Nieuwsbrief. Nieuwe website live

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief. Nieuwe website live"

Transcriptie

1 Maandelijkse Maandelijkse nieuwsbrief nieuwsbrief van van OBS De de Trumakkers Trumakkers in Heeze in Heeze September 2016 April 2018 Nieuwsbrief Nieuwe website live De afgelopen maanden hebben we hard gewerkt aan onze website. De inhoud is nagenoeg hetzelfde gebleven, maar dit alles is in een compleet nieuw jasje gestoken. Inge Ceelen heeft vrijwillig in en rondom school prachtige foto s gemaakt, waarvoor ontzettend veel dank! We wachten nog op de laatste selectie, maar al veel van deze foto s kunt u terug vinden op de site. Wij hopen op deze manier een bezoekje aan onze website wat aantrekkelijker te maken en daarmee wellicht ook een bezoek aan onze school. Informatie over de groep van uw kind of foto s van bijzondere activiteiten kunt u nog steeds vinden op het ouderportaal. Benieuwd naar het resultaat? Neus gerust eens rond op Wo Mad Science gr. 5, 6, 7 Centrale Eindtoets Cito gr. 8 IVN Do Centrale Eindtoets Cito gr. 8 Vr Koningsspelen 24 april t/m 4 mei 2018 MEIVAKANTIE Ma Luizen pluizen Gastles Wiel Peerlings, 2 e Wereldoorlog, gr. 7 Di Praktisch verkeersexamen gr. 7 Wo Mad Science gr. 5, 6, 7 Juf Marijn jarig Do HEMELVAARTSDAG Vr VRIJ Zo Moederdag Ma MR-vergadering

2 Kindonvriendelijke verkeerssituaties rondom school Bezorgdheid over de veiligheid van de kinderen is voor een aantal ouders de reden om hun kinderen met de auto naar school te brengen. Voor een gemiddelde school betekent dit dat er bij het halen en brengen enige tientallen auto s langs komen. Het grootse deel van deze auto s moet vervolgens ook nog geparkeerd worden, liefst zo dicht mogelijk bij de school. Omdat bij geen enkele school plaats is voor zoveel auto s ontstaat er in de straat al snel een heuse file voor de school-ingang. Parkeerergernissen Groene Spinner Het probleem leek zich de laatste maanden wat verplaatst te hebben naar de achterzijde van de school; bij de speeltuin van de Groene Spinner (zie foto). De afgelopen maanden stonden hier steeds vaker tijdens de breng- en ophaalmomenten meer auto s dan voorheen. Het blijft een hardnekkig probleem. Parkeren bij de Pompenmakers kost teveel moeite. Bij De Groene Spinner is veel praktischer voor sommige mensen maar is niet gewenst. De klachten van bewoners en fietsen/ lopende ouders stromen binnen. Auto s staan te wachten op de straat, waar geen parkeervakken zijn. Ze belemmeren het verkeer en andere gefrustreerde bestuurders omdat zij geen plekje kunnen bemachtigen. Dit kan echt niet in een omgeving waar ook veel ouders en kleine kinderen lopen. Wo Mad Science gr. 5, 6, 7 Start Ramadan Vergadering Leerlingenraad Vr Podium gr. 3 Ma e PINKSTERDAG Juf Ineke jarig Wo IVN-project gr. 3 2 e helft VVN-verkeersproject Een oplossing voor deze, vaak onveilige, situatie is om te voet of op de fiets naar school te komen. Gelukkig zien we dat steeds vaker; het mooie weer geeft ons hier ook weer aanleiding toe. Op maandag 28 mei start de tweede, en laatste helft van het 2 weken durende VVN-verkeersproject: Op voeten en fietsen naar school. Fietsen en lopen bevordert de zelfstandige mobiliteit en dat is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Jonge kinderen kunnen lopend of fietsend naar school worden gebracht. Door de dagelijkse routine leren zij gevaarlijke situaties te herkennen en ermee om te gaan. Als zij ouder worden, leren zij geleidelijk aan om zelfstandig aan het verkeer deel te nemen.

3 Dramaproject groep 5 Wat hebben wij donderdag 12 april genoten van het dramaproject gespeeld door de kinderen uit groep 5! Ze hebben een topprestatie neergezet. Alle kinderen hadden een mooie rol, die echt bij hen paste. De kinderen hebben veel inbreng gehad in de verhaallijn. Hierdoor was de betrokkenheid erg hoog. Wij hadden dit nooit kunnen realiseren zonder de hulp van alle ouders. Ouders die ons hebben geholpen met het verzorgen van de kleding, het decor hebben gemaakt, geoefend hebben met de kinderen, enzovoort. Hilke heeft de kinderen geleerd hoe je jezelf kan laten zien op het podium en hoe je bepaalde typetjes kan neerzetten. De inhoud van de voorstelling: Reis door de tijd op zoek naar geluk Scene 1: Goochel act Kinderen Merle, Skip / goochelaar Toep De klas is vervelend, twee kinderen willen dit oplossen. Ze worden geholpen door hun klasgenoot, die zichzelf een fantastische goochelaar vindt. Maar is hij dat ook? Scene 2: De toekomst (jaar 2098) Opa/oma s Sofie, Lynn, Robbe / kinderen Merle, Skip De kinderen zijn naar de toekomst gegoocheld. De opa en oma s weten dat het helemaal misgegaan is met de groep 5 van toen, niemand heeft meer contact. Ze gaan de kinderen helpen door de nieuwste uitvindingen aan ze te geven. Met een reality bril en een teleportier horloge kunnen ze terug in de geschiedenis. Door hier met veranderpillen de geschiedenis te veranderen, kunnen ze het nare gedrag in de klas veranderen in een leuke en gelukkigere klas. Scene 3: de Oertijd Holbewoners Noa, Barthiar, Stein, Daan, Stef De holbewoners zijn erg op zichzelf gericht maar de veranderpil DELEN verandert ze in een gezellige groep die samen hun vlees delen en lachen om elkaars grappen. Scene 4: de middeleeuwen (jaar 1100) Smid Bas / Lakei Tom / koning Arthur In een groot kasteel is de smid hard aan het werk om te voldoen aan de orders die hij van de lakei opgedragen krijgt. Op zijn beurt moet de lakei alles doen wat de koning van hem verlangt. Door het eten van de veranderpil GELIJKHEID nodigt de koning zijn lakei en de smid uit om mee te eten en op de troon plaats te nemen. Scene 5: Armenhuis (jaar 1840) De kinderen Jente, Sterre, Louise, Floor, Guusje / De begijn Juf Petra De kinderen in het armenhuis hebben een zwaar bestaan, hard werken, weinig eten en liefde. Dit veranderd als zij en de altijd boze verzorgster van de kinderen, de veranderpil LIEFDE opeten. Scene 6: Rock n roll (jaar 1954) Meiden Cecile, Stanse / Jongens Aniek, Susette Alles draaide om zien en gezien worden, uiterlijk vertoon, cool zijn en vooral niet teveel van jezelf laten zien. Door het slikken van de veranderpil BEN JEZELF zie je een sfeer waarin iedereen zichzelf kan zijn. Scene 7: Terug in 2019 De klas weet nu dat ze samen kunnen zorgen voor een leuker en gelukkiger leven.

