Al uw wensen in een spa van

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Al uw wensen in een spa van"

Transcriptie

1

2 Al uw wensen in een spa van De verschillende mogelijkheden op een rijtje Stap in een Limelight -spa en ontdek de eindeloze mogelijkheden. U kunt gezellig samen zijn met vrienden en/of familie, of heerlijk alleen ontspannen. Als u weet dat de makers van HotSpring spa s, s werelds meest verkochte merk, met al uw wensen hebben rekening gehouden, weet u dat een Limelight-spa de juiste keuze is. Tientallen jaren ervaring, onvermoeibaar streven naar kwaliteit en volmaakt vakmanschap vormen de combinatie die nodig is om een prachtige spa met de krachtigste mogelijkheden te creëren. Uw Limelight-spa ziet er schitterend uit, heeft weinig onderhoud nodig, zit boordevol functies en levert uitstekende prestaties alles wat u maar wilt in een aantrekkelijke verpakking. Step

3 Innovatief ontwerp Elegante, gestroomlijnde vormgeving van de hoofdsteunen en jetomrandingen tot de zitplaatsen toe. De vloeiende lijnen van Limelight -spa s zorgen voor een stijlvolle omgeving die garant staat voor maximale ontspanning. Dynamische mogelijkheden Opvallend innovatief met een ongezien multifunctionele verlichting, een oogverblindende waterval, roestvrijstalen hydromassage-jets en een dynamisch optioneel muzieksysteem stelt Limelight u in staat u terug te trekken in uw persoonlijk wellnessparadijs. Kwaliteit gegarandeerd Voorzien van de meest geavanceerde HotSpring -componenten onze fluisterzachte SilentFlo circulatiepomp, krachtige Wavemaster -jetpompen, geavanceerde IQ 2020 controlesysteem en unieke No-Fault verwarming. Samengevat zijn het deze unieke eigenschappen die Limelightspa s modern, innovatief en compleet maken een uitstekende into waarde van een vertrouwd merk. Met Limelight staat u steeds in de schijnwerpers

4 Onze sublieme prestaties stelen altijd de show Dat is een applaus waard zowel buiten als binnen Voegt er iets meer stijl toe aan uw tuin dan een Limelight -spa? Aan de buitenkant zal de elegante, onderhoudsvriendelijke ELMwood -omkasting u versteld doen staan van zijn moderne uitstraling. Langs de binnenkant schitteren de stijlvolle parelmoerkleurige kuipen en roestvrijstalen jetomrandingen. Cocktail van kleuren Het Raio -verlichtingssysteem verlicht de volledige spa door middel van meerdere lichtpunten die de interne vormgeving van de spa, de rustgevende Vidro -waterval en elk van de vier hoeken accentueren. Zes verschillende kleuren kunnen in verschillende sterktes worden ingesteld: helder, medium, zacht of uit. U heeft de mogelijkheid om één kleur vast te zetten of de spa zo te programmeren dat alle kleuren achtereenvolgens aan bod komen op de door u gewenste snelheid. Een echte showstopper Limelight s ontspannende jets stelen telkens weer de show. Onze Direct jet, een echte performer, zorgt voor de gerichte ontspanning die u zoekt, terwijl onze Combination and Combination XL jets veelzijdig zijn en aangepast kunnen worden voor een directe of afwisselende massage.

5 Energie-efficiënte uitvoering Alle Limelight -spas voldoen aan de Energienormen van Californië* (CEC Titel 20), wat ze energie-efficiënt maakt. Ze zijn geïsoleerd met speciaal warmtehoudend materiaal en bevatten een breed gamma aan energiebesparende componenten, zodat u kunt genieten van lage maandelijkse verbruikskosten. Kwaliteit op zijn best Limelight-spa s worden vervaardigd aan de hand van dezelfde kwaliteitscomponenten die HotSpring Spas wereldwijd tot het meest verkochte merk hebben doen uitgroeien. Onze krachtige Wavemaster -jetpompen garanderen een weldadige hydromassage. Constant circuleert water doorheen de filter en het verwarmingselement. Verwarmen gebeurt enkel wanneer nodig. De SilentFlo circulatiepomp is volledig automatisch geen lange reinigings- en verwarmingscycli. Ons unieke No-Fault -verwarmingselement is betrouwbaar en efficiënt, met onderdelen en een behuizing vervaardigd uit titanium om een onovertroffen corrosieweerstand te garanderen. Bovendien wordt het gedekt door de exclusieve beperkte No- Fault-garantie, die schade veroorzaakt door waterchemie niet uitsluit. * Voor meer informatie:

6 Verander uw spa in een multimediacenter Maak indruk op uw vrienden door ze te entertainen of door een romantische en ontspannende sfeer te creëren aan de hand van een van de drie optionele entertainmentsystemen. Elk systeem levert hoogwaardig geluid via vier verlichte luidsprekers. Bovendien is elke Limelight -spa standaard geschikt voor een entertainmentsysteem, zodat u op ieder ogenblik een systeem kunt toevoegen dit verdient een staande ovatie. Geïntegreerd mp3-muzieksysteem Dit systeem, dat geïntegreerd is in de omkasting van de spa, beschikt over een ipod -dockingstation en een extra ingang voor andere mp3-spelers. Het systeem wordt verder geleverd met een waterdichte mini-afstandsbediening waarmee u de tracks en het volume op de ipod kunt regelen vanuit de spa en daar buiten.

7 Draadloos muzieksysteem De draadloze icast -zender staat veilig binnen in uw huis, dus u kunt eenvoudig genieten van bijna elke geluidsbron die u maar wilt: ipod, mp3-speler, AM/FM-radio, cd/dvd-speler, audiobestanden op uw computer, en nog veel meer. U kunt de tracks en het volume van de ipod ook regelen met het bedieningspaneel van uw spa. Draadloze tv en muzieksysteem Voeg voor een complete entertainmentbeleving ook een draadloze tv toe aan het draadloze muzieksysteem. Laat uw favoriete tv-programma s draadloos vanaf uw tv in huis doorsturen, ongeacht of u een kabel- of satelliet-uitzending of een dvd wilt bekijken. U hoeft geen kabels naar uw spa aan te leggen of een dvd-speler in de tuin te zetten. Als u het binnen kunt bekijken, kunt u het ook heerlijk vanuit uw spa bekijken! De 17 inch breedbeeld LCD-tv die aan uw spa wordt bevestigd, is waterdicht en temperatuurbestendig. De tv wordt geleverd met een vinyl beschermhoes en een bevestigingsbeugel die 350 kan draaien. U kunt dus ook gewoon in de tuin tv kijken.

8 Zoutwaterreinigingssysteem Ervaar weelderig diamant We hebben de manier waarop spabezitters hun spa onderhouden enorm verbeterd door middel van het eerste en enige geïntegreerde zoutwaterreinigingssysteem dat gebruik maakt van diamant-technologie. Genereert vijf reinigers Het optionele ACE-systeem heeft een diamant-elektrode die watermoleculen deelt waardoor actieve zuurstof ontstaat. Actieve zuurstof is een van de meest effectieve natuurlijke reinigers, en vormt de eerste stap in het ACE-zoutwaterreinigingssysteem. Vervolgens worden er zout en andere elementen toegevoegd waardoor chloor en nog drie andere krachtige reinigers het werk afmaken. Een lust voor oor, oog en neus Het ACE-zoutwaterreinigingssysteem maakt uw spawater sprankelend schoon en streelzacht. Omdat het systeem gebruik maakt van zout en water zult u minder snel last hebben van een geïrriteerde huid, traanogen of een vervelende chloorgeur. Minder onderhoud én eenvoudiger Omdat het ACE-systeem door middel van zout en water desinfectantia aanmaakt, hoeft u geen reinigingsproducten uit flesjes te doseren. U bespaart tijd, en het onderhoud van uw spa is weer wat makkelijker geworden. Om te beginnen voegt u de juiste hoeveelheid zout toe aan onthard water. Via het menu van het hoofdcontrolepaneel, toetst u de maat van uw spa en uw verwachte gebruiksfrequentie in. U controleert regelmatig het reinigingsniveau met een teststrip, en bevestigt uw gebruiksfrequentie maandelijks. Via het controlepaneel wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. U kunt rustig ontspannen

9 water door technologie Milieuvriendelijk Het ACE -systeem doseert de exacte hoeveelheid reinigingsmiddel die uw spa nodig heeft op basis van de maat van uw spa en uw gebruiksfrequentie. Omdat er nooit sprake is van teveel chemicaliën, wat kan gebeuren bij manuele dosering, blijft uw spa langer schoon. Dit bespaart water en dus geld. Ook heeft het minder impact op het milieu als u uw spa leeg laat lopen; het is slechts onthard water met zout. Waterverzorging is nu nog eenvoudiger Of u nu kiest voor het ACE-waterzuiveringssysteem op basis van zout of voor het EverFresh -waterverzorgingssysteem, u kunt er zelf aan bijdragen dat u het water minder vaak hoeft te verversen en kunt nog meer genieten van uw spabeleving door twee extra, innovatieve waterverzorgingssystemen. De Vanishing Act -kalkverwijderaar verlaagt de hardheid van het water op een geheel nieuwe manier. Het systeem voegt geen chemicaliën aan het water toe, maar verwijdert kalkdeeltjes, waardoor het water zijdezacht aanvoelt op uw huid. Als het water zachter is, hoeft u geen extra chemicaliën toe te voegen en het helpt de onderdelen van de spa te beschermen tegen schade als gevolg van hard water. Het Clean Screen -voorfilter zorgt ervoor dat het water al zo schoon mogelijk is bij het vullen van de spa. Bevestig het filter aan een tuinslang om organische verontreiniging, metalen (zoals koper en ijzer) en tannine uit het water te filteren voordat ze in het spawater terecht komen.

10 Pulse DL Soms wordt het u ineens duidelijk De ontdekking van iets buitengewoons, gericht op wat u verwacht van het leven. Gemaakt voor uw plezier en om lang mee te gaan. Een manier om familie en vrienden samen te brengen. De Pulse DL is een uitstekend voorbeeld.

11 Capaciteit 5 volwassenen Afmetingen 226 cm x 226 cm x 97 cm Watercapaciteit 1438 liters Gewicht 417 kg dry, 2251 kg filled* Verlichting Raio -verlichtingssysteem (multi-colour LED) Muzieksysteem (Optioneel) Geïntegreerde mp3 (Optioneel) Draadloos multi-source muzieksysteem en/of televisie Hydromassage Jets 6 Combination XL, 6 Combination, 38 Direct Totaal 50 Alle jets zijn voorzien van roestvrijstalen jetomrandingen Waterval Vidro (backlit, multi-colour LED) Bedieningssysteem IQ v/20 amp, 50 Hz Verwarming No-Fault 1500 w/230 v Jetpomp 1 Wavemaster 9000, Enkele snelheid, 2,5 PK Continubedrijf, 4,8 PK Aanloopvermogen Jetpomp 2 Wavemaster 9200, Dubbele snelheid, 2,5 PK Continubedrijf, 4,8 PK Aanloopvermogen Circulatiepomp SilentFlo 5000 Effectief filteroppervlak 6 m 2, rechtop geplaatst Ozonsysteem (Optioneel) FreshWater III Corona Discharge Wateronderhoudssysteem (Optioneel) ACE -zoutwaterreinigingssysteem Vinyl Cover Ash, Wenge of Rust, 9 cm naar 6 cm toelopend, schuimkern 2 lb. dichtheid, UL-geklassificeerd, ASTM-gekeurd Cover Lifter (Optioneel) CoverCradle, CoverCradle II, Lift n Glide of UpRite * Inclusief water en 5 volwassenen van elk 79 kg Kuipkleuren Pearl Champagne Opal Sapphire ELMwood -omkastingskleuren Driftwood Wenge Autumn

12 Flair Zo nu en dan verschijnt er iets dat speciaal voor u werd gemaakt Met een stijl die iets zegt over uw identiteit, de waarden die u nastreeft en de levensstijl die u hebt gecreëerd. Voorzieningen die u helemaal inpakken en meeslepen. En dynamische mogelijkheden, die een echte ervaring creëren, allemaal voor een prijs die ook nog erg aantrekkelijk is. Dat is waar het bij de Flair om draait.

13 Capaciteit 5 volwassenen Afmetingen 213 cm x 213 cm x 91 cm Watercapaciteit 1173 liter Gewicht 358 kg leeg, 1935 kg gevuld* Verlichting Raio -verlichtingssysteem (multi-colour LED) Muzieksysteem (Optioneel) Geïntegreerde mp3 (Optioneel) Draadloos multi-source muzieksysteem en/of televisie Hydromassage Jets 5 Combination XL, 8 Combination, 28 Direct Totaal: 41 Alle jets zijn voorzien van roestvrijstalen jetomrandingen Waterval Vidro (backlit, multi-colour LED) Bedieningssysteem IQ v/16 amp, 50 Hz Verwarming No-Fault 1500 w/230 v Jetpomp 1 Wavemaster 8000, Enkele snelheid, 2,0 PK Continubedrijf, 3,9 PK Aanloopvermogen Jetpomp 2 Wavemaster 8200, Dubbele snelheid, 2,0 PK Continubedrijf, 3,9 PK Aanloopvermogen Circulatiepomp SilentFlo 5000 Effectief Filteroppervlak 6 m 2, rechtop geplaatst Ozonsysteem (Optioneel) FreshWater III Corona Discharge Wateronderhoudssysteem (Optioneel) ACE -zoutwaterreinigingssysteem Vinyl Cover Ash, Wenge of Rust, 9 cm naar 6 cm toelopend, schuimkern 2 lb. dichtheid, UL-geklassificeerd, ASTM-gekeurd Cover Lifter (Optioneel) CoverCradle, CoverCradle II, Lift n Glide of UpRite * Inclusief water en 5 volwassenen van elk 79 kg Kuipkleuren Pearl Champagne Opal Sapphire ELMwood -omkastingskleuren Driftwood Wenge Autumn

14 Glow Negeert u soms wel eens uw gevoel en laat u uw verstand de beslissingen nemen? Nu kunt u uw gevoel volgen en toch die stem in uw hoofd geruststellen. Gemaakt voor diegenen, die eenvoud waarderen en toch vakmanschap, vooruitstrevende technologie en superieure mogelijkheden zoeken. Dompel uzelf onder in de warmte van de Glow.

15 Capaciteit 4 volwassenen Afmetingen 193 cm x 213 cm x 84 cm Watercapaciteit 1022 liter Gewicht 322 kg leeg, 1594 kg gevuld* Verlichting Raio -verlichtingssysteem (multi-colour LED) Muzieksysteem Geïntegreerde mp3 (optioneel) Draadloos multi-source muzieksysteem en/of televisie (optioneel) Hydromassage Jets 2 Combination XL, 6 Combination, 22 Direct Totaal: 30 Alle jets zijn voorzien van roestvrijstalen jetomrandingen Waterval Vidro (backlit, multi-colour LED) Bedieningssysteem IQ v/16 amp, 50 Hz Verwarming No-Fault 1500 w/230 v Jetpomp 1 Wavemaster 8000, Enkele snelheid, 2,0 PK Continubedrijf, 3,9 PK Aanloopvermogen Jetpomp 2 Wavemaster 8200, Dubbele snelheid, 2,0 PK Continubedrijf, 3,9 PK Aanloopvermogen Circulatiepomp SilentFlo 5000 Effectief Filteroppervlak 6 m 2, rechtop geplaatst Ozonsysteem (Optioneel) FreshWater III Corona Discharge Wateronderhoudssysteem (Optioneel) ACE -zoutwaterreinigingssysteem Vinyl Cover Ash, Wenge of Rust, 9 cm naar 6 cm toelopend, schuimkern 2 lb. dichtheid, UL-geklassificeerd, ASTM-gekeurd Cover Lifter (Optioneel) CoverCradle, CoverCradle II, Lift n Glide of UpRite * Inclusief water en 4 volwassenen van elk 79 kg Kuipkleuren Pearl Champagne Opal Sapphire ELMwood -omkastingskleuren Driftwood Wenge Autumn

16 Pulse DL Glow Flair Watkins Manufacturing Corporation, 1280 Park Center Drive, Vista, California, USA. Specificaties, kleuren en materialen kunnen veranderen zonder voorafgaande mededeling. Niet alle mogelijkheden zijn beschikbaar op alle modellen. Geprint in de Europese Unie. Limelight, Step into it, Illuminate the Possibilities, HotSpring, Pulse DL, Flair, Glow, CoverCradle, ELMwood, Freshwater, IQ 2020, Lift n Glide, No-Fault, Raio, SilentFlo 5000, UpRite, Vidro, en Wavemaster zijn geregistreerde handelsmerken van Watkins Manufacturing Corporation. icast is een geregistreerd handelsmerk van Soundcast. ipod is een geregistreerd handelsmerk van Apple, Inc. Patenten in behandeling.

Ontspannen & Genieten

Ontspannen & Genieten Ontspannen & Genieten Echte waarde Van de fabrikant van De besparingen zijn ingebouwd Er zijn redenen te over om een spa te bezitten! Na een stevige training doet een spierontspannend bad immers echt deugd.

Nadere informatie

Ontspan en geniet van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Van de fabrikant van

Ontspan en geniet van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Van de fabrikant van Ontspan en geniet van de beste prijs-kwaliteit verhouding Van de fabrikant van 2 Neem tijd voor uzelf Waarom nu? Omdat u er klaar voor bent om achterover te leunen en te ontspannen terwijl de spanning

Nadere informatie

Limelight -collectie

Limelight -collectie Limelight -collectie Every day made better Uw beste dag Elke dag Elke morgen worden we wakker met de bedoeling alles uit de dag te halen. Als de dag voorbij is, gaan we slapen en de volgende morgen staan

Nadere informatie

Iedere dag een perfecte dag

Iedere dag een perfecte dag Iedere dag een perfecte dag 1 Nog nooit hebt u zich zo goed gevoeld Stress en spanning verdwijnen in uw persoonlijke toevluchtsoord 2 Waarom een spa kopen? Wat als u zich, al was het maar voor een paar

Nadere informatie

Ontspan en geniet van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Van de fabrikant van

Ontspan en geniet van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Van de fabrikant van Ontspan en geniet van de beste prijs-kwaliteit verhouding Van de fabrikant van 2 Neem tijd voor uzelf Waarom nu? Omdat u er klaar voor bent om achterover te leunen en te ontspannen terwijl de spanning

Nadere informatie

Van de fabrikant van

Van de fabrikant van Van de fabrikant van 2 Neem tijd voor uzelf Waarom nu? Omdat u er klaar voor bent om achterover te leunen en te ontspannen terwijl de spanning uit uw spieren verdwijnt dankzij een warmwatermassage. om

Nadere informatie

Fox Spas. Touchscreen bediening. Perfecte hydromassage. Wist u dat.. Fox Spa uitsluitend gebruik maakt van de beste onderdelen die er

Fox Spas. Touchscreen bediening. Perfecte hydromassage. Wist u dat.. Fox Spa uitsluitend gebruik maakt van de beste onderdelen die er Touchscreen bediening Met het allernieuwste touchscreen van Balboa wordt het bedienen van uw spa kinderspel. Het menu heeft een overzichtelijke en kleurrijke interface zodat u alle functies van uw spa

Nadere informatie

Onze veelvuldig bekroonde systemen zijn jarenlang de standaard geweest aan de hand waarvan andere ontwerpen werden beoordeeld.

Onze veelvuldig bekroonde systemen zijn jarenlang de standaard geweest aan de hand waarvan andere ontwerpen werden beoordeeld. T SERIES Bij een flatscreen-tv wilt u natuurlijk bijpassende luidsprekers. Werkelijk plat. Nog belangrijker is het dat u de kamer wilt vullen met een imposant 3D-geluid, dat tot in de allerkleinste details

Nadere informatie

Ervaar de verkwikkende hydrotherapie van Symphony Spa s

Ervaar de verkwikkende hydrotherapie van Symphony Spa s Ervaar de verkwikkende hydrotherapie van Symphony Spa s De ultra-efficiënte circulatiepompen, 3kWverwarming en het ozonsysteem behouden een perfecte waterkwaliteit en houden tegelijkertijd het energieverbruik

Nadere informatie

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing

Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Afzuigkap Gebruiksaanwijzing Inhoudsopgave 1.Opmerkingen 2.Functies 3..Installatie 4..Opmerkingen over installatie 5..Veiligheidswaarschuwingen 6 Gebruik 7 Onderhoud 1 Opmerkingen 1. Bedankt voor het kiezen

Nadere informatie

Garden Leisure spas. 15 jaar SPA GL 300. DYN-860-4950 B 6 390 excl.btw

Garden Leisure spas. 15 jaar SPA GL 300. DYN-860-4950 B 6 390 excl.btw Garden Leisure spas SPA GL 00 Product evolutie tijdens het seizoen Nieuwe vorm hoofdkussens Nieuw kleuren display DYN-860-490 B 6 90 excl.btw Top kwaliteit, scherpe prijs, maximale uitrusting klein model

Nadere informatie

Limelight -collectie

Limelight -collectie Limelight -collectie Every Day Made Better Wat maakt een Hot Spring -spa zo anders? U. Al meer dan 40 jaar ontwerpen en bouwen wij spa's die de The Absolute Best Hot Tub Ownership Experience (de absoluut

Nadere informatie

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film

Special. iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief. mensen, muziek en film XXS VERSIE losse verkoop > 0 00 euro mensen, muziek en film 6 pagina s 4 e JAARGANG _nummer 19 Special iteufel Air: opvallend onopvallend Dynamisch, modern en innovatief Heeft u ook interesse in een Hifidelity

Nadere informatie

Welzijn: het hart van uw badkamer.

Welzijn: het hart van uw badkamer. Welzijn: het hart van uw badkamer. Water heeft een aantal specifieke eigenschappen die ons welzijn positief beïnvloeden: het verfrist, geeft nieuwe energie en reinigt. Geberit AquaClean gaat nog een stapje

Nadere informatie

voorkant Spa catalog

voorkant Spa catalog voorkant Spa catalog Therapy Spa s De Therapy serie biedt een zeer complete spa voor een scherpe prijs. Deze range heeft verschillende modellen variërend van een 3-persoons tot een 8-persoons spa. Waarbij

Nadere informatie

Nature Spa. Spa Service Nederland. *Wateronderhoud

Nature Spa. Spa Service Nederland. *Wateronderhoud Nature Spa Spa Service Nederland *Wateronderhoud HOE TE HANDELEN OM HET WATER SCHOON TE HOUDEN Sprankelend en fris water is een absolute must voor het heerlijk genieten van uw Nature spa vandaar dat een

Nadere informatie

Limelight -collectie

Limelight -collectie Limelight -collectie Every Day Made Better Een Hot Spring -spa is uw persoonlijke toevluchtsoord. Het is een bron van inspiratie waaruit u op eender welk moment van de dag kunt putten en die u helpt om

Nadere informatie

Waterontharder. Simpel Compact Economisch

Waterontharder. Simpel Compact Economisch Waterontharder Simpel Compact Economisch SUMO Waterontharders De perfecte verhouding van de hoogste eisen in flow en prestatiebehoeften voor woningen waar de ruimte beperk is. Ontworpen volgens de eisen

Nadere informatie

Waterontharder. Simpel Compact Economisch. Powered by:

Waterontharder. Simpel Compact Economisch. Powered by: Waterontharder Simpel Compact Economisch Powered by: SUMO Waterontharders De perfecte verhouding van de hoogste eisen in flow en prestatiebehoeften voor woningen waar de ruimte beperk is. Ontworpen volgens

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

Phonak NaÍda Q. Power die uw leven verandert

Phonak NaÍda Q. Power die uw leven verandert Phonak NaÍda Q Power die uw leven verandert Communiceren We vinden dat elke stem belangrijk is. Stemmen zijn onze verbinding met de wereld, waarmee we kunnen communiceren met dierbaren, vrienden en de

Nadere informatie

Denk aan de mogelijkheden...

Denk aan de mogelijkheden... Highlife -collectie Uw spa-ervaring Denk aan de mogelijkheden... Het is 6 uur 's ochtends. U begint de dag in uw Hot Spring -spa, vanwaar u de zonsopgang bewondert. De sleur van uw dagelijkse leven staat

Nadere informatie

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren

Electrische convectors en Infrarood verwarming. Electrische Convectoren Electrische Convectoren Eén van de eenvoudigste manier om uw woning, tuinhuis, serre of de badkamer te verwarmen is door middel van de elektrische convector. Dit is een convector met een prachtig, elegant

Nadere informatie

de nieuwe Stylingaccessoires

de nieuwe Stylingaccessoires de nieuwe Stylingaccessoires volvo XC90 Zoals alle ontwerpers weten, kan een elegante vorm versterkt worden door de juiste accessoires. SCANDINAVISCHE STIJL DOOR VOLVO. Laat de nieuwe XC90 echt van ú worden.

Nadere informatie

SplashVision waterdichte televisies

SplashVision waterdichte televisies De luxe van ontspanning. SplashVision waterdichte televisies SplashVision is specialist in waterdichte televisies. Waterdichte televisies zijn de oplossing als u in de badkamer televisie of dvd wilt kijken.

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS. LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS. LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG snapt dat wanneer

Nadere informatie

CalcuMouse, Een muis waar u op kunt rekenen. Product specificaties CalcuMouse. Mat grijs/donkergrijs

CalcuMouse, Een muis waar u op kunt rekenen. Product specificaties CalcuMouse. Mat grijs/donkergrijs CalcuMouse Product specificaties CalcuMouse Artikel nummer: CM-01 Kleur(en): Hoogglans wit, Mat grijs/donkergrijs Materiaal: Kunststof Specificaties: Plug & play 800 dpi Geïntegreerde calculator Optische

Nadere informatie

Silverspas 3. Meest compacte massagebad

Silverspas 3. Meest compacte massagebad Silverspas 3 Meest compacte massagebad 3 personen 211 x 163 x 90 cm 833 liter 250/1083 kg 1, 2 of 3 x 230V/16A De Silverspas 3 is ons meest compacte massagebad. Herlaad met een krachtige massage in de

Nadere informatie

TOUCH FREE HYGIENE. miscea KITCHEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT

TOUCH FREE HYGIENE. miscea KITCHEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT TOUCH FREE HYGIENE miscea KITCHEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT miscea KITCHEN SCHOONHEID EN FUNCTIONALITEIT 2 Het nieuwe miscea KITCHEN assortiment van sensor gestuurde systemen geeft een geheel nieuwe

Nadere informatie

U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g

U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g monosolar zonneboilersysteem met hoogrendement bouwen op duurzame energie U n i e k i n t e c h n i e k e n v o r m g e v i n g Onze producten worden wereldwijd verkocht vanwege hun ongeëvenaarde technische

Nadere informatie

Volop genieten van uw tuin

Volop genieten van uw tuin PHILIPS mygarden Wandlamp Parasola antraciet Volop genieten van uw tuin Deze elegante antracietkleurige Philips mygarden wandlamp heeft strakke lijnen en sterke accenten. De lamp is gemaakt van hoogwaardig

Nadere informatie

Onzichtbaarheid geeft u het vertrouwen de geluiden van het leven te verkennen.

Onzichtbaarheid geeft u het vertrouwen de geluiden van het leven te verkennen. Life is on We laten ons inspireren door de wensen van iedereen die vertrouwt op onze kennis, ideeën en zorg. Door op een creatieve manier de grenzen van de technologie op te zoeken, ontwikkelen we innovaties

Nadere informatie

Heerlijk ontspannen door kleuren therapie met Multi-color LED-verlichting en geluid...

Heerlijk ontspannen door kleuren therapie met Multi-color LED-verlichting en geluid... Heerlijk ontspannen door kleuren therapie met Multi-color LED-verlichting en geluid... Radio CD-speler met pop-up speakers en sub woofer. Terwijl je lekker ligt te ontspannen met je favoriete muziek, dansen

Nadere informatie

Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten?

Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten? Waarom zou het beter zijn om nog even te wachten? In uw oren blijft de tijd gewoon doortikken Bent u bereid er iets aan te doen? Hoorproblemen zouden u niet moeten verhinderen om alles uit uw leven te

Nadere informatie

DE INNOVATIEVE S-SERIE

DE INNOVATIEVE S-SERIE LUXURY IN MOTION DE INNOVATIEVE S-SERIE Ontdek uw vrijheid met de betrouwbare en veelzijdige scootmobielen van STERLING. Met de goede rij prestaties en het uitstekende comfort heeft u genoeg reden om er

Nadere informatie

Mooi licht voor buiten

Mooi licht voor buiten PHILIPS mygarden Wandlamp Hedgerow antraciet Led Mooi licht voor buiten Een bekroond ontwerp met een slank silhouet. Het ovale binnenwerk geeft een warmwit licht. Deze dimbare antracietkleurige Ledino

Nadere informatie

Easy Lift Technologie

Easy Lift Technologie Inspiratiefolder Inhoud Easy Lift Technologie Easy Lift Technologie. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design.

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

Altijd licht wanneer u thuiskomt

Altijd licht wanneer u thuiskomt PHILIPS mygarden Wandlamp June antraciet Altijd licht wanneer u thuiskomt Voeg een moderne stijl toe aan uw tuin. Deze antracietkleurige Philips mygarden wandlamp met bewegingssensor valt op door zijn

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Hanglamp Matrix chroom Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle hanglamp. Het zwarte glas en de afwerking in chroom brengen een vleugje luxe in elke

Nadere informatie

Besparen in stijl 16351/93/16

Besparen in stijl 16351/93/16 PHILIPS EcoMoods Wandlamp Bridge antraciet Besparen in stijl Geniet van luie avonden in de tuin met deze elegante antracietkleurige wandlamp. Het warmwitte licht is uitnodigend, waardoor deze lamp ideaal

Nadere informatie

WPD 100. Water van topkwaliteit!

WPD 100. Water van topkwaliteit! WPD 100 Water van topkwaliteit! Een goed gevoel, wanneer men niet meer moet nadenken over de kwaliteit van een glas water Water vormt de basis van ons leven. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie en

Nadere informatie

De Kracht van Flexibiliteit

De Kracht van Flexibiliteit Krachtig Schuren NIEUW Bona F 1.9 lexisand De Kracht van Flexibiliteit Bona FlexiSand Pro System de introductie van Bona FlexiSand 1.9 Eén Veelzijdig Systeem Bona FlexiSand Pro System Bona FlexiSand Pro

Nadere informatie

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen.

hello sunshine! vinke beilen zonwering 50% spelen met zonlicht KORTING 3 e zonwering de échte binnenhuis adviseur vinke-beilen. vinke beilen zonwering 3 e zonwering 50% KORTING Geldig op Luxaflex Duette en Plissé Shades en NL Label Multishades en Rolgordijnen.* de échte binnenhuis adviseur hello sunshine! spelen met zonlicht *Korting

Nadere informatie

De juiste keus voor uw zwembadwater

De juiste keus voor uw zwembadwater De juiste keus voor uw zwembadwater Het kraanwater waarmee u het zwembad heeft gevuld, blijft helaas niet zo helder en betrouwbaar als het was. Als u het water niet behandelt, zal het snel vervuilen en/of

Nadere informatie

CROWN Vouwdeuren. www.sapabuildingsystem.com

CROWN Vouwdeuren. www.sapabuildingsystem.com CROWN Vouwdeuren 1 TOT 3 METER HOOG 2 BREID UW LEEFRUIMTE UIT Gooi de deuren open met aluminium vouwdeuren. Het is een geweldige manier om uw leefruimte en tuin bij elkaar aan te laten sluiten en geeft

Nadere informatie

DYNAMIC. Draaihekaandrijving

DYNAMIC. Draaihekaandrijving DYNAMIC Draaihekaandrijving Vloeiend en geruisloos Stevig en robuust Obstakeldetectie met ingebouwde sensor Afstandsbediening met APS Werkt op batterijen of manueel bij stroomuitval Entrya Technologies

Nadere informatie

de Intergas Prestige Verleiding in design en techniek BETROUWBAAR IN WARMTE

de Intergas Prestige Verleiding in design en techniek BETROUWBAAR IN WARMTE de Intergas Prestige Verleiding in design en techniek BETROUWBAAR IN WARMTE revolutionair design Een aanwinst voor elk interieur In uw interieur telt elk detail. Inspelend op de toenemende hang naar kwaliteit

Nadere informatie

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair

Airconditioning. Mono- en Multisplit vivair Airconditioning Mono- en Multisplit vivair DC inverter klasse follow me ionisatie vivair, een oplossing voor elk seizoen GAMMA TOP COMFORT DC INVERTER Residentieel gamma: model monosplit Residentieel gamma:

Nadere informatie

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig Latte made easy MELK-waardig MEER KOFFIE MET MELK De populariteit van cappuccino s en latte macchiato s is enorm gestegen in de afgelopen tien jaar, vooral onder de jongere gasten. Melkschuim is dan ook

Nadere informatie

WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons

WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons Official dealer www.strayshop.nl WAAROM KIEZEN VOOR DE MSPA CAMARO IPV DE LAZ-Z-SPA?. MSpa Camaro B-150 4-6 persoons Lay-Z-Spa Premium series 4-persoons Structuur MSpa gebruikt I-beam structuur bestaande

Nadere informatie

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis.

Infrarood verwarming. Effectieve en efficiente warmtebron. Warm, comfortabel en gezond. Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Infrarood verwarming Warm, comfortabel en gezond Intelligente verwarming voor zorgwoningen en thuis. Effectieve en efficiente warmtebron De innovatieve infrarood verwarmingssystemen spelen helemaal in

Nadere informatie

Cooperage. California Cooperage spa s. combineren de aantrekkingskracht van. de originele redwood hot tub met de. verjongende voordelen van moderne

Cooperage. California Cooperage spa s. combineren de aantrekkingskracht van. de originele redwood hot tub met de. verjongende voordelen van moderne the original spa De originele hot tub California Cooperage begon in 1972 als eerste met de massaproductie van Redwood Hot Tubs voor ontspanning, romantiek en plezier. Als eersten in deze Cooperage. California

Nadere informatie

Besparen in stijl 16352/93/16

Besparen in stijl 16352/93/16 PHILIPS EcoMoodsGeweldig Wandlamp Bridge antraciet Besparen in stijl Geniet van luie avonden in de tuin met deze elegante antracietkleurige wandlamp met bewegingssensor van Philips. Het prachtige warmwitte

Nadere informatie

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen

Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen Publicatie: Starline brochures worden zorgvuldig samengesteld, aan de inhoud kunnen evenwel geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden. De filosofie van Starline Een zwembad in uw

Nadere informatie

Horen zoals u dat wilt

Horen zoals u dat wilt Horen zoals u dat wilt ESSENTIËLE HOORTECHNOLOGIE Premium Advanced Essential GEWELDIGE PrESTaTIES Technologie die de werking van de hersenen ondersteunt Als u op zoek bent naar een hooroplossing, dan dient

Nadere informatie

SplashVision waterdichte televisies

SplashVision waterdichte televisies De luxe van ontspanning. SplashVision waterdichte televisies SplashVision is specialist in waterdichte televisies. Waterdichte televisies zijn de oplossing als u in de badkamer televisie of dvd wilt kijken.

Nadere informatie

Silhouette Shades. Sfeervol met een exclusieve stijl, door zacht gefilterd licht

Silhouette Shades. Sfeervol met een exclusieve stijl, door zacht gefilterd licht Silhouette Shades Sfeervol met een exclusieve stijl, door zacht gefilterd licht 2 Silhouette Shades Unieke lichtregulering De stijlvolle Silhouette Shades transformeren het harde zonlicht naar een prettig

Nadere informatie

Originele MOPAR accessoires

Originele MOPAR accessoires DODGE avenger Originele MOPAR accessoires DODGE avenger / BUITENKANT 1. ALUMINIUM VELGEN In verchroomd, gepolijst of geschilderd metaal, behandeld met een transparante en duurzame afwerkingslaag. Verchroomde

Nadere informatie

Besparen in stijl 17229/30/16

Besparen in stijl 17229/30/16 PHILIPS EcoMoods Wandlamp Vijver zwart Besparen in stijl De ware schoonheid van deze charmante zwarte wandlamp komt 's avonds pas echt tot zijn recht. De energiezuinige lamp, gemaakt van duurzaam materiaal,

Nadere informatie

SUPERIEURE VORMGEVING

SUPERIEURE VORMGEVING SUPERIEURE VORMGEVING REEDS 40 JAAR STREVEN NAAR PERFECTIE Life Fitness, het bedrijf dat de originele Lifecycle -fiets op de markt bracht, introduceert nu de Lifecycle GX. Deze fiets is biomechanisch ontworpen,

Nadere informatie

Laat u inspireren door het leven

Laat u inspireren door het leven Meer informatie over ReSound Unite draadloze accessoires. Vraag ernaar bij uw audicien of scan hier/ga naar www.resound.nl/unite M101716-NL-13.07-Rev.A Laat u inspireren door het leven met ReSound Unite

Nadere informatie

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com

resound.com CONTACTGEGEVENS BELGIË Tel: +32 (0)2 513 55 91 info@gnresound.be www.resound.com ReSound helpt mensen weer te horen met hoortoestellen die het natuurlijke oor nabootsen. Het is ons doel u de mogelijkheid te bieden een rijk, actief en bevredigend leven te leiden, waarin u niet gehinderd

Nadere informatie

warmte HoutkachelS Leef met nog meer kwaliteit: Ontdek de nieuwe generatie houtkachels van ANIMO.

warmte HoutkachelS Leef met nog meer kwaliteit: Ontdek de nieuwe generatie houtkachels van ANIMO. PelletkachelS U wilt genieten van gezellige vlammen en comfortabel verwarmen? Dan is de ANIMO pelletkachel de oplossing. Dankzij de praktische pelletvoorraad en de regelbare warmte-afgifte zijn deze kachels

Nadere informatie

Barista Pro & Barista Black Wood

Barista Pro & Barista Black Wood Barista Pro & Barista Black Wood De technologie Waarom roestvrij staal? Koper is een excellente hittebegeleider en is dus niet het ideale materiaal om thermische stabiliteit te creëren in de machine. Roestvrij

Nadere informatie

The Luxury Bed with integrated Television

The Luxury Bed with integrated Television The Luxury Bed with integrated Television Bed & Stijl slaapadviseurs Lifestyle bedding Stadhouderskade 114 B-2360 Oud Turnhout, Belgie 1073 AX Amsterdam Tel. 020 676 85 02 info@lifestylebedding.eu www.lifestylebedding.eu

Nadere informatie

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal

Benut uw Oticon hooroplossing optimaal Benut uw Oticon hooroplossing optimaal CONNECTIVITEIT In goed gezelschap Met Oticon ConnectLine haalt u het beste uit uw Oticon toestellen, in meer situaties. ConnectLine zal u helpen om een beter contact

Nadere informatie

Bedieningseigenschappen. Eenvoudige bediening

Bedieningseigenschappen. Eenvoudige bediening Het instapmodel onder de Vitamix blenders Kwalitatief hoogwaardig model met een vrijwel onverwoestbaar ontwerp Buitengewone kracht en snelheid zorgen voor perfecte mix van ingrediënten Duurzame 1,4 liter

Nadere informatie

SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing. SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe

SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing. SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe SingStar Microphone Pack Gebruiksaanwijzing SCEH-0001 7010521 2010 Sony Computer Entertainment Europe Bedankt voor het aanschaffen van het SingStar Microphone Pack. Lees voor u dit product gaat gebruiken

Nadere informatie

Ecowater waterontharder

Ecowater waterontharder s y s t e m s Voorkom kalkaanslag met een Ecowater waterontharder www.aquacomfort.nl Unieke gepatenteerde kenmerken: Multifunctionele display, geeft alles weer omtrent uw water- en zoutverbruik Besturing:

Nadere informatie

FIN-BAKE Convectie-Ovens. FIN-DEKO Deck Ovens

FIN-BAKE Convectie-Ovens. FIN-DEKO Deck Ovens FIN-BAKE Convectie-Ovens FIN-DEKO Deck Ovens Ontdek de nieuwe producten van FINES Profiteer van de vierde generatie FINES ovens, resultaat van meer dan twintig jaar ervaring en continue ontwikkeling van

Nadere informatie

Richt uw huis in met licht

Richt uw huis in met licht PHILIPS InStyle Plafondlamp Matrix aluminium Led Richt uw huis in met licht Beleef de onbewuste elegantie van deze smaakvolle plafonnière. Het transparante glas en de afwerking in mat chroom brengen een

Nadere informatie

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY

Different by design. Inhoud. Easy Lift TECHNOLOGY Inhoud Different by design Easy Lift Technology. Binnen deze ontwerpfilosofie staan 3 kernwaarden centraal: optimale functionaliteit, superieur gebruikscomfort en eigentijds design. Met de Easy Lift Technology

Nadere informatie

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies...

thuis genieten van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... genieten thuis van wellness & water zwembaden jacuzzi /spa sauna s blokhutten wij geven je graag verder advies... zwembaden & toebehoren Een zwembad op maat! Wij plaatsen elk type zwembad met de vorm en

Nadere informatie

Comfort Contego. Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl

Comfort Contego. Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl Comfort Contego Gebruiksvriendelijke draadloze luisterhulp voor een actievere levensstijl Het is heel gemakkelijk om mijn Comfort Contego in te stellen voor elke gelegenheid. Gertrud en ik reizen veel.

Nadere informatie

HIGHLIFE -COLLECTIE GEBRUIKERSHANDLEIDING 50 HZ

HIGHLIFE -COLLECTIE GEBRUIKERSHANDLEIDING 50 HZ HIGHLIFE -COLLECTIE GEBRUIKERSHANDLEIDING 50 HZ Highlife -collectie Watkins Manufacturing Corporation feliciteert u met uw aankoop van deze schitterende spa. Welkom bij de groeiende familie eigenaars van

Nadere informatie

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 4 POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 KRACHTIG & COMPACT EY 74A2 LJ2G / PN2G / X Accu-schroef/boormachine 2 Nieuwe borstelloze motor De nieuwe grotere motor zorgt voor meer kracht en efficiëntie (vergeleken

Nadere informatie

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals

It s all about experience. Virtual Fitness Package Deals It s all about experience Virtual Fitness Package Deals Virtual Fitness Package Deals Samen met professionele partners heeft First Impression aantrekkelijk Package Deals samengesteld. Met de Virtual Fitness

Nadere informatie

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem

Welcome to the North. TEMPUR North slaapsysteem Welcome to the North TEMPUR North slaapsysteem North slaapsysteem Het TEMPUR North slaapsysteem is geïnspireerd op de uitgestrekte landschappen en de ongerepte natuur van het Noorden. Door de ronde vormen

Nadere informatie

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water

Comfortsystemen. De luxe van extra veel warm water De luxe van extra veel warm water 01-07 - 2015 Luxueus én zuinig Volop genieten van veel warm water Is uw woning uitgerust met ruime voorzieningen zoals twee badkamers, duobad of stortdouche? Deze faciliteiten

Nadere informatie

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE

DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE DE NIEUWE RAV4 NU OOK ALS HYBRIDE 2 INLEIDING & DESIGN Als allereerste compacte SUV is de Toyota RAV4 al meer dan 20 jaar een ware avonturier. In de nieuwe, elegant vormgegeven RAV4 beschikt u over Toyota's

Nadere informatie

GEBRUIKERSHANDLEIDING

GEBRUIKERSHANDLEIDING GEBRUIKERSHANDLEIDING EasyNova Besturingssysteem Spa modellen: Lisa 38, Augusta 40, Julia, Sophia, Laura, Flora & Anna 55 Spa met en zonder 24 uur circulatie pomp Inhoudsopgave INTRODUCTIE HOE WERKT UW

Nadere informatie

Waterdichte Draadloze SpeakerBal

Waterdichte Draadloze SpeakerBal Waterdichte Draadloze SpeakerBal HANDLEIDING LEES VOOR GEBRUIK DEZE HANDLEIDING! INTRODUCTIE Deze drijvende waterdichte en draadloze SpeakerBal maakt gebruik van de nieuwste 863 Mhz draadloze technologie,

Nadere informatie

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht

Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht PHILIPS Warmglow LED Particon, dubbele spotlight WarmGlow, dimbaar licht Ideaal om sfeer te creëren Gentle LED, prettig voor de ogen Hoogwaardige onderdelen Hoe meer u dimt, hoe warmer het licht De metalen

Nadere informatie

een schoon geweten 78 * Innovatie en wetenschap

een schoon geweten 78 * Innovatie en wetenschap 075-750 3262 Witte Vlinderweg 38b 1521PS Wormerveer www.nuvoh2o.nl Duidelijk innovatief Wij spreken niet van evolutie, maar van innovatie. De tijd van waterontharders met zout ligt achter ons. Welkom in

Nadere informatie

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11

GROHE in de KEuKEn. Keuken Sail Cube 3 Flair 4 Touch Cosmopolitan 5 Feel 6 Wave Cosmopolitan 7 Wave 8 Get 9 Start 10 Costa Trend 11 grohe in de Keuken Gegarandeed jarenlange kwaliteit grohe.nl in de KEuKEn Onze bekroonde keukenmengkranen, ontworpen met jouw behoeften in gedachten, zijn gemaakt van de beste materialen en zijn voorzien

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

DE NIEUWE GROHTHERM 2000. ONBEZORGD GENIETEN www.grohe.nl NIEUW

DE NIEUWE GROHTHERM 2000. ONBEZORGD GENIETEN www.grohe.nl NIEUW DE E GROHTHERM 2000 ONBEZORGD GENIETEN www. GENIET VAN LUXE EN VEILIGHEID EEN COMBINATIE VAN INNOVATIEF DESIGN EN STATE-OF-THE-ART TECHNOLOGIE Grohtherm 2000 New is de nieuwste generatie van de meest succesvolle

Nadere informatie

072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1. Silhouette Shades

072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1. Silhouette Shades 072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 1 Sfeervol door zacht gefilterd licht 072540_CONSBROCHURE_SIL_NL:210 x 297 mm 08-01-2008 10:26 Pagina 2 3467 3467 3467 Drie producten in

Nadere informatie

LG biedt betere oplossingen voor een uitstekende luchtkwaliteit

LG biedt betere oplossingen voor een uitstekende luchtkwaliteit LG ELECTRONICS ROOM AIR CONDITIONERS LG biedt betere oplossingen voor een uitstekende luchtkwaliteit Stylist Unieke kenmerken Energie efficiënt Laag geluidsniveau Gezond klimaat Stijlvol design Life s

Nadere informatie

Bedden Collectie. Het slaapsysteem, dat zich op mij instelt.

Bedden Collectie. Het slaapsysteem, dat zich op mij instelt. Bedden Collectie Het slaapsysteem, dat zich op mij instelt. s w i s s b e d s i l h o u e t t e Het unieke bed met luchtige vormen en heldere lijnen voor iedereen, die van moderne leefruimten houdt en

Nadere informatie

Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht

Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht Silhouette Shades Sfeervol door zacht gefilterd licht 3467 Drie producten in één; jaloezie, in between en gordijn Praktisch als jaloezieën, licht als zijde en elegant als gordijnen. De ingenieuze constructie

Nadere informatie

De geotherm warmtepomp Op alle fronten beter

De geotherm warmtepomp Op alle fronten beter De geotherm warmtepomp Op alle fronten beter Vaillant geotherm warmtepomp De betere warmtepomp Verwarming uit de bodem met een warmtepomp. Ingewikkeld? Niet bij Vaillant. Want Vaillant staat garant voor

Nadere informatie

IDEAL POOL CORPORATION EUROPE N.V./S.A. Tel. (32) 03/ Pr. J. Charlottelaan 42 B-9100 SINT-NIKLAAS BELGIUM Fax (32) 03/

IDEAL POOL CORPORATION EUROPE N.V./S.A. Tel. (32) 03/ Pr. J. Charlottelaan 42 B-9100 SINT-NIKLAAS BELGIUM Fax (32) 03/ In ware Hollywoodstijl stapt U, na een vermoeiende dag, in het aangename warme water van Uw California Whirlpool Spa. U vlijt zich neer in de comfortabele ligplaats en laat Uw hoofd rusten op de zachte

Nadere informatie

miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. the new standard

miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. the new standard miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. the new standard miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. Wist u dat 78% van de gebruikers van openbare sanitaire ruimtes de voorkeur heeft om contactloze dispensers

Nadere informatie

Kwaliteit en Toekomst

Kwaliteit en Toekomst www.jostenberg.nl GROOTKEUKEN Kwaliteit en Toekomst de weg naar een complete keuken Voorladers-onderbouwvaatspoelmachines Voorladers-onderbouwvaatspoelmachines -ATA- aansluittype programmaduur waarde bestelnr.

Nadere informatie

Wij verlagen de kosten van hoge druk voor uw projecten

Wij verlagen de kosten van hoge druk voor uw projecten Wij verlagen de kosten van hoge druk voor uw projecten MINIMUM SIZE MAXIMUM POWER Waarom investeren in kostbare hogedrukpompen wanneer u hogedrukprestaties uit een bestaande lagedrukkrachtbron kunt halen

Nadere informatie

www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals!

www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals! www.dauphin.nl NPR 1813 Zitoplossingen voor professionals! Inhoud my-self 4-11 Zitoplossingen van professionals voor professionals. @Just 12-13 TakeOver 14-15 Al meer dan 40 jaar staat de mens, de zittende

Nadere informatie

Coast Spas. Coast Spas Benelux

Coast Spas. Coast Spas Benelux Coast Spas Coast Spas is gevestigd in Vancouver Canada en bouwt sinds 1995 Iso en TUV gecertificeerde Spa baden. Sindsdien is Coast Spas uitgegroeid tot de meest innovatieve fabrikant van Spabaden ter

Nadere informatie