Nieuwsbrief APRIL 2019

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief APRIL 2019"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Dit weekend gaat de zomertijd in en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer. Naast het geven van de lessen in de lokalen, kunnen we ook steeds meer de lessen verplaatsten naar buiten. Een actieve rekenopdracht met het plaatsen van getallen tussen de verschillende tientallen, het schoffelen van het schooltuintje, het bekijken van insecten en werken in de buitenruimte. Om straks weer buiten te kunnen gymmen op het grote veld, zal er de komende weken onderhoud plaatsvinden. De parochie en school zorgen er samen voor dat het grasveld er straks weer mooi groen bij ligt. In de groepen wordt er op de ochtenden veel aandacht besteed aan de basisvakken, zodat er op de middagen tijd is voor meer projectmatig onderwijs. Op dit moment wordt er in de verschillende groepen druk gewerkt aan het kunstproject en wij hopen de kunstige werken aan u te presenteren op 11 april. Een volgend project zal in het teken staan van afval (verwerking), waarbij leerlingen middels onderzoekend leren een gerichte onderzoeksvraag zullen opstellen. De leerlingen van groep 7-8 zullen op 1 april al beginnen vanuit de actie De week van Apeldoorn schoon Vandaag kwam ook voor het eerst de leerlingenraad bij elkaar. Zij zullen in een aantal bijeenkomsten namens de leerlingen van de school praten over diverse onderwerpen. Verderop in deze nieuwsbrief stellen zij zich aan u voor. Ook leest u alle informatie over de maand april waaronder onze open dag op 10 april a.s., de podiumviering van groep 7 en de Koningsspelen. Met vriendelijke groet, Team 3 april APRIL 2019 De agenda Grote Rekendag / Schoolvoetbal 4 april Podiumviering groep 7 4 april: Groep 7 Theorie verkeersexamen 5 april Nieuws uit de groepen 8 april Studiedag: alle leerlingen vrij 10 april Open dag: uur 11 april Presentatie kunswerken 12 april Palmpasenoptocht 15 april Paaseieren zoeken gr 1 t/m 6 16 t/m 18 april Cito eindtoetst gr 8 18 april Paaslunch 19 april Goede Vrijdag: Alle leerlingen vrij Studiedag Maandag 8 april heeft het team een studiedag. In verband hiermee zijn alle leerlingen deze dag vrij. Deze studiedag was reeds aangekondigd in de jaarkalender die u aan het begin van het schooljaar van ons heeft ontvangen. 22 april 2e Paasdag: alle leerlingen vrij 26 april: Koningsspelen / Nieuwsbrief 29 april t/m 5 mei Meivakantie

2 Welkom aan. Twan, Sanne en Izzy zijn gestart of zullen binnenkort starten in groep 1-2 bij juf Dorry. Wij wensen jullie allemaal een hele fijne en leerzame tijd toe bij ons op school. Pasen Op maandag 15 april gaan alle kinderen van groep 1 t/m 6 paaseieren zoeken. s Morgens komen de komen de peuters van PSZ Pippeloentje naar onze school om samen met de kinderen van groep 1/2 op het plein eieren te gaan zoeken, spannend voor alle kinderen, maar heel leuk! Na het zoeken krijgen alle kinderen van de juf iets lekkers. De groepen 3 tot en met 6 gaan s middags in het Lonapark eieren zoeken. De leerlingen van groep 7-8 hebben ook een taak, zij verstoppen de eieren. U bent gewend dat wij elk jaar een gezamenlijke paasviering in de kerk hebben. Deze kan dit jaar helaas niet doorgaan omdat de week voor het paasweekend samenvalt met de eind CITO van groep 8. In plaats hiervan besteedt elke leerkracht zelf aandacht aan Pasen in de klas. Op donderdag 18 april hebben de groepen 1 t/m 6 een heerlijke Paaslunch verzorgd door de ouderraad. Het is ieder jaar weer een feest: heel gezellig aan tafel en smullen van heerlijke broodjes en eitjes, we kijken er nu al naar uit. De kinderen hoeven dus geen middageten mee te nemen, daar wordt voor gezorgd. Ze moeten wel drinken en fruit voor de kleine pauze meenemen. Groep 7-8 viert dan het einde van de Cito met een eigen lunch. Ook dit is elk jaar weer een groot feest. Om uur gaan we genieten van een extra lang Paasweekend. Van vrijdag 19 april t/m maandag 22 april zijn alle kinderen vrij. Cito eindtoets Dinsdag 16 april, woensdag 17 april en donderdag 18 april gaan de kinderen van groep 8 zich buigen over de CITO eindtoets. Wij wensen ze daarbij heel veel succes. Medio mei wordt de uitslag verwacht.

