Nieuwsbrief november 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief november 2014"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief november 2014 Na de herfstvakantie zijn we met plezier begonnen. De komende weken kenmerken zich door activiteiten en feesten. De start is Willibrordusdag op 14 november. In de groepen wordt hard gewerkt. Groep 6 oefent volop om het typediploma te halen. Helaas is het niet gelukt op de dinsdagmiddag na schooltijd een brigadier te vinden. De kinderen kunnen dan dus niet onder begeleiding oversteken. We hopen op uw medewerking om een oplossing te vinden. Binnenkort krijgen we een kledingcontainer van Reshare. U hoeft dan niet meer te wachten op de kledinginzameling, maar kunt altijd uw kleding kwijt. In de memo van december volgt meer informatie. Welkom op onze school: Van harte welkom aan de nieuwe kinderen op de Willibrordus. Wij wensen jullie een hele fijne schooltijd toe, met mooie ervaringen, vriendschappen en veel plezier! Lars in groep 1-2a bij juf Marieke Benthe en Mick in groep 1-2b bij juf Anne-Marie Rapportage: Krijgen de kinderen nog wel een rapport mee? Is een vraag die we regelmatig horen. Dit jaar zijn we gestart met kind-oudergesprekken in het begin van het schooljaar. Daarnaast kunt u in het ouderportaal de methodetoetsen bekijken die uw kind heeft gemaakt. Om dan in november een rapport met cijfers mee te geven, waar het gemiddelde van de methodetoetsen op staat vinden wij geen meerwaarde hebben. Wat krijgt uw kind wel mee? We gaan werken met een portfolio en willen hierin de ontwikkeling en de talenten van de kinderen laten zien.

2 Op 12 december krijgen alle kinderen een persoonlijk verslag mee naar huis. Dit vullen we aan met: Groep 1 tot en met 4 een tekening en een werkje Groep 5 tot en met 8 een tekening en een door uw kind geschreven verslag. De rapportage voor dit schooljaar op een rijtje: September: kind-oudergesprekken en verslag hiervan in ouderportaal methodetoetsen zijn te bekijken in het ouderportaal December: persoonlijk verslag aangevuld met tekening, werkje of zelf geschreven verslag Maart: uitslagen van de afgenomen CITO toetsen kind-leerkrachtgesprek en ouder-leerkrachtgesprek Juni: persoonlijk verslag kind-oudergesprekken en verslag hiervan in ouderportaal Estafette: Zoals we eerder hebben vermeld, zijn we dit schooljaar begonnen met een andere organisatie van Estafette, de methode voor technisch lezen. Kinderen die twee AVI niveaus hoger lezen dan de groep waar ze in zitten mogen meedoen met de lesstof van het volgende leerjaar. Elke groep heeft Estafette op hetzelfde moment op het rooster staan waardoor het kan zijn dat uw kind bij een andere leerkracht instructie krijgt. Middels klassenbezoeken hebben we op teamniveau gekeken wat de krachten en kansen zijn. Wij willen dit graag met u delen. Krachten: - Leesonderwijs meer afgestemd op het niveau van het kind. - Doorgaande lijn groep 4 t/m 8. - Flitsen van woorden gebeurt vanaf groep 3. Kansen: - Tijd Estafette verkorten. We gebruiken hier nu een half uur per les voor i.p.v. drie kwartier. - Alle leerkrachten beginnen met flitsen van woorden aan het begin van de les om zo de snelheid te verhogen. De kinderen brengen hun eigen vooruitgang hierbij in beeld zodat ze zien of ze vooruit zijn gegaan. Leerlingenraad: Op 25 september is de leerlingenraad weer van start gegaan. In deze raad zitten vanaf groep 5 twee leerlingen die hun eigen klas vertegenwoordigen. Er zit dit jaar een mooie mix van leerlingen die voor het eerst meedraaien of voor het tweede jaar. Onno is de voorzitter en wordt hierbij ondersteund door Isabel Erkemeij. In de eerste vergadering hebben we ons voorgesteld aan elkaar, zijn we op de foto gegaan en hebben we verwachtingen naar elkaar uitgesproken. Verder is hun eerste opdracht om de ideeënbus weer een impuls te geven in de groep, want met deze ideeën kunnen we in de leerlingenraad dan aan de slag. Je kunt altijd even kijken op de website, onder het kopje leerlingenraad. We hebben er zin in en hopen dat het een productief jaar wordt!

3 PMM aandachtweek: T/M PMM staat voor Preventie Macht Misbruik. Ieder jaar besteden we rond de 1 e week van november aandacht aan een onderwerp, dat te maken heeft met machtsmisbruik. Dit jaar is het thema Media wijsheid. Vanaf 24 november is het: de week van de Mediawijsheid. Alle SKOH scholen besteden in deze periode daar aandacht aan. Tijdens de aandachtsweek PMM worden er in alle groepen een of meerdere lessen gegeven uit onze methode: Relaties en seksualiteit. De PMM contactpersonen voor onze school zijn: Carien Brekelmans en Anne-Marie Beks. Zij bezoeken in deze periode de groepen 3 t/m 8 om zich voor te stellen aan de kinderen. En natuurlijk: als u of uw kind nog vragen heeft of ergens over wil praten.. U bent altijd welkom bij de leerkracht en/of ook bij de contactpersonen. Willibrordusdag en natuurspeelplaats: Op vrijdag 14 november is het weer zover, we vieren ons jaarlijks Willibrordusfeest!! Dit jaar staat deze dag in het teken van de Natuurspeelplaats. Op school hebben mensen van het Waterschap voorlichting gegeven over de komst van een Natuurspeelplaats vlakbij onze school. Zij hebben aan onze kinderen op school gevraagd of wij met zijn allen willen meedenken over hoe het eruit zou moeten komen te zien. Op Willibrordusdag gaan alle kinderen hun eigen ontwerp maken/knutselen op een grote maquette. Het Waterschap neemt al deze creaties mee in het uiteindelijke ontwerp van de Natuurspeelplaats. Kortom, het wordt een echt gezellige knutseldag! Wij wensen iedereen heel veel succes ermee! Op donderdag 27 november van uur tot uur is er een tentoonstelling op school met al het werk dat de kinderen hebben gemaakt. We nodigen u uit om hierna te komen kijken. Ook andere belangstellenden zijn van harte welkom.

4 Activeren Ambrasoft voor thuis Uw kind werkt bij ons op school met Ambrasoft. Dit pakket biedt vele oefeningen op allerlei vakgebieden. Sinds dit schooljaar kunnen kinderen ook thuis oefenen via internet. U heeft hiervoor eerder een brief met activatiecode ontvangen. We merken dat niet iedereen deze heeft gebruikt. Dat is ook geen verplichting, maar het is wel zeker de moeite waard. Wellicht dat u in de (nabije) toekomst deze software een kans wil geven en dan heeft u alvast een indruk van de mogelijkheden. MIK voorstelling 3-4: Maandag 3 november zullen de kinderen van de groepen 3 en 4 naar een voorstelling gaan. Dit jaar staat het discipline 'theater' centraal. Het is een poppentheater, een vertelling over liefde, hebzucht en de stem van je hart. De voorstelling vindt plaats in Haaren om 10:45 uur. We hebben er allemaal erg zin in en willen alvast graag de ouders bedanken die met ons mee willen rijden! Kracht van 8: ouderpanel oranje Een initiatief om de ouderbetrokkenheid te verhogen is het ouderpanel. Ouders van een krachtgroep worden uitgenodigd om, over een onderwerp, in gesprek te gaan. Op maandag 13 oktober zijn de ouders van krachtgroep oranje bij elkaar geweest. Het onderwerp op deze avond was verwachtingen. Wat verwachten de ouders van de school en wat verwacht de school van ouders. De opkomst is groot, bijna alle uitgenodigde ouders zijn present. De ouders verwachten vooral van school dat er geborgenheid en veiligheid is. Ze zien ook graag dat het beste uit het kind gehaald wordt en de kinderen met plezier naar school gaan. Op de stelling: ouders worden voldoende bij het onderwijs betrokken geven de ouders aan dat ze middels de nieuwsbrief op de hoogte gehouden worden. De meeste ouders zien graag dat de nieuwsbrief vaker verschijnt. De ervaringen over de ouder-kindgesprekken zijn overwegend positief. Ouders die voor het eerst een kind op school hebben missen, na het eerste gesprek, een terugkoppeling door de leerkracht. Een discussiepunt was het huiswerk. Zeker voor dyslectische kinderen is het nu teveel. Differentiatie in het huiswerk vinden ouders belangrijk. Hierin kan de school nog winst boeken. Ouders zien ook het belang om door huiswerk de kinderen te leren plannen. Ook vinden sommige ouders dat niet al het huiswerk op woensdag ingeleverd moet worden. Betere spreiding vinden ze belangrijk. Na afloop waren de ouders positief over deze manier van ouderbetrokkenheid. Het horen van elkaars meningen en het op elkaar reageren zorgt voor meer begrip. Op onze beurt koppelen wij de genoemde onderwerpen terug naar het team om het onderwijs beter af te stemmen. Het volgende ouderpanel is op maandag 8 december. Ouders van krachtgroep groen krijgen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

5 Speelplaats: Gelukkig hebben we in Esch een fijne speelplaats voor de school waar de kinderen, ook na schooltijd, mogen spelen. De speelplaats achter de school en de speelplaats voor groep 1-2 zijn, na schooltijd niet meer toegankelijk voor de jeugd. De laatste tijd merken we dat er steeds meer kinderen over het hek klimmen en achter de school spelen. We vragen uw medewerking om de kinderen erop te wijzen dat dit niet mag. Op onze beurt sturen we de kinderen weg als we het zien. Boekenbeurs: Mooi initiatief van de biebouders waar we uw medewerking voor vragen. Heeft u thuis stripboeken die u niet meer gebruikt dan kunt u die vanaf 27 oktober inleveren op dinsdag- en donderdagmiddag bij de schoolbibliotheek. Op woensdag 19 en 26 november en vrijdag 21 november van tot uur houden de biebouders een boekenbeurs in de hal. Zij hebben de schoolbibliotheek opgeruimd en hebben een aantal goede boeken over. U kunt deze boeken en stripboeken kopen. Van het geld dat dit oplevert kopen we nieuwe boeken voor de schoolbieb. Een mooi voorbeeld van een win-winsituatie.

6 Agenda: november jarig 1 za Floortje uit groep zo 3 ma Start PMM aandachtweken MIK voorstelling di Info avond geloven vormsel 5 wo Leerlingenraad Luizencontrole 6 do Tessa uit groep 3 7 vr 8 za Bram uit groep 1-2 a Raghad uit groep zo 10 ma Voorlichtingsavond groep 7 en 8 voortgezet onderwijs uur Merijn uit groep 7-8 Meester Onno 11 di 12 wo OR vergadering Jir uit groep 4 13 do Juf Linda 14 vr Willibrordusdag Janiek uit groep za 16 zo 17 ma 18 di 19 wo 20 do Studiemiddag kinderen vrij 21 vr 22 za 23 zo Sint intocht Isabel uit groep 3 24 ma Start week van de mediawijsheid 25 di 26 wo Krachtgroepen uur 27 do Tentoonstelling natuurspeelplaats uur 28 vr 29 za 30 zo Janneke uit groep 4 Belangrijke data in december: 1 dec MR vergadering 5 dec sint op school 8 dec ouderpanel groen

7 Terugblik: Start kinderboekenweek: Vaders lezen voor Dierendag maandag 6 oktober pony Queen op school Veilig van en naar school Fietscontrole maandag 13 en dinsdag 14 oktober: Ouders en grootouders helpen mee om de fietsen van groep 5 tot en met 8 te controleren. Iedereen die meegeholpen heeft hartelijk dank. Minimusical groep 3: Als afsluiting van de kinderboekenweek voert groep 3 de minimusical: FEEST op. De viering van groep 1-2: terug in de tijd! Overgisteren met opa en oma!

8 Nieuws uit de omgeving Naschoolse sport: Beste Ouders/Verzorgers, Na een geslaagd eerste blok naschoolse sport, biedt KC Kindertuin vanaf 27 november iedere donderdag, 4 weken lang uw kind de mogelijkheid mee te doen aan de sport- en spellessen. Wat: Verschijningsvorm Spel, met o.a. het Zweeds balspel en het James Bond spel. Wanneer: Groep 1 t/m 4 en 5 t/m 8 op donderdag t/m donderdag Waar: Sporthal aan BS St. Willibrordus te Esch. Hoe laat: uur tot uur. Kosten: 10,00 voor 4 sportlessen, bij aanvang van de 1 e les te voldoen bij Emiel Caspers. Voor kinderen die gebruik maken van de BSO op dezelfde dag als de sportles plaatsvindt is het geheel gratis. Kleding: Schone sportschoenen met lichte zolen (verplicht in de gymzaal) en makkelijk zittende kleding. Inschrijven: Inschrijven kan tot en met woensdag door een te sturen naar emiel.caspers@kindertuin.com. Graag de inschrijving duidelijk voorzien van naam, leeftijd, telefoonnummer en eventuele bijzonderheden. Tot donderdag 27 november! Emiel Caspers Sport en Spel coördinator KC Kindertuin KC Kindertuin

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018

NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018 NIEUWSBRIEF OKTOBER 2018 AGENDA oktober Jarig 1 ma 2 di CITO B8 tot en met 11 oktober Tijn uit groep 7 3 woe 4 do Viggo ut groep 1-2 Ilja uit groep 5-6a 5 vrij 6 za 7 zo 8 ma Ouderpanel 19.30-20.30 Laura

Nadere informatie

AUGUSTUS Komend jaar gaan we verder met 6 nieuwe projecten.

AUGUSTUS Komend jaar gaan we verder met 6 nieuwe projecten. AUGUSTUS 2017 En dan is toch echt de laatste schooldag van schooljaar 2016-2017 aangebroken. Wat een prachtige weken hebben we gehad. Een spetterende eindmusical, het dak ging eraf in de Es. Een warme,

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda:

Beste ouders, Agenda: Beste ouders, Op 3 december krijgen we bezoek van een inspecteur. We hebben vorig jaar voor de derde keer onder de eindnorm gescoord bij de Cito-toets en dan krijg je als school een inspectiebezoek. Oorzaken

Nadere informatie

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering

MA DI WO DO VR ZA ZO 18 dec 19 dec 20 dec 21 dec 22 dec 23 dec 24 dec Corine afwezig. Corine afwezig. Corine aanwezig uur: Kerstviering Uit betrouwbare bron Nieuwsbrief 171808 Datum : 14-12-2017 CBS De Bron Telefoon : 0521-381885 Hoofdweg 136 Website : www.debroncbs.nl 8383 EK Nijensleek E-mail : school@debroncbs.nl MA DI WO DO VR ZA ZO

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2019

NIEUWSBRIEF JUNI 2019 NIEUWSBRIEF JUNI 2019 AGENDA juni Jarig 1 za 2 zo Ties groep 7 3 ma 4 di Schoolreis groep 1-7 Kamp groep 8 5 wo 6 do MR 19.30 uur 7 vrij 8 za 9 zo 10 ma 2 e Pinksterdag 11 di Fartun groep 5-6a 12 wo 13

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015. De beste wensen voor 2015

Nieuwsbrief januari 2015. De beste wensen voor 2015 Nieuwsbrief januari 2015 De beste wensen voor 2015 Het team van bs Willibrordus wenst u voor 2015 Tijd om van kleine dingen te genieten Rust om stil te staan bij mooie momenten Sterkte om tegenslagen te

Nadere informatie

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant

Inhoud. Actie van de Bruna Even voorstellen Vertrouwenspersonen Open Podium Diamantjes van de Diamant Jaargang 10 Nummer 3 21 september 2018 Agenda Ma-di 24-25 sept Vrijdag 28 september Woensdag 3 oktober Vrijdag 5 oktober Woensdag 10 oktober Studiedagen alle leerlingen zijn vrij. Peuterwerk is open. Open

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

JANUARI Team en personeel wensen alle ouders en kinderen fijne kerstdagen en een ontspannen vakantie. We beginnen weer op 9 januari.

JANUARI Team en personeel wensen alle ouders en kinderen fijne kerstdagen en een ontspannen vakantie. We beginnen weer op 9 januari. JANUARI 2017 We kijken terug op een sfeervolle kerstviering. In onze, door ouders, mooi versierde school, was het donderdagavond heel gezellig. De kinderen van groep 7 en 8 hebben hun uiterste best gedaan

Nadere informatie

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster

Kalender april en mei. Maandag 25 mei Tweede Pinksterdag (de kinderen zijn vrij) Dinsdag 26 mei Meester- en Juffendag, continurooster obs De Phoenix Week 21-2015 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na twee weken vakantie gaan we er volop tegenaan tot het einde van dit schooljaar. De komende drie weken staan in het teken van CITO toetsen en

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl

nieuwsbrief Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl nieuwsbrief Schooljaar 2015 2016 1 oktober 2015 nr. 6 Kijk voor meer nieuws uit de groepen op www.rootselaarschool.nl GAANDEWEG Opnieuw beginnen; een prachtig cadeau om elkaar te geven en elkaar te gunnen!

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016

Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 Obs t Montferland Nieuwsbrief oktober 2016 UITDAGEND ONDERWIJS MET EEN STERKE BASIS Agenda: oktober 2016 ma di wo do vr za zo 3 4 Dierendag 5 Dag van de leraar Start Kinderboekenweek 6 7 8 9 8.30 Inloopuurtje

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015

Belangrijke data. Punter in beweging. Koffie-uurtje. Nieuws vanuit de OR. NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 NUMMER 02 JAARGANG 29 4 september 2015 Belangrijke data 7 sept Start inschrijving 10 minuten gesprekken 9 sept Algemene Leden Vergadering OR op loc. Eem 11 sept Studiedag, lln. vrij 14 sept Studiedag,

Nadere informatie

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig

InfOventje. 12 september 2012. Ouderinformatie. Jaargang 16 nr. 2 IN DEZE INFO. Martien Wijdeven afwezig Jaargang 16 nr. 2 InfOventje 12 september 2012 Ouderinformatie IN DEZE INFO Martien Wijdeven afwezig Ouderpanel Gruitdagen Belangrijke data Estafettelezen Stage Nieuws uit de groepen Formulier estafettelezen

Nadere informatie

Nieuwe jaarsreceptie

Nieuwe jaarsreceptie H E T O U D E R I N F O R M A T I E B U L L E T I N 5 sep tember 201 4 Nummer 3 Agenda Di 9 sept Woe 10 sept Do 11 sept Di 16 sept Woe 1 okt Do 2 okt Nieuwe jaarsreceptie 19.30 u MR vergadering Studiedag

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers,

Beste ouders, verzorgers, Jaargang 22 - Nummer 03 donderdag 20 oktober Beste ouders, verzorgers, Als school vinden wij het belangrijk dat er een goede communicatie tussen ouders en school plaatsvindt. Het sociaal-emotioneel functioneren,

Nadere informatie

ouderbulletin Fietsencontrole In dit nummer: Oktober ste jaargang Nummer 244

ouderbulletin Fietsencontrole In dit nummer: Oktober ste jaargang Nummer 244 24-ste jaargang 2014-2015 Nummer 244 Oktober 2014 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 2014-2015 Het nieuwe schooljaar is inmiddels al weer goed op- keling ingevoerd.

Nadere informatie

Riemslootnieuws. Jaargang 16 29-10-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl.

Riemslootnieuws. Jaargang 16 29-10-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl. Riemslootnieuws 632 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 29-10-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

NOVEMBER Welkom op school

NOVEMBER Welkom op school NOVEMBER 2017 In de nieuwsbrief van november vindt u onder andere informatie over het Jeelo-project Veilig Helpen, Willibrordusdag en het schoolreisje. Wij wensen u veel leesplezier. Welkom op school In

Nadere informatie

De HOI Nummer 4

De HOI Nummer 4 De HOI 2018-2019 Nummer 4 Beste ouders, Misschien is het u al opgevallen de afgelopen week, voor schooltijd loopt er geen leerkracht meer buiten. Tijdens onze studiedag hebben wij onder andere gesproken

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag

Nieuwsbrief oktober 2014. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag. 1. Kinderboekenweek. en Juffendag De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief oktober 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Informatieavond groep 4b

Informatieavond groep 4b Informatieavond groep 4b Leerkrachten: Chantal Laven: aanwezig op maandag en dinsdag. Anja v.d. Maaden: aanwezig op woensdagmorgen, donderdag en vrijdagmorgen. Samenstelling van de groep: 25 leerlingen

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

Start van het schooljaar

Start van het schooljaar 3 SEPTEMBER 2014 1 Start van het schooljaar De eerste twee weken van het nieuwe schooljaar zitten er al weer bijna op. Voor sommige kinderen was het begin best even spannend, een nieuwe juf of meester,

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843

Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843 Basisschool St. Wulfram Burg.Heijmansstraat 4 1718 AN Hoogwoud Tel: 0226-355843 Email: directie.wulfram@skowestfriesland.nl website: www.stwulfram.nl Jaargang 2015-2016 datum: 21 augustus 2015 Do. 3 sept

Nadere informatie

Agenda. Het Ouder Informatiebulletin. oktober 2013. Activiteiten in oktober. Alle kinderen uit groep 1-2 nemen hun lievelingsboek mee naar school.

Agenda. Het Ouder Informatiebulletin. oktober 2013. Activiteiten in oktober. Alle kinderen uit groep 1-2 nemen hun lievelingsboek mee naar school. oktober 2013 Agenda Activiteiten in oktober Alle kinderen uit groep 1-2 nemen hun lievelingsboek mee naar school. Zie 30-09 bericht. 1 Kledinginzameling 4 Dierendag: Neem je dierenknuffel mee! 7 Dag van

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief (2) september 2016

Nieuwsbrief (2) september 2016 Nieuwsbrief (2) september 2016 Welkom nieuwe leerlingen Nog maar net op school zijn Caitlyn Robijn, Vincent Hijmersma, Tess van Gangelen en Dirk Tillema. Wij wensen jullie allemaal een fijne tijd op De

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief april 2015 De lente is begonnen. Een mooie panoramafoto van onze school in de zon. De afgelopen maand zijn er weer verschillende hoogtepunten geweest. De viering van groep 5 en 5-6, de dansvoorstelling

Nadere informatie

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16

Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 9 oktober 2015 Agenda Ma 12 Di 13 Wo 14 Weekend Gruitdag. Do 15 Afsluiting Kinderboekenweek met kleedjesmarkt, 18.30-20.00 uur. Vr 16 Ma 26 Di 27 Wo 28 Herfstvakantie Luizencontrole in alle groepen. Gruitdag.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Vlierpraatjes

Vlierpraatjes Vlierpraatjes 5. 10-11 - 2016 Mededelingen van de school Het Nationaal Schoolontbijt Afgelopen dinsdag hebben we deelgenomen aan het Nationaal Schoolontbijt. Het belang van een goed ontbijt hebben we met

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21 december 2018

Nieuwsbrief 21 december 2018 Nieuwsbrief 21 december 2018 Beste ouders/verzorgers, Vanmiddag begint de kerstvakantie. Verderop een overzichtsfoto van onze, zeer geslaagde, van een heel mooi en leerzaam Jeeloproject. Namens het team

Nadere informatie

De Globe Te laat komen

De Globe Te laat komen Om de vrijdag krijgen onze leerlingen de Globe (nieuwsbrief) mee. Hierin leest u informatie over de activiteiten die plaatsvinden of al hebben plaatsgevonden. De Globe wordt in kleur aan uw kind meegegeven.

Nadere informatie

De overgang naar een vorm van voortgezet onderwijs is onze grootste taak dit schooljaar. Even kort de procedure:

De overgang naar een vorm van voortgezet onderwijs is onze grootste taak dit schooljaar. Even kort de procedure: Info groepen 8 Beste ouders/verzorgers, Groep 8 is en blijft een bijzonder jaar. We hebben een aantal belangrijke zaken op een rijtje gezet. Het Voortgezet onderwijs: De overgang naar een vorm van voortgezet

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2015

Nieuwsbrief Juli 2015 Afscheid nemen is met zachte vingers, wat voorbij is, dicht doen en verpakken in de goede gedachten der herinnering. Nieuwsbrief Juli 2015 Inhoud Nieuwsbrief: Groep 8. Personeel. Schoolagenda. Engels.

Nadere informatie

Agenda: 18 okt. Kijkmiddag Kinderboekenweek 21-25 okt. Herfstvakantie 30 okt. Vreedzame ouderavond 01 nov. Nieuwsbrief 5

Agenda: 18 okt. Kijkmiddag Kinderboekenweek 21-25 okt. Herfstvakantie 30 okt. Vreedzame ouderavond 01 nov. Nieuwsbrief 5 Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 4 SCHOOLJAAR 2013 2014 11 OKTOBER 2013 OBS DE BOUWSTEEN HARDENBERG 8 9684 AM FINSTERWOLDE 0597 331570 Agenda: 18 okt. Kijkmiddag Kinderboekenweek 21-25 okt. Herfstvakantie 30 okt.

Nadere informatie

Afscheid juf Inge en Juf Petra:

Afscheid juf Inge en Juf Petra: 1 december 2017 1 8 Certificaat Begaafdheidsprofielschool Vol trots willen wij met u delen dat wij als Prins Florisschool vandaag het certificaat Begaafdheidsprofielschool hebben behaald. Dit certificaat

Nadere informatie

In dit nummer o.a.: Bijbelverhalen. Nieuwe leerling Engels groep 5. Beste ouder(s)/verzorger(s),

In dit nummer o.a.: Bijbelverhalen. Nieuwe leerling Engels groep 5. Beste ouder(s)/verzorger(s), schooljaar 2016-2017 Groep 5/6b vrijdag 28 oktober 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is de eerste groepsm@il van dit schooljaar. Een periode van meer dan 8 weken ligt weer achter ons. Dan mogen we

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2018

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2018 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2018 In deze nieuwsbrief vindt u meer informatie over de rol van de intern begeleider. Manon en Thijske leggen uit op welke manier ze de zorg op onze school begeleiden Welkom op school

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee)

AGENDA. Schoen zetten (alle kinderen brengen een schoen mee) AGENDA Datum en tijd Di 28 nov 19.30 21.00 uur Woe 29 nov Di 5 dec 8.30 12.00 uur Woe 6 dec 18.30 21.00 uur Di 12 dec Woe 13 dec vanaf 9.45 uur Do 21 dec 18.45 20.30 uur Vr 22 dec 8.30-12.00 Ma 25 dec

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR

De regel van de maand september is: WE HOUDEN REKENING MET ELKAAR De Bloesem Pr. Beatrixstraat 46a 4024 HM Eck en Wiel Tel.nr. : 0344-691967 Schoolleider : Anneke Smits. Website : www.obsdebloesem.nl Email : info@obsdebloesem.nl Nieuwsbrief september 2014 Maandag Dinsdag

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18

Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 Maandag 29 januari t/m vrijdag 2 februari 18 In deze Weekbrief > Agenda > Verjaardagen leerlingen > Welkom nieuwe leerlingen > Letterdiploma groep 3 > Werkbezoek juffen en meesters uit Turkije > Toetsweken

Nadere informatie

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet,

Burgemeester Haitsmalaan AE Nijeveen Van de directietafel. Met vriendelijke groet, Inhoud Nieuwsbrief: Agenda: 03-09 Peutergym 06-09 AC vergadering 20.00 uur 11-09 Informatieavond 19.30 uur 12-09 MR + SC 18-09 Pleinfeest 21-09 Speelgoedochtend groep 1/2 25-09 Schoolfotograaf Ouderspreekavond:

Nadere informatie

Jannemanneke. Nummer 13 9 maart 2015. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders,

Jannemanneke. Nummer 13 9 maart 2015. Inhoud. Voorwoord. Schooljaar 2014-2015. Beste ouders, Schooljaar 2014-2015 Jannemanneke Nummer 13 9 maart 2015 Inhoud Voorwoord 1. Voorwoord door Mári Kokke 2. Algemeen nieuws 3. Mededelingen groepen 5. Jarig in maart 6. Hulp gevraagd, agenda, post/bijlage

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40

25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels Teamvergadering uur (onderwijsevaluatie) AGENDA WEEK 40 Agenda OBS De Klaeter Jokweg 14 8394 VL De Hoeve 0561-432600 directie@deklaeter.nl www.obsdeklaeter.nl AGENDA WEEK 39 maandag 24 september dinsdag 25 september woensdag 26 september Start kinderpostzegels

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 15 december 2015

Nieuwsbrief 8 15 december 2015 Nieuwsbrief 8 15 december 2015 GROEPSACTIVITEITEN Kerst op IKC de Toorts De kerstviering van vrijdag 18 december vindt dit jaar plaats op school. De dag wordt op passende wijze geopend met een viering

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 8 oktober 2015 De wekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Beste ouders en verzorgers Uw school is ingeloot! Thema avond van 26 november Afscheid nemen Kinderboekenweek

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs

Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Toekomst gericht werken aan passend onderwijs Jaargang 3, nr.7 4 maart 2016 Toerjournaal Hierbij ontvangt u nummer 7 van onze nieuwsbrief. Mocht u nog opmerkingen of vragen hebben dan horen we het graag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016

Nieuwsbrief 18 Schooljaar juni 2016 Nieuwsbrief 18 Schooljaar 15 16 8 juni 2016 AGENDA Activiteit maandag 6 t/m 10 t/m vrijdag juni gr 1 t/m 8 Toneelproject dinsdag 14 juni gr 6,7,8 Bezoek aan Kröller Muller woensdag 15 juni gr 8 Kennismakingsdag

Nadere informatie

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar

jarig bestaan. 1 september. Benodigdheden nieuwe schooljaar 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21Inleveren overblijfovereenkomst en foto/video toestemmingsformulier 28 100-jarig bestaan ZOMERVAKANTIE 22 23 24 25 Rapporten inleveren 29 100-jarig

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137

Nieuwsbrief 2. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Nieuwsbrief 2 16 september 2013 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Infomorgens Vorige week gaf juf Joanne een informatiemorgen voor de ouders van groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2015

Nieuwsbrief november 2015 Personele zaken: Juf Sabine gaat met ingang van maandag 16 november met zwangerschapsverlof. Wij wensen haar een plezierig verlof. Juf Ellen ten Berge zal groep 6 overnemen op maandag t/m woensdag. Juf

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 1

Schooljaar 2018/2019 nr. 1 Beste ouder(s)/verzorger(s), Het nieuwe schooljaar is weer begonnen! Hopelijk heeft u met uw kind(eren) genoten van een fijne vakantie en was iedereen weer uitgerust voor de start van 2018-2019. Als het

Nadere informatie

10 oktober 2014. Gerrit Bussink

10 oktober 2014. Gerrit Bussink 10 oktober 2014 VAN DE DIRECTEUR De komende week ben ik dinsdag, donderdag en vrijdag op De Branding en Hans Boelen maandag en woensdag. Donderdag hebben wij een studiedag waarin we onze ambities gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2018

Nieuwsbrief oktober 2018 Nieuwsbrief oktober 2018 Belangrijke data in oktober Beste ouders en verzorgers, Wij zijn samen hard aan het werk op onze school. De kinderboekenweek brengt veel 1 t/m 12 Kinder- leesplezier en voorlees

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Wegwijzer

Nieuwsbrief De Wegwijzer JAARG ANG 4 NUMMER 3 Nieuwsbrief De Wegwijzer medewerkers 3 november 2015 De kracht van de leraar In dit nummer: 1 De kracht van de leraar 2 Nieuws van de school 2 Schoolregels. Helpt u mee! 3 Nieuws uit

Nadere informatie

Informatie kalender schooljaar

Informatie kalender schooljaar Informatie kalender schooljaar 2014-2015 GS De Wâldiik Postbus 6 9233ZL Boelenslaan 0512341261 E-mail directie@dewaldiik.nl AUGUSTUS 2014 VR 1 ZA 16 ZA 2 ZO 17 ZO 3 MA 18 Eerste schooldag. Gouden weken

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag

september 2015 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag september 2015 Start schooljaar 2015- Het nieuwe schooljaar start op maandag 31 augustus. Na een welverdiende vakantie heet ons team de kinderen weer enthousiast welkom. Het kernteam drinkt een bakje koffie

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 5 september 2014 INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 5 september 2014 INFO 1 IN DEZE INFO Teamontwikkeling Inschrijven op school Informatie-avonden Afstemmingsgesprekken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren

Agenda Herfstvakantie Berichtje directeur, Klas 3-4 Klas 5-6 Nieuwe conciërge MR Nieuws 1 Aandachtspunt veiligheid Parkeren Agenda Za 17 okt t/m Zo 25 okt Herfstvakantie Do 29 okt Ouderavond klas 3-4 Wo 4 nov 13.00 afleveren kinderpostzegels Do 5 nov Ouderavond klas 5-6 Wo 11 nov Sint Maarten + Herberg 17.00 Vr 13 nov Kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017

Staat voor onderwijs dat meegroeit! Nieuwsbrief september 2017 Agenda september Dinsdag 19 september Woensdag 20 september Donderdag 21 september Maandag 25 september Maandag 25 september Woensdag 27 september 19.30-20.30uur Informatieavond groep 1 / 2 ( Ans, Nynke,

Nadere informatie

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website.

Opmerking: het uitgereikte rooster, voor de onder- en de bovenbouw, staat ook op de website. Bijbelverhalen Week 35; maandag 29 augustus vrijdag 2 september Weekthema: Ontdekken Verhalen: Exodus 2; Mozes Lied: Mijn God is zo groot Week 36; maandag 5 september vrijdag 9 september Weekthema: Een

Nadere informatie

Nieuws uit de groepen

Nieuws uit de groepen Welkom Stijn Heesterman is op 1 november 4 jaar geworden en zit sinds kort in groep 1/2C. Stijn, we wensen je een hele fijne en leerzame tijd op obs De Veenvlinder! Nieuws uit de groepen Groep 8: Oud-leerlingen

Nadere informatie

November 2015. Geachte Ouders,

November 2015. Geachte Ouders, CBS de Rank Opgang 3 1689 KZ Zwaag 0229-277095 08-47298128 November 2015 Geachte Ouders, In deze INFO vindt u weer allerlei informatie voor deze maand. Wij hopen dat u even tijd kunt vinden om het door

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2016-2017 03 juli t/m 07 oktober Agenda: Ma - Di - Dierendag groep 1-2 vanaf 13.00 uur Wo - Studiedag leerkrachten Alle leerlingen zijn vrij Do - Gym in de gymzaal voor groep 3-4 Vr - Prikbord

Nadere informatie

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen

INFO! februari 2016. Nationale Voorleesdagen INFO! Uitslag Gemeentelijke voorleeswedstrijd Op zaterdag 23 januari heeft namens onze school Maybritt Bomers meegedaan aan de kwartfinale voorleeswedstrijd bij bibliotheek te Didam. Ze heeft heel mooi

Nadere informatie