Uitnodiging tot inschrijving. Woningbouw Drenkeling Wonen in het park, fase 1 b Rockanje

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uitnodiging tot inschrijving. Woningbouw Drenkeling Wonen in het park, fase 1 b Rockanje"

Transcriptie

1 Uitnodiging tot inschrijving Woningbouw Drenkeling Wonen in het park, fase 1 b Rockanje Gemeente Westvoorne 27 juni 2017

2

3 Inhoud 1. Inleiding Projectbeschrijving Uitgangspunten Rol gemeente Westvoorne Rol ontwikkelaar Bestemmingsplan Woningbouwprogramma Stedenbouwkundige eisen en beeldkwaliteit Duurzaamheid Water / riolering Fundering Terreininrichting Financieel Koop- en realisatieovereenkomst Procedure inschrijving Verzoek om nadere informatie Uiterste datum ontvangst inschrijving Wijze van indiening Beoordeling inschrijvingen en selectie Voorbehouden Planning Beoordelingscriteria Algemeen Grondbod (Beeld)kwaliteit Duurzaamheid Correspondentie Overige bepalingen Nederlands recht Overleg met derden Uitsluiting procedure... 14

4 1. Inleiding Er is behoefte aan nieuwe woningen in Rockanje. De polder Drenkeling, gelegen tegen de bestaande kern en aan de noordkant van Rockanje, vormt al lange tijd de hiervoor beoogde locatie. De polder zal fasegewijs worden ontwikkeld tot woonwijk. Deze uitnodiging tot inschrijving betreft fase 1b. Verzocht wordt om een grondbod uit te brengen voor de ontwikkeling van maximaal 8 woningen. Fase 1 Fase 1b

5 2. Projectbeschrijving De polder Drenkeling ligt aan de noordkant van Rockanje: globaal beschreven tussen de Zeeweg, de Vestalaan, de Korteweg en de Vleerdamsedijk. Fase 1b is het meest zuidelijkoostelijke deel van de polder, nu nog onderdeel van de bestaande sportvelden. Hieronder een afbeelding uit de Visie voor het gebied en een afbeelding van het vastgestelde stedenbouwkundig plan voor fase 1a met een proefverkaveling voor fase 1b. Visie Landgoed Drenkeling Vastgestelde stedenbouwkundige plan fase 1a met proefverkaveling fase 1b. Fase 1a Fase 1b De lange stallen (onderdeel fase 1a) Afronding De Lange Stallen (fase 1b)

6 Fase 1b beslaat een oppervlak van ongeveer 1100 m 2. Fase 1 b vormt de zogenaamde afronding van fase 1. Recent heeft de gemeente afspraken gemaakt met Wavo over de ontwikkeling van De Lange Stallen (fase 1a). De afbakening van fase 1a aan de oostkant hield verband met de daar aanwezige sportvelden en de hierbij behorende contour. Nu V.V. Rockanje per 1 juli veld 4 niet langer gebruikt, kunnen De Lange Stallen worden afgebouwd én kan aan de parkvijver een mooie afronding worden gegeven.

7 3. Uitgangspunten 3.1 Rol gemeente Westvoorne De gemeente is op dit moment eigenaar van de grond. Voor de ontwikkeling van de woningen selecteert de gemeente, op basis van de inschrijvingen op voorliggende leidraad, één partij die de grond van de gemeente koopt. De gemeente draagt zorg voor de aanleg van het openbaar gebied. Het bouw- en woonrijp maken van het gebied behoort hiertoe. 3.2 Rol ontwikkelaar De te selecteren partij ontwikkelt voor eigen rekening en risico de woningen, conform de in deze uitnodiging gestelde uitgangspunten, voorwaarden en beleidsdocumenten. De overname van de grond zal plaatsvinden na het onherroepelijk worden van het bestemmingsplan. Rente zal ingaan na ondertekening van de te sluiten gronduitgifte-overeenkomst. De ontwikkelaar is verantwoordelijk voor het aanvragen van de omgevingsvergunning(en). 3.3 Bestemmingsplan Het geldende bestemmingsplan maakt de realisatie van woningen op deze locatie niet mogelijk. Het bestemmingsplan voor fase 1a is op dit moment in procedure. Het bestemmingsplan voor fase 1b zal op korte termijn in procedure worden gebracht. 3.4 Woningbouwprogramma De gemeente wenst in het bestemmingsplan maximaal 8 gelijkvloerse, grondgebonden woningen mogelijk te maken. Een en ander is gebaseerd op het in 2016 uitgevoerde behoefteonderzoek uitgevoerd en de gewenste stedenbouwkundige kwaliteit. 3.5 Stedenbouwkundige eisen en beeldkwaliteit De inschrijving moet een duidelijke visie over de stedenbouwkundige en beeldkwaliteit bevatten. Verzocht wordt in deze Visie rekening te houden met de volgende documenten: Voor de polder is de Visie Landgoed Drenkeling van toepassing. Deze Visie gaat uit van een woongebied met veel groen en water. De Visie is bijgevoegd als bijlage 1; Voor fase 1 is een stedenbouwkundig programma van eisen vastgesteld. In dit spve zijn richtlijnen opgenomen voor de beeldkwaliteit. Het spve is bijgevoegd als bijlage 2; Voor fase 1a zijn afspraken gemaakt over de beeldkwaliteit van de woningen binnen de Lange Stallen. De artist impressions zijn bij deze leidraad gevoegd als bijlage 3; Voor fase 1b is een proefverkaveling opgesteld. De proefverkaveling is, samen met het vastgestelde stedenbouwkundige plan voor fase 1a, bijgevoegd als bijlage 4.

