17 april 2015 Nummer 15

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "17 april 2015 Nummer 15"

Transcriptie

1 17 april 2015 Nummer 15

2 Inhoud: Van de leerlingenraad Gezocht: Nieuw ouderlid voor de MR Schoolreisinformatie voor ouders groepen 1, 2, 3 De ouderraad zoekt enthousiaste nieuwe leden Geboren: Fenne KV DOT/ Klaverblad verzekeringen en Koningsspelen Inschrijven kleuters Kwaliteits vragenlijst De Polderhof in actie voor stichting Heppie Vervangingen Van de leerlingenraad De afgelopen periode hebben we heel wat onderwerpen met elkaar besproken. Zoals het continurooster en de buitenspeeltijd, carnaval, de nationale daltondag, de bekleding van het podium en De Polderhof in Daarnaast is er een voorstel naar de directie gegaan over een schooltuin. Helaas een terugkerend onderwerp is het wc gebruik van de bovenbouwleerlingen. Hiervoor zijn door de leerlingenraad regels opgesteld die nog besproken moeten worden. De ideeënbussen bij de ingangen zijn verdwenen. De leerlingeraad heeft nu een eigen adres waar leerlingen en ouders ideeën naar kunnen mailen. Het adres is: llraaddepolderhof@skbo.nl Op de website van De Polderhof heeft de leerlingenraad ook een eigen blog gekregen. Het is de bedoeling dat hier de informatie van de leerlingenraad op komt te staan. Wij zijn op zoek naar een nieuw ouderlid in de MR van De Polderhof! Bent u geïnteresseerd in en wilt u graag meepraten over die zaken die ook uw kinderen aangaan, dan is dit uw kans! Er komt namelijk 1 plaats vrij in de MR met ingang van het nieuwe schooljaar. Om deze plaats op te vullen zoeken we een fanatieke ouder die mee wil denken en beslissen. In ruil hiervoor wordt er van u gevraagd dat u 6 tot 8 maandagavonden per schooljaar beschikbaar bent om de vergaderingen van de MR bij te wonen. Natuurlijk bent u altijd welkom om dit lopende schooljaar al een vergadering van de MR bij te wonen om te kijken hoe het er aan toe gaat. De volgende vergaderingen zijn op 18 mei en 29 juni. Mocht u meer informatie willen voordat u deze stap waagt, kunt u contact opnemen via onderstaand e- mailadres. Hugo Linskens (voorzitter) Twan van der Ven (vice-voorzitter) e- mail: twanvanderven@skbo.nl

3 SCHOOLREISINFORMATIE OUDERS GROEP Datum schoolreisje Dinsdag 26 mei 2015 Bestemming Bussen Veiligheid / tassen Aanwezig op school Vertrektijd bussen Terugkomst in Oss Vertraging Eten en drinken in de bus Eten en drinken Kleding Zakgeld Ziekmeldingen Telefoonnummer noodgevallen Informatie bestemming Verdere bijzonderheden Speeltuin Pukkemuk Vaartweg 192-A 5106 NG Dongen Vervoersbedrijf van Driel De afspraak is dat elke zitplaats voorzien is van een veiligheidsgordel. Deze dient de hele reis gebruikt te worden. Tassen gaan onderin de bagageruimte van de bus uur. Wilt u niet parkeren in de Kersenlaan i.v.m. de bussen? uur vanuit school en om uur vanuit Dongen. Tussen en uur. De kinderen gaan eerst terug naar de klas. Wordt de aankomsttijd terug op school veel later, dan wordt dat aangegeven bij de dependance Is toegestaan, maar let u erop dat u uw kind niet teveel snoep meegeeft, en geen lollies of zuurballen e.d. Een pakje drinken en wat snoepjes is genoeg. Doe dit apart in een zakje voor in de bus, de tassen gaan vanwege de veiligheid onderin de bus. De kinderen wordt friet met kipnuggets, een ijsje en ranja aangeboden. Wanneer uw kind echt geen friet lust, dan mag u uw kind een boterham meegeven. Voorkeur: geen rokjes (dit i.v.m. de veiligheid), sokken, ondergoed en makkelijke schoenen. Eventueel een verschoning. Zwemkleding onder de kleding aantrekken en een handdoek meegeven. N.v.t. Is uw kind ziek, geeft u dit dan voor uur door via school. Telefoonnummer: Indien uw kind niet mee kan gaan, wordt de schoolreisbijdrage geretourneerd. Tel.nr Anouchka van de Coolwijk (Ouderraad). Tel. Nr Angela van Uden (Ouderraad) Kijk voor meer informatie op Bij terugkomst op school gaan de kinderen eerst naar hun eigen klas. Daar deelt de begeleiding de tassen uit. De groene shirts worden in de klas weer ingeleverd. Hierna komen ze naar buiten via de hoofduitgang aan de voorkant van de school. De ouders wachten buiten.

