-3 Luctor Heinkenszand Jo19-4 Luctor Heinkenszand Jo19-4 Poule 1921 ## 00: P DV DT Ronde 2 Luctor Heinkenszand Jo19-1 Plaats De Stenge Apollo'69 Jo19-1 Dag zaterdag X Patrijzen Jo19-1 Datum 13 jan 2018 X Luctor Heinkenszand Jo19-3 Begintijd 13:30 13:30-13:48 Luctor Heinkenszand Jo :50-14:08 Patrijzen Jo :10-14:28 Apollo'69 Jo :30-14:48 Luctor Heinkenszand Jo :50-15:08 Apollo'69 Jo :10-15:28 Luctor Heinkenszand Jo Apollo'69 Jo19-1 Luctor Heinkenszand Jo19-3 Patrijzen Jo19-1 Luctor Heinkenszand Jo19-3 Luctor Heinkenszand Jo19-3 Patrijzen Jo19-1 Poule 1922 ## 00: P DV DT Ronde 2 Luctor Heinkenszand Jo19-2 Plaats De Stenge X Patrijzen Jo19-2 Dag zaterdag X Luctor Heinkenszand Jo19-4 Datum 13 jan 2018 Begintijd 15:30 15:30-15:58 Luctor Heinkenszand Jo :00-16:28 Patrijzen Jo :30-16:58 Luctor Heinkenszand Jo Patrijzen Jo19-2 Luctor Heinkenszand Jo19-4 Luctor Heinkenszand Jo19-4

26 33e JOB jeugdzaalvoetbaltoernooi v1.0 definitief Pagina 26 Vereniging Contactpersoon Telefoon Mobiel Apollo 69 Wim Harthoorn Hoedekenskerke Arjo Zandee Kwadendamme Adri de Jonge Luctor Heinkenszand Leon v Zaltbommel l.van.z@zeelandnet.nl Patrijzen Alwin Boudens aboudens@zeelandnet.nl DwO'15 Ron van Zoelen zoelfden@hetnet.nl Lebo/SVN/VVB John de Jager jldejager@zeelandnet.nl Verdere gegevens: Penningmeester JOB Adri de Jonge Molenweg TL Ovezande Bankrelatie: Rabo Bank Heinkenszand banknr Contactpersoon zaalvoetbalgedeelte De Stenge Heinkenszand Wouter van den Dries wvddries07@hotmail.com Contactpersoon zaalvoetbalgedeelte De Zwake s-gravenpolder Nico Wisse wissenl@zeelandnet.nl Samenstelling voetbalschema Onno Wagenaar onno@vvborssele.nl Wij bedanken (in willekeurige volgorde): Alle (club)sponsors die er voor zorgden dat het inschrijfgeld geen onoverkomelijke hinderpaal was. De gemeente Borsele, het sportloket en het HALT-bureau voor al hun inspanningen en financiële ondersteuning. Het personeel en de bedrijfsleiding van sporthal de Stenge in Heinkenszand en sporthal de Zwake in s-gravenpolder. De verenigingen Apollo 69 en Luctor Heinkenszand voor de extra werkzaamheden die nodig zijn om dit toernooi op de speeldagen zelf in goede banen te leiden. Alle andere betrokkenen voor hun inzet om dit toernooi (ongetwijfeld) weer tot een succes te maken.

JOB Jeugdzaalvoetbaltoernooi

JOB Jeugdzaalvoetbaltoernooi JOB Jeugdzaalvoetbaltoernooi 2010-2011 SVD/VVV VVV/SVD Luctor 88 Kwadendamme 26 e Apollo 69 editie Borssele Nieuwdorp Heinkenszand Lewedorpse Boys Hoedekenskerke Patrijzen Sporthal De Stenge Sporthal De

Nadere informatie

JOB Jeugdzaalvoetbaltoernooi

JOB Jeugdzaalvoetbaltoernooi JOB Jeugdzaalvoetbaltoernooi 2009-2010 SVD Volharding Luctor 88 Kwadendamme 25 e Apollo 69 editie Borssele Nieuwdorp Heinkenszand Lewedorpse Boys Hoedekenskerke Patrijzen Sporthal De Stenge Sporthal De

Nadere informatie

Spelregels Rijsbergse Zaalvoetbal Competitie

Spelregels Rijsbergse Zaalvoetbal Competitie Spelregels Rijsbergse Zaalvoetbal Competitie Hoofdstuk 1: Begin van het spel 1.1 De speeltijd van de wedstrijd gaat in op het moment, dat de scheidsrechter het fluitsignaal voor het nemen van de beginschop

Nadere informatie

42 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 24 december 2018

42 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 24 december 2018 42 e editie van het ASWH O13-1 zaaltoernooi te Hendrik Ido Ambacht 24 december 2018 2 WELKOM DEELNEMERS De ASWH wisselbeker staat weer centraal tijdens dit ASWH O13-1 pupillentoernooi dat maar liefst voor

Nadere informatie

40 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 05 januari 2017

40 e editie. van het. ASWH O13-1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 05 januari 2017 40 e editie van het ASWH O13-1 zaaltoernooi te Hendrik Ido Ambacht 05 januari 2017 2 WELKOM DEELNEMERS De ASWH wisselbeker staat weer centraal tijdens dit ASWH O13-1pupillentoernooi dat maar liefst voor

Nadere informatie

ASWH O17-1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 3 januari 2018

ASWH O17-1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 3 januari 2018 7e ASWH O17-1 Zaaltoernooi te Hendrik- Ido- Ambacht 3 januari 2018 2 ASWH O17-1 - Toernooi Naast de reeds bestaande zaalvoetbaltoernooien van het 1 e, O19-1, O15-1 en O13-1 is het O17-1 toernooi ook een

