Jubileum-editie / 25 jaar gildefeesten sluiskil Beknopt overzicht

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Jubileum-editie 2005. 1981-2005 / 25 jaar gildefeesten sluiskil Beknopt overzicht 1981-2005"

Transcriptie

1 Jubileum-editie / 25 jaar gildefeesten sluiskil Beknopt overzicht Aan het eind van de jaren zeventig ontstonden in Zeeuws-Vlaanderen de typische buurt- en dorpsfeesten waarbij Sluiskil natuurlijk niet kon achterblijven. In 1980 werd tijdens een zwoele zomeravond op het terrein bij de Sterre een openluchtfeest georganiseerd met de grootste barbecue die Sluiskil ooit gekend heeft. Met de muzikale ondersteuning door de boerenkapel, een optreden van showband de Zwaluw, de orgelklanken van José Scheele en hulp van de scouting bij de tapkast werd er een feest gegeven waar men jaren later nog over sprak / 25 jaar Gildefeesten Sluiskil In 1981 word dit initiatief overgenomen door het SKW onder de bezielende leiding van Marjan Hendriks. Vanuit het Gildehuis worden de Sluiskilse Gildefeesten geboren... jubileum-editie 2005

2 Historie Gildefeesten Sluiskil De eerste Gildefeesten zijn op 28 en 29 augustus 1981 georganiseerd. Tijdens deze eerste Gildefeesten is door Willy Colsen t Colsenstraatje geopend. Tevens was er een ruilsportdag tussen de verschillende sportverenigingen van Sluiskil. Het eerste bestuur bestond uit M. Hendriks, K. de Brauwer, L. Perdaan, T. Perdaan en P. de Kerf, met als eerste voorzitter Cor de Vos. Het bestuur liet zich inschrijven als stichting, wat resulteert in de oprichting van de Stichting Gildefeesten Sluiskil op 5 februari Tijdens de editie van 1982 stond er voor het eerst een tent op Groenoord. Er werd door de John White s Big Band een concert gegeven en een quiz-avond georganiseerd. In navolging van de ruilsportdag ging men in 1982 over naar het Gildetoernooi, wat het best kan worden vergeleken met een hedendaagse zeskamp. In 1983 was er voor het eerst sprake van een middenstandsbeurs en een modeshow op de Gildefeesten. Voor de kinderen wordt er voor het eerst een mini-gildetoernooi georganiseerd. Als openingsstunt organiseerden de Putters in 1984 een recordpoging om zoveel mogelijk mensen in een Austin Mini te krijgen. Het wereldrecord wordt gehaald, 15 mensen gingen er in de Mini. Tijdens de editie van 1984 treed volkszanger nummer één, André Hazes, op. In het eerste jubileumjaar, 1985, wordt voor het eerst de Soundmix- en Playbackshow georganiseerd en dat bleek een groot succes. Tijdens de zeskamp staan Nederland en Engeland tegenover elkaar. Optredens van Jan Boezeroen en de op dat moment bekendste meidengroep van Nederland, de Dolly Dots, luisteren het jubileumjaar op. In 1986 bestaat de Cokesfabriek, vanaf het begin de hoofdsponsor, 75 jaar en biedt de bevolking van Sluiskil een gratis feestavond aan. Bij de opening wordt door een vuurspuwer een wereldrecordpoging gedaan, deze mislukt jammerlijk. Voor het eerst worden Pétanque en Gaaibollen aan het programma toegevoegd. 20 jaar later, in 2005, staan deze spelen nog steeds op het programma. Op muzikaal gebied treedt Koos Alberts op. Alvorens de Gildefeesten in 1987 van start kunnen gaan moet er eerst een kleine watersnood worden overwonnen. Door de gezamelijke aanpak komen de feesten niet in gevaar. Tijdens de feesten zelf wordt Ronny van Opdorp uitgeroepen tot de eerste Gildemeester. Drukwerk, Yankee Doodle Session en Albert West treden op en Coca- Cola komt met een stuntteam naar de Gildefeesten. Ronny Agterhuis wordt gedurende een korte periode voorzitter van de Stichting.

3 In 1988 worden de eerste autotrekwedstrijden gehouden, diverse ploegen uit Sluiskil strijden om wie het eerst de wagen over de streep trekt is voor Diederick Benjaminsz een belangrijk jaar, hij presenteert tijdens de Gildefeesten zijn eerste solo LP. Voor het eerst wordt op de zondag een markt/braderie georganiseerd. Verder is er in 88 een boeren kapellen festival en zijn er optredens van Vader Abraham en de Blue Diamonds. In 1989 wordt het arduinstenen monument voor Honoré Colsen onthuld. De Cofa-trimloop wordt aan het programma toegevoegd, deze hardloopwedstrijd over een parcours van 5 kilometer zal tot 2004 in het programma worden opgenomen. Tijdens deze Gildefeesten geven De Havenzangers en Corrie Konings acte de présence. In het jubileumjaar, 1990, pakt de stichting groots uit. De 10e Gildefeesten worden wederom met een wereldrecordpoging geopend. Er wordt geprobeerd om zoveel mogelijk mensen in een autobus te krijgen. Ook deze recordpoging slaagt, er gaan 246 mensen in de bus. Tijdens het jubileum maken Nico Haak en Rocco Granata de zaterdagavond onvergetelijk. Peter en z n Rockets geven op zondag een spectaculaire show. In 1991 moet het na het jubileumjaar even wat minder, maar met artiesten als Imca Marina en de Gigantjes gaat de tent toch weer op zijn kop. In dat zelfde jaar wordt er een combibeurs georganiseerd met alleen Sluiskilse ondernemers en geeft het Ski-team van Coca-Cola een grandioze demonstratie. In 1992 wordt er een muziekfestival georganiseerd ter ere van het 750-jarig bestaan van de Vier Ambachten. Saskia en Serge stelen op vrijdagavond de show en Grant and Forsyth sluiten de Gildefeesten van 1992 grandioos af wordt het jaar van de Sluiskilse artiesten, The Young Ones en Sylvia de Koeyer maken erop vrijdagavond een geweldig feest van. Op zaterdag stond, de toen nog minder bekende, Marco Borsato op het podium. De zondag wordt opgevuld met een superontbijt, een bingo-middag en in de avond een optreden van Lee Towers.

4 De Gildefeesten van 1994 worden in Beierse sferen gehuld met een optreden van het Hundsangen Orkest. Tijdens de Gildefeesten van '94 worden zowel de Gilde-wandeltocht als de oecumenische dienst geïntroduceerd, beide onderdelen komen in het programma van de 25e Gildefeesten nog terug. De tent staat in '94 volledig op z'n kop tijdens het eerste optreden van de New Four die nog vele malen terug zouden komen naar Sluiskil. De Nederlands-Duitse Danny Christian sluit de 14e editie op zondagavond af. Het jubileumjaar 1995 is de boeken ingegaan als de grootste Gildefeesten ooit. Met een prachtig programma kwamen velen een kijkje nemen in Sluiskil. De beurstent die ingericht was met de Sluiskilse verenigingen trok veel bezoekers. De Havenzangers die vrijdagavond optraden waren een zeer groot succes, de tent zat tot de nok toe vol. Op zondagavond sluiten Jan en Zwaan het jubileumprogramma af. Johan de Witte neemt afscheid als voorzitter van de Gildefeesten en geeft de 'hamer' door aan Thon Bastiaansen. In 1996 beginnen de Gildefeesten, die het thema tropische sferen in Sluiskil heeft meegekregen, met een tropische storm. De langste tent ooit, 95 meter, begeeft het gedeeltelijk tijdens de storm in de nacht voorafgaand aan de opening. Met gezamenlijke inspanning en medewerking van de tentleverancier De Vreeze, weten ze echter de tent te repareren en kunnen de feesten gewoon doorgaan. In 96 vind het mobiliteitsspectakel plaats waar veel autobedrijven aan mee doen. Door ziekte moet Gerard Joling afzeggen, George Baker vervangt hem met groot succes. Tijdens de gildefeesten in 1997 treden El Parador en Imca Marina op. Voor het laatst wordt de zondagavond ingevuld, de Heineken Dance Night is een succes maar wordt niet herhaald. In 1998 spelen Break for Cover en Pater Moeskroen de feesttent op vrijdagavond plat. Op zaterdag worden freewheel wedstrijden gehouden en maken de New Four en Hans Versnel er s avonds een groot feest van. Eddy Wally, de Voice of Europe, sluit de Gildefeesten af, voor het eerst op de zondagnamiddag. In 1999 bestaat de huidige hoofdsponsor, toen nog Hydro Agri Sluiskil, 70 jaar. De Hydro biedt de bevolking van Sluiskil een feestavond aan met medewerking van The Beatles Revival Band. George Baker en The Grants (Grant en Forsyth) zorgen voor de verdere invulling van het programma.

5 Het jubileum van de 20e Gildefeesten in 2000 wordt groots aangepakt. Na de modeshow op donderdag spelen de Hermes House Band vrijdags de tent plat. Op zaterdagmiddag is er een muziekfestival met optredens van de korpsen uit Zaamslag, Terneuzen, Biervliet, Hoek en Sluiskil. Gelijktijdig word het eerste Beach-volleybal toernooi georganiseerd, wat een succes blijkt. De Deurzakkers en Eddy Wally sluiten met twee geweldige optredens het jubileumjaar af. De Gildefeesten van 2001 worden in een Wild West sfeer gehuld, met optredens van Savannah, Ruud Hermans en Saskia en Serge staat de tent vier dagen in het teken van Countrymuziek. Een rodeostier op zondag maakt de Wild-West sfeer in Sluiskil compleet. Door het zoeken naar vernieuwing komt in 2002 de modeshow te vervallen. In de plaats hiervan komen een darttoernooi en de zogenaamde CreActief avonden. Het darttoernooi dat de naam "Kanaalzone Open" draagt, is vanaf het begin een succes. In 2002 komt wereldkampioen Raymond van Barneveld een demonstratie geven. Bij de CreActief kunnen deelnemers tegen een geringe bijdrage bijvoorbeeld bloemschikken of een nagelbehandeling ondergaan. Vrijdagavond zet One, Two Trio de tent compleet op z'n kop. Vader Abraham steelt zondagmiddag de show, met een enthousiast optreden krijgt hij heel de tent in beweging. Tijdens de Gildefeesten van 2003 wordt voor het eerst op zaterdag een autoshow georganiseerd. Tijdens de 2e editie van het darttoernooi maken de wereldtoppers Mervyn King en Tony David hun opwachting. Er treden in 2003 veel bekende artiesten op, Corry Konings, One Two Trio, Cool-down Café, DeXter en Marianne Weber zorgen voor vier geweldige dagen feest in Sluiskil. De Gildefeesten van 2004 krijgen als thema "Oog(s)t goed" mee, met een knipoog naar het 75-jarig bestaan van de Yara. De optredens van Jan Keijzer en Lee Towers op vrijdagavond mogen er wezen. Henk Damen, Dexter, en een optreden van Danny Christian zorgen voor een geweldige ambiance in de Gildetent. De Gildefeesten van 2005 staan voor de deur en gezien het programma belooft de 25e editie een groot succes te worden. Wij wensen jullie dan ook veel plezier op de komende Gildefeesten. Alhoewel de grootst mogelijke zorg is besteed bij het samenstellen van dit overzicht is het mogelijk dat er onjuiste informatie in is geslopen, aangezien gedeeltes van dit overzicht zijn overgenomen uit eerder verschenen publicaties van de Stichting Gildefeesten.

6 Bestuur Stichting Gildefeesten Met veel vrijwilligers is het gelukt om 25 jaar Gildefeesten in Sluiskil te organiseren. Vanaf het eerste jaar is het door deze vrijwilligers mogelijk geweest om feesten van deze omvang te organiseren. De Gildefeesten heeft sinds 1987 een werkgroep waarin veel actieve leden zitten. Zonder deze mensen zou het moeilijk worden om een bestaansrecht te houden. Zoals iedere stichting heeft ook de Gildefeesten een bestuur, het huidige bestuur bestaat uit de volgende 10 personen: Thon Bastiaansen Patricia Bastiaansen Louis Schout Ria Vermeulen Monique Vanhijfte Benny Martens Piet de Kerf Femmy van Lent Patrick van Megen Ingeborg Fermont Voorzitter Secretaris Penningmeester Vice voorzitter 2e Secretaris / Notulist Sponsoring Sponsoring Acties / Shows Spelonderdelen Algemeen Piet de Kerf beklede al bij de eerste Gildefeesten een bestuursfunctie en heeft er derhalve al 25 jaar Gildefeesten opzitten. We willen Piet dan ook hartelijk bedanken voor de vele tijd en energie die hij in de afgelopen 25 jaar in de Stichting heeft gestoken. In de werkgroep is Piet van Doeselaar met z n 73 jaar de oudste medewerker, Opa Piet zit al 18 jaar bij de Gildefeesten en ook Piet willen we hartelijk dank zeggen voor al die jaren inspanning. Het bestuur zal zich inzetten om, na dit jubileumjaar, volgend jaar weer Gildefeesten in Sluiskil te organiseren. Woordje van dank 25 jaar Gildefeesten... Dat is reden voor een extra mooi en feestelijk programma, zoals elders in dit drieluik terug te vinden is. Echter, zonder jullie enthousiaste opkomst in al die jaren, zouden wij het ook nooit voor elkaar hebben gekregen om zo lang te blijven bestaan. Jullie lach en jullie plezier is onze motivatie. Langs deze weg willen we jullie dan ook van harte bedanken voor 25 jaren steun en hulp!!! Sluiskillenaren en Gildevrienden: Bedankt!!! Bestuur Gildefeesten 2005 STICHTING GILDEFEESTEN

3j's Gage is inclusief geluid (B-set) tot ca. 700 personen. 2995,-- Ali B. Incl. B-set geluid. Besloten optredens op aanvraag.

3j's Gage is inclusief geluid (B-set) tot ca. 700 personen. 2995,-- Ali B. Incl. B-set geluid. Besloten optredens op aanvraag. 3j's Gage is inclusief geluid (B-set) tot ca. 700 personen. 29 Albert West Prijs inclusief geluid (B-set) tot ca. 1000 personen. Optreden + presentatie 2.750,00 2375, 75,-- Ali B. Incl. B-set geluid. Besloten

Nadere informatie

Oranjefeest. 27, 28 en 29 augustus

Oranjefeest. 27, 28 en 29 augustus Oranjefeest 27, 28 en 29 augustus Het is zaterdagmorgen 4 juli als ik dit aan het typen ben. Waarom zeg ik dit, omdat dit misschien wel de warmste dag van het jaar wordt. Na een droog en koud voorjaar

Nadere informatie

Oranjevereniging Wilsum

Oranjevereniging Wilsum Oranjevereniging Wilsum Oranjefeest 28, 29 en 30 augustus. Bijna is het weer zover en dan kunnen we ons weer opmaken voor drie dagen Oranjefeest. Het is alweer een jaar geleden dat we ons 75 jarig jubileum

Nadere informatie

Oranjevereniging Raard, Bornwird, Foudgum presenteert Dorpsfeest 2017 SPORT

Oranjevereniging Raard, Bornwird, Foudgum presenteert Dorpsfeest 2017 SPORT Oranjevereniging Raard, Bornwird, Foudgum presenteert Dorpsfeest 2017 SPORT Donderdag 8, vrijdag 9, zaterdag 10 en zondag 11 juni 2017 Bêste inwenners fân Raard, Bornwird, Foudgum Dit jaar staat weer in

Nadere informatie

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract

Persmap. Cyclocross Elite zonder Contract Patattencross Persmap nossegem, 12 oktober 2014 Cyclocross Elite zonder Contract Voorwoord VZW Sport & Steun Nossegem is zeer verheugd u de 6de editie van de Patattencross te mogen voor-stellen die zal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 10 maart 2015 nummer 2 copyright 2015

Nieuwsbrief 10 maart 2015 nummer 2 copyright 2015 b10agina 1 van 10 Indisch4ever Van: Datum: dinsdag 10 maart 2015 16:02 Aan: Bijlage: 2-3-2015-2015-Arnhem-maart-achterkant-China-Airlines-700.jpg Onderwerp:

Nadere informatie

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL

DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl INTRO NIEUWSBRIEF U ontvangt hier de eerste nieuwsbrief van C5 Jazz. Wij gaan ook moderniseren.

Nadere informatie

Vivarium 2015: Lucky #7

Vivarium 2015: Lucky #7 Nieuwsbrief nr.1 Maart 2015 Vivarium 2015: Lucky #7 Na de zeer succesvolle terugkeer van Vivarium in 2014, zijn de voorbereiding op de komende editie al weer in volle gang. Wie de gehele historie van Vivarium

Nadere informatie

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond

zomerprogramma 2007 Zomerprogramma Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Zomerprogramma zomerprogramma 2007 Zaterdag 30 juni 11.00 Boswandeling 14.00 Ja / Nee 20.30 Hollandse Avond Maandag 2 juli FEEST!! RINY IS JARIG 10.30 Koffie + gebak voor de ouders 12.00 Eten met de kinderen

Nadere informatie

Oranjefeest Wilsum. 25, 26, 27, en 28 augustus 2016

Oranjefeest Wilsum. 25, 26, 27, en 28 augustus 2016 Oranjefeest Wilsum 25, 26, 27, en 28 augustus 2016 ORANJEFEEST 2016 Het is eind juni als ik het stukje voor het programmaboekje schrijf en ik begin al aardig zin in de vakantie te krijgen. We zitten dit

Nadere informatie

KIJK VOOR HET VOLLEDIGE PROGRAMMA EN MEER INFO OP: Zaterdag: De Boerendag

KIJK VOOR HET VOLLEDIGE PROGRAMMA EN MEER INFO OP: Zaterdag: De Boerendag Donderdag: Nacht van de Paardendagen Vrijdag: De Paardenmarathon Zaterdag: De Boerendag KIJK VOOR HET VOLLEDIGE PROGRAMMA EN MEER INFO OP: WWW.PAARDENDAGEN.NL Hoofdsponsor Co-sponsoren Socialmedia Plezier

Nadere informatie

Sponsorbrochure 2013. Kerk-Avezaath 19, 20 & 21 april

Sponsorbrochure 2013. Kerk-Avezaath 19, 20 & 21 april Sponsorbrochure 2013 Kerk-Avezaath 19, 20 & 21 april Beste ondernemer, Voor u ligt de sponsorbrochure van Het Lentefeest 2013. Het Lentefeest vindt in 2013 plaats op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag

Nadere informatie

De Middeleeuwen... van Ridders en Jonkvrouwen

De Middeleeuwen... van Ridders en Jonkvrouwen De Middeleeuwen... van Ridders en Jonkvrouwen Stichting Kunstfestival Schiebroek-Hillegersberg JAARVERSLAG 2014 K KUNSTFESTIVAL SCHIEBROEK-HILLEGERSBERG - jaarverslag 2014 2 Algemeen In de eerste maanden

Nadere informatie

Dorpsfeest. Hitzum. 20 juni t/m 22 juni Thema strips en cartoons.

Dorpsfeest. Hitzum. 20 juni t/m 22 juni Thema strips en cartoons. Dorpsfeest Hitzum 20 juni t/m 22 juni 2013 Thema strips en cartoons Dorpsfeest Hitzum HOOFDSPONSOR: donderdag 20 juni vrijdag 21 juni zaterdag 22 juni ELECTRA - CV - WATER - SANITAIR - BADKAMER - SERVICE

Nadere informatie

Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016

Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016 Vrijwilligers-krant Midgard Oktober 2016 De maand oktober is alweer aan zijn laatst stukje begonnen. Komende zondag gaat de tijd alweer een uurtje terug! Wat gaat de tijd toch snel! Ik hoop van harte dat

Nadere informatie

V.V.W. Seniorennieuws

V.V.W. Seniorennieuws 1 Aftrap 19 sept. nr: 4 Seizoen 2016-2017 r Voetbalvereniging v.v.w Opgericht 8 mei 1928 Kantine 581846 Redactie Aftrap: Joke Karsten-Slaman Europasingel 72 E-mail:karst40@ziggo.nl Telefoon: 0228-582175

Nadere informatie

INHOUD: Bestuursmededelingen. Kerstconcert 2012. Wist u dat. W.M.C. Activiteiten 2013. Agenda Optredens

INHOUD: Bestuursmededelingen. Kerstconcert 2012. Wist u dat. W.M.C. Activiteiten 2013. Agenda Optredens Maart 2013 INHOUD: Hallo muziekvrienden! Bestuursmededelingen Kerstconcert 2012 Wist u dat. W.M.C. Daar is ie dan, de eerste nieuwsbrief van het nieuwe jaar! Ook in deze brief wordt u weer voorzien van

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE 12, 13 EN 14 APRIL 2019

SPONSORBROCHURE 12, 13 EN 14 APRIL 2019 SPONSORBROCHURE 12, 13 EN 14 APRIL 2019 Stichting het lentefeest Dorpsstraat 35 4012 BE KERK-AVEZAATH www.hetlentefeest.nl Organisatie 2019 Roos van Gent, Jessica van Uden, Jeroen Wijnhof, Sacha Meijer,

Nadere informatie

25 jaar Jazz in t Park of 25 jaar promotie van de Belgische jazz

25 jaar Jazz in t Park of 25 jaar promotie van de Belgische jazz 25 jaar Jazz in t Park of 25 jaar promotie van de Belgische jazz Van 6 september tot en met 9 september biedt Jazz in t Park traditiegetrouw het allerbeste en nieuwste van de Belgische hedendaagse jazz,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016 Nummer 6 De Hoge Wick denkt na over LED

Nieuwsbrief Juli 2016 Nummer 6 De Hoge Wick denkt na over LED Nieuwsbrief Juli 2016 Nummer 6 De Hoge Wick denkt na over LED Het bestuur van De Hoge Wick dat de laatste jaren druk bezig is de club groener en meer energieneutraal te maken, onderzoekt serieus de mogelijkheid

Nadere informatie

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari

Nieuwsbrief Podium van de Stad. Januari & Februari Nieuwsbrief Podium van de Stad Januari & Februari Januari 2015 Een nieuw jaar dat rustig van start ging voor het Podium van de Stad. Deze maand stond voornamelijk in het teken van Lunchconcerten. Studenten

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting WAUW

Beleidsplan Stichting WAUW Beleidsplan Stichting WAUW Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een beeld van de activiteiten van Stichting Wauw. Dit beleidsplan is geschreven voor alle betrokkenen bij de stichting. Stichting

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Introductie. What s Your Story? MC Theater. Roots Rotterdam. Ratha Yatra Festival 2013. Indian Summer Festival 2013

Inhoudsopgave. Introductie. What s Your Story? MC Theater. Roots Rotterdam. Ratha Yatra Festival 2013. Indian Summer Festival 2013 Inhoudsopgave Introductie What s Your Story? MC Theater Roots Rotterdam Ratha Yatra Festival 2013 Indian Summer Festival 2013 African Festival 2013 Solar Festival 2013 Reacties Opdrachtgevers 3 4 6 8 10

Nadere informatie

Admiraliteitsdagen. Dokkum. 1, 2, 3 en 4 september foto: Marit Anker

Admiraliteitsdagen. Dokkum. 1, 2, 3 en 4 september foto: Marit Anker Admiraliteitsdagen 1, 2, 3 en 4 september 2016 foto: Marit Anker Admiraliteitsdagen Admiraliteitsdagen 1, 2, 3 en 4 september 2016 Aantrekkelijk gastenprogramma tijdens Admiraliteitsdagen. De Admiraliteitsdagen

Nadere informatie

CD-Presentatie Thilly Frank

CD-Presentatie Thilly Frank CD-Presentatie Thilly Frank 18-11-2018. Op 18-11-2018 moest ik al vroeg van huis omdat ik enige tijd geleden uitgenodigd was door Thilly Frank om een gastoptreden te verzorgen bij Thilly s 16th Avenue,

Nadere informatie

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd

Bartiméus nieuwsbrief. Vrije Tijd Bartiméus nieuwsbrief Vrije Tijd Week 18 3 mei 2019 Agenda 4 mei Lunch in Zeist 11 mei Lunch concert Ludiek orkest 15 mei FC Utrecht- Heerenveen 18 mei Vogelwandeling in Zeist 18 mei Optreden Duo Sereno

Nadere informatie

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.

RKSV MARGRIET. Verslag bestuur Margriet. Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21. Verslag bestuur Margriet Datum: Aanvang: Notulist: 21-03- 2012 19.30 uur Ellen Onderwerp ToelichBng AcBe Aanwezig: Piet, Marc, Jo, Ellen Afwezig: Hennie (komt rond 21.30 u), Cor Opening Notulen vorige

Nadere informatie

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open!

Stads strand. Winkelcentrum Het Rond Houten. 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Stads strand Winkelcentrum Het Rond Houten 27 juni t/m 26 juli elke dag open! Heerlijk zand, mooie strandtent en te gekke events! ACTIVITEITEN OVERZICHT Stadsstrand 2015 Het is weer zover: het Stadsstrand

Nadere informatie

D E V R I E N D E N K R A N T

D E V R I E N D E N K R A N T J a a r g a n g 2, n u m m e r 8 D E V R I E N D E N K R A N T S e p t e m b e r 2 0 0 9 IN DEZE NIEUWSBRIEF VAN ONZE VOORZITTER JUBILEUMRECEPTIE EEN PAAR FOTO S NIEUW VOORZITTER JEUGDCOMMISSIE REGELING

Nadere informatie

UWTC 75 jaar. Wielrennen Toer BMX

UWTC 75 jaar. Wielrennen Toer BMX UWTC 75 jaar 75 1935 2010 Wielrennen Toer BMX In 1935 staken enkele enthousiaste wielrenners de sturen bij elkaar en richtten UWTC op. Dat hun wielerclubje, 75 jaar na dato, nog steeds springlevend is,

Nadere informatie

Uitgave:Mei 2018 Een kleine terugkoppeling uit de Algemene leden vergadering van 01 mei 2018. Er zijn enkele wijzigingen binnen het bestuur. Gerda Evers heeft besloten het bestuur te verlaten. Marijke

Nadere informatie

Inhoud 2. Commissie 3. Voorzitter 4. Bardienst 5. Doublettencompetitie Klaverjascommissie 7. DE Punten 8. Snert toernooi 9.

Inhoud 2. Commissie 3. Voorzitter 4. Bardienst 5. Doublettencompetitie Klaverjascommissie 7. DE Punten 8. Snert toernooi 9. Inhoud 2 Commissie 3 Voorzitter 4 Bardienst 5 Doublettencompetitie 2019 6 Klaverjascommissie 7 DE Punten 8 Snert toernooi 9 Verjaardagen 10 Verantwoordelijken 11 Sponsoren 12 2 Jeu de boules/koersbal vereniging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF stichting KIST

NIEUWSBRIEF stichting KIST View this email in your browser NIEUWSBRIEF stichting KIST Stichting Kist houdt u graag op de hoogte van haar bezigheden, vorderingen en leuke nieuwtjes! TERUGBLIK OP PROJECT CASTRICUM '67 In het weekend

Nadere informatie

13 november 2016 Voorwoord van de voorzitter Een dochter voor Mandy en Jeroen

13 november 2016 Voorwoord van de voorzitter Een dochter voor Mandy en Jeroen 13 november 2016 Voorwoord van de voorzitter We kijken terug op twee goede optredens bij het Jumbo Muziekfestival afgelopen weekend in Lieshout. In deze nieuwsbrief een terugblik. Komende zondag is het

Nadere informatie

Kampkrant. Regionale Scouting Wedstrijden 8 en 9 april 2016 bij Scouting van Brederode in Papendrecht. 1 e Editie

Kampkrant. Regionale Scouting Wedstrijden 8 en 9 april 2016 bij Scouting van Brederode in Papendrecht. 1 e Editie Kampkrant Regionale Scouting Wedstrijden 8 en 9 april 2016 bij Scouting van Brederode in Papendrecht 1 e Editie Deelnemende groepen: 1. SCOUTING TESRA De Zwaluwen 2. SCOUTING ALBLASSERDAM De Roboma s GIDSEN

Nadere informatie

20 Jaar EWOB. maar niet gedaan want nu zit ik er al 19 jaar aan vast. Hahahahahahahah.

20 Jaar EWOB. maar niet gedaan want nu zit ik er al 19 jaar aan vast. Hahahahahahahah. 20 Jaar EWOB Hemelvaartsdag trokken mijn vrouw en ik traditie getrouw naar Voorthuizen voor het 20e EWOB Bluegrass festival. Een geweldig welke drie dagen duurt. Een diversiteit aan muzikanten en bands

Nadere informatie

Quotes TFG & FRIENDS 2015

Quotes TFG & FRIENDS 2015 Xander de Buisonje: Rob de Nijs: The Future Group & Friends! Alleen de naam al! Het was een warm bad top organisatie en fijne sferen. Ik kus jullie! Zoveel liedjes uit het verleden, op het feest van de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel!

Nieuwsbrief 18. w oord van de v o o r z itter. maar ook iets waar wij beiden erg trots op zijn. Hartelijk dank voor deze eretitel! Nieuwsbrief 18 Beste leden, www.bcscarabee.nl w oord van de v o o r z itter In de laatste nieuwsbrief van dit seizoen een tevreden voorzitter. We kunnen terug kijken op een mooi jubileumjaar, waarin we

Nadere informatie

SPONSORPRESENTATIE AALTJESDAGEN 2011 9, 10 & 11 JUNI

SPONSORPRESENTATIE AALTJESDAGEN 2011 9, 10 & 11 JUNI SPONSORPRESENTATIE AALTJESDAGEN 2011 9, 10 & 11 JUNI Kenmerken Aaltjesdagen 2011 Opening van het toeristenseizoen Het grootste evenement van de Noord West Veluwe 40.000-50.000 bezoekers Gezellig Sponsor

Nadere informatie

Na een maand met veel vrije dagen zijn we aan de laatste loodjes van het schooljaar begonnen.

Na een maand met veel vrije dagen zijn we aan de laatste loodjes van het schooljaar begonnen. Dag beste mensen, Na een maand met veel vrije dagen zijn we aan de laatste loodjes van het schooljaar begonnen. Terugkijkend naar de afgelopen maand, kijk ik vooral met veel plezier en trots terug naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief Mediamix december 2013

Nieuwsbrief Mediamix december 2013 Sponsors: Nieuwsbrief Mediamix december 2013 Er is veel te melden, dus tijd voor een nieuwsbrief! We kijken in deze nieuwsbrief terug op het jaar 2013, waarin we wekelijks een aflevering hebben gemaakt

Nadere informatie

Stichting Esperanza Bolivia. Jaarverslag 2008

Stichting Esperanza Bolivia. Jaarverslag 2008 Stichting Esperanza Bolivia Jaarverslag 2008 1 Inhoudsopgave Voorwoord 3 Wie zijn wij? 4 Doelstelling Stichting Esperanza Bolivia 4 Medewerkers Stichting Esperanza Bolivia 4 Bezoek 2008 Bolivia 5 Uypaca

Nadere informatie

60-jarig jubileum Buurtvereniging Catsop. Nieuwsbrief

60-jarig jubileum Buurtvereniging Catsop. Nieuwsbrief 60-jarig jubileum Buurtvereniging Catsop Nieuwsbrief Feestweekend: zaterdag 2 & zondag 3 september 2017 Tweede Nieuwsbrief Beste buurtleden In onze eerste nieuwsbrief hebben we u geïnformeerd over het

Nadere informatie

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek,

Belangrijke data. Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, Beste ouders en verzorgers van OBS De Driehoek, In deze nieuwsbrief leest u onder andere over de wijze van inschrijving voor de oudergesprekken, kennismaking met de nieuwe directeur en de vragenlijst tevredenheid.

Nadere informatie

Sponsorinformatiemap

Sponsorinformatiemap Sponsorinformatiemap SIVO-festival Odoorn 1 Algemene Informatie SIVO SIVO zomerfeest zonder grenzen. SIVO staat voor de afkorting, stichting internationale volksculturen Odoorn. Ons doel is om een jaarlijks

Nadere informatie

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen.

Dagcompetitie. Aanwezig van de verenigingen: Alle verenigingen vertegenwoordigd door één of meerdere personen, totaal 50 personen. Dagcompetitie Notulen van de algemene ledenvergadering van de Dagcompetitie, gehouden op 22 mei 2015 bij biljartvereniging Roac te Rijpwetering. Aanwezig van het Bestuur: Hans van Aalst, Piet Volwater,

Nadere informatie

Persmap Jan Primusfeesten - Haacht 27, 28en 29 juli 2012 JAN PRIMUSFEESTEN MARKT HAACHT. 27, 28 en 29 juli 2012

Persmap Jan Primusfeesten - Haacht 27, 28en 29 juli 2012 JAN PRIMUSFEESTEN MARKT HAACHT. 27, 28 en 29 juli 2012 JAN PRIMUSFEESTEN MARKT HAACHT 27, 28 en 29 juli 2012 PERSMAP Beste, welkom op de Jan Primusfeesten op vrijdag 27 juli, zaterdag 28 juli en zondag 29 juli 2012. Wat kan je dit jaar verwachten? eet- en

Nadere informatie

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3.

Weekend winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Clemens Hecker. Overall winnaars; 1. Cees Zandbergen. 2. Frans Smit. 3. Voor u ligt de nieuwsbrief van Dutch Truck Racing. Na de finaleraces zijn wij als bestuur alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende seizoen. Er is geëvalueerd met circuit Zandvoort en

Nadere informatie

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter

Verslag : Bestuur Margriet. Punt Onderwerp Toelichting actie 1 Opening Opening 19.40 door voorzitter Verslag : Bestuur Margriet Datum bijeenkomst: 19 april 2011 notulist: Jan Vos Aanvang: 19.30. bestuurskamer Margriet Aanwezig: Afwezig: Piet de Jongh, Jan Vos Ellen vd Bosch Marc v Luijk Cor Hoeks Jo van

Nadere informatie

We hopen dat we u ook dit jaar mogen begroeten bij een of meerdere activiteiten van onze Stichting.

We hopen dat we u ook dit jaar mogen begroeten bij een of meerdere activiteiten van onze Stichting. Stichting de Kerk in Klooster Secretariaat: Postbus 1 4587 ZG Kloosterzande (Ned.) Bank: RABO-Bank rek.nr.: 1421.38.371 Anbi verklaring aanwezig Kloosterzande, september 2011 Geachte Lezer, Bij dezen ontvangt

Nadere informatie

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage.

Beste Deelnemers, Alle sponsoren worden hartelijk bedankt voor hun bijdrage. 2 Beste Deelnemers, Wij houden van 28 augustus tot en met 2 september ons tweede Henk van den Bosch Memorial. Dit toernooi hebben we vernoemd naar onze vorig jaar maart overleden ere-lid Henk van den Bosch.

Nadere informatie

Bedrijfsavond 29 april 2016

Bedrijfsavond 29 april 2016 Koninklijke Harmonie De Verenigde Statievrienden vzw Hondsberg 39/41, 2910 Essen www.deverenigdestatievrienden.be Bedrijfsavond 29 april 2016 Op zaterdag 30 april organiseert de Koninklijke Harmonie De

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014. Stichting Bosbad Zwinderen Toldijk 20b 7864 TL Zwinderen

JAARVERSLAG 2014. Stichting Bosbad Zwinderen Toldijk 20b 7864 TL Zwinderen Stichting Bosbad Zwinderen Toldijk 20b 7864 TL Zwinderen Het weer en de bezoekersaantallen. Het seizoen begon dit jaar rustig. Op deze eerste dag van het nieuwe seizoen, 26 april, konden wij zo'n 300 bezoekers

Nadere informatie

SPONSORDOSSIER 2015 / 1

SPONSORDOSSIER 2015 / 1 SPONSORDOSSIER 2015 / 1 Heist Loopt & Zingt, Natour Criterium & Heist Zomert worden partner van Heist Bruist! De zomer van Heist zal een metamorfose ondergaan, waar Heist loopt en zingt als gekende afsluiter

Nadere informatie

Programma Betuwe Binnen

Programma Betuwe Binnen Programma Betuwe Binnen Hoogseizoen 9 juli 2016 t/m 20 augustus 2016 (Het programma loopt van 8 juli t/m 11 september 2016) Openingstijden Hoogseizoen 2016 9 juli t/m 20 augustus Betuwe Binnen Bar en terras

Nadere informatie

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014

Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Mededelingen Dorpsbelang Gaast, februari 2014 Als u dit leest, zijn we alweer ruim een maand onderweg in het nieuwe jaar 2014, waarbij we ons aan het begin van dit nieuwe jaar hebben afgevraagd wat dit

Nadere informatie

Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder.

Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder. Jubilaris Herman Bouwmans 40 jaar Gildebroeder. 4 Juni: vierden 2 Gildebroeders hun jubileum, Marius Sleegers Staande Deken 60 jaar en Herman Bouwmans Zilverdrager 40 jaar. Ons Gilde ging om 11.45 uur

Nadere informatie

Elburger Volleybal Vereniging

Elburger Volleybal Vereniging Jaarverslag Jubileumcommissie 40 jaar EVV Afgelopen seizoen bestond de Elbuger Volleybal Vereniging 40 jaar. De Jubileumcommissie heeft gedurende dit seizoen, in samenwerking met de andere commissies,

Nadere informatie

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia BELANGRIJK Gegeven antwoorden worden strikt vertrouwelijk en naamloos verwerkt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wil je echter kenbaar maken waar je voor

Nadere informatie

Vrijdag 15 juni t/m Zondag 17 juni 2018

Vrijdag 15 juni t/m Zondag 17 juni 2018 Vrijdag 15 juni t/m Zondag 17 juni 2018 Welkom: De organisatie van het Eldenia Kids Got Talent Pupillenkamp heeft de locatie in St Michielsgestel wederom vast kunnen leggen. Hier zijn wij van 15 t/m 17

Nadere informatie

Best, 18 juli 2014. Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub

Best, 18 juli 2014. Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Programma 50-jarig jubileum Thema: LTVB Wereldclub Het programma voor het 50-jarig jubileum werd niet alleen beperkt tot een jubileum weekend. De jubileum

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers

RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers 1 van 8 12-11-2013 11:57 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. RTVUtrecht zoekt verslaggevers, schrijvers, filmers en interviewers Wereldbazar Huur een kraam tijdens de Wereldbazar

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg'

VRIJWILLIGERSPRAAT VRIJWILLIGERSPRAAT DECLARATIE KILOMETERVERGOEDINGEN. Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' NIEUWSBRIEF 3 JULI 2011 Stichting Zorgcentrum 'de Blanckenbörg' Eikenlaan 34 9697 RW Blijham tel 0597-565500 www.blanckenborg.nl VRIJWILLIGERSPRAAT Clarie de Boer Vrijwilligerscoördinator clarie.deboer@blanckenborg.nl

Nadere informatie

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR

SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR SECR. W. DE GRUITER OPGERICHT 25 MEI 1989 AKKERWINDE 28 INGESCHR. K.v.K. 40324098 2951 HB ALBLASSERDAM POSTBANK GIRONR. 4375518 U I T N O D I G I N G zaterdagmiddag 10 juni 2004, 12.00 uur de Algemene

Nadere informatie

Aan de leden en vrijwilligers van muziekvereniging NLS Klaaswaal

Aan de leden en vrijwilligers van muziekvereniging NLS Klaaswaal Aan de leden en vrijwilligers van muziekvereniging NLS Klaaswaal Klaaswaal, 31 augustus 2012 Betreft: NLS - Muziekmarathon 2012 Het is zover! Wij kunnen gaan beginnen met het werven van sponsors voor de

Nadere informatie

Jaarverslag 2017 Museumwoning tuindorp Vreewijk

Jaarverslag 2017 Museumwoning tuindorp Vreewijk Jaarverslag 2017 Museumwoning tuindorp Vreewijk Na het turbulente jubileumjaar 2016 is de Museumwoning in 2017 weer in rustiger vaarwater terechtgekomen. Dat wil zeggen: minder publiciteit en minder bezoekers.

Nadere informatie

Dorpsfeest. Fryslân. Hitzum. 19 juni en 20 juni 2015. Het thema van het feest is:

Dorpsfeest. Fryslân. Hitzum. 19 juni en 20 juni 2015. Het thema van het feest is: Dorpsfeest Hitzum Het thema van het feest is: 19 juni en 20 juni 2015 Fryslân In dit boekje het programma en de bijzonderheden Iedereen heel veel plezier! Dorpsfeest Hitzum 19 juni en 20 juni 2015 Met

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE

JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE JAARVERSLAG 2006 MUZIEKVERENIGING BOXTEL S HARMONIE 1. Inleiding Het jaar 2006 is het eerste jaar waarin de harmonie dakloos is na de brand van 3 december 2005 bij Café De Kom. Uiteindelijk zijn er tijdelijke

Nadere informatie

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar -

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar - Panningen april 2007 Hallo Buurtgenoten. Dit jaar is voor onze buurt een speciaal jaar want dan vieren wij het 40 jarige bestaan van Buurtvereniging Nobis. We proberen een aantal activiteiten extra leuk

Nadere informatie

Brick Blues. Met optredens van:

Brick Blues. Met optredens van: Voor Jong en Oud zijn er nevenactiviteiten om er een gezellig festijn van te maken. U kunt genieten op ons terras van een kop koffie, thee of een drankje en smullen van overheerlijke pannenkoeken! Met

Nadere informatie

60 ste Visserijdagen Harlingen

60 ste Visserijdagen Harlingen 60 ste Visserijdagen Harlingen woensdag 28 augustus t/m zaterdag 31 augustus 2019 Stichting Visserijdagen Harlingen www.visserijdagenharlingen.nl info@visserijdagenharlingen.nl Postbus 132 8860 AC Harlingen

Nadere informatie

Hellevoetsluis Vestingdagen Hellevoetsluis, nog maar een kwestie van aftellen!!!

Hellevoetsluis Vestingdagen Hellevoetsluis, nog maar een kwestie van aftellen!!! NIEUWSBRIEF Vestingdagen Hellevoetsluis 2015 https://www.facebook.com/vestingdagenhellevoet Volg ons op Twi,er: @Ves1ngdagen Vestingdagen Hellevoetsluis, nog maar een kwestie van aftellen!!! Nog maar een

Nadere informatie

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest

Groepen 7 verkeersexamen praktijk. Kijkochtend nieuwe ouders. Muzezomerfeest MUZEJOURNAAL WEEK 22 en 23; VRIJDAG 22 MEI 2015 AGENDA Maandag 25 mei Dinsdag 26 mei Woensdag 27 mei Donderdag 28 mei Vrijdag 29 mei Pinksteren: VRIJ Groepen 7 verkeersexamen praktijk Kijkochtend nieuwe

Nadere informatie

Marsdijk bedankt! De opbouw. Artikelen over bijzonderheden. Doe ook mee: November 2015 Nieuwsbrief Jaargang 3, Nummer 9. Marsdijk bedankt!

Marsdijk bedankt! De opbouw. Artikelen over bijzonderheden. Doe ook mee: November 2015 Nieuwsbrief Jaargang 3, Nummer 9. Marsdijk bedankt! November 2015 Nieuwsbrief Jaargang 3, Nummer 9 Artikelen over bijzonderheden Marsdijk bedankt! Marsdijk bedankt! Paar foto s van het SWAMP-weekend Evaluatie en de cijfers Doe ook mee: Sponsorpakketten

Nadere informatie

Wat hebben we toch een gezellige club.

Wat hebben we toch een gezellige club. DE CLUB MET DE BESTE DIXIELAND EN JAZZ OUDE STIJL SCHIEHAVEN 11 TEL. 010 476 02 12 3024 EC ROTTERDAM www.c5jazz.nl Wat hebben we toch een gezellige club. Ja, het is gezellig op de zondagmiddagen met steeds

Nadere informatie

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel

WEEKBRIEF 30ste jaargang nr april Reijmerweg HG Renkum Tel WEEKBRIEF 30ste jaargang nr. 29 21 april 2017 www.prinsesbeatrixrenkum.nl Reijmerweg 92 6871 HG Renkum Tel. 0317-315130 0317-843525 JARIGEN 24-04 Hayat, groep 3 24-04 Mats, groep 6 25-04 Iris, groep 2A

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ORGEL EN KEYBOARDCLUB GELDERLAND

NIEUWSBRIEF ORGEL EN KEYBOARDCLUB GELDERLAND NIEUWSBRIEF ORGEL EN KEYBOARDCLUB GELDERLAND Colofon Voorzitter Hans de Jager De Kilder 67 6983 HK Doesburg Tel. 0313-420647 j.jager49@chello.nl Secretaris Kees Koning Ericalaan 15 7217SW HARFSEN 0573

Nadere informatie

Kijk voor meer informatie op: www.broekpolderregatta.nl 15 & 16 MEI 20 EEN DAG TEAMBUILDING MET GEWELDIG VEEL PLEZIER

Kijk voor meer informatie op: www.broekpolderregatta.nl 15 & 16 MEI 20 EEN DAG TEAMBUILDING MET GEWELDIG VEEL PLEZIER 15 & 16 MEI 20 15 EEN DAG TEAMBUILDING MET GEWELDIG VEEL PLEZIER Kijk voor meer informatie op: Schrijf uw team in voor de aankomende editie op 15 & 16 mei a.s.! Een unieke, duurzame, authentieke, (in-

Nadere informatie

GILDE- FEESTEN 2005 SLUISKIL

GILDE- FEESTEN 2005 SLUISKIL 1981-2005 / 25 jaar gildefeesten sluiskil gildefeesten 2005 Programma en Informatie van de GILDE- FEESTEN 2005 SLUISKIL 25,26,27 en 28 AUGUSTUS Voorwoord Dit jaar vieren we voor de 25e keer de Gildefeesten

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER MAART 2012

ACTIVITEITENKALENDER MAART 2012 ACTIVITEITENKALENDER MAART 2012 Uitgelicht Zaterdag 3 maart 10.30-11.30 Film: 'Snip en Snap uit het plakboek van de revue, deel 3' Woensdag 7 maart 14.30-16.00 Optreden 'Vliet Grieten' Zaterdag 17 maart

Nadere informatie

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse.

SOOS Doorn Op vrijdagavond 8 juni zal er Géén soos zijn i.v.m. Avond wandelvierdaagse. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 22 29 Mei 2018 Nieuws Agenda 5 t/m 8 juni: Avondvierdaagse Doorn 13 Juni : Praatjes café koffer vol muziek 16 Juni : Workshop aardbeibloempotje maken 20 juni : Jaarfeest 30

Nadere informatie

Jumping Sint-Niklaas 23>26 MEI Recreatiepark De Ster.

Jumping Sint-Niklaas 23>26 MEI Recreatiepark De Ster. Jumping Sint-Niklaas Recreatiepark De Ster 23>26 MEI 2019 www.wasepaard.be info@wasepaard.be Voorwoord 03 / Programma 04 / Fun & Food 05 / Publiciteit 06 / Contact 07 Jumping Sint-Niklaas In 2019 organiseert

Nadere informatie

VERSLAG OTC TOERNOOI 7 februari 2016

VERSLAG OTC TOERNOOI 7 februari 2016 VERSLAG OTC TOERNOOI 7 februari 2016 Na alle voorbereidingen kon op zondag 7 februari de vierde editie van het OTC / De Repelaer toernooi van start. Op zaterdagavond hadden we de zaal al in gereedheid

Nadere informatie

18:00 uur: Graauwrock muziekfestival met grote namen; Lucas Hamming & Mooi Wark

18:00 uur: Graauwrock muziekfestival met grote namen; Lucas Hamming & Mooi Wark BOOMWAIFEESTEN WOENSDAG 24 MEI: 19:30 uur: The road to Graauwrock wedstrijd voor beginnende bands. DONDERDAG 25 MEI: 18:00 uur: Graauwrock muziekfestival met grote namen; Lucas Hamming & Mooi Wark VRIJDAG

Nadere informatie

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com

2009-2010 Nummer 5. henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com 2009-2010 Nummer 5 Juf Lassche 292787/ juf Veenstra 038 4600725 henkensonja@hotmail.com) tienkeveenstra@hotmail.com Bijbelverhalen en liedjes week 47 en 48: Maandag: klein klein kindje Dinsdag: Mozes wordt

Nadere informatie

INSCHRIJVING SLUIT OP 10

INSCHRIJVING SLUIT OP 10 INSCHRIJVING SLUIT OP 10 nieuwsbrief november 2018, editie 2 De nieuwsbrief van,over en door het stichting West-Fries Darts The center of West-Fries Darts In deze editie vindt u het volgende; West-Fries

Nadere informatie

2 e Line Dance benefit marathon met de 3 AAA`s Zaterdag 8 oktober Piet Pijnenburg,

2 e Line Dance benefit marathon met de 3 AAA`s Zaterdag 8 oktober Piet Pijnenburg, Interview met Piet Pijnenburg We zijn in Berkel-Enschot bij het 2 e Line Dance benefit marathon met de 3 AAA`s Zaterdag 8 oktober 2016 We zitten aan tafel met mede organisator Piet Pijnenburg, en hij is

Nadere informatie

Schoolinfo. Hierbij ontvangt u de derde schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief.

Schoolinfo. Hierbij ontvangt u de derde schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief. Schoolinfo 23 september 2016 2016-2017, nr 3 Hierbij ontvangt u de derde schoolinfo van dit schooljaar. We wensen u veel leesplezier toe bij het lezen van deze nieuwsbrief. Groet Freerk Elzinga Flaeijelschoolfeest:

Nadere informatie

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top.

MEI 2016 NIEUWSBRIEF. Succesvolle actie Help meester Paul naar de top. NIEUWSBRIEF MEI 2016 Beste ouder(s) Na twee weken meivakantie (de eerste zullen we qua weer snel vergeten) zijn we afgelopen maandag weer fris en fruitig aan de start verschenen. We maken ons op voor het

Nadere informatie

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN. Voorwoord: Wedstrijdbal:

SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN. Voorwoord: Wedstrijdbal: SCHEIDSRECHTERVERENIGING MEPPEL EN OMSTREKEN Bestuursamenstelling Voorzitter: Eddy Spraakman Tel: 0522-242444 Email: e.spraakman@planet.nl Secretariaat: Bertus Spijkerman Tel: 0522-462650 Email: Bertusspijkerman@hetnet.nl

Nadere informatie

v.c. Were Di Jaarverslagen

v.c. Were Di Jaarverslagen v.c. Were Di Jaarverslagen 2014-2015 Trainingsweekend 2014 en 2015 Aardbeienactie 2014 en 2015 Jeugdcommissie 2014-2015 Wedstrijdsecretariaat 2014-2015 Technische Commissie 2014-2015 TRAININGSWEEKEND 2014

Nadere informatie

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, HET WAREN TWEE GEWELDIGE WEKEN!

DEZE WEEK: Beste ouders en kinderen, HET WAREN TWEE GEWELDIGE WEKEN! Roerdompstraat 76 6601DL Wijchen Jaargang 24 No. 35 5 juni 2015 Inforedactie: Thea Wilbrink Tel: (024) 6452881 Fax: (024) 6452879 www.paulus-school.nl E-mail: directie@paulus-school.nl inforedactie@paulus-school.nl

Nadere informatie

Trouwlocatie. Een bruiloft op een Werelderfgoed

Trouwlocatie. Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bruiloft op een Werelderfgoed Een bijzondere locatie: Fort aan de Nekkerweg, onderdeel van de Stelling van Amsterdam, Unesco Werelderfgoed. Factsheet Beleef. Geniet.

Nadere informatie

gemeenteraad terugblik Landelijke Intocht Sinterklaas 2014 College van Burgemeester en Wethouders 2 februari 2015

gemeenteraad terugblik Landelijke Intocht Sinterklaas 2014 College van Burgemeester en Wethouders 2 februari 2015 Memo aan onderwerp van datum gemeenteraad terugblik Landelijke Intocht Sinterklaas 2014 College van Burgemeester en Wethouders 2 februari 2015 Terugblik Gouda heeft zaterdag 15 november 2014 een geweldige

Nadere informatie

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen...

SAMENSPRAAK. In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4. Korte Mededelingen... Nieuwsbrief VPG De Samenhang samen gaan wij het maken! Jaargang 13, Nummer 55, December 2014 SAMENSPRAAK In deze uitgave o.a. 1. Van de redactie... 2 2. Sinterklaas... 4 3. Nieuw! Wie Ben Ik??... 5 4.

Nadere informatie

partnerpakket HOOFDSPONSOR

partnerpakket HOOFDSPONSOR partnerpakket HOOFDSPONSOR 25.000 En wat krijgt u van ons? meer dan 200.000 bezoekers! partnerpakket HOOFDSPONSOR 25.000 Naamsvermelding op en in.. Aankondigingsborden en posters in 2018 EDWIN EVERS BAND

Nadere informatie