4 De ouderraad zoekt enthousiaste nieuwe leden De Polderhof heeft een ouderraad (OR), een groep van zo n 15 enthousiaste ouders die in samenwerking met het team allerlei activiteiten op school organiseert zoals het sinterklaasfeest, de kerstmaaltijd, carnaval, schoolfoto s en het schoolreisje. Het organiseren van deze activiteiten is erg leuk en gezellig maar neemt ook veel tijd in beslag. Door voor elke activiteit een afzonderlijke commissie te vormen proberen we de taken zo goed mogelijk te verdelen. Aan het einde van dit schooljaar zit er voor Willeke Borneman het termijn van 4 jaar erop. Zij is niet meer herkiesbaar omdat haar jongste dochter van school gaat. Het termijn van 4 jaar zit voor Daphne Joosten er ook op, maar zij is wel herkiesbaar en doet dit dan ook. Ook gaan er daarnaast nog 4 OR leden weg, Rebecca Arts, Kitty Thissen, Anouchka vd Coolwijk en Ferdy Arts. Wij willen hun heel erg bedanken voor hun inzet voor onze kinderen! Binnen de nieuwe O.R. zoeken wij ook iemand die geïnteresseerd is in het penningmeesterschap. Deze taak komt vrij. Mochten er meerdere aanmeldingen zijn dan er O.R-leden nodig zijn, dan zullen er verkiezingen gaan komen. Bent u geïnteresseerd om ook leuke activiteiten te organiseren voor de kinderen op onze school meld u dan aan bij een van onderstaande personen. U kunt reageren t/m vrijdag 24 april tot Wil je samen met de kinderen veel plezier beleven, Ga je dan na dit berichtje snel opgeven. Groeten van de OR-ledenwervingscommissie Angela van Uden tel: Ferdy Arts Geboren: Fenne Op 28 maart hebben juf Maaike en haar man Antoon een dochter gekregen: Fenne. Fenne is 48 cm lang en 3035 gram zwaar. Hieronder een foto van Fenne met haar trotse zusje Maud. We wensen hen veel geluk!!

5 KV DOT/ Klaverblad verzekeringen en Koningsspelen. Dit jaar is het al de derde keer dat de Koningsspelen van de Polderhof plaats vinden bij de Atletiek vereniging en KV DOT/Klaverbladverzekeringen. Ook dit jaar wordt door de vereniging voor de jongste groepen leuke spelletjes uitgezet. Voor de bovenbouw staat een korfbalcircuit klaar. Wij zijn niet alleen trots op onze mooie locatie maar ook op onze vereniging die naast de trainingen en wedstrijden veel voor de jeugd organiseert. Bijvoorbeeld: kamp, playbackshow, disco, filmavond, Sinterklaas, bingo etc. etc. Als jullie graag een keertje willen komen kijken bij of meedoen met een training is dat altijd mogelijk. Voor de kinderen van 3 t/m 6 jaar (Kangoeroeklup) zijn er opentrainingen op 29 april, 6, 13 en 20 mei. Ben je in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar? Deze opentraining is gepland op 20 mei. We zien jullie graag op een van de opentrainingen aan de Macharenseweg 8. Je kan ook informatie vinden op de website of mailen naar school@kvdot.nl Annieke Groen; Namens de commissie school actieve vereniging van KV DOT/Klaverbladverzekeringen Inschrijven kleuters We gaan binnenkort beginnen met de plaatsing van nieuwe kleuters in onze kleutergroepen van schooljaar We merken dat ouders echter steeds later zijn met het inschrijven van hun kinderen. Het is fijn als we begin mei weten hoeveel kinderen we komend schooljaar kunnen verwachten zodat we daar rekening mee kunnen houden. Heeft u thuis nog een jong kind dat komend schooljaar start op school, of kent u iemand die zijn of haar kind nog voor komend schooljaar moet aanmelden voor De Polderhof? Dan is het fijn als we deze inschrijvingen binnenkort ontvangen zodat we evenwichtige groepen kunnen samenstellen en alle ouders kunnen uitnodigen voor de informatieavond op 22 juni. Met vragen kunt u contact opnemen met luciennepourrier@skbo.nl Kwaliteits vragenlijst Als het goed is heeft u afgelopen week een mail ontvangen met de uitnodiging om mee te doen aan ons kwaliteitsonderzoek. Mocht u deze mail niet hebben gekregen, wilt u zich dan melden bij de leerkracht of bij de administratie. Bij deze nog een verzoek om aan de enquête mee te werken, zodat wij uw mening mee kunnen nemen in de verdere ontwikkeling van onze school.

6 De Polderhof in actie voor stichting Heppie! Beste ouder(s) / verzorger(s), Graag willen wij uw aandacht en hulp vragen voor de jaarlijkse actie van De Polderhof. Op vrijdag 22 mei aanstaande zullen onze leerlingen meelopen in de sponsorloop voor de stichting Heppie ( Waarom een actie voor Stichting Heppie? In Nederland zijn er helaas duizenden kinderen die het even niet meezit en die extra aandacht nodig hebben. Een grote groep vergeten en anonieme kinderen in ons eigen Nederland! Stichting Heppie zet zich in voor deze kinderen. Zij geloven, net als wij, dat ieder kind recht heeft op gelijke kansen. Kinderen zijn verschillend, maar ieder kind heeft behoefte aan positieve levenservaringen en leermomenten waaruit het de kracht en de energie kan putten om zichzelf te ontwikkelen tot een volwaardig lid van deze samenleving. Het draait dan om bijna vanzelfsprekende zaken, zoals het krijgen van positieve aandacht, liefde, warmte, begrip en respect. Om deze vergeten groep kinderen deelgenoot te maken van positieve levenservaringen organiseert Heppie vrijetijdsactiviteiten. Kinderen kunnen daar onbezorgd kind zijn en lekker spelen. Samen met andere kinderen en vrijwilligers maken ze plezier en doen ze alleen maar leuke dingen. Ze kunnen even alles uit hun dagelijkse situatie loslaten en zo weer bijtanken. De sponsorloop Op vrijdag 22 mei zullen alle kinderen in het park bij de school meelopen aan de sponsorloop voor de Stichting Heppie. Jongere kinderen lopen rondes van +/- 0,5 km, de oudere kinderen lopen rondes van +/- 1 km. Wij vragen u om uw kind te sponsoren. Dat kan per gelopen ronde of u kiest voor een vast bedrag voor de hele sponsorloop. Daarnaast gaan de kinderen op zoek naar sponsoren in de familie of buurt. Binnenkort krijgen alle kinderen de sponsorlijst met uitgebreide informatie mee naar huis om de sponsoren te gaan werven. Uw hulp gevraagd tijdens de sponsorloop De sponsorloop zal plaatsvinden tussen uur en uur. En daarbij kunnen we uw hulp goed gebruiken! Ouders van kinderen in groep 1 en 2 worden gevraagd mee te lopen met een groepje kinderen tijdens de sponsorloop. Daarvoor kunt u zich inschrijven op het prikbord bij de klas van uw kind. Alle andere ouders zijn van harte welkom om te helpen langs de routes. Er zullen stempelposten zijn waar elke ronde die een kind gelopen heeft wordt afgestempeld op een kaart. Daarnaast zoeken we mensen met een EHBOdiploma die de EHBO-post willen verzorgen. Wellicht zijn er nog andere taken waarvoor we ouders kunnen inzetten. Kortom; alle hulp is welkom en nodig! Ouders die willen helpen kunnen zich uiterlijk woensdag 13 mei opgeven via dit mailadres: sponsorloopdepolderhof@gmail.com Wilt u bij de inschrijving uw eigen naam en de naam en klas van uw kind(eren) opgeven? U kunt dan ook aangeven of u een EHBO-post kunt verzorgen.

7 Op woensdag 20 mei om uur is er in het lokaal van 8B (meneer Quinten) een korte informatiebijeenkomst voor alle ouders die zich opgeven om langs de route te helpen. Mocht u dan niet kunnen, dan geven we de plattegrond met routes en stempelposten donderdag 21 mei mee aan uw kind. U wordt dan vrijdag 22 mei op weg geholpen door andere hulpouders en/of leerkrachten. Alvast bedankt voor uw hulp! Vervangingen van de leerkrachten die hier staan zijn van tevoren gepland en de leerkracht is dan niet aanwezig op school Datum Vaste leerkracht Vervanging Juf Mieke 6b Meneer Hans Meneer Maarten 5b Juf Janneke t/m Meneer Maarten 5b Juf Janneke t/m Meneer Hans b.c Juf Thea 7a Juf Astrid Juf Thea 7a Juf Simone Meneer Erik 4a Juf Thea Meneer Erik 4a Juf Thea Meneer Hans b.c. - De volgende Polderik verschijnt 22 mei. De kopij kunt u tot 2 dagen daarvoor inleveren of mailen o.v.v. Polderik

22 mei 2015 Nummer 16

22 mei 2015 Nummer 16 22 mei 2015 Nummer 16 Inhoud: Sportdag Kindervakantieweek Oss Zuid Extra bijlage Schoolreisinformatie groepen 1-2-3 Kindervakantieweek Kako Calamiteitendag 7 juli Lezen in de vakantie Herhaling rectificatie

Nadere informatie

16 maart 2018 Nummer 13

16 maart 2018 Nummer 13 16 maart 2018 Nummer 13 Inhoud: Klankbordgroep bijeenkomst Thema ouderavond 12 april Gezinsviering Nationale Daltondag 2018 Verkeerstuin 2018 Schoolreis 3 april Informatie schoolreis 1-2-3 Benefietconcert

Nadere informatie

30 maart 2018 Nummer 14

30 maart 2018 Nummer 14 30 maart 2018 Nummer 14 Inhoud: Lentekriebels Staking Polderhof in actie Ouderraad zoekt Even voorstellen Schoolreis Schoolreisinfo groep 1-2-3 (herhaling) Uitnodiging Thema avond 12 april Vervangingen

Nadere informatie

7 april 2017 Nummer 14

7 april 2017 Nummer 14 7 april 2017 Nummer 14 Inhoud: Gezinsviering Enquête ouderraad Schoolfruit De ouderraad zoekt nieuwe leden De Polderhof in actie Verkeerstuin geslaagd Kako-inschrijvingen Vervangingen Gezinsviering Op

Nadere informatie

22 april 2016 Nummer 15

22 april 2016 Nummer 15 22 april 2016 Nummer 15 Inhoud: Fruitsubsidie loopt af De ouderraad zoekt nieuwe leden Kako vakantiewerk Sportdag Workshop tapdance Drie berichten van de Verkeerscommissie Schoolfoto s Programma Muzelinck

Nadere informatie

23 oktober 2015 Nummer 4

23 oktober 2015 Nummer 4 23 oktober 2015 Nummer 4 Inhoud: Deelname Europees schoolfruitprogramma Ingekomen stuk: onthulling jeugdprins Informatieavond groepen 8 verzet Speculaasactie Ingekomen stuk: werkgroep eerste heilige communie

Nadere informatie

9 september 2016 Nummer 1

9 september 2016 Nummer 1 9 september 2016 Nummer 1 Inhoud: Gym/muziekrooster Informatieavond 12 september Afwezig Even voorstellen Schoolfoto s Herhaalde oproep: hulp gezocht Vervangingen Gym- en muziekrooster 2016-2017 Ussenstelt

Nadere informatie

8 april 2016 Nummer 14

8 april 2016 Nummer 14 8 april 2016 Nummer 14 Inhoud: Nationale Daltondag Koningsontbijt op vrijdag 22 april Centrum Jeugd en Gezin Workshop Streetdance Laatste informatie sportdag 13 april Vervangingen Nationale Daltondag Woensdag

Nadere informatie

30 januari 2015 Nummer 10

30 januari 2015 Nummer 10 30 januari 2015 Nummer 10 Inhoud: Daltondag Schoolfoto s Carnaval 2015 De Optochtroute Continurooster Komt dat zien! Komt dat zien! Ingekomen stuk: Carnaval voor de jeugd Ingekomen stuk: Jeugdpronkzitting

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014

JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014 JAARGANG 17 NR. 29 10 april 2014 SCHOOLREIS 2015 Zoals u al eerder in de Weekbert hebt kunnen lezen, gaan we op woensdag 20 mei op schoolreis!!! De kinderen uit de groepen 1 t/m 3 gaan speelboerderij de

Nadere informatie

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders,

Leeuwarden, 13 mei 2016. Geachte ouders, Leeuwarden, 13 mei 2016 Geachte ouders, Welkom In de groep van de Zebra s zijn Julia en Jazzlynn na de vakantie gestart. Julia is 4 jaar geworden en Jazzlynn is vanuit Berlikum naar Leeuwarden verhuisd.

Nadere informatie

9 december 2016 Nummer 7

9 december 2016 Nummer 7 9 december 2016 Nummer 7 Inhoud: Kerst op de Elzenhoek Berichtje van juf Dimphy Even voorstellen Kerst 2016 Voorleeswedstrijd Ouders en kinderen gezocht Leerlingenraad Bijlage Vervangingen (Ingekomen stuk)

Nadere informatie

21 december 2018 Nummer 9

21 december 2018 Nummer 9 21 december 2018 Nummer 9 Inhoud: Ouder- en schoolreisbijdrage Polderhof kerstviering Kerstmusical Carnaval 2019 Oude schoolshirts Muzelinck Kerstconcerten Herinnering ouder- en schoolreisbijdrage 2018-2019

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s),

Nieuwsbrief 7 5 juli Beste ouder(s), verzorger(s), Nieuwsbrief 7 5 juli 2019 Beste ouder(s), verzorger(s), Hulpouders bedankt: Het is lastig om een ieder persoonlijk te bedanken voor alles waarbij u ons het afgelopen jaar hebt geholpen. We lopen dan de

Nadere informatie

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander

Nieuwsbrief van: Hartelijke groet, mede namens de andere leden, Linda van Rijen (mama van Nele) Voorzitter OAC Meander Kleding inzameling Deze periode hebben wij het op school over afval en het milieu. We hebben naast het fietsenhok voor de docenten twee "evenementencontainers" staan. Hierin mag u dichte zakken met kleding

Nadere informatie

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl

20-11-2014. Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl 20-11-2014 Sperwerhoek 6 2743 GC Waddinxveen telefoon: 0182 614406 www.dickbrunaschool.nl nieuwsbrief@dickbrunaschool.nl Belangrijke datums 5 december Sinterklaas. Continurooster tot 13.30u gr. 5 t/m 8

Nadere informatie

N U M M E R 3 1. We starten om uur. Opgeven kan vanaf volgende week via het prikbord van MijnSchool. Vele handen maken licht werk!

N U M M E R 3 1. We starten om uur. Opgeven kan vanaf volgende week via het prikbord van MijnSchool. Vele handen maken licht werk! Nieuwsbrief N U M M E R 3 1 9 M E I 2 0 1 9 Vooraankondiging: Schoonmaakavond kleutergroepen I N D E Z E N I E U W S B R I E F Op 12 juni organiseren we in de kleutergroepen de jaarlijkse schoonmaakavond.

Nadere informatie

WEEK april 2017

WEEK april 2017 WEEK 16 20 april 2017 Groenewegje 1 - Lochem T 0573 252430 www.poolsterscholen.nl propschool@poolsterscholen.nl Facebook: Gproplochem Twitter: @gproplochem NIEUWBOUW In de bijlage bij deze nieuwsbrief

Nadere informatie

23 september 2016 Nummer 2

23 september 2016 Nummer 2 23 september 2016 Nummer 2 Inhoud: Even voorstellen Opvoedspecial Krentenbaard Schoolfoto s Kinderboekenweek Vervangingen Even voorstellen Hallo Allemaal! Mijn naam is Bram de Bruijn, ik ben 21 jaar oud

Nadere informatie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie

3 september 2014. 17 juni 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 12 3 september 2014 Schooljaar 2014-2015 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Overig nieuws Verjaardagen Informatie van derden Kalender 17 juni 2015 de directie Alweer het

Nadere informatie

Nummer 15 2 april 2015

Nummer 15 2 april 2015 Nummer 15 2 april 2015 Agenda 03 april studiedag, alle kinderen zijn vrij 06 april 2 e Paasdag, alle kinderen zijn vrij 07 april thema-avond over verkeerssituatie rondom school 11 en 12 april Samenloop

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

5 september 2014 Nummer 1

5 september 2014 Nummer 1 5 september 2014 Nummer 1 Inhoud: Opening Passend onderwijs Continurooster Zoen- en zoefstrook Even voorstellen Vormsel Typecursus Foutjes in jaarkalender Gezinsviering Open dag scouting Kennismakingscursussen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Peuteropvang Etten. In dit nummer

Nieuwsbrief. Peuteropvang Etten. In dit nummer 1 JAARGANG 2014/2015 NUMMER 11 Nieuwsbrief 27 maart 2015 In dit nummer Peuteropvang Etten 1 Peuteropvang Etten 2 Kivada 3 Spamfilter 4 Sponsortocht AOC 5 Verkeersouder gezocht! 6 Verkiezing MR 7 Paasviering

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 18 10-06-2014 In dit nummer: Website Facebook Informatieavond Personele

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: schooljaar 2015-2016 aflevering 11 In deze Nieuwsflits: Rapporten en rapportgesprekken Klasbord Juffrouw Mariëtte Uitje groep 3 en 4 Ronald Mc Donald huis Paasviering Pannenkoekendag Bootcamp Studiedag

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

3 juli 2015 Nummer 19

3 juli 2015 Nummer 19 3 juli 2015 Nummer 19 Inhoud: Elzeneindfestijn (ingekomen) Muze Misse Kwaliteitsvragenlijsten (KVL) Gezinsviering Laatste oproep aanmelden typecursus Herinnering Uitkomsten enquête continurooster Vervangingen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016

NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 NIEUWSBRIEF nr. 16 4 april 2016 In deze nieuwsbrief: MR informatieavond Nieuws uit het schoolteam Koningsspelen De Oase rekent er op los! Schoonmaakavond Zomerfeest Vakanties en studiedagen 2016/2017 Oproep

Nadere informatie

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015

Het Knoopje. Basisschool De Touwbaan. Nieuws vanuit de directie. Inhoud. 19 maart 2015 Basisschool De Touwbaan Touwbaan 16 4901GG Oosterhout (NB) Tel.:0162-453706 www.kbsdetouwbaan.nl info@kbsdetouwbaan.nl 19 maart 2015 Het Knoopje Jaargang 9, nummer 12 Nieuws vanuit de directie Inhoud 1

Nadere informatie

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s),

Aan alle ouder(s) en/of verzorger(s), NIEUWSBRIEF BASISSCHOOL GROENLO Biss. Philip Roveniusstraat 8 7141 KS Groenlo Tel.: 0544-461336 Fax: 0544-467328 Internet: www.hoeksteen.com E-mail: info@hoeksteen.com Interessante informatie 2 t/m 4 juni

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012

NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief 18, donderdag 24 mei 2012 Kamp groepen 8 Wij (groep 8) zijn op kamp geweest. We mogen er niet veel over vertellen, maar 1 ding kunnen we wel vertellen het was super leuk!!!!! We

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.20 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 Sportdag bij accommodatie stichting MAN Op woensdag 20 juni is de sportdag. Om 8.30 uur verwachten we alle kinderen in sportkleding (groene schoolshirt) bij de multifunctionele accommodatie

Nadere informatie

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda

De Zegge s. Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015. Agenda De Zegge s Nieuwsbrief 32 Jaargang 9 01-05-2015 Agenda 4 t/m 15 mei Meivakantie Dinsdag 19 mei Spelletjesochtend groep 1 t/m 4, de kinderen zijn om 12:00 vrij Dinsdag 19 mei Sportdag groep 5 t/m 8, 9:15-14:15

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015

obssprinkels Nieuwsbrief obssprinkels Openbaar onderwijs Koedijkslanden & Berggierslanden Meppel Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Nieuwsbrief Zuiderlaan 197B 7944 EE M e ppel Tel.: 0522-799111 www.obssprinkels.nl Nieuwsbrief Nr. 2015-2016-04 4 september 2015 Agenda: Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Schoolreisje gr. 1 t/m 6 Vrijdag

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 13 oktober 2015 ALLE LOCATIES Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

2 maart 2018 Nummer 12

2 maart 2018 Nummer 12 2 maart 2018 Nummer 12 Inhoud: Factsheet 2017 Muziek maken Carnaval Techniekdag Verkeerstuin 2018 Nationale Daltondag 21 maart Ziekte van Lyme/ Actie voor Tommy Vervangingen Leer muziek maken in 6 workshops!

Nadere informatie

17 juni 2016 Nummer 18

17 juni 2016 Nummer 18 17 juni 2016 Nummer 18 Inhoud: Gezinsviering Centrum Jeugd en Gezin Breaklights Appelboom BSO zomerprogramma Daar gaan ze verkeersouders Wellnessdag Elzenhoek Calamiteitendag Vervanging Schoolkamp Vervangingen

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Paasviering

In deze Nieuwsflits: Paasviering schooljaar 2014-2015 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Paasviering Goede Vrijdag en Tweede Paasdag Studiemiddag dinsdag 21 april 2015 Koningsspelen Moestuinproject kleuters MR/Kwaliteitsgroep zoekt versterking

Nadere informatie

31 mei 2019

31 mei 2019 1438 www.clarafabriciusschool.nl 31 mei 2019 1 juni 11.00 uur - 50 Leerlingen en ouders groep 7&8 (die zich hebben opgegeven) op school verzamelen i.v.m. het wadlopen 3 juni 19.30 uur - De MR vergadert

Nadere informatie

1 december 2017 Nummer 7

1 december 2017 Nummer 7 1 december 2017 Nummer 7 Inhoud: Voorleeswedstrijd Ouderbijdrage en schoolreisbijdrage Speelgoedactie Gezinsviering Ziekte van Lyme, actie voor Tommy Kerstviering 2017 Schoudercom Carnaval 2018 Afscheid

Nadere informatie

Jaargang 18

Jaargang 18 Riemslootnieuws 775 28-03-2019 Jaargang 18 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 NIEUWS VANUIT DE SCHOOL Jonge dieren In de beide kleutergroepen werken we de komende periode over de (kinder)boerderij

Nadere informatie

20 januari 2017 Nummer 9

20 januari 2017 Nummer 9 20 januari 2017 Nummer 9 Inhoud: Korfbalclinics Gezinsviering Wereldoriëntatie Ouderbijdrage, denkt u er nog aan Nationale voorleesdagen Wereldoriëntatie Jeugdgrootvorst Speelplaats Verkeerstuin 28 maart

Nadere informatie

De negende editie van de nieuwsbrief

De negende editie van de nieuwsbrief Nieuwsbrief 10 Jaargang 8 16-03-2018 www.olivijn.almere-speciaal.nl De negende editie van de nieuwsbrief Belangrijke data voor de komende periode: 26 tm 28 maart kamp 28 maart schoolreis 29 maart roostervrij

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015. Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Jaarverslag Oudervereniging 2014/2015 & Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Beste Ouder/verzorger, Hierbij ontvangt u namens de gehele oudervereniging het jaarverslag en een uitnodiging voor de algemene

Nadere informatie

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8

ma. 17 t/m vr. 21 juni Feestweek! Let op aangepaste schooltijden di. 2 juli Sportdag groep 5 t/m 8 INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra en Henk http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Woensdag 29 mei 2019 Data om te onthouden: do. 30 en vr. 31 mei Hemelvaartvakantie

Nadere informatie

Aanwezig: Corlinda, Debbie, Karin, Joost, Lana, Melanie, Yoica, Yvette

Aanwezig: Corlinda, Debbie, Karin, Joost, Lana, Melanie, Yoica, Yvette Notulen vergadering Ouderraad/Oudervereniging Het Palet Maandag 14 maart 2019 Aanvang 19.00 uur Aanwezig: Corlinda, Debbie, Karin, Joost, Lana, Melanie, Yoica, Yvette Aanwezig vanuit team: Annelies Afwezig:

Nadere informatie

Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016

Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016 Blikvanger Weekinfo Maandag 18 april 2016 BELANGRIJKE DATA Laatste week schoolfruit Meester en juffendag 8.30-12.00 uur Koningsspelen Groep 5 t/m 8 Dinsdag 19 april t/m donderdag 21 april 22 april 22 april

Nadere informatie

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten.

Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag. Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools. Nieuws van Buiten. Al 1 2 4 Agenda, Inspectie, Intrekken flexibele vrije dag Mad Sience, Gevonden voorwerpen, Social Schools 1 Agenda 17 november: Open podium: groep 1-4 (8.0-9.0 uur) groep 5-6 (1.00-1.45 uur) groep 7-6

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012

Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Nieuwsbulletin basisschool t Rietland maandag 14 mei 2012 Belangrijke data schooljaar 2011 2012: Maandag 14 mei Kijkavond groep 1 t/m 7. Tijd 19.00 19.45 Maandag 14 mei t/m Vrijdag 25 mei Cito entreetoets

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 23 mei 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513 ZH Enschede Tel: 053

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015

Schooljaar 2014-2015. Nummer 18 / 30 april 2015. Rondleiding nieuwe directie. Schoolreisjes 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 18 / 30 april 2015 Rondleiding nieuwe directie Morgen, vrijdag 1 mei, komt de nieuwe directie van de Bongerd, Paul Kamphuis (directeur) en Jos van Lith (adjunct) voor een kennismakingsbezoek

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 26 februari 2016 De tweewekelijkse nieuwsbrief van de Sint Maartenschool. In deze nieuwsbrief Samen goed voor elkaar! Nieuwsflits Brigadiers gezocht voor komend schooljaar Sponsoractie Keiser

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

VOORAF AGENDA EXTRA INFO

VOORAF AGENDA EXTRA INFO VOORAF Deze keer starten we met een terugblik op een zeer geslaagde zaterdag op SBO Diekmaat. We willen alle ouder(s)/verzorger(s) en teamleden die zaterdagmorgen 11 maart de mouwen hebben opgestroopt

Nadere informatie

29 september 2017 Nummer 3

29 september 2017 Nummer 3 29 september 2017 Nummer 3 Inhoud: Groet van meneer Leo Controle fietsverlichting Vormsel Speculaasactie 2017 Ziekte van Lyme/ Actie voor Tommy Schoolfoto s Honkbal/ Softbal Vervangingen Groet van Meneer

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van januari. We wensen u veel leesplezier. Welkom Deze maand zijn de volgende leerlingen bij ons op school gekomen:

Nadere informatie

Donderdag 18 september 2014

Donderdag 18 september 2014 Donderdag 18 september 2014 Informatieavonden op de Vroonhoeve Beste ouders en verzorgers, de leden van de MR en de AC nodigen u bij deze van harte uit voor de informatieavonden van a.s. maandag (onderbouw)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.

Nieuwsbrief. Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690. email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte. Nieuwsbrief Kbs De Korenbloem Jan van Arkelstraat 7 8101 EN Raalte tel: 0572-362690 email: korenbloem@mijnplein.nl website:www.korenbloemraalte.nl jaargang 22, nummer 2, november 2015 KORTE INHOUD VAN

Nadere informatie

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8

Maart 2015 Jaargang 2014-2015 nr. 8 Nieuwsbrief maart 2015: Nieuws vanuit: De directie Bijgaand treft u weer onze nieuwe maandbrief aan. Het is alweer de maandbrief van de maand maart. In deze maand start straks de lente weer. Deze maand

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 20 mei 2015 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Tel: 053 431 43 01 Locatie Veldkamp Tel: 053 436 14 44 Administratie t.vorgers@skoe.nl Kalender: Wilt u wijzigingen en/of

Nadere informatie

Hof der Lage Landen. Kamp en schoolreisje 2013

Hof der Lage Landen. Kamp en schoolreisje 2013 Hof der Lage Landen Kamp en schoolreisje 2013 Woensdag 2 t/m vrijdag 4 oktober Groep 3 t/m 8 Vrijdag 4 oktober Groep A,1,2 Granja Huerta La limpia Carretera N2 Km 54,3 19080 Guadalajara Tel: 949223901

Nadere informatie

Datum: donderdag 31 mei 2018

Datum: donderdag 31 mei 2018 Datum: donderdag 31 mei 2018 Populierenblaadje Algemeen: Onderbouw na de zomervakantie: We starten komend jaar met de Bijen én de Vlinders! We hebben zoveel aanmeldingen, dat we direct na de zomervakantie

Nadere informatie

16 januari 2015 Nummer 9

16 januari 2015 Nummer 9 16 januari 2015 Nummer 9 Inhoud: Apenkooi toernooi Rusheuvel Ouder-(kind) gesprekken n.a.v. het eerste rapport Jeugdpronkzitting Carnaval 2014 Gezinsviering Nieuwe website Vreedzame school blok 3 Verkeerstuin

Nadere informatie

Voor u ziet u de tweede Nieuwsbrief van juni Zoals eerder gezegd komen we deze maand met twee nieuwsbrieven.

Voor u ziet u de tweede Nieuwsbrief van juni Zoals eerder gezegd komen we deze maand met twee nieuwsbrieven. Geachte ouders en/of verzorgers en andere belangstellenden, Voor u ziet u de tweede Nieuwsbrief van juni 2017. Zoals eerder gezegd komen we deze maand met twee nieuwsbrieven. Nieuws van onze Ouderraad

Nadere informatie

Schoolnieuws. Leuke school!

Schoolnieuws. Leuke school! Nieuwsbrief mei 2016 In deze nieuwsbrief: Schoolnieuws Leuke school! Kalender Zomerschool Utrecht Opbrengst sponsorloop Koningsspelen Schoolreisjes Verlof juf Sarah en juf Maaike Interview eindcito Nieuws

Nadere informatie

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus.

Jeannette heeft genoten van deze dag en wil alle ouders en kinderen bedanken voor alle lieve woorden en mooie cadeaus. 14-10-2016 Afscheid Jeannette Afgelopen woensdag stond in het teken van het afscheid van juf Jeannette. s Ochtends begon de dag voor haar al als een verrassing, omdat de hele school een dans had ingestudeerd

Nadere informatie

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014

Kringgesprek. Nummer 2 2013-2014 Kringgesprek Beste ouders, Na drie schoolweken is de kop van het schooljaar er echt af. U hebt deze week de informatieavond kunnen bijwonen waarin het jaarprogramma met u is gedeeld en waarbij de leerkrachten

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda:

In deze nieuwsbrief: Agenda: In deze nieuwsbrief: Agenda: - 5 februari carnavalsviering, school is om 12.00 uur uit. - 8-12 februari carnavalsvakantie - Kosten schoolreisje - Carnaval - Wij Eindhoven - Juf Jill - Vanuit Little Jungle

Nadere informatie

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4

Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf uur vrij. Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Maandag 6 november Studiemiddag, alle kinderen zijn vanaf 12.00 uur vrij Dinsdag 7 november Extra koffie ochtend voor de ouders van groep 3 en 4 Donderdag 8 november Schoolontbijt Maandag 13 november Koffie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl.

