In de cursusplanning zijn twee nieuwe activiteiten toegevoegd: Steve Johnson komt naar Nederland en Sandy Hof komt naar Zwolle.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In de cursusplanning zijn twee nieuwe activiteiten toegevoegd: Steve Johnson komt naar Nederland en Sandy Hof komt naar Zwolle."

Transcriptie

1 Dit is een gecombineerde nieuwsbrief van Dog City en De Helende Natuur. Deze nieuwsbrief bevat de cursusplanning voor het najaar en facebook berichtjes van de maand juli. In de cursusplanning zijn twee nieuwe activiteiten toegevoegd: Steve Johnson komt naar Nederland en Sandy Hof komt naar Zwolle. Zoals wel te verwachten staan veel berichtjes in het teken van de Alaska Intensive. Datum zaterdag 21 sept zaterdag 5 okt woensdag 25 sept donderdag 26 sept vrijdag 27 sept Tijd 10:00-13:00 Cursus / Workshop omschrijving Locatie Prijs Total Health - Breda 225,00 De Helende Natuur - Kamperveen zondag 6 oktober Nascholing Schüssler celzouten De Bron - Drongen (bij Gent België) zondag 12 oktober 09:30-16:30 Nascholing Schüssler celzouten Praktijk Merima - Koekange zaterdag 19 oktober zondag 20 oktober zaterdag 23 november zondag 24 november Zaterdag 16 november zondag 17 november maandag 18 november Steve Johnson Helping Animals Heal - A Workshop Exploring the Healing Relationship between Animals, Humans and Nature 19 september Sandy Hof Alaska Intensive ervaringsverhaal Samadhihuis - Kapellen (bij Antwerpen België) Praktijk Merima - Koekange Wordt nog bekend gemaakt Ana Sofia Zwolle 199,00 120,00 95,00 230,00 199,00 Onbekend onbekend

2 Facebook 3 juli Dit weekend ben ik teruggekomen uit Alaska. Wat een geweldige studiereis. Ik begrijp nu wat ze bedoelen dat dit een Alaska Intensive is. Het tastbare resultaat op dit moment is een bloesem remedie Divine Angel. De engel die het licht brengt, eenheid, verbinding en heelheid. Met dat gevoel loop ik de hele dag rond. Onbeschrijfelijk. Ik ben benieuwd hoe dat verder uitwerkt in alle keuzes die ik de komende tijd maak. Facebook 5 juli Dat we vriendjes zijn geworden in Alaska is nu nog zichtbaarder. We hebben als groep een (besloten) facebook pagina. Wat heerlijk om zo met elkaar in contact te blijven en foto's te delen. Facebook 15 juli Sandy komt haar verhaal vertellen in Zwolle Nog wel even wachten...want ze komt pas in september. Haar verhaal dat ze in twee weken tijd heeft doorgemaakt/meegemaakt tijdens de studiereis naar Alaska. Haar verhaal dat voor alle deelnemers zo herkenbaar is...we hebben het allemaal meegemaakt. Het proces gaat zo snel dat dit voor ons nog steeds niet te bevatten is. Heftig maar zo mooi. Het ervaringsverhaal van Sandy staat symbool voor het verhaal van alle deelnemers van de Alaska Intensive. Een verhaal van verwarring en onzekerheid dat via transformatie en in beweging komen vanuit je hart verandert in heelheid en eenheid. Een ontroerend en mooi verhaal dat je niet mag missen. Zo veel herkenning... Facebook 22 juli Leestip: De adelaar en de condor Soms krijg je van mensen een geweldige tip. Zo bracht Sandy mij op het idee om het boek De adelaar en de condor te lezen. Een waar gebeurd verhaal. Als je dit boek leest, lees je ook wat wij in een weekje doorgemaakt hebben in Alaska. De overeenkomsten zijn verbluffend!

3 Facebook 9 juli Er sterven wel degelijk mensen aan de gevolgen van vaccinaties! - Onderzoekers in de VS geven het toe! bron: WantToKnow.nl/.be (bron: American Journal of Preventive Medicine, 2013; 45: doi: /j.amepre ). Voor de eerste keer hebben Amerikaanse regelgevers toegegeven dat er mensen sterven na een zogenaamde veilige, routinematige vaccinatie. In 3 jaar tijd, stierven in de VS zo n mensen binnen 60 dagen nadat ze gevaccineerd waren. Het risico is weliswaar klein, we hebben het dan over zo n 0,13%, maar het bestaat dus wel degelijk. Dit melden onderzoekers van het Amerikaanse CDC, de Centers for Disease Control and Prevention. Verassend genoeg dat deze overheidsorganisatie met deze cijfers komt, want de pro-vaccinatielobby van de grote farmaceuten, lijkt het CDC al lang in de tang te hebben. We verwijzen je graag naar artikelen op deze site, die je laten zien hoe regelrecht corrupt deze club feitelijk is. Het nieuwe onderzoek waar we hier over spreken, was dan ook uitgevoerd om cijfers te genereren waarmee de veiligheid van vaccins zou moeten worden aangetoond..! Om dus met deze cijfers de vrees bij burgers weg te halen voor vaccinaties. Het CDC haast zich nu te vertellen dat niet alle doden, die in het onderzoek zijn geteld, mogelijk het gevolg zijn van de vaccinaties in kwestie en dat er absoluut geen bewijs is dat vaccinaties tot de dood kunnen leiden.. Het onderzoek betrof alle sterfgevallen die plaatsvonden, binnen 60 dagen na een vaccinatie en de studie besloeg een periode van januari 2005 tot december De analyse werd gemaakt in 2012, waarbij de sterftecijfers werden bekeken, die binnen die 60 dagen optraden, na één, zeven, 30 en 60 dagen volgende op de vaccinatie. De analyse werd uitgevoerd door ook op leeftijd en geslacht te selecteren. De oorzaak van sterfte werd onderzocht en de resultaten hiervan werden vergeleken met data van het National Center for Health Statistics (NCHS). Met veel 'positieve', éénzijdige publiciteit worden de bedenkingen tegen de vaccinaties de mond gesnoerd. Met veel positieve, éénzijdige publiciteit worden de bedenkingen tegen de vaccinaties de mond gesnoerd. En keer op keer blijkt de zaak allemaal niet zo rooskleurig als voorgespiegeld. Ouderen zouden beter beschermd zijn tegen bijvoorbeeld de griep met een seizoensgriepprik.. De verhalen over ernstige klachten en zelfs sterfgevallen als gevolg van deze griepprik, worden bijvoorbeeld door het RIVM zorgvuldig gemonitord en slechts mondjesmaat vrijgegeven..! In dat kader werden van de gevaccineerde personen, 15,455 sterftegevallen geteld, binnen die 60 dagen. De sterftecijfers lagen het hoogst bij mensen van 85 jaar en ouder nam toe in de periode ná de vaccinaties! 11 Van de 15 belangrijkste doodsoorzaken in de Vaccine Safety Datalink (VSD) en het NCHS overlapten elkaar, en ook de top-4 van sterfte-oorzaken was hetzelfde in beide statistiek-systemen.

4 Met name van de 85+ groep is het zeer waarschijnlijk dat een groot aantal mensen binnen deze sterftegroep specifiek een griepinjectie had toegediend gekregen. Los van deze groep ouderen, zou je vanzelfsprekend dan natuurlijk ook dienen te kijken naar andere kwetsbare groepen, zoals zwangere vrouwen en mensen met chronische gezondheidsproblemen. Artsen zouden wellicht twee keer na moeten denken, voordat ze mensen uit deze groepen vaccineren, aldus de onderzoekers..! Overigens was het CDC eerder al met cijfers gekomen, waaruit blijkt dat het griepvaccin, dat op grote schaal ernstig nodig zou zijn voor kwetsbare groepen, feitelijk -statistisch- gezien, niet of nauwelijks werkzaam is. Facebook 11 juli Vernieuwd kattenhotel De naam Dog City suggereert dat in Kamperveen alleen honden hun vakantie doorbrengen in Kamperveen. Sinds een paar jaar is dat niet meer zo: ook katten zijn van harte welkom. Sinds het begin van deze maand hebben zij een nieuw onderkomen gekregen waardoor er nu ook de mogelijkheid voor ze is om naar buiten te kunnen. Op de foto het buitenverblijf dat bijna gereed is en al wel in gebruik. Facebook 12 juli Welkom, nieuwe bewoner Het kattenverblijf is nog niet gereed of een nieuwe bewoner heeft zich al aangemeld. Binnen twee dagen was zijn nestje gereed. Heerlijk om telkens weer te merken dat iedereen zich prettig voelt bij Dog City en De Helende Natuur. Ons streven om het welzijn van iedereen in onze omgeving te verbeteren, zien we dan ook dagelijks om ons heen.

5 Facebook 24 juli Duurzame bloemen In het magazine van de ASN bank staat deze week een artikel over duurzame bloemen: Praktische tips: - koop seizoensbloemen - koop geen bloemen maar een potplant - koop bloemen met een fairtrade label; bloemen die geteeld zijn onder goede arbeidsomstandigheden (in bijvoorbeeld Afrika) - verzorg de bloemen goed zodat ze langer staan en zodat u minder snel een nieuwe bos aanschaft - er zijn tal van keurmerken: Max Havelaar, Fair Flowers/Fair Plants, Made with bioflora MPS label (milieueisen) Kijk onder andere op: Facebook 28 juli Schussler celzouten voor huisdieren Vandaag heb ik het eindelijk ook maar eens op de website gezet dat ik me ook bezig houd met de Schussler celzouten voor huisdieren. De website is als volgt aangevuld: Sinds het einde van vorig jaar ben ik druk bezig een boek te schrijven over Schüssler celzouten voor huisdieren. Dit boek begint al aardig vorm te krijgen. Verschillende vrienden en integratieve dierenarts Hélène (backtobalance.nl) hebben het concept al gelezen. Ondertussen is ook Bram Zaalberg (bloesem-remedies.com) intensief betrokken geraakt. Zoals het er nu uitziet, brengen wij samen dit boek aan het einde van het jaar uit. Al deze kennis wil ik graag met jullie delen. Het gevolg is dat ik het hele land doortrek om lezingen te geven over de Schüssler celzouten voor huisdieren en dat er ook een nieuwe cursus in de maak is. Als alles meezit zal ik dit jaar al de eerste twee daagse cursus organiseren op mijn eigen locatie (Kamperveen). Wil je meer weten, neem dan contact op.

Datum Tijd Cursus / Workshop omschrijving Locatie Prijs. Basiscursus gezichtsdiagnose celzouttherapie Basiscursus gezichtsdiagnose celzouttherapie

Datum Tijd Cursus / Workshop omschrijving Locatie Prijs. Basiscursus gezichtsdiagnose celzouttherapie Basiscursus gezichtsdiagnose celzouttherapie Dit is een gecombineerde nieuwsbrief van Dog City en De Helende Natuur. Deze nieuwsbrief bevat de cursusplanning voor het najaar en facebook berichtjes van de maand augustus. Voor zowel de workshop Bloesemremedies

Nadere informatie

Datum Tijd Cursus / Workshop omschrijving Locatie Prijs

Datum Tijd Cursus / Workshop omschrijving Locatie Prijs Dit is een gecombineerde nieuwsbrief van Dog City en De Helende Natuur. Deze nieuwsbrief bevat de cursusplanning voor het najaar en facebook berichtjes van de maand september. Voor de workshop Bloesemremedies

Nadere informatie

Opnieuw nieuw cursusaanbod. Open dagen van Bloesem Remedies Nederland. Opleiding tot instructeur voor de modulen Stress Release 1 4

Opnieuw nieuw cursusaanbod. Open dagen van Bloesem Remedies Nederland. Opleiding tot instructeur voor de modulen Stress Release 1 4 Dit is een gecombineerde nieuwsbrief van Dog City en De Helende Natuur. Deze nieuwsbrief bevat de cursusplanning tot en met de zomer van 2014 en de Facebook berichtjes die geplaatst zijn in mei. De planning

Nadere informatie

Datum Tijd Cursus / Workshop omschrijving Locatie Prijs zat 11 januari zon 12 januari woe 15 januari don 16 januari vrij 17 januari zat 1 februari

Datum Tijd Cursus / Workshop omschrijving Locatie Prijs zat 11 januari zon 12 januari woe 15 januari don 16 januari vrij 17 januari zat 1 februari Dit is een gecombineerde nieuwsbrief van Dog City en De Helende Natuur. Deze nieuwsbrief bevat de cursusplanning tot en met juni 2014. Opvallend is dat we twee nieuwe cursussen in ons aanbod hebben opgenomen:

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2016

Nieuwsbrief maart 2016 Warder 126, 1473 PH Warder. Tel.: 0299 401303 Nieuwsbrief maart 2016 Belangrijke data maart: 29 febr. t/m 7 maart Voorjaarsvakantie 07 maart Studiedag leerkrachten. Alle kinderen vrij. 11 maart Oud papier

Nadere informatie

ER IS NOG PLEK BIJ CURSUSSEN NAJAAR 2012!

ER IS NOG PLEK BIJ CURSUSSEN NAJAAR 2012! ASW Cursus bulletin Het ASW Cursusbulletin blikt terug op cursussen die zijn geweest en brengt onder de aandacht wat er de komende maanden op de kalender staat. Wilt u dit bulletin rechtstreeks in uw mailbox

Nadere informatie

Saam bou aan die toekoms

Saam bou aan die toekoms Nieuws over Stichting Table Mountain en onze jubileum reis naar Zuid-Afrika. View this email in your browser Saam bou aan die toekoms Lieve mensen, Over één dag is het zover: op 12 december vliegen we

Nadere informatie

Infectiepreventie. De jaarlijkse griepprik

Infectiepreventie. De jaarlijkse griepprik Infectiepreventie De jaarlijkse griepprik 1 De jaarlijkse griepprik Deze folder informeert u over de vaccinatie tegen de seizoensgriep. U krijgt deze folder omdat u, net als uw collega s, ook dit jaar

Nadere informatie

Werkboek Het is mijn leven

Werkboek Het is mijn leven Werkboek Het is mijn leven Het is mijn leven Een werkboek voor jongeren die zelf willen kiezen in hun leven. Vul dit werkboek in met mensen die je vertrouwt, bespreek het met mensen die om je geven. Er

Nadere informatie

Nieuws Info Forum Agenda Radio TV Shop UFO Database

Nieuws Info Forum Agenda Radio TV Shop UFO Database Nieuws Info Forum Agenda Radio TV Shop UFO Database 1517 bezoekers online Zoeken... Activiteiten Griepexpert linkt griepprik aan Mexicaanse griep dinsdag, 11 september 2012 10:03 geplaatst in: Gezondheid

Nadere informatie

Zwangerschap en vaccinatie tegen Nieuwe Influenza A (H1N1) ZO HOUDEN WE GRIP OP GRIEP

Zwangerschap en vaccinatie tegen Nieuwe Influenza A (H1N1) ZO HOUDEN WE GRIP OP GRIEP Zwangerschap en vaccinatie tegen Nieuwe Influenza A (H1N1) ZO HOUDEN WE GRIP OP GRIEP Zwangerschap en vaccinatie tegen Nieuwe Influenza A (H1N1) Nieuwe Influenza A, ook wel Mexicaanse griep genoemd, geeft

Nadere informatie

Januari 2015 Baarn. Beste ouders en-of verzorgers, Leuke (buiten) activiteiten tijdens alle school- en vakantieweken

Januari 2015 Baarn. Beste ouders en-of verzorgers, Leuke (buiten) activiteiten tijdens alle school- en vakantieweken Beste ouders en-of verzorgers, De eerste nieuwsbrief van Bso Buiten is een feit. Elk kwartaal informeer ik je graag over de huidig stand van zaken, nieuws, ontwikkelingen, ideeën en tips. In deze nieuwsbrief

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2

Beertje Anders. Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 Beertje Anders Lief zijn voor elkaar. Afspraak 2 H. Vos Beertje Anders Wat zonlicht is voor bloemen, is een glimlach voor een beer. Beertje Anders en Beertje Bruin gaan bij oma spelen. Het was maar even

Nadere informatie

Tijdsplanning werkstuk groep 5

Tijdsplanning werkstuk groep 5 Naam: Groep 5 Tijdsplanning werkstuk groep 5 Wat wanneer Aan de juf het onderwerp van maandag 21 januari 2013 mijn werkstuk doorgeven inleveren opdracht 1 maandag 28 januari 2013 inleveren opdracht 2 donderdag

Nadere informatie

Al heel snel hadden ze ruzie met elkaar. Het spelen was niet leuk meer.

Al heel snel hadden ze ruzie met elkaar. Het spelen was niet leuk meer. Beertje Anders en Beertje Bruin gingen bij oma spelen. Al heel snel hadden ze ruzie met elkaar. Het spelen was niet leuk meer. Oma hoorde: Ik wil de bal, Ik wil de blokken, Ik ga kleuren, Ik wil de kleurpotloden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN.

Nieuwsbrief. PGB WMO en ZIN. Nieuwsbrief PGB WMO en ZIN. De afgelopen maanden is er veel te doen geweest rondom de AWBZ zorg. Dit is het potje met geld waaruit ook de begeleiding bij Hoeve de Kaolder door wordt gefinancierd. De AWBZ

Nadere informatie

God bestaat en Hij is belangrijk We hebben God nodig in ons leven Jezus: Zijn leven Jezus: Zijn dood Jezus: Zijn opstanding De Heilige Geest

God bestaat en Hij is belangrijk We hebben God nodig in ons leven Jezus: Zijn leven Jezus: Zijn dood Jezus: Zijn opstanding De Heilige Geest Basiscursus Christelijk geloof Module 1 Les 1: Les 2: Les 3: Les 4: Les 5: Les 6: Les 7: Les 8: God bestaat en Hij is belangrijk We hebben God nodig in ons leven Jezus: Zijn leven Jezus: Zijn dood Jezus:

Nadere informatie

Lisa Van Damme. Ik hou ervan om het juiste moment af te wachten!

Lisa Van Damme. Ik hou ervan om het juiste moment af te wachten! 2 portfolio Lisa Van Damme Lisa Van Damme begon, geïnspireerd door sociaal geëngageerde fotografen, op 17-jarige leeftijd aan een studie fotografie. Voor haar is fotografie meer dan een doel; het is eerst

Nadere informatie

Als er een manier is om het beter te doen, vind die dan - Thomas A. Edison

Als er een manier is om het beter te doen, vind die dan - Thomas A. Edison 40 HOOFDSTUK 4 Zeven ingrediënten voor effectieve koude acquisitie 41 Als er een manier is om het beter te doen, vind die dan - Thomas A. Edison Koude acquisitie hoort helaas tot een van de minst geliefde

Nadere informatie

Verder lees je in deze nieuwsbrief berichtjes die in de maand januari op facebook geplaatst zijn.

Verder lees je in deze nieuwsbrief berichtjes die in de maand januari op facebook geplaatst zijn. Dit is een gecombineerde nieuwsbrief van Dog City en De Helende Natuur. Deze nieuwsbrief bevat de cursusplanning tot en met de zomer van 2014. Zoals je ziet, worden er veel meer cursussen gegeven dan vermeld

Nadere informatie

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou!

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou! Hallo Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dit werkboekje is speciaal voor jou Als je ouders uit elkaar zijn kan dat lastig en verdrietig zijn. Misschien ben je er boos over of denk je dat het jouw

Nadere informatie

Zorg met Passie voor uw Huisdier; 'Samen Beter' Nieuwsbrief Dierenkliniek Goeree Overflakkee september 2013

Zorg met Passie voor uw Huisdier; 'Samen Beter' Nieuwsbrief Dierenkliniek Goeree Overflakkee september 2013 Nieuwsbrief Dierenkliniek Goeree Overflakkee september 2013 Verzorging en Vaccineren van uw huisdier Aandacht voor het dier...ook bij het vaccineren!! Een hond kan best heel snel ingeënt worden. U staat

Nadere informatie

Nieuwsbrief voorjaar

Nieuwsbrief voorjaar Nieuwsbrief voorjaar 2013 Beste ouder(s)/verzorger(s), Voor u ligt de nieuwsbrief van het zandkasteel-pgb. Met deze nieuwsbrief willen wij u op de hoogte houden van alle activiteiten van het zandkasteel-pgb

Nadere informatie

LAAT GRIEP DEZE WINTER IN DE KOU STAAN

LAAT GRIEP DEZE WINTER IN DE KOU STAAN LAAT GRIEP DEZE WINTER IN DE KOU STAAN 10 vragen over griepvaccinatie GRIEPVACCINATIE.BE AGENTSCHAP ZORG & GEZONDHEID 1. Waarom vaccinatie tegen griep? Vaccinatie is de enige manier om je tegen griep en

Nadere informatie

De agenda 2013-2014. Leren kun je leren. 1. Waarom heb je een agenda nodig? 2. De CitrusPers-agenda. 3. Waarom is de CitrusPers-agenda gemaakt?

De agenda 2013-2014. Leren kun je leren. 1. Waarom heb je een agenda nodig? 2. De CitrusPers-agenda. 3. Waarom is de CitrusPers-agenda gemaakt? Deel I Leren kun je leren De agenda 2013-2014 1. Waarom heb je een agenda nodig? 2. De CitrusPers-agenda 3. Waarom is de CitrusPers-agenda gemaakt? 4. Huiswerk 5. Plannen 6. Hoe gebruik je de CitrusPers-agenda?

Nadere informatie

Voor het eerst is er een vaccin dat baarmoederhalskanker kan voorkomen

Voor het eerst is er een vaccin dat baarmoederhalskanker kan voorkomen Samenvatting Voor het eerst is er een vaccin dat baarmoederhalskanker kan voorkomen In Nederland bestaat al decennia een succesvol programma voor bevolkingsonderzoek naar baarmoederhalskanker. Daarmee

Nadere informatie

September de maand van weerbaarheid

September de maand van weerbaarheid September de maand van weerbaarheid Het thema van deze maand is weerbaarheid. Het komt steeds vaker voor in het nieuws, kinderen die gepest worden. Vaak sta je als ouder machteloos. Hieronder volgt een

Nadere informatie

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep

Scoutskamp 2007 KAMP 2007. 4 augustus tot 11 augustus 2007. Mook. 2007 Scouting Hike-Groep KAMP 2007 4 augustus tot 11 augustus 2007 Hallo allemaal, Beetje bijgekomen in de vakantie? Mooi! Dan heb je dus genoeg energie opgedaan om op kamp te gaan. Een week lang samen met de rest een gezellig

Nadere informatie

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014

Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 Ouderblad De Heksenketel van Nutsbasisschool Burgst. Jaargang 24 nummer 12 22 juni 2014 VAKANTIEROOSTER EN ACTIVITEITEN EERSTE WEKEN Wij zijn momenteel bezig met onze nieuwe Schoolgids en een nieuwe Jaarkalender.

Nadere informatie

Hondenschool Sammie Tel:06-24183321 Mail:hondenschool sammie@gmail.co Website: www.hondenschool -utrecht.nl

Hondenschool Sammie Tel:06-24183321 Mail:hondenschool sammie@gmail.co Website: www.hondenschool -utrecht.nl Nieuwsbrief Juni Mail:hondenschool sammie@gmail.co m ol -utrecht.nl sammie nog niet dan snel.. Eindelijk is dan de zomer aangebroken. gaat ook in de zomer gewoon door.. Juni Chipmaand: Ook in 2013 staat

Nadere informatie

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen week 17 20 april 2015 - Schrijfopdrachten niveau A, les 1 Les 1: Een overtuigende tekst schrijven Beantwoord deze vragen: Een mooie manier om te herdenken 1. Waarom is het volgens jou belangrijk om de

Nadere informatie

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20

Donderdag 28-jan 6:30 8:27 11:54 12:54 15:34 17:23 19:20 Januari 2016 Vrijdag 1-jan 6:44 8:50 11:41 12:44 14:55 16:41 18:45 Zaterdag 2-jan 6:44 8:50 11:41 12:45 14:56 16:42 18:46 Zondag 3-jan 6:44 8:50 11:42 12:45 14:57 16:43 18:47 Maandag 4-jan 6:44 8:49 11:42