Nadere informatie

Welkom op het Blaashal toernooi

Welkom op het Blaashal toernooi Welkom op het Blaashal toernooi Op zaterdag 8 januari, heten wij iedereen welkom bij de 1e editie van het Blaashal zaalvoetbaltoernooi. Zes voetbalverenigingen (in de categoriën D, E en F) zullen om een

Nadere informatie

ASWH O15-1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 27 december 2017

ASWH O15-1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 27 december 2017 4e ASWH O15-1 Zaaltoernooi te Hendrik- Ido- Ambacht 27 december 2017 ASWH O15-1 - Toernooi Al menig jaar organiseren wij zaalvoetbaltoernooien voor 1 e, O19-1, O17-1 en O13-1 teams. Dit jaar organiseert

Nadere informatie

JEUGD ZAALVOETBAL KAMPIOENSCHAP

JEUGD ZAALVOETBAL KAMPIOENSCHAP JEUGD ZAALVOETBAL KAMPIOENSCHAP 24-27 - 29 DECEMBER 2012 WYMBRITSERADIEL - 30 E EDITIE - Het jeugdzaalvoetbaltoernooi van Wymbritseradiel Beste voetballers, begeleiders, ouders en iedereen die de voetbalsport

Nadere informatie

FZK Zaalvoetbalregels

FZK Zaalvoetbalregels FZK Zaalvoetbalregels 1. Het speelveld: A: Het strafschopgebied: Dit is het doelgebied van de keeper en heeft een doorsnee van 6 meter. De overtredingen, die hier plaats vinden worden als volgt uitgevoerd:

Nadere informatie

T&A VAN ES. makelaars in onroerende zaken. pantone 207 c. pantone 653 c

T&A VAN ES. makelaars in onroerende zaken. pantone 207 c. pantone 653 c T&A VAN ES makelaars in onroerende zaken pantone 207 c pantone 653 c Kleedkamerindeling Kleedkamer Vereniging Woensdag 27 december De Breehoek 1 Scherpenzeel 2 Renswoude 3 Advendo 4 Woudenberg 5 Valleivogels

Nadere informatie

ASWH O17-1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 29 december 2016

ASWH O17-1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 29 december 2016 6e ASWH O17-1 Zaaltoernooi te Hendrik- Ido- Ambacht 29 december 2016 2 ASWH O17-1 - Toernooi Naast de reeds bestaande zaalvoetbaltoernooien van het 1 e, O19-1, O15-1 en O13-1 is het O17-1 toernooi ook

Nadere informatie

T&A VAN ES. makelaars in onroerende zaken. pantone 207 c. pantone 653 c

T&A VAN ES. makelaars in onroerende zaken. pantone 207 c. pantone 653 c T&A VAN ES makelaars in onroerende zaken pantone 207 c pantone 653 c Algemene zaken 28e T&A VAN ES VIDOZA Jeugdtoernooi 2017 Toernooicommissie samenstelling: Scherpenzeel : Renswoude : Advendo : Valleivogels

Nadere informatie

ASWH O15-1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 27 december 2016

ASWH O15-1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 27 december 2016 3e ASWH O15-1 Zaaltoernooi te Hendrik- Ido- Ambacht 27 december 2016 ASWH O15-1 - Toernooi Al menig jaar organiseren wij zaalvoetbaltoernooien voor 1 e, O19-1, O17-1 en O13-1 teams. Dit jaar organiseert

Nadere informatie

Schoolzaalvoetbaltoernooi

Schoolzaalvoetbaltoernooi Schoolzaalvoetbaltoernooi Voor wie Groep 7 en 8 Waar Maaspoort Sports & Events Marathonloop 1 5235 AA s-hertogenbosch Tel: (073) 64 94 222 Wanneer Maandag 27 december 2010 Tijden Start toernooi: 09.00

Nadere informatie

27e. Voetbalvereniging v.v. ZOB. Z.O.B. ASUS Jeugdzaalvoetbaltoernooi. D1, E1 en F1 pupillen. 27 en 28 december 2015

27e. Voetbalvereniging v.v. ZOB. Z.O.B. ASUS Jeugdzaalvoetbaltoernooi. D1, E1 en F1 pupillen. 27 en 28 december 2015 Voetbalvereniging v.v. ZOB 27e Z.O.B. ASUS Jeugdzaalvoetbaltoernooi D1, E1 en F1 pupillen 27 en 28 december 2015 in sporthal De Beukenkamp te Purmerend Welkom De jeugdcommissie van v.v.z.o.b. heet alle

Nadere informatie

Hoofdsponsor RABOBANK WATERLAND e.o. te Purmerend

Hoofdsponsor RABOBANK WATERLAND e.o. te Purmerend Voetbalvereniging Z.O.Beemster 22e Z.O.B. RABOBANK Waterland e.o. Jeugdzaalvoetbaltoernooi D, E en F pupillen 27 en 28 december 2010 sporthal De Beukenkamp te Purmerend Hoofdsponsor RABOBANK WATERLAND

Nadere informatie

Informatie voor scheidsrechters

Informatie voor scheidsrechters Informatie voor scheidsrechters De aftrap en toss Fijn, de wedstrijd kan beginnen! Wel op een correcte manier natuurlijk. De aftrap Een aftrap is de manier om een wedstrijd te beginnen of om het spel te

Nadere informatie

Hier bij het zaalvoetbalprogramma seizoen Enkele aanvullende informatie, neem dit ook door met de mensen die ordedienst hebben.

Hier bij het zaalvoetbalprogramma seizoen Enkele aanvullende informatie, neem dit ook door met de mensen die ordedienst hebben. Sportvrienden, Hier bij het zaalvoetbalprogramma seizoen 2016-2017. Enkele aanvullende informatie, neem dit ook door met de mensen die ordedienst hebben. Let op: Helaas is de Gansehof geen sponsor meer.