3 Kennis maken met De Poort De komende periode zijn er nog twee momenten waarop ouders met hun kinderen kennis kunnen maken met onze school. Hieronder zetten we ze even voor u op een rijtje: Open Dag Woensdag 10 april houden de basisscholen in de gemeente Apeldoorn hun Open Dag. Ook doet hieraan mee. Woensdag 10 april openen wij onze deuren en iedereen is van harte welkom van uur uur om een kijkje te komen nemen. Naast de gebruikelijke open dag waaraan alle basisscholen uit de gemeente Apeldoorn deelnemen houden wij op woensdag 15 mei van uur een peuterspeelochtend. Peuterspeelochtend Open Dag woensdag 10 april Peuterspeelochtend woensdag 15 mei: feestelijke peuterinloop met allerlei leuke activiteiten Dit schooljaar zijn er al verschillende peuterinloopdagen georganiseerd en de laatste peuter(speel)ochtend van dit schooljaar zal worden gehouden op woensdag 15 mei Het wordt een gezellige ochtend, waarbij allerlei leuke activiteiten worden aangeboden. Alle peuters uit Loenen en omgeving tussen de 2 en 4 jaar zijn van harte welkom! Ouders en hun peuter kunnen zo op een leuke en gemoedelijke manier kennis kunnen maken met de basisschool. Tijd: van uur. Kent u in uw omgeving ouders die op zoek zijn naar een school voor hun zoon/dochter geef deze data dan door. Wanneer ouders op deze momenten niet in de gelegenheid zijn is dat ook geen probleem. Ook op andere dagen staan wij open voor een kennismakingsgesprek en rondleiding. Hiervoor kan een afspraak worden gemaakt met Chantal Hagen, locatiedirecteur, tel.nr. / adres: c.hagen@veluwseonderwijsgroep.nl Podiumviering groep 7 Binnenkort is het de beurt aan de kinderen van groep 7 om een spetterend optreden te gaan verzorgen. Op donderdag 4 april is het voor groep 7 de dag van de podiumviering. Alle ouders/verzorgers, opa s en oma s van de kinderen van groep 7 worden van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn. Aanvang: uur. Wij hopen dat u allemaal komt kijken naar dit spetterende optreden!

4 Koningsspelen vrijdag 26 april In verband met Palmpasen vieren we de Koningsspelen op De Poort op vrijdag 26 april. We starten de Koningsspelen door samen te dansen en te zingen op het nummer ''Pasapas'' van Kinderen voor kinderen. U bent natuurlijk van harte welkom even te blijven kijken. Na het dansen en zingen eten de kinderen gezellig samen in eigen groep het Koningsontbijt. De kinderen hoeven dus niet thuis te ontbijten. Donderdag 25 april mogen de kinderen alvast hun bord, beker en bestek meenemen. Na het ontbijt beginnen de Koningsspelen! Grote Rekendag Zoals u allemaal al hebt kunnen lezen doen wij op woensdag 3 april weer mee aan de grote rekendag. Aansluitend bij het thema In verhouding starten wij s morgens op het plein met een show op de catwalk. Het is de bedoeling dat alle leerlingen dan iets aan of bij zich hebben wat uit verhouding is. Bijvoorbeeld een veel te kleine broek of shirt. Of juist iets wat veel te groot is. We hopen natuurlijk dat er heel veel ouders blijven kijken. De leerlingen van groep 1 en 2 hebben die dag een knuffel van thuis nodig. Hiermee gaan zij in de groep allerlei rekenactiviteiten doen. Schoolvoetbal Afgelopen woensdag heeft het jongensteam van De Poort alle 3 de wedstrijden gewonnen en ze zijn daarmee door naar de volgende ronde! Super gedaan! Komende woensdag is het de beurt aan de meiden en wij wensen ze daarbij heel veel sucees! Leerlingenraad Vanochtend heeft de leerlingenraad voor het eerst bij elkaar gezeten. Er is gesproken over de taak van de leerlingenraad, de opzet van de bijeenkomsten, hoe nemen we de ideeën mee van en naar de klas. Ook zijn de eerste ideeën al besproken o.a. de speelzaal en het gras op het plein. De leerlingenraad wordt vertegenwoordigd door Luuk (4), Tristen (5), Babet (6), Sven (7) en Sara (8). Vandaag heeft Susannah deelgenomen vanuit groep 5. De volgende bijeenkomst staat gepland voor begin mei en de leerlingen hebben er al veel zin in!