4 Centrale Eindtoets Na al het harde werken van de afgelopen maanden is de Centrale Eindtoets nu toch wel heel dichtbij gekomen. Op april (dinsdag t/m donderdag) maakt groep 8 de Centrale Eindtoets Cito. De schooladviezen hebben de kinderen al enkele weken binnen en het aanmelden bij een Voortgezet Onderwijs school is inmiddels ook al gebeurd. Toch blijft het spannend om de Centrale Eindtoets te maken, de kinderen willen natuurlijk allemaal aan hun toekomstige school laten zien wat ze hebben geleerd. Wij wensen groep 8 heel veel succes met het maken van de Centrale Eindtoets. Schooljudo De Trumakkers wil komend schooljaar meer investeren in De Gezonde School. Niet alleen in bewegen/voeding, maar ook op sociaal-emotioneel terrein. Eén van de actiepunten is schooljudo. Het team, medezeggenschaps- en de ouderraad zijn erg enthousiast hierover. We willen hier in eerste instantie met 3 groepen (3-5-7) aan meedoen als een pilotproject in een cyclus van 4 lessen in de periode september/oktober. Samen met de ouderraad wordt nog bekeken of we een langer contract kunnen aangaan waardoor mogelijk meer groepen kunnen deelnemen. Schooljudo werkt preventief en curatief. Zo draagt het programma bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en verbetert het de sociale veiligheid op de school. Schooljudo biedt leerkrachten inspiratie en geeft handvatten om met de klas en de school op een vernieuwende manier te werken aan 6 essentiële thema s: Respect: Anderen in hun waarde laten Samenwerken: Elkaar altijd helpen Discipline: Doen wat nodig is Beheersing: Niet boos worden Weerbaarheid: Sterk staan en volhouden Vertrouwen: Op elkaar kunnen rekenen Plezier: Lachen en veel lol maken In één van de volgende nieuwsbrieven volgt meer concrete informatie.

5 Blindelings geslaagd Afgelopen vrijdag was het examen blindtypen voor de leerlingen van de Merlebos en OBS de Trumakkers. Instituut Spijksma uit Nuenen geeft jaarlijks een typecursus op één van de twee scholen. Deze klassikale typecursus is geschikt voor alle kinderen van de groepen 6, 7 en 8 van het basisonderwijs. Daarnaast zijn ook typecursussen voor kinderen en volwassenen online te volgen. Wonderlijk hoe de ongeoefende leerlingen achter de computer kruipen. Alle vingers op het toetsenbord en binnen enkele weken blindelings de toetsen kunnen vinden. Na die vaardigheid komt snelheid om de hoek kijken. Alle geslaagden haalden minimaal 100 aanslagen per minuut. (Dit is wel wat meer dan vroeger op de ouderwetse typemachines.) De meeste leerlingen hadden minimale fouten en meerdere kinderen slaagden met één of meer 10-en. De geslaagden zijn: Rowin Bogaart, Anouk Ceelen, Robin van Gorp, Thomas van Gorp, Job Hansson, Koen Janssen, Guus van Leenders, Lex van Rijsbergen, Harry Rutten, Maud Sesink, Fynn Uredat, Linn van der Velden, Brittany Verhoeven, Dylan Verhoeven, Hanna Visser, Juul Wijngaarden, Sofie Wortman, Sophie van der Zeeuw, Tijn van Zeijl. Allen kregen het diploma uitgereikt door Leny Spijksma. Wist u dat? De Santarun georganiseerd door Rotary Club Heeze voor elke basisschool een fantastisch bedrag van 750,- heeft opgeleverd. Door deze gulle gift kunnen we extra voorzieningen voor de kinderen realiseren. De COOP DOEKOE actie nog loopt tot 22 april. Groep 5 dankzij de inzet en samenwerking van veel ouders en juf Petra en juf Eefje een geweldig dramaproject achter de rug hebben, met als hoogtepunt de voorstellingen op 12 april. Naast de inzet van de nieuwe chromebooks in alle groepen in groep 5 en 6 ook een pilot loopt met Snappet waarbij gebruik wordt gemaakt van tablets. De schoolfruitactie tot de meivakantie duurt.

6 Nieuws van de MR Op 22 maart heeft de Medezeggenschapsraad (MR) weer vergaderd. We hebben over de volgende onderwerpen gesproken: We hebben een bericht ontvangen van een ouder over de kwaliteit van de tussenschoolse opvang (TSO). We hebben gesproken over wat er goed gaat en wat beter kan. In de bovenbouw verloopt het overblijven niet altijd prettig. Zowel kinderen als leerkrachten hebben hier dan last van. Binnen het team is hierover gesproken. Er zijn ideeën om de situatie op korte termijn te verbeteren. Ook wordt nagedacht over een oplossing op de langere termijn. De MR wordt betrokken bij beslissingen hierover. Alle ouders die mee willen denken zijn welkom om hun ideeën met de MR of met school te delen. We hebben gesproken over de kwaliteit van de schoonmaak op school. Hierover kregen we een melding van een ouder. De school zelf is ook niet altijd tevreden. Er is samen met het schoonmaaakbedrijf een inspectie uitgevoerd. Daaruit bleek dat de kwaliteit van de schoonmaak inderdaad verbeterd kan worden. De komende periode krijgt dit weer extra aandacht. Ook in de klassen. De kinderen zelf hebben ook een stukje verantwoordelijkheid om de school netjes te houden. Op 14 maart is de open dag geweest. Deze is positief verlopen, er zijn meer gezinnen komen kijken dan vorig jaar. We hopen op een aantal nieuwe aanmeldingen. Het is wel al bekend dat er in het schooljaar 2018/2019 nog één groep 1/2 is. Dat heeft gevolgen voor het team. Welke gevolgen precies is nu nog niet bekend. In de vergadering hebben we besproken hoe school de ouders hierover het beste kan informeren. Ook hebben we het vakantierooster voor het schooljaar 2018/2019 bekeken. Het rooster is afgestemd met de andere scholen in Heeze én met het Voortgezet Onderwijs, zodat de vakanties gelijk lopen. De MR heeft een positief advies uitgebracht. Het vakantierooster wordt met alle ouders gedeeld via het Ouderportaal. De MR denkt en praat mee over het beleid van de Trumakkers Dat doen we namens alle ouders. School legt plannen aan ons voor én wij brengen zelf onderwerpen in. We vinden het belangrijk om te weten wat er leeft. Dus heb je tips of ideeën voor ons? Loop je ergens tegenaan en wil je dat bespreekbaar maken? Mail dan gerust naar of benader één van de MR leden. Het mag ook via de ideeënbus. MR: Petra Brouwer, Jolien van Eerd, Najia Boussalem-Maqdache, Anke van Gogh, Irene van Middelaar en Sanne Veenstra. Schoolfruit zit er op! We hebben de afgelopen periode gebruik gemaakt van de actie schoolfruit. Het was mooi om te zien hoe ook de onbekende fruitsoorten goed door de leerlingen ontvangen werden. Zo hadden we kaki, pomelo, radijsjes en zelfs bleekselderij. Helaas stond de populaire watermeloen alleen de laatste twee weken op het menu. Verder waren ook de verse ananas, sinaasappel en komkommer favoriet. Omdat we merken dat veel kinderen toch ook zelf nog fruit mee brengen en we zien dat er veel gezonde voeding meegegeven werd hebben we ervoor gekozen om de actie niet te verlengen. We willen u vragen om te blijven zorgen voor een gezonde pauze hap.

7 Jarig! Wij wensen alle jarigen van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag toe! Welkom op school! April 1 Siham 8 4 Raf 1-2 A 5 Isabeau 1-2 B 6 Joost 4 9 Skip 5 18 Sterre 5 19 Omar 4 21 Kim 6 22 Suweyda 1-2 A 22 Hanna 7 26 Merle 5 28 Jill 1-2 B 29 Femke 8 Mei 2 Fynn 7 4 Morris 4 7 Jazzy 3 11 Jente 5 12 Bas 5 14 Maxime 4 15 Maud 6 17 Sofie 5 18 Mila 6 22 Sylvester 1-2 B 24 Ophélie 1-2 A 24 Cécile 5 26 Famke 4 26 Tom 5 27 Tom 8 28 Moussa 7 29 Noa 5 29 Jasper 1-2 A 29 Farhan 4 30 Sven 8 Giel 1-2 B Siem 1-2 B Luca 7. Van de redactie De volgende nieuwsbrief komt uit op 23 mei Maandelijkse nieuwsbrief OBS De Trumakkers De Spinner NG Heeze info@obsdetrumakkers.nl

8 Ingezonden stukken Rotary Heeze reikt 3.000,- uit aan basisscholen 17 APRIL :08 HEEZE 24 HEEZE - Dinsdagmorgen waren Peter van Zon en Wim van de Middelaar namens Rotary Heeze naar de Dirk Heziusschool gekomen om daar vier locatiedirecteuren te verrassen met een mooie cheque. De Dirk Heziusschool, Kindcentrum De Parel, OBS Trumakkers en Merlebos kregen ieder een cheque van maar liefst 750,-. Tijdens de laatste Santarun zijn deze vier scholen als goede doel uitgekozen en in het bijzijn van de vier locatiedirecteuren en de kinderen van de Dirk Heziusschool die mee hebben gelopen aan de Santarun, werden de cheques op het schoolplein uitgereikt. De scholen hebben al een idee waar het geld naar toe zal gaan. Kindcentrum De Parel gaat nieuwe shirts aanschaffen voor het scholenvoetbal, de Dirk Heziusschool en Merlebos gaan het geld besteden aan het schoolplein en OBS De Trumakkers gaat het geld besteden aan het schoolplein en aan judo. Een mooie actie van Rotary Heeze en vier goede doelen in Heeze die zichtbaar blij waren met het bedrag dat inmiddels op de rekening is bijgeschreven. Ook dit jaar zal er weer een Santarun zijn en wordt er wederom een goed doel aan gekoppeld. Wanneer de Santarun 2018 gaat plaatsvinden en wat het goede doel gaat worden wordt later dit jaar bekend gemaakt door Rotary Heeze.