Nadere informatie

40e KERSTZAALVOETBALTOERNOOI DECEMBER 2016

40e KERSTZAALVOETBALTOERNOOI DECEMBER 2016 TOERNOOIREGLEMENT 1. Per team mogen er maar twee leiders in de zaal aanwezig zijn. De leiders dienen plaats te nemen op de bank. Coachen is alleen toegestaan vanaf de bank. De organisatie hecht veel waarde

Nadere informatie

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur

Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15. Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen. Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: uur Gemeentelijk Zaaltoernooi JO -15 Sporthal Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen Vrijdag 29 december 2017 Aanvang: 17.00 uur Mededelingen: Wij heten u van harte welkom op het gemeentelijk zaalvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Scheidsrechters De vereniging welke de toernooileiding verzorgt dient voor scheidsrechters te zorgen.

Scheidsrechters De vereniging welke de toernooileiding verzorgt dient voor scheidsrechters te zorgen. Algemene zaken 27e RABOBANK VIDOZA Jeugdtoernooi 2015 Toernooicomissie samenstelling: Scherpenzeel : Renswoude : Advendo : Valleivogels : Woudenberg : Remco van Kommer tel. 06 52407596 Scherpenzeel Henk

Nadere informatie

De Spelregels. Geschreven door Ermerstrand: Het speelveld. Er wordt gespeeld op een ondergrond van zand.

De Spelregels. Geschreven door Ermerstrand: Het speelveld. Er wordt gespeeld op een ondergrond van zand. ! De Spelregels Onderstaand zijn de belangrijkste spelregels zoals deze door de KNVB zijn vastgesteld benoemd. Mochten hier vragen over zijn, schroom dan niet contact op te nemen. Genoemde regels worden

Nadere informatie

45 e J E U G D Z A A L V O E T B A L T O E R N O O I

45 e J E U G D Z A A L V O E T B A L T O E R N O O I 45 e J E U G D Z A A L V O E T B A L T O E R N O O I 2 0 18 Al 45 jaar een begrip voor de jeugdige voetballers van Taxandria! Wie is er niet groot mee geworden? JEUGD ZAALVOETBALTOERNOOI R E G L E M E

Nadere informatie

4. Deelnemende teams. 5. Speeldata. 6. Wedstrijdprogramma. De volgende teams nemen deel aan de pilot competitie voor E -pupillen

4. Deelnemende teams. 5. Speeldata. 6. Wedstrijdprogramma. De volgende teams nemen deel aan de pilot competitie voor E -pupillen 4. Deelnemende teams De volgende teams nemen deel aan de pilot competitie voor E -pupillen AFC Ajax E1 AFC Ajax E2 AZ-FCM/Dichtbij.nl E1 DCG-AORC/Lebo Vastgoed E1 HV/Veerhuys E1 Koninklijke HFC E1 Heerhugowaard

Nadere informatie

Gemeentelijk Zaalvoetbaltoernooi

Gemeentelijk Zaalvoetbaltoernooi 000 Gemeentelijk Zaalvoetbaltoernooi JO11-1 1 teams Burgemeester Verdegaalhal Tubbergen Zaterdag 30 december 2017 Aanvang: 16.00 uur Toernooireglement De leiding van elk team wordt verzocht zich 15 minuten

Nadere informatie

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E Federaties Almelo / Tubbergen Seizoen 2017-2018 REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN 1 Speeltijd - De wedstrijdduur bedraagt 1 maal 14 minuten

Nadere informatie

WINTERCUP SPORTHAL LEENS Versie: 7/12/18 (16.18 uur)

WINTERCUP SPORTHAL LEENS Versie: 7/12/18 (16.18 uur) Versie: 7/12/18 (16.18 uur) WINTERCUP SPORTHAL LEENS 2019 Inleiding In het winterseizoen van 2018-2019 wordt er de Wintercup Sporthal Leens in de zaal georganiseerd. Dit seizoen spelen we met alle teams

Nadere informatie

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 30 december 2014 Van 14.00 uur tot 18.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

Manegevoetbal Asten. Spelregels Manegevoetbal Asten Versie 7.1 2015. Manegevoelbal Asten Versie 7.1-2015 Lotusstraat 40 5721 ZV, Asten Pagina 1 van 8

Manegevoetbal Asten. Spelregels Manegevoetbal Asten Versie 7.1 2015. Manegevoelbal Asten Versie 7.1-2015 Lotusstraat 40 5721 ZV, Asten Pagina 1 van 8 Spelregels Manegevoetbal Asten Versie 7.1 2015 5721 ZV, Asten Pagina 1 van 8 Inleiding De spelregels van het manegevoetbal zijn samengesteld door de organisatie van het Manegevoetbaltoernooi. De spelregels

Nadere informatie

Programmaboekje. E1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Datum: zaterdag 28 december Van tot uur

Programmaboekje. E1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Datum: zaterdag 28 december Van tot uur E1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: zaterdag 28 december Van 16.00 tot 20.00 uur Programmaboekje Burgemeester Verdegaalhal Pastoor Bloemenstraat 1 7651 CD Tubbergen Beste voetbalvrienden,

Nadere informatie

ASWH C1 Toernooi 1e editie e. ASWH C1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 22 december 2014

ASWH C1 Toernooi 1e editie e. ASWH C1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 22 december 2014 1 e ASWH C1 Zaaltoernooi te Hendrik- Ido- Ambacht 22 december 2014 2 ASWH C1 - Toernooi Al menig jaar organiseren wij zaalvoetbaltoernooien voor 1 e, A1, B1 en D1 teams. In dit rijtje misten we nog een

Nadere informatie

Programmaboekje. A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren A1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 28 december 2016 Van 15.00 uur tot 17.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

Voorwoord. De wedstrijden van het Groot Geldermalsen Zaalvoetbal Toernooi, vinden dit jaar plaats op 24, 27, 28 en 29 december.

