Marianske Nocturnes. Thema van het festival: van Klassiek tot Hedendaags.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Marianske Nocturnes. Thema van het festival: van Klassiek tot Hedendaags."

Transcriptie

1 Marianske Nocturnes Voor de derde keer wordt het internationale festival Marianske Nocturnes gehouden in Dit festival vindt plaats in de stad Marianske Lazne, te Tsjechie. Thema van het festival: van Klassiek tot Hedendaags. Het festival wordt gehouden van 4 juli tot 14 juli 2012 in de stad Marianske Lazne. Het kuuroord Marianske Lazne staat bekend als een van de meest beroemde en prachtige plaatsen in Tsjechie. Hier worden vele interessante en artistieke evenementen gehouden zoals concoursen, festivals, concerten en tentoonstellingen. Het festival wordt mogelijk gemaakt door samenwerking tussen verschillende culturele organisaties van de stad. Hierbij speelt het Culturele centrum en de directie van het museum van F. Chopin een grote rol. Het festival wordt ondersteund door de gemeente van Karlovy Vary. Het festival: Het voornamelijkste doel van het festival is de ontwikkeling van internationale contacten, zoektocht naar nieuw, aanstormend talent en de mogelijkheid voor artistieke ontwikkeling/ professionele groei, kennismaking met moderne leersystemen en culturele tradities van verschillende landen en regio s. De deelnemers van het festival krijgen de mogelijkheid om op te treden voor publiek tijdens concerten, die worden gehouden in het theater van de stad. Het festivalprogramma: Het festivalcomittee organiseert een groot aantal concerten voor de gasten van het festival: De professionele musici, afkomstig uit verschillende landen, en de deelnemers van de masterclasses. Zo worden ook verschillende artistieke evenementen gehouden, waaronder: persconferenties, openbare masterclasses, workshops, presentatie van de deelnemers, het openingsconcert en het slotconcert/ feestelijk gala- concert. Concert- en evenementlocaties: 1. Huis/ museum F. Chopin 2. Collonade 3. Stadstheater 4. muziekschool 5. Russische orthodoxe kerk Sint Vladimir Categorieen van de masterclasses: 1. piano 2. strijkinstrumenten ( viool, altviool, cello) 3. Klassiek vocal 4. kamermuziek 5. kamermuziekensembles/ -orkesten 6. Folklore- ensemble

2 De deelnemers van de laatste drie categorieen mogen zelf beslissen over de bezetting waarmee zij spelen. Zo zijn er verschillende combinaties tussen strijk-/ blaasinstrumenten, piano of vocaal mogelijk. Artiesten en docenten van het festival: De artistieke voorzitter van de jury van het festival is Natalia Morozova. Zij is Professor aan het Codarts conservatorium te Rotterdam ( Nederland) en is een internationaal bekende vioolpedagoge. Zij treedt regelmatig op in de beste concertzalen in Nedeland, Polen, Duitsland, Verenigde Staten, Slovenie, Rusland, Frankrijk, Zuid- Korea en Zwitserland. Irina Taimanova-- zij is professor aan het conservatorium te St. Petersburg/ opera- regisseur. Rusland. Andre Telderman professor aan de kunstacademie ( piano), koor- en orkestdirigent. Nederland. Monique Heidema professor aan de kunstacademie ( cello), professor aan het conservatorium in Tilburg. Nederland. Ron Ephrat solo- altviolist van het Rotterdams Philharmonisch orkest, professor altviool aan verschillende conservatoria in Nederland en Israel. Maria Lyudko bekende Russische zangeres ( sopraan), hoofddocent van de afdeling Oude Muziek (vocaal) aan het conservatorium te St. Petersburg. Rusland. Georges Devdariani acteur, regisseur, pedagoog. Nederland. Anton Istomin solo-cellist bij het Radio Philharmonisch orkest in Hilversum. Prijswinnaar van verschillende internationale concoursen. Nederland. Sander Sittig professor kamermuziek aan het conservatorium te Rotterdam/ solopianist. Nederland. Symfonie- orkest van West- Tsjechie, stad Marianske Lazne--o.l.v.. ( ntb) Docenten van de masterclasses: -Viool N. Morozova - altviool R. Ephrat - cello M. Heidema - piano A. Telderman - kamermuziek S. Sittig, A. Telderman, M. Heidema, R. Ephrat, N. Morozova - lezingen over muziek en theater I. Taimanova - orkestpartijenbegeleiding R. Ephrat, A. Istomin

3 Informatie voor de deelnemers van het festival: Deelname aan de masterclasses: Naam en achternaam Geboortedatum Nationaliteit Adres Sofi-nummer / mobiele tel. nummer Nominatie Programma Datum Handtekening Als bijlage verzoeken wij u het volgende mee te sturen: foto programma en een cv in het Russisch/ Duits/ Engels naam van de opleiding/ naam docent/ naam begeleider ( in bijzonder geval is het mogelijk om door iemand van het festival begeleid te worden) De te sturen documenten kunnen verstuurd worden per of naar het volgende adres: adres van het festival: divadlo.obchodni@kisml.cz /Smejkalova.eva@centrum.cz Adres: KIS Marianske Lazne s.r.o. NOKTURNA Hlvani Marianske Lazne Czech Republic Fax: Informatie betreffende de deelnemers/ begeleiders en andere gasten: Verblijf: Deelnemers en hun begeleiders moeten hun verblijf zelf bekostigen. In de stad Marianske Lazne krijgen zij de mogelijkheid om tijdens het festival te verblijven in het pension genaamd Zlaty Zamok, oftewel Gouden Kasteel. Het pension bevindt zich in het centrum van de stad. In het pension is Wi-Fi aanwezig.

4 Keuze uit verschillende accomodaties: Hotel: keuze uit een twee-persoonskamer of eenpersoonskamer- ( bed, beddengoed, handdoeken, tafellamp, ladenkast, tafel, fauteuil, televisie, koelkast, bad, douche, toilet aanwezig.) Inclusief ontbijt. Pension: twee-/ drie- of vierpersoonskamer ( bed, beddengoed, handdoeken, tafellamp, kast, tafel, fauteuil, televisie, koelkast, bad, douche, toilet aanwezig). Inclusief ontbijt Prijsindicatie van het verblijf per dag inclusief ontbijt: Hotel: 500 Kronen/ 25 Euro ( afhankelijk van de koers) Pension: 280 Kronen/ 14 Euro ( afhankelijk van de koers) Het is mogelijk om te betalen voor de registratie en verblijf op de dag van aankomst. Dit bedrag wordt geaccepteerd in Kronen of in Euro s. Eten en drinken: Het onbijt is bij het verblijf inbegrepen. Het pension is erg centraal gelegen, omringd door vele restaurants en café s. Er zijn daarom altijd plekken waar je voor een redelijke prijs goed en lekker kunt eten en drinken! Prijsindicatie voor de deelnemers en hun begeleiders: 1. deelname masterclasses 250 Euro De Masterclasses bestaan uit: 4 lessen Deelname aan groepslessen en workshops Optreden tijdens de concerten 2. Registratie- toeslag: - Deelnemer 125 Euro - begeleidende persoon 125 Euro - gast 125 Euro Vervoer van/ naar de festivallocaties: De deelnemers kunnen gebruik maken van pendelbusjes voor vervoer van en naar de stad Marianske Lazne. Deze zullen vertrekken vanaf de volgende locaties: Vliegveld Praag, Karlovy Vary, Centaal station Praag en Plzn.

5 De transportkosten: Praag- Marianske Lazne Plzn- Marianske Lazne Karlovy Vary- Marianske Lazne 3000 Kronen ( pendelbus met zitplaatsen) 2000 Kronen ( pendelbus met zitplaatsen) 2000 Kronen ( pendelbus met zitplaatsen) prijzen kunnen vanwege de koers afwijken Faciliteiten voor de deelnemer en begeleider: de deelnemer en gasten krijgen de mogelijkheid om alle concerten/ evenementen behorende bij het festival gratis bij te wonen. Repetitie- en oefenruimtes/ repetitie op locatie van het optreden Gratis internet Gebruik van kopieermachines formulier voor de aanvraag van een Visum * formulier voor de aanvraag van een Visum voor de gasten/ begeleider mogelijkheid om gratis een bronwater- kuur te ondergaan, dankzij de vlakbijgelegen beroemde bronnen die zich bij de Collonade bevinden in de stad Marianske Lazne. * alle deelnemers en gasten kunnen, na een bijbetaling, gebruik maken van de beroemde Spa- kuren. * op aanvraag en na aanbetaling is het mogelijk een massage- kuur te nemen. De prijzen hiervoor hangen af van het type massage en varieren tussen de 150 en 400 Kronen. De Stad Marianske Lazne heeft een heel mooi gemeentebad. Alle deelnemers/ gasten en begeleiders hebben de mogelijkheid om vanuit Marianske Lazne een stedentrip te boeken naar bijvoorbeeld de volgende bestemmingen: Praag, Plzn, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland. Deze stedentrips kunnen bij het toeristenbureau besteld worden. Belangrijke Data: 1. De deelnemers/ begeleiders en gasten moeten uiterlijk tot 31 mei 2012 hun aanmeldingsformulier verstuurd hebben. 2. Degenen, die een Visum nodig hebben, moeten ervoor zorgen dat zij het deelnemersbewijs van het Festivalcommitee voor verstuurd hebben. 3. Vermelding van je aankomsttdatum, aankomstlocatie, aankomsttijd en eventueel aanvraag transport moeten voor bekend zijn. De Registratie- kosten:

6 De deelnemers aan het festival kunnen het registratiebedrag overmaken naar het volgende bankrekeningnummer: Bankrekeningnummer- IBAN CZ SWIFT CODE BIC : CEKOCZPP Adres van de betreffende bank: Ceskoslovenska obchodni banka, a.s. Hlavni Marianske Lazne Adres van het organisatie- team van het festival: KIS Marianske Lazne s.r.o. Hlavni Marianske Lazne Czech republic De deelnemers aan het festival hebben eventueel ook de mogelijkheid om het registratiebedrag bij aankomst contant te betalen. Prijsindicatie per persoon: Bedrag deelnemer 125 euro Bedrag begeleidende persoon 125 euro Bedrag gast 125 euro Verblijf inclusief ontbijt, categorie Hotel 25 euro per dag Verblijf inclusief ontbijt, categorie Pension 14 per dag Vervoer naar locatie zie koers Compleet pakket Masterclass 250 euro per persoon Attentie!! Officiele aankomstdata naar het festival: De deelnemers/ gasten die graag langer in Marianske Lazne willen verblijven, dienen dat op tijd door te geven aan de festival-organisatie.

Walliser Gitaarweek. 13 t/m 20 augustus 2011 Guttet-Feschel. Alberto Mesirca & Duo NIHZ

Walliser Gitaarweek. 13 t/m 20 augustus 2011 Guttet-Feschel. Alberto Mesirca & Duo NIHZ Walliser Gitaarweek 13 t/m 20 augustus 2011 Guttet-Feschel Alberto Mesirca & Duo NIHZ Walliser Gitaarweek Van 13 t/m 20 augustus 2011 vindt de tweede Walliser Gitaarweek plaats in Guttet- Feschel te Zwitserland.

Nadere informatie

Weken 1 2 3 4 5 6 8 10 12 [+] Prijs in -- 500 660 820 980 1140 1460 1780 2100 160

Weken 1 2 3 4 5 6 8 10 12 [+] Prijs in -- 500 660 820 980 1140 1460 1780 2100 160 CURSUSSEN De cursusprijs is inclusief transfer van en naar het vliegveld, niveautoets, lessen en lesmateriaal, cursuscertificaat, informatief materiaal, thee en koffie tijdens de pauze, gratis internettoegang

Nadere informatie

Kennismaking met de Russische cultuur in Sint-Petersburg tijdens de witte nachten 11-17 mei 2015

Kennismaking met de Russische cultuur in Sint-Petersburg tijdens de witte nachten 11-17 mei 2015 Serge Bulatov Jolanda Denekamp Van Wassenaersheuvel 39 Hertespoor 46 6862XT Oosterbeek 3772 SG Barneveld tel.: +31 645677181 tel.: +31 620045274 email: sergereizen@gmail.com email: jolanda@denekamptaalenteken.nl

Nadere informatie

Zomercursus in Nice - Frans & Activiteiten

Zomercursus in Nice - Frans & Activiteiten EASY LANGUAGES Zomercursus in Nice - Frans & Activiteiten Waarom dit programma? Van 10 tot 16 jaar Vanaf 1 week Residentie bij de school Pakket met cursus en begeleide activiteiten Toezicht 24/7 Verblijf

Nadere informatie

Super-intensief Italiaans bij CERAN (jongeren en studenten), Spa

Super-intensief Italiaans bij CERAN (jongeren en studenten), Spa EASY LANGUAGES Super-intensief Italiaans bij CERAN (jongeren en studenten), Spa Samenvatting van het programma: Intensieve Italiaanse cursus Individuele lessen Verblijf op de campus, volpension Efficiënt

Nadere informatie

EASY LANGUAGES jaar - Nice vakantiecursus. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES jaar - Nice vakantiecursus. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 10-16 jaar - Nice vakantiecursus Waarom dit programma? Van 10 tot 16 jaar Vanaf 1 week Cursus en verblijf in residentie op campus Pakket met cursus en begeleide activiteiten 3 warme maaltijden

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Italiaans in Rome. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Italiaans in Rome. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Italiaans in Rome Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar Vanaf 1 week voor volledige beginners Vanaf 2 weken voor niet beginners In het centrum van Rome Kleine aangename school Cursus Italiaans

Nadere informatie

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS

Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Programma 21 november 2015 Open dag muziek JAZZ POP WERELDMUZIEK KLASSIEKE MUZIEK DOCENT MUZIEK MUZIEKTHEATER MASTERS EN HAVO/VWO VOOR MUZIEK EN DANS Welkom op de open dag Muziek! Muziek is jouw passie,

Nadere informatie

Super-intensief Portugees bij CERAN, (junioren en studenten)

Super-intensief Portugees bij CERAN, (junioren en studenten) EASY LANGUAGES Super-intensief Portugees bij CERAN, (junioren en studenten) Samenvatting van het programma Intensieve opleiding Privélessen Verblijf op de campus, volpension Efficiënt programma Vanaf 18

Nadere informatie

EASY LANGUAGES jaar - Nice Summer camp. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES jaar - Nice Summer camp. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 10-16 jaar - Nice Summer camp Waarom dit programma? Van 10 tot 16 jaar Vanaf 1 week Residentie bij de school Pakket met cursus en begeleide activiteiten Toezicht 24/7 Verblijf in residentie

Nadere informatie

Arcachon is een beroemde badplaats en beschikt over een mooie omgeving: oceaan tot zover het oog reikt, zandstranden, dennenbossen,...

Arcachon is een beroemde badplaats en beschikt over een mooie omgeving: oceaan tot zover het oog reikt, zandstranden, dennenbossen,... EASY LANGUAGES 12-18 jaar - Arcachon Zomerkamp Waarom dit programma? Van 12 tot 18 jaar Vanaf 2 weken Beroemde badplaats Optie surfen Pakket cursus en begeleide activiteiten, alles inbegrepen Beginner

Nadere informatie

Super-intensief Russisch bij CERAN (junioren en studenten), Spa

Super-intensief Russisch bij CERAN (junioren en studenten), Spa EASY LANGUAGES Super-intensief Russisch bij CERAN (junioren en studenten), Spa Samenvatting van het programma: Intensieve opleiding Individuele lessen Verblijf op de campus, volpension Efficiëntie gegarandeerd

Nadere informatie

12-18 jaar - Arcachon Zomer verblijf

12-18 jaar - Arcachon Zomer verblijf EASY LANGUAGES 12-18 jaar - Arcachon Zomer verblijf Waarom dit programma? Van 12 tot 18 jaar Vanaf 2 weken Beroemde badplaats Optie surfen Pakket cursussen en begeleide activiteiten, alles inbegrepen Basis

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Portugees in Porto - Fast Forward. Bestemming. Programma overzicht:

EASY LANGUAGES. Portugees in Porto - Fast Forward. Bestemming. Programma overzicht: EASY LANGUAGES Portugees in Porto - Fast Forward Programma overzicht: Cursus Portugees vanaf 17 jaar Accommodatie in een gastgezin Sociale en culturele activiteiten Gratis internet en WiFi op de school

Nadere informatie

Super-intensief Japans bij CERAN (Junior), Spa

Super-intensief Japans bij CERAN (Junior), Spa EASY LANGUAGES Super-intensief Japans bij CERAN (Junior), Spa Programma overzicht: Intensieve privé Japanse cursus Kleine groepen of privélessen Accommodatie ter plaatse, volpension Kort, doelgericht programma

Nadere informatie

Deze formule is uitstekend geschikt voor de jonge studenten om zich voor te bereiden op school of een examen.

Deze formule is uitstekend geschikt voor de jonge studenten om zich voor te bereiden op school of een examen. EASY LANGUAGES Verblijf bij een privéleraar - Taalbad U wilt graag een taalprogramma volgen en een verbluffend resultaat behalen? Een verblijf bij een privé leraar is ideaal om binnen een korte tijd een

Nadere informatie

MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 1. MCO Educatie Voortgezet Onderwijs. Muziek. moet je maken! Muziekcentrum van de Omroep www.

MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 1. MCO Educatie Voortgezet Onderwijs. Muziek. moet je maken! Muziekcentrum van de Omroep www. MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 1 MCO Educatie Voortgezet Onderwijs Muziek moet je maken! Muziekcentrum van de Omroep www.mco/educatie MCO_VO_krant_23_10 25-10-10 09:15 Pagina 2 Muziek moet je

Nadere informatie

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!!

SANTA SUSANNA - FLORIDA PARK HOTEL - 31 MEI T/M 13 JUNI 2010!! Inhoudsopgave INTRODUCTIE... 3 LOCATIE... 3 HOTELS... 3 EVENEMENTEN... 4 REIS... 4 REISKOSTEN & BETALING... 5 MEER INFORMATIE... 6 AANMELDINGSFORMULIER... 7 Introductie THE NIGHTRIDERS gaan op uitnodiging

Nadere informatie

Arcs Extrême. Arcs Extrême in de Franse Alpen, vakantie op het enige Club Med Snow Resort, dat uitsluitend bestemd is voor volwassenen

Arcs Extrême. Arcs Extrême in de Franse Alpen, vakantie op het enige Club Med Snow Resort, dat uitsluitend bestemd is voor volwassenen Arcs Extrême Frankrijk Savoie - Arcs Extrême Arcs Extrême in de Franse Alpen, vakantie op het enige Club Med Snow Resort, dat uitsluitend bestemd is voor volwassenen Resort highlights Op 2000 meter hoogte,

Nadere informatie

PROGRAMMA. vr. 4 okt 20:30 Tour de Chanson Matthias Kadar Ç 16,00 (Internetprijs) / Ç 20,00

PROGRAMMA. vr. 4 okt 20:30 Tour de Chanson Matthias Kadar Ç 16,00 (Internetprijs) / Ç 20,00 PROGRAMMA Klassiek vocale muziek van Hõndel tot Verdi en Wagner, en van Franz Schubert tot Georges Brassens en Ramses Shaffy op verschillende locaties in Zuid Limburg en Aken, met meer dan 100 uitvoerenden,

Nadere informatie

Accommodatie in Residentie in Bournemouth

Accommodatie in Residentie in Bournemouth EASY LANGUAGES Accommodatie in Residentie in Bournemouth Waarom dit programma? Vanaf 18 jaar Verblijf in residentie Twee- of driepersoonskamer Vanaf 1 week Op 700m van het centrum Bestemming Bournemouth

Nadere informatie

12-15 jaar - Heidelberg Zomerverblijf. Heidelberg is een charmante stad, wereldberoemd voor zijn uitstekend universiteit.

12-15 jaar - Heidelberg Zomerverblijf. Heidelberg is een charmante stad, wereldberoemd voor zijn uitstekend universiteit. EASY LANGUAGES 12-15 jaar - Heidelberg Zomerverblijf Waarom dit programma? Vanaf 12 jaar Vanaf 1 week Verblijf in juli en augustus Charmante en aangename stad School in het stadscentrum Gevarieerd activiteitenprogramma

Nadere informatie

SEIZOEN 14// 15. vereniging Vrienden. óók toegankelijk voor niet-leden! ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ

SEIZOEN 14// 15. vereniging Vrienden. óók toegankelijk voor niet-leden! ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ SEIZOEN 14// 15 vereniging Vrienden óók toegankelijk voor niet-leden! ALLE ACTIVITEITEN OP EEN RIJ Vriendentafels Muziekkenner Frank de Munnik neemt u mee langs bijzondere opnamen en verhalen uit de wereld

Nadere informatie

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano

Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano Masseria del Piano - Gargidicenere Italië Sicilië Collesano 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Masseria del Piano - Gargidicenere - (Italië Sicilië Collesano) - 4 sterren 1.2. Faciliteiten

Nadere informatie

Coupés. Standaard Economy Budgetklasse, 3-4 personen per coupé

Coupés. Standaard Economy Budgetklasse, 3-4 personen per coupé Coupés Budgetklasse, 3-4 personen per coupé Deze categorie is de goedkoopste optie, voornamelijk in trek bij gezinnen met kinderen en vriendengroepen. Deze wagons zijn uitgerust met 2 lage bedden en 2

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Spaans in Mexico-Stad, Mexico. Kader. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Spaans in Mexico-Stad, Mexico. Kader. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Spaans in Mexico-Stad, Mexico Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar Vanaf 2 weken Maximaal 9 studenten per klas Stad met vele culturele evenementen en feestelijkheden School in het centrum

Nadere informatie

Super-intensief Nederlands bij CERAN (jongeren en studenten), Spa

Super-intensief Nederlands bij CERAN (jongeren en studenten), Spa EASY LANGUAGES Super-intensief Nederlands bij CERAN (jongeren en studenten), Spa Samenvatting van het programma: Intensieve Nederlandse cursus Kleine groepen of privé Verblijf op de campus, volpension

Nadere informatie

1e BIËNNALE WMC Wind Music Academy november; november Abdij Rolduc

1e BIËNNALE WMC Wind Music Academy november; november Abdij Rolduc 1e BIËNNALE 2014 WMC Wind Music Academy 14 16 november; 21 23 november Abdij Rolduc Sluiting van de inschrijftermijn: 1 oktober 2014 1e BIËNNALE 2014 WMC Wind Music Academy 14 16 november; 21 23 november

Nadere informatie

Aan de slag bij het orkest

Aan de slag bij het orkest Aan de slag bij het orkest Een introductie van het symfonieorkest Groep 7-8 en VO onderbouw Docentenhandleiding Vooraf Voor u ligt de docentenhandleiding bij de educatieve website Introductie van het symfonieorkest

Nadere informatie

Engels super-intensief bij CERAN (Volwassenen en professionals)

Engels super-intensief bij CERAN (Volwassenen en professionals) EASY LANGUAGES Engels super-intensief bij CERAN (Volwassenen en professionals) Programma overzicht: Intensieve cursus Engels Kleine groepen of individuele lessen Vanaf 18 jaar Accommodatie op de site,

Nadere informatie

Beleidsnota 2013-2016. in het KORT

Beleidsnota 2013-2016. in het KORT Beleidsnota 2013-2016 in het KORT Het Prinses Christina Concours vindt het belangrijk dat in Nederland alle kinderen en jongeren kennismaken met (klassieke) muziek. Ook wil het Prinses Christina Concours

Nadere informatie

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink!

Graag heten wij u van harte welkom bij Hotel Wesseling en Grand Café de Brink! Geachte gast, Graag heten wij u van harte welkom bij en! Zowel als zijn beide gelegen aan de Brink van Dwingeloo, het groenste dorp van Europa, temidden van het Nationale Park van Drenthe en bieden een

Nadere informatie

Indicatietarieven. Europa. België

Indicatietarieven. Europa. België Indicatietarieven Europa België Pagina 2 Camping Parc la Clusure 3 Hotel Middelpunt 4 Hotel Prinse 5 Vayamundo Houffalize 6 Vayamundo Oostende Indicatietarieven? Deze tarieven zijn om een idee te geven

Nadere informatie

Hotel informatie Groningen

Hotel informatie Groningen Hotel informatie Groningen BUD GETT HOSTELS Bud Gett biedt kamers met gratis WiFi en ligt op slechts 500 meter van de Grote Markt in Groningen. De inrichting van dit budgethostel is geïnspireerd op Mondriaan.

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Italiaans in Rome - Ciao Italia. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Italiaans in Rome - Ciao Italia. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Italiaans in Rome - Ciao Italia Waarom dit programma? Vanaf 16 jaar Vanaf 1 week voor volledige beginners Vanaf 2 weken voor niet beginners In het centrum van Rome Kleine aangename school

Nadere informatie

8-17 jaar - Duitsland en Oostenrijk - Residentie Zomerkamp

8-17 jaar - Duitsland en Oostenrijk - Residentie Zomerkamp EASY LANGUAGES 8-17 jaar - Duitsland en Oostenrijk - Residentie Zomerkamp Waarom dit programma? Voor jongeren van 8 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Wenen, Berlijn, Frankfurt, München en Höchst Dagelijks sociale

Nadere informatie

Deze formule is uitstekend geschikt voor de jonge studenten om zich voor te bereiden op school of een examen.

Deze formule is uitstekend geschikt voor de jonge studenten om zich voor te bereiden op school of een examen. EASY LANGUAGES Verblijf bij een privéleraar - Totale onderdompeling U wilt graag een taalprogramma volgen en een verbluffend resultaat behalen? Een verblijf bij een privé leraar is ideaal om binnen een

Nadere informatie

Organ Academy Maastricht 2014

Organ Academy Maastricht 2014 Organ Academy Maastricht 2014 Masterclasses Excursie Concerten 6 juli - 9 juli 2014 In 2014 organiseert het Conservatorium Maastricht in samenwerking met de stichting Pro Organo voor de tweede maal de

Nadere informatie

A. Het project. 1. Beschrijving van het project

A. Het project. 1. Beschrijving van het project A. Het project 1. Beschrijving van het project Een participatief project voor het verwerven van een Noord-Nederlands/Noord-Duits geïnspireerd barokorgel voor de Sint-Norbertuskerk in Antwerpen, met het

Nadere informatie

Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox

Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox Cerro de Hijar Spanje Andalusië Tolox 1. Algemene informatie Eliza was here - Cerro de Hijar - /spanje/andalusie/tolox/cerro_de_hijar.htm 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Cerro de Hijar - (Spanje Andalusië

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Pools in Krakau, Prolog. Bestemming. Het programma omvat:

EASY LANGUAGES. Pools in Krakau, Prolog. Bestemming. Het programma omvat: EASY LANGUAGES Pools in Krakau, Prolog Het programma omvat: Vanaf 18 jaar Historische wereldstad Standaard, intensieve of superintensieve cursus Gastgezin of residentie School in het centrum Vanaf minimum

Nadere informatie

Arrangementen zakelijk 2017

Arrangementen zakelijk 2017 Arrangementen zakelijk 2017 4-uurs arrangement à 22,50 p.p.: 4-uurs arrangement à 38,50 p.p.: 8-uurs arrangement à 48,50 p.p. : 12-uurs arrangement à 74,50 p.p.: 24-uurs arrangement (dag 1 aankomst 09.00

Nadere informatie

Offerte Trainingskamp. Premiere Classe Breda, Nederland. Januari 2013

Offerte Trainingskamp. Premiere Classe Breda, Nederland. Januari 2013 Offerte Trainingskamp Januari 2013 Premiere Classe Breda, Nederland 1 Informatie bestemming - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 1 2 Offerte - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nadere informatie

Aime la Plagne. Beleef een heerlijke wintersportvakantie met het hele gezin. Frankrijk Savoie - Aime La Plagne. Resort highlights

Aime la Plagne. Beleef een heerlijke wintersportvakantie met het hele gezin. Frankrijk Savoie - Aime La Plagne. Resort highlights Aime la Plagne Frankrijk Savoie - Aime La Plagne Beleef een heerlijke wintersportvakantie met het hele gezin. Resort highlights Stel u voor... Verken de omgeving op uw ski's of snowboard Kinderen vermaken

Nadere informatie

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie

ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie ST JEAN DE LOSNE Basis Informatie St Jean de Losne is een stadje gelegen in een omgeving met talrijke waterwegen. Op deze waterwegen zijn er veel binnenvaartschepen, maar de haven is ook de grootste plezierjachthaven

Nadere informatie

11-16 jaar - Montpellier Zomerkamp

11-16 jaar - Montpellier Zomerkamp EASY LANGUAGES 11-16 jaar - Montpellier Zomerkamp Waarom dit programma? Van 11 tot 16 jaar Vanaf 1 week Studentenstad Pakket cursus en activiteiten, alles inbegrepen Toezicht 24/7 Verblijf bij gastgezin:

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH

FACILITEITEN ACCOMMODATIE. maaltijden worden verzorgd door de JH JH Bokrijk Bokrijk ligt in het hartje van de provincie Limburg, tussen Hasselt en Genk. De Roerdomp" is een gezellige en moderne jeugdherberg die haar gasten een aangenaam verblijf biedt in volle natuur,

Nadere informatie

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC

16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC EASY LANGUAGES 16-20 jaar - Malta Summer camp Freestyle EC Waarom dit programma? Zomercursus jongeren van 16 tot 20 jaar Vanaf 1 week 20 lessen Engels per week Compleet programma met sporten en excursies

Nadere informatie

Young Music Talent 2019

Young Music Talent 2019 Young Music Talent 2019 De nieuwe muziekwedstrijd voor jeugd en jongeren uit Zoetermeer georganiseerd door CKC & Partners 19 e editie Reglement en informatie Young Music Talent 2019 Data & locatie Young

Nadere informatie

Méribel l'antarès. Geniet na een dag op de pistes in dit charmante hotel. Frankrijk Savoie - Méribel. Resort highlights

Méribel l'antarès. Geniet na een dag op de pistes in dit charmante hotel. Frankrijk Savoie - Méribel. Resort highlights Méribel l'antarès Frankrijk Savoie - Méribel Geniet na een dag op de pistes in dit charmante hotel Resort highlights Een elegante cocon op 1.700m hoogte, temidden van een beschermd bosgebied. Verken de

Nadere informatie

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden

Organisatie. Attracties en excursies. Transfers. Verblijf. maaltijden Organisatie Winning Mood organiseert in samenwerking met de Dana Cup een internationaal voetbaltoernooi in Hjørring. Het is het derde grootste voetbaltoernooi ter wereld en het grootste sportevenement

Nadere informatie

BELANGRIJK: De consulaire afdeling is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur.

BELANGRIJK: De consulaire afdeling is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10.00 tot 12.00 uur. BELANGRIJK: 1). Cheques worden niet geaccepteerd 2). Vergeet niet het betalingsbewijs bij uw aanvraag in te dienen 3). Dien visumaanvragen van 3 maanden of langer (iedere categorie) op tijd in aangezien

Nadere informatie

SPONSORPAKKETTEN 27 JUNI 30 JUNI 2019

SPONSORPAKKETTEN 27 JUNI 30 JUNI 2019 SPONSORPAKKETTEN LEEUWARDEN 27 JUNI T/M 30 JUNI 2019 WORD SPONSOR! Klassieke muziek alleen iets voor de elite? Integendeel! Klassieke muziek is voor iedereen. Piepjong, stokoud, amateur muziekliefhebber

Nadere informatie

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017

Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Samen naar die bijzondere hoofdstad van ons land, AMSTERDAM, een échte wereldstad, Met het Gilde Maastricht, 2017 Het Gilde Maastricht organiseert voor het komend najaar een excursie naar Amsterdam, behorende

Nadere informatie

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum

Radboudhotel Radboud universitair medisch centrum Radboudhotel Voor familieleden van patiënten is het mogelijk om te verblijven in het Radboudhotel. Dit eenvoudige hotel heeft 17 kamers, waaronder zowel een- als tweepersoonskamers. Kosten De kosten voor

Nadere informatie

MIXTUUR. Orgelconcert ONGEHOORD. door NICO DECLERCK. 18 mei 2013 Sint-Katharinakerk - Hoogstraten

MIXTUUR. Orgelconcert ONGEHOORD. door NICO DECLERCK. 18 mei 2013 Sint-Katharinakerk - Hoogstraten MIXTUUR Orgelconcert ONGEHOORD door NICO DECLERCK 18 mei 2013 Sint-Katharinakerk - Hoogstraten PROGRAMMA 3 Organist Nico Declerck 5 Aan het Koninklijk Conservatorium te Antwerpen behaalde Nico Declerck

Nadere informatie

12-15 jaar - Heidelberg Zomer cursus. Heidelberg is een charmante stad, bekend voor zijn uitstekend universiteit.

12-15 jaar - Heidelberg Zomer cursus. Heidelberg is een charmante stad, bekend voor zijn uitstekend universiteit. EASY LANGUAGES 12-15 jaar - Heidelberg Zomer cursus Waarom dit programma? Vanaf 12 jaar Vanaf 1 week Verblijf in juli en augustus Charmante en aangename stad School in het centrum Gevarieerd activiteitenprogramma

Nadere informatie

Op zoek naar muziek Een introductie van de instrumenten van het symfonieorkest Groep 5-6 Docentenhandleiding

Op zoek naar muziek Een introductie van de instrumenten van het symfonieorkest Groep 5-6 Docentenhandleiding Op zoek naar muziek Een introductie van de instrumenten van het symfonieorkest Groep 5-6 Docentenhandleiding Vooraf Voor u ligt de docentenhandleiding bij de educatieve website Introductie van het symfonieorkest

Nadere informatie

Gelderland Gastvrij 7 September 2017

Gelderland Gastvrij 7 September 2017 Gelderland Gastvrij 7 September 2017 Klassieke vernieuwing 2012 Hoe het allemaal begon 2011 Maar hoe? Uitgangspunten 1. Onderzoek, luister en verbind 2. Bouw een sterk merk 3. Innoveer! Vaak bieden we

Nadere informatie

Podium Azijnfabriek Bethaniestraat 4 s-hertogenbosch. Entree 7,- Vrienden gratis. Martijn Willers piano Joris van den Berg cello

Podium Azijnfabriek Bethaniestraat 4 s-hertogenbosch. Entree 7,- Vrienden gratis. Martijn Willers piano Joris van den Berg cello Programma Kamermuziek 9 juni 2011, 12.30 uur Podium Azijnfabriek Bethaniestraat 4 s-hertogenbosch Entree 7,- Vrienden gratis Martijn Willers piano Joris van den Berg cello L. van Beethoven Variaties op

Nadere informatie

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018

organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 organiseert Een exclusieve kennismakingsreis met Milaan, van donderdag 13 t/m zaterdag 15 september 2018 Treed in de voetsporen van Leonardo da Vinci en Georgio Armani. Ga genieten van een hedendaagse

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017

Nieuwsbrief. Agenda. Eline de Gast geslaagd voor Bachelor Piano 3&5 2&3. Eric Vloeimans Luxemburgs toporkest. SMMGO Jeugdevent 8 april 2017 Nieuwsbrief JAARGANG 2, NUMMER2 Agenda Zaterdag 11 maart Uitvoering saxofoon, bugel en trompet @Melishof, Melissant Zaterdag 18 maart Concert Peter en de Wolf @De Staver, Sommelsdijk Zaterdag 25 maart

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN LITHUANIA WALKING FESTIVAL JURBARKAS LITOUWEN Sinds enkele jaren is er ook een IML-wandeltocht in de Baltische staat Litouwen. In de plaats Jurbarkas wordt in augustus een

Nadere informatie

Kunstenaarstoets. Uw gegevens. Beroep en opleiding als kunstenaar

Kunstenaarstoets. Uw gegevens. Beroep en opleiding als kunstenaar Kunstenaarstoets Waarom deze toets? U wilt een cultuurlening aanvragen bij Cultuur+Ondernemen. Om in aanmerking te komen voor deze lening moet u beroepsmatig werken als. Met dit formulier kunt u uw beroepsmatigheid

Nadere informatie

Onder de Hoge Bescherming van PrinsAmaury de Merode MUZIEKWEDSTRIJD BREUGHEL. Session Viool Altviool Cello - Contrabas

Onder de Hoge Bescherming van PrinsAmaury de Merode MUZIEKWEDSTRIJD BREUGHEL. Session Viool Altviool Cello - Contrabas Onder de Hoge Bescherming van PrinsAmaury de Merode MUZIEKWEDSTRIJD BREUGHEL Session 2018 Viool Altviool Cello - Contrabas Onder de auspiciën van de Commissie Muziek van Rotary Club de Bruxelles Met de

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Engels in Melbourne - Lyceum. Bestemming. - Leeftijd: 18+

EASY LANGUAGES. Engels in Melbourne - Lyceum. Bestemming. - Leeftijd: 18+ EASY LANGUAGES Engels in Melbourne - Lyceum - Leeftijd: 18+ Minimaal 2 weken Australië's meest levendige stad Studeren tussen de Australische studenten Standaard Engels & IELTS voorbereiding Warm welkom

Nadere informatie

Registratie Formulier Supporter

Registratie Formulier Supporter Registratie Formulier Supporter 14 e Europese Spelen voor Hart- en Longgetransplanteerden 27 juni t/m 1 juli 2012 Apeldoorn Dit formulier kunt u terug sturen naar: www.apeldoorn2012.nl Stichting Apeldoorn

Nadere informatie

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe

Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Villa la Planta Spanje La Palma Tijarafe Eliza was here - Villa la Planta - /spanje/la_palma/tijarafe/villa_la_planta.htm 1. Algemene informatie 1.1. Naam - Ligging - Eliza sterren Villa la Planta - (Spanje

Nadere informatie

Paltz kamermuziekfestival. Tweede editie 9 & 10 juni 2018

Paltz kamermuziekfestival. Tweede editie 9 & 10 juni 2018 Paltz kamermuziekfestival Tweede editie 9 & 10 juni 2018 Paltz kamermuziekfestival Tweede editie 9 & 10 juni 2018 Op 9 & 10 juni 2018 vond de tweede editie van het Paltz Kamermuziekfestival plaats. We

Nadere informatie

ENQUETEFORMULIER VOOR TOERISTEN UIT HET BUITENLAND. Naam van het vakantieobject: Volgnr.: Enquetedatum: 2006 Volgnr. Enquete:

ENQUETEFORMULIER VOOR TOERISTEN UIT HET BUITENLAND. Naam van het vakantieobject: Volgnr.: Enquetedatum: 2006 Volgnr. Enquete: Zakon o dr`avni statistiki (Uradni list RS {t. 45/95 in {t. 9/01) NL TU TURISTI/2006 2104 ENQUETEFORMULIER VOOR TOERISTEN UIT HET BUITENLAND Naam van het vakantieobject: Volgnr.: Plaats: Soort plaats:

Nadere informatie

Tignes Val Claret. Sportieve wintersportvakantie op de majusteuze pistes van Espace Killy. Frankrijk Savoie - Tignes Val Claret.

Tignes Val Claret. Sportieve wintersportvakantie op de majusteuze pistes van Espace Killy. Frankrijk Savoie - Tignes Val Claret. Tignes Val Claret Frankrijk Savoie - Tignes Val Claret Sportieve wintersportvakantie op de majusteuze pistes van Espace Killy Resort highlights Kom dichter bij de bergtoppen, op 2.100 m, in dit gezellige

Nadere informatie

Gasteninformatie van A - Z

Gasteninformatie van A - Z A Aankomst Uw kamer staat u vanaf 15 uur ter beschikking, indien mogelijk en na afspraak ook eerder. Adres: Hotel Restaurant Krone Rheinstraße 37 56348 Kestert Apotheek Rheingold Apotheke, Bahnhofstraße

Nadere informatie

Rotterdam Running Ambassadors 6 dagen Moskou. 11 t/m 16 september 2013. 25 maart 2013 World Port Center Rotterdam H.B. Haverkorn van Rijsewijk

Rotterdam Running Ambassadors 6 dagen Moskou. 11 t/m 16 september 2013. 25 maart 2013 World Port Center Rotterdam H.B. Haverkorn van Rijsewijk Rotterdam Running Ambassadors 6 dagen Moskou 11 t/m 16 september 2013 25 maart 2013 World Port Center Rotterdam H.B. Haverkorn van Rijsewijk 1 Marathon: parcours en start De Marathon startte in 2012 bij

Nadere informatie

Wat wordt de studenten nog meer geboden? Een gratis retourtje Den Helder- Texel Verblijf in een bungalowpark Een fiets in bruikleen.

Wat wordt de studenten nog meer geboden? Een gratis retourtje Den Helder- Texel Verblijf in een bungalowpark Een fiets in bruikleen. 3 maart t/m 7 maart 2014 Algemene informatie OSG (openbare scholengemeenschap) organiseert vanaf de jaren 90 elke twee jaar een Kunstweek. Dit schooljaar vindt de kunstweek plaats van 3 t/m 7 maart. Alle

Nadere informatie

Indeling Bladmuziek Centrale Bibliotheek

Indeling Bladmuziek Centrale Bibliotheek Indeling Bladmuziek Centrale Bibliotheek K-klassiek / gele sticker P-Populair / witte sticker B-Beginners / groene sticker X-Kerst en Sinterklaas / oranje sticker fk-klassiek folio / licht blauwe sticker

Nadere informatie

Zakelijke arrangementen 2019

Zakelijke arrangementen 2019 Zakelijke arrangementen 2019 4-uurs arrangement à 18,50 p.p. 4-uurs arrangement met lunch à 34,00 p.p. 8-uurs arrangement à 38,50 p.p. 12-uurs arrangement à 69,50 p.p. 24-uurs arrangement à 150,00 p.p.

Nadere informatie

rel festival 2011 sponsor- en adverteerdersbrochure 5 november 2011 Agora theater, Lelystad REL Festival 2011 Sponsor- en adverteerdersbrochure 1

rel festival 2011 sponsor- en adverteerdersbrochure 5 november 2011 Agora theater, Lelystad REL Festival 2011 Sponsor- en adverteerdersbrochure 1 REL Festival 2011 Sponsor en adverteerdersbrochure 1 rel festival 2011 sponsor en adverteerdersbrochure 5 november 2011 Agora theater, Lelystad Inhoudsopgave REL Festival 2011 Sponsor en adverteerdersbrochure

Nadere informatie

Onder de Hoge Bescherming van ZM de Koning. De Trein der naar Auschwitz - Birkenau Mei 2012

Onder de Hoge Bescherming van ZM de Koning. De Trein der naar Auschwitz - Birkenau Mei 2012 Onder de Hoge Bescherming van ZM de Koning De Trein der 1000 naar Auschwitz - Birkenau Mei 2012 1. Inleiding: In 1995 organiseerden de stad Namen en de Auschwitz Stichting een groot herinneringsproject:

Nadere informatie

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam.

Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. Met de Fotografie op reis naar Rotterdam. PROGRAMMA ROTTERDAM ZATERDAG 19 MAART: 07:00 uur Bagage inladen. Aan parking bij de Magdalena Zaal in de Magdalenastraat te Brugge. Je kan hier gratis uw wagen

Nadere informatie

Apollo Dublin - Maynooth University

Apollo Dublin - Maynooth University Home Op taalreis vertrekken Engels Ierland Dublin Apollo Dublin - Maynooth University - TAALREIS - DUBLIN, IERLAND - TAALREIS - DUBLIN, IERLAND Dublin ligt op de oostkust van Ierland en is één van de boeiendste

Nadere informatie

Met Fotografie op reis naar Londen

Met Fotografie op reis naar Londen Met Fotografie op reis naar Londen PROGRAMMA LONDEN Londen is een kleurrijke en gevarieerde stad met een rijke geschiedenis, die meer dan 2000 jaar teruggaat. Anderzijds behoort de stad ook tot de moderne

Nadere informatie

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN

JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN JAGOTRAVEL WANDELSPORTREIZEN TOSCANE WALKING EVENT MONTECATINI TERME ITALIË In navolging van de bekende Vierdaagse van Nijmegen worden er nu op steeds meer plaatsen in het buitenland Vierdaagses georganiseerd.

Nadere informatie

8-17 jaar - Duitsland en Oostenrijk - Residentie - Zomerkamp

8-17 jaar - Duitsland en Oostenrijk - Residentie - Zomerkamp EASY LANGUAGES 8-17 jaar - Duitsland en Oostenrijk - Residentie - Zomerkamp Waarom dit programma? Voor jongeren van 8 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Wenen, Berlijn, München, Weimar en Höchst im Odenwald Dagelijks

Nadere informatie

Zomercursus Engels op Malta (8-13 jaar), EC

Zomercursus Engels op Malta (8-13 jaar), EC EASY LANGUAGES Zomercursus Engels op Malta (8-13 jaar), EC Waarom dit programma? Kinderen van 8 tot 13 jaar Cursus intensief Engels Gevarieerde activiteiten in de middag, avond en in het weekend Verblijf

Nadere informatie

FACILITEITEN ACCOMMODATIE

FACILITEITEN ACCOMMODATIE JH Sankt-Vith Het aangename stadje Sankt-Vith en zijn omgeving liggen op het kruispunt van Eifel en Ardennen. De gemeente is al generaties lang bekend om haar gastvrijheid en haar kwalitatief hoogstaand

Nadere informatie

12-17 jaar - Duitsland - Gastgezin Zomerverblijf

12-17 jaar - Duitsland - Gastgezin Zomerverblijf EASY LANGUAGES 12-17 jaar - Duitsland - Gastgezin Zomerverblijf Waarom kiezen voor dit programma? Voor jongeren van 12 tot 17 jaar Vanaf 2 weken Vele sociale en culturele activiteiten Alle taalniveaus

Nadere informatie

Méribel le Chalet. Ontspan in een gezellig hotel in een prachtig bewaard gebleven ski Resort. Frankrijk Savoie - Méribel.

Méribel le Chalet. Ontspan in een gezellig hotel in een prachtig bewaard gebleven ski Resort. Frankrijk Savoie - Méribel. Méribel le Chalet Frankrijk Savoie - Méribel Ontspan in een gezellig hotel in een prachtig bewaard gebleven ski Resort Resort highlights Stel u voor... Een intiem, geraffineerd chalet in een wintersportplaats

Nadere informatie

NEDERLANDS MUZIEK INSTITUUT BEZETTINGSCODE BLADMUZIEK I. INSTRUMENTAAL / SOLO

NEDERLANDS MUZIEK INSTITUUT BEZETTINGSCODE BLADMUZIEK I. INSTRUMENTAAL / SOLO NEDERLANDS MUZIEK INSTITUUT BEZETTINGSCODE BLADMUZIEK I. INSTRUMENTAAL / SOLO 1. Toetsinstrumenten 11.1 Clavecimbel/clavichord 2 handen 11.2 Clavecimbel/clavichord 4 handen 11.3 2 clavecimbels 12.1 Piano

Nadere informatie

Paas- en Zomercursus Engels op Malta (13-17 jaar), EC

Paas- en Zomercursus Engels op Malta (13-17 jaar), EC EASY LANGUAGES Paas- en Zomercursus Engels op Malta (13-17 jaar), EC Waarom dit programma? 20 lessen per week Tijdens de schoolvakanties Verblijf in gastgezin of residentie Door school georganiseerde activiteiten

Nadere informatie

BEZOEK CULTURELE ACTIVITEITEN

BEZOEK CULTURELE ACTIVITEITEN Cultureel aanbod studenten en jongeren, 2015 Delft is een echte studentenstad en heeft een enorm potentieel aan studenten. Tegelijkertijd zal Delft zich moeten inspannen om een interessante studentenstad

Nadere informatie

Evaluatie Kamermuziekfestival Landgoed de Paltz 20 & 21 mei 2017

Evaluatie Kamermuziekfestival Landgoed de Paltz 20 & 21 mei 2017 Evaluatie Kamermuziekfestival Landgoed de Paltz 20 & 21 mei 2017 We kijken terug op een zeer geslaagde eerste editie van Kamermuziekfestival Landgoed de Paltz. Een droom die uit is gekomen: een weekend

Nadere informatie

Taalschool Madrid i.s.m. Horizontes

Taalschool Madrid i.s.m. Horizontes Taalschool Madrid i.s.m. Horizontes 1 - Cursussen Algemeen Duur van de cursus: 1 of 2 weken (uiteraard langer mogelijk) Aantal deelnemers: 2 tot 8 per groep 1 lesuur = 55 minuten Standaard cursus Deze

Nadere informatie

Val Thorens Sensations

Val Thorens Sensations Val Thorens Sensations Frankrijk Savoie - Val Thorens Skiën in het hoogste skistation van Europa Resort highlights Een panoramisch uitzicht vanuit dit design-resort Kiezen tussen ontspannen in de Club

Nadere informatie

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans

ZwangerRetreat. Voel je vitaal bij ROOTZ! 30 en 31 maart Vitale groet, Mirjam Dreijer & Monique Goemans ZwangerRetreat 30 en 31 maart 2019 Tijd voor jezelf! De kleine in je buik, je voorbereiden op jouw bevalling. Ontspannen en de zinnen verwennen. Gezond & biologisch eten. Vragen kunnen stellen, vol inspiratie

Nadere informatie

EASY LANGUAGES jaar - Nice Vakantiekamp. Kader. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES jaar - Nice Vakantiekamp. Kader. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 10-16 jaar - Nice Vakantiekamp Waarom dit programma? Van 10 tot 16 jaar Vanaf 1 week Cursus en verblijf in residentie op campus Pakket met cursus en begeleide activiteiten 3 warme maaltijden

Nadere informatie

EASY LANGUAGES. Spaans in Mexico Stad - Mexico. School. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES. Spaans in Mexico Stad - Mexico. School. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES Spaans in Mexico Stad - Mexico Waarom dit programma? Cursus Spaans vanaf 16 jaar Vanaf 2 weken Maximaal 9 studenten per klas School in het centrum van Mexico-Stad Wekelijks georganiseerde

Nadere informatie

EASY LANGUAGES Malaga Summer camp. Bestemming. Waarom dit programma?

EASY LANGUAGES Malaga Summer camp. Bestemming. Waarom dit programma? EASY LANGUAGES 11-18 - Malaga Summer camp Waarom dit programma? Van 11 tot 18 jaar Vanaf 2 weken, behalve in juni Typisch Andalusische stad Compleet pakket: cursus en activiteiten inbegrepen Opties Youtube

Nadere informatie

Vittel Golf Ermitage

Vittel Golf Ermitage Vittel Golf Ermitage Frankrijk Lorraine Een paradijs voor liefhebbers van golfen in dit befaamde kuuroord Resort highlights Een charmant paleis uit de jaren '20 Golfen op de twee 18-holes banen* en de

Nadere informatie