8 In het stedenbouwkundig Programma van Eisen is binnen fase 1 onderscheid gemaakt in: De Lange Stallen: De naamgeving is een verwijzing naar de (paarden)stalcomplexen bij landgoederen en leent zich qua woningtypering voor voornamelijk betaalbare koop (rijwoningen (29) + 2 onder 1 kap (5) + vrijstaand (1); De Erven: Gerefereerd wordt aan de boerenhoeves van waaruit het landgoed bevoorraad werd. Aansluitende woningtypologie wordt hier dan ook gezocht in 2 onder 1 kap- (8) en vrijstaande woningen (11); De Beemd: Beide woongebieden worden gescheiden door een parkachtige zone, waar ruimte is voor veel groen en speelgelegenheid; De parkweide: een open, vrije ruimte, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en ruimte is om te spelen en te wandelen en op termijn voor evenementen; De parkvijver: belangrijk onderdeel van de ecologische schakel - een centrale, meanderende waterpartij met op diverse plaatsen verblijfsplekken waar contact met het water kan worden gemaakt. * De Erven *Omdat V.V. Rockanje veld 3 voorlopig nog nodig heeft zal de recreatieweide vooralsnog slechts voor een klein deel kunnen worden gerealiseerd. Voor de toetsing van de(beeld)kwaliteit zal advies worden ingewonnen bij de gemeentelijke welstandsgedelegeerde en de projectmatige beeldregisseur. 3.6 Duurzaamheid De gemeente Westvoorne heeft de ambitie om in 2015 klimaatneutraal te zijn. Om hier invulling aan te kunnen geven gelden bij voorliggend project de volgende randvoorwaarden: In de wijk zal geen gasinfrastructuur komen; De woningen dienen te worden uitgevoerd met een EPC van 0 of minder; Aanvullende milieumaatregelen, als Nul Op de Meter-woningen en/of maatregelen op het aspect Ecologie zijn een pre. 3.7 Water / riolering Het gemeentelijk waterplan is leidend.

9 3.8 Fundering Er dient een trillingsvrije funderingsmethode te worden toegepast. 3.9 Terreininrichting De gemeente verzorgt de inrichting van het openbare gebied. Aansluiting nutsvoorzieningen door ontwikkelaar Financieel De inzending moet voorzien zijn van een grondbod. De gemeente heeft ervoor gekozen om geen mimumumvraagprijs te hanteren. De grondprijs gaat uit van: Het perceel als indicatief weergegeven op bijlage 4; De overige uitgangspunten als vastgelegd in deze uitnodiging tot inschrijving Koop- en realisatieovereenkomst De ontwikkelaar en de gemeente sluiten een koop- en realisatieovereenkomst waarin nadere afspraken worden gemaakt over realisatie, taakverdeling, proces, financiële en communicatieve aspecten.

10 4. Procedure inschrijving 4.1 Verzoek om nadere informatie Inschrijvers hebben de gelegenheid om naast de in deze uitnodiging gegevens informatie nadere informatie op te vragen bij de contactpersoon van de gemeente. Uiterste datum voor het verzoek van deze informatie is: 1 september 2017, uur Vragen kunnen uitsluitend per worden gesteld. Vragen zullen worden verzameld en samen met de antwoorden worden gebundeld in een Nota van Inlichtingen. Hierbij zal geen melding worden gemaakt van de inschrijver die om de informatie heeft verzocht. De Nota van Inlichtingen zal uiterlijk op 15 september 2017 aan alle inschrijvers worden verstuurd. 4.2 Uiterste datum ontvangst inschrijving De inschrijving dient uiterlijk op 15 oktober 2017, uur in een gesloten enveloppe te zijn ingediend op het gemeentehuis in Rockanje. Inschrijvingen na dit tijdstip zullen niet meer in behandeling worden genomen. Indien de inschrijving per post wordt verstuurd is het risico van te late bezorging geheel voor de inschrijvende partij. 4.3 Wijze van indiening De gemeente vraagt de inschrijver een aanbieding te doen die bestaat uit: Een grondbod voor het perceel als indicatie aangegeven op bijlage 4; Schetsontwerpen van de woningen; Beeldkwaliteit van de woningen; Uitvoeringsplanning; Indicatieve prijzen van de woningen; Maatregelen m.b.t. duurzaamheid. De inschrijving dient in de Nederlandse taal, in tweevoud, in hardcopy en in een gesloten enveloppe te worden ingediend. De inschrijving mag geen tegenstrijdige informatie bevatten. De inschrijver dient zijn bod gedurende 6 maanden na uiterste datum van ontvangst gestand te doen. Het inschakelen van onderaannemers dient in de inschrijving (onder andere de architect) te worden vermeld. Daarbij dient omschreven te worden wie deze onderaannemers zijn en voor welke onderdelen onderaannemers worden ingeschakeld. De inschrijver is verantwoordelijk voor het doen en laten van de aangemelde onderaannemers met betrekking tot de onderhavige dienstverlening.

11 4.4 Beoordeling inschrijvingen en selectie Nadat de datum van 15 oktober 2017 is verstreken of zoveel eerder als alle inschrijvingen zijn ingediend, zullende overlegde gegevens door de gemeente worden beoordeeld. De gemeente behandelt alle informatie die van de inschrijvers wordt ontvangen vertrouwelijk. De inschrijvingen zullen worden beoordeeld op basis van de criteria genoemd in hoofdstuk 6. Daarnaast vindt de selectie plaats op basis van de uitgangspunten als beschreven in hoofdstuk 3 en 4 van deze uitnodiging. Na selectie zal de gemeente in overleg treden met de winnende inschrijver om te komen tot vastlegging van de samenwerking in een daartoe strekkende anterieure overeenkomst. In deze overeenkomst worden nadere afspraken gemaakt. Pas als overeenstemming over de samenwerking en de overeenkomst is bereikt, ontstaat voor de winnende partij het recht om de ontwikkeling daadwerkelijk ter hand te nemen. Bij gelijke score ten behoeve van de selectie is de grondprijs bepalend. Mocht ook de grondprijs gelijk zijn, dan wordt er geloot. 4.5 Voorbehouden De gemeente behoudt zich hierbij het recht voor om niet over te gaan tot de selectie van een partij wanneer: De inschrijving niet voldoet aan de uitgangspunten als beschreven in deze uitnodiging/leidraad; Het college en/of de gemeenteraad niet instemmen met het grondbod; Het college en/of de gemeenteraad niet instemmen met de overeenkomst; Er aanwijzingen zijn dat de te doorlopen planologische procedure onacceptabele risico s kent. Hierbij valt te denken aan de regionale woningmarktafspraken, milieuonderzoeken of eventuele stedenbouwkundige aanpassingen in fase 1a, die nodig zijn als gevolg van de planologische procedure voor deze fase; Toetsing van de inschrijver op basis van de Wet Bibob leidt tot onacceptabele bevindingen. Indien één van deze omstandigheden zich voordoet is de gemeente Westvoorne niet aansprakelijk voor de tot dan toe gemaakte kosten. Door het doen van een inschrijving conformeren inschrijvers zich aan de bepalingen in dit document.

12 5. Planning Actie Uiterlijk op datum* Uitnodigen geselecteerde gegadigden tot het doen van een inschrijving 15 juli 2017 met grondbod Indienen van / stellen van vragen 1 september 2017 Verzending Nota van inlichtingen 15 september 2017 Indiening inschrijvingen 15 oktober 2017 Beoordeling inschrijvingen 30 oktober 2017 Bekendmaking beoordeling 15 november 2017 Onderhandeling met winnaar Medio november december 2017 Sluiten overeenkomst 1 februari 2018 Bouw- en woonrijp maken Medio 2018 Start bouw ** *De gemeente behoudt zich het recht voor om de planning te wijzigen indien omstandigheden hiertoe aanleiding geven. Voorbeeld van dergelijke omstandigheden is het tijdig onherroepelijk worden van het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning **Uitgangspunt is dat de bouw aansluitend kan plaatsvinden aan de bouw van de woningen in fase 1a.

13 6. Beoordelingscriteria 6.1 Algemeen De inschrijvingen worden beoordeeld op specifieke criteria. Het belang van elk criterium is nader bepaald door een daaraan gekoppelde wegingsfactor. Voor de beoordeling per criteria is de puntenverdeling per onderdeel weergegeven. Criterium Wegingsfactor Score Eindscore Grondbod 6 (Beeld)kwaliteit 2 Duurzaamheid 3 Totaal De minimaal te behalen score bedraagt Grondbod Grondbod lager dan vertrouwelijke gemeentelijke uitgangspunten: Grondbod gelijk aan vertrouwelijke gemeentelijke uitgangspunten: Grondbod tot 5% boven vertrouwelijke gemeentelijke uitgangspunten: Uitsluiting 3 punten 5 punten Grondbod meer dan 5% boven vertrouwelijke gemeentelijke uitgangspunten: 7 punten 6.3 (Beeld)kwaliteit Voldoet onvoldoende aan gemeentelijke uitgangspunten: Voldoet gedeeltelijk aan gemeentelijke uitgangspunten: Sluit aan bij gemeentelijke uitgangpunten: Heeft meerwaarde ten opzichte van gemeentelijke uitgangspunten: Uitsluiting 0 punten 3 punten 5 punten 6.4 Duurzaamheid Voldoet onvoldoende aan gemeentelijke uitgangspunten: Sluit aan bij gemeentelijke uitgangspunten: Heeft meerwaarde ten opzichte van gemeentelijke uitgangspunten: Uitsluiting 3 punten 5 punten

14 7. Correspondentie Adres Alle correspondentie ten aanzien van de inschrijving wordt verstuurd aan het volgende adres: Gemeente Westvoorne: t.a.v. Saskia van der Vlist Bezorgadres: Raadhuislaan 6, Rockanje Postadres: Postbus 550, 3235 ZH Rockanje Telefoon: (0181) adres: 8. Overige bepalingen 8.1 Nederlands recht Op de selectieprocedure is het Nederlands recht van toepassing. 8.2 Overleg met derden Tijdens de gehele selectieprocedure geldt dat het de inschrijvers niet is toegestaan met de andere inschrijvers en/of derden over voorliggende uitnodiging tot inschrijving te communiceren zonder voorafgaande toestemming van de gemeente Westvoorne. Uitzondering hierop vormt het overleg met eventuele onderaannemers en/of leveranciers. Alle publicaties worden in dit verband beschouwd als overleg met derden. 8.3 Uitsluiting procedure Indien de inschrijver zich niet houdt aan de in deze uitnodiging beschreven werkwijze, danwel er sprake is of blijkt te zijn van onjuiste en/of onvolledige verstrekte gegevens kan dit leiden tot uitsluiting van de procedure. In dat geval dienen alle door de gemeente verstrekte gegevens te worden teruggegeven aan de gemeente. Indien gegevens valselijk worden verstrekt zal per definitie uitsluiting van de procedure volgen en daarvan aangifte worden gedaan bij Justitie.

15 Bijlage 1: Visie Landgoed Drenkeling

16 Bijlage 2: Stedenbouwkundig Programma van Eisen Drenkeling

17 Bijlage 3: artist impressions De Lange Stallen, fase 1a

18 Bijlage 4: Proefverkaveling fase 1b

VERKOOP BLOK III (III-A en III-B) en V (V-A, V-B en V-C) DEELGEBIED 1 OLMENKWARTIER WARANDE MIDDELS OPENBARE INSCHRIJVING PROCEDURE & VOORWAARDEN

VERKOOP BLOK III (III-A en III-B) en V (V-A, V-B en V-C) DEELGEBIED 1 OLMENKWARTIER WARANDE MIDDELS OPENBARE INSCHRIJVING PROCEDURE & VOORWAARDEN VERKOOP BLOK III (III-A en III-B) en V (V-A, V-B en V-C) DEELGEBIED 1 OLMENKWARTIER WARANDE MIDDELS OPENBARE INSCHRIJVING PROCEDURE & VOORWAARDEN Gemeente Lelystad biedt twee bouwblokken in Warande te

Nadere informatie

Selectieleidraad Niet Openbare aanbesteding. Renovatie Aladnahal Aalten. Bouwkundig perceel (A)

Selectieleidraad Niet Openbare aanbesteding. Renovatie Aladnahal Aalten. Bouwkundig perceel (A) Selectieleidraad Niet Openbare aanbesteding Renovatie Aladnahal Aalten Bouwkundig perceel (A) Opdrachtgever : Gemeente Aalten Opgesteld door : MPC bv, Mark Penninkhof Datum : 8 november 2012 Publicatienummer

Nadere informatie

MEMO INPASSING DRENKELING FASE I

MEMO INPASSING DRENKELING FASE I MEMO INPASSING DRENKELING FASE I datum : 30 augustus 2017 van : Spacevalue aan : Gemeente Westvoorne onderwerp : toelichting inpassing fase I van het plan Drenkeling achtergrond en proces Al tientallen

Nadere informatie

VERKOOP BLOK 6 DEELGEBIED 1 DEELPLAN 2 WARANDE BIJ OPENBARE INSCHRIJVING PROCEDURE & VOORWAARDEN

VERKOOP BLOK 6 DEELGEBIED 1 DEELPLAN 2 WARANDE BIJ OPENBARE INSCHRIJVING PROCEDURE & VOORWAARDEN VERKOOP BLOK 6 DEELGEBIED 1 DEELPLAN 2 WARANDE BIJ OPENBARE INSCHRIJVING PROCEDURE & VOORWAARDEN Gemeente Lelystad biedt te koop aan twee bouwkavels in Warande, blok 6, zoals aangegeven op de grondverkooptekening.

Nadere informatie

VERKOOP BLOK 2 DEELGEBIED 1 DEELPLAN 2 WARANDE BIJ OPENBARE INSCHRIJVING PROCEDURE & VOORWAARDEN

VERKOOP BLOK 2 DEELGEBIED 1 DEELPLAN 2 WARANDE BIJ OPENBARE INSCHRIJVING PROCEDURE & VOORWAARDEN VERKOOP BLOK 2 DEELGEBIED 1 DEELPLAN 2 WARANDE BIJ OPENBARE INSCHRIJVING PROCEDURE & VOORWAARDEN Gemeente Lelystad biedt te koop aan drie bouwkavels in Warande, blok 2, zoals aangegeven op de grondverkooptekening.

Nadere informatie

BEELDKWALITEITS PLAN DE ERVEN TE ROCKANJE GEMEENTE WESTVOORNE OKTOBER 2017

BEELDKWALITEITS PLAN DE ERVEN TE ROCKANJE GEMEENTE WESTVOORNE OKTOBER 2017 BEELDKWALITEITS PLAN DE ERVEN TE ROCKANJE GEMEENTE WESTVOORNE OKTOBER 2017 2 BEELDKWALITEITSPLAN DE ERVEN ROCKANJE INLEIDING EN DOEL: Dit beeldkwaliteitsplan heeft als doel om de gemeente Westvoorne te

Nadere informatie

Uitvoering ongeacht met welke middelen in overeenstemming met de door de aanbestedende diensten opgegeven vereisten

Uitvoering ongeacht met welke middelen in overeenstemming met de door de aanbestedende diensten opgegeven vereisten I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: Gemeente Vught Nationale identificatie: 34423267 Postadres: Postbus 10100 Plaats: VUGHT Postcode: 5260 GA Land: Contactpunt(en):

Nadere informatie

Een kavel bouwgrond gelegen in het plan voormalig SEWterrein fase 1, te Nibbixwoud voor de bouw van 5 woningen.

Een kavel bouwgrond gelegen in het plan voormalig SEWterrein fase 1, te Nibbixwoud voor de bouw van 5 woningen. Leidraad TEN BEHOEVE VAN DE VERKOOP VAN: Een kavel bouwgrond gelegen in het plan voormalig SEWterrein fase 1, te Nibbixwoud voor de bouw van 5 woningen. Kenmerk: Z-19-055165 Pagina nummer 1 1 Algemene

Nadere informatie

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd.

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd. INFORMATIEPAKKET VRIJE BOUWKAVELS HAZENBURG 2 Versie 22 februari 2016 De verkoop van vrije bouwkavels in Hazenburg 2 gaat van start. In totaal worden door de gemeente 23 bouwkavels aangeboden. In principe

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT I: AANBESTEDENDE DIENST AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Gemeente Maastricht Nationale identificatie: 202214754 Postadres: Mosae Forum 10

Nadere informatie

1. OFFERTEAANVRAAG 2. CONTACT EN STELLEN VAN VRAGEN BIJLAGE 6A ALGEMENE AANBESTEDINGSVOORWAARDEN DEEL B EN C DEEL B. Aanbestedingsvoorwaarden

1. OFFERTEAANVRAAG 2. CONTACT EN STELLEN VAN VRAGEN BIJLAGE 6A ALGEMENE AANBESTEDINGSVOORWAARDEN DEEL B EN C DEEL B. Aanbestedingsvoorwaarden BIJLAGE 6A ALGEMENE AANBESTEDINGSVOORWAARDEN DEEL B EN C DEEL B Aanbestedingsvoorwaarden Deze aanbestedingsvoorwaarden zijn van toepassing op deze aanbesteding. 1. Offerteaanvraag 2. Contact en stellen

Nadere informatie

Vooroverlegreactie Provincie Zuid-Holland

Vooroverlegreactie Provincie Zuid-Holland Vooroverlegreactie Provincie Zuid-Holland Ê» ±²¼»² ± ðíóðìóîðïé ÐÆØóîðïéóëèëíííìèð ¼¼ò ðíóðìóîðïé Vooroverlegreactie Waterschap Hollandse Delta Van: Vlist, Saskia van der Aan: gemeente_wvn Cc: Breejen,

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: ROC van Amsterdam, VOvA en ROC Flevoland Nationale identificatie: 6225881 Postadres: Fraijlemaborg 141 Plaats: Amsterdam

Nadere informatie

VERKOOP BLOK 3 (1.2.W3-E) DEELGEBIED 1 DEELPLAN 2 WARANDE MIDDELS OPENBARE INSCHRIJVING PROCEDURE & VOORWAARDEN

VERKOOP BLOK 3 (1.2.W3-E) DEELGEBIED 1 DEELPLAN 2 WARANDE MIDDELS OPENBARE INSCHRIJVING PROCEDURE & VOORWAARDEN VERKOOP BLOK 3 (1.2.W3-E) DEELGEBIED 1 DEELPLAN 2 WARANDE MIDDELS OPENBARE INSCHRIJVING PROCEDURE & VOORWAARDEN Gemeente Lelystad biedt één bouwkavel in Warande te koop aan, blok 3 (1.2.W3-E), zoals aangegeven

Nadere informatie

Inschrijfformulier kavel G6 Leidsche Rijn Centrum.

Inschrijfformulier kavel G6 Leidsche Rijn Centrum. . De gemeente Utrecht wilt kavel G6 laten ontwikkelen door professionele ontwikkelaars. De gemeente Utrecht wilt aan diverse partijen die interesse hebben getoond in de ontwikkeling van woningen in Leidsche

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: BIJ12 Nationale identificatie: 191745967 Postadres: Leidseveer 2 Plaats: Utrecht Postcode: 3511 SB Land: Contactpunt(en):

Nadere informatie

Conceptovereenkomst onder voorbehoud goedkeuring college en gemeenteraad

Conceptovereenkomst onder voorbehoud goedkeuring college en gemeenteraad Allonge d.d. augustus 2015 behorende bij de Samenwerkingsovereenkomst d.d. 31 mei 2007 en de Turnkey-aannemingsovereenkomst d.d. 10 augustus 2012 inzake project Centrumontwikkeling Oostvoorne tussen WaVo

Nadere informatie

Inschrijfformulier kavel H1Leidsche Rijn Centrum

Inschrijfformulier kavel H1Leidsche Rijn Centrum Inschrijfformulier kavel H1Leidsche Rijn Centrum De gemeente Utrecht wil dit kavel laten ontwikkelen door professionele ontwikkelaars. De gemeente Utrecht wil hierbij een kans bieden aan diverse partijen

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: Raad voor Rechtsbijstand Nationale identificatie: 331659186 Postadres: Croeselaan 15 Plaats: Utrecht Postcode: 3521 BJ

Nadere informatie

NOTA VAN INLICHTINGEN

NOTA VAN INLICHTINGEN Postbus 15 2700 AA Zoetermeer NOTA VAN INLICHTINGEN Hieronder zijn de vragen inclusief antwoorden weergegeven die betrekking hebben op de selectiefase van de nationale aanbesteding Engineer & Build IKC

Nadere informatie

Door de aanbestedende dienst aan de opdracht gegeven benaming: XL Park 2 dienstjaar 2008.

Door de aanbestedende dienst aan de opdracht gegeven benaming: XL Park 2 dienstjaar 2008. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) I.2) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Het Openbaar Lichaam Regionaal Bedrijventerrein Twente, Wierdensestraat 25b, 7607 GE Almelo

Nadere informatie

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd.

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd. INFORMATIEPAKKET VRIJE BOUWKAVELS HAZENBURG 2 Versie 7 september 2016 De verkoop van vrije bouwkavels in Hazenburg 2 is begin 2016 gestart. In totaal worden door de gemeente 23 bouwkavels aangeboden. De

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Gemeente Utrecht 71663234 Stadsplateau 1 UTRECHT 3521 AZ Anne Wietske de Louw +31 302860569 Email: a.de.louw@utrecht.nl Internetadres(sen):

Nadere informatie

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN)

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Gemeente Peel en Maas 201658123 Wilhelminaplein 1, 5981 CC PANNINGEN ( Nederland ) Ter attentie van: Frank van de Vondervoort Telefoon:

Nadere informatie

De DRENKELING ROCKANJE

De DRENKELING ROCKANJE De DRENKELING ROCKANJE STEDENBOUWKUNDIG PROGRAMMA VAN EISEN PRESENTATIE RAADSCOMMISSIE 19 september 2016 DE DRENKELING GRENZEN EN LIGGING VAN HET PLANGEBIED DE DRENKELING huidige situatie DE DRENKELING

Nadere informatie

Kindcentrum Baflo Selectiedocumentatie t.b.v. aanbesteding bouw kindcentrum Baflo

Kindcentrum Baflo Selectiedocumentatie t.b.v. aanbesteding bouw kindcentrum Baflo Kindcentrum Baflo Selectiedocumentatie t.b.v. aanbesteding bouw kindcentrum Baflo STATUS concept GEMEENTE WINSUM FEBRUARI 2017 Inhoudsopgave 1 Inleiding: aanbesteding kindcentrum Baflo 3 1.1 De vraag en

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT I: AANBESTEDENDE DIENST AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Gemeente Hoorn Nationale identificatie: 341772977 Postadres: Nieuwe Steen 1 Plaats:

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: Stichting Autoriteit Financiële Markten Nationale identificatie: 37377994 Postadres: Vijzelgracht 50 Plaats: AMSTERDAM

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Gemeente Assen 341893957 Noordersingel 33 Assen 9401 JW Ralph Gesink +31 592366911 Email: inkoop@assen.nl Internetadres(sen): Adres van de

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Richtlijn 2014/24/EU AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM EN ADRESSEN Officiële benaming: Gemeente Almere Nationale identificatie: 162046567 Postadres: Stadhuisplein

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Richtlijn 2014/24/EU AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM EN ADRESSEN Officiële benaming: gemeente 'shertogenbosch Nationale identificatie: 491878990 Postadres:

Nadere informatie

Collegebesluit. Onderwerp Selectie ontwikkelaar voor kavel Slachthuisbuurt Zuidstrook, Blok II

Collegebesluit. Onderwerp Selectie ontwikkelaar voor kavel Slachthuisbuurt Zuidstrook, Blok II Collegebesluit Onderwerp Selectie ontwikkelaar voor kavel Slachthuisbuurt Zuidstrook, Blok II Nummer 2017/75621 Portefeuillehouder Spijk, J.K.N. van Programma/beleidsveld 4.1 Duurzame stedelijke ontwikkeling

Nadere informatie

Collegebesluit. Onderwerp Aanbesteding Poort van Boerhaave - Damiatelocatie

Collegebesluit. Onderwerp Aanbesteding Poort van Boerhaave - Damiatelocatie Collegebesluit Onderwerp Aanbesteding Poort van Boerhaave - Damiatelocatie Nummer 2017/182010 Portefeuillehouder Spijk, J.K.N. van Programma/beleidsveld 4.1 Duurzame stedelijke ontwikkeling Afdeling GOB/SCHALKWIJK

Nadere informatie

Andere: Leveren van diensten op het gebied van bedrijfsvoering (Inkoop, ICT, HRM, salarisadministratie etc.)

Andere: Leveren van diensten op het gebied van bedrijfsvoering (Inkoop, ICT, HRM, salarisadministratie etc.) I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: Shared Service Center ZuidLimburg Nationale identificatie: 342022223 Postadres: Mosae Forum 10 Plaats: MAASTRICHT Postcode:

Nadere informatie

Inschrijfformulier voorselectie bouwkavels in Leidsche Rijn Centrum Oost.

Inschrijfformulier voorselectie bouwkavels in Leidsche Rijn Centrum Oost. Inschrijfformulier voorselectie bouwkavels in Leidsche Rijn Centrum Oost. De gemeente Utrecht start met de ontwikkeling van de eerste 7 bouwkavels (opgesplitst in 3 groepen) in Leidsche Rijn Centrum Oost

Nadere informatie

Bouwkavel aan de Brugstraat te Stein voor de bouw van een vrijstaande woning.

Bouwkavel aan de Brugstraat te Stein voor de bouw van een vrijstaande woning. UITGIFTEBROCHURE KAVELUITGIFTE Bouwkavel aan de Brugstraat te Stein voor de bouw van een vrijstaande woning. Inhoudsopgave: ALGEMENE OPMERKINGEN HOE VERLOOPT DE VERKOOPPROCEDURE Koopovereenkomst en notarieel

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: Waterschap Vechtstromen Nationale identificatie: 331835633 Postadres: Kooikersweg 1 Plaats: Almelo Postcode: 7609 PZ Land:

Nadere informatie

Inschrijfformulier kavel E7 & E8 Leidsche Rijn Centrum

Inschrijfformulier kavel E7 & E8 Leidsche Rijn Centrum Inschrijfformulier kavel E7 & E8 Leidsche Rijn Centrum De gemeente Utrecht wil deze kavels laten ontwikkelen door professionele ontwikkelaars. De gemeente Utrecht wil hierbij een kans bieden aan diverse

Nadere informatie

Door de aanbestedende dienst aan de opdracht gegeven benaming: Levering van het interieur voor het nieuwe gemeentehuis van de Gemeente Lansingerland.

