Nieuwsbrief van de gymnastiekvereniging Balkbrug Juli 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief van de gymnastiekvereniging Balkbrug Juli 2016"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief van de gymnastiekvereniging Balkbrug Juli 2016 Sponsorloop: Op 27 en 28 oktober hebben we een sponsorloop gehad. De kinderen hebben heerlijk gerend! De sponsorloop heeft 601,79 euro opgebracht! Jongens en meiden, bedankt! Wedstrijden KNGU Nieuwleusen: Afgelopen seizoen hebben wij de wedstrijden van de KNGU in Nieuwleusen georganiseerd. Dit heeft ons 467 euro opgeleverd!! Alle vrijwilligers die aan het organiseren van deze wedstrijd hebben meegewerkt, hartelijk dank! Lestijden selectie: De lestijden van de selectiegroep verandert na de zomervakantie: Groep 3,4 en 5: uur Groep 6 t/m 8: uur Nieuwe naam Aerobics: De Aerobicsgroep heeft een nieuwe naam: Total Body Workout. We wensen jullie veel sportieve en gezellige uren toe! Nieuwe site: Techneut gezocht: We zijn nog op zoek naar iemand die verstand heeft van geluidsinstallaties. We zijn namelijk van plan om een nieuwe geluidsinstallatie aan te schaffen. Je kan je even melden bij een van de bestuursleden. We hebben een nieuwe site! We bedanken Henk-Jan en Johan van der Klis voor het vele werk dat hij hiermee heeft gehad! De site ziet er geweldig uit!! Nieuwe pakjes: Afgelopen seizoen hebben we nieuwe turnpakjes gekocht. We zijn er heel blij mee!

2 Terugblik Streetdance: Het dansen binnen de vereniging bestaat tegenwoordig uit 2 streetdance groepen. De leeftijden verschillen hierin van 5 tot 11/12 jaar. Op dinsdagmiddag start de jongste groep kids om 17:00 uur, met een dikke bidon komen ze binnen lopen. De kinderen zetten zelf de zware spiegels op de goede plek (dit is echter een pittige opdracht, dit vereist duidelijke communicatie en samenwerking om zoiets groots door de nauwe gang te sturen en duwen!). Wanneer de spiegels staan en ik de muziek heb aangesloten gaan we in de kring zitten. Presentielijst afvinken en natuurlijk wordt er het een en ander vertelt over wat de kinderen hebben beleefd de afgelopen dagen. Één iemand pakt de lintjes, en weer iemand anders bepaald het tikspel van vandaag, tikkers uitgekozen en rennen maar! Inmiddels opgewarmd en de kinderen staan klaar voor uitgeklapte spiegels.. Juf? hoor ik. Welke gaan we eerst doen? Na het oefenen van een boel aangeleerde dansen, drinken de kids een slok en daarna wordt er een nieuw stuk dans geleerd! Pasje voor pasje, tel voor tel en weer overnieuw. Nu op muziek! en nog een keer! Het is tijd voor een dansspel, daarna nog even dansen en als laatste een tikspel om de dansles af te sluiten. Het volgende uur, de volgende dansgroep is aan de beurt. Bij deze groep starten we meestal met een warming-up dans of oefeningen. Daarna het herhalen van de dansen en ook vaak een nieuw stuk aanleren en weer herhalen! De kids vinden het leuk om zelf een dans te bedenken, dit doen we dan ook geregeld.. Ritme, snelheid, uitdrukken en het stimuleren van creativiteit en samenwerking stop ik vaak in mijn danspellen die we doen. Aan het eind van de les nog een cooling-down verzorgt door 1 van de kinderen en het is alweer tijd om naar huis te gaan. Ook geven de streetdance groepen van de vereniging geregeld demo s. De laatste demo was op Koningsdag in de Diamanthal in Balkbrug, wat was het leuk! Op naar de volgende demo... Lijkt het je ook leuk om te optreden voor publiek? Aarzel dan niet en kom een keer een proefles meedraaien met de streetdance groepen en wie weet dans jij binnenkort samen met ons in het optreden! Bestuur gymnastiekvereniging: Anita van der Vegt Voorzitter Ann-Marie de Haan Penningmeester/ ledenadministratie Paula Steen PR en secretariaat Hanneke Pielman Lid We willen Jeanet Stegeman bedanken voor alles dat ze voor de gymnastiekvereniging heeft gedaan. We zijn heel blij met 2 mensen die bereid zijn om ons bestuur te komen versterken. Paula Olde en Inge Waterink. We zullen deze dames nog formeel aan u voorstellen. Rabobank Clubkas Campagne: In de Rabobank Clubkas Campagne beslissen leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek over de verdeling van de sponsor- en donatiegelden. Tijdens de campagneperiode mochten leden van de Rabobank hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting (en) die zij een warm hart toedragen. Deze actie heeft ons 346 euro opgeleverd! Iedereen die op onze vereniging heeft gestemd: hartelijk dank!

3 Terugblik Bewegingskriebels: De bewegingskriebels in Balkbrug zijn een groot succes! Het is woensdagochtend 08:35 uur.. Voorzichtig stromen de eerste peuters aan de hand van mama de gymzaal binnen. Een tikkeltje afwachtend en heel nieuwsgierig wat er vandaag allemaal gaat gebeuren. Ik wacht nog even tot dat iedereen er is terwijl veel peuters al zijn begonnen met het klimmen en klauteren. Dan is het 08:45 uur en ik wil graag beginnen. Wanneer ik mijn zin begin met een luidruchtige Jongens en meisjes!, heb ik de meeste jonge peuterkoppies gericht naar mij. We gaan beginnen, komen jullie in de kring? Met een hevige pas nemen de peuters een sprintje en trekken onderweg de kletsende mama s aan hun hand mee In de kring! In de kring!. Daar zitten we met z n allen, doen we eerst een spelletje of een dansje? Vandaag beginnen we met een dansje; Nijntje! Daarna neem ik iedereen gezamenlijk mee naar een toestel. Hierbij word geduld, wachten op je beurt en goed luisteren op de proef gesteld! Na dit onderdeel vliegt elke peuter een andere kant op, samen met mama beklimmen zij hun eigen uitgekozen uitdaging. Na een eerste succeservaring wanneer ze van de kast op de mat springen hoor ik enthousiast: Nog een keer, nog een keer! Inmiddels is het halverwege de les, ik roep iedereen weer terug naar de kring en we doen gezamenlijk met de mama s en peuters één of meerdere spellen zoals elkaars staarten(lintjes) afpakken of dieren nadoen. Nog even spelen en dan gaan we weer naar de kring.. De peuters inmiddels 1 voor 1 uitgeblust bij mama op schoot en sluiten dan af met een liedje dat we zittend op de grond kunnen uitvoeren: De wielen van de bus! Voordat we naar huis gaan ruimen we alles wat we hebben gebruikt ook nog even samen op. De mama s druk in de weer met o.a. de zware matten, peuters zoeken hoepels, ringen, blokken en balletjes en geven die aan mij zodat ik ze kan opruimen. Dankjewel kanjers! Een moeder gooit het laatste matje op de matten kar en alle peuters staan om de kar heen te popelen om mee te mogen reizen op de mattenkar. Daar zitten ze, met een dikke glimlach, 10 peuters op 1 mattenkar. Wanneer deze is opgeruimd en de zaal weer volledig leeg is weten ook de peuters dat het toch echt klaar is voor vandaag en lopen terug te kleedkamer in. Start volgend seizoen: We wensen jullie allemaal een hele fijne sportieve zomervakantie toe! We hopen jullie na de vakantie fit en gezond weer terug te zien in Balkbrug. De lessen beginnen weer in de week van 29 augustus. Op de site zijn de groepen en tijden te vinden. Kerstmarkt: Op woensdag 9 december was er een gezellige kerstmarkt in Balkbrug. We hebben midden in de Boslaan demonstraties gegeven. Er was veel belangstelling en de kinderen hebben ervan genoten!

4 Zaterdag 14 mei was er voor de eerste keer een wedstrijd georganiseerd voor recreatie turnen. Dit vooral, omdat voor deze kinderen niet zoveel wordt georganiseerd. Deze wedstrijd is georganiseerd door Nieuwleusen en de beide verenigingen uit Dalfsen. De wedstrijd werd gehouden in Nieuwleusen. Verschillende meisjes en jongens hebben hun turn capaciteiten laten zien. Van onze vereniging deden veel kinderen mee. Het plezier in het turnen stond voorop en iedereen turnde op zijn/haar eigen nivo. De wedstrijd begon om langzaam kwamen onze meiden en jongens een beetje zenuwachtig binnen. Voor de meesten was dit de eerste wedstrijd. In de eerste ronde kwamen de jongsten aan de beurt. Marijn en Mirthe G kwamen uit in de groep Pre Pre. Lotte en Mirthe de Jong in Pre Instap, Shirleen, Vera, Dakota en Esmee in de groep Instap. De leeftijden / geboortedatum bepalen de groepen waarin de meiden uitkomen. Deze groepen waren rond uur klaar en wachten gespannen de prijsuitreiking af. Jammer genoeg had niemand een prijs gewonnen. Iedereen kreeg wel een diploma mee met daarop de behaalde cijfers. Deze lieten ze snel vol trots aan hun ouders zien. De tweede groep begon rond uur. Hier waren bij de jongens Bas, Jasper en Jesse aan de beurt. Bij de meiden kwamen Laura in Pupil 1 en Famke, Christiane en Angelica in Pupil 2 uit. Jammer genoeg kon Famke niet mee doen ivm een blessure. In deze groepen waren prijzen. Laura is tweede geworden in haar groep. En Bas is eerste geworden in zijn groep een zeer goede prestatie van allebeide. Zij kregen een mooi medaille uitgereikt. De kinderen turnden op de volgende onderdelen brug, vloer, sprong verhoogd vlak en balk. Bij de jongens werd de balk vervangen door sprong trampoline. Ik ben trots op de meiden en jongens ze hebben allemaal goed geturnd op zijn of haar nivo. We hebben er veel plezier aan beleefd. Volgend jaar doen we zeker weer mee. Juf Anja. Onderlinge wedstrijden: We kijken met veel plezier terug naar de onderlinge wedstrijden op 2 juli. We hebben veel hulp gehad bij het klaarzetten/opruimen van de materialen. We zijn blij met het publiek wat aanwezig was. We zijn trots op de kinderen die hebben laten zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hebben. We hebben genoten van de peuters/kleuters die hun beweegdiploma gehaald hebben.

5 Terugblik kleutergym: En dan zit het schooljaar er alweer bijna op!! Bij de kleutergroep zijn we het afgelopen half jaar (zonder dat ze het zelf doorhadden) druk geweest met de opdrachten voor het Nijntje beweegdiploma. Begin 2016 hebben wij het officiële keurmerk ontvangen en mogen wij deze lessen van de KNGU aanbieden. We hebben ervoor gekozen er direct mee te starten om zoveel mogelijk kinderen het diploma te laten halen. Dat viel nog niet mee hoor. Kinderen moeten kunnen springen met 2 benen tegelijk, door een klauterraam klimmen, kruipen, glijden, over smalle banken lopen etc. Maar het is gelukt!! Alle kleuters zijn geslaagd voor hun Nijntje beweegdiploma 1. We willen dit natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan, daarom gaan we de diploma s uitreiken tijdens de onderlinge wedstrijden op 2 juli in de Sporthal in Balkburg waarvoor iedereen uitgenodigd is. Na de vakantie gaan we met de nieuwe kinderen weer van start met het bewegdiploma 1 en de kinderen die nog een jaartje op kleutergym blijven gaan verder met beweegdiploma 2. Alle kleuters (vanaf 3 jaar) zijn na de zomervakantie weer van harte welkom op de dinsdagmiddag tussen 4 en 5 in de gymzaal in Balkbrug. Iedereen een hele fijne zomervakantie!! Vriendelijke groet, Bianca Dijkstra Als afsluiting van het sportieve seizoen is er op ijs getrakteerd.

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016

NIEUWSBRIEF 2 juni 2016 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 2 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De tweede nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Met verslagen van activiteiten van de afgelopen periode en nieuws over onze vereniging. Tenslotte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN

NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De laatste nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Met verslagen van activiteiten van de afgelopen periode en nieuws over onze vereniging. Aan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015

NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMBER/DECEMBER 2015 Vanuit het bestuur: Kijkje in de keuken van het bestuur. De nieuwsbrief van november, dat betekend dat het jaar alweer bijna om is. De tijd vliegt voorbij. Wat hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN

Nieuwsbrief 2 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN 2015-2016 Mededeling van het bestuur Een berichtje van het (nieuwe) bestuur. We willen toch graag beginnen met het feit dat we eigenlijk nog één persoon erbij zoeken

Nadere informatie

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn) Beste leden, Bijgaand treffen jullie weer een nieuwsbrief aan. Veel leesplezier gewenst! SV DUO is nog steeds dringend op zoek naar een secretaris en een voorzitter! (dit mag ook een combifunctie zijn)

Nadere informatie

Inmiddels alweer de laatste nieuwsbrief van het seizoen

Inmiddels alweer de laatste nieuwsbrief van het seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 3 SEIZOEN 2016-2017 Dag allemaal, Inmiddels alweer de laatste nieuwsbrief van het seizoen 2016-2017. ACTIVITEITEN VAN DE AFGELOPEN PERIODE Paaseieren zoeken 15 april 15 april

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 4 december 2013

NIEUWSBRIEF 4 december 2013 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015

NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015 NIEUWSBRIEF SEPTEMBER / OKTOBER 2015 Vanuit het bestuur: Als dit stukje wordt gelezen is de vakantie weer voorbij en gaat de school weer beginnen en zo ook de sportieve uurtjes bij Turnlust. Wij als bestuur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN

Nieuwsbrief 1 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 1 SEIZOEN 2017-2018 Dag allemaal, De eerste nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018. Het is inmiddels december en de feestdagen staan alweer voor de deur. Daarom vanuit bestuur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF TONEO , nummer Van het bestuur! Streetdance. Dance aerobics

NIEUWSBRIEF TONEO , nummer Van het bestuur! Streetdance. Dance aerobics 2015 2017, nummer 1013 NIEUWSBRIEF TONEO Van het bestuur! Alweer een jaar voorbij! Wederom een druk seizoen gehad met bestuurszaken. Maar gelukkig hebben we vanaf het nieuwe seizoen een nieuw bestuurslid!

Nadere informatie

Nieuwsbrief. April Woordje van de voorzitter. Kijklessen 1 en 2 april goed bezocht...

Nieuwsbrief. April Woordje van de voorzitter. Kijklessen 1 en 2 april goed bezocht... Woordje van de voorzitter Het voorjaar is nu echt begonnen. Geniet u er ook zo van? Als bestuur zijn wij druk bezig met de voorbereidingen om volgend seizoen in de MFA te kunnen sporten. We hebben straks

Nadere informatie

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen

SSS Lopik. Sportnieuws. Algemeen Algemeen Het is alweer even geleden, maar voor jullie ligt alweer de laatste nieuwsbrief voor dit seizoen. Vol met belangrijke informatie, maar ook leuke verslagen van activiteiten die zijn georganiseerd

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 16 juni 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs in Ahoy!

Nadere informatie

Klanttest blok 3. Jaana Kaismo

Klanttest blok 3. Jaana Kaismo Klanttest blok 3 Jaana Kaismo Inleiding Voor mijn Klanttest blok 3 heb ik weer een open training gegeven. Een open training houdt in dat iedereen een keer gratis mag mee trainen en kijken hoe hij of zij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Maart 2017

Nieuwsbrief. Maart 2017 Maart 2017 Nieuwsbrief Hierbij de eerste nieuwsbrief van seizoen 2016//2017 met hierin aandacht voor: Overlijden Bertus Roddenhof Collecte fonds gehandicaptensport Rabobank Clubkas Campagne Jumbo Vul de

Nadere informatie

Bestuur Het bestuur vergadert maandelijks bij een van de leden thuis.

Bestuur Het bestuur vergadert maandelijks bij een van de leden thuis. Oprichtingsbestuur JAARVERSLAG 2011 1 Organisatie In 2011 bestond het bestuur uit 7 personen. Dit jaar hebben we afscheid genomen van twee bestuursleden namelijk Greetje Mulder en Joke Hulzebos. Hun taken

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Inhoud. Beste leden,

NIEUWSBRIEF. Inhoud. Beste leden, NIEUWSBRIEF Nr. 19 februari 2019 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord Algemene Ledenvergadering

Nadere informatie

Bestuur Het bestuur vergadert maandelijks bij een van de leden thuis.

Bestuur Het bestuur vergadert maandelijks bij een van de leden thuis. Oprichtingsbestuur JAARVERSLAG 2012 1 Organisatie In 2012 is het bestuur gestart met 7 personen. Halverwege het jaar is Henriette van de Streek benaderd voor een bestuursfunctie en is bereid gevonden deze

Nadere informatie

Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen

Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen Informatieboekje Afdeling gymnastiek DIO-Ugchelen 1 Voorwoord Wij heten u van harte welkom bij de afdeling gymnastiek van DIO- Ugchelen. U bent geïnteresseerd in gymnastiek en heeft misschien al een proefles

Nadere informatie

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief! Ouderkerk aan de Amstel, 18 september 2015 Nieuwsbrief 1, seizoen 2015-2016 Beste ouders/verzorgers en overige leden, We zijn weer begonnen! In deze eerste nieuwsbrief vele onderwerpen, leuk en informatief!

Nadere informatie

Kleutergym. Algemeen. Vakanties. Gym Vereniging Koudekerke.

Kleutergym. Algemeen. Vakanties. Gym Vereniging Koudekerke. Algemeen - In verband met concentratie, onrust en veiligheid hebben we graag geen toeschouwers in de - Iedereen mag gratis 2x meedoen met de les. Tijdens deze proefl essen zijn ouders/verzorgers van harte

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Nieuwsbrief ALDO. Agenda/mededelingen. ALDO-kamp Bestuursleden. Geluidsinstallatie. Jaargang 14 mei 2016 Nummer 37 ALDO

Nieuwsbrief ALDO. Agenda/mededelingen. ALDO-kamp Bestuursleden. Geluidsinstallatie. Jaargang 14 mei 2016 Nummer 37 ALDO ALDO Secretariaat Grobbenhof 29 6932 CK Westervoort Nieuwsbrief ALDO TELEFOON: (026) 3121260 Agenda/ mededelingen ALDO-kamp 2016 Geluidsinstallatie Nieuw: Special Gym voor kids Jaargang 14 mei 2016 Nummer

Nadere informatie

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU)

Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) NIEUWSBRIEF Nr. 17 september 2018 HERCULES ZWOLLE Opgericht 18 oktober 1909 Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie (KNGU) Inhoud Inhoud: Voorwoord Voorwoord We wonnen de derde prijs

Nadere informatie

Nieuwsbrief november 2018

Nieuwsbrief november 2018 Nieuwsbrief november 2018 Van het bestuur: KDO is 6 clubkampioenen rijker! Beste allemaal, wat was het fantastisch! Op 10 november werden de jaarlijkse onderlinge wedstrijden georganiseerd voor de recreatie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 2 november 2014

NIEUWSBRIEF 2 november 2014 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 1 mei 2014

NIEUWSBRIEF 1 mei 2014 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

Nieuwsbrief ALDO. Agenda/mededelingen. Bestuursleden. Jaargang 15 mei 2017 Nummer 41 ALDO

Nieuwsbrief ALDO. Agenda/mededelingen. Bestuursleden. Jaargang 15 mei 2017 Nummer 41 ALDO ALDO Secretariaat Grobbenhof 29 6932 CK Westervoort Nieuwsbrief ALDO TELEFOON: (026) 3121260 Jaargang 15 mei 2017 Nummer 41 Agenda/ mededelingen Uitnodiging algemene ledenvergadering Clubkampioenschappen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. September Woordje van de voorzitter.

Nieuwsbrief. September Woordje van de voorzitter. Woordje van de voorzitter Een nieuw seizoen is altijd even wennen, maar dit jaar was het extra spannend met zoveel vernieuwing. Alle lessen in de nieuwe zaal, nieuwe lessen en nieuwe lestijden. Wat is

Nadere informatie

Heb je interesse voor een bestuurstaak, neem dan contact op met Mariska Minderhoud, telefoonnummer 0118-594901

Heb je interesse voor een bestuurstaak, neem dan contact op met Mariska Minderhoud, telefoonnummer 0118-594901 Mededeling van het bestuur Zoals we eerder dit jaar al meegedeeld hebben, hangt het voortbestaan van de vereniging aan een zijden draadje. En dat draadje wordt steeds dunner. Op dit moment door de ziekte

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF augustus 2016

NIEUWSBRIEF augustus 2016 NIEUWSBRIEF augustus 2016 1.Begin van het nieuwe seizoen We zitten nog midden in de schoolvakanties maar we kijken toch al vooruit naar de start van het nieuwe sportseizoen. Vanaf het nieuwe seizoen gaan

Nadere informatie

Gymvereniging Togido

Gymvereniging Togido I N F O B U L L E T I N W I N T E R 2 0 1 0 Gymvereniging Togido Rebekka Kloppenburg Clubkampioen Tijdens de jaarlijkse clubkampioenschappen streden zaterdag 6 november in De Duker ongeveer dertig meisjes

Nadere informatie

Olympia s Nieuwsflits

Olympia s Nieuwsflits Olympia s Nieuwsflits juli 2017 nummer 72 www.olympiakapelle.nl olympiakapelle@zeelandnet.nl ZOMERVAKANTIE De laatste lesweek is van maandag 10 tot en met vrijdag 14 juli 2017. Daarna mogen alle leden

Nadere informatie

Je kunt bij turnen de kleren aandoen zoals een T shirt met een broekje een turnpakje of een dun T shirtje zonder mauwen met een dunne lange broek.

Je kunt bij turnen de kleren aandoen zoals een T shirt met een broekje een turnpakje of een dun T shirtje zonder mauwen met een dunne lange broek. Ik doe mijn spreekbeurt over turnen. Turnen is voor meisjes en jongens. De meisjes hebben veel verschillende toestellen sprong, brug, balk en vloer zijn voor de wedstrijden van de selectie`s en verder

Nadere informatie

Agenda/mededelingen t/m 17 februari: voorjaarsvakantie - 24 maart: sponsorloop - 3 juni 2018: ALDO uitvoering. ALDO Uitvoering: 3 juni 2018

Agenda/mededelingen t/m 17 februari: voorjaarsvakantie - 24 maart: sponsorloop - 3 juni 2018: ALDO uitvoering. ALDO Uitvoering: 3 juni 2018 ALDO Secretariaat Grobbenhof 29 6932 CK Westervoort Nieuwsbrief ALDO TELEFOON: (026) 3121260 Agenda/ mededelingen Uitnodiging Algemene Ledenvergadering ALDO uitvoering Sponsorloop Verandering Streetdance-tijden

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2016 Agenda

Nieuwsbrief December 2016 Agenda Nieuwsbrief December 2016 Agenda Turnen, 1e plaatsingswedstrijd 5e divisie te Winterswijk op 14 januari 2017 Turnen wedstrijdgroep Training Duiven op 22 januari 2017 09:00 Turnen, 1e plaatsingswedstrijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief ODIN april 2015

Nieuwsbrief ODIN april 2015 Nieuwsbrief ODIN april 2015 Beste allen, De 1 ste 3 maanden van 2015 zitten er al weer op. En wat is er allemaal gebeurd in deze periode op ODIN. Januari: Het nieuwe jaar zijn we gestart met een gezellige

Nadere informatie

Welkom op de ALV. G.V. S.H.E.L.L. Oudehaske 10 mei 2016

Welkom op de ALV. G.V. S.H.E.L.L. Oudehaske 10 mei 2016 Welkom op de ALV G.V. S.H.E.L.L. Oudehaske 10 mei 2016 Notulen ALV 2015 Financiën Financieel Jaarverslag 2015 Verslag kascommissie (Sonja Keijzer en Trientje Smits) Benoeming nieuwe kascommissie Voorstel

Nadere informatie

NR. 7 NOVEMBER Trainster Sofie. stelt zich voor. Leer iets nieuws. van Inez Nijhof. Het prikbord. nieuw in de Nieuwsbrief

NR. 7 NOVEMBER Trainster Sofie. stelt zich voor. Leer iets nieuws. van Inez Nijhof. Het prikbord. nieuw in de Nieuwsbrief NR. 7 NOVEMBER 2016 Trainster Sofie stelt zich voor Leer iets nieuws van Inez Nijhof Het prikbord nieuw in de Nieuwsbrief Rap en Snel in cijfers Nieuwtjes Binnen Rap en Snel zijn er heel veel leden. Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris:

Nieuwsbrief 4 seizoen Secretaris: Beste Leden, Het seizoen zit er weer op. Op de valreep nog een afsluitende nieuwsbrief van dit seizoen. Wegens omstandigheden iets korter dan u gebruikelijk van ons gewend bent. Echter zijn er toch nog

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2016

NIEUWSBRIEF januari 2016 NIEUWSBRIEF januari 2016 1. 2016 Allereerst willen wij alle leden en hun familie een sportief jaar toewensen. Let op, in deze nieuwsbrief staat bij punt 5 informatie over de lessen in en rondom de carnavalsweek.

Nadere informatie

Algemene Ledenvergadering ACGV

Algemene Ledenvergadering ACGV TurnAround DIGITAAL april 2015 Algemene Ledenvergadering ACGV Op woensdag 22 april 2015 is de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van ACGV. Alle leden en ouders van jeugdleden zijn van harte uitgenodigd

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging Sport Vereent

Gymnastiekvereniging Sport Vereent Gymnastiekvereniging Sport Vereent www.sportvereent.nl 1 nl Inhoud Welkom bij Sport Vereent.................. 3 Locaties lessen........................... 4 Ledenadministratie....................... 4

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16

KBS NOORDERPOORT NIEUWSBRIEF 16 AGENDA 26 april Studiedag. Alle leerlingen vrij 27 apr tot 11 meivakantie mei 27 april Koningsdag 28 april Juf Conny jarig 5 mei Bevrijdingsdag 13 mei Moederdag 14 mei 20.30 tot 22.30 uur vergadering Oudervereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging Nunspeet

Gymnastiekvereniging Nunspeet Gymnastiekvereniging Nunspeet Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 1 - Nummer 1 - september 2016 Bestuur seizoen 2016-2017 Voorzitter: Vacant Penningmeester:

Nadere informatie

Voor iedereen alvast een plezierige carnaval en check goed je trainingsrooster of er wel of geen trainen is!

Voor iedereen alvast een plezierige carnaval en check goed je trainingsrooster of er wel of geen trainen is! INFORMATIEBRIEF 3 JANUARI 2018 Allereerst de beste wensen voor iedereen en een sportief 2018 toegewenst! Het eerste blok van sportjaar 2017/2018 loopt tot en met januari en dan gaan we alweer het 2 e blok

Nadere informatie

NIEUWS. Bedankt! De foto s. Oud Papier

NIEUWS. Bedankt! De foto s. Oud Papier NIEUWS 31-05- 2015 Jaa rgang 5, nummer 10 Bedankt! Beste kinderen, ouders, stagiaires, boekenpret moeders en collega s! Heel hartelijk bedankt voor het prachtige en gezellige afscheid op 1 mei! Ik heb

Nadere informatie

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info

Info juli CBS t Klinket Tramstraat BX Koudekerke In deze info Info juli 2017 CBS t Klinket Tramstraat 36 4371 BX Koudekerke 0118-556126 klinket@primas-scholengroep.nl In deze info In deze info vindt u informatie over de volgende onderwerpen: Inhoud Groep 8... 1 Tot

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus.

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Nieuwsbrief 15 juli 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, En dan is het echt zomervakantie! We beginnen weer op maandag 29 augustus. Namens het team wens

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Nieuwsbrief, 23 december 2017

Nieuwsbrief, 23 december 2017 Onze nieuwe leden: Yashlin Heins Woensdagmiddag gym Justin Pol Vrijdagavond jongens Jaylinn Bouwmeester Woensdagmiddag gym Manon Benjamins woensdag middag gym Noa Hamstra peutergym Elly Bennink Zumba Silvan

Nadere informatie

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8

WEEKBRIEF. 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november techniekmiddag groep 5 t/m 8 WEEKBRIEF Cursusjaar 2015-2016 d.d. 16 oktober 2015 Ons internetadres is: http://www.cbsdeacker.nl cbsdeacker 19 t/m 23 oktober herfstvakantie 2 november voorlichtingsavond overgang groep 2 naar 3 6 november

Nadere informatie

Welkom bij de tofste gymclub.

Welkom bij de tofste gymclub. Welkom bij de tofste gymclub. Wil je van turnen jouw sport maken? Bij Sterk en Lenig Drongen zit je zeker goed! We bieden onze leden een gezonde, zinvolle en sociale vrijetijdsbesteding in een gezellige

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Oktober 2015

NIEUWSBRIEF Oktober 2015 NIEUWSBRIEF Oktober 2015 INHOUD: Agenda Op tijd komen Schooltijden Nieuwe leerkrachten Even voorstellen Kleuterkijkdag Jump-in Artis Zomerfeest Ouderactiviteiten Vakantie- en studiedagen Wintertijd Welkom

Nadere informatie

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen

AGENDA nr. 19 JARIG NIEUWS. Voetbal TSO nieuws Rapporten Schoonmaakmiddag en/of avond Voorstelrondje nieuwe juffen AGENDA nr. 19 Ma 27-6 schoonmaakmiddag/avond Woe 29-6 rapport mee (ivm kamp) Do 30-6 Kamp gr 3 t/m 6 Vr 1-7 Kamp groep 3 t/m 6 JARIG Nanou Lazoe 27-6 groep 2 Van harte gefeliciteerd! NIEUWS Voetbal TSO

Nadere informatie

Welkom bij de tofste gymclub.

Welkom bij de tofste gymclub. Welkom bij de tofste gymclub. Wil je van turnen jouw sport maken? Bij Sterk en Lenig Drongen zit je zeker goed! We bieden onze leden een gezonde, zinvolle en sociale vrijetijdsbesteding aan in een gezellige

Nadere informatie

DWARRRES BIEDT SPORT VOOR IEDERE LEEFTIJD; WORDT NU LID!

DWARRRES BIEDT SPORT VOOR IEDERE LEEFTIJD; WORDT NU LID! DWARRRES BIEDT SPORT VOOR IEDERE LEEFTIJD; WORDT NU LID! Het nieuwe sportieve seizoen gaat voor onze vereniging en haar leden binnenkort weer van start. Ook dit seizoen hebben we weer een veelzijdig en

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors

Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort zoekt sponsors U kunt ons helpen! Gymnastiekvereniging ALDO Missie Gymnastiekvereniging ALDO Westervoort stimuleert zoveel mogelijk mensen om zijn of haar sportieve

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 3 augustus 2013

NIEUWSBRIEF 3 augustus 2013 1 De meeste zaken kun je al in deze Nieuwsbrief vinden, maar de website (www.odigym.nl) proberen we helemaal up to date te houden met de actuele status van lessen en ander nieuws. Dus kijk maar snel daar

Nadere informatie

20 december 2017 nr. 34

20 december 2017 nr. 34 20 december 2017 nr. 34 Vlak voor de feestdagen de laatste Nieuwsbrief van 2017. Gaat u er maar eens goed voor zitten, want we hebben dit keer weer veel te vertellen. Wedstrijdverslagen, terugblik Sinterklaasfeesten

Nadere informatie

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s),

Mad Science. Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), Inmiddels zijn de informatieavonden geweest en het was goed om te zien dat er veel ouders op deze avonden aanwezig waren. Het is fijn om elkaar te ontmoeten en u te kunnen

Nadere informatie

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Maak kennis met het 1e deel!

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Maak kennis met het 1e deel! Juni 2012 Nummer 1 Gymnia Waalwijk Nieuwsbrief Gymnia stelt zich voor! Maak kennis met het 1e deel! De leiding (Besoyen) In deze nieuwsbrief stelt eerst de leiding van Gymnia Besoyen zich voor. In de volgende

Nadere informatie

WILSKRACHT NIEUWS. Sint- en pietenfeest. Geslaagd! JAN Blijf op de hoogte van onze activiteiten: volg ons op Facebook!

WILSKRACHT NIEUWS. Sint- en pietenfeest. Geslaagd!   JAN Blijf op de hoogte van onze activiteiten: volg ons op Facebook! JAN 2018 WILSKRACHT www.wilskrachtalphen.nl NIEUWS Blijf op de hoogte van onze activiteiten: volg ons op Facebook! facebook.com/rksvwilskracht U kunt Wilskracht financieel steunen door mee te spelen met

Nadere informatie

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal,

t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, t Gymwaasken WOORDJE VAN Hallo allemaal, Wie nu een kijkje gaat nemen in één van onze lessen, krijgt een heel ander beeld dan tijdens de rest van het jaar. Het is namelijk de laatste week voor onze turnshow.

Nadere informatie

24 december 2016 nr. 30

24 december 2016 nr. 30 24 december 2016 nr. 30 De feestdagen staan voor de deur en het jaar 2016 loopt ten einde, tijd voor een laatste Nieuwsbrief. Het afgelopen kwartaal waren er diverse activiteiten. In deze Nieuwsbrief een

Nadere informatie

Afscheid van juf Aridia

Afscheid van juf Aridia 17 e jaargang, nummer 1. Juli 2015 Hallo allemaal, Wat fijn dat er weer een nieuwsbrief de deur uit kan. Na de laatste nieuwsbrief in december 2012 zijn er wel een paar wedstrijdverslagen opgesteld, maar

Nadere informatie

DATUM 7 april 2017 ONDERWERP Nieuwsbrief

DATUM 7 april 2017 ONDERWERP Nieuwsbrief Brede school Het DOK DATUM 7 april 2017 ONDERWERP Nieuwsbrief In Volle Vaart Op dit moment zijn alle kinderen van Het DOK druk bezig met het ontwerpen en timmeren van zeepkisten om komende dinsdag 11 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN

Nieuwsbrief 4 SV DUO, seizoen NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN NIEUWSBRIEF SV DUO, NUMMER 4 SEIZOEN 2015-2016 Van het bestuur: NIEUWE ACTIVITEIT: Wandelen bij SV DUO In het seizoen 2016-2017 wil SV DUO starten met een wandelgroep. Hiervoor zijn we op zoek naar wandelaars

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief 16-3-2018 nummer 26 In deze nieuwsbrief: - Voedselbank - Acties Vastenactie - Cross Fit - Kangoeroe Rekenwedstrijd - The Match - Inloopweek - Cashquiz 1. Krat in de klas voor de Voedselbank

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 21 juli 2017 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Al weer een schooljaar voorbij. Wat gaat het toch snel. We willen nog een aantal mensen bedanken:

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015

Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Nieuwsbrief Uitgave 1 mei 2015 Afscheid Mariet Fidder Dit schooljaar hebben we niet meegedaan met de Koningsspelen, omdat we er voor kiezen om bij het afscheid van Mariet Fidder een vierdag te houden.

Nadere informatie

TECHNISCH BELEIDSPLAN SELECTIE

TECHNISCH BELEIDSPLAN SELECTIE TECHNISCH BELEIDSPLAN SELECTIE GVN NIEUWLEUSEN SEIZOEN 2014-2015 Pagina 1 van 6 Technisch beleidsplan Turnselectie GVN Nieuwleusen. Inleiding De vereniging richt zich binnen de recreatiesport op het aanbieden

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 2 - Nummer 2 - november 2017 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Sloop gymzaal Maurik

Sloop gymzaal Maurik Sloop gymzaal Maurik Op 1 april 2012 zal de gymzaal aan de Esdoornstraat gesloopt zijn. Stichting Woningbeheer Betuwe ontwikkelt een Kulturhus met sportvoorzieningen. Donderdag 9 februari 2012 hebben wij

Nadere informatie

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland FOTO: STEFAN KEMPER Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland - 2 - Beste sportvrienden, Welkom bij het eerste 1e Rabobank Salland Ge Nijboer Meisjes toernooi. De naam Ge Nijboer is

Nadere informatie

Redacteur gezocht. Mooiste vakantiefoto!! Nieuwe bestuursleden gezocht. Brandbrief. Fantastische TIP

Redacteur gezocht. Mooiste vakantiefoto!! Nieuwe bestuursleden gezocht. Brandbrief. Fantastische TIP Mooiste vakantiefoto!! Super, we zijn weer begonnen! En dat doen we door de vakantie op een leuke manier af te sluiten aan de hand van leuke vakantiefoto s Als je het leuk vindt om je eigen foto terug

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de voorzitter

Nieuwsbrief. Van de voorzitter 10-10-2014 Nieuwsbrief Inhoud: Van de voorzitter Peuter- en kleutergym Bodyfit Grote Club Actie Streetdance Recreatiegym Djestiek Turnen Besturen met een visie Lidmaatschap opzeggen Verjaardagen Van de

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F N I E U W S B R I E F IJsseldijk 59 8196 KB Welsum Telefoon: 0570-561821 Website: www.obsdijkzicht.nl E-mail: obsdijkzicht@de-mare-scholen.nl DIJKoverZICHT 2015/2016 Nummer 07: 01 april 2016 Wat staat

Nadere informatie

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles

ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober Muziekles ASJEMENOU 30 september t/m 7 oktober 2016 Muziekles Deze week is de 2e muziekles gegeven aan onze groepen. Er werd een liedje gezongen en het thema ritme stond centraal. Ritmes maken met behulp van je

Nadere informatie

40e jaargang nr. 18 Vrijdag

40e jaargang nr. 18 Vrijdag NIEUWSBRIEF 40e jaargang nr. 18 Vrijdag 01-06-2018 Volgt u ons al! 08-06-2018 Vrijdagtheater groep 5-6-7-8 08-06-2018 Opening van het groene schoolplein (15.15 uur) 11-06-2018 Inloopochtend 13-06-2018

Nadere informatie

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF

NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF NR. 2 APRIL NIEUWSBRIEF Leer een handstand van Mike Krabbenborg DE GESCHIEDENIS VAN RAP EN SNEL Rap en Snel is opgericht in 1928. Er zaten toen nog maar 35 jongens en heren bij de vereniging, geen meisjes

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats

t Talent Nieuwsbrief december 2018 Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats t Talent december 2018 Nieuwsbrief Groep 7/8 naar Biënnale in Veghel Kleuters aan de slag op het Elde College Groep 5-6 op de schaats Voorwoord Beste Ouder(s)/verzorger(s), 2018 Zit er al weer bijna op.

Nadere informatie

Agenda 1 Oproep percussieband 2 Poppenvoorstelling 3 Open Dag voor nieuwe ouders

Agenda 1 Oproep percussieband 2 Poppenvoorstelling 3 Open Dag voor nieuwe ouders Agenda 1 Oproep percussieband 2 Poppenvoorstelling 3 Open Dag voor nieuwe ouders 4 Afscheid 1 inzamelactie 2 Schoolvoetbaltoernooi 3 Bijdrage groep 1/2a 5 Op tijd 1 Voorleesdagen 2 Talentenjacht 3 Afscheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief 26 augustus 2016

Nieuwsbrief 26 augustus 2016 Nieuwsbrief 26 augustus 2016 We zijn weer begonnen! Het schooljaar 2016-2017 is van start gegaan. We heten alle leerlingen weer van harte welkom! Een speciaal welkom voor alle leerlingen die dit schooljaar

Nadere informatie

De leiding is mega trots op de lieve hardwerkende toppers van onze groep! Dikke knuffel van groep groen

De leiding is mega trots op de lieve hardwerkende toppers van onze groep! Dikke knuffel van groep groen Groepje groen: Het is een leuke groep met heeeeele lieve kiddo s met de beste begeleiders ooit! We vinden het allemaal heel leuk en hebben al veel dingen geleerd. Evita heet volgens ons ikke. We vinden

Nadere informatie

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Tijden voor de recreatiegroepen vanaf 2 maart as.: Maandag recreatie tot 10 jaar 16.30 tot 17.30 uur recreatie vanaf 10 jaar 18.00 tot 19.00 uur Donderdag 18.00 tot 19.00 uur

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure

Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks Secretaris: Hilde Goedegebuure GVNieuws Contact: secretarisgvnunspeet@gmail.com Website: www.gymverenigingnunspeet.nl Jaargang 3 - Nummer 1 - september 2018 Bestuur seizoen 2017-2018 Voorzitter: Vacant Penningmeester: Saske Klerks penningmeestergvn@gmail.com

Nadere informatie

Van de voorzitter. Moederdag en vaderdagturnen

Van de voorzitter. Moederdag en vaderdagturnen Nieuwsbrief Jaargang 7 nr.5 Juni 2013 www.molenwiekasten.nl Van de voorzitter Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het seizoen 2012-2013. De zomervakantie staat immers al bijna voor de deur Er is met

Nadere informatie

Om de gemaakte foto s van de eerste dagen summertime te bekijken, scan je deze code (met snapchat) of ga je naar de summertime website!

Om de gemaakte foto s van de eerste dagen summertime te bekijken, scan je deze code (met snapchat) of ga je naar de summertime website! 08.30 uur Opstaan 09.15 09.45 uur Ontbijt 09.45 10.00 uur Voorbereiden 1ste training 10.00 13.20 uur 1ste training 13.30 14.30 uur Lunch 14.30 15.15 uur Spelletjes, rust, T-shirts etc. 15.15 16.30 uur

Nadere informatie

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Inhoud. Vanuit de redactie: Like onze facebookpagina! www.gymnia.nl

Gymnia Waalwijk. Nieuwsbrief. Inhoud. Vanuit de redactie: Like onze facebookpagina! www.gymnia.nl Gymnia Waalwijk Nieuwsbrief www.gymnia.nl Inhoud Vanuit de redactie en kalender 1 Vanuit het bestuur 2 Actueel 3 Fotopagina 6 Kletspraatjes 7 Lesrooster 8 Vanuit de redactie: Het jaar zit er al bijna weer

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. September 2017

Nieuwsbrief 4. September 2017 Nieuwsbrief 4 September 2017 Van de redactie. Het seizoen is weer begonnen! Hopelijk is iedereen weer lekker opgeladen door de vakantie. De eerste week was nog wat onwennig. Niet iedereen had goed begrepen

Nadere informatie

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus!

Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Circus Bartiméus Hooggeëerd publiek! Welkom bij het circus Bartiméus! Geniet van alle foto s, clowntjes en werkjes. En zie alle prachtige kinderen van het SO die een geweldige week hebben gehad! Maandag

Nadere informatie

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019

t Talent Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Maart 2019 t Talent Maart 2019 Nieuwsbrief Nieuws van de Ouderraad Vervolg 10 minuutjes Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s), Via deze weg wil ik (Maikel) u informeren dat ik volgend schooljaar een nieuwe baan heb.

Nadere informatie