Nieuwsbrief Nr. 9

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief 2015 2016 Nr. 9"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief Nr. 9 Een beetje beduusd was de Sint wel. na zo n geweldige dag op de Bernadetteschool. Hij vond het een prachtig feest en was blij met alle hulp van de ouders en kinderen en ook met alle gezelligheid. De Sint vertrouwde ons toe dat zijn bezoek aan De Gouwe het absolute hoogtepunt van dit jaar was en dat hij in Spanje zeker heimwee krijgt naar de Bernadetteschool. En ook wij zullen onze Sint en Pieten de komende tijd best missen. Ternauwernood hebben de Pieten Sinterklaas er zondag van weerhouden om terug te gaan naar Nederland voor de zwemmiddag van groep 6 t/m 8. Maar op het laatste moment hebben ze hem op andere gedachten weten te brengen en klom hij weer aan boord. Gelukkig maar, want nadat de Sint de afgelopen weken het stralend middelpunt in het leven van de kinderen was, heeft hij nu natuurlijk zijn rust hard nodig. Stralen deden wij ook.. toen we dinsdag de school binnenliepen. Nauwelijks bekomen van alle pepernoten en uitgepakte surprises wandelden we een wondere kerstwereld binnen om daar te gaan leren en werken. Kosten noch moeite waren de oudervereniging en de hulpouders te veel om de school in een winter wonderland om te toveren. Naast de activiteiten rond het godsdienstthema Sterrenregen staan er in deze kerstperiode veel activiteiten op het programma, die de school in een goede kerstsfeer brengen. Het is makkelijk wanneer de kinderen de laatste dagen een tas meenemen, omdat er veel mee naar huis genomen moet worden. Een woord van dank alvast aan alle ouders die ons ook nu weer komen helpen bij alle activiteiten. Samen maken we er goede kerstweken van. Het stralend middelpunt van de komende weken. is natuurlijk het kind uit Bethlehem, Jezus, wiens geboorte we met Kerstmis vieren. We doen dat via onze godsdienstmethode Trefwoord met het thema Sterrenregen. Sterren staan voor stralend licht. Juist tegen de nachtelijke donkere achtergrond valt hun licht op. Licht is krachtig. Het kan iets laten oplichten zodat het opvalt. Het licht in het kerstverhaal van Matteüs doet niet anders. Het licht is bij Matteüs eerst nog in figuurlijke zin aanwezig in de vorm van een engel die een positieve boodschap brengt: er zal een bevrijder geboren worden, een lichtpunt in de duisternis. Het licht is in het tweede hoofdstuk van het Matteüsevangelie vooral aanwezig in de vorm van een ster. Het is een ster die stil blijft staan op bepaalde plaatsen, en mensen en gebeurtenissen in het licht zet. Met deze Bijbelverhalen als achtergrond belichten we deze week belangrijke personen zoals Nelson Mandela.

2 Van de kinderen verwachten wij natuurlijk niet dat zij het onrecht en de armoede in de wereld oplossen. Maar het onrecht belichten en niet verborgen laten blijven is een eerste en belangrijke stap. En wat willen de kinderen zelf belichten omdat het mooi en de moeite waard is, en het leven rijker kan maken? Ze krijgen zelf sterren om hun eigen sterrenregen te laten neerdalen op de wereld. Vier kaarsjes op een adventskrans. Advent betekent: wachten op de komst van.. Ja, wat verwachten we eigenlijk met Kerstmis? Een paar gezellige dagen, lekker vakantie of nog iets meer? En wat heeft het kind van Bethlehem daar mee te maken? Dat ontdekken we samen met uw kinderen bij de adventsvieringen in de aula. Bij elke adventsviering gaat er één kaarsje meer aan op de adventskrans, zodat bij de laatste viering alle kaarsen branden. Vanaf woensdag 9 december mogen de kinderen een waxinelichtje werkend op batterijen en kerstversiering voor in de boom/klas meenemen. In verband met de brandveiligheid mogen er geen ander soort kaarsen meegenomen worden. Een waxinelichtje als reserve is aan te bevelen. Aan de slag met Kerstmis.. Op vrijdagmiddag 11 december houden we een kerstcreamiddag voor alle groepen. In de klassen, de aula en de oranje keuken worden er allerlei doe activiteiten in groepjes uitgevoerd. Ook de kinderen van de groepen 1 2 doen mee. Wilt u de kinderen van groep 1 2a en 1 2d deze middag naar het hoofdgebouw brengen en ook weer ophalen? We houden daarbij de tijden van het hoofdgebouw ( uur) aan. De kinderen die overblijven wandelen met de juf naar het hoofdgebouw. Een stukje kerst in huis. is makkelijk te realiseren met de kerststukjes die de kinderen op school gaan maken. Hieronder het spoorboekje: maandagochtend 14 december (voor groep 3 en 4), maandagmiddag 14 december (voor de groepen 1 2b, c en e); dinsdagochtend 15 december (voor groep 6 en 7), dinsdagmiddag 15 december (voor groep 5 en 8), woensdagochtend 16 december (voor groep 1 2a en 1 2d). Spullen voor het kerststukje kunt u vanaf maandag 14 december meegeven. We denken aan een bakje met natgemaakte oase of klei, een kaars, wat versieringen en voldoende groene takken. De versiering is voor het kind zelf, de groene takken worden verdeeld.

3 Engelenkoren luisteren heel stil. als de kinderen van de Bernadetteschool gaan zingen in een tweetal verzorgingshuizen. Dit jaar worden op vrijdag 11 december kerstkaarten door een aantal kinderen van de groepen 5a en 5b gebracht naar de senioren in de oude Naaldhorst, vergezeld met de traditionele kerstliederen. Ook de groepen 4 zijn muzikaal actief. Zij zorgen op woensdag 16 december voor een muzikale kerstomlijsting in het restaurant van Careyn Woerdblok voor de bewoners daar. De Michelinsterren zijn al vergeven... maar op donderdagavond 17 december is de Bernadetteschool traditiegetrouw weer het culinair middelpunt van Nederland. Naar verluidt willen de ouders zichzelf dit jaar overtreffen onder het motto Heel de Bernadette kookt, bakt en braadt. Met de gerechten van vorig jaar nog in gedachten lijkt ons dat bijna onmogelijk, maar we weten dat we altijd op u kunnen rekenen. In elke klas organiseren we een lopend buffet met warme en koude gerechten. Tijdens het kerstdiner is er natuurlijk ruim plaats om stil te staan bij de betekenis van het kerstfeest. In elke klas worden verhalen verteld, gedichtjes gedeclameerd en kerstliedjes gezongen. Vanaf woensdag 9 december liggen de intekenlijsten bij de klassen (voor een voor, hoofd, of nagerecht) klaar. De kinderen worden op donderdagavond 17 december vanaf uur op school verwacht. De kerstviering in de klassen begint om uur. De dependance werkt met aangepaste tijden; zij beginnen en eindigen met alles 15 minuten eerder. Zo hebben ouders mooi de kans om hun kinderen uit de hogere klassen op te halen bij het hoofdgebouw. Aan alles komt een eind... dus ook aan de kerstviering en het kerstdiner. Na afloop mogen de kinderen van groep 1 t/m 5 opgehaald worden in de klas: de groepen 3 en 4 om uur, de groepen 5 om uur en daarna om uur de kinderen van de groepen 1 2b, c en e. De kleuters van groep 1 2a en 1 2d kunnen om uur bij hun lokaal in de dependance worden opgehaald. De kinderen van de groepen 6 t/m 8 gaan om uur zelfstandig naar buiten, maar mogen niet alleen naar huis. Het kleine hek blijft dicht; bij het grote hek staan leerkrachten om te kijken of alles goed gaat. Aangezien we ook dit jaar weer het idee hebben dat.. de weersverwachting op 17 december sneeuw en 14 graden vorst aangeeft, verzorgt de oudervereniging voor de wachtende ouders bij het afdak buiten een glaasje glühwein of chocomel, zolang de voorraad strekt. Na alle feestelijkheden van de donderdag. sluiten we op vrijdagmorgen 18 december de kerstactiviteiten af en gaan om uur genieten van de kerstvakantie. Op maandag 4 januari 2016 gaan de schooldeuren weer open.

4 Uit de kalender: dinsdag 8 december: studiemiddag De Vreedzame School. Alle kinderen hebben s middags geen school. woensdag 9 december: intekenen voor het kerstdiner; de kinderen nemen een (waxine)lichtje (op batterijen) mee. donderdag 10 december: informatieavond groep 8 VO vrijdag 11 december: een aantal kinderen uit groep 5 zingen kerstliedjes in De Naaldhorst (10.00 uur) kerstcrea voor alle groepen (13.15 uur) zondag 13 december: kinderwoorddienst (11.00 uur) maandag 14 december: kerststukjes maken groepen 3 en 4 ( s ochtends) en groep 1 2b, c en e ( s middags) dinsdag 15 december: kerststukjes maken groepen 6 en 7 ( s ochtends) en de groepen 5 en 8 ( s middags) woensdag 16 december: kerststukjes maken groep 1 2a en 1 2d groep 4: kerstliedjes zingen in Careyn Woerdblok donderdag 17 december: kerstdiner/kerstviering vanaf uur: inloop (dependance uur) uur: aanvang kerstdiner uur: ophalen groepen 3 en 4 in de klassen uur: ophalen groep 5 in de klassen uur: ophalen groepen 1 2b, c en e in de klassen (dependance: uur) uur: de groepen 6 t/m 8 gaan zelfstandig naar het schoolplein en worden daar door hun ouders opgewacht. vrijdag 18 december: tas meenemen voor alle kerstknutsels en versieringen s middags vrij; kerstvakantie t/m zondag 3 januari maandag 4 januari 2016: de school begint weer (8.30 uur; dependance 8.15 uur) Let u op de luizencontrole? Deze is met ingang van dit schooljaar per klas op een verschillend tijdstip. Wesolych Świąt., zeggen ze in Polen. In Madrid en Barcelona wensen ze elkaar Feliz Navidad. In Griekenland hoor je Καλά Χριστούγεννα en wij wensen u in deze donkere dagen een mooie adventsperiode en een

5 Alle 17 basisscholen van WSKO gaan dit schooljaar gezamenlijk geld inzamelen voor Girls Empowerment Foundation ( een stichting die zich inzet voor goed onderwijs voor (wees)meisjes in Kenia. Gedurende het hele schooljaar voert elke school een actie waarmee zoveel mogelijk geld wordt opgehaald voor dit goede doel. Elke keer als een school zijn inzamelingsactie heeft afgerond, is een volgende school aan de beurt om zich in te zetten voor de meisjes uit Kenia. Dit wordt symbolisch gedaan door het overdragen van een fakkel. Deze fakkel zal in juni in een sponsor/estafetteloop door de scholen naar Den Haag worden gebracht, waarna de groepen 7 en 8 van de scholen zullen deelnemen aan de Olympiade. Hierover krijgt u later meer informatie. Op de Olympiade zal ook het opgehaalde bedrag bekend worden gemaakt. Het team van de Bernadetteschool doet hier graag aan mee, maar is zich ook bewust van het gegeven dat we samen met onze kinderraad jaarlijks al twee goede doelen ondersteunen. (Na de feestdagen krijgt u bericht om welke doelen het gaat en wat de kinderen gaan doen om daar geld voor in te zamelen.) Daarom hebben we besloten om voor dit goede doel een actie te bedenken die iets minder van de kinderen vraagt, maar waarmee we wel het doel ondersteunen: we willen statiegeldbonnen gaan verzamelen. Wij vragen u of u uw statiegeldbonnen door uw kind bij ons op school wilt inleveren i.p.v. in de supermarkt. Wij zullen die bonnen verzilveren en dat geld overmaken naar dit goede doel. Voor het inleveren van de bonnen komen vier dozen op school te staan: - statiegeldbonnen van Albert Heijn - statiegeldbonnen van Jumbo - andere statiegeldbonnen - vrije giften. In deze laatste doos kan geld gedaan worden, als u geen statiegeldbonnen heeft en toch iets wil bijdragen. Als leerlingen spontaan een actie ondernemen om geld in te zamelen, dan kan de opbrengst daarvan ook in deze doos gedaan worden. Op 15 januari komt dhr. Jansen van Girls Empowerment Foundation presentaties geven voor onze leerlingen, zodat bij hen ook een beeld ontstaat wie er geholpen worden middels deze actie. Hoewel de fakkel eind januari bij ons zal worden gebracht, kiezen wij ervoor om deze actie eerder te starten. Hij loopt echter door tot en met januari! Wij hopen op uw medewerking hierbij!

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 8 10-12-2013 In dit nummer: Actie schoenendoos Kerstfeest Kerstbakjes

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 13, blok 2 maandag 10 december 2012

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 13, blok 2 maandag 10 december 2012 Sinterklaas bezocht De Evenaar Afgelopen woensdag was het eindelijk zover, Sinterklaas heeft beide locaties van onze school bezocht. Het was één groot feest. De oudere kinderen hebben prachtige surprises

Nadere informatie

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari

o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Hofbode 4 16 december 2015 o.a. cito groep 2, kerstborrel ouders, nieuwjaarskoffie 4 januari Informatieochtend Citotoets groep 2 Woensdagochtend 25 november zijn we met de ouders van kinderen van groep

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij

Nieuwsbrief 6. Agenda. 30 november Open dag. 5 december Sinterklaasviering. 6 december Studiedag, alle leerlingen vrij Nieuwsbrief 6 Agenda 30 november 2018 Open dag 5 december 2018 Sinterklaasviering 6 december 2018 Studiedag, alle leerlingen vrij 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 12 december 2018 Oudercafé 19 december 2018

Nadere informatie

Nieuwsbrief de Horizon

Nieuwsbrief de Horizon P a g i n a 1 Nieuwsbrief de Horizon Agenda 5 januari: luizencontrole 6 januari: oud papier 7 januari: inloopmiddag 11 januari: kleuters en onderbouw vrij 21 januari: studie dag leerlingen vrij 22 januari:

Nadere informatie

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven.

Wilt u uw kind morgen een tasje voorzien van naam meegeven naar school? Dan kunnen we alle Sinterklaaswerkjes meegeven. O.B.S. De Vuurtoren Locatie: Heerenduinweg 45, 1971 JA IJmuiden Telefoon: 0255-514452 E-mail: directie@obs-devuurtoren.nl Website: www.obs-devuurtoren.nl Sinterklaasfeest morgenochtend! Eindelijk is het

Nadere informatie

het KerstSchoolnieuws

het KerstSchoolnieuws het KerstSchoolnieuws nieuwsbrief van openbare basisschool de Koempoelan Gangeslaan 59 1448 BV Purmerend Schooljaar 2018-2019, 14 december 2018 E-mail: administratie@koempoelan.nl Beste ouder(s), Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open

Nieuwsbrief. Nieuw trappenhuis gaat open Nieuwsbrief Nieuw trappenhuis gaat open November 205 IN DIT NUMMER: Nieuw trappenhuis gaat open Werkzaamheden schoolplein Emmelijn, Tess en Timo verkopen tekeningen voor nieuwe schoolplein Sinterklaas

Nadere informatie

Poseidon post- KERST December 2015

Poseidon post- KERST December 2015 Poseidon post- KERST December 2015 Aanmelden om te ondersteunen: vanaf maandag 30 november Onderaan deze Poseidon post-kerst vindt u bijlage 1 met hierin een oproep van de oudercommissie om te helpen met

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen...

NIEUWSBRIEF. Belangrijke data: Talenten kleure n kinderen... NIEUWSBRIEF Talenten kleure n kinderen... Belangrijke data: Beste ouders, Hierbij de zevende nieuwsbrief van dit schooljaar met daarin nieuws en wetenswaardigheden vanuit ons Integraal Kind Centrum. Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 7 december 2018 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2018-2019, vrijdag 7 december 2018 Vertrek Afgelopen week heeft Ellen Jansen, ons verrast met de aankondiging van haar vertrek. Zij gaat per 1 februari De Octopus verlaten. Ellen

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

Lampionnenoptocht Wateringse Veld

Lampionnenoptocht Wateringse Veld rk basisschool De Fontein Laan van Wateringse Veld 462 2548 CK Den Haag tel. 070 3965050 fax 070 3964577 e-mail: info@fontein.nl http://www.fontein.nl Jaargang 18, nummer 14, 12 december 2014 Lampionnenoptocht

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2014

Nieuwsbrief December 2014 Nieuwsbrief December 2014 Groep 5 t/m 8: vrijdag a.s. continurooster tot 14.00 u. Net als andere jaren hebben we natuurlijk komende vrijdag een continurooster. Excuses voor het feit at we een en ander

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 13 december 2016 ADOPTEER EEN BOEK. U kunt alleen betalen met uw pinpas.

NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 13 december 2016 ADOPTEER EEN BOEK. U kunt alleen betalen met uw pinpas. NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 13 december 2016 ADOPTEER EEN BOEK belangrijke data 21 december Kerstviering & kerstdiner (zie verderop in de nieuwsbrief) 23 december normale schooldag 26 december 6 januari Kerstvakantie

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat AG Drempt KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 08 09-12-2015 In dit nummer: Bericht voor groep 1-2 Personele zaken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017

Nieuwsbrief 7. Schooljaar , vrijdag 8 december 2017 Nieuwsbrief 7 Schooljaar 2017-2018, vrijdag 8 december 2017 Sinterklaas Op 5 december heeft Sinterklaas een bezoek gebracht aan De Octopus. Wij weten dat Sinterklaas het altijd erg druk heeft, maar toch

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 d.d

Nieuwsbrief 8 d.d Belangrijke data Nieuwsbrief 8 d.d. 11-12-2018 Dinsdag 11 december 2018 Nieuwsbrief 8 Donderdag 13 december 2018 Donderdag 20 december 2018 Vrijdag 21 december 2018 Spreekuur JGT 14-15 uur Kerstviering

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein

Nieuwsbrief. December 2014. Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp. Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein In deze nieuwsbrief: Nieuwsbrief December 2014 Babynieuws Overblijfrooster na kerst Sparen schoolreis/kamp Bijeenkomst overblijfouders Afspraken kleuterplein Kerstkaarten Twenteranddictee Kerstfeest 18

Nadere informatie

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs

cns d Uylenborch christelijke school voor basisonderwijs NIEUWSBRIEF 1 december nr. 634 Kind op maandag Voor godsdienst werken wij met de methode Kind op maandag. Iedere week staan er een aantal verhalen rond een thema of onderwerp centraal. Deze week gaan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F

N I E U W S B R I E F NR 8 N I E U W S B R I E F 12-12-2018 T E R U G B L I K Wat een gezellig sinterklaasfeest hadden we! Sint had zich met zijn pieten goed voorbereid en om zeker te weten dat hij op tijd op de Keizerskroon

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer /

KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer / KBS de Burchtgaarde, Stoutenburgstraat 26, 4834 LP Breda 076-5650828 kbsdeburchtgaarde_info@inos.nl www.burchtgaarde.nl Nieuwsbrief Kbs De Burchtgaarde nummer 8 2016/2017 09-12-2016 Algemeen Sint op school

Nadere informatie

website editie Uitnodigingen voor verjaardagen

website editie Uitnodigingen voor verjaardagen Sonar nieuwsbrief nummer 8 9 december 2015 het laatste nieuws, foto s & meer op www.dolfijnheino.nl website editie Kerstcircuit Dinsdagmiddag 15 december is ons jaarlijkse kerstcircuit. Er worden gemixte

Nadere informatie

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Kerstkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerst 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen

NIEUWSBRIEF Kerstvieringen NIEUWSBRIEF Kerstvieringen Op woensdag hebben de groepen 3, 4 en 4/5 hun kerstviering gehad. De kerk was prachtig versierd en er stond een hele grote kerstboom. De kinderen zongen geweldig en luisterden

Nadere informatie

Eerste week vd advent

Eerste week vd advent Advent vieren en beleven derde graad Eerste week vd advent De adventskrans staat centraal. Er speelt zachte muziek. De kinderen nemen bij het binnenkomen een sparrentakje uit de mand en leggen dit rond

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 7 december 2012 Schakelaartje Nr. 274 25 e jaargang week 49 10 december MR vergadering 12 december Studiedag, groep 1 t/m 8 vrij 19 december Kerstviering met ouders 21 december Groep

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar..

Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Nieuwsbrief 17 december 2015 Het einde van het jaar.. Dit is alweer de laatste donderdagbrief van het jaar 2015. Wat is het allemaal snel gegaan. Wat hebben de kinderen goed hun best gedaan. Iedereen kan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017

NIEUWSBRIEF. nr. 8 7 december 2017 NIEUWSBRIEF nr. 8 7 december 2017 In deze nieuwsbrief: - Ouders bedankt - Staking - Social schools - Kerst 2017: alle informatie in deze nieuwsbrief! - Toestemmingsverklaring gebruik foto s - Ziekmelden

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd!

Hoe vieren we dit jaar Kerst? OEC. BASISSCHOOL t Prisma. Wat voor lekkers gaat u maken? Ten eerste, de Kerstmaaltijd! OEC. BASISSCHOOL t Prisma locatie Overwhere G GASINJETSTRAAT 1-3 1442 WN PURMEREND TEL 0299 421982 Ema llocatieoverwhere@prismapurmerend.nl Web www. prismapurmerend.nl Deze info is speciaal gewijd aan

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 5 december 2014 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 6 Oud Papier NIEUWS UIT DE HEMEL

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017

Nieuwsbrief 7. OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Nieuwsbrief 7 OBS De Driekleur locatie Wilhelmina 28 november 2017 Agenda: vrij 1 dec. Bureau Halt verzorgt een les voor groep 8 Extra gymles voor groep 7 ma 4 dec. Surprises inleveren op school (gr. 5

Nadere informatie

Kerstmis op de Walvis Alle kinderen moeten opgehaald worden! Maatwerk van de hoogste plank

Kerstmis op de Walvis Alle kinderen moeten opgehaald worden! Maatwerk van de hoogste plank Nieuwsbrief voor de ouders van RK basisschool De Walvis jaargang 13, nummer 9 vrijdag 16 december Beste ouders, Met recht kunnen we weer spreken over de donkere dagen voor Kerstmis. Wat een stormachtig,

Nadere informatie

Dec STEIJAERTNIEUWS

Dec STEIJAERTNIEUWS O.B.S. De J.P.F. Steijaertschool Joseph Haydnlaan 1 2394 GJ Hazerswoude Rijndijk Tel.: 071-3412742 Website: www.steijaertschool.nl E-mail: schoolleider@steijaertschool.nl STEIJAERTNIEUWS Dec. 2017 INHOUD:

Nadere informatie

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017!

nieuwsbrief Opvang: Gevonden Schilderwerk dagopvang en peutergroep Het team van Kindcentrum het wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! 2016 2017 editie januari 2017 Het team van Kindcentrum het P@rk wenst iedereen een goed, gezond en leerzaam 2017! Met in deze editie onder meer: OPVANG : Gevonden Schilderwerk ONDERWIJS: Contactmiddagen/avonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 2 Juf Monique studieverlof 3 4 5 Sint Groep 1 t/m 4 12 uur vrij Groep 5 t/m 8 13 uur vrij 6 Groep 1/2 vrij Juf Lucille ADV 9 Juf Lucille

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet.

Kerstviering groep 4. Welkom. Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Kerstviering groep 4 Welkom Als de kerstklokken luiden Dan zingen wij een lied Voor God die met veel liefde Naar alle mensen ziet. Als de kerstklokken luiden Dan horen wij steeds weer Dat Jezus is geboren.

Nadere informatie

Kerstfeest en Nieuwjaar

Kerstfeest en Nieuwjaar Datum: 10 december 2015 Jaargang 16 nr. 8 E-mailadres: meandernieuws@outlook.com Kerstfeest en Nieuwjaar Jezus kwam op aarde, zo kwetsbaar en zo klein. Hij kwam als kleine baby om ons tot Licht te zijn.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Enquête. Zelfbedacht actie voor het nieuwe schoolplein. Interview Evy, Robby en Kiara uit groep 6a

Nieuwsbrief. Enquête. Zelfbedacht actie voor het nieuwe schoolplein. Interview Evy, Robby en Kiara uit groep 6a Nieuwsbrief Enquête December 2015 IN DIT NUMMER: Enquête 1 Zelf bedachte actie voor het nieuwe schoolplein Kerst 2015 2 Gelukwens t Joppe 3 OKI 4 Rots en Water 5 Kinderdisco 5 Jeugdland 6/7 Wintertour

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 27 november 2015 Ma 30 Di 1 Woe 2 Do 3 Vrij 4 Za 5 Sinterklaas Oud Papier

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT..

21 december 2016 AGENDA WIST U DAT.. 21 december 2016 AGENDA 22 december Kerstviering op school, continurooster tot 14.00 uur. Meer informatie in deze nieuwsbrief 23 december Alle leerlingen s middags vrij. Begin Kerstvakantie 26 december

Nadere informatie

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst

En van de Sint. Gelijk door naar de Kerst Woensdag 6 december AFGELOPEN WEEK.. Kregen wij bezoek van de gympieten. De groepen 1 tot en met 4 konden in de gymzaal laten zien hoe goed zij het pietengymmen beheersten. Een van de pieten had zelfs

Nadere informatie

Jaargang 2015-2016 14 december 2015

Jaargang 2015-2016 14 december 2015 Advent Advent is een tijd van verwachten. We kijken uit naar het Kerstfeest, waarop we zullen vieren dat Jezus geboren wordt. De verwachting wordt gevoed door de profeet Jesaja, die vertelt dat eens een

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel

2152 BE Nieuw-Vennep 23 december tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 23 december 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 27 en 28 dec Basketball scool maandag 9 januari start

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Kerstviering Kleuters

Kerstviering Kleuters Kerstviering Kleuters welkom Welkom, welkom, dit is het moment om de dag te vieren. Welkom, welkom, dit is het moment; goed dat jij er bent. Er staat een kaarsje en het brandt, het glimlacht naar ons allen,

Nadere informatie

Deze INFOrmatief is voor de ouders / verzorgers van:

Deze INFOrmatief is voor de ouders / verzorgers van: INFOrmatief Redactie: Hanneke, Licette, Sandra, Ton, Henk en Laura Jaargang 28 nummer 8 http://www.mariaschoolpijnacker.nl Kopij: informatief@mariaschoolpijnacker.nl Donderdag 6 december 2012 Deze INFOrmatief

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Agenda. 11 december MR vergadering. 12 december Oudercafé. 17 december OV vergadering.

Nieuwsbrief 7. Agenda. 11 december MR vergadering. 12 december Oudercafé. 17 december OV vergadering. Nieuwsbrief 7 Agenda 11 december 2018 19.30 MR vergadering 12 december 2018 Oudercafé 17 december 2018 19.30 OV vergadering 19 december 2018 Kerstviering 20 december 2018 Kerstbakjes maken 21 december

Nadere informatie

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december

Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december Sinterklaas bezoekt onze school op 5 december telefoon: 035-6939582 e-mail: info@stvitusschool.nl Jaargang : 19, nummer 7, 7 december 2012 Nieuws van de directie Website De nieuwe website van de school

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr

Nieuwsbrief Nr Nieuwsbrief Nr. 8 06-12-2018 We zijn nu ook te volgen via Facebook Sport IKC Het Startblok --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Donderdag 10 december 2015. Weekbrief. Activiteitenoverzicht. 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Donderdag 10 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 17 december Kerstviering - s middags geen school 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 16 december Donderdag

Nadere informatie

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool

Hulp gevraagd. De activiteiten van de Josephschool Hulp gevraagd De activiteiten van de Josephschool Augustus 2015 Schoolreisje: dinsdag13.10.2015 Lid Ouder Commissie Aan het begin van ieder schooljaar, gaan de leerlingen van groep 1 t/m 7 op schoolreis.

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie

Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Januari 2012 Agenda 2 Kerstvakantie 3 Kerstvakantie 4 Kerstvakantie 5 Kerstvakantie 6 Kerstvakantie Informatiebulletin van De Evenaar www.basisschooldeevenaar.nl belevenaar@hotmail.com Informatie vanuit

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018

Nieuwsbrief december 2018 Nieuwsbrief december 2018 Vrijdag 21 dec. Maandag 7 jan. Dinsdag 8 jan. Woensdag 9 jan. Woensdag 9 jan. Donderdag 24 jan. 12.00u. start kerstvakantie Studiedag leerkrachten, kinderen zijn vrij. Weer naar

Nadere informatie

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd

Maart 2015. In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8. Paastoernooien. Nieuws van de oudervereniging. Groene voetstappen. Kapstokken gevraagd In deze nieuwsbrief: Rots en water in groep 8 Reggio in groep 4 Paastoernooien Nieuws van de oudervereniging Groene voetstappen Kapstokken gevraagd Schoolfoto s manier zijn ze weer meer water. Verder hebben

Nadere informatie

DAG MEESTER KEES. NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 december belangrijke data. 26 december 6 januari Kerstvakantie. 9 januari Eerste schooldag in 2017

DAG MEESTER KEES. NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 december belangrijke data. 26 december 6 januari Kerstvakantie. 9 januari Eerste schooldag in 2017 NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 december 2016 DAG MEESTER KEES belangrijke data 26 december 6 januari Kerstvakantie 9 januari Eerste schooldag in 2017 11 januari Luizencontrole 19 januari Informatieavond voor

Nadere informatie

Geachte ouders/verzorgers,

Geachte ouders/verzorgers, Ridderspoorstraat 24 / 2153 BV Nieuw-Vennep / tel. (0252) 672705 De Nieuwsbrief verschijnt maandelijks. Redactie juf Dorien, meester Hans www.antoniusschoolridderspoorstraat.nl / info.antoniusr@jl.nu 24

Nadere informatie

Nieuwsbrief OBS de Pionier

Nieuwsbrief OBS de Pionier Nieuwsbrief OBS de Pionier Voor de optimale ontwikkeling van ieder individueel kind Korte Pionierweetjes Kerstviering De school is al mooi in kerstsfeer. Helaas moet dit natuurlijk voor de vakantie weer

Nadere informatie

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur.

Kerstinfo. In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten. Woordje van de directeur. Kerstinfo In deze Info onder andere: Kerstviering Het Kerstdiner Het goede doel Kerstkaarten Woensdag 13 december 2017. Jaargang 31 Volgende Info verschijnt op wo 10 januari 2018 De Uilenburcht Zesstedenweg

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Op weg naar het Kerstfeest.

Op weg naar het Kerstfeest. Schooljaar 2015-2016 Nieuwsbrief 0 8 1 0-12 - 2015.. activiteiten commissie, alle hulpouder(s), leerlingen en leerkrachten voor alle hulp tijdens de Sinterklaas ochtend en middag! Zonder jullie hadden

Nadere informatie

UIT DE WEI 6 december 2018

UIT DE WEI 6 december 2018 KALENDER Maandag 10 december Haltles groep 7/8 Dinsdag 18 december Musical groep 3/4 De kleine Kerstman Donderdag 20 december Kerstdiner van 18.00 uur tot 19.00 uur. Let op de uitnodiging in deze Nieuwsbrief!

Nadere informatie

Agenda: Donderdag 18 december 12.00u groep 0 t/m 8 vrij Kerstviering gr.0 t/m uur. Vrijdag 19 december Continurooster gr.

Agenda: Donderdag 18 december 12.00u groep 0 t/m 8 vrij Kerstviering gr.0 t/m uur. Vrijdag 19 december Continurooster gr. Schooljaar 2014-2015 Nr. 15 Terugblik Sinterklaasfeest Afgelopen vrijdag bracht Sinterklaas een bezoek aan onze school. Onder grote belangstelling van ouders en grootouders konden we zien hoe parachutepiet

Nadere informatie

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen

de Schoolbel Kerstviering op t Rendal Driekoningen zingen R E N D A L N I E U W S : K E R S T V I E R I N G O P T R E N D A L D R I E K O N I N G E N Z I N G E N H A N D B A L K E R S T T O E R N O O I N I E U W S V A N U I T A N D E R E O R G A N I S A T I E

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl 30-11-2018 Inhoud Inhoud... 1 Sinterklaas... 2 Kleuters en Sint... 2 Sint in de bovenbouw... 3 Schaatsen voor groep 5 t/m. 8... 3 Groep 8...

Nadere informatie

N i eu w sbr i ef. 13 december Agenda. Vanuit directie

N i eu w sbr i ef. 13 december Agenda. Vanuit directie 13 december 2018 Agenda Vanuit directie 19-12: De leerlingen mogen alvast een bord, beker en bestek (voorzien van naam) mee naar school nemen voor het kerstdiner. 20-12: 's Morgens kerstviering in de kerk,?s

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula!

ICBS De Windroos WEEKINFO 15. Belangrijke data. Vrijdag 22 december ruimen we vanaf 8.30 uur alle kerstspullen op. We verwachten u dan in de aula! WEEKINFO 15 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Beste ouders/verzorgers, In deze info: Kerst o Kerstviering in de kerk o Parkeren kerstdiner o Voedselbank o

Nadere informatie

Deze week zijn Ramona, Fleur, Christiano, Bregt, Lara en Dean jarig. Alvast een hele fijne dag gewenst en van harte gefeliciteerd!

Deze week zijn Ramona, Fleur, Christiano, Bregt, Lara en Dean jarig. Alvast een hele fijne dag gewenst en van harte gefeliciteerd! Agenda Di. 08-12 : MR vergadering Do. 17-12 : Inloopochtend (8.15 9.15 uur) en inloopmiddag (14.30 15.30 uur) voor informatie over dagopvang en groep D (peuterkleutergroep) Do. 17-12 : Kerstviering 18.30

Nadere informatie

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd!

Agenda. TSO-rooster. Jarigen in december. Iedereen van harte gefeliciteerd! Nieuwsbrief nr. 5 Agenda 21 december Nieuwsbrief januari mee s middags kinderen vrij 17.00-19.00 uur Kerstfeest op school 22 december s middags kinderen vrij 25 december t/m 5 januari Kerstvakantie 8 januari

Nadere informatie

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 4, december 2018

TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 4, december 2018 TAM TAM Nieuwsbrief, nummer 4, 2018-2019 6 december 2018 Beste leerlingen, ouders en verzorgers, Hierbij alweer de vierde nieuwsbrief van dit schooljaar. De maand december is reeds aangebroken. Een echte

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 Babynieuws Wederom babynieuws! Linda Flonk en Henri verwachten in juni hun eerste kindje. We feliciteren Linda en Henri van harte met dit goede nieuws! Vandaag heeft Linda het

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019

Nieuwsbrief. Nummer e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Nummer 15 28 e jaargang 24 december 2018 t/m 11 januari 2019 Week 52 en 1 Kerstvakantie t/m zondag 6 januari 2019 7 januari Eerste schooldag nieuwe kalenderjaar 7 januari Jeroen Oosterhof op de Voorpoort

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6. De Driekleur Dalton 27 november 2018

Nieuwsbrief 6. De Driekleur Dalton 27 november 2018 Nieuwsbrief 6 De Driekleur Dalton 27 november 2018 Voorwoord Het is weer gezellig decemberdruk in de beide locaties. Rommelpieten die langs komen, spannende, grappige filmpjes worden vertoond van Pieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief Beste ouders,

Nieuwsbrief Beste ouders, Nieuwsbrief 27 11 2015 Beste ouders, We leven in een gekke tijd. De wereld lijkt af en toe in brand te staan. We mogen niet weglopen voor alles wat om ons heen gebeurt, maar het is ook heel veilig om te

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders,

NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012. 1.Beste ouders, NIEUWSBRIEF Jaargang 13 Nummer 5 3 december 2012 1.Beste ouders, December is altijd een drukke maand op school. We zijn op school druk in de weer met allerlei activiteiten rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi

nieuwsbrief Jaargang 10, nr In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi nieuwsbrief Jaargang 10, nr. 15 29-11-2017 In dit nummer: Groep 7/8 op nickelodeon Schoolschaaktoernooi Advent Kertfeest Unit 1/2 Unit 3/4 Unit 5/6 Unit 7/8 Ander nieuws Groep 7/8 op Nickelodeon In oktober

Nadere informatie

7 december 2018 Nummer 8

7 december 2018 Nummer 8 7 december 2018 Nummer 8 Inhoud: Tevredenheidsonderzoek Voorleeswedstrijd Sinterklaas Kerstviering Tevredenheidsonderzoek We hebben al heel wat reacties binnen, dank daarvoor. We missen echter ook nog

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Klankbordavond Maandagavond 23 november hebben we met enkele ouders (6) gesproken over het thema communicatie op de Rietkraag. Het was een zinvolle

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!!

NIEUWSBRIEF. 11 december 2015 / NUMMER 524. Van harte gefeliciteerd en een hele fijne verjaardag!! 11 december 2015 / NUMMER 524 NIEUWSBRIEF In de komende weken zijn jarig: op 18-12 Mike van Bakel uit groep 4 op 20-12 Kim de Groot uit groep 7 op 21-12 Djuna Gersen uit groep 4 op 25-12 Senna de Waal

Nadere informatie

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers,

Vanuit de directie. Beste ouders/verzorgers, CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 5-2 0 1 6 1 0 D E C E M B E R 2 0 1 5 Directeur: Bartele van der Veer Directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.17 19-12-2014 t Toetertje OBS De Schoener Juf Margreeth Deze week is bekend geworden dat juf Margreeth in ieder geval tot het einde van dit schooljaar op De Schoener mag blijven

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 december 2016

Nieuwsbrief 2 december 2016 Nieuwsbrief 2 december 2016 Schoolnieuws Beste ouders / verzorgers, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van het schooljaar 2016-2017. Kerstvieringen Samen met de leerlingen werken we toe naar onze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland

Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland Nieuwsbrief Vrije School Kennemerland Schooljaar 2015-2016 nummer 8, december 2015 Beste ouders, Nog nagenietend van het prachtige kerstconcert gisteravond van de klassen 4,5, en 6, de algemene ouderavond

Nadere informatie