ER MOET EEN BETERE MANIER ZIJN

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "ER MOET EEN BETERE MANIER ZIJN"

Transcriptie

1

2 ER MOET EEN BETERE MANIER ZIJN

3

4 EEN TRADITIE VAN INNOVATIE Het verhaal van Interface begint in 1973, wanneer oprichter Ray Anderson ziet dat de kantooromgeving ingrijpend aan het veranderen is en behoefte heeft aan flexibele vloerbedekking. Sinds de overname van Heuga in 1987 is Interface wereldwijd marktleider in modulaire vloerbedekking. De Heuga tegels zijn overigens nog steeds te koop. Sinds de oprichting heeft een revolutie plaatsgevonden op de werkplek. Toonaangevende bedrijven zien in dat productiviteit sterk afhankelijk is van creativiteit, samenwerking en well-being. De producten van Interface zijn voorlopers op het gebied van design, innovatie en duurzaamheid. Zo helpen we ruimtes te creëren met een eigen identiteit en stimuleren we samenwerking.

5 MISSION ZERO Nul, dat is onze belofte. In 1994 was Interface een van de eerste bedrijven die het roer omgooide. Onze belofte is om in 2020 een volledig duurzame onderneming te zijn. Dat noemen wij Mission Zero. Een uitdaging voor alle onderdelen van ons bedrijf. Zo draait onze fabriek in Scherpenzeel volledig op duurzame energie en gas. De fabriek gebruikt vrijwel geen water en er gaat geen afval naar de vuilnisbelt.

6 EEN CIRCULAIRE PRODUCTIEKETEN Het ontwikkelproces van Interface is geïnspireerd door Mission Zero. Zo is Net-Works TM onze eerste stap om met tapijttegels positief bij te dragen aan het milieu, de economie en de samenleving als geheel. Net-Works is een partnership van Interface, de Zoological Society of London en Aquafil, een mondiale garenfabrikant. We werken samen met lokale gemeenschappen en kopen daar gebruikte visnetten. Zo zorgen we dat ze niet worden weggegooid en voorkomen we schade aan stranden en het leven in de zee. De mensen in deze arme dorpen krijgen een extra bron van inkomen. Aquafil ontwikkelt sinds 2011 nieuwe methoden om afgedankte nylonvezels een tweede leven te geven. Hiervoor wordt materiaal uit diverse bronnen gebruikt, waaronder ons eigen ReEntry 2.0-programma. Met het Net-Works project loopt Interface voorop op het gebied van circulaire productieketens. Interface geldt wereldwijd als inspiratiebron op het gebied van duurzaamheid, met aandacht voor het gebruik van materiaal & energie en de menselijke factor.

7 VOLLEDIG TRANSPARANT Om de milieu-impact van verschillende producten te kunnen vergelijken is volledige transparantie noodzakelijk. Interface was de eerste tapijtfabrikant die een extern gecertificeerde milieuproductverklaring (EPD) ontving. Het EPD van een product toont de ingrediënten en de milieubelasting tijdens de hele levenscyclus, dus niet alleen tijdens de productie. Inmiddels heeft 99% van onze producten een EPD. Met deze transparantie bieden wij de middelen om een goede keuze te maken. We helpen u de ideale ruimte te creëren, maar ondersteunen ook bij het verminderen van uw milieu-impact. Denk hierbij aan: Duidelijke informatie aanbieden om de meest duurzame producten te kiezen Oud tapijt recyclen Helpen met het behalen van Green building certificaten zoals BREEAM, LEED, HQE en DGNB

8 OVERAL LOKAAL Interface is wereldwijd vertegenwoordigd. Met meer dan 40 showrooms en productie locaties in Australië, China, Nederland, Thailand, het Verenigd Koninkrijk en de V.S. kunnen we wereldwijd leveren met lokale ondersteuning. Interface is de enige wereldwijde leverancier van tapijttegels. Hierdoor kunnen we hoge kwaliteit en efficiëntie bieden, voor multinationals en voor lokale bedrijven.

9 U BENT FLEXIBEL, UW VLOER OOK De vloer heeft een grote invloed op de sfeer van elke ruimte. Daarnaast moet de vloer de belasting van meubilair en schoenen aankunnen. Vrijwel alle producten van Interface zijn gecertificeerd voor intensief kantoorgebruik. Interface creëert vloeren die design, kwaliteit en flexibiliteit met elkaar combineren. Met onze modulaire vloerbedekking kunt u optimaal inspelen op de steeds veranderende eisen van de moderne werkomgeving.

10 VORMEN VAN DE TOEKOMST Tapijttegels waren altijd vierkant, maar de Skinny Planks (25 x 100 cm) van Interface geven flexibele vloerbedekking opnieuw vorm. De planken creëren onbegrensde mogelijkheden. Plaats ze in combinatie met vierkante tegels of op zichzelf tegels in verschillende vormen zijn perfect te combineren. Kies voor de uitstraling van kamerbreed, of uit een oneindige variatie in patronen voor een indrukwekkend effect.

11 DESIGNERS IN HART EN NIEREN Of we nu een nieuwe trend creëren met onze producten. Of producten produceren met een minimale impact op het milieu. Of inspiratie opdoen uit de natuur. Interface staat voor design. Onze collectie biedt maximale ontwerpvrijheid. We denken graag met u mee om uw visie te realiseren.

12 UW VISIE, ONS DESIGN Interface maakt tapijttegels, maar we verkopen design. De Concept Designers van Interface bieden ondersteuning van A tot Z bij het interieurontwerp. Of het nu gaat om consultancy of een gedetailleerde visualisatie van de opties, met onze kennis van kleuren, patronen en de laatste technologische ontwikkelingen zorgen wij altijd voor een optimaal resultaat.

13 EEN RUIMTE ZIEN EN ERVAREN Een comfortabele ruimte zorgt voor productievere, gezondere en zelfs gelukkigere mensen. De vloer speelt hierbij een belangrijke rol. Daarom doen we bij Interface veel onderzoek naar de gevolgen van kleuren, patronen en materialen. Creëer een rustgevende ruimte of geef zones aan in een grotere ruimte. Met de uiteenlopende kleuren, patronen, vormen en structuren in onze collectie kan het allemaal.

14 VERANDERING MAKKELIJK MAKEN Bij het herinrichten van een werkplek wilt u zo min mogelijk verstoring. Met ons gepatenteerde Renovisions liftsysteem hoeft u uw bureau en kasten niet te verplaatsen en blijft de werkonderbreking minimaal. Tapijttegels van Interface worden geïnstalleerd met TacTiles. Met deze doorzichtige, enkelzijdig klevende kunststof vierkantjes verbinden we de tapijttegels. Ze laten dus geen sporen na op de vloer en de tapijttegels zijn eenvoudig te verwisselen. Nog minder verstoring met Renovisions (zie afbeelding) Schone, snelle installatie met TacTiles Kabels onder controle met Intercell

15 FLEXIBELE VERVANGING, AFVAL VERMINDEREN Tapijt moet zo lang mogelijk mee te gaan, voor het milieu en om financiële redenen. 20% van het vloeroppervlak moet 80% van het gebruik opvangen. Onze modulaire tapijttegels zijn individueel te vervangen en als u onze random producten gebruikt ontstaat geen kleurverschil. Zo gaat uw vloer langer mee. Daarnaast bespaart u met onze modulaire vloeroplossingen op snijafval (1-2%) ten opzichte van traditionele kamerbrede vloerbedekking (7-10%).

16 31 AKOESTISCHE HOOGSTANDJES Geluid is een belangrijke bron van afleiding en ergernis, zeker in het moderne open kantoor. De vloer speelt een belangrijke rol in de demping of weerkaatsing van geluid. Zachte vloerbedekking verbetert de geluidsabsorptie en vermindert het contactgeluid in een ruimte. De ontwerpers van Interface denken bij elke stap in het ontwerpproces na over de akoestische eigenschappen van de tapijttegels. Als meer geluidsdemping nodig is dan met een standaardtegel bereikt kan worden zorgen onze speciale SONE en Interlay systemen voor een nog betere akoestiek in grote of kleine werkruimten. Yandex Kazan Office - Fotograaf: Peter Zaytsev / za bor architects

17 33 GEZONDE LUCHT We zijn een groot deel van de dag binnen. Ventilatie, verwarming en schoonmaak dragen bij aan een gezond binnenklimaat, maar ook de vloerbedekking is van belang. Interface tapijt stoot vrijwel geen vluchtige organische stoffen (VOC s) uit. In combinatie met ons lijmvrije installatiesysteem TacTiles wordt de uitstoot tot een minimum beperkt. Een zachte vloer vangt daarnaast stof op dat anders in de lucht blijft hangen. Alle Interface producten zijn getest en verminderen bij regulier onderhoud aantoonbaar de hoeveelheid stof in de ruimte. Natuurlijk geven we ook professioneel onderhoudsadvies zodat het tapijt schoon en fris blijft.

18 RECYCLING We helpen bij het verkleinen van uw ecologische voetafdruk door uw oude tapijttegels te hergebruiken of te recyclen. Het hypermoderne ReEntry 2.0 proces verwerkt de verschillende onderdelen van tapijttegels tot nieuwe grondstoffen, zodat we er nieuwe tegels van kunnen maken. Samen met onze ReUse partners geven we een tweede leven aan bruikbare tegels. Als wij uw overbodige tapijt recyclen of hergebruiken ontvangt u een ISO certificaat als bewijs van uw verantwoorde aanpak van afval.

19 MEER WETEN! Bent u nieuwsgierig naar Mission Zero en de positieve impact van onze producten op het milieu en uw interieur, neem dan gerust contact met ons op. We verheugen ons erop u te ontmoeten in e e n van onze showrooms, of in ons unieke experience centre, het Awarehouse.

20 BROXXXXNLA011 August 2014

21

Te beginnen bij de vloer

Te beginnen bij de vloer Akoestiek op de werkplek Te beginnen bij de vloer Bedrijven profiteren van tevreden, gezonde werknemers Elk jaar raken er duizenden werkdagen verloren als gevolg van ziekteverzuim, wat resulteert in verloren

Nadere informatie

TacTiles. Plaats uw tapijttegels snel en eenvoudig, zónder lijm

TacTiles. Plaats uw tapijttegels snel en eenvoudig, zónder lijm TacTiles Plaats uw tapijttegels snel en eenvoudig, zónder lijm Interface is voortdurend op zoek naar nieuwe en slimmere producten. Geïnspireerd door de natuur en door de gekko, die ogenschijnlijk aan oppervlakken

Nadere informatie

Duurzame innovatie met de natuur als mentor - de circulaire economie in de praktijk - Rijks Innovatie Lab 2013

Duurzame innovatie met de natuur als mentor - de circulaire economie in de praktijk - Rijks Innovatie Lab 2013 Duurzame innovatie met de natuur als mentor - de circulaire economie in de praktijk - Rijks Innovatie Lab 2013 Introductie van het bedrijf Uitvinder van de Heuga tapijttegel Omzet $ 1 miljard 3500 medewerkers

Nadere informatie

Lijmvrij installatiesysteem. TacTiles

Lijmvrij installatiesysteem. TacTiles Lijmvrij installatiesysteem TacTiles Lijmvrij installatiesysteem We hebben TacTiles voor een project van 4000 vierkante meter in ons expositiecentrum gebruikt. Ze liggen er nu al bijna 2 jaar en ik ben

Nadere informatie

Vloerafwerking: een belangrijke basis

Vloerafwerking: een belangrijke basis Vloerafwerking: een belangrijke basis Mede vanwege een druk bezette agenda van de mogelijke deelnemers, bleek het niet mogelijk een aantal mensen uit de branche van de vloerafwerking op één moment aan

Nadere informatie

Interlay. Meer comfort, geluid gereduceerd. Europe, Middle East, Africa, India

Interlay. Meer comfort, geluid gereduceerd. Europe, Middle East, Africa, India Europe, Middle East, Africa, India AE AT BA BE BG BY CH CS CZ DE DK ES FR HR HU IE IL IN IT KZ NL MK NO PL PT RO RS RU SA SE SK SI TR UA UK ZA +971 4 399 6934 +41 44.913.68.00 +387 33 522 534 +32 2 475

Nadere informatie

Intercell van Interface Ruimtebesparend vloerbeheersysteem

Intercell van Interface Ruimtebesparend vloerbeheersysteem Intercell Intercell van Interface Ruimtebesparend vloerbeheersysteem Het verhaal van Interface begint in 1973, wanneer oprichter Ray Anderson ziet dat de kantooromgeving ingrijpend aan het veranderen is

Nadere informatie

TacTiles. Installeer uw modulaire vloer snel en eenvoudig, zónder lijm

TacTiles. Installeer uw modulaire vloer snel en eenvoudig, zónder lijm TacTiles Installeer uw modulaire vloer snel en eenvoudig, zónder lijm Interface is voortdurend op zoek naar nieuwe en slimmere producten. Geïnspireerd door de natuur en door de gekko, die ogenschijnlijk

Nadere informatie

Fotosfera. www.interface.com. Europe, Middle East, Africa, India

Fotosfera. www.interface.com. Europe, Middle East, Africa, India Europe, Middle East, Africa, India AE +971 4 399 6934 A +41 44.913.68.00 BA +387 33 522 534 BE +32 2 475 27 27 BG +359 2 808 303 BY +375 17 226 75 14 CH +41 44/9136800 CS +381 11 212 95 79 CZ +42 0 233

Nadere informatie

Een herstellende bijdrage leveren aan milieu en maatschappij. - met de natuur als mentor -

Een herstellende bijdrage leveren aan milieu en maatschappij. - met de natuur als mentor - Een herstellende bijdrage leveren aan milieu en maatschappij - met de natuur als mentor - KIVI 23 september 2014 Inclusief en circulair innoveren en co-creëren door te inspireren Geanne van Arkel Sustainable

Nadere informatie

Onbegrensde mogelijkheden

Onbegrensde mogelijkheden Skinny Planks Onbegrensde mogelijkheden Onze 25 x 100 cm Skinny Planks introduceren een nieuwe schaal en vorm van tapijttegels, waarmee ze de installatiemogelijkheden aanzienlijk vergroten. De vierkante

Nadere informatie

EEN NIEUWE MANIER VAN DENKEN

EEN NIEUWE MANIER VAN DENKEN EEN NIEUWE MANIER VAN DENKEN EEN NIEUW VLOERCONCEPT Interface Hospitality ontwerpt en fabriceert unieke vloeroplossingen. We dagen u uit om out of the box te denken en tradities te vergeten. Sta open

Nadere informatie

Tegeltapijt terugnameprogramma

Tegeltapijt terugnameprogramma 1 Tegeltapijt terugnameprogramma De volledige levenscyclus Interface startte in 1994 met het duurzaamheidsbeleid onder de naam Mission Zero, met als doel onze impact op het milieu uiterlijk in 2020 te

Nadere informatie

overheidsgebouwen inrichting in visie op Een nieuwe

overheidsgebouwen inrichting in visie op Een nieuwe Een nieuwe visie op inrichting in overheidsgebouwen Een nieuwe visie op inrichting in overheidsgebouwen InterfaceFLOR is een mondiale leider op het gebied van het ontwerpen en produceren van hoogwaardige,

Nadere informatie

KAS BANK. Klant: KAS BANK. Locatie: Amsterdam, Nederland. Product: Common Ground, Monochrome. Aantal m2: 9.563 m2

KAS BANK. Klant: KAS BANK. Locatie: Amsterdam, Nederland. Product: Common Ground, Monochrome. Aantal m2: 9.563 m2 KAS BANK Klant: KAS BANK Locatie: Amsterdam, Nederland Product: Common Ground, Monochrome Aantal m2: 9.563 m2 Toegevoegde services: ReEntry TacTilesTM KAS BANK, een nieuw begin KAS BANK, opgericht in

Nadere informatie

Interieurs verbeteren en nadelige milieueffecten verminderen

Interieurs verbeteren en nadelige milieueffecten verminderen Interieurs verbeteren en nadelige milieueffecten verminderen een eerste vereiste voor vloeren Als u uw ideale bedrijfsvloer zou mogen samenstellen, hoe zou die er dan uitzien? Een ideale bedrijfsvloer

Nadere informatie

Backings. Hoogwaardige backings voor modulaire vloeren

Backings. Hoogwaardige backings voor modulaire vloeren Backings Hoogwaardige backings voor modulaire vloeren Hoogwaardige backings voor modulaire vloeren Onder het oppervlak kijken Bent u op zoek naar een vloer, dan denkt u waarschijnlijk na over de kleur,

Nadere informatie

Vloeren op een zwevende dekvloer met vloerverwarming en vloerkoeling.

Vloeren op een zwevende dekvloer met vloerverwarming en vloerkoeling. Vloeren op een zwevende dekvloer met vloerverwarming en vloerkoeling. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij. DEN HEIJER WONINGSTOFFERING Edisonstraat 17 Zoetermeer MAISON WONINGSTOFFERING Coppeliaschouw

Nadere informatie

Levend schilderij met echte planten

Levend schilderij met echte planten The power of plants Levend schilderij met echte planten In LivePicture komen innovatie, design en groen op een bijzondere wijze samen. In de lijst is een geïntegreerd watergeefsysteem met reservoir verwerkt.

Nadere informatie

SDK MEER DAN OPBERGEN

SDK MEER DAN OPBERGEN SDK MEER DAN OPBERGEN PRODUCTBESCHRIJVING Bijzondere schuifdeurkast SDK is de ideale schuifdeurkast als u functioneel én sfeervol wilt opbergen en archiveren in open ruimtes. De kast opent en sluit geruisloos

Nadere informatie

Akoestiek op de werkplek. Te beginnen bij de vloer

Akoestiek op de werkplek. Te beginnen bij de vloer Akoestiek op de werkplek Te beginnen bij de vloer Image: Philips HQ, DACH 3 Gelukkige en gezonde mensen zorgen voor een beter bedrijf Als mensen zich op hun gemak voelen op hun werkplek, dan zijn ze productiever.

Nadere informatie

TRENDS OP DE WERKPLEK. Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers?

TRENDS OP DE WERKPLEK. Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers? TRENDS OP DE WERKPLEK Hoe kan de kantooromgeving zorgen voor productieve en tevreden werknemers? ABSTRACT MARKT- EN OPINIEONDERZOEK NEDERLAND In opdracht van Mindspace onderzocht onafhankelijk onderzoeksbureau

Nadere informatie

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort.

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Visueel en akoestisch comfort. Akoestisch Comfort Swell Disq Desk Splitt Call Fuze Patch Tone Chat In-Zee. Visueel en akoestisch comfort. Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd: wat

Nadere informatie

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website

Akoestisch Comfort. Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website Akoestisch Comfort Visueel en akoestisch comfort. Lees meer info op onze website www.meinema.nl Akoestisch Comfort Swell Disq Desk Splitt Call Fuze Patch Tone Chat Wat doe je met een ruimte? Beter gezegd:

Nadere informatie

Think out of the square

Think out of the square NEW SHAPES 50x 50 50x 50 Think out of the square Hier bij modulyss hebben we 25 jaar ervaring in het maken van vierkant modulair tapijt. Een 50x50cm vierkante tapijttegel, gecreëerd voor flexibele ontwerpen

Nadere informatie

Gyptone voor zuivere lucht, zowel binnen als buiten

Gyptone voor zuivere lucht, zowel binnen als buiten Saint-Gobain Gyproc Nederland Postbus 73 4130 EB Vianen Tel: 0347-325 100 Fax: 0347-325 125 E-mail: info@gyproc.nl www.gyproc.nl @Gyproc Daar elke toepassing in de praktijk gebaseerd is op de ter plaatse

Nadere informatie

De circulaire economie in praktijk - met de natuur als mentor -

De circulaire economie in praktijk - met de natuur als mentor - De circulaire economie in praktijk - met de natuur als mentor - Duurzaam innoveren door te inspireren en betrokkenheid te creëren Roderick Conijn Senior Account Manager Overheid European Sustainability

Nadere informatie

HUBB MODULAIR EN FLEXIBEL

HUBB MODULAIR EN FLEXIBEL HUBB MODULAIR EN FLEXIBEL CONCEPT CONCEPT Optimaal activiteitgericht werken Sociale zone Concentratiezone Binnen kantooromgevingen is er steeds meer behoefte Daarom heeft Gispen in samenwerking met Mecanoo

Nadere informatie

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain Vescom: een kennismaking wallcovering upholstery curtain daarom Vescom projectgeschikt onderscheidende dessins functioneel kleur, structuur en materialiteit sfeervol en gevarieerd eenvoudig en snel te

Nadere informatie

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne Expert in vloerhygiëne Totaalservice matten en moppen Met onze totaalservice voor vloerhygiëne bespaart u tot 60% op schoonmaakkosten. Piekfijne vloerhygiëne is essentieel voor elke business. Hygiëne is

Nadere informatie

rust en persoonlijke ruimte op elke werkplek Sound and Vision

rust en persoonlijke ruimte op elke werkplek Sound and Vision Sound and Vision rust en persoonlijke ruimte op elke werkplek Geluidsgolven zetten de lucht in beweging, weerkaatsen, worden versterkt of geabsorbeerd. Het gedrag van geluidsgolven bepaalt de akoestische

Nadere informatie

Creating Better Environments. Duurzaamheid gaat over de dingen die je niet kunt zien

Creating Better Environments. Duurzaamheid gaat over de dingen die je niet kunt zien Creating Better Environments Duurzaamheid gaat over de dingen die je niet kunt zien Forbo Flooring 01 Wij geloven in creating better environments Van hoe hij wordt gemaakt tot hoe hij presteert, een Forbo

Nadere informatie

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain

Vescom: een kennismaking. wallcovering upholstery curtain Vescom: een kennismaking wallcovering upholstery curtain daarom Vescom projectgeschikt onderscheidende dessins functioneel kleur, structuur en materialiteit sfeervol en gevarieerd eenvoudig en snel te

Nadere informatie

Let s Clear be. Laten we duidelijk zijn over tapijttegels, milieuclaims, producttransparantie en werkelijke vooruitgang richting duurzaamheid.

Let s Clear be. Laten we duidelijk zijn over tapijttegels, milieuclaims, producttransparantie en werkelijke vooruitgang richting duurzaamheid. Let s Clear be Laten we duidelijk zijn over tapijttegels, milieuclaims, producttransparantie en werkelijke vooruitgang richting duurzaamheid. www.interface.com/gobeyond Een rijke Geschiedenis Mijlpalen

Nadere informatie

Interface: circulair tapijt

Interface: circulair tapijt NewWorldCampus Interface: circulair tapijt Klant: New World Campus Locatie: Den Haag Producten: Transformation, Net Effect One, Mellapolis, Fotosfera Micro, Straightforward, DotCom (ReUse en Revitalisatie)

Nadere informatie

PRODUCTBESCHRIJVING. Gemeente Deventer

PRODUCTBESCHRIJVING. Gemeente Deventer TST ROBUUST ONTWERP PRODUCTBESCHRIJVING TST bank kenmerkt zich door een sterk iconische vorm. Het robuuste ontwerp bevat zachte lijnen en is gecombineerd met een comfortabele meubelstof. TST serie is verkrijgbaar

Nadere informatie

ENTRADA II. Entrada II 3

ENTRADA II. Entrada II 3 ENTRADA II 2 Entrada II Entrada II 3 ENTRADA II Vandaag zetten we de deur open naar iets nieuws. We nemen iets goeds en maken het nog veel beter. Entrada II is de volgende generatie van een populaire bureaustoel;

Nadere informatie

Open your mind, free your office.

Open your mind, free your office. Spacefulness Open your mind, free your office. Uw nieuwe allesinéén kosten&ruimtebesparendekantoor-unit 2 Uw nieuwe allesinéén kosten&ruimtebesparendekantoor-unit 3 Spacefulness Wat zou u doen als u uw

Nadere informatie

Zin in de zomer 20% WOONTREND ZEELAND. Nieuw. korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** Zie pag. 6. transparante gordijnstoffen

Zin in de zomer 20% WOONTREND ZEELAND. Nieuw. korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** Zie pag. 6. transparante gordijnstoffen WOONTREND ZEELAND Nieuw transparante gordijnstoffen Zin in de zomer Zie pag. 6 20% korting op alle PVC vloeren uit de Vivante collectie** zie pag. 7 Mini Metamorfose Weinig moeite, veel effect met een

Nadere informatie

Biosfera 100 % Gerecycled Polyamide. Europe, Middle East, Africa, India

Biosfera 100 %  Gerecycled Polyamide. Europe, Middle East, Africa, India 100 % Gerecycled Polyamide Europe, Middle East, Africa, India AE +971 4 399 6934 AT +41 44 913 68 00 BA +387 33 522 534 BE +32 2 475 27 27 BG +359 2 808 303 BY +375 17 226 75 14 CH +41 44 913 68 00 CS

Nadere informatie

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS EXCLUSIEVE UITSTRALING, OPTIMALE GELUIDSABSORPTIE EN VOLLEDIGE ONTWERPVRIJHEID 2 Verwol Complete interieurrealisatie Verwol is opgericht in 1976 en uitgegroeid tot marktleider

Nadere informatie

EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN. Building intelligence

EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN. Building intelligence EEN NIEUW TIJDPERK IN HET BEHEER VAN RUIMTES EN WERKPLEKKEN Building intelligence ROOM MANAGEMENT HAALT MAXIMAAL RENDEMENT UIT ALLE RUIMTES BrightBooking Room Management is een online platform, waarmee

Nadere informatie

Duurzaam Gebouwd Op Locatie

Duurzaam Gebouwd Op Locatie Duurzaam Gebouwd Op Locatie Circulaire Economie Het Interieur Mede mogelijk gemaakt door: Programma 09.30 Opening door moderator Marvin van Kempen, redacteur Duurzaam Gebouwd 09.40 Groep 1: Rondleiding

Nadere informatie

Definitie. Wat is Duurzaamheid?

Definitie. Wat is Duurzaamheid? Duurzaamheid Definitie Wat is Duurzaamheid? Waarom is duurzaamheid belangrijk? Bevolkingsgroei 7naar 9Miljard Waarom is duurzaamheid belangrijk? Grondstofschaarste Waarom is duurzaamheid belangrijk? Ontbossing

Nadere informatie

!pet projectinrichters. binnenkomer. unigarant hoogeveen

!pet projectinrichters. binnenkomer. unigarant hoogeveen binnenkomer unigarant hoogeveen aanmeren... de ontvangstbalie is als een eiland in de hal geplaatst - de ruimte faciliteert zo een ontmoeting op basis van gelijkwaardigheid. uitgangspunt bij unigarant

Nadere informatie

rolgordijnen rolgordijnen by environment creating a better

rolgordijnen rolgordijnen by environment creating a better rolgordijnen rolgordijnen by creating a better environment Rolgordijnen Daglicht is essentieel om je prettig te voelen in je eigen woon- en werkomgeving. Vooral het contact met de buitenwereld is een belangrijke

Nadere informatie

TOPLINE WOOD VENEERD ACOUSTIC WALL & CEILING PANELS

TOPLINE WOOD VENEERD ACOUSTIC WALL & CEILING PANELS TOPLINE WOOD VENEERD ACOUSTIC WALL & CEILING PANELS TOPLINE Super absorberende panelen Wanden en plafonds zijn essentieel voor akoestisch comfort. Bij toepassing van Topline kan de combinatie van reflectie,

Nadere informatie

Huur uw vrijheid in ruimte

Huur uw vrijheid in ruimte Huur uw vrijheid in ruimte Altijd een snelle, passende oplossing De Meeuw ontwikkelt en produceert al sinds 1929 flexibele huisvesting op maat. Dat doen we in nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers.

Nadere informatie

AKOESTIEK ONTMOET BEHANG

AKOESTIEK ONTMOET BEHANG VOLMAAKTE KLANK AKOESTIEK ONTMOET BEHANG HET INNOVATIEVE GLASWEEFSEL VOOR WANDEN EN PLAFONDS 2 WANDBEKLEDING OP DE ACHTERGROND: SYSTEXX ACTIVE ACOUSTIC 233 AKOESTIEK: DE WETENSCHAP VAN HET GELUID IDEALE

Nadere informatie

Sika ComfortFloor VOOR UW HUIS PERFECTIE WAS NOG NOOIT ZO DICHT BINNEN HANDBEREIK

Sika ComfortFloor VOOR UW HUIS PERFECTIE WAS NOG NOOIT ZO DICHT BINNEN HANDBEREIK Sika ComfortFloor VOOR UW HUIS PERFECTIE WAS NOG NOOIT ZO DICHT BINNEN HANDBEREIK LEVEN IN PERFECTIE Sika ComfortFloor IN UW HUIS Sika ComfortFloor is meer dan zomaar een vloer. Mensen worden ondergedompeld

Nadere informatie

i.work i.box for the love of work

i.work i.box for the love of work L i.work i.box for the love of work i.work i.box Thuiswerken, satellietkantoren, flexwerken... Werken is duidelijk niet meer wat het geweest is. Mobiliteit en flexibiliteit zetten de toon. De klassieke

Nadere informatie

Akoestische producten

Akoestische producten Akoestische producten Akoestische producten AtmR voert onder Private Label een eigen merk aan hoogwaardig gestoffeerde producten. In deze brochure een overzicht van alle standaard akoestische oplossingen.

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

2.0. Cradle-to-Cradle Restwaardegarantie Revitalisatie Axia Second Life. Duurzaam & Circulair

2.0. Cradle-to-Cradle Restwaardegarantie Revitalisatie Axia Second Life. Duurzaam & Circulair 2.0 Duurzaam & Circulair Cradle-to-Cradle Restwaardegarantie Revitalisatie Axia Second Life Axia designed and assembled by BMA Ergonomics in the Netherlands Ons duurzaamheidsbeleid is geconcentreerd rond

Nadere informatie

Technische specificaties

Technische specificaties Homogeen Vinyl De greenfield werkwijze van Forbo betekent dat we gebruik maken van de laatste inzichten en technologieën om innovatieve, smart oplossingen te ontwikkelen die resulteren in een hoogwaardige

Nadere informatie

HUBB DE LEEROMGEVING VAN DE TOEKOMST

HUBB DE LEEROMGEVING VAN DE TOEKOMST HUBB DE LEEROMGEVING VAN DE TOEKOMST ROOM TO LEARN ROOM TO LEARN De leeromgeving van de toekomst Gispen en Mecanoo architecten werken samen aan de leeromgeving van de toekomst. Met onze samenwerking verdiepen

Nadere informatie

CIRCULAIRE ENERGY BOOSTER

CIRCULAIRE ENERGY BOOSTER CIRCULAIRE ENERGY BOOSTER Sander Hakkennes Creatieve project inrichter Realiseren van duurzame en inspirerende werkomgevingen. CIRCULAIR INRICHTEN REDEFINE YOUR OFFICE KANTOOR IN DE BUITENLUCHT BUROOTJE

Nadere informatie

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS

VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS VERWOL PREMIUM SPANPLAFONDS EXCLUSIEVE UITSTRALING, OPTIMALE GELUIDSABSORPTIE EN VOLLEDIGE ONTWERPVRIJHEID 2 Verwol Complete interieurrealisatie Verwol is opgericht in 1976 en uitgegroeid tot marktleider

Nadere informatie

Ons natuurlijk product

Ons natuurlijk product Lino Art Linea Lino Art Linea 01. Linoleum ons natuurlijk product 02. DLW Flooring Een trotse traditie 03. De Lino Art Linea Collectie 04. Technische kenmerken 05. LPX Eenvoudige Reiniging 06. Toepassingsgebieden

Nadere informatie

A r n h e m i n t e r n at i o n a l s c h o o l

A r n h e m i n t e r n at i o n a l s c h o o l A r n h e m i n t e r n at i o n a l s c h o o l Interieur Voorlopig Ontwerp oktober 2015 Zoveel landen, zoveel gebruiken. Op de gevels van de Arnhem International School zijn de kleuren en patronen van

Nadere informatie

Gyptone maakt het werk letterlijk lichter

Gyptone maakt het werk letterlijk lichter Saint-Gobain Gyproc Nederland Postbus 73 4130 EB Vianen Tel: 0347-325 100 Fax: 0347-325 125 E-mail: info@gyproc.nl www.gyproc.nl @Gyproc Daar elke toepassing in de praktijk gebaseerd is op de ter plaatse

Nadere informatie

Inhoud. markant graphic city. 4 Naaldvilt, de textiel klassieker. 16 Meer textiel van Forbo. 17 Meer Forbo Flooring. 18 Forbo FloorCare

Inhoud. markant graphic city. 4 Naaldvilt, de textiel klassieker. 16 Meer textiel van Forbo. 17 Meer Forbo Flooring. 18 Forbo FloorCare 96009 96019 2 Inhoud 4 Naaldvilt, de textiel klassieker 6 8 9 10 12 14 markant graphic city 16 Meer textiel van Forbo 17 Meer Forbo Flooring 18 Forbo FloorCare 19 Technische specificaties 3 Naaldvilt van

Nadere informatie

Renovatie huisvesting Nikhef. Corporate story Hoofditems kosten Visualisaties Pilot projecten

Renovatie huisvesting Nikhef. Corporate story Hoofditems kosten Visualisaties Pilot projecten Renovatie huisvesting Nikhef Corporate story Hoofditems kosten Visualisaties Pilot projecten 27 Activiteiten afgelopen periode In achtergrond is afgelopen periode veel gebeurd workshops, (technische) inventarisaties,

Nadere informatie

HUBB DE LEEROMGEVING VAN DE TOEKOMST

HUBB DE LEEROMGEVING VAN DE TOEKOMST HUBB DE LEEROMGEVING VAN DE TOEKOMST Beurs facilitair 2016 ROOM TO LEARN ROOM TO LEARN De leeromgeving van de toekomst Gispen en Mecanoo architecten verkennen samen de leeromgeving van de toekomst. Room

Nadere informatie

Duurzame renovatie provinciekantoor Noord-Holland. Haarlem 15 april 2013 Kees Schouten Omgevingsmanager Een Nieuw Huis

Duurzame renovatie provinciekantoor Noord-Holland. Haarlem 15 april 2013 Kees Schouten Omgevingsmanager Een Nieuw Huis Duurzame renovatie provinciekantoor Noord-Holland Haarlem 15 april 2013 Kees Schouten Omgevingsmanager Een Nieuw Huis Met passie, samenwerken en deskundigheid naar een blijvend duurzaam provincie kantoor

Nadere informatie

heroal zonweringsystemen

heroal zonweringsystemen Persdossier R+T 2015 Persbericht: heroal uitbreiding van het portfolio heroal zonweringsystemen heroal introduceert zonweringcollectie op R+T 2015 Stuttgart / Verl, februari 2015 Op de R+T 2015 presenteert

Nadere informatie

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte Bruynzeel Office Geef uw ideeën de ruimte Wij ontwerpen, om uw zakelijke activiteiten te bevorderen Plezierig werken is efficiënt werken Uw kantoor is meer dan een werkomgeving. Het is een dynamische omgeving,

Nadere informatie

Productoverzicht Akoestische oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat

Productoverzicht Akoestische oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat lindab we simplify construction Productoverzicht Akoestische oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat Akoestische oplossingen voor een comfortabel binnenklimaat Moet stilte een luxe zijn? We worden

Nadere informatie

Lounge Systemen Januari 2014

Lounge Systemen Januari 2014 Lounge Systemen Januari 2014 Een referentie op de markt: de MOOD LOUNGE elementen van ABV zijn eenvoudig en tonen sterke lijnen, de essentie. De verscheidenheid aan elementen laat toe verschillende opstellingen

Nadere informatie

SETT COMBINEERT EENVOUD EN ZITCOMFORT

SETT COMBINEERT EENVOUD EN ZITCOMFORT SETT COMBINEERT EENVOUD EN ZITCOMFORT INLEIDING Ingetogen en functioneel Gispen Sett is een karakteristieke designbank met een bijzonder hoog zitcomfort. Ontwerper Peter van de Water zocht en vond een

Nadere informatie

Graag presenteren wij u EKOTEX. Tien complete systemen voor een excellente wandafwerking.

Graag presenteren wij u EKOTEX. Tien complete systemen voor een excellente wandafwerking. EKOTEX, juli 2013 grafisch ontwerp Carli-d eerste keus sprint snelste keus hygiene bacterie- en schimmelwerend schone lucht VOS absorberend ecologisch meest duurzame keus ISOLAtie verbetert akoestiek,

Nadere informatie

THE FUTURE BELONGS TO YOU WERELDPRIMEUR: de allereerste can van 100% gerecycled materiaal

THE FUTURE BELONGS TO YOU WERELDPRIMEUR: de allereerste can van 100% gerecycled materiaal THE FUTURE BELONGS TO YOU WERELDPRIMEUR: de allereerste can van 100% gerecycled materiaal WORLD S FIRST 100% RECYCLED PLASTIC CAN UZIN. UND DER BODEN GEHÖRT DIR. GOED NIEUWS UZIN introduceert als eerste

Nadere informatie

GEBASEERD OP DE BEWEGING VAN DE GOLVEN

GEBASEERD OP DE BEWEGING VAN DE GOLVEN LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA Een zitmeubel met een ontwerp dat gebaseerd is op een golvende beweging, een prikkelende soepelheid. Deze bank stimuleert gesprekken, creëert een gezellig moment op biedt even

Nadere informatie

comfortverhogend, energiezuinig en fluisterstil

comfortverhogend, energiezuinig en fluisterstil Airconditioners comfortverhogend, energiezuinig en fluisterstil FTX-JV WAndModeL ftx-jv Het uitgebreide productgamma van Daikin biedt voor elke toepassing de juiste airconditioner. Wandmodellen worden

Nadere informatie

Akoestische gordijnen

Akoestische gordijnen Akoestische gordijnen Akoestische gordijnen Met akoestische gordijnen kunt u ruimtes optimaliseren door de licht- en geluidsreflectie te controleren. In tegenstelling tot andere middelen voor geluidsabsorptie,

Nadere informatie

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne

Totaalservice matten en moppen. Expert in vloerhygiëne Expert in vloerhygiëne Totaalservice matten en moppen Met onze totaalservice voor vloerhygiëne bespaart u tot 60% op schoonmaakkosten. Piekfijne vloerhygiëne is essentieel voor elke business. Hygiëne is

Nadere informatie

BESPAART ENERGIE, VERMINDERT HERRIE

BESPAART ENERGIE, VERMINDERT HERRIE SYSTEXX ACTIVE ACOUSTHERM BESPAART ENERGIE, VERMINDERT HERRIE HET INNOVATIEVE GLASWEEFSEL VOOR WAND EN PLAFOND 2 MENSELIJK WELZIJN AANGENAAM IN KLANK EN TEMPERATUUR Of we ons goed voelen in een bepaalde

Nadere informatie

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak

HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak ref. 12.401-09 HPL FLOORBOX VOOR INTERCELL VLOEREN optimaal installatie- en gebruiksgemak HPL Kwaliteit. Innovatie. Flexibiliteit. o.a. geschikt voor de renovatievloeren van slechts 40 of 60 millimeter

Nadere informatie

Vloeren om op te leven

Vloeren om op te leven Vloeren om op te leven vloeren De NIEUWSTE trends in vloeren. Wij verrassen je graag met mooie oplossingen. Of je nu gaat voor laminaat, PVC, hout, tapijt of vinyl de Decorette collecties zijn goed op

Nadere informatie

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht

Horren. Ongestoord genieten van frisse lucht Horren Ongestoord genieten van frisse lucht Vaste hordeur De Horrencollectie In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten

Nadere informatie

SILVER. Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop. www.armstrong.nl/plafonds www.armstrong-plafonds.be

SILVER. Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop. www.armstrong.nl/plafonds www.armstrong-plafonds.be SILVER Cradle to Cradle Duurzaamheid staat voorop www.armstrong.nl/plafonds www.armstrong-plafonds.be Cradle to Cradle - de ingeslagen weg Cradle to Cradle is een innovatief concept waarbij productieprocessen

Nadere informatie

PU BLUE INSTALLEREN ZONDER LIJM

PU BLUE INSTALLEREN ZONDER LIJM TM PU BLUE COLLECTION2013COLECCION2013KOLLEKTION2013COLLECTIE2013COLLECTION2013COLECCION2013KOLLEKTION2013COLLECTIE2013 INSTALLEREN ZONDER LIJM mflorlock Installeren zonder lijm mflorlock TALENT & STONE

Nadere informatie

yunie clean Het luxe en duurzame tapijt dat jarenlang schoon blijft

yunie clean Het luxe en duurzame tapijt dat jarenlang schoon blijft yunie clean Het luxe en duurzame tapijt dat jarenlang schoon blijft Het luxe en duurzame Comfortabel tapijt dat jarenlang schoon blijft It s amazing! Als je lekker wilt wonen, kies je ook voor een lekker

Nadere informatie

HUBB MODULAIR, DUURZAAM EN TOEKOMSTBESTENDIG

HUBB MODULAIR, DUURZAAM EN TOEKOMSTBESTENDIG HUBB MODULAIR, DUURZAAM EN TOEKOMSTBESTENDIG INLEIDING EINDELOOS COMBINEREN EN VARIËREN VOOR CUSTOM MADE ONDERWIJS Modulaire meubelserie HUBB is een innovatieve modulaire meubelserie. Speciaal ontwikkeld

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

plafonds, de perfecte balans voor OPtimaal comfort

plafonds, de perfecte balans voor OPtimaal comfort plafonds, de perfecte balans voor OPtimaal comfort OPTIMALISERING Belangrijkste productkenmerken PERFECTE BALANS IN DENSITEIT GELAMINEERD ASSORTIMENT IN 3 AFWERKINGEN AKOESTISCH COMFORT α W 1.00 VISUEEL

Nadere informatie

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold

MOBIELE WANDEN Sonico Visio Flexio Visio 100 Uno & Duplo Skyfold MOBIELE WANDEN MOBIELE WANDEN Mobiele wanden geven meerwaarde aan de beschikbare vierkante meters in interieurs. Met een uitgebreid programma mobiele wandsystemen heeft Espero altijd een passende oplossing

Nadere informatie

Duurzaamheid bij Ahrend Circulair Inrichten

Duurzaamheid bij Ahrend Circulair Inrichten Duurzaamheid bij Ahrend Circulair Inrichten The best way to create a better and more sustainable future is to design it together and always starting today* *the best time to plant a tree was 20 years ago,

Nadere informatie

De vele mogelijkheden van groene wanden

De vele mogelijkheden van groene wanden De vele mogelijkheden van groene wanden 01-11-2013 Redactie Intogreen Google eens op plantenwand en ontdek wat een verrassend creatieve ontwerpen met verticaal groen er worden gemaakt. Dit is helemaal

Nadere informatie

De meest milieuvriendelijke PVC Vloer

De meest milieuvriendelijke PVC Vloer De meest milieuvriendelijke PVC Vloer THERDEX PVC VLOEREN het milieu is topprioriteit Bioweekmakers en Ftlaten zijn twee totaal verschillende zaken. Je kunt ftlaatvrij zijn, zonder bioweekmakers te gebruiken.

Nadere informatie

Ellen. De nieuwe Loungewerkplek van Gispen

Ellen. De nieuwe Loungewerkplek van Gispen LOUNGE Ellen De nieuwe Loungewerkplek van Gispen De nieuwe manier van werken gaat ervan uit dat de medewerkers als zelfstandige ondernemers functioneren, die zelf kiezen wat ze op welk moment waar het

Nadere informatie

TM DOORDACHT EN PRAKTISCH

TM DOORDACHT EN PRAKTISCH TM TM BUREAU S Gispen TM is ontworpen voor intensief gebruik, zowel individueel als in groepsverband. Gispen TM is gemakkelijk in te stellen, snel te plaatsen, eenvoudig uit te breiden en dankzij de doordachte

Nadere informatie

tretford OVER Kwaliteit voor een heel leven Ons verhaal

tretford OVER Kwaliteit voor een heel leven Ons verhaal OVER tretford Ons verhaal Tretford maakt hoogwaardige vloerbedekking met natuurlijke grondstoffen en gerecyclede materialen. Dit merkt u natuurlijk aan hoe het tapijt voelt. Echt. Puur. Geitenhaar, scheerwol,

Nadere informatie

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl

creative Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick clean www.flexxfloors.nl Dé revolutie in vloeren Ook voor badkamer en keuken quick creative clean www.flexxfloors.nl Makkelijk schoonmaken Vochtbestendig Krasbestendig Snel, makkelijk & schoon werken Flexxfloors voor woongenieters

Nadere informatie

HANDCRAFT COLLECTION

HANDCRAFT COLLECTION HANDCRAFT COLLECTION WHERE NATURE MEETS CRAFT. Overal om ons heen is inspiratie te vinden. We hoeven alleen maar rond te kijken. En de kostbaarste indrukken te bundelen in één organisch geheel. Dat is

Nadere informatie

SNELLEVER ASSORTIMENT

SNELLEVER ASSORTIMENT SNELLEVER ASSORTIMENT. arbo goedgekeurde stoelen (NEN-EN-1335, NPR-1813, EN-1728) 5 jaar garantie Levertijd 6 werkdagen. Aalsmeer praktisch en comfortabel Aalsmeer, specificaties: vanaf e 308,- Boxmeer,

Nadere informatie

tretford OVER Kwaliteit voor een heel leven Ons verhaal

tretford OVER Kwaliteit voor een heel leven Ons verhaal OVER tretford Ons verhaal Tretford maakt hoogwaardige vloerbedekking met natuurlijke grondstoffen en gerecyclede materialen. Dit merkt u natuurlijk aan hoe het tapijt voelt. Echt. Puur. Geitenhaar, scheerwol,

Nadere informatie

moswand.eu meer dan een blikvanger!

moswand.eu meer dan een blikvanger! moswand.eu Mos brengt uw interieur tot leven. U zult het zien en vooral beleven. Een moswand of mosschilderij is meer dan een blikvanger in uw huis of kantoor. Mos verbindt u met de schoonheid van Moeder

Nadere informatie

Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren.

Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren. Forbo FloorCare System Reiniging en herstel van Marmoleum en Artoleum vloeren. Met het juiste onderhoud blijft een Marmoleum vloer als nieuw 2 Het Forbo FloorCare System voor Marmoleum en Artoleum vloeren.

Nadere informatie

20% KORTING KAMERBREED OF KARPET NOVILON VTWONEN VLOER INBETWEEN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE*

20% KORTING KAMERBREED OF KARPET NOVILON VTWONEN VLOER INBETWEEN OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* SPECIALIST IN HET CREËREN VAN JE EIGEN WOONSFEER 20% KORTING OP ALLE BINNENZONWERING UIT ONZE HUISCOLLECTIE* KAMERBREED OF KARPET 3 NOVILON VTWONEN VLOER 10 INBETWEEN DOORZICHTIG, MAAR TOCH NIET GEHEEL

Nadere informatie