Nieuwsbrief week 36 ( )

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief week 36 ( )"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief week 36 ( ) Beste leerlingen, ouders en verzorgers Nog een aantal dagen en dan is de zomervakantie voorbij. Wij hopen dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en vol energie kan starten aan het nieuwe schooljaar! In deze eerste nieuwsbrief van schooljaar de laatste nieuwtjes, praktische informatie en de data voor de maand september. De schoolkalender en de schoolgids ontvangt u zo spoedig mogelijk. Start schooljaar Op maandag 3 september verwachten we alle leerlingen terug op school. De kinderen van groep 1,2 en 3 mogen in de klas gebracht worden. Voor alle ouders, verzorgers (groep 1 t/m 8) is er op vrijdagmorgen 7 september een open inloop van 8.15 tot 9.00 uur. De kinderen laten dan graag hun plekje in de klas zien en de materialen/boeken waar zij in de nieuwe groep mee gaan werken. In de eerste week na de zomervakantie komt er een informatiebrief met praktische informatie van en over de groep van uw kind(eren). Ook wordt hier aangegeven op wat voor manier u contact kunt opnemen met de leerkracht bij (praktische) vragen. In de derde week van september (17 t/m 20 september)zijn er startgesprekken voor groep 4 t/m 8. We verwachten hier alle ouders, verzorgers van groep 4 t/m 8 met betreffend kind. In dit gesprek worden onderlinge verwachtingen van het schooljaar besproken (ook van het kind) en is er ruimte voor het stellen van vragen. Meer informatie volgt. De ouders van groep 1A draaien een deel van de ochtend mee en ontvangen dan alle praktische informatie. Ook volgt er met alle ouders, verzorgers van groep 1A, ongeveer zes weken na de start, een gesprek. Voor de groepen 1B, groep 2 en groep 3 is er een informatieavond op maandag 24 september. In november zijn er startgesprekken voor groep 3. Hier verwachten we ouders, verzorgers en betreffend kind. Ook is in november een facultatieve contactavond voor groep 1, 2 en groep 4 t/m 8. Meer informatie volgt.!! Intekenen startgesprekken door ouders, verzorgers groep 4 t/m 8 Voorgaande schooljaren werden de schema s voor de contactavonden door school gemaakt. Vanaf dit schooljaar kunnen ouders, verzorgers zelf intekenen. Dit willen we graag doen via Social Schools, echter dit lukt voor de startgesprekken in september nog niet. Vandaar dat er vrijdagochtend tijdens de inloop voor ouders en verzorgers ( uur) in alle klassen lijsten hangen waarop de ouders, verzorgers kunnen intekenen op het tijdstip wat passend is. De lijsten blijven hangen tot vrijdag We verwachten alle kinderen en ouders van groep 4 t/m 8. Diegene die zich niet intekent, delen wij in.

2 Praktische info: Inloop Vanaf 8.15 uur zijn de deuren van school Loevestein open en mogen de leerlingen naar binnen. Om 8.25 uur gaat de eerste bel en om 8.30 uur starten de lessen. Entree 1A/1B/2 - ouders en kinderen komen door de hoofdentree de school binnen. Ouders kunnen de kinderen naar de eigen klas brengen. 4/5/6 -leerlingen gaan door de hoofdentree de school binnen, lopen rechtdoor naar de grote hal en gaan via de trap naast de tribunetrap naar het eigen lokaal. 3/7/8 -de leerlingen gaan door de hoofdentree de school binnen en nemen meteen de witte trap naar boven. Leerlingen groep 3 mogen (tot aan de herfstvakantie) door de ouders naar het lokaal worden gebracht. Locaties: 1A/1B /2- beneden, de gele vleugel (rechterkant gebouw) 4/5/6- eerste verdieping, de rode vleugel (rechterkant gebouw) groep 3/7/8 - eerste verdieping, de groene vleugel (linkerkant gebouw) Kinderopvang/naschoolse opvang: beneden (linkerkant gebouw) Halen van de kinderen We vragen aan de ouders van de kinderen van de gele vleugel (groep 1/2/3) om op het plein bij de picknicktafels te wachten op de kinderen. Ouders van de oudere kinderen (groep 4 t/m 8) wachten op de stoep voor school (buiten bij het hek). De schooltijden Ochtend Middag Maandag uur of uur of uur Dinsdag uur of uur of uur Woensdag uur uur Alle leerlingen s middags vrij uur of uur of uur Vrijdag uur uur 1/2/3 s middags vrij Vrijdag uur uur uur groep 4 t/m 8 De lunchpauze is gesplitst. De eerste groep (groep 3/4/7/8) luncht om uur en speelt van tot uur buiten (en bij slecht weer binnen). De lessen starten om uur. De tweede groep (groep 1/2/5/6) luncht om uur en speelt tot uur buiten (en bij slecht weer binnen). De lessen starten voor deze groep om uur. De indeling van de groepen wisselen mogelijk gaande het schooljaar. Schrijfgerei De leerlingen krijgen pennen en potloden van school. Wij vragen ouders, verzorgers om geen spullen van thuis mee te geven.

3 Parkeerbeleid Tút en der út parkeerplaats naast school Loevestein op Goarrefean: -ouders kunnen hier parkeren met de auto en de kinderen aan de stoepzijde eruit laten. Kinderen kunnen over de stoep zelfstandig naar school lopen. Parkeerplaats voor school: -ouders van jonge kinderen (gele vleugel, groep 1/2/3) die met de auto komen kunnen hier parkeren en de kinderen in school brengen. Deze parkeerplek is bedoeld voor kort parkeren. (Parkeerplaats naast de school is lang parkeren en bedoeld voor het personeel van de school en de Kinderopvang) Op de fiets: -fietsen stallen tussen de daarvoor bestemde beugels, achter de blauwe lijn. Graag netjes op de standaard, zodat er zoveel mogelijk fietsen kunnen staan. Geen fietsen op het schoolplein Garderobes Elke vleugel heeft zijn eigen garderobe-kasten. Kinderen kunnen daar zowel de jas als de tas in kwijt. Verjaardag vieren op school Loevestein: Als een kind jarig is wordt dit gevierd in de eigen klas. Er mag ook getrakteerd worden in de eigen klas. De traktaties graag gezond houden. De jarige mag met een hulpje de klassen in de eigen vleugel langs om de leerkrachten te trakteren. (Een jarig kind uit groep 2 gaat dus alleen naar de leerkrachten van groep 1A, 1B, en 2 = gele vleugel). Voor traktaties geldt dat de leerkrachten best hetzelfde als de kinderen lusten. Formatie groepsindeling Voor het schooljaar hebben we de volgende klassenindeling: 1A 1B Jasper Bos start als nieuwe leerkracht op school Loevestein. In de volgende nieuwsbrief stelt hij zichzelf aan u voor. Wij wensen Jasper heel veel werkplezier op school Loevestein toe! Ambulante ondersteuning ma. mo. Karin Aukje Popkje Petra Yvonne Eric Pieter Aafje Willy Hielkje -taalondersteuning Janet ICT, mediawijsheid ma.mi. Karin Aukje Popkje Petra Yvonne Eric Pieter Aafje Willy Janet-ICT/mediawijsheid Hielkje- BOUW di.mo Karin Aukje Popkje Petra Yvonne Eric Janet Bonnie Willy Irmi Intern begeleider Hielkje -taalondersteuning Aafje-plusaanbod di.mi Karin Aukje Popkje Petra Yvonne Eric Janet Bonnie Aafje Irmi Intern begeleider Hielkje-BOUW Willy- adjunct /Ateliers woe Jasper Jannie Hielkje Petra Sytske Pieter Janet Bonnie Aafje Irmi- Intern begeleider Hielkje taalondersteuning Aukje-extra onderst. 1-2 Yvonne-extra onderst. 3-4 do.mo. Karin Jannie Popkje Petra Sytske Eric Janet Bonnie Willy Irmi Intern begeleider Pieter-extra onderst. 4-8 do.mi Karin Jannie Popkje Petra Sytske Eric Janet Bonnie Willy Irmi Intern begeleider vrij. mo. Jasper Jannie Hielkje Pieter Sytske Eric Janet Bonnie Willy Irmi plusaanbod vrij.mi Vrij Vrij Vrij vrij Ateliers: Jannie, Hielkje, Sytske, Eric, Janet, Bonnie, Willy, Irmi, Pieter, Jasper

4 Stagiaires School Loevestein start dit schooljaar als opleidingsschool voor de PABO. In alle groepen zal een PABOstagiaire meelopen. Ook zij stellen zich, zodra ze starten, via de nieuwsbrief aan u voor. Daarnaast zijn er stagiaires onderwijsassistent van het Friesland College. Britney Achtien komt ook dit jaar haar stage bij ons doen. Vorig schooljaar was zij op donderdag en vrijdag in groep 7. Dit schooljaar is zij gekoppeld aan groep 8 en zal daar elke donderdag en vrijdag zijn. Vakantierooster schooljaar In de tabel het vakantierooster voor schooljaar Deze sluit aan bij het rooster van de BHS Gorredijk en de OSG Sevenwolden, Heerenveen. eerste dag laatste dag Herfstvakantie Kerstvakantie Administratiedag lkr.-->lln vrij woensdag Voorjaarsvakantie Goede Vrijdag + Pasen en aansluitend meivakantie Hemelvaart Pinksteren maandag Administratiedag lkr.-->lln vrij woensdag Zomervakantie Extra verlof aanvragen De directeur kan slechts in zeer buitengewone gevallen verlof verlenen aan ouders met leerlingen in de leerplichtleeftijd vanaf 5 jaar. Verlof kan worden aangevraagd via het aanvraagformulier vakantie- en extra verlof. Dit formulier dient ruim voorafgaand aan de verlofdag(en) te worden ingediend bij de directeur. De reden van aanvraag moet daarop worden vermeld. Het formulier is bij de directeur verkrijgbaar. Voor verlenging van de reguliere vakanties mag géén toestemming worden verleend. Ateliers, eierdozen gevraagd! Vrijdagmiddag 7-09 starten we met de Ateliers voor de groepen 4 t/m 8. Voor het Atelier knutselen met eierdozen kunnen we nog wel wat eierdozen gebruiken. Heeft u nog liggen en mogen wij deze gebruiken dan graag inleveren bij de leerkracht. Bij voorbaat dank!