5 Herhaalde oproep: grasmaaihulp gezocht! In de vorige nieuwsbrief hebben we een oproep gedaan met de vraag of er mensen zijn die nog kunnen/willen helpen bij het maaien van het gras rondom de school. Helaas hebben wij op deze oproep geen enkele reactie ontvangen. Het clubje grasmaaiouders is nu nog te klein daarom deze herhaalde oproep: Wanneer u toch in staat bent en zin heeft om te helpen bij het grasmaaien wilt u het dan alsnog laten weten? Wellicht zijn er opa s, buurmannen, vrienden, bekenden, die het leuk zouden vinden hierbij te helpen? Ook dan horen wij dat natuurlijk graag. Alle hulp is meer dan welkom! U kunt zich aanmelden door een mailtje te sturen naar c.hagen@veluwseonderwijsgroep.nl Alvast onze hartelijk dank! Engels vanaf groep 1 Omdat Engels een steeds grotere rol speelt in vervolgopleidingen en in het bedrijfsleven krijgen alle leerlingen van De Poort Engels. In groep 1 starten de leerlingen al spelenderwijs door het zingen van Engelse liedjes en het spelen van Engelse spelletjes Met de fiets naar school Komend weekend gaat de zomertijd in, het mooie weer komt er aan. Steeds meer kinderen zullen de komende periode weer met de fiets naar school komen. Prima, fietsen naar school is leuk, lekker om te doen en het geeft energie. Om de veiligheid voor iedereen te waarborgen hieronder nog even de regels uiteengezet. Als fietser maak je natuurlijk altijd gebruik van het fietspad en waar geen fietspad is wordt altijd zoveel mogelijk aan de rechterkant van de weg gefietst. Je mag met maximaal twee mensen naast elkaar fietsen. Het oversteken van de Hoofdweg bij onze school wordt begeleid door ouders. Deze ouders zetten, als brigadier, de kinderen over. Dit gebeurt vanaf een kwartier voordat de school begint. Bij aankomst in het laantje bij school stap je af, fietsen in het laantje en op het schoolplein is verboden. In het laantje en op het plein lopen de kinderen met de fiets aan de hand naar het fietsenhok. In bijzondere situaties kan een uitzondering op deze regel worden gemaakt. Dit is alleen mogelijk na toestemming van de locatiedirecteur. In het fietsenhok wordt de fiets netjes weggezet op de aangegeven plek. Kinderen mogen alleen in het fietsenhok komen om hun fiets neer te zetten of op te halen.

6 Wist u datjes van de Ouderraad Wist u dat: Wij, als ouderraad, een vaste rubriek hebben in de nieuwsbrief. De Poort heeft meegedaan aan de scholierencross in Apeldoorn. Er waren 37 verschillende scholen en 893 scholieren hebben de finish gehaald. Zoek op de foto onze stoere sportieve leerlingen van De Poort. Zomertijd Bij schoolvoetbal voor de nodige energie/brandstof wordt gezorgd. De andere scholen zullen onder de indruk van ons zijn. Andrea al een prachtig draaiboek voor Pasen klaar heeft. Zullen er dit jaar echte paasbroodjes op de paasstok komen? We gaan weer een heerlijke paasbrunch organiseren. We kijken er nu al naar uit om eieren te gaan zoeken. Bij Koningsspelen een oranje lekkernij niet mag ontbreken. Niets kan natuurlijk op tegen de cupcakes van Esther! U ons altijd mag mailen als u met een activiteit wilt helpen, maar ook voor vragen of ideeën. Ons adres is ouderraadkbsdepoort@gmail.com Nieuw (mail)adres? Geef het door via: pooadmin@ veluwseonderwijsgroep.nl De hartelijke groeten van de ouderraad Achtergrondinformatie Ouderraad Als bijlage bij deze nieuwsbrief ontvangt u ter informatie een brief met achtergrondinformatie over de rol van de ouderraad bij ons op school. Nieuw op onze website Nieuws uit alle groepen Neem regelmatig een kijkje op onze website voor o.a. het laatste nieuws uit de groepen Volg ons ook via

7 Kliederkerk Loenen 7 april 2019 Wat is een Kliederkerk nu precies? Kliederkerk is een missionaire vorm van kerk-zijn waarin jong en oud samen op een creatieve manier de betekenis van Bijbelverhalen ontdekken. Gezinnen met kinderen (in basisschoolleeftijd) kunnen op zo n middag samen met veel plezier ontdekken, vieren en eten. De viering op 14 oktober 2018 werd geleid door Marlies Visser-Bulens. Er werden verschillende activiteiten georganiseerd, allemaal activiteiten die te maken hadden met het thema Spoorzoeken. Van koekjes bakken, met auto s (verf) sporen maken, schat zoeken en nog veel meer. Lijkt het je ook zo leuk en/of ben je heel nieuwsgierig naar de andere activiteiten, kom dan gezellig vrijblijvend een kijkje nemen. De eerstvolgende Kliederkerk wordt georganiseerd op 7 april 2019 van 15:30 tot 17:30 uur in basisschool "De Poort". Neem ook gerust je buurmeisje of jongen, vriend(in), opa of oma mee. Voor meer informatie kunt u mailen naar: kliederkerk@pknloenenveluwe.nl Robert Etlin Herdenking Donderdag 21 maart zijn wij met alle kinderen van groep 1 t/m 8 naar het oorlogsmonument aan de Vrijenbergweg geweest voor de herdenking van Robert Etlin. Er zijn door de kinderen gedichten en verhalen voorgelezen en er zijn bloemen bij het monument gelegd. Dit jaar was de herdenking extra bijzonder omdat TV Gelderland aanwezig was om opnames van de herdenking te maken. In het voorjaar van 2019 is op TV Gelderland een 11-delige televisieserie te zien, waarin ze ingaan op de na-oorlogse erfenis van WO2. De uitzending van deze serie is op maandag 29 april a.s. elk uur na het nieuws. De eerste uitzending zal zijn ongeveer vanaf u Nieuw (mail)adres? Geef het door via: pooadmin@ veluwseonderwijsgroep.nl Nieuw op onze website Nieuws uit alle groepen Neem regelmatig een kijkje op onze website voor o.a. het laatste nieuws uit de groepen Volg ons ook via

8 Oproep theater na de Dam 4 mei herdenking Oorlogsgraven stichting Voor de 4 mei herdenking in Loenen is de organisatie op zoek naar jongeren tussen de 11 en 18 jaar die onder begeleiding van twee regisseurs willen meewerken. Voor meer informatie: zie de flyer achter deze nieuwsbrief. Nieuws vanuit de parochie: Op zondagmorgen 14 april om uur is de gezinsviering voor Palmpasen in de Martinuskerk te Twello. Op vrijdagmiddag 12 april, van half vier tot half vijf, maken we Palmpasenstokken in de Klepel, Kerklaan 18. Voor alle kinderen uit de parochie. Dus niet alleen voor de communicanten. Daar hoeft geen materiaal voor aangeschaft en meegebracht te worden. De parochie zorgt voor al wat nodig is, o.a. voor kale palmpaasstokken en voor de versiering van de stokken. En uiteraard is er iets te drinken. De kinderen laten hun versierde Palmpaasstok met een naamlabel in de Klepel staan tot en met zondagmorgen. De parochie zorgt ervoor dat de stokken op Palmzondag 14 april in de kerk staan. Graag opgave per mail vóór 8 april: secretariaat@franciscusenclara.com

9

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief MAART 2019

Nieuwsbrief MAART 2019 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Gisteren is voor alle kinderen de voorjaarsvakantie gestart. De vakantie duurt tot en met 3 maart. Op maandag 4 maart beginnen we weer. We hopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

Nieuwsbrief FEBRUARI 2019

Nieuwsbrief FEBRUARI 2019 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, En dan is de eerste maand van 2019 alweer bijna voorbij waarbij we hebben kunnen genieten van de eerste sneeuw van deze winter. De komende periode

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Voor u alvast de nieuwsbrief van januari 2019, maar wij kijken nog even met een voldaan gevoel terug naar de laatste schoolweek van 2018. Gisteren

Nadere informatie

Nieuwsbrief MAART 2018

Nieuwsbrief MAART 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Gisteren is voor alle kinderen de voorjaarsvakantie gestart. De vakantie duurt tot en met 4 maart. Op maandag 5 maart beginnen we weer. We hopen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode is het tijd om even uit te rusten van al het harde werken. We gaan genieten van een welverdiende

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2014

Nieuwsbrief april 2014 Nieuwsbrief 28 14 april 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Donderdagmorgen 17 april vieren we met de kinderen het Paasfeest tijdens de maaltijd. In deze maaltijd

Nadere informatie

Maandbrief APRIL 2018

Maandbrief APRIL 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

nummer 16 3 april 2018

nummer 16 3 april 2018 Pancopost nummer 16 3 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Koningsspelen Dit jaar vieren we weer de Koningsspelen. Dit is een jaarlijkse sport- en speldag voor de groepen 1 t/m 8. Dit jaar wordt het gehouden

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Jaarkalender 2018/2019

Jaarkalender 2018/2019 Jaarkalender 2018/2019 Praktische zaken: KBS De Poort Hoofdweg 53 7371AE Loenen 055-5051489 www.kbsdepoort.nl poortdir@veluwseonderwijsgroep.nl Ziekmelding Wanneer uw kind ziek is en daarom niet naar school

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017

Nieuwsbrief NOVEMBER 2017 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, De herfstvakantie is voorbij en met plezier starten we weer een nieuwe periode in dit schooljaar. Komend weekend gaat de wintertijd in, de dagen

Nadere informatie

Maandbrief APRIL Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Maandbrief APRIL Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch

Weekmail obs Hagen 12 april Paaslunch Weekmail obs Hagen 12 april 2019 Paaslunch Op donderdag 18 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s..

Nieuwsbrief. In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. 17 maart 015 Nieuwsbrief 1-Aprilfeest In verband met de viering van het 1-Aprilfeest in Brielle hebben alle leerlingen vrij van school op woensdag 1 april a.s.. In dit nummer: 1-Aprilfeest 1 Paasviering

Nadere informatie

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag.

De kinderen hoeven deze dag niets voor het tienuurtje mee te nemen, maar wel hun eigen lunch voor tussen de middag. Weekmail obs Hagen 5 april 2019 De Koningsspelen Op vrijdag 12 april doen we weer mee met de Koningsspelen. Twee studenten van het Graafschap College hebben deze hele dag voorbereid. Op 12 april krijgen

Nadere informatie

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij.

nummer maart 2018 Op 1 en 2 april is het Pasen. Natuurlijk vieren we het Paasfeest ook op school. Even een paar belangrijke data op een rij. Pancopost nummer 14 06 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Wereldverteldag Op maandag 19 maart 2018 is het wereldverteldag. Op die dag komen er weer verhalenvertellers naar onze school om verhalen te vertellen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2016

Nieuwsbrief 10 maart 2016 Nieuwsbrief 10 maart 2016 Studiedagen donderdag en vrijdag voor de vakantie Terwijl de kinderen al aan het genieten waren van de vakantie, hebben de leerkrachten nog 2 drukke studiedagen gehad. Donderdag

Nadere informatie

Weekbrief. Datum: 5 april

Weekbrief. Datum: 5 april Weekbrief Bezoek onze site of volg ons op twitter of facebook. Datum: 5 april Nieuws Algemeen Koningsspelen Dit jaar vinden de Koningsspelen op vrijdag 12 april plaats. We starten met onze jaarlijkse sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief JUNI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JUNI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het is al weer bijna juni! Nog 8 schoolweken en dan luiden wij de bel voor de zomervakantie. Dat lijkt al heel snel, maar we hebben nog genoeg

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nr

Nieuwsbrief. Nr Nieuwsbrief Nr. 15 13-04-2017 We zijn nu ook te volgen via Facebook sportbasisschool Het Startblok ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Wolderweetjes Weekinfo

Wolderweetjes Weekinfo Wolderweetjes Weekinfo Maandag 9 april 2018 BELANGRIJKE DATA Emailadreswww.wolderweide.nl s Middags Koningsspelen Koningsdag Kinderen vrij Schoolreisje Studiedag Kinderen vrij Tel.nr.: 0341-701110 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort

Nieuwsbrief MEI De agenda. Met vriendelijke groet, Team KBS De Poort Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.)

De kinderen moeten zelf een bord, mes, lepeltje, beker en eierdop meenemen naar school. (Graag met hun naam erop.) Weekmail obs Hagen 7 april 2017 Paaslunch Op donderdag 13 april vindt er een paaslunch plaats op school. De heerlijke lunch vindt in buffetvorm plaats, dit wordt allemaal geregeld door de OR!! Daarnaast

Nadere informatie

Maandbrief JUNI De agenda. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool

Maandbrief JUNI De agenda. Veel leesplezier! Met vriendelijke groet, Team C. van Leeuwenschool Maandbrief Beste ouder(s) / verzorger(s), Het is al weer bijna juni, wat lijkt het jaar snel om te gaan. De cito-uitslag is binnen, we hebben een geweldig schoolfeest achter de rug en groep 8 gaat binnenkort

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 14 31 maart 2017 Vastenactie 2017. Uw kind kreeg vorige week een a4tje mee waarvan een vastendoosje gevouwen kan worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JULI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het einde van het schooljaar nadert, dat kun je aan alles merken. Wat is het jaar weer omgevlogen. Groep 8 is druk met de musical en iedereen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. April Koningsspelen Vanuit het personeel. donderdag 6 april 2017 theoretisch verkeersexamen groep 7 In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief April 2017 Voor op de kalender Koningsspelen Vanuit het personeel Trakteren Pasen Oud papier Sportdagen De Willibrordusschool in actie voor Voor op de kalender donderdag

Nadere informatie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie

o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie o.b.s. t Heidemeer, psz t Snatertje en kdv Monkie Nieuwsbrief 14 april 2017 Postbus 58, 9610 AB, Sappemeer tel: 0598-394045 e-mail: directie@obsheidemeer.nl website: www.obsheidemeer.nl psz: 06-23762234

Nadere informatie

Week 15; maandag 10 april t/m vrijdag 14 april. Week 16; maandag 17 april t/m vrijdag 21 april. Week 17; maandag 24 april t/m vrijdag 28 april

Week 15; maandag 10 april t/m vrijdag 14 april. Week 16; maandag 17 april t/m vrijdag 21 april. Week 17; maandag 24 april t/m vrijdag 28 april Bijbelse verhalen Week 14; maandag 3 april t/m vrijdag 7 april Weekthema: Met eigen ogen.. Verhalen en lied: paasliturgie; van intocht in Jeruzalem t/m Emmasgangers Week 15; maandag 10 april t/m vrijdag

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 21 maart 2019 Schoolvoetbal Gisteren hebben drie teams van de Bron meegedaan aan het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi.

Nadere informatie

Nieuwsbrief OKTOBER 2017

Nieuwsbrief OKTOBER 2017 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Wij zijn het nieuwe schooljaar goed van start gegaan, de herfst staat voor de deur en iedereen is goed gewend. De komende periode staan er weer

Nadere informatie

29 maart Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

29 maart Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 10 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode:

Algemeen: April In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo. Vestigingsnieuwsbrief. Hansweert. Open dag Tennisclub. Belangrijke data komende periode: April 2016 Algemeen: In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief april BSO Hansweert Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, De paasdagen zitten er op en we zijn alweer bezig met

Nadere informatie

Nieuwsbrief OKTOBER 2018

Nieuwsbrief OKTOBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Terugkijkend op deze week hebben de leerlingen, naast het werken in de eigen klas, ook deelgenomen aan verschillende activiteiten. Met enthousiaste

Nadere informatie

Ik wens u alvast een fijn weekend!

Ik wens u alvast een fijn weekend! Griftinfo 8, 22 maart 2019. Beste ouders, Wat is het een gezellige week op school, deze open week! Veel ouders zijn binnengekomen om gewoon een kijkje te nemen of lessen te bezoeken, zoals de dansles in

Nadere informatie

Agenda. Contact April 2017

Agenda. Contact April 2017 April 2017 April 2017 Het is weer eind maart geweest en de klok is weer een uur vooruit. Voor de meeste kinderen is dit even wennen, eerder op bed is vooral het probleem. En dan de volgende ochtend nog

Nadere informatie

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan!

Beste ouders, En... we hopen, net voor het ontbijt, een hele belangrijke gast te verwelkomen! Ook benieuwd? Tot vrijdag, dan! Nieuwsbrief 32 18-22 april Beste ouders, Nog één week dan is het meivakantie! Je kunt merken dat de leerlingen (en leerkrachten :-) ) daar aan toe zijn! We hopen dan ook van harte op mooi weer! 32 Maar

Nadere informatie

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.:

o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus AA Schoonebeek Tel. nr.: o.b.s. De Iemenhof Spanjaardspad 86 Postbus 30 7760 AA Schoonebeek Tel. nr.: 0524-531231 Email: locatieleider@obs-iemenhof.nl www.obs-iemenhof.nl woensdag 10 april 2019 VANUIT OBS DE IEMENHOF KONINGSSPELEN

Nadere informatie

Maandbrief MAART 2018

Maandbrief MAART 2018 Maandbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Vandaag om 12.00 uur is voor alle kinderen de voorjaarsvakantie gestart. Op maandag 5 maart beginnen we weer. We hopen dat u allen een fijne

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2018

Nieuwsbrief maart 2018 Nieuwsbrief 13 15 maart 2018 GROEPSACTIVITEITEN Sportdag; informatie Op woensdag 25 april verwachten we alle kinderen in een oranje getinte outfit tussen 8.30u en 8.35u (niet eerder!) op sportpark De Nevelhorst.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16 11-04-2019 Kalender 12/04: Koningsspelen 16/04: Cito eindtoets basisonderwijs 17/04: Cito eindtoets basisonderwijs 18/04: Cito eindtoets basisonderwijs en Paasviering Beste ouder(s)/ verzorger(s),

Nadere informatie

Week 14 4 april Agenda

Week 14 4 april Agenda Schoolplein Wat is er hard gewerkt aan het plein, onder supervisie van onze conciërge meester Ruud. Vandaag zijn de mannen bezig om het plein weer netjes te maken en de waterroute wordt gegraven. Felicitaties

Nadere informatie

t Broedertje 51 e jaargang

t Broedertje 51 e jaargang Kerkraderweg 7 6416CC Heerlen t Broedertje 51 e jaargang 045-571.61.41 * info@broederschool.nl nr. 5 april 2019 Gezonde school- waterbeleid Via ISY hebben we u al geïnformeerd m.b.t. het uitbreiden van

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s

Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s de S C H O O L Nieuwsbrief Maandag 14 april 2014 http://www.hdecock.vcpong.nl Deze Nieuwsbrief bestaat uit 5 pagina s Bijbelrooster Week 16 14/04-20/04 Dit is geen einde Marcus 15:22-47 en 16:1-8 Zó kan

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen op onze school Wes Hulsman en Noé Wunnink worden in april 4 jaar en starten deze maand bij ons op school.

Nieuwe leerlingen op onze school Wes Hulsman en Noé Wunnink worden in april 4 jaar en starten deze maand bij ons op school. Nieuwsbrief April 2017 Jaargang: 2016-2017 Belangrijke data in april en mei April Mei 5 april Schoolvoetbal 1 mei Maandopening 6 april Theoretisch verkeersexamen 3 mei Luizencontrole 7 april Grote Peuterdag

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 28. Belangrijke data: IPC onderwijs. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 28 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 13-4-2017 Continurooster, 14.15 uit Beste ouders/verzorgers, In deze info: Onderwijs op De

Nadere informatie

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe!

Voor nu wensen wij u allen een mooi paasweekend en alvast een fijne meivakantie toe! Beste ouders/verzorgers, Wat gaat de tijd toch snel! Dit weekend genieten we van een heerlijk, lang paasweekend en dan nog 4 dagen voordat de meivakantie begint. Na de vakantie hebben we dan nog 9 weken

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2016-2017 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Afscheid juf Carlijn Pasen Voetbaltoernooi Klusjesdag Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen Vervoer gezocht Koningsdag Afscheid juf Carlijn

Nadere informatie

Datum: Nieuwsbrief: 28

Datum: Nieuwsbrief: 28 Datum: 08-04-2019 Nieuwsbrief: 28 Algemene informatie Bouw en renovatie De Tweeklank Het metselen om de nieuwbouw/aanbouw vordert volgens verwachting. In het te renoveren gedeelte worden de kozijnen vervangen

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse

nieuwsbrief Koningsspelen Nummer 09, 29 mei 2015 Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Inhoud Herdenking Verkeersexamen Nieuwe gymvloer Koningsspelen Jaardag Schoolreisje Avond-4-daagse Schoonmaakmiddag Zuukerfeest Sportdag groep 6-7-8 Afscheid OR-leden Rapportbesprekingen Evaluatie data

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 21 april 2017

Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Weekmail obs Hagen 21 april 2017 Wat was het weer een feest vrijdag 21 april: De Koningsspelen!! Binnenkort Van maandag 24 april tot en met vrijdag 5 mei zijn alle kinderen vrij. Dan hebben we 2 weken

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Roostervrije dagen Voor de groepen 1 t/m 8 zijn er roostervrije dagen. Op deze dagen zijn de leerlingen vrij. 2017 Maandag 29-05-2017 Maandag 03-07-2017 Pasen Op Goede Vrijdag 14 april en 2 e Paasdag maandag

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Afgelopen woensdag vonden de opendag en de officiële opening van de Sprankel plaats. De scholen waren blij verrast met prachtige kado's. Wij hebben bijvoorbeeld van LTV Haaren

Nadere informatie

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld:

Zonnewijzer. Nummer 7. Maart Vakantierooster schooljaar Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Zonnewijzer Vakantierooster schooljaar 2019-2020 Voor volgend schooljaar is het vakantierooster als volgt vastgesteld: Nummer 7 Maart 2019 Vakantie Schoolreisje De data voor de schoolreisjes van dit jaar

Nadere informatie

nummer april 2019

nummer april 2019 Pancopost nummer 12 23 april 2019 AGENDA vr 26-04 : Sportdag bij Rhienderoord voor alle leerlingen ma 29-04 t/m vr 03-05 : Meivakantie ma 06-05 : OR-vergadering wo 08-05 : Luizencontrole Schoolvoetbaltoernooi

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief JANUARI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Gisteren hebben we met elkaar van een mooie kerstviering kunnen genieten en daarna van allerlei gezellige kerstactiviteiten in en rond school.

Nadere informatie

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!

(tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken! (tijdens de periode Weerkunde heeft klas 5-6 gewerkt aan een Tunnelbook. De creaties staan in de hal en zeker de moeite waard om even te bekijken!) Agenda dinsdag 16 t/m donderdag 18 april: Cito toetsen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Galama-nieuws. april 2019 jaargang 16, nr.10

Galama-nieuws. april 2019 jaargang 16, nr.10 Galama-nieuws april 2019 jaargang 16, nr.10 Koningsspelen 12 april Dit jaar zijn de Koningsspelen op 12 april. De groepen 5 t/m 8 gaan direct om 8.40 uur naar het sportveld. (Graag in sportkleding naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s),

Waterlandjournaal. Beste ouder(s), verzorger(s), Waterlandjournaal Jaargang 4 nr. 8 31 maart 2017 Nieuws van de directie I N D I T N U M M E R : Nieuws van de directie Vervolg nieuws van de directie Beste ouder(s), verzorger(s), De lente is begonnen!

Nadere informatie

Jaarkalender 2017/2018

Jaarkalender 2017/2018 Jaarkalender 207/208 Augustus 207 2 3 4 5 6 7 8 9 0 2 3 4 5 6 7 8 9 20 2 22 23 24 25 26 27 e schooldag Luizencontrole Kanjerweek BBQ 8.00 uur 28 29 Schoolreisje groepen t/m 8 30 3 Algemene informatieavond

Nadere informatie

schooljaar nieuwsbrief nr

schooljaar nieuwsbrief nr Open ochtend We zijn blij dat weer veel mensen onze school hebben gevonden en een kijkje kwamen nemen. Ook de voorlichtingsavond is goed bezocht. Het is belangrijk dat leerlingen op tijd worden aangemeld,

Nadere informatie

MAANDMEMO APRIL 2017

MAANDMEMO APRIL 2017 MAANDMEMO APRIL 2017 Beste ouders, Het voorjaar is in volle gang: de klok is een uur vooruit, het is heerlijk weer en de leerlingen kunnen weer volop buitenspelen. Komende maand staat er weer genoeg op

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 04-03- 2016 Inhoud Studiemiddag 1 maart... 1 Opening van de Studie Muis... 2 Een nieuw gezicht... 2 Pasen... 3 Hallo allemaal hier weer een wist

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief maart 2016 Maart 7 Nieuwsbrief 7 t/m 10 Oud papier actie 11 2e rapport 14 t/m 16 Rapportgesprekken 16 Nationale Daltondag 18 Palmpaasoptocht FC Twente schooltour gr. 3 en 4 21 OR vergadering

Nadere informatie

HOEKSTIEN NIEUWS. Maart Op weg naar Pasen. Surhuisterveen, 21 maart 2019

HOEKSTIEN NIEUWS. Maart Op weg naar Pasen. Surhuisterveen, 21 maart 2019 HOEKSTIEN NIEUWS Maart 2019 Surhuisterveen, 21 maart 2019 Op weg naar Pasen De komende weken leven we met de kinderen toe naar het Paasfeest. Het thema dat we daarbij volgen is: Pak mijn hand. Het zijn

Nadere informatie

MEI +JUNI APRIL 2013 HOERA, EEN JONGEN! COMBINATIE NIEUWSFLITS

MEI +JUNI APRIL 2013 HOERA, EEN JONGEN! COMBINATIE NIEUWSFLITS HOERA, EEN JONGEN! Op 5 maart is juf Mariëlla bevallen van een zoon Ferre! Van harte gefeliciteerd namens De Kreeke! 01 april 03 april 09 april 10 april 11 april 17 april 25 april 26 april 29 april t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017

Nieuwsbrief. Vanuit de directie. Belangrijke data. Schoolse zaken. Week t/m 22 april 2017 Nieuwsbrief Week 16 16 t/m 22 april 2017 Vanuit de directie Wat hadden we een gezellige dag vandaag. We zijn de ochtend begonnen met een vrolijk Paasontbijt in pyjama. Daarna hebben alle kinderen het Paasverhaal

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave NIEUWSBRIEF april 2019 Deze maand Wo 3 apr Schoolvoetbal (groep 7 en 8) Wo 10 apr Muziekuitvoering Vr 12 apr Koningsspelen Do 18 apr Paasviering 19 apr-5 mei Paas en meivakantie In deze uitgave Vakantierooster

Nadere informatie

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk.

Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Weekbericht van 10 april 2017 Vastenactie: Er is in alle groepen flink gespaard voor de vastenactie! Geweldig! De vastenactie spaarpotjes zijn inmiddels ingeleverd bij de kerk. Paasviering: Donderdag 13

Nadere informatie

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen:

nummer juni 2019 Verder vragen wij nog even uw aandacht voor onderstaande informatie die wij van een ouder hebben ontvangen: Pancopost nummer 14 04 juni 2019 AGENDA ma 03-06 : Week van de avond-4-daagse wo 05-06 : Excursie imker groepen 5 en 6 do 06-06 : Studiedag onderbouw: leerlingen gr 1 t/m 4 vrij vr 07-06 t/m 11-06 : Lang

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website

Nieuwsbrief. De inspectie beoordeelt alleen met zeer zwak, zwak en voldoende en soms met goed. Website Jaargang 23 nummer 15 Vrijdag 12 april 2019 Artikelen in deze nieuwsbrief Agenda Bezoek inspecteur Gymnastiek Vijf gelijke dagen rooster Schoolfotograaf Nationale rekendag Paasviering Gezocht Schooltuin

Nadere informatie

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur

Beste ouder(s), Met vriendelijke groet, Heidi van Pinxteren Directeur Beste ouder(s), Nog een paar dagen en dan kunnen de leerlingen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Voor groep 1 t/m 4 start 24 april de vakantie om 12.30 uur. Groep 5 t/m 8 mag om 14.30 uur gaan

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst!

Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Elk kind verdient een waarde(n)volle toekomst! Aan alle ouder(s)/verzorger(s), Oude-Tonge, 4 april 2019 Het voetbalteam van onze school is tijdens de eilandfinale op een prachtige zesde plaats geëindigd.

Nadere informatie

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op

Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op Nieuwsbrief d.d. 27-03-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Vragenlijsten sociale veiligheid Leerkrachten,

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief SEPTEMBER. Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Welkom terug óf welkom bij ons op school. Afgelopen maandag hebben wij onze deuren weer geopend en is het nieuwe schooljaar van start gegaan.

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

JAARGANG 7 AFLEVERING 15

JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Nieuws uit. JAARGANG 7 AFLEVERING 15 Afscheid Maas van Beek Afgelopen vrijdag 29 maart hebben we afscheid genomen van meneer Maas. s Ochtends hebben we hem in de speelzaal met de gehele school toegezongen.

Nadere informatie

STAPSTIENNIJS. april 2016

STAPSTIENNIJS. april 2016 april 2016 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze weken over de volgende thema s: Zelfstandig 4 tot en met 22 april: Inhoud: Zonder leider verder gaan; zelfstandig en zelfbewust in nieuwe situaties handelen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer 13. April Om te onthouden. Nationale rekendag

Nieuwsbrief. Nummer 13. April Om te onthouden. Nationale rekendag Nieuwsbrief Nummer 13 Nationale rekendag Alle kids zijn bezig geweest met leuke opdrachten voor rekenen binnen en buiten. Er werd gewerkt met de huisnummers van de kinderen en ze hebben zelfs plattegronden

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn

Nieuwsbrief BS De Tamboerijn Nieuwsbrief nummer 12 - schooljaar 2012-2013 - 15 maart 2013 VANUIT DE DIRECTIEKAMER Cito eindscore groep 8 We vinden het fijn u te kunnen melden dat de gemiddelde cito-eindscore van groep 8 dit jaar op

Nadere informatie

AGENDA Vrijdag 6 april Weeksluiting (Hoofd) Bronsgieters en Bergkristallen. Vrijdag 13 april Weeksluiting (Noord) Tijgerogen en Vuurstenen.

AGENDA Vrijdag 6 april Weeksluiting (Hoofd) Bronsgieters en Bergkristallen. Vrijdag 13 april Weeksluiting (Noord) Tijgerogen en Vuurstenen. Het Toermalijntje 24-03-2018 2017/2018 nummer 13 AGENDA Vrijdag 6 april Weeksluiting (Hoofd) Bronsgieters en Bergkristallen. Vrijdag 13 april Weeksluiting (Noord) Tijgerogen en Vuurstenen. Dinsdag 27 maart,

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie