Voor het nieuwe jaar wensen we jullie:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Voor het nieuwe jaar wensen we jullie:"

Transcriptie

1 18 december 2015 Beste ouders en lezers van dit krantje, Op het einde van een kalenderjaar heeft iedereen zijn wensen klaar voor de volgende 365 (366) dagen. Ook onze kleuters en leerlingen hebben hun wensen met een versje of een nieuwsjaarsbrief in orde gebracht. Het is nog even wachten tot 01 januari wanneer deze wensen voorgedragen of gelezen worden. Ook volwassenen maken hun wensen kenbaar. De tijd dat deze alleen maar door de postbode bezorgd werden is al lang voorbij! SMS, , telefoon, face-book e.d. nemen voor een groot deel deze taak over. Maar hoe de wensen ook verstuurd worden, de essentie is natuurlijk dat deze oprecht en welgemeend zijn. Voor het nieuwe jaar wensen we jullie: Tijd om van de kleine dingen te genieten! Rust om stil te staan bij mooie momenten! Sterkte om tegenslagen te overwinnen! Vriendschap om je hart te verwarmen! Humor om wat somber is te kleuren! Een glimlach Mag ik dan ook namens de schoolraad, het personeel, het leerlingenparlement en de schoolkinderen jullie allen een jaar met 3 G s wensen: Een goed, gezond en gelukkig 2016! om elke dag mee te beginnen! Een fijne kerstvakantie aan iedereen! We zien elkaar terug op maandag, 04 januari. Hilde Ceyssens directeur hilde.ceyssens@g-o.be Basisschool van de Vlaamse Gemeenschap De Horizon Koleneind 1, 3930 Hamont-Achel Telefoon: 011/ hilde.ceyssens@g-o.be directie@bs-dehorizon.be

2 Wist je dat.. - de opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag open is tot u. stipt en op woensdag tot u. stipt. - er een boete aangerekend wordt voor wie te laat komt om hun zoon/dochter op te halen. - wie op woensdag naar de opvang komt zeker ook middagboterhammetjes moet meebrengen! - een aantal kleuters en leerlingen een woensdagnamiddag op school bleven voor een foto-shoot? Juf Féfée, juf Kirsten Lehaen en juf Estella bleven om alle kinderen in de juiste kledij te helpen en juf Annelies zorgde ervoor dat iedereen prima op de foto staat! Dank aan iedereen! - Weer bijna ALLE ouders zich inschreven voor de ouderavond van 07 januari. Dat is een mooi resultaat en daar zijn we fier op! L1 L2 : Kronkeldiedoe Ook dit jaar mochten de leerlingen van L1 en L2 deelnemen aan de sportactiviteit Kronkeldiedoe. Samen met de juf, de meester en enkele vrijwilligers (waarvoor dank) gingen de kinderen op ontdekkingstocht doorheen de sporthal. Ze konden er door een opgeblazen rups lopen, genieten van een reuzespringkasteel, meedoen aan evenwichtsoefeningen en nog veel meer. We waren allemaal wel een beetje moe, maar aan de blije gezichtjes te zien, was het een heel geslaagde voormiddag. Hopelijk volgen er zo nog meer! L6 : LABO in de klas Omdat we tijdens de W.O.-lessen al bezig waren rond het thema afval, maar ook omdat we voor het onderzoek van de First Lego League een onderzoek aan het voeren waren over afval, nodigden we een mevrouw van LABO uit. LABO is de afkorting van Deze dienst zet zich in om iedereen nog beter bewust te maken van onze omgeving en ons klimaat en hoe we daar behoedzaam mee om moeten gaan. We kwamen vanalles te weten over afval, maar vooral hoe we kunnen voorkomen dat we afval maken of hoe we de afvalberg zo klein mogelijk kunnen houden. We mochten zelf ook met voorstellen en ideeën komen; sommige leerlingen maakten zelfs een liedje. Het was een zeer leuke en leerzame dag! De sint kwam langs! De leerlingen van L6 Het is elk jaar uitkijken naar de komst van de sint. Dat was dit jaar niet anders. Hij kwam al op vele manieren naar onze school: met het schoolbusje, met een taxidienst, met een old-timer enz Nu verraste hij iedereen door zijn beste paard van stal mee te brengen: Goed-weer-vandaag! Wie de film Ay Ramon zag, herkende het paard onmiddellijk. Op de website staan zeer vele foto s van dit bezoek: foto s Er zijn nog een aantal prijzen van de speelgoedtombola die afgehaald mogen worden! De winnende nummers staan op de website bij laatste nieuws.

3 L3 en de sintgeschenken Project: Afval verminderen kan al door kinderen! Dat wordt het thema waarrond we zullen werken in de periode van 22 februari tot 04 maart. Al de kinderen van de school werken hieraan mee. Er staan in deze twee weken al vele activiteiten gepland en het hoogtepunt wordt natuurlijk de tentoonstelling op vrijdag, 04 maart. We hopen dat vele ouders, grote broers en zussen, grootouders zullen langskomen om een kijkje te nemen en een hapje te eten! Het wordt zeker de moeite waard. En of de leerlingen blij waren met het nieuwe klasmateriaal! Net zoals al de juffen ook zij keken hun ogen uit bij wat de sint meebracht. Er werd gezorgd dat elke klas het speelgoed kreeg dat de juffen op het verlanglijstje schreven. Er kan nu in kleine groepjes gewerkt worden en dat is leuk voor de kinderen! Een versje uit de oude doos, maar met een duidelijke boodschap! Vlug Jantje, vlug ga voort! Ik heb de schoolbel al gehoord. Blijf je spelen op de straat, ja, dan kom je veel te laat. Alle mensen groot en klein, horen steeds op tijd te zijn! Bezoek aan het Sinthuis De kleuters stonden op dinsdag 1 december met hun rugzakje klaar om naar het Huis van de Sint te gaan. Vol spanning vertrokken we met de bus naar Weert en daar werden we verwelkomd door een heleboel Pieten! We mochten een kijkje nemen in alle kamers van het huis en kregen zelfs de tijd om even een praatje te maken met Sinterklaas! Na dit leuke bezoek, reed onze bus richting Kinderpretland. Daar konden de kinderen zich uitleven in de binnenspeeltuin. Moe maar voldaan vertrokken we terug naar onze school en hoorden we daar in de bus onze kleutertjes niet zachtjes snurken? Ouderavond op donderdag, 07 januari voor lagere school, peuterklas, eerste en tweede kleuterklas! Laatste moment om nog foto s van de fotograaf en klasfoto s te kopen!

4 Nog een laatste schooldag en dan is het eerste trimester voorbij! De laatste schooldag van dit trimester werden de kleuters getrakteerd op een heerlijk kerstontbijt! Nadien mochten de kleuters hun meegebrachte cadeautjes uitdelen door middel van een leuk spelletje. Vervolgens konden de kleuters genieten van een poppenspel. De kleuterjuffen brachten spanning in het verhaal. Na het middageten keken we samen nog naar een leuke film, en wanneer jullie dit verslagje lezen is de welverdiende kerstvakantie al begonnen! Ook in de lagere school werden de boekentassen vandaag aan de kant geschoven. Het afsluiten van een drukke periode is altijd een fijn moment en dat mocht nu ook niet anders zijn! De groep leerlingen werd in 2 gesplitst: de leerlingen van L1 L2 L3 kregen een ontbijt voorgeschoteld. Een aantal vrijwilligers stond paraat met broodjes, brood, beleg, croissants, cake en allerlei drank. De leerlingen mochten eten wat ze wilden, maar je bord leegeten was de boodschap. Voor sommige kinderen was het eerst even wikken en wegen en dan beslissen wat er op het bord gelegd werd! De leerlingen van L4 L5 L6 mochten even voor het middaguur aanschuiven voor een kerstbrunch. Idem als het ontbijt met daarbij nog de keuze om het menu uit te breiden met een tas soep! De traditionele pakjesronde werd in elke klas apart gedaan; gezelschapsspelletjes EN de nieuwe spelletjes die elke klas onlangs kreeg werden boven gehaald en er werd bij sommige groepjes gestreden om als eerste de eindmeet van een spel te halen. In de namiddag werd er per graad naar een film gekeken tot de bel van u. ook hier een welverdiende vakantie aankondigde! Dank aan de helpers! Waar blijft de sneeuw? De warme temperaturen steken hier een stokje voor en zo kan iedereen op het einde van dit trimester nog heerlijk genieten van bijna zomerse temperaturen! Fijn voor de kinderen; fijn dat er geen sneeuw geruimd moet worden; de verwarming kan op een laag pitje enz Maar toch wordt het tijd dat de natuur zijn werk gaat doen: insecten en vogels zijn uit hun ritme; knoppen aan bomen en struiken beginnen zich klaar te maken om open te springen. En dat is toch een beetje fout hé! Ken jij het verschil tussen een ontbijt en een brunch?

5 L5 leest voor bij de kleuters Eindelijk was het dan zover. Naar deze dag had iedereen uitgekeken. De leerlingen van L5 mochten gaan voorlezen bij de kleuters. Elk van ons was verdeeld over een klas en in die klas kregen we elk een klein groepje peuters of kleuters. Ze waren heel schattig. Ze luisterden aandachtig naar ons verhaal en antwoordden op al onze vragen. We moesten letten op onze mimiek, intonatie en heel veel fantasie gebruiken. Sommige kleuters vonden het heel plezant; anderen hadden het moeilijker om aandachtig te blijven. Maar wij (leerlingen van L5) vonden het vooral super!!! Op het einde mochten we nog genieten van de klas. En als afscheid hebben de kleuters een liedje voor ons gezongen of kregen we een applausje. Het was echt heel leuk!! L5 schrijft geschiedenis Deze titel klinkt misschien raar, maar het is waar en iedereen mag het weten. Op een mooie, zonnige herfstdag kregen we tijdens de turnles van juf Cindy als opdracht om 15 minuten te joggen zonder te stoppen. Sommigen onder ons zagen het niet echt zitten maar de juf had iets extra in petto. Tijdens het lopen konden we luisteren naar opzwepende muziek en werden we luid aangemoedigd. Na 15 minuten en het fluitsignaal kon de juf haar ogen niet geloven en had ze er geen woorden voor. We hadden ALLEMAAL 15 minuten gelopen zonder te stoppen. En zo schreven we geschiedenis in de loopbaan van juf Cindy want dit had nog geen enkele klas ons voor gedaan. Een dikke pluim en een vette A voor ons allemaal. Proficiat aan allen. Wist je dat. - de leerlingen van L6 vorige maand deelnamen aan de finale van de First Lego League? Wie het HORIZON-lijntje van november las, weet dit En wist je dat. - ze GENOMINEERD werden in verschillende onderdelen van de finale? - dat de juryleden verbaasd en perplex waren van de samenwerking tussen de leerlingen tijdens de core value - activiteit? - hiervoor verdienen ze een hele dikke proficiat! Nu weten we het en we zijn heel fier op alle leerlingen van L6!!!!!!!!!! Naar school tijdens de donkere dagen! Na de vakantie zijn er weer een aantal kinderen die met de fiets of te voet naar school komen! Tot aan de krokusvakantie loopt de actie: Helm op, fluo top! Zeker met deze donkere dagen is het voor de veiligheid van de kinderen van belang dat ze goed gezien worden in het verkeer : fluohesje, verlichting op de fiets, enz. Beste ouders, wees mee verantwoordelijk en kijk regelmatig de fiets van jullie zoon/dochter na!

6 1 Vr - kerstvakantie Kalender: januari Ma - welkom aan de nieuwe instappertjes en hun ouders - L3 : zwemmen 5 Di - Leerlingenparlement: u. in het zorglokaal - P K1 K2 K3 L1 L2 L3 L4 : Info i.v.m. het naschoolse sportaanbod van de stad: vanaf vandaag kunnen de inschrijvingen gedaan worden voor de sportactiviteiten hiervoor moeten de inschrijvingen persoonlijk gedaan worden door de ouders bij UiTpunt, Wal 26. Contante betaling of via bancontact snel zijn is de boodschap, want volzet = volzet! de folder met het aanbod vind je aangehecht bij deze kalender 6 Woe - Fruit- en groentedag: zelf fruit meebrengen van thuis 7 Do - P K1 K2 L1 L2 L3 L4 L5 L6: ouderavond volgens ingeschreven tijdstip (brief van 03/12) 8 Vr 11 Ma - L3 : zwemmen 12 Di - L4 L5 L6 : bibbezoek : boeken meebrengen van thuis 13 Woe 14 Do - K2 : medisch onderzoek 15 Vr - Nieuwjaarsreceptie voor genodigden 18 Ma - Klas nog niet gekend : zwemmen (zie kalender website) 19 Di 20 Woe - School en opvang zijn gesloten wegens studiedag voor de leerkrachten 21 Do 22 Vr - KL L1 L2 : turnen in de sporthal 25 Ma - Klas nog niet gekend : zwemmen (zie kalender website) 26 Di - L3 L4 L5 : Meester op de fiets : fietsvaardigheid oefenen fiets meebrengen (brief van 18/01) - L2 L3 : bibbezoek : boeken meebrengen van thuis 27 Woe - Fruit- en groentedag: zelf fruit meebrengen van thuis 28 Do - K2 K3 : sport : Rollebolle in de sporthal (brief van 21/01) 29 Vr - L3 L4 L5 L6 : turnen in de sporthal - - Tentoonstelling op vrijdag, 4 maart met een tweedehands speelgoedbeurs Wil je een winkeltje inrichten met je oude speelgoed tijdens de tentoonstelling? Zet nu je oude, maar nog volledige speelgoed dat in goede staat is, even bij jou thuis aan de kant Het speelgoed moet proper zijn De prijs moet redelijk zijn In maart delen we inschrijfbriefjes uit. Hiermee kan je een tafel reserveren om je speelgoed op uit te stallen

7

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders

Nieuwsbrief. Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis. Schooljaar december Beste ouders Nieuwsbrief Schooljaar 2011-2012 1 december 2011 Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 27 november is de advent, de voorbereidingstijd op Kerstmis begonnen. Maandag hebben we met

Nadere informatie

Week van 28 november tot 2 december 2016 project: sinterklaas

Week van 28 november tot 2 december 2016 project: sinterklaas Week van 28 november tot 2 december 2016 project: sinterklaas - we onze brief voor sinterklaas afwerkten? - we nog heel wat van onze knutselwerkjes afwerkten? - we konden dansen op sinterklaasliedjes?

Nadere informatie

Deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be

Deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be Nieuwsbrief 1 december 2013 Schooljaar 2013-2014 Deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.materdeicentrum.be Advent de voorbereidingstijd op Kerstmis Beste ouders Zondag 1 december

Nadere informatie

HORIZONTAAL.

HORIZONTAAL. KERSTMIS DECEMBER 2018 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015

Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Gemeentelijke Basisschool Schaffen Vroentestraat 22 3290 Schaffen Website: www.gbsdiest.be E-mail: personeelschaffen@gbsdiest.be Tel. 013 32 69 23 Nieuwsbrief SEPTEMBER 2015 Datum Klas Activiteit Tijdstip

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda!

t Zonnebloemblaadje Wist je dat krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 Belangrijke data voor in je agenda! t Zonnebloemblaadje krantje voor en door ouders van de Zonnebloem februari 2015 www.dezonnebloemkessello.be zonnebloemouderraad@gmail.com Voorwoord van de directeur Beste ouders, Op 1 februari zal onze

Nadere informatie

Een nieuw schooljaar, een nieuw begin!

Een nieuw schooljaar, een nieuw begin! Beste lezer, Hier zijn we dan weer na twee maanden rust! Vooreerst van harte welkom aan de nieuwe kleuters en leerlingen in onze school. Ook van harte welkom aan hun ouders. We hopen dat groot en klein

Nadere informatie

Infobrochure kleuterschool

Infobrochure kleuterschool Infobrochure kleuterschool Gemeentelijke Basisschool Heikant Aarschotsebaan 60 2590 Berlaar-Heikant Tel: 015/24 57 43 E-mail: directie@gemeenteschoolberlaar.be Website: www.gemeenteschoolberlaar.be Schooluren

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 7/2016-2017 Gelukkig 2017! In dit nummer: Gelukkig 2017 1 Welkom 1 Gedichtendag 1 Zammelse Toneelvrienden 1 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de OR 2 Als het kriebelt

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Woensdag samdag : Halen we ons doel? Als er in december 5 kinderen meer gemeten worden die strappend of carpoolend naar school komen, trakteren we met pannenkoeken!

Nadere informatie

oktober 2018

oktober 2018 2018-2019 oktober 2018 1. Actie HELM OP FLUO TOP De herfst is weer in het land en de donkere dagen komen eraan! Daarom is het ABSOLUUT NOODZAKELIJK om de zichtbaarheid te verhogen in het verkeer! Dus naar

Nadere informatie

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018

maandag 17 december tot vrijdag 21 december 2018 17 december tot vrijdag 21 december 2018 Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie en juf Melissa in de instap- 1 e kleuterklas: Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het

Nadere informatie

Inlichtingenblaadje januari 2016

Inlichtingenblaadje januari 2016 Inlichtingenblaadje januari 2016 Uitgegeven op: 16 december 2015 00:00 Stedelijke Basisschool Staakte Beste ouders, grootouders, December is een maand van festiviteiten waar we met onze kinderen vol enthousiasme

Nadere informatie

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud

1 e schooldag van 2019 Hoofdluiscontrole Nieuwsbrief uur open dag. Inhoud Jaargang 10 Nummer 9 14 december 2018 Agenda Donderdag 20 december Vrijdag 21 december Maandag 24 december t/m vrijdag 4 januari 2019 Maandag 7 januari 2019 Vrijdag 11 januari 2019 Zondag 20 januari 2019

Nadere informatie

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS.

De kleuterjuffen en de kleuters verrasten hun ouders en (over)grootouders in het BEROEPENHUIS. BASISSCHOOL MAATJES Beste lezer, Vanaf maandag 9 november: Veilig met helm en in fluo de winter door! Helm Op, Fluo Top is een project voor basisscholen in de provincie Antwerpen. De campagne loopt tussen

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan...

Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Wil je weten wat er deze week gebeurd is? Benieuwd naar de volgende activiteiten? Lees dan... Editie 15: donderdag 20 december 2018 Beste ouders, Het eerste trimester van het schooljaar is voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs

Nieuwsbrief 1. Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Nieuwsbrief 1 Beste ouders, Hartelijk welkom in onze school! Leerkrachten kleuteronderwijs Peuterklas : juf. Katrien H. K1 : juf. Annick K2 : juf. Mieke en meester Toby K3 : juf. Lydia Kinderverzorgster

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand november: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet.

VERKEER. Actiepunt maand november: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. VERKEER Actiepunt maand november: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. Helm Op Fluo Top! De donkere maanden van het jaar zijn weer aangebroken. Daarom besteden we graag extra aandacht aan zichtbaarheid

Nadere informatie

Vrije School Bierbeek

Vrije School Bierbeek Kinderbergnieuws Nieuwsbrief februari 2018 Vrije School Bierbeek Bergstraat 18 3360 Bierbeek www.vrijeschoolbierbeek.be Pagina 1 van 6 Kalender Do 1 zwemmen 1 / huiswerkklas L4-5-6 Vr 2 Za 3 Zo 4 dikke-truienweek

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Basisschool Heilige Familie Driesstraat 1 8700 Tielt 051 40 47 50 Heilige-familie@kbo-tielt.be NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Agenda december 2017 Vrijdag 1 december Dinsdag 5 december Donderdag 7 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders,

Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013. Beste ouders, Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2012-2013 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2013 zit er al weer op. Aan onze agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Kaaistraat Oostende februari 2019

Kaaistraat Oostende februari 2019 februari 2019 Kaaistraat 22 8400 Oostende 059 70 20 03 olko@skynet.be www.olko.be KALENDER Do. 31/01 Wo. 6/02 Poëzieweek: thema vrijheid Vr. 1 08.50 Instap nieuwe peuters Ma. 4 08.50 Facultatieve vrije

Nadere informatie

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/

Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat Mechelen 015/ Vrije basisschool De Wondertuin Bleekstraat 2 2800 Mechelen 015/41 45 26 info@dewondertuin.be www.dewondertuin.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit

Nadere informatie

Nog geplande activiteiten om zeker te noteren

Nog geplande activiteiten om zeker te noteren NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Nog geplande activiteiten om zeker te noteren 4/03 ; uitreiking van de journalistenwedstrijd

Nadere informatie

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt. Info nr.4 juni 2015 Ettelgem Beste ouders, grootouders, We wensen jullie van harte de tijd om rustig die mensen te ontmoeten, en die dingen te doen waar je tijdens het schooljaar te weinig tijd voor hebt.

Nadere informatie

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen

Nieuwsbrief voor ouders en kinderen voor ouders en kinderen 7/2015-2016 Een nieuw jaar! In dit nummer: Een nieuw jaar 1 Nu de kerstperiode voorbij is en we alle familieleden en kennissen het allerbeste toegewenst hebben voor een super 2016,

Nadere informatie

Sinterklaas is langsgeweest

Sinterklaas is langsgeweest Nieuwsbrief voor ouders en kinderen 6/2016-2017 Sinterklaas is langsgeweest In dit nummer: Sinterklaas 1 Kerstmis 1 Secretariaat 2 Personeelsnieuws 2 Nieuws vanuit de 2 Kindergemeenteraad 2 Textielinzameling

Nadere informatie

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL

KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL KERSTMIS DECEMBER 2017 HORIZONTAAL www.vbsdehorizon.be Voorwoord juf Esther Dag allemaal Het eerste trimester is alweer voorbij. Iedereen heeft hard gewerkt, fijn gespeeld, veel bijgeleerd, We kunnen nu

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Januari 2016

Nieuwsbrief. Januari 2016 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief Januari 2016 Inhoud: P2: Zwemregeling P2: Openklasdag en meespeeldag kleuters P3:

Nadere informatie

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019

maandag 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 24 juni tot vrijdag 28 juni 2019 Opgelet! Mogen we vragen om nu geen plastic dopjes meer mee te geven? Vrijdag zijn de laatste dopjes van dit schooljaar opgehaald. Nu gaan we eerst verhuizen. Blijf gerust

Nadere informatie

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar!

Aan iedereen alvast een fijne vakantie! De allerlaatste van dit schooljaar! De allerlaatste van dit schooljaar! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Nog 1 weekje en dan is het zover...de grote vakantie is in zicht! Maar vooraleer het

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

Jaargang 21, Maand: juli INFO

Jaargang 21, Maand: juli INFO Jaargang 21, Maand: juli Basisschool De Schare INFO De laatste maandinfo van schooljaar 2014-2015. De maand juli staat voor de deur en ook de start van de zomervakantie. Omdat de laatste schooldag op 17

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF januari 2015

NIEUWSBRIEF januari 2015 NIEUWSBRIEF januari 2015 Basisschool Bengel Zelebaan 9 9160 Lokeren 09/348.67.18 directie@basisschoolbengel.be www.basisschoolbengel.be Om even bij stil te staan... Woordje van de directie Beste ouders,

Nadere informatie

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be

deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be Schooljaar 2014-2015 nr. 7 1 juni 2015 Beste ouders en kinderen, deze nieuwsbrief in kleur kan u steeds vinden op onze website www.basisschooldevlinder.be U bent tevreden over onze schoolwerking? U bent

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag

NIEUWSBRIEF. SBS Winkelomheide Schooljaar Uitstapje naar Studio Geel. Inhoud. Einde oog voor lekkers MAAR woensdag blijft fruitdag NIEUWSBRIEF SBS Winkelomheide Schooljaar 2018-2019 19 december 18 Editie 5 GELUK ligt tussen wat was en wat komt Kijk om je heen VIER wat nu is & zoek in elk moment iets ONVERGETELIJKS Een gelukkig 2019!

Nadere informatie

Van 8 tot 19 juni 2015. Hoihoi,

Van 8 tot 19 juni 2015. Hoihoi, Van 8 tot 19 juni 2015 Hoihoi, Geen gewoon klasnieuws deze keer maar een verkorte versie van 2 weken samen. Te starten met vorige week. Door de drukte van vaderdag, oudercontacten en mierekamp zijn het

Nadere informatie

Wat doen de kleuters deze week?

Wat doen de kleuters deze week? 14 december tot vrijdag 18 december Wat doen de kleuters deze week? Bij juf Nathalie in de instap- 1 e kleuterklas : Nog even en dan mogen wij het oude jaar vaarwel zeggen en gaat het nieuwe jaar van start.

Nadere informatie

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018

WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 WEGELPRAATJE EIND JUNI 2018 Dit is het laatste Wegelpraatje van dit schooljaar. Graag wensen wij alle kinderen, ouders en leerkrachten een deugddoende vakantie toe. Bedankt voor het vertrouwen tijdens

Nadere informatie

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28.

Korenpraatjes. Jaargang 19 No.28. Korenpraatjes Jaargang 19 No.28. 4 december 2014 www.qliqprimair.nl BS De Korenaar 1. Vanuit de directie 2. Informatie uit de groepen 3. Vanuit de OC 4. Vanuit de MR 5. Verslag vanuit de klassen 6. Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief. februari 2015

Nieuwsbrief. februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be INHOUD Krokusvakantie P 1 Activiteiten in de bibliotheek P 2 Sleep-in

Nadere informatie

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar

Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar Beste ouders, Op het einde van dit schooljaar wordt u geïnformeerd over de vrije dagen en pedagogische studiedagen van het schooljaar 2010-2011. Ook een voorlopig voorstel van de verdeling van de schoolbevolking

Nadere informatie

e-mail : directeur@heiligharttemse.be website : www.heiligharttemse.be

e-mail : directeur@heiligharttemse.be website : www.heiligharttemse.be Van Harte februari schooljaar 2010-2011 e-mail : directeur@heiligharttemse.be website : www.heiligharttemse.be Familiaal nieuws Gedenken wij in ons gebed: Katleen De Buyser, 37 jaar, doopmeter van Wannes

Nadere informatie

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen.

Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Beste ouders, We vliegen er weer in! Met deze slogan zijn we vandaag met z n allen het nieuwe schooljaar begonnen. Ook onze leerkrachten zijn er klaar voor. Na heel wat voorbereidingen nemen wij met z

Nadere informatie

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018.

KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. KALENDERNIEUWS OKTOBER 2018. wo3 Pedagogische studiedag voor de leerkrachten : GEEN SCHOOL! do 4 vr 5 ma 8 di 9 wo 10 do 11 vr 12 ma 15 di 16 Vm. : Bewegingslandschap Kronkeldiedoe voor de kinderen van

Nadere informatie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie

Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Van 25 tot en met 29 juni Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas: juf Nathalie Ons laatste weekje. Wat gaan we nog allemaal doen? Maandag trekken we erop uit want dan gaan we

Nadere informatie

De lieveheersbeestjes en de bijtjes

De lieveheersbeestjes en de bijtjes NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E De lieveheersbeestjes en de bijtjes Ons weekje verkeer is weer voorbijgevlogen.

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Centrum

Welkom in Wiebelwoud Centrum Welkom in Wiebelwoud Centrum Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte welkom

Nadere informatie

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen,

0m even bij stil te staan. Woordje van de directie. Beste ouders en kinderen, herfst 17 0m even bij stil te staan Woordje van de directie Beste ouders en kinderen, Het lijkt alsof we nog maar net gestart zijn en de herfstvakantie staat al voor de deur. Welverdiend, want alle kinderen

Nadere informatie

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag

instapdag voor nieuwe kleuters laatste zwemles voor het 1 en het 2 leerjaar start van de week tegen pesten warme truiendag Nieuwsbrief 6 - Februari: schooljaar 2015-2016 Beste ouders, De eerste maand van het jaar 2016 zit er al weer op. Aan de agenda te zien, hebben we ook in februari heel wat leuke en spannende activiteiten.

Nadere informatie

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE

Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE Van maandag 8 februari 2016 t.e.m. 12 februari 2016 KROKUSVAKANTIE OPGEPAST! Enkele wijzigingen ALGEMENE INFO PETOETER & GRABBELPAS NIEUW! Het grabbelpasje wordt vervangen door de UiTPAS. Om deel te nemen

Nadere informatie

Wetboek van Schatjesland

Wetboek van Schatjesland Wetboek van Schatjesland Als je aardig kan zijn Dan is dat reuzefijn Alsof een kleurig lint mij aan jou verbindt maar als je scheldt dan ben je geen held en liggen we overhoop in een dikke knoop die je

Nadere informatie

MEI 2014. hoogte van al hun activiteiten. steunen, die mee de sterkte van de school uitmaken. Zonder hen hadden we geen wandeling,

MEI 2014. hoogte van al hun activiteiten. steunen, die mee de sterkte van de school uitmaken. Zonder hen hadden we geen wandeling, Nieuwsbrief JAARGANG 15, NR 8 MEI 2014 MILLEKEMOL Twee voor de prijs van één In dit nummer: U bent een trouwe lezer van onze nieuwsbrief. Dat weten we. Ook de mensen van ons oudercomité ervaren dat de

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid

VERKEER. Actiepunt maand december: zichtbaarheid VERKEER Actiepunt maand december: zichtbaarheid Helm Op Fluo Top! We zetten door in december! De donkere maanden van het jaar zijn weer aangebroken. Daarom besteden we graag extra aandacht aan zichtbaarheid

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven

Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Welkom in Wiebelwoud Molenhoeven Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov

NOVEMBER Maandplanning. Zo 12 nov. Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov 1. Maandplanning NOVEMBER 2017 Wo 1 nov Herfstvakantie Do 2 nov Vr 3 nov Za 4 nov Zo 5 nov Ma 6 nov Instapmoment Nieuwe kleuters Di 7 nov PROJECTDAG MIGRATIE 9u voormiddag 10u 11u overdag voorstelling

Nadere informatie

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015.

De inschrijfperiode voor niet-voorrangsgerechtigde leerlingen start op maandag 2 maart 2015. BETREFT : Inschrijven voor het schooljaar 2015 2016 Enkel voor nieuwe kleuters en leerlingen Beste ouders, Sinds het schooljaar 2013-2014 zijn scholen gebonden aan de inschrijvingsregels uit het decreet

Nadere informatie

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie!

Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Van 16 december tot 20 december 2013 Aan iedereen prettige eindejaarsfeesten en een heel erg gelukkig 2014! Geniet van een welverdiende vakantie! Wat doen onze kleuters deze week? Instapklas + eerste kleuterklas:

Nadere informatie

Informatiebrochure van onze kleuterschool

Informatiebrochure van onze kleuterschool Vrije basisschool De Luchtballon Nieuwe Beggaardenstraat 50 2800 Mechelen 015/21 86 23 info@basisschooldeluchtballon.be www.basisschooldeluchtballon.be Informatiebrochure van onze kleuterschool Voor je

Nadere informatie

De jungleklas gaat dinsdag naar het toneel! Wees dus allen op tijd zodat jullie kunnen meegenieten van een spetterend toneel

De jungleklas gaat dinsdag naar het toneel! Wees dus allen op tijd zodat jullie kunnen meegenieten van een spetterend toneel NIEUWSBRIEF AAN DE OUDERS 2011-2012 http://www.leefschooldezonnewijzer.be/ M A I L T O : B S. K I E L D R E C H T @ R A G O. B E Oproep voor kosteloos materiaal Ik heb in onze berging gemerkt dat onze

Nadere informatie

november 2017

november 2017 1. Nieuwe instappers Na de herfstvakantie verwelkomen we graag 3 nieuwe zonnekindjes in K0! Amélie, Kate Lynn en Nand worden met veel enthousiasme verwacht in het klasje van Juf Daphne! Hopelijk voelen

Nadere informatie

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5

31 januari 2019 Jaargang: Editie: 5 31 januari 2019 Jaargang: 2018-2019 Editie: 5 Agenda 21 januari t/m 8 februari cito afname 8 februari studiedag 16 februari t/m 24 februari voorjaarsvakantie 8 8 februarifebruari studiedag Lang zullen

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Nieuwsberichten 2 november 2015

Nieuwsberichten 2 november 2015 Nieuwsberichten 2 november 2015 Terugblik blubberrun Nat, sloten, weilanden, goed doel oftewel de blubberrun! Door de beeldende werving van de ouderraad deden ook dit jaar weer zo n 75 deelnemers (leerlingen

Nadere informatie

krant Zomervakantie! Vrijdag 28 juni 2019 De plezantste krant jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken.

krant Zomervakantie! Vrijdag 28 juni 2019 De plezantste krant jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken. De plezantste krant krant Vrijdag 28 juni 2019 Trimesteriële krant jaargang 1 Nummer 3 Zomervakantie! Het einde van het zorgeloos spelen en jullie terug op 2 september schooljaar is aangebroken. genieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016.

Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Prot. Chr. Basisschool t Haimstee Linge 24 9642 HW Veendam www.cbs-haimstee.picto.nl Nieuwsbrief nr. 15 2015-2016. Kind op Maandag. Het thema van deze week is: Er komt een tijd.. Jesaja 9:1-6; 11:1-10;

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan

R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan R E I G E R B U L L E T I N Nieuwsbrief voor ouders en andere betrokkenen van basisschool Reigerlaan schooljaar 2016-2017 nr. 5-23 december 2016 KOMENDE ACTIVITEITEN datum Vrijdag 23 december Maandag 26

Nadere informatie

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Cynthia

Klasnieuws 1e kleuterklas: juf Ilse - juf Cynthia t lotusgazetje Periodieke uitgave van basisschool De Lotusbloem Zomerstraat 27, 2590 Berlaar - tel. 03 / 482.12.60 - fax. 03 / 482.43.34 Meer informatie kan u vinden op www.bsdelotusbloem.be nummer: juni

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NOVEMber 2015

NIEUWSBRIEF. NOVEMber 2015 NIEUWSBRIEF NOVEMber 2015 Beste ouders, Gure wind, regen, lage temperaturen, kale bomen geen twijfel mogelijk: nu is de herfst echt in t land! Hopelijk kunnen we met onze maandelijkse nieuwsbrief wat kleur

Nadere informatie

Welkom. in de tweede kleuterklas. GO! t Krekeltje

Welkom. in de tweede kleuterklas. GO! t Krekeltje GO! t Krekeltje BSGO t Krekeltje Uitbreidingsstraat 40 2850 Boom 03/ 844 20 22 Email: directeur@hetkrekeltje.be www.hetkrekeltje.be Welkom in de tweede kleuterklas 2 Voorwoord Wij heten u van harte welkom

Nadere informatie

zwembrevet naar keuze behalen! De kinderen kregen hierover al een brief mee met alle info. Niet vergeten om het invulstrookje tijdig in te leveren!

zwembrevet naar keuze behalen! De kinderen kregen hierover al een brief mee met alle info. Niet vergeten om het invulstrookje tijdig in te leveren! 1. Pedagogische studiedag VRIJAF Op woensdag 1 juni zitten onze juffen en meesters voor de laatste keer dit schooljaar op de schoolbanken ;-) en hebben de kinderen een dagje vrij om nog eens heerlijk te

Nadere informatie

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas

Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Welkom in Wiebelwoud Ballonnenklas Van harte welkom!! Voor je eerste schooldag bij ons krijg jij dit boekje. Voor jou om in te kijken Voor je mama en papa om in te lezen. Beste mama en papa, Van harte

Nadere informatie

Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat

Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat Maandplanning november 2015 Jaarthema: Samen met Octaaf paraat voor een veilige straat Maandpunt: Ook mijn mening telt! Kunstproject Start with Art van maandag 9 tot en met vrijdag 20 november! Activiteitenkalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Sint-Gregoriuscollege Nieuwsbrief december 2018 Meld je aan 2019-2020 Belangrijke data meld je aan 4-15 februari inschrijvingen broer - zus 2017 De aanmeldingsperiode voor kinderen geboren in 2017 start

Nadere informatie

28 mei 2014. Beste ouders en lezers,

28 mei 2014. Beste ouders en lezers, Beste ouders en lezers, Het schoolfeest is net achter de rug en alles is weer opgeruimd. Met veel enthousiasme stonden de kinderen paraat om zich van hun beste kunnen te laten zien. Het leerlingenparlement

Nadere informatie

Het ambachtnieuws mei 2015

Het ambachtnieuws mei 2015 Het ambachtnieuws mei 2015 Data: 4 mei t/m 8 mei : Vakantie 04 mei : Schoolvoetbaltoernooi meisjes 14 mei : Hemelvaartsdag 15 mei : vrij 19 mei : Praktisch verkeersexamen groep 7 25 mei : 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4

FEESTWEEK 2014. groep 1-2-3-4 FEESTWEEK 2014 groep 1-2-3-4 Beste jongens en meisjes, beste ouder(s) /verzorger(s), Vanaf maandag 7 juli gaan we dit schooljaar weer afsluiten met de feestweek. En het wordt niet zomaar een feestweek,

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Kerstvakantie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Kerstvakantie Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief Januari 2015 INHOUD Oudercomité Kerstvakantie Naar de BIB Openklasdag kleuters Actie:

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE KLEUTERWERKING

INFORMATIEBROCHURE KLEUTERWERKING INFORMATIEBROCHURE KLEUTERWERKING 1 bij de kleuters van basisschool De Letterboom. Wij, het team van De Letterboom, willen jullie graag laten kennismaken met onze kleuterafdeling. Wie zijn wij? is een

Nadere informatie

Juni 2015 Tweede graad

Juni 2015 Tweede graad Juni 2015 Tweede graad Verzorging-voeding Sociale en technische wetenschappen Stellakrant LEERLINGENPARLEMENT In een laatste inspraakvergadering op dinsdag 2 juni evalueren we samen met de leerlingen de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF mei 2019

NIEUWSBRIEF mei 2019 NIEUWSBRIEF mei 2019 Meimaand = Mariamaand We wensen alle mama s een fijne moederdag! Onderwijs op maat Integratiemomenten derde kleuterklas eerste leerjaar Ook dit jaar zijn er tal van integratie-activiteiten

Nadere informatie

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet.

VERKEER. Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. VERKEER Actiepunt maand oktober: Klikvast gordels Ik parkeer waar het moet. Woensdag samdag : Woensdag is het Samdag. De boodschap is simpel: elke woensdag fietsen en stappen zoveel mogelijk kinderen naar

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend.

10 december 2014. Bereikbaarheid Joke van Klaveren. Bereikbaarheid Overblijf. Agenda voor de komende 2 weken. Weekend. 10 december 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 11 De wensboom is geopend t/m 18 december. Voor schooltijd mogen de kinderen een wens kopen, versieren en in de boom hangen voor 0,50. Dit bedrag gaat

Nadere informatie

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Inhoud:

Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat Grobbendonk. Tel. 014 / Inhoud: Basisschool De Wijngaard Wijngaardstraat 13-2280 Grobbendonk. Tel. 014 / 51 33 82 directie@bs-dewijngaard.be Nieuwsbrief November 2015 Inhoud: P1 Herfstvakantie P2 jarigen van de maand P2 Feest in onze

Nadere informatie

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012

MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 MAANDINFORMATIE DECEMBER 2012 OBS Het Startblok Burgemeester van Haarenlaan 871 Telefoon: 010-4737889 www.hetstartblok.net Ma 03 Di 04 Wo 05 Week 49 Sinterklaasfeest! 08.20 uur ontvangst Sint en Pieten

Nadere informatie

We blikken nog even terug!

We blikken nog even terug! Maandbrief : december 2016 De laatste maand van het jaar staat alweer voor de deur maar is ook een ontzettend drukke periode! Denk maar aan de Sint die komt, kerstmarkt organiseren, nieuwjaarsbrieven aanleren,

Nadere informatie

Kunstweek Piet Mondriaan

Kunstweek Piet Mondriaan Agenda Do 18 apr Studiemiddag kinderen vrij vanaf 13.00 uur Vr 19 apr Boerderijschool klas 3/4 Ma 22 apr Klassen 4, 5 en 6 atletiek bij Archeus Do 25 apr 12.30 afsluiting Mondriaan weken, ouders welkom!

Nadere informatie

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief:

VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek. Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: VBS De Duizendpoot 2 april 2015 Schoolstraat 27 3380 Bunsbeek Solveldweg 8B 3384 Wever Nieuwsbrief april Beste ouders Wat heeft april zoal in petto voor onze school? Dat lees je in deze nieuwsbrief: BEZOEK

Nadere informatie

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11

EUPENBULLETIN. 6 februari 2015 nr.11 Wethouder van Eupenschool Odysseuslaan 6 5631 JM Eindhoven 040-2446044 EUPENBULLETIN 6 februari 2015 nr.11 Inhoudsopgave Afscheid... 1 Rapportgesprekken... 3 Carnaval... 3 Even voorstellen... 3 Wisseling

Nadere informatie

Klaskrantje van groep 1.

Klaskrantje van groep 1. Klaskrantje van groep 1. Week : 6 Thema: kleuren! Maandag 3 oktober. Zakia is kapitein. En de zon is er weer! Leuk, want na de middag mogen we even wat langer buiten. We zullen spelletjes spelen. De kalenders

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari - februari 2018

Nieuwsbrief januari - februari 2018 Nieuwsbrief januari - februari 2018 Kalender januari 1-7 januari Kerstvakantie di 9 januari L6 start les 1 MEGA-project door MEGA-agent woe 17 januari VM Pedagogische studiedag do 18 januari VM zwemmen

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Juf Greta en Juf Marian. Schooljaar 2015-2016 * Nieuwsbrief november-december* 1. www.mmibasisschool.be. info@mmibasisschool.

Nieuwsbrief. Juf Greta en Juf Marian. Schooljaar 2015-2016 * Nieuwsbrief november-december* 1. www.mmibasisschool.be. info@mmibasisschool. Schooljaar 2015-2016 * Nieuwsbrief november-december* 1 Nieuwsbrief MMI-basisschool Handzamestraat 14 www.mmibasisschool.be info@mmibasisschool.be Beste ouders, beste leerlingen, Zie hier onze tweede nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie

NIEUWSBRIEF. Deze maand. In deze uitgave. Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie NIEUWSBRIEF November 2017 Tja.. Deze maand In deze uitgave Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 1 nov Wo 29 nov Dankdag Luizen pluizen Herkeuring fietsencontrole Bestelling ophalen speculaasactie Schoolfruit Dankdag Speculaasactie

Nadere informatie

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten.

Het krantje DECEMBER Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave. voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Het krantje DECEMBER 2016 Deze nieuwsbrief is een tweemaandelijkse uitgave voor leerlingen, ouders en sympathisanten. Je vindt hier zowel informatie rond voorbije evenementen, als mededelingen rond aankomende

Nadere informatie