Maart 2015 Bezoek steunpunt door groep 1-2A Pasen Aanvangstijden school en opening poorten en ophalen einde schooltijd Entreetoets

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Maart 2015 Bezoek steunpunt door groep 1-2A Pasen Aanvangstijden school en opening poorten en ophalen einde schooltijd Entreetoets"

Transcriptie

1 Maart 2015 Bezoek steunpunt door groep 1-2A Afgelopen dinsdag heeft groep 1-2 A een bezoek gebracht aan de paashaas bij het Steunpunt in Sprundel. Jong en oud hebben samen plezier beleefd. Er zijn liedjes gezongen, we hebben samen met de bewoners eieren gezocht en wat gedronken. We kunnen terugkijken op een geslaagde ochtend! Pasen De groepen 1-2B en 1-2C brengen op donderdagmiddag 2 april een bezoek aan het Fatimabos, waar zij samen met de paashaas ook eitjes gaan zoeken. Aanvangstijden school en opening poorten en ophalen einde schooltijd De leerkrachten die surveilleren openen om 8.30 uur en uur de poort voor u en de kinderen. De kleuters kunnen volgens afspraak naar binnen worden gebracht of zelfstandig naar binnen gaan. De overige kinderen mogen op de speelplaats spelen totdat de zoemer gaat, u als ouder blijft achter de poort staan. De kinderen hebben zo voldoende ruimte om te spelen. De kinderen gaan in rijen naar binnen. Ouders van kleuters die mee naar binnen komen worden verzocht om 8.40 uur en uur naar buiten te gaan. De leerkrachten beginnen om 8.45 uur en uur met de les. Komt u uw kind(eren) ophalen dan kunt u vijf minuten voor einde schooltijd op de speelplaats wachten. Jongere kinderen die meekomen mogen niet in de zandbak lopen of fietsen op de speelplaats. We vragen u om de speelplaats te verlaten als uw kind(eren) bij u zijn. Entreetoets In april wordt op een 6-tal ochtenden de CITO Entreetoets afgenomen. Deze toets is bestemd voor de leerlingen die momenteel in de groepen 7 zitten. De toets geeft een indicatie van het uitstroomniveau van de kinderen. Daarnaast wordt goed in kaart gebracht, waar de sterke punten en de minder sterke punten van de leerlingen, maar ook van een groep liggen. Halverwege mei krijgen de leerlingen en dus ook de school de uitslag. Wij wensen de kinderen veel succes met de afname. Schoolvoetbal toernooi Op woensdag 1 april a.s. is het weer zover! Het gemeentelijke schoolvoetbal toernooi, voor jongens en meisjes uit de groepen 7 en 8, vindt dan plaats op de velden van RSV te Rucphen. De scholen uit onze gemeente strijden om de 1 e plaats, welke recht geeft op een plek in de Regiofinale. Onze school is wederom dik vertegenwoordigd: maar liefst 2 jongensteams en 3 meidenteams nemen deel! De school is trots, dat er weer zoveel fanatieke sporters onze school vertegenwoordigen. Het toernooi start om half 2 en zo rond de klok van half 5 zijn de finales. Na de finales is er nog het traditionele penaltyschieten. Dat betekent dat de prijsuitreiking en dus het einde van het toernooi om kwart over 5 / half 6 is. Jongens en meiden: veel succes, veel plezier en hopelijk met mooie resultaten.

2 School Atletiek toernooi Op woensdag 15 april vindt dit toernooi plaats op het Red Band Sportpark te Roosendaal. Ook dit toernooi is weer bedoeld voor de jongens en meisjes van groep 8. Op vrijdag 13 maart hebben we een heuse voorronde gehad bij de AVR te Rucphen, met medewerking van Marian de Rond. De kinderen hebben kennis gemaakt met de onderdelen: 60 meter sprint, 600 meter duurloop, verspringen en balwerpen. Dit heeft er weer toe geleid dat we ook dit schooljaar weer een 4tal teams afvaardigen voor het daadwerkelijke toernooi. We zijn, zoals al jaren, de enige school in de regio, die zoveel teams op de been brengen. We hopen dat de kinderen boven zichzelf uitstijgen deze dag en dat we met 1 of meerdere teams de volgende ronde kunnen bereiken. Naast dit sportieve punt, natuurlijk ook weer een leuke en gezellige dag toegewenst aan kinderen en begeleiders. Stagiaires gym Dit gehele schooljaar hebben we op maandag en donderdag een stagiaire CIOS, Bram van Dorst, die zich bekommert om de gymlessen op onze school. Hij doet het heel goed en de kinderen, maar ook de leerkrachten genieten van deze extra ondersteuning. Daarnaast is Bram ook bezig met een afstudeerproject. Bram heeft voor het schoolplein achter, waar de groepen 6-8 buiten spelen een nieuw speelproject ontwikkelt. Op zaterdag 28 maart zal er met verf een eerste aanzet gegeven worden en in de loop van het schooljaar wordt dit verder uitgebouwd. Om een idee te krijgen van dit project is het misschien eens leuk om de volgende website te bekijken: of via youtube, met zoekopdracht zoneparc. Bram sluit zijn afstudeerproject af met een aantal aanbevelingen voor de school, zodat we in de aankomende jaren verder kunnen bouwen aan dit speelpleinproject. Zo kan ook de Kanjermethode geïntegreerd worden. In navolging van dit idee, zijn we als team ook al erg enthousiast om het project aan de voorkant van de school een vervolg te gaan geven. Momenteel is er een ouder hulp werkgroep die de school en Bram ondersteunt. Hopelijk dat we in de toekomst ook verder gebruik kunnen maken van deze werkgroep. Naast Bram hebben we in de periode carnaval tot meivakantie, op vrijdag ook 2 stagiaires die gymlessen verzorgen. Het gaat om Jens en Sander Wirix, beide studerend aan de HALO in Den Haag. Zoals ook bij Bram is er een duidelijke meerwaarde te zien van deze gasten. Jens en Sander hebben, naast het geven van gym, ook nog een paar andere zaken waar ze vorm aan geven. Zo zijn ze nauw betrokken bij de organisatie van het school voetbal toernooi en het school atletiektoernooi. Maar en dat is natuurlijk erg mooi, leveren ze een bijdrage aan het project van Bram, door al aan de slag te gaan met een aanbeveling van Bram voor de toekomst.

3 Nationale recordpoging geschminkte gezichten Zoals u misschien al wel heeft gehoord, vindt op woensdag 1 april aanstaande een recordpoging plaats op de basisscholen in Nederland om zoveel mogelijk kinderen geschminkt naar school te sturen. De actie is bedoeld om aandacht te schenken aan het dierenleed in Nederland. Vinkenbos heeft besloten deel te nemen aan de recordpoging. Om alles toch in een thema te gieten hebben we dan ook gedacht om het atelier van deze woensdag in het teken te stellen van het thema dieren. Vandaar dat we u willen vragen uw kind die dag geschminkt naar school te sturen en dan nog het liefst als dier, zodat we hier later op de ochtend tijdens het atelier op verder kunnen bouwen. Wij danken u hartelijk voor uw medewerking. Van Gogh op Vinkenbos Vincent van Gogh, 125 jaar inspiratie is de slogan voor het Van Gogh jaar 2015 en dan is deze wereldberoemde schilder nog eens in de buurt geboren ook! In één van zijn brieven heeft hij zelfs Sprundel een plaats gegeven op de kaart (zie onder). Op Vinkenbos zullen dit schooljaar 3 lessen rondom Van Gogh worden gegeven voor alle leerlingen. Dit schooljaar zijn Brabantse periode, volgend schooljaar over zijn verblijf in Frankrijk. Les 1 is inmiddels al gedaan: de jonge Vincent die gefascineerd door de natuur liep. Alle leerlingen hebben insecten nagetekend. In juni, tijdens de laatste ouderavonden zijn de tekeningen te bewonderen op school: tentoonstelling Van Gogh! Komt dat zien! Wil je spelenderwijs meer over Van Gogh weten? of misschien word jij wel de nieuwe Vincent: (van 9 t/m 14 jaar).

4 Verkeerswerkgroep Als bijlage vind u de protocol voor het leerlingenvervoer bus/auto Vastenactie De kinderen van Vinkenbos hebben het prachtige bedrag van 1.941,53 voor het project van de kinderen in Durgapur/India opgehaald. Iedereen bedankt voor hun inzet. Parochienieuws: Vormsel 2015 Op 10 april a.s. zal in onze prachtige Sint Janskapel, waarin dan ook het nieuwe altaar en het andere liturgisch meubilair een plaats heeft gekregen, de vormselviering plaats vinden. 23 Sprundelse jongeren hebben zich aangemeld voor het ontvangen van het sacrament van het Vormsel. Samen met mijnheer Enrico, mijnheer Johnny en pastor Jan wordt op dit moment gewerkt aan de voorbereiding op school. Onder leiding van oud-deken Peter de Rooij, zal de vormselviering om uur aanvangen. Het muzikale deel van de viering is in goede handen van Sprundel Vocaal. De aanwezigen vragen in deze viering aan God om bescherming voor de jongeren die op een scharnierpunt in hun leven staan. Er moeten keuzes gemaakt worden voor de toekomst en één van die keuzes is om deel te nemen aan de toediening van het sacrament van het Vormsel. Een mooie en sfeervolle, maar vooral inspirerende viering toegewenst én alle geluk voor de toekomst. Namens de Joannes de Doperparochie, pastor Jan. Eerste Heilige Communie Op Hemelvaartsdag 14 mei zullen 27 kinderen uit groep 4 in onze nieuw Sint Janskapel hun Eerste Heilige Communie doen. Er zullen dit jaar twee vieringen zijn. De eerste viering is om 11 uur, de tweede viering om 13 uur. De kinderen hebben zich al voorgesteld in de presentatieviering en zijn zich nu druk aan het voorbereiden in het communieproject en op werkmiddagen. We wensen hen een goede voorbereiding en een mooie dag op 14 mei. SKW Brede school, opa en oma participatie Back to the Sixties. Zaterdagavond 23 mei in de Trapkes terug naar de roemruchte jaren 60 met - beelden uit die tijd - brommers zoals Puch, Kreidler en Zundapp - legendarische LP Hoezen - en natuurlijk muziek van o.a. Beatles, Stones, Bob Dylan, Elvis, Cliff. Presentatie door een dj die vroeger heel veel haar had en nu aanzienlijk minder.

5 Centrum voor Jeugd en Gezin Rucphen Beste ouders, Wij zijn Marsha en Bouke, de jeugdprofessionals gekoppeld aan de school van uw kind. U kunt bij ons op school terecht voor lichte opvoedvragen, ondersteuning, advies en of overleg. Naast deze ondersteuning zijn wij er uiteraard ook voor uw kind(eren): de leerlingen. Wanneer blijkt dat een leerling in de knel zit en met een kort aantal gesprekken weer verder kan, dan kunnen wij deze ondersteuning bieden. Ook de leerkrachten kunnen bij ons terecht voor eventuele vragen. Dit schooljaar zijn wij op de volgende data voor u aanwezig op de school: Dinsdag 7 april uur Dinsdag 21 april uur Dinsdag 12 mei uur Dinsdag 26 mei uur De planning voor het komende schooljaar volgt. Als blijkt dat er meer nodig is dan korte ondersteuning (bijvoorbeeld een vraag die wat meer tijd/aandacht nodig heeft dan een paar gesprekjes) helpen wij, of 1 van onze collega s u graag vanuit het CJG verder. Hopelijk hebben we u voldoende geïnformeerd en kunnen we u van dienst zijn. Onze deur staat open en de koffie staat klaar! Groetjes, Marsha en Bouke Marsha van Doorn Bouke van Everdink Centrum voor Jeugd en Gezin Rucphen Noorderstraat AB Sprundel t. (0165) i.

Maart 2016 Aanvangstijden school en opening poorten en ophalen einde schooltijd Entreetoets Ouderavonden

Maart 2016 Aanvangstijden school en opening poorten en ophalen einde schooltijd Entreetoets Ouderavonden Maart 2016 Aanvangstijden school en opening poorten en ophalen einde schooltijd Tijdens de werkzaamheden aan de Hertogstraat zijn de opening van de schoolpoorten gewijzigd. De leerkrachten die surveilleren

Nadere informatie

April 2015. Veel (sport) plezier.

April 2015. Veel (sport) plezier. April 2015 Koningsdag Op vrijdag 24 april neemt onze school weer deel aan de Koningsdag. We hebben er als school voor gekozen om met de onderbouw lekker de hele ochtend te gaan sporten op het voetbalveld

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014

Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Nieuwsbrief De Digi-Klepel juni 2014 Belangrijke data Juni 8 Eerste Pinksterdag 9 Tweede Pinksterdag: alle leerlingen vrij 11 Sportdag 15 Vaderdag 16 Start avondwandelvierdaagse 20 Alle leerlingen vrij

Nadere informatie

22 december 2017 Schoolbeloning PBS

22 december 2017 Schoolbeloning PBS 22 december 2017 Schoolbeloning PBS Op donderdag 7 december vond de schoolbeloning plaats. De Violieren stonden weer mooi in bloei (schoolbeloningssysteem) en de kinderen werden dan ook beloond voor hun

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD

TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN BASISSCHOOL DE BELHAMEL I.S.M. MET HAAR OUDERVERENIGING EN MEDEZEGGENSCHAPSRAAD Openbare Dalton Basisschool De Belhamel Rudolfusdal 60 5551 EG Dommelen 040 204 25 88 info@obsdebelhamel.nl www.obsdebelhamel.nl De Kattebel jaargang 14 25 april nr. 17 TWEE-WEKELIJKSE NIEUWSBRIEF VAN

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

MAART 2015. Vernieuwde website

MAART 2015. Vernieuwde website MAART 2015 Vernieuwde website Misschien heeft u het al gezien, de website van onze basisschool is vernieuwd. Alle scholen die vallen onder Stichting Kempenkind hebben eenzelfde opzet van de website gekregen.

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015

Nieuwsbrief Op Weg. April 2015 Nieuwsbrief Op Weg April 2015 Logo: Met trots hebben wij vandaag aan onze leerlingen ons nieuwe logo gepresenteerd. Nee, het is echt geen 1 april grap. Ons nieuwe logo is de moderne uitvoering van het

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer

Nieuwsbrief. Doekoe-actie COOP. In dit nummer JAARGANG 2014/2015 NUMMER 12 Nieuwsbrief 17 April 2015 Doekoe-actie COOP In dit nummer 1 Doekoe-actie COOP 2 Tentoonstelling DRU 70 jaar bevrijding 3 Hoofdluis 4 Uitnodiging Koningsdag Schutterij De Eendracht

Nadere informatie

nummer: 8 25 maart 2011

nummer: 8 25 maart 2011 Locatie Bolenstein 0346 561432 0346 556557 bolenstein@obspalet.nl nummer: datum: datum: 8 25 maart 2011 Agenda dinsdag 29 maart 2011 Kijkavond van 18.30 tot 19.30 uur woensdag 30 maart Groep 1-2 C bezoek

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016

Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis. jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 18, nummer 12 vrijdag 8 april 2016 Kalender - Woensdag 13 april Ateliers groepen 3 en 4 - Donderdag 14 april studiedag, alle leerlingen

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws Mei 2017 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Voetbal Sponsor voetbal Verkeersexamen CITO toetsen Welkom

Nadere informatie

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2018/2019 nummer 14 Donderdag 18 april Activiteiten in mei

HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2018/2019 nummer 14 Donderdag 18 april Activiteiten in mei HET BUKEJOURNAAL schooljaar 2018/2019 nummer 14 Donderdag 18 april 2019 Olmenstraat 1, 4731 BC, Oudenbosch T: 0165 313240 E: info@bukehof.nl Beste ouders, Vandaag begint de meivakantie. De afgelopen periode

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DE POORTE

NIEUWSBRIEF DE POORTE NIEUWSBRIEF DE POORTE 18-04-2019 PAASVIERING De kinderen van alle groepen hebben genoten van een sfeervolle Paasviering in onze speelzaal.. Ook mocht de paashaas voor de jongste kinderen natuurlijk niet

Nadere informatie

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur)

Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Dinsdag 3 februari 2015 Aanvang: 20.00 uur (Inloop vanaf 19.45 uur) J a a r g a n g 1 0, n r. 5 2 1 j a n u a r i 2 0 1 5 Informatieavond Vijf Gelijke Dagen Model Toename aantal leerlingen: We starten met een derde groep 1/2. Belangrijke data 2 1 2 Informatieavond Vijf

Nadere informatie

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag

die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 16 maart Peuterdoedag januari 26 Activiteiten die de komende weken plaatsvinden 29 januari Voorleesontbijt half februari Cursussen blindtypen 22 februari Open dag 9 11.30 u en 19.30-21.00 24 februari Open dag 9 11.30 u 16 maart

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken...

NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... NIEUWSBRIEF Zij die ten strijde trekken... Groeten u! Ze zijn gevlogen. De grote wereld in. Onze jongens en meiden van de groepen 8. Op naar Spijkenisse, Schiedam, Barendrecht, Rotterdam. Op naar het brugpieperschap.

Nadere informatie

September 2015 Jubilea leraren Kinderboekenweek Juffrouw Anneke

September 2015 Jubilea leraren  Kinderboekenweek Juffrouw Anneke September 2015 Jubilea leraren Donderdag 15 oktober viert onze school het 40 jarig onderwijsjubileum van juffrouw Mariëtte, meneer Mart en meneer Jan. De feestdag combineren we met de afsluiting van de

Nadere informatie

Wat fijn dat nu (bijna) iedereen op tijd komt! Op deze manier kunnen we op tijd met alle kinderen de ochtend starten en houden we de rust in de groep.

Wat fijn dat nu (bijna) iedereen op tijd komt! Op deze manier kunnen we op tijd met alle kinderen de ochtend starten en houden we de rust in de groep. Jaargang 33, nummer 12 Volgend Kolfje verschijnt op 26 maart 2015. Maandag 9 maart t/m donderdag 19 maart Kunstproject met afsluitend een tentoonstelling Vrijdag 27 maart Palmpasen, info volgt. Op 29 april

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Nieuws van cbs Tamim april 2017

Nieuws van cbs Tamim april 2017 Nieuws van cbs Tamim april 2017 Goede Vrijdag en Pasen Als de Heer zijn leven geeft vlucht de dag, de aarde beeft. Zelfs de dood verliest haar macht als Jezus roept: het is volbracht! Waarlijk Hij is Zoon

Nadere informatie

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen.

april 30 Nieuwsflits In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. april 30 Nieuwsflits 2015 In deze nieuws flits, de agenda, verjaardagen, koningsspelen. Aan de ouders en verzorgers van de leerlingen van De Zuidster, Het is toch even wennen, zorgen dat er een nieuwsflits

Nadere informatie

o.a. Carnaval, cito groep 1 en 2, protocol (meer)begaafdheid

o.a. Carnaval, cito groep 1 en 2, protocol (meer)begaafdheid Hofbode 5 11 januari 2016 o.a. Carnaval, cito groep 1 en 2, protocol (meer)begaafdheid Kerst 2015 Het is alweer een aantal weken geleden maar we kunnen terugkijken op een sfeervolle Kerst. We willen alle

Nadere informatie

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni

T KWEBBELKE. Op d n Bogerd doen we het samen. Dinsdag 19 mei. Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei. Maandag 15 juni T KWEBBELKE Maandag 18 mei Dinsdag 19 mei Woensdag 20 mei Donderdag 21 mei Vrijdag 22 mei Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Zaterdag 30 mei Maandag 1 juni Dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4, 29 september 2017

Nieuwsbrief 4, 29 september 2017 Nieuwsbrief 4, 29 september 2017 Data om te onthouden: Maandag 2 oktober: controle hoofdluis Woensdag 4 oktober: start Kinderboekenweek: Griezelen Donderdag 5 oktober: staking leerkrachten Informatie van

Nadere informatie

Nieuwsbrief APRIL 2018

Nieuwsbrief APRIL 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Het voorjaar is begonnen. Afgelopen weekend is de zomertijd ingegaan en hopelijk kunnen we gaan genieten van een prachtig voorjaar en zomer.

Nadere informatie

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015

Zeilen. Koningsspelen. Agenda. 1 mei 2015 Zeilen 1 mei 2015 Na de vakantie, op maandag 11 mei, gaat groep 6B zeilen, groep 6A gaat op woensdag 13 mei zeilen. We vertrekken om 9.00 uur vanaf school, de kinderen moeten gewoon om 8.30 uur op school

Nadere informatie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie

ilhelminaschool Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie ilhelminaschool.voor de beste basis! Juli 2015 Natersweg 7 3082 VA Rotterdam 010-4292138 directie@wilhelminaschoolcharlois.nl www.wilhelminaschoolcharlois..nl Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 25 februari 2016 07 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken en stagiaires Kwartiergesprekken Andere tijden of niet? Vastenactie De week van de BMS Open Dag Oud papier Knutselcircuit

Nadere informatie

september 2014 nr. 2 2014-2015

september 2014 nr. 2 2014-2015 samenwijs september 2014 nr. 2 2014-2015 In de eerste Samenwijs van dit schooljaar heeft Fred Zelissen aangegeven dat het geven van complimenten dit schooljaar centraal staat. Het oudercomité wil hier

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014

Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Jaargang 13, nummer 38 Vrijdag 13-06-2014 Ouderbedankochtend Vele ouders helpen op school mee met bijv. excursies, oudervereniging, medezeggenschapsraad, oud papier ophalen etc. Dinsdag 17 juni van 11

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE MEI 2015

MAANDINFORMATIE MEI 2015 MAANDINFORMATIE MEI 2015 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.startblokschiedam.nl /info.hetstartblok@primoschiedam.nl mei Week 18 + 19 vakantie Week 20 Ma 11 Di

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag.

Jaargang 2 - nummer 30-8 april Kind op Maandag. Kind op Maandag. Bij jou thuis. Ruth 1:1-22 en 2:1-17 Ruth is geboren in Moab, maar gaat op weg naar Betlehem. Ze gaat met haar schoonmoeder Noömi mee. Hoe zal het zijn in de stad van Noömi? Bijbelrooster:

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl

Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Christelijke basisschool De Melkfabriek 5, 1221 CE Hilversum 035-6859913 www.avonturijnhilversum.nl E-mail: avonturijn@proceon.nl Beste ouders, 30 oktober 2015. Een eerste week na de herfstvakantie, waarbij

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015

Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 INFOOTJE NR. 12 Schooljaar 2014-2015 Maandag 02 maart 2015 Agenda Donderdag 5 maart Inleveren strookje oudergesprekken Maandag 9 maart OR-vergadering Woensdag 11 maart Alle leerlingen vrij Vrijdag 13 maart

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk

Kalender 2015-2016. OBS Houtwijk Kalender 205-206 OBS Houtwijk ma 3 juli t/m dinsdag 25 augustus Vrijdag 7 juli is het Suikerfeest. Het Suikerfeest is een islamitisch feest waarop het einde van de maand Ramadan gevierd wordt. juli 205

Nadere informatie

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel

Franciscusbericht. April 2014. Koningsspelen vrijdag 25 april. Wijzigingen personeel April 2014 Franciscusbericht Koningsspelen vrijdag 25 april Vrijdag 25 april doen we met de Franciscusschool mee aan de Koningsspelen. We denken hier een goede invulling te kunnen geven door een sponsorloop

Nadere informatie

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data:

Het Wilgenblaadje. Editie 35: 12.06.2015. Belangrijke data: Het Wilgenblaadje Editie 35: 12.06.2015 Belangrijke data: 19 juni oud papier 25 juni scoren voor gezondheid in RKC stadion voor groep 6 t/m 8 1 juli musical groep 8 3 juli rapport 3 mee 6-10 juli schoolkamp

Nadere informatie

04 t/m 08 maart Carnavalsvakantie 20 maart Info-avond groepen 7 Entreetoets uur 21 maart Nieuwsbrief 14

04 t/m 08 maart Carnavalsvakantie 20 maart Info-avond groepen 7 Entreetoets uur 21 maart Nieuwsbrief 14 Nieuwsbrief 13 28 februari 2019 Belangrijke data: 04 t/m 08 maart Carnavalsvakantie 20 maart Info-avond groepen 7 Entreetoets 19.30-20.30 uur 21 maart Nieuwsbrief 14 Algemene informatie Social media en

Nadere informatie

Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse

Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse Weesp, 17 juni 2016 Inhoud: Ernstig ongeval putdeksel Bedankt ouders avondvierdaagse Babynieuws Informatiebrief met de groepsindelingen en leerkrachten Schoolvoetbal-/ volleybaltoernooi Presentatie muziekgroepjes

Nadere informatie

Kalender april en mei

Kalender april en mei obs De Phoenix Week 14-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn vanaf vorige week druk bezig met hun kunstzinnige projecten. In deze nieuwsbrief leest u meer over dit project en vergeet u niet

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7 april 2015

Nieuwsbrief 7 april 2015 Nieuwsbrief 7 april 2015 Algemeen Project Kunst De afgelopen weken hebben de kinderen hard gewerkt aan het project Kunst. Als afsluiting was vorige week een inloopmiddag en avond. Het was een groot succes!

Nadere informatie

Sassenheim, september 2014. Beste jongere,

Sassenheim, september 2014. Beste jongere, Sassenheim, september 2014 Beste jongere, Als je gedoopt bent en in groep 8 of de brugklas zit, wordt je nu uitgenodigd om deel te nemen aan de volgende stap in je leven, de voorbereiding op het sacrament

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013

NIEUWSBRIEF 18 juni 2013 1. Opbrengst sponsorloop (Bus voor De Aventurijn) Alle inspanningen van de scholen en andere organisaties die hebben meegedaan aan de sponsorloop, van Stichting Annemieke Timmerman en van de Soroptimist

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 16-03-2016 Nummer 14 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner

Belangrijke data. Leerkrachttekort. School in Kerstsfeer. Gezelligheid voor ouders tijdens het kerstdiner NUMMER 8 JAARGANG 33 14 december 2018 Belangrijke data 17 december 8.30 Inloopspreekuur Suat Kiliç CJG coach Haarlem-Noord 19 december Miniconcertje kerst kleuters 11.50-12.00 uur 20 december Continurooster

Nadere informatie

WEEKBULLETIN. Week 14

WEEKBULLETIN. Week 14 WEEKBULLETIN Week 14 Belangrijke data in april: Ma. 04/04: maandviering om 8.40u Wo. 06/04: schoolvoetbal meisjes Vr. 08/04: groep 1/2B vrij Wo. 13/04: schoolvoetbal jongens Vr. 14/04: groep 1/2A vrij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond

Nieuwsbrief. nr. 6 28 januari 2011. kopij: postvak  nieuwsbrief teamkamer. 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond Nieuwsbrief nr. 6 28 januari 2011 kopij: postvak " nieuwsbrief" teamkamer Maandag 31 januari 9.00-11.30 uur Open huis voor nieuwe ouders 19.30 uur Informatieavond 1 tot en met 3 februari Cito toets groep

Nadere informatie

Het Plakkaat. 20 april 2016

Het Plakkaat. 20 april 2016 Basisschool Op De Horst School voor primair en ervaringsgericht onderwijs Plakseweg 3, 6562 LR Groesbeek Telefoon: 024-3976072 E-mail:ego@bs-opdehorst.nl Internet: www.bs-opdehorst.nl Het Plakkaat 20 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief. nr april Zwemseizoen voor de groepen 3 t/m 8 begint. Tweede Pinksterdag, de kinderen zijn vrij

Nieuwsbrief. nr april Zwemseizoen voor de groepen 3 t/m 8 begint. Tweede Pinksterdag, de kinderen zijn vrij Nieuwsbrief nr. 9 26 april 2013 29 apr t/m vrij. 10 mei Meivakantie Na de meivakantie Dinsdag 14 mei Zwemseizoen voor de groepen 3 t/m 8 begint MR vergadering Woensdag 15 mei Maandag 20 mei Hoofdluiscontrole

Nadere informatie

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 29 maart 2018 Agenda Nummer 28 maandag 2 april Tweede Paasdag VRIJ! dinsdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 30 september 2016

Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Heerlen, 30 september 2016 Nieuwsbrief 2 30 september 2016 Welkom Er zijn een aantal nieuwe leerlingen op onze school. Wij heten hen van harte welkom op De Wegwijzer: Het nieuwe logo Hailey Phoebe Davianna

Nadere informatie

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de

Koningsspelen! Vandaag waren de Koningsspelen op onze school. De onder- en middenbouw vierden deze op onze school en de bovenbouw vierde de dag op de Week 17 Bedankt!!! Wij willen alle ouders en kinderen bedanken voor de steun die we hebben gekregen om een waterput te bouwen voor het Moedercentrum in Togo. Er is 271,25 opgehaald tijdens de Afrikadag

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data

Nieuwsbrief de Regenboog. okt Nieuwsbrief basisschool de Regenboog Cuijk, oktober Kalender en belangrijke data Nieuwsbrief de Regenboog okt. 2017 Kalender en belangrijke data Maandag 2 t/m vrijdag 13 oktober Donderdag 5 oktober Woensdag 4 t/m vrijdag 13 oktober Vrijdag 13 oktober Maandag 16 t/m vrijdag 20 oktober

Nadere informatie

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015

Penseelstreekje. Informatiebulletin van o.b.s. Het Palet Opheusden, 27 maart 2015 Nummer 14, schooljaar 2014 / 2015 Patrijsstraat 2 4043MR Opheusden Tel: 0488-441451 Email: info@paletopheusden.nl www.paletopheusden.nl AFWEZIGHEID DIRECTIE Ik wil u informeren over mijn afwezigheid de komende periode. Helaas staat mij

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week.

Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. 28 november 2014 Beste ouders, verzorgers, jongens en meisjes, graag jullie aandacht voor onze info van deze week. Algemeen nieuws Sinterklaas Wij volgen de gebeurtenissen in het Sinterklaasjournaal. De

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole

maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole Schooljaar 2015-2016 N O V E M B E R maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 2 Hoofdluiscontrole 3 4 5 6 open avond van 17.30-19.00 uur 7 8 9 10 11 start pre colleges Rythovius College

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, SCHOOLJAAR 2013-2014 B A S I S S C H O O L L A H R H O F Beste ouders/verzorgers, Activiteiten Juni/Juli 9 juni: Pinkstermaandag, vrij voor alle groepen 10 juni: vrij voor de groepen 4 i.v.m. Eerste Heilige

Nadere informatie

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar.

Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) We luisteren naar elkaar. Vrijdag 10 juni 2016 Agenda 15 t/m 17 juni Kamp groep 8 24 juni Onderbouwdag (groep 1 t/m 4 is vrij) Regel van de week: We luisteren naar elkaar. Storing bij het versturen van e-mails Afgelopen week hebben

Nadere informatie

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a.

Fijne meivakantie! jaargang 23 - nr. 9 mei In deze schoolbrief o.a. jaargang 23 - nr. 9 mei 2019 Bezoekadres Ikeloane 10 9281 RB Corr. Adres Postbus 20 9280 AA HARKEMA Telefoon 0512 361711 E-mail adres wynroas@noventa.nl Website wynroas.noventa.nl In deze schoolbrief o.a.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15. Schooljaar , vrijdag 18 april 2019

Nieuwsbrief 15. Schooljaar , vrijdag 18 april 2019 - Nieuwsbrief 15 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 18 april 2019 Paasfeest Ook dit jaar zijn de paashazen weer langs gekomen. De kinderen van groep 1 en 2 zijn driftig op zoek gegaan naar de paaseieren. Voor

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data:

Nieuwsbrief 16. Algemene informatie. Belangrijke data: Nieuwsbrief 16 18 april 2019 Belangrijke data: 22 april t/m 03 mei Meivakantie 08 mei Stripboekenmiddag 15 mei Grote Rekendag 15 mei AC-vergadering 16 en 17 mei Schoolfotograaf 16 mei Nieuwsbrief 17 Algemene

Nadere informatie

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015

Infobulletin o.b.s. De Vlonder Nummer 15 www.obs-vlonder.nl 2 april 2015 Aan de ouders/verzorgers We hadden deze week hoog bezoek. Wethouder Arends en afdelingsmanager onderwijs mevrouw Boxem bezochten op 1 april De Vlonder. Ik mocht het gezelschap rondleiden. De wethouder,

Nadere informatie

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18

21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 Agenda 21 mei 2016 schooljaar 2015/2016 nr. 18 mei ma 23-5-16 studiemiddag KIJK groep 1 en 2 vrij wo 25-5-16 Schoolfotograaf do 26-5-16 juffen- en meestersfeest (om 13.00 uit) juni do 2-6-16 kunstroute

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg

Conciërge Frans Schilderman. Voorleeswedstrijd. CJG Doesburg Openbare Dalton Basisschool De Wetelaar Zanderskamp 95 6983 CG, Doesburg tel: 0313 474292 www.wetelaar.nl e-mail: wetelaar@gmail.com Inhoud: Schooljaar 2013 2014 21 oktober 2013 Pagina 1 Start zwangerschapsverlof

Nadere informatie

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12

Nieuwsbrief twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Agenda Nieuwsbrief 2015-2016 twintigste jaargang, 22 april 2016, nummer 12 Ma. 25 apr. t/m zon. 8 mei Meivakantie Zon. 15 mei Ma. 16 mei Woe. 18 mei Woe 25 mei Do. 26 mei Vrij. 27 mei Zon. 29 mei Potgrondactie

Nadere informatie

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR

Maandbrief mei 2016. schooljaar 2015-2016. De vakantiedagen voor onze school in mei. t Was een intense maand april in SJR Maandbrief mei 2016 schooljaar 2015-2016 Vanaf dit schooljaar ontvangt u onze maandbrieven per mail. U vindt ze ook terug op www.sjr.be De vakantiedagen voor onze school in mei Woensdag 4 mei, donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9

Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Nieuwsbrief 20 mei 2015 Nr 9 Gevonden voorwerpen Bij de conciërge liggen de gevonden voorwerpen. Deze kunnen tot en met volgende week opgehaald worden en daarna gaan ze weg. Schooluitje 23 juni 2015 Dinsdag

Nadere informatie

PRIKBORDje. Jaargang

PRIKBORDje. Jaargang Onderwerpen Agenda Ouder(-kind-)gesprekken Zoen en Zoefzone 11 december Wereldlichtjesdag Voorleeswedstrijd unit 3 Gastlessen korfbal Sinterklaas Kerstviering Onderzoek doen in unit 2 Herfstwandeling Verjaardagen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

VAN HARTE GEFELICITEERD

VAN HARTE GEFELICITEERD BERENBABBELSnummer 5 schooljaar 2017-2018 AGENDA 27 nov: groep 8 naar Binnenhof en Madurodam 29 nov: Berenshow groep 3-4 01 dec: Pietenpad groep 1-2 05 dec: Sint op school in de middag 06 dec: Studiedag,

Nadere informatie

ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014

ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014 ALGEMEEN LOGBOEK OKTOBER Barendrecht, 1 oktober 2014 17 e jaargang A L G E M E E N De eerste vier weken zitten er al weer op. Wat is het toch leuk om te zien dat alle kinderen weer zijn gegroeid, niet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF NR

NIEUWSBRIEF NR dr. de Boerstraat 42 1511 VH Oostzaan tel. 075 2010115 info@korenaar.nl www.korenaar.nl #dekorenaarcbs NIEUWSBRIEF NR. 5 2017-2018 A g e n d a 19-01-2018 Mad Science Show groep 3 t/m 6 22-01-2018 Inloopspreekuur

Nadere informatie

Augustus Iedereen is aardig voor groot en klein. dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 3. maandag 1 augustus.

Augustus Iedereen is aardig voor groot en klein. dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 3. maandag 1 augustus. Augustus 01 maandag 1 augustus dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag zondag 1 1 1 1 1 0 1 0 1 1 september Iedereen is aardig voor groot en klein. September 01 maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Fusieschool Gansbeek / Hwagveld

Fusieschool Gansbeek / Hwagveld R.K. BASISSCHOOL OP T HWAGVELD Proost de Beaufortstraat 45 6231 EB MEERSSEN Telefoon 043 3642813 info.hwagveld@innovo.nl Dinsdag 17 januari 2017 Zwerfafval Zwerfafval is al het afval dat rondslingert op

Nadere informatie

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken

INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken INFO KBS St. Jozef Een school om te ontdekken Schooljaar 2012/2013 No 10 31 januari 2013 Reageren op de inhoud kunt u via het mailadres: directie@jozefrijen.nl Inhoudsopgave Niet vergeten... 1 Afscheid...

Nadere informatie

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e

n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M n t e s s o r i s c h o o l s p i j k e n i s s e M 4 / 5 6 Tweede Paasdag (vrij) MEMO APRIL 2015 7 gr.1-4 vrij 1 2 Paasontbijt midd.:peu- 8 midd.: voet bal gr.5/6 terschild. 3 Goede Vrijdag (vrij) 9

Nadere informatie

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015

Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Schooljaar 2014-2015 Nummer 14, 10 april 2015 Kalender: 11 april Voorjaarsmarkt 17 april Moerdijk Schoon, voor groep 4, 5, 6 en 8 20 april Groep 8 op bezoek bij de RK-kerk 20 april Entreetoets groep 7

Nadere informatie

obs De Phoenix Week

obs De Phoenix Week obs De Phoenix Week 10-2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Na een, voor de kinderen, lange voorjaarsvakantie met heerlijk voorjaars weer, zijn we deze week weer volop begonnen. De rapporten zijn mee en de

Nadere informatie

februari 2015 dinsdag 17 krokusvakantie woensdag 18 krokusvakantie donderdag 19 krokusvakantie maandag 23 18.00 uur oudergesprekken woensdag 25

februari 2015 dinsdag 17 krokusvakantie woensdag 18 krokusvakantie donderdag 19 krokusvakantie maandag 23 18.00 uur oudergesprekken woensdag 25 februari 2015 zondag 1 maandag 16 krokusvakantie maandag 2 17.30-19.00 uur inloop avond nieuwe ouders 19.30 uur ouderavond gr. 5a en 5b dinsdag 17 krokusvakantie dinsdag 3 10.00-11.30 en 14.00-15.00 uur

Nadere informatie

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015

voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 voor het laatste nieuws kijk je op www.sbofacet.nl NUMMER 14 SCHOOLJAAR 2014-2015 Donderdag 16 april 2015 ii Beste ouders / verzorgers, In deze nieuwsbrief nieuws uit groep 3 en 5. Verder weer nieuws m.b.t.

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits:

In deze Nieuwsflits: In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Bibliotheek Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Stakingsdag DJ Workshop BSO de Zeven Dwergen Poppentheater Appel Moes Korte berichten Dikke

Nadere informatie

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 21 januari 2016 2015-2016. Interessante informatie: 21 jan. ALV Oudervereniging

Wiekendje. Vanuit het MT. Basisschool Het Molenven. In dit nummer: 21 januari 2016 2015-2016. Interessante informatie: 21 jan. ALV Oudervereniging Basisschool Het Molenven Wiekendje Koninginnelaan 1c 5263 DP Vught info@molenven.nl jaarboekmolenven@hotmail.nl 21 januari 2016 2015-2016 Interessante informatie: 21 jan. ALV Oudervereniging 19.30 uur

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 april 2015

Nieuwsbrief 1 april 2015 Nieuwsbrief 1 april 2015 Inhoud studiedagen Zoals u weet, organiseert de Waalse school regelmatig studiedagen voor het personeel. Om de kwaliteit van het onderwijs hoog te houden, vindt de school het belangrijk

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24

Meivakantie. Agenda t/m Meivakantie Weer naar school tegen 4 voetbaltoernooi Opnames Leraar24 Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 33-29 april Met deze week: Sporten in de meivakantie - 4 tegen 4 voetbal - Maandagen na de meivakantie - Avond4Daagse - Nieuwe leerlingen - Uitslag

Nadere informatie