ROFFELTJE. Waar mensen zó met je omgaan, daar voel je je eigenlijk meer dan welkom: daar voel je je thuis. (Greet Brokerhof-van der Waa)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ROFFELTJE. Waar mensen zó met je omgaan, daar voel je je eigenlijk meer dan welkom: daar voel je je thuis. (Greet Brokerhof-van der Waa)"

Transcriptie

1 ROFFELTJE > Directie Welkom Waar mensen voor je openstaan, de deur wijd open gooien, naar je vragen, naar je luisteren, willen weten wie je bent, Waar mensen respect hebben voor jou en je mening, je niet uitlachen, maar accepteren, je waarderen zoals je bent, Waar mensen je troosten als je verdriet hebt, zomaar begrijpen, zomaar weten hoe je eraan toe bent, Waar mensen in je geloven en op je rekenen, je zien zitten, op je bouwen, je hun zorgen toevertrouwen, Waar mensen zó met je omgaan, daar voel je je eigenlijk meer dan welkom: daar voel je je thuis. (Greet Brokerhof-van der Waa) Zoals u ongetwijfeld hebt gemerkt, zijn wij de afgelopen dagen met het project Ridders en Kastelen bezig geweest. De naam van het project is niet zo bijzonder, maar de manier, waarop de kinderen, samen met de leerkrachten en veel ouders dat hebben opgezet was dat wel. Het was zelfs grote klasse. Dat hebt u afgelopen woensdagavond kunnen zien. U heeft in grote getale gehoor gegeven aan onze uitnodiging om te bekijken, waarmee wij de afgelopen tijd zijn bezig geweest. Op een enkele ouder na is iedereen geweest. Het was heerlijk druk en u was zonder uitzondering enthousiast over het resultaat en de zaken, die in de school te zien waren: de houtsnijders, de doedelzakspeler, de barbier, de dansjes, de Johannieters, de fotopresentaties in de klassen. Het was allemaal supergaaf. En wat vond u de leerkrachten en andere medewerkers in middeleeuws kostuum..?

2 Vandaag zijn we nog even doorgegaan. Alle kinderen zaten aan tafeltjes in de gang middeleeuws onfatsoenlijk te eten. En het was heerlijk. De kinderen werden bediend door klassenouders en ouders van de OC. Hartelijk bedankt daarvoor. Er is ook nog een journalist van het Ermelo s Dagblad geweest. Ze keek haar ogen uit. We gaan nu de voorjaarsvakantie in. Ik weet niet, wat iedereen gaat doen: skiën, naar de zon, wandelen of helemaal niets. Wij gaan na de vakantie gewoon weer verder met waar we mee bezig waren: het geven van goed, maar tegelijkertijd ook leuk onderwijs voor uw kinderen. Daar hebben ze namelijk recht op. Hielke Sybesma Koningin Julianaschool herleeft de Middeleeuwen Vanaf 11 februari tot en met 19 februari stond de Koningin Julianaschool in het teken van het project de Middeleeuwen. Op woensdag 11 februari is het project gestart met een Middeleeuwenlied en een toneelstuk door leerkrachten waarbij prinses Robijntje het hof werd gemaakt door de stoere, sterke ridder Galant. Vanaf dat moment herleefden in de school lang vervlogen tijden. De school leek te zijn omgetoverd in een Middeleeuws kasteel. Zo werden er kastelen, ridders en jonkvrouwen geknutseld, er werden brieven geschreven met veren, er werd erwtensoep gemaakt en gegeten, de reken- en taal opdrachten werden aangepast aan Middeleeuwse tijden en er werden interessante en prachtige werkstukken en hele mooie schilden en vlaggen gemaakt. De kinderen van de groepen 1 tot en met 5 brachten een bezoek aan kasteel Cannenburgh, de groepen 5 tot en met 8 gingen naar het Muiderslot en ook Naarden Vesting werd bezocht door een aantal kinderen. Deze kinderen moesten helpen een echt kanonschot af te vuren. De informatie die de kinderen op school al hadden gekregen, zagen ze in de kastelen nog eens in het echt herleven. De gidsen waren onder de indruk van hetgeen de kinderen zelf al te weten waren gekomen. Op woensdag 18 februari zat het project er bijna op en hebben we het resultaat waarmee we bezig zijn geweest trots aan de ouders gepresenteerd van uur. De leerkrachten en kinderen waren met hun ouders allemaal in Middeleeuwse kledij naar school gekomen. Ze werden onthaald met doedelzak muziek. Iedereen kon zich opwarmen bij de vuurkorven. Eenmaal binnen gekomen waande men zich echt in vroegere tijden. Er werd hout gesneden en gehaakt. Voor de aankleding van de hal willen we Reinier Kaper van Reintje de Vos en dhr. Vliek hartelijk bedanken. Ook waren er heuse ridders en jonkvrouwen aanwezig. De barbier Nero de Boer gaf belangstellende mannen een heerlijke scheerbeurt en ouders en kinderen werden uitgenodigd voor een Middeleeuwse dans. De opkomst was groot en iedereen was enthousiast. Op donderdag 19 februari hebben we het project om uur beëindigd met een Middeleeuwse maaltijd door de gangen van de school.

3 De kinderen werden getrakteerd op een Middeleeuwse soep, een homp brood en kipkluifjes. Deze zijn gesponsord door Gert Jan Verhoef, de kippenspecialist. We willen alle OC leden, alle ouders die zich de afgelopen week hebben ingezet voor ons project heel erg bedanken. Jolanda Schuur, bedankt voor de presentatie die je in de groepen 3 t/m 8 over de Johannieter-ridders hebt gegeven. Harro Bannink maakte foto s op het Muiderslot en tijdens de slotavond. De foto s van het Muiderslot zijn hier te downloaden. Wanneer we op de Julianaschool met een project bezig zijn, proberen we de leerstof dicht bij de kinderen te brengen en te verbinden met de wereld om hen heen en hun interesse. Als dit gebeurt, weet je bijna zeker dat de kinderen dingen leren die ze niet meer zullen vergeten! Zaalvoetbaltoernooi 2015 Dit jaar wordt voor de 36 e keer in de voorjaarsvakantie het zaalvoetbal toernooi georganiseerd voor teams van jongens uit groep 6, uit groep 7 en van de meisjes uit groep 8. Dit zal plaatsvinden op maandag 23 en dinsdag 24 februari Je kunt dus wel spreken van een echte traditie. Het toernooi is niet meer weg te denken uit het leven van een basisschoolleerling. Er zullen dit jaar 24 teams mee doen, waarvan 3 van onze school. Het toernooi wordt gehouden in de Triade (in plaats van Calluna). leder jaar blijkt weer opnieuw dat het enthousiasme bij de leerlingen en het publiek groot is. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van Nero barbershop. Alle wedstrijden duren 10 minuten en elk team moet een kwartier van tevoren aanwezig zijn. We hopen weer op een sportief en gezellig festijn. De jongens van groep 6 spelen de eerst helft van de maandagmorgen, de jongens van groep 7 komen de 2 e helft van die morgen aan de beurt. De meisjes van groep 8 spelen op de 2 e helft van de dinsdagmorgen. De finales van alle groepen worden op dinsdag aan het einde van de morgen gespeeld. Pimp je paaltje De (oudste van het gezin) kinderen krijgen een paaltje op donderdag 5 maart. Voor de liefhebbers (of als er meerdere kinderen binnen het gezin zijn) is er een tweede paaltje. Deze paaltjes zijn al in de grondverf gezet. Nu moeten alle paaltjes nog mooi geverfd worden. Een leuk gezellig klusje voor ouder en kind. Let op: de onderkant (ongeveer 60cm) gaat de grond in en hoeft niet geverfd te worden. Het verven mogen jullie thuis doen. Ook is er op school een verfwinkeltje met verschillende kleuren in de gemeenschapsruimte. Daar mag je de verfpot lenen.

4 Als je de verfpot de ene dag meeneemt wil je hem dan de volgende dag terugzetten, zodat een ander hem weer kan gebruiken? Het is verstandig om iedere keer één kleur verf te gebruiken en te wachten tot het droog is. Donderdag 12 maart mag je s middags op school (om uur) verven. De paaltjes moeten uiterlijk donderdag 19 maart worden ingeleverd. Voor het mooiste paaltje is er een verrassing. Op vrijdag 20 maart worden ze tijdens NL DOET in de grond gezet. Stroopwafelactie De actie kan worden neergezet als super geslaagd!! Een geweldige opbrengst van 1420,- wat ten goede komt aan het Pleinproject 2015!! Een ieder die heeft meegeholpen aan deze actie wordt enorm bedankt voor zijn of haar inzet. We zijn de actie begonnen met een middagje hulp van groep 8. Alle pakjes moesten voorzien worden van stickers en het moest in zakjes worden gedaan. Groep 8 nogmaals bedankt voor jullie hulp!! Maandag 2 februari ging de actie dan echt van start. Het was eerst nog wel een beetje spannend hoe de actie zou gaan uitpakken, maar al gauw was deze spanning weg en werd het enthousiasme steeds groter, zowel bij de ouders als kinderen. Er was halverwege de week zelfs al vraag naar meer stroopwafels, maar alles was toen al zo goed als uitverkocht. Van alle kanten kregen we te horen dat de stroopwafels verrukkelijk waren. De actie met deze heerlijke ambachtelijke stroopwafels werd mede mogelijk gemaakt door Bakkerij Schuiteman in Garderen. Belangrijke data februari Voorjaarsvakantie Dinsdag 10 maart OC vergadering Woensdag 11 maart Rapport 2 Donderdag 12 maart Roffel 12 Vrijdag 13 maart Schriften mee Dinsdag 17 maart 10 minuten gesprekken Donderdag 19 maart 10 minuten gesprekken Vrijdag 20 maart NL-Doet

5 Foto s

6 Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

7 Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Het verhaal van Pasen stelt ons op de proef: een mens die opstaat uit de dood, dat is toch bijna niet te vatten?

ROFFELTJE. Het verhaal van Pasen stelt ons op de proef: een mens die opstaat uit de dood, dat is toch bijna niet te vatten? ROFFELTJE > Directie Grenzen verleggen Het verhaal van Pasen stelt ons op de proef: een mens die opstaat uit de dood, dat is toch bijna niet te vatten? En toch. Een mens die opstaat om een ander te beschermen,

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie. Als ze als kind

ROFFELTJE. Directie. Als ze als kind ROFFELTJE > Directie Als ze als kind Als ze als kind niet altijd zo stil had hoeven zijn Had ze vandaag misschien het hoogste lied gezongen Als ze als kind niet altijd zo alleen had hoeven zijn Had ze

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

ROFFELTJE. Welkom. Waar mensen zó met je omgaan, daar voel je je eigenlijk meer dan welkom: daar voel je je thuis. (Greet Brokerhof--van der Waa)

ROFFELTJE. Welkom. Waar mensen zó met je omgaan, daar voel je je eigenlijk meer dan welkom: daar voel je je thuis. (Greet Brokerhof--van der Waa) ROFFELTJE > Welkom Waar mensen voor je openstaan, de deur wijd open gooien, naar je vragen, naar je luisteren, willen weten wie je bent, Waar mensen respect hebben voor jou en je mening, je niet uitlachen,

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie. Verschil mag er zijn. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Directie. Verschil mag er zijn. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Directie Verschil mag er zijn Schouders hoeven niet even breed te zijn om dezelfde last te kunnen dragen. Benen hoeven niet even lang te zijn om dezelfde weg te kunnen lopen. Neuzen hoeven

Nadere informatie

Het ambachtnieuws mei 2015

Het ambachtnieuws mei 2015 Het ambachtnieuws mei 2015 Data: 4 mei t/m 8 mei : Vakantie 04 mei : Schoolvoetbaltoernooi meisjes 14 mei : Hemelvaartsdag 15 mei : vrij 19 mei : Praktisch verkeersexamen groep 7 25 mei : 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 februari 2015

Nieuwsbrief 9 februari 2015 Nieuwsbrief 9 februari 2015 Algemeen Vier keer wijzer Mensen leren op verschillende manieren. De een leert door doen, de ander moet het voor zich zien en een derde persoon moet de informatie eerst voor

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2

20 februari 2015 (nr 8) Nieuws uit groep 1/2 Nieuws uit groep 1/2 20 februari 2015 (nr 8) Deze week hebben we het thema Sneeuw en ijs afgesloten. Donderdagmiddag hebben we met z n allen genoten van een circuit rondom dit thema. We hebben o.a. vetbollen

Nadere informatie

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 9 20 mei 2016

Losse Entjes. Jaargang 24 no. 9 20 mei 2016 Losse Entjes Jaargang 24 no. 9 20 mei 2016 Agenda 23 mei GMR vergadering 1 juli Losse Entjes 2 juni Schoolfotograaf 5 juli Rapportgesprekken 10 juni Losse Entjes 8 juli Rapporten mee 11 juni Oud Papier

Nadere informatie

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen.

Maandbericht. Coördinator van het oud papier is Gerhard Bos (0621267668). Op www.obs-de-meent.nl kunt u een handleiding vinden voor het inzamelen. www.obs-de-meent.nl Maandbericht Agenda jaargang 6 vrijdag 3 juli 2015 11 juli Oud papier 8 aug. Oud papier 17 aug. Eerste schooldag OUD PAPIER-ouders juli augustus : Wouter en Jasper Bos Merel Alberts

Nadere informatie

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie!

We willen iedereen hele, gezellige Paasdagen wensen en een hele, fijne vakantie! Nieuwsbrief d.d. 17-04-2019 De nieuwsbrief krijgt u thuis via de mail. (Parnassys) Andere belangstellenden kunnen de mail lezen op www.basisscholengiethoorn.nl Pasen 2019 We willen iedereen hele, gezellige

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016

Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Nieuwsbrief nr.20 9 juni 2016 Vanuit de directie Gevonden voorwerpen In de ruimte naast de voordeur staat een bak met gevonden voorwerpen. In deze bak liggen jassen, shirtjes, broodtrommels, bekers etc.

Nadere informatie

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013

Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Nieuwskraker nr. 19, 4 juli 2013 Wat gebeurd is Zomerfeest Afgelopen vrijdag hebben we ons traditionele zomerfeest gehad. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind en bleef het de hele middag droog.

Nadere informatie

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015

weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 weekinfo Datum: donderdag 2 april 2015 Bijbelverhalen voor de komende week Op weg naar huis, Lucas 24:13-27 Blijf bij ons, Lucas 24:28-35 Agenda: Vrijdag 3 april : vrij. Maandag 6 april: vrij. 8 april

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender

Uiltje gemist? kalender 17 maart 2016 kalender Data Vrijdag 18 maart Kunstatelier 4 Week 12 Tussentijdse rapportage groepen 1-2 Vrijdag 25 maart Vrije dag voor alle kinderen Maandag 28 maart 2 e Paasdag Dinsdag 29 maart Vrije

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda

Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015. = Kind op Maandag. Carrousel Nieuws. Agenda Jaargang 3 nr. 10 5 juni 2015 = Kind op Maandag Week 24: 8 14 juni Uitgeblust? 1 Koningen 19 Alle mensen hebben kunnen zien dat de Heer God is, zelfs koning Achab. Maar koningin Izebel is boos, zij wil

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 juli 2015

Nieuwsbrief 3 juli 2015 Beste kinderen, ouders/verzorgers, Nieuwsbrief 3 juli 2015 Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief met belangrijke informatie over de Blokpoelschool. De nieuwsbrief wordt ook op de website www.blokpoelschool.nl

Nadere informatie

BSO De Dolfijn De Orka s

BSO De Dolfijn De Orka s Zomervakantie SD Week 28 Maandag 6 juli 2015 Dinsdag 7 juli 2015 Woensdag 8 juli 2015 Donderdag 9 juli 2015 Vrijdag 10 juli 2015 Het is eindelijk zomervakantie! Tijd om de BBQ weer uit de schuur te halen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen

Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Nieuwsbrief VSO N. 5 Op weg naar Pasen Belangrijke Data Paasviering op school paasweekend Koningsspelen Meivakantie Eerste schooldag na meivakantie Donderdag 2 april Vrijdag 3 april t/m maandag 6 april

Nadere informatie

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284

ROFFELTJE. Directie. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Directie Groot of klein? Er was eens een grote man. Hij vond zichzelf de baas. Hij lachte en schreeuwde, maakte alle kleintjes belachelijk. Zijn landgenoten waren trots op hem maar toch ook

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia

28 augustus 2015. Vreedzame school. Nieuw meubilair groep 3. Lydia 28 augustus 2015 Vreedzame school Inmiddels zitten de eerste weken er weer op en zijn alle groepen goed begonnen. U heeft in de informatiefolders van de verschillende groepen kunnen lezen dat er in de

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

ROFFELTJE. Greet Brokerhof-van der Waa

ROFFELTJE. Greet Brokerhof-van der Waa ROFFELTJE > Trouw Dat is een woord dat je vaak in liedjes hoort. Kostbaar iets. Een mooi idee. Maar trouw zijn, écht trouw zijn, trouw zijn valt niet mee. Trouw is de vriend die op je wacht en die jou

Nadere informatie

ROFFELTJE. Woorden. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo,

ROFFELTJE. Woorden. Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, ROFFELTJE > Woorden Ik weet je spreekt mijn taal niet. Voor jouw woorden staat een hek. Ik kan je niet begrijpen Maar ik wil graag in gesprek. Want ik zie al aan jouw ogen Je wilt meedoen met ons spel.

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl

AGENDA. Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Schooljaar 2014-2015 Datum: 06-02-2015 bezoek onze website: www.bspaleteindhoven.nl e-mail: palet@skpo.nl Vrijdag 13 februari Voorjaarsvakantie AGENDA Carnavalsviering (Onderaan de schoolflits vind u de

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht

Immanuël-Nieuws. Themadienst: school thuis en kerk. Afscheid. Schooljaar 2016/2017. Studiedagen. Sing-out. Vossenjacht Studiedagen Mooi om te horen dat veel ouders gebruik maken van het lange weekend volgende week om te genieten van een korte vakantie. Vrijdagmorgen 23 juni zijn de groepen 1 t/m 4 vrij, vrijdagmiddag zijn

Nadere informatie

ROFFELTJE. Dat is mijn maat

ROFFELTJE. Dat is mijn maat ROFFELTJE > Dat is mijn maat Wat is de maat, waarmee de liefde wordt gemeten? Wie kent een toets, waarmee vertrouwen wordt geteld? Wie kent een schaal, waarop je vriendschap af kunt zetten? Wie kent een

Nadere informatie

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1

Algemeen Cito-vo toetsen klas 2 Sportmiddag klas 1 Algemeen In deze nieuwsbrief hebben we weer informatie voor u op een rij gezet en kunnen we u laten meegenieten van allerlei leuke activiteiten die onlangs bij ons op school hebben plaatsgevonden. Cito-vo

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Het Tangram nieuwsbrief

Het Tangram nieuwsbrief Katholieke Dalton Basisschool Jaargang 2013-2014 Nummer 7 28 februari 2014 Van de directie Olifanten De eerste week na de voorjaarsvakantie is alweer voorbij. De kinderen en leerkrachten zijn allen afgelopen

Nadere informatie

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1

De Kraanvogel Vluchtnieuws 1 Aug. 2013 Vanuit de directie Beste ouders en verzorgers, De kop is er af! Vol enthousiasme zijn we gestart. Hopelijk heeft u dat ook zo ervaren.. Een nieuw schooljaar, nieuwe kinderen, een nieuwe juf/meester

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4

Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 1 Basisschool de Wieling Kolkweg 5 6685 BC Haalderen 0481-462172 wieling@delinge.nl Nieuwsbrief december 2016 Nummer 4 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 28 29 30 1 2 3 4 Viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van:

NASCHOOLSE DAGBEHANDELING. Figaro. Welkom! Waarom kom jij naar de groep? Informatieboekje voor kinderen die komen kennismaken. Dit boekje is van: NASCHOOLSE DAGBEHANDELING Figaro Welkom! Binnenkort kom je kennismaken op Figaro. In dit boekje leggen we je alvast wat dingen uit. Het boekje is gemaakt voor kinderen die hier voor de eerste keer komen,

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Verjaardagen: Er zijn de komende week geen jarigen.! Kind op maandag Het thema voor week 11 is: Ga niet weg

Verjaardagen: Er zijn de komende week geen jarigen.! Kind op maandag Het thema voor week 11 is: Ga niet weg Nieuwsbrief week 11-2016 Agenda: 12 maart NL Doet 16 maart Schoolvolleybal toernooi groep 8 Studiedag onderbouw, groep 1 en 2 vrij 11 april Kijkavond bovenbouw. 13 april Schoolvoetbal toernooi groep 7

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar!

Nieuwsbrief. Ik wens u nu alvast een hele fijne kerstvakantie en een goede start van het nieuwe jaar! Nieuwsbrief December De laatste maand van het jaar is begonnen. Een periode die bol staat van de bijzondere gebeurtenissen op school. Afgelopen week bezocht Sinterklaas onze school en nu maken we ons op

Nadere informatie

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD

NIEUWS VANUIT DE MEDDEZEGSSCHAPSRAAD 1 Nieuwsbrief Mei 2015 Mei 2015 In dit nummer: Nieuws Vanuit MR. Verkeers- examen groepen 7. Kunstpodium. Oudercommissie. Dammen. Overblijven. 1 2 3 4 Koningsspelen. 5 Uit de kunst. 6 NIEUWS VANUIT DE

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom!

Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA HOERA! Wist je dat. Welkom! 93 Nummer 9, 14 december 2018 AGENDA 18 dec Keijzersrondje Kerst 19 dec Kerstviering 20 dec Groepsmail 21 dec Studiedag Start Kerstvakantie 7 jan Studiedag 8 jan Start in het nieuwe gebouw (einde vakantie)

Nadere informatie

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014)

Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Hallo (Nummer 12, 05-12-2014) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u o.a. informatie over: Terugblik Sinterklaasfeest Kerst op de Biezenkamp NXP adopteert de Biezenkamp Kampioenen op school

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in april. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in april. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 8 april 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief 06. Woensdag 11 november 2015

Nieuwsbrief 06. Woensdag 11 november 2015 Nieuwsbrief 06 Woensdag 11 november 2015 Agenda: Woensdag 11 november: Sint-Maarten Maandag 16 november: Eco-bakken worden weer geleegd Dinsdag 17 november: MR-vergadering Dinsdag 24 november: 19.30 21.00

Nadere informatie

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014

Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014 Praompraot Nieuwsbrief CBS de Praom 27 e jaargang nr. 3 Vrijdag 5 september 2014 Algemene informatie van de directie Schooljaarplan Elk jaar maken we een schooljaarplan, waar alle plannen voor het nieuwe

Nadere informatie

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015

Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896. Jaargang 26 - nr. 11 Nieuwsbrief 10 juli 2015 Lea Dasbergschool Emily Brontësingel 1a 6836 TV Arnhem 026-3272489 Lea Dasbergschool Pythagorasstraat 9 6836 GA Arnhem 026-3272896 www.leadasbergschool.nl info@leadasbergschool.nl Jaargang 26 - nr. 11

Nadere informatie

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen,

Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, Amstelveen, oktober 2014 Beste ouders en/of verzorgers, Na een leuk schooljaar met veel activiteiten waaronder de geslaagde sportdagen, volg leerkrachten vroeg. De Oudercommissie heeft de leerkrachten

Nadere informatie

Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8. Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken

Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8. Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken Pagina 1 Fijne vakantie Overlijden man juf Petra Dag Groep 8 Pagina 2 Laatste schooldag Gymzakken en opbergzakken Pagina 3 Info avonden nieuwe schooljaar GGD Flits Charly Charly Pagina 4 Juf Francine getrouwd

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit

Op 21 maart is er een dansvoorstelling voor onze groep: Wiewawit Kijk ook eens naar onze website met heel mooie foto s: www.sbodebrigantijn.nl Jaargang 16 Februari 2016 Nieuw gebouw Zondag 28 februari heeft de Brigantijn een opendag in het nieuwe gebouw de Vlieger.

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO

Nog 1 week. De beer is los! - herhaling. MR nieuws TSO Nog 1 week en dan zit het schooljaar er weer op! We nemen afscheid van groep 8 en kijken terug op een mooi en leerzaam jaar. Inmiddels kijken we ook al weer vooruit naar het nieuwe schooljaar. In de afgelopen

Nadere informatie

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale

Intussen zien we veel blije gezichten en zijn de kinderen weer enthousiast aan de slag gegaan. Ook fijn dat de ouders in grote getale Nieuwsbrief OBS De Sjtadssjool Augustus-September 2014 De kop is er af, het nieuwe schooljaar is van start gegaan. Altijd weer spannend, hoe is de nieuwe juf of meester, hoe zal het gaan in de nieuwe groep?

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015

JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 JAARVERSLAG OUDERVERENIGING 2014 2015 Hieronder vindt u een aantal verslagen van excursies en activiteiten die mede door de Oudervereniging zijn georganiseerd en gefinancierd. LUSTRUM WEEK oktober 2014

Nadere informatie

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5

Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Hoeksteeninfo CBS De Hoeksteen Ooltgensplaat December 2018 Nummer 5 Uit het team Juf Suzan moet helaas op doktersadvies de komende weken rust houden en zal dus in het jaar 2018 niet meer bij ons in groep

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015 Nummer 5 december 2015 Agenda Wo 2 dec Inloopochtend 8:15-8:30 uur Vrij 4 dec Sinterklaasviering, alle leerlingen om 12:00 uur vrij Do 17 dec Kinderen vrij om 12:00 uur i.v.m. kerstdiner 17:00-18:30 uur

Nadere informatie

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014

Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 21 Nummer 22 Nieuwsbrief 28 januari 2014 Belangrijke data 18 februari Studiemiddag, alle leerlingen vrij 21

Nadere informatie

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter

Vanuit het team. Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! Verjaardagen: In dit nummer: Kind centrum De Vlechter De Vlecht 18 december 2015 Wij heten Viktor en Luna van harte welkom op onze school! In dit nummer: Vanuit het team 1 Groep 3/4 2 Groep 5/6 3 Sport en Bewegen 4 Afscheid juf José 5 MIKZ / Kerstcollage

Nadere informatie

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken.

Klassennieuws. Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Klassennieuws Beste ouders/ verzorgers, Hierbij het klassennieuws van de afgelopen weken. Thema post Na de voorjaarsvakantie zijn we bezig geweest met het thema post. Regelmatig komt de postbode langs

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni

MAANDAG 30 mei. DINSDAG 31 mei. WOENSDAG 1 juni. DONDERDAG 2 juni WEEKKAART 30 mei 3 juni 2016 www.prinsesirene.nl teamvergadering MAANDAG 30 mei DINSDAG 31 mei Ouderavond WOENSDAG 1 juni DONDERDAG 2 juni VRIJDAG 3 juni Jaarstudiedag - Alle kinderen zijn vrij!!! Start

Nadere informatie

Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen. 30 augustus t/m 3september 2010. www.kvw-afferden.nl

Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen. 30 augustus t/m 3september 2010. www.kvw-afferden.nl Kindervakantiewerk 2010: Middeleeuwen 30 augustus t/m 3september 2010 www.kvw-afferden.nl Bestuur kindervakantiewerk Afferden : Piet Laarakkers Dorpsstraat 26 Tel.:0485-531281 Monique Arntz Molenkampweg

Nadere informatie

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 19 januari 2018 tel

Schooljaar Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp Vrijdag 19 januari 2018 tel Schooljaar 2017 2018 Locatie Stroekeld Locatie Roerdomp info@julianaschool.net Vrijdag 19 januari 2018 tel. 0548-636000 www.julianaschool.net Nummer 17 Inhoud Kreet van de week Meeleven Continurooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief voorjaar

Nieuwsbrief voorjaar Nieuwsbrief voorjaar 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van het zandkasteel-pgb. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van alle activiteiten van het zandkasteel-pgb

Nadere informatie

Woensdag 7 december Agenda: Donderdag 15 december: Knutselmiddag Woensdag 21 december: Nieuwsbrief 8 Donderdag 22 december: Kerstfeest op school

Woensdag 7 december Agenda: Donderdag 15 december: Knutselmiddag Woensdag 21 december: Nieuwsbrief 8 Donderdag 22 december: Kerstfeest op school 07 Woensdag 7 december 2016 Agenda: Donderdag 15 december: Knutselmiddag Woensdag 21 december: Nieuwsbrief 8 Donderdag 22 december: Kerstfeest op school Aanwezigheid directie: Donderdag 8 december: Vrijdag

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind.

Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,- per kind. NIEUWSBRIEF 17 Naam: De Pollen, 11 april 2014 leren naar vermogen Beste ouders/verzorgers, Schoolgeld, nog niet alles is binnen De ouderbijdrage voor dit schooljaar bedraagt net als de vorige keer 20,-

Nadere informatie

In en om de Regenboog

In en om de Regenboog In en om de Regenboog 4 september 2012 Week 16, 15 april 2014 Schoolnieuws Pasen Met Pasen zingen we : De Heer is waarlijk opgestaan. Maar hoeveel mensen kennen die betekenis van Pasen nog, waarin de voorpagina

Nadere informatie

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s),

+9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), +9*/ Geachte ouder(s) / verzorger(s), Terug in de tijd! Vandaag zijn onze leerlingen op een wel hele bijzondere manier begonnen met de projectweek Terug in de tijd!. Enkele leerkrachten gingen namelijk

Nadere informatie

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013

Locatienieuws & Zo. Herfstvakantie 2013. Wat gaan we wanneer doen? Digitale nieuwsbrief 10 BSO Toonzetters BSO Egel BSO Bouwgein oktober 2013 Voorwoord van de Clustermanager Het schooljaar is al weer in volle gang en de eerste vakantie staat al weer voor de deur. In deze nieuwsbrief kunt u lezen wat de planning en het thema van deze vakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

UIT DE WEI 22 november 2018

UIT DE WEI 22 november 2018 KALENDER Vrijdag 23 november Wieletjesdag Dinsdag 27 november Alle kinderen mogen hun schoen zetten. Vrijdag 30 november Surprises inleveren. Tentoonstelling in het wei theater UIT DE WEI 22 november 2018

Nadere informatie

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015

Tiggeltjes (ook op www.tiggeldobbe.nl) Februari 2015 Actuele Tiggeldobbe-informatie ook op onze website: www.tiggeldobbe.nl Uw kind, onze zorg! Poëzie op de Tiggeldobbe Op donderdag 29 januari startte de Nationale Poëzieweek. Ook op de Tiggeldobbe is aan

Nadere informatie

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda

Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Jaargang 29, nummer 12, 6 februari 2014 Agenda Vrijdag 7 februari Creamiddag groep 3-4 Maandag 10 februari Spreekavond 4 (van 7) Dinsdag 11 t/m donderdag 13 februari Cito groep 8 Vrijdag 14 februari Vrije

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 3 jaargang 15 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 6 Directiepraatje Kennismakingskamp: Afgelopen week hebben alle

Nadere informatie