Door de aanbestedende dienst aan de opdracht gegeven benaming: Levering van het interieur voor het nieuwe gemeentehuis van de Gemeente Lansingerland. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Leveringen. AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Gemeente Lansingerland, Postbus 6, Bergschenhoek (NL). Contactpunt(en): PRC, t.a.v.: mevrouw

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT I: AANBESTEDENDE DIENST AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Gemeente Amsterdam, Ingenieursbureau Nationale identificatie: 12034981 Postadres:

Nadere informatie

Extra impuls gemeenten voor afvalpreventie en afvalscheiding huishoudelijk afval

Extra impuls gemeenten voor afvalpreventie en afvalscheiding huishoudelijk afval Extra impuls gemeenten voor afvalpreventie en afvalscheiding huishoudelijk afval Inhoud 1. Inleiding 3 2. Opzet plannen voor ondersteuning 4 3. Plannen voor verminderen huishoudelijk restafval 5 3.1 Eisen

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT I: AANBESTEDENDE DIENST AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Stichting Zuyd Hogeschool Nationale identificatie: 48391788 Postadres: NieuwEyckholt

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT I: AANBESTEDENDE DIENST AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Gemeente Brunssum Nationale identificatie: 231646228 Postadres: Lindeplein 1 Plaats:

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten.

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten. AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten. AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) I.2) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Gemeente Den Haag Dienst Onderwijs Cultuur en Welzijn/Vastgoed, Postbus 12652, 2500

Nadere informatie

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd.

Op de bijgevoegde kaart zijn de vrije kavels weergegeven middels de in geel en oranje ingetekende vlakken en zijn deze genummerd. INFORMATIEPAKKET VRIJE BOUWKAVELS HAZENBURG 2 Versie 1 oktober 2015 De verkoop van vrije bouwkavels in Hazenburg 2 gaat van start. In totaal worden door de gemeente 23 bouwkavels aangeboden. In principe

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT I: AANBESTEDENDE DIENST AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Belastingdienst, IUC Belastingdienst Nationale identificatie: 12629279 Postadres:

Nadere informatie

Gemeente Leiden p/a DTZ Zadelhoff Den Haag 1

Gemeente Leiden p/a DTZ Zadelhoff Den Haag 1 AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) I.2) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Gemeente Leiden p/a DTZ Zadelhoff Den Haag, Parkstraat 83, Postbus 85617 Den Haag (NL).

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT I: AANBESTEDENDE DIENST AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Willibrord Stichting Nationale identificatie: 51633259 Postadres: Kaap Hoorndreef

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: Gemeente Nationale identificatie: 09214908 Postadres: Eusebiusbuitensingel 53 Plaats: Postcode: 6828 HZ Land: NL Contactpunt(en):

Nadere informatie

Inschrijfformulier Bouwveld 10 in Leeuwesteyn

Inschrijfformulier Bouwveld 10 in Leeuwesteyn Inschrijfformulier Bouwveld 10 in Leeuwesteyn De gemeente Utrecht start met de uitvoering van het gebied Leeuwesteyn in Utrecht. Bouwveld 10 is het eerste bouwveld in Leeuwesteyn dat de gemeente laat ontwikkelen

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Hellevoetsluis, Postbus 13, 3220 AA Hellevoetsluis

Nadere informatie

Nota van inlichtingen; Aanvraag offerte inbreiding tennisbaanlocatie Vierhuisterweg te Surhuisterveen. Datum; 8 april 2010.

Nota van inlichtingen; Aanvraag offerte inbreiding tennisbaanlocatie Vierhuisterweg te Surhuisterveen. Datum; 8 april 2010. Nota van inlichtingen; Aanvraag offerte inbreiding tennisbaanlocatie Vierhuisterweg te Surhuisterveen. Datum; 8 april 2010. Zoals in de offerteuitvraag is aangegeven geldt dit stuk vanaf het moment van

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT I: AANBESTEDENDE DIENST AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Leveringen I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Gemeente Albrandswaard Nationale identificatie: 421705862 Postadres: Hofhoek

Nadere informatie

Bijlage 8 Model-Optieovereenkomst Locatie FREDERIK HENDRIKLAAN 45-47

Bijlage 8 Model-Optieovereenkomst Locatie FREDERIK HENDRIKLAAN 45-47 Bijlage 8 Model-Optieovereenkomst Locatie FREDERIK HENDRIKLAAN 45-47 Model-Optieovereenkomst Locatie Frederik Hendriklaan 45-47 De optieovereenkomst maakt onderdeel uit van de selectiedocumenten voor de

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: Stichting Regionaal Inkoopbureau IJmond & Kennemerland Nationale identificatie: 262273306 Postadres: Raadhuisplein 1 Plaats:

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen Inschrijving Beukemaplein. Opdrachtgever: Gemeente Hoogeveen

Nota van Inlichtingen Inschrijving Beukemaplein. Opdrachtgever: Gemeente Hoogeveen Nota van Inlichtingen Inschrijving Beukemaplein Opdrachtgever: Gemeente Hoogeveen Datum: 21-12-2017 1. Wat zijn dan de gegevens t.b.v. het bepalen van de grondbalans? (peilhoogtes terrein en toekomstige

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Hoogheemraadschap van Rijnland Nationale identificatie: 14696697 Archimedesweg 1 Leiden 2333CM Land: Contactpunt(en): Ter attentie van: Rosa

Nadere informatie

Portefeuillehouder: E Tijmstra. Behandeld door: M. Matthijsse

Portefeuillehouder: E Tijmstra. Behandeld door: M. Matthijsse P U R N E R E 'f O.,.. RAADSVOORSTEL EN ONTWERPBESLUIT Registratienummer raad 1457675 Datum: 6 november 2018 Domein / Team: RUID / ONTW Portefeuillehouder: E Tijmstra Behandeld door: M. Matthijsse Onderwerp:

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Richtlijn 2014/24/EU AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM EN ADRESSEN Officiële benaming: Christelijk Lyceum Veenendaal Nationale identificatie: 61687812 Postadres:

