Nieuwsbrief MTC augustus/september 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief MTC augustus/september 2014"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief MTC augustus/september 2014 Nieuws van de bestuurstafel Nieuwe website Iedereen heeft inmiddels een berichtje ontvangen en ook kunnen zien dat onze nieuwe website actief is. Hiervoor onze dank aan Manuel de Groot, Ramses Ravenschot en Helen Kraakman. Manuel en Ramses zullen verder proberen om in de toekomst de website actueel te houden en Ramses hebben we ook bereid gevonden om eindredacteur van onze nieuwsbrief te worden. Bar en papierdiensten Door de grote aanwas van nieuwe leden gaat er in 2015 een wijziging komen in de verplichte diensten. Evenals enkele andere gewijzigde artikelen in het huishoudelijk reglement is dit binnenkort te zien op onze website. Op de nieuwe website kun je onder het kopje kalender zelf je diensten invullen en/of wijzigen. Winterleden De toename van leden heeft ook een verandering voor zgn winterleden tot gevolg. Deze mensen komen van andere verenigingen die gravelbanen hebben en in de winter daar niet kunnen spelen. Het bestuur heeft besloten dat deze winterleden onder de afgesproken condities, alleen nog overdag kunnen spelen. Indien ze dit s avonds willen doen, kan dit alleen als ze ook volwaardig lid worden met alle daarbij behorende rechten en verplichtingen.

2 Tennisballen te koop Ondanks de goede kwaliteit van onze tennisballen ( XLD Tecnifibre) worden ze na intensief gebruik toch minder. Maar. geen probleem, we hebben er nog voldoende in voorraad. Ze zijn, per blik van 4 stuks, te koop in de kantine voor 10 euro. AED reanimatiecursus Inmiddels is het al weer bijna 2 jaar geleden dat de AED cursus bij ons is gehouden. Gezien het belang van de inhoud van deze cursus heeft het bestuur besloten om ook dit jaar alle leden weer in de gelegenheid te stellen om hier aan mee te doen. Naast degenen die in 2012 hebben meegedaan kan/mag elk seniorlid hier aan mee doen. Voorlopig zijn de volgende avonden gereserveerd; 29 oktober, 31 oktober en 4 november a.s. We vragen een bijdrage in de kosten van 10 euro p.p. (inclusief 1 consumptie) U kunt zich tot 1 oktober aanmelden bij het secretariaat van MTC; secretariaatmedembliktennis@gmail.com

3 Nieuws van de recreatiecommissie Zomeravond competitie Gedurende de zomervakantie is er iedere maandagavond de zomeravond competitie gespeeld. De inschrijving kwam al vroeg op gang, maar ook op de avond voor de eerste ronde werd er nog een koppel toegevoegd. Zo kwamen we op 36 enthousiaste spelers die verschillende wedstrijden om 19, 20 en 21 uur hebben gespeeld. Tijdens de laatste speelavond werden de prijzen (Dick van Benthem, nogmaals bedankt hiervoor) verdeeld en konden we terugkijken op een geslaagde editie. In de winterperiode spelen we wederom een onderlinge competitie, echter dan op dinsdagavond. Informatie hierover volgt te zijner tijd. Vrijdagavond = Labelavond Zoals de meeste leden wel weten organiseren wij iedere vrijdagavond de zogenoemde Labelavond. Een avond om op een ongedwongen manier één of meerdere partijen te tennissen tegen steeds wisselende tegenstanders. We spelen drie rondes: 19.30, en uur. Iedereen is welkom en vrij om in te stappen en te gaan wanneer hij of zij wil. De aankomende periode vallen er echter drie avonden uit: 29 augustus, vanwege het Radboud toernooi 5 september, vanwege het tententoernooi voor de jeugd 26 september, vanwege de clubkampioenschappen Vooraankondiging 50+ toernooi Op zaterdag 18 oktober organiseren wij voor het eerst een toernooi speciaal voor alle 50+ leden. Binnenkort volgt hierover meer informatie, maar houd de datum vast vrij!!! Redactie nieuwsbrief Hallo allemaal. Mij is gevraagd om de redactie van de nieuwsbrief op me te nemen. Ik heb hier positief op gereageerd, wat inhoudt dat ik vanaf nu de nieuwsbrief samenstel. Heb je iets dat je vermeld wilt hebben in de nieuwsbrief stuur het me toe via e mail: rravenschot@live.nl Groetjes Ramses.

4 Nieuwsbrief MTC augustus/september 2014 Jeugd gedeelte Gift Westfriesland Financiële Adviesgroep We willen Otto Stoelwinder van Westfriesland Adviesgroep hartelijk bedanken voor de gift die hij gedaan heeft aan de jeugdcommissie. De kinderen zullen getrakteerd worden op leuke extra activiteiten. Grote clubactie en Deen sponsoractie In september zullen we samen met de jeugd proberen wat extra inkomsten binnen te hengelen voor de jeugdactiviteiten. Dit door het verkopen van loten tijdens de Grote Clubactie en muntjes te verzamelen via de Deen Sponsormuntenactie. Grand Slam winnaars Ook dit jaar heeft MTC weer een heel aantal Grand Slam winnaars. Een groot aantal staat op onderstaande foto. Gefeliciteerd allemaal!! Septembermaand Komende maand staan er veel jeugdactiviteiten op de planning waaronder het tententoernooi, de clubkampioenschappen, ouder kind toernooi en competities. Lees hier alles over in deze nieuwsbrief en hou je mail in de gaten. Groeten, Jeugdcommissie MTC.

5 2014 Voor wie? Alle jeugdleden. Wanneer? Maandag 22 september tot en met zondag 28 september Waar? Wat doen? Inschrijfgeld: Medemblikker tennisclub Admiraliteitsweg JA Medemblik Telefoon kantine: De Jeugdclubkampioenschappen gaan we dit jaar weer in dezelfde week met de volwassenen samen doen. We maken er samen met de volwassenen een gezellig week van. De opzet van de wedstrijden zullen net zo zijn als bij de rode en oranje World Tour wedstrijden. De planning van de wedstrijden kun je volgen op internet op De wedstrijden worden ingedeeld op leeftijd en niveau. 1, euro per onderdeel Hoe kun je je opgeven voor de clubkampioenschappen? Je kunt je inschrijven via Door een mail te sturen met je naam en leeftijd, naar: mtcjeugdtennis@gmail.com Sluiting inschrijving: 15 september 2014 De jeugdcommissie

6 2014 Voor wie? Alle clubleden van jong en oud. Zorg ervoor dat je een OUDER KIND koppel hebt! Een ouder kan ook zijn een opa, oma, tante, oom, buurvrouw en nog veel meer. Wanneer? Zondag 21 september 2014 Hoe laat? Waar? Van uur tot uur Tussendoor worden jullie verwend met een lekkere lunch Medemblikker tennisclub Admiraliteitsweg JA Medemblik Telefoon kantine: Opgeven kan via de website Mailtje kan ook naar: mtcjeugdtennis@gmail.com vermeld wel daarin je naam, je leeftijd en je tennispartner. Sluiting inschrijving: 19 september 2014 De jeugdcommissie.

7 Nieuws World Tour Nog even en we beginnen weer met de World Tour! 7 september zijn de eerste wedstrijden en de teams zijn inmiddels bekend. Daarom: 2 september is er een info avond. Deze avond begint om uur. Diegene die in een team zitten ontvangen hier nog een mail over, maar iedereen die ook graag mee wil doen, maar net lid zijn dus niet zijn ingedeeld, zijn ook van harte welkom! The World Tour is er voor iedereen! Voor het nieuwe jaar, start maart 2015, wordt iedereen die dan lid is ook gewoon in een team ingedeeld. Zondag 2 november wordt er thuis gespeeld door Rood 1. We willen dan ook alle kids die (nog) niet in een team zitten, uitnodigen om een kijkje te komen nemen en misschien een balletje mee slaan?! Je ouders zijn ook van harte welkom om op die dagen te komen kijken. En ouders.. als u wat meer wil doen als uw zoon of dochter aanmoedigen. Wij als jeugdcommissie, kunnen best wat hulp gebruiken! Dus: Info avond: 2 september uur. World Tour thuis: 5 oktober en 2 november. Wij hopen jullie te zien bij een van deze dagen! Groeten Manon, jeugdcommissie.

8 Het is bijna zover en de najaarscompetitie voor de jeugdteams gaat beginnen. Net als vorig jaar organiseert de jeugdcommissie een informatieavond voor de kinderen en hun ouders. Waarom deze avond? Wij als jeugdcommissie zijn blij dat 4 jeugdteams mee gaan doen met de najaarscompetitie en willen dit graag in goede banen leiden, vandaar dat wij alle ouders en de kinderen oproepen om naar deze avond te komen. Wij zullen op deze avond alles uitleggen over het spelen van competitie. En je kunt samen met je teamleden alvast een indeling maken van wie, wanneer speelt etc. Wij hopen dat iedereen komt en dat de jeugd het competitie spelen erg leuk gaat vinden, zodat we er weer een geweldig tennisjaar van gaan maken!! Wanneer is de informatieavond? Dinsdag 2 september 2014 om uur in de kantine van MTC.

9 Najaarscompetitieteam woensdagmiddag Competitiebegeleiders jeugdcommissie: Manon Steenwijk: Jeannette Steeman: Groen. 10 tot en met 12 jaar. Begeleider team: Jari Kee Joep Kraakman Joep Verwoest Gerhard Ploeg Bob Stoelwinder

10 Najaarscompetitieteams zondag 11+ Competitiebegeleiders jeugdcommissie: Manuel de Groot , Petra Wagenaar Meisjes tot en met 17 jaar. Begeleider team: Debbie Wagenaar Yorna Risselada Lieke Bruin Céline Roosendaal Tessa Wagenaar Kendra Risselada Amy Dekker Gemengd team tot en met 14 jaar. Begeleider team: Stefanie Roosendaal Kim Tiben Lars Huisman Kevin van der Broek Sam Ravenschot Gemengd tot en met 14 jaar. Begeleider team: Jos de Groot Yannick Moreno Nanda Risselada Eileen Steeman. Femke Blom Reservespelers voor de teams tot en met 14 jaar op zondag. Eline Stam 2001 Esther Abbekerk 2002 Iris Roskam 2002 Isabelle Bot 2000 Nadia Breg 2001 Elise Brienne 2000 Mabel Dekker 2001 Noah Roelvink 2000

11 2014 Het jaarlijkse slaapfeest, in je tent op het park! Voor wie? Wanneer? Hoe laat? Waar? Wat doen? Wat neem je mee? Alle jeugdleden Vrijdag 5 september tot zaterdag 6 september Vrijdag uur tot zaterdag uur Medemblikker tennisclub Admiraliteitsweg JA Medemblik Telefoon kantine: Wat is er leuker dan met je tentje op het tennispark te blijven slapen? Als de tenten zijn opgezet gaan we eerst lekker BBQ en en volgen er nog vele spelletjes. Tent (noteer evt met wie je in je tent gaat), een luchtbed, slaapzak, kussen, toiletspullen, pyjama, kleding, tennisspullen, leuke muziek, en... je goede humeur! Laat ons van tevoren weten of je een tentje meeneemt! Opgeven kan via mtcjeugdtennis@gmail.com Sluiting inschrijving: 4 september 2014 De jeugdcommissie.

12 Jeugdleden opgelet!! Ook dit jaar willen we de jeugd van MTC vragen om loten te gaan verkopen met de Grote Clubactie. En dit niet zomaar. We willen met de opbrengst extra leuke dingen gaan doen tijdens de activiteiten van de jeugd. Tijdens de lessen, of persoonlijk, zal de jeugdcommissie je in september vragen of je loten wilt verkopen. Bij het lotenboekje zit een goede uitleg over hoe het werkt. We hopen dat jullie veel loten verkopen!! Lever je boekje met verkochte loten in voor 1 oktober bij 1 van de jeugdcommissieleden of Bas de trainer. En als extra uitdaging om zoveel mogelijk loten te verkopen wint degene die de meeste loten verkoopt een TENNISVERRASSINGSPAKKET. Doe mee! Jeugdcommissie MTC.

13 Door het grote aantal activiteiten en het nog steeds groeiende grote aantal jeugdleden hebben we het als jeugdcommissie best wel eens een beetje druk. Daarom zijn we ook op zoek naar versterking binnen onze jeugdcommissie of naar hulpouders die willen helpen bij onze activiteiten. Heb je er oren naar? Bel ons even of mail ons via Manuel de Groot Petra Wagenaar Esther Veentjer Jeannette Steeman Manon Steenwijk Helen Kraakman

Nieuwsbrief MTC oktober 2014

Nieuwsbrief MTC oktober 2014 Nieuwsbrief MTC oktober 2014 Van de redactie In deze nieuwsbrief leest u onder andere nieuws over de verschillende competities, de clubkampioenschappen en zoals altijd weer veel informatie voor onze jeugdleden.

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juni 2017

Nieuwsbrief MTC juni 2017 Nieuwsbrief MTC juni 2017 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je veel informatie over de verschillende competities, foto s van het Oranjetoernooi van de jeugd en een oproep om alle e-mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC april 2015

Nieuwsbrief MTC april 2015 Nieuwsbrief MTC april 2015 WIJKENTENNISTOERNOOI 2015 Inmiddels heeft een ieder in de diverse media kunnen lezen en zien dat de tennissers/sters van de Singelwijk dit jaar de winnaars van het toernooi zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juni 2015

Nieuwsbrief MTC juni 2015 NIEUWS van de BESTUURSTAFEL Nieuwsbrief MTC juni 2015 Barcommissie De commissie is uitgebreid met Lindy Kleimeer en Ton van Rooden. We hopen het hiermee voor iedereen die onze kantine bezoekt nog meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC Mei 2014

Nieuwsbrief MTC Mei 2014 Nieuwsbrief MTC Mei 2014 Nieuws van de bestuurstafel SECRETARIAAT. Hiep hoera, we hebben een nieuwe secretaresse. Els Winters heeft aangegeven dat ze deze functie wel wil vervullen. In de bestuursvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC april 2017

Nieuwsbrief MTC april 2017 Nieuwsbrief MTC april 2017 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je twee verslagen van de Tennis Experience en meerdere mededelingen namens het bestuur. Ook een uitnodiging voor het jaarlijkse

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC April 2014

Nieuwsbrief MTC April 2014 Nieuwsbrief MTC April 2014 Oproep voor bestuur- en commissieleden Zoals bekend heeft Adri Bozelie besloten om na ruim 30 jaar te stoppen met het secretariaat. Gelukkig blijft ze nog wel aan als Verenigingscompetitieleider.

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juli 2018

Nieuwsbrief MTC juli 2018 Nieuwsbrief MTC juli 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie vanuit het bestuur, een oproep voor een penningmeester, de nieuwe trainer die zich voorstelt, nieuws van de

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016

Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Nieuwsbrief nummer 2 Juni 2016 Beste leden, donateurs en sponsoren, De voorjaarscompetitie 2016 is weer afgelopen. De uitslagen van de teams die hebben deelgenomen aan de competitie zijn: Gemengd dubbel

Nadere informatie

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016

TENNISVERENIGING TER AAR. Nieuwsflitsen April 2016 TENNISVERENIGING TER AAR Nieuwsflitsen April 2016 Van de voorzitter. Beste tennisvrienden, Het seizoen is weer op weg en er wordt weer volop getennist. Voorafgaand is er op baan 1, 2 & 3 groot onderhoud

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC juli 2018

Nieuwsbrief MTC juli 2018 Nieuwsbrief MTC juli 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie vanuit het bestuur, een verslag van het Tententoernooi voor de jeugd, nieuws van de competitieleiders, nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora.

Nieuwsbrief nr.8. SV Aurora Tennis  Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. Nieuwsbrief nr.8 SV Aurora Tennis Deze nieuwsbrief ontvangt iedereen die lid is van Tennisvereniging SV Aurora. De nieuwsbrief verschijnt als er nieuws is. VOOR IN JE AGENDA: Elke dinsdag v.a. 19.30 uur

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE

NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE NIEUWSBRIEF LTC DE SCHELDE Sluitingsdatum nieuwe kopij: 15 juli 2015 Jaargang 3 nr. 5 Juni 2015 redactie@ltcdeschelde.nl MINI/MAX toernooi 2015 Op 21 juni gaan jong en oud het z.g. MINI/MAXI toernooi spelen.

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Oktober 2014, Jaargang 3 nr. 5 Van de redactie: Voor u ligt de vijfde uitgave van de Weidepraat 2014. Dit keer een compacte newsletter,

Nadere informatie

Klik op de link:

Klik op de link: Nieuwsbrief 7 - Juli 2015 In dit nummer: Ouder kindtoernooi Osse Tennis Kampioenschappen 2015 Oproep: foto's digitaliseren Wintercompetitie 2015/2016 Belangrijke data Van de redactie Ouder kindtoernooi

Nadere informatie

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt.

ALGEMENE INFO Contributie. Competitielid. Zomerlid (voetbal) Donateurschap. * Senior = het jaar waarin lid 21 jaar wordt. ALGEMENE INFO 2018 Lid worden Je kunt je aanmelden door een inschrijfformulier in te vullen. Het formulier kan gedownload worden via onze website www.tvhetvennewater.nl. Het inschrijfformulier samen met

Nadere informatie

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015

ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 ALGEMEEN JAARVERSLAG 2015 TV De Delftse Hout Jaarverslag 2015 pag. 13 januari 2016 Jaarverslag Jeugdcommissie 2015 Het jaar begon met ons jaarlijks bezoek aan de Kidsday van het ABN AMRO Toernooi. Op

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2018

Nieuwsbrief MTC december 2018 Nieuwsbrief MTC december 2018 Van de redactie In deze editie van de nieuwsbrief lees je informatie over nieuwe verlichting voor de banen, een oproep voor diverse vacatures, een bericht van de recreatiecommissie,

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015

Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Nieuws van Nieuwsbrief 16, 28 april 2015 Kind op maandag... 1 Maandaggeld... 1 Aanmeldingen nieuwe leerlingen... 2 Avond4daagse... 2 Continurooster vrijdag 1 mei... 2 Jantje Beton loterij... 2 Schoonmaakavond

Nadere informatie

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers,

20 november 2014. Beste ouders/verzorgers, 20 november 2014 LET OP: Dinsdag 2 december Vergadering Medezeggenschapsraad Donderdag 4 december Sinterklaasfeest op school Dinsdag 9 december Vergadering Ouderraad Donderdag 18 december Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief TC Groot Driene

Nieuwsbrief TC Groot Driene Nieuwsbrief TC Groot Driene Jaargang 2016 Nummer 12 december Van de voorzitter Beste medetennissers, Clemens Tenniglo start als nieuwe trainer bij ons per 1-1-2017, hij volgt Gerco Hensema op. Helaas wordt

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Handleiding organisa-e Rode World Tour

Handleiding organisa-e Rode World Tour Handleiding organisa-e Rode World Tour Handleiding organisatie Rode World Tour 1 Je bent hostvereniging van een of meerdere Rode of Oranje World Tour afdelingen. Dat is natuurlijk erg leuk maar wij kunnen

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda:

t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: t Wiekendje www.dewieken.com Agenda: Donderdag 8 oktober: Vrijdag 9 oktober: Maandag 12 oktober: Dinsdag 13 oktober: Dinsdag 13 oktober: Woensdag 14 oktober Donderdag 15 oktober: studiedag. Alle kinderen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2018 JEUGDCOMMISSIE

JAARVERSLAG 2018 JEUGDCOMMISSIE JAARVERSLAG 2018 JEUGDCOMMISSIE Samengesteld door: Anne-Marie van Ingen, Voorzitter Datum: januari 2019 Commissiesamenstelling per 01-01-2019 Anne-Marie van Ingen Voorzitter vanaf 01.01.16 Wendy Kossen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013

Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Nieuwsbrief nr. 92 jaargang 9 januari 2013 Hallo allemaal, De redactie van de nieuwsbrief wil jullie allemaal een goed, gezond en sportief 2013 wensen. We verwachten dat al jullie goede voornemens uit

Nadere informatie

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni Nieuwsbrief 5 Mei 2018 In dit nummer: CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 2018 van 9 juni t/m 16 juni Fotoshoot nieuwe kleding jeugd en pizzaparty Hoogste tijd om in te schrijven voor de Najaarscompetitie 2018! Belangrijke

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 26 apr 2016 editie 11 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Het KNMI voorspelde het al eind 2015: Nederland krijgt mogelijk te maken met een nat voorjaar. Dat komt door El Niño, een

Nadere informatie

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014

De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 De Hoef Tennisvereniging Juni 2014 Zicht op bestuurszaken juni 2014 Nederland is in de ban van het WK voetbal. Het hele land kleurt oranje en dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Ook het WK hockey had

Nadere informatie

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen!

Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Items in deze nieuwsbrief die je niet mag missen! Welkom van onze voorzitter Open dag & Openingstoernooi Trainingen Jan de Rook Nieuwe tennispasjes Nieuwe website Welkom Op 28 maart is het nieuwe tennisseizoen

Nadere informatie

Herendag KC Toernooi In dit nummer:

Herendag KC Toernooi In dit nummer: Nieuwsbrief 7 Juli 2017 In dit nummer: Herendag 2017 KC toernooi 2017 Osse Tennis Kampioenschappen 2017 Kusters Open Jeugdtoernooi 2017 TOZ Anita Boeijen geslaagd voor eindexamen HACCP! Belangrijke data

Nadere informatie

Schrijf je in voor. World Tour of Groene najaarscompetitie. najaar 2014

Schrijf je in voor. World Tour of Groene najaarscompetitie. najaar 2014 Schrijf je in voor World Tour of Groene najaarscompetitie najaar 2014 In september start de World Tour en Groene competitie. Deze competitievormen zijn voor kinderen t/m 12 jaar. Doe mee en schrijf je

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC augustus 2016

Nieuwsbrief MTC augustus 2016 Nieuwsbrief MTC augustus 2016 Van de redactie In deze nieuwsbrief vind je informatie over het onderhoud van de banen, een vooruitblik op het Radboud Vermeulen dubbeltoernooi, een kort verslag van het kroonjarentoernooi,

Nadere informatie

De voorzitter aan het woord

De voorzitter aan het woord Nieuwsbrief Tennisvereniging Breakpoint 83 April 2019 De voorzitter aan het woord Beste tennisvrienden en -vriendinnen Allereerst wil ik mijn dank uitspreken voor de mooie en lieve reacties, die ik heb

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2015

Nieuwsbrief juni 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief juni 2015 Voorjaarscompetitie afgesloten met een barbecue Hier een foto-impressie van de barbecue en klik hier voor de definitieve eindstand van de Voorjaarscompetitie

Nadere informatie

Update revitalisering toegangsbeveiliging

Update revitalisering toegangsbeveiliging Nieuwsbrief 8 - Augustus 2015 In dit nummer: Update toegangsbeveiliging Ouder kindtoernooi Osse Tennis Kampioenschappen 2015 Herendag 2015 Jeugdactiviteiten in de herfstvakantie bij TOZ Belangrijke data

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Februari 2016 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje 19 februari: Troostfinale wintercompetitie 26 februari: Finale wintercompetitie 26 maart t/m 3 april: 20 e Rabo Open Jeugd Toernooi 10 april:

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC september 2015

Nieuwsbrief MTC september 2015 Nieuwsbrief MTC september 2015 Nieuws van de bestuurstafel In de afgelopen 2 maanden was het op bestuurlijk niveau heel rustig. Vakantie en hier en daar recreatief bezig zijn waren hier de belangrijkste

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal,

Uitgeest, 18 augustus 2014. Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP. Beste allemaal, Uitgeest, 18 augustus 2014 Betr.: verbeterde toewijzing van taken binnen LCP Beste allemaal, Het nieuwe basketbalseizoen staat weer voor de deur en daar hebben we natuurlijk allemaal erg veel zin in. Zoals

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016

Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 OBS De Lytse Mienskip Haulsterweg 2a 8506 BJ Haskerhorne Tel: 0513-416730 Mailadres: delytsemienskip@ogprimus.nl Nieuwsbrief schooljaar 2015/2016 No: 02 september Opbrengst flessen actie De opbrengst tot

Nadere informatie

Peppelinfo december 2014, nummer 4

Peppelinfo december 2014, nummer 4 Peppelinfo december 2014, nummer 4 Beste ouders, Inmiddels ben ik al weer drie weken op de Peppel en begin ik me al aardig thuis te voelen. Ik heb al veel ouders ontmoet en al een aantal prettige gesprekken

Nadere informatie

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen

Nieuwsflitsen. TC Volharding Meerssen TC Volharding Meerssen 5 mrt 2017 editie 15 www.tcvolharding.nl Nieuwsflitsen Nog even en de winter is voorbij. Neemt niet weg dat er de afgelopen maanden volop is gespeeld op de kunstgrasbanen. De liefhebbers

Nadere informatie

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nieuwe leerlingen. 13-06-2014 Agenda. Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone) 13-06-2014 Agenda Nieuwe leerlingen 16 t/m 19-06 Avondvierdaagse 17-06 MR-vergadering 18-06 weekviering groep 8B 20-06 talentenkijker in gr. 6, 6/7 en 7 Victor de Haan in groep 1 (juf Jannie en juf Simone)

Nadere informatie

E - F kamp 15 en 16 mei 2015

E - F kamp 15 en 16 mei 2015 E - F kamp 15 en 16 mei 2015 VOORWOORD Hallo voetbalvrienden, Nog een aantal nachtjes slapen en dan is het zover. Het S.V. Deurne E- en F-kamp gaat weer van start op vrijdag 15 mei 2015. Circa honderd

Nadere informatie

Vervanging banen. In dit nummer:

Vervanging banen. In dit nummer: Nieuwsbrief 6 - Juli 2016 In dit nummer: Vervanging banen Brief aan alle tennisverenigingen in de gemeente Oss Inschrijven voor de wintercompetitie Herinnering Dubbelcompetitie 2.0 Belangrijke data Van

Nadere informatie

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland

Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Informatieboekje 2017 voor de jeugdleden van TV Oud-Beijerland Inhoud Algemeen... 4 Contactadressen en telefoonnummer... 4 Jeugdcommissie... 5 Maak kennis met tennis... 6 Vervolg maak kennis met tennis...

Nadere informatie

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF

* NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * NIEUWSBRIEF * VALENTINO Helaas hebben wij vorige week afscheid moeten nemen van ons manegepaard Valentino. Nadat hij opnieuw last kreeg van een peesblessure hebben wij helaas

Nadere informatie

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij)

Kalender januari en februari. Vrijdag 12 februari Studiedag (alle kinderen zijn deze dag vrij) obs De Phoenix Week 4-2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), De kinderen zijn hard aan het werk aan hun Cito toetsen. Op vrijdag 19 februari zal uw kind zijn/haar rapport ontvangen. De week erna zullen de rapportgesprekken

Nadere informatie

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015

Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Informatieboekje T.V. Frankrijk Jeugd 2015 Voorwoord Hallo jeugdlid van T.V. Frankrijk, Leuk dat jij in 2015 gaat tennissen bij onze vereniging T.V. Frankrijk. Een vereniging die al lang bestaat en waar

Nadere informatie

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER

ALV MAANDAG 18 NOVEMBER ALV: 18 november Nieuws vanuit de mini s Foto uit de oude doos Activiteitencommissie Standenlijst ALV MAANDAG 18 NOVEMBER Op maandag 18 november om 21:15 uur is de algemene ledenvergadering in de kantine

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Nieuwsflits juli 2014

Nieuwsflits juli 2014 Nieuwsflits juli 2014 Samen bouwen in Vertrouwen Nog maar een kleine 2 weken en dan is het vakantie wat is het weer enorm snel gegaan. En wat hebben we allemaal weer ontzettend veel geleerd! Vanaf deze

Nadere informatie

Toernooien organiseren waar spelvreugde, gezelligheid en prestatie voorop staan

Toernooien organiseren waar spelvreugde, gezelligheid en prestatie voorop staan Toernooicommissie De toernooicommissie van t Weusthag is de commissie binnen de vereniging welke zich toelegt op de organisatie van eigen clubtoernooien en t Weusthag Open. De clubtoernooien hebben zowel

Nadere informatie

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors:

OPROEP. Uitnodiging. Even bijpraten. Januari Nieuwjaarsborrel. Geslaagde klus. Onze sponsors: Uitnodiging Januari 2012 Even bijpraten Met de allerbeste wensen voor 2012 openen we de tweede officiële nieuwsbrief van SDO Tafeltennis. Deze bevat al veel meer informatie dan de eerste. Alle begin is

Nadere informatie

De uiterste inschrijfdatum is vastgesteld op: Zondag 14 augustus a.s..

De uiterste inschrijfdatum is vastgesteld op: Zondag 14 augustus a.s.. Beste leden, De zomercompetitie hebben we zojuist afgesloten en derhalve denken wij weer aan het inschrijven voor de wintercompetitie. We gaan inschrijven voor de KNLTB competitie winter 2016/2017. In

Nadere informatie

Meer informatie over Ars en de activiteiten is ook terug te vinden op onze website:

Meer informatie over Ars en de activiteiten is ook terug te vinden op onze website: Hoi Ars vrienden, Weer een nieuw jaar, weer een nieuw clubblad, hoeveel jaar houden wij dit nog vol? Hebben jullie enig idee hoelang het Ars clubblad bestaat en welke uitgave dit is. Het antwoord is in

Nadere informatie

Van de voorzitter van de Jeugdcommissie

Van de voorzitter van de Jeugdcommissie Van de voorzitter van de Jeugdcommissie Twee meisjes teams van de vrijdagmiddag en het jongens team van de zondag zijn Kampioen geworden. Geweldig, van harte gefeliciteerd met deze knappe prestatie: ga

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC april 2016

Nieuwsbrief MTC april 2016 Nieuws van de bestuurstafel Nieuwsbrief MTC april 2016 Prachtig geslaagd Wijkentennistoernooi Het 3 e wijkentennistoernooi zit er weer op en we kunnen terugkijken op een fantastisch geslaagd evenement.

Nadere informatie

Selectietrainingen. Personal Tennis Training - PTT. mhtml:file://c:\users\jan\appdata\local\microsoft\windows\temporary Internet Fil...

Selectietrainingen. Personal Tennis Training - PTT. mhtml:file://c:\users\jan\appdata\local\microsoft\windows\temporary Internet Fil... pagina 1 van 5 In dit nummer: â Trainingen â Activiteiten Tennisschool V&P â V&P Jeugdfonds â Sponsoren â Schooltennis â Tennisvakantie Tennisschool V&P Telefoon: 0183-851490 Nellie van Kolstraat 20 E-mail:

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015)

Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Hallo (Nummer 15, 25-01-2015) Beste ouders en leerlingen, In deze Hallo vindt u informatie over: Wat er zoal speelt in de groepen Wat er verder zoal speelt op school Oproep van de werkgroep Carnaval Studiemiddag

Nadere informatie

Interne dubbelcompetitie tennis en padel In dit nummer:

Interne dubbelcompetitie tennis en padel In dit nummer: Nieuwsbrief 12 December 2018 In dit nummer: Interne dubbelcompetitie tennis en padel 2019 Senior Plus toernooi Tennisvereniging TOZ is weer bij de tijd Van Mun Advies Open Dubbeltoernooi Belangrijke data

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Uitkomsten Enquête jeugd

Uitkomsten Enquête jeugd Uitkomsten Enquête jeugd 3 oktober 205 26 Totale aantal deelnemers 6 tenniskidsleeftijd 2 jaar en jonger 0 oudere jeugd 3 jaar en ouder Q2: Hoe lang ben je al lid? Beantwoord: 6 Overgeslagen: 0 4 Tenniskids

Nadere informatie

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD

Nieuwsbrief Bowling Vereniging Julianadorp JEUGD Seizoen 2014-2015. Nieuwsbrief 1, sept 2014 Hallo Jeugdleden en ouders, De vakantie ligt alweer twee weken achter ons. De scholen zijn begonnen en langzaam aan rolt alles weer in het bekende ritme. Zo

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015

jaargang 18 nummer 1 donderdag 03-09-2015 KBS De Zandberg Zandberglaan 60-62 4818 GL Breda Deze nieuwsbrief wordt verspreid onder alle ouders, personeelsleden en diverse betrokkenen. Wilt u informatie over een bericht opvragen, of reageren op

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1

Nieuwsbrief De Vliegende Bal februari 2016 blad 1 februari 2016 blad 1 Algemene ledenvergadering op woensdag 17 februari Op deze ledenvergadering blikken we terug op 2015 en geven we u de nodige informatie over het nieuwe tennisseizoen. De commissies

Nadere informatie

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Juli 2013, Jaargang 2 nr. 2

W E I D E P R A A T. Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Juli 2013, Jaargang 2 nr. 2 W E I D E P R A A T Nieuwsbrief van de Tennisclub WTC Beukersweide Uitgave: Juli 2013, Jaargang 2 nr. 2 Van de redactie: Het ene moment zijn we uiterst druk met het maken van nieuwe plannen voor de overgang

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014

Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 Wedstrijdreglement Jeugd Clubkampioenschappen 2014 Vastgesteld in de Jeugdcommissievergadering van 7 mei 2014 1) De Jeugd Clubkampioenschappen 2014 worden gehouden van maandag 2 juni tot en met zondag

Nadere informatie

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl.

Heeft u algemene tips voor KVW Hulsberg?! Wij waarderen het als u deze aan ons, als bestuur, kenbaar maakt via mail@kvwhulsberg.nl. Wat leuk dat uw zoon/dochter vakantie komt vieren bij KVW Hulsberg! Dit jaar zijn er weer geweldig veel aanmeldingen en we zorgen ervoor dat alle deelnemers een geweldige week tegemoet gaan; daar werken

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2015

Nieuwsbrief oktober 2015 View this email in your browser Nieuwsbrief oktober 2015 Rood, Oranje, Groen jeugdochtenden Op zondag 8 november, 20 december en 24 januari hebben we weer jeugdochtenden in de tennishal voor de Sla Raak

Nadere informatie

TENNISKIDS WAT IS TENNISKIDS?

TENNISKIDS WAT IS TENNISKIDS? TENNISKIDS WAT IS TENNISKIDS? Tenniskids is hét KNLTB tennisprogramma voor kinderen t/m 12 jaar. Op een uitdagende manier leren kinderen de sport te spelen en versterken ze hun fysieke en sociale vaardigheden.

Nadere informatie

Interne vrijdagavond-competitie

Interne vrijdagavond-competitie Interne vrijdagavond-competitie Op 23 september begint TVN s gezellige interne vrijdagavond- competitie. Iedereen vanaf 16 jaar mag meedoen!! Geef je op met of zonder partner! Je speelt één dubbelpartij

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Inschrijving najaarscompetitie (tot 10 juni) en wij stellen jullie voor aan onze nieuwe Verenigingscompetitieleider.

Nieuwsbrief. Inschrijving najaarscompetitie (tot 10 juni) en wij stellen jullie voor aan onze nieuwe Verenigingscompetitieleider. Nieuwsbrief Inschrijving najaarscompetitie (tot 10 juni) en wij stellen jullie voor aan onze nieuwe Verenigingscompetitieleider. Hans Ooms gaat voor onze vereniging de rol van Verenigingscompetitieleider

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05

NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 NIEUWSBRIEF 23 oktober 2012 Nr.05 Algemeen: HONDEN OP HET SCHOOLPLEIN Gisteren is er weer een kind op het schoolplein gebeten door een kleine hond. Gelukkig bleek de schade mee te vallen. Toch doen wij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21-01-2014

Nieuwsbrief 21-01-2014 Nieuwsbrief 21-01-2014 Beste ouders, De Inspirerende leeromgeving In de brief van 16 januari heeft u kunnen lezen over de Inspirerende Leeromgeving en de plannen die er liggen om verbetering in ons schoolgebouw

Nadere informatie

UITGAVE SEPTEMBER 2018

UITGAVE SEPTEMBER 2018 UITGAVE SEPTEMBER 2018 Mocht u deze nieuwsbrieven niet meer wensen te ontvangen, stuur dan even uw afmelding aan: secretaris@shaile.nl ============================================================================

Nadere informatie

19.30 uur STRATENCOMPETITIE.

19.30 uur STRATENCOMPETITIE. MAANDAG 26 AUGUSTUS 9.45 uur OPENING SPORT- EN SPELWEEK Na de opening beginnen we met het maken van de groepjes. Bij alle kleuren is er één persoon van de hoofdleiding aanwezig die helpt bij het maken

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal

Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Uitslag Heuvelrug deel I Veenendaal Deze wedstrijd is niet door zwemmers van Aquarijn gezwommen.. dus geen uitslag Het Merwestein Gala Van allerlei over het Merwestein Zwemgala (door Janien Kamperman en

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door.

Nieuwsbrief nr. 2. Door de weinig inschrijvingen gaat de geplande rommelmarkt van morgen helaas niet door. Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 2 13 e jaargang Vrijdag 18 september 2015 Lekkage In

Nadere informatie

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015

Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 HET LEITJE Lierderholthuis, jaargang 2015-2016 nr.6 6 november 2015 AGENDA Dinsdag 10 november: Donderdag 12 november: Zaterdag 14 november: 12.45 uur Inloopspreekuur Jeugdverpleegkundige 8.30 uur Studiedag

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven.

Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Kunt u deze mail niet goed lezen? Bekijk dan de webversie. Wilt u geen e-mails meer ontvangen? Klik hier om u direct uit te schrijven. Beste BarEnd(st)ers, De wintertijd is ingegaan maar dit is geen reden

Nadere informatie

Nieuwsbrief Juli 2016

Nieuwsbrief Juli 2016 Nieuwsbrief Juli 2016 Agenda Zondag 24 Juli t/m zondag 4 september Zomervakantie, er zijn geen lessen. Maandag 5 september Alle lessen starten weer! 17 september t/m 25 september Nationale Sportweek Zondag

Nadere informatie

Competitie Jeugd Najaar 2013

Competitie Jeugd Najaar 2013 Competitie Jeugd Najaar 2013 Aan alle jeugdleden van T.V. De Punt Zeewolde, mei 2013 Beste Jeugdspelers, Komend najaar 2013 zal onze vereniging meedoen met de jeugd najaarscompetitie van de KNLTB, in de

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie