Krokusvakantie van zaterdag 02/03/ 19 t.e.m. zondag 10/03/ 19. L3A + L3B + L4: Toneel: Prins Habbat en het lichtkasteel.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Krokusvakantie van zaterdag 02/03/ 19 t.e.m. zondag 10/03/ 19. L3A + L3B + L4: Toneel: Prins Habbat en het lichtkasteel."

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Maart 2019 Agenda: Krokusvakantie van zaterdag 02/03/ 19 t.e.m. zondag 10/03/ 19. Ma 11/03 L3: Bib Wo 13/03 Bib (behalve L3) Do 14/03 Vr 15/03 L3A + L3B + L4: Toneel: Prins Habbat en het lichtkasteel. Pyjama-dag in de lagere school (Bednet) Leerlingenraad Do 21/03 Vr 22/03 Wo 27/03 Vr 29/03 Di 02/04 Do 04/04 Vr 05/04 L6: Technologische Opvoeding HHC L3A + L3B + L4: Straat-net Kijkdag voor de instappers na de paasvakantie. Verdelen van de pizza s door het oudercomité K1A + K1B: Toneel: Kluizenaar Viering verzorgd door L4 KiVa-dag voor de leerlingen van de lagere school Paasvakantie van zaterdag 06/04/ 19 t.e.m. maandag 22/04/ 19. Leerlingenraad De leerlingenraad, die bestaat uit 2 leerlingen uit het vierde, 2 leerlingen uit het vijfde en 2 leerlingen uit het zesde leerjaar, komt maandelijks bij elkaar onder leiding van juf. Anja.

2 Ondertussen hebben zij al voor een aantal veranderingen kunnen zorgen. Een kort overzicht: - alle klassen kregen een klasbal - de meisjes uit het vierde en zesde leerjaar kregen een basketbal - het voetbalschema werd aangepast, zodat de leerlingen uit het derde en vierde leerjaar afwisselend gebruik kunnen maken van het grote voetbalveld tussen de middag - er werden opnieuw kapstokken onder het afdak opgehangen - in alle klassen werd een vragenlijst afgenomen welk speelgoed er zeker in t winkeltje voorradig moet zijn. Deze lijst werd ondertussen aan het oudercomité overhandigd en zij zorgden voor de aankoop van springkoorden, stoepkrijt, hoelahoeps, zandspullen, tennisrackets, ballen en een heuse basketbalkorf. Dit werd onder meer aangekocht met de winst van de voorbije wafelverkoop. Daarnaast blijft de leerlingenraad erop hameren dat er op de fruitdagen fruit meegegeven wordt. We doen hier dan nog maar eens een warme oproep naar alle ouders om op woensdag en vrijdag fruit of groenten mee te geven. Zorg dus aub dat het duidelijk op het winkelbriefje staat. Ook wil de leerlingenraad deelnemen aan de nationale pyjamadag. Je vindt hier verder in de nieuwsbrief meer info over. We maken ons zorgen over de fijne motoriek Bij de verschillende overleggen die we op school voeren komt steeds meer en meer naar voor dat de fijne motoriek van kinderen jaar na jaar achteruitgaat. De leerkrachten uit het eerste leerjaar stellen vast dat de schrijfmotorische

3 vaardigheden van kinderen van vandaag niet meer van hetzelfde niveau zijn als die van kinderen van pakweg tien jaar geleden. Een grote spelbreker hierbij is de laptop, computer, I-pad. In de kleuterschool wordt nochtans veel met klein motorisch materiaal gewerkt en wordt heel wat speelgoed aangeboden om hieraan te kunnen werken. We willen dan ook een hele warme oproep doen om kinderen volop te laten puzzelen en niet op de i-pad maar met echte puzzelstukken. Door te puzzelen hanteren ze de stukken op verschillende manieren, ze passen, ze ontwikkelen hun denkniveau, leren door te zetten indien het niet lukt, ze leren omgaan met gissen en missen,. Ook het laten spelen met blokken aangepast aan de leeftijd van het kind, werken met steekparels, kortom laat hen zoveel mogelijk ontdekken met hun handen en vingers. Wilt u graag info krijgen over speelgoed dat de fijn-motorische ontwikkeling van uw kind vergroot, aarzel dan zeker niet om het aan de kleuterjuffen te vragen. Nationale pyjamadag Vrijdag 15 maart is het weer zover, de Nationale pyjamadag. Die dag steunen we met z'n allen de vele kinderen en jongeren die niet naar school kunnen komen wegens langdurige ziekte. Eén dag trekken we uit solidariteit onze pyjama aan en steunen op die manier Bednet.

4 Waar staat Bednet voor? Bednet zorgt ervoor dat zieke kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, toch mee in de klas zitten van thuis uit. Zo zijn ze mee met de les en blijven ze hun vrienden zien. Leerlingen die vaak of voor lange tijd afwezig zijn door ziekte, operatie of ongeval kunnen internetonderwijs volgen. Zowel vijfjarige kleuters als kinderen uit het lager en secundair onderwijs komen in aanmerking. Bednet verbindt het zieke kind live via internet met zijn of haar eigen klas: de klas ziet de Bednetter op het computerscherm achteraan in de klas. Via een camera die het kind van thuis kan besturen kan het kind de lessen volgen en/of met zijn klasgenoten praten. Deze vzw werkt steeds in overleg met de ouders, de school en met andere organisaties zoals Tijdelijk Onderwijs Aan Huis, de vrijwilligers van School & Ziekzijn en de ziekenhuisscholen. Gelukkig heeft onze school hier nog geen gebruik van moeten maken. Toch vinden we het een ontzettend goed initiatief en willen dit dan ook zeker steunen. We vragen dan ook zeker aan alle ouders van de lagere school om op vrijdag 15 maart hun kind in pyjama naar school te laten gaan. Bevraging 4 2 U heeft ondertussen de bevraging naar de verandering van de schooluren kunnen invullen. We hopen alvast dat u dat massaal heeft gedaan. Vrijdag 1 maart is de enquête immers afgesloten. De ouders die tot nog toe de enquête hebben ingevuld zijn in grote mate voor het voorstel om de uren te veranderen. De meeste ouders maken zich echter wel wat zorgen over het late eetmoment en het feit dat woensdag de school pas uit is om De resultaten van de enquêtes van de zes scholen van de scholengemeenschap Lanaken-Kesselt zullen in de komende weken en maanden besproken worden. In de loop van dit schooljaar zal u verder geïnformeerd worden en wordt u ook meegedeeld wat er gaat veranderen naar het volgend schooljaar toe.

5 Instaplestijden 1 februari is in de onderwijswereld altijd een belangrijke datum. Die dag worden het aantal kleuters en aantal lagere-school-kinderen aan de overheid doorgegeven. Dit aantal bepaalt het aantal lestijden die wij als school kunnen invoeren vanaf 1 september Daar we momenteel 7 kleuters meer hebben dan 1 februari 2018 krijgen we na de krokusvakantie 7 extra lestijden in de kleuterschool. Deze zullen ingevuld worden door juf. Sarah. Zij doet al 4 uren leerkrachtenplatform in onze school. De extra ondersteuning wordt ingezet in de klas van juf. Liesbeth, juf Chris en juf. Sofie. Sluiten van de poorten op de kleuterschool We vinden niets zo belangrijk als de veiligheid van onze kinderen en toch lappen we ze regelmatig aan onze laars. Iedereen weet dat de poorten bij de kleuterschool gesloten moeten worden en toch slaagde onlangs een kleuter erin om door de open poort weg te gaan en dit terwijl er een aantal ouders aan de poort stonden. Zeg nu zelf, dat kan toch niet. Want het zal je kleuter maar zijn. Daarom vragen we nogmaals met aandrang om steeds de poorten te sluiten bij het betreden van de speelplaats of het weggaan ervan. Maart staat in het teken van afval Iedere maand prikken we een bepaald onderwerp dat we extra in de kijker zetten. De maand maart kan niet anders dan in het teken staan van ons milieu en het afval. Zoals u in de agenda kon lezen nemen de leerlingen uit het derde en vierde leerjaar opnieuw deel aan de actie Straat.net. Zij krijgen binnen ons dorp enkele straten toegewezen die ze zuiver gaan maken.

6 Let u er deze maand extra op dat er geen wikkels van koeken meegegeven worden. Dat het afval thuis ook netjes gesorteerd wordt, want jong geleerd is immers oud gedaan. Op tijd komen het blijft een probleem De meeste ouders slagen er perfect in om hun kroost tijdig op school af te zetten. Een dikke duim voor al deze ouders. Het geeft aan dat op tijd komen een belangrijke waarde heeft binnen de opvoeding die zij aan hun kinderen meegeven. Jammer genoeg zijn er een aantal hardnekkige ouders die dit niet zo belangrijk vinden. Deze ouders werden hierover al meerdere malen aangesproken, zijn reeds op gesprek geweest, en lappen het op tijd komen danig aan hun laars. Jammer dat je aan je kind meegeeft dat het niet belangrijk is hoe de juf of de meester je kind aan het begin van de dag onthaalt. We willen daarom nog maar eens vriendelijk vragen aan alle hardnekkige ouders die steeds te laat komen: Breng je kind alsjeblieft op tijd naar school, dit heeft met waarden rond opvoeding te maken. Nog enkele acties in het verschiet Ondanks het feit dat het schooljaar lekker opschiet staat er toch nog het één en ander op het programma. Allereerst de eerste pizzaslag van het oudercomité. Inschrijven kan nog tot 15 maart. En alles kan afgehaald worden op vrijdag 29 maart nl. tussen 15 uur en 18 uur in het oude gemeentehuis. Ook de datum van het schoolfeest begint stilletjes aan in zicht te komen. Daarom worden jullie verwacht op de rode loper op zaterdag 11 mei in en om de lagere school. Dit jaar kozen we voor het thema The Bolster at the movies. Als laatste activiteit is het de lentewandeling van het oudercomité. Deze staat gepland op vrijdag 14 juni. Verdere info hierover volgt!

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen

Eerste communie uur St.-Lambertuskerk Neerharen NIEUWSBRIEF Juni 2019 Agenda Do 30/05 Vr 31/05 Zo 02/06 Wo 05/06 Do 06/06 Zo 09/06 Ma 10/06 Di 11/06 Vrijaf O.L.Hemelvaart Vrijaf Brugdag Eerste communie 09.30 uur St.-Lambertuskerk Neerharen Eersteklassers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Oktober Agenda. Vrijaf lokale verlofdag. L5: T.O. techniek. L3 + L4: Zwemmen. L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken

NIEUWSBRIEF. Oktober Agenda. Vrijaf lokale verlofdag. L5: T.O. techniek. L3 + L4: Zwemmen. L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken NIEUWSBRIEF Oktober 2018 Agenda Ma 01/10 Wo 03/10 Do 04/10 Schoolraad 20.15 u Vrijaf lokale verlofdag L5: T.O. voeding L6: T.O. techniek L3 + L4: Zwemmen Di 09/10 L2A + L2B: Kinderboerderij appelsap maken

Nadere informatie

Hoe de juiste verdeling gebeurt wordt nog tijdig meegedeeld. Denk er ook nu weer aan om voldoende draagtassen mee te brengen.

Hoe de juiste verdeling gebeurt wordt nog tijdig meegedeeld. Denk er ook nu weer aan om voldoende draagtassen mee te brengen. Agenda Ma 06/11 L1 + L2 + L3: Toneel Miss Wifi L3 + L4: Zwemmen Di 07/11 Ma 13/11 Di 14/11 Ma 20/11 L5: Oudercontacten L5 + L6: Zwemmen K1A + K1B: Toneel Kast-eel K2 + K3A + K3B: Toneel Licht L3 + L4:

Nadere informatie

K1A L6: Generale repetitie schoolfeest

K1A L6: Generale repetitie schoolfeest NIEUWSBRIEF April 2018 Agenda Paasvakantie van zaterdag 31/03/2018 t.e.m. zondag 15/04/2018 Ma 16/04 Di 17/04 Wo 18/04 Do 19/04 Vr 20/04 Wo 25/04 Do 26/04 Vr 27/04 Ma 30/04 Di 01/05 Wo 02/05 Do 03/05 L5

Nadere informatie

L2A + L2B: Bezoek aan het Bonnefantenmuseum

L2A + L2B: Bezoek aan het Bonnefantenmuseum NIEUWSBRIEF Februari 2019 Agenda: Vr 01/02 Wo 06/02 Do 07/02 Di 12/02 Do 14/02 Zo 17/02 L2A + L2B: Bezoek aan het Bonnefantenmuseum Vrijaf lokale verlofdag L3 + L4: Zwemmen K1A + K1B: Toneel Vaarwel L6

Nadere informatie

Vr 30/11 Verdeling van de wafels in het oude gemeentehuis s morgens tussen en 09.00, s namiddags tussen en

Vr 30/11 Verdeling van de wafels in het oude gemeentehuis s morgens tussen en 09.00, s namiddags tussen en NIEUWSBRIEF December 2018 Agenda Vr 30/11 Verdeling van de wafels in het oude gemeentehuis s morgens tussen 08.00 en 09.00, s namiddags tussen 15.00 en 16.30. Di 04/12 Do 06/12 Vr 07/12 Wo 12/12 Do 13/12

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. einde jaar Agenda: Kerstvakantie van zaterdag 22/12/2018 t.e.m. zondag 06/01/2019. K2C: Kinderboerderij Winterles

NIEUWSBRIEF. einde jaar Agenda: Kerstvakantie van zaterdag 22/12/2018 t.e.m. zondag 06/01/2019. K2C: Kinderboerderij Winterles NIEUWSBRIEF einde jaar 2018 Agenda: Kerstvakantie van zaterdag 22/12/2018 t.e.m. zondag 06/01/2019 Di 08/01 L1A + L1B: MST K2A: Kinderboerderij Winterles Ouderinfoavond voor kandidaat communicantjes Wo

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Brrr. Stop. Jouw mening telt. In dit nummer: te bergen. Of toch wel.. We doen met de school immers mee aan een kledinginzamelactie.

Nieuwsbrief. Brrr. Stop. Jouw mening telt. In dit nummer: te bergen. Of toch wel.. We doen met de school immers mee aan een kledinginzamelactie. Nieuwsbrief M I L L E K E M O L Jaargang 19, nr 6 Februari 2018 Brrr Het laatste koudeoffensief hebben we nu (hopelijk) bijna achter de rug. Nog iets te vroeg wellicht om je winterkledij definitief weg

Nadere informatie

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Anir, broertje van Anas (K1C) en Hajar (L1B) Said. Irène De Graef, oma van juf Donna (L6A).

GAZET PRESENT. Maandblad van basisschool OLVP. Anir, broertje van Anas (K1C) en Hajar (L1B) Said. Irène De Graef, oma van juf Donna (L6A). GAZET PRESENT Maandblad van basisschool OLVP Watermolendreef 167 Jaargang 11 Nr.8 9100 Sint-Niklaas Schooljaar 2018 2019 voor elkaar! Jaarthema: Een hart voor elkaar! Familienieuws We verwelkomen Anir,

Nadere informatie

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017

Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Nieuwsbrief einde schooljaar 2017 Beste ouder(s), Het einde van het schooljaar en het begin van de zomervakantie staan voor de deur. Nog één dagje en we sluiten onze schoolpoort voor 2 maanden. We blikken

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

Stap je mee in ons verhaal?

Stap je mee in ons verhaal? Infokrantje maart 2019 Stap je mee in ons verhaal? Deze maand gaan we op pad met boekenbeest AXI Agenda... 01.03.2019: Carnavalbal We vieren carnaval op school. Er is geen stoet. We zouden het fijn vinden

Nadere informatie

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR !

LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR ! Vrije Basisschool K.La.P.Roos Molenheide 12 2242 Pulderbos 03/ 464 10 54 directie@klaproos-school.be http://www.klaproos-school.be LAATSTE INFO VAN DIT SCHOOLJAAR! EERSTE INFO VAN HET SCHOOLJAAR 2016 2017!

Nadere informatie

nieuwsbrief september 2018

nieuwsbrief september 2018 nieuwsbrief september 2018 VZW KSRD Nieuwstraat 60 9800 Deinze Deinze, 1 september 2018 Beste ouder(s), Van harte welkom op onze school! Ik hoop dat alle kinderen, in het bijzonder de nieuwe kleuters en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Beste ouders,

NIEUWSBRIEF. Beste ouders, NIEUWSBRIEF Beste ouders, Allereerst willen wij iedereen bedanken die van onze derde en laatste muzische voormiddag op 28 mei een heus wereldfeest heeft gemaakt! Alweer zeer veel lachende gezichten, tevreden

Nadere informatie

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer

BASISSCHOOL MAATJES. MAATJES-NIEUWS april G.B.S. Maatjes Nieuwmoer BASISSCHOOL MAATJES Woordje van de directeur, Beste Maatjes, Bijna paasvakantie hé! Twee weken de tijd om te rusten, te ravotten, op de Nieuwmoer. Iedereen snakt zo naar een warm lentezonnetje Hopelijk

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Carnaval 11/

Nieuwsbrief. Carnaval 11/ 11/2018-2019 Nieuwsbrief Carnaval GEKKE DAG Op donderdag 28 februari mogen onze kinderen met een gek attribuut of kledij naar school komen: - Voor de KS is dit in het thema van de wereld. - Voor de LS

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Nieuwsbrief. februari 2015

Nieuwsbrief. februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Krokusvakantie P 1 Activiteiten in de bibliotheek P 2 Sleep-in

Nadere informatie

1. ORGANISATIE KLASSEN

1. ORGANISATIE KLASSEN PPP 1. ORGANISATIE KLASSEN 2019-2020 Dit schooljaar is voor de lagere school een beetje anders dan anders. Door een onevenwichtig leerlingenaantal in de 2 klassen was er de noodzaak om een nieuwe combinatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Mei Agenda: Vrijaf Dag van de Arbeid Wo 02/05 Kijkdag nieuwe kleuters september L2A + L2B: Voeding in vakjes

NIEUWSBRIEF. Mei Agenda: Vrijaf Dag van de Arbeid Wo 02/05 Kijkdag nieuwe kleuters september L2A + L2B: Voeding in vakjes NIEUWSBRIEF Mei 2018 Agenda: Di 01/05 Vrijaf Dag van de Arbeid Wo 02/05 Kijkdag nieuwe kleuters september 2018 Do 03/05 L2A + L2B: Voeding in vakjes L3: Kinderboerderij Heks Fluitekruid Vr 04/05 Za 05/05

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

L2: infoavond 19.00u (klaslokaal gelijkvloers) L4: infoavond 18.30u (klaslokaal bovenverdieping) L1: infoavond 19.00u (klaslokaal benedenverdieping)

L2: infoavond 19.00u (klaslokaal gelijkvloers) L4: infoavond 18.30u (klaslokaal bovenverdieping) L1: infoavond 19.00u (klaslokaal benedenverdieping) NIEUWSBRIEF september 2018 Agenda: Do 06/09 L3 + L4: zwemmen Vergadering oudercomité Ma 10/09 L3: infoavond 19.00u (klaslokaal bovenverdieping) L5: infoavond 18.30u (klaslokaal gelijkvloers) D1 11/09 Infoavond

Nadere informatie

mededelingen maart 2019

mededelingen maart 2019 mededelingen maart 2019 Agenda... 01.03.2019: Carnaval We vieren carnaval op school. Er is geen stoet. We zouden het fijn vinden dat iedereen verkleed naar school komt. Het is niet de bedoeling om iets

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017

NIEUWSBRIEF Schooljaar maart 2017 NIEUWSBRIEF Schooljaar 16-17 31 maart 2017 De ooievaar Warre Torremans (0KO) werd op 18 maart grote broer van Stan. Proficiat aan Warre en de trotse ouders! Nieuw logo De stad Geel heeft sinds kort een

Nadere informatie

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar Beste ouders, Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar 2010-2011. Ook een voorlopig voorstel van de verdeling van de schoolbevolking

Nadere informatie

Nieuwsbrief. december 2016

Nieuwsbrief. december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Beste ouders Na het afhalen van het rapport, na de kerstfeestjes in de klas en het afwerken van de knutselwerkjes staat een welverdiende vakantie voor de deur. Wij maken als Bieske-team

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de

NIEUWSBRIEF AUGUSTUS In de loop van het schooljaar geven we vorm aan ons nieuwe jaarthema met de NIEUWSBRIEF AUGUSTUS 2016 Beste ouders, beste Springplankertjes, Hopelijk konden jullie genieten van een héérlijke vakantie en zijn jullie batterijtjes helemaal opgeladen om er stevig tegen aan te gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar

Nieuwsbrief 20 - Schooljaar Nieuwsbrief 20 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A Maandag 11/02/2019 :Zwemmen 4de lj + 6de lj -2de lj bezoekt Megaspelenpaleis

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar maart Beste ouders en kinderen

Nieuwsbrief. Schooljaar maart Beste ouders en kinderen Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 maart 2012 Beste ouders en kinderen De winter loopt op zijn einde. Af en toe laat de lente zich al voorzichtig voelen. De eerste bloemen steken hun kopjes boven en zonnestralen

Nadere informatie

Klassikale uitleg eerste communie (enkel voor de kinderen) na school L6 : tennisinitiatie

Klassikale uitleg eerste communie (enkel voor de kinderen) na school L6 : tennisinitiatie NIEUWSBRIEF Mei 2019 Agenda: Wo 01/05 Do 02/05 Vr 03/05 Ma 06/05 Wo 08/05 Do 09/05 Vr 10/05 Za 11/05 Zo 12/05 Ma 13/05 Di 14/05 Wo 15/05 Vr 17/05 Ma 20/05 Wo 22/05 Do 23/05 Vr 24/05 Ma 27/05 Di 28/05 Wo

Nadere informatie

Vrije Basisschool De Kiem

Vrije Basisschool De Kiem Vrije Basisschool De Kiem Pensionaatstraat 23, 8755 Ruiselede o tel 051 68 94 31 fax 051 72 25 99 dekiem.ruiselede@3span.be www.dekiemruiselede.be o Schoolbestuur: Scholengemeenschap Driespan: V.Z.W. Comité

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2016 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

Schoolviering verzorgd door het vierde leerjaar i.s.m. met PurKids. Paasvakantie van zaterdag 06/04/2019 t.e.m. zondag 21/04/2019

Schoolviering verzorgd door het vierde leerjaar i.s.m. met PurKids. Paasvakantie van zaterdag 06/04/2019 t.e.m. zondag 21/04/2019 NIEUWSBRIEF April 2019 Agenda Di 01/04 Do 04/04 K1A + K1B: Toneel Kluizenaar Schoolviering verzorgd door het vierde leerjaar i.s.m. met PurKids L1B: Oudercontacten L2A: Oudercontacten L2B: Oudercontacten

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2017

Activiteitenplanning Juni 2017 Activiteitenplanning Juni 2017 Do 1 NM: zwemmen Olifantjes- Vr 2 Besteldag soep Besteldag soep + warme maaltijd Speelplaats opruimen: 1B Za 3 Zo 4 Pinksteren Pinksteren Ma 5 Pinkstermaandag geen school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Het 7-sprong team :

NIEUWSBRIEF Het 7-sprong team : NIEUWSBRIEF 2019 Een eerste blik op het nieuwe schooljaar! -We hervatten de lessen op maandag 2 september om 8u40. -Het 7-sprong team : K1 K2 K3 Kleuterturnen en SES Kinderverzorgster juf Natalie Verelst

Nadere informatie

Klaverblad januari 2018

Klaverblad januari 2018 Klaverblad januari 2018 VERKEER Actiepunt maand januari: ik ken de verkeersborden. Helm Op Fluo Top! We zetten door in januari! We blijven ook in de maand januari nog aandacht besteden aan de actie rond

Nadere informatie

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit?

Hoe ziet een klasdag bij de kleuters eruit? INFOBOEKJE KLEUTERS Beste ouders, Voor een vlot verloop van het nieuwe schooljaar geven we jullie graag enkele mededelingen mee via dit boekje. Het boekje komt ook in het mapje van je kleuter vast te zitten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2012

Nieuwsbrief februari 2012 Nieuwsbrief februari 2012 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Milieules P 1 Technopolis P 2 Wafelslag P 2 Openklasdag kleuters

Nadere informatie

Activiteitenplanning Juni 2016

Activiteitenplanning Juni 2016 Activiteitenplanning Juni 2016 Kleuterschool Woe 1 Tutti-frutti Do 2 NM: zwemmen Olifantjes- en 14.00 u.: Bijeenkomst oudercomité 16.30 u.: Afsluiter Vertelhuis (voor kinderen van 2,5 tot 8 jaar, met hun

Nadere informatie

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!!

Goeiedag ouders, leerkrachten en kinderen!!! Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 16/2012-2013 Week van de goeiedag In dit nummer: Misschien heb je het al gehoord op tv of op de radio maar de week van 21 tot 27 mei is omgetoverd tot week

Nadere informatie

Ketnet en MNM steunen de Nationale Pyjamadag op vrijdag 15 maart

Ketnet en MNM steunen de Nationale Pyjamadag op vrijdag 15 maart Ketnet en MNM steunen de Nationale Pyjamadag op vrijdag 15 maart Een hart onder de riem voor langdurig zieke kinderen en jongeren Op vrijdag 15 maart is het Nationale Pyjamadag. De vzw Bednet, Ketnet en

Nadere informatie

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school,

omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, Schooljaar 2014-2015 Dank je wel, beste ouders, omdat jullie ook dit schooljaar opnieuw kiezen voor onze school, omdat jullie geloven in onze school en in alles waar wij en het gemeentelijk onderwijs voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2013

Nieuwsbrief juni 2013 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief juni 2013 INHOUD GEEN Zwemmen P 1 Inleveren boeken bib P 2 Fietsexamen P 2 Oudercomité

Nadere informatie

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR?

WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Welkom in 5dd Weekrooster WAT LEREN de KINDEREN DIT JAAR? Wiskunde: tot 10 000 000, kommagetallen tot op een duizendste, oppervlakteberekening van vlakke- en ruimtefiguren, volume, Nederlands: werkwoordspelling

Nadere informatie

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE.

OPGELET! IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE WEETJES VAN DE AFGELOPEN PERIODE LEZEN OF NIEUWSBERICHTEN VOOR DE KOMENDE PERIODE. OPGELET! VANAF 19 MAART WERKZAAMHEDEN IN DE KERKHOFLAAN KLUSJESDAG 1 EN CARNAVALBAL WAREN EEN 23 april schoolfotograaf SUCCES! HIER EEN FOTOREPORTAGE HERTOG JAN NIEUWSBRIEF IN DEZE NIEUWSBRIEF KAN U LEUKE

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Wij wensen u een prachtig 2013 toe vol vriendschap, kindervreugd, humor, gezondheid, liefde, geluk, Kortom een jaar vol mooie dingen!

Nieuwsbrief. Wij wensen u een prachtig 2013 toe vol vriendschap, kindervreugd, humor, gezondheid, liefde, geluk, Kortom een jaar vol mooie dingen! Nieuwsbrief 7 januari 2013 Beste ouders en kinderen Schooljaar 2012-2013 (Paul Van Oers) Wij wensen u een prachtig 2013 toe vol vriendschap, kindervreugd, humor, gezondheid, liefde, geluk, Kortom een jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Moet er nog taart zijn? Hoog bezoek MILLEKEMOL. fietspool: een groep kinderen die onder begeleiding

Nieuwsbrief. Moet er nog taart zijn? Hoog bezoek MILLEKEMOL. fietspool: een groep kinderen die onder begeleiding Nieuwsbrief JAARGANG 15, NR 7 MAART 2014 MILLEKEMOL Moet er nog taart zijn? In dit nummer: Spelen met taal 2 Zondag 23 maart werden een recordaantal taarten en pizza s rondgebracht: liefst 1140 stuks verdwenen

Nadere informatie

Hang mij op het prikbord APRIL 2018

Hang mij op het prikbord APRIL 2018 Hang mij op het prikbord APRIL 2018 MA 16 -Welkom aan alle nieuwe kleuters en hun ouders! -Zwemmen voor het 5 de en 6 de leerjaar -Techniekkoffers voor 5A i.s.m. KOGEKA Geel -Oefenen fietsexamen met agent

Nadere informatie

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR

VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos Gistel WOORDJE VAN DE DIRECTEUR VZW Katholiek Onderwijs Hinterland VBS GRAVENBOS Gravenbos 6 8470 Gistel 059 27 63 63 info@gravenbos.be www.gravenbos.be NIEUWSBRIEF Dag allen WOORDJE VAN DE DIRECTEUR Al twee maanden kleuren de 424 leerlingen

Nadere informatie

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Maart 2019

DE BLOKKENDOOS. GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Maart 2019 DE BLOKKENDOOS GO! basisschool De Blokkendoos nieuwsbrief Maart 2019 Op de kalender 22/03 CLB consult K1 met ouders op school 25/03 Jeugdauteur L6 28/03 Soep door oudercomité 29/03 Rapport 3 01/04 Schoolfotograaf

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL

NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL 25 januari 2019 NIEUWSBRIEF GBS DE SCHAKEL Actie «Warmste Week» Vooreerst willen wij alle ouders, grootouders, vrienden en sympathisanten bedanken voor de bijdrage tijdens de acties voor «de warmste week»

Nadere informatie

Nieuwsbrief 23 - Schooljaar

Nieuwsbrief 23 - Schooljaar View this email in your browser Nieuwsbrief 23 - Schooljaar 2018-2019 School Dorp 2= 014/6565657 School -Dorp 60 = 014/656689- Schoolbus = 0491/742992 A G E N D A - start Krokusvakantie t/m 10/3/2019 Maandag

Nadere informatie

ZO ZORGEN WE VOOR EEN SUPERTOFFE SCHOOL

ZO ZORGEN WE VOOR EEN SUPERTOFFE SCHOOL ZO ZORGEN WE VOOR EEN SUPERTOFFE SCHOOL AANKOMST EN VERTREK OP SCHOOL s Morgens gaat de poort open om 08.15u, s middags om 12.45u. Als de poort opengaat zeg je goeiemorgen/goeiemiddag tegen de juf of meester

Nadere informatie

Beste kinderen, beste ouders,

Beste kinderen, beste ouders, Beste kinderen, beste ouders, De laatste periode van dit schooljaar is terug in gang geschoten. Nog enkele zomerse activiteiten staan de kinderen te wachten. Uitstappen, schoolreizen, week van de zee,

Nadere informatie

SBS De Katersberg Schooljaar 2018/ oktober. Kledinginzameling na de herfstvakantie. Restaurantdag was een succes, BEDANKT

SBS De Katersberg Schooljaar 2018/ oktober. Kledinginzameling na de herfstvakantie. Restaurantdag was een succes, BEDANKT SBS De Katersberg Schooljaar 2018/2019 27 oktober Kledinginzameling na de herfstvakantie Van maandag 5 november tot en met vrijdag 9 november mag u terug alle kleding onder het afdak van de lagere school

Nadere informatie

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar

KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar Woensdag 1 mei Donderdag 2 mei Eerste communie, proficiat! Maandag 6 mei tot en met vrijdag 10 mei Maandag 6 mei 1 ste, 3 de en 5 de leerjaar KLASSEN voor het 5 de en 6 de leerjaar De kindjes van juf Karolien

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN

BESTE OUDERS EN KINDEREN WELKOM BESTE OUDERS EN KINDEREN Linde bij Juf Karen Martha bij Juf Chandra Alix en Louis bij Juf Nancy OPROEP Alle leesboeken, stripverhalen, prentenboeken die je niet meer nodig hebt mag je aan de school

Nadere informatie

Het krantje MAART Dit krantje is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten.

Het krantje MAART Dit krantje is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Het krantje MAART 2017 Dit krantje is een tweemaandelijkse uitgave voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Je vindt hier zowel informatie rond voorbije evenementen, als mededelingen rond aankomende

Nadere informatie

Activiteitenplanning Maart 2018

Activiteitenplanning Maart 2018 Activiteitenplanning Maart 2018 Do 1 Jeugdboekenmaand (thema: Eureka, wetenschap en techniek ) Complimentendag Genk- Zuid, Bijlkestraat 18) Vrij 2 Besteldag soep Za 3 Zo 4 Ma 5 Voorleesweek VM: Bibliotruck

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 14/2012-2013 Fijne start 3de trimester! In dit nummer: Nieuws administratie Interessante informatie: - 29/4: Evacuatieoefening - 1/5: geen school - 8/5 t.e.m.12/5:

Nadere informatie

SBS De Katersberg Schooljaar 2018/2019. februari Dikketruiendag onze kinderen rolden de afstand tussen Geel en Parijs!

SBS De Katersberg Schooljaar 2018/2019. februari Dikketruiendag onze kinderen rolden de afstand tussen Geel en Parijs! SBS De Katersberg Schooljaar 2018/2019 februari 2019 Dikketruiendag onze kinderen rolden de afstand tussen Geel en Parijs! Tijdens de dikketruiendag hebben onze kinderen, zowel kleuters als leerlingen

Nadere informatie

We blikken nog even terug!

We blikken nog even terug! Maandbrief : april 2017 Daar is de lente, daar is de zon Elke dag weer, als dat eens kon. De vogels die fluiten, de blaadjes die groeien, De vlinders komen naar de bloemen die bloeien! Lentekriebel kom

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Beste ouders De kop is eraf, de eerste week vakantie zit erop, het schooljaar neemt een vaart. Graag maken we stand van zaken op en houden jullie op de hoogte van. - ons gezondheidsbeleid

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Op weg naar... Nieuwe inschrijvingen op onze school MILLEKEMOL. In dit nummer: naast de lopende bouw- In maart wuiven we de

Nieuwsbrief. Op weg naar... Nieuwe inschrijvingen op onze school MILLEKEMOL. In dit nummer: naast de lopende bouw- In maart wuiven we de Februari 2015 MILLEKEMOL Jaargang 16, nr. 6 Op weg naar... In maart wuiven we de naast de lopende bouw- klusdag). We waarderen koude winter voorzichtig werken, achter de scher- het dat jullie extra in-

Nadere informatie

Deel 8: Leefregels voor het schoolkind

Deel 8: Leefregels voor het schoolkind Deel 8: Leefregels voor het schoolkind ( exemplaar ouders en kind) Inhoud 1. Taal 2. Te laat komen 3. Schoolpoort 4. Goeiedag 5. De speelplaats 6. Schoolgerei 7. Agenda 8. Kledij 9. Geld 10. Speelgoed

Nadere informatie

Schilderwerken kleuterschool U merkte het reeds, de schilders (van de stad Geel) zijn in actie in de oranje klas.

Schilderwerken kleuterschool U merkte het reeds, de schilders (van de stad Geel) zijn in actie in de oranje klas. 8 / 2018-2019 21/ 02 / 2019 Schilderwerken W.O.-project Oudercontacten Schoolreis Ouderraad 1 maart: carnaval Sociale vaardigheden Leren leren MOS Duurzame school Medeleven Blij nieuws sociale vaardigheden

Nadere informatie

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA :

Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : Beste ouders, De paasvakantie staat voor de deur! Hier volgen onze afspraken en mededelingen voor de maand april. ONZE AGENDA : 1 april fruitdag (school zorgt zelf voor fruit!) kangoeroeklas met juf Elke

Nadere informatie

januari 2018 = vorstmaand

januari 2018 = vorstmaand januari 2018 = vorstmaand MAANDINFO Gemeentelijke Basisschool De Meikever Meistraat 148 2480 Dessel 1 M Nieuwjaar 2 D 3 W 4 D 5 V 6 Za Driekoningen 7 Zo Einde kerstvakantie 8 M Instap kleuters - BIB 5-j.

Nadere informatie

INFORMATIE PRINS DRIES

INFORMATIE PRINS DRIES 2018-2019 Jaarplanning Prins Dries (veranderingen kunt u vinden in de maandelijkse informatiebrief) Dries= kleuterschool / Prins= lagere school DRIES PRINS Maandag 3-9 Eerste schooldag: klaslijsten hangen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018

NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be Maandag 5 november Dinsdag 6 november Donderdag 9 november NIEUWSBRIEF NOVEMBER 2018 Agenda november 2018

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2016

Nieuwsbrief november 2016 Nieuwsbrief november 2016 Beste ouder(s), De eerste negen weken van het schooljaar zitten er bijna op. De kinderen, de juffen en de meesters hebben de voorbije weken het beste van zichzelf gegeven. Ze

Nadere informatie

Een dikke proficiat aan de vormelingen

Een dikke proficiat aan de vormelingen Beste ouder(s), De eindspurt is ingezet er blijven nog slechts 2 maanden over van dit schooljaar. 2 drukke en belangrijke maanden weliswaar. Druk vanwege de activiteiten zowel in de klas als op school.

Nadere informatie

- De klassen beginnen stipt om 8u.45 en 13u.15. Telaatkomers storen de beginactiviteit. WEES DUS TIJDIG AANWEZIG OP SCHOOL AUB.

- De klassen beginnen stipt om 8u.45 en 13u.15. Telaatkomers storen de beginactiviteit. WEES DUS TIJDIG AANWEZIG OP SCHOOL AUB. - De klassen beginnen stipt om 8u.45 en 13u.15. Telaatkomers storen de beginactiviteit. WEES DUS TIJDIG AANWEZIG OP SCHOOL AUB. - De lln mogen pas om 8u15 de speelplaats betreden. Indien de lln vroeger

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019

Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Nieuwsbrief 12 De Driekleur locatie Wilhelmina 21 maart 2019 Voorwoord Juf Manja Flinterman afwezig door ziekte. Ongeveer twee weken voor de voorjaarsvakantie heb ik de ouders/verzorgers van de kinderen

Nadere informatie

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR

KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR Bijlage 3 KALENDER VAN VAKANTIEDAGEN VOOR HET SCHOOLJAAR 2016 1. Begin van het schooljaar en hervatting van de lessen: - donderdag 1 september 2016 2. Vrije dagen van het eerste trimester: - Herfstvakantie:

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Nieuwsbrief 1 - September: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, Klaar voor een nieuwe start! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar

Nadere informatie

Vooruitblik schooljaar

Vooruitblik schooljaar Vooruitblik schooljaar 2019-2020 Beste ouders De vakantie staat voor de deur, maar op school zijn we al druk bezig met de voorbereidingen van volgend schooljaar. Via deze brief hopen we u alvast op de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NOVEMber 2015

NIEUWSBRIEF. NOVEMber 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMber 2015 Beste ouders, Gure wind, regen, lage temperaturen, kale bomen geen twijfel mogelijk: nu is de herfst echt in t land! Hopelijk kunnen we met onze maandelijkse nieuwsbrief wat kleur

Nadere informatie

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar

september 2018 Eerste kleuterklas - schooljaar september 08 Eerste kleuterklas - schooljaar 07-08 Einde zomervakantie 7 8 9 Verwelkoming met ontbijt van t Nootje Infoavond 0 7 8 9 0 Strapdag 7 8 9 0 Pedagogische oktober 08 o k to b e r 0 Tweede & derde

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

BESTE OUDERS EN KINDEREN

BESTE OUDERS EN KINDEREN BESTE OUDERS EN KINDEREN WELKOM Kaoutar bij Juf Chandra Juf Nele: turnjuf voor de kleuters in vervanging van juf Janne Juf Ilse Rothier in vervanging van Juf Caroline Juf Tine zal binnenkort vervangen

Nadere informatie

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018

O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/ Pieter van Maldereplein Edegem Edegem. Prikbord eind juni 2018 O L V E Familia Ir. Haesaertslaan 4 Tel: 03/449 85 59 Pieter van Maldereplein 8 2650 Edegem www.olfa.be 2650 Edegem Prikbord eind juni 2018 Vakantie Vakantie is fijn, dat kun je niet ontkennen! Vakantie

Nadere informatie

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje

De Schoolbel Lagere Schoolkrantje De Schoolbel Lagere Schoolkrantje G.V. Lagere School Sint-Lambertus Kapelstraat 24 3660 Opglabbeek Vrijdag 30 maart 2018 Op het einde van dit tweede trimester worden de schoolvorderingen weergegeven in

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019 Nieuwsbrief maart 2019 Beste ouder(s) Februari is voorbij gevlogen. We overwonnen de griep en konden ook al van een deugddoend lentezonnetje genieten. FAMILIENIEUWS We namen afscheid van: Gaby Amry, mama

Nadere informatie

Februari 2018

Februari 2018 1. Nieuwe instappers Onze Zonnekindfamilie wordt steeds groter Op woensdag 24 januari verwelkomden we nog Aoife in K0! Ook op 1 februari komen er weer 2 nieuwe vriendjes bij in K0 : Arthur en Mauro! Sierrah

Nadere informatie

Beste ouders, Met vriendelijke groeten, Anneke Gabriel Directeur

Beste ouders, Met vriendelijke groeten, Anneke Gabriel Directeur Beste ouders, Hierbij vinden jullie de kalender voor het schooljaar 2015-2016. Deze kalender is zeker niet limitatief. Er kunnen ook nog verschuivingen gebeuren maar we zullen er op toezien dat jullie

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2016

Nieuwsbrief september 2016 Nieuwsbrief september 2016 Beste ouder(s), Op 1 september rolden we de rode loper uit voor onze kinderen, want in De Kiem Lombeek is iedereen VIK (een very important kiemer!). Gemeentelijke Basisschool

Nadere informatie

Activiteitenplanning April 2017

Activiteitenplanning April 2017 Activiteitenplanning April 2017 Za 1 Paasvakantie t.e.m. 17 april Paasvakantie t.e.m. 17 april Zo 2 Ma 3 Di 4 Woe 5 Do 6 Vr 7 Za 8 Zo 9 Palmzondag: begin van de Goede Week Ma 10 Di 11 Woe 12 Do 13 Witte

Nadere informatie

SBS De Katersberg Schooljaar 2018/2019. januari Geen school op maandag 4 februari. Pannenkoeken (vrijdag 01 februari)

SBS De Katersberg Schooljaar 2018/2019. januari Geen school op maandag 4 februari. Pannenkoeken (vrijdag 01 februari) SBS De Katersberg Schooljaar 2018/2019 januari 2019 Geen school op maandag 4 februari We herinneren eraan dat er op maandag 4 februari een facultatieve verlofdag is. Die dag is er geen school en ook geen

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders

ACTIVITEITENKALENDER voor ouders ACTIVITEITENKALENDER voor ouders Einde schooljaar 2014 STEDELIJKE BASISSCHOOL TUILT Zoldersekiezel 86 3511 Hasselt tel. 011 25 17 57 e-mail: sbs.tuilt@hasselt.be www.sbstuilt.be Beste ouders, We zijn alweer

Nadere informatie

Basisschool Toermalijn

Basisschool Toermalijn Basisschool Toermalijn KOBA Zuiderkempen Lichtaartseweg 129 2250 Olen TEL: 014215588 www.toermalijn-olen.be Beste ouders We zijn al aangekomen aan de laatste maand van ons schooljaar. We nemen natuurlijk

Nadere informatie