NIEUWSBRIEF Deze nieuwsbrief is samengesteld door William Vergeer en Ron Duursma en het bestuur van de EHBO vereniging afdeling Smilde.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIEUWSBRIEF Deze nieuwsbrief is samengesteld door William Vergeer en Ron Duursma en het bestuur van de EHBO vereniging afdeling Smilde."

Transcriptie

1 NIEUWSBRIEF Deze nieuwsbrief is samengesteld door William Vergeer en Ron Duursma en het bestuur van de EHBO vereniging afdeling Smilde. De nieuwsbrieven worden in augustus en in maart/april van elk jaar per mail verstuurd. Heb je begin september of begin april nog geen nieuwsbrief ontvangen, meldt dit dan bij het secretariaat. Wijzigingen in adres, adres en telefoonnummer graag ook zo spoedig mogelijk melden bij het secretariaat. BESTUURSSAMENSTELLING: Dhr. E. Duursma Mw. G. Vergeer Mw. H. Bruggink Dhr. W. van der Velde Dhr. P Knippels Mw. I. Mesken voorzitter secretaris penningmeester evenementencoördinator bestuurslid bestuurslid Kaderinstructeurs: Mw. M. Timmer Dhr. S. Noord Bankgegevens: IBAN NL52 RABO t.n.v. EHBO, Afdeling Smilde te Smilde VAN DE VOORZITTER Hallo allemaal, Het is inmiddels alweer september en bij deze ontvangen jullie de tweede nieuwsbrief van dit jaar. De vakanties zijn al weer voorbij en het nieuwe seizoen staat weer voor de deur. Een aantal grote evenementen, waaronder het 100-jarig bestaan van de fa. Koers, de theatervoorstelling De Affaire Vermaning van de PeerGroup en aanvragen van diverse verenigingen hebben voor een dusdanige drukte gezorgd in deze periode dat de nieuwsbrief iets later word afgeleverd dan jullie gewend zijn. Voor wat betreft het bestuur. Met de gezondheid van Wout gaat het nog niet helemaal naar behoren. Er staan hem nog enkele operaties te wachten, maar gelukkig neemt Patrick het posten over van Wout en het secretariaat zorgt, indien nodig, voor een back-up met dank aan Gea en William. Het is een behoorlijke taakverzwaring voor het secretariaat, want ook met de pols van Gea gaat het nog niet zoals ze zelf graag zou willen. Het posten bij evenementen loopt goed door, ondanks de grote drukte. Het blijft wel een enorme uitdaging om alles rond te krijgen en EHBO ers te krijgen voor alle aanvragen. Ik hoop dan ook op jullie ondersteuning hierin. Daarnaast loopt de jeugd-ehbo ook weer voorspoedig mede dankzij Gea en Henk Dekker. De herhalingslessen gaan dit jaar iets anders lopen dan jullie gewend zijn, meer hierover verderop in deze nieuwsbrief.

2 Dit jaar hebben we twee meevallers gehad. Het Groene Kruis en de Rabobank hebben ons ondersteund door middel van een geldbedrag voor het aanschaffen van materiaal en kleding. Verder nemen we deel aan de Rabobank Clubkas Campagne. Vergeet niet om daarvoor voor onze vereniging te stemmen! Al met al een lekkere drukte. Ik wens iedereen weer een leuk EHBO-seizoen! Ebel Duursma Voorzitter LESGELD De contributie van de herhalingslessen voor seizoen bedraagt 42,50. Sommige zorgverzekeraars vergoeden de kosten van de (herhalings)lessen. Of je verzekeraar dit vergoedt en tot welk bedrag kan verschillen per zorgverzekeraar, voor meer informatie hierover kan je op onze website kijken ( Mocht dit onvoldoende informatie zijn, dan kan je contact op nemen met je zorgverzekeraar. Heeft je zorgverzekeraar naast een contributierekening van de EHBO-vereniging ook een bevestigingsbrief van het te betalen lesgeld nodig, dan is deze aan te vragen via de penningmeester HERHALINGSLESSEN NIEUWE OPZET Wanneer je eenmaal het EHBO-diploma hebt behaald, dan is het noodzakelijk de verkregen kennis op peil te houden. Daarom worden er herhalingslessen georganiseerd en ben je als EHBO er verplicht om deze te volgen. Door het volgen van deze lessen houd je je diploma geldig. Onze vereniging heeft er voor dit jaar, op aanvraag van vele leden, voor gekozen om het roer om te gooien. Voor het seizoen zal er voor het eerst worden gewerkt in twee groepen: - Een groep die op vier dinsdagavonden de herhalingslessen volgt - Een groep die op één zaterdag alle herhalingslessen in één dag volgt De deelnemers van beide groepen nemen daarnaast deel aan de jaarlijkse gezamenlijke oefening. Deze oefening is tevens de afsluiting van het seizoen. LET OP!!!!! LET OP!!!!! LET OP!!!!! LET OP!!!!! Het is de verantwoordelijkheid van het lid zelf om de herhalingslessen te volgen zodat je diploma geldig blijft. Deelname aan te weinig herhalingslessen kan gevolgen hebben voor verlenging van je diploma. Als je geen naam/handtekening plaatst in het presentieboek terwijl je wel aanwezig was bij een herhalingsles wordt je ook als niet aanwezig beschouwd! LESLOCATIE De lessen worden gehouden in de CKC De Schutkampen, Prins Hendrikstraat 2 te Smilde. Na de lessen willen we graag dat jullie de stoelen en tafels weer neerzetten zoals jullie het lokaal hebben aangetroffen voor aanvang van de les. Verder dienen de materialen, koffie-/theespullen opgeruimd te worden. Ook is het wenselijk dat er een lid aanwezig blijft voor het afsluiten van het gebouw samen met het aanwezige kaderlid. In en om de school geldt een algeheel rookverbod. Dit betekent dat er alleen buiten op de parkeerplaats gerookt mag worden!!!

3 LESSCHEMA HERHALINGSLESSEN Dinsdaggroep Les 1: Rautekgreep, wervelletsel, stabiele zijligging Les 2: Levensreddende handelingen Les 3: Wonden, oogletsels Les 4: Kind Aanvang: Eindtijd: uur uur. Zaterdaggroep Thema: water Alle competenties zullen in deze les in een keer worden behandeld. Aanvang: 9.00 uur Eindtijd: uur. LET OP! Bij deelname, graag voor een eigen lunch zorgen. We vragen jullie om uiterlijk 5 minuten voor aanvang aanwezig te zijn op de leslocatie. Alle lessen zijn gebaseerd op het nieuwe Oranje Kruis boekje (27 ste druk). GROEPSINDELING Dinsdaggroep Zaterdaggroep Op de website zijn bovengenoemde lesdata ook vermeld ( wegens privacy worden daar de namen van de deelnemende leden niet vermeld. Deze namen zijn om dezelfde reden ook niet vermeld in de versie van de nieuwbrief die via de website is op te vragen. GEZAMENLIJKE OEFENING De laatste les van dit seizoen zal net als vorig seizoen weer een gezamenlijke oefening zijn. De oefening wordt gehouden op donderdag 21 maart De definitieve locatie is op dit moment nog niet bekend, maar wordt zo spoedig mogelijk aan jullie doorgegeven. Deze oefening is wederom als in voorgaande jaren je laatste herhalingsles van dit seizoen, deelname is dan ook verplicht. Meer informatie over de oefening volgt tijdens de herhalingslessen. Wij rekenen op jullie aanwezigheid!

4 OPLEIDING We gaan in het seizoen bij voldoende animo weer een opleiding starten. Mochten jullie nog familie, vrienden of kennissen hebben die nog geen EHBO-diploma hebben, maar wel geïnteresseerd zijn in het behalen hiervan, dan kunnen ze zich aanmelden via het secretariaat. Meer informatie over de opleiding en een aanmeldformulier is te vinden via onze website: AVG Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Deze nieuwe privacywet, internationaal de General Data Protection Regulation (GDPR) genoemd, geldt in de hele Europese Unie en gaat onder andere over het bewaren en beschermen van persoonsgegevens. Hoewel veel afspraken al opgenomen zijn in de Nederlandse wet bescherming persoonsgegevens (Wbp), is die wet vanaf dan niet meer geldig. De nieuwe Europese privacywetgeving heeft daarom ook impact op onze vereniging. Momenteel zijn wij bezig met het maken van een privacyverklaring voor onze vereniging en leden. Er zal tijdens de lessen aan jullie worden gevraagd om deze te ondertekenen. Op deze manier voldoen wij aan de eisen van deze opgelegde verordening. POSTEN Met een groeiende EHBO vereniging groeit ook het aantal inzetten waarvoor wij gevraagd worden. De afgelopen maanden hebben jullie, op de , regelmatig de vraag voorbij zien komen voor hulp bij vele evenementen. Naast een aantal vaste jaarlijks terugkerende evenementen worden wij ook steeds meer gevraagd voor de grotere evenementen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan locatietheatervoorstelling De Affaire Vermaning, waar onze leden 20 voorstellingen lang waken over de veiligheid en gezondheid van de bezoekers en acteurs. Inmiddels zijn ook de voorbereiden voor De Hel van Bovensmilde in gang en zijn wij wederom benaderd om hier de eerstehulpverlening te verzorgen. Dit evenement wordt elk jaar groter, dus hebben wij ook meer leden nodig die ons willen assisteren bij deze obstaclerun. Wat ook leuk is om te vermelden: wij zijn benaderd door het Drents Museum om tijdens een aflevering van Tussen Kunst en Kitsch van de AVRO de eerste hulp te verzorgen. Dit is voor onze vereniging een mooie kans om onszelf te profileren, zowel in de regio als landelijk. Helaas moeten we wel constateren dat door de vele aanvragen die wij op jaarbasis krijgen, het niet altijd lukt om de evenementen te bezetten met onze eigen leden. Hierdoor moeten wij regelmatig een beroep doen op andere EHBO-verenigingen, wat ons helaas geld kost. Wij willen jullie dan bij deze ook vragen om je in te zetten bij één of meerdere evenementen per jaar. Naast dat het leerzaam is om je kennis in de praktijk te gebruiken en bijhouden, is het vaak ook een leuke manier om een evenement mee te maken. We hopen op jullie medewerking!

5 BETALING CONTRIBUTIE Helaas heeft onze penningmeester moeten constateren dat er verscheidene leden hun contributie laat of nog niet hebben betaald. Deze mensen hebben inmiddels een herinnering ontvangen en wij verzoeken hen middels deze weg dan ook nogmaals om zo spoedig mogelijk te betalen. NIEUWE SPONSORS Als EHBO-vereniging draaien we financieel op onder andere de contributie van onze leden, inkomsten uit hulpverlening bij evenementen, inkomsten uit opleidingen en sponsors. Door deze middelen kunnen we bijvoorbeeld de contributie voor onze leden laag houden en materiaal aanschaffen om de hulpverlening bij evenementen beter en makkelijker te maken. We zijn op zoek naar nieuwe sponsors om onze vereniging te ondersteunen in het niet geheel onbelangrijke werk dat we doen en hebben aan jullie, als leden van onze vereniging, een vraag: Kennen jullie bedrijven/instellingen die eventueel bereid zouden zijn om ons financieel of op een andere manier te steunen? Mochten jullie hier ideeën over hebben, dan horen we dit graag van jullie. Je kan hierover contact opnemen met het secretariaat RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE Onze vereniging doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne! Dit is een initiatief van de Rabobank waar verenigingen aan mee kunnen doen om een extraatje te genereren voor de clubkas. Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Assen en Noord-Drenthe hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Tot 19 september 2018 kunnen jullie, als je lid bent van de Rabobank, via een stemsite je stem uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die jullie een warm hart toe dragen. Ieder lid ontvangt drie stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde vereniging mogen worden uitgebracht. We hopen natuurlijk dat jullie en je familie, vrienden, kennissen, buren, Facebook-vrienden, enz. allemaal op ons gaan stemmen!

NIEUWSBRIEF Deze nieuwsbrief is samengesteld door William Vergeer en Ron Duursma en het bestuur van de EHBO vereniging afdeling Smilde.

NIEUWSBRIEF Deze nieuwsbrief is samengesteld door William Vergeer en Ron Duursma en het bestuur van de EHBO vereniging afdeling Smilde. NIEUWSBRIEF Deze nieuwsbrief is samengesteld door William Vergeer en Ron Duursma en het bestuur van de EHBO vereniging afdeling Smilde. De nieuwsbrieven worden in augustus en in maart van elk jaar per

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Deze nieuwsbrief is samengesteld door William Vergeer en Ron Duursma en het bestuur van de EHBO vereniging afdeling Smilde.

NIEUWSBRIEF Deze nieuwsbrief is samengesteld door William Vergeer en Ron Duursma en het bestuur van de EHBO vereniging afdeling Smilde. NIEUWSBRIEF Deze nieuwsbrief is samengesteld door William Vergeer en Ron Duursma en het bestuur van de EHBO vereniging afdeling Smilde. De nieuwsbrieven worden in augustus en in maart/april van elk jaar

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF De nieuwsbrief die hier voor je ligt is samengesteld door het bestuur van de EHBO vereniging afdeling Smilde.

NIEUWSBRIEF De nieuwsbrief die hier voor je ligt is samengesteld door het bestuur van de EHBO vereniging afdeling Smilde. NIEUWSBRIEF De nieuwsbrief die hier voor je ligt is samengesteld door het bestuur van de EHBO vereniging afdeling Smilde. De nieuwsbrieven worden in augustus en in maart van elk jaar per mail verstuurd.

Nadere informatie

BESTUURSSAMENSTELLING: Kaderinstructeurs: Mw. K.G. Mesken. Dhr. K. Mulder. Mw. M. Timmer

BESTUURSSAMENSTELLING: Kaderinstructeurs: Mw. K.G. Mesken. Dhr. K. Mulder. Mw. M. Timmer NIEUWSBRIEF De nieuwsbrief die hier voor je ligt is samengesteld door William Vergeer en Ron Duursma en het bestuur van de EHBO vereniging afdeling Smilde. De nieuwsbrieven worden in augustus en in maart

Nadere informatie

Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016. EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016. EHBO Rossum en EHBO Saasveld Programmaboekje EHBO-seizoen 2015-2016 EHBO Rossum en EHBO Saasveld In dit boekje: Bestuurssamenstelling EHBO Rossum Bestuurssamenstelling EHBO Saasveld Informatie over Jeugd EHBO Planning EHBO Rossum

Nadere informatie

Programmaboekje EHBO-seizoen 2014-2015. EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Programmaboekje EHBO-seizoen 2014-2015. EHBO Rossum en EHBO Saasveld Programmaboekje EHBO-seizoen 2014-2015 EHBO Rossum en EHBO Saasveld In dit boekje: Bestuurssamenstelling EHBO Rossum Bestuurssamenstelling EHBO Saasveld Informatie over Jeugd EHBO Planning EHBO Rossum

Nadere informatie

Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 40047794 Bank ING: NL10INGB0001162288

Inschrijfnummer Kamer van Koophandel: 40047794 Bank ING: NL10INGB0001162288 Seizoen 2014/2015 Algemene informatie: Koninklijke Nederlandse Vereniging Eerste Hulp bij Ongelukken AFDELING MEPPEL Secretariaat: Westeinde 19 7941 EK Meppel telefoon: 06-40061915 Website: www.ehbomeppel.nl

Nadere informatie

Programmaboekje EHBO-seizoen 2013-2014. EHBO Rossum en EHBO Saasveld

Programmaboekje EHBO-seizoen 2013-2014. EHBO Rossum en EHBO Saasveld Programmaboekje EHBO-seizoen 2013-2014 EHBO Rossum en EHBO Saasveld In dit boekje: Bestuurssamenstelling EHBO Rossum Bestuurssamenstelling EHBO Saasveld Informatie over Jeugd EHBO Planning EHBO Rossum

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Nieuwsbrief december 2015 Openingswoord van de voorzitter Geachte lezer, Hierbij onze 2e nieuwsbrief van de EHBO vereniging Westerbork. In deze nieuwsbrief staan de activiteiten die geweest zijn en die

Nadere informatie

PRIVACY PROTOCOL STICHTING THE RIDE ON EDUCATION

PRIVACY PROTOCOL STICHTING THE RIDE ON EDUCATION PRIVACY PROTOCOL STICHTING THE RIDE ON EDUCATION 1 Inhoud Inleiding... 3 1. Register verwerkingen... 3 2. Privacyverklaring... 5 2 Inleiding Vanaf 28 mei 2018 is de Nederlandse Wet bescherming persoonsgegevens

Nadere informatie

Voorwoord: Meppel, juni 2010.

Voorwoord: Meppel, juni 2010. Voorwoord: Meppel, juni 2010. Dit is de laatste keer dat ik het voorwoord mag schrijven. Na zeven jaren voorzitter van onze EHBO vereniging te zijn geweest geef ik het stokje door aan een nieuwe voorzitter.

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Voornaam kind(eren): +achternaam indien afwijkend Geboortedatum: 5). jongen/ meisje..-..-

Inschrijfformulier. Voornaam kind(eren): +achternaam indien afwijkend Geboortedatum: 5). jongen/ meisje..-..- Inschrijfformulier Familienaam:.. Adres:.. Postcode: Woonplaats:.. Telefoonnummer*.. E-mail@dres*. *Alleen voor eigen administratie en voor correspondentie m.b.t. speeltuin. Voornaam kind(eren): +achternaam

Nadere informatie

Privacy en bescherming van persoonsgegevens

Privacy en bescherming van persoonsgegevens Privacy en bescherming van persoonsgegevens Stichting Oudheidkamer Pernis verwerkt persoonsgegevens. Wij willen je hierover graag duidelijk en transparant informeren. Privacy wetgeving (GDPR / AVG) Vanaf

Nadere informatie

Voorwoord: Meppel, augustus 2012.

Voorwoord: Meppel, augustus 2012. Seizoen 2012/2013 Voorwoord: Meppel, augustus 2012. Het is nu zaterdagavond. Mijn vakantie zit er bijna op. Na een heerlijke 3 weken, waarvan deels op de camping, mag ik maandag weer aan het werk. Op de

Nadere informatie

Privacy Regelement van EHBO-vereniging Voorthuizen. gebaseerd op de Wet Algemene Verordening Gegevensbeheer (AVG) ook wel bekend als

Privacy Regelement van EHBO-vereniging Voorthuizen. gebaseerd op de Wet Algemene Verordening Gegevensbeheer (AVG) ook wel bekend als privacy regelement Privacy Regelement van EHBO-vereniging Voorthuizen gebaseerd op de Wet Algemene Verordening Gegevensbeheer (AVG) ook wel bekend als de General Data Protection Regulation (GDPR) Algemeen

Nadere informatie

EHBO Vereniging DONGEMOND

EHBO Vereniging DONGEMOND EHBO Vereniging DONGEMOND 1 DE TIPGEVER 33e jaargang nr. 2 december 2001 Redactieadres: Secretariaat Benraatshoef 42 4941 TM Raamsdonksveer Telf./ faxnr. 513215 E-mail: info@ebho-dongemond.myweb.nl Homepage

Nadere informatie

Privacy Statement der Chemisch Dispuut Leiden

Privacy Statement der Chemisch Dispuut Leiden Privacy Statement der Chemisch Dispuut Leiden Laatste update: 25-5-2018 Gorlaeus Laboratoria, S008 bestuur@chemischdispuutleiden.nl NL97 INGB 0000 6130 60 Einsteinweg 55 www.chemischdispuutleiden.nl KvK

Nadere informatie

Programma Herhalingslessen Seizoen

Programma Herhalingslessen Seizoen KONINKLIJKE NEDERLANDSE VERENIGING EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN Programma Herhalingslessen Seizoen 2017 2018 www.ehbomiddelburg.nl EHBO afdeling Middelburg Secretariaat: Bianca Wiessner Nieuwe Vlissingseweg

Nadere informatie

Privacy bij de Vrienden van het Staelduinse Bos

Privacy bij de Vrienden van het Staelduinse Bos Privacy bij de Vrienden van het Staelduinse Bos Inleiding De vereniging Vrienden van het Staelduinse Bos heeft de beschikking over persoonsgegevens van onze leden en vrijwilligers. Deze gegevens worden

Nadere informatie

huishoudelijk reglement

huishoudelijk reglement Herziene uitgave januari 2017 van het Artikel 1 De vereniging draagt de naam: EHBO vereniging Hendrik-Ido-Ambacht; is gevestigd te Hendrik-Ido-Ambacht en is aangesloten als afdeling bij de Koninklijke

Nadere informatie

Sint Anthonis, 26 januari Voor u ligt de verantwoording die wij publiceren in het kader van de ANBI regeling.

Sint Anthonis, 26 januari Voor u ligt de verantwoording die wij publiceren in het kader van de ANBI regeling. Jaarverslag 2015 Sint Anthonis, 26 januari 2016 Voor u ligt de verantwoording die wij publiceren in het kader van de ANBI regeling. EHBO vereniging Sint Anthonis Het Zwaluwstaartje Contact informatie

Nadere informatie

02-09-15 Opening seizoen, jaarvergadering en lezing. De Regenboogschool. 09-09-15 Les 1 Communicatie en overdracht. De Regenboogschool

02-09-15 Opening seizoen, jaarvergadering en lezing. De Regenboogschool. 09-09-15 Les 1 Communicatie en overdracht. De Regenboogschool HERHALINGSLESSEN - EHBO NOOTDORP - SEIZOEN 2015 / 2016 GROEP 1 LESTIJD: 19:30 - ± 21:30 UUR 02-09-15 Opening seizoen, jaarvergadering en lezing. De Regenboogschool 09-09-15 Les 1 Communicatie en overdracht.

Nadere informatie

www.ehbomiddelburg.nl

www.ehbomiddelburg.nl KONINKLIJKE NEDERLANDSE VERENIGING EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN Programma Herhalingslessen Seizoen 2014 2015 www.ehbomiddelburg.nl EHBO afdeling Middelburg Secretariaat: Bianca Wiessner Nieuwe Vlissingseweg

Nadere informatie

Privacy Policy Vanden Bussche -Veurne

Privacy Policy Vanden Bussche -Veurne Privacy Policy Vanden Bussche -Veurne Verantwoordelijke voor de verwerking Vanden Bussche Veurne Welvaartstraat 1 8630 Veurne DPO: Erik Rosseye E-mail: erik@vandenbussche.be Algemene informatie Vanden

Nadere informatie

Privacy Reglement van EHBO-vereniging Ewijk-Winssen

Privacy Reglement van EHBO-vereniging Ewijk-Winssen Privacy Reglement van EHBO-vereniging Ewijk-Winssen gebaseerd op de Wet Algemene Verordening Gegevensbeheer (AVG) Zoals vastgesteld door het bestuur op 1 mei 2018. In dit reglement wordt vastgelegd hoe

Nadere informatie

Privacy Statement bescherming van persoonsgegevens Stichting RRDF Ridderkerk

Privacy Statement bescherming van persoonsgegevens Stichting RRDF Ridderkerk Privacy Statement bescherming van persoonsgegevens Stichting RRDF Ridderkerk Stichting RRDF Ridderkerk verwerkt persoonsgegevens. Wij willen je hierover graag duidelijk en transparant informeren. Privacy

Nadere informatie

KV DE VOLTREFFERS. Ledenbijeenkomst. Woensdag 16 mei Voorjaars Algemene Leden Vergadering (VALV)

KV DE VOLTREFFERS. Ledenbijeenkomst. Woensdag 16 mei Voorjaars Algemene Leden Vergadering (VALV) KV DE VOLTREFFERS Ledenbijeenkomst Voorjaars Algemene Leden Vergadering (VALV) Woensdag 16 mei 2018 Agenda Ledenbijeenkomst 1. Opening 2. Ingekomen stukken en mededelingen 3. Presentatie NALV 15 december

Nadere informatie

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures.

In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures. In deze uitgave: - Voorwoord - Kort verslag ALV 20 oktober - De Grote Clubactie - Rabo Clubkas Campagne - LSV Kerstmarkt - Vacatures 1 Voorwoord: Hier is al weer de derde nieuwsbrief van het seizoen 2017-2018.

Nadere informatie

Voorlopig Privacy Reglement van EHBO-vereniging Ginneken. Zoals voorgesteld zal worden tijdens de algemene ledenvergadering op 6 september 2018.

Voorlopig Privacy Reglement van EHBO-vereniging Ginneken. Zoals voorgesteld zal worden tijdens de algemene ledenvergadering op 6 september 2018. Voorlopig Privacy Reglement van EHBO-vereniging Ginneken Zoals voorgesteld zal worden tijdens de algemene ledenvergadering op 6 september 2018. In dit reglement wordt vastgelegd hoe het bestuur van EHBO-vereniging

Nadere informatie

De bestanden zijn gegroepeerd in een viertal te onderscheiden administraties:

De bestanden zijn gegroepeerd in een viertal te onderscheiden administraties: EHBO-Vereniging Veldhoven Secretariaat: Kermisberg 40, 5508 DW Veldhoven KvK nr: 40237361 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Programma Herhalingslessen Seizoen

Programma Herhalingslessen Seizoen KONINKLIJKE NEDERLANDSE VERENIGING EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN Programma Herhalingslessen Seizoen 2016 2017 www.ehbomiddelburg.nl EHBO afdeling Middelburg Secretariaat: Bianca Wiessner Nieuwe Vlissingseweg

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. de Grote Clubactie. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. de Grote Clubactie 3. nevenactiviteiten 5. wedstrijdprogramma NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 2 27-09-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste deelnemers aan de op 17 april gehouden

Nadere informatie

PRIVACYWET CHECKLIST (AVG / GDPR)

PRIVACYWET CHECKLIST (AVG / GDPR) PRIVACYWET CHECKLIST (AVG / GDPR) de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) General Data Protection Regulation (GDPR) HOLLAND SPORT SYSTEMS BV Verplichte informatie in het overzicht: In de nieuwe

Nadere informatie

1.2 WAAROM HEBBEN WIJ EEN PRIVACYVERKLARING?

1.2 WAAROM HEBBEN WIJ EEN PRIVACYVERKLARING? 1 PRIVACYVERKLARING 1.1 WIE ZIJN WIJ? Sociale huisvestingsmaatschappij Kleine Landeigendom Het Volk cvba-so, gevestigd in hartje Gent, is actief in het arrondissement Gent-Eeklo. Ons gemotiveerd team zet

Nadere informatie

SVK regio Roeselare Privacyverklaring - website 1. Wie zijn wij?

SVK regio Roeselare Privacyverklaring - website 1. Wie zijn wij? SVK regio Roeselare Privacyverklaring - website 1. Wie zijn wij? Het sociaal verhuurkantoor regio Roeselare is een sociale onderneming die het recht op wonen realiseert voor de meest woonbehoeftigen d.m.v.

Nadere informatie

Privacyverklaring en contact Bezoek aan Beauty Blush

Privacyverklaring en contact Bezoek aan Beauty Blush Privacy beleid Privacyverklaring en contact Wij doen er alles aan om jouw privacy te respecteren en de vertrouwelijkheid van je persoonlijke gegevens te behouden. In deze Privacyverklaring is beschreven

Nadere informatie

1.2 WAAROM HEBBEN WIJ EEN PRIVACYVERKLARING?

1.2 WAAROM HEBBEN WIJ EEN PRIVACYVERKLARING? 1 PRIVACYVERKLARING 1.1 WIE ZIJN WIJ? Sociale huisvestingsmaatschappij Volkshaard cvba-so, gevestigd in hartje Gent, is actief in 21 gemeenten van het arrondissement Gent-Eeklo. Ons gemotiveerd team zet

Nadere informatie

2. Welke gegevens verwerken wij van u. In de administratie van Garage Averdonk leggen wij de volgende gegevens vast:

2. Welke gegevens verwerken wij van u. In de administratie van Garage Averdonk leggen wij de volgende gegevens vast: Privacybeleid Laatst bijgewerkt: 19 oktober 2018 1. Wie zijn wij? Garage Averdonk is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens van haar klanten en relaties. De contactgegevens

Nadere informatie

ACCOUNTANCY FOR LIFE PRIVACYVERKLARING - QPS ACCOUNTANTS. Bescherming van persoonsgegevens. Wie. Doel van de gegevensverwerking

ACCOUNTANCY FOR LIFE PRIVACYVERKLARING - QPS ACCOUNTANTS. Bescherming van persoonsgegevens. Wie. Doel van de gegevensverwerking PRIVACYVERKLARING - QPS ACCOUNTANTS Bescherming van persoonsgegevens QPS Accountants hecht groot belang aan de bescherming van de persoonlijke levenssfeer en verwerkt de persoonsgegevens die haar verstrekt

Nadere informatie

KNV EHBO Afdeling Huizen Programma 2015-2016

KNV EHBO Afdeling Huizen Programma 2015-2016 KNV EHBO Afdeling Huizen Programma 2015-2016 Voorwoord 2 Augustus 2015 Beste EHBO-leden, Omdat er op maandag 26 oktober geen lotus beschikbaar is, starten we bij uitzondering met het nieuwe seizoen 2015-2016

Nadere informatie

ALGEMENE VERORDERING GEGEVENSBESCHERMING (privacy)

ALGEMENE VERORDERING GEGEVENSBESCHERMING (privacy) ALGEMENE VERORDERING GEGEVENSBESCHERMING (privacy) Wie zijn wij? SVK Zuid-Oost-Vlaanderen huurt een woning van u. Wij houden daarom in lijsten en dossiers gegevens over u bij. We gebruiken deze gegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring van Hefshuister Petanque Club

Privacyverklaring van Hefshuister Petanque Club Privacyverklaring van Hefshuister Petanque Club 1. Wie zijn wij De vereniging Hefshuister Petanque Club is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens van haar leden en relaties.

Nadere informatie

Privacy statement. De Vriendschap beheert de gegevens in de ledenadministratie conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Privacy statement. De Vriendschap beheert de gegevens in de ledenadministratie conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Vereniging: De Vriendschap is een vereniging die in 1989 is opgericht door Peranakan Chinezen gemeenschap ( Chinezen uit Indonesië) in de regio Amstelveen-Amsterdam. Het initiatief van deze groep was gericht

Nadere informatie

Sociaal Verhuurkantoor Antwerpen vzw Privacyverklaring

Sociaal Verhuurkantoor Antwerpen vzw Privacyverklaring Sociaal Verhuurkantoor Antwerpen vzw Privacyverklaring 1. Wie zijn wij? SVKA huurt in de stad Antwerpen zo veel mogelijk betaalbare, goede woningen en verhuurt deze door aan maatschappelijk kwetsbare mensen.

Nadere informatie

Privacybeleid Scouting Corvus Corone

Privacybeleid Scouting Corvus Corone Privacybeleid Scouting Corvus Corone Scouting Nederland en de aangesloten Scoutinggroepen verwerken persoonsgegevens. Wij willen U hierover graag duidelijk en transparant informeren. Daarvoor is dit privacy

Nadere informatie

EHBO-VERENIGING ST.BERNARDUS UDENHOUT

EHBO-VERENIGING ST.BERNARDUS UDENHOUT EHBO-VERENIGING ST.BERNARDUS UDENHOUT Seizoen 2017-2018 INHOUDSOPGAVE pag. Inhoudsopgave 2 Adressen bestuur e.d. 3 Welkomstwoord 4 Overzicht EHBO-opleidingen 5-6 Algemene informatie. 7-8 Lesrooster herhalingslessen

Nadere informatie

PRIVACY REGLEMENT 1. GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS

PRIVACY REGLEMENT 1. GEBRUIK VAN PERSOONSGEGEVENS PRIVACY REGLEMENT HANDBALVERENIGING CVO Naar aanleiding van de inwerkingtreding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) per 25 mei 2018 is onderstaand privacy reglement opgesteld. In deze

Nadere informatie

AVG dossier. Versie, datum: 1.0, 19 mei 2018

AVG dossier. Versie, datum: 1.0, 19 mei 2018 AVG dossier Versie, datum: 1.0, 19 mei 2018 Status: Definitief Auteur: Marco Winters Stichting Nienoo Eduard Wintgensstraat 35 6446 SM Brunssum Telefoon: 045 20 55 546 Email: info@nienoo.nl Twitter: @stichtingnienoo

Nadere informatie

ALGEMENE VERORDERING GEGEVENSBESCHERMING (privacy)

ALGEMENE VERORDERING GEGEVENSBESCHERMING (privacy) ALGEMENE VERORDERING GEGEVENSBESCHERMING (privacy) Wie zijn wij? SVK Zuid-Oost-Vlaanderen huurt een woning van u. Wij houden daarom in lijsten en dossiers gegevens over u bij. We gebruiken deze gegevens

Nadere informatie

Privacyverklaring BVV Barendrecht

Privacyverklaring BVV Barendrecht Inhoud Algemeen... 2 Verwerking van persoonsgegevens Lid... 3 Verwerking van persoonsgegevens Selectiespelers... 4 Verwerking van persoonsgegevens Kaderlid en/of Vrijwilliger... 5 Verwerking van persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacy Reglement van EHBO Vereniging Noordwijk

Privacy Reglement van EHBO Vereniging Noordwijk Privacy Reglement van EHBO Vereniging Noordwijk In dit reglement wordt vastgelegd hoe het bestuur van EHBO Vereniging Noordwijk omgaat met de aan haar verstrekte persoonsgegevens. Artikel 1 Begrippen 1.

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Eddy Spraakman Tel: 0522-242444 Email: e.spraakman@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: Bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING. 1. Over ons. 2. Wat zijn persoonsgegevens? 3. Gebruik van persoonsgegevens. Laatste herziening: 9 maart 2019

PRIVACYVERKLARING. 1. Over ons. 2. Wat zijn persoonsgegevens? 3. Gebruik van persoonsgegevens. Laatste herziening: 9 maart 2019 PRIVACYVERKLARING Laatste herziening: 9 maart 2019 1. Over ons EHBO Vereniging Oeffelt, postadres Katsestraat 7, 5441 XC Oeffelt, KvK nummer 40 217 357, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens

Nadere informatie

DTC de Mol Privacyverklaring

DTC de Mol Privacyverklaring DTC de Mol Privacyverklaring Conform Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) DTC de Mol verwerkt persoonsgegevens conform de AVG. Dit is een Europese wet om de privacy van Europese burgers te beschermen.

Nadere informatie

75 JAAR EHBO VERENIGING TER AAR 1936-2011

75 JAAR EHBO VERENIGING TER AAR 1936-2011 75 JAAR EHBO VERENIGING TER AAR 1936-2011 1936 Oprichting 20 april 1936 Eerste bestuur bestond uit: De heer S. Valk (voorzitter) Mej. Dijkstra (1 e secretaresse) Mej. A. Kroft (2 de secretaresse) De heer

Nadere informatie

Privacyverklaring Princenhaags museum

Privacyverklaring Princenhaags museum Privacyverklaring Princenhaags museum Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (privacywet) van toepassing voor alle organisaties die gegevens van personen in een bestand bewaren.

Nadere informatie

In dit reglement wordt vastgelegd hoe het bestuur speeltuinvereniging en hobbyclub Kabouterdorp omgaat met de aan haar verstrekte persoons gegevens.

In dit reglement wordt vastgelegd hoe het bestuur speeltuinvereniging en hobbyclub Kabouterdorp omgaat met de aan haar verstrekte persoons gegevens. : Broekweg 105 5502 BA Veldhoven Tel: 040-2542390 Internet https://www.speeltuinkabouterdorp.nl E-mail: info@speeltuinkabouterdorp.nl Privacy Reglement speeltuinvereniging en hobbyclub Kabouterdorp [gebaseerd

Nadere informatie

Datum eerste vrijgave: Datum revisie: PRIVACYBELEID KNV EHBO afdeling Hendrik Ido Ambacht

Datum eerste vrijgave: Datum revisie: PRIVACYBELEID KNV EHBO afdeling Hendrik Ido Ambacht Datum eerste vrijgave: Datum revisie: PRIVACYBELEID KNV EHBO afdeling Hendrik Ido Ambacht Versie: 0 Inhoudsopgave Privacystatement... 3 Persoonsgegevens die wij verwerken... 3 Met welk doel en op basis

Nadere informatie

Privacy beleid VVVZ. Gegevensverwerkingsbeleid Vereniging ter bevordering van Voortgezet Vrijeschoolonderwijs in Zeeland

Privacy beleid VVVZ. Gegevensverwerkingsbeleid Vereniging ter bevordering van Voortgezet Vrijeschoolonderwijs in Zeeland Privacy beleid VVVZ Gegevensverwerkingsbeleid Vereniging ter bevordering van Voortgezet Vrijeschoolonderwijs in Zeeland 20 mei 2018 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Inleiding... 3 2. Doelstelling en

Nadere informatie

PRIVACYBELEID VAN LOTUSKRING ACTIEF

PRIVACYBELEID VAN LOTUSKRING ACTIEF PRIVACYBELEID VAN LOTUSKRING ACTIEF LOTUSkring Actief is een groot voorstander van de professionalisering van LOTUSkringen in Nederland. Ondanks het vrijwillige karakter van de vereniging, functioneert

Nadere informatie

9 mei 2019 Akkoord Kascommissie tijdens ledenvergadering 9 mei

9 mei 2019 Akkoord Kascommissie tijdens ledenvergadering 9 mei Akkoord Kascommissie tijdens ledenvergadering 1 In de afgelopen jaren werd altijd een overzicht van inkomsten en uitgaven per kalenderjaar gegeven. Als basis voor de rapportage werden de mutaties binnen

Nadere informatie

E H B O PRIVACYREGLEMENT KATHOLIEKE VERENIGING VOOR EHBO VESSEM C.A.

E H B O PRIVACYREGLEMENT KATHOLIEKE VERENIGING VOOR EHBO VESSEM C.A. E H B O PRIVACYREGLEMENT KATHOLIEKE VERENIGING VOOR EHBO VESSEM C.A. PRIVACYREGLEMENT VAN DE KATHOLIEKE VERENIGING VOOR EERSTE HULP BIJ ONGELUKKEN VESSEM C.A. [gebaseerd op de Wet Algemene Verordening

Nadere informatie

SVK regio Roeselare Privacyverklaring Verhuren

SVK regio Roeselare Privacyverklaring Verhuren SVK regio Roeselare Privacyverklaring Verhuren 1. Wie zijn wij? SVK regio Roeselare is een sociale onderneming die het recht op wonen realiseert voor de meest woonbehoeftigen d.m.v. het huren en verhuren

Nadere informatie

Privacyverklaring van DAF Club Nederland en van de Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N.

Privacyverklaring van DAF Club Nederland en van de Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N. Privacyverklaring van DAF Club Nederland en van de Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N. 1. Wie zijn wij? DAF Club Nederland en de Stichting Onderdelenvoorziening D.C.N. zijn de verantwoordelijken voor

Nadere informatie

27 mei 2015 Akkoord Kascommissie tijdens ledenvergadering 27 mei

27 mei 2015 Akkoord Kascommissie tijdens ledenvergadering 27 mei 1 Een lid van de vereniging is gestart met de opleiding tot kader instructeur. De kosten van het toelatingsexamen en 25% van de cursus kosten zijn voor rekening genomen van de vereniging. De resterende

Nadere informatie

mei 2015 Lekker spelen in de zandbak

mei 2015 Lekker spelen in de zandbak / mei 2015 De laatste periode van het schooljaar is al weer aangebroken. We hopen, dat iedereen genoten heeft van de meivakantie en dat alle moeders verwend zijn op moederdag. In de school is er behoorlijk

Nadere informatie

AVG Protocol Algemene Verordening Gegevensbescherming

AVG Protocol Algemene Verordening Gegevensbescherming AVG Protocol Algemene Verordening Gegevensbescherming IMENA FOUNDATION Mei 2018 Inhoud 1. Donateursadministratie 3 1.1 Persoonsgegevens 1.2 Locatie 1.3 Beheer 1.4 Verwerkingen 2. Privacyverklaring 5 3.

Nadere informatie

Privacyverklaring IJsclub Eindhoven (IJCE)

Privacyverklaring IJsclub Eindhoven (IJCE) Privacyverklaring IJsclub Eindhoven (IJCE) IJCE hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze privacyverklaring willen wij heldere en transparante informatie geven over hoe wij

Nadere informatie

Privacy bij sportverenigingen

Privacy bij sportverenigingen Hoe gaan we bij Taxandria Atletiek met privacy om? Wim Tobé Secretaris Taxandria Atletiek maart 2009 7 maart 2018 wim.tobe@taxandria.at 1 Je hoopt dat je m nooit nodig hebt.. maar t is wel goed dat ie

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Als het om geld gaat... Mei / Juni In je agenda :

NIEUWSBRIEF. Als het om geld gaat... Mei / Juni In je agenda : Als het om geld gaat... De Noordrand hield in maart in het Rundgraafpark een alternatieve spellenmiddag. We begonnen uiteraard met een kop koffie en iets lekkers erbij. Daarna werd de bedoeling van de

Nadere informatie

De contactgegevens van de Opel Kadett C club Belgium - Holland staan op de website en in het clubblad CC

De contactgegevens van de Opel Kadett C club Belgium - Holland staan op de website   en in het clubblad CC Privacyverklaring van Opel Kadett C club Belgium Holland 1. Wie zijn wij De Opel Kadett C club Belgium - Holland is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens van haar leden,

Nadere informatie

Privacyverklaring Sympathisanten en Donateurs

Privacyverklaring Sympathisanten en Donateurs Privacyverklaring Sympathisanten en Donateurs 1. Wat is het doel van deze verklaring? In deze Privacyverklaring wil Stichting MM Delacroix op een heldere en transparante informatie geven over hoe de voorziening

Nadere informatie

Per 28 mei 2018 geldt de nieuwe Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Per 28 mei 2018 geldt de nieuwe Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Per 28 mei 2018 geldt de nieuwe Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Ook onze Stichting Kunstroute De Wijk - IJhorst ontkomt niet aan de gevolgen van deze verordening. Om voor iedereen

Nadere informatie

INFO BULLETIN EHBO VERENIGING DRUTEN. Inleiding

INFO BULLETIN EHBO VERENIGING DRUTEN. Inleiding INFO BULLETIN EHBO VERENIGING DRUTEN Inleiding Dit info bulletin is gemaakt voor de leden van de EHBO vereniging Druten. Door middel van dit informatie blad willen wij u informeren over de gang van zaken

Nadere informatie

De invloed van de AVG op internetmarketing

De invloed van de AVG op internetmarketing De invloed van de AVG op internetmarketing Op 25 mei 2018 wordt de huidige privacywet Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangen door de GDPR (General Data Protection Regulation). Deze wet geldt

Nadere informatie

E.S.B.V. Buitenwesten Privacy Policy

E.S.B.V. Buitenwesten Privacy Policy E.S.B.V. Buitenwesten Privacy Policy E.S.B.V. Buitenwesten hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe

Nadere informatie

2. Waarom hebben wij een privacyverklaring?

2. Waarom hebben wij een privacyverklaring? 1. Voor wie geldt deze privacyverklaring? Deze privacyverklaring geldt voor de volgende partijen: Iedere (kandidaat-)koper van de KBM Beringen met maatschappelijke zetel in de Violetstraat 15 te 3580 Beringen

Nadere informatie

DE Toltuin privacy stappenplan

DE Toltuin privacy stappenplan DE Toltuin privacy stappenplan DE Toltuin beschikt over een bestand met persoonsgegevens. Dit bestand is gemaakt om de vrijwilligers (groep 1), mogelijke zakelijke relatie s en sponsoren (groep 2) en eventuele

Nadere informatie

Privacy Policy Versie: zie voetnoot

Privacy Policy Versie: zie voetnoot Versie: zie voetnoot Algemeen Rijne Energie Coöperatief U.A. (hierna: Coöperatie Rijne Energie) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze willen we heldere en transparante informatie

Nadere informatie

Stichting istepup Maaskade 91A1 3071NE Rotterdam Nederland. Algemene Vordering Gegevensbescherming stichting istepup

Stichting istepup Maaskade 91A1 3071NE Rotterdam Nederland. Algemene Vordering Gegevensbescherming stichting istepup Stichting istepup Maaskade 91A1 3071NE Rotterdam Nederland Algemene Vordering Gegevensbescherming stichting istepup VOORWOORD Voor u ligt de "Algemene Vordering Gegevensbescherming (AVG)" van stichting

Nadere informatie

Informatieboekje vrienden van DWF

Informatieboekje vrienden van DWF SLIEDRECHTSE ZWEM- EN POLO VERENIGING DOOR WATER FIT Secretariaat: Ingeschreven bij de K.v.K. onder M.Lans nummer 40322393 Sportlaan 1 Opgericht 18 februari 1955 3364 AT Sliedrecht Aangesloten bij KNZB

Nadere informatie

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk.

EHBO Vereniging St. Camillus Vogelenzang - De Zilk. Datum: 1 maart 2010 Blad 1 van 4 1 Opening; De voorzitter Marien van den Oever heet een ieder welkom, speciaal het kader Buiten de aanwezigheid van het bestuur zijn er circa 26 personen aanwezig bij deze

Nadere informatie

Privacyverklaring Vrijzinnig OntmoetingsCentrum

Privacyverklaring Vrijzinnig OntmoetingsCentrum Privacyverklaring Het (VOC) hecht veel belang aan uw privacy. In deze privacyverklaring geven wij u op een duidelijke en transparante manier informatie over welke persoonsgegevens het VOC verzamelt, bewaart

Nadere informatie

Privacy beleid Scoutinggroep Vaandrig Peetoom Vendel

Privacy beleid Scoutinggroep Vaandrig Peetoom Vendel Privacy beleid Scoutinggroep Vaandrig Peetoom Vendel Versie 1-2-2019 Inleiding De vereniging Vaandrig Peetoom Vendel is een vereniging voor waterscouting. Zij organiseert activiteiten voor de jeugd. Het

Nadere informatie

Plan van aanpak implementatie Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor het Gilde St. Sebastiaan & Barbara te Moergestel.

Plan van aanpak implementatie Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor het Gilde St. Sebastiaan & Barbara te Moergestel. Plan van aanpak implementatie Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voor het Gilde St. Sebastiaan & Barbara te Moergestel. Inleiding. Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging Boskoop

Gymnastiekvereniging Boskoop 1. PRIVACYBELEID 1.1. Uw privacy Gymnastiekvereniging Boskoop De Gymnastiekvereniging Boskoop (hierna aan te duiden als GVB) hecht waarde aan uw privacy en de daarbij horende bescherming van uw persoonsgegevens.

Nadere informatie

AVG Protocol C.S. De Veldhazen. Referentie 2018-AVG-protocol Datum Status Definitief Auteurs Ferry Cornelissen

AVG Protocol C.S. De Veldhazen. Referentie 2018-AVG-protocol Datum Status Definitief Auteurs Ferry Cornelissen AVG Protocol C.S. De Referentie 2018-AVG-protocol Datum 12-11-2018 Status Definitief Auteurs Ferry Cornelissen 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding pagina 3 1.1 Algemeen pagina 3 1.2 Over privacy pagina 3 1.3

Nadere informatie

Privacyverklaring van het Historisch Genootschap Beemster (HGB) n.a.v. de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) Versie 1.2, d.d.

Privacyverklaring van het Historisch Genootschap Beemster (HGB) n.a.v. de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) Versie 1.2, d.d. Privacyverklaring van het Historisch Genootschap Beemster (HGB) n.a.v. de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) Versie 1.2, d.d. 5-11-2018 Algemene Verordening Gegevensbescherming Op 25 mei 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Vlissingen nummer 3, jaargang 3 vriendenvanbc@zeelandnet.nl / www.bcvlissingen.nl

Nieuwsbrief BC Vlissingen nummer 3, jaargang 3 vriendenvanbc@zeelandnet.nl / www.bcvlissingen.nl Hallo allemaal, Inmiddels loopt het seizoen al op zijn einde. De laatste competitiewedstrijden zijn voor de meeste teams gespeeld. Een seizoen waarin de meisjes U18 drie wedstrijden voor het einde van

Nadere informatie

Privacy en bescherming persoonsgegevens 2018 mr. Jan van Gool.

Privacy en bescherming persoonsgegevens 2018 mr. Jan van Gool. Privacy en bescherming persoonsgegevens 2018 mr. Jan van Gool www.markadvocaten.nl Programma 19.30 uur: introductie 19.45 uur: Start Kahoot Quizz 20.15 uur: antwoorden, wat betekent AVG voor u? 21.00 uur:

Nadere informatie

CVBA WONEN PRIVACYVERKLARING - KOPEN

CVBA WONEN PRIVACYVERKLARING - KOPEN CVBA WONEN PRIVACYVERKLARING - KOPEN 1. WIE ZIJN WIJ? CVBA WONEN is een erkende sociale huisvestingsmaatschappij, ontstaan door de fusie van de vroegere Gewestelijke Maatschappij voor de huisvesting van

Nadere informatie

Algemene voorwaarden lidmaatschap Vierstroom Ledenservice met ingang van 1 januari 2019

Algemene voorwaarden lidmaatschap Vierstroom Ledenservice met ingang van 1 januari 2019 Algemene voorwaarden lidmaatschap Vierstroom Ledenservice met ingang van 1 januari 2019 Artikel 1 Lidmaatschap Het lidmaatschap omvat alle diensten en voordelen van Vierstroom Ledenservice. Vierstroom

Nadere informatie

1. Verwerking persoonsgegevens (potentiële) leden

1. Verwerking persoonsgegevens (potentiële) leden Lokomotief Rijswijk hecht veel waarde aan de bescherming van persoonsgegevens. Met dit privacybeleid willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. Wij doen

Nadere informatie

Algemene verordening gegevensbescherming Giovanni Timmermans

Algemene verordening gegevensbescherming Giovanni Timmermans Privacyverklaring AVG Algemene verordening gegevensbescherming Giovanni Timmermans Inhoudsopgave 1. Identiteit van de onderneming 3 2. Contactgegevens 3 3. Inventarisatie persoonsgegevens 3 Gewone persoonsgegevens

Nadere informatie

Privacy Statement. Algemene Verordening Gegevensbescherming

Privacy Statement. Algemene Verordening Gegevensbescherming Privacy Statement Deze Privacy Statement heeft betrekking op de verwerking van persoonsgegevens door Stichting Fraude Film Festival (hierna FFF ). Onder verwerking van persoonsgegevens wordt onder andere

Nadere informatie

Aanvraagformulier: Mantelzorgpremie 2018

Aanvraagformulier: Mantelzorgpremie 2018 Aanvraagformulier: Mantelzorgpremie 2018 Te bezorgen aan: Zorgloket Brusselsestraat 25 1840 Londerzeel 052 30 36 16 zorgloket@londerzeel.be Wat? Een mantelzorger is iemand die regelmatig zorg verleent

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING WEBSITE

PRIVACYVERKLARING WEBSITE PRIVACYVERKLARING WEBSITE 1. Wie zijn wij? De Zonnige Woonst is een door de Vlaamse Regering en de Vlaamse Huisvestingsmaatschappij erkende sociale huisvestingsmaatschappij die als doel heeft door de verhuring

Nadere informatie

Inleiding. Verzamelen van gegevens

Inleiding. Verzamelen van gegevens Privacy Verklaring Inleiding... 2 Verzamelen van gegevens... 2 Cookies... 3 Google Analytics... 3 Gegevens bewaard op geraadpleegde servers... 3 Waarom verwerken wij persoonsgegevens?... 4 Verwerken (V)

Nadere informatie