Nieuwsbrief. De Regenboog kleurt je leven. Leve het nieuwe Leven! Voor in uw agenda. De Regenboog. Arco Grisnigt AGrisnigt@H3O.nl. 4 maart 2016 Nieuwsbrief De Regenboog kleurt je leven Voor in uw agenda 8 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Noordendijk 10 maart thema bijeenkomst groep 1-2 Volkerakweg 24 maart paasviering 25 maart goede

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

maandag 29 februari dinsdag 1 maart Versieren voor Kunstproject Papier hier! woensdag 2 maart Opening Papier hier!

maandag 29 februari dinsdag 1 maart Versieren voor Kunstproject Papier hier! woensdag 2 maart Opening Papier hier! MUZEJOURNAAL WEEK 9 en 10; VRIJDAG 26 februari 2016 AGENDA maandag 29 februari dinsdag 1 maart Versieren voor Kunstproject Papier hier! woensdag 2 maart Opening Papier hier! donderdag 3 maart vrijdag 4

Nadere informatie

26 april Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

26 april Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar: 2017-2018, nummer 12 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014

Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Nieuwsbrief 1 28 augustus 2014 Van de directie Schooljaar 2014 2015 Maandag 25 augustus zijn alle 391 leerlingen op de Vonder weer begonnen. Wij willen alle leerlingen, leerkrachten en overig personeel,

Nadere informatie

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014

Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Saenparel INFO 10-03-2014-24-03-2014 Agenda: Do 13-03 Excursie groep 6,7,8, Rioolzuivering (op de fiets!!) Ma 17-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo 19-03 Verkiezingen in de school Ma 24-03 VVE Thuis 9.00 uur Wo

Nadere informatie

Kanjerdag! Korfbaltoernooi groep 4 t/m 8

Kanjerdag! Korfbaltoernooi groep 4 t/m 8 Nieuwsbrief 15 september 2017 dinsdag 19 september Infoavond groep 7 en 8 woensdag 20 september Kanjerdag! Korfbaltoernooi groep 4 t/m 8 donderdag 21 september Informatieavond groep 3 t/m 5 vrijdag 22

Nadere informatie

25 november 2016 Nummer 6

25 november 2016 Nummer 6 25 november 2016 Nummer 6 Inhoud: Even voorstellen Schoolfruit Ouderraad heeft nieuw lid Mad science Speculaasactie, de uitslag Kinderkoor Heilig Hart Parochie Kerstviering nieuwe stijl Vervangingen Even

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie 1516-02 (23-09-15) 23 september start kinderpostzegel actie 01 oktober groep 1-2 gaat deze ochtend naar Slabroek 02 oktober afscheidsviering juf Bets (zie blz. 2) 03 oktober gezinsviering H.Hartkerk aanvang

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 16. Weekbrief

Paulus-Weekbrief 16. Weekbrief Paulus-Weekbrief 16 Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Schooljaar 2016-2017 Week 2 Weekbrief 13-02-2017

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Infobulletin Mei 2018

Infobulletin Mei 2018 Infobulletin Mei 2018 1 Meivakantie t/m 13 mei 17 Estinea lezen 10.30 11.30 uur. Groep 8 Technieklokaal 2 18 3 19 4 20 5 21 2 e pinksterdag vrij 6 22 7 23 Open Podium 8 24 Schoolreisje Groep A/B 9 25 Een

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

En dan Nog.. Even Dit

En dan Nog.. Even Dit En dan Nog.. Even Dit Enschede, 17 december 2014 Alle locaties Hoofdlocatie St. Jan Haaksbergerstraat 255 7545 GH Enschede Tel: 053 431 43 01 st.jan@skoe.nl Locatie Veldkamp Joh. Ter Horststraat 30 7513

Nadere informatie

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss

Kersenlaan 1, 5345 JK Oss Daltonschool De Polderhof Kersenlaan 1, 5345 JK Oss 0412 690353 administratiedbsdepolderhof@saamscholen.nl www.depolderhof.nl 2019-2020 De jaarkalender van schooljaar 2019-2020 Beste ouder(s)/verzorger(s),

Nadere informatie

14 juni 2019

14 juni 2019 1440 www.clarafabriciusschool.nl 14 juni 2019 17 juni Schoolreis 18 juni Alle kinderen vrij i.v.m studiedag 20 juni Ruilmiddag Intocht avondvierdaagse Het is alweer de laatste avond van de avondvierdaagse.

Nadere informatie

Nationaal Schoolontbijt

Nationaal Schoolontbijt Jaargang 14, nummer 10 Vrijdag 07-11-2014 Medicijnen Leerkrachten krijgen soms het verzoek van ouders om kinderen bepaalde medicijnen toe te dienen. De school verleent medewerking aan zo n verzoek van

Nadere informatie

Uiltje gemist? kalender. Tellen, tellen, tellen... Vakantie en vrije dagen. o.a. in dit nummer:

Uiltje gemist? kalender. Tellen, tellen, tellen... Vakantie en vrije dagen. o.a. in dit nummer: 21-05-2015 Jaargang 7- nummer 32 kalender Maandag 25 mei 2e Pinksterdag Donderdag 28 en vrijdag 29 mei Praktische verkeersproef groepen 7 Tellen, tellen, tellen... Nog even geduld... De leerlingenraad

Nadere informatie