Tweede Stroming. Algemeen. Klusavond: Ouders, bedankt voor jullie hulp vorige week woensdagavond! Leescafé:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Tweede Stroming. Algemeen. Klusavond: Ouders, bedankt voor jullie hulp vorige week woensdagavond! Leescafé:"

Transcriptie

1 Tweede Stroming Algemeen september roostervrije dag (kinderen zijn vrij) leerlingen groep 8 vrij ivm schoolkamp september schoolkamp groep informatieavond unit informatieavond unit 1 en waterwandeling groep 7 (middag) 28/29-09 schoolfoto 28/29/30-09 streetwise (project verkeer) oktober fonkeling presenteert Klusavond: Ouders, bedankt voor jullie hulp vorige week woensdagavond! november informatieavond voortgezet onderwijs 10/ proefcito groep studiedag (kinderen vrij) 23/24/25-11 preadviezen groep 8 Volg ons ook via Leescafé: De hulpmoeders hebben ook hard gewerkt. Bedankt! Zoals het er nu uitziet, gaat Gerard aankomende week ook de computers aansluiten.

2 Dienstenveiling Kjel (en natuurlijk ook zijn vriendjes en vriendinnetjes) heeft een fantastische middag gehad! Reminder mbt ziekmelden van uw kind(eren) Graag, als u contact opneemt via telefoon, naam van uw kind doorgeven en naam van de coach. Musical groep 8 Wij willen nogmaals Danielle en Sven bedanken voor de ondersteuning! Wij zijn onder de indruk van jullie talenten.

3 Willem van Erp en Noa Buijs zijn nieuw in groep 3. Unitlogo ontworpen door Koen Vrijhoeven Unitlogo Deze week konden de kinderen een nieuw unitlogo ontwerpen. Er zaten hele mooie exemplaren bij en het was dus moeilijk kiezen. We hebben dan ook verschillende winnaars. Deze logo s zullen in de loop van dit jaar gebruikt gaan worden. Als eerste is die van Koen Vrijhoeven aan de beurt. Nieuw schooljaar Na een welverdiende vakantie zijn we deze week weer fijn van start gegaan. Iedereen was weer blij elkaar te zien en natuurlijk hebben we een aantal nieuwe kinderen mogen verwelkomen. Milan Lagarde komt vanuit de instroomgroep en Babet van Orsouw, Ruben Schoenmakers en Jasmijn van Galen mochten deze week voor het eerst naar school. We wensen jullie allemaal heel veel plezier hier. Inloop/kring/verjaardag Om de start van de dag goed te laten verlopen, hierbij even wat praktische informatie. Alle ouders zijn natuurlijk van harte welkom bij de inloop, om samen met de kinderen een activiteit te doen. De inloop duurt tot 8.45 uur en dan start in de thuisgroepen de kring. Kinderen die jarig zijn, mogen hun verjaardag samen met de ouders vieren tijdens de kring. Dit doen we van 9.00 uur tot 9.15 uur. Gymschoenen Elke week gaan de kinderen van groep 3 naar de gymzaal en de kinderen van groep 1 en 2 mogen naar de speelzaal. Hiervoor hebben zij gymschoenen nodig (met elastiek of klittenband). Wij vragen u daarom de kinderen gymschoenen (voorzien van naam) in een tasje (ook voorzien van naam) mee naar school te geven. De gymschoenen worden op school in bakken bewaard zodat de kinderen ze elke week mee kunnen nemen naar de gymzaal/speelzaal. Groepslezen Ook dit jaar willen we weer snel starten met het groepslezen voor de oudste kinderen. Hiervoor zijn we op zoek naar ouders (of opa s/oma s) die één keer per week (meer mag ook) een groepje willen begeleiden. Het

4 groepslezen is elke dag van 8.45 tot 9.00 uur. De kinderen genieten ervan wanneer hun eigen papa/mama/opa/oma hierbij aanwezig is. Opgeven hiervoor kan via of bij de thuisgroepcoach. Graag de dag van voorkeur aangeven. Op vrijdag 11 september is voor geïnteresseerden om uur een korte uitleg in het taalatelier. In de unit Deze week hebben we nog veel in de eigen thusisgroep gewerkt. Zo hebben we allemaal weer rustig kunnen wennen. En we hebben al heel veel leuke dingen gedaan.

