LARUMSE RAAK. Juni 2019 nr 485 Op komst. wekelijks Mountainbike. wekelijks koersfietsers. Reeds geweest

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "LARUMSE RAAK. Juni 2019 nr 485 Op komst. wekelijks Mountainbike. wekelijks koersfietsers. Reeds geweest"

Transcriptie

1 LARUMSE RAAK Juni 2019 nr 485 Op komst juni Fietsweekend Aardenburg in Zeeland 14 juni Planning volgend werkjaar 29 juni Hof Rock 5 juli & 7 juli Kermiscafé 6 juli Kermisjogging wekelijks koersfietsers wekelijks Mountainbike Reeds geweest mei Moezelreis 25 mei De Zotte 50 van Gheel: korte afstanden 7 10 juni Sinksenkamp 11 juni Rode Duivels tegen Schotland Fietsweekend Aardenburg Van 14 tot 16 juni gaan een 30-tal leden van de KWB-fietsclub op fietsweekend. De fietsers fietsen naar Aardenburg in Zeeland. Ze rekenen op goed weer en wind vanachter (wat wellicht niet het geval zal zijn). De inschrijvingen zijn (bijna) afgerond. De Aas en de Bees vertrekken vrijdagmorgen om samen naar Aardenburg te fietsen. Na een dagje fietsen en s avonds napraten. Als de sfeer goed zit hangt er muziek en dans in de lucht. Zaterdag wordt er een dagtocht uitgestippeld. s Avonds is er een quiz met extra vragen i.v.m. fietsen en sport. Zondag wordt er terug naar Larum gefietst met een middagstop in Beveren waar er een maaltijd wordt genomen bij lokale vrienden.

2 HOF ROCK: Larum Zomert en start de Geelse festivalzomer We gaan in Larum de festivalzomer van Geel het genadeloze startschot geven: HOF ROCK. Noteer zaterdag 29 juni en wees er van u tot u. NIEUW IN LARUM Hof Rock is een nieuw kwb-initiatief in den hof van de pastoor. Drie groepen gaan die avond de pannen van de kerk spelen: Dat zijn 3 ijzersterke groepen die je niet mag missen. Inkom 5 (in voorverkoop krijg je gratis consumptie). Noteer ook dat kinderen tot 15 jaar gratis toegang hebben. Kermiscafe of vrijwilligers-café mee opgezet of afgebroken? Heb je mee zwerfvuil opgeruimd? Help je bij De Zotte 50 van Gheel? Enz. Om de kermis niet zomaar te laten passeren, organiseren we niet alleen de Kermisjogging. We doen meer om het kermisweekend een eerste duw in de rug te geven. KWB opent het Kafeeke op vrijdagavond 5 juli vanaf u tot Maar, we maken van deze avond ook de avond van de Larumse vrijwilligers. Wat wil dit zeggen? Elkeen die heeft geholpen bij een activiteit van de KWB is welkom. Want: we willen deze vrijwilligers bedanken gedurende dit kermiscafé. Elke kleine bijdrage aan een activiteit voor of achter de schermen is van goud waarde. Heb ooit een stoel mee opgeruimd? Of heb je de tent op Sinksenkamp Op zondag 7 juli doet Femma het kermiscafé open. Ook dan is het een gezellige sfeer op het terras. WEES WELKOM.

3 Kermisjogging Zaterdag wordt de kermis zoals elk jaar op zaterdag 6 juli geopend met de Kermisjogging van KWB. Kinderen, vrouwen en mannen lopen om de eer. De kermissfeer zorgt ervoor dat deze jogging een unieke belevenis is voor jong en oud. KINDEREN Onze jogging begint voor de kinderen met een afstand van en een, gratis ritje in de paardenmolen. JEUGD Daarna start de jeugd om u met een afstand van 1,2 km. Al deze jongeren krijgen een drankje, snoep en een gratis rit met de botsautootjes. VOLWASSENEN Voor de volwassenen zijn de afstanden 4,3 km, 8,6 km en 12,9 km. Deze starten stipt om u. Iedere deelnemer krijgt een uniek aandenken, een sportdrankje en tevens een gratis tombola. De inschrijvingen starten vanaf u tot u (jeugd) en 14.50u (volwassenen). Inschrijven in de Parochiezaal St. Corneliusstraat in Geel-Larum. Kinder en jeugdreeks betalen 1, volwassenen betalen als KWB lid 4 en niet lid 6. Meer info op: Geel.Larum.Kermisjogging@gmail.com Tel: m/150m om u. Voor elk kind is er een zak met snoep, drankje Onze kwb plant (nieuwe) activiteiten Gedurende 52 weken zorgt kwb- Larum voor een activiteitenaanbod dat georganiseerd wordt kort bij uw voordeur (of achterdeur). te voet of per fiets kan jij of je andere familieleden naar één van onze activiteiten komen. Heb je zin om deze kalender mee in elkaar te steken? Kom dan naar de planningsavond van kwb. Afspraak: Vrijdag 14 juni om uur in het Kafeeke (Parochiezaal). Je krijgt daar een belegd broodje zodat je niet snel snel iets uit de koelkast moet grabbelen. Heb je een goed idee om te organiseren met kwb: je krijgt de kans om het in de groep te smijten. Heb je geen enkel idee, maar wil je er gewoon eens bij zijn in de keuken van de planning: wees welkom.

4 Reeds voorbij Vaderlandsche geschiedenis Moezelreis Met 22 personen zakten wij vrijdag 10 mei af naar het oudste Duitse wijndorp aan de Moezel, namelijk Neumagen Dhron. Met een deel sliepen wij in een groot vakantiehuis waar we ons gezamenlijk kwb-afdak hadden en andere sliepen in zimmer frei of mobilhome op wandelafstand avan elkaar. Vrijdagavond kwamen we samen onder ons kwb afdak waar we gezellig een pintje dronken en een lekker boke spek hebben gegeten, de sfeer zat direct goed in de groep. Op zaterdagmorgen werden we wakker met kletterende regen op ons dak maar het geweldig gezamenlijk ontbijt bij onze wijnboer Harald en zijn vrouw Uschi maakte veel goed. Ondanks de felle regen zijn we toch aan de geplande wandeling begonnen, na 1 uur is onze wijnboer met een deel van ons terug gewandeld maar 2/3 van de groep bleef volharden en wandelde verder. Onze wijnboer kwam ons gelukkig nog eens bevoorraden met nieuwe wijn, warme witte glühwein en lekkere kaasbrochettes. Kletsnat kwamen we dan ook terug aan en deed de warme douche veel deugd. Daarna verzamelde we met z n allen aan ons vakantiehuis om de laatste pintjes op te drinken die over waren van vrijdag om dan weer af te zakken naar onze wijnboer voor een heerlijke bbq en wijnproef. Als het eten wat gezakt was hadden wij het geluk iemand bij te hebben van de Nootoplossing die met zijn gitaar en beamer de sfeer er direct inkreeg. Tot middernacht hebben wij gezongen, gedanst en gedronken zodat de laatste om uur te bed ging. nog een ander dorp/stad aan de Moezel, sommige maakten nog een stevige wandeling (zon op zondag) en andere gingen nog snel ne pizza eten. Een geslaagd kwb Moezelweekend zat er weeral op en zondags was iedereen vrij, sommige bezochten

5 De Zotte 50 van Gheel Het werd de 10 de editie. Deze Zotte 50 brak het record van het aantal deelnemers: meer dan zotte wandelaars. Het weer was ideaal en zalig wandelweer wat betreft de temperatuur. Enkele cijfers: wandelaars vertrokken op alle afstanden samen wandelaars zijn gestart voor 50 km 48 wandelaars gestart voor de 5 km 127 wandelaars voor de 10 km 67 wandelaars voor de 17 km 156 wandelaars voor de 20 km De verste deelnemer kwam uit Paragua en terug een 80-tal vrijwilligers op en langs het parcours actief. We kregen weer mooie reacties van de wandelaars o.w.v. het mooie parcours. Wie vorig jaar dacht dat het mooiste parcours reeds was uitgestippeld, kreeg dit jaar nog enkele mooie wandelstukken voorgeschoteld die nog nooit waren opgenomen. Aan de brug van Stelen werd er o.w.v. de werken aan de brug een interimtrap geplaatst. In de Netevallei was door enkele kwb-vrijwilligers er een trage weg heropend: zeer mooi. Deze editie was de eerste waarin we de deelnemers lieten starten na het scannen van hun inschrijvingsticket: dat liep vlot zodat iedereen van de 50 km vlug kon starten. De bezemwagens hebben weer hun werk gehad. Ook op de korte afstanden was er lof over het mooie parcours. De passage door de Neerhelst en het stukje over het knuppelpad was adembenemend mooi. We danken alle vrijwilligers die deze 10 de editie tot een mooi einde hebben gebracht.

6 Sinksenkamp nummer 49 Bütgenbach gaf het 49 ste Sinksenkamp een gastvrij onderdak aan de deelnemers van Femma en KWB. Het weer zat niet 100% mee op sommige momenten van het weekend, al moet gezegd worden dat dit overdag niet het geval was en we enkel s avonds wat moesten schuilen in de chalet of gezellig met z n allen onder de tenten van kwb. Vier Femma-fietsers reden met de gewone fiets naar daar en vertrokken op donderdag om in Aken en tussenstop te houden. KWB vertrok vrijdagmorgen voor een rit van 170 km per koersfiets. Bij de inschrijvingstent kregen de deelnemers de sleutel van de chalet. Sommigen zochten vrienden op om de avond door te brengen, anderen kwamen terug naar de tent om te kletsen onder het zeil van de tent. Zaterdagmorgen werd Bütgenbach wakker. Kinderen waren reeds aan het spelen op de speeltuin, anderen zetten de borden klaar op hun terras voor het ontbijt. Tegen 11 uur was er een gemeenschappelijke aperitief met warme aspergehapjes. Na de middag was er een korte wandeling. Wie in het vakantiecentrum bleef, wandelde tot aan het meer of genoot van de kinderen die op het springkasteel en de speeltuin zich amuseerden. Rond de zessen startte voor iedereen de barbecue in de tent door de ervaren koks van dienst. Na de barbecue keek zowat iedereen naar de voetbalmatch van de België tegen Kazakstan. Velen waren in de supporterskleuren gekleed: plezante sfeer. 3-0 werd het. Olé. Zondag vulde iedereen zijn voormiddag zelf in. Namiddag was er voor de kinderen de spelactiviteiten. De grote(re) mensen de vertrokken voor de grote wandeling van ongeveer 13 km en vertrokken de koersfietsen voor 50 km te bollen. Bij aankomst troffen ze elkaar in de tent om hun verhalen aan elkaar te vertellen. s Avonds was er het kubb-tornooi dat de nodige supporters op de been bracht en voor heel wat spanning zorgde. De zangstonde va zondagavond zette de kelen open tot ongeveer middernacht. Maandag was het inpakken en wegwezen naar Larum. Op naar de 50. Rode Duivels: België Schotland In het Kafeeke konden een 20-tal deelnemers de wedsrijd volgen. Eindresultaat: 3-0 voor de Belgen. Slotsom: er zat schot in de zaak. Drie keer een perfecte schot op goal.

LARUMSE RAAK. April 2019 nr 483 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike.

LARUMSE RAAK. April 2019 nr 483 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike. LARUMSE RAAK April 2019 nr 483 Op komst 29 april Rijbewijsavond voor begeleiders 3 mei DE STOEL 5 mei Scherpenheuvel 9 mei Lieve Blancquaert 10-11-12 mei Moezelreis 18 mei Kajak en BBQ 25 mei De Zotte

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. Maart 2019 nr 482 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike.

LARUMSE RAAK. Maart 2019 nr 482 Op komst. wekelijks Start to jogging. wekelijks koersfietsers. wekelijks Mountainbike. LARUMSE RAAK Maart 2019 nr 482 Op komst 21 maart / 24 maart Rode Duivels tegen Rusland en Cyprus 29 30 31 maart Wandelweekend Ardennen 4 & 6 april Zwerfvuilactie 5 april DE STOEL 29 april Rijbewijsavond

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. 10 oktober : kafeeke open : Andorra België op groot scherm

LARUMSE RAAK. 10 oktober : kafeeke open : Andorra België op groot scherm LARUMSE RAAK Oktober 2015 (Nr. 447) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 10 oktober : Rode duivels in t cafeeke 11 oktober : natuurwandeling naar Tilff

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. Openluchtbioscoop Larum. 26 juni : Openluchtbioscoop te Larum

LARUMSE RAAK. Openluchtbioscoop Larum. 26 juni : Openluchtbioscoop te Larum LARUMSE RAAK Juni 2015 (Nr. 445) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :BE30 0835 1690 4111 Kalender 12 juni : Cafeeke open : Wales België op groot scherm. 26 juni : openlucht bioscoop

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. November 2018 nr 478 Op komst. Reeds geweest. WK en Rode Duivels (KWB en FC Punt-Larum organiseert)

LARUMSE RAAK. November 2018 nr 478 Op komst. Reeds geweest. WK en Rode Duivels (KWB en FC Punt-Larum organiseert) LARUMSE RAAK November 2018 nr 478 Op komst 15 18 november Rode Duivels op groot scherm met ambiance 10 november Natuurwandeling 16 november Bierproefavond 19 november Rijbewijsavond voor begeleiders 22

Nadere informatie

LARUMSE RAAK Kalender juli - augustus - juli - augustus fotozoektocht Wat gaat komen juli-augustus 2011 (Nr. 404) www.kwb-larum.be info@kwb-larum.be Fotozoektocht juli - augustus Vanaf zondag 3 juli kan

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. December 2018 nr 479 Op komst. Reeds geweest. Kookles voor mannen. PRAKTISCH Donderdag 11 december u. 26 januari Whisky-proefavond

LARUMSE RAAK. December 2018 nr 479 Op komst. Reeds geweest. Kookles voor mannen. PRAKTISCH Donderdag 11 december u. 26 januari Whisky-proefavond LARUMSE RAAK December 2018 nr 479 Op komst 11 december Kookles voor mannen 15 december Kerstmarkt 28 december Trefquiz voor het goede doel 4 januari DE STOEL 5 januari 3 Koningen, 3 Kroegentocht 26 januari

Nadere informatie

LARUM FIETST. Zaterdag 8 Mei. ( )

LARUM FIETST. Zaterdag 8 Mei. ( ) LARUMSE RAAK Kalender Mei en Juni 2010. - 2 Mei Scherpenheuvel. - 8 Mei LARUM FIETST. - 21/24 Mei Sinksenkamp. - 29 Mei de zotte 50 van Gheel. - 30 Mei Kayakken. - 6 Juni Vissersprijskamp. - 19-20 Juni

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Reis door Europa In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grote activiteiten.

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. Mei 2017 nr 464. Op komst. Reeds geweest. Pannenkoeken voor Slatina-Timiş

LARUMSE RAAK. Mei 2017 nr 464. Op komst. Reeds geweest. Pannenkoeken voor Slatina-Timiş LARUMSE RAAK Mei 2017 nr 464 kwbgeellarum@gmail.com bank rek BE30 0835 1690 4111 Op komst 13 mei Pannenkoekenverkoop 21 mei Vissersprijskamp 24 mei Petanque in den hof van de pastorij 27 mei De Zotte 50

Nadere informatie

LARUMSE RAAK. Januari 2019 nr 480 Op komst. Reeds geweest. Start to jogging. 22 februari Startavond fietsclub kwb. wekelijks Start to jogging

LARUMSE RAAK. Januari 2019 nr 480 Op komst. Reeds geweest. Start to jogging. 22 februari Startavond fietsclub kwb. wekelijks Start to jogging LARUMSE RAAK Januari 2019 nr 480 Op komst wekelijks Start to jogging 24 januari Ontmoetingsavond van de Dorpsraad 1 februari DE STOEL 7 februari EXTRA Kookles voor mannen: winter-bbq 8 februari Whisky-proefavond

Nadere informatie

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017

Landelijk Brabant Langenboom juli 2017 Landelijk Brabant Langenboom 14-21 juli 2017 Met wie beleefden we deze week Marjolein Rowold Henk Peters Marina Naaijens Antje van Reken Chiel Vrins Nellie Roemer Dag 1 14 juli aankomst De Lummel Caroline,

Nadere informatie

De wegcoureurs van WTC zijn terug gestart: Afspraak elke zondag om 9h stipt:

De wegcoureurs van WTC zijn terug gestart: Afspraak elke zondag om 9h stipt: LARUMSE RAAK Maart 2013 (Nr. 422) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :083 5169041 11 Kalender 3 Maart : Start fietseizoen 7 Maart : Start Ola Africa 16 Maart : Dagreis naar Oudenaarde

Nadere informatie

Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015

Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015 Met de Wielerbroeders fietsen in The Dales, Engeland 2015 Langzaam kwam het grote schip in beweging. Tientallen fietsers, waarvan de Wielerbroeders de vaste kern vormen, hadden inmiddels hun hut gevonden

Nadere informatie

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea

Vakantie Valkenburg Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig. Reisbegeleiders: Reina en Lea Vakantie Valkenburg 2013 Andre-Menie-Sander-Ruddy-Minie-Jan-Herwig Reisbegeleiders: Reina en Lea Maandag 24 juni 2013 Na gezellig afscheid genomen te hebben, reden we van Arnhem naar Veenendaal om daar

Nadere informatie

Rode Duivels Servië op groot scherm in parochiecentrum

Rode Duivels Servië op groot scherm in parochiecentrum LARUMSE RAAK Juni 2013 (Nr. 425) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer :083 5169041 11 Kalender 7 juni : Rode Duivels Servië op groot scherm in pc 8 juni : Culinaire wandeling 13 juni

Nadere informatie

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013

HET HEIKE Editie 21 Mei Juni 2013 HET HEIKE Bezigheidstehuis De Hei Kruisberg 16 2480 Dessel Editie 21 Mei Juni 2013 KARAOKE IN DE SWING Het feest kan beginnen, Want wij zijn binnen. Iedereen zong zijn eigen ding, Tijdens de karaoke in

Nadere informatie

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest.

Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Het schooljaar is gedaan dus komt er een leuke zomer aan! Kermis, uitstap, kamp, en sportfeest, maar eerst feesten onze jarigen nog om ter meest. Juli: Lander Laura D Amber Lynn Daan Berre Neil Sien Augustus:

Nadere informatie

WATERRATJES WOS. W magazine. Jaargang 5 nr. 46 juli/augustus inhoud. Programma Toertocht Kasterlee Het lijk van de Canche Lachen is gezond.

WATERRATJES WOS. W magazine. Jaargang 5 nr. 46 juli/augustus inhoud. Programma Toertocht Kasterlee Het lijk van de Canche Lachen is gezond. 1 WATERRATJES WOS W magazine Jaargang 5 nr. 46 juli/augustus 2016 inhoud Programma Toertocht Kasterlee Het lijk van de Canche Lachen is gezond. 2 Programma juli/augustus 2016 Tijdens zomermaanden is het

Nadere informatie

HET HEIKE Editie 20 Maart April 2013

HET HEIKE Editie 20 Maart April 2013 HET HEIKE Bezigheidstehuis De Hei Kruisberg 16 2480 Dessel Editie 20 Maart April 2013 Joepie!!! De kermis is weer in het land! 1 VIERING BENNY EN LUC Wat een feest! Luc, Benny en Helga werden gevierd tijdens

Nadere informatie

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele

Vandaag gingen we naar PLOPSALAND! Hier keken we al een hele week naar uit! Verschillende attracties doen, bekende tv-sterren ontmoeten en een hele Vroeg in de morgen kwamen we aan op school, als snel stond de hele gang vol met koffers. Iedereen was een beetje zenuwachtig om te vertrekken. Het wachten op de bus leek wel eindeloos Maar al snel konden

Nadere informatie

Iris marrink Klas 3A.

Iris marrink Klas 3A. Iris marrink Klas 3A. 1 Inhoud. 1- Voorpagina 2- Inhoud, inleiding & mijn mening 3- Dag 1 4- Dag 2 5- Dag 3 6- Dag 4 7- Dag 5 Inleiding. Ik kreeg als opdracht om een dagverslag te maken over Polen. 15

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 3 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

JOEPSOKRA. Joeng en oep pensioen trefpunt OLV Hoboken trefpunt Jaargang 4 nr. 4 Mei 2018

JOEPSOKRA. Joeng en oep pensioen trefpunt OLV Hoboken trefpunt Jaargang 4 nr. 4 Mei 2018 JOEPSOKRA Joeng en oep pensioen trefpunt 110905 OLV Hoboken trefpunt110901 Jaargang 4 nr. 4 Mei 2018 jaar jong 3 jaar oud Als je tevreden bent met weinig, bezit je veel De niet zo verantwoordelijke uitgever

Nadere informatie

LARUMSE RAAK Februari 2017 nr 461

LARUMSE RAAK Februari 2017 nr 461 LARUMSE RAAK Februari 2017 nr 461 kwbgeellarum@gmail.com bank rek BE30 0835 1690 4111 Op komst 11 februari Bedrijfsbezoek 24 februari Start- en infoavond fietsers 10 maart Gin taste Reeds geweest 20 januari

Nadere informatie

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Augustus ste jaargang - nr.: 8

Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Augustus ste jaargang - nr.: 8 Boerenbond Landelijke Gilde Lier-Noord Maandblad Augustus 2019 64 ste jaargang - nr.: 8 Verantwoordelijke uitgever : Florus Luc, Mechelsesteenweg 346, 2500 Lier Tel/fax..: 03/480.05.45. e-mail : luc.florus@skynet.be

Nadere informatie

~~Weekly Diary 35~~ [social_share]

~~Weekly Diary 35~~ [social_share] ~~Weekly Diary 35~~ [social_share] De maand augustus is alweer voorbij, en voor iedereen zit de vakantie er geloof nu wel weer op. Iedereen weer aan het werk of school, en nog even en de zomer is ook echt

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 2 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 Rabobank Baarlo naar MFC de Engelbewaarder. Vanaf 3 juli 2018 kunnen klanten van de Rabobank uit Baarlo

Nadere informatie

Het restaurant in Otterlo.

Het restaurant in Otterlo. Het verslag van mijn spontane actie/uitdaging handbikend van Enschede naar Scherpenzeel en terug. Een totale afstand van 259,92 km en heb hier zowel de zaterdag als de zondag 12 uur over gedaan (inclusief

Nadere informatie

- EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT -

- EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT - 2019 - EVENTOR - THAT S ENTERTAINMENT - EVENTOR THAT S ENTERTAINMENT! - HET EVENTOR TEAM - OLIVIER ORLANS KIM VAN VAERENBERGH Ook in 2019 staat Eventor weer garant voor een indrukwekkend programma met

Nadere informatie

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman

Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Verslag Roemenië reis 11 mei 2013 t/m 14 mei 2013 Gerjan Visscher, Wim de Jonge, Harma Koers, Gerrie Knol en Tiny Bergman Het is zaterdag 11 mei 2013. De wekker loopt af om 03.00 uur. Oei, wat is het vroeg.

Nadere informatie

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd.

Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. Grammaticaoefeningen 3 Wonen en vervoer Werkwoorden in een andere tijd Oefening 1 Kijk nog eens in het boek op bladzijde 80 naar Werkwoorden in een andere tijd. 1 Begrijp je deze informatie? ja / nee,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013

Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013 Schoolkamp groep 7 De Klonie, Ellertshaar 22 t/m 24 mei 2013 Woensdagochtend vertrokken we met 23 kinderen en 3 volwassenen, juf Karin, Arjan Wilting (vader van Kay) en meester Sander rond 9.00 uur richting

Nadere informatie

HET HEIKE. Editie 8 Maart - April Nog zoveel plannen nog zoveel te doen het mocht niet meer zijn het is nu voor altijd "toen"

HET HEIKE. Editie 8 Maart - April Nog zoveel plannen nog zoveel te doen het mocht niet meer zijn het is nu voor altijd toen HET HEIKE Bezigheidstehuis De Hei Kruisberg 16 2480 Dessel Editie 8 Maart - April 2011 Nog zoveel plannen nog zoveel te doen het mocht niet meer zijn het is nu voor altijd "toen" VOOR ALTIJD IN ONS HART!

Nadere informatie

Welkom in Denemarken augustus Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1

Welkom in Denemarken augustus Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1 Welkom in Denemarken 9-16 augustus 2019 Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem Pagina 1 Op vakantie met Jan Ramona Karel Erik Helena Paul Velkommen in Denemarken Stichting Tendens - Arnhem

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Vakantie NATUURlijk In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten.

Nadere informatie

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud

30ste jaargang. nr 08. korte inhoud April 2014 30/08 30ste jaargang. nr 08 korte inhoud Wat voorbij is... Inbraakpreventie Wat komt... KWB in vuur en vlam... Let s barbecue... Samenaankoop stookolie... Workshop keramiek... Lommel zonder

Nadere informatie

Eerste Waalrese Prinsjesdag is een feit!!

Eerste Waalrese Prinsjesdag is een feit!! Eerste Waalrese Prinsjesdag is een feit!! De kop is eraf. Het eerste dagje uit voor de oud prinsen van AWC De Keien uit Waalre is op 18 september 2012 werkelijkheid geworden. Hierbij volgt een verslag

Nadere informatie

leeft Jaargang 38 nr2 oktober jaar kwb-overdag, 70 jaar kwb Heusden

leeft Jaargang 38 nr2 oktober jaar kwb-overdag, 70 jaar kwb Heusden maandblad kwb heusdencentrum leeft Jaargang 38 nr2 oktober 2012 http://www.kwbheusden.be 25 jaar kwb-overdag, 70 jaar kwb Heusden Kwb heusden viert 70 jaar. Gelijktijdig bestaat kwb-overdag 25 jaar. Twee

Nadere informatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie

Appartementen Moezel. Brochure: Appartementen Moezel. Algemeen. Accommodatie Appartementen Moezel Algemeen Deze prachtige rolstoelaangepaste appartementen liggen direct aan de Moezel, op ca 20 km van Cochem. Het huis bestaat uit 4 appartementen welke volledig geschikt zijn voor

Nadere informatie

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers.

Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Terugblik op... de bewonersreis. Onze vakantiegangers. Verslag bewonersreis. Maandag 14 mei 2018 Deze morgen vertrokken in het koude Houthulst en 2u30 later kwamen we aan in het mooie, zonnige Bergeijk

Nadere informatie

LARUMSE RAAK September 2017 nr 466

LARUMSE RAAK September 2017 nr 466 LARUMSE RAAK September 2017 nr 466 kwbgeellarum@gmail.com bank rek BE30 0835 1690 4111 Op komst 12 en 19 september Reanimatiecursus - Red levens! 1 oktober Start mountainbiken 16 en 17 september Quiz en

Nadere informatie

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT

GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT GROEPSBEGELEIDING JEUGD ZORGBUREAU TALENT KOOKCLUB KLEIN 1 KOOKCLUB KLEIN Welkom bij de kookclub klein van Zorgbureau Talent. De kookclub klein is onderdeel van het zorgaanbod van Groepsbegeleiding Jeugd.

Nadere informatie

Aan tafel bij Crimpert Salm

Aan tafel bij Crimpert Salm Stichting H.E.L.D. Verzorgt dag uit voor vrijwilligers Familiehuis Daniel Den Hoed Rotterdam Deze dag is mogelijk gemaakt door schenkingen van duivenliefhebbers uit Nederland en België De bus klaar voor

Nadere informatie

Cultuur 21 27 Parochie Lutselus PROGRAMMA D I E P E N B E E K ZATERDAG 11 JULI 18:30 Bende Gek 20:30 BRAHIM 21:45 THE TWINSBAND 24:00 Averechts ZATERDAG 30 MEI 2009 VAN 9 u. tot 18 u. de kleine kunstenaars

Nadere informatie

Take a look at my life 12

Take a look at my life 12 Take a look at my life 12 Verslaafd aan foto,s maken. Elke dag weer mijn mobiel uit me zak halen en foto,s maken van de dingen die ik mee maak of tegenkom. Er zijn al zoveel mensen die gebruik maken van

Nadere informatie

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad!

Stel je verkiesbaar voor de Ouderraad! Beste ouder(s) en /of verzorger(s), De tijd vliegt voorbij. De kinderen hebben de afgelopen weken hard hun best gedaan op de Cito toetsen, groep 8 is druk met het oefenen van de musical en het team is

Nadere informatie

Wandel- en fietsweekend Ramskapelle (Nieuwpoort) van VR 17 tot ZO 19/05 of MA 20/05/2019

Wandel- en fietsweekend Ramskapelle (Nieuwpoort) van VR 17 tot ZO 19/05 of MA 20/05/2019 Wandel- en fietsweekend Ramskapelle (Nieuwpoort) van VR 17 tot ZO 19/05 of MA 20/05/2019 Enkel Oeverleden! Wil je er even tussenuit om je batterijen op te laden? Wil je in de drukte van alledag een adempauze

Nadere informatie

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema:

Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: Beste bewoner, familie, bezoeker, Graag willen wij jou laten kennismaken met ons zomerprogramma. Dit jaar in het thema: In dit Zonneblad vind je een overzicht van al onze grotere activiteiten. Blader hier

Nadere informatie

Winterbraam

Winterbraam Winterbraam 2015 www.bvbramerland.nl Woordje vanuit het bestuur Input Braam Angelique Leenheers Haagakker 7 We zitten aan het einde van het jaar. We hebben er weer een mooi jaar op zitten met de buurtvereniging.

Nadere informatie

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat NE Eckelrade

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat NE Eckelrade Activiteiten programma Wonen en Jong volwassenen 2018 Op vraag van onze bewoners, Talenten die individuele begeleidingen krijgen en de Talenten die een dagbesteding volgen bij Talent hebben wij een activiteitenprogramma

Nadere informatie

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013

Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Reisverslag van reis 4 Zeeland en België van 9 t/m 14 mei 2013 Vandaag 9 mei zijn we om 10.15 uur vertrokken vanaf de Handihome uit Nijverdal om naar Zeeland te gaan. Om 11.30 uur was het tijd voor een

Nadere informatie

Activiteitenkalender LDC Den Dries. Juli augustus - september 2014

Activiteitenkalender LDC Den Dries. Juli augustus - september 2014 Activiteitenkalender LDC Den Dries Juli augustus - september 2014 Het zomert in het dienstencentrum! Het werkjaar loopt stilletjes aan ten einde, de zomermaanden staan voor de deur, dus eventjes tijd voor

Nadere informatie

Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019

Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019 Op vakantie bij Marissa van 20 mei tot 28 mei 2019 Een tijd geleden kwam ik op Facebook een vakantiebestemming tegen in Spanje. Iedereen is daar hartelijk welkom, maar ze ontvangen ook graag mensen met

Nadere informatie

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei

Voorjaar Midden- en Zuid-Frankrijk. 5 t/m 17 mei Voorjaar 2010 Midden- en Zuid-Frankrijk 5 t/m 17 mei Woensdag 5 mei 2010 811 km Om half negen op weg. Via Maastricht naar Metz waar we inkopen deden. Vlot door en bij Châlon de snelweg af en binnendoor

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Ons vakantieverblijf in De Lutte.

Ons vakantieverblijf in De Lutte. Ons vakantieverblijf in De Lutte. Louwra Herman Arwin Els Barry Will Frans Marjolein Willie VRIJDAG 21-06-2013 Vandaag begint onze vakantie. Arwin en Herman stappen in de bus in Veenendaal en de andere

Nadere informatie

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken

Zomervakantie Thema:Nederland. Activiteitenprogramma. Zomervakantie 2017 Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Activiteitenprogramma Kroeseboom/de Cirkel/Lappendeken Thema:Nederland Maandag 17/7 Dinsdag 18/7 Woensdag 19/7 Hollandse spelen koekhappen, spijkerpoepen, ooit wel eens gedaan? Vandaag is het je kans.

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10

Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Nieuwsbrief januari en februari 2015 2 e jaargang nr. 10 Beste leden, Vorige maand is er geen nieuwsbrief verstuurd. Deze is voor twee maanden. Kerstfeest op Speeltuin Schiewijk Ieder jaar vieren we op

Nadere informatie

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014

INFO September Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Gezelschapsspellen spelen. maandag 8 en 22 september 2014 INFO September 2014 In t kort Ma. 8 en 22 september september Zo. 7 en za. en zo. 13 en 14 september Vr. 3 oktober Vr. 10 oktober Za. 11 oktober Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie

Nadere informatie

Vrijetijdskrant WVA. juni k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 6 - P Afgiftekantoor: Ieper 1

Vrijetijdskrant WVA. juni k w a l i t i j d. Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 6 - P Afgiftekantoor: Ieper 1 Vrijetijdskrant WVA juni 2016 k w a l i t i j d Maandelijks tijdschrift - jaargang 17 nr. 6 - P708031 Afgiftekantoor: Ieper 1 Colofon De Vrijetijdskrant is een maandelijkse uitgave van Westhoek Vrijetijd

Nadere informatie

Maandag 4 maart Phoebe Baas Onze ochtend begon om 6:45 op Hoorn Centraal, de stemming zat er al goed in. Onze trein ging van hoorn, naar Amsterdam.

Maandag 4 maart Phoebe Baas Onze ochtend begon om 6:45 op Hoorn Centraal, de stemming zat er al goed in. Onze trein ging van hoorn, naar Amsterdam. Maandag 4 maart Phoebe Baas Onze ochtend begon om 6:45 op Hoorn Centraal, de stemming zat er al goed in. Onze trein ging van hoorn, naar Amsterdam. Toen we aan kwamen moesten we een paar minuten wachten,

Nadere informatie

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014

Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Maltezerkamp Ouderenkamp 2014 Zaterdag 19 juli Geschreven door Antje en Maarten V.v.V. De treinreis van Maastricht naar Luik was echt te warm, maar van Luik naar hier was wel ok. Toen we aankwamen zijn

Nadere informatie

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM

ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM ACTIVITEITENKALENDER LDC Den Dries HOUTEM Juli, augustus en 2017 Karel Trekelsstraat 46a- 1800 Houtem Kleurplaat en Binaire puzzel op de laatste bladzijde Dienstencentrum Den Dries De ontmoetingsruimte

Nadere informatie

Take a look at my life 50

Take a look at my life 50 Take a look at my life 50 Vorige week kwam er geen weekverslag online omdat het me niet lukte om hem te maken. Nu kan je dus van twee weken mee lezen. Al zal er vrij weinig extra foto,s zijn omdat ik een

Nadere informatie

vrijdag 12 september startvergadering vrijdag donderdag 16 oktober 17 oktober kaarten pingpong

vrijdag 12 september   startvergadering vrijdag donderdag 16 oktober 17 oktober kaarten pingpong vrijdag 12 september www.kwb-geel-holven.be donderdag 16 oktober startvergadering vrijdag 17 oktober pingpong kaarten Maandblad: zaterdag 27 en zondag 28 september september 2014 36 e jaargang nr. 1 camping

Nadere informatie

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008

Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 A;Sabbe Harelbeke 7/3/08 Vrijdag 29/2/2008 Verslag weekend 29/2 tot 2/3/2008 Van vrijdag 29 februari tot 2maart 2008 had het openingsweekend van de Zwervers Kortrijk plaats in Zottegem. Het RV was de parking

Nadere informatie

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B

Funpop Sevenum. 20 mei mei Reisverslag V1901B Funpop 2019 Sevenum 20 mei 2019 27 mei 2019 Reisverslag V1901B Inleiding Accommodatie: Landal Domein De Schatberg, huisje 116 Deelnemers: Joop Ferry Hans Wilco Rene Udo Jurrien Begeleiders: Gerrit Frieda

Nadere informatie

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling

TOV! Meer dan een kribbe? Nieuwsbrief december. Geplande activiteiten. Belangrijke mededeling Nieuwsbrief juni.docx Nieuwsbrief december TOV! Weerstraat 26, 4001LD Tiel, www.toveten.nl T: 0344-751223 info@toveten.nl Dit is wat wij hem hebben horen verkondigen en wat we u verkondigen: God is licht,

Nadere informatie

Diegene die en T-shirt hebben van die dag kunnen dit gerust aandoen. Voor diegene die er geen hebben liggen er nog wel enkele op overschot.

Diegene die en T-shirt hebben van die dag kunnen dit gerust aandoen. Voor diegene die er geen hebben liggen er nog wel enkele op overschot. LARUMSE RAAK JUNI 2010 (Nr. 393) www.kwb-larum.be info@kwb-larum.be Kalender Juni en Juli 2010. - 13 Juni Wandeling. (wordt Fietstocht) - 17 Juni Invullen Belastingsbrieven. (ACW) - 19-20 Juni Fietsweekend.

Nadere informatie

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat NE Eckelrade

Doelstellingen. Locatie. Alle activiteiten starten op bij Aan de Linde. Het adres is: Klompenstraat NE Eckelrade Activiteiten programma Wonen en Jong volwassenen 2017 Op vraag van onze bewoners, Talenten die individuele begeleidingen krijgen en de Talenten die een dagbesteding volgens bij Talent hebben wij een activiteitenprogramma

Nadere informatie

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1

VOORWOORD BUURTVERENIGING. NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 BUURTVERENIGING NIEUWSBRIEF BERGBEEMDEN 5de JAARGANG Nr 1 Voorzitter Johan Janssen. Bergbeemden 27. Tel: 014/ 42.62.38 joannes.janssen2@telenet.be Schatbewaarder Hilde Jansen Bergbeemden 24. Bestuurslid

Nadere informatie

Parochiefeesten Larum 2016

Parochiefeesten Larum 2016 Parochiecentrum Larum de plaats voor uw feesten Larum: sociaal en levendig dorp De opbrengst van de parochiefeesten wordt geïnvesteerd in de parochiezaal. Sinds 1912 ze en vrijwilligers zich in om in Larum

Nadere informatie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie

Lolands 2015. Sponsordossier. zaterdag 19 september 2015. 4 de Editie Gratis benefiet festival ter ondersteuning van het wetenschappelijk onderzoek naar Amyotrofe Laterale Sclerose (A.L.S.) Lolands 2015 zaterdag 19 september 2015 4 de Editie Sponsordossier Beste, Op zaterdag

Nadere informatie

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas

Gildeleven. Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Maandelijks tijdschrift van de Landelijke Bewegingen Sint-Gillis-Waas Gildeleven Jaargang 61 september 2017 - nr. 7 Verantw. : Chris Van Landeghem Bosstraat 35 9170 Sint-Gillis-Waas Erkenningnummer: P209136

Nadere informatie

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets.

Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Verslag van Ruud van de wielerwedstijd in Meer op 13 oktober 2012. Toen ik nog een klein manneke was keek ik enorm op naar onze helden op de fiets. Als wielertoerist droomde ik er van om in een team mee

Nadere informatie

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort

INFO MEI 2014. Gezelschapsspellen spelen. In t kort INFO MEI 2014 In t kort Ma. 5 en 19 mei mei Za. 17 mei Zo. 8 juni Vr., za. en zo.. 13, 14 en 15 juni Gezelschapsspellen spelen Waar gaat wandelclub kwb-heist-statie wandelen? Eet- en dansfestijn Dagfietstocht

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. St. Aloysiusschool

NIEUWSBRIEF. St. Aloysiusschool St. Aloysiusschool Boskamp 19 8121CW Olst Tel: 0570-561564 E-mail: aloysius@mijnplein.nl LEEF LEER LACH NIEUWSBRIEF Januari 2016 Sinterklaas opent de Bieb op school en leent het eerste boek op de St. Aloysiusschool.

Nadere informatie

Tijdens de vakantiemaanden Juli-Augustus bieden wij u graag een leuke fotozoektocht aan. ( met dank aan Jef Willems ).

Tijdens de vakantiemaanden Juli-Augustus bieden wij u graag een leuke fotozoektocht aan. ( met dank aan Jef Willems ). LARUMSE RAAK Juli 2012 (Nr. 415) www.kwb-larum.be mailbox@kwb-larum.be KWB rekeningnummer 083-5169041-11 Kalender Juli augustus : foto zoektocht 8-9 September : kamperen in eigen dorp Fotozoektocht Juli

Nadere informatie

Startdatum:... Gewicht:... BMI:... Streefgewicht:... Motivatie:

Startdatum:... Gewicht:... BMI:... Streefgewicht:... Motivatie: Startdatum:... Gewicht:... BMI:... Streefgewicht:... Motivatie:.................. Gezond afvallen betekent een verandering in je levensstijl, want blijvend afvallen bereik je niet met een crashdieet. Zo

Nadere informatie

Gazetje juli. Verrassingsreis 2 juli 2017

Gazetje juli. Verrassingsreis 2 juli 2017 Gazetje juli Verrassingsreis 2 juli 2017 We gaan de zomer in met een onvergetelijke uitstap op zondag 2 juli. We vertrekken die ochtend om 7u30 stipt! Meer informatie over deze dag vinden jullie terug

Nadere informatie

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018.

Veel leesplezier en wij wensen u alvast prettige feestdagen en een gelukkig 2018. - December 2017 - Beste lezers, Van harte welkom bij de nieuwe editie van de Flegapost. Het nieuwe werkjaar is weer van start gegaan en wij hebben er ongelofelijk veel zin in om er met de redactie een

Nadere informatie

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15

Vrije tijd. Activiteiten Walcheren September 15 Activiteiten Walcheren September 15 zon 30aug Rondje fietsen op Walcheren Zou je best eens een mooie fietstocht willen maken, maar doe je dat liever niet alleen? Fiets dan mee! We gaan een tocht maken

Nadere informatie

Wegens het gezegde: wat in Arnsberg gebeurt, blijft in Arnsberg zijn de personen op de foto onherkenbaar gemaakt!!

Wegens het gezegde: wat in Arnsberg gebeurt, blijft in Arnsberg zijn de personen op de foto onherkenbaar gemaakt!! ARNSBERG 2017 Op vrijdag 30 juni was het weer zover, het weekendje Arnsberg werd om 19.00 uur aangevangen. Met 4 personen reden we naar het Landsberger hof in Arnsberg. De bedoeling was dat we 1 of 2 glaasjes

Nadere informatie

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur

ABV Noorderhaghe. Nieuwsbrief Noorderhaghe. 1. Het bestuur Datum nieuwsbrief mei 2016 ABV Noorderhaghe 1. Het bestuur In dit nummer: Het bestuur 1 Viva la France 2 Milieuploeg 3 Barbecue 4 Bloembakken 5 Thema-avond/ middag 6 Koffieochtend 7 Parkeren rond flat

Nadere informatie

LES 9. Eet, drink en blijf gezond. Doe Lees. Lees. Schrijf Vraag thuis om een leeg blik, Loop Leer. Bid dat je gezonde beslissingen zal.

LES 9. Eet, drink en blijf gezond. Doe Lees. Lees. Schrijf Vraag thuis om een leeg blik, Loop Leer. Bid dat je gezonde beslissingen zal. Eet, drink en blijf gezond Sabbat Doe Lees Daniël 1 door. Lees Zondag 'Eet, drink en blijf gezond.' Schrijf Vraag thuis om een leeg blik, schrijf de power text op een stuk papier en plak deze op het blik.

Nadere informatie

Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011

Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011 Maandblad 03 Jaargang 28 november 2011 De warmste oktobermaand sinds 46 jaar hebben we achter de rug en bij zeer mooie weeromstandigheden mochten we onze geliefden herdenken. De klok is weeral een uurtje

Nadere informatie

Vakantie Vrouwenpolder Zeeland 2003

Vakantie Vrouwenpolder Zeeland 2003 Vakantie Vrouwenpolder Zeeland 2003 Woensdag 28 mei Vandaag gaan we op vakantie naar Zeeland. Pap, Ruud en ik gaan om 11.00 uur op weg naar België om Wouter van school te halen. Om 15.00 uur komen we aan

Nadere informatie

Nr juni Merlijnflash

Nr juni Merlijnflash Nr. 14 28 juni 2011 Merlijnflash EN Zaterdagavond in Merlijn gewoonlijk is het er stil tijdens het weekend. Op 18 juni was het even anders: In de voormiddag werden tafels gedekt in de zaal en opvallend

Nadere informatie

November 2010. Nieuwsbrief 1

November 2010. Nieuwsbrief 1 Nieuwsbrief 1 Finse, Noorwegen Hallo! Welkom bij mijn eerste echte nieuwsbrief. Mijn intentie is om ongeveer elke 2 a 3 maanden een nieuwsbrief te maken met mijn belevenissen. Ik kreeg dit idee van mijn

Nadere informatie

4Daagse Journaal 2017

4Daagse Journaal 2017 4Daagse Journaal 2017 Maandag 19 Juni dag 1 van de 4daagse. Eindelijk is het weer zover we hebben er een jaar naar uitgekeken en zwaar voor deze 4 dagen getraind (dus niet he!). De eerste loopdag begon

Nadere informatie

Groepsaccommodatie. Groepsaccommodatie

Groepsaccommodatie. Groepsaccommodatie Groepsaccommodatie Het Voorhuys Geschikt vanaf 28 tot 42 personen (Uitbreiden mogelijk tot 75 personen) Groepsaccommodatie Het Voorhuys Super de luxe, landelijk gelegen, ruime en comfortabele accommodatie

Nadere informatie

Lloret de Mar 2013 Vrijdag 16 augustus t/m zondag 25 augustus 2013

Lloret de Mar 2013 Vrijdag 16 augustus t/m zondag 25 augustus 2013 Lloret de Mar 2013 Vrijdag 16 augustus t/m zondag 25 augustus 2013 1 De vakantiegasten: Jorn, Jonathan en Frank O. Rosella en Anne Frank K en Eva Patty, Arend en Anne 2 In het noorden van Spanje, in de

Nadere informatie

Tukhut. Algemene informatie

Tukhut. Algemene informatie Tukhut Algemene informatie Slechts 40 km ten zuiden van Luik kun je de sfeer van een echte berghut beleven. In Sy, een plaatsje in het beboste dal aan de rivier de Ourthe, vind je de berghut van de NKBV.

Nadere informatie

Gebedskalender VBW Wilnis 2016

Gebedskalender VBW Wilnis 2016 Gebedskalender VBW Wilnis 2016 Bid u/jij mee? Gebedskalender VBW Wilnis 2016 Bid u/jij mee? Ik roep er dan vóór alles toe op dat smekingen, gebeden, voorbeden en dankzeggingen gedaan worden voor alle mensen,

Nadere informatie

M i n i R a a k December 2015

M i n i R a a k December 2015 M i n i R a a k December 2015 kwb gooik & strijland KERSTMIS 2015 & NIEUWJAAR 2016 Kerstmis. Kerstmis bij de kribbe - met liefde en zorg voor mekaar. Kerstmis bij de kribbe - met aandacht voor onze zieken.

Nadere informatie

Paashopsadeke

Paashopsadeke Paashopsadeke 2017 1 Voorwoord Dag allerbeste Chirowietjes, Na de jaarlijkse winterstop zijn we er weer onmiddellijk ingevlogen. De koude en de regen hielden jullie niet tegen en er is waarschijnlijk nog

Nadere informatie

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 4 e kwartaal

Baarlo. Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 4 e kwartaal Baarlo Ontmoeten Verbinden Informeren. Activiteiten 4 e kwartaal 2018. www.mfcdeengelbewaarder.nl 1 2 Open Inloop Tijdens de open inloop kunt u vrijblijvend binnenlopen. Het is een ruimte voor alle mensen

Nadere informatie