5 Gymtijden Dag tijd locatie Bij mooi weer buiten Plein 1A Bij slecht weer in het speellokaal uur uur uur 1B Na herfstvakantie tot meivakantie (Nijntje gym) Bij mooi weer buiten Bij slecht weer in het speellokaal di uur uur uur Plein 2 Na herfstvakantie tot meivakantie (Nijntje gym) Bij mooi weer buiten, di uur uur Plein Bij slecht weer in het speellokaal uur 3 Na herfstvakantie tot meivakantie (Nijntje gym) Dinsdag di uur uur uur of buiten* of buiten* 4 Maandag Vrijdagmorgen 5 Dinsdag 6 Dinsdag 7 Dinsdag*** 8 Dinsdag *** *** uur Na de ochtendpauze uur uur uur uur uur De Skâns (bus) ** speellokaal Loevestein of buiten * De Skâns (op de fiets) De Skâns (op de fiets)*** De Skâns (op de fiets) De Skâns (op de fiets) *De leerlingen van groep 3 en groep 4 gymmen tot aan de herfstvakantie bij mooi weer buiten. De leerlingen hoeven geen gymkleding mee tot aan de herfstvakantie. ** De leerlingen van groep 4 gaan vanaf (na de herfstvakantie ) elke maandagmiddag met de bus naar de Skâns. 4 heeft na de gymles lunchpauze. Vanaf maandag gymkleding meegeven (shirtje, broekje en gymschoenen) *** De leerlingen van groep 7 starten op dinsdag met gymnastiek. Zij kunnen meteen naar de Skâns gaan. De leerkracht is vanaf 8.20 uur aanwezig. Op donderdag geldt dit voor groep 8. Op dinsdag fietsen de leerlingen van groep 8 na de gymles (om uur) zelfstandig naar huis. Kinderen van de BSO kunnen met de leerkracht mee terug fietsen. De kinderen van groep 5 t/m 8 douchen na de gymles. Gymkleding De kinderen van groep 1 en 2 mogen gymschoentjes meenemen naar school en deze kunnen op school blijven. De kinderen gymmen in ondergoed. De kinderen van groep 4 t/m 8 moeten op de gymdagen een tas met gymkleding mee (shirt, broekje en gymschoenen). Deze gaan ook weer mee naar huis. De kinderen van groep 5 t/m 8 douchen na de les en moeten dus ook een handdoek mee.

6 Data in september: ma Eerste schooldag woe Hoofdluiscontrole woe.mi 5-09 Training Vreedzame school Jannie Timmenga en Jasper Bos woe. mi Startbijeenkomst Comprix vanaf uur in Wolvega vrij Kijkje in de klas voor ouders en verzorgers, vanaf 8.15 uur tot 9.00 uur vrij.mi Start Ateliers, blok 1A woe Gastlessen over en door Unicef in groep 5/6/7/8 ter voorbereiding op de Unicefloop do Teamoverleg van uur vrij Start IMV (muziekles) groep 6 week 38 Startgesprekken kind en ouder(s), verzorger(s) groep 4 t/m 8, meer info volgt ma Overleg Verkeerscommissie om uur do Konferinsje Frysk in Heerenveen, uur Jeltsje vrij.mo Sportochtend Comrpix voor groep 8, meer info volgt vrij.mi Sponsorloop Unicef Gorredijk voor groep 5/6/7/8 ma Informatieavond: uur voor ouders, verzorgers groep 1B en groep uur voor ouders groep 3 woe Start Kinderpostzegelactie, leerlingen groep 7 en 8 woe.mi Regiobijeenkomst Meldcode Irmi en Jeltsje do Studiedag Mediawijsheid Janet Pieter vd Werf staat voor groep 6. vrij Conferentie schoolleiders te Rhenen over trends in het onderwijs Jeltsje Adres School Loevestein: Berend Wapstrastrjitte 1 Mail: info@schoolloevestein.nl 8401 NN Gorredijk Website: Telefoon: Met vriendelijke groet, Jeltsje Lieuwes directeur school Loevestein

Nieuwsbrief week 35 ( )

Nieuwsbrief week 35 ( ) Nieuwsbrief week 35 (26-08-2019) Beste leerlingen, ouders en verzorgers Nog een aantal dagen en dan is de zomervakantie voorbij. Wij hopen dat iedereen een hele fijne vakantie heeft gehad en vol energie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. augustus-september 2014

Nieuwsbrief. augustus-september 2014 Nieuwsbrief augustus-september 2014 Aan alle ouders, verzorgers en leerlingen, Na een lange zomervakantie, waarbij de zon zich met name in Friesland goed heeft laten zien, is het schooljaar 2014-2015 nu

Nadere informatie

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega

OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan LL Wolvega OBS Zuid Wolvega Oranje Nassaulaan 51 8471 LL Wolvega 0561-615138 www.obszuid.nl directie@obszuid.nl NIEUWSBRIEF Schooljaar 2018-2019, nr. 1, 31 augustus 2018. Gouden weken In de eerste zes weken van het

Nadere informatie

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc.

In deze eerst RSN even allemaal praktische zaken op een rijtje, zoals de margedagen,vakanties, gymtijden, aktiviteitenoverzicht voor 2016-2017 etc. Riemslootnieuws 666 Jaargang 17 26-8- www.obsderiemsloot.nl. TSO aanmeldingen via planning@dagendou.nl e-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 26-8- 2016 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar gaat

Nadere informatie

school voor speciaal basisonderwijs

school voor speciaal basisonderwijs school voor speciaal basisonderwijs activiteitenkalender voor het schooljaar 1-1 Schoolkalender 1-1 Een nieuw schooljaar, een nieuwe kalender! Deze schoolkalender is een aanvulling op onze schoolgids.

Nadere informatie

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo

Maandag 31 augustus is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 20.30. Augustus 2015. Ma Di Wo Do Vr Za Zo Aan de ouder(s) en verzorger(s) Welkom in het nieuwe schooljaar 2015-2016 op de Valentijnschool Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2015-2016. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2018 2019 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00

Maandag 12 september is er voor alle ouders een informatie avond van 19.00 tot 21.00 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een

Nadere informatie

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus

Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus Draaiboek Tijdelijke huisvesting Sint Franciscus 2015-2016 Inhoudsopgave: 1. Inleiding. 2. Aantallen groepen, aantallen leerlingen per leerjaar en per groep. 3. Plattegronden van BS de Bongerd. 4. Lestijden

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

Nieuws van de directie:

Nieuws van de directie: De Margrietinfo Info 1 20-08-2013 Oranje Nassaustraat 19 1165 GL Halfweg De volgende Margrietinfo zal donderdag 29-08-2013 2013 verschijnen. Nieuws van de directie: Belangrijke data 27-08-2013 algemene

Nadere informatie

Welkom op AZS Papilio!

Welkom op AZS Papilio! INFORMATIEBOEKJE Welkom op AZS Papilio! In dit boekje vindt u informatie over AZS Papilio in Burgum. Basisschool Papilio staat op het terrein van het AZC. Op onze website www.obs-papilio.nl vindt u meer

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Stella Nova kalender

Stella Nova kalender Stella Nova kalender 2016-2017 Geachte ouders en/of verzorgers, beste kinderen. Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 2016-2017, waarin u allerlei informatie kunt vinden, onder andere over de activiteiten

Nadere informatie

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school.

Ook hebben we nieuwe leerlingen op school gekregen; Cas, Arwen, Danique, Rose en Janne. We wensen deze leerlingen een fijne tijd bij ons op school. nr. 1 2018-2019 Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten

Nadere informatie

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar

Kalender CBS Julianaschool Schooljaar Kalender CBS Julianaschool Schooljaar 2019 2020 Contact Julianaschool Bloemstraat 15 8603 XV Sneek Telefoon: 0515-412219 Website: www.julianaschool-sneek.nl Directeur: Dhr. Klaas Jan Visser E-mail: js@palludara.nl

Nadere informatie

Praktische informatie

Praktische informatie Praktische informatie 2016-2017 Nijmegen, juli 2016 Beste ouders, verzorgers, Samen met de schoolgids vormt dit boekje een complete informatiebron voor de ouders van De Windroos, locatie Lindenholt. We

Nadere informatie

Hoensbroek, juli Beste leerlingen, ouders/verzorgers,

Hoensbroek, juli Beste leerlingen, ouders/verzorgers, Hoensbroek, juli 2016. Beste leerlingen, ouders/verzorgers, Voor u ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2016 2017 waarin allerlei informatie over de school vermeld staat. Wanneer U de kalender

Nadere informatie

1 september 2018 nummer 1

1 september 2018 nummer 1 1 september 2018 nummer 1 Belangrijke data: 3 september : eerste schooldag 12 september : opening thema 13 september ` : informatiemiddag 14.30-16.00 uur 13 september : bijeenkomst groep 7-8, aansluitend

Nadere informatie

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl

Ichthusnieuws. schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Ichthusnieuws schooljaar 2014-2015 Nieuwsbrief nummer 1, 22-08-2014 www.deichthusschool.nl Agenda: 25 augustus Start schoolzwemmen groepen 5 9 september Informatieavond voor groep 1 t/m 8 vanaf 19.00 uur

Nadere informatie

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar.

Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe schooljaar. Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de jaarlijkse bijlage die hoort bij onze schoolgids. Deze bijlage verschijnt elk jaar in aangepaste vorm, alle gezinnen ontvangen de bijlage aan het begin van het nieuwe

Nadere informatie

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids

Jaargids Dynamica XL locatie Tjotterlaan. Jaargids Jaargids 2016-2017 Dynamica XL locatie Tjotterlaan Jaargids 2016-2017 Expertisecentrum Passend Onderwijs Molenwerf 1C, 1541 WR Koog aan de Zaan Nieuwendamstraat 2A, 1507 JE 1508 BB Zaandam Sportstraat

Nadere informatie

C.B.S. De Klinkert. Nieuwsbrief: De Medeklinkert juli Beste ouders,

C.B.S. De Klinkert. Nieuwsbrief: De Medeklinkert juli Beste ouders, C.B.S. De Klinkert Nieuwsbrief: De Medeklinkert juli 2016 Beste ouders, Hierbij de nieuwsbrief met informatie voor de maand juli en de start van het nieuwe schooljaar in augustus. Eind volgende week volgt

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2014-2015 juni nummer 11 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids

O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat RE Goes Verkorte schoolgids Verkorte schoolgids 2013-2014 O.b.s. Prof. Dr. Kohnstammschool Reigerstraat 1 4461 RE Goes 0113-214568 Hierbij ontvangt u de belangrijkste informatie uit de schoolgids voor het schooljaar 2013-2014. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018

Nieuwsbrief 2018/2019 nummer 1, sept-oktober 2018 Voor u ligt de eerste nieuwsbrief van het nieuwe schooljaar. In deze nieuwsbrief een veelheid aan informatie. VEEL LEESPLEZIER! AGENDA Ma 3 sept. Weer naar school. Start van de twee gouden weken. Woe 5

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2017-2018 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Groen Blauw Annette de With of Nicole Stroo & Ruth Laumans Anneke van Driel of

Nadere informatie

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar

Nieuwsflits OBS de Lamer nummer 1 schooljaar Start nieuwe schooljaar De verhalen van de fijne vakanties zijn weer uitgebreid besproken in de klassen. Zo te horen zijn deze omgevlogen. We hopen dat u net als uw kinderen heeft genoten van deze vrije

Nadere informatie

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30

Maandag 18 september is er voor alle ouders een informatie avond van tot 20.30 Aan de ouder(s) en verzorger(s) Voor u ligt de kalender voor het schooljaar 207-208. U vindt hierin belangrijke data voor bepaalde activiteiten, studiedagen en vakanties. Een handig boekje om op een goed

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2019-2020 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Annette de With & Ruth Laumans Anneke van Driel Annette de With & Elma Izebout

Nadere informatie

Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!)

Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!) Nummer: 1 Agenda Dag Activiteit Ma 4-9-2017 1 e schooldag Di 5-9-2017 Luizencontrole (geen vlechten en gel a.u.b.) Woe 6-9-2017 Groepsfoto s voor de website (dit is niet de schoolfotograaf!) Do 7-9-2017

Nadere informatie

Informatieboekje Groep 1 en 2

Informatieboekje Groep 1 en 2 Informatieboekje 2015-2016 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Een leerzaam, prettig schooljaar

Een leerzaam, prettig schooljaar O.B.S.De Schatkist Kerkrade, juli 2017. Beste leerlingen, ouder(s)/verzorger(s), Voor U ligt onze schoolkalender voor het schooljaar 2017 2018 met allerlei informatie over onze school. Zo heeft U altijd

Nadere informatie

9641 LT Veendam

9641 LT Veendam Nieuwsbrief 1 08-09-2017 Pr. Bernhardlaan 87 Website Mgr. Bekkersschool 9641 LT Veendam mgrbekkersschool@primenius.nl 0598-615375 4 september 1 e schooldag schooljaar 2017-2018 13 september Luizencontrole

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr juni kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. Ma 11 en di 12 juli gesprekken n.a.v. entreetoets groep 7

Nieuwsbrief. nr juni kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. Ma 11 en di 12 juli gesprekken n.a.v. entreetoets groep 7 Nieuwsbrief nr. 11 24 juni 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Ma 11 en di 12 juli gesprekken n.a.v. entreetoets groep 7 Dinsdag 12 juli inleveren kopij Nieuwsbrief Vrijdag 15 juli Nieuwsbrief

Nadere informatie

locatie Duivenkamp locatie Kamelenspoor Duivenkamp 549 Kamelenspoor BL Maarssen 3605 ED Maarssen tel tel.

locatie Duivenkamp locatie Kamelenspoor Duivenkamp 549 Kamelenspoor BL Maarssen 3605 ED Maarssen tel tel. SCHOOL informatie 2019 2020 locatie Duivenkamp locatie Kamelenspoor Duivenkamp 549 Kamelenspoor 82 3607 BL Maarssen 3605 ED Maarssen tel. 0346-567697 tel. 0346-567470 e-mail: administratie@kameleon-maarssen.nl

Nadere informatie

13. Praktische punten

13. Praktische punten 13. Praktische punten 13.1 Aanmelding en toelating Als de kinderen de leeftijd van 4 jaar hebben bereikt mogen ze wettelijk worden toegelaten tot de basisschool. Vanaf hun vijfde jaar zijn kinderen leerplichtig.

Nadere informatie

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september.

De jaarlijkse informatieavond is op donderdagavond 6 september. Nieuwsbrief van R.K. Basisschool De Gouden Griffel. Jaargang 2018-2019, 27 augustus 2018, nummer 1. Zes weken zomervakantie zijn omgevlogen. Wij hopen dat u allemaal van een heerlijke vakantie hebt kunnen

Nadere informatie

Middels deze brief wil ik u informeren over de formatie van het komend schooljaar en het vakantierooster.

Middels deze brief wil ik u informeren over de formatie van het komend schooljaar en het vakantierooster. Amsterdam, 12 juli 2018 Betreft: De Formatie 2018-2019 en vakantierooster Beste ouder(s) en verzorger(s), Middels deze brief wil ik u informeren over de formatie van het komend schooljaar en het vakantierooster.

Nadere informatie

info & activiteiten INHOUD Schooljaar 2018/2019 op CBS De Fontein CBS De Fontein cbsdefonteindwingeloo.nl

info & activiteiten INHOUD Schooljaar 2018/2019 op CBS De Fontein CBS De Fontein cbsdefonteindwingeloo.nl info & activiteiten 2018-2019 INHOUD Schooljaar 2018/2019 op CBS De Fontein Kinderopvang en Buitenschoolse opvang Leerplicht Medezeggenschapsraad Schoolcommissie Team Verlof Absentie School- en gymtijden

Nadere informatie

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S)

JAARKALENDER VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) JAARKALENDER 2018 2019 VOOR OUDER(S)/VERZORGER(S) WELKOM OP HET KRIJT! Voor u ligt een nieuw overzicht van activiteiten van KC Het Krijt. We hopen hiermee zo volledig mogelijk te zijn, maar het kan zijn

Nadere informatie

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel:

Informatiegids AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg SV Oisterwijk tel: Informatiegids 2015-2016 AZC-school Oisterwijk Kievitsblekweg 4 5062 SV Oisterwijk tel: 013-5234785 http://azc.wpms.opmaat-scholen.nl Beste ouders/verzorgers, In deze gids vindt u informatie over onze

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk

Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Informatieboekje groep 1-2 basisschool LeerRijk Welkom op basisschool LeerRijk! Wij rollen de loper voor je uit! Introductie Met dit boekje willen wij u welkom heten en u zo goed mogelijk informeren over

Nadere informatie

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( )

PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. ( ) PRINSES MARGRIETSCHOOL Dennenweg 4, 8881CJ West Terschelling tel. (0562 798004) www.prinsesmargrietschoolterschelling.nl West-Terschelling, 3-9-2017 Beste ouders/verzorgers, Het nieuwe schooljaar is begonnen

Nadere informatie

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. Jarigen in augustus. Welkom. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief augustus 2018 Agenda 9 juli t/m 17 augustus Zomervakantie 20 augustus Eerste schooldag 21 augustus Eerste gymles 27 augustus Informatieavond groep 8 28 augustus Eerste les GVO 28 augustus Informatieavond

Nadere informatie

Namens het team van Het Baken wens ik iedereen een prachtig schooljaar toe!

Namens het team van Het Baken wens ik iedereen een prachtig schooljaar toe! Een extra informatiebrief voor maandag 29 augustus 2016. Door de overgang naar digiduif is het misschien niet mogelijk om u een nieuwsbrief via basisschoolnet te versturen. In deze nieuwsbrief alvast wat

Nadere informatie

Datum: Nummer:1

Datum: Nummer:1 Datum: 6-9-2013 Nummer:1 Beste ouders en of verzorgers Welkom in het schooljaar 2013-2014 We hebben een goede start gemaakt! Iedereen is veilig teruggekeerd van de vakantie en met frisse zin begonnen aan

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 Babynieuws Wederom babynieuws! Linda Flonk en Henri verwachten in juni hun eerste kindje. We feliciteren Linda en Henri van harte met dit goede nieuws! Vandaag heeft Linda het

Nadere informatie

Groepsindeling en formatie schooljaar De vakantiekoffer. Vakanties en vrije dagen schooljaar Dag groep 8.

Groepsindeling en formatie schooljaar De vakantiekoffer. Vakanties en vrije dagen schooljaar Dag groep 8. Nieuwsbrief 21, 19 juli 2018 Groepsindeling en formatie schooljaar 2018-2019 Aan het eind van deze Nieuwsbrief vindt u het bijgewerkte overzicht van de inzet van de teamleden in het volgende schooljaar.

Nadere informatie

Koos Meindertsschool

Koos Meindertsschool Voorwoord. september 03 Beste ouders, verzorgers, Hierbij ontvangt u de jaarplanner van de voor het schooljaar 03-04. Hierin staan veel praktische gegevens vermeld die voor u en de kinderen van belang

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 J.M.P. de Biestraat 2 1827 PA Alkmaar Tel: 072-5624215 erasmus@saks.l www.erasmus-saks.nl Nieuwsbrief september 2018 Beste ouders/ verzorgers, We hopen dat iedereen een hele fijne zomervakantie heeft gehad.

Nadere informatie

Jaardeel Waar kinderen samen spelen, leren en presteren

Jaardeel Waar kinderen samen spelen, leren en presteren Voor aanvullende informatie kunt u de schoolgids of de website raadplegen. www.pnielschool.nl Jaardeel 2018-2019 Pniëlschool Tel.: 010-4844688 Sandelingplein 25 Fax.: 010-4850797 Jaardeel cursusjaar 2018-2019

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1

verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 verkorte schoolgids basisschool De Linde 2011-2012 1 Woord vooraf Dit informatieboekje is een bijlage bij de schoolgids. In de schoolgids wordt uitgebreid de structuur van de school in al haar facetten

Nadere informatie

Schoolkalender 2019/2020

Schoolkalender 2019/2020 Schoolkalender 2019/2020 Voorwoord Dit is de jaarkalender 2019-2020 van Jorai. Wij zijn de "School met de Bijbel" in Zegveld. In deze kalender staan alle activiteiten met data. U vindt hier ook informatie

Nadere informatie

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen

Agenda: Kinderen mee. 15-minutengesprekken (1-4) Start-doelgesprekken (5-8) Feestdag voor alle kinderen Nieuwsbrief 1 Agenda: Data Vr. 8 september 2017 Ma. 11 september 2017 Wo. 13 september 2017 Vr. 15 september 2017 Ma. 18 september 2017 Kamp groep 8 Di. 19 september 2017 Kamp groep 8 Wo. 20 september

Nadere informatie

Informatiebrief groep 1 en 2

Informatiebrief groep 1 en 2 Informatiebrief groep 1 en 2 SCHOOLTIJDEN De schooltijden zijn van 8.30 tot 14.15 uur. Op woensdagochtend tot 12.30 uur. Ongeveer 10 minuten voor aanvang van de schooltijd kunt u uw kind in de klas brengen.

Nadere informatie

Praktische informatie 2015-2016

Praktische informatie 2015-2016 Praktische informatie 2015-2016 Nijmegen, juli 2015 Beste ouders, verzorgers, Samen met de schoolgids vormt dit boekje een complete informatiebron voor de ouders van De Windroos, locatie Lindenholt. We

Nadere informatie

Jaarkalender De Brug Schooljaar

Jaarkalender De Brug Schooljaar Jaarkalender De Brug Schooljaar 2018-2019 Wie is er welke dag? Groep Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Rood Oranje Annette de With & Ruth Laumans Anneke van Driel Annette de With & Elma Izebout

Nadere informatie

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders,

Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, jaarboekje 2013-2014 Nieuwegein, 2 september 2013. Beste ouders, Dit is het informatieboekje voor het schooljaar 2013-2014. U vindt hierin gegevens die specifiek betrekking hebben op dit schooljaar. In

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers,

Beste ouders / verzorgers, Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van augustus 2018. In deze eerste nieuwsbrief van het schooljaar brengen we u op de hoogte van de lopende activiteiten van dit jaar. Informatieavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

Informatieboekje groep /2020

Informatieboekje groep /2020 Informatieboekje groep 3 2019/2020 Beste ouder(s), Voor u ligt een informatieboekje van de groepen 3 van basisschool EigenWijs. Wij hebben dit boekje gemaakt om u op de hoogte te brengen van de gang van

Nadere informatie

Jaarkalender 2014-2015

Jaarkalender 2014-2015 Jaarkalender 2014-2015 Fazantenkamp 157-158 3607 CH Maarssen 0346-590848 www.montessorihetmozaiek.nl info@montessorihetmozaiek.nl Maarssen, juli 2014 Beste ouders en verzorgers, Dit is de nieuwe kalender