Voorwoord. De wedstrijden van het Groot Geldermalsen Zaalvoetbal Toernooi, vinden dit jaar plaats op 24, 27, 28 en 29 december. 24, 27, 28 en 29 december 2018 Voorwoord De kerstvakantie komt er weer aan en dus is het weer tijd voor het Groot Geldermalsen Zaalvoetbal Toernooi. Dit toernooi wordt jaarlijks georganiseerd door de

Nadere informatie

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E Federaties Almelo / Tubbergen Seizoen 2016-2017 REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN 1 Speeltijd - De wedstrijdduur bedraagt 1 maal 14 minuten

Nadere informatie

Zaalvoetbalcompetitie. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN

Zaalvoetbalcompetitie. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN Zaalvoetbalcompetitie Federaties Almelo / Tubbergen Seizoen 2008-2009 REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN 1 Speeltijd - De wedstrijdduur bedraagt 1 maal 14 minuten (de wisseltijd tussen

Nadere informatie

2. In welke van de volgende situaties dient het spel te worden hervat met een indirecte vrije schop?

2. In welke van de volgende situaties dient het spel te worden hervat met een indirecte vrije schop? REEKS 1 1. p het moment dat een speler binnen het speelveld voorbij komt lopen, gooit een gewisselde speler van de tegenpartij vanaf de bank een bidon naar deze speler. Hoe hervat de scheidsrechter het

Nadere informatie

Spelregels 2013 Beach Soccer Dames

Spelregels 2013 Beach Soccer Dames Spelregels 2013 Beach Soccer Dames Uitgave 21 maart 2013 Pagina 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 De spelregels... 3 Het speelveld... 3 De bal... 4 Spelers... 4 Wisselspelers... 4 Doelverdediger... 5

Nadere informatie

Winter Westerkwartier Toernooi

Winter Westerkwartier Toernooi Winter Westerkwartier Toernooi http://winterwesterkwartiertoernooi.jouwweb.nl 2016 Deelnemende verenigingen Editie 3 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Spelregels en regelementen... 3 Basis spelregels... 4 Poule

Nadere informatie

Zondag 2 maart Van 12.00 tot 17.00uur In de Banninghal

Zondag 2 maart Van 12.00 tot 17.00uur In de Banninghal Zondag 2 maart Van 12.00 tot 17.00uur In de Banninghal Deelnemende teams:??? Roma heeft afgezegd, ander team wordt gezocht Vliegdorp Plus markt de Gouden Leeuw Credit Force Assomoto Voorwoord van de organisatie

Nadere informatie

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren

Programmaboekje. B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen. Ransuil te Geesteren Vinckenweg TB Geesteren B1-jeugd zaalvoetbaltoernooi Gemeente Tubbergen Datum: 30 december 2015 Van 14.00 uur tot 18.00 uur Programmaboekje Ransuil te Geesteren Vinckenweg 14 7678 TB Geesteren Beste voetbalvrienden, Namens de

Nadere informatie

ASWH B1 Toernooi 4e editie e. ASWH B1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 2 januari 2015

ASWH B1 Toernooi 4e editie e. ASWH B1 Zaaltoernooi. Hendrik- Ido- Ambacht. 2 januari 2015 4 e ASWH B1 Zaaltoernooi te Hendrik- Ido- Ambacht 2 januari 2015 2 ASWH B1 - Toernooi Naast de reeds bestaande zaalvoetbaltoernooien van het 1 e, A1 en D1 is het B1 toernooi ook een begrip in de regio

Nadere informatie

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E Federaties Almelo / Tubbergen Seizoen 2014-2015 REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN 1 Speeltijd - De wedstrijdduur bedraagt 1 maal 14 minuten

Nadere informatie

38 e editie. van het. ASWH D1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 23 december Vv ASWH 38 e editie D1 zaaltoernooi

38 e editie. van het. ASWH D1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 23 december Vv ASWH 38 e editie D1 zaaltoernooi Dit toernooi wordt gesponsord door LCS Piping BV Wij buigen voor u 38 e editie van het ASWH D1 zaaltoernooi te Hendrik Ido Ambacht Onze organisatie is gespecialiseerd in het maken van gebogen leidingen

Nadere informatie

D O N G E R A D E E L Z A A L V O E T B A L T O E R N O O I. seizoen

D O N G E R A D E E L Z A A L V O E T B A L T O E R N O O I. seizoen JEUGDZAALVOETBAL DONGERADEEL 2016 / 2017 1 D O N G E R A D E E L Z A A L V O E T B A L T O E R N O O I seizoen 2016-2017 Beste voetbalvrienden, Dit is het programmaboekje van het Dongeradeel zaalvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

NOORDENVELDCUP

NOORDENVELDCUP UNIVE Noord Nederland MIJN MAKELAAR Noordenveld NOORDENVELDCUP 2016 2017 INFORMATIEBLAD VOOR LEIDERS & OUDERS 11 december 2016: Versie 1.0 Inhoud Inleiding... 3 Zaaldiensten... 4 Reglement... 5 Sponsoren...

Nadere informatie

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E Federaties Almelo / Tubbergen Seizoen 2015-2016 REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN 1 Speeltijd - De wedstrijdduur bedraagt 1 maal 14 minuten

Nadere informatie

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN

Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E. Federaties Almelo / Tubbergen. Seizoen REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN Z A A L V O E T B A L C O M P E T I T I E Federaties Almelo / Tubbergen Seizoen 2013-2014 REGLEMENT ZAALVOETBAL JEUGDFEDERATIES ALMELO/TUBBERGEN 1 Speeltijd - De wedstrijdduur bedraagt 1 maal 14 minuten

Nadere informatie

Programmaboekje Regio Coevorden 2010/ Versie 2, 9 december. SCN F2 neemt plaats van SCN F2 in

Programmaboekje Regio Coevorden 2010/ Versie 2, 9 december. SCN F2 neemt plaats van SCN F2 in Programmaboekje Regio Coevorden Jeugdzaalvoetbalcompetitie l titi 2010/ 2011 Versie 2, 9 december Wijziging SCN F2 neemt plaats van SCN F2 in SPORTHALLEN Drostenhal t Grootveld Schoonoord De Goorn PLAATS

Nadere informatie

VV Nieuwerkerk Handleiding grensrechters. VV Nieuwerkerk Handleiding grensrechters

VV Nieuwerkerk Handleiding grensrechters. VV Nieuwerkerk Handleiding grensrechters Inhoud 1. Doel 2. Taak 3. Voor aanvang van een wedstrijd 4. Wanneer moet een assistent scheidsrechter vlaggen? 5. Welke positie moet een assistent scheidsrechter innemen bij spelhervattingen? 6. Enkele

Nadere informatie

Programmaboekje Regio Groningen. Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2012/ 2013

Programmaboekje Regio Groningen. Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2012/ 2013 Programmaboekje Regio Groningen Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2012/ 2013 Versie 14 januari Wijzigingen: Wedstrijden Poule Gro F2, E1 en E2 van 2 februari te Lewenborg zijn verplaatst naar Sporthal Hoogkerk

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Wijdemeren Beach Soccer editie 2013

Wedstrijdreglement Wijdemeren Beach Soccer editie 2013 Wedstrijdreglement Wijdemeren Beach Soccer editie 2013 Het speelveld Er wordt gespeeld op een ondergrond van zand. De zandlaag is circa 30 cm. hoog De afmetingen van het speelveld zijn 16 meter lang en

Nadere informatie

Programmaboekje Regio Beilen 2010/ Versie 3, 2 februari

Programmaboekje Regio Beilen 2010/ Versie 3, 2 februari Programmaboekje Regio Beilen Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2010/ 2011 Versie 3, 2 februari Wijziging Wedstrijden uit de poule Beilen E1 gepland in de Racket & Healthcentre is verplaatst van 5 februari naar

Nadere informatie

RABOBANK HARINGVLIET CHAMPIONS LEAGUE E EDITIE PROGRAMMABOEKJE

RABOBANK HARINGVLIET CHAMPIONS LEAGUE E EDITIE PROGRAMMABOEKJE RABOBANK HARINGVLIET CHAMPIONS LEAGUE 2015 20 E EDITIE PROGRAMMABOEKJE Beste voetballiefhebber, Graag heten wij u welkom op de 20 e editie van de Champions League in Recreatiecentrum de Staver. Deze editie

Nadere informatie

OPLOSSINGEN. Reglemententest Enkel wat goed is, is vet gedrukt. 1. Bij een intrap :

OPLOSSINGEN. Reglemententest Enkel wat goed is, is vet gedrukt. 1. Bij een intrap : OPLOSSINGEN Reglemententest 2013-2014 Enkel wat goed is, is vet gedrukt. 1. Bij een intrap : a. mag de bal met hand ingerold worden. (moet met de voet) b. wordt de bal met voet ingetrapt in de omgeving

Nadere informatie

Antwoord B Hij fluit af toont de verdediger een rode kaart wegens Hands en laat het spel hervatten met een strafschop.

Antwoord B Hij fluit af toont de verdediger een rode kaart wegens Hands en laat het spel hervatten met een strafschop. VRAAG 1 Een wisselspeler die aan de zijkant van het veld zich aan het warm lopen is, spuugt een speler van de tegenpartij binnen het speelveld raak in zijn gezicht. Die scheidsrechter ziet dit en onderbreekt

Nadere informatie

DIOS Zaalvoetbal- scholencompetitie

DIOS Zaalvoetbal- scholencompetitie DIOS Zaalvoetbal- scholencompetitie 2014-2015 www.knvbzaalvoetbal.nl Inhoudsopgave 1. Voorwoord... 3 2. Speeldagen... 4 3. Speelschema scholencompetitie... 4 4. Uitslagen en standen... 6 5. Scheidsrechters...

Nadere informatie

WALKING FOOTBALL SPELREGELS

WALKING FOOTBALL SPELREGELS ALGEMEEN PRINCIPE Walking Football hanteert dezelfde regels als het reguliere voetbal met een aantal uitzonderingen, namelijk; er mag niet worden gerend, er is geen buitenspel en er zijn geen keepers.

Nadere informatie

SPELREGELS ARBITRAGE ZAALVOETBAL

SPELREGELS ARBITRAGE ZAALVOETBAL SPELREGELS ARBITRAGE ZAALVOETBAL ZVV DE BEVELANDEN 24 AUGUSTUS 2017 PROGRAMMA - Welkom - Verkopen van je beslissingen - Volgen & positie kiezen - Vrije schoppen - De 4 seconden regel - Disciplinaire straffen

Nadere informatie

R E G L E M E N T S P E L R E G E L S

R E G L E M E N T S P E L R E G E L S R E G L E M E N T 1. Het schoeisel moet bestaan uit trim- of gymschoenen, die niet buiten gedragen zijn. 2. Iedere deelnemer dient verplicht het tenue van de eigen vereniging te dragen. Er worden geen

Nadere informatie

Veldmarkeringen in de vorm van pylonnen Doelmarkeringen in de vorm van pylonnen

Veldmarkeringen in de vorm van pylonnen Doelmarkeringen in de vorm van pylonnen Spelregels achttal hockey Hoe ziet het speelveld eruit? Veldmarkeringen in de vorm van pylonnen Doelmarkeringen in de vorm van pylonnen De zijlijnen doen dienst als achterlijnen. De achterlijn en middenlijn

Nadere informatie

PLATTEGROND. U bent hier c.q. Juryruimte : wedstrijdsecretariaat jeugdkerstzaalvoetbaltoernooi

PLATTEGROND. U bent hier c.q. Juryruimte : wedstrijdsecretariaat jeugdkerstzaalvoetbaltoernooi PLATTEGROND U bent hier c.q. Juryruimte : wedstrijdsecretariaat jeugdkerstzaalvoetbaltoernooi KLEEDLOKALEN indeling kleedlokalen voor het 46e JEUGDKERSTZAALVOETBALTOERNOOI MEISJES : SSV'65, Bevelanders,

Nadere informatie

Informatie over de functie van assistent scheidsrechter.

Informatie over de functie van assistent scheidsrechter. Informatie over de functie van assistent scheidsrechter. Inhoud Doel...3 Taak...4 Voor aanvang van een wedstrijd...4 Wanneer moet een assistent scheidsrechter vlaggen:...4 Welke positie moet een assistent

Nadere informatie

De Assistent Scheidsrechter

De Assistent Scheidsrechter De Assistent Scheidsrechter Wat te doen en hoe te handelen. DATUM 21 december 2015 AUTEUR COMMISSIE SCHEIDSRECHTERS ZAKEN CSV 28 VERSIE 1.0 PAGINA 1 van 21 1 PAGINA 2 van 21 Voorwoord Deze instructie is

Nadere informatie

Jeugdzaalvoetbalcompetitie

Jeugdzaalvoetbalcompetitie Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2017 2018 REGIO EMMEN E.O. / REGIO ASSEN E.O. Algemene bepalingen en de belangrijke spelregels ALGEMENE BEPALINGEN Organisatie De wedstrijden worden gespeeld onder auspiciën

Nadere informatie

Een ploeg bestaat uit 5 basisspelers en maximum 5 wisselspelers. Er wordt bij voorkeur gespeeld met een specifieke minivoetbal low bounce -voetbal.

Een ploeg bestaat uit 5 basisspelers en maximum 5 wisselspelers. Er wordt bij voorkeur gespeeld met een specifieke minivoetbal low bounce -voetbal. Voetbal: minivoetbal 1 CATEGORIEEN 3 de 4 de leerjaar: jongens meisjes 5 de 6 de leerjaar: jongens meisjes 2 DEELNAME Een ploeg bestaat uit 5 basisspelers en maximum 5 wisselspelers. 3 MATERIAAL Er wordt

Nadere informatie

37 e editie. van het. ASWH D1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 23 december 2013

37 e editie. van het. ASWH D1 zaaltoernooi. Hendrik Ido Ambacht. 23 december 2013 37 e editie van het ASWH D1 zaaltoernooi te Hendrik Ido Ambacht 23 december 2013 Dit toernooi wordt gesponsord door LCS Piping BV Wij buigen voor u Onze organisatie is gespecialiseerd in het maken van

Nadere informatie

ANDERE VOETBALVORMEN 4 TEGEN 4 VOOR MINI-PUPILLEN. 4 tegen 4 voor minipupillen. 7 tegen 7 (pupillen)

ANDERE VOETBALVORMEN 4 TEGEN 4 VOOR MINI-PUPILLEN. 4 tegen 4 voor minipupillen. 7 tegen 7 (pupillen) DE KNVB MIJN VOETBAL ONSORANJE Nieuws Doe mee Competities Assist Thema's Campus Over ons Shop Zoeken Assist ANDERE VOETBALVORMEN 4 tegen 4 voor minipupillen 7 tegen 7 (pupillen) 7 tegen 7 (junioren en

Nadere informatie

Voorwoord. Wij wensen u een zonnig, maar bovenal een sportief en gezellig evenement toe! De Organisatie

Voorwoord. Wij wensen u een zonnig, maar bovenal een sportief en gezellig evenement toe! De Organisatie Voorwoord Namens de organisatie heten wij u van harte welkom op het KGU Horeca Mini Straatvoetbaltoernooi 2015. Het evenement zal dit jaar voor de tweede keer plaatsvinden. De organisatie van het KGU Horeca

Nadere informatie

SV De Lutte Boardingtoernooi 2018

SV De Lutte Boardingtoernooi 2018 SV De Lutte Boardingtoernooi 2018 1 Welkom op het SV De Lutte Boardingtoernooi 2018 SV De Lutte organiseert van donderdag 27 december 2018 t/m donderdag 3 januari 2019 het jaarlijkse boardingtoernooi.

Nadere informatie

OldStars walking football spelregels

OldStars walking football spelregels OldStars walking football spelregels 1 Introductie OldStars walking football hanteert dezelfde regels als het reguliere voetbal met een aantal uitzonderingen. De spelregels dragen voor een belangrijk deel

Nadere informatie

ZWH zaalvoetbalprogramma

ZWH zaalvoetbalprogramma ZWH zaalvoetbalprogramma Finales 2017 Overzicht aantallen deelnemende teams ZWH-zaalvoetbal 2017 Vereniging D E F K MC M.D M.E M.F Totaal Woudsend 2 3 3 1 9 De Wâlde 2 2 1 1 6 Makkum 3 3 3 1 10 Bakhuizen

Nadere informatie

Spelregels Minipolo. Pupillen 1 Voorwoord:

Spelregels Minipolo. Pupillen 1 Voorwoord: Spelregels Minipolo Pupillen 1 Voorwoord: Waterpolo is een technische, behendigheid vragende en zeer gezonde sport, waarbij nauwelijks blessures ontstaan. Het waterpolospel vraagt van de deelnemers niet

Nadere informatie

KLEEDLOKALEN. indeling kleedlokalen voor het. 47e JEUGDKERSTZAALVOETBALTOERNOOI 1 BEVELANDERS. 2 ARENDSKERKE... 3

KLEEDLOKALEN. indeling kleedlokalen voor het. 47e JEUGDKERSTZAALVOETBALTOERNOOI 1 BEVELANDERS. 2 ARENDSKERKE... 3 KLEEDLOKALEN indeling kleedlokalen voor het 47e JEUGDKERSTZAALVOETBALTOERNOOI MEISJES : Apollo, SSV'65, Bevelanders, Wolfaartsdijk 1 BEVELANDERS. 2 ARENDSKERKE... 3 MEISJES : Kloetinge, Arendskerke...

Nadere informatie

A. Hij geeft beide spelers een waarschuwing door het tonen van de gele kaart zodra dit mogelijk is, zonder het spel hiervoor te onderbreken.

A. Hij geeft beide spelers een waarschuwing door het tonen van de gele kaart zodra dit mogelijk is, zonder het spel hiervoor te onderbreken. 1. In de rust hebben de doelverdediger en een veldspeler van tenue gewisseld. Als het spel in de tweede helft een paar minuten aan de gang is, wordt dit opgemerkt door de scheidsrechter. Op welke manier

Nadere informatie

Spelboekje. Districtstoernooi 2015

Spelboekje. Districtstoernooi 2015 Spelboekje Districtstoernooi 2015 Harbrinkhoek Olympische Spelen 19-20-21 juni 2015 Voorwoord Voor je ligt het spelboekje waarin de spelen staan die tijdens het districtstoernooi 2015 te Harbrinkhoek zullen

Nadere informatie

donderdag 24 april, Omnium, Goes vrouwenvoetbal Futsal Toernooi programma gids Aanvang uur

donderdag 24 april, Omnium, Goes vrouwenvoetbal Futsal Toernooi programma gids Aanvang uur donderdag 24 april, Omnium, Goes vrouwenvoetbal Futsal Toernooi 2014 programma gids Aanvang 18.00 uur welkomst woord Namens de organisatie heten wij iedereen van harte welkom bij het debuut van Ladies

Nadere informatie

44 e Voorster Pupillen Zaalvoetbaltoernooi voor D en E pupillen

44 e Voorster Pupillen Zaalvoetbaltoernooi voor D en E pupillen 44 e Voorster Pupillen Zaalvoetbaltoernooi 2016 2017 voor D en E pupillen Voorwoord Voor jullie ligt het complete programma van het 44 e Voorster Pupillen zaalvoetbaltoernooi voor de komende winterperiode.

Nadere informatie

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L

H O O F S P O N S O R S C H O O L V O E T B A L Beste Sportvrienden, Het is alweer voor de 34 ste keer dat het Easy Fit - vv Bargeres Schoolvoetbaltoernooi wordt gehouden op de velden van vv Bargeres. Het toernooi wordt dit jaar in een andere opzet

Nadere informatie

Spelregels 3-tal, 6-tal en 8-talhockey bij de mini's

Spelregels 3-tal, 6-tal en 8-talhockey bij de mini's Spelregels 3-tal, 6-tal en 8-talhockey bij de mini's Spelregels drietalhockey: Bij het minihockey heeft de spelbegeleider een 'lerende' taak en ziet deze er op toe dat sportief en veilig gespeeld wordt.

Nadere informatie

SPELREGELS INDOOR SOCCER COMPETITIE Soccerhome.nl!

SPELREGELS INDOOR SOCCER COMPETITIE Soccerhome.nl! SPELREGELS INDOOR SOCCER COMPETITIE Soccerhome.nl! Artikel 1 Indoor Soccer draait om fairplay. Strijd op sportieve wijze op het veld. Houd rekening met anderen in zowel woord als daad! Artikel 2 Teams

Nadere informatie

ASWH/Topzaalvoetbaltoernooi

ASWH/Topzaalvoetbaltoernooi Programma ASWH/Topzaalvoetbaltoernooi om de Joop Valk-Cup Topzaalvoetbal in Hendrik-Ido-Ambacht Vrijdag 28 december 2018 Sporthal De Ridderhal Aanvang 18.00 uur - Zaal open 17.00 uur 1 De organisatie Topzaalvoetbaltoernooi:

Nadere informatie

Zaalcompetitie JO8 en JO9 pupillen Exloo

Zaalcompetitie JO8 en JO9 pupillen Exloo Zaalcompetitie JO8 en JO9 pupillen Exloo 2017-2018 Start poule A: zaterdag 23 december 2017 Start poule B: zaterdag 30 december 2017 POULE-INDELING Poule-A Poule-B 1] Sc Stadskanaal 1] Valthermond 2 2]

Nadere informatie

Spelregels aspiranten E (5-5)

Spelregels aspiranten E (5-5) Spelregels aspiranten E (5-5) 1. Inleiding Waterpolo is een technische, behendigheid vragende en zeer gezonde sport, waarbij nauwelijks blessures ontstaan. Het waterpolospel vraagt van de deelnemers niet

Nadere informatie

Spelregels 8 tal hockey (E8-tallen)

Spelregels 8 tal hockey (E8-tallen) Spelregels achttal hockey Hoe ziet het speelveld eruit? Veldmarkeringen in de vorm van pylonnen Doelmarkeringen in de vorm van pylonnen De zijlijnen doen dienst als achterlijnen. De achterlijn en middenlijn

Nadere informatie

Informatie over de functie van assistent scheidsrechter.

Informatie over de functie van assistent scheidsrechter. Informatie over de functie van assistent scheidsrechter. Leuth, 9 december 2013 [1] Inhoud Doel... 3 Taak... 4 Voor aanvang van een wedstrijd... 4 Wanneer moet een assistent scheidsrechter vlaggen:....

Nadere informatie

VV Moordrecht Handleiding grensrechters 1

VV Moordrecht Handleiding grensrechters 1 VV Moordrecht Handleiding grensrechters 1 Doel 2 Taak 2 Voor aanvang van een wedstrijd 2 Wanneer moet een assistent scheidsrechter vlaggen: 3 Welke positie moet een assistent scheidsrechter innemen bij

Nadere informatie

1.1 De zaaldienst wordt aangewezen door de KNVB District Oost. De verenigingen zijn verplicht hieraan gevolg te geven.

1.1 De zaaldienst wordt aangewezen door de KNVB District Oost. De verenigingen zijn verplicht hieraan gevolg te geven. 1. ZAALDIENST: 1.1 De zaaldienst wordt aangewezen door de KNVB District Oost. De verenigingen zijn verplicht hieraan gevolg te geven. 1.2 Bij nalaten of niet goed uitvoeren, zal het gevolgen hebben voor

Nadere informatie

1. In de sportzaal mogen alleen sportschoenen zonder zwarte zool gebruikt worden.

1. In de sportzaal mogen alleen sportschoenen zonder zwarte zool gebruikt worden. REGELS SPORTZAAL Wij verzoeken iedereen en in het bijzonder de jeugdleiders en/of teambegeleiders er op toe te zien dat de volgende gedragsregels door iedereen worden nageleefd. 1. In de sportzaal mogen

Nadere informatie

1. In de sportzaal mogen alleen gymnastiekschoenen zonder zwarte zool gebruikt

1. In de sportzaal mogen alleen gymnastiekschoenen zonder zwarte zool gebruikt REGELS SPORTZAAL Wij verzoeken iedereen en in het bijzonder de jeugdleiders en/of teambegeleiders er op toe te zien dat de volgende gedragsregels door iedereen worden nageleefd. 1. In de sportzaal mogen

Nadere informatie

Handleiding Grensrechter. De functie van assistent scheidsrechter, wat houdt het in?

Handleiding Grensrechter. De functie van assistent scheidsrechter, wat houdt het in? Handleiding Grensrechter De functie van assistent scheidsrechter, wat houdt het in? Inhoud: Doel Taak Aanvang wedstrijd Wanneer vlaggen? Welke positie? Spelregels: Wanneer is de bal in het spel? Buitenspel

Nadere informatie

Handleiding Videotest spelregels Themabijeenkomst

Handleiding Videotest spelregels Themabijeenkomst Handleiding Videotest spelregels Themabijeenkomst Deze videotest is gemaakt op basis van de spelregelwijzigingen die per juni 2016 zijn ingegaan. Met behulp van deze test kunnen de cursisten oefenen met

Nadere informatie

Dit jaar neemt SC Creil de organisatie op zich. Wij hebben geprobeerd een indeling en speelschema in elkaar te zetten waar iedereen tevreden mee is.

Dit jaar neemt SC Creil de organisatie op zich. Wij hebben geprobeerd een indeling en speelschema in elkaar te zetten waar iedereen tevreden mee is. Zaalvoetbalcompetitie zaterdag Toernooihal Creil E- en F- pupillen Seizoen 2015-2016 Beste voetballiefhebbers, Deze winter gaan we wederom de zaal in. In de Toernooihal in Creil zullen de pupillen uit

Nadere informatie

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere

JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE. Georganiseerd door FC Almere JUMBO SCHOOLVOETBALTOERNOOI INFORMATIEBOEKJE Georganiseerd door FC Almere Beste jongens, meisjes, leerkrachten en toeschouwers, Football Club Almere heet u van harte welkom op Sportpark de Marken, waar

Nadere informatie

Draaiboek Jeugdzaalvoetbaltoernooi

Draaiboek Jeugdzaalvoetbaltoernooi Draaiboek Jeugdzaalvoetbaltoernooi Speel Train Ontwikkel organiseert jaarlijks een zaalvoetbaltoernooi voor veldvoetbalverenigingen en wijkteams. Dit wordt gedaan in samenwerking met de SRO. Dit jaar zal

Nadere informatie

Mini pupillen toernooi 13 juni 2015 Pagina 1 Hoofdsponsor Jer. De Fonkert

Mini pupillen toernooi 13 juni 2015 Pagina 1 Hoofdsponsor Jer. De Fonkert 13 juni 2015 Pagina 1 Pagina 2 Inhoudsopgave Pagina 5...Voorwoord Pagina 7 Feitjes en Weetjes Pagina 9. Poule 1 teams Pagina 11... Poule 2 teams Pagina 13....Plattegrond Pagina 15....Kleedkamer indeling

Nadere informatie

van Bodegom Jeugd zaalvoetbaltoernooi Editie 2018 / 2019

van Bodegom Jeugd zaalvoetbaltoernooi Editie 2018 / 2019 van Bodegom Jeugd zaalvoetbaltoernooi Editie 2018 / 2019 Versie#3, 23 December 2018 Welkom, Ieder jaar weer een groot voetbal feest in de kerstvakantie. In de sporthallen van Hippolytushoef, Wieringerwerf

Nadere informatie

Programmaboekje Regio Leeuwarden. Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2013/ 2014

Programmaboekje Regio Leeuwarden. Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2013/ 2014 Programmaboekje Regio Leeuwarden Jeugdzaalvoetbalcompetitie 2013/ 2014 Eerdere wijzigingen: Poule F2 speelt ook nog wedstrijden op 22 februari Sporthal Plaats Friesland F1 is aan poule F2 toegevoegd Twine,

Nadere informatie

SAO spelregelquiz 2018/2019. Ronde 3

SAO spelregelquiz 2018/2019. Ronde 3 SAO spelregelquiz 2018/2019 Ronde 3 1. Indien de scheidsrechter besluit dat een strafschop (tijdens de reguliere speeltijd) overgenomen moet worden; welke van onderstaande antwoorden is dan juist? A. De

Nadere informatie