GENT JULI 2005

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "GENT 16-25 JULI 2005"

Transcriptie

1 GENT JULI 2005 ZATERDAG 16 JULI - Le Freak, c est chique! 16u00 (DJ sessions) Chill with the Polé Polé DJ-sessions. Relaxing music, sweet cocktails and good vibes going on. Conjunto Yanes (NY, Puerto Rico) Puertorican power from New York. Als geen ander werken ze op uw heupen met een opzwepende ritmesectie, pompende blazers, conga s, bongo s en als toetje de verleidelijke Spaanse vocalen. Conjunto Yanes is salsa op de wijze van de meester. 21u00 Gibson Brothers (US) Een avond vol discolegendes op Polé Polé, te beginnen met de Gibson Brothers. Sinds 1976 schudde dit trio klassiekers uit de olifantenmouw zoals Non Stop Dance, Cuba Ooh! What a life Let s all dance en hun 5 miljoen exemplaren verkopende hit Que sera ma vida. Chic ft. Nile Rodgers (US) De enige echte pioniers van de disco! Levende legende Nile Rodgers (bezieler van Sister Sledge en producer van o.a. Bowie, Madonna en INXS) stuurt zijn band opnieuw de wijde wereld in en brengt de tijdloze wereldhits Le Freak en I want your love. Ook Sister Sledge s We are family en Lost in music komen uitgebreid aan bod. Le freak, c est chic! POPLIFE OPEN AIR DISCO PARTY (ft. Olivier Tjon & Guests) Have you heard about the new dance craze? Listen to us, I m sure you ll be amazed. Come and see for yourself! The Celebrator of Pop Culture presents: the unique thrill of Open Air Disco Sounds! ZONDAG 17 JULI (DJ sessions) HGM Jazz Orchestra Zagreb (Kroatië) Deze internationale bigband bestaat uit 18 meestermuzikanten. Professioneler kan jazz niet gespeeld worden. Hun prijzenkast puilt ondertussen al uit van de bekers, waaronder de welklinkende Ivo Vuéeliæ Award.

2 17u00 Wawadadakwa (B) What s in a name? Deze zottekes uit Aantwaarpe spelen geen disco, geen techno, geen kitscherige jaren 80-pop, geen reggae, geen soukous en zeker geen Cubaanse son. Ze spelen het allemaal! Seven Eleven (Ned.) Dodge, Dice, Captain Hurk, Are MC en Jewel lieten zich na een concert van Funkmeister George Clinton in 1988 inspireren tot een eigen band. En zie, 17 jaar later staan ze er nog altijd. Seven Eleven is een heerlijke nachtwinkel van funk, jazz en hiphop. Azucar Negra (Cuba) Een optreden van Azucar Negra is als dansen in de straten van Havana om 3 uur s nachts. Zoet als rietsuiker, straf als rum. Die zwoele vrouwenzang, die jazzy breaks, die funky ritmes, die Caribische groove! Niet voor niets worden ze in de internationale pers bejubeld als the next best thing! LATIN AFTERPARTY The party goes on and goes strong with the best latino-tunes. MAANDAG 18 JULI 17u00 LA Kinky Beat (Esp) Zij die ooit nog met Manu Chao hebben samengespeeld, groeten u. Ze zijn geboren in de bloeiende mestizaje-scène van Barcelona en ontwikkelden een fantastische sound van ska, Jamaican power en Mexicaanse mariachi. Gabriel Rios (B) Aanvoerder van het Belgische beloftenteam. Deze Puertoricaanse Gentenaar verbaasde met zijn album Ghostboys en is bezig aan een sterke opmars in het buitenland. Ook MTV ziet graten in zijn mix van Caribische roots, Belgische pop en Spaanse hiphop. Niets staat in de weg om zijn triomftocht van vorig jaar op Polé Polé nog eens over te doen. Na Pinkpop, Werchter, nu ook in Gent. Terug op algemeen verzoek! AFTERPARTY MET TLP (B) Party-DJ TLP is een soundsystemveteraan. Met zijn variërende mix van ragga tot 70 s soul tot Miami Vibes of R&B heeft hij ondertussen een klinkende reputatie te verdedigen.

3 DINSDAG 19 JULI NY Gospel Experience (US) Hallelujah! Wie zei er nu weer dat gospel een saaie kerkbedoening was? The NY Gospel Experience komt rechtstreeks vanuit New York naar Gent om ons whities de beginselen van het soulshakin en lovemakin bij te brengen. Ongelooflijk opwindende soul, funk en zelfs disco. Praise the Lord! AFTERPARTY met The Glimmers (B) Volgens UK DJ-magazine zijn ze het avontuurlijkste DJ-duo van het moment. Vroeger waren ze Mo & Benoelie, daarna The Glimmer Twins en nu gewoon The Glimmers. Andere verpakking maar dezelfde inhoud. Geen enkel genre wordt geschuwd, als het maar dansbaar is. What a sweet night for an afterparty! WOENSDAG 20 JULI De La Vega (B) Als er één Belgische band rondloopt die het helemaal gaat maken dan is het wel De La Vega. Hun frisse aanpak van soul, pop, dub en funk zorgde in het buitenland voor een hoofse knieval richting Vlaanderen. Grandioos! Subliem! Meer superlatieven worden gratis uitgedeeld na de show. 22U30 Lucky Dube (Zuid-Afrika) Lucky Dube is een reggaelegende zonder grenzen. Hij verkocht als eerste Suid Afrikaner meer dan één miljoen platen. Hij was de eerste zwarte die met de single Together as one op een blanke radiozender werd gedraaid. Met zijn opzwepende rastavibes won hij de prijs voor beste Afrikaanse muzikant. En passant ging deze brother ook nog eens lopen met de World Music Award. Respect! Desorden Publico (Venezuela) Het rode maatpak gestreken, de hoed lichtschuin op het hoofd en de schuiftrompet in de aanslag. In 1985 begon Desorden Publico als een gewone skaband in de sloppenwijken van Caracas. Gaandeweg specialiseerden ze zich in het mengen van stijlen zoals latino, hip hop en ska. Een nieuw genre werd geboren. Desorden Publico presents: New Latin.

4 AFTERPARTY met DJ 4T4 (B) DJ 4T4 is alomtegenwoordig in de Belgische muziekscène. Sinds 1987 is de goede man bezig maar zijn doorbraak kwam er pas als beatleverancier bij zin moaten t Hof van Commerce. Hij ging solo als Ultrasonic 7 en bracht meteen het fijne plaatje Lips they move uit. Als DJ movet hij iets meer dan alleen lips met zijn exotische mix van funk en soul. DONDERDAG 21 JULI Mama s Day Off (B) Een groep die songs van Mary J. Blige, Destiny s Child, Macy Gray of Alicia Keys aanpakt is ongezien in het Belgische muzieklandschap. Mama Day s Off bestaat dan ook niet uit de minste. De leden hebben hun strepen verdiend bij Vaya Con Dios, Arno, Blue Blot en Clouseau. Zet daar drie ebbenhouten soulzangeressen voor en een steengoede covergroep is geboren. 16u30 Mardi Gras (D) Mardi Gras is een bont gezelschap dat onmogelijke dingen realiseert. Ze zijn Duits en ze zijn grappig! Als brassband maken ze er met onverwachte songkeuzes een hilarische concertervaring van. Ze coveren Prince en doen zelfs iets ongedefinieerd met Kung Fu Fighting van Carl Douglas. Fun! mardigrasbb/index.php 18u30 Roland & The Great Atomic Power Review (B) Roland zette met Lime & Coconut al een grensoverschrijdende prestatie neer. Zijn baard eraf indien zijn volgende plaat niet nog verder zou reiken. En voilá, het in Kenia ingeblikte The Great Atomic Power Review geurt naar calypso, afrobeat, eighties balorkesten en de eigen Roland-touch. Zijn band The GAPR bestaat uit Congolezen en verder leden van Laïs en de Maskesmachine. t Hof van Commerce (B) Kowlier, Buyse en 4T4 zijn ongeveer even onverstaanbaar als de Puertoricanen en Cubanen op het Polé Polé festival, maar des te aanstekelijker. De MC s van Izegem laten hun hilarische rhymes de vrije loop en lachen met alles wat niet te heet en te zwaar is. Om het met hun eigen woorden te zeggen: Kzôu zeker beter nie begûnn reppn over u voadre! Manu Dibango (Kameroen) De meester van de saxofoon, Manu Dibango, heeft op zijn palmares de grootste Afrikaanse hit aller tijden prijken. In 1972 componeerde hij Soul Makossa en plaatste Afrika zo voor het eerst op de soulmap. Sindsdien is hij als muzikant en producer blijven experimenteren met hiphop, jazz, afrobeat en soul. Eén van de grootheden uit de muziekindustrie!

5 POPLIFE presents FREE THE FUNK Crazy vibes. Let it all out! Are you ready to free the funk? The Celebrator of Pop Culture presents: a Funkparty that rocks your world. VRIJDAG 22 JULI 20u00 Costo Rico (Esp) Deze Barcelonese genremixers jongleren met stijlen op de wijze van een professionele cocktailshaker. Moeiteloos gieten ze de juiste maten rumba, reggae en ska bijeen om te komen tot een zeer gesmaakt recept. Ze hebben het laatste jaar hard aan hun live-reputatie gewerkt en komen dat maar al te graag bewijzen. Antibalas Afrobeat Orchestra (NY) Groepen die al in het voorprogramma stonden van James Brown, Wyclef Jean en No Doubt zijn zeldzaam. Antibalas Afrobeat Orchestra is er zo één. Ze kijken terug op een lange traditie van Nigeriaanse Afrobeat-muziek en voegt daar een eigentijdse mix van jazz en funk aan toe. Zeker een aanrader! AFTERPARTY met HERMANOS INGLESOS (B) Eén van de opwindendste duo s uit het bloeiende Belgische DJ-landschap. Los Hermanos Inglesos probeert een eigen sound te creëren die erin bestaat om geen eigen sound te hebben. In Parijs is het ondertussen hip geworden om ze op de affiche te zetten. ZATERDAG 23 JULI 16u00 Cleo s Family (B) Wie denkt dat de Philly Soul enkel uit Philadelphia komt moet dringend eens in de Brusselse nachtclubs gaan luisteren. Cleo s Family is een ebbenhouten pareltje uit de hoofdstad. Combineer de energie van James Brown en de overtuiging van Jill Scott en daar staat Cleo. Heerlijke soulzang en funk-geïnspireerde muzikanten. Schitterend! 20u00 Jaune Toujours (B) New roots music from Brussels! Met hun eigenzinnige aanpak van poëzie, jazz, folk en roots zijn ze de perfecte culturele ambassadeurs van onze hoofdstad. Hun nieuwe CD Barricade wordt uitgebracht in alle landen van Europa, Canada, de Verenigde Staten en Japan. Vooral in de UK worden ze aandachtig gevolgd.

6 21u30 Coco Jr. & The All Stars (B) Wie bij Coco Junior nog steeds aan de Dinky Toys denkt, heeft de laatste tien jaar in coma gelegen. Deze witte neger werkte in Jamaica met niemand minder dan de reggaelegendes Sly en Robbie aan een eigen album. Samen met zijn All Stars trekt hij een dikke groene band op de Belgische driekleur met een stevige set van soul en funkhits uit de jaren 70 en u30 BMW (Aruba) Parelwitte stranden, wuivende palmbomen en Brothers Making Wisdom, de Caraïben op hun best. Wat samba betekent voor Rio de Janeiro, betekent soca voor Aruba. BMW werd verkozen tot beste carnavalband van Aruba en dat is geen kleintje in die carnavalgekke streken. Met hun uptempo soca grooven en rhymen ze als geen ander. Soca dance! AFTERPARTY met Coco Jr. & Guests ZONDAG 24 JULI Chin-Kin-Chee & Akwaaba (Ghana) Akwaaba betekent zoveel als hallo in het Ghanees. Al 28 jaar begroeten deze vrolijke Afrikanen de wereld met hun kleurrijke kostuums, opgewekte Afrorock en brede smile. Ze ademen High-life uit elke porie. Zwarte magie uit de savanne. 17u00 Proyeccion Latina (B) Proyeccion Latina is Belgium s finest op het gebied van latino ritmes. Deze Antwerpse Zuid-Amerikanen brengen razendsnelle merengue, salsa en cumbia. Het blazerorkest lijkt te zijn weggelopen uit de film Mambo King. La fiesta latina! Caribe Girls (Cuba) Caribe Girls krijgt nu al de prijs van mooiste band van Polé Polé. De 12 Cubaanse dames brengen girl power op Caribische wijze, zijnde warmbloedig, sensueel en tot op het bot. Met hun swingende mix van salsa en pop werden ze dit jaar zelfs uitgeroepen tot beste Cubaanse band van het jaar. Slapbak (USA) Getcha Funk on! Heerlijke gitaarriffs, slappende bassen en snedige drumbreaks. Ze noemen zich de Fast Food Funkateers en brengen snel verteerbare, hapklare en vooral zeer vettige funk. Niemand minder dan de Dogmaster, Snoop D-O-G- G, nam ze mee als voorprogramma tijdens zijn Amerikaanse tournee.

7 TURNTABLE DUBBERS (B) Rasta Breax & Babylon Beats. De Turntable Dubbers spelen onder rood-geelgroene vlag. Hun stuff bevat dub, roots, reggae, ragga, afrobeat en andere opgewekte ritmes. Smoke it! MAANDAG 25 JULI The Internationals (B) & The Extraordinaires (UK) No way that these guys are Belgians! This is Jamaican stuff! Dat was de uitspraak van de reggaelegende Mad Professor na het beluisteren van The Internationals. Ze zijn zonder competitie de beste Belgische skaband ooit. In deze unieke tournee worden ze bijgestaan door The Extraordinaires, een a capella trio uit Londen. Funk n Lata (Brasil) Funk uit Rio de Janeiro. Denk aan lachende Brazilianen met geel-groene shirts die op het podium een feestje bouwen. Denk aan onnavolgbare ritmes, aanstekelijke melodieën en Zuid-Amerikaans temperament. Denk aan James Brown in een Braziliaanse carnavalstoet! AFTERPARTY met TLP (B)

Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt.

Teksten van de liederen die gospelkoor Inspiration tijdens deze Openluchtdienst zingt. Don t you worry There s an eternity behind us And many days are yet to come, This world will turn around without us Yes all the work will still be done. Look at ever thing God has made See the birds above

Nadere informatie

Jamaica. Jamaica MENTO. (Jamaica)

Jamaica. Jamaica MENTO. (Jamaica) Jamaica Jamaica is één van de bekendste eilanden in het Caribisch gebied. Op dit eiland zijn mento, ska, rocksteady, reggae, dub, ragga en dancehall ontstaan. De Jamaicaanse muziek heeft haar weg over

Nadere informatie

Puzzle. Fais ft. Afrojack Niveau 3a Song 6 Lesson A Worksheet. a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel.

Puzzle. Fais ft. Afrojack Niveau 3a Song 6 Lesson A Worksheet. a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel. Puzzle a Lees de omschrijvingen. Zet de Engelse woorden in de puzzel. een beloning voor de winnaar iemand die piano speelt een uitvoering 4 wat je wil gaan doen; voornemens 5 niet dezelfde 6 deze heb je

Nadere informatie

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows

leiding van de Braziliaanse schone Alexandra Arrieche. In de schitterende lichtshows Zaterdag 27 & 2819 november 2015 2016 Ahoy Ahoy Rotterdam A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

Bij mij weet je nooit wat je mag verwachten, ik probeer het publiek altijd te verrassen

Bij mij weet je nooit wat je mag verwachten, ik probeer het publiek altijd te verrassen 8 #6 INTER- VIEW #6 9 Bij mij weet je nooit wat je mag verwachten, ik probeer het publiek altijd te verrassen Woord: Sanne Stassijns en Nick Isella Beeld: Vira Buchkovska RIJZENDE DJ-STER FAISAL WIL OP

Nadere informatie

Lijst van muziekgenres

Lijst van muziekgenres Lijst van muziekgenres 1 Muziekperiodes 2 Klassieke muziek 3 Lijst van klassieke instrumentspecificaties 4 Populaire muziek 5 Jazz, blues, folk & country 6 Film- en theatermuziek 7 Wereldmuziek 8 Diversen

Nadere informatie

Tuesday Blue (Express), The

Tuesday Blue (Express), The Tuesday Blue (Express), The website hyves Tuesday Blue Expres YouTube clip TBE-We belong together Miss froggy Fame and fortune Long blond hair Sweet baby doll Baby sittin' boogie (TV Duitsland) Young and

Nadere informatie

News: Tours this season!

News: Tours this season! 1 Do you remember? Lees de zinnen en vul de juiste woorden in. Kies uit: like listen presenter too loud great show number next crowd singer. Let op: je houdt twee woorden over. Welcome back to the best

Nadere informatie

Hiermee wil Stichting Africa Life aan de wereld laten zien dat Den Haag rijk is en heel trots kan zijn op de Haagse multiculturele samenleving.

Hiermee wil Stichting Africa Life aan de wereld laten zien dat Den Haag rijk is en heel trots kan zijn op de Haagse multiculturele samenleving. The Hague Cultural Parade: Met de Culturele Parade wil Stichting Africa Life de culturele rijkdom van Den Haag en de verschillende culturele gemeenschappen in beeld brengen en daarmee de sociale cohesie

Nadere informatie

NORTH SEA JAZZ FESTIVAL 10 11 12 JULI 2015

NORTH SEA JAZZ FESTIVAL 10 11 12 JULI 2015 NORTH SEA JAZZ FESTIVAL 10 11 12 JULI 2015 Let s roll! Prikkelende jazz, swingende soul, hartbrekende blues. Meeslepende latin, inspirerende fusion, groovy funk. Opzwepende R&B, bijtende hiphop en stevige

Nadere informatie

Typical Tropical Events

Typical Tropical Events Typical Tropical Events Tropical Party s, Danslessen, Entertainment, Artiestenbemiddeling, Promotie, Decoratie, Locatiebemiddeling, Beveiliging, Catering Inhoudsopgave Omschrijving Pagina Inhoudsopgave

Nadere informatie

Once In A Blue Moon Festival

Once In A Blue Moon Festival Once In A Blue Moon Festival In het Amsterdamse Bos werd de eerste editie van het Once In A Blue Moon Festival. Het festival is voor iedereen die van Americana,Roots,Countrypop en Rock invloeden houd.

Nadere informatie

Liquid-Motion. Dirty Dutch - Chuckie Solo. Pionsapje, donderdag 27 oktober 2005, 22:05 uur

Liquid-Motion. Dirty Dutch - Chuckie Solo. Pionsapje, donderdag 27 oktober 2005, 22:05 uur Pagina 1/5 Dirty Dutch - Solo Pionsapje, donderdag 27 oktober 2005, 22:05 uur Zaterdag 22 oktober was het dan eindelijk zover DJ sloot zijn succesvolle DIRTY DUTCH tour f met e spetterd eindconcert in

Nadere informatie

De virtuoze Puerto Ricaanse tenor Fernando Varela én de populaire. funky-pop-house-dj s van Basement Jaxx.

De virtuoze Puerto Ricaanse tenor Fernando Varela én de populaire. funky-pop-house-dj s van Basement Jaxx. 27 & 28 november 2015 Ahoy Rotterdam A night to remember! Swingend is het. Groots, meeslepend en bovenal onvergetelijk. Een wervelende show vol internationale sterren. Een waanzinnige combinatie van klassieke

Nadere informatie

4,9. Antwoorden door een scholier 1354 woorden 25 december keer beoordeeld

4,9. Antwoorden door een scholier 1354 woorden 25 december keer beoordeeld Antwoorden door een scholier 1354 woorden 25 december 2010 4,9 210 keer beoordeeld Vak Engels 1. cybercity wheelchair computers older Holland friends Nigeria shop tea 2. 1= false 2= true 3= true 4= false

Nadere informatie

IEDERE ZONDAG JULI EN AUGUSTUS 16U00-22U00. live music outside bar kinderanimatie. www.wpc.be

IEDERE ZONDAG JULI EN AUGUSTUS 16U00-22U00. live music outside bar kinderanimatie. www.wpc.be IEDERE ZONDAG JULI EN AUGUSTUS 16U00-22U00 live music outside bar kinderanimatie www.wpc.be Het gezellige en sfeervol ingerichte terras laat u op zwoele zomeravonden genieten in een hogere dimensie. Laat

Nadere informatie

Main language Dit is de basiswoordenschat. Deze woorden moeten de leerlingen zowel passief als actief kennen.

Main language Dit is de basiswoordenschat. Deze woorden moeten de leerlingen zowel passief als actief kennen. Lesbrief Les 2.1: My family Main language Dit is de basiswoordenschat. Deze woorden moeten de leerlingen zowel passief als actief kennen. Nouns: brother, sister, cousin, mother, father, aunt, uncle, grandmother,

Nadere informatie

Zondag 13 november Orgelspel. Koor zingt: Thanks be to our God

Zondag 13 november Orgelspel. Koor zingt: Thanks be to our God Zondag 13 november 2016 Orgelspel Koor zingt: Thanks be to our God For the road that leads from darkness into light For the hope that rescues us from endless night For the grace that covers sin At the

Nadere informatie

possessive determiners

possessive determiners personal pronouns possessive determiners SirPalsrok @meestergijs Ik = I (altijd met een hoofdletter schrijven) I am William. I have no brothers or sisters. I play tennis and love to play videogames. I

Nadere informatie

American Hip Hop party

American Hip Hop party American Hip Hop party Media plan Emma Hoefsmit Event management 10-02-2017 Social media Inhoud Ons evenement... 2 Promotie via Social media... 3 Promotie via Facebook... 4 Promotieteksten:... 5 1e promo

Nadere informatie

De Wisch Productions

De Wisch Productions Versie 2013-06 Alle acts zijn mogelijk met of zonder projecties van films, afbeeldingen en teksten. Gages in overleg. De hoogte daarvan is onder andere afhankelijk van speelduur, aantal muzikanten, aantal

Nadere informatie

dv d sign is following a new direction

dv d sign is following a new direction tavola d sign dv d sign is following a new direction dv d sign produce objects for interior decoration in your home, which are sold across the World! The goal of our design is always to combine the best

Nadere informatie

Lectoraat Lifelong Learning in Music & the Arts Entrepreneurship in music. Kenniscentrum Kunst & Samenleving Evert Bisschop Boele,

Lectoraat Lifelong Learning in Music & the Arts Entrepreneurship in music. Kenniscentrum Kunst & Samenleving Evert Bisschop Boele, Entrepreneurship in music Kenniscentrum Kunst & Samenleving Evert Bisschop Boele, 11-1-2012 Introduction Audiences Break Competition for Places to Play Your Audience - Who are they? - Where are they? -

Nadere informatie

Writing 1 WRITING 1 PART A KGT 3

Writing 1 WRITING 1 PART A KGT 3 Writing 1 Isn t it incredible? After only two years of learning English you can write your own English WhatsApp messages, tweets and emails. You can also post some lines on an international website. Don

Nadere informatie

Voorjaar 2016 Plug In Music

Voorjaar 2016 Plug In Music Voorjaar 2016 Plug In Music Plug In Plug In Music : Dit is het aanbod van alle muziekcursussen van JC De Klinker. Plug In richt zich tot jongeren van 12 tot 30 jaar. De cursussen gaan door in Jc De Klinker.

Nadere informatie

Win a meet and greet with Adam Young from the band Owl City!

Win a meet and greet with Adam Young from the band Owl City! 1 Meet and greet read Lees de tekst Wat is de prijs die je kunt winnen? Flash info early too late on time vroeg te laat op tijd Win a meet and greet with Adam Young from the band Owl City! Do you have

Nadere informatie

MyDHL+ Van Non-Corporate naar Corporate

MyDHL+ Van Non-Corporate naar Corporate MyDHL+ Van Non-Corporate naar Corporate Van Non-Corporate naar Corporate In MyDHL+ is het mogelijk om meerdere gebruikers aan uw set-up toe te voegen. Wanneer er bijvoorbeeld meerdere collega s van dezelfde

Nadere informatie

betrekkelijke voornaamwoorden

betrekkelijke voornaamwoorden betrekkelijke voornaamwoorden SirPalsrok @meestergijs I bought a house. The house has 3 bedrooms. Mr. Schultz plays tennis. He is my English teacher Een betrekkelijk voornaamwoord kan van 2 zinnen 1 zin

Nadere informatie

Écht goede foto s zijn foto s die je raken. Die iets bij je oproepen: een gevoel of herinnering. Foto s die eigen zijn en kenmerkend voor jou als

Écht goede foto s zijn foto s die je raken. Die iets bij je oproepen: een gevoel of herinnering. Foto s die eigen zijn en kenmerkend voor jou als Écht goede foto s zijn foto s die je raken. Die iets bij je oproepen: een gevoel of herinnering. Foto s die eigen zijn en kenmerkend voor jou als fotograaf. Hoe maak je zulke foto s? Stap 1 is leren kijken.

Nadere informatie

English is everywhere. hi morning mouse cool help desk hello computers mail school game. Lees de tekst. Omcirkel de Engelse woorden.

English is everywhere. hi morning mouse cool help desk hello computers mail school game. Lees de tekst. Omcirkel de Engelse woorden. one English is everywhere Test Luister naar wat Daniel vertelt. Welke Engelse woorden hoor je? Kruis ze aan. hi morning mouse cool help desk hello computers mail school game Lees de tekst. Omcirkel de

Nadere informatie

JOURNAL Van:

JOURNAL Van: JOURNAL Van:........................... Dag lieve moeders, Wat super tof dat je de challenge meedoet én dat je dit journal wilt gaan gebruiken! De 30 dagen stille tijd challenge is ontwikkeld omdat ik

Nadere informatie

Euh, geweldig eigenlijk. Superversie! Maar ik stel hier de vragen. Je wordt

Euh, geweldig eigenlijk. Superversie! Maar ik stel hier de vragen. Je wordt Elvis Perkins wanneer zijn In Dearland uitkwam, haatte ik hem voor het maken van zo n geweldige plaat. Binnenkort komt zijn Doomsday EP uit en die belooft wederom veel goeds. Ook live stelde hij niet teleur:

Nadere informatie

Win a meet and greet with Adam Young from the band Owl City!

Win a meet and greet with Adam Young from the band Owl City! 1 Meet and greet read Lees de tekst. Wat is de prijs die je kunt winnen? early too late on time vroeg te laat op tijd Win a meet and greet with Adam Young from the band Owl City! Do you have a special

Nadere informatie

BEAR. Do you need protection? A bear can help you, because it is big and stands for power. BEAVER

BEAR. Do you need protection? A bear can help you, because it is big and stands for power. BEAVER 1 Power animals Lees de tekst hieronder en beantwoord de vraag. Animal symbol guide Which power animal do you need for help? Discover it in this animal symbol guide. LION BEAR ROOSTER When you are weak,

Nadere informatie

PlantrentEvents. we don t steal the show, we just make it look better

PlantrentEvents. we don t steal the show, we just make it look better PlantrentEvents we don t steal the show, we just make it look better 1 PlantrentEvents Een combinatie van groen en beleving! Groene plantaccenten op uw stand, een volledig groene scheidingswand, wuivende

Nadere informatie

1. Luister je naar de radio?

1. Luister je naar de radio? Muziek In hoeverre ben je het (on)eens met de volgende stellingen? 10 95% 1. Luister je naar de radio? (n=538) 9 8 7 6 5 4 3 2 1 5% Ja Nee Weet niet Toelichting: Ja Alleen naar muziek De hele dag door...3fm

Nadere informatie

Voorstelling sponsors... 3. Inleiding...4. De initiatiefnemers... 4. Voorstelling sponsors... 5. Braziliaans Zomercarnaval... 6

Voorstelling sponsors... 3. Inleiding...4. De initiatiefnemers... 4. Voorstelling sponsors... 5. Braziliaans Zomercarnaval... 6 Inhoudsopgave Voorstelling sponsors... 3 Inleiding...4 De initiatiefnemers... 4 Voorstelling sponsors... 5... 6 Voorstelling sponsors... 8 Salsa After Party... 9 Voorstelling sponsors... 10 Dankwoord aan

Nadere informatie

Op 18 en 19 juni 2005 vond alweer de 18e editie plaats van Festival Mundial

Op 18 en 19 juni 2005 vond alweer de 18e editie plaats van Festival Mundial Pagina 1/8 Festival 2005 Quint, donderdag 23 juni 2005, 16:54 uur Op 18 en 19 juni 2005 vond alweer de 18e editie plaats van Festival Seen tweedaags wereldmuziek-, informatie- en cultuurevenement van wereldformaat.

Nadere informatie

The first line of the input contains an integer $t \in \mathbb{n}$. This is followed by $t$ lines of text. This text consists of:

The first line of the input contains an integer $t \in \mathbb{n}$. This is followed by $t$ lines of text. This text consists of: Document properties Most word processors show some properties of the text in a document, such as the number of words or the number of letters in that document. Write a program that can determine some of

Nadere informatie

Vertaling Engels Famous Last words- my chemical romance

Vertaling Engels Famous Last words- my chemical romance Vertaling Engels Famous Last words- my chemical romance Vertaling door een scholier 1737 woorden 4 maart 2007 8,3 5 keer beoordeeld Vak Engels Famous Last Words My Chemical Romance T: My Chemical Romance

Nadere informatie

Movement of The People

Movement of The People Movement of The People FUTURE OF THE NEW GENRE Safien Pinas MM2B 03 06 15 Movement of the People Jaarlijks wordt Movement of the People festival in Gaasperpark te Amsterdam gehouden. Movement of the People

Nadere informatie

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend

- (Tinne), ik wilde eigenlijk iets anders. P&D Country & Line Dance Weekend Interview met The Cockroach Killers We zijn in Lommel bij het 5e P&D Country & Line Dance Weekend Zaterdag 1 oktober 2016 We zitten aan tafel met deze keer niet als duo maar als voltallige band The Cockroach

Nadere informatie

Raymon Hermans en Flabbergasted DJ team. Spectaculaire opening van 10 dagen feest! Locatie: Mainstage Markt Uden

Raymon Hermans en Flabbergasted DJ team. Spectaculaire opening van 10 dagen feest! Locatie: Mainstage Markt Uden Programma Mega Kermis Uden editie 2018 Vrijdag 13 juli 15.45 uur Grand Opening Mega kermis Uden 2018 Komt dat zien, komt dat zien! De spectaculaire opening van de Mega Kermis Uden. Oeh-la-la! met kermis

Nadere informatie

FAST & FURIOUS LIVE KOMT NAAR BELGIË

FAST & FURIOUS LIVE KOMT NAAR BELGIË ALLEREERSTE WERELDWIJDE ARENA TOUR FAST & FURIOUS LIVE KOMT NAAR BELGIË 27 & 28 JANUARI IN SPORTPALEIS ANTWERPEN Brussel, 22 september 2017 Universal Brand Development, Fast Live Productions en Live Nation

Nadere informatie

Writing 1 WRITING 1 PART D BK 3

Writing 1 WRITING 1 PART D BK 3 Writing 1 WRITING 1 PART D BK 3 Isn t it incredible? After only two years of learning English you can write your own English WhatsApp messages, tweets and emails. You can also post some lines on an international

Nadere informatie

In dit nummer. Zaterdagavond 10 Januari 2015. Nieuwsbrief 01-01-2015 Jaargang 2, nummer 9

In dit nummer. Zaterdagavond 10 Januari 2015. Nieuwsbrief 01-01-2015 Jaargang 2, nummer 9 Nieuwsbrief 01-01-2015 Jaargang 2, nummer 9 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl Zaterdagavond 10 Januari 2015. Blueswheell(NL) The Bluesbones

Nadere informatie

Buy Me FILE 5 BUY ME BK 2

Buy Me FILE 5 BUY ME BK 2 Buy Me FILE BUY ME BK Can you resist all those incredible products that all seem to be screaming: Buy Me! Every day we see them on TV during the commercial break: the best products in the world. How would

Nadere informatie

20 twenty. test. This is a list of things that you can find in a house. Circle the things that you can find in the tree house in the text.

20 twenty. test. This is a list of things that you can find in a house. Circle the things that you can find in the tree house in the text. 9006625806_boek.indd 1 31/08/16 15:26 1 6 test This is a list of things that you can find in a house. Circle the things that you can find in the tree house in the text. living room kitchen bedroom toilet

Nadere informatie

Vergaderen in het Engels

Vergaderen in het Engels Vergaderen in het Engels In dit artikel beschrijven we verschillende situaties die zich kunnen voordoen tijdens een business meeting. Na het doorlopen van deze zinnen zal je genoeg kennis hebben om je

Nadere informatie

Brussels Evenementen Programma

Brussels Evenementen Programma The Radisson Blu EU Hotel presenteerd 2010 Brussels Evenementen Programma Brussels, zo veel te zien, zo veel te doen! Brussel als hoofdstad van Europa, de kleinste wereldstad, is een metropool. De stad

Nadere informatie

Free time! Better skills. Free time with Brenda and Brian. Worksheet

Free time! Better skills. Free time with Brenda and Brian. Worksheet 1 Free time! read a Stel je hebt een dag vrij van school. Schrijf op wat je dan gaat doen. b Lees de tekst en schrijf op welke dingen Brian en Brenda voorstellen om te doen op een vrije dag. Free time

Nadere informatie

GANS HET PROGRAMMA IN DIT MAGAZINE BARBARA DEX BAL POPULAIRE PIETER EMBRECHTS BAL CONCERT

GANS HET PROGRAMMA IN DIT MAGAZINE BARBARA DEX BAL POPULAIRE PIETER EMBRECHTS BAL CONCERT Bal Populaire 17-18-19-20 augustus 2017 dorpsplein gierle 4 dagen GRATIS GANS HET PROGRAMMA IN DIT MAGAZINE BARBARA DEX BAL POPULAIRE PIETER EMBRECHTS BAL CONCERT www.balpopulairegierle.be aechtzalig Innovators

Nadere informatie

Have a nice day teambuilding & seminars voor bedrijven en instellingen. Er gaat een wereld voor u open

Have a nice day teambuilding & seminars voor bedrijven en instellingen. Er gaat een wereld voor u open Have a nice day teambuilding & seminars voor bedrijven en instellingen Er gaat een wereld voor u open HAND is een uniek concept voor bedrijven en instellingen met als doel het versterken van werkrelaties

Nadere informatie

A night to remember! Join us for a major celebration!

A night to remember! Join us for a major celebration! Zaterdag 27 & 2818 november 2015 2017 Ahoy Rotterdam Ahoy A night to remember! Night of the Proms, een meeslepende avond vol hits van internationale artiesten. Bijzondere combinaties en prachtige muzikale

Nadere informatie

EVENTS DOORLOPEND GEOPENDE KEUKEN: 11-23 UUR KERSTDAGEN BIJ PIER99. VAN 10:00u TOT 14:00u (vanaf 15:00u à la carte)

EVENTS DOORLOPEND GEOPENDE KEUKEN: 11-23 UUR KERSTDAGEN BIJ PIER99. VAN 10:00u TOT 14:00u (vanaf 15:00u à la carte) AANVALLEN! EVENTS WATERSTAD NORDHORN SEP. OKT. NOV. DEC. 2013 DOORLOPEND GEOPENDE KEUKEN: 11-23 UUR WWW.PIER99.NL KERSTDAGEN BIJ PIER99 ONTBIJT & BRUNCH Di 24 DECEMBER VAN 09:00u TOT 13:00u (vanaf 13:00u

Nadere informatie

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach!

Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! Beauty night Huifkartocht Maandag 8 juli Laat vanavond je haren invlechten! Prijzen verschillend! Betaling kan contant & met de pin! Vanaf 18:30 uur in de Happy Fun Beach! maandag 17.00 uur! Kosten: 4,50

Nadere informatie

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus!

Live artiesten (o.a. saxofonisten, percussionisten en vocalisten) maken het geheel nóg muzikaler en dynamischer. Een echte aanrader dus! De Entertainment Specialist maakt van uw feest/ evenement een onvergetelijke happening. Ervaren alround mix dj s, spectaculaire live acts en een hoogwaardige geluidsinstallatie met luxe lichtshow zorgen

Nadere informatie

Summer dition 2015. flemish food bash. an event to taste talk & share

Summer dition 2015. flemish food bash. an event to taste talk & share Summer dition 2015 flemish food bash an event to taste talk & share press kit 13.02.2015 flemish food bash n 1 party door chefs voor chefs & foodies sold out in 3 weeks! Op zondag 16 november wisselden

Nadere informatie

2019 SUNEXCHANGE USER GUIDE LAST UPDATED

2019 SUNEXCHANGE USER GUIDE LAST UPDATED 2019 SUNEXCHANGE USER GUIDE LAST UPDATED 0 - -19 1 WELCOME TO SUNEX DISTRIBUTOR PORTAL This user manual will cover all the screens and functions of our site. MAIN SCREEN: Welcome message. 2 LOGIN SCREEN:

Nadere informatie

Leermuziek.nl De website voor alles over muziek!

Leermuziek.nl De website voor alles over muziek! Deze les kon natuurlijk niet achterblijven met zo n enorme hit van Mariah arey! Hieronder vindt je de akkoorden! Het akkoord Het akkoord Het m akkoord Het Bm akkoord Het B akkoord Het D akkoord Het Em

Nadere informatie

Programma 4 februari 2016 Open nacht

Programma 4 februari 2016 Open nacht Programma 4 februari 2016 Open nacht Welkom op de open nacht Jazz, Pop en Wereldmuziek! Muziek is jouw passie, je lust en je leven. Je weet nu al dat je daar straks verder mee wil. Dan ben je bij Codarts

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

Range Rover Velar uitgeroepen tot mooiste auto ter wereld

Range Rover Velar uitgeroepen tot mooiste auto ter wereld Range Rover Velar uitgeroepen tot mooiste auto ter wereld De Range Rover Velar is uitgeroepen tot de mooiste auto ter wereld. De SUV werd vandaag bij de uitreiking van de World Car Awards 2018 op de New

Nadere informatie

9 daagse Mindful-leSs 3 stappen plan training

9 daagse Mindful-leSs 3 stappen plan training 9 daagse Mindful-leSs 3 stappen plan training In 9 dagen jezelf volledig op de kaart zetten Je energie aangevuld en in staat om die batterij op peil te houden. Aan het eind heb jij Een goed gevoel in je

Nadere informatie

21ste century skills. Waar ben ik creatief in geweest? Bewijzen

21ste century skills. Waar ben ik creatief in geweest? Bewijzen Jimmy Truyts 21ste century skills Ik heb gekozen voor craetiviteit. Waar ben ik creatief in geweest? Ik heb deze zomer (29 augustus 2016) heel hard gewerkt aan een zomerliedje. Waar ik meer dan 3 maanden

Nadere informatie

In ons werkstuk komen de onderwerpen Blues en jazz muziek, Country en western muziek, Rock & Roll, Soul, R&B, Funk, Rap, Reggae voor.

In ons werkstuk komen de onderwerpen Blues en jazz muziek, Country en western muziek, Rock & Roll, Soul, R&B, Funk, Rap, Reggae voor. Werkstuk door L. 1901 woorden 17 maart 2014 5,3 14 keer beoordeeld Vak Geschiedenis Voorwoord In ons werkstuk komen de onderwerpen Blues en jazz muziek, Country en western muziek, Rock & Roll, Soul, R&B,

Nadere informatie

Janne s 4 e engeltjesdag

Janne s 4 e engeltjesdag Janne s 4 e engeltjesdag Filmpje: La Luna - Pixar Tekst: Anoniem verdriet - Marinus van den Berg Er zijn vrouwen die moeder en mannen die vader zijn maar bijna niemand weet het ze verwachten een kind ze

Nadere informatie

voltooid tegenwoordige tijd

voltooid tegenwoordige tijd SirPalsrok @meestergijs It has taken me a while to make this grammar explanation. My life has been quite busy and for that reason I had little time. My week was full of highs and lows. This past weekend

Nadere informatie

ALTIJD WEER VERRASSEND ALTIJD EEN FEEST

ALTIJD WEER VERRASSEND ALTIJD EEN FEEST ALTIJD WEER VERRASSEND ALTIJD EEN FEEST In november opent Ahoy opnieuw de deuren voor een nieuwe jaargang van Night of the Proms. Voor de 25ste keer zullen duizenden Nederlandse fans zich opnieuw laten

Nadere informatie

3 I always love to do the shopping. A Yes I do! B No! I hate supermarkets. C Sometimes. When my mother lets me buy chocolate.

3 I always love to do the shopping. A Yes I do! B No! I hate supermarkets. C Sometimes. When my mother lets me buy chocolate. 1 Test yourself read a Lees de vragen van de test. Waar gaat deze test over? Flash info 1 In the morning I always make my bed. A Yes. B No. C Sometimes, when I feel like it. 2 When I see an old lady with

Nadere informatie

Radio Content. - Groove (Funk, Soul, R'n'B ) met artiesten zoals Prince, Alicia Keys en Rihanna.

Radio Content. - Groove (Funk, Soul, R'n'B ) met artiesten zoals Prince, Alicia Keys en Rihanna. Radio Content beschrijft alle Belgische nationale radiozenders, met de muziek die ze brengen en de programma s die ze uitzenden. Dankzij een uiterst nauwkeurig onderzoek tot op de seconde na van elk van

Nadere informatie

ELKE WERKDAG. Utopia t 19.30. Realitysoap waarin een groep van vijftien mensen samen een nieuwe samenleving probeert op te zetten.

ELKE WERKDAG. Utopia t 19.30. Realitysoap waarin een groep van vijftien mensen samen een nieuwe samenleving probeert op te zetten. ELKE WERKDAG Utopia t 19.30 Realitysoap waarin een groep van vijftien mensen samen een nieuwe samenleving probeert op te zetten. MAANDAG Celblok H t 20.30 Succesvolle dramaserie die zich afspeelt in een

Nadere informatie

(1) De hoofdfunctie van ons gezelschap is het aanbieden van onderwijs. (2) Ons gezelschap is er om kunsteducatie te verbeteren

(1) De hoofdfunctie van ons gezelschap is het aanbieden van onderwijs. (2) Ons gezelschap is er om kunsteducatie te verbeteren (1) De hoofdfunctie van ons gezelschap is het aanbieden van onderwijs (2) Ons gezelschap is er om kunsteducatie te verbeteren (3) Ons gezelschap helpt gemeenschappen te vormen en te binden (4) De producties

Nadere informatie

Nieuwsbrief Jaargang 3, nummer 25

Nieuwsbrief Jaargang 3, nummer 25 Nieuwsbrief 01-11-2016 Jaargang 3, nummer 25 Stichting The Blues Connection Beuningenstraat 40 5043 XM Tilburg Email: stichting@thebluesconnection.nl stgbluesconnection@gmail.com Zondagmiddag 11 December

Nadere informatie

Electronic press kit

Electronic press kit Electronic press kit Biography Promotrack / Video / Links / Discography / Reviews Technical rider / Stageplot Gigposter easymonster@hotmail.com info@woodmusic.nl 06 29 27 86 79 easymonster@hotmail.com

Nadere informatie

( Youtube ) Heerlijk weekendje in Juni in Rotterdam ( gratis)

( Youtube ) Heerlijk weekendje in Juni in Rotterdam ( gratis) ( Youtube ) Heerlijk weekendje in Juni 23-24-25 in Rotterdam ( gratis) Ja mensen hier weer even een verhaaltje van mij over een bezoek aan een mooi jaarlijks evenement. Ik was helaas niet in de gelegenehid

Nadere informatie

OP STAP MET EEN FILMSTER

OP STAP MET EEN FILMSTER OP STAP MET EEN FILMSTER FAST & FURIOUS LIVE KOMT NAAR BELGIË! 27 & 28 JANUARI IN SPORTPALEIS ANTWERPEN Brussel, 28 november 2017 Vorige vrijdag kwam dé Dodge Charger uit de Fast & Furious films onverwacht

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

obs De Kievitshoek Muziek & Dans januari 2014

obs De Kievitshoek Muziek & Dans januari 2014 obs De Kievitshoek januari 2014 Muziek & Dans Geschiedenis van de popmuziek??? Eigenlijk is het ondoenlijk de geschiedenis van de popmuziek in het kort te vertellen als je bedenkt dat er boeken vol over

Nadere informatie

7,1. Waarom dit nummer? Praktische-opdracht door een scholier 1268 woorden 17 februari keer beoordeeld. Inhoud

7,1. Waarom dit nummer? Praktische-opdracht door een scholier 1268 woorden 17 februari keer beoordeeld. Inhoud Praktische-opdracht door een scholier 1268 woorden 17 februari 2006 7,1 17 keer beoordeeld Vak Muziek Inhoud Voorwoord Originele en Vertaalde tekst Moody Blues Nights in White Satin Analyse van Groot naar

Nadere informatie

TAALFABET FESTIVALGIDS 2017

TAALFABET FESTIVALGIDS 2017 TAALFABET FESTIVALGIDS 2017 Coldplay 21.06 // 22.06 p2 TW Classic 24.06 p4 Rock Werchter 29.06 >> 02.07 p6 Boutique 08.07 p10 U2 01.08 p12 C:\Users\ICTSLM\Documents\priv e\taalfabet\festivalfolder2017

Nadere informatie

Chapter 4 Understanding Families. In this chapter, you will learn

Chapter 4 Understanding Families. In this chapter, you will learn Chapter 4 Understanding Families In this chapter, you will learn Topic 4-1 What Is a Family? In this topic, you will learn about the factors that make the family such an important unit, as well as Roles

Nadere informatie

Comics FILE 4 COMICS BK 2

Comics FILE 4 COMICS BK 2 Comics FILE 4 COMICS BK 2 The funny characters in comic books or animation films can put smiles on people s faces all over the world. Wouldn t it be great to create your own funny character that will give

Nadere informatie

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg

Activiteitengids. buitenschoolse opvang Ypenburg Activiteitengids buitenschoolse opvang Ypenburg 10 maart t/m 25 april 2014 Voorwoord Hallo allemaal, Hier is het nieuwe knaloranje boekje van Leuk Ypenburg met weer allerlei superleuke workshops. Deze

Nadere informatie

Hij is 46 jaar oud, 20 jaar getrouwd en heeft twee kinderen van 18 en 20 jaar oud.

Hij is 46 jaar oud, 20 jaar getrouwd en heeft twee kinderen van 18 en 20 jaar oud. Waarom hebben jullie jezelf als duo Needle & Salt genoemd? Rolf's achternaam is Schnyder, wat in het Engels betekent tailor (kleermaker), een man die werkt met een needle, terwijl Fredy's achternaam Salzmann

Nadere informatie

8,7. Opdracht door een scholier 1011 woorden 26 april keer beoordeeld

8,7. Opdracht door een scholier 1011 woorden 26 april keer beoordeeld Opdracht door een scholier 1011 woorden 26 april 2004 8,7 6 keer beoordeeld Vak CKV Titel: It s my life Cover oorspronkelijk van Talk Talk gezongen door Gwen Stefani uitgebracht met de groep No Doubt Inhoud:

Nadere informatie

ALTIJD WEER VERRASSEND ALTIJD EEN FEEST

ALTIJD WEER VERRASSEND ALTIJD EEN FEEST ALTIJD WEER VERRASSEND ALTIJD EEN FEEST Met de unieke mix van klassiek en pop verrast Night of the Proms voor de 23ste keer weer vele duizenden fans in Ahoy in Rotterdam. De samensmelting van verschillende

Nadere informatie

Interview met de Bluebirds

Interview met de Bluebirds Interview met de Bluebirds Van L.R; Rachel louise, Elske Wall, Krystl 26-02-2017 Even een kort gebeuren na hun repetities en dus... een interview! Fred : Allereerst welkom dames en dank om tijd voor mij

Nadere informatie

1. will + hele werkwoord (Future Simple) 2. shall + hele werkwoord 3. to be (am/is/are) going to + hele werkwoord

1. will + hele werkwoord (Future Simple) 2. shall + hele werkwoord 3. to be (am/is/are) going to + hele werkwoord FUTURE TENSE ( TOEKOMENDE TIJD ) Hoe? 1. will + hele werkwoord (Future Simple) 2. shall + hele werkwoord 3. to be (am/is/are) going to + hele werkwoord Wanneer? Ad 1. Als iets in de toekomst zal gebeuren

Nadere informatie

New Year, New You: dit zijn Spotify s meest beluisterde tracks tijdens het sporten

New Year, New You: dit zijn Spotify s meest beluisterde tracks tijdens het sporten 07 januari 2019, 15:00 (CET) New Year, New You: dit zijn Spotify s meest beluisterde tracks tijdens het sporten Nu 2018 definitief achter ons ligt, staat een nieuw fitness-regime waarschijnlijk bovenaan

Nadere informatie

Divers lekker eten (Surinaams en Afrikaans) en frisdranken betaalbaar voor iedereen! Maak er gebruik van! Geniet! Volksdansvereniging Nitsanim

Divers lekker eten (Surinaams en Afrikaans) en frisdranken betaalbaar voor iedereen! Maak er gebruik van! Geniet! Volksdansvereniging Nitsanim PROGRAMMA VAN DE PARADE & HET FESTIVAL HUIJGENSPARK 12.15-12.45 uur Verzamelen, Fotosessie per groep & groepsfoto maken 12.45-13.00 uur Dj Lex begeleidt de deelnemers en bezoekers met het lied ONE LOVE

Nadere informatie

16 films die jou inspireren om je eigen legende te creëren!

16 films die jou inspireren om je eigen legende te creëren! 16 films die jou inspireren om je eigen legende te creëren! ij zijn geboren verhalenvertellers. Als klein kind worden we al geconfronteerd met een verhaaltje voor het slapen gaan. Op de lagere school zitten

Nadere informatie

Entertainment Programma

Entertainment Programma Hé, Hoi, Hallo! Hoera! Het is weer vakantie en dat betekent weer een hoop lol op het Eiland van Maurik! We hebben er voor gezorgd dat jullie je geen moment van de dag hoeven te vervelen. We gaan allerlei

Nadere informatie

HOT OFF THE PRESS!! UITNODIGING MEDIADAG - 24 NOVEMBER FAST & FURIOUS LIVE KOMT IN JANUARI NAAR BELGIË. Dé DODGE CHARGER komt nu al

HOT OFF THE PRESS!! UITNODIGING MEDIADAG - 24 NOVEMBER FAST & FURIOUS LIVE KOMT IN JANUARI NAAR BELGIË. Dé DODGE CHARGER komt nu al HOT OFF THE PRESS!! UITNODIGING MEDIADAG - 24 NOVEMBER FAST & FURIOUS LIVE KOMT IN JANUARI NAAR BELGIË Dé DODGE CHARGER komt nu al 27 & 28 JANUARI IN SPORTPALEIS ANTWERPEN Brussel, 22 november 2017 Universal

Nadere informatie

BETTER. bandlessen Deltion College opleiding Artiest (muziek) 4 september 2013. joost-visser.nl producties

BETTER. bandlessen Deltion College opleiding Artiest (muziek) 4 september 2013. joost-visser.nl producties BETTER bandlessen Deltion College opleiding Artiest (muziek) 4 september 2013 lesplan! Thema: BETTER! Periode 1! 5 leadsheets per persoon! Deze songs spelen! Iedereen start met Hey Jude (the Beatles)!

Nadere informatie

Love & Like FILE 2 LOVE & LIKE BK 2

Love & Like FILE 2 LOVE & LIKE BK 2 Love & Like I Like You Come a little closer Honey, come a little closer, let me whisper in your ear. Let me tell it to you quietly, So that no one else will hear. 1 File 2 - Love & Like BK2.indd 1 22-7-2014

Nadere informatie

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

Luister alsjeblieft naar een opname als je de vragen beantwoordt of speel de stukken zelf!

Luister alsjeblieft naar een opname als je de vragen beantwoordt of speel de stukken zelf! Martijn Hooning COLLEGE ANALYSE OPDRACHT 1 9 september 2009 Hierbij een paar vragen over twee stukken die we deze week en vorige week hebben besproken: Mondnacht van Schumann, en het eerste deel van het

Nadere informatie

De NotenPaleisSwingClub

De NotenPaleisSwingClub De NotenPaleisSwingClub Auteur: Pieter Dejaeger Geschikte leeftijd: Alle Duur activiteit: 1.30 a 2 uur Terrein: Binnen of buiten Benodigde begeleiders: Min 2 Materiaal: - Muziek - Puntenbord - Invulformulieren

Nadere informatie

Het is een nacht - Guus Meeuwis

Het is een nacht - Guus Meeuwis - Guus Meeuwis Je vraagt of ik zin heb in een sigaret Het is twee uur 's nachts We liggen op bed In een hotel in een stad Waar niemand ons hoort Waar niemand ons kent En niemand ons stoort Op de vloer

Nadere informatie