Nadere informatie

Jaargebonden informatie schooljaar

Jaargebonden informatie schooljaar Jaargebonden informatie schooljaar 2018-2019 OBS t Vogelnest Leeuwerik 3 2411 KR Bodegraven 0172 614 330 Email: info.tvogelnest@stichtingklasse.nl Website: www.tvogelnest.nl OBS t Vogelnest @obstvogelnest

Nadere informatie

Info nr

Info nr Info nr. 1 2018-2019 Start schooljaar 2018-2019 We hopen dat iedereen een fijne vakantie heeft gehad en lekker is uitgerust. We hebben gisteren een heerlijke start van het schooljaar gehad. De kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013 Welkom Wij zijn blij iedereen weer terug op school te zien na een warme zomervakantie. Maandagochtend hebben wij de kinderen opgewacht op het schoolplein. Daar kregen zij van de leerkracht een lang buigzaam

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

Schooljaar 2017/2018 nr. 8

Schooljaar 2017/2018 nr. 8 Beste ouder(s)/verzorger(s), De tijd vliegt en de zomervakantie komt eraan. Aan het einde van het schooljaar zijn er nog veel dingen te regelen en ook thuis bent u mogelijk al bezig met uw vakantieplannen.

Nadere informatie

Kogge AL Lelystad Tel:

Kogge AL Lelystad Tel: Kogge 02-25 8242 AL Lelystad Tel: 0320-240672 www.albatroslelystad.nl albatros@stichtingschool.nl Nog 1 ½ week naar school en dan is het zomervakantie. We beginnen weer op maandag 4 september 2017. Voor

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 02-09-2020 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het eerste Open Podium van dit schooljaar. Met de collega s, met de kinderen en ook met u als ouders/verzorgers, maken we een nieuwe start. Hieronder kunt

Nadere informatie

Informatieboekje voor leerlingen. Het Lingewaal College VSO. Informatieboekje voor leerlingen van het Lingewaal College

Informatieboekje voor leerlingen. Het Lingewaal College VSO. Informatieboekje voor leerlingen van het Lingewaal College Informatieboekje voor leerlingen Het Lingewaal College VSO 1 Beste leerling, Dit is het informatieboekje voor leerlingen van het Lingewaal College. In dit boekje vind je allerlei informatie die met school

Nadere informatie

SCHOOLKALENDER

SCHOOLKALENDER WE ZIJN WEER VAN START!! Het schooljaar 2017-2018 is van start gegaan en dus hoort daar ook weer een kalender bij met de belangrijkste activiteiten voor u op een rijtje. Daarnaast vindt u praktische informatie

Nadere informatie

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2014-2015

Informatieboekje CBS Beatrix. Schooljaar 2014-2015 Informatieboekje CBS Beatrix Schooljaar 2014-2015 Schooljaar 2014-2015 Rotterdam 1 juli 2014 Geachte ouder(s), verzorger(s), De zomervakantie is alweer in zicht en dat betekent dat de laatste werkzaamheden

Nadere informatie

Adressen leerlingen De contactgegevens van de klasgenoten van uw zoon of dochter kunt u inzien op ons Ouderportaal (https://ouders.parnassys.net).

Adressen leerlingen De contactgegevens van de klasgenoten van uw zoon of dochter kunt u inzien op ons Ouderportaal (https://ouders.parnassys.net). Ridderspoorstraat 24 2153 BV Nieuw Vennep tel. (0252) 672705 De Nieuwsbrief verschijnt maandelijks m.m.v.: Dorien lay out en kopij www.antoniusschoolridderspoorstraat.nl email: info.antoniusr@jl.nu 29

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 24 augustus INFO 1 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 24 augustus 2 017 INFO 1 IN DEZE INFO Klaar voor de start. Informatie-avonden groepen 1/2/3 Schoolreisje

Nadere informatie

Informatiebrochure Europaschool

Informatiebrochure Europaschool Informatiebrochure Europaschool 2017-2018 Beste ouder(s)/verzorger(s) van de Europaschool, In deze informatiebrochure voor het schooljaar 2017-2018 vindt u in het kort allerlei praktische zaken, waarvan

Nadere informatie

April Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon

April Openbare basisschool VALCKESTEYN. Emmastraat AH Poortugaal Postbus 752, 3170 AB Telefoon 1 April 2019 2 3 4 Verkeersexamen groep 7 theorie 5 6 7 15 8 9 10 11 12 Koningsspelen leerlingen s middags vrij 13 14 16 15 16 Eind Cito groep 8 17 Eind Cito groep 8 OC 18 Eind Cito groep 8 paaslunch 12.00-14.00

Nadere informatie

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar.

Via deze eerste (extra) nieuwsbrief willen wij u dan ook laten weten dat wij er weer klaar voor zijn en zin in hebben in dit nieuwe schooljaar. Nr. 1 schooljaar 2015-2016 Eerste schooldag maandag 17 augustus Startactiviteit ouderraad Gymnastiekrooster Nieuwe leerlingen De zomervakantie is bijna weer voorbij en het nieuwe schooljaar staat voor

Nadere informatie

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017

OBS De Wiekslag. Maandbrief start Schooljaar september 2017 OBS De Wiekslag OBS De Wiekslag Veurste Rou 4 9697 RZ BLIJHAM T: 0597-562070 E: obsdewiekslag@sooog.nl W: www.obs-dewiekslag.nl Maandbrief start 17-18 Schooljaar 2016 2017 4 september 2017 Datum: Activiteit:

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

Informatieboekje 2014-2015 Groep 1 en 2 Hortensiastraat 31 8013 AA Zwolle Tel. 038 421 95 83 directie.het.mozaiek@vivente.nu www.het-mozaiek.nl Informatie voor de kleutergroepen In dit informatieboekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 28 augustus 2017

Nieuwsbrief 28 augustus 2017 Nieuwsbrief 28 augustus 2017 Every moment Matters Wij vliegen naar groep 3 aan de overkant Algemeen We zijn allemaal uitgerust en met veel plezier aan het nieuwe schooljaar begonnen. We heten alle nieuwe

Nadere informatie

Koos Meindertsschool. A.Kortekaasplantsoen 125 2552 GS Den Haag Tel: 070-3971756 www.koosmeindertsschool.nl

Koos Meindertsschool. A.Kortekaasplantsoen 125 2552 GS Den Haag Tel: 070-3971756 www.koosmeindertsschool.nl Koos Meindertsschool A.Kortekaasplantsoen 125 2552 GS Den Haag Tel: 070-3971756 www.koosmeindertsschool.nl au g u s t u s 2 0 1 5 Beste ouders, verzorgers, Hierbij ontvangt u de jaarplanner van de Koos

Nadere informatie

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017

CBS De Paadwizer. Belangrijke data: Van de directie. Nieuwsbrief nr. 9 juli 2017 Nieuwsbrief 17-18 nr. 9 juli 2017 CBS De Paadwizer Willem Kroezestraat 6-B 8434 NN Waskemeer Tel: 0516-421075 Mail: cbsdepaadwizer@tjongerwerven.nl Van de directie De scholen zijn weer begonnen! Als laatste

Nadere informatie

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden!

CONCEPT JAARKALENDER voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! CONCEPT JAARKALENDER 2018-2019 voor ouders NB: Wijzigingen gedurende het jaar voorbehouden! Week Dag Datum Activiteit Toets/thema Vergadering Avond 31 Ma 30-7 Zomervakantie 2018 Di 31-7 Zomervakantie AUG

Nadere informatie

Schoolkalender

Schoolkalender Schoolkalender 2017-2018 Op bladzijde 1 en 2 staat ook informatie over de klassenverdeling / groepsbezetting, schoolvakanties en lesvrije dagen, schooltijden, lessen bewegingsonderwijs en informatievoorziening.

Nadere informatie

Jaarkalender

Jaarkalender Jaarkalender 018-019 Geachte ouder(s), verzorger(s), Voor u ligt de schoolkalender van schooljaar 018-019. In deze kalender staan belangrijke data voor Bloei. Iedere maand komt onze nieuwsbrief uit, houdt

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Kalender en belangrijke informatie voor de komende periode: Maandag 27 augustus, eerste schooldag, alle ouders mogen mee de klassen in. Week 36, oudervertelgesprekken. Woensdag

Nadere informatie

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6

Kalender 2015 2016. Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Joh. van Oldenbarneveldtstraat 48 a, 5301 GZ ZA telefoon 0418 512 306 fax 0418 6 Kalender 2015 2016 OBS De Walsprong, Prins Clausstraat 2a 5301 RT Zaltbommel 0418 512306 Beste ouders/ verzorgers, In deze

Nadere informatie

NIEUWSFLITS. Jaargang 20, nummer 1 30 augustus Hieronder de volledige groepsindeling voor komend schooljaar: Voorwoord Beste ouders,

NIEUWSFLITS. Jaargang 20, nummer 1 30 augustus Hieronder de volledige groepsindeling voor komend schooljaar: Voorwoord Beste ouders, NIEUWSFLITS Jaargang 20, nummer 1 30 augustus 2019 Voorwoord Beste ouders, Schooljaar 2019-2020 staat inmiddels weer voor de deur. Aanstaande maandag gaan we na 6 heerlijke vakantieweken weer beginnen

Nadere informatie

KALENDER SCHOOLJAAR

KALENDER SCHOOLJAAR KALENDER SCHOOLJAAR 2017-2018 Versie augustus 2017 1 augustus 2017 1 dinsdag 2 woensdag 3 donderdag 4 vrijdag 5 zaterdag 6 zondag 7 maandag 8 dinsdag 9 woensdag 10 donderdag 11 vrijdag 12 zaterdag 13 zondag

Nadere informatie

St. Jozefschool Azewijn

St. Jozefschool Azewijn St. Jozefschool Azewijn Agenda augustus september 2017 21 augustus Start nieuwe schooljaar! 22 augustus Hoofdluiscontrole 23 augustus Start Kernconcept Communicatie 4 september Nieuwsbrief nummer 2 14

Nadere informatie

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving

Wij horen bij elkaar Wij hebben oor, hart en oog voor elkaar Wij respecteren dat anders zijn mag Wij zorgen voor elkaar Wij zorgen voor onze omgeving Regels Catharinaschool Plaats : Wellerlooi Telefoon : 0478-501876 Fax : 0478-501131 E-mailadres : info@bscatharina.nl Website : www.bscatharina.nl Brinnummer : 06ZR Infobulletin 1, schooljaar -2019 De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018

Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Nieuwsbrief 20: 9 februari 2018 Data om te onthouden: Vrijdagmiddag 9 februari: Carnaval Vrijdag 9 februari: 15.00 uur-15.15 uur Kunst kijken Week van 12 februari: 10-minutengesprekken Donderdag 15 februari:

Nadere informatie

CHRISTELIJKE SCHOOLVERENIGING AMSTERDAM - ZUID

CHRISTELIJKE SCHOOLVERENIGING AMSTERDAM - ZUID NIEUWSBRIEF waarin opgenomen de officiële berichten van de directeur van de school en het bestuur van de Christelijke Schoolvereniging Amsterdam-Zuid 36e jaargang, nummer 1, dinsdag 4 september 2018 Samen

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2015-2016 Welkom op de St. Willibrordusschool Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open.

Nadere informatie