5 Unitlogo is gemaakt door: Lieke uit thuisgroep groen Gym Leesouders gezocht! Voor het begeleiden van groepjes (na de inloop, van 8.45 uur tot 9.00 uur) hebben wij ouders nodig. I.v.m. de gymlessen is er geen groepslezen voor groen op maandag en geen groepslezen voor oranje en paars op woensdag. Wie kan een leesgroepje begeleiden? Opgeven kan via: Graag aangeven welke dag u beschikbaar bent. Bedankt! Deze week gaan we weer gymmen op maandag en woensdag. De kinderen krijgen gymles van Justin van SEC. We verwachten dat de kinderen de gymspullen op school hebben liggen. Maandag: De groene thuisgroep begint elke maandag met de gym. We verwachten deze kinderen om 8.25 uur bij de gymzaal van de Eerste Stroming. De thuisgroepcoach is daar dan ook. Woensdag: De paarse en oranje thuisgroep beginnen elke woensdag met de gym. We verwachten deze kinderen om 8.25 uur bij de gymzaal van de Eerste Stroming. Er is een thuisgroepcoach aanwezig. Nieuwsbegrip op maandagmiddag: Vanaf volgende week starten we weer met nieuwsbegrip. De kinderen mogen aan het begin van de week een tekst kiezen en deze krijgen ze op donderdag mee naar huis. We verwachten dat de leerlingen deze tekst alleen en/of met ouders gaan lezen en voorbereiden. Op maandag nemen de kinderen de tekst weer mee naar school toe en dan gaan ze 's middags de verwerking maken van de door hun voorbereide tekst. Wij rekenen op uw ondersteuning en medewerking. Maandagmiddag krijgen de kinderen uitleg over nieuwsbegrip. Spreekbeurten en boekbesprekingen: We gaan weer beginnen met het inschrijven van de spreekbeurten en boekbesprekingen. De oudsten houden dit schooljaar een spreekbeurt en de jongsten een boekbespreking. Dit is met de kinderen besproken en de jongsten hebben een uitleg gekregen over de boekbespreking. In de bijlage van deze vrijdagmail staat ook de uitleg. De spreekbeurten en boekbesprekingen houden we altijd op vrijdag op het einde van de dag en

6 we willen jullie als ouders daar graag voor uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. Deze week in de unit: Portfolio: We missen nog een aantal portfolio s. Willen jullie deze meenemen? Hoofdluizen: Zou u uw kind regelmatig willen controleren op hoofdluis en/ of neten en hiervoor willen behandelen. Zo zorgen we er samen en met zijn allen voor dat de hoofdluizenplaag stopt.

7

8

9 Suus en Lucas een dagje hoofdredacteur Brabants Dagblad Volgende week vrijdag wordt onze nieuwe unitlogo bekend gemaakt. Gym Wij gaan iedere vrijdag naar de gym. Volgorde: Oranje (gaan s ochtends direct naar de gymzaal) Paars Groen Geel (groep 8)

10 Oordopjes voor de computers: kunnen kinderen aangeven waar ze aan willen gaan werken of andere punten die besproken dienen te worden. Dit was heel erg fijn voor de kinderen en coaches. Vanaf dit schooljaar kunnen kinderen oordopjes meenemen voor de computer. Natuurlijk zijn er koptelefoons aanwezig, maar kinderen vinden het fijn een eigen koptelefoon te hebben. Aanbod Marit (was nog voor de vakantie, laatste schoolweek) Muiswerk We starten na schoolkamp groep 8 met huiswerk (week 39) Individuele gesprekken met kinderen en kindcoachgesprekken Afgelopen week hebben in teken gestaan van het houden van individuele gesprekken en kindcoachgesprekken (groepjes). Tijdens deze gesprekken Leerwerk We starten na schoolkamp groep 8 met leerwerk (week 39). Iedere maandag krijgt uw kind een leeropdracht en wordt een week later getoetst. We vinden het belangrijk als kinderen verantwoording dragen voor de opdracht en leren plannen.

11 Ik heb voor een aanbod Ikea- boekjes nodig. Mocht je een boekje overhebben of niet meer gebruiken, dan graag inleveren bij Anja Thema vakantie: Opdracht voor ouders (zie wensenpot in de unit) wensen voor het nieuwe schooljaar.. ouder voor kind Groepslezen start na schoolkamp week 39 (deze worden een jaar bewaard) Groepslezen Opgeven kan via Graag voorkeur qua dag aangeven. Foto s thema vakantie: Ikea

12

13 Hobby Janne Soutendam (creatief hoor!) waterwandeling donderdagmiddag 24 september gaan wij een waterwandeling maken. Vind jij het leuk mee te gaan en een groepje te begeleiden, geef jezelf dan op bij de coaches van unit 3. Zoals het er nu uitziet, gaan wij met de fiets. Nieuwsbegrip: Ook dit jaar zullen wij weer gaan werken met de teksten van Nieuwsbegrip. De kinderen kiezen een tekst, bereiden deze tekst thuis voor en iedere maandagmiddag wordt deze tekst behandeld binnen de verschillende ateliers. Tijdens deze lessen staan de strategieën van begrijpend lezen centraal. Daarnaast wordt de les altijd afgesloten met een creatieve opdracht. De coaches zijn blij met deze manier van werken. Enige wat ons tegenstaat, is het printen van heel veel papier. Dit schooljaar willen wij starten met het geven van onze inlogcode en wachtwoord, zodat de tekst thuis kan worden gelezen op een computer of tablet. Natuurlijk kiest het kind nog voor een bepaalde tekst. Verdere uitleg krijgt u tijdens onze jaarlijkse informatieavond (21 september).