Nieuwsbrief. Onze school is gezond!

Nieuwsbrief. Onze school is gezond! Maandelijkse Maandelijkse nieuwsbrief nieuwsbrief van van OBS De de Trumakkers Trumakkers in Heeze in Heeze September 2016 Mei 2018 Nieuwsbrief Onze school is gezond! Onze school heeft het vignet Gezonde

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Update: Verkeersproject Op Voeten en Fietsen naar school (feb/mrt)

Nieuwsbrief. Update: Verkeersproject Op Voeten en Fietsen naar school (feb/mrt) Maandelijkse Maandelijkse nieuwsbrief nieuwsbrief van van OBS De de Trumakkers Trumakkers in Heeze in Heeze September 2016 Maart 2018 Nieuwsbrief Update: Verkeersproject Op Voeten en Fietsen naar school

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Gruwelijk gave opening Kinderboekenweek

Nieuwsbrief. Gruwelijk gave opening Kinderboekenweek Maandelijkse Maandelijkse nieuwsbrief nieuwsbrief van van OBS De de Trumakkers Trumakkers in Heeze in Heeze September 2016 Oktober 2017 Nieuwsbrief Gruwelijk gave opening Kinderboekenweek Afgelopen woensdag

Nadere informatie

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag januari 26 Activiteiten die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt half februari Cursussen blindtypen 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 24 februari Open dag 9 11.30 u 16 maart

Nadere informatie

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run

23 mei 2018 nummer 11. Bedankt! Geslaagd. Telefoonverbinding. Passend onderwijs. Opbrengst Santa Run 23 mei 2018 nummer 11 Bedankt! We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde Koningsdag! Dankzij heel veel helpende handjes van onze OR leden, opa s, oma s en alle andere ouders/verzorgers, hebben de kinderen

Nadere informatie

CBS Nije-Kroost 21 april 2016

CBS Nije-Kroost 21 april 2016 CBS Nije-Kroost 21 april 2016 www.cbsnijekroost.nl Nieuwe leerlingen In groep 1/2a: Beer, Dominique Welkom op Nije-Kroost! We wensen jullie een fijne tijd toe op onze school! Meesters- en juffendag Woensdag

Nadere informatie

Hoera Lenn is geboren!

Hoera Lenn is geboren! 18 april 2018 nummer 10 Hoera Lenn is geboren! Na lang wachten is op 3 april om 22.59 uur de zoon van juffrouw Marijke en haar man Dennis geboren! Het gaat goed met Lenn en mama. Via deze weg feliciteren

Nadere informatie

19 april 2017 nummer 10

19 april 2017 nummer 10 19 april 2017 nummer 10 Pauze Na de meivakantie gaan we de pauze in de ochtend iets anders inrichten. Vanaf dan eten we om 10 uur ons meegenomen fruit in de klas, terwijl de meester of juffrouw voorleest.

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerstkaartenactie voor ouderen

Nieuwsbrief. Kerstkaartenactie voor ouderen Maandelijkse Maandelijkse nieuwsbrief nieuwsbrief van van OBS De de Trumakkers Trumakkers in Heeze in Heeze September 2016 December 2017 Nieuwsbrief Kerstkaartenactie voor ouderen Groepen 6, 7 en 8 hebben

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Verkeersproject Op Voeten en Fietsen naar school (feb/mrt en mei/jun)

Nieuwsbrief. Verkeersproject Op Voeten en Fietsen naar school (feb/mrt en mei/jun) Maandelijkse Maandelijkse nieuwsbrief nieuwsbrief van van OBS De de Trumakkers Trumakkers in Heeze in Heeze September 2016 Januari 2018 Nieuwsbrief Verkeersproject Op Voeten en Fietsen naar school (feb/mrt

Nadere informatie

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs.

De nieuwsbrief. nummer maart Oudelandselaan ER Berkel en Rodenrijs. Jaargang 16 De nieuwsbrief nummer 13 23 maart 2018 Locatie Oudelandselaan 141 2652 ER Berkel en Rodenrijs 010-511 3280 directie@daltondeklipper.nl Locatie Gouden Uillaan 28 2652 KJ Berkel en Rodenrijs

Nadere informatie

Yeah, lente! 11 april 2019

Yeah, lente! 11 april 2019 Yeah, lente! 11 april 2019 Basisschool Den Duin Fazantenlaan 42 Postbus 89 4920 AB Made Telefoon: 0162-670135 E-mail: infodenduin@skod.org www.denduin.nl H. Platjouw, directeur Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie

PRIKBORD 9. 3 september 2014. 14 april 2016. Nieuws van de directie PRIKBORD 9 3 september 2014 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Nieuw op school 1 1 3 4 5 Verjaardagen 5 Kinderjury 5 Agenda 6 14 april 2016 de directie - Als

Nadere informatie

Maandbulletin september 2018

Maandbulletin september 2018 Maandbulletin september 2018 SCHOOLJAAR 2018-2019 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na een fijne zomervakantie zijn we het jaar op 20 augustus lekker ingesprongen.

Nadere informatie

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat...

Bijna op kamp! Nog een maand en het is zover; we gaan op kamp. Wist je dat... Met dank aan de inzet van de ouderraad zijn we in het nieuw gestoken. Deze sportshirts zullen o.a. ingezet worden tijdens sportdagen waarop we als school deelnemen. DANK! Bijna op kamp! Nog een maand en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018

NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 NIEUWSBRIEF NR. 11 juli 2018 Agenda: Wo 4 juli: afscheid van juf Sabine/afscheid schoolverlaters van De Klimboom Do 5 juli: laatste schooldag groep 1 t/m 7 Vr 6 juli: studiedag/kinderen een vrije dag en

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MEI 2019 AGENDA. Belangrijke data juni

NIEUWSBRIEF MEI 2019 AGENDA. Belangrijke data juni NIEUWSBRIEF MEI 2019 AGENDA mei Jarig 1 woe meivakantie 2 do Ilja groep 8 3 vrij 4 za 5 zo 6 ma 7 di Femm groep 5-6a 8 wo Luizencontrole + avond3daagse Riva groep 8 9 do avond3daagse Sophie groep 2-3 10

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE MEI 2015

MAANDINFORMATIE MEI 2015 MAANDINFORMATIE MEI 2015 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl mei Week 18 + 19 vakantie Week 20 Ma 11 Di

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang:

Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: Nieuwsbrief Maart 2018 Jaargang: 2017-2018 Belangrijke data in maart en april 7 maart Luizencontrole 13 maart Kijkmiddag 13 maart Groep 7 gaat naar Deltion, week van de techniek 14 maart Open dag basisscholen

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van november 2018. In deze nieuwsbrief brengen we u op de hoogte van de belangrijke zaken op De Regenboog. Rapportgesprekken groep 3 t/m

Nadere informatie

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling.

Mocht u vragen hebben kunt u ook altijd terecht bij de locatievertegenwoordiger Cas Geerling. Vakanties 2017-2018 Voorjaarsvakantie Zaterdag 24 februari 2018 t/m zondag 4 maart 2018 Goede vrijdag en 1e Paasdag Vrijdag 30 maart 2018 t/m maandag 2 april 2018 Meivakantie Vrijdag 27 april 2018 t/m

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018

Nieuwsbrief de Regenboog. april 2018 Nieuwsbrief de Regenboog april 2018 Kalender en belangrijke data Dinsdag 10 april Buitenlesdag Woensdag 11 april Cuijks jeugddictee Woensdag 11 april Schoolvoetbaltoernooi groep 3/4 Donderdag 12 april

Nadere informatie

Ik wens u alvast een fijn weekend!

Ik wens u alvast een fijn weekend! Griftinfo 8, 22 maart 2019. Beste ouders, Wat is het een gezellige week op school, deze open week! Veel ouders zijn binnengekomen om gewoon een kijkje te nemen of lessen te bezoeken, zoals de dansles in

Nadere informatie

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019

Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Spoarsiker Nieuws Nieuwsbrief maart 2019 Wist je dat we na de meivakantie een proef gaan doen met de app Social Schools? Tijdens een ouderavond op 10 april krijgt u hier alle uitleg over! Belangrijke data:

Nadere informatie

PRIKBORD 10 3 september 2014

PRIKBORD 10 3 september 2014 PRIKBORD 10 3 september 2014 11 mei 2016 Schooljaar 2016-2017 AGENDA Maandag 15 mei Dinsdag 16 mei Donderdag 25 en vrijdag 26 mei Woensdag 31 mei Maandag 5 juni Schoolreis Schooltandarts voor de leerlingen

Nadere informatie

8 juli 2015 - nummer 14. Bedankt. Speeltuindag groep 3/4. Nieuws uit de kleutergroepen. 40-jarig onderwijs- en bestuursjubileum van juffrouw Maria

8 juli 2015 - nummer 14. Bedankt. Speeltuindag groep 3/4. Nieuws uit de kleutergroepen. 40-jarig onderwijs- en bestuursjubileum van juffrouw Maria 8 juli 2015 - nummer 14 Bedankt Na onze oproep om gespaarde jumbo boeken punten in te leveren hebben we voor alle groepen een leuk aantal boeken kunnen kopen! Bedankt voor jullie medewerking! Speeltuindag

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13

Wegwijzertje. Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Website: wegwijzer.pcboapeldoorn.nl Mail: wegwijzer@pcboapeldoorn.nl 13 april 2018 Nieuwsbrief nummer 13 Wegwijzertje Geachte ouders, verzorgers, Op vrijdag 27 april begint de meivakantie en zijn de kinderen

Nadere informatie

Een weetje of een ideetje van onze kanjercoördinator. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum:

Een weetje of een ideetje van onze kanjercoördinator. Met regelmaat worden er nieuwe foto s geplaatst in ons webalbum: 5 mei 2016 Nieuwsbrief 10 Een weetje of een ideetje van onze kanjercoördinator Dit doen we wel: Een echte vriend probeert je te stoppen, als je rare dingen doet. Soms gaat het mis, dat kan gebeuren. We

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

De HOI Nummer 4

De HOI Nummer 4 De HOI 2018-2019 Nummer 4 Beste ouders, Misschien is het u al opgevallen de afgelopen week, voor schooltijd loopt er geen leerkracht meer buiten. Tijdens onze studiedag hebben wij onder andere gesproken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 9 juli 2016

NIEUWSBRIEF 9 juli 2016 NIEUWSBRIEF 9 juli 2016 NIEUWS UIT HET TEAM Gezinsuitbreiding op De Bron! In het gezin van Eline werd Liam geboren op 07-06-2016. De zoon Eline en Jordi draagt de prachtige namen Liam Xavi Thie. Op het

Nadere informatie

Kinderen leren verschillend

Kinderen leren verschillend Nieuwsbrief obs De Dennenkamp Kinderen leren verschillend 18 april 2019 Inspectie geeft een positieve beoordeling aan OBS De Dennenkamp Afgelopen week heeft de inspectie van het onderwijs wederom een bezoek

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2017-2018 09 t/m 13 oktober Agenda: Ma - Inloopspreekuur Fysiotherapie op school van 8.30 9.00 uur Sponsorlijst mee Di - juf Rebecca en juf Cindy op MI cursus groep 8 krijgt deze dag andere

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015

NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWSBRIEF FEBRUARI 2015 NIEUWS UIT HET TEAM Na een goede kerstvakantie zijn we in januari bijna allemaal weer met veel plezier begonnen. Helaas is juf Rina in januari ziek geweest. Op het moment van

Nadere informatie

Ganzenwei XD Gorinchem

Ganzenwei XD Gorinchem Ganzenwei 10 4205 XD Gorinchem 0183 624253 info@meanderannefrank.nl www.annefrankschool-gorinchem.nl Nieuwsbrief d.d. 26 mei 2016 Activiteiten in mei: 25 26 27 mei Schoolkamp groep 8 27 mei Koffieochtend

Nadere informatie

Voor beide afdelingen Over drie weken lente!

Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Nieuwsbrief 5 28 februari 2019 Voor beide afdelingen Over drie weken lente! Voor u ligt de nieuwsbrief voor maart en april. Het eerste zonnige weekend hebben we al gehad en de voorjaarsvakantie is aantocht.

Nadere informatie

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat

Locatie Sittard: Kleine Steeg Locatie Geleen: Dunantstraat Locatie Sittard: Kleine Steeg 11 046-451349 sittard@hoefer.nl Locatie Geleen: Dunantstraat 11 046-4745675 geleen@hoefer.nl september 2016 Locatie Sittard: Kleine Steeg 11, 6131KJ Sittard 046-4513149 sittard@hoefer.nl

Nadere informatie

29 maart 2017 nummer 9. Nieuws uit de Kleuterbouw. Nieuwe tunnel

29 maart 2017 nummer 9. Nieuws uit de Kleuterbouw. Nieuwe tunnel 29 maart 2017 nummer 9 Nieuws uit de Kleuterbouw Na de carnavalsvakantie hebben we in onze kleutergroepen aan het thema GEZONDHEID gewerkt. Dit was bijzonder leerzaam en leuk. Er is een zuster in de klassen

Nadere informatie

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders

nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders nieuwsbrief. 01 nieuwsbrief voor ouders 2018 2019 Agenda 22 oktober t/m 28 oktober: Herfstvakantie Vrijdag 9 november: Nationaal schoolontbijt 4 december: Sinterklaas Vrijdag 21 december: kerstontbijt.

Nadere informatie

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019

de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 de Boegspriet Nieuwsbrief van Basisschool De Driemaster - nummer 10 - vrijdag 25 januari 2019 Beste ouders, Januari is al weer bijna voorbij, de dagen worden weer wat langer. Dat vinden veel mensen fijn,

Nadere informatie

Ouders zorgen dat ons Kindcentrum een fraaie carnavaleske en kleurrijke uitstraling krijgt in verband met de komende carnaval!!!

Ouders zorgen dat ons Kindcentrum een fraaie carnavaleske en kleurrijke uitstraling krijgt in verband met de komende carnaval!!! Informatieblad Schooljaar 2015-2016 Maandag 25 januari, nr.19 Guus Nederlands kampioen veldrijden!!!! Afgelopen zaterdag is Guus van den Eijnden uit groep 7b voor de tweede keer Nederlands Kampioen veldrijden

Nadere informatie

Paradijsplein NJ Amsterdam T E

Paradijsplein NJ Amsterdam T E Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 13e nieuwsbrief, vrijdag 6 maart 2015 Beste ouders, De voorjaarsvakantie is achter de rug en we zijn weer fris gestart.

Nadere informatie

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe

Op donderdag 15 maart organiseren we om uur een ouderbijeenkomst om het inspectierapport toe 22 februari 2018 Nieuwsbrief 5 editie 1 Nieuwsbrief Minister Marga Klompéschool Van de directie... De voorjaarsvakantie gaat morgen beginnen en daar kijken we met z n allen naar uit. Alle kinderen zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019

NIEUWSFLITS. Jaargang 19, nummer 5 20 december Voorwoord Beste ouders, Belangrijke data. Belangrijke data in: januari 2019 NIEUWSFLITS Jaargang 19, nummer 5 20 december 2018 Voorwoord Beste ouders, December is al weer zo goed als voorbij. En daarbij natuurlijk ook het jaar 2018! Sinterklaas was net de school uit, de laatste

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

SBO Mozaik Nieuwsflits

SBO Mozaik Nieuwsflits SBO Mozaik Nieuwsflits In deze Nieuwsflits Van de directie Agenda Verjaardagen Biebbezoek groep Blauw Verzoek Ouderraad Carnaval Schoolfotograaf Rots & Water training Wist je dat... Van de directie Beste

Nadere informatie

Groeien doen we samen!

Groeien doen we samen! Groeien doen we samen! Nieuwsbrief mei U ontvangt hierbij de nieuwsbrief van de maand mei. U kunt de nieuwsbrief ook terugvinden op onze website. Kerstfeest In deze schoolbrief: Gebed voor werk Groepsindeling

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl Februari 2019 Via deze Nieuwsflits informeren we u graag weer over wat er leeft in ons kindcentrum (op school en de kinderopvang). Deze

Nadere informatie

Personele zaken: Er zijn op dit moment geen mededelingen.

Personele zaken: Er zijn op dit moment geen mededelingen. 12-05-2017 Nr 18 Volgende op: 24-05-2017 Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Na een heerlijke meivakantie zit de eerste week er al bijna weer op. In deze nieuwsbrief wordt al aandacht besteed

Nadere informatie

Feestelijke Ouderavond groot Succes

Feestelijke Ouderavond groot Succes 24-ste jaargang 2014-2015 Nummer 250 ouderbulletin april 2015 Obs de Drift De Pol 4a 9444 XE www.drift.picto.nl drift@primah.org 0592-501480 In dit nummer: Feestelijke Ouderavond groot succes Streetwise

Nadere informatie

MAANDAG 22 MEI DINSDAG 23 MEI WOENSDAG 24 MEI

MAANDAG 22 MEI DINSDAG 23 MEI WOENSDAG 24 MEI WEEKKAART 22-26 mei 2017 www.prinsesirene.nl Juf Danielle is vandaag in groep 1-2. MAANDAG 22 MEI DINSDAG 23 MEI WOENSDAG 24 MEI DONDERDAG 25 MEI Hemelvaartsdag alle leerlingen zijn de hele dag vrij!!

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2017

Nieuwsbrief maart 2017 Nieuwsbrief maart 2017 Beste ouders en verzorgers, Je zult maar juf of meester zijn in het basisonderwijs. Elke dag te mogen werken met kinderen geeft veel voldoening. Het is goed om dat te zien in De

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Di. 31 mei Groep 8 ivm kampvoorbereiding les tot u. Wo. 1 juni Schoolkamp Gr. 8 Do. 2 juni Schoolkamp Gr. 8 Vr. 3 juni Schoolkamp Gr. 8 Ma.

Di. 31 mei Groep 8 ivm kampvoorbereiding les tot u. Wo. 1 juni Schoolkamp Gr. 8 Do. 2 juni Schoolkamp Gr. 8 Vr. 3 juni Schoolkamp Gr. 8 Ma. 10 Di. 31 mei Groep 8 ivm kampvoorbereiding les tot 12.00 u. Wo. 1 juni Schoolkamp Gr. 8 Do. 2 juni Schoolkamp Gr. 8 Vr. 3 juni Schoolkamp Gr. 8 Ma. 6 juni Start avondvierdaagse Di. 7 juni Verjaardag juffen

Nadere informatie

Personele zaken: Op dit moment zijn er geen nieuwe berichten. Afwezigheid directeur: 10 juni s-middags, 15 juni s-morgens, 17 juni, 21 juni smorgens,

Personele zaken: Op dit moment zijn er geen nieuwe berichten. Afwezigheid directeur: 10 juni s-middags, 15 juni s-morgens, 17 juni, 21 juni smorgens, N I E U W S B R I E F Uniek-nieuws 13 Nummer 13 10 juni 2016 Volgende nieuwsbrief op 24 juni Beste ouders / verzorgers en jongens en meisjes, Terwijl ik dit schrijf zijn de groepen 1 t/m 6 op schoolreisje.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4

Nieuwsbrief 1. Schoolkamp gr. 8. Kennismakingsgesprekken. groepen 3 t/m 7. Groepsreis gr 3-4 S e p t e m b e r 2 0 1 6 Aan het begin van het schooljaar plannen we, voor de ouders die daar prijs op stellen, een kennismakingsgesprek. In dit gesprek staan niet de resultaten centraal, maar juist het

Nadere informatie

Vakanties en vrije dagen schooljaar 2016-2017

Vakanties en vrije dagen schooljaar 2016-2017 Vrijdag 22 april 2016 Jaargang 12 nr. 17 In deze Link: -Vakanties en vrije dagen 2016-2017 -Kalender -BSO Hoera Maasbree -Nieuws vanuit Vorkmeer -Gevaarlijke situaties door bouwverkeer -Nieuws van de MR

Nadere informatie

, # 2 / 23 september 2016

, # 2 / 23 september 2016 2016-2017, # 2 / 23 september 2016 Terugblik fusiefeest We kunnen terugblikken op een prachtig fusiefeest! Allereerst de opening door alle leerlingen van obs De Veenvlinder met de zogenaamde klapdans.

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2018

Nieuwsbrief april 2018 Nieuwsbrief 15 12 april 2018 GROEPSACTIVITEITEN Groep 3-4-5 naar het Musiater Op maandag 16 april gaan de kinderen uit groep 3-4-5 naar het Musiater voor een vertelconcert. Hierbij krijgen de kinderen

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Schooljaar 2018/2019 nr. 7

Schooljaar 2018/2019 nr. 7 30 januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij alweer de zevende Flessenpost van dit schooljaar. Sinds Flessenpost 6 van 15 januari jl. is er al weer veel nieuws te melden. Zo leest u straks meer

Nadere informatie

Maandbulletin september 2017

Maandbulletin september 2017 Maandbulletin september 2017 SCHOOLJAAR 2017-2018 NR. 2 Beste ouders / verzorgers, Beste kinderen en ouders/ verzorgers, Na wat ochtendgymnastiek zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig van start

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR

SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR SCHOOLKALENDER SCHOOLJAAR 2018-2019 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u de schoolkalender voor het schooljaar 2018-2019. Hierin staan alle belangrijke data, activiteiten en informatie die u regelmatig

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings!

NIEUWSBRIEF. Dancing queens and kings! NIEUWSBRIEF Dancing queens and kings! De disco was weer een feestje! Dansen, meezingen, lekker stoer doen of heerlijk kletsen, in polonaise de aula door, bij de DJ s checken of je lievelingsliedje nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016.

Nieuwsbrief. Inspectiebezoek 10 mei. Artikelen in deze nieuwsbrief. Agenda mei. Frans. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016. Jaargang 19 nummer 36 Vrijdag 22 april 2016 Nieuwsbrief Artikelen in deze nieuwsbrief Inspectiebezoek op 10 mei Agenda mei Frans Gymnastiek Indeling van de bouwen Marge woensdag Verjaardagen mei Verkeersexamen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage

Nieuwsbrief. April Vakantierooster voor het schooljaar Uw kind inschrijven voor het schooljaar Vrijwillige ouderbijdrage April 2019 Vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 Op dit moment worden de puntjes op de i gezet wat betreft het vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020. Zodra het vakantierooster is afgerond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7

Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Nieuwsbrief Maart 2016, Nr. 7 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag 29 1 maart 2 Viering juf Marga 40 jaar op school 3 4 KRANTEN- ACTIE 5 6 7 8 9 10 9.00 uur miniviering 11 Rapport

Nadere informatie

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30

Kom je voor jezelf en de ander op, dan ben je voor de Odulfusschool helemaal top! Agenda: Schooljaar Nr. 30 Schooljaar 2018-2019 Nr. 30 Inspiratie opdoen voor de Koningsspelen Wil je alvast in de stemming komen voor de Koningsspelen en ben je benieuwd naar het liedje van dit jaar? Kijk dan eens op onderstaande

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Nieuwsbrief 14 29 maart 2016 GROEPSACTIVITEITEN Dankzij de inzet van veel ouders, kunnen we terugkijken op een geslaagde pannenkoeken dag. voor de opa s en oma s van onze school. Hartelijk dank voor het

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7

Nieuwsbrief. kopij: Fietscontrole gr 7 vanwege verkeersexamen. Woensdag 13 juni Praktisch verkeersexamen groep 7 Nieuwsbrief nr. 9 - mei 2012 kopij: info@jozefschoolwijhe.nl Ma 28 mei t/m vr 1 juni Zondag 3 juni Di 5 t/m vr 8 juni Pinkstervakantie Parochiefeest Wandelvierdaagse Woensdag 6 juni Fietscontrole gr 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2019

Nieuwsbrief april 2019 Nieuwsbrief april 2019 Woensdag 10 april Inloopspreekuur JGT (8.30u. 9.00u.) Vrijdag 12 april Koningsspelen Maandag 15 april inloopmoment Di. 16 t/m do. 18 apr. Cito-eindtoets groep 8 Donderdag 18 april

Nadere informatie

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers!

9 april Omdat er per ingang van volgend schooljaar 6 ouders stoppen met brigadieren zijn we dringend op zoek naar nieuwe verkeersbrigadiers! Nieuwsbrief 13 9 april 2018 Foto kader: Chill-lezen aan het begin van de vrijdagmorgen in groep 6. Verkeersbrigadiers gezocht!!! Onderstaande oproep heeft al een aantal keren in de nieuwsbrief gestaan,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018

Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Houdringe 2-1025 BA Amsterdam - tel. 020-63 65 954 Nieuwsbrief 5 - maandag 15 januari 2018 Beste ouders en verzorgers, De vijfde Nieuwsbrief alweer, maar de eerste in dit nieuwe kalenderjaar. We willen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen,

Nieuwsbrief MEI Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Na alle activiteiten van de afgelopen periode met ter afsluiting deze week de koningsspelen en de eindcito van groep 8 is het tijd om even uit

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER ZUUKERSCHOOL Zuukerschool, Epe

SCHOOLKALENDER ZUUKERSCHOOL Zuukerschool, Epe SCHOOLKALENDER ZUUKERSCHOOL 2017-2018 Augustus 2017 Di 1 ZOMERVAKANTIE Woe 2 ZOMERVAKANTIE Do 3 ZOMERVAKANTIE Vrij 4 ZOMERVAKANTIE Za 5 Zo 6 Ma 7 ZOMERVAKANTIE Di 8 ZOMERVAKANTIE Woe 9 ZOMERVAKANTIE Do

Nadere informatie

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen!

april 2017 Het praktijkexamen is op 16 mei 2017 rond uur en we rekenen erop dat alle kinderen gaan slagen! april 2017 www.finnjol.nl Praktijkexamen op de fiets Binnenkort gaan de groepen 7 en 8 hun praktijkexamen verkeer doen. Een van de onderdelen is de keuring van de fietsen en als die zijn goedgekeurd dan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF petraschool

NIEUWSBRIEF petraschool NIEUWSBRIEF petraschool 9 FEBRUARI 2018 Belangrijke data: Voorjaarsvakantie : maandag 12 februari t/m vrijdag 16 februari 2018 Continurooster : vrijdag 30 maart is de school om 13.00 uur uit Paasvakantie

Nadere informatie

STAPSTIENNIJS. april 2016

STAPSTIENNIJS. april 2016 april 2016 Trefwoord De Bijbelverhalen gaan in deze weken over de volgende thema s: Zelfstandig 4 tot en met 22 april: Inhoud: Zonder leider verder gaan; zelfstandig en zelfbewust in nieuwe situaties handelen

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Nummer 7, mei Welkom op school!

Nummer 7, mei Welkom op school! Nieuwsbrief Nummer 7, mei 2019 Na de meivakantie zijn we weer enthousiast gestart op school. Voor de meivakantie hebben we met elkaar het Paasfeest mogen vieren. We hebben gevierd dat Jezus is opgestaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn!

Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! Nieuwsbrief CBS De Til Week 37 9 t/m 15 september 2018 Waarin een kleine school groot kan zijn! til@vcpong.nl www.cbsdetil.nl Van de directie En dan is het alweer vrijdag in de eerste schoolweek! De kinderen

Nadere informatie

Nieuwsflits #1. september 2017

Nieuwsflits #1. september 2017 Nieuwsflits #1 september 2017 Belangrijke data: Maandag 4 september Woensdag 6 september Kennismakingsgesprekken groepen 3 tot en met 8. Maandag 18 september tot en met vrijdag Op voeten en fietsen projectweek!

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole

augustus 2017 ma di wo do vr za zo Eerste schooldag Luizencontrole augustus 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 Eerste schooldag 29 Luizencontrole 30 31 Kleine Steeg 11 046-451349 Dunantstraat 11 september 2017 1 2 3 4 5 6 7

Nadere informatie