Nadere informatie

Spreekbeurt dierenarts

Spreekbeurt dierenarts Spreekbeurt dierenarts Ik doe mijn spreekbeurt over de dierenarts. Hoofdstukken: 1:waarom? 2:spreekkamer 3:medicijnen 4:laboratorium 5:behandeltafel 6:operatie 7:rontgefoto s 8:dierenarts-assistent 9:afspraak

Nadere informatie

Mijn Hummelboekje. HOOFDSTUK 1: t Hummelhuis

Mijn Hummelboekje. HOOFDSTUK 1: t Hummelhuis Mijn Hummelboekje HOOFDSTUK 1: t Hummelhuis Dit is Hummeltje. Hummeltje kan eventjes niet bij zijn mama en papa wonen, omdat zij nu niet voor hem kunnen zorgen. Daarom komt Hummeltje naar t Hummelhuis.

Nadere informatie

Gedenkstenen. G. van Leeuwe b.v.

Gedenkstenen. G. van Leeuwe b.v. Gedenkstenen G. van Leeuwe b.v. G. van Leeuwe b.v. Door de natuur gevormd Wij zijn een familiebedrijf dat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Al vier generaties staan wij bekend als

Nadere informatie

Publieksonderzoek Eerlijke bloemen met Moederdag

Publieksonderzoek Eerlijke bloemen met Moederdag Publieksonderzoek Eerlijke bloemen met Moederdag Rapportage Datum: 2 mei 2016 Opdrachtgever: Jorrit Visser, Hivos Auteur: Claudia Ros, InfoResult Hivos onderzoek: Eerlijke bloemen met Moederdag 1 Inhoud

Nadere informatie

Lekker Slapen kun je Leren

Lekker Slapen kun je Leren Lekker Slapen kun je Leren Meer rust uit je slaap & energie in je dag Een uitgerust persoon telt voor twee! Inhoudsopgave Voorwoord blz. 3 Inleiding blz. 5 1. Slaap: Facts & Fiction blz. 7 2. Wat spook

Nadere informatie

Thema Op het werk. Lesbrief 15. Vrij vragen

Thema Op het werk. Lesbrief 15. Vrij vragen Thema Op het werk. Lesbrief 15. Vrij vragen Kofi is op het werk. Hij wil een dag vrij. Hij vraagt het aan de vrouw op het kantoor. Zou het Kofi lukken? Souad komt op kantoor. Zij wil ook een dag vrij.

Nadere informatie

De geest creëert, voeding compenseert

De geest creëert, voeding compenseert De geest creëert, voeding compenseert Inhoud van deze nieuwsbrief Mededelingen De geest creëert, voeding compenseert Over mijn lijk Nieuw leven Oefenen Nieuw op mijn site Activiteiten Activiteiten van

Nadere informatie

28-03-2011 Nieuwsbrief nummer 26 schooljaar 2011-2012

28-03-2011 Nieuwsbrief nummer 26 schooljaar 2011-2012 28-03-2011 Nieuwsbrief nummer 26 schooljaar 2011-2012 Afgelopen zaterdag was er op NU.nl een discussie gaande over de ipad op de basisschool. Ik werd daarover getipt en heb daarop gereageerd. Het kwam

Nadere informatie

LEERKRACHTGEDEELTE DOE-ACTIVITEIT: SMS. AMIRA EN ILIAS VAN MAART TOT MEI

LEERKRACHTGEDEELTE DOE-ACTIVITEIT: SMS. AMIRA EN ILIAS VAN MAART TOT MEI LEERKRACHTGEDEELTE DOE-ACTIVITEIT: SMS. AMIRA EN ILIAS VAN MAART TOT MEI Omschrijving van de activiteit De leerlingen lezen sms -jes van een verliefde jongere en bepalen aan de hand van de berichtjes het

Nadere informatie

levend en dood tegelijk

levend en dood tegelijk levend en dood tegelijk levend en dood tegelijk lezing over NAH in een gezin 9 april 2015 Carina van Welzenis alias Karin van Leeuwen 28 december 2004 rtl nieuws Twee bomen geraakt Een enorme klap, daarna

Nadere informatie

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN?

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2015 WIL JE MINDER GAMEN? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt met het spelen van games. Je beseft dat je hierdoor in de problemen kunt raken: je huiswerk lijdt

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames

Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Nieuwsbrief Juni uit de Praktijk van Marja Tames Lieve allemaal, Nog een laatste nieuwsbrief voor de zomervakantie. Misschien maak je plannen voor je vakantie of heb je die al gemaakt. Sommige van jullie

Nadere informatie

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S 2 Ik en autisme In het vorige hoofdstuk is verteld over sterke kanten die mensen met autisme vaak hebben. In dit hoofdstuk vertellen we over autisme in het algemeen. We beginnen met een stelling. In de

Nadere informatie

Het opvangschriftje. Opvangschriftje versie 2-juli 2013 gastouderbureau MammaMieja

Het opvangschriftje. Opvangschriftje versie 2-juli 2013 gastouderbureau MammaMieja Het opvangschriftje Opvangschriftje versie 2-juli 2013 gastouderbureau MammaMieja Het opvangschrift van -------------- Ingevuld door_ Opvangschriftje versie 2-juli 2013 gastouderbureau MammaMieja Instructie

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

MSP Opleidingen staat voor perspectief bieden aan haar cursisten en partners en we gaan daar graag het komend jaar samen met elkaar mee door!

MSP Opleidingen staat voor perspectief bieden aan haar cursisten en partners en we gaan daar graag het komend jaar samen met elkaar mee door! Beste allemaal, Hierbij mail ik je, zo vlak voor de zomer, de 3 e nieuwsbrief van 2013. De nieuwsbrief is samen met onze website, de berichtjes of facebook (ben je al "vriend" op facebook) en twitter (volg

Nadere informatie

nieuwsbrief pagina 2 Nieuwe schoolshirts Groep 3 en 4 Studiereis Studiedagen

nieuwsbrief pagina 2 Nieuwe schoolshirts Groep 3 en 4 Studiereis Studiedagen 2015 2016 editie November 2015 A.C. onderwijs heeft een nieuwe penningmeester. Met in deze editie onder meer: Penningmeester A.C. Nieuwe schoolshirts Groep 3 4 Studiereis Bus opvang Interim Sint viering

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2014

Nieuwsbrief Maart 2014 Nieuwsbrief Maart 2014 Beste Klant, Eerst graag uw aandacht voor het volgende: In Zoetermeer en Ypenburg zijn de afgelopen week, eind februari, verschillende honden ziek geworden door het Canine Distemper

Nadere informatie

LEERKRACHTGEDEELTE ACTIVITEIT HOE-FILE: HOE MAAK IK HET UIT? VAN LIEF NAAR EX.

LEERKRACHTGEDEELTE ACTIVITEIT HOE-FILE: HOE MAAK IK HET UIT? VAN LIEF NAAR EX. LEERKRACHTGEDEELTE ACTIVITEIT HOE-FILE: HOE MAAK IK HET UIT? VAN LIEF NAAR EX. Omschrijving van de activiteit De leerlingen lezen tips over correct handelen als je het uitmaakt met je lief. Ze bespreken

Nadere informatie

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12

Gefeliciteerd! 3. Laatste loodjes 6. Tot zover 12 Gefeliciteerd! 3 Waarom dit boek? 3 Hoe gaat dit boek jou helpen? 3 Is er nog iets dat je moet weten voordat je verder leest? 4 Laatste loodjes 6 De agenda 6 Nu jij 9 Tot zover 12 Gefeliciteerd! Als je

Nadere informatie

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen,

Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Gemeente van onze Heer Jezus Christus, lieve mensen, Het is altijd prettig als de Bijbel zelf aangeeft, hoe je iets moet lezen. Soms zijn er van die verhalen of gelijkenissen, waarvan ik bij een eerste

Nadere informatie

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016

BASISSCHOOL 'DE REUZELAAR. Bovendonksestraat 24, 4741 EJ Hoeven Tel. 0165-505092. 12 mei 2016 12 mei 2016 Geranium actie Het is bijna zover. Nog een weekje en dan worden de geraniums verwacht. Vele kinderen hebben goed hun best gedaan om zoveel mogelijk geraniums te verkopen. En wij kunnen al wel

Nadere informatie

Mei 2014 NIEUWSBRIEF

Mei 2014 NIEUWSBRIEF Mei 2014 NIEUWSBRIEF Engels in groep 1/2 a Ik (Jolanda) heb als module voor de Taalcursus die we volgen Engels op de basisschool gekozen. Het is erg leuk om met de kleuters Engelse lessen te doen. Ze vinden

Nadere informatie

Aanmelden. informatie over hoe wij jou helpen naar een leven zonder verslavende middelen

Aanmelden. informatie over hoe wij jou helpen naar een leven zonder verslavende middelen Aanmelden informatie over hoe wij jou helpen naar een leven zonder verslavende middelen Vind je dat je in het weekend te veel coke, speed of xtc gebruikt? Heb je weer geblowd of gedronken, terwijl je dat

Nadere informatie

waardering Zwolle Jonge mantelzorgers (jonger dan 18 jaar) zijn in de onderzoeken van de gemeente niet meegenomen,

waardering Zwolle Jonge mantelzorgers (jonger dan 18 jaar) zijn in de onderzoeken van de gemeente niet meegenomen, Zwolle Rapportage Mantelzorg in beeld Resultaten uit onderzoeken onder mantelzorgers 2012 en 2014 De gemeente Zwolle wil de positie van de mantelzorger versterken en hun taak verlichten. Met de komst van

Nadere informatie

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN & WORKSHOPS 2015

BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN & WORKSHOPS 2015 BLOESEM REMEDIES NEDERLAND OPLEIDINGEN & WORKSHOPS 2015 NIEUWETIJDDAG BLOESEMTHERAPIE 3 DAAGSE GEZICHTSVERZORGING PRIMAVERA INTRODUCTIEDAG BLOESEMTHERAPIE SCHÜSSLER CELZOUTEN BASISCURSUS GEZICHTSDIAGNOSE

Nadere informatie

Onderzoek Eenzaamheid onder jongeren

Onderzoek Eenzaamheid onder jongeren Onderzoek Eenzaamheid onder jongeren 1V Jongerenpanel 25 september 2014 Over dit onderzoek Aan dit onderzoek deden 1375 leden van het EenVandaag Jongerenpanel mee. Het onderzoek vond plaats van 19 september

Nadere informatie

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen week 17 20 april 2015 - Schrijfopdrachten niveau B, les 1 Les 1: Een overtuigende tekst schrijven Beantwoord deze vragen: Een mooie manier om te herdenken 1. Waarom is het volgens jou belangrijk om de

Nadere informatie

Tekst: Job 16: 20 Thema: Doge jo wol? Bijzonderheden: Tweede zondag in de 40-dagentijd. Beste mensen,

Tekst: Job 16: 20 Thema: Doge jo wol? Bijzonderheden: Tweede zondag in de 40-dagentijd. Beste mensen, Tekst: Job 16: 20 Thema: Doge jo wol? Bijzonderheden: Tweede zondag in de 40-dagentijd Liturgie: Welkom Gezang 172: 1,3,4 Begroeting Psalm 139: 1,2 Gebed Projektlied: Nieuw leven Kindernevendienst Schriftlezing:

Nadere informatie

VIEREN DOOR/VOOR JONGEREN

VIEREN DOOR/VOOR JONGEREN VIEREN DOOR/VOOR JONGEREN VOORBEDE Soms moeten gebeurtenissen en dingen met naam worden genoemd. Soms moet je de dingen meer openlaten, opdat iedereen zijn eigen ervaringen erin kan herkennen. De voorbede

Nadere informatie

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar?

Animatie. Groetjes het animatieteam en een poot van Lukkie de Leeuw. Programma. Welke dag? Hoe laat? Wat? Waar? Animatie Hallo allemaal! Mijn naam is Lukkie en ik ben de Leeuw van Speelstad Oranje. Behalve de super attracties en de spectaculaire parkshows heb ik samen met mijn vrienden van het animatieteam een leuk

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

maakboek In dit Klooikoffer Maakboek vertel je over je werkstuk. Zo leren anderen van jouw werk. Dat is toch gaaf?

maakboek In dit Klooikoffer Maakboek vertel je over je werkstuk. Zo leren anderen van jouw werk. Dat is toch gaaf? let op: al het klooien is op eigen risico! ;) Lekker samen klooien! maakboek In dit Klooikoffer Maakboek vertel je over je werkstuk. Zo leren anderen van jouw werk. Dat is toch gaaf? Vertel alles wat je

Nadere informatie

Bezoekje kinderboerderij

Bezoekje kinderboerderij Bezoekje kinderboerderij Kinderboerderij de Trotse Pauw ligt midden in het centrum van Spijkenisse. En, daar moesten twee Hollandse geiten, vaste bewoners van de boerderij, vanmiddag even verkassen. Want,

Nadere informatie

Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier!

Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier! Lieve cursisten, Voor jullie ligt de 3 e nieuwsbrief vol met wetenswaardigheden en geplande activiteiten, ik wens jullie veel leesplezier! BEURS PIJNACKER - WITTE HUIS Op 11 april houdt Oberon haar jaarlijkse

Nadere informatie

KRIEBEL-SPROKKELKRANT XXLNIEUWS 9! ( 26 / 30 oktober 2015)

KRIEBEL-SPROKKELKRANT XXLNIEUWS 9! ( 26 / 30 oktober 2015) KRIEBEL-SPROKKELKRANT XXLNIEUWS 9! ( 26 / 30 oktober 2015) Onze Leon maakt onze meisjes in de klas alvast heel gelukkig. Met deze 2 schminkpoppen kunnen we de schminkhoek zeker uitbreiden! Dank je wel

Nadere informatie

Sterker met Stoma. door jouw ervaring te delen. Stomavereniging introduceert een nieuw motto en krijgt een nieuwe huisstijl! www.stomavereniging.

Sterker met Stoma. door jouw ervaring te delen. Stomavereniging introduceert een nieuw motto en krijgt een nieuwe huisstijl! www.stomavereniging. FC 60 C 22 M 21 Y 10K PMS 549 FC 0 C 54 M 100 Y 0 K PMS 144 Sterker met Stoma door jouw ervaring te delen Stomavereniging introduceert een nieuw motto en krijgt een nieuwe huisstijl! www.stomavereniging.nl

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

Bijlage Stoere Schildpadden

Bijlage Stoere Schildpadden Bijlage Stoere Schildpadden Deze bijlage hoort bij de beschrijving van de interventie Stoere Schildpadden, zoals die is opgenomen in de databank Effectieve Jeugdinterventies. Meer informatie: www.nji.nl/jeugdinterventies

Nadere informatie

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen.

Ik wens je veel succes met het vinden van een leuke stageplaats en veel plezier bij het stage lopen. Beste leerling, Ben je dit schooljaar op zoek naar een leuke en leerzame maatschappelijke stageplaats? Kijk dan snel in deze folder. Je vindt er stageplaatsen dichtbij de natuur. Je kunt als stagiair meehelpen

Nadere informatie

Wat kan de orthopedagoog of psycholoog voor jou doen?

Wat kan de orthopedagoog of psycholoog voor jou doen? Wat kan de orthopedagoog of psycholoog voor jou doen? Samenwerkingsverband NIP-NVO zorg voor mensen met een verstandelijke beperking 2014 1 Inhoud Voorwoord 3 Wat doet de psycholoog of orthopedagoog? 5

Nadere informatie

Weekmail 29. 23 april 2013

Weekmail 29. 23 april 2013 Weekmail 29 23 april 2013 Leren zorgen voor jezelf en de ander Themaweek Kunst Deze week is dan eindelijk de themaweek Kunst begonnen. De opening was op maandagochtend in de hal van de school. Juf Hafida,

Nadere informatie

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk

Buurtkrantje Elegast - Den Dam. buurtwerking in de Damwijk Buurtkrantje Elegast - Den Dam buurtwerking in de Damwijk Editie juli 2013 1 Inhoud Voorwoord 3 Vrijwilligers 4 Kamp 6 Spektakeldagen 7 Damcomité 8 Vooruitblik 9 Fotopagina 10 Programma spelnamiddag 12

Nadere informatie

Vaccinaties in Nederland, een vanzelfsprekende zaak.

Vaccinaties in Nederland, een vanzelfsprekende zaak. nipo het marktonderzoekinstituut Postbus 247 1000 ae Amsterdam Grote Bickersstraat 74 Telefoon (020) 522 54 44 Fax (020) 522 53 33 E-mail info@nipo.nl Internet http://www.nipo.nl Rapport Vaccinaties in

Nadere informatie

maandag 13 juni 2016 Welkom bij groep 6a Dit zijn wij:

maandag 13 juni 2016 Welkom bij groep 6a Dit zijn wij: Welkom bij groep 6a Dit zijn wij: Bezoek van Timo Zweers ( vader van Hélène groep 6a ) we hebben bezoek gehad voor het thema beroepen Het was de vader van Helene Zweers. Hij heeft het beroep: optometrist.

Nadere informatie

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid

Meten van mediawijsheid. Bijlage 6. Interview. terug naar meten van mediawijsheid Meten van mediawijsheid Bijlage 6 Interview terug naar meten van mediawijsheid Bijlage 6: Het interview Individueel interview Uitleg interview Ik zal je uitleggen wat de bedoeling is vandaag. Ik ben heel

Nadere informatie

7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN

7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN 7 TIPS VOOR EEN BETER LEVEN Met deze tips wil ik je kennis laten maken met mijn werk en een heel bijzondere dienst die ik aanbied, namelijk: De Helende Reis De Helende Reis is een uiterst krachtige manier

Nadere informatie

TELEFONEREN NAAR DE BIBLIOTHEEK

TELEFONEREN NAAR DE BIBLIOTHEEK Patrick studeert aan de universiteit. Hij zoekt een rustige plaats om te studeren. Hij wil in de bibliotheek gaan studeren. In de bibliotheek kan je ook de computers. Hij weet niet wanneer de bibliotheek

Nadere informatie

Allereerst wensen wij iedereen natuurlijk een beestachtig en gelukkig 2014 toe!

Allereerst wensen wij iedereen natuurlijk een beestachtig en gelukkig 2014 toe! Nieuwsbrief Januari 2014 Allereerst wensen wij iedereen natuurlijk een beestachtig en gelukkig 2014 toe! Wij staan in het nieuwe jaar weer voor u en uw huisdieren klaar! Ik wilde het over het nut en het

Nadere informatie

Ervaringen Voorbeeld jouw ervaring delen? formulier

Ervaringen Voorbeeld jouw ervaring delen? formulier Ervaringen Voorbeeld jouw ervaring delen? formulier Vraag 1 Hoe heb je zielsliefde ontdekt, en ontdekte je zielsliefde het ook op dat moment? Ik ontmoette haar op mijn werk in de rookruimte. We konden

Nadere informatie

Lou en Lena: NEE tegen geweld!

Lou en Lena: NEE tegen geweld! Mijn prentenboek Prentenboek voor leerlingen 1 e en 2 e leerjaar Lou en Lena: NEE tegen geweld! Mijn naam:... Mijn klas:... Mondiale Vorming - Plan België Hallo, ik ben Lou. En dit is mijn zus Lena. We

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 18 september 2015

Nieuwsbrief. 18 september 2015 Nieuwsbrief 18 september 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Achter ons schoolplein ligt een maïsveld. Veel kinderen lopen na schooltijd of in het weekend

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Cursus Bloemschikken Najaar

Cursus Bloemschikken Najaar Cursus Bloemschikken Najaar High Tea met Bloemschikken Open Inschrijvingen Klik hier om de online versie te bekijken Cursus Bloemschikken Najaar Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar bij de workshopserie

Nadere informatie

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl

JANUARI 2017. Yogacollege Tilburg. Telefoon: 06-33610765. Info@yogacollegetilburg.nl. www.yogacollegetilburg.nl JANUARI 2017 1 2 3 4 5 6 7 8 1e jaar groep A 9 10 11 12 13 14 15 2e jaar groep A 16 17 18 19 20 21 22 1e jaar groep B 23 24 25 26 27 28 29 Opleiding 2e jaar groep A 30 31 FEBRUARI 2017 1 2 3 4 5 1e jaar

Nadere informatie

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad.

De Algemene ledenvergadering vindt morgen plaats om 20.00 uur op school. In de bijlage vindt u het jaarverslag van de ouderraad. Jaargang 27, nr.5 Dat.: 23 sept. 2014 Agenda: Afgelopen vrijdag zijn Marlou, Erica, Jolanda en Babette geslaagd voor hun opleiding 'ik leer anders'. Hiermee is ons team verrijkt met vier leerkrachten die

Nadere informatie

want hondsdolheid in je koffers maakt dodelijke slachtoffers

want hondsdolheid in je koffers maakt dodelijke slachtoffers Steek niks liefs in je valies... want hondsdolheid in je koffers maakt dodelijke slachtoffers Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen Wat is hondsdolheid? Hondsdolheid is een zoönose

Nadere informatie

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA 's-gravenhage. Geachte Voorzitter,

De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA 's-gravenhage. Geachte Voorzitter, Directie Voedselkwaliteit en Diergezondheid De Voorzitter van de Tweede Kamer der Staten-Generaal Postbus 20018 2500 EA 's-gravenhage uw brief van uw kenmerk ons kenmerk datum 10 september 2008 08-LNV-107

Nadere informatie

Voorwoord. De Bijbel open. Jarig. Zwemkanjers. 2 oktober 14

Voorwoord. De Bijbel open. Jarig. Zwemkanjers. 2 oktober 14 2 oktober 14 Voorwoord Langzaam beginnen de kleuren in de natuur te veranderen in geel, rood en bruin. Het is herfst. Nog één weekje naar school en dan hebben we een weekje vrij. Voor de herfstvakantie

Nadere informatie

D R U P P E L S G E W I J S

D R U P P E L S G E W I J S B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g s e p t e m b e r 1 5 D R U P P E L S G E W I J S 1 5 m e i 2 0 1 1 KALENDER 07-09 hoofdluiscontrole 07-09 informatieavond groep 7 08-09 informatieavond groep

Nadere informatie

WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT. Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur

WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT. Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur WORD GROTER DAN DAT WAT JOU KLEIN HOUDT Ann Weiser Cornell en Egbert Monsuur 1 Les één Welkom bij deze e-cursus waarin we je zullen laten zien hoe jij groter kunt worden en je problemen kleiner! Zijn er

Nadere informatie

Lou en Lena in Ecuador

Lou en Lena in Ecuador Mijn prentenboek Prentenboek voor leerlingen 1 e en 2 e leerjaar Lou en Lena in Ecuador Mijn naam:... Mijn klas:... Mondiale Vorming - Plan België Hallo, wij zijn Lou en Lena! Kom, we nemen je mee naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015

Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Nieuwsbrief groep 3 oktober 2015 Hierbij ontvangt u van ons de nieuwsbrief van oktober. Door middel van de nieuwsbrief houden we u op de hoogte van alles wat er in de groep gebeurd. Ook vertellen we wat

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16 november 2015

Nieuwsbrief 16 november 2015 Nieuwsbrief 16 november 2015 Inhoud Sinterklaas in Nederland 1 minuut stilte in gedachte bij de slachtoffers van Parijs Ouderbijdrage Woensdag 18 november studiedag VO advies groep 8 Projecten & Workshops

Nadere informatie

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!!

Weer of geen weer, de scouts gaat er steeds voor!! Dag liefste scoutsvrienden! De maand februari gaat gepaard met enkele typische weerspreuken. We sommen ze graag even op: Al is de sprokkel nog zo fel, ze heeft vijf schone dagen wel. Is februari nat en

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Onze website

Nieuwsbrief. Onze website Nieuwsbrief Onze website Mei 2014 IN DIT NUMMER: Website 1 Data sportdagen en schoolreisje Bloesem op de Olmenhorst 1/2 De natuurclub gaat weer van start Sportservice Haarlemmermeer Olympia s kids tour

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie