LARUMSE RAAK. Maart 2019 nr 482 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LARUMSE RAAK. Maart 2019 nr 482 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike."

Transcriptie

1 LARUMSE RAAK Maart 2019 nr 482 Op komst 21 maart / 24 maart Rode Duivels tegen Rusland en Cyprus maart Wandelweekend Ardennen 4 & 6 april Zwerfvuilactie 5 april DE STOEL 29 april Rijbewijsavond voor begeleiders 5 mei Scherpenheuvel 9 mei Lieve Blancquaert 18 mei Kajak en BBQ mei Moezelreis 25 mei De Zotte 50 van Gheel: korte afstanden wekelijks Start to jogging wekelijks koersfietsers Reeds geweest wekelijks Mountainbike 7 februari EXTRA Kookles voor mannen: winter-bbq 8 februari Whisky-proefavond 17 februari PULA - Alberta 22 februari Startavond fietsclub kwb 1 maart DE STOEL 2 maart Dag van de Vrijwilliger 3 maart Eerste rit van t seizoen: koersfietsers WTC 15 maart Bezoek Duvel Rode Duivels Donderdag 21 maart trappen de Belgen de eerste kwalificatiewedstrijd in groep I tegen Rusland af. Op zondag 24 maart spelen we tegen Cyprus. Zoals gewoonlijk doet KWB het Kafeeke open. Alle supporters welkom. TE ONTHOUDEN Donderdag 21 maart Zondag 24 maart Kafeeke open om u. Start match om u

2 Start fietsseizoen WTC-fietsclub Vanaf zondag 3 maart staat ons koersfietske elke week op zondagmorgen op het kerkplein te wachten op andere koersfietsen. De koersfietsen hebben een lange winter in het fietshok alleen in eenzaamheid doorgebracht. Vanaf maart zal Colnago blij zijn om zijn vriendjes Ridley, Merckx en Cube, en ook de vriendinnetjes Wilier, Pinarello en Specialized terug te zien. Ze brengen elk hun bestuur(st)er mee in koersbroek. Ze zullen elke zondagvoormiddag met veel zorg uitgestippelde ritjes langs onze prachtige Vlaamse wegen doorklieven. Fietsplezier verzekerd! TWEE PLOEGEN Er zijn 2 ploegen. De Bees starten met een afstand tussen 50 en 60 km. De Aas starten met afstanden tussen 65 en 75 km. Vanaf april worden de ritten iets langer. Op het einde van de rit zetten we onze fiets tegen de muur van een Larums café om nog iets te drinken en wat na te praten. RUSTIG & TERUG AANPIKKEN Het is absoluut geen probleem als je niet elke zondag kan meerijden omdat de ritten rustig worden opgebouwd en dus het afstandsverschil per week niet zo groot is. Nadien terug aanpikken is mogelijk. Ook zorgen we er voor dat iedereen kan volgen. Er wordt nooit iemand achtergelaten en veiligheid staat binnen WTC KWB Larum altijd voorop! Je bent ook niet verplicht om op kop te rijden. DUS... Wil je meefietsen? Kom dan naar de kerk. In maart vertrekken op zondag de fietsers om 9.00 uur. Nog vragen, mail naar wtc.kwb.larum@gmail.com Wandelweekend voor mannen De narcissen beginnen al een klein beetje boven de grond te komen en dan beginnen we opnieuw te dromen van de lente. En in de vroege lente staat telkens ons wandelweekend in de Ardennen op het programma. Dat gaat ook dit jaar weer door in de buurt van La Roche, zodat we kunnen overnachten in de chalet van Jos en François. We vertrekken op zaterdag 30 maart in de vroege ochtend en komen zondagavond omstreeks u terug aan in Larum. IN GROEPJES GEDROPT Naar jaarlijkse traditie voorzien we VOLZET - 18 DEELNEMERS voor zaterdag een tocht van 20-25km. Deze afstand wordt afgelegd in kleine groepjes van 3-4 personen. Je wordt op een bepaalde locatie gedropt en met behulp van een stafkaart tracht je s middags de soeppost te vinden om de inwendige mens te versterken. Nadien ga je verder op zoek naar het eindpunt. Op het eindpunt zorgt onze schitterende kookploeg voor een heerlijke maaltijd en bij het genieten van een trappistje kunnen we nog samen navertellen over de belevenissen van de dag. Op zondag gaan we in groep een mooie wandeling van 15 à 20 km maken in de Ardense bossen. Na aankomst staat het tafel weer gedekt en zorgen we ervoor dat we niet met hongerige magen naar huis hoeven te komen. PRAKTISCH De kostprijs van dit weekend schommelt tussen de 40 en 50 euro, afhankelijk van het aantal drankjes die we nuttigen. In deze prijs is alles inbegrepen, vervoer eten en drinken voor het ganse weekend.

3 Zwerfvuilactie Spijtig maar het is elk jaar nodig. Telkens weer ruimen we een 80-tal plastic zakken met afval bij elkaar. Ook dat is KWB, namelijk: meer zorg dragen voor onze dorpsgemeenschap. Ben je benieuwd wat je zoal in onze straten en grachten kunt vinden? Wil je uw bijdrage leveren aan een schoon milieu? Wil je mee helpen. Je bent steeds welkom. TWEE MOMENTEN Twee dagen gaan we op pad: donderdagavond 4 april van u tot het duister wordt Aanpassing startuur op donderdagavond: u en zaterdagvoormiddag 6 april van 9.00 u tot u. Waar: Start op het kerkplein. KWB zorgt samen met de milieudienst voor afvalzakken, handschoenen en afvalgrijpers. KWB zorgt voor een hapje en drankje tijdens de pauze. Doe mee met ons! De STOEL De KWB-Stoel is er deze maand ook! Deze Stoel trekt nogmaals door Larum. Elke maand op de 1ste vrijdagavond van de maand om u ontvangt u een mailtje of zie je op onze facebookpagina waar hij is neergestreken. Grijp het juiste voorwerp vast, rep je naar De Stoel. Zit je als eerste in de stoel, dan win jij een prijs. Iedereen die ter plaatse komt wordt getrakteerd word op iets lekkers om te drinken. Maar er is meer. Na een de reeks worden er gelukkigen getrokken uit de aanwezigen die zijn komen opdagen ook al waren ze niet eerst (dus niet eerst zijn geeft ook kans op prijs). Opgelet: respecteer de verkeersregels. Rijbewijs verplichte lesavond (met attest) voor begeleiders Uw eigen kind leren autorijden is een goede methode om een rijbewijs te behalen. Sinds oktober is elke begeleider verplicht om een opleidingsavond te volgen. KWB organiseert deze lesavonden en levert een we)elijk a)est af. Wanneer Beerse: donderdagavond 21 februari. Geel: maandagavond 29 april. Turnhout: dinsdagavond 28 mei. Lesplaats: plaats wordt na inschrijving meegedeeld Kostprijs: 20 per begeleider (wettelijk vaste prijs). Leerlingen mogen gratis deelnemen. Inschrijven: Inschrijven verplicht via: rijbewijslessen@hotmail.com Mail door: Datum en plaats die je kiest. Informatie begeleider: Achternaam en voornaam van de begeleider(s) zoals vermeld op identiteitskaart (eerste voornaam is voldoende). Adres Indien de leerling meekomt: Achternaam en voornaam. Plaatsen zijn beperkt: snel inschrijven a.u.b.

4 Scherpenheuvel Er wordt op 5 mei naar Scherpenheuvel gewandeld. Meer informatie in de volgende Larumse Raak. Vet uw wandelschoenen al maar in. Lieve Blancquaert uitgenodigd door KWB Aan de hand van pakkende foto s getuigen fotograaf Lieve Blancquaert en Jef Van Hecken van Wereldsolidariteit over hun ervaringen, ontmoetingen en over de huidige situatie van de kledingarbeiders : Inschrijven: via de website van kwb -larum Kajakken en BBQ Meer nieuws volgt bij volgende Larumse Raak. Noteer 18 mei. Moeselreis inschrijvingsperiode even verlengd Het Moezelweekend gaat door op en 12 mei. Een 30-tal personen zal meegaan naar het oudste wijndorp van de Duitse Moezelstreek: Neumaghen-Dhron. TOCH NOG INTERESSE? Er zijn nog 4 plaatsen over. Indien nog interesse stuur dan zo snel mogelijk een naar dirk.van.loy1@telenet.be PROGRAMMA WEEKEND Vrijdag 10 mei: Aankomst te Neumagen-Dhron en gezamenlijk avond moment aan vakantiewoning (organisatie zal hier overnachten). Zaterdag 11 mei: Gezamenlijk ontbijt en ontvangst bij wijnboer Harald Feilen en vrouw Uschi, daarna geleide wandeling doorheen wijngaarden met hapje en drankje. Daarna aankomst bij wijnboer met bbq en wijnproef. Zondag 12 mei: Iedereen kan vrij de dag in vullen. Gelegen op 25 km van Bernkastel en 40 km van Trier.

5 Zotte 50 van Gheel : km Wij hebben een zotte uitdaging voor jullie: deelnemen aan De Zotte 50 van Gheel. Je kan gaan voor de kortere afstanden: 5 km, 10 km, 17 km en 20 km. Aan de 50 km kan je enkel deelnemen als je vooraf was ingeschreven. Dit kon vanaf 15 januari 2019 rond middernacht. Op minder dan 17 uur tijd was de 50 km volzet. Noteer alvast zaterdag 25 mei. DEELNEMEN KAN: KORTE AFSTANDEN Wie de 50 km niet kan wandelen zien we graag op de vier kortere afstanden: 5 km 10 km 17 km 20 km Voor deze 4 afstanden moet je niet inschrijven. Bovendien zijn het zeer mooie routes langs het Kempens kanaal, veldpaadjes, twee natuurgebieden, bossen, enz. Bovendien kan je die dag mee van de Zotte 50 sfeer genieten en de moedige 50 km wandelaars zien aankomen: moe, vrolijk, opgelucht, strompelend, euforisch. START Start, aankomst en het Zotte 50 terras is aan het voetbalstadion aan de Leunen, Rauwelkoven 43 B, te Geel. Neem deel aan deze afstanden 5 km 10 km 17 km 20 km Wanneer vertrekken: km: 8.00 en uur. 20 km: 8.00 en uur. 50 KM VOLZET Reeds voorbij Vaderlandsche geschiedenis EXTRA Kookles voor mannen: winter-bbq Whisky proefavond

6 Pula Alberta Met iets meer dan 15 man ging kwb Larum supporteren voor de eerste ploeg van PULA die tegen 11 man van Alberta moesten spelen. Het werd een plezante match. Kwb heeft zich weer van de beste supporterszijde laten kennen. De ploeg van PULA werd naar het doel van de tegenstander gebruld en Alberta werd er zenuwachtig van. Pula heeft gewonnen met waarschijnlijk 3-1 cijfers. Er is nog discussie rond. Startavond fietsers Het Kafeeke zat tegen den achten goed vol. De werkgroep van de fietsers gaven een overzicht van het winterseizoen en blikten al vooruit op het zomerseizoen. De Stoel Frans Cuyvers was eerst. En de locatie lokte enkele nieuwe gezichten. Dag van de Vrijwilliger vrolijke vrijwilligers die van de sfeer en muziek genoten.

7 Eerste ritten van t seizoen De eerste drie ritten zijn achter de rug of het achterwiel. Van goed weer was er nauwelijks sprake; er hing en viel nattigheid uit de lucht. Maar de opkomst was ongelooflijk goed ondanks het slechte weer: 24 Flandriens voor de eerste natte rit en 29 waterkiekens voor de tweede rit. De derde rit was het iets beter weer. Maar liefst 40 fietsers starten aan de kerk en kwamen er ook terug aan. Bezoek Duvel Da s voor volgende maand. Maar alvast een voorsmaakje.

LARUMSE RAAK. April 2019 nr 483 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike.

LARUMSE RAAK. April 2019 nr 483 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike. LARUMSE RAAK April 2019 nr 483 Op komst 29 april Rijbewijsavond voor begeleiders 3 mei DE STOEL 5 mei Scherpenheuvel 9 mei Lieve Blancquaert 10-11-12 mei Moezelreis 18 mei Kajak en BBQ 25 mei De Zotte

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. Februari 2019 nr 481 Op komst. Reeds geweest. Kookles voor mannen: winterbarbeque. wekelijks Mountainbike

LARUMSE RAAK. Februari 2019 nr 481 Op komst. Reeds geweest. Kookles voor mannen: winterbarbeque. wekelijks Mountainbike LARUMSE RAAK Februari 2019 nr 481 Op komst 7 februari EXTRA Kookles voor mannen: winter-bbq 8 februari Whisky-proefavond 17 februari PULA - Alberta 22 februari Startavond fietsclub kwb 24 februari Roemeniërestaurant

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. Januari 2019 nr 480 Op komst. Reeds geweest. Start to jogging. 22 februari Startavond fietsclub kwb. wekelijks Start to jogging

LARUMSE RAAK. Januari 2019 nr 480 Op komst. Reeds geweest. Start to jogging. 22 februari Startavond fietsclub kwb. wekelijks Start to jogging LARUMSE RAAK Januari 2019 nr 480 Op komst wekelijks Start to jogging 24 januari Ontmoetingsavond van de Dorpsraad 1 februari DE STOEL 7 februari EXTRA Kookles voor mannen: winter-bbq 8 februari Whisky-proefavond

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. November 2018 nr 478 Op komst. Reeds geweest. WK en Rode Duivels (KWB en FC Punt-Larum organiseert)

LARUMSE RAAK. November 2018 nr 478 Op komst. Reeds geweest. WK en Rode Duivels (KWB en FC Punt-Larum organiseert) LARUMSE RAAK November 2018 nr 478 Op komst 15 18 november Rode Duivels op groot scherm met ambiance 10 november Natuurwandeling 16 november Bierproefavond 19 november Rijbewijsavond voor begeleiders 22

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. December 2018 nr 479 Op komst. Reeds geweest. Kookles voor mannen. PRAKTISCH Donderdag 11 december u. 26 januari Whisky-proefavond

LARUMSE RAAK. December 2018 nr 479 Op komst. Reeds geweest. Kookles voor mannen. PRAKTISCH Donderdag 11 december u. 26 januari Whisky-proefavond LARUMSE RAAK December 2018 nr 479 Op komst 11 december Kookles voor mannen 15 december Kerstmarkt 28 december Trefquiz voor het goede doel 4 januari DE STOEL 5 januari 3 Koningen, 3 Kroegentocht 26 januari

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. Juni 2019 nr 485 Op komst. wekelijks Mountainbike. wekelijks koersfietsers. Reeds geweest

LARUMSE RAAK. Juni 2019 nr 485 Op komst. wekelijks Mountainbike. wekelijks koersfietsers. Reeds geweest LARUMSE RAAK Juni 2019 nr 485 Op komst 14 16 juni Fietsweekend Aardenburg in Zeeland 14 juni Planning volgend werkjaar 29 juni Hof Rock 5 juli & 7 juli Kermiscafé 6 juli Kermisjogging wekelijks koersfietsers

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. 10 oktober : kafeeke open : Andorra België op groot scherm

LARUMSE RAAK. 10 oktober : kafeeke open : Andorra België op groot scherm LARUMSE RAAK Oktober 2015 (Nr. 447) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 10 oktober : Rode duivels in t cafeeke 11 oktober : natuurwandeling naar Tilff

Nadere informatie

LARUMSE RAAK Februari 2017 nr 461

LARUMSE RAAK Februari 2017 nr 461 LARUMSE RAAK Februari 2017 nr 461 kwbgeellarum@gmail.com bank rek BE30 0835 1690 4111 Op komst 11 februari Bedrijfsbezoek 24 februari Start- en infoavond fietsers 10 maart Gin taste Reeds geweest 20 januari

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

De wegcoureurs van WTC zijn terug gestart: Afspraak elke zondag om 9h stipt:

De wegcoureurs van WTC zijn terug gestart: Afspraak elke zondag om 9h stipt: LARUMSE RAAK Maart 2013 (Nr. 422) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :083 5169041 11 Kalender 3 Maart : Start fietseizoen 7 Maart : Start Ola Africa 16 Maart : Dagreis naar Oudenaarde

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nummer 1 - maart 2017

Nieuwsbrief Nummer 1 - maart 2017 Nieuwsbrief Nummer 1 - maart 2017 www.tcveloce.nl Opgave voor verschillende activiteiten De winter is bijna afgelopen en het zomer fietsseizoen komt er aan, met een hele batterij aan activiteiten. Voor

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

K L E P P E R B R I E F

K L E P P E R B R I E F K L E P P E R B R I E F Katholieke basisschool St. Sebastianus 23e jaargang nummer 19 23 juni 2017 Onderwijs in actie: dinsdag 27 juni!! (zie laatste pagina) Gezinsviering. Op zondag 25 juni is er weer

Nadere informatie

LARUM FIETST. Zaterdag 8 Mei. ( )

LARUM FIETST. Zaterdag 8 Mei. ( ) LARUMSE RAAK Kalender Mei en Juni 2010. - 2 Mei Scherpenheuvel. - 8 Mei LARUM FIETST. - 21/24 Mei Sinksenkamp. - 29 Mei de zotte 50 van Gheel. - 30 Mei Kayakken. - 6 Juni Vissersprijskamp. - 19-20 Juni

Nadere informatie

8 / / 03 / 2019

8 / / 03 / 2019 8 / 2018-2019 28 / 03 / 2019 Welkom aan... LBV keuze Leerlingenbegeleiding Leren leren Sociale vaardigheden De paashaas Kledinginzameling Smartschool Fiscale attesten Blij nieuws Medeleven Larum: KWB Femma

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. April 2017 nr 463. bank rek BE Op komst. Reeds geweest

LARUMSE RAAK. April 2017 nr 463. bank rek BE Op komst. Reeds geweest LARUMSE RAAK April 2017 nr 463 kwbgeellarum@gmail.com bank rek BE30 0835 1690 4111 Op komst 6 en 8 april Zwerfvuilactie 11 april Extra kookles nr 5 (zonder beestjes) 22 april Daguitstap KWB & Femma 23

Nadere informatie

Hoeksteen IJsselmuiden

Hoeksteen IJsselmuiden Hoeksteen IJsselmuiden Startzondag 2017:In die hoop leven wij! Maar we delen ons hoop ook in de kerk, waar de generaties in gesprek gaan over hun ideeën en vragen, over hun leven en geloof. En buiten de

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

APRIL 2009 (Nr. 381)

APRIL 2009 (Nr. 381) LARUMSE RAAK APRIL 2009 (Nr. 381) Kalender April en Mei 2009.. - 3 april Kookles 4. GAAT NIET DOOR. - 13 april Paasontbijt. - 18-19 april Wandelweekend. - 28 april Vertrek Roemenië. - 02 mei LARUM FIETST.

Nadere informatie

Programma fietsweek racefiets:

Programma fietsweek racefiets: Programma fietsweek racefiets: Algemeen. Het betreft een standplaatsvakantie, wat betekent dat u elke dag weer terugkeert op het logeeradres om daar heerlijk uit te kunnen rusten aan het zwembad en te

Nadere informatie

Familie weekend in de Ardennen

Familie weekend in de Ardennen Familie weekend in de Ardennen De prachtige Ardennen is de ideale plek voor een gezellig en actief weekend voor de hele familie. Ideaal voor een weekendje weg met meerdere gezinnen of als familie reünie.

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Maart - April Laat ons met een glimlach en een plezante sfeer het seizoen verder zetten en hou het veilig.

Maart - April Laat ons met een glimlach en een plezante sfeer het seizoen verder zetten en hou het veilig. Nieuwsbrief Maart - April 2016 WTC Berlaar 1. Voorwoord Het seizoen is weeral gestart. Na de rit in Heultje hadden we onze jaarvergadering met een zeer talrijke opkomst waarvoor onze dank. Waarschijnlijk

Nadere informatie

Toerweekend 10 t/m 13 Juni

Toerweekend 10 t/m 13 Juni Toerweekend 10 t/m 13 Juni Het toerweekend staat in 2010 gepland van donderdagavond 10 t/m zondag 13 juni. Dit jaar heb ik als toerbestemming m n oog laten vallen op de vulkaaneifel. In tegenstelling tot

Nadere informatie

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort INFO MEI 2014 In t kort Ma. 5 en 19 mei mei Za. 17 mei Zo. 8 juni Vr., za. en zo.. 13, 14 en 15 juni Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Eet- en dansfestijn Dagfietstocht

Nadere informatie

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij

Er zijn enkele open plekken bij de Glamourgirls in Zeist. Elke eerste dinsdagavond van de maand Info en opgeven kan bij Nieuwsbrief Vrije Tijd week 43 25 oktober 2018 Nieuws Agenda 26 okt. : Duitse avond Zeist 26 okt. : Themasoos: Boerensoos 27 okt. : workshop herfstdecoratie 3 nov. : Lunch in Zeist ( nieuw) 9 nov. : optreden

Nadere informatie

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010

RAAKJE KWB ARDOOIE. September 2010 RAAKJE KWB ARDOOIE September 2010 Na twee maanden vakantie, is KWB Ardooie terug. We stellen u dan ook graag ons nieuwe jaarprogramma voor. Je zult zien, het is een rijkgevuld programma. Misschien dat

Nadere informatie

Met hart en ziel Startweekend Hervormd Wezep-Hattemerbroek 1 21, 22 en 23 september 2018 Met hart en ziel! Bij het jaarthema 2018/2019

Met hart en ziel Startweekend Hervormd Wezep-Hattemerbroek 1 21, 22 en 23 september 2018 Met hart en ziel! Bij het jaarthema 2018/2019 Met hart en ziel Startweekend Hervormd Wezep-Hattemerbroek 21, 22 en 23 september 2018 1 Voorwoord In de kerk zijn we veel bezig met het verstand. We vinden kennis van God en de Bijbel heel belangrijk.

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli, augustus en 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

DECEMBER 2009 (Nr. 387)

DECEMBER 2009 (Nr. 387) LARUMSE RAAK DECEMBER 2009 (Nr. 387) www.kwb-larum.be kwblarum@telenet.be Kalender December 2009 en Januari 2010. - 12 December LARUM KERST. - 18 December Trefquiz. - 9 Januari 3- Koningen- 3-Kroegentocht.

Nadere informatie

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals

Dit jaar trekken we er opnieuw op uit om ons tien dagen te amuseren in Mol. Zoals Kamp 2017 Mol De examens of toetsen komen eraan, de zon zorgt voor tropische temperaturen, de terrasjes zitten vol jongeren, de zwembaden worden weer gevuld en dan dan is er het fantastische VIB-KAMP!

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro

8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro 8 14 februari 2019 Winter-Hike 455 euro Doel? We laten de maatschappij even achter en trekken de wilde natuur in. Bedekt door een mooi laagje sneeuw wandelen we met sneeuwraketten helemaal waar we willen.

Nadere informatie

April 2012 (Nr. 412) Kalender Wat gaat komen : 7 April : Pannekoeken Roemenië

April 2012 (Nr. 412) Kalender Wat gaat komen : 7 April : Pannekoeken Roemenië LARUMSE RAAK April 2012 (Nr. 412) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer 083-5169041-11 Kalender 7 April : Pannenkoeken Roemenië 14 April : Natuurwandeling 22 April : Scootertocht ( inschrijvingen

Nadere informatie

Zaterdag : Zondag : om 19u00 ten laatste Maandag :

Zaterdag : Zondag : om 19u00 ten laatste Maandag : NIEUWSBRIEF Verschijnt omdat het past Extra nieuwsbrief Omdat ons weekend dichterbij komt, sturen we jullie deze extra nieuwsbrief, volledig gewijd aan het kringweekend. Waar en Wanneer Het kringweekend

Nadere informatie

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie.

In verband met onze teamdag is vandaag, donderdag 8 november, onze hele afdeling gesloten. Er is ook niemand bij de servicebalie. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 45 8 november 2018 Nieuws Agenda 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans(

Nadere informatie

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani).

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). 1 Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Gilles (Emiliani). * Maart - april 2017 * *. * 15 Hoi, Even voorstellen Contact ZOEF is een samenwerking

Nadere informatie

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel :

Voorwoord : Mededelingen : Truienwissel : Mei 2016 Voorwoord : En we zijn weeral in mei! Wat vliegen de maanden voorbij. Ondertussen hebben we alweer vele leuke activiteiten gehad. De Koekjesslag was dankzij jullie hulp weer een groot succes!

Nadere informatie

Met het ziekenhuispersoneel op de fiets

Met het ziekenhuispersoneel op de fiets Met het ziekenhuispersoneel op de fiets Agenda Inleiding Fiets activiteiten Mont Ventoux Agenda, verblijf Financiële plaatje Voorbereidende ritten Varia Passen fietsuitrusting 1 Waarom sporten promoten

Nadere informatie

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N

René op vakantie. 10-17 mei 2013 P U T T E N René op vakantie 10-17 mei 2013 P U T T E N Begeleider Theo Vrijdag 10 mei Vertrek naar Landal Tegen 12 uur rijdt de Tendens bus de Ranonkelweg in en René straalt als hij mij ziet. Na de lunch nemen we

Nadere informatie

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER

Tel: AQUA LOVE DIVE CENTER INFOBLAD 2018 Duiken en overnachten in Emsland(DE) Het is leuk en gevarieerd duiken in Kreisland Emsland. Dit ligt net over de grens bij de provincies Groningen en Drenthe. Er zijn hier rond de 10 duiklocaties,

Nadere informatie

Take a look at my life 9

Take a look at my life 9 Take a look at my life 9 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Sint-Ursula brieft 16/03/ Stand van Zaken

Sint-Ursula brieft 16/03/ Stand van Zaken Sint-Ursula brieft 16/03/2019 1. Stand van Zaken a. de trainingen Nog een dikke maand tot het trainingsweekend. Dit is een belangrijke test voor mens, materiaal en groep. 3 dagen na elkaar 100 km fietsen

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016

Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Vacaturebank Vrijwilligers September 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016

Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Vacaturebank Vrijwilligers Oktober 2016 Buiten zijn is gezond Hulp in de Linnenkamer Voor onze ouderen werkplaats de In de Linnenkamer van Hestia, zijn we opzoek naar een Midgard helpen al een aantal vrijwilliger

Nadere informatie

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee

35 ste O.L.Vr. Ster der Zee 35 ste O.L.Vr. Ster der Zee Groepsnieuws 35 Beste leden, ouders en al de anderen, Allereerst wil ik jullie een fantastisch nieuwjaar wensen. Dat is natuurlijk niet alleen van mij maar ook van de volledige

Nadere informatie

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens).

Groep 4, 5 en 6 bezoekje aan de veldschuur in Rouveen. Groep 7/8 Vomol Landbouwproject ( s morgens). Nieuwsbrief OBS De 't Iekeblattie Schooljaar 2015-2016 Nummer 118 9 maart 2016 Agenda: Maandag 14 maart Donderdag 17 maart Vrijdag 18 maart Woensdag 23 maart Vrijdag 25 maart Maandag 11 april Woensdag

Nadere informatie

Kerstmis 2017 Nieuwjaar 2018

Kerstmis 2017 Nieuwjaar 2018 www.kwbgooik.be december 2017 kwb gooik & strijland Kerstmis 2017 Nieuwjaar 2018 Het is Kerstmis. Telkens we een traan van verdriet wegnemen. Als we vrede sluiten en haat wegnemen. Telkens we lijden helpen

Nadere informatie

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode.

Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 3 maart 2017 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van de afgelopen week en de komende periode. Welkom en afscheid Maandag na de vakantie zijn Madina en Tygo bij ons

Nadere informatie

geschiedenis Feesten en vooral roeien...

geschiedenis Feesten en vooral roeien... geschiedenis Feesten en vooral roeien... In 1985 werd de allereerste Merwede Trinity Cup (MTC) op het Merwedekanaal in Utrecht georganiseerd in het derde weekend van september. De aanleiding was dat er

Nadere informatie

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018

Spanje en F mei t/m 14 mei 2018 Spanje en F1 2018 5 mei t/m 14 mei 2018 De eerste buitenlandse reis van 2018. Een prachtige reis naar Spanje. Met als optie (geen verplichting) een bezoek aan de F1 van Barcelona. Met onze Max die het

Nadere informatie

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot

Luxe verwenvakantie in Beekbergen tot Luxe verwenvakantie in Beekbergen 12-08-2016 tot 19-08-2016 Dag 1. Het is vrijdag 12 augustus 2016. 11:30 uur verzamelen bij Tendens te Arnhem. Weldra gaan wij beginnen aan onze verwenvakantie in Hotel

Nadere informatie

Hoe ziet de reis eruit:

Hoe ziet de reis eruit: Bij voldoende belangstelling organiseren wij voor de echte berggeiten wederom een fietsreis naar de Franse Pyreneeën. vertrek: vrijdag 18 september 2015 terugkomst: zaterdag 26 september 2015 Hoe ziet

Nadere informatie

FEBRUARI 2015 (Nr. 441) KWB rekeningnummer :BE Kalender

FEBRUARI 2015 (Nr. 441)  KWB rekeningnummer :BE Kalender LARUMSE RAAK FEBRUARI 2015 (Nr. 441) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 6 febr.: startavond fietsers & info fietsweekend kwb wtc 8 februari : Roemeens

Nadere informatie

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY

LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY LANG WEEKEND 15-18 AUGUSTUS 2014 HEALEY & GOLF Zijn de Healey en golf uw passie? Wij willen deze twee combineren in de eerste Healey golfreis. In vier dagen tijd spelen wij op drie prachtige golfbanen

Nadere informatie

JAARLIJKS TIJDSCHRIFT VOOR EN DOOR LEERLINGEN VAN HET EERSTE JAAR

JAARLIJKS TIJDSCHRIFT VOOR EN DOOR LEERLINGEN VAN HET EERSTE JAAR S R C O JAARLIJKS TIJDSCHRIFT VOOR EN DOOR LEERLINGEN VAN HET EERSTE JAAR JAARGANG 4 - FEBRUARI 07 WWW.SRCO.BE V.U.: Sint-Romboutscollege, Veemarkt 56, 800 Mechelen GA JIJ BINNEN ENKELE WEKEN DE GROTE

Nadere informatie

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 BUURTVERENIGING NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 Voorzitter Johan Janssen. Bergbeemden 27. Tel: 014/ 42.62.38 joannes.janssen2@telenet.be Schatbewaarder Hilde Jansen Bergbeemden 24. Bestuurslid

Nadere informatie

LARUMSE RAAK Kalender juli - augustus - juli - augustus fotozoektocht Wat gaat komen juli-augustus 2011 (Nr. 404) www.kwb-larum.be info@kwb-larum.be Fotozoektocht juli - augustus Vanaf zondag 3 juli kan

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012

Het Groene Hart. 5 t/m 9 april 2012 Het Groene Hart 5 t/m 9 april 2012 Donderdag 5 april Heel - Hekendorp 163 km Hekendorp - Gouda 23 km Pasen staat weer voor de deur en dat betekent voor ons 5 vrije dagen. Daar Janneke en Arnold, dochter

Nadere informatie

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani)

Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani) 1 Ideeën: Heb je zelf leuke ideeën voor een activiteit, noteer ze dan hieronder en bezorg dit aan Anneke (Emiliani) * * Januari februari 2017 *. * 19 Hoi, Even voorstellen Contact ZOEF is een samenwerking

Nadere informatie

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE APRIL

Braggel. België - Belgique P.B. P.P Aarschot 1 BC ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE APRIL België - Belgique P.B. P.P. 3200 Aarschot 1 BC8116 Braggel Erkenningsnr. P3A9031 V.U.: KSA Aarschot vzw Bekaflaan 65 3200 Aarschot 31ste jaargang, verschijnt maandelijks, behalve in juli en augustus EDITIE

Nadere informatie

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014

SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 SCHITTER - (BL)INGETJES INFOBULLETIN JAARGANG 8 UITGAVE 5 31-10-2014 Jubileum en afscheid juffrouw Jannie. Op 21 november is juffrouw Jannie 40 jaar werkzaam in het basisonderwijs. Dit is natuurlijk een

Nadere informatie

leeft Jaargang 38 nr2 oktober jaar kwb-overdag, 70 jaar kwb Heusden

leeft Jaargang 38 nr2 oktober jaar kwb-overdag, 70 jaar kwb Heusden maandblad kwb heusdencentrum leeft Jaargang 38 nr2 oktober 2012 http://www.kwbheusden.be 25 jaar kwb-overdag, 70 jaar kwb Heusden Kwb heusden viert 70 jaar. Gelijktijdig bestaat kwb-overdag 25 jaar. Twee

Nadere informatie

Nieuwsbrief Cursusjaar

Nieuwsbrief Cursusjaar Nieuwsbrief Cursusjaar 2016-2017 Redactie: Team Prins Maurits In deze nieuwsbrief informatie: Startfeest Namenlijst Schoolgids en kalender Fotograaf Interne begeleider informatieavond Interne begeleider

Nadere informatie

Vrijetijdskrant WVA. September k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P Afgiftekantoor: Ieper 1

Vrijetijdskrant WVA. September k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P Afgiftekantoor: Ieper 1 Vrijetijdskrant WVA September 2016 k w a l i t i j d Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 7 - P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De Vrijetijdskrant is een maandelijkse uitgave van Westhoek Vrijetijd

Nadere informatie

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016

Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Vacaturebank Vrijwilligers April 2016 Wegens het wegvallen van de vaste vrijwilliger zoeken wij voor Lilia 4 een nieuwe vrijwilliger die met 2 bewoners af en toe iets wil ondernemen. Te denken valt aan

Nadere informatie

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele Vroeg in de morgen kwamen we aan op school, als snel stond de hele gang vol met koffers. Iedereen was een beetje zenuwachtig om te vertrekken. Het wachten op de bus leek wel eindeloos Maar al snel konden

Nadere informatie

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief.

In verband met een vakantie en weinig nieuws komt er volgende week geen nieuwsbrief. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 46/47 15 november 2018 Nieuws Agenda 15 nov. : Afscheid Sjaak van de gym 17 nov. : workshop adventskrans ( nieuw) 24 nov. : De Hongerige Klant (nieuw) 25 nov. : Voetbal FCU

Nadere informatie

Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015

Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015 Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015 Langzaam kwam het grote schip in beweging. Tientallen fietsers, waarvan de Wielerbroeders de vaste kern vormen, hadden inmiddels hun hut gevonden

Nadere informatie

JAARLIJKS TIJDSCHRIFT VOOR EN DOOR LEERLINGEN VAN HET EERSTE JAAR

JAARLIJKS TIJDSCHRIFT VOOR EN DOOR LEERLINGEN VAN HET EERSTE JAAR S R C O JAARLIJKS TIJDSCHRIFT VOOR EN DOOR LEERLINGEN VAN HET EERSTE JAAR JAARGANG 5 - FEBRUARI 08 WWW.SRCO.BE V.U.: Sint-Romboutscollege, Veemarkt 56, 800 Mechelen GA JIJ BINNEN ENKELE WEKEN DE GROTE

Nadere informatie

Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel.

Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel. Uitnodiging voor een gezellig en informatief wijnweekend aan de Moezel. De familie Loescher en DKP Wine & Dine organiseren van 5-7 mei 2017 een leuk en informatief wijnweekend in Senheim aan de Moezel.

Nadere informatie

Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen. Ga jij ook mee?

Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen. Ga jij ook mee? Jeugd & Vrede organiseert ook dit jaar weer verschillende spetterende zomerkampen Voor het vierde jaar op rij organiseert Jeugd & Vrede vzw weer kampen voor talloze lieve kindjes Jeugd & Vrede is misschien

Nadere informatie

November - december 2017

November - december 2017 November - december 2017 1 15 Even voorstellen Hoi, ZOEF is een samenwerking tussen Alderande, De Hagewinde, Emiliani, Wunian en De Sperwer vzw. Vanaf januari 2013 organiseren wij activiteiten. Tijdens

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS NIEUWSBRIEF Beste leden, Nadat in maart Portes du Soleil onveilig is gemaakt en velen van ons de sneeuw nog even hebben gezien, worden de winterse temperaturen weer ingeruild voor de warmere dagen. Degenen

Nadere informatie

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang.

- 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. Jaargang 28 nr. 4 mei 2006 - 2 - REDACTIONEEL Denk erom, de 28ste Vredewijkfeesten - 15 en 16 september komen eraan! De voorbereidingen zijn al volop aan de gang. En wees gerust: Had je op vorige editie

Nadere informatie

WELKOM INFO VERGADERING U23 SENIORS MASTERS 2016

WELKOM INFO VERGADERING U23 SENIORS MASTERS 2016 WELKOM INFO VERGADERING U23 SENIORS MASTERS 2016 Programma 1. Nieuwe toekomstplannen 3Together project Stand van zaken Impact 2. From zero to hero 2016 3. Competitie 2016 4. Stages & workshops 5. T³ Series

Nadere informatie

32ste jaargang. nr 10. korte inhoud. Wat voorbij is... Voettocht naar Scherpenheuvel... KWB Koken

32ste jaargang. nr 10. korte inhoud. Wat voorbij is... Voettocht naar Scherpenheuvel... KWB Koken juni 32/10 32ste jaargang. nr 10 korte inhoud Wat voorbij is... Voettocht naar Scherpenheuvel... KWB Koken Wat komt... Degustatie fietstocht... Samenaankoop stookolie... EK voetbal Niet- KWB-leden zijn

Nadere informatie

Take a look at my life 48

Take a look at my life 48 Take a look at my life 48 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Chirokrantje. November-december

Chirokrantje. November-december Chirokrantje November-december Editoriaal K E B O S S P E L L K E Z E Z O T M I N D O A G S W R T A P A N A N U W IJ P E S Z W A R T E P I E T L M T A A P G E Y R S A A I M F L D I A R T A E L I S E E

Nadere informatie

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011

Zoetermeer. 7 t/m 10 april 2011 Zoetermeer 7 t/m 10 april 2011 Donderdag 7 april 185 km Heel - Zoetermeer Afgelopen dagen hebben we met belangstelling de weerberichten gevolgd voor aankomend weekend. We hebben zondag een verjaardagsfeest

Nadere informatie

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018

Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen. 6 t/m 9 april 2018 Moezel: Moselsteig Deel 3: Zeltingen - Leiwen 6 t/m 9 april 2018 Vrijdag 6 april Heel - Zeltingen 220 km Zeltingen -Bernkastel Bernkastel - Zeltingen Laagste punt: 104 m Hoogste punt: 414 m Totale stijging:

Nadere informatie

Jaargang 32 Augustus 2018 Nummer 3

Jaargang 32 Augustus 2018 Nummer 3 Terroristje Jaargang 32 Augustus 2018 Nummer 3 6 Oktober 2018 Na die vele kilometers die we dit jaar al afgemaald hebben is het weer tijd om het seizoen af te sluiten met een stevige maaltijd. Om 10u

Nadere informatie

December /12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel. 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal

December /12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel. 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal December 2018 08/12 Plaatsen van onze Kerststal 24/12 Kerstborrel 06/01 Driekoningen (Komdis) 12/01 Afbreken en opbergen Kerststal februari Samenaankoop chocolade Pasen 17/02 Ontbijt ten voordele van Wereldsolidariteit

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad April ste jaargang - nr.: 4

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad April ste jaargang - nr.: 4 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad April 2018 63 ste jaargang - nr.: 4 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter

Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Kamp 2019 De Kattenberg Aalter Inhoud 1. Waar? 2. Wanneer? 3. Valies 4. Slapen op kamp 5. Eten op kamp 6. Wat gaan we doen? 7. Post 8. Medische toestanden 9. Inschrijven 1. Waar? Kattenberg Kattenberg

Nadere informatie

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER

ARRANGEMENTEN. persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER ARRANGEMENTEN persoonlijk gastvrij ontspannen HOTEL T ANKER WELKOM BIJ T ANKER In Hotel t Anker zult u zich vanaf het eerste ogenblik thuis voelen. De gastvrije ontvangst, het gezellige restaurant en de

Nadere informatie

Een verblijf puur natuur? Gun uzelf een moment van pure ontspanning! uarrangementen. Castel Les Sorbiers. en promoties juni-december

Een verblijf puur natuur? Gun uzelf een moment van pure ontspanning! uarrangementen. Castel Les Sorbiers. en promoties juni-december Een verblijf puur natuur? Gun uzelf een moment van pure ontspanning! uarrangementen en promoties juni-december 2014 Op een steenworp van Dinant, niet ver van de Lessevallei, nodigt u uit om zijn unieke

Nadere informatie

Ledenbrief Juni 2015

Ledenbrief Juni 2015 Ledenbrief Juni 2015 Ritten : Juni 2015 Wegritten Za 30/05 Rally Gele Petjes Zo 31/05 Rally Gele Petjes Za 06/06 Sijsele Za 06/06 Gullegem Za 06/06 Waregem Za 06/06 Geluwe Zo 07/06 Sijsele Zo 07/06 Gullegem

Nadere informatie

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari

Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari 37 ste jaargang: 2017-2018 Maand: Januari 2018 Nummer: 5 P409906 Nieuwjaarszingen @ W Hei Zondag 31 december Winterwandeling @ Roche en Ardenne Zaterdag 10 februari Afzendadres en VU St.-Aloysiusscouts

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 58 naar Verschillende vormen van werkwoorden. Onderstreep nu de werkwoorden in je zinnen.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 58 naar Verschillende vormen van werkwoorden. Onderstreep nu de werkwoorden in je zinnen. Grammaticaoefeningen 2 Gezondheid Verschillende vormen van werkwoorden Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 58 naar Verschillende vormen van werkwoorden. 1 Begrijp je deze informatie? ja /

Nadere informatie

Januari - februari 2019

Januari - februari 2019 Januari - februari 2019 1 17 Even voorstellen Hoi, ZOEF is een samenwerking tussen Alderande, De Hagewinde, Emiliani en De Sperwer vzw. Vanaf januari 2013 organiseren wij activiteiten. Tijdens de activiteiten

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014

De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 De Hoef Tennisvereniging Maart 2014 Zicht op bestuurszaken maart 2014 De lente is weer begonnen en we kunnen genieten van heerlijk voorjaarsweer. Voor veel tennissers reden genoeg om het racket weer uit

Nadere informatie

2 en 16 mei: Kookles. Een maaltijd kost dus vanaf nu 4, op voorhand te betalen.

2 en 16 mei: Kookles. Een maaltijd kost dus vanaf nu 4, op voorhand te betalen. 2 en 16 mei: Kookles Samen gezellig koken met Mieke, onze vrijwilligster. Mieke geeft ondertussen wat uitleg over hoe je lekker en eenvoudig kunt koken. Het is dus nog leerrijk ook! De kookles start om

Nadere informatie

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen.

Infokrant. April Voorwoord. Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Voorwoord Infokrant April 2017 Beter laat dan nooit.. de 1 ste (en waarschijnlijk dus ook de laatste) infokrant van dit seizoen. Onze mediakanalen werken fantastisch (website, Twitter, Facebook, ) en dan

Nadere informatie

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen

Nieuwsbrief Vrije Tijd. Nieuws. Agenda. Mededelingen Nieuwsbrief Vrije Tijd week 44 1 november 2018 Nieuws Agenda 3 nov. : Lunch in Zeist 6 nov. : Glamourgirls Zeist 9 nov. : optreden Door Dik en Dun Zeist 10 nov. : Optreden Golden Oldies 15 nov. : Afscheid

Nadere informatie