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Willibrord Stichting 51633259 Kaap Hoorndreef 66 Utrecht 3563 AW Marjoleine Koëter Telefoon: +31 302723123 Email: info@bcou.nl +31 302723469

Nadere informatie

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN)

AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Stichting Hogeschool van Arnhem en Nijmegen 232048602 Ruitenberglaan 26, 6826 CC Arnhem ( Nederland ) Ter attentie van: Natas Lubbers

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Richtlijn 2014/24/EU AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Leveringen AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM EN ADRESSEN Officiële benaming: Gemeente Amersfoort Nationale identificatie: 451541026 Postadres:

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Richtlijn 2014/24/EU AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM EN ADRESSEN Officiële benaming: Gemeente Haarlem Nationale identificatie: 50647371 Postadres: Zijlvest

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Richtlijn 2014/24/EU AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM EN ADRESSEN Officiële benaming: Stichting Scholengroep Rijk van Nijmegen Nationale identificatie:

Nadere informatie

NL-Delft: Verhuur van voertuigen voor personenvervoer met chauffeur 2011/S 195-318401 Aankondiging van een opdracht Diensten

NL-Delft: Verhuur van voertuigen voor personenvervoer met chauffeur 2011/S 195-318401 Aankondiging van een opdracht Diensten NL-Delft: Verhuur van voertuigen voor personenvervoer met chauffeur 2011/S 195-318401 Aankondiging van een opdracht Diensten Afdeling I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Technische

Nadere informatie

Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen op het volgende adres

Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen op het volgende adres Leveringen I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Ministerie van Defensie, Defensie Materieel Organisatie, Inkoop IT Nationale identificatie: 431575409 Postadres:

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Bestuursdienst OmmenHardenberg 5242405 Stephanuspark 1 Hardenberg 7772 HZ Larissa van Unen Email: bureau.inkoop@ommenhardenberg.nl Internetadres(sen):

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: HVC Groep Nationale identificatie: 37061260 Postadres: Amsterdamseweg 10 Plaats: VelsenZuid Postcode: 1981 LE Land: NL

Nadere informatie

Inschrijvingshandboek. Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn

Inschrijvingshandboek. Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn Inschrijvingshandboek Inschrijving Agrarisch perceel grond gelegen aan: Pastoor Rientjesstraat te Hellendoorn 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 2 2 Inleiding... 3 3 Projectinformatie... 3 3.1 Doel...

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT DIENSTEN

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT DIENSTEN AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT DIENSTEN AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 Naam, adressen en contact(punten): Afdeling Realisatie en Beheer Woonomgeving, unit Beleid en Programmering In het kader van

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT I: AANBESTEDENDE DIENST AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Open Universiteit Nationale identificatie: 331569381 Postadres: Valkenburgerweg

Nadere informatie

Inschrijvingsleidraad bestek Onderhoud asfaltverhardingen gemeente Leiden

Inschrijvingsleidraad bestek Onderhoud asfaltverhardingen gemeente Leiden Inschrijvingsleidraad bestek 10-16 Onderhoud asfaltverhardingen 2010 2011 gemeente Leiden voor de aanbesteding van het raamcontract voor het uitvoeren van onderhoud aan asfaltverhardingen binnen de gemeente

Nadere informatie

Gemeente Hoogeveen Selectie- en gunningsleidraad

Gemeente Hoogeveen Selectie- en gunningsleidraad Gemeente Hoogeveen Selectie- en gunningsleidraad ten behoeve van het selecteren van een marktpartij voor een ontwikkelopdracht voor het project bestemmingsplan Pesse, deelplan uitbreiding woningbouw 2011

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT I: AANBESTEDENDE DIENST AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Gemeente Zutphen Nationale identificatie: 53692375 Postadres: 'sgravenhof 2 Plaats:

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: Waterschap Drents Overijsselse Delta Nationale identificatie: 64208338 Postadres: Postbus 60 Plaats: Zwolle Postcode:

Nadere informatie

3370 AD HARDINXVELD-GIESSENDAM Behandeld in Regiegroep/RO-overleg:

3370 AD HARDINXVELD-GIESSENDAM Behandeld in Regiegroep/RO-overleg: gemeente Hardinxveld-Giessendam FORMULIER PRINCIPEVERZOEK OMGEVINGSVERGUNNING OF RUIMTELIJK INITIATIEF Aan: Gemeente Hardinxveld-Giessendam T.a.v. Team Ruimtelijke Ontwikkeling Registratie/zaaknummer:

Nadere informatie

GUNNINGLEIDRAAD NIET-OPENBARE AANBESTEDING T.B.V. LEVERING INTERIEUR VOOR BISSCHOPPELIJK COLLEGE WEERTCRANENDONCK

GUNNINGLEIDRAAD NIET-OPENBARE AANBESTEDING T.B.V. LEVERING INTERIEUR VOOR BISSCHOPPELIJK COLLEGE WEERTCRANENDONCK GUNNINGLEIDRAAD NIET-OPENBARE AANBESTEDING T.B.V. LEVERING INTERIEUR VOOR BISSCHOPPELIJK COLLEGE WEERTCRANENDONCK COLOFON Opdrachtgever : Stichting Limburgs Voortgezet Onderwijs Project : Levering interieur

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT I: AANBESTEDENDE DIENST AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Inkooporganisatie jeugdhulp Zeeland Nationale identificatie: 25737522 Postadres:

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Stichting Grafisch Lyceum Utrecht 272024831 Vondellaan 178 Utrecht 3521 GH Pro Mereor +31 302807077 Email: glu@promereor.nl +31 302807071

Nadere informatie

Van intentieovereenkomst naar omgevingsvergunning

Van intentieovereenkomst naar omgevingsvergunning Van intentieovereenkomst naar omgevingsvergunning U wilt een locatie ontwikkelen of een bouwproject starten dat niet past in het bestemmingsplan. Daarvoor zijn formele afspraken met de gemeente nodig.

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: Technische Universiteit Nationale identificatie: 102183628 Postadres: Stevinweg 1 Postcode: 2628 CN Land: Contactpunt(en):

Nadere informatie

Derde Nota van Inlichtingen Selectiefase. aanbesteding voor de ontwikkeling van locatie Het Burgje in Odijk

Derde Nota van Inlichtingen Selectiefase. aanbesteding voor de ontwikkeling van locatie Het Burgje in Odijk Derde Nota van Inlichtingen Selectiefase aanbesteding voor de ontwikkeling van locatie Het Burgje in Odijk 9 juli 2015 i b l a d 1 v a n 7 1 Inleiding Op 18 juni 2015 is de aankondiging voor de niet- openbare

Nadere informatie

Instructie digitaal aanbieden

Instructie digitaal aanbieden Instructie digitaal aanbieden Inhoud digitaal aanbieden Dit inkooptraject zal in digitale vorm plaatsvinden middels een online tender. De digitale vorm van aanbieden houdt in dat alle communicatie, de

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT I: AANBESTEDENDE DIENST AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Leveringen I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Gemeente Lelystad Nationale identificatie: 311864748 Postadres: Stadhuisplein

Nadere informatie

B-Brussel: Testen van software 2012/S 190-312596. Aankondiging van een opdracht. Diensten

B-Brussel: Testen van software 2012/S 190-312596. Aankondiging van een opdracht. Diensten 1/5 Deze aankondiging op de TED-website: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:312596-2012:text:nl:html B-Brussel: Testen van software 2012/S 190-312596 Aankondiging van een opdracht Diensten Richtlijn

Nadere informatie

Grens Bisschop Balderikstraat e.o. Grens Oldenzaal Centraal. Deelgebied. Luchtfoto Oldenzaal Centraal

Grens Bisschop Balderikstraat e.o. Grens Oldenzaal Centraal. Deelgebied. Luchtfoto Oldenzaal Centraal Grens Bisschop Balderikstraat e.o. Deelgebied 1 Grens Oldenzaal Centraal Luchtfoto Oldenzaal Centraal Deelgebied 1 Bestaande situatie 2011: Herijking Masterplan Oldenzaal Centraal Luchtfoto plangebied

Nadere informatie

Inschrijfvoorwaarden reservering kavel Rubensstraat te Amersfoort t.b.v. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap

Inschrijfvoorwaarden reservering kavel Rubensstraat te Amersfoort t.b.v. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap Inschrijfvoorwaarden reservering kavel Rubensstraat te Amersfoort t.b.v. Collectief Particulier Opdrachtgeverschap 1. Definities Behoudens voor zover uit de context anders blijkt, zijn de woorden en uitdrukkingen

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT I: AANBESTEDENDE DIENST AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Leveringen I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Gemeente Eindhoven Nationale identificatie: 261529808 Postadres: Stadhuisplein

Nadere informatie

V E R K O O P B R O C H U R E

V E R K O O P B R O C H U R E V E R K O O P B R O C H U R E VERKOOP BIJ INSCHRIJVING 5 HA WEIDEVOGELGRASLAND GELEGEN IN DE AALKEET-BUITENPOLDER GEMEENTE MIDDEN-DELFLAND Opening inschrijving: vrijdag 15 april 2016 Sluiting inschrijving:

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT I: AANBESTEDENDE DIENST AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Gemeente Bunnik Nationale identificatie: 501650484 Postadres: Singelpark 1 Plaats:

Nadere informatie

NL-Bunschoten-Spakenburg: Diensten voor speciaal personenvervoer over land 2010/S AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT.

NL-Bunschoten-Spakenburg: Diensten voor speciaal personenvervoer over land 2010/S AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. 1/5 NL-Bunschoten-Spakenburg: Diensten voor speciaal personenvervoer over land 2010/S 31-044701 AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN):

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: Gemeente Arnhem Nationale identificatie: 09214908 Postadres: Eusebiusbuitensingel 53 Plaats: Arnhem Postcode: 6828 HZ

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Werken

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT. Werken AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Werken AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Stichting De Haagse Scholen, Postbus 61454, 2506 AL Den Haag (NL). t.a.v.: Mevr. D. Spaans.

Nadere informatie

Nota van Inlichtingen bij de selectieleidraad 'Tijdelijke Transformatie Ravellaan 96 studentenhuisvesting', kenmerk 13.UVO.108 d.d.

Nota van Inlichtingen bij de selectieleidraad 'Tijdelijke Transformatie Ravellaan 96 studentenhuisvesting', kenmerk 13.UVO.108 d.d. 1. De beoogde exploitant lukt het waarschijnlijk niet om uiterlijk 6 januari 2014 alle gegevens op een rij te hebben om ons te ondersteunen. Gezien de vakantie periode is er nauwelijks personeel aanwezig

Nadere informatie

Aanbestedingsleidraad

Aanbestedingsleidraad Aanbestedingsleidraad ProRail heeft een nieuwe aanbestedingsleidraad in gebruik genomen. Wij verzoeken u de nieuwe aanbestedingsleidraad goed door te nemen. De belangrijkste wijzigingen / uitgangspunten

Nadere informatie

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT

AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT I: AANBESTEDENDE DIENST AANKONDIGING VAN EEN OPDRACHT Diensten I.1) NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Officiële benaming: Vereniging van Nederlandse Gemeenten Nationale identificatie: 2577670 Postadres:

Nadere informatie

- PERCEEL NR. 002: Perceel 2 1 KORTE BESCHRIJVING. Regio 5, 6, 7 en 8 2 CPV-CLASSIFICATIE (GEMEENSCHAPPELIJKE WOORDENLIJST OVERHEIDSOPDRACHTEN)

- PERCEEL NR. 002: Perceel 2 1 KORTE BESCHRIJVING. Regio 5, 6, 7 en 8 2 CPV-CLASSIFICATIE (GEMEENSCHAPPELIJKE WOORDENLIJST OVERHEIDSOPDRACHTEN) AFDELING I: AANBESTEDENDE DIENST I.1 NAAM, ADRESSEN EN CONTACTPUNT(EN) Stichting SVBBGT versie 0.9 Stadhuisplein 7, 3811LM AMERSFOORT ( Nederland ) Ter attentie van: Adrie Noorlander Email: adrienoorlander@svbbgt.nl,

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Officiële benaming: ROC van Amsterdam, VOvA en ROC Flevoland Nationale identificatie: 6225881 Postadres: Fraijlemaborg 141 Plaats: Amsterdam

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Gemeente Groningen Gedempte Zuiderdiep 98 Groningen 9711 HL NL Inkoop gemeente Groningen Gea van der Werk Email: Internetadres(sen): Adres

Nadere informatie

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op

Bestek en aanvullende documenten (zoals documenten voor een concurrentiegerichte dialoog en een dynamisch aankoopsysteem) zijn verkrijgbaar op I: Aanbestedende dienst I.1) Naam, adressen en contactpunt(en) Campus Deltion College Nationale identificatie: 71609732 Mozartlaan 15 ZWOLLE 8031AA Land: Contactpunt(en): Ter attentie van: Sven Verhoeven

Nadere informatie