14 6. Ga naar Stem bevestigen en klik onderaan op Bevestig stem. Je bent klaar! Vervanging tijdens schoolkamp Anja gaat mee op schoolkamp groep 8. Dit betekent dat in thuisgroep oranje een invalster komt. Dit is voor de woensdag, donderdag en vrijdag Jessica. Terugkomdag oud- leerlingen groep 8 Net zoals voorgaande jaren zullen we ook dit jaar weer een terugkomdag organiseren. Hiervoor zullen we de leerlingen van vorig jaar en de leerlingen uit groep 8 van dit jaar uitnodigen. We zullen dan een stukje terugkijken van de musical dvd en eerste ervaringen betreft de middelbare school uitwisselen. Datum en uitnodigingen voor deze middag volgen. Bericht van Miencke Stem Kinderen voor Kinderen op Gouden Stuiver En leuk nieuws! Kinderen voor Kinderen maakt kans op de Gouden Stuiver, de prijs voor beste kinderprogramma. Dat betekent dus: stemmen allemaal! En roep ook al jullie vrienden en familie op om op ons te stemmen. Hoe kun je stemmen? 1. Ga naar 2. Klik op het plaatje 'Breng uw stem uit' 3. Maak een account of log in (met Facebook of je e- mail) 4. Ga naar de categorie Gouden Stuiver en kies Kinderen voor Kinderen 5. De overige categorieën moet je ook nog invullen. Maar als je het niet weet, typ dan 'blanco' onderaan de lijst met foto's Hallo allemaal, Ik ben Zehra Yazici en ben 22 jaar oud. Mijn hobby s zijn zwemmen, wandelen en henna tattoo ontwerpen. Ik heb twee broers en één zus. Dit jaar mag ik stage lopen bij Laura in unit 3. Ik zit in de afstudeerfase op de PABO te Veghel. Op maandag en dinsdag ben ik op de Fonkeling aanwezig. Heb je vragen of wil je even kletsen dan weet je mij te vinden! Even voorstellen: Mijn naam is Rick Albers, ik ben 23 jaar en ik ben derdejaars student aan de Pabo van Fontys Hogeschool Den Bosch. In mijn vrije tijd ben ik voetbaltrainer bij een meidenteam en ben ik trainer in reddend zwemmen met honden voor de Nederlandse Newfoundlander Club. Naast deze hobby s heb ik een externe stage bij de Ruud van Nistelrooy Academy die ik gelijktijdig met de stage op de Fonkeling Tweede Stroom zal gaan uitvoeren. Dit jaar zal ik stage komen lopen in Unit 3, atelier oranje bij Anja van Hirtum. U kunt mij hier tegenkomen op de maandagen en dinsdagen. De eerste week heb ik er inmiddels al op zitten. De eerste indruk is super en ik ben ervan overtuigd dat ik samen met het team en de kinderen er een top jaar van gaan maken! Graag zie en spreek ik u allen een keer op de Fonkeling! Met vriendelijke groet, Rick Albers

15 Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne vakantie gehad. Wij hebben een heerlijke vakantie achter de rug. Zie de foto s voor een impressie van BSO huis vol talenten (thema BSO Berghem). Ben jij ook nieuwsgierig wat we allemaal op de BSO doen? Kom dan gerust een keertje binnen lopen of kijk op de website Wij wensen jullie een heel fijn schooljaar toe! Groetjes, Team Maanvlinder Paula, Mara, Claudia

Tweede Stroming. Juni 02-06 bezoek ontdekhoek unit 3 05-06 schoolfeest

Tweede Stroming. Juni 02-06 bezoek ontdekhoek unit 3 05-06 schoolfeest Tweede Stroming Algemeen April 22-04 bezoek Rijksmuseum Amsterdam unit 3 (groep Claudia en Elise ) Let op de kinderen zijn pas rond 15.00 uur terug op school 20-04 verkeersexamen groep 7 (praktijk) 21-22

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen. Even voorstellen

Tweede Stroming. Algemeen. Even voorstellen Tweede Stroming september 28/29-09 schoolfoto 28/29/30-09 streetwise (project verkeer) Algemeen Oktober 1-10 unit 3 streetwise 5-10 studiedag (kinderen zijn vrij) 13-10 terugkomdag groep 8 leerlingen 17.00

Nadere informatie

Tweede Stroming. Groep 8, unit 3, Tweede Stroming Eerste geworden, van de 130 scholen, tijdens de FC Oss schoolcup. Nv a

Tweede Stroming. Groep 8, unit 3, Tweede Stroming Eerste geworden, van de 130 scholen, tijdens de FC Oss schoolcup. Nv a Nv a Tweede Stroming Algemeen April 22-04 bezoek Rijksmuseum Amsterdam unit 3 (groep Claudia en Elise ) Let op de kinderen zijn pas rond 15.00 uur terug op school 20-04 verkeersexamen groep 7 (praktijk)

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen. Evaluatiebladen (sociaal-emotioneel)

Tweede Stroming. Algemeen. Evaluatiebladen (sociaal-emotioneel) Tweede Stroming Algemeen november 16-11 open dag (informatie via Lucienne) 19-11 studiedag (kinderen vrij) 23/24/25-11 pre-adviezen groep 8 24-11 excursie unit 3 technieklokaal 25-11 groep 8 bezoek aan

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen. Dienstenveiling taarten bakken met Claudia en Maud. juni 22-06 stadswandeling groep 6 unit 3

Tweede Stroming. Algemeen. Dienstenveiling taarten bakken met Claudia en Maud. juni 22-06 stadswandeling groep 6 unit 3 Tweede Stroming Algemeen Dienstenveiling taarten bakken met Claudia en Maud juni 22-06 stadswandeling groep 6 unit 3 jjuli 02-07 bezoek musical Anne Frank unit 3 03-07 coachesdag 10-07 ouders bedanken/

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen. Nationaal schoolontbijt

Tweede Stroming. Algemeen. Nationaal schoolontbijt Tweede Stroming Algemeen November 04-11 bezoek kamp Vught unit 3 07-11 schoolontbijt in alle units (geen inloop) 10-11 infoavond voorgezet onderwijs 19.00 uur 11-11 ooggetuige in de groep (unit 3) 11-11

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen Samen leren Inspireren en Motiveren. juni 22-06 stadswandeling groep 6 unit 3

Tweede Stroming. Algemeen Samen leren Inspireren en Motiveren. juni 22-06 stadswandeling groep 6 unit 3 Tweede Stroming juni 22-06 stadswandeling groep 6 unit 3 Algemeen Samen leren Inspireren en Motiveren jjuli 02-07 bezoek musical Anne Frank unit 3 03-07 coachesdag 10-07 ouders bedanken/ Fonkeling presenteert

Nadere informatie

Tweede Stroming. Musical; Want daar brandt nog licht met kinderen uit unit 2 en 3

Tweede Stroming. Musical; Want daar brandt nog licht met kinderen uit unit 2 en 3 Tweede Stroming Algemeen November 19-11 bezoek schuilkelder Oss (unit 3) 20-11 dag van het kind (kinderrechten) 20-11 bezoek aan gemeentehuis unit 3 (18.00 uur verzamelen,18.15 uur vertrek) 20-11 gekke

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen

Tweede Stroming. Algemeen Tweede Stroming Algemeen December 17-12 kerstviering 17-12 dienstenveiling (zie e- mail 30 november) 18-12 schaatsen groep 8 11.00 uur 18-12 Fonkeling presenteert (13.00 uur) 19-12 vrije dag en start Kerstvakantie

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen. Volg ons ook via

Tweede Stroming. Algemeen. Volg ons ook via Tweede Stroming Algemeen januari week 2 start cito M- toetsen 22-01 bezoek groep 7 aan Museum Jan Cunen Oss 23-01 afscheid Isis en Finn vd Heuvel 28-01 studiedag (kinderen zijn die dag vrij) 12-01 vanaf

Nadere informatie

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy

September 2018 Schooljaar Nieuwe gezichten. Nieuwe leerlingen. Verkeersbeleid Privacy September 2018 Schooljaar 2018-2019. We hopen dat iedereen een fijne zomervakantie gehad heeft. Maandag 3 september openen de schooldeuren weer voor een nieuw schooljaar. Uiteraard mogen ouders s ochtends

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen. November 10-11 infoavond voorgezet onderwijs voor ouders van groep 7 en 8 19.00 uur (speelzaal Eerste Stroming)

Tweede Stroming. Algemeen. November 10-11 infoavond voorgezet onderwijs voor ouders van groep 7 en 8 19.00 uur (speelzaal Eerste Stroming) Tweede Stroming Algemeen November 10-11 infoavond voorgezet onderwijs voor ouders van groep 7 en 8 19.00 uur (speelzaal Eerste Stroming) 11-11 ooggetuige in de groep (unit 3) 11-11 proefcito groep 8 12-11

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen. Taalochtend tweede stroming. Oktober fonkeling presenteert (13.00 uur speelzaal eerste stroming)

Tweede Stroming. Algemeen. Taalochtend tweede stroming. Oktober fonkeling presenteert (13.00 uur speelzaal eerste stroming) Tweede Stroming Algemeen Oktober 22-10 fonkeling presenteert (13.00 uur speelzaal eerste stroming) Taalochtend tweede stroming november 03-11 informatieavond voortgezet onderwijs 10-11 excursie stenen

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen. Dienstenveiling oppassen bij Tygo Vos

Tweede Stroming. Algemeen. Dienstenveiling oppassen bij Tygo Vos Tweede Stroming Algemeen Mei 19-05 sportdag unit 2 21-05 sportdag unit 3 22-05 sportdag unit 1 week 21 start cito- toetsen Dienstenveiling oppassen bij Tygo Vos Juni 02-06 bezoek ontdekhoek unit 3 05-06

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag

Uiltje gemist? kalender. Vrijdag.Waterdag 02 juli 2015 Jaargang 7- nummer 28 kalender Donderdag 2 juli Rapportage groepen 3 t/m 7 Vrijdag 3 juli Waterspektakel groepen 1 t/m 5 Vrijdag.Waterdag Morgen, vrijdag 3 juli, worden er voor de kinderen

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen. Dienstenveiling oppassen bij Osman en Cemil. juni stadswandeling groep 6 unit 3

Tweede Stroming. Algemeen. Dienstenveiling oppassen bij Osman en Cemil. juni stadswandeling groep 6 unit 3 Tweede Stroming juni 22-06 stadswandeling groep 6 unit 3 Algemeen Dienstenveiling oppassen bij Osman en Cemil jjuli 02-07 bezoek musical Anne Frank unit 3 03-07 coachesdag 10-07 ouders bedanken/ Fonkeling

Nadere informatie

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs)

Dag van de week. Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Dag van de week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Wie? Juf Femke Juf Romy (stagiaire 1 e jaar PABO) Juf Michelle (stagiaire opleiding Bewegingsonderwijs) Juf Femke Juf Femke Juf Femke Meneer Marcel

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen. Evaluatiebladen (sociaal-emotioneel)

Tweede Stroming. Algemeen. Evaluatiebladen (sociaal-emotioneel) Tweede Stroming Algemeen november 23/24/25-11 pre-adviezen groep 8 24-11 excursie unit 3 technieklokaal 25-11 groep 8 bezoek aan Hooghuis locatie Oss december 3-12 intocht Sinterklaas op school 4-12 surprises

Nadere informatie

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September

30 augustus 13 september. RKBS De Banier. Nieuws vanuit de school. Welkom op school. Kennismakingsgesprekken. September 1 30 augustus 13 september RKBS De Banier September Aan «titel» «naam», «groep» Colofon: R.K.B.S. De Banier - De Blokken 16-7894 CL Zwartemeer Postadres: Postbus 19; 7890 AA Klazienaveen Telefoon: (0591)

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk

Basisschool De Waterloop Terlostraat KW Bergeijk Basisschool De Waterloop Terlostraat 5 5571 KW Bergeijk 0497-571235 Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten in unit 1-2-3 op de basisschool. U hebt gekozen voor onze school om

Nadere informatie

groepsgids Groepen 1 en 2

groepsgids Groepen 1 en 2 groepsgids Groepen 1 en 2 Welkom op de Zonnepoort U hebt gekozen voor onze school om uw kind een goede leerzame en leuke tijd te geven. In het begin is het voor kinderen en voor u soms even wennen. Het

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen. Afsluiting kinderboekenweek

Tweede Stroming. Algemeen. Afsluiting kinderboekenweek Tweede Stroming Algemeen Oktober 13-10 terugkomdag groep 8 leerlingen 17.00 uur 18.00 uur 22-10 fonkeling presenteert Afsluiting kinderboekenweek Om op vrijdag 16 oktober de kinderboekenweek op een ludieke

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1

N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1 N I E U W S B R I E F SEPTEMBER 2012 JAARGANG: 17 NR. 1 Samen spelen en leren op een veilige plek van de directie Welkom allemaal in het nieuwe schooljaar. We maken er met elkaar weer een fijn en goed

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Volg ons ook via. Tweede Stroming. Algemeen. februari 26-02 rondleiding struikelstenen Oss unit 3

Volg ons ook via. Tweede Stroming. Algemeen. februari 26-02 rondleiding struikelstenen Oss unit 3 Tweede Stroming Algemeen februari 26-02 rondleiding struikelstenen Oss unit 3 Maart 16-03 20-03 lentekriebels 19-03 wedstrijd rekenen W4Kangoeroe 2015 unit 3 groep 7 en 8 25-03 grote rekendag april 22-04

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 1 Datum: 24-08-15 Algemeen Belangrijke data: 24 Augustus Eerste schooldag 24 Augustus Luizencontrole 07 September Start project Kunst (alle groepen)

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen

Tweede Stroming. Algemeen Tweede Stroming Algemeen Mei - Juni 02-06 bezoek ontdekhoek unit 3 05-06 schoolfeest 22-06 stadswandeling groep 6 unit 3 Juli 03-07 coachesdag 10-07 ouders bedanken/ Fonkeling presenteert 14-07 musical

Nadere informatie

Marinfo. Informatieblad. Vrijdag, 13 juli Beste ouders,

Marinfo. Informatieblad.   Vrijdag, 13 juli Beste ouders, Marinfo Informatieblad www.mariabasisschool-nop.nl Beste ouders, Vrijdag, 13 juli 2018 We gaan aan het laatste schoolweek beginnen. Een bijzondere week. Een week waarin alles soms net een beetje anders

Nadere informatie

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar.

Informatieavonden Tijdens deze avond wordt u door de leerkrachten geïnformeerd over het lesprogramma en activiteiten voor het komende schooljaar. Website : www.hietweide.nl e-mail : nieuwsbrief@hietweide.nl Agenda 14 september inloopspreekuur GGD/CJZ 14 september informatieavond groep 8 15 september informatieavond groep 1 t/m 7 21 september t/m

Nadere informatie

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR

Agenda 15 september 2014 Schoolfotograaf 16 september 2014 Ouderavond VSO 23 september 2014 Ouderavond SO 24 september 2014 Koffieochtend OR Pagina 1 van 5 Inhoudsopgave Voorwoord Algemeen: Personeel Algemeen: Nieuwe collega s Algemeen: Nieuwe stagiaires Algemeen: Toestemmingsformulier Algemeen: Schoolfotograaf Algemeen: Gym Algemeen: Vooraankondiging

Nadere informatie

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019)

NR augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NR. 1 22 augustus 2019 (nr. 2 zal verschijnen op 5 september 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na zes weken heerlijk vakantie te hebben gehad zijn we weer vol enthousiasme gestart in onze kleutergroepen.

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 4: 25.09.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 4: 25.09.2015 Belangrijke data: 28-29 september schoolfotograaf 5 oktober dag van de leerkracht 14-15-16 oktober schoolkamp groep 7 16 oktober oud papier 23 oktober studiedag 26-30

Nadere informatie

Riemslootnieuws. Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl.

Riemslootnieuws. Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090. www.obsderiemsloot.nl. Riemslootnieuws 623 www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl Jaargang 16 20-08-2015 e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: riemsloot@dagendou.nl

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 27 2 juli t/m 8 juli 2018 Nieuws van uit de school De feestdag: Wat een feest was het gister op de feestdag! Er waren heel veel leuke activiteiten en de pannenkoeken als lunch, deden het

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03

Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com. 16 september 2015 nr. 03 Kerkstraat 112 5126 GD Gilze e-mail: bolsterbericht@hotmail.com Tel 0161-451541 home-page: www.debolstergilze.nl JAARGANG 20 Wekelijkse nieuwsbrief 16 september 2015 nr. 03 NIEUWS VAN DE DIRECTIE Drukke

Nadere informatie

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom.

Basisschool St.Bernardus Loo KP Bergeijk Jij bent welkom. Basisschool St.Bernardus Loo 109 5571 KP Bergeijk 0497-571235 Jij bent welkom Email: infostbernardus@skozok.nl www.stbernardus.nl Welkom Binnenkort wordt uw kind vier jaar en mag hij/zij starten bij ons

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313

BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl. SEPTEMBER 2015 Nummer 313 BASISSCHOOL T STEKSKE DOMINICANENSTRAAT 22 5453 JN LANGENBOOM TEL. 431303 FAX. 431701 E-MAIL. info@stekske.nl SEPTEMBER 2015 Nummer 313 MAANDOVERZICHT 31 Ma 1 Di 2 Wo 3 Do 4 Vrij 5 Za 6 Zo 7 Ma Controle

Nadere informatie

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl.

Tovergevogel. nieuwsbrief van. Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl. Tovergevogel nieuwsbrief van Terburghtweg 1a - 5061 LA Oisterwijk - telefoon: 013-5234236 - e-mail: info@detovervogel.nl Inschrijven avondvierdaagse Agenda van 23 t/m 29 mei 2015 Plastic flessen inleveren

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1. Aan alle ouders / verzorgers, Aan alle ouders / verzorgers, Talmastraat 1 7021 AT Zelhem 0314-621655 info@basisschooljanligthart.nl www.basisschooljanligthart.nl Nieuwsbrief 1 2 september 2014 De inhoud van deze Nieuwsbrief: Het nieuwe

Nadere informatie

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018

Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Digi Info 12 Waar je beleeft wat je leert! 9 maart 2018 Welkom We heten Maxime van harte welkom in groep 1-2 en wensen hem een fijne en leerzame tijd toe. Van Harte! Komende weken zijn de volgende leerlingen

Nadere informatie

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog.

Vanuit de groep van Carina/Ellen De ouderkring van volgende week donderdag 19 mei gaat NIET door! Een nieuwe datum volgt nog. Vanuit het team Langs deze weg kondigen wij het vertrek van onze gewaardeerde collega Jordi Erbé aan. Jordi gaat dichter bij huis, in Amersfoort, werken. Hij wil alle kinderen en ouders onwijs bedanken

Nadere informatie

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders,

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders, Beste ouders, Uw kind zit, of gaat bijna beginnen in groep 1-2 van basisschool De Duinsprong. Wij willen in deze brief wat informatie over onze klas geven die u later altijd nog eens rustig kunt teruglezen.

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Tweede Stroming. Algemeen. Site dienstenveiling

Tweede Stroming. Algemeen. Site dienstenveiling Tweede Stroming Algemeen December 01, 02 en 03-12 pre- adviesgesprekken groep 8 04-12 Sinterklaas komt op school 05-12 Sinterklaas 17-12 kerstviering 17-12 dienstenveiling (informatie volgt nog) 18-12

Nadere informatie

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016

WiekenWeetjes. WiekenWeetjes. Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 WiekenWeetjes Mededelingenblad voor ouder(s)/verzorger(s) Jaargang 12 nummer 12 2016 Algemeen Belangrijke data: 1 19 februari rapporten mee 2 15 t/m 19 februari Portfolio inloop 3 22 februari extra openbare

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk

nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Belangrijk nieuwsbrief Jaargang 8, nr. 2 26 augustus 2015 In dit nummer: Start schooljaar Informatieochtend Gymtijden Afscheid Damion Hulp ouders gezocht Onderbouwnieuws Middenbouwnieuws Ander nieuws Beste ouders,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Informatie groep 5 (schooljaar 2011-2012)

Informatie groep 5 (schooljaar 2011-2012) Informatie groep 5 (schooljaar 2011-2012) Zelfstandig werken in groep 5: Op het bord worden de verschillende activiteiten in volgorde genoteerd. In wit zijn de instructiemomenten aangegeven. Met een rode

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015

Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Nieuwsbrief 4, 7 oktober 2015 Agenda 07 t/m 18 oktober Kinderboekenweek 19 t/m 23 oktober Herfstvakantie 04 november Studiedag leerlingen vrij 11 november Studiedag leerlingen vrij Gymles groep 1 en 2

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge

Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge Radar Jenaplanschool Johan Louis de Jonge t Vrije 32 nieuwsbrief 4301JZ Zierikzee jaargang 13 nr. 20 Tel. 0111-413644 Maandag 11 mei 2015 info@jldejonge.nl radarjenaplanschool@gmail.com directeur: Debora

Nadere informatie

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer,

CBS de Wegwijzer. Aan de ouders/verzorgers van CBS de Wegwijzer, CBS de Wegwijzer Nr. 2 Nieuwsbrief van dinsdag 25 augustus 2015 0597-531308 school 06-42545915 privé Petra Bakker www.cbs-wegwijzer-bellingwolde.picto.nl/joomla Data: W 34, 35 en 36 zijn de Gouden Weken

Nadere informatie

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets

Streetwise, let op gewijzigde schooltijden. Maandag 11 t/m woensdag 13 mei Kamp groep 5 en 6 Atletiekdag groep 7 en 8, vertrek 8.30 uur met de fiets Regel van de Week Van elkaar afblijven! Agenda Woensdag 29 april Donderdag 30 april Vrijdag 1 mei Zaterdag 2 mei Maandag 4 t/m vrijdag 8 mei Maandag 4 mei Streetwise, let op gewijzigde schooltijden Afscheid

Nadere informatie

Groep 6/7. Algemeen. Schooljaar 2015/2016. Informatiebrief. Video-opnames

Groep 6/7. Algemeen. Schooljaar 2015/2016. Informatiebrief. Video-opnames Groep 6/7 Informatiebrief Schooljaar 2015/2016 Algemeen o Inloop: leerlingen mogen van 8.15 uur en 13.00 uur naar de klas toe gaan. De leerkracht is dan in de klas. Leerkrachten: Op maandag, dinsdag en

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2

INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2 INFORMATIEBOEKJE VOOR OUDERS/VERZORGERS VAN NIEUWE LEERLINGEN IN GROEP 1-2 Maart 2015 Willibrordusschool Diessen Willibrordusschool Molenstraat 8 5087 BN Diessen 013-5046165 directie@willibrordusschooldiessen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Bijblijver Informatieblaadje

Bijblijver Informatieblaadje Bs dr. Jan de Quay OPTIMUS primair onderwijs 01-15/16 Bijblijver Informatieblaadje Beste ouders 01-15/16 Wij hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad! Aankomende maandag 31 augustus begint het

Nadere informatie

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1.

Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. Beste ouders of verzorgers, Door middel van deze informatiegids wil ik u graag informeren over de gang van zaken in bovenbouw 1. U krijgt zo de indruk van wat er dit schooljaar op uw kind afkomt. Voor

Nadere informatie

Maandbericht. Oktober In dit maandbericht:

Maandbericht. Oktober In dit maandbericht: Oktober 2017 In dit maandbericht: - Overzicht - De start van het nieuwe schooljaar - Telefoonnummer Kameleon - Informatieavond groep 1 t/m 8 - Gymtijden 2018-2019 - GVO/HVO - Voor de mensen die het gemist

Nadere informatie

Vriendelijke groeten, Claire van Lieshout en Angelique van Dooren, coördinatoren hoofdluiscontroleurs

Vriendelijke groeten, Claire van Lieshout en Angelique van Dooren, coördinatoren hoofdluiscontroleurs 1 Nieuwsbrief Maart 2015 Maart 2015 In dit nummer: Nieuws Stagiaire Dennis Hoofdluisvrije school Vrije dagen De Makersbuzz Moskee bezoek Carnaval 1 2 3 NIEUWS NIEUWE STAGIAIRE Hallo allemaal, Mijn naam

Nadere informatie

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders,

NIEUWS. 2 oktober 2015. Beste ouders, 2 oktober 2015 NIEUWS Beste ouders, In deze nieuwsbrief vindt u informatie over de schoolontwikkeling en een aantal praktische zaken en stellen stagiaires en de nieuwe vakdocent gym zich aan u voor. Schoolontwikkeling

Nadere informatie

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders,

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders, Beste ouders, Uw kind zit, of gaat bijna beginnen in groep 1-2 van basisschool De Duinsprong. Wij willen in deze brief wat informatie over onze klas geven die u later altijd nog eens rustig kunt teruglezen.

Nadere informatie

21 juni 2019

21 juni 2019 1441 www.clarafabriciusschool.nl 21 juni 2019 25 juni Groep 5 op excursie naar Schenk in Nijmegen 26 juni Juf Anne heeft andere werkzaamheden, juf Francien vervangt 2 juli s Middags gaan de kinderen van

Nadere informatie

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december

AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Schooljaar 2011-2012 Vrijdag 16 december 2011 nr. 7 AGENDA Maandag 19 december t/m vrijdag 23 december Woensdag 21 december Woensdag 21 december Vrijdag 23 december Zaterdag 24 december t/m zondag 8 januari

Nadere informatie

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze

DE STROOM. Informatieblaadje Basisschool de Beerze DE STROOM JAARGANG 3 NUMMER 17 Inhoud: Bezoek aan de markt groep 3 MB Even voorstellen: Floor Open Dagen VO Agenda en bijlagen 14 JANUARI 2016 Informatieblaadje Basisschool de Beerze Bezoek aan de markt

Nadere informatie

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen

Wat? Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015. Uitnodiging ouderavond. Koningsspelen Nr. 30 16 april schooljaar 2014-2015 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 5 jaargang 17 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl pag. 1 t/m 9 Directiepraatje: Beste ouders, Op 5 november hebben we een

Nadere informatie

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden.

En.donderdag is het dan ook nog Hoeksteenfeestdag! De weersvoorspelling is goed en dat belooft dus ook weer een topdag te worden. CALKOENSTRAAT 15 1121XA LANDSMEER INFO-BULLETIN 19 2 juli JAARGANG 2013-2014 Vanuit de directie Op het moment dat ik mijn aandeel voor de INFO schrijf, is de vakantie echt in het vooruitzicht. Wat een

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders,

Informatie over groep 1-2 van basisschool de Duinsprong. Beste ouders, Beste ouders, Uw kind zit, of gaat bijna beginnen in groep 1-2 b van basisschool De Duinsprong. In deze brief vindt u wat informatie over onze klas. Deze kunt u nog eens rustig nalezen. Heeft u nog vragen

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

Weekbrief 16 maart 2015

Weekbrief 16 maart 2015 Weekbrief 16 maart 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 16 maart krijgen de kinderen van groep 3 t/m 7 een uitnodiging mee voor de gespreksmiddag/avond op maandag 24 maart. De kinderen

Nadere informatie

Weekbrief 11 mei 2015

Weekbrief 11 mei 2015 Weekbrief 11 mei 2015 Algemene mededelingen Hoofdluiscontrole Maandag 11 mei worden alle kinderen gecontroleerd op hoofdluis. Wilt u alstublieft voor makkelijk te controleren haar zorgen? Alvast bedankt.

Nadere informatie

Olivijn Nieuwsbrief 1

Olivijn Nieuwsbrief 1 Olivijn Nieuwsbrief 1 Jaargang 4 30-8-2013 www.olivijn.almere-speciaal.nl De tweede editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: Donderdag 26 september 10 minuten gesprekken Woensdag

Nadere informatie

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN

Even bijpraten. Nieuwsweek nummer 2. In deze nieuwsweek. Kalender. Basisschool KOM.MIJN Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 2 9 september 2016 Klik hier voor e-mailadressen van leerkrachten. Kalender Volgende week:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

Herkansingen typevaardigheid

Herkansingen typevaardigheid Schooljaar 2012-2013 vrijdag 26 april 2013 nr. 15 Maandag 13 mei t/m vrijdag 24 mei Maandag 13 mei papiercontainer bij school TV Woensdag 15 mei Panna toernooi groep 6/7 Vrijdag 17 mei nieuwsbrief Herkansingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni

Nieuwsbrief juni Dr. Ariëns Daltonschool, Rutgerinkdijk 3, 7161 EW Neede. Tel.: 0545295550 www.ariensneede.nl / e-mail: directie@ariensneede.nl Agenda juni Nieuwsbrief juni 2017-2018 4 Zwemles (groep 5-6) 2 Zwemles (groep

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 nummer 1: 15 augustus 2014 De zomervakantie is bijna weer voorbij! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

PRIKBORD 6 3 september 2014

PRIKBORD 6 3 september 2014 PRIKBORD 6 3 september 2014 Week 9, 1 maart 2018 Schooljaar 2017-2018 AGENDA Donderdag 1 maart Prikbord 6 MR-vergadering Woensdag 21 maart Vrijdag 16 maart Zaterdag 17 maart Inloop ochtend van 08.30-12.00

Nadere informatie

18 t/m 25 oktober - herfstvakantie 31 oktober studiedag groep 1/2

18 t/m 25 oktober - herfstvakantie 31 oktober studiedag groep 1/2 www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-03 Inhoud Algemeen...1... 1 Voorleeswedstrijd... 1 Definitieve rapport bezoek Onderwijsinspectie... 1 Agenda... 1 Oudercommissie...2 Kledinginzameling... 2 Groep

Nadere informatie

Nieuws vanuit de taalhoek

Nieuws vanuit de taalhoek Inleiding Wij hopen dat jullie allemaal een fijne vakantie hebben gehad. Wat was het fijn om alle kinderen weer op school terug te zien. Voor het ene kind is de start in een nieuwe groep een uitdaging

Nadere informatie

Agenda. Februari. Di. 10 inloopspreekuur jeugdverpleegkundige

Agenda. Februari. Di. 10 inloopspreekuur jeugdverpleegkundige Informatieblad voor ouders en leerlingen Jaargang 8 nr. 11 5 februari 2015 Agenda Februari Di. 10 inloopspreekuur jeugdverpleegkundige 8.15 09.00 uur Wo. 11 opname LIPDUB Vrij. 13 Carnaval Do. 19 Informatieavond

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF april 2015

NIEUWSBRIEF april 2015 NIEUWSBRIEF april 2015 Bericht van directie: Te laat komen kinderen We zien dat steeds meer kinderen te laat op school komen en steeds meer ouders langer in de groepen blijven kletsen of afscheid nemen

Nadere informatie