The Intestinal Care Company

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "The Intestinal Care Company"

Transcriptie

1 The Intestinal Care Company Reinigingskuren Probiotica Visolie Vezels Enzymen Speciale formules

2 RenewLife produceert unieke en bekroonde voedingssupplementen, producten met natuurlijke ingrediënten. RenewLife producten ondergaan tests en controles op alle niveaus van het productieproces en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van de microbiologische kwaliteit en zuiverheid. RenewLife is een wereldwijd bedrijf met miljoenen tevreden klanten. Eerste druk, copyright RenewLife Benelux Laan van de Leeuw 26, 7324 BD Apeldoorn De informatie in deze publicatie is auteursrechtelijk beschermd. Gebruikte logo s zijn met toestemming van de rechthebbende geplaatst. Niets uit deze uitgave mag worden gepubliceerd zonder toestemming van de uitgever. Toestemming wordt meestal verleend nadat een verzoek per wordt gericht aan rinjo.israels@gmail.com.

3 De start van RenewLife The Intestinal Care Company RenewLife is opgericht in 1997 door Brenda Watson en haar man Stan Watson. Na jaren van strijd tegen een slechte gezondheid was dit Brenda s inspiratie om een oplossing te creëren op basis van natuurlijke behandelingen die de gezondheid herstellen. Brenda begon met 5 succesvolle klinieken voor natuurlijke gezondheidszorg. Als snel werd duidelijk dat er niet genoeg middelen bestonden om de spijsvertering van haar patiënten te ondersteunen en te herstellen. Haar conclusie: dan zorgen wij zelf voor producten. Gewapend met haar waardevolle inzichten en ervaring begon zij haar eigen lijn voedingssupplementen te formuleren met uitsluitend pure, rauwe ingrediënten rechtstreeks uit de natuur. De resultaten waren verbazend: Haar patiënten merkten een duidelijke verbetering in hun gezondheid. Het herstel van haar patiënten stimuleerde Brenda s passie om RenewLife te bouwen tot wat het vandaag is. De nummer 1 in supplementen voor de spijsvertering. De missie van RenewLife Het is onze missie om alle gebruikers van RenewLife supplementen een betere gezondheid en daarmee een betere kwaliteit van leven te geven door hun spijsvertering te optimaliseren. Wij bereiken dit doel met veilige effectieve natuurlijke producten voor de spijsvertering, een innovatief assortiment en een continu commitment om mensen te informeren en te onderwijzen. De zorg voor spijsvertering Optimale gezondheid begint met een goed functionerende spijsvertering, daarom zij alle RenewLife-produkten speciaal geformuleerd om het hoogste niveau van ondersteuning te bieden aan alle organen die betrokken zijn bij de vertering van voeding. Ons assortiment bestaat uit een serie formules die; een brede range aan spijsverterings-problemen aanpakken, het lichaam en haar organen reinigen en ontgiften en die de spijsvertering ondersteunen en optimaliseren. Een gezond optimale spijsvertering is onze focus, wij concentreren ons op het ontwikkelen, produceren en aanbieden van de allerbeste producten voor de spijsvertering. De focus op de zorg voor de spijsvertering maakt ons bijzonder en uniek.

4 Verbeter de wereld met educatie RenewLife stelt de informatie beschikbaar om de gezondheid van iedereen te verbeteren. Elke dag brengt nieuwe doorbraken op het gebied van de zorg voor de spijsvertering, functionele voeding en voedingssuppletie. Ons deskundige en ervaren opleidings-team is er om te helpen en om coaches, therapeuten en retailers te helpen op de hoogte blijven van nieuwe ontwikkelingen en nieuwe kennis. Onze back-office is beschikbaar voor het beantwoorden van vragen en het geven advies aan professionals, retailers en consumenten. Het FEED A FUTURE programma. Wij zorgen voor voeding en opleiding in de armste gebieden ter wereld met elke online-aankoop van onze probiotica producten. RenewLife Nederland doneert 5% van haar online-omzet aan het Feed A Future programma dat wordt uitgevoerd door RenewLife Canada. De missie van Vitamine Angels = Wij helpen kwetsbare groepen mensen in nood, in het bijzonder zwangere vrouwen, nieuwe moeders en kinderen onder de vijf jaar met levensreddende en essentiële vitaminen en mineralen. Vitamin Angels oprichter en algemeen directeur Howard Schiffer; We are very excited to be working with RenewLife. Their support has allowed us to reach over 3.1 million children with lifesaving and lifechanging vitamins and minerals. By supporting the health of pregnant mothers and their children through their first five years of life, we can greatly reduce the instances of illness, disease and death, and give children the chance to lead meaningful and productive lives.

5 Het verschil in kwaliteit RenewLife is gecommiteerd aan het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit supplementen die zorgen voor een verbeterde en optimale spijsvertering. Ons deskundige en ervaren Research and development team (onderzoek en ontwikkeling) houdt zich aan strikte kwaliteits-controle tijdens de formulering en productie van elk supplement om zo de zuiverheid, kracht en werkzaamheid te waarborgen van elk supplement dat ontwikkeld wordt. Voor al onze producten selecteren wij uitsluitend de beste natuurlijke ingrediënten vrij van vervuiling zoals pesticiden, herbaciden, zware metalen en PCB s. Elk ingrediënt wordt rigoureus gescreend waarbij wij gebruik maken van de laatste technieken om te testen en te analyseren; atomaire absorptie, HPLC en houdbaarheids-studies. Misschien nog belangrijker als de ingrediënten die wij gebruiken zijn de ingrediënten die wij niet gebruiken. Hulpstoffen zoals bindmiddelen, vulmiddelen, chemische of kunstmatige ingrediënten die het lichaam tegenwerken in de natuurlijke reinigingsen ontgiftingsprocessen. Slechts nadat alle ingrediënten zorgvuldig zijn onderzocht en zijn voorzien van een analyse certificaat worden zij toegelaten in het productie-proces. Productie proces en zuiverheid Het RenewLife productie proces maakt alleen gebruik van superieure technologie en machines om een exceptioneel eind-product voor de consument te maken. Wij houden ons strikt aan de cgmp-standaard (current Good Manufacturing Practice) om een consistent en betrouwbaar eind-product te garanderen. Sommige producenten maken bijvoorbeeld gebruik van smeermiddelen en zogenaamde flow-agents (toevoegingen die poeder goed vloeibaar maken bij het mengen en afvullen) om snel te produceren en snel af te vullen. RenewLife maakt gebruikt een langzaam afvul proces zodat er geen chemische toevoegingen nodig zijn voor snelle processen. Elke RenewLife product is in de vorm van poeder, capsule of tinctuur om zo de puurheid te garanderen en om een product zonder chemische toevoegingen te kunnen aanbieden. Strikte kwaliteits-controle procedures voor product-veiligheid en werkzaamheid. Superieure technologie en machines. Beperkte productvormen; poeder, capsule, tinctuur om 100% actieve ingrediënten te garanderen. Strenge cgmp-standaard om consistentie in samenstelling en betrouwbaarheid te verzekeren. Langzame productie- en afvul-processen om schadelijk smeer-stoffen en hulpstoffen te vermijden.

6 RenewLife in 2015 RenewLife produceert unieke en bekroonde voedingssupplementen, producten met natuurlijke ingrediënten. RenewLife producten ondergaan tests en controles op alle niveaus van het productieproces en voldoen aan de strengste eisen op het gebied van de microbiologische kwaliteit en zuiverheid. RenewLife is een wereldwijd bedrijf met miljoenen tevreden klanten. In Nederland, België en Luxemburg wordt sinds oktober 2015 RenewLife vertegenwoordigd door GMS, Laan van de Leeuw 26, 7324 BD Apeldoorn. Het RenewLife assortiment Natuurlijke zorg voor spijsverterings-organen Als de enige aanbieder van producten voor de spijsvertering met een focus op het verbeteren en optimaliseren van de spijsvertering weten wij dat een goed functionerende spijsvertering de sleutel tot een goede gezondheid is. Daarom zijn alle producten zo ontwikkeld dat zij synergetisch samenwerken met elkaar om zo de spijsvertering optimaal te laten functioneren. Onze natuurlijke producten voor de spijsvertering zorgen voor een goed functionerend darmstelsel, een goed werkende lever en ondersteuning van de darmwanden. Reinigen en ontgiften Vandaag de dag worden mensen blootgesteld aan gif in de lucht die wij inademen, de voeding die wij eten, het water dat wij drinken en zelfs aan chemicaliën in onze woning en op ons werk. Om het lichaam te helpen deze schadelijke ziekmakende stoffen te verwijderen is een regelmatige reiniging en detox van levensbelang. RenewLife biedt een complete lijn aan eersteklas plantaardige reinigingsformules om de vitale reinigings-systemen en reinigende organen in het lichaam te verzorgen en te ondersteunen. Als voorbeeld; CleanseSMART al 6 jaar achter elkaar uitgeroepen tot nummer 1 in reiniging in de USA.

7 First Cleanse OCHTEND Ingrediënten: Paardenbloem wortel extract (Taraxacum officinale), plantaardige capsule (hydroxypropyl methylcellulose, water), artisjok blad extract (Cynara scolymus), grote klit wortel extract (Arctium lappa), knoflook bol (Allium sativum), rode klaver bloem (Trifolium pratense), kurkuma wortel extract (Curcuma longa), suikerbiet blad (Beta vulgaris), maïs (Zea mays), tweestijlige meidoorn bes (Crataegus oxyacantha), koningskaars blad (Verbascum thapsus), oregano blad (Origanum vulgare), peterselie blad (Petroselinum crispum), duizendblad bloem (Achillea millefolium), krulzuring wortel (Rumex crispus). Gebruik: Neem s morgens 2 capsules. AVOND Ingrediënten: Magnesium hydroxide, rabarber wortel (Rheum palmatum), rode iep schors (Ulmus rubra), heemst wortel (Athaea officinalis), plantaardige capsule (hypromellose, water), bastaard myrobalaan vrucht (Terminalia bellirica), zwarte myrobalaan vrucht (Terminalia chebula), Indiase kruisbes vrucht (Phyllanthus emblica) Gebruik: Neem s avonds 2 capsules. Deze milde reinigingskuur is ideaal om te starten, de milde aanpak is ideaal voor mensen die nog nooit een reinigingskuur hebben ondergaan.

8 CleanseSMART OCHTEND Ingrediënten: Paardenbloem wortel extract (Taraxacum officinale), artisjok blad extract (Cynara scolymus), grote klit wortel extract (Arctium lappa), rode klaver bloem (Trifolium pratense), plantaardige capsule (hydroxypropyl methylcellulose, water), suikerbiet blad extract (Beta vulgaris), maïs stempel (Zea mays), knoflook bol extract (Allium sativum), tweestijlige meidoorn bes extract (Crataegus oxyacantha), koningskaars blad (Verbascum thapsus), kurkuma wortel extract (Curcuma longa). Gebruik: Neem s morgens 2 capsules. AVOND Ingrediënten: Magnesium hydroxide, rabarber wortel (Rheum palmatum), rode iep schors (Ulmus rubra), heemst wortel (Athaea officinalis), plantaardige capsule (hypromellose, water), bastaard myrobalaan vrucht (Terminalia bellirica), zwarte myrobalaan vrucht (Terminalia chebula), Indiase kruisbes vrucht (Phyllanthus emblica) Gebruik: Neem s avonds 2 capsules. Reinigingskuur om 2 tot 4 maal per jaar alle organen te reiningen die betrokken zijn bij het ontgiftingsproces. CleanseMORE Ingrediënten: Magnesium hydroxide, rabarber wortel (Rheum palmatum), rode iep schors (Ulmus rubra), heemst wortel (Athaea officinalis), plantaardige capsule (hypromellose, water), bastaard myrobalaan vrucht (Terminalia bellirica), zwarte myrobalaan vrucht (Terminalia chebula), Indiase kruisbes vrucht (Phyllanthus emblica). Gebruik: Neem s avonds 2 capsules. Gebruik dit product s avonds thuis omdat de ontlasting op gang komt. Bevat geen irriterende bestanddelen.

9 Vezels Naast een goede darm-functie is een eetpatroon rijk aan vezels goed voor ontelbare effecten zoals een betere cholesterol-spiegel, een gezonde bloeddruk, een gezonde bloedsuiker-spiegel en ontgifting. RenewLife biedt een volledige lijn aan supplementen met vezels om de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid van 35 gram vezels elke dag binnen te krijgen. FibreSMART Ingrediënten: Lijnzaad poeder (Linum usitatissimum), acacia gom (Acacia senegal), guar gum (Cyamopsis tetragonoloba), L-glutamine, heemst wortel (AlthaeaAthaea officinalis), rode iep bast (Ulmus rubra), bastaard belleric myrobalaan vrucht (Terminalia bellirica), zwarte myrobalaan vrucht (Terminalia chebula), Indiase kruisbes vrucht (Phyllanthus eemblica officinalis), zoetstofmiddel: steviolglycosiden. Gebruik: Neem 1 maatschep (7,5g) per dag gemengd met 150 à 200 ml water, sap of voedsel. Maximaal 3 maatscheppen per dag innemen. Ideale suppletie van vezels, een combinatie van oplosbare en niet-oplosbare vezels. Visolie De goede omega-3, omega-6 en omega-9 oliën hebben laten zien dat zijn ondersteuning bieden voor een gezonde hart- en bloedvaten, een gezonde zenuwstelsel en zij kunnen de opname van vitamine en mineralen ondersteunen. Zij helpen de spijsvertering. RenewLife hoog-geconcentreerde premium omegasupplementen maken gebruik van biologische ingrediënten; vlaszaad-olie, borage-olie en moleculair gefilterde gedistilleerde vis-olie met toegevoegde lipase (vetafbrekende enzym) voor een perfecte vertering. Super Omega-3 Targeted release 1160 mg + Lipase PER Elke portie (4 capsules) bevat RI% Visolie (van ansjovis en sardien) 1.160mg - Eicosapentaeenzuur (EPA) 790mg - Docosahexaeenzuur (DHA) 140mg - Andere omega-3 s 95mg - Omega-9 (Oleïnezuur) 20mg - Lipase 33 LU 5mg - Vitamine D3 (cholecalciferol) 1000IU 25 µg 500% RI = Referentie-Inname Ingrediënten: Visolie met EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur), vis-gelatine capsule (vis-gelatine, glycerine, water, kleurstof: karamel), natuurlijke sinaasappelsmaak, bijenwas, enterische

10 Probiotica Ervaar het verschil met de probiotica van RenewLife. Effectieve hoog gedoseerde formules met miljarden aan levende bacteriën voor de balans in het microbioom (darmflora). Meerdere bacterie-stammen met elk hun eigen functionaliteit worden op de juiste plaats en op het juiste moment vertraagd afgegeven. De kwaliteit, zuiverheid en kracht van de probiotica wordt gegarandeerd tot en met de uiterste houdbaarheid. Pure Biotic Premium 50 Miljard 10 Stammen Maagsap resistente capsules Fructo-oligosacchariden Vrij van zuivel en soja URE PREMIUM Pure Biotic Vrouwen Formule 0 Miljard 50 9 Stammen Maagsap resistente Eén per dag formule capsules 10 stammen, levende bacteriën URE Fructo-oligosacchariden Maagsap resistente capsules Vrij van zuivel en soja op waterbasis Vrij van 30 plantaardige capsules zuivel Voedingssupplement en soja Netto gewicht: 60 g OUWEN FORMULE Elke portie (1 capsule) bevat Bifidobacterium bifidum (HA-132) 25 miljard CFU Lactobacillus acidophilus (HA-122) 10 miljard CFU Lactobacillus casei (HA-108) 8,875 miljard CFU Bifidobacterium breve (HA-129) 4 miljard CFU Bifidobacterium longum (HA-135) 1 miljard CFU Lactobacillus rhamnosus (HA-111) 250 miljoen CFU Lactobacillus rhamnosus (HA- 114) 250 miljoen CFU Lactobacillus plantarum (HA-119) 250 miljoen CFU Lactobacillus fermentum (HA-179) 250 miljoen CFU Lactobacillus salivarius (HA-118) 125 miljoen CFU FOS (fructo-oligosacchariden) 65,21 mg *CFU = Colony Forming Units = kolonie vormende eenheden Ingrediënten: Levende bacteriën: (Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Lactobacillus rhamnosus (HA-111 en Elke HA-114), portie Lactobacillus (1 capsule) bevat plantarum, Lactobacillus Lactobacillus fermentum, rhamnosus Lactobacillus (HA-111) salivarius), 17,5 miljard FOS CFU Lactobacillus (fructo-oligosacchariden), casei (HA-108) plantaardige 11,75 miljard capsule: CFU Lactobacillus (hydroxypropyl plantarum methylcellulose, (HA-119) water), 7,5 miljard waterige CFU Lactobacillus enterische coating: acidophilus (natrium (HA-122) alginaat, 5 stearinezuur, miljard CFU Bifidobacterium hypromellose, bifidum water, (HA-132) ethylcellulose, 2,5 miljard midden CFU Bifidobacterium keten triglyceriden, longum subsp. oleïnezuur), longum (HA-135) antioxidant: ascorbinezuur, antiklontermiddel: stearinezuur. 2,5 miljard CFU Lactobacillus fermentum (HA-179) 2,5 miljard CFU Lactobacillus Allergenen: salivarius gluten, zuivel (HA-118) 500 miljoen CFU Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus (HA-137) Gebruik: Neem één capsule per dag, niet tegelijk 250 miljoen CFU FOS met (fructo-oligosacchariden) voedsel. Indien u antibiotica gebruikt 65,21mg dan minstens 2-3 uur voor of na de antibiotica *CFU = Colony Forming Units = kolonie vormende innemen. Geschikt voor zwangere en borstvoeding eenheden gevende vrouwen. Ingrediënten: (Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium longum, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus delbrueckii), FOS (fructo-oligosacchariden), plantaardige capsule:

11 Spijsverteringsenzymen Enzymen helpen voeding af te breken en voorkomen daarmee oprispingen, gas en een opgeblazen gevoel. De enzymen spelen ook een belangrijke rol in de opname van nutriënten. RenewLife s hoog gedoseerde natuurlijke spijsverteringsenzymen maken gebruik van plantaardige bronnen. De enzymen helpen bij de afbraak van eiwitten, koolhydraten, vetten, suikers en zuivel. DigestMORE Ultra Ingrediënten: Amylase enzym*, gember wortelstok (Zingiber officinale), pectinase enzym*, protease enzym*, plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose, water), glucoamylase enzym*, alpha-galactosidase enzym*, lipase enzym, betaglucanase enzym*, xylanase enzym*, lactase enzym*, cellulase enzym*, invertase enzym*, fytase enzym*, papaïne*, hemicellulase enzym*. *Drager: maltodextrine Gebruik: Neem 1 capsule direct voor de maaltijd (ontbijt) met 1 glas water. Ondersteuning van de spijsvertering met een plantaardig enzymen complex. Speciale supplementen voor specifieke condities De darmwand is de toegangsdeur naar onze bloedvaten en organen. Door verschillende oorzaken kan de darmwand beschadigd raken en teveel nutriënten doorlaten. Om de darmwand te ondersteunen in haar functioneren heeft RenewLife het product IntestiNew ontwikkeld. IntestiNEW Ingrediënten: L-Glutamine, N-Acetyl D-Glucosamine (schaaldieren), gember wortel extract (Zingiber officinale), gamma oryzanol, goudsbloem bloem (Calendula officinalis), heemst wortel (Althaea officinalis). Gebruik: Neem 1 maatschep (5,4g) met water of sap s morgens op de lege maag.

12 RenewLife Benelux Laan van de Leeuw BD Apeldoorn

The Intestinal Care Company

The Intestinal Care Company The Intestinal Care Company Reinigingskuren Probiotica Visolie Vezels Enzymen Speciale formules RenewLife produceert unieke en bekroonde voedingssupplementen, producten met natuurlijke ingrediënten. RenewLife

Nadere informatie

in USA en Canada Nummer 1 NIEUW Zorg voor spijsvertering Reinigingskuren Probiotica Visolie Vezels Enzymen

in USA en Canada Nummer 1 NIEUW Zorg voor spijsvertering Reinigingskuren Probiotica Visolie Vezels Enzymen Nummer 1 in USA en Canada Zorg voor spijsvertering Reinigingskuren Probiotica Visolie Vezels Enzymen NIEUW RenewLife produceert unieke en bekroonde voedingssupplementen, producten met natuurlijke ingrediënten.

Nadere informatie

Onderstaand de samenstellingen van de 4 Ultimate Detox producten;

Onderstaand de samenstellingen van de 4 Ultimate Detox producten; Ultimate Detox 30-dagen kuur! Onderstaand de samenstellingen van de 4 Ultimate Detox producten; 1. Ultimate Cleansing Vezels Ultimate Cleansing Vezels is een speciale blend uit 14 natuurlijke kruiden speciaal

Nadere informatie

J-ixX. Vrij bewegen met de nieuwe generatie krachtige, natuurlijke producten voor soepele gewrichten en spieren.

J-ixX. Vrij bewegen met de nieuwe generatie krachtige, natuurlijke producten voor soepele gewrichten en spieren. J-ixX Vrij bewegen met de nieuwe generatie krachtige, natuurlijke producten voor soepele gewrichten en spieren. Verleg uw grenzen met J-ixX Vrij bewegen met de nieuwe generatie krachtige, natuurlijke producten

Nadere informatie

Copyright Het Reflux Plan

Copyright Het Reflux Plan Onderstaande supplementen worden aangeraden bij brandend maagzuur. Volg strikt de stappen van het stappenplan, dus eerst het dieet volgen met de 3 reflux regels, en dan pas overgaan op supplementen indien

Nadere informatie

Het beste van de beste Omega s

Het beste van de beste Omega s Het beste van de beste Omega s Een nieuwe generatie van Eco-vriendelijke visoliën Wat zijn rtg? Dankzij rtg (r-triglyceride) 70% meer opneembaarheid ivg met andere visoliën Gezondheidsbeweringen Eén softgel

Nadere informatie

PROBIOTICS Opgemaakt op 07/07/2016

PROBIOTICS Opgemaakt op 07/07/2016 PROBIOTICS Opgemaakt op 07/07/2016 Alfabetisch: Probactiol Bifidus 60C Probactiol Concentrate 50g Probactiol Duo 15C Probactiol Duo 30C Probactiol IB 30C Probactiol Immune 50g Probactiol Infantis 30C

Nadere informatie

PB ASSIST+ ProBiotic verdedigingsformule Ondersteund een gezonde spijsvertering en immuniteit

PB ASSIST+ ProBiotic verdedigingsformule Ondersteund een gezonde spijsvertering en immuniteit PB ASSIST+ ProBiotic verdedigingsformule Ondersteund een gezonde spijsvertering en immuniteit Product omschrijving De nieuwste toevoeging aan dōterra's DigestZen Digestive Support categorie is PB Assist

Nadere informatie

Verwen uw hart, hersenen en botten met het beste van het beste

Verwen uw hart, hersenen en botten met het beste van het beste Verwen uw hart, hersenen en botten met het beste van het beste EcOmega s Omega-3 in een complex van vier sterke nutriënten 1200 mg omega-3 + 1000 IE vitamine D 950 mg omega-3 De beste, zuiverste en veiligste

Nadere informatie

De kracht van AOV Natuurlijk zonder toevoegingen

De kracht van AOV Natuurlijk zonder toevoegingen Natuurlijk van De kracht van AOV De natuur geeft ons de ingrediënten voor een gezonde geest en een gezond lichaam. Dat is de kracht van de natuur. En van AOV. Want AOV gebruikt in de producten alleen vitaminen,

Nadere informatie

Omega-3, -6, of -7? Kiezen uit de belangrijkste vetzuren. Productinformatie

Omega-3, -6, of -7? Kiezen uit de belangrijkste vetzuren. Productinformatie Omega-3, -6, of -7? Kiezen uit de belangrijkste vetzuren Productinformatie Cod Liver Oil Kabeljauwleverolie met extra vitamine A en D3 Gezondheidsclaims EPA en DHA optimaliseren de normale werking van

Nadere informatie

Gastro-Intestinal Diet

Gastro-Intestinal Diet GASTRO-INTESTINAL DIET Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van maag-darmaandoeningen. Daarom zal uw dierenarts uw hond meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven. Bij de behandeling

Nadere informatie

DHA de ideale ondersteuning voor uw hersenen en ogen

DHA de ideale ondersteuning voor uw hersenen en ogen MorDHA VeganDHA MorDHA DHA de ideale ondersteuning voor uw hersenen en ogen DHA de ideale ondersteuning voor uw hersenen en ogen Waarom? Minami biedt omega-3 voedingssupplementen met een heel hoge concentratie,

Nadere informatie

multihealth Complete (120 tabletten) Multi-vitaminen mineralen prijs: 38.50 euro

multihealth Complete (120 tabletten) Multi-vitaminen mineralen prijs: 38.50 euro multihealth Complete (120 tabletten) Multi-vitaminen mineralen prijs: 38.50 euro De MultiHealth Basic is de meest complete versie van de 4 maatwerk multivitaminemineralenformules van Provitality. Deze

Nadere informatie

Gezondheid & Voeding

Gezondheid & Voeding Gezonde darmen in 8 eenvoudige stappen Gezonde darmen zijn belangrijk voor eigenlijk je hele lichaam en gezondheid, in je darmen wordt je eten verteerd en vervolgens omgezet in energie, voedingstoffen

Nadere informatie

SPIJSVERTERINGSKLACHTEN

SPIJSVERTERINGSKLACHTEN DE VOEDINGSSUPPLEMENTEN VAN ALFA AAN JE GEZONDHEID BOUW JE ELKE DAG SPIJSVERTERINGSKLACHTEN ONDERSTEUNING VAN EEN VLOTTE MAAGWERKING DE SPIJSVERTERING, EEN INGEWIKKELD PROCES De spijsvertering bestaat

Nadere informatie

SKIN CARE DIET VOOR DE HOND

SKIN CARE DIET VOOR DE HOND SKIN CARE DIET VOOR DE HOND Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van huidaandoeningen. Vaak zal uw dierenarts daarom een speciale dieetvoeding voorschrijven, zoals Skin Care Diet van Royal

Nadere informatie

Alles wat u moet weten voor het gebruik van WLS Maximum

Alles wat u moet weten voor het gebruik van WLS Maximum Alles wat u moet weten voor het gebruik van WLS Maximum Een vermageringsoperatie betekent voor steeds meer mensen de start van een nieuw leven. Om uw lichaam daarbij te ondersteunen, is het belangrijk

Nadere informatie

Het beste van de beste Omega s

Het beste van de beste Omega s Het beste van de beste Omega s Een nieuwe generatie van Eco-vriendelijke visoliën Wat zijn rtg? Dankzij rtg (r-triglyceride) 70% meer opneembaarheid ivg met andere visoliën 4 sterke nutriënten Gezondheidsbeweringen

Nadere informatie

DIEET PRO WEEKMENU + ADVIEZEN EN TIPS VOOR EEN NÒG SNELLER EN EFFECTIEVER RESULTAAT

DIEET PRO WEEKMENU + ADVIEZEN EN TIPS VOOR EEN NÒG SNELLER EN EFFECTIEVER RESULTAAT WEEKMENU + ADVIEZEN EN TIPS VOOR EEN NÒG SNELLER EN EFFECTIEVER RESULTAAT WAAROM EIWITTEN OM AF TE SLANKEN? Koolhydraten en de oorzaak van obesitas Koolhydraten zijn een energiebron voor het lichaam. Als

Nadere informatie

zuiver presteren en het beste uit jezelf halen extra ondersteuning met voedingssupplementen

zuiver presteren en het beste uit jezelf halen extra ondersteuning met voedingssupplementen zuiver presteren en het beste uit jezelf halen extra ondersteuning met voedingssupplementen 2 New Care Supplements levert voedingssupplementen die jou kunnen helpen om gezond en fit te blijven Als topsporter

Nadere informatie

PLUSEPA MorEPA. Verbetert de concentratie en is goed voor de gemoedstoestand

PLUSEPA MorEPA. Verbetert de concentratie en is goed voor de gemoedstoestand Een positieve stemming? Geconcentreerd blijven? Q PLUSEPA MorEPA Verbetert de concentratie en is goed voor de gemoedstoestand Slechts één capsule per dag voorziet u van de hoogst mogelijke EPA-concentratie

Nadere informatie

P R O D U C T G I D S

P R O D U C T G I D S P R O D U C T G I D S UW VOEDINGSSUPPLEMENTEN U wilt uw klanten bedienen met de juiste voedingssupplementen voor een scherpe prijs. Wij hebben de ervaring, kennis en middelen om dit voor u te verzorgen.

Nadere informatie

zwanger worden, zwanger zijn new care supplements omdat je meer dan ooit met je lichaam bezig bent

zwanger worden, zwanger zijn new care supplements omdat je meer dan ooit met je lichaam bezig bent zwanger worden, zwanger zijn new care supplements omdat je meer dan ooit met je lichaam bezig bent 2 Zowel voor, tijdens als na je zwangerschap ben je meer dan ooit bezig met je lichaam. Je investeert

Nadere informatie

Geen gewone omega-3 visoliën Uitsluitend voor kenners

Geen gewone omega-3 visoliën Uitsluitend voor kenners Geen gewone omega-3 visoliën Uitsluitend voor kenners De beste, zuiverste en veiligste omega-3 formules Womens Health Consulting Mens Health Consulting www.ecomega-3.com Zijn omega-3 vetzuren belangrijk

Nadere informatie

ENERGIE 370 kcal 148 kcal 6,44 % EIWITTEN 65 g 26 g 52,00 % VEZELS 9,0 g 3,6 g 10,29 % ZOUT 1,6 g 0,6 g 0,03 % VITAMINE A 800,00 µg 320,00 µg 40,00 %

ENERGIE 370 kcal 148 kcal 6,44 % EIWITTEN 65 g 26 g 52,00 % VEZELS 9,0 g 3,6 g 10,29 % ZOUT 1,6 g 0,6 g 0,03 % VITAMINE A 800,00 µg 320,00 µg 40,00 % BIJSLUITER VOEDINGSWAARDE PER 100G PER PORTIE ADH* ENERGIE 370 kcal 148 kcal 6,44 % VETTEN WAARVAN VERZADIGDE VETZUREN 4,0 g 0,0 g 1,6 g 0,0 g 2,46 % 0 % KOOLHYDRATEN WAARVAN SUIKERS 14 g 2,0 g 5,6 g 0,8

Nadere informatie

zuiver presteren en het beste uit jezelf halen extra ondersteuning met voedingssupplementen

zuiver presteren en het beste uit jezelf halen extra ondersteuning met voedingssupplementen zuiver presteren en het beste uit jezelf halen extra ondersteuning met voedingssupplementen 2 New Care Supplements levert voedingssupplementen die jou kunnen helpen om gezond en fit te blijven Als topsporter

Nadere informatie

dé formule tot een perfect evenwicht

dé formule tot een perfect evenwicht dé formule tot een perfect evenwicht Waarom? Minami biedt omega-3 voedingssupplementen met een heel hoge concentratie, waarvan de voordelen en de effecten wetenschappelijk onderbouwd zijn. Dé formule tot

Nadere informatie

FIBRE RESPONSE DIET. Droogvoeding Verpakking van 2kg, 7,5kg en 14kg

FIBRE RESPONSE DIET. Droogvoeding Verpakking van 2kg, 7,5kg en 14kg FIBRE RESPONSE DIET Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van maagdarmaandoeningen. Daarom zal uw dierenarts uw hond meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven. Voor sommige maag-darmaandoeningen

Nadere informatie

dé formule tot een perfect evenwicht PLUS

dé formule tot een perfect evenwicht PLUS dé formule tot een perfect evenwicht PLUS Dé formule tot een perfect evenwicht PLUS 2 Waarom? Minami biedt omega-3 voedingssupplementen met een heel hoge concentratie, waarvan de voordelen en de effecten

Nadere informatie

RENAL DIET VOOR DE HOND

RENAL DIET VOOR DE HOND RENAL DIET VOOR DE HOND Bij de behandeling van een nieraandoening zal uw dierenarts uw hond meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Renal Diet is speciaal ontwikkeld voor honden ter

Nadere informatie

Q-Plus. Vlug vermoeid, minder vitaal, snel ziek? Het lichaam vraagt Q-Plus 40 / 240

Q-Plus. Vlug vermoeid, minder vitaal, snel ziek? Het lichaam vraagt Q-Plus 40 / 240 Q-Plus Vlug vermoeid, minder vitaal, snel ziek? Het lichaam vraagt Q-Plus Q-Plus 240 mg: Co-enzym Q10 (240 mg), magnesiumoxide (110 mg) Q-Plus 40 mg: Maltodextrine (200 mg), magnesiumoxide (110 mg), Co-enzym

Nadere informatie

de nieuwe generatie krachtige, natuurlijke medische hulpmiddelen voor de behandeling van overgewicht

de nieuwe generatie krachtige, natuurlijke medische hulpmiddelen voor de behandeling van overgewicht de nieuwe generatie krachtige, natuurlijke medische hulpmiddelen voor de behandeling van overgewicht KIOnutrime-CsG KozziX en KozziX INTENSE zijn twee vernieuwende, doeltreffende, natuurlijke medische

Nadere informatie

Welzijnsevaluatie FitCheck. Relatie tussen voeding en gezondheid Bodyscan Voedingsanalyse Proeven TRY-OUT mogelijkheid

Welzijnsevaluatie FitCheck. Relatie tussen voeding en gezondheid Bodyscan Voedingsanalyse Proeven TRY-OUT mogelijkheid Welzijnsevaluatie FitCheck Relatie tussen voeding en gezondheid Bodyscan Voedingsanalyse Proeven TRY-OUT mogelijkheid Er wordt meer van ons lichaam gevraagd Hierdoor vervuilt ons lichaam en heeft ons lichaam

Nadere informatie

De darmen als basis van een goede gezondheid

De darmen als basis van een goede gezondheid De darmen als basis van een goede gezondheid www.enerki.be ADRES CONTACT SOCIAL MEDIA Sint-Alenalaan 15 1700 Dilbeek Lange Haagstraat 62 1700 Dilbeek osteopathie@enerki.be 0477 28 79 44 Laat voedsel uw

Nadere informatie

Sensitivity Control Diet voor de hond

Sensitivity Control Diet voor de hond SENSITIVITY CONTROL DIET Bij de behandeling van voedselovergevoeligheid zal uw dierenarts uw hond of kat een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Sensitivity Control Diet is speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

HYPOALLERGENIC DIET VOOR DE HOND

HYPOALLERGENIC DIET VOOR DE HOND HYPOALLERGENIC DIET VOOR DE HOND Bij de behandeling van voedselovergevoeligheid zal uw dierenarts uw hond een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Hypoallergenic Diet is speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

Spijsverteringsstoornissen

Spijsverteringsstoornissen Spijsverteringsstoornissen Indicaties Voor pups tot 12 maanden: Acute en chronische diarree Maldigestie, malabsorptie Bacteriële overgroei Herstel Colitis Contra-indicaties Hyperlipidemie Lymfangiëctasie

Nadere informatie

dé formule tot een perfect evenwicht PLUS

dé formule tot een perfect evenwicht PLUS dé formule tot een perfect evenwicht PLUS Waarom? Dé formule tot een perfect evenwicht PLUS Minami biedt omega-3 voedingssupplementen met een heel hoge concentratie, waarvan de voordelen en de effecten

Nadere informatie

Gastro-Intestinal Low Fat Diet

Gastro-Intestinal Low Fat Diet GASTRO-INTESTINAL LOW FAT DIET Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van maagdarmaandoeningen. Daarom zal uw dierenarts uw hond meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven. Bij de behandeling

Nadere informatie

Extra Virgin Kokosolie: zonder schadelijke vetten!

Extra Virgin Kokosolie: zonder schadelijke vetten! Extra Virgin Kokosolie: zonder schadelijke vetten! Lekker & gezond Geschikt om mee te bakken, braden en frituren! STAPEL per stuk voor 9, 95 2 stuks voor 16, 95 3 stuks voor 22, 95 200.- voordeel wordt

Nadere informatie

HYPOALLERGENIC DIET VOOR DE KAT

HYPOALLERGENIC DIET VOOR DE KAT HYPOALLERGENIC DIET VOOR DE KAT Bij de behandeling van voedselovergevoeligheid zal uw dierenarts uw kat een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Hypoallergenic Diet is speciaal ontwikkeld voor

Nadere informatie

INFLAMMATION Opgemaakt op 19/01/2017

INFLAMMATION Opgemaakt op 19/01/2017 INFLAMMATION Opgemaakt op 19/01/2017 Alfabetisch: ArthroMax-3 180T ArthroMax-3 90T CurcuDyn 180C CurcuDyn 60C Glucofen 180T MetaSilicium 45T Sulfar 90T UltraInflamX Banaan UltraInflamX Original Per groep:

Nadere informatie

MorDHA. MorEPA. Omega-3 is een belangrijke bouwsteen in de ontwikkeling van de hersenen

MorDHA. MorEPA. Omega-3 is een belangrijke bouwsteen in de ontwikkeling van de hersenen MorDHA MorEPA MorDHA Omega-3 is een belangrijke bouwsteen in de ontwikkeling van de hersenen Onze westerse voeding is rijk aan omega-6 vetzuren, maar bevat te weinig omega-3 vetzuren. Hierdoor ontstaat

Nadere informatie

Bee Products. Forever I Bee Products

Bee Products. Forever I Bee Products Bee Products Forever Living Products biedt u 100% natuurlijke bijenproducten. Onze bijenkorven bevinden zich op een ideale locatie, in een zuivere omgeving die vrij is van pesticiden en andere verontreinigende

Nadere informatie

BLESSURE PROTOCOLLEN

BLESSURE PROTOCOLLEN BLESSURE PROTOCOLLEN VOEDING EN SUPPLETIE BIJ DE MEEST VOORKOMENDE BLESSURES BLESSURE PROTOCOLLEN VOEDING EN SUPPLETIE BIJ DE MEEST VOORKOMENDE BLESSURES UITGANGSPUNT BIJ IEDER PROTOCOL IS HET GEBRUIK

Nadere informatie

Geef je lichaam méér concentratie en méér zon tijdens donkere dagen

Geef je lichaam méér concentratie en méér zon tijdens donkere dagen Geef je lichaam méér concentratie en méér zon tijdens donkere dagen De beste, zuiverste en veiligste Eco formules Uitsluitend voor kenners Womens Health Consulting Mens Health Consulting Zijn omega-3 vetzuren

Nadere informatie

Geef je lichaam méér concentratie en méér zon tijdens donkere dagen

Geef je lichaam méér concentratie en méér zon tijdens donkere dagen Geef je lichaam méér concentratie en méér zon tijdens donkere dagen De beste, zuiverste en veiligste Eco formules Uitsluitend voor kenners Womens Health Consulting Mens Health Consulting Zijn omega-3 vetzuren

Nadere informatie

Onafhankelijk Herbalife Member ONTBIJT CHECK

Onafhankelijk Herbalife Member ONTBIJT CHECK Onafhankelijk Herbalife Member ONTBIJT CHECK ERVAAR DE KRACHT VAN EEN IDEAAL ONTBIJT ONTBIJT IS DE BELANGRIJKSTE MAALTIJD VAN JE DAG! WAAROM s Nachts gebruikt je lichaam bouwstoffen voor herstel Door ademen,

Nadere informatie

Sportvoeding, Een wereld te winnen

Sportvoeding, Een wereld te winnen NutriSense Benelux Sportvoeding, van Theorie naar Praktijk Een wereld te winnen NutriSense Benelux NutriSense is een ervaren speler in de (sport)voedingsbranche en richt zich op de verkoop en marketing

Nadere informatie

ANALLERGENIC DIET VOOR DE HOND

ANALLERGENIC DIET VOOR DE HOND ANALLERGENIC DIET VOOR DE HOND Bij de behandeling van voedselovergevoeligheid zal uw dierenarts uw hond een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Anallergenic Diet is speciaal ontwikkeld voor

Nadere informatie

U hoeft geen acrobaat te zijn om uw cholesterol in evenwicht te houden

U hoeft geen acrobaat te zijn om uw cholesterol in evenwicht te houden U hoeft geen acrobaat te zijn om uw cholesterol in evenwicht te houden MorEPA cholesterol Behoud van een gezonde cholesterolspiegel* *Monacolin K uit rood gefermenteerde rijst draagt bij tot de instandhouding

Nadere informatie

Ontzuren en ontgiften

Ontzuren en ontgiften BODY & MIND M A S S A G E P R A K T I J K Ontzuren en ontgiften Verzuring Verzuring betekent letterlijk het zuurder worden van iets. Ons lichaam is verzuurd als het zuurgehalte, ph-waarde, van ons lichaam

Nadere informatie

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN

DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN DE BASIS VOOR EEN VITAAL LEVEN ALOE INSPIRED 2016 EEN GEZONDE BASIS. DE DRUKTE VAN HET DAGELIJKS LEVEN MAAKT DAT WE OP HET GEBIED VAN VOEDING SOMS VOOR DE MAKKELIJKSTE WEG GAAN. DE KEUZE VALT DAN SNELLER

Nadere informatie

el Mare gebruiksaanwijzing

el Mare gebruiksaanwijzing el Mare gebruiksaanwijzing el Mare Omega-3 El Mare is een serie voedingssupplementen met Omega-3 vetzuren (EPA/DHA) uit visolie en Omega-6 vetzuren aangevuld met andere ingrediënten in een zodanige samenstelling

Nadere informatie

EVENWICHTIGE MAALTIJD

EVENWICHTIGE MAALTIJD EVENWICHTIGE MAALTIJD Sojaproteïne-isolaat, fructose, sojalecithine, verdikkingsmiddelen (cellulosepoeder, guargompoeder, carrageen, xantaangom), havervezels, maïszemelen, calciumcitraat, fructo-oligosacchariden,

Nadere informatie

Bestelformulier. Product naam Informatie Prijs Prijs (incl. korting) Krijg met deze kaart een jaar 10 7,50 lang 10% korting op diverse

Bestelformulier. Product naam Informatie Prijs Prijs (incl. korting) Krijg met deze kaart een jaar 10 7,50 lang 10% korting op diverse Bestelformulier Producten & tarieven *10% korting geld alleen voor klantenkaarthouders & cliënten van GezondBegin Hoe werkt het? Vul het aantal producten in dat je wilt hebben Stuur vervolgens het bestelformulier

Nadere informatie

Obesity Management Diet

Obesity Management Diet Bij de behandeling van overgewicht of vetzucht zal uw dierenarts uw kat een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Management Diet is speciaal ontwikkeld om katten op een verantwoorde en effectieve

Nadere informatie

Yakult, elke dag een flesje!

Yakult, elke dag een flesje! Yakult, elke dag een flesje! minder zoet, minder calorieën + vezels + vitamine C de originele smaak Al meer dan 80 jaar Yakult is een lekkere frisse zuiveldrank vol miljarden Lactobacillus casei Shirota.

Nadere informatie

Een gezonde huid, gezond haar en sterke nagels

Een gezonde huid, gezond haar en sterke nagels 100 tabl. 16 95 12 95 WINSTPAKKER! Een gezonde huid, gezond haar en sterke nagels Jaargang 7 nummer 2 Acties geldig t/m 3 weken na verspreiding. Een uitgave van PK Benelux BVBA, Henri van Heurckstraat

Nadere informatie

Diabetic. Waarschuwing Het Diabetic dieet is niet geschikt voor pups, teven tijdens dracht en lactatie en honden met een verhoogde energie-behoefte.

Diabetic. Waarschuwing Het Diabetic dieet is niet geschikt voor pups, teven tijdens dracht en lactatie en honden met een verhoogde energie-behoefte. DIABETIC DIET VOOR DE HOND Voeding speelt een belangrijke rol bij de behandeling van diabetes mellitus. Daarom zal uw dierenarts uw hond meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven zoals Royal Canin

Nadere informatie

specifieke voedingsbehoeften van elke hond en elke kat

specifieke voedingsbehoeften van elke hond en elke kat honden en katten Het voedingsprogramma dat tegemoetkomt aan de specifieke voedingsbehoeften van elke hond en elke kat Dog Croc Economy Onze voordelige dierenvoeding voor honden is geschikt voor alle hondenrassen

Nadere informatie

Sporten met Forever. aloe-inspired

Sporten met Forever. aloe-inspired NL Sporten met Forever aloe-inspired Sporten met de natuurlijke boost van ARGI+ ARGI+ is een uniek supplement voor actieve sporters die hun lichaam dat beetje extra willen geven voor optimale prestaties.

Nadere informatie

Superieur aanbod van essentiële vetzuren

Superieur aanbod van essentiële vetzuren Superieur aanbod van essentiële vetzuren Zoek niet verder! Vind hier de ideale omega-3, -6 en -7 die aan jouw wensen voldoet. De bijzondere kwaliteit en aanvullende ingrediënten maken het verschil. WELDOEND

Nadere informatie

Meloen Abrikozen. Blauwe bessen Bramen. Perziken Cranberries. Nectarines Zwarte bessen. Frambozen

Meloen Abrikozen. Blauwe bessen Bramen. Perziken Cranberries. Nectarines Zwarte bessen. Frambozen LEEF PUUR NATUUR 1 Hieronder vind je de hele lijst van alle koolhydraatarme producten die je mag eten. Print de lijst uit en hang hem op je koelkast. Zo kun je altijd even snel kijken of dat wat je wilt

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. Omacor 1000 mg zachte capsules Ethylesters van Omega-3-vetzuren 90

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS. Omacor 1000 mg zachte capsules Ethylesters van Omega-3-vetzuren 90 Pag. 1/5 BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR GEBRUIKERS Omacor 1000 mg zachte capsules Ethylesters van Omega-3-vetzuren 90 Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken. - Bewaar deze

Nadere informatie

Borageolie D-Mannose Cholesterol Control Glucosamine / Chondroïtine Groenlipmossel Complex L-Glutamine L-Lysine Lecithine

Borageolie D-Mannose Cholesterol Control Glucosamine / Chondroïtine Groenlipmossel Complex L-Glutamine L-Lysine Lecithine Nutrivian Nutrivian is een merk met zuivere kwaliteit voedingssupplementen en gezondheidsproducten die passen in een gezonde, vitale en energieke levensstijl. Bij de totstandkoming van al onze producten

Nadere informatie

ARGI+ Sporten met Forever

ARGI+ Sporten met Forever ARGI+ Sporten met Forever Sporten met de natuurlijke boost van ARGI+ ARGI+ is een uniek supplement voor actieve sporters die hun lichaam dat beetje extra willen geven voor optimale prestaties. ARGI+ heeft

Nadere informatie

OMEGA-3- SUPPLEMENT. Doelgerichte voeding

OMEGA-3- SUPPLEMENT. Doelgerichte voeding OMEGA-3- Negen capsules (aanbevolen dagelij kse dosis) bevatten: 4500 mg visolie, waarvan 1026 mg EPA en 675 mg DHA. Personen die antistollingsmiddelen op recept gebruiken, dienen hun arts te raadplegen

Nadere informatie

HEPATIC DIET VOOR DE KAT

HEPATIC DIET VOOR DE KAT Bij de behandeling van leveraandoeningen zal uw dierenarts uw kat meestal een speciale dieetvoeding voorschrijven. Hepatic Diet van Royal Canin is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de behandeling

Nadere informatie

De lever bij kat en hond

De lever bij kat en hond De lever bij kat en hond Veterinary Diet DE LEVER BIJ KAT EN HOND Leveraandoeningen komen relatief vaak voor bij katten en honden. De afgelopen jaren is er grote vooruitgang geboekt in het achterhalen

Nadere informatie

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het is de brandstof om je motor op te starten aan het begin van een nieuwe dag!

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het is de brandstof om je motor op te starten aan het begin van een nieuwe dag! Het Ontbijt 1 Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag Het is de brandstof om je motor op te starten aan het begin van een nieuwe dag! 2 Ontbijtgewoonten Veel mensen maken bij het ontbijt al

Nadere informatie

MorEPA gold. De gouden standaard om fit te blijven* * Vitamine C, foliumzuur en vitamine B12 dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid

MorEPA gold. De gouden standaard om fit te blijven* * Vitamine C, foliumzuur en vitamine B12 dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid MorEPA gold De gouden standaard om fit te blijven* * Vitamine C, foliumzuur en vitamine B12 dragen bij tot de vermindering van vermoeidheid 2 Deze brochure geeft u alvast tips om op elke leeftijd zo gezond

Nadere informatie

SATIETY SUPPORT DIET VOOR DE KAT

SATIETY SUPPORT DIET VOOR DE KAT SATIETY SUPPORT DIET VOOR DE KAT Bij de behandeling van overgewicht of vetzucht zal uw dierenarts uw kat een speciale dieetvoeding voorschrijven. Royal Canin Satiety Support Diet is speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde, evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn. Aanbevolen gebruik Flinndal Multi is afgestemd op de behoefte van mensen vanaf 14 tot ongeveer 50 jaar. Dagelijks één tablet is voldoende. Ook geschikt voor vegetariërs. Een gezonde levensstijl is belangrijk,

Nadere informatie

GIHEALTH Opgemaakt op 18/09/2016

GIHEALTH Opgemaakt op 18/09/2016 GIHEALTH Opgemaakt op 18/09/2016 Alfabetisch: Candex 45C EnzyGest 90T GiSol 30C Glutagenics 260g HerbaClean 100T L-Glutamine 400g L-Glutamine 90C Paracid 45C Permeability Factors 90C Probactiol Synergy

Nadere informatie

simply perfect hondenvoeding

simply perfect hondenvoeding hondenvoeding simply perfect Premium Care wordt exclusief geproduceerd voor bij het Forix Groep samenwerkingsverband aangesloten winkels. Informatie Forix Groep Noordwijkerhout - www.forix.nl Premium Care,

Nadere informatie

Greens. Ontzuur uw lichaam! superfood om te ontzuren DAGELIJKS SUPPLEMENT

Greens. Ontzuur uw lichaam! superfood om te ontzuren DAGELIJKS SUPPLEMENT Greens superfood om te ontzuren Ontzuur uw lichaam! ALKA GREENS IS UW DAGELIJKS SUPPLEMENT 100% PUUR NATUUR Lekker en gezond Greens Beschermt het lichaam tegen verzuring De consumptie van groente, fruit

Nadere informatie

Uw ogen, een waardevol bezit, geef ze de juiste voeding

Uw ogen, een waardevol bezit, geef ze de juiste voeding Uw ogen, een waardevol bezit, geef ze de juiste voeding MorDHA Vision helpt uw gezichtsvermogen gezond houden* *bij dagelijks gebruik van minstens 250 mg DHA (EFSA, European Food Safety Authority) 2 U

Nadere informatie

Verlicht uw maag! Op basis van gember NEW

Verlicht uw maag! Op basis van gember NEW Verlicht uw maag! Op basis van gember Ook... tijdens de zwangerschap en... op reis NEW Gezond dankzij planten In geval van veranderende eetgewoonten, overdadige maaltijden, onaangename luchtjes, zwangerschap

Nadere informatie

perfect balance uitgebalanceerde oliemelange met omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren

perfect balance uitgebalanceerde oliemelange met omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren perfect balance uitgebalanceerde oliemelange met omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren perfect balance uitgebalanceerde oliemelange met omega-3, omega-6 en omega-9 vetzuren Deze combinatie van bijzondere

Nadere informatie

Speciaal voor 50-plussers: Glucosamine met Hyaluronzuur!

Speciaal voor 50-plussers: Glucosamine met Hyaluronzuur! Speciaal voor 50-plussers: Glucosamine met Hyaluronzuur! Met Vitamine K en 100% ADH Vitamine D3! 40 tabl. 19 95 14 95 200.- voordeel wordt u aangeboden door: Jaargang 7 nummer 6 Acties geldig t/m 3 weken

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. OMACOR, zachte capsules, 460 mg/380 mg. (ethylesters van Omega 3-vetzuren 90)

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. OMACOR, zachte capsules, 460 mg/380 mg. (ethylesters van Omega 3-vetzuren 90) BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER OMACOR, zachte capsules, 460 mg/380 mg (ethylesters van Omega 3-vetzuren 90) Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken want er staat

Nadere informatie

ESSENTIAL FATTY ACIDS

ESSENTIAL FATTY ACIDS ESSENTIAL FATTY ACIDS Opgemaakt op 06/10/2016 Alfabetisch: Borage 500 90C Cassis 500 90C Cod Live 90C DHA 200 60C Eskimo 3-6-9 210ml Eskimo 6:1 90C Eskimo Extra 25C Eskimo Extra 50C Eskimo Extra 90C Eskimo

Nadere informatie

LAMBERTS KRUIDENASSORTIMENT. Uitsluitend voor professioneel gebruik

LAMBERTS KRUIDENASSORTIMENT. Uitsluitend voor professioneel gebruik LAMBERTS KRUIDENASSORTIMENT Uitsluitend voor professioneel gebruik Dosering De hoeveelheid is een van de sleutels tot succes. Lamberts start bij de dosis. De filosofie van Lamberts is gebaseerd op deugdelijke

Nadere informatie

TEAMWORK! Voedingsstoffen werken beter in teamverband. Complexformules van VitOrtho en NOW voor uw gemak

TEAMWORK! Voedingsstoffen werken beter in teamverband. Complexformules van VitOrtho en NOW voor uw gemak TEAMWORK! Voedingsstoffen werken beter in teamverband Complexformules van VitOrtho en NOW voor uw gemak TEAMWORK! Voedingsstoffen werken beter in teamverband Voordelen Slikgemak: alle zinvolle stoffen

Nadere informatie

HET E-BOOK DAT JE VERDER OP WEG HELPT NAAR EEN HEALTHY WAY OF LIFE! VOL LEKKERE EN GEZONDE SAP-RECEPTEN DIE JE MEER ENERGIE GEVEN

HET E-BOOK DAT JE VERDER OP WEG HELPT NAAR EEN HEALTHY WAY OF LIFE! VOL LEKKERE EN GEZONDE SAP-RECEPTEN DIE JE MEER ENERGIE GEVEN VEGGIE JUICES HET E-BOOK DAT JE VERDER OP WEG HELPT NAAR EEN HEALTHY WAY OF LIFE! VOL LEKKERE EN GEZONDE SAP-RECEPTEN DIE JE MEER ENERGIE GEVEN Groentesapjes! Hiermee ga jij jouw voordeel halen. Of het

Nadere informatie

Vitaminen en mineralen. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg

Vitaminen en mineralen. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg Vitaminen en mineralen Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies Jouw gezondheid is onze zorg Inhoud Vitaminen 3 Mineralen 4 Voeding 4 Dagelijkse behoefte 4 Wanneer extra vitaminen gebruiken

Nadere informatie

De kwaliteit van Goshy Nutrition.Fundamentals. Goshy Nutrition.

De kwaliteit van Goshy Nutrition.Fundamentals. Goshy Nutrition. De kwaliteit van Goshy Nutrition.Fundamentals. Goshy Nutrition. Het grote aanbod aan supplementen maakt het voor de consument niet eenvoudig om een keuze te maken. Hoe weet je dat je een kwalitatief hoogwaardig

Nadere informatie

Pure Whey Eiwit - Kennismakingsset

Pure Whey Eiwit - Kennismakingsset Zo ondersteunt Pure Whey Eiwit uw gezondheid Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor het lichaam. Ze zijn nodig voor groei, herstel en instandhouding van lichaamscellen en weefsels. Niet voor niets

Nadere informatie

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. CREON 150 mg pancreatine maagsapresistente capsules

BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER. CREON 150 mg pancreatine maagsapresistente capsules BIJSLUITER: INFORMATIE VOOR DE GEBRUIKER CREON 150 mg pancreatine maagsapresistente capsules Lees goed de hele bijsluiter voordat u dit geneesmiddel gaat gebruiken, want er staat belangrijke informatie

Nadere informatie

DETOX AND LIVER Opgemaakt op 19/03/2017

DETOX AND LIVER Opgemaakt op 19/03/2017 DETOX AND LIVER Opgemaakt op 19/03/2017 Alfabetisch: Desmodium 150ml Kidney Detoxifier 120T MercuClean 60C MetaClear 60T Silymax 60C UltraClear PLUS ph Vanille 966g Per groep: DETOX AND LIVER METABOLIC

Nadere informatie

CALM DIET VOOR DE KAT

CALM DIET VOOR DE KAT Wanneer uw kat last heeft van stress of een stressvolle situatie wordt verwacht, kan uw dierenarts een speciale dieetvoeding voorschrijven. Calm Diet van Royal Canin is speciaal ontwikkeld voor katten

Nadere informatie

400 MG OP INTERNET AFSLANKHIT IN 1 SACHET MAGNESIUM DUO DE BEST VERKOCHTE GRATIS. Ook verkrijgbaar in capsules VOORDEEL

400 MG OP INTERNET AFSLANKHIT IN 1 SACHET MAGNESIUM DUO DE BEST VERKOCHTE GRATIS. Ook verkrijgbaar in capsules VOORDEEL Jaargang 14 nummer 2 Acties geldig t/m 3 weken na verspreiding. Een uitgave van PK Benelux BVBA, Henri van Heurckstraat 15, 2000 Antwerpen. Meer weten? 0800-73183 (gratis / gratuit) www.pkbenelux.com.

Nadere informatie

PERFECT BALANCE. supergezonde oliemelange met omega-3, omega-6 en omega-9

PERFECT BALANCE. supergezonde oliemelange met omega-3, omega-6 en omega-9 PERFECT BALANCE supergezonde oliemelange met omega-3, omega-6 en omega-9 Deze combinatie van bijzondere biologische oliën bevat precies de essentiële vetzuren die uw lichaam nodig heeft om goed te kunnen

Nadere informatie

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition

WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition HERBALIFE FITCHECK WAT HEBBEN WE GEMETEN? Inner Scan Body Composition % LICHAAMSVET Wie wil je worden? Waar ben je nu? % LICHAAMSVET Vrouw 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Man 20-39 Leeftijd 40-59 60-79 Te laag

Nadere informatie

VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER JUICE PLUS+

VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER JUICE PLUS+ VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER JUICE PLUS+ Vragen en antwoorden over Juice PLUS+ In deze brochure wordt Juice PLUS+ gebruikt als synoniem voor het voedingssupplement in de vorm van de Juice PLUS+ capsules,

Nadere informatie

Flora & darmtransit: een kwestie van evenwicht! Health in in harmony with Nature* *La Santé en harmonie avec la Nature

Flora & darmtransit: een kwestie van evenwicht! Health in in harmony with Nature* *La Santé en harmonie avec la Nature Flora & darmtransit: een kwestie van evenwicht! Health in in harmony with Nature* *La Santé en harmonie avec la Nature Microbiota of darmflora: wat is dat? De darmflora of microbiota in het maag-darmstelsel

Nadere informatie

Metabolism Support. Metabole ondersteuning. Ingrediënten. Natuurlijke cholesterolverlager SUPPORTING A HEALTHY LIFESTYLE

Metabolism Support. Metabole ondersteuning. Ingrediënten. Natuurlijke cholesterolverlager SUPPORTING A HEALTHY LIFESTYLE Metabolism Support Draagt bij aan een normaal cholesterolgehalte, heeft een gunstige invloed op de vethuishouding en de stofwisseling Metabolism Support draagt bij aan de instandhouding van een normaal

Nadere informatie

dealer brochure assortiment

dealer brochure assortiment dealer brochure assortiment Wat wij bieden Natuurlijke producten voor elke sporter en atleet Man of vrouw, jong of oud, pas begonnen of al jaren bezig. Een schoon sport- en voedingssupplement op